Film naar DVD, MiniDV, of VHS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Film naar DVD, MiniDV, of VHS"

Transcriptie

1 Film naar DVD, MiniDV, of VHS Geachte relatie, Hartelijk dank voor uw belangstelling voor het overzetten van uw beeldmateriaal naar DVD. Uw emotionele en dus onbetaalbare beeldmateriaal kan u nu veilig stellen voor de toekomst en profiteren van de nieuwste technieken. U vindt hier de prijzen voor het overzetten van film en video. Door het enorme succes van onze aanbieding, hebben wij besloten onze actie voort te zetten. Het super 8 en dubbel 8 films en video naar DVD overschrijven is stevig in prijs verlaagd. Op verzoek sturen wij u uitgebreide informatie. De films worden direct, zonder tussenkomst, naar DVD geschreven. U heeft dus optimale kwaliteit. Door gebruik te maken van speciale scanners, wordt de meest optimale kwaliteit behaalt. Er is dus geen sprake van schermprojectie! Tijdens de transfer is een operator constant aanwezig om het meest optimale beeld te verkrijgen. Elke Film krijgt een apart hoofdstuk, zodat de gebruiker snel naar de juiste locatie op de DVD kan gaan. U kan ook per film een aparte index laten maken met een titel tegen kleine meerkosten. ( zie titel maken) De DVD kan op elk tijdstip worden aangevuld met meer informatie, tot een maximum van twee uur. Zelfs met een kleine beurs kan u meeprofiteren en hoeft u niet keer op keer een nieuwe DVD aan te schaffen. Later aangeboden materiaal kan worden toegevoegd. Bij elke vervolgorder betaalt u alleen de blokprijs en geen instelkosten meer. De DVD wordt voorzien van een titel (gratis) die door u is opgegeven. De DVD wordt compleet met opdruk en doosje geleverd. Overzetten van Single, Super 8 en Dubbel 8 film naar DVD Instelkosten film naar DVD (eenmalig) 11,90 Per volgblok van 15 minuten 14,28 Achtergrondmuziek toevoegen per blok van 15 minuten 12,00 Toevoegen titels op dvd per stuk 2,00 Geluidstape of bandrecorder toevoegen per blok 12,00 DVD+RW, inclusief Opdruk en Jewelcase 15,00 Voor het overzetten van 16 mm film gelden andere prijzen ** Van een DVD kunnen ongelimiteerd kopieën worden gemaakt. U heeft al een kopie vanaf 15,00 inclusief DVD, ongeacht de inhoud. Grotere aantallen zijn uiteraard goedkoper.

2 Bonus! Bij elke DVD en MiniDV order ontvangt u een speciale bonus CD om de door ons vervaardigde DVD of MiniDV te kunnen bewerken in de PC. De videomontage software stelt u in staat om aanpassingen en wijzigingen te kunnen maken en zelfs de DVD informatie op het internet te versturen. De software is compleet in het Nederlands en werkt op het Windows platform! Voorwaarden en informatie in het kort. Indien u opdrachten aanbiedt korter dan 15 minuten, dan zal de prijs van 15 minuten worden berekend. Dit geldt ook voor de volgblokken. De order wordt dus per kwartier afgerond Prijzen zijn uitsluitend geldig voor het overzetten van het bovengenoemde filmformaat naar DVD +rw. Voor het overzetten van video gelden andere prijzen, welke u verderop in de nieuwe prijslijst kan vinden. De maximale opname duur per DVD is twee uur. Op verzoek kan dit langer zijn (zie dealerinfo pagina op onze website) De door ons vervaardigde DVD kan later worden volgeschreven als op de DVD nog ruimte over is. U betaalt dan alleen de blokprijs en geen instelkosten meer. Sommige DVD spelers zijn niet in staat om DVD+RW te lezen. Op onze dealerpagina treft u een lijst met alle compatible merken en serienummers. In geval van twijfel, raadpleegt u deze lijst. Op deze pagina treft u ook antwoord op veel gestelde vragen. Natuurlijk kan u ook onze verkoopafdeling bellen op tel ++31-(0) Wij zijn bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van uur tot uur en staan u graag te woord. Over het algemeen geldt dat DVD spelers die Cd-rom en RW kunnen afspelen, ook de door ons gemaakte DVD kunnen afspelen. Kan uw DVD speler geen DVD+RW afspelen, maar wel een ander formaat, zoals DVD-R of DVD+R, dan geeft u dit aan bij de opdracht. In verband met de extreme drukte kan de levertijd van opdrachten langer zijn dan gebruikelijk. U wordt hieromtrent geïnformeerd bij aanlevering. Spoedorders zijn mogelijk. De aangeboden opdrachten zijn voor risico van de opdrachtgever. Opdrachten worden uitgevoerd volgens onze algemene leveringsvoorwaarden. Klik hier om de algemene leveringsvoorwaarden te lezen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzend en of transportkosten. Overzetten van Single en Super 8 film naar MiniDV of Digital 8 Overzetten per minuut 1,09 Films korter/gelijk aan 5 minuten, overzet kosten per minuut 1,31 Geluidstape overzetten/toevoegen 0,72 Overzetten van Dubbel 8 naar MiniDV of Digital 8 Overzetten per minuut 1,20 Films korter/gelijk aan 5 minuten, overzet kosten per minuut 1,37 Bij breuk van de Dubbel 8 film 1,33. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de volgende pagina.

