Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 De Algemene Voorwaarden van HousingSpots zijn van toepassing op iedere overeenkomst tot bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of volgende overeenkomst(en) en afspraken tussen HousingSpots en ingeschrevenen of opdrachtgevers. 2. Definities 2.1 HousingSpots is een woonbemiddelingsbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de bemiddeling en het beheer van onroerend goed tussen verhuurders en huurders. HousingSpots staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Dit komt tot uiting in ons unieke concept waarbij klantgerichtheid en een persoonlijke benaderingswijze voorop staan. 2.2 Een zoeker is een natuurlijk of rechtspersoon die een opdracht tot woningbemiddeling heeft gegeven en deel uit maakt van het zoekers bestand van HousingSpots, hierna te noemen zoeker. 2.3 Een verhuurder is een natuurlijk of rechtspersoon die onroerend goed te huur aanbiedt en ook gerechtigd is om deze te verhuren, hierna te noemen opdrachtgever. 2.4 Een huurder is een natuurlijk of rechtspersoon die woonruimte heeft gehuurd d.m.v. mondelinge of schriftelijke acceptatie van de aangeboden woonruimte of ondertekening huurovereenkomst en ook gerechtigd is om deze te huren, hierna te noemen huurder. 3. Opdracht tot woningbemiddeling 3.1 Onder een opdracht tot woningbemiddeling wordt verstaan een opdracht door zoeker tot het verlenen van diensten met betrekking tot de bemiddeling door HousingSpots in het tot stand komen van een overeenkomst tussen de opdrachtgever en een zoeker of derde, zoals bedoeld in Artikel 7:425 BW, waarbij aan de door zoeker en opdrachtgever gegeven specificaties wordt voldaan. Een opdracht tot woningbemiddeling kan schriftelijk of mondeling worden gegeven.

2 4. Inschrijven & uitschrijven 4.1 De inschrijving voor de opdracht tot woning bemiddeling is geldig gedurende één kalenderjaar. De gegevens die u aan HousingSpots verstrekt worden na de inschrijvingsperiode uit het bestand verwijderd. Tevens worden uw gegevens ook verwijderd na een geslaagde bemiddeling. 4.2 Inschrijving bij HousingSpots wordt direct geactiveerd als HousingSpots een volledig ingevuld inschrijfformulier heeft ontvangen met een akkoordverklaring van de Algemene Voorwaarden van HousingSpots. Aan deze inschrijving zijn geen kosten verbonden. 4.3 De gegevens zoals gevraagd op het inschrijfformulier worden geregistreerd door HousingSpots. Dit zijn uw naam, geslacht, adres, woonplaats, telefoonnummer en uw adres. Verder worden de woonwensen zoals door u zijn aangegeven geregistreerd; soort gezochte woning, aantal kamers, aantal personen, gewenste woonplaats, gewenst aanvangsdatum, minimale en maximale huurprijs en overige woonwensen. Op basis van deze informatie is HousingSpots in staat, om conform uw wensen, woonruimte aan te bieden. 4.4 U kunt te allen tijde de door u verstrekte gegevens controleren en door ons laten wijzigen of verwijderen. 4.5 Indien de zoeker de inschrijving wenst op te zeggen kan dit door dit melden via de ; info@housingspots.nl 5. Bemiddeling vergoeding huurder 5.1 Voor een succesvolle bemiddeling ontvangt HousingSpots een vergoeding van de zoeker. Deze is gelijk aan de door de verhuurder opgegeven maandelijkse huursom (inclusief voorschot levering, diensten en energie) zoals vermeld op de huurovereenkomst. De vergoeding omtrent de bemiddeling is exclusief 21%BTW. 5.2 Indien een zoeker door succesvolle bemiddeling van HousingSpots, de aangeboden woonruimte mondeling of schriftelijk accepteert (door een intentie verklaring of een huurovereenkomst), dan dient de éénmalige bemiddelingsvergoeding tijdens de contractbespreking van de woning te worden voldaan. 5.3 De sleuteloverdracht en de oplevering van een te huren ruimte kan alleen dan plaats vinden wanneer de huurovereenkomst is ondertekend en de huursom, de waarborgsom en de bemiddelingsvergoeding aan HousingSpots zijn voldaan. 5.4 Restitutie van betalingen is na mondelinge of schriftelijke acceptatie van de te huren ruimte door zoeker dan wel huurder niet mogelijk.

