Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie"

Transcriptie

1 . Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie

2 Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie altijd het recht een cursus te annuleren zonder verplichting tot vergoeding van schade of kosten. Deelname aan een cursus is geheel voor eigen risico. Wanneer er meer inschrijvingen zijn dan plekken, dan wordt er geloot. Wanneer uw kind is ingeloot, ontvangt u een bevestigingsmail waarin gevraagd wordt de kosten voor de cursus te voldoen. Wanneer uw kind is uitgeloot ontvangt u hierover ook bericht. Wanneer een cursus niet doorgaat, ontvangt u het cursusgeld terug. Een door uw kind gemiste les wordt niet terugbetaald. Lessen die door toedoen van de organisatie niet kunnen worden gegeven worden ingehaald of terugbetaald. Wanneer de docent verhinderd is, ontvangt u hier bericht over. U dient dan zelf voor het ophalen/opvang van uw kind te zorgen. U schrijft uw kind in voor de hele cursus en dit verplicht u tot het betalen van de totale serie lessen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Wanneer uw kind ingeschreven staat voor een activiteit, moet het bij alle bijeenkomsten aanwezig zijn. Bij afwezigheid of ziekte, vindt er geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Na afloop kunt u uw kind weer ophalen bij de locatie waar de cursus plaatsvindt. Tijdens de cursus kunnen foto- en/of filmopnamen gemaakt worden voor promotiedoeleinden. Voor vragen: mailen naar m.ros@zaanprimair.nl Inschrijven vóór donderdag 7 januari!

3 Knutselclub Wie Kinderen uit groep 1/2 Waar Lokaal 1/2A Welke tijd Om 14.20uur nuttigen de kinderen met de docent hun zelf meegebrachte eten en drinken en hierna start de activiteit. Om 15.20uur kunt u uw kinderen ophalen. Wanneer 1. Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Dinsdag Waarom Ontwikkeling motoriek en creatieve vaardigheden. Aantal Minimaal 8 kinderen en maximaal 10 kinderen Kosten 2,50 per keer; totaal 20,00 Docent Sander de Vos (docent Broeks Events) Inschrijven Inschrijfformulier Korte omschrijving Ben jij iemand die graag van alles wil ontdekken? Van veel gebruikte materialen kun je heel leuke dingen maken. In de knutselclub gaan we aan de slag met onder andere resthout, ijsstokjes, wc-rollen, dopjes en spijkers. Wist je bijvoorbeeld dat je van rest-hout een robot kunt maken en van wc-rollen een knikkerbaan? De kinderen leren in deze lessen hun fantasie te gebruiken en de motoriek te ontwikkelen. Spelenderwijs leren zij met gereedschap om te gaan en worden zij creatief in het hergebruiken van hun zelf meegebrachte materialen. Van de docent krijgen zij te horen welke materialen dat zijn. Ben jij iemand die graag van alles wil ontdekken? Schrijf je dan nu in.

4 Wie Waar Welke tijd Sport en f Kinderen uit groep 6 t/m8 Sporthal De Sprong Om uur nuttigen de kinderen met de docent hun zelf meegebrachte eten en drinken en hierna start de activiteit. Om 15.20uur worden de kinderen bij De Sprong opgehaald. Wanneer 1. Donderdag Donderdag Donderdag Donderdag Donderdag Donderdag Donderdag Donderdag Waarom Sport & Fun Tijdens de sport- & fun-lessen maken de kinderen kennis met verschillende sporten. Verder draagt de activiteit bij aan het beleven van plezier tijdens het sporten, de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling en je wordt er lekker fit van. Aantal Minimaal 8 en maximaal 12 kinderen. Kosten 2,50 per keer; totaal 17,50. Docent Bob Bindt Inschrijven Inschrijfformulier Korte omschrijving In deze lessen staat het plezier voorop, want wat is er nou leuker dan lekker te bewegen? Door lekker te sporten word je fit en leer je jouw lichaam kennen. Tijdens de activiteit ben je niet alleen in beweging, maar train je ook jouw buikspieren nog eens van het lachen. Elke les is anders, wij zorgen voor een leuk en uitdagend programma tijdens dit beweegfeest. Makkelijk zittende kleding en gymschoenen zijn het kledingadvies. Kom jij ook gezellig mee sporten?