3 Overzetten van Single, Super 8, Dubbel 8 films naar Video Overzetten van Super 8 naar VHS* Overzetten per minuut 0,78 Films korter/gelijk aan 5 minuten, overzet kosten per minuut 1,00 Overzetten van Dubbel 8 naar VHS* Overzetten per minuut 0,90 Films korter/gelijk aan 5 minuten, overzet kosten per minuut 1,07 Bij breuk van de Dubbel 8 film 1,33 Extra informatie en voorwaarden film overzetten De films worden door speciale scanners, direct en zonder tussenkomst van andere apparatuur, naar Video of DVD geschreven. Tijdens de transfer is een operator constant aanwezig om het meest optimale beeld te verkrijgen. Van schermprojectie is geen sprake. Bij elke order naar minidv, digital 8 of DVD ontvangt u speciale Nederlandse videobewerking software voor een Windows PC. U kan de film nog verder verfraaien of afmonteren op uw Windows PC. Wilt u later de montage op DVD laten schrijven dan berekenen wij u een speciaal tarief. Prijzen zijn exclusief videoband. Videobanden kunnen door ons worden geleverd, of kunnen worden meegeleverd door aanbieder. KMR Video maakt gebruikt van SHG videobanden. De films worden gescand in de door u aangegeven volgorde. De nummering van de films geschiedt in Arabisch schrift en niet in Romeinse cijfers. Na het getal zes en negen dient u een punt te plaatsen om verwarring te voorkomen. Muziek of geluid op de film wordt automatisch opgenomen en worden niet berekend. Indien u achtergrondmuziek wilt laten toevoegen dan zal dit geschieden op de lineaire track van de videoband, waardoor elke videorecorder het geluid kan afspelen. KMR Video aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan films ontstaan door ouderdom, foutief bewaren of enige andere oorzaak.

4 Video naar DVD Wij hadden het al aangekondigd, maar vanaf nu is het realiteit! Het overzetten van Video op DVD is stevig in prijs verlaagd. Als bron kunnen alle gangbare videosystemen in PAL, zoals VHS, Video 8, Super-VHS, Hi-8, Betamax, video 2000, Digital 8, Video CD, Laserdisc, mini-dv etc worden aangeboden. DVD Creatie Eerste 60 minuten 15,00 Prijs per blok van 30 minuten 7,50 DVD +RW disc inclusief doos en sticker 8,93 ** Van een DVD kunnen ongelimiteerd kopieën worden gemaakt. U heeft al een kopie vanaf 15,00 inclusief DVD ongeacht de lengte. Voorwaarden en informatie Video naar DVD Net als bij het overzetten van film naar DVD gelden hier dezelfde voorwaarden, met uitzondering van onderstaande. Indien u opdrachten aanbiedt korter dan 60 minuten, zal de prijs van 60 minuten worden berekend. Dit geldt ook voor de blokken. Prijzen zijn uitsluitend geldig voor het overzetten van video naar DVD +rw. Voor smalfilm Single * Super 8 en dubbel 8 gelden andere prijzen, welke op pagina 1 en 2 kan vinden. De maximale opname duur per DVD is twee uur. Op verzoek kan dit langer zijn (zie dealerinfo pagina op onze website) De door ons vervaardigde DVD kan later worden volgeschreven als de DVD nog ruimte heeft. U betaalt dan alleen de blokprijs extra.

5 Hoe aan te leveren? KMR Video heeft het antwoord U verpakt de videoband(en) of films goed en stuurt het pakket met een PTT pakketzegel naar ons productieadres, KMR Video, Afdeling facilitaire productie,, 2600 AS, Delft, Nederland. U vergeet natuurlijk niet uw adresgegevens te vermelden en het telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent.!!!!! Heeft u , vermeld dit dan ook. KMR Tip: Stuur nooit een opdracht met gewone postzegels. De PTT is niet in staat om een verdwenen pakket snel terug te vinden. Zodra uw pakket ontvangen is, ontvangt u hieromtrent bericht via , fax of telefoon. Levertijd De maximale levertijd bedraagt gemiddeld 15 werkdagen. Natuurlijk kunnen wij binnen 48 uur of 72 uur leveren. De meerkosten bedragen respectievelijk 25,00 voor 48 uur spoedservice of 12,50 voor 48 uur spoedservice. Uitvoering van spoedservice wordt gedaan in overleg en alleen indien mogelijk. Heeft u een uiterlijke termijn, in verband met verjaardag, huwelijk of andere festiviteit, overleg dan eerst met ons of de levertermijn haalbaar is. Betaling Als uw opdracht is afgehandeld wordt u per fax, telefoon of ingelicht omtrent de exacte kostprijs van uw opdracht. Alle opdrachten worden in principe onder rembours verzonden. U kunt ook betalen per Bank, Giro, Mastercard, visa of via een eenmalige machtiging. U bespaart dan 20,= op de verzendkosten. De eenmalige machtiging wordt u per post, fax of toegezonden. Door op de link te klikken kan u de blanco machtiging direct downloaden. Nadat de betaling heeft plaats gevonden, wordt het pakketzegel nummer bekend gemaakt, waarmee uw zending wordt geretourneerd. Dit nummer is van belang mocht het pakket niet aankomen op de plaats van bestemming. De PTT is in staat om alle pakketten voorzien van een pakketzegel te lokaliseren en juist te bezorgen. Via het internet kan u zelf de status van uw zending controleren. Bent u woonachtig in de omgeving van Delft of heeft u geen vertrouwen in de PTT, dan kunt na telefonische afspraak de opdracht afleveren en afhalen op ons productieadres. U kunt ons van dinsdag tot en met vrijdag (09.00uur -17:00 uur) telefonisch bereiken. Haalt u de opdracht af dan dient u contant te betalen. Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Met vriendelijke groet, Het KMR Video Team

Film naar DVD, MiniDV, of VHS

Film naar DVD, MiniDV, of VHS Film naar DVD, MiniDV, of VHS Geachte relatie, Hartelijk dank voor uw belangstelling voor het overzetten van uw beeldmateriaal naar DVD. Uw emotionele en dus onbetaalbare beeldmateriaal kan u nu veilig

Nadere informatie

VOOR HERBELEVING IN DE TOEKOMST

VOOR HERBELEVING IN DE TOEKOMST DIGIMED VOOR HERBELEVING IN DE TOEKOMST DIGITALISEERT: DIA S NEGATIEVEN FOTO S VIDEO S SMALFILMS Kleinbeeld (36X24mm), halfkleinbeeld (18x12mm) en APS (30x16mm) Kleinbeeld (36X24mm), halfkleinbeeld (18x12mm)

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

VHS videobanden overzetten.

VHS videobanden overzetten. VHS videobanden overzetten. Wat zijn VHS videobanden? VHS (Video Home System) is een opname- en afspeelstandaard voor videorecorders. De eerste VHS-videorecorder werd in 1976 geïntroduceerd door JVC. Andere

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Foto- en digitale media

Foto- en digitale media Prijslijsten Nieuwe Media Dienst, UA, 2006 prijzen intern (eigen financiering en studenten) prijzen voor externen (UZA, UBCA en externe facturen): afzonderlijk opvragen Foto- en digitale media prijs beeldbewerking

Nadere informatie

HULP TIJDENS HET BESTELLING

HULP TIJDENS HET BESTELLING HULP TIJDENS HET BESTELLING Korte Gebruiksaanwijzing voor het bestellen van een product, in slechts 4 Stappen Tot en met Stap 2, kunt u het bestel proces op elk gewenst moment onderbreken Terug naar de

Nadere informatie

Handleiding. SIBO Internet Bestel Service

Handleiding. SIBO Internet Bestel Service Handleiding SIBO Internet Bestel Service Inhoudsopgave Inleiding Hoofdstuk 1 1.1 Inloggen 1.1.1 Wachtwoord wijzigen 1.1.2 Wachtwoord vergeten 1.2 Nieuwe transactie 1.2.1 Nieuwe boodschappenmand creëren

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Doop Colientje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt

Nadere informatie

StriderMediaMagic zet uw 8mm smalfilm over.

StriderMediaMagic zet uw 8mm smalfilm over. StriderMediaMagic zet uw 8mm smalfilm over. Heeft u ook nog een stapel van die oude super8, single8 of dubbel8 filmspoelen liggen? Vaak nog in het bekende gele envelopje waarin ze door de ontwikkelcentrale

Nadere informatie

Digitaliseren film video dia s, foto s, negatieven audio

Digitaliseren film video dia s, foto s, negatieven audio Digitaliseren film video dia s, foto s, negatieven audio Video / Film / Dia apparatuur reparatie / onderhoud verkoop / verhuur onderdelen accessoires (lampen, filmplakkers, etc) Fabricage onderdelen 3D

Nadere informatie

Uw unieke en dierbare filmbeelden laat u toch niet verloren gaan? SMALFILM SCANNEN

Uw unieke en dierbare filmbeelden laat u toch niet verloren gaan? SMALFILM SCANNEN SMALFILM SCANNEN Jarenlang werd er op super 8 en dubbel 8 gefi lmd. In veel kasten of op zolders liggen nog spoelen met dierbare beelden van jaren geleden. Beelden die vaak niet meer afgespeeld kunnen

Nadere informatie

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland).

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Geachte relatie, Ætaire Nederland hecht veel waarde aan het op correcte en snelle wijze beoordelen en afhandelen

Nadere informatie

Let op! In Movie Maker 2.6 worden de volgende bestanden ondersteund:.avi,.mpg,.m1v,.mp2,.mp2v,.mpeg,.mpe,.mpv2,.wm,.wmv,.asf.

Let op! In Movie Maker 2.6 worden de volgende bestanden ondersteund:.avi,.mpg,.m1v,.mp2,.mp2v,.mpeg,.mpe,.mpv2,.wm,.wmv,.asf. 1 Aangepaste paragraaf 3.7 Video importeren met Windows Movie Maker 2.6 Bij Windows Vista wordt een zeer gebruiksvriendelijk programma meegeleverd waarmee u video s kunt bewerken: Windows Movie Maker versie

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Brocante Boetiekje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst,

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van: Ranjana: Praktijk voor Transformatie en Ommekeer

Algemene Leveringsvoorwaarden van: Ranjana: Praktijk voor Transformatie en Ommekeer Artikel 1. Definities Algemene Leveringsvoorwaarden van: Ranjana: Praktijk voor Transformatie en Ommekeer 1) Aanbieder: Ranjana, Praktijk voor Transformatie en Ommekeer 2) Afnemer: client / deelnemer /koper.

Nadere informatie

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling? Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt Picture On The Wall. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een besteling. Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten.

Nadere informatie

PostNL extensie voor Magento

PostNL extensie voor Magento PostNL extensie voor Magento Gebruikershandleiding Documentinformatie en copyright Document: tig_postnl_gebruikershandleiding.pdf Auteur: Berend Lantink Laatst gewijzigd op: 21-07-15 Copyright 2015 PostNL

Nadere informatie

Prijslijst 2015 Beachvlaggen

Prijslijst 2015 Beachvlaggen Prijslijst 2015 Beachvlaggen Bestekoop Beachflags Malachietdreef 27 7828 CM Emmen info@bestekoopbeachflags.nl Razer Spoon Square Surfer Wave Wing Geen opstart kosten Spoedlevering mogelijk Prijzen inclusief

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN

MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN MEGADRUKWERK.NL LEVERINGSVOORWAARDEN Let op: Wanneer u besteld bij Megadrukwerk.nl, verklaart u dat u akkoord gaat met de voorwaarden die in dit document staan beschreven. Versie 1.2 juni 2006 Hiermee

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

Uw herinneringen behouden voor de toekomst. Digitaliseren film video dia s, foto s, negatieven audio

Uw herinneringen behouden voor de toekomst. Digitaliseren film video dia s, foto s, negatieven audio Uw herinneringen behouden voor de toekomst Digitaliseren film video dia s, foto s, negatieven audio Video / Film / Dia apparatuur reparatie / onderhoud verkoop / verhuur onderdelen accessoires (lampen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden. Inhoud 1. Algemeen p.1 1.1 Disclaimer p.2 1.2 Privacy 2. Bestellen p.3 2.2 Levertijd 3. Bezorgmethode p.4 3.3 Afhalen 4. Betalingsmogelijkheden 5. Afleveren en retourneren p.5 6.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Kunst & Canvas. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Kunst & Canvas Artikel 1. Definities 1.1 Kunst&Canvas: Kunst&Canvas, een product van Denkwolk, gevestigd in de Havenstraat nr. 78 2871 EB Schoonhoven, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

In de regio Eindhoven zijn wij als professioneel Foto Vaklab uniek. Wij staan sterk door de gehele afwerking in eigen huis te realiseren!

In de regio Eindhoven zijn wij als professioneel Foto Vaklab uniek. Wij staan sterk door de gehele afwerking in eigen huis te realiseren! PRIJSIJST 2010 In de regio Eindhoven zijn wij als professioneel Foto Vaklab uniek. Wij staan sterk door de gehele afwerking in eigen huis te realiseren! Professionele foto afdrukken Zwartwit Plexificeren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden.

Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Voorwaarden en Garantie Bij bestelling of reserveren van een workshop gaat de koper akkoord met deze algemene voorwaarden. Levering De artikelen van Lekker Bling zijn veelal handgemaakt en kunnen enigszins

Nadere informatie

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten Bezorgen

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van

Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van Algemene verkoopvoorwaarden van Spirit Wings met ingang van 01-01-2014 Artikel 1. Toepasselijkheid Op alle aanbiedingen,bestellingen en overeenkomsten van Spirit Wings zijn bij uitsluiting van eventuele

Nadere informatie

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277

Incassodiensten. Wuite Recherche en Incasso. De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 Wuite Recherche en Incasso De Factorij 47F 1689 AK ZWAAG T 0229 24 7758 F 0229 29 9277 E info@wuitereni.nl I www.wuiterechercheenincasso.nl Incassodiensten Versie 5.1 8 januari 2013 Wuite Recherche en

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Openingstijden t Beeldlokaal & t Ontwerplokaal: ma t/m vrij van 09,00-18,00 u

Inhoudsopgave. Openingstijden t Beeldlokaal & t Ontwerplokaal: ma t/m vrij van 09,00-18,00 u PRIJSIJST 2010 Inhoudsopgave 3. Foto vakprint van digitaal bestand 4. Art/Poster/XL Prints 5. Films omzetten op DVD 9. Digitale Albums 10. Sandwich / Dibond / Aluminium 11. Ontwerp & Concept 12. Printen

Nadere informatie

PostNL extensie voor Magento

PostNL extensie voor Magento PostNL extensie voor Magento Gebruikershandleiding Copyright 2017 Total Internet Group B.V. 1 Inleiding PostNL Magento extensie De PostNL Magento extensie is een volledige logistieke oplossing voor Belgische

Nadere informatie

Prijsopgave Fotografie PHOTOABRAHAMS.NL

Prijsopgave Fotografie PHOTOABRAHAMS.NL Prijslijst 2007 1. Uurtarief en overige kosten 2. Digitale technieken 3. Filmontwikkeling/contactsheets 4. Vakprints van negatief en Digitale bestanden 5. Handvergrotingen van zwart/wit negatief 6. Diaduplicaat

Nadere informatie

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0

Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 Handleiding PMI EUROPE KLANTENPORTAAL V 2.0 EERSTE KEER INLOGGEN Website link: http://shop.pmi-europe.nl/ Username: Username (uw klantnummer) Password: Uw paswoord (zelfde als oude webshop) Het vinkje

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Postadres: Wilhelminastraat 38 9541 AP VLAGTWEDDE 06-12258238 Bezoekadres/winkel: Schoolstraat 14 9541 CK VLAGTWEDDE Email: info@pand38.nl Bankgegevens: IBAN NL36RABO 0112314155 KvK.

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen: Meest gestelde vragen: Voor welke vragen ga ik naar de klantenservice van Philips en Shell? Philips Voor vragen over Philips producten of over je bestelling, kun je contact opnemen met de Philips Online

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

Inzage of kopie van uw patiëntendossier. Afdeling Patiënteninformatie

Inzage of kopie van uw patiëntendossier. Afdeling Patiënteninformatie Inzage of kopie van uw patiëntendossier Afdeling Patiënteninformatie 0 1 Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat uw arts en andere professionals die zijn betrokken bij uw behandeling, een dossier

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Producten bestellen U kan zonder in te loggen producten bestellen. U kan uiteraard ook een account aanmaken of wanneer u al een account heeft inloggen, dit maakt

Nadere informatie

Brevosil en Brevotube. Siliconen en PTFE slangen. Prijslijst 2018

Brevosil en Brevotube. Siliconen en PTFE slangen. Prijslijst 2018 Brevosil en Brevotube Siliconen en PTFE slangen Prijslijst 2018 Inhoudsopgave Brevosil ZI transparant ( 0,2 tot en met 3,5 mm inwendig )...4 Brevosil ZI transparant ( 4 tot en met 8 mm inwendig )...5 Brevosil

Nadere informatie

Tarieven. Vodafone prepaid. Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen

Tarieven. Vodafone prepaid. Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen Tarieven Vodafone prepaid Mobiel bellen zonder abonnement Bellen in Nederland SMS Voorraad Diensten en koop- en servicenummers Internationaal bellen Tarieven per 1 december 2003 Tarieven Vodafone prepaid

Nadere informatie

Silverbook Silverbook 22,5x30, 20 blz. 300,-- Silverbook 30x20, 20 blz. 300,-- Silverbook 30x30, 20 blz. 350,-- Silverbook 40x30, 20 blz.

Silverbook Silverbook 22,5x30, 20 blz. 300,-- Silverbook 30x20, 20 blz. 300,-- Silverbook 30x30, 20 blz. 350,-- Silverbook 40x30, 20 blz. Fotoreportages Fotoreportage huwelijk Fotoreportage van uw huwelijksdag overdag Incl alle foto s digitaal aangeleverd én een fotoshow om af te spelen tijdens de receptie / feestavond 500,-- Fotoreportage

Nadere informatie

Digitaal muziek & beeld aanleveren via PC.nl/muziekenbeeld

Digitaal muziek & beeld aanleveren via PC.nl/muziekenbeeld Handleiding: Digitaal muziek & beeld aanleveren via PC.nl/muziekenbeeld Inhoud Muziek en beeld digitaal aanleveren... 2 Inloggegevens... 2 Wanneer aanleveren?... 2 Hoe werkt digitaal aanleveren?... 3 1.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 1. DEFINITIES In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: DIVEOUTLET Kantoor: Castellumplein 4, 2235CN, Valkenburg ZH "Ontvangstbevestiging": de ontvangstbevestiging,

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren

Welkom bij de Picture Package Producer 2. Picture Package Producer 2 starten en afsluiten. Stap 1: Beelden selecteren Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap 2: Geselecteerde beelden controleren Stap 3: Voorbereidingen treffen om een korte

Nadere informatie

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN Verzenden & Retouren Verzenden Bestellingen worden verzonden via TNT Post. De verzendbijdrage zijn 6,95 voor afleveradressen binnen Nederland, 14,50 voor overige afleveradressen binnen de EU en 22,00 voor

Nadere informatie

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven Brochure Eazy Logistics Wij doen wat anderen beloven Over ons Eazy Logistics is gestart in september 2014. Als snel heeft Eazy Logistics zich gemengd tussen de gevestigde orde binnen de koeriers. Momenteel

Nadere informatie

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316 Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.nl Heusden 14 april 2015, Beste Stad klant, Wij zijn verheugd te melden dat

Nadere informatie

Uitleg registratie voor: Pakket Large

Uitleg registratie voor: Pakket Large Uitleg registratie voor: Pakket Large Ter ondersteuning treft u hierbij een uitleg aan van de registratie. Het proces wordt stap voor stap uitgelegd met ter verduidelijking veel afbeeldingen van de betreffende

Nadere informatie

DIGITALISEREN. Video en digitaliseren

DIGITALISEREN. Video en digitaliseren DIGITALISEREN Digitaliseren betekent het overzetten van analoge data naar digitale data. Voordat het digitale tijdperk zich aandiende was er enkel analoge data. Deze data variëren van boeken, vhs/videobanden,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen Onder Nena's Sweet Creations wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak Nena's Sweet Creations gevestigd Raadhuisplein 10A, 1701EJ te

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer behorende bij Gallengalloudenbosch.nl Identiteit van de K

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer behorende bij Gallengalloudenbosch.nl Identiteit van de K Algemene voorwaarden webwinkel Gall & Gall Oudenbosch Op alle aangeboden producten en online aangeboden diensten zijn de navolgende algemene voorwaarden van Gall & Gall Oudenbosch (hierna te noemen â Webwinkel')

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ViaTim gebruiker

Algemene voorwaarden ViaTim gebruiker Algemene voorwaarden ViaTim gebruiker Algemene voorwaarden zijn vaak saai en onduidelijk. Tja, deze is misschien ook wat saai maar we willen het wel zo simpel mogelijk opschrijven. We willen alle mogelijke

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSHOP Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra Postbus HA Arnhem T F

HANDLEIDING WEBSHOP Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra Postbus HA Arnhem T F 19-11-2007 Nederlands Instituut Fysieke Veiligheid Nibra Postbus 7010 6801 HA Arnhem T 026 355 24 00 F 026 351 50 51 info@nifv.nl Inhoudsopgave Welkom pag. 3 Inloggen pag. 4 Debiteurnummer of wachtwoord

Nadere informatie

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano

N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano N Handleiding voor het winkelen in de Online Winkel van Pergamano Inhoud: O Online Winkel stap 1: De Online Winkel van Pergamano p. 2 stap 2: Registreren bij het eerste bezoek p. 3 stap 3: Invullen registratieformulier

Nadere informatie

Dupliceer & digitaliseer services. Uw unieke en dierbare filmbeelden laat u toch niet verloren gaan?

Dupliceer & digitaliseer services. Uw unieke en dierbare filmbeelden laat u toch niet verloren gaan? Dupliceer & digitaliseer services Smalfilm Scannen Jarenlang werd er op super 8 en dubbel 8 gefilmd. In veel kasten of op zolders heeft u vast en zeker nog wel spoelen of ander materiaal liggen van dierbare

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten 1. Algemeen Door bij FotoVakPrintNaarden een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van FotoVakPrintNaarden akkoord gaat. FotoVakPrintNaarden heeft het

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van:

Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van: Algemene verkoop- en leverings- en betalingsvoorwaarden van: Post adres: De woonwinkel tel: +31(0)638633643 Frouwesan 61 8939 ER Leeuwarden afhaaladres: Toutenburgstraat 2a Leeuwarden Telefoon: +31(0)6-38633643

Nadere informatie

Prijslijsten Nieuwe Media Dienst, UA, 2006 prijzen externen

Prijslijsten Nieuwe Media Dienst, UA, 2006 prijzen externen Prijslijsten Nieuwe Media Dienst, UA, 2006 prijzen externen Foto- en digitale media prijs beeldbewerking per uur 55,00 verzamelen van beelden per CD gebrand 17,00 CD-R kopie per CD (max. 10 kopies) CD-R

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Algemene voorwaarden Carolien s Face and Fashion Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1.1 Identiteit van de ondernemer Carolien s Face and Fashion Samuel

Nadere informatie

Welkom bij de Picture Package Producer 2

Welkom bij de Picture Package Producer 2 Handleiding voor Picture Package Producer2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Welkom bij de Picture Package Producer 2 Picture Package Producer 2 starten en afsluiten Stap 1: Beelden selecteren Stap

Nadere informatie

1.2 Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die via nuvintage.nl een bestelling plaatst.

1.2 Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die via nuvintage.nl een bestelling plaatst. Algemene voorwaarden Artikel 1 : Definities 1.1 Onder "NuVintage" wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam,

Nadere informatie

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht 1.0 Onze winkel Onze winkel is een officiële webwinkel. Verkoop vindt alleen plaats via internet. Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht onder nummer: 14085443.

Nadere informatie

Tour door het bestelproces bij Champagne Babes

Tour door het bestelproces bij Champagne Babes Tour door het bestelproces bij Champagne Babes Als voorbeeld gaan we een heerlijke Roederer champagne bestellen en we gaan deze betalen met ideal (de veilige, snelle en meestgekozen betaalmethode). Voor

Nadere informatie

Hierbij ontvang je het aanmeldingsformulier Trekkerrijbewijs jeugdigen en de toelichting examen

Hierbij ontvang je het aanmeldingsformulier Trekkerrijbewijs jeugdigen en de toelichting examen Versie januari 2015 201301980 - datum Trekkerrijbewijs jeugdigen onderwerp Beste kandidaat, Hierbij ontvang je het aanmeldingsformulier Trekkerrijbewijs jeugdigen en de toelichting examen trekkerrijbewijs

Nadere informatie

Algemene Leverings Voorwaarden GriffioenMedia

Algemene Leverings Voorwaarden GriffioenMedia Algemene Leverings Voorwaarden GriffioenMedia 1. Onze gegevens De algemene bedrijfsgegevens van GriffioenMedia - het bedrijf achter Chiggy.eu - zijn hieronder genoemd. En zijn tevens terug te vinden op

Nadere informatie

Betaling Betaling kan geschieden via: ideal (NL): Via uw eigen vertrouwde bankomgeving betalen.

Betaling Betaling kan geschieden via: ideal (NL): Via uw eigen vertrouwde bankomgeving betalen. Algemeen Onder 123kinderwinkel wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak Bodo Wooden Toys h.o.d.n. 123kinderwinkel, gevestigd Schout van Engelenstraat 10, 5062 AS

Nadere informatie

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: RETOURNEREN Retourvoorwaarden winkel en online Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: Retourneren binnen 30 dagen

Nadere informatie

Meest gestelde vragen BESTELLEN VIA MYHERBALIFE.COM BELGIE, JANUARI 2014

Meest gestelde vragen BESTELLEN VIA MYHERBALIFE.COM BELGIE, JANUARI 2014 Klik op één van de meest gestelde vragen hierbeneden om het antwoord op uw vraag te krijgen. Indien u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden gelieve contact op te nemen via DSBelgium@herbalife.com Algemeen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage

Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - Rapportage Gebruikershandleiding MijnPost - PartijenpostRapportage Datum Versie 29 september 2015 2.0 Auteur Telefoonnummer PostNL 088-8686868 Inhoudsopgave 1 Welkom bij

Nadere informatie

Heeft u speciale wensen voor uw telefoonbeantwoording, laat het ons weten, zeer waarschijnlijk dat wij u daarin tegemoet kunnen komen.

Heeft u speciale wensen voor uw telefoonbeantwoording, laat het ons weten, zeer waarschijnlijk dat wij u daarin tegemoet kunnen komen. Telefoonservice U heeft Case Support zeker al eens aan de telefoon gehad, zonder dat u dat wist. Dat is de kracht van Case Support, op een persoonlijke manier de telefoon van een ander bedrijf aannemen,

Nadere informatie

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN.

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT. Versie 01-01-2012. ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. 1. Levering / verzending Wij hanteren als verzendkosten voordeligere portokosten dan dat de

Nadere informatie

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique.

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Onderstaande voorwaarden zijn geldig tenzij hierover uitsluitend schriftelijk een anders luidende overeenkomst

Nadere informatie

- Overschrijving via ABN AMRO op t.n.v. Rustique Homestyling o.v.v. ordernummer Â

- Overschrijving via ABN AMRO op t.n.v. Rustique Homestyling o.v.v. ordernummer  1. Algemeen De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van

Nadere informatie

Aanbodhandleiding Het verkopen van 2 e hands studiemateriaal

Aanbodhandleiding Het verkopen van 2 e hands studiemateriaal 1. 2 e hands studiematerialen verkopen via hlbookshop.nl hlbookshop.nl is een website speciaal voor studenten van de Hogeschool Leiden en biedt online alle materialen aan die nodig zijn voor een studie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11 Inhoudsopgave Voorwoord...13 Introductie Visual Steps...14 Wat heeft u nodig?...15 Hoe werkt u met dit boek?...16 De volgorde van lezen...17 De cd-rom bij dit boek...17 De schermafbeeldingen...17 Hoe verder

Nadere informatie

SEPA en uw PxPlus/ProvideX software

SEPA en uw PxPlus/ProvideX software SEPA en uw PxPlus/ProvideX software CLIEOP vervalt, SEPA komt hiervoor in de plaats Nederland gaat op 1 februari 2014 over op het Europese betalingssysteem, SEPA (Single Euro Payments Area). We gaan niet

Nadere informatie

Film in de pc laden.

Film in de pc laden. Film in de pc laden. Wat is er nodig: De hardeschijf moet voldoende ruimte hebben om het ruwe beeldmateriaal te kunnen bewerken en te bewaren. 1 uur digitale video= 3600 sec. X 3,6 MB/sec.= 12.960 MB =

Nadere informatie

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers!

Handleiding. YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Handleiding YoctoShop, de webshop voor kleine ondernemers! Binnen 5 minuten start u uw eigen webshop op en kunt u voortaan uw producten met een direct koop knop of direct bestel knop aanbieden in uw eigen

Nadere informatie

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf en producten. Uiteraard willen wij u graag als klant bij ons verwelkomen. Om voor u een klant

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11

Inhoudsopgave. Deel 1 Windows Media Player 11 Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Introductie Visual Steps... 8 Nieuwsbrief... 8 Wat heeft u nodig?... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 10 De volgorde van lezen... 11 De cd-rom bij dit boek... 11 Toets uw kennis...

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van: Ranjana: Praktijk voor Transformatie en Ommekeer

Algemene Leveringsvoorwaarden van: Ranjana: Praktijk voor Transformatie en Ommekeer Artikel 1. Definities Algemene Leveringsvoorwaarden van: Ranjana: Praktijk voor Transformatie en Ommekeer 1) Aanbieder: Ranjana, Praktijk voor Transformatie en Ommekeer 2) Afnemer: cliënt / deelnemer /koper.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

Prijslijst 2012. Bij ons loopt alles op rolletjes

Prijslijst 2012. Bij ons loopt alles op rolletjes Bij ons loopt alles op rolletjes Zwarteweg 98 1431 VM Aalsmeer 0297 75 39 26 www.computerwerkplaats-aalsmeer.nl info@computerwerkplaats-aalsmeer.nl Prijslijst: met ingang van dinsdag 1 januari 2013 LET

Nadere informatie

Actie Pepernoot Handleiding cadeaus bestellen

Actie Pepernoot Handleiding cadeaus bestellen Actie Pepernoot Handleiding cadeaus bestellen 1 Inhoud Hoofdstuk 1 - Cadeaus Bestellen... 3 Hoofdstuk 2 - Cadeaus Ontvangen... 3 Hoofdstuk 3 Veelgestelde vragen... 4 2 Hoofdstuk 1 - Cadeaus Bestellen U

Nadere informatie

Videoband naar DVD of Blu-ray

Videoband naar DVD of Blu-ray Videoband naar DVD of Blu-ray Pinnacle Dazzle DVD Recorder 59.95 Dazzle Video Creator HD Studio 14 79.95 Dazzle Video Creator Platinum HD Studio 15 99.95 Opname: DVD-bestand Film op DVD, geen Blu-ray Moviebox

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van ComputerVerzekeren.nl onderdeel van Robiz-Computer.nl (hierna: ComputerVerzekeren.nl)

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Sinds 2007 verzorgt Kinderopvang Rivierenland de Tussenschoolse opvang op de CPOB scholen in Tiel Omdat de oude situatie (2007) op scholen nogal verschillend was qua tarieven, heeft

Nadere informatie

4. Muziek. In dit hoofdstuk leert u:

4. Muziek. In dit hoofdstuk leert u: 81 4. Muziek Op een Windows 10-computer kunt u muziek afspelen met Windows Media Player. Behalve het afspelen van muziek, kunt u met dit programma ook muziek van cd s naar uw computer kopiëren. De muziek

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( )

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( ) Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â (22-03-2017) Algemeen Bij het plaatsen van een bestelling bij Mediaonlineshop aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden. Totstandkoming overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Levering

Algemene Voorwaarden van Levering Algemene Voorwaarden van Levering *Prijzen Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Product * Garantie. Wij werken uitsluitend met eerste klas kwaliteit leer, voornamelijk afkomstig uit Europa. Leer

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie