Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen."

Transcriptie

1 Smart innovation! ctouch.eu Ervaar hét innovatieve merk voor complete touch oplossingen.

2 Ervaar de kracht van touch! Met de Active IRO technologie beschikt u over de snelste en meest nauwkeurige touch display van dit moment. De combinatie van meerdere optische camera s, elektronische infrarood reflectoren en state of the art vector software garandeert een feilloze touch ervaring. Alle CTOUCH displays worden geleverd met 4 tot 32 touch-punten. De Active IRO displays van CTOUCH zijn een klasse apart en ze stellen u in staat ieders aandacht te vangen én te behouden. Educatieve oplossingen Met de interactieve touch displays van CTOUCH maakt u niet alleen op eenvoudige wijze effectief en opvallend lesmateriaal. U bevordert ook een actieve, sterk visuele vorm van lesgeven en leren die het klaslokaal tot een aangename plek maakt voor zowel leraar als leerling. Klassikaal leren De interactie zorgt voor een meer betekenisvolle en sociaal rijkere ervaring dan met gesproken woord tutorials alleen. Leren door samenwerking Interactieve displays bieden leerlingen en studenten de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de lessen. Interactieve leerervaring De touch technologie maakt hands-on manipulatie van de inhoud mogelijk waardoor leerlingen en studenten aangemoedigd worden om met klasgenoten samen te werken. Samen leren Interactieve displays bieden ook nieuwe mogelijkheden om de opgedane kennis te delen door middel van projectmatige leerervaringen.

3 Vertrouw op een partner die touch naar een hoger plan heeft gebracht. CTOUCH Europe staat garant voor excellent bedieningsgemak, klantenservice en duurzaamheid. Onze focus is gericht op het bevorderen van interactie. Vakmanschap op het gebied van touch is onze kern en we worden gedreven door onze passie voor de interactieve touch technologie. Zakelijke oplossingen Of u nu nieuwe verworvenheden meedeelt of nieuwe methoden en processen introduceert binnen uw organisatie, de interactieve displays van CTOUCH helpen u contact te leggen en informatie te delen met collega s, partners en medewerkers. Verhoogde productiviteit Houd iedereen betrokken: ideeën uitwisselen, deelnemen aan interactieve presentaties, documenten herzien, brainstormen en real time meewerken aan projecten. Verbeterde samenwerking Stimuleer medewerkers om deel te nemen en samen te werken tijdens vergaderingen, bevorder communicatie en teamwork en realiseer zodoende succesvolle resultaten voor uw organisatie. Efficiënte training Betrek toehoorders bij uw presentatie, test het begrip van belangrijke concepten en moedig alle aanwezigen aan deel te nemen om daarmee het effect van de training te vergroten. Kostenbesparing Bespaar kostbare tijd en geld met het onmiddellijk verspreiden van belangrijke informatie aan collega s en deelnemers zonder gebruik te hoeven maken van flip-over bordnotities.

4 CTOUCH Key Features LED technologie Of het nu een 47, 55, 60, 65, 70 of 84 betreft, alle CTOUCH displays zijn voorzien van LED technologie. Met LED technologie profiteert u van een aanzienlijk lager stroomverbruik. Deze besparing kan oplopen tot 60% ten opzichte van displays die gebruik maken van LCD technologie. Dit verlaagt niet alleen de cost of ownership maar is ook minder belastend voor het milieu. Full HD / 4K Alleen de beste schermresolutie is goed genoeg. Met uitzondering van de 84 inch zijn alle CTOUCH displays Full HD. Dit grote, state of the art display is namelijk uitgerust met een 4K panel; ook wel Ultra HD /3840 x 2160 genaamd. Dat betekent vier pixels in plaats van slechts één op een full HD scherm. Hierdoor zijn de afbeeldingen nog levendiger en kunt u dichter bij het scherm gaan zitten zonder verlies van de beeldkwaliteit. Zeker bij visualisaties van medische en wetenschappelijke aard en in een controlekamer kan elk detail van het grootste belang zijn. Met 4K, of ook wel 4x Full HD beschikt u over een technologie waarmee u bent voorbereid op de toekomst. Touch bewegingen Om de weergegeven inhoud te bewerken gebruikt u eenvoudige, intuïtieve hand- en vingerbewegingen, waaronder één en twee vinger navigatiegebaren zoals swiping, panning en flicking van pagina s en objecten. Ook kunt u uw persoonlijke gebaren configureren, zoals de weergave van het toetsenbord op het scherm, het schakelen tussen applicaties en het minimaliseren van diezelfde applicaties op uw desktop. Afgezien van de touch gebaren wordt elke CTOUCH geleverd met 4 tot 32 contactpunten. Display van gehard glas Alle CTOUCH displays zijn voorzien van gehard en ontspiegeld glas; ontworpen om in alle omstandigheden te presteren. Verder biedt CTOUCH Plug & Play-ondersteuning voor Windows, Mac en Linux. Omdat het niet nodig is om drivers op de Windows, Mac of Linux computer zelf te installeren zijn installatie en bediening snel en eenvoudig, Zelfs voor iemand die dit nog nooit gedaan heeft. Meegeleverde software De CTOUCH displays worden geleverd met een uitgebreid pakket software en accessoires om ze zo optimaal mogelijk te laten presteren en een zo flexibel mogelijke installatie te garanderen. Annotatie software Samen met een reeks afbeeldingen, achtergronden en interactieve media biedt de uitgebreide interactieve meertalige software alle presentatiemiddelen die nodig zijn voor boeiende lessen, vergaderingen of seminars. Combineer tekst, vormen, animaties, video, muziek en nog veel meer. Belangrijkste onderdelen zijn een widget- en mediabibliotheek en content packs; allen multi touch. Smoothboard Air Verander direct meerdere ipads en Android tablets in persoonlijke interactieve whiteboards. Via een op het scherm afgebeelde QR code kunnen de deelnemers met behulp van hun smart phone verbinding maken met het touch display zonder daartoe eerst een app te hoeven installeren.

5 extras Beleef de kracht van interactie Er gaat een wereld vol touch technologie voor u open bij gebruik van onze multi-touch display. Daarmee wordt de interesse, betrokkenheid en samenwerking van alle aanwezigen opvallend groter. Onze touch technologie is compatibel met Windows, Mac en Linux platforms. Daarom zal een ieder die gebruik maakt van een CTOUCH display, de kracht van interactie optimaal beleven. Ervaar de kracht van touch! Uw toehoorders blijven van begin tot eind betrokken bij uw presentatie. CTOUCH Europe ontwikkelde een unieke multi-touch technologie; Active IRO. Met de Active IRO technologie beschikt u over de snelste en meest nauwkeurige touch display van dit moment. De combinatie van meerdere optische camera s, elektronische infrarood reflectoren en state of the art vector software garandeert een feilloze touch ervaring. Alle CTOUCH displays worden geleverd met 4 tot 32 touch-punten. De Active IRO displays van CTOUCH zijn een klasse apart en ze stellen u in staat ieders aandacht te vangen én te behouden.

6 extras Connectivity - Draadloze en geïntegreerde intelligentie Met de CTOUCH OPS-modules komt een einde aan losse componenten. Dus geen gedoe meer met kabels. Bespaar geld met de integratie van een OPS-module want via de OPS poort sluit u iedere mini PC aan die draait op een van de gangbare besturingssystemen. In combinatie met de krachtige Intel i5 en i7 processoren biedt CTOUCH OPS (Open Pluggable Specification) krachtige en betrouwbare oplossingen voor elke situatie. WiFi, Bluetooth en Intel WiDi maken elke interactie met een CTOUCH display tot een ware belevenis. Met uw CTOUCH profiteert u van de gecombineerde kracht van OPS en Intel. Sound - Ervaar de bijzondere kwaliteit van audio Met de robuuste en krachtige CTOUCH Soundbar xt beschikt u over 90 watt kristalhelder geluid. Een belangrijke eis tijdens de ontwikkeling was het voorkomen van overbodige bedrading. Het resultaat is een in de omlijsting geintegreerde aansluitmogelijkheid. Om u van echt digitale audio te laten genieten is de Soundbar xt standaard voorzien van SPDIF Digital Audio. Hoe klinkt dat? In al zijn eenvoud biedt de CTOUCH Soundbar xt u niet alleen een optimale digitale geluidservaring, hij is ook naadloos geïntegreerd in het design. De afzonderlijk leverbare Kalkmann by CTOUCH soundbar is een high-end soundbar voor gebruik in video conference rooms, boardrooms of speciale onderwijsomgevingen. Support and training - Wanneer u dat nodig heeft Alle CTOUCH producten zijn plug en play, volledig intuïtief en ergonomisch ontworpen. Indien u op locatie onverhoopt toch hulp of ondersteuning nodig heeft, kunt u op ons rekenen. Bovendien biedt CTOUCH een uitgebreid trainingsprogramma dat u in staat stelt het beste uit uw CTOUCH beeldscherm te halen. CTOUCH werkt met u samen. Software - Toegang tot succesvolle software pakketten Ieder CTOUCH display wordt geleverd met gratis of bijna kostenloze software pakketten. Annotatie software, software om verbinding te maken met mobiele apparatuur en educatieve software zijn onderdeel van de deal. CTOUCH vormt een team met u. Mounting - Eenvoudige bediening voor zowel jong als oud Of het nu gaat om een permanente wandmontage, een elektrisch verstelbare of mobiele toepassing of gebruik als tafel, CTOUCH Wallom biedt u altijd de juiste oplossing. De Wallom heeft een uniek design waarbij goed gelet is op gebruiksvriendelijkheid en ergonomie. Hierdoor is de CTOUCH Wallom erg makkelijk te installeren en te bedienen. Klaar voor intensief gebruik! Alle rechten voorbehouden. Voornoemde CTOUCH producten en diensten, evenals de bijbehorende logo s zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van CTOUCH Europe B.V. Alle overige in deze publicatie genoemde product- en dienstennamen zijn handelsmerken van de betreffende eigenaren. CTOUCH impd