5 Rots & Water; weerbaarheidstraining Wie Leerlingen van groep 5 t/m 8 Waar Sportzaal De Sprong/Speelzaal De Watermolen Welke tijd Wanneer Om uur nuttigen de kinderen met de docent hun zelf meegebrachte eten en drinken en hierna start de activiteit. Om uur worden de kinderen opgehaald. Waarom Versterken weerbaarheid Aantal min. 6 max. 8 Kosten 95,- incl. btw Docent Brenda Duijneveld, Leukerik Inschrijven tot 7 januari op info@leukerik.nl Meer info op Korte omschrijving Rots = voor jezelf opkomen, stevig staan en een eigen mening hebben; Water= in contact met jezelf en de ander, vriendschap en communicatie; Teveel rots= snel boos en geen rekening met andere houden; Teveel water= onzeker en bang zijn, teveel rekening met andere houden. Bovenstaande wordt op een fysieke en speelse manier duidelijk gemaakt en hierbij wisselen we actie zoals spel en (simpele) zelfverdedigingsoefeningen af, met zelfreflectie en kringgesprekken. De kinderen beleven plezier aan de lessen. Vanuit plezier kun je verbinden en ben je bereid verantwoordelijkheid te dragen, voor jezelf en voor anderen. Bij Rots & Water DOEN we 75% en praten we 25%. Ervaren door te doen: DOEN-DENKEN-PRATEN

6 Speltherapie en KIES Kinderen In Echtscheiding Situaties KIES is een programma voor álle kinderen die een echtscheiding hebben meegemaakt. Na het volgen van KIES begrijpen kinderen beter de scheiding, weten beter wat te doen bij dingen die moeilijk zijn, de band tussen kind en ouders is versterkt. (Ed Spruijt, Universiteit van Utrecht, 2005) KIES is een preventief en kortdurend groepsprogramma voor kinderen van gescheiden ouders, ontwikkeld door Bureau Klassenwerk. Voor wie? KIES is voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd die een echtscheiding hebben meegemaakt, niet alleen voor kinderen die er zichtbaar moeite mee hebben. Een scheiding is immers voor elk gezin en ieder kind een ingrijpende verandering. Voor elk kind kan het delen van ervaringen met leeftijdsgenoten in eenzelfde situatie helpend zijn. Resultaten van KIES Bij KIES krijgen de kinderen de mogelijkheid om hun belevingen te uiten en de echtscheiding een plaats te geven. De kinderen krijgen de mogelijkheid om te leren omgaan met de veranderde situatie en de communicatie tussen de kinderen en hun ouders wordt gestimuleerd. Kinderen leren de echtscheiding beter begrijpen en een plek te geven. Kinderen krijgen inzicht in hun eigen mogelijkheden en leren deze in te zetten. Kinderen krijgen vaardigheden aangereikt, gericht op het opkomen voor jezelf en praten over gevoelens en gedachten. De communicatie tussen ouders en kind wordt gestimuleerd. Hoe? In elke bijeenkomst staat er een thema centraal, onder andere: gevoelens, omgaan met veranderingen, afscheid en hulp vragen. Door middel van spel(therapie), gesprek en creatieve werkvormen krijgen de kinderen de mogelijkheid om hun gevoelens en gedachten te uiten, een plek te geven en op zoek te gaan naar hun eigen krachten en mogelijkheden.

7 Speltherapie en KIES Kinderen In Echtscheiding Situaties Wie KIES is voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd die een echtscheiding hebben meegemaakt. Waar Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt gekeken welke locatie het meest passend is; O.B.S. De Watermolen of in de praktijk van Joukie, Spel en Kind. Welke tijd Groep 1 t/m 4 om 15:20 inloop, start om 15:30. Het programma eindigt om 16:30. Groep 5 t/m 8 om 16:30 inloop, start om 16:40. Het programma eindigt om 17:40. Wanneer 1. donderdag 21 januari 2. donderdag 28 januari 3. donderdag 4 februari 4. donderdag 11 februari 5. donderdag 18 februari 6. donderdag 25 februari 7. donderdag 10 maart 8. donderdag 17 maart Voor ouders is er een informatiebijeenkomst voorafgaand aan het programma en een evaluatiebijeenkomst aan het einde. 1. Informatiebijeenkomst dinsdag 19 januari 19:00-20:30 2. Evaluatiebijeenkomst donderdag 17 maart 19:00-20:30 Aantal Per groep is er ruimte voor 6-8 kinderen. Kosten De kosten zijn 43,- per bijeenkomst, inclusief btw. Bij een tweede kind uit hetzelfde gezin geldt er een korting van 50%. De kosten kunnen, afhankelijk van uw verzekering, geheel of gedeeltelijk vergoed worden via de aanvullende verzekering. Docent Eva van Asperen (Joukie, Spel en Kind) en collega KIES-coach Inschrijven Voor meer informatie over het programma, vergoedingsmogelijkheden of om u kind in te schrijven kunt u contact opnemen met Joukie Spel en Kind. T: E: info@joukie.nl I:

8 Peutergym op De Watermolen Op De Watermolen is er de mogelijkheid om uw peuter alvast te laten wennen in de school tijdens de zogenaamde lessen Peutergym. Alle peuters tussen de 2,5 en 4 jaar zijn van harte welkom in deze lessen. Bij Peuterwennen staan plezier en een gevoel van veiligheid voorop. De kinderen gaan 45 minuten heerlijk bewegen, gymmen, dansen en zingen. Deze onderdelen wisselen elkaar gedurende de les af. Docente Daniëlle van der Bunt van Mind and Motion verzorgt deze lessen wekelijks met veel plezier. Naast dat de peuters steeds makkelijker en vrijer gaan bewegen, groeit ook het zelfvertrouwen en raken ze al een beetje gewend aan de school. Als ouder bent u van harte welkom om in de school tijdens de les een kop koffie te drinken. We sluiten de les af met een glaasje limonade voor de kinderen. Dag en tijd: Woensdagochtenden van 8.45 tot 9.30 uur Data: 20-1, 27-1, 3-2, 17-2, 24-2, , 23-3, 30-3 & 13-4 Locatie: Kosten: Speelzaal De Watermolen 55,00 voor 10 lessen Inschrijving: Telefoon: info@mindandmotion.nl

9 Vakantie-activiteit Winter Olympics De kinderen gaan in teams van ongeveer 5 kinderen de strijd aan voor het Olympisch Goud. Iedere ronde wacht een nieuwe tegenstander en een nieuwe onderdeel. Elke ronde duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Om het Olympische gevoel echt te ervaren, kiezen de kinderen hun favoriete land en maken zij kennis met diverse olympische sporten. Tijdens het kiezen van de landen leren zij spelenderwijs over de landen. Soepel zittende kleding, waarin de kinderen makkelijk kunnen bewegen, is het kledingadvies. Activiteit Winter Olympics leeftijd 6 t/m 12 jaar Lestijd uur Locatie Sporthal De Sprong Docent Robert & Aline Dag Dinsdag Kosten 4,- Opgeven Per mail naar mieke@broeksevents.nl Geef je op voor Aantal Bij minimaal 30 leerlingen gaat de activiteit door

Periode: Voorjaasvakantiemeivakantie

Periode: Voorjaasvakantiemeivakantie . Periode: Voorjaasvakantiemeivakantie Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie altijd

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Periode: Meivakantiezomervakantie

Periode: Meivakantiezomervakantie . Periode: Meivakantiezomervakantie Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie altijd

Nadere informatie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie

Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie Periode: Kerstvakantievoorjaarsvakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Periode: Meivakantie - zomervakantie

Periode: Meivakantie - zomervakantie Periode: Meivakantie - zomervakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie het

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

Deze groepstraining is een combinatie van: Rots en Water Weerbaarheidstraining voor kinderen & de weerbaarheidstraining Ho! Tot hier en niet verder.

Deze groepstraining is een combinatie van: Rots en Water Weerbaarheidstraining voor kinderen & de weerbaarheidstraining Ho! Tot hier en niet verder. Weerbaarheidstraining voor kinderen 2016: Stevig in je schoenen! Wil jij ook leren voor jezelf opkomen? Startdata eerstvolgende groepstrainingen: Leeftijd 4 tot 6 jaar: Vrijdag 13 mei 2016: 13:00 tot 14:30

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 3/4,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 3/4, OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 3/4, Voor u ziet u informatie over de Brede school

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 5/6,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 5/6, OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 1509 GE Zaandam 075-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s) van groep 5/6, Voor u ziet u informatie over de Brede school

Nadere informatie

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt!

BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! BREDE SCHOOL POELENBURG Leuke (naschoolse) activiteiten, voor alle kinderen in de buurt! In de wijk Poelenburg willen

Nadere informatie

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is!

Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Ontdek je talent bij de brede school! Elk kind heeft talent, iedereen is wel ergens goed in, of dat nou zingen, dansen of creatief bezig zijn is! Bij het naschoolse aanbod van de brede school kan jij ontdekken

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Weerbaarheidstraining voor iedereen. Weerbaar met Accres. Accres.nl/weerbaarheid

Weerbaarheidstraining voor iedereen. Weerbaar met Accres. Accres.nl/weerbaarheid Weerbaarheidstraining voor iedereen Weerbaar met Accres Accres.nl/weerbaarheid Stevig in je schoenen leren staan Weerbaarheidstraining voor iedereen! Overtuigend nee durven zeggen Weerbaar zijn betekent:

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Activiteitenladder Najaar 2010

Activiteitenladder Najaar 2010 Activiteitenladder Najaar 2010 Brede Emmer-Compascuum/Emmer-Erfscheidenveen Activiteitenladder Najaar 2010 De Brede Emmer-Compascuum/Emmer-Erfscheidenveen heeft weer een veelzijdige Activiteitenladder

Nadere informatie

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten

september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten september / oktober 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013

PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 PROGRAMMABOEKJE - activiteiten - maart-juni 2013 Samenwerkingsverband van de scholen: cbs Saenparel, obs Over de Brug (locatie In 't Veld ), rkbs Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr Voorwoord Voor

Nadere informatie

Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten

Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten Januari-februari 2015 Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschooolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan naschoolse activiteiten

Nadere informatie

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten

November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten November December 2015 Kidswereld zingt en danst Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari

5, 12, 19 en 26 januari, 2 en 9 februari Groep: 3 en 4 Wanneer: maandag Locatie: Marktstraat Natuuratelier 4, 11, 18 en 25 januari,1 en 8 februari Deze workshop is vol. De inschrijving is gesloten Maandag 8 februari is de laatste les. Het laatste

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

Studiedag! Donderdag 5 februari hebben de leerkrachten een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij!!

Studiedag! Donderdag 5 februari hebben de leerkrachten een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij!! Info week 05 29-01-2015 Overblijf enquête Vandaag heeft uw oudste kind een envelop meegekregen met daarin een brief en 2 enquête formulieren per gezin. De enquête betreft de manier van overblijven op onze

Nadere informatie

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013

schoolinfo schooljaar 2013 2014 nummer 3 16 september 2013 de schoolinfo 16 september 2013 schooljaar 2013 2014 nummer 3 Contact met de school Babynieuws U kunt de school als volgt bereiken: telefonisch: (0485) 381200 mailadres: mariannevdboomen@gmail.com Wijziging

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011)

Activiteitenfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) enfolder Blok 1 week 44 tot en met 49 (31 okt. t/m 09 dec. 2011) De Brede School van De Kring De Vijf In samenwerking met A16 Theek5 Kinderopvang Humanitas In deze folder vindt u de activiteiten voor het

Nadere informatie

Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten

Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

De Goede Voornemens Tweeweekse van Waterrijk

De Goede Voornemens Tweeweekse van Waterrijk Met trots presenteren wij De Goede Voornemens Tweeweekse van Waterrijk van maandag 4 tot en met donderdag 14 januari 2016 Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat is de tijd van het jaar dat heel veel

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 21 november Bijlages: Kies ouderbrief Kies leerlingbrief Kies toestemmingsformulier

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 21 november Bijlages: Kies ouderbrief Kies leerlingbrief Kies toestemmingsformulier Bulletin Kath Basisschool De Triangel Gerard Terborghstraat 1 \ 7545 BV Enschede \ telefoon 053 483 70 60 E-mail info-triangel@skoe.nl \ Internet www.skoe.nl/detriangel \ Directeur: Mevr. A.A.M. Frieser-Scholten

Nadere informatie

Naschools activiteitencoördinator Gerda van Berkel 0343-473075

Naschools activiteitencoördinator Gerda van Berkel 0343-473075 Contactgegevens Naschools activiteitencoördinator Gerda van Berkel 0343-473075 Clustermanager KDV 't Bikkeltje, BSO De Breeeje, PSZ de Hobbit Caroline van den Dungen 0343-593200 Directeur Basisschool de

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief:

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015 In deze nieuwsbrief: Wist je dat... Thema's en cursussen in maart Lezersvraag: "Moet ik mijn zoon verplichten met andere kinderen te spelen?" Mamatijd Moeders

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Naschools activiteitenaanbod

Naschools activiteitenaanbod Naschools activiteitenaanbod deel 3 schooljaar 2012-2013 obs de Kiezel en de Kei obs de Overstap Voorwoord Graafstroom, oktober 2012 Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van beide scholen, Voor het

Nadere informatie

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten

Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Programma Sept/Okt 2016 Kidswereld Swingt Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen aan

Nadere informatie

Weerbaarheidstraining jongvolwassenen Nijmegen 16 tot 21 jaar Assertiviteitstraining adolescenten Nijmegen

Weerbaarheidstraining jongvolwassenen Nijmegen 16 tot 21 jaar Assertiviteitstraining adolescenten Nijmegen Weerbaarheidstraining jongvolwassenen Nijmegen 16 tot 21 jaar Assertiviteitstraining adolescenten Nijmegen De eerstvolgende groep gaat starten op: Zaterdag 14 mei 2016 5 bijeenkomsten van 12:30 tot 15:00

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei- juli 2012. ICBS Het Koraal, BSO De Grutto en Jenaplanschool De Bijenkorf

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei- juli 2012. ICBS Het Koraal, BSO De Grutto en Jenaplanschool De Bijenkorf Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei- juli 2012 ICBS Het Koraal, BSO De Grutto en Jenaplanschool De Bijenkorf 1. Maak Mooi Mozaïek...1 2. Tuinieren...2 3. Religieuze ontdekkingstocht...2 4. Peuter-

Nadere informatie

Gastles muziek groep 5/6

Gastles muziek groep 5/6 Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2014 2015 02 maart 2015 Inhoud: Pagina 1: Daltondag Aanmelden

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2015 2016 (Blok 2) Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2015 2016, BLOK 2 (januari - mei 2016) De

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Vanaf schooljaar 12 13 verandert de organisatie m.b.t. het activiteitenaanbod voor de kinderen.

Vanaf schooljaar 12 13 verandert de organisatie m.b.t. het activiteitenaanbod voor de kinderen. Brede school activiteiten 2012 Blok 4 Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s), Binnenkort start het 4 e blok van de brede schoolactiviteiten. In dit boekje vindt u alle informatie over de activiteiten

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten

Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten Programma voor Maart. Heel Kidswereld bakt. Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 9 januari 2017

Bulletin. Kath Basisschool De Triangel. Datum: 9 januari 2017 Bulletin Kath Basisschool De Triangel Gerard Terborghstraat 1 \ 7545 BV Enschede \ telefoon 053 483 70 60 E-mail info-triangel@skoe.nl \ Internet www.skoe.nl/detriangel \ Directeur: Mevr. A.A.M. Frieser-Scholten

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten NSA Onder De Bogen Beste ouder(s)/verzorger(s), In januari 2019 hebben we weer een boeiend aanbod aan Naschoolse Activiteiten (NSA) dat vanuit KMN Kind & Co wordt georganiseerd. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadere informatie

Algemeen. Nieuwsbrief, 4 september Deze week in de Extra Nieuwsbrief: Agenda Do. 14 september informatie avond. Schaakles Spaansles Weerbaarheid

Algemeen. Nieuwsbrief, 4 september Deze week in de Extra Nieuwsbrief: Agenda Do. 14 september informatie avond. Schaakles Spaansles Weerbaarheid Nieuwsbrief, 4 september 2017 Deze week in de Extra Nieuwsbrief: Schaakles Spaansles Weerbaarheid Agenda Do. 14 september informatie avond Woe. 27 september studiedag De 4 Kronenburgh waarden: Respect

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Breda, februari 2014

Nieuwsbrief Breda, februari 2014 Nieuwsbrief Breda, februari 2014 Op 21 september 2013 heeft er een minisymposium met het thema Sociaal onhandig plaats gevonden bij Centrum Le Bon Départ. Op onze website www.centrumlebondepart.nl kunt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30

maandag 9.30-12.30 dinsdag 9.30-12.30, 11.00-14.00, 19.30-22.30 woensdag 19.30-22.30 donderdag 9.30-12.30 Workshops! Meer creativiteit in je werk Interactieve bijeenkomsten vormgeven Ideeën voor promotie van jouw onderneming Nieuwe producten voor jouw bedrijf Creatieve werkvormen (serie van 4 workshops) Wegens

Nadere informatie

Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten

Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten Programma voor juni/juli Kidswereld is creatief. Naschoolse Activiteiten Voor alle basisschoolkinderen Wat zijn naschoolse activiteiten? Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen na schooltijd meedoen

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Aan de netwerkpartners van het CJG, Betreft Start KIES cursus basisschoolkinderen en ouderbijeenkomsten

Aan de netwerkpartners van het CJG, Betreft Start KIES cursus basisschoolkinderen en ouderbijeenkomsten Aan de netwerkpartners van het CJG, Betreft Start KIES cursus basisschoolkinderen en ouderbijeenkomsten Een scheiding is ingrijpend. Voor ouders én voor kinderen. CJG Zutphen heeft daarom samen met de

Nadere informatie

FAALANGST DE BAAS! TRAINING 1. faalangst. de baas! training. www.kinderpraktijklandsmeer.nl info@kinderpraktijklandsmeer.nl

FAALANGST DE BAAS! TRAINING 1. faalangst. de baas! training. www.kinderpraktijklandsmeer.nl info@kinderpraktijklandsmeer.nl FAALANGST DE BAAS! TRAINING 1 faalangst de baas! training www.kinderpraktijklandsmeer.nl info@kinderpraktijklandsmeer.nl 2 KINDERPRAKTIJK LANDSMEER FAALANGST DE BAAS! TRAINING 3 faalangst de Baas! training

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Brede School Activiteiten (BSA)

Brede School Activiteiten (BSA) Brede School Activiteiten (BSA) Assendelft, 20 januari 2012 Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wij zijn trots dat wij jullie ons aanbod Brede School Activiteiten voor de periode februari t/m april 2012

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

1. Werken met natuurlijke materialen

1. Werken met natuurlijke materialen Brede School Activiteitenaanbod (BSA) mei juni 2013 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Werken met natuurlijke materialen...1 2. Voetbalworkshop...3 3. Sportcarrousel...3 4. Graffiti...4 5. Op eigen houtje!...5

Nadere informatie

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 09 september 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 02 De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 13 sept. Lina El Hatri juf Sandra en juf Maaike Max Kriesels juf Babs 14 sept. Aniela

Nadere informatie

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding Pag.2 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2 4. Observatie en Overdracht naar de basisschool Pag.3 4.1 Observatie 4.2 Overdracht naar de basisschool

Nadere informatie

Collectief aanbod Jeugd Houten

Collectief aanbod Jeugd Houten Collectief aanbod Jeugd Houten Groepsmaatschappelijk werk Santé Partners in Houten 2018-2019 1 Inhoud Blz. Training Sterk staan 9-12.... 3 Zomertraining Plezier op School (aankomende brugklassers). 4 Assertiviteitstraining

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Sterk Weerbaarheidstraining

Sterk Weerbaarheidstraining Een cursus van Doras, Blijfgroep en Combiwel Sterk Weerbaarheidstraining Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Sterk Weerbaarheidstraining Doras Algemeen Maatschappelijk Werk, Blijfgroep Amsterdam

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden.

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden. Hoe vertel je het de kinderen? Op een gegeven moment moet je de kinderen vertellen dat jullie gaan scheiden. Belangrijk is hoe en wat je hen vertelt. Houd rekening daarbij rekening met de leeftijd van

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1)

PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid (Periode 1) PROGRAMMABOEKJE Brede school Assendelft Zuid 2018 2019 (Periode 1) 1 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje van de Brede School Assendelft Zuid 2018/2019, PERIODE 1 (september - januari

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland (Blok 2)

PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland (Blok 2) PROGRAMMABOEKJE Brede school het Eiland 2014 2015 (Blok 2) Uiterste inschrijfdatum 16 januari 2015 Voorwoord Dit is het activiteitenprogramma van de Brede School het Eiland 2014 2015, BLOK 2 (januari tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Externen Schooljaar 2014/2015 No 2 12 september 2014

Nieuwsbrief Externen Schooljaar 2014/2015 No 2 12 september 2014 Nieuwsbrief Externen Schooljaar 2014/2015 No 2 12 september 2014 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Bericht van badmintonclub Bever... 1 Bericht van de

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

22 augustus 2014. www.tkoggeschip.nl

22 augustus 2014. www.tkoggeschip.nl 22 augustus 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u informatie over een pestproject dat binnenkort gegeven gaat worden in de groepen 7. Ook de

Nadere informatie

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Kukinta 06 423 087 90 www.kukinta.nl info@kukinta.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en

Nadere informatie

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank

NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank NIEUW op ISUtrecht i.s.m. BSO Anne Frank Beste ouder(s)/verzorger(s), In het nieuwe schooljaar gaan wij een gevarieerd programma Naschoolse activiteiten (NSA) realiseren. In deze nieuwsbrief krijgt u informatie

Nadere informatie

-Algemene Voorwaarden-

-Algemene Voorwaarden- -Algemene Voorwaarden- 1 Coaching 1.1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met Bee-Kind en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

Geef je snel op want vol = vol. Brede school Epe Activiteitenoverzicht maart, april, mei en juni 2014

Geef je snel op want vol = vol. Brede school Epe Activiteitenoverzicht maart, april, mei en juni 2014 Inschrijfvoorwaarden brede school activiteiten Aanmelden U kunt uw kind(eren) inschrijven voor een activiteit/cursus met behulp van het inschrijfformulier. Dit formulier dient volledig ingevuld te zijn

Nadere informatie

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen +

JEUGDIGEN. Hulp na seksueel misbruik. vooruitkomen + > vooruitkomen + Hulp na seksueel misbruik JEUGDIGEN Heb jij seksueel misbruik meegemaakt of iemand in jouw gezin, dan kan daarover praten helpen. Het kan voor jou erg verwarrend zijn hierover te praten,

Nadere informatie

MEE: PARTNER IN HET CJG

MEE: PARTNER IN HET CJG 1e kwartaal 2016 MEE: PARTNER IN HET CJG MEE ondersteunt mensen met een beperking zodat zij mee kunnen doen in de samenleving. Wij helpen iedereen (weer) grip op hun leven te krijgen, onder andere door

Nadere informatie

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4

Dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag ZELFVERDEDIGING 3-4 Beste ouders/verzorgers, Graag presenteren we jullie het nieuwe NaSchoolse Activiteiten programma dat half september van start zal gaan. Alle cursussen starten in week 38 en bestaan uit 10 lessen die direct

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal

Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012. ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal Brede School Activiteitenaanbod (BSA) november-december 2012 ICBS Het Koraal & BSO Het Koraal 1. Dieren schilderen...1 2. Creatief...2 3. Free running...3 4. Sportcarrousel...4 5. Drumkisten...5 6. Kinderkoor...5

Nadere informatie

Informatieboekje JO5 seizoen

Informatieboekje JO5 seizoen Informatieboekje JO5 seizoen 2017 2018 Algemene informatie Peutervoetbal 2017-2018 Peutervoetbal = JO5 = Jeugd onder 5 jaar Trainingsdag en tijden: Zaterdag 10:15u aanwezig 10:30u 11:30u training Trainers:

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

club vrijdag 16.00-17.30 VANAF 9 april 10 WEKEN SAMEN SPORTEN op VRIJDAG VAN 16.00-17.30 UUR SPORTPLAZA AsC NIEUWLAND

club vrijdag 16.00-17.30 VANAF 9 april 10 WEKEN SAMEN SPORTEN op VRIJDAG VAN 16.00-17.30 UUR SPORTPLAZA AsC NIEUWLAND vrijdag 16.00-17.30 club club VANAF 9 april 10 WEKEN SAMEN SPORTEN op VRIJDAG VAN 16.00-17.30 UUR SPORTPLAZA AsC NIEUWLAND kijk voor meer informatie op www.sportkanjerclub.nl Sportkanjerclub De sportkanjerclub

Nadere informatie

Programma Tienerclub. Tienerclub Blok 1 & 5: Adventure 4 Kids Op avontuur met jezelf

Programma Tienerclub. Tienerclub Blok 1 & 5: Adventure 4 Kids Op avontuur met jezelf Programma Tienerclub. Tienerclub Blok 1 & 5: Adventure 4 Kids Op avontuur met jezelf Vijf woensdagmiddagen kunnen jongens en meiden tussen de 10 en 14 jaar op avontuur naar zichzelf. Het kind leert zichzelf

Nadere informatie