3 6. Acceptatie woning 6.1 Acceptatie van een woning door zoeker/huurder kan plaatsvinden door mondelinge overeenstemming tussen HousingSpots een zoeker, gevolgd door intentie verklaring en/of door ondertekening huurovereenkomst. 7. Opdracht tot verhuur bemiddeling 7.1 Onder een opdracht tot verhuurbemiddeling wordt verstaan een opdracht door opdrachtgever tot het verlenen van diensten met betrekking tot de bemiddeling door HousingSpots in het tot stand komen van een overeenkomst tussen de opdrachtgever en een zoeker of derde, zoals bedoeld in Artikel 7:425 BW, waarbij aan de door ingeschrevene en opdrachtgever gegeven specificaties wordt voldaan. 7.2 De opdracht tot verhuur bemiddeling is geldig voor onbepaalde tijd en kan mondeling of schriftelijk worden opgezegd op het moment dat de te verhuren ruimte is verhuurd of dan wel niet meer beschikbaar is voor de verhuur. 7.3 Opdracht tot verhuur bemiddeling bij HousingSpots wordt direct geactiveerd als HousingSpots een opdrachtbevestiging met akkoordverklaring van de Algemene Voorwaarden van HousingSpots ondertekend ontvangt. 7.4 Indien HousingSpots v-borden of raamposters inzet voor de promotie van het verhuurobject verleent de opdrachtgever(verhuurder) exclusiviteit voor de verhuur aan HousingSpots. 8. Contractkosten 8.1 Indien een verhuurder en huurder een huurovereenkomst willen laten opstellen door HousingSpots dan zal HousingSpots contractkosten in rekening brengen. De daarbij behorende contractkosten bedragen 50,- vermeerderd met 21% BTW. 8.2 De contactkosten dienen direct door de desbetreffende partijen te worden voldaan. Restitutie van betalingen is niet mogelijk. 9. Acceptatie & Gunning 9.1 Acceptatie van een zoeker/huurder door opdrachtgever kan plaatsvinden door mondelinge toezegging, gevolgd door schriftelijke bevestiging en/of door ondertekening huurovereenkomst. 9.2 HousingSpots verzorgt voor de opdrachtgevers een verhuuradvies, dit advies bestaat o.a. uit een antecedentenonderzoek en een omschrijving van het profiel van de aspiranthuurder. 9.3 De opdrachtgever beslist uiteindelijk aan wie de woning wordt toegewezen.

4 10 Betalingsverplichting 10.1 Indien, nadat mondeling of schriftelijk is overeengekomen dat zoeker een bepaald object definitief accepteert, om welke reden dan ook de totstandkoming van de huurovereenkomst vanwege zoeker/huurder geen doorgang vindt, is zoeker/huurder aan Housingspots verschuldigd een bemiddelingsvergoeding van de door de verhuurder opgegeven maandelijkse huursom (inclusief voorschot levering, diensten en energie). De vergoeding omtrent de bemiddeling is exclusief 21%BTW Indien, nadat de opdrachtgever (door opzegging of anderszins) de opdracht tot verhuurbemiddeling heeft beëindigd, een huurovereenkomst met een zoeker tot stand komt als gevolg van de door HousingSpots verrichte diensten, wordt deze overeenkomst, behoudens door de zoeker te leveren tegenbewijs, geacht tot stand te zijn gekomen door bemiddeling van HousingSpots en is de opdrachtgever de volledige vergoeding voor de werkzaamheden verschuldigd, tenzij de wet zich hiertegen zou verzetten Indien, nadat de zoeker (door opzegging of anderszins) opdracht tot woningbemiddeling heeft beëindigd, een huurovereenkomst met een opdrachtgever tot stand komt als gevolg van de door HousingSpots verrichte diensten, wordt deze overeenkomst, behoudens door de zoeker te leveren tegenbewijs, geacht tot stand te zijn gekomen door bemiddeling van HousingSpots en is de zoeker de volledige vergoeding voor de werkzaamheden verschuldigd, tenzij de wet zich hiertegen zou verzetten. 11 Bijzondere bepalingen 11.1 HousingSpots behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden HousingSpots te wijzigen of aan te passen De door HousingSpots verstrekte informatie is vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor zoekers en de opdrachtgevers Er kunnen geen rechten aan de Algemene Voorwaarden van HousingSpots ontleend.

5 12 Aansprakelijkheid 12.1 De opdrachtgevers en de zoeker/huurders vrijwaren HousingSpots tegen alle aanspraken van derden, de redelijke kosten van rechtsbijstand daaronder begrepen, die op enigerlei wijze samenhangen met de werkzaamheden die door HousingSpots voor de opdrachtgevers of zoeker/huurders worden verricht,tenzij deze aanspraken het gevolg zijn van grove nalatigheid of opzet van Housingspots HousingSpots is niet aansprakelijk voor de gevolgen van handelingen door de opdrachtgever. HousingSpots is niet aansprakelijk voor de wijze waarop een opdrachtgever, na ondertekening van het huurcontract zijn verplichtingen als verhuurder nakomt HousingSpots is niet aansprakelijk voor de gevolgen van handelingen door de huurder. HousingSpots is niet aansprakelijk voor de wijze waarop een huurder, na ondertekening van het huurcontract zijn verplichtingen als huurder nakomt De website van HousingSpots is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. De inhoud van de website is met de grootste zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op de website. HousingSpots is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. 13 Privacy 13.1 Na aanmelding bij HousingSpots worden uw persoonsgegevens geregistreerd in het bestand van HousingSpots. Het doel van deze registratie is om uit het aanbod, conform uw woonwensen, voor u als huurder een woonruimte te vinden. Het beheer van uw gegevens vinden plaats in overeenstemming met de geldende privacy regels (Wet bescherming persoonsregistraties, de Europese Privacyrichtlijn (95/46/EG) en de Wet bescherming persoonsgegevens HousingSpots verstrekt uw gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden alleen door Housingspots gebruikt. 14 Copyright & Merken 14.1 Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Het is niet toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een hardcopy, zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van HousingSpots is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van HousingSpots, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Housingspots is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

6 15 Diversen 15.1 Wijzigingen in, of afwijkingen van de Algemene Voorwaarden van HousingSpots, tussen partijen gesloten bemiddelingsovereenkomst(en) en/of aanvullende dan wel afwijkende bedingen zijn alleen van kracht, indien partijen deze schriftelijk hebben vastgelegd en ondertekend De nietigheid c.q. het onverbindend zijn van een bepaling van de bemiddelingsovereenkomst heeft niet tot gevolg dat de overeenkomst in haar geheel nietig c.q. onverbindend is. In plaats van de nietige of ongeldige bepaling zullen partijen een passende regeling overeenkomen, die de bedoeling van partijen en het door hen nagestreefde economische resultaat op juridisch effectieve wijze zo dicht mogelijk benadert Het niet nemen door een partij van enige actie in geval van wanprestatie ter zake van enige bepaling van deze overeenkomst door de andere partij of het toestaan of gedogen van een afwijking van enige bepaling van deze overeenkomst, kan niet worden beschouwd als afstand van recht. 16 Toepasselijk recht 16.1 Op de Algemene Voorwaarden van HousingSpots is het Nederlands recht van toepassing.

algemene voorwaarden JRM Commercieel Vastgoed Artikel 1Toepasselijkheid

algemene voorwaarden JRM Commercieel Vastgoed Artikel 1Toepasselijkheid algemene voorwaarden JRM Commercieel Vastgoed Artikel 1Toepasselijkheid 1.1 De Algemene Voorwaarden van JRM Commercieel Vastgoed zijn van toepassing op iedere overeenkomst tot bemiddeling, alsmede de daaruit

Nadere informatie

3.4 De werkzaamheden van Just Housing vormen geen garantie voor het vinden van een geschikte) woonruimte.

3.4 De werkzaamheden van Just Housing vormen geen garantie voor het vinden van een geschikte) woonruimte. 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of volgende overeenkomst(en)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Groenhuys Vastgoed Verhuur Makelaars voor Woningzoekenden van Woningruimte 2014

Algemene Voorwaarden Groenhuys Vastgoed Verhuur Makelaars voor Woningzoekenden van Woningruimte 2014 Algemene Voorwaarden Groenhuys Vastgoed Verhuur Makelaars voor Woningzoekenden van Woningruimte 2014 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere inschrijving, overeenkomst

Nadere informatie

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt.

De opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon die de opdracht aan Homelyrentals verstrekt. Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Cityhomes BV. voor Woningzoekenden van Woonruimten

Algemene Voorwaarden Cityhomes BV. voor Woningzoekenden van Woonruimten Algemene Voorwaarden Cityhomes BV voor Woningzoekenden van Woonruimten Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden

Nadere informatie

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt.

De Opdrachtgever: de (rechts)persoon die de opdracht aan RandstadMakelaars verstrekt. Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere overeenkomst van opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende en/of

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huurders

Algemene voorwaarden huurders Algemene voorwaarden huurders ALGEMENE BEPALINGEN IMMUUN VASTGOED VOOR WONINGZOEKENDEN 1.Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere inschrijving, overeenkomst van opdracht

Nadere informatie

1.Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere inschrijving,

1.Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere inschrijving, Algemene voorwaarden huurders ALGEMENE BEPALINGEN Den Uyl Real Estate VOOR WONINGZOEKENDEN 1.Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene bepalingen zijn van toepassing op iedere inschrijving, overeenkomst van opdracht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Your Relocator - Cityhomes B.V. voor woningzoekenden van woonruimten

Algemene Voorwaarden Your Relocator - Cityhomes B.V. voor woningzoekenden van woonruimten Algemene Voorwaarden Your Relocator - Cityhomes B.V. voor woningzoekenden van woonruimten Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: de onderhavige

Nadere informatie

. 1.2 Alle overige inschrijvingen vinden plaats ten kantore van Ready to Rent.

. 1.2 Alle overige inschrijvingen vinden plaats ten kantore van Ready to Rent. BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VAN READY TO RENT B.V. Definities: Ready to Rent B.V. hierna te noemen: Ready to Rent Opdrachtgever: Iedere natuurlijke of rechtspersoon, die aan Ready to Rent opdracht heeft verstrekt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Cityhomes BV

Algemene Voorwaarden. Cityhomes BV Algemene Voorwaarden Cityhomes BV Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden van Cityhomes B.V., welke zijn gedeponeerd

Nadere informatie

Zoekopdracht PERSONALIA:

Zoekopdracht PERSONALIA: Zoekopdracht PERSONALIA: Achternaam Voornamen (voluit) Huidig adres Postcode + Woonplaats Tel. nummer privé Tel. nummer werk Tel. nummer mobiel E-mail adres Geboortedatum + plaats :.te. Burgerlijke staat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN DANKA Consultancy Adres: Groene Hilledijk 242, 3074 AD te Rotterdam KVK nummer: 67.70.474 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 De Algemene Voorwaarden van DANKA Consultancy (hierna: Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Woningzoekende

Algemene Voorwaarden Woningzoekende Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Bemiddelingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedngen en op alle bemiddelingsopdrachten, alsmede de daaruit voortvloeiende aanvullende bemiddelingsovereenkomst(en)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huren.NU Verhuur Makelaars voor Verhuurders van Woningruimte 2014

Algemene Voorwaarden Huren.NU Verhuur Makelaars voor Verhuurders van Woningruimte 2014 Algemene Voorwaarden Huren.NU Verhuur Makelaars voor Verhuurders van Woningruimte 2014 Artikel 1 - Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de samenwerking c.q. rechtsverhouding

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Quality Homes. hierna te noemen: "QUALITY HOMES BV"

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Quality Homes. hierna te noemen: QUALITY HOMES BV ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Quality Homes hierna te noemen: "QUALITY HOMES BV" 1. Definities 1.1. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die middels bemiddeling door Quality Homes een woning

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Nu Wonen. hierna te noemen: "NU WONEN BV"

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Nu Wonen. hierna te noemen: NU WONEN BV ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN van Nu Wonen hierna te noemen: "NU WONEN BV" 1. Definities 1.1. Huurder: de natuurlijke of rechtspersoon die middels bemiddeling door Nu Wonen een woning huurt. De Huurder

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden RVV Groep Verkoop Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 2. Totstandkoming van overeenkomst Artikel 3. Prijzen

Algemene voorwaarden RVV Groep Verkoop Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 2. Totstandkoming van overeenkomst Artikel 3. Prijzen Algemene voorwaarden RVV Groep Verkoop De algemene voorwaarden voor bemiddeling van RVV Groep vastgesteld op 1 juni 2016. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Waar in deze algemene voorwaarden wordt gesproken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuurder

Algemene Voorwaarden Verhuurder Algemene Voorwaarden Verhuurder Artikel 1 Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere opdracht tot dienstverlening en/of bemiddeling, evenals de daaruit voortvloeiende afspraken

Nadere informatie

Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden

Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden- 01-07-2016 Deze algemene bemiddelingsvoorwaarden voor het huren en verhuren van een object via EXPAT HOUSING RENTALS zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden- 01-07-2013

Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden- 01-07-2013 Huur- en verhuurbemiddeling Voorwaarden- 01-07-2013 Deze algemene bemiddelingsvoorwaarden voor het huren van een object via EXPAT HOUSING RENTALS zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te s-gravenhage.

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign

Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Algemene Voorwaarden Focomp-PhotoStudio6 Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Focomp webdesign en onder overeenkomst:

Nadere informatie

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Verhuurder, huurder en het gehuurde Verhuurder Naam; -- Adres; -- Postcode & woonplaats; -- Telefoonnummer; -- Bankrekeningnummer; -- Mail; -- Huurder Naam; --

Nadere informatie

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen.

2.3 Afwijkende bedingen en afspraken zijn pas rechtsgeldig als zij uitdrukkelijk en schriftelijk met Zaandam Webdesign zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Zaandam Webdesign Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Zaandam Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

1. Housing ter Veer gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer , wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Housing ter Veer.

1. Housing ter Veer gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer , wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Housing ter Veer. ALGEMENE VOORWAARDEN Housing ter Veer Artikel 1 Definities 1. Housing ter Veer gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer 70416206, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Housing ter Veer. 2. De wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN. De Bedrijfsmakelaar.nl ALGEMENE VOORWAARDEN De Bedrijfsmakelaar.nl Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de toegang en het gebruik van de website van De Bedrijfsmakelaar.nl. Deel I. Algemeen Artikel 1 Definities en

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN HUURDER

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN HUURDER Artikel 1: Toepasselijkheid, definities ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN HUURDER 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten die Housing Totaal, hierna

Nadere informatie

De opdrachtgever verklaart te handelen met toestemming van alle eventuele belanghebbende(n) van het te verhuren object.

De opdrachtgever verklaart te handelen met toestemming van alle eventuele belanghebbende(n) van het te verhuren object. OPDRACHT TOT DIENSTVERLENING BIJ VERHUUR De opdrachtgever Naam : Voornamen : Geboorteplaats : Geboortedatum : Woon/Correspondentieadres : Postcode, plaats : E-mail adres : Bankrekening : Telefoon thuis

Nadere informatie

IJISBERG REAL ESTATE RENTALS

IJISBERG REAL ESTATE RENTALS Bemiddelingsovereenkomst Verhuurder Concept IJisberg Real Estate Rentals Van Spilbergenstraat 72 1057RK Amsterdam De heer G.W. IJisberg 06-46280649 KvK: 56259077 hierna te noemen: "Makelaar"; & naam en

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening bij verhuur.

Opdracht tot dienstverlening bij verhuur. Opdracht tot dienstverlening bij verhuur. HET GEVEN EN AANVAARDEN VAN EEN ELECTRONISCHE OPDRACHT. Door op de akkoord button te klikken, verklaart u zich bekend en akkoord met alle hieronder beschreven

Nadere informatie

ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID, DEFINITIES

ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID, DEFINITIES ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER Edelman Verhuurmakelaars --------------------------------------------------------------------------------------------------- Model door Pararius B.V. op 7 november

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TRAININGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN TRAININGEN ALGEMENE VOORWAARDEN TRAININGEN 1 Algemene voorwaarden Trainingen Artikel 1 Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a - Studio Zuidas BV: Het management, medewerkers en freelance

Nadere informatie

De opdrachtgever verklaart te handelen met toestemming van alle eventuele belanghebbende(n) van het te verhuren object. Adres

De opdrachtgever verklaart te handelen met toestemming van alle eventuele belanghebbende(n) van het te verhuren object. Adres OPDRACHT TOT DIENSTVERLENING BIJ VERHUUR De opdrachtgever Naam Voornamen Geboorteplaats Geboortedatum Woon/Correspondentieadres Postcode, plaats E-mail adres IBAN Bankrekeningnr Telefoon thuis Telefoon

Nadere informatie

VOORWAARDEN ZOEKOPDRACHTFORMULIER - HUURDER

VOORWAARDEN ZOEKOPDRACHTFORMULIER - HUURDER VOORWAARDEN ZOEKOPDRACHTFORMULIER - HUURDER ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------- Model door Pararius

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign

Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign Algemene Voorwaarden Huta Huisstijl Logo s Webdesign In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Huta Huisstijl Logo s Webdesign en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

MODEL ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER

MODEL ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER MODEL ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------- Model door Pararius

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER Artikel 1. Toepasselijkheid, definities 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten die Korrekt Wonen

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW

MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012 vastgesteld en tevens gepubliceerd op de website

Nadere informatie

1.7 De toepasselijkheid van de artikelen 7:404 en 7:407 lid 2 BW wordt uitgesloten.

1.7 De toepasselijkheid van de artikelen 7:404 en 7:407 lid 2 BW wordt uitgesloten. Algemene Voorwaarden 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes, aanbiedingen en diensten van CertoPlan en op alle door CertoPlan gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, voor

Nadere informatie

HUURCONTRACT ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE

HUURCONTRACT ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE HUURCONTRACT ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE De ondergetekenden: Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Terneuzen aan de Communicatielaan 2 hierna te noemen: "verhuurder", en 1.,

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

3. Onder vergoeding diensten REALVAST wordt verstaan de door Opdrachtgever aan REALVAST verschuldigde tegenprestatie voor diens werkzaamheden.

3. Onder vergoeding diensten REALVAST wordt verstaan de door Opdrachtgever aan REALVAST verschuldigde tegenprestatie voor diens werkzaamheden. ALGEMENE DIENSTVERLENINGSVOORWAARDEN HUURDER Artikel 1: Toepasselijkheid, definities 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten die RealVast, hierna te noemen

Nadere informatie

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden

Webstudio Edit & Design Erna de Jonge Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt onder de opdrachtgever verstaan: de wederpartij van Webstudio Edit & Design Erna de Jonge ( afgekort als EDJ) en onder overeenkomst: de overeenkomst

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven; BIJZONDERE BEPALINGEN TERZAKE VERHUUR Artikel A1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven;

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing

Algemene voorwaarden Loekemeijer scholing 1. Definities 1.1. Overeenkomst: de overeenkomst tussen Opdrachtnemer en Opdrachtgever tot afname van één of meer Opleidingsproducten van Opdrachtnemer. 1.2. Opdrachtnemer: Yvonne Loekemeijer, gevestigd

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW De ondergetekenden: 1. nemen het volgende in aanmerking: 1. Het gehuurde wordt casco door Verhuurder aan Huurder opgeleverd.

Nadere informatie

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER

ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER ALGEMENE BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VERHUURDER Artikel 1: Toepasselijkheid, definities 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten die Alberts & Muus

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door GEVEN Assurantiën & Hypotheken B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Tussenpersoon: GEVEN

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

89 85 KVK:280.871.76 I

89 85 KVK:280.871.76 I Algemene Voorwaarden DigitaleFactuur Haagweg 4 G5-G6 2311 AA Leiden T:071-513 89 85 KVK:280.871.76 I http://www.digitalefactuur.nl E info@digitalefactuur.nl 1 1. Algemeen 1.1 Partijen bij deze overeenkomst

Nadere informatie

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow.

3.1 De Acquisitieovereenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van het aanbod door de opdrachtgever aan Cliëntflow. Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (a) Cliëntflow: de opdrachtnemer; (b) Opdrachtgever: de natuurlijk persoon, maatschap, vennootschap onder firma of rechtspersoon

Nadere informatie

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl adres: De Muninksplaat 6 B 8754HG Makkum FRL Telefoonnummer: 06 81195047 Email adres : info@kamperenmetdeauto.nl KvK Leeuwarden nummer: 52938018 Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt.

1. Alle door Leeghuis uitgebrachte offertes zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte uitdrukkelijk anders staat vermeldt. Algemene voorwaarden Leeghuis Begripsbepalingen opdrachtgever De partij aan wie door Leeghuis een offerte is uitgebracht, respectievelijk de partij die aan Leeghuis de opdracht heeft verleend tot uitvoering

Nadere informatie

verhuurmakelaars Informatie voor huurders Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > huren

verhuurmakelaars Informatie voor huurders Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > huren verhuurmakelaars Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer Informatie voor huurders zoeken > vinden > huren Even voorstellen: Netwerkwonen.nl is een professionele, landelijk opererende makelaarsorganisatie,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Verhuurders Vastgesteld op 1 mei 2015 Artikel 1: Toepasselijkheid, definities

Algemene Voorwaarden voor Verhuurders Vastgesteld op 1 mei 2015 Artikel 1: Toepasselijkheid, definities Algemene Voorwaarden voor Verhuurders Vastgesteld op 1 mei 2015 Artikel 1: Toepasselijkheid, definities 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange

Algemene voorwaarden Binnenpracht Anne de Lange Artikel 1 Definities 1. In deze Algemene voorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: de natuurlijke of rechtspersoon of het samenwerkingsverband van natuurlijk en/of rechtspersonen of de namens deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Bemiddelingsvoorwaarden voor woningzoekenden bij Nationale Verhuur Makelaar. Vastgesteld op 31 mei 2015.

Bemiddelingsvoorwaarden voor woningzoekenden bij Nationale Verhuur Makelaar. Vastgesteld op 31 mei 2015. BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN- HUURDER Bemiddelingsvoorwaarden voor woningzoekenden bij Nationale Verhuur Makelaar. Vastgesteld op 31 mei 2015. Definities Makelaar : Nationale Verhuur Makelaar

Nadere informatie

maakt vertrouwd wonen betaalbaar!

maakt vertrouwd wonen betaalbaar! ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN Wanneer zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing? Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere inschrijving, op elke bemiddelingsovereenkomst die wij met

Nadere informatie

Is het mogelijk om mondeling een bemiddelingsovereenkomst te sluiten?

Is het mogelijk om mondeling een bemiddelingsovereenkomst te sluiten? ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN Wanneer zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing? Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere inschrijving, op elke bemiddelingsovereenkomst die wij met

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

BEMIDDELINGSOVEREENKOMST

BEMIDDELINGSOVEREENKOMST BEMIDDELINGSOVEREENKOMST VIZIER VASTGOED MAKELAARDIJ OG, gevestigd te UTRECHT, GROENEWEG 63 (3531 VB), ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 160186, hierna te noemen:

Nadere informatie

Modelcontract jongeren zelfstandige woonruimte 1 (juli 2016)

Modelcontract jongeren zelfstandige woonruimte 1 (juli 2016) Modelcontract jongeren zelfstandige woonruimte 1 (juli 2016) Aedes en Platform31 bieden de corporaties een modelcontract aan voor de verhuur aan jongeren. Dit model is gebaseerd op het Aedes model-huurcontract

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt.

1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt. 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden mogen alleen door marktkramenverhuur De Zwart Marktkramen worden gebruikt. 1.2 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al de aanbiedingen, prijsopgaven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE

HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE HUUROVEREENKOMST WOONRUIMTE Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 juli 2003 vastgesteld. Verwijzing naar dit model en het gebruik daarvan zijn uitsluitend toegestaan indien de ingevulde,

Nadere informatie

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN JOUWPLANNER Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door 21Company V.O.F. handelend onder de naam JouwPlanner, gevestigd te Utrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Versie juli 2016 Packaging Point B.V. is een dienstverlenend bedrijf dat via de website www.packagingpoint.nl. Verkopers en Kopers de mogelijkheid biedt met elkaar in contact te komen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Inschrijfformulier hondenworkshop

Inschrijfformulier hondenworkshop Inschrijfformulier hondenworkshop Locatie: Datum: Gegevens deelnemer: Naam: Telefoon: E-mail: Gegevens hond indien u deze mee wilt brengen: Naam: Leeftijd: Ras: Geslacht: Kan uw hond bij andere honden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl

Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Algemene voorwaarden innovativewebdesign.nl Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TWISTED

Algemene voorwaarden TWISTED Algemene voorwaarden TWISTED Definities TWISTED is een eenmanszaak van Lia de Grijs- Roelofs. Het bedrijf is gevestigd te Koolwijk bij Oss, Berghemseweg 19 5373KG Koolwijk Geregistreerd bij Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS

ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS 2015 2016 Een goede samenwerking van Bibliotheek Theek 5 en de deelnemende collega bibliotheken is van belang om de organisatie en communicatie van het aanbod workshops zo

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners

Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners Algemene voorwaarden Zorg & Zo Buro - Dienstverleners 1. Algemeen! 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst van de eenmanszaak Zorg & Zo Buro gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN De algemene voorwaarden je kunt er niet omheen. Maar geen zorgen, we hebben ze hieronder voor je opgesomd. Wanneer je samenwerkt met BURO210 Van de Lens zijn de onderstaande algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Instituut Fysieke Veiligheid (IFV)

Algemene Voorwaarden Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) Algemene Voorwaarden Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) Artikel 1: Begrippen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Overeenkomst: Iedere rechtsbetrekking tussen het Instituut Fysieke Veiligheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 17 december 2015 Algemene voorwaarden Selfinno B.V. Selfinno B.V. (hierna te noemen: Selfinno ) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 57003750, gevestigd te Doetinchem,

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie Dit document bevat de licentieovereenkomst van Habilis Media BV, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17228658. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle

Nadere informatie

Boeimeerhof 20 Breda

Boeimeerhof 20 Breda Verhuurmakelaars Boeimeerhof 20 Breda 1.075,-- per maand excl. TE HUUR Inleiding SCHONCK, SCHUL COMPAGNIE Makelaardij en Vastgoedontwikkeling In de Tuin van de Baronie op loopafstand van het centrum gelegen,

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont)

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM

HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM HUUROVEREENKOMST VERENIGING VAN VERHUURMAKELAARS AMSTERDAM De ondergetekenden: en, verhuurder, huurder Overwegende dat a. verhuurder eigenaar is van de woonruimte aan de te Amsterdam; b. verhuurder in

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM te GEBOORTEPLAATS, wonende te PLAATS (POSTCODE), aan de STRAAT HUISNUMMER,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Maxim Functional Communication. Artikel 1 Overeenkomst, offerte en bevestiging

Algemene voorwaarden Maxim Functional Communication. Artikel 1 Overeenkomst, offerte en bevestiging Algemene voorwaarden Maxim Functional Communication Artikel 1 Overeenkomst, offerte en bevestiging 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming van alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen gooischrecherchebureau.nl contact@grebu.nl +31 (0)6 429 125 37 Postbus 1072, 1270 BB Huizen Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor het verlenen van diensten van het 'Gooisch Recherchebureau', gevestigd

Nadere informatie