Leddura Serie. Laser Leddura Lexinus Mensa. 55 inch. Smart innovation! Als state of the art innovatie de voorkeur heeft.

Leddura Serie. Laser Leddura Lexinus Mensa. 55 inch. Smart innovation! Als state of the art innovatie de voorkeur heeft. Laser Lexinus Mensa Serie Als state of the art innovatie de voorkeur heeft. Het professionele touch display voor interactieve toepassingen. Profiteer van de verhoogde productiviteit, verbeterde samenwerking

Nadere informatie

Laser Serie. Laser. Leddura Lexinus Mensa. 84 inch UHD. Smart innovation! Als functionaliteit er toe doet.

Laser Serie. Laser. Leddura Lexinus Mensa. 84 inch UHD. Smart innovation! Als functionaliteit er toe doet. Leddura Lexinus Mensa Serie Als functionaliteit er toe doet. Hoogwaardige beeldschermen die voor elk denkbare toepassing geschikt zijn. Behoud ieders aandacht, bevorder teamwork en haal het maximale uit

Nadere informatie

Leddura Serie. Laser Leddura xt Lexinus Mensa. 84 inch UHD. Smart innovation! Als state of the art innovatie de voorkeur heeft.

Leddura Serie. Laser Leddura xt Lexinus Mensa. 84 inch UHD. Smart innovation! Als state of the art innovatie de voorkeur heeft. Laser Lexinus Mensa Leddura Serie Als state of the art innovatie de voorkeur heeft. Het professionele touch display voor interactieve toepassingen. Profiteer van de verhoogde productiviteit, verbeterde

Nadere informatie

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch CTOUCH CTOUCH introduceert een nieuwe lijn groot formaat interactieve LED displays. De nieuwe lijn, Leddura genaamd, is verkrijgbaar in de range van 47 (119cm), 55, 65, 70 en 84 inch (213cm). Het nieuwe

Nadere informatie

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch

CTOUCH. Touchscreens. Multi Touch CTOUCH CTOUCH introduceert een nieuwe lijn groot formaat interactieve LED displays. De nieuwe lijn, Leddura genaamd, is verkrijgbaar in de range van 47 (119cm), 55, 65, 70 en 80 inch (203cm). Het nieuwe

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY PRAKTISCHE ACCESSOIRES VOOR EEN NOG BETERE TOUCHSCREEN-ERVARING GROTERE DEELNAME VAN STUDENTEN EN DOCENTEN Zoekt u naar een geavanceerdere manier om

Nadere informatie

Focus Touch. Touchscreens

Focus Touch. Touchscreens Focus Touch Met een grootformaat Focus Touch LED monitor bestuurt u via Optical Dual Touch de computer door middel van een aanraking op het scherm. Dit kan met uw vinger of bijvoorbeeld met een pen. Zo

Nadere informatie

i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE

i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE i3sync DRAADLOOS PLUG & PLAY PRESENTATIE DEVICE VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Verander de manier waarop u vergadert of presenteert dankzij dit compacte en lichte presentatie device. i3sync is gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

HCS Audiovisueel. Oplossingen voor elk klaslokaal. Projectieborden / beamer oplossingen pagina 9-12

HCS Audiovisueel. Oplossingen voor elk klaslokaal. Projectieborden / beamer oplossingen pagina 9-12 HCS Audiovisueel Onze oplossingen/concepten HCS Audiovisueel Pagina 3 Oplossingen voor elk klaslokaal Touchscreens pagina 2-5 Pagina 2 HCS Audiovisueel Touchscreens Pagina 2 Onze oplossingen/concepten

Nadere informatie

i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIEVE TOUCH DISPLAYS

i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIEVE TOUCH DISPLAYS i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIEVE TOUCH DISPLAYS i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIEVE TOUCH DISPLAYS De i3touch LCD touch oplossing biedt kristalheldere, high-definition

Nadere informatie

Series. Laser air Leddura Lexinus Mensa. 65 inch. Smart innovation! When function matters.

