Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lampionnenoptocht Wateringse Veld"

Transcriptie

1 rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld CK Den Haag tel fax Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht Wateringse Veld Op woensdag 17 december a.s. wordt in Wateringse Veld de jaarlijkse lampionnenoptocht gehouden. Om uur wordt op het Parijsplein verzameld en worden de lampionnen aan de kinderen uitgedeeld. Daarna loopt het gezelschap van kinderen, ouders en grootouders samen met de kerstman en begeleid door een draaiorgel met vrolijke kerstmuziek, in optocht naar WZH Hoge Veld. Om de veiligheid van de deelnemers te bewaken loopt het Buurt Interventie Team (BIT) met de optocht mee. Bij WZH Hoge Veld aangekomen zullen de deelnemers worden verwelkomd door wethouder Rabin Baldewsingh en worden de kinderen getrakteerd op iets lekkers. Er is ook een kerstkoor aanwezig dat stemmige kerstliederen zingt en allen kunnen in deze kerstambiance met ze meezingen. (Voor meer informatie over de lampionnenoptocht en de kleurwedstrijd zie bijlage) Kerstkleurwedstrijd Op de website kan een kleurplaat worden gedownload. Deze is ook verkrijgbaar bij AH Parijsplein en Hoge Veld, de Bibliotheek, Stichting MOOI en bij de Stadsboerderij. (Bij de laatste drie adressen worden ook de lampionnen voor de optocht gemaakt). De kleurplaten kunnen t/m 15 december (tot 16:00 uur) worden ingeleverd bij de Albert Heijn, de bibliotheek en het Bewonersplatform (Panamaplein 34, wijkcentrum). Een jury zoekt de mooiste kleurplaat uit, deze komt in aanmerking voor een prijs. De prijs wordt in het WZH Hoge Veld door de kerstman uitgereikt na de lampionnenoptocht. Voor meer informatie: en de website of op Facebook: Kerstdiner in alle groepen Donderdag 18 december is er voor alle kinderen van tot uur weer het traditionele kerstdiner in de eigen groep. Om uur gaan de deuren open voor alle kinderen en hun ouders. De ouders kunnen het eten voor deze avond afgeven in de groepen en kunnen dan zelf direct door naar het kerstcafé in onze aula. Tijdens het kerstdiner eten de kinderen gerechten die door de ouders zijn bereid. Voor dit kerstdiner hangen vanaf maandag 8 december intekenlijsten bij de groepen, Wanneer u op de lijst van het kerstdiner iets gaat invullen, overleg dit dan even met de leerkracht. Het gerecht dat u maakt hoeft u voor maximaal 10 kinderen te maken en dus niet voor de hele klas. Op deze wijze voorkomen we dat er veel te veel eten gemaakt wordt. Heeft u vragen, loop dan even bij de groepsleerkracht van uw kind langs.

2 Kerstcafé Terwijl de kinderen donderdagavond 18 december van hun kerstdiner genieten, kunnen de ouders in de aula ons kerstcafé bezoeken. De aula vindt u in hal 1 (via de hoofdingang). De Oudervereniging heeft onze aula dan gezellig ingericht en verzorgt daar de drankjes en kleine hapjes. Voor de ouder(s)/verzorger(s) van kind(eren) gaat het kerstcafé om uur open en sluit om uur zodat u uw kind(eren) op tijd uit de groep(en) kunt ophalen. Het kerstcafé is uitsluitend bedoeld voor ouders(s) / verzorger(s). Kerstvieringen groep 7 & 8 Dinsdagavond 16 december is er een kerstviering voor de groepen 7 & 8 in de St. Jan de Doperkerk in Wateringen. De viering begint om uur en duurt tot ongeveer uur. We heten u welkom vanaf uur. U heeft hierover deze week een uitnodiging van ons ontvangen. Kerstvieringen groep 1-2 t/m 6 De verdeling van de kerstvieringen in de St. Jan de Doperkerk in Wateringen is volgende week als volgt: Dinsdag 16 december vinden de volgende vieringen plaats; uur: kerstviering groep 1-2A, 1-2B, 1-2C, 1-2D en 1-2E (08.30 uur vertrek van school uur aanvang viering uur retour op school) uur: kerstviering groep 1-2F, 1-2G, 1-2H, 1-2I, 1-2J en 1-2K (10.00 uur vertrek van school uur aanvang viering uur retour op school) uur: kerstviering alle groepen 3 (13.00 uur vertrek van school uur aanvang viering uur retour op school) Woensdag 17 december vinden de volgende vieringen plaats; uur: kerstviering voor groep 4A, 4B, 4C, 5A, 5B, 6A en 6B (08.30 uur vertrek van school uur aanvang viering uur retour op school) uur: kerstviering voor groep 4D, 4E, 5C, 5D, 6C, 6D en 6E (10.00 uur vertrek van school uur aanvang viering uur retour op school) Wij gaan met de kinderen lopend naar de St. Jan de Doperkerk in Wateringen en daarna lopend weer terug naar school. Alle ouders en eventueel andere familieleden zijn van harte welkom in de kerk en kunnen natuurlijk gezellig met ons meelopen. In de kerk zijn banken gereserveerd voor de groepen, dit wordt met kaartjes aangegeven. Het is de bedoeling dat alle ouders en andere belangstellenden achter in de kerk plaatsnemen op de niet gereserveerde banken.

3 Wateringse Veld ontmoet Op zaterdag 13 december organiseert het bewonersplatform Wateringse Veld het jaarlijkse evenement Wateringse Veld ontmoet. Dit jaar is de ontmoeting in een sfeervolle kerstsfeer met een kerstinformatiemarkt en diverse activiteiten en workshops voor jong en oud. Ook zal er in het kader van de actie Samen voor de voedselbank een stand van Omroep West aanwezig zijn om dit goede doel extra te promoten. Bezoekers van Wateringse Veld ontmoet kunnen deze actie ondersteunen door zoveel mogelijk levensmiddelen mee te nemen en af te geven bij de stand van Omroep West. Alle giften zullen met de Kerst door de voedselbank worden uitgedeeld aan degenen die deze levensmiddelen tijdens deze bijzondere dagen hard nodig hebben. Het Servicepunt van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), waar Wateringse Veld ontmoet wordt georganiseerd, zal ook aanwezig zijn met een stand waar men terecht kan met vragen over werk, zorg en welzijn. Alle bewoners zijn op deze dag van harte welkom en om het een ieder naar de zin te maken zullen hapjes en drankjes op deze bijzondere dag niet ontbreken. De locatie van Wateringse Veld ontmoet is het CJG-gebouw (Buurthuis van de Toekomst) Laan van Wateringse Veld 392 in Den Haag. Het evenement is van tot uur en zal worden geopend door wethouder Rabin Baldewsingh. Voor meer informatie: Luisteren naar kerstliedjes Het is bijna Kerstmis en u kunt in onze warme bibliotheek (tegenover de school) vast in de sfeer raken van de Kerstdagen door te komen luisteren naar kerstliedjes. Deze kerstliedjes worden opgevoerd door de leerlingen van het Koninklijk Conservatorium. De warme chocolademelk met wat lekkers staat natuurlijk klaar, komt u ook? Het is gratis en reserveren is niet nodig. Woensdag 17 december 2014 van 14:00 tot 15:00 uur. Nieuws uit de groepen 4 Aanstaande dinsdag 16 december hebben de kinderen van de groepen 4 de tafeltoets over de tafel van 5. Fijn als u nog even kunt oefenen thuis. Op woensdag 17 december hebben de groepen 4 de kerstviering in de kerk. In de agenda en op Mijnschoolinfo kunt u zien hoe laat de verschillende groepen naar de kerk gaan. Op donderdag 18 december hebben alle groepen van De Fontein van 17:00 tot 18:00 uur het kerstdiner in hun klas. Nieuws uit de groepen 6 Wij zijn al lekker bezig met het thema Kerst. Alle klassen zijn versierd en vrijdag hebben een aantal klassen geknutseld. Het was een gezellige middag. De knutselwerkjes en kerststukjes zijn erg mooi geworden. Volgende week is het al de laatste week voor de kerstvakantie. We gaan dan naar de kerk voor de kerstviering en donderdag hebben we het kerstdiner. Vergeten jullie niet om een lekker gerecht voor het kerstdiner op te schrijven?

4 Nieuws uit de groepen 7 Het sinterklaasfeest is achter de rug, dus zijn wij volop in voorbereiding voor het kerstfeest. In groep 7D hebben alle kinderen woensdag een kerststukje gemaakt. Ouders hebben voor het groen gezorgd en de kinderen namen alle versieringen mee. Er werd hard gewerkt en het was nog een hele klus om de stukjes mooi te krijgen, maar het resultaat mag er zijn. Moeders en oma, bedankt voor de hulp. Verder gaat het gewone werk natuurlijk ook gewoon door. Het derde blok van rekenen ronden we deze week af met een toets. Voor taal en spelling volgen ook de toetsen nog net voor de vakantie. Met aardrijkskunde zijn we bezig over het klimaat en de landbouw. En tussen al dat harde werken zorgen de juffen en meesters natuurlijk voor de nodige ontspanning in de vorm van kerst knutselen of tekenen. Leefstijl Vanaf deze week zijn we begonnen met Leefstijl begonnen met thema 3, Ken je dat gevoel. In dit thema gaan we het hebben over ingrijpende gebeurtenissen en persoonlijk verdriet. We gaan leren hoe je hiermee om kan gaan en hoe je iemand zou kunnen helpen. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: luisteren, een arm om iemand heen slaan, iets leuks samen te gaan doen of iets te geven, een tekening bijvoorbeeld. Nieuws uit de groepen 5 Voor begrijpend lezen hebben we deze week een tekst over de orkaan in de Filipijnen gelezen. De vragen bij deze les maken we op de tablets. In de natuurlessen praten we over extreem weer en de vele vormen van water. Tijdens de lessen Leefstijl komen veel uitdrukkingen ter sprake die iets over het weer zeggen, maar ook terugkomen in ons humeur, zoals het zonnetje in huis en de donderwolk. In de groepen 5 is deze week keihard gewerkt om de klas in kerstsfeer om te toveren. Iedereen geniet nu van de feestelijke sfeer. Ook wordt er gezongen voor de kerstviering en is er aandacht voor het kerstverhaal. Op woensdag gaan we naar de kerstviering in de kerk. Natuurlijk zijn de ouders ook van harte welkom. Donderdag hebben we het kerstdiner. Wilt u er nog aan denken om een gerechtje te maken en dit bij de lijst van de groep te vermelden? Als afsluiting voor de kerstvakantie mogen de kinderen op vrijdagochtend speelgoed meenemen.

5 Agenda voor de komende schoolweek zaterdag uur: Wateringse Veld ontmoet in het CJG maandag 15 dinsdag 16 woensdag 17 donderdag 18 vrijdag 19 Meester Jokus begeleidt de kerstviering, meester Frans is in groep 6D Juffrouw Nadia heeft BV, juffrouw Sjerede is in groep 4A uur: kerstviering groep 1-2A, 1-2B, 1-2C, 1-2D en 1-2E uur: kerstviering groep 1-2F, 1-2G, 1-2H, 1-2I, 1-2J en 1-2K uur: kerstviering alle groepen uur: kerstviering groepen 7 & 8 in de St. Jan de Doperkerk, Wateringen uur: kerstviering voor groep 4A, 4B, 4C, 5A, 5B, 6A en 6B uur: kerstviering voor groep 4D, 4E, 5C, 5D, 6C, 6D en 6E Juffrouw Nadia heeft BV, juffrouw Sjerede is in groep 4A Meester Jokus begeleidt de kerstviering, meester Leo is in groep 6D uur: kerstliedjes in de bibliotheek Wateringse Veld uur: Vertrek lampionnenoptocht vanaf het Parijsplein, de aankomst bij WZH Hoge Veld is om ongeveer uur. Museumbezoek voor de kinderen uit groep (let op: alle kinderen blijven over) Juffrouw heeft Annelien SV, juffrouw Claudia is in groep 4E uur kerstdiner in alle groepen uur kerstcafé voor ouders/verzorgers in de aula Meester Wim heeft BAPO, juffrouw Diane is in groep 8B Juffrouw Lia is in groep 1-2K uur: Start kerstvakantie, alle kinderen van groep 1 t/m 8 zijn vrij

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 7 9 december 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o SchouderCom GroepsInfo o Groepen 1-2

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 18-12 JUF MARISKA 20-12 Luke de Boer 26-12 Lars de Vaal 26-12 Tim van der Linden 27-12 Kieran Damsteeg 27-12 Femke Schooneveld 28-12 Alysha de Jong 29-12

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 14 december 2018 nummer 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), We kijken terug op een gezellig sinterklaasfeest, dat is geslaagd mede dankzij een enthousiaste sinterklaascommissie

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 13 december Agenda. Vanuit directie

N i eu w sbr i ef. 13 december Agenda. Vanuit directie 13 december 2018 Agenda Vanuit directie 19-12: De leerlingen mogen alvast een bord, beker en bestek (voorzien van naam) mee naar school nemen voor het kerstdiner. 20-12: 's Morgens kerstviering in de kerk,?s

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Kerstmis op de Walvis Alle kinderen moeten opgehaald worden! Maatwerk van de hoogste plank

Kerstmis op de Walvis Alle kinderen moeten opgehaald worden! Maatwerk van de hoogste plank Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 13, nummer 9 vrijdag 16 december Beste ouders, Met recht kunnen we weer spreken over de donkere dagen voor Kerstmis. Wat een stormachtig,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer: 13 december 2017 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 20 december ziet er in grote lijnen als volgt uit: 16.45 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf

Jarigen deze week: Maandag 17 december Daan Post Groep 4 Dinsdag 18 december Wessel Kerkvliet Quirine de Rooi Janelva van der Schaaf nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 14 december 2018 Agenda Nummer 15 maandag 17 december dinsdag 18 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari schooljaar 2013-2014

Nieuwsbrief januari schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief januari schooljaar 2013-2014 Kerstviering op school Het kerstfeest donderdag 19 december 2013 hebben wij het kerstfeest op school gevierd. De ochtend begon meteen heel feestelijk met kerstmuziek,

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt:

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt: schooljaar 2016-2017 aflevering 08 Kerst Uitnodiging Judoclinic Kerstvakantie en daarna.. In deze Nieuwsflits: Beste ouders, Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten.

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda:

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 17 Een nieuw jaar, een frisse start! Na de kerstvakantie gaan we gevoelsmatig het tweede half jaar van schooljaar het schooljaar 2010-2011 in. Voor de leerlingen betekent dit dat

Nadere informatie

Algemene informatie: In januari informeren we jullie over de inhoud van de eerste week Ik & de ander.

Algemene informatie: In januari informeren we jullie over de inhoud van de eerste week Ik & de ander. Jaargang 18, nummer 6 Datum 5 december 2014 Algemene informatie: Meer info op: www.obsdekring.nl Maandopening Sinds dit schooljaar openen we met de hele school samen de nieuwe maand. Iedere maand is een

Nadere informatie

! H e e f t u a l e e n g e r e c h t i n g e v u l d o p d e l i j s t b i j d e k l a s? ALGEMEEN. Beste ouders of verzorgers,

! H e e f t u a l e e n g e r e c h t i n g e v u l d o p d e l i j s t b i j d e k l a s? ALGEMEEN. Beste ouders of verzorgers, Jaargang 4, nummer 08, datum: 16 december 2014 Beste ouders of verzorgers, Donderdag is het alweer Kerst op school. Na een hopelijk overheerlijke maaltijd wacht de kinderen een leuke verrassing. Afwachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Walfridusberichten. Katholieke Daltonschool Sint Walfridus Bazuinslaan 2 9781 HM Bedum Tel.:050-3015467 Mail: stwalfridus@fidarda.

Walfridusberichten. Katholieke Daltonschool Sint Walfridus Bazuinslaan 2 9781 HM Bedum Tel.:050-3015467 Mail: stwalfridus@fidarda. Walfridusberichten Katholieke Daltonschool Sint Walfridus Bazuinslaan 2 9781 HM Bedum Tel.:050-3015467 Mail: stwalfridus@fidarda.nl Agenda December: 11: Adventsviering 3 14: Adventsviering 4 17: Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019

Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 Maandag 7 januari t/m vrijdag 18 januari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > Afscheid Meester Stephan > Kerst- en nieuwjaarsgroet > Rooster nieuwe leerkrachten > Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

We hebben er zin in! Openbare Basisschool De Iekmulder. Sparrenlaan AN IJhorst Telefoon Website:

We hebben er zin in! Openbare Basisschool De Iekmulder. Sparrenlaan AN IJhorst Telefoon Website: Nieuwsbrief OBS 't Iekeblattie Schooljaar 2016-2017 Nummer 143 19-12-2016 Agenda: 5 december Sinterklaasfeest, kinderen van groep 1 t/m 4 s middags vrij 7 december 19.00 uur versieren school in kerstsfeer

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 11 december 2015 Belangrijke data komende periode: Datum Maandag 14 december Dinsdag 15 december Woensdag 16 december Activiteit Groep 5/6: Aardrijkskundetoets Groep 6/7: Aardrijkskundetoets Donderdag

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017 Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 7 december 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Internet verbinding en ICT migratie Het Veldhuis in kerstsfeer Pedagogisch Klimaat Staking 12 december 2017 Herdertjestocht

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

14/12 Taakwerk met je kind 17/12 Kerstdiner 18/12 Middag vrij. 21/12 t/m 3/1 Kerstvakantie. 8/1 Taakwerk met je kind

14/12 Taakwerk met je kind 17/12 Kerstdiner 18/12 Middag vrij. 21/12 t/m 3/1 Kerstvakantie. 8/1 Taakwerk met je kind 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 1 5 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2014

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2014 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2014 p.c.b.s. De Singel Singel 1 4797 BJ Willemstad tel. 0168 472589 kopij kunt u sturen naar: e.dam@singelwillemstad.nl Agenda Woensdag 3 december Vrijdag 5 december Groep 1 vrij

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT D e c e mb e r 2014

U I T D E S C H O O L GEKLAPT D e c e mb e r 2014 U I T D E S C H O O L GEKLAPT D e c e mb e r 2014 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Sint Maarten werd dit jaar gevierd met een grote optocht. Tientallen kinderen met lampions

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers,

Geachte ouders/verzorgers, Ridderspoorstraat 24 / 2153 BV Nieuw-Vennep / tel. (0252) 672705 De Nieuwsbrief verschijnt maandelijks. Redactie juf Dorien, meester Hans www.antoniusschoolridderspoorstraat.nl / info.antoniusr@jl.nu 24

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

Agenda 20 december Kerstviering op de Antonius 21 december Kerstviering in de kerk 21 december uur: start Kerstvakantie

Agenda 20 december Kerstviering op de Antonius 21 december Kerstviering in de kerk 21 december uur: start Kerstvakantie Donderdag 13 december 2018 Agenda 20 december Kerstviering op de Antonius 21 december Kerstviering in de kerk 21 december 12.00 uur: start Kerstvakantie Gedrag in de klas Het gebeurt regelmatig dat, wanneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16 december 2014 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 17 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

4. Meester en Juffen dag

4. Meester en Juffen dag Jaargang 29 Nummer 26 18 maart 2016 1. Wandelen voor Water groep 6 t/m 8 Op woensdagmorgen 23 maart lopen de kinderen van groep 6 t/m 8 met een rugzak met water op hun rug een tocht van 6 kilometer. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Schooljaar 2015-2016 nummer 8, december 2015 Beste ouders, Nog nagenietend van het prachtige kerstconcert gisteravond van de klassen 4,5, en 6, de algemene ouderavond

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Donderdag 10 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 16 december Donderdag

Nadere informatie