Series. Laser air Leddura Lexinus Mensa. 65 inch. Smart innovation! When function matters. Leddura Lexinus Mensa Series When function matters. Hoogwaardige beeldschermen die voor elk denkbare toepassing geschikt zijn. Behoud ieders aandacht, bevorder teamwork en haal het maximale uit uw leerstof.

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties 5e Generatie Prijzen geldig van 1 juli t/m 30 september 2013 Voordelen Focus Touch Het Focus Touch

Nadere informatie

i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIVE TOUCH DISPLAYS

i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIVE TOUCH DISPLAYS i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIVE TOUCH DISPLAYS i3touch HAAL MEER UIT SAMENWERKING MET INTERACTIVE TOUCH DISPLAYS De i3touch LCD touch oplossing biedt kristalheldere, high-definition

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

2-poorts DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4K

2-poorts DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4K 2-poorts DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4K Product ID: SV231DPU2 Met deze veelzijdige USB KVM switch kunt u een DisplayPort werkstation delen met twee computersystemen, waardoor u een DP-scherm, toetsenbord

Nadere informatie

Features en specificaties

Features en specificaties De IndoorTouch laat zich het beste omschrijven als een multifunctionele communicatiemodule voor de Helios IP intercominstallatie. En wie een tablet kan bedienen kan de IndoorTouch bedienen. En niet alleen

Nadere informatie

WAT DOET U OM TALENTEN TE ONTWIKKELEN? SMART-onderwijsoplossingen

WAT DOET U OM TALENTEN TE ONTWIKKELEN? SMART-onderwijsoplossingen WAT DOET U OM TALENTEN TE ONTWIKKELEN? SMART-onderwijsoplossingen 1 OOIT WAS IK ALLEEN GEÏNTERESSEERD IN HET COMMERCIËLE NU DRAAIT HET ER MEER OM IMPACT TE MAKEN OP IEMANDS LEVEN. Joe, York Suburban High

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

De Prowise filosofie. Prowise 2011 Pagina 2

De Prowise filosofie. Prowise 2011 Pagina 2 Bijlage 1 Producten De Prowise filosofie Onze jarenlange ervaring vertaalt zich in een zeer klantgerichte filosofie. Afspraak is afspraak en klanttevredenheid zijn geen loze begrippen maar het fundament

Nadere informatie

i3-learning.com interactiviteit integratie inspiratie

i3-learning.com interactiviteit integratie inspiratie i3-learning.com interactiviteit integratie inspiratie i3projector i3board i3touch i3sync i3lighthouse i3momentum imo-learn i3hawm i3floorstand OKTOPUS FOR i3 i3learnhub interactiviteit integratie inspiratie

Nadere informatie

i3board MULTI-USER INTERACTIE TOT 10 GELIJKTIJDIGE AANRAKINGEN

i3board MULTI-USER INTERACTIE TOT 10 GELIJKTIJDIGE AANRAKINGEN i3board MULTI-USER INTERACTIE TOT 10 GELIJKTIJDIGE AANRAKINGEN i3board MULTI-USER INTERACTIE TOT 10 GELIJKTIJDIGE AANRAKINGEN Vergeleken met de traditionele whiteboards bevat het i3board een aantal unieke

Nadere informatie

Presentatiesystemen. Starboard FX Duo. Starboard FXFX-77 bedraad. Het enige harde bord mét vingerbediening!

Presentatiesystemen. Starboard FX Duo. Starboard FXFX-77 bedraad. Het enige harde bord mét vingerbediening! Presentatiesystemen I n t e r a c t i e f w h i t e b o a r d Starboard FX Duo Productbeschrijving Het enige harde bord mét vingerbediening! Robuust werkoppervlak - Het werkoppervlak is zeer robuust, het

Nadere informatie

Interactieve Whiteboards

Interactieve Whiteboards Met StarBoard levert Hitachi een belangrijke bijdrage aan het moderne onderwijs van de 21e eeuw. Een compleet assortiment interactieve whiteboards en accessoires, voorzien van innovatieve software. Docenten

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Direct verbonden met de woning.

Direct verbonden met de woning. DRAADS MINI HANDSFREE DRAADS WIFI Direct verbonden met de woning. De MINI WiFi is het revolutionaire -draads video-deurintercomsysteem van Comelit. Het enige systeem waarmee direct van de vele voordelen

Nadere informatie

2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k

2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k 2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k Product ID: SV231MDPU2 Met deze veelzijdige USB KVM switch kunt u een Mini DisplayPort (mdp) werkstation delen met twee computersystemen, waardoor u een

Nadere informatie

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s.

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Klik hier voor de specificaties 4 inch screen The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Uitstekende kijkhoeken De hoge kwaliteit van

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Minimale configuraties Perceel 1: Voorbeeld producten

Minimale configuraties Perceel 1: Voorbeeld producten Minimale configuraties Perceel 1: Voorbeeld producten Productgroep desktops Fat Cliënt v 1 (standaard behuizing) Processor: Intel i5, Zesde generatie, 2,6 Ghz of gelijkwaardig. RAM: 8 GB; Harddisk: ssd

Nadere informatie

Afbeelding: MT Touch wand BA

Afbeelding: MT Touch wand BA Een multitouch tafel of wand klinkt voor velen nog als toekomstmuziek. Niets is minder waar. Er zijn vele opties en een mooi vormgegeven multitouch tafel of wand ligt al snel binnen handbereik. In Bibliotheek

Nadere informatie

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster!

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! Interactieve oplossingen om uw verhaal digitaal te ondersteunen Kantoren zijn er in allerlei verschillende maten, indelingen en

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Korting 25 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015. Korting 15 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015

Korting 25 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015. Korting 15 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015 Coupons Apple Oplader Orginele Apple oplaad kabel. Voor de oude en nieuwe iphone en ipad of een losse power adapter. 15 % Micro USB Lader Micro USB lader voor uw smartphone of tablet. 25 % Geldig t/m 16-05-2015

Nadere informatie

Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter

Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter Draadloze scherm adapter met HDMI - 1080p - wireless HDMI display adapter Product ID: WIFI2HDMCGE Toon de inhoud van uw smartphone, tablet of laptop draadloos op een HDMI-scherm met behulp van deze draadloze

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

Collaboration Packs Combineer de display technologie van Samsung met de collaboration innovatie van AMX by Harman voor een vaste lage prijs als bundel

Collaboration Packs Combineer de display technologie van Samsung met de collaboration innovatie van AMX by Harman voor een vaste lage prijs als bundel Packs Combineer de display technologie van Samsung met de collaboration innovatie van AMX by Harman voor een vaste lage prijs als bundel Stel uw ideale Collaboration Pack samen Gebruik onze Configurator

Nadere informatie

i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING

i3projector TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING TOVER ELK OPPERVLAK OM IN EEN INTERACTIEVE LEEROMGEVING Optimaliseer interactie in het klaslokaal en de impact van uw lessen met de. De is ideaal

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

i3touch haal meer uit samenwerking met interactieve touch displays

i3touch haal meer uit samenwerking met interactieve touch displays i3touch haal meer uit samenwerking met interactieve touch displays de juiste technologie voor uw meeting ruimte! Met de i3touch displays biedt VSV u een alternatieve oplossing naast het digitale bord en

Nadere informatie

Ergonomische oplossingen

Ergonomische oplossingen Ergonomische oplossingen voor School en ICT Het gebruik van interactieve borden en touch screens neemt met grote sprongen toe in de opleidingsbranche. Gebruiksvriendelijkheid en ergonomie tijdens het gebruik

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

DRAADLOZE HDMI STICK

DRAADLOZE HDMI STICK DRAADLOZE HDMI STICK G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze Draadloze HDMI Stick. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen een 3-jarige

Nadere informatie

Zo geavanceerd dat je niet verder komt dan het oppervlak. #clevertouch. PRO-serie. Gemaakt voor bedrijven

Zo geavanceerd dat je niet verder komt dan het oppervlak. #clevertouch. PRO-serie. Gemaakt voor bedrijven PRO-serie Zo geavanceerd dat je niet verder komt dan het oppervlak Gemaakt voor bedrijven #clevertouch Fabrikant van het jaar clevertouch.com +44 (0)20 8319 7777 pro@clevertouch.com 65" / 75" / 86" NIEUW

Nadere informatie

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016

Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Workware Wireless FAQ - General & Customers November 9, 2016 Wat is draadloos workware Base?... 3 Hoe staat dit in vergelijking tot andere Workware producten?... 3 Waarom zou ik draadloos Workware gebruiken

Nadere informatie

Direct verbonden, met je huis.

Direct verbonden, met je huis. DRAADS MINI HANDSFREE DRAADS WI-FI Direct verbonden, met je huis. De MINI WiFi is het revolutionaire -draads video-deurintercomsysteem van Comelit. Het enige systeem waarmee direct van de vele voordelen

Nadere informatie

Totem en Poster Oplossingen

Totem en Poster Oplossingen Totem en Poster Oplossingen Neem contact met ons op voor een offerte! Telefoon: 0031 499 367 608 E-mail: verhuur@prestop.nl Interactieve Poster & totem oplossingen Een totem of posteroplossing is een ideaal

Nadere informatie

GTX-20B Portable bluetooth speaker

GTX-20B Portable bluetooth speaker GTX-20B Portable bluetooth speaker De HipBox is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee u overal en altijd van uw favoriete muziek kunt genieten. Door gebruik te maken geavanceerde technologie

Nadere informatie

Haal meer uit het onderwijs met interactieve touch displays!

Haal meer uit het onderwijs met interactieve touch displays! Haal meer uit het onderwijs met interactieve touch displays! Met de all in one CTOUCH displays biedt Sahara Interactive u de opvolger het oude digitale schoolbord en de noodzakelijke randapparatuur. De

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

Draadloos presentatiesysteem p

Draadloos presentatiesysteem p Draadloos presentatiesysteem - 1080p Product ID: WIFI2HDVGAGE Dit draadloze presentatiesysteem is een videohub waarmee u het scherm vanaf uw voor Wi-Fi geschikte laptop, MacBook of Ultrabook met een HDMI

Nadere informatie

EXCLUSIEF BIJ VANERUM BELGIË. De totaaloplossing voor leren in de. eeuw. ste

EXCLUSIEF BIJ VANERUM BELGIË. De totaaloplossing voor leren in de. eeuw. ste EXCLUSIEF BIJ VANERUM BELGIË De totaaloplossing voor leren in de ste eeuw De totaaloplossing Om leerlingen voor te bereiden op een job in de 21 ste eeuw, moeten we niet alleen een leeromgeving creëren

Nadere informatie

INNOVATIEVE TEKSTWAGEN GEOPTIMALISEERD VOOR STEDELIJKE GEBIEDEN

INNOVATIEVE TEKSTWAGEN GEOPTIMALISEERD VOOR STEDELIJKE GEBIEDEN ENKELASSER TEKSTWAGEN VW 1350 HB INNOVATIEVE TEKSTWAGEN GEOPTIMALISEERD VOOR STEDELIJKE GEBIEDEN CO 2 -NEUTRAAL, COMPACT IN FORMAAT EN AANGESTUURD VIA TRAFFIC FLEET CO2-NEUTRAAL, MANOEUVREERBAAR IN KLEINE

Nadere informatie

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90 Dienstverlening Buitendienst Heeft u thuis hulp nodig met uw netwerk, computer of andere apparaten? Neem contact op om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze servicemonteurs. Voorrij kosten

Nadere informatie

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl

weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl weinor besturingen Bedieningsgemak Besturingssytemen voor weinor producten www.weinor.nl Besturingssystemen voor weinor producten Tot rust komen en genieten van een comfortabele bediening Lekker tot rust

Nadere informatie

BASISCURSUS IPAD- IOS 9

BASISCURSUS IPAD- IOS 9 BASISCURSUS IPAD- IOS 9 2015 Computertraining voor 50-plussers PC50plus computertrainingen Eikbosserweg 52 1214AK Hilversum tel: 035 6213701 info@pc50plus.nl www.pc50plus.nl Basiscursus ipad- IOS 9 C O

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

DisplayPort naar DisplayPort Multi-Monitor Splitter - 2-poorts MST Hub

DisplayPort naar DisplayPort Multi-Monitor Splitter - 2-poorts MST Hub DisplayPort naar DisplayPort Multi-Monitor Splitter - 2-poorts MST Hub Product ID: MSTDP122DP Met deze MST hub kunt u twee schermen aansluiten op uw DisplayPort (DP) 1.2 Windows laptop of desktop. Omdat

Nadere informatie

IGEL Business Computing.

IGEL Business Computing. IGEL Business Computing. Desktop computing, ontwikkeld met de focus op uw organisatie. Met technologie die kracht en prestaties samenbrengt, zonder flexibiliteit te verliezen. Net als u hebben wij maar

Nadere informatie

Systeemvereisten voor Qlik Sense. Qlik Sense 3.1 Copyright QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden.

Systeemvereisten voor Qlik Sense. Qlik Sense 3.1 Copyright QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Systeemvereisten voor Qlik Sense Qlik Sense 3.1 Copyright 1993-2016 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Copyright 1993-2016 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik,

Nadere informatie

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12 productcatalogus inhoud wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 beveiliging - gemak - energiebesparend net10 lezers 12 net10 smartpoint 14 net10 connectors 16 beveiliging

Nadere informatie

Mini DisplayPort naar DisplayPort multi-monitor splitter - 2 poorts MST Hub

Mini DisplayPort naar DisplayPort multi-monitor splitter - 2 poorts MST Hub Mini DisplayPort naar DisplayPort multi-monitor splitter - 2 poorts MST Hub Product ID: MSTMDP122DP Met deze MST hub kunt u twee DisplayPort-schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort computer. MST werkt

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging Paxton10 is het eerste systeem dat out-of-the-box toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande

Nadere informatie

Verhoog uw productiviteit met meerdere schermen

Verhoog uw productiviteit met meerdere schermen Multi monitor adapter en splitter - Mini DisplayPort naar 3x HDMI MST Hub StarTech ID: MSTMDP123HD Met deze MST hub kunt u drie HDMI-schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort-computer. MST werkt op elk

Nadere informatie

het juiste adres voor uw computer of laptop APK... TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! Het voordeel van de Computer Specialist Bij Vobis treft u naast

Nadere informatie

Vergroot uw productiviteit met meerdere schermen

Vergroot uw productiviteit met meerdere schermen Multi Stream Transport Hub DisplayPort 1.2 naar drievoudige DisplayPort MST-hub StarTech ID: MSTDP123DP Met deze MST hub kunt u drie schermen aansluiten op uw DisplayPort (DP) 1.2 Windows laptop of desktop.

Nadere informatie

Normale totaalprijs bundel B

Normale totaalprijs bundel B Het SMART Board digitaal schoolbord neemt binnenkort in elke klas een centrale plaats in. Steeds meer Vlaamse scholen volgen de pedagogische trend. Naast het product zelf biedt rosscom u ook de nodige

Nadere informatie

Bijlage 4.B Productbeschrijving Versie 2 NvI Eenbes/Qliq

Bijlage 4.B Productbeschrijving Versie 2 NvI Eenbes/Qliq Bijlage 4.B Productbeschrijving Versie 2 NvI Eenbes/Qliq 1. Desktop (incl. muis en toetsenbord) Afkortingen/definities Minimum specs Processor: i3-6xxx NBD Next Business Day Geheugen: 4 GB OS On Site Opslag:

Nadere informatie

USB-C Multiport laptop adapter - Power Delivery - 4K HDMI - GbE - USB zilver & wit

USB-C Multiport laptop adapter - Power Delivery - 4K HDMI - GbE - USB zilver & wit USB-C Multiport laptop adapter - Power Delivery - 4K HDMI - GbE - USB 3.0 - zilver & wit Product ID: DKT30CHPDW Breid de connectiviteit van uw met USB-C uitgevoerde laptop uit. Deze slanke en compacte

Nadere informatie

Informatiezuilen Landscape

Informatiezuilen Landscape Informatiezuilen Landscape Neem contact met ons op voor een offerte! Telefoon: 0031 499 367 608 E-mail: verhuur@prestop.nl Brede keuze in design, maten en mogelijkheden Je bezoekers een unieke en informatie

Nadere informatie

Verhuuroverzicht Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren

Verhuuroverzicht Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren Touchscreens, Touchtafels, Large displays, LCD monitoren Touchtafels Philips 42 multi-touch table PT-GT-55 Smart Table-32 Touchscreen / multi-touch / multi-user-touch PT-M-19W Philips Large LCD (touch)display

Nadere informatie

Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012.

Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012. home introductie easyconference easycomfort scheduling over ons contact Overheid & ICT. Bezoek onze stand D015 in de Jaarbeurs in Utrecht van 24-26 april 2012. Met één klik brengt u iedereen die u wilt

Nadere informatie

UW SPECIALIST TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! 15,6 inch 500 GB HDD 14 inch 32 GB SSD 549,- 269,- 249,- Laptop R417SA-WX011T BLUE 14 1366x768 scherm.

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

Professionele mobiliteit.

Professionele mobiliteit. Professionele mobiliteit. HP Mobility. De mobiele oplossing die bij u past. Speciaal ontworpen voor business, met de snelste processors en de meest veelzijdige software. U werkt helemaal anders met de

Nadere informatie

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal Benut uw Oticon hooroplossing optimaal CONNECTIVITEIT In goed gezelschap Met Oticon ConnectLine haalt u het beste uit uw Oticon toestellen, in meer situaties. ConnectLine zal u helpen om een beter contact

Nadere informatie

Toshiba en Intel: mobiel digitaal

Toshiba en Intel: mobiel digitaal TECh brief Toshiba en Intel Toshiba en Intel: mobiel digitaal entertainment: opwindend en op maat Powered by Intel Centrino Duo Mobile technologie. Toshiba heeft nieuwe notebooks ontwikkeld die in staat

Nadere informatie

USB Crash Cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname

USB Crash Cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname USB Crash Cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname Product ID: NOTECONS02 Met de USB crash cart adapter hebt u controle over een headless systeem, waarmee u uw laptop in een draagbare crash cart

Nadere informatie

2 poorts automatische HDMI video switch - 4K 2x1 HDMI switch met snelschakeling

2 poorts automatische HDMI video switch - 4K 2x1 HDMI switch met snelschakeling 2 poorts automatische HDMI video switch - 4K 2x1 HDMI switch met snelschakeling Product ID: VS221HD4KA Creëer een krachtige visuele ervaring, met de mogelijkheid om naadloos tussen twee 4K-videobronnen

Nadere informatie

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01 Handleiding Basis inleiding... 1 Knoppen en aansluitingen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Basis specificaties... 1 Starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Opstarten en afsluiten... Fout!

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

Videoconference starters gids. Het selecteren van uw videoconference systeem

Videoconference starters gids. Het selecteren van uw videoconference systeem Videoconference starters gids Het selecteren van uw videoconference systeem 2009 Inleiding Het huidige geopolitieke klimaat, een focus op toenemende productiviteit en kosten reductie en een algemene onwil

Nadere informatie

KORTE HANDLEIDING VOOR. de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers

KORTE HANDLEIDING VOOR. de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers KORTE HANDLEIDING VOOR de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers Inhoudsopgave 1. Inleiding...1 2. Vereisten...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers installeren...2 3.1 Vóór de installatie...2

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

Met deze MST hub kunt u drie HDMI -schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort (mdp) 1.2 Windows tablet, laptop of desktop.

Met deze MST hub kunt u drie HDMI -schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort (mdp) 1.2 Windows tablet, laptop of desktop. MST-hub - Mini DisplayPort naar 3x HDMI StarTech ID: MSTMDP123HD Met deze MST hub kunt u drie HDMI -schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort (mdp) 1.2 Windows tablet, laptop of desktop. Deze MST hub

Nadere informatie

Vergroot uw productiviteit met meerdere schermen

Vergroot uw productiviteit met meerdere schermen MST Hub - Mini DisplayPort 1.2 naar 4x DisplayPort StarTech ID: MSTMDP124DP Met deze MST hub kunt u vier schermen aansluiten op uw Mini DisplayPort (mdp) 1.2 Windows tablet, laptop of desktop. Vergroot

Nadere informatie

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Situering Desktop Computer Laptop Notebook Tablets Smartphone Tablets Windows 8 Android Mac ios voor ipad en ipad mini Windows 8 (Microsoft) Opvolger van MS Surface RT

Nadere informatie

HP ENVY X "FHD I7-8565U 8GB 256SSD+1TB MX150-4 W10

HP ENVY X FHD I7-8565U 8GB 256SSD+1TB MX150-4 W10 HP ENVY X360 15.6"FHD I7-8565U 8GB 256SSD+1TB MX150-4 W10, Tel.: E-mail: Code: NOTHP4869514 Vendor code: 4XD79EA#UUG EAN code: 193424004904 Intel Core i7-8565u (1.8GHz, 8MB), 39.624 cm (15.6") FHD IPS

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden.

Qlik Sense Desktop. Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik Sense Desktop Qlik Sense 1.1 Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Copyright 1993-2015 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik, QlikTech, Qlik

Nadere informatie

Systeemvereisten voor Qlik Sense. Qlik Sense June 2017 Copyright QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden.

Systeemvereisten voor Qlik Sense. Qlik Sense June 2017 Copyright QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Systeemvereisten voor Qlik Sense Qlik Sense June 2017 Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Copyright 1993-2017 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie