Zwembaden in Hongarije Hollandse kwaliteit in Hongarije Wij zijn er trots op dat wij vanaf 1 augustus 2012 de officiële vertegenwoordiger voor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zwembaden in Hongarije Hollandse kwaliteit in Hongarije Wij zijn er trots op dat wij vanaf 1 augustus 2012 de officiële vertegenwoordiger voor"

Transcriptie

1 Zwembaden in Hongarije Hollandse kwaliteit in Hongarije Wij zijn er trots op dat wij vanaf 1 augustus 2012 de officiële vertegenwoordiger voor Zuid-West Hongarije van TVR/Europlastics kunststof zwembaden, hottub's, kunststof septictank's en waterzuiveringsinstallaties zijn geworden. Een Nederlands kwaliteitsproduct, in Hongarije onder licentie gebouwd, streng gecontroleerd op kwaliteit en in ieder formaat leverbaar en door de materiaalkeuze bij uitstek geschikt voor het warme Hongaarse klimaat.

2 HDPE Zwembaden in Hongarije Zwembaden in bijna elke maat, vorm en kleur en nu ook in grijs en wit! TVR/Europlastics fabriceert kunststof zwembaden van HDPE plaatmateriaal. Waarom dit materiaal en waarom 10mm dik? HDPE kunststof heeft een zeer lange levensduur en is uitstekend bestand tegen de vaak hoge Hongaarse temperaturen en buitengewoon kleurvast. Op het materiaal hebt u 15 jaar garantie. Nagenoeg alle vormen en maten zijn mogelijk. UV bestendig Materiaal dikte 10mm maakt het bad zeer taai en sterk Hoewel alle aansluitingen op iedere gewenste positie kunnen worden ingelast, denk aan pomp-aansluitingen, overloop-goten, stofzuiger, inspuitsysteem en skimmers geven wij de voorkeur aan onze nieuwste uitvoering waarbij het pomphuis integraal in het bad is aangebracht. Het voorkomt eventuele lekkages door een minimale lengte aan pijp buiten het bad. Bovendien is alles compact en zeer eenvoudig te bedienen. Deze uitvoering komt compleet met alle benodigde apparatuur, zoals zandfilter, verdeelklep, pomp,stofzuiger aansluiting etc. Naast het pomphuis wordt altijd een bank en trap gemonteerd: een compleet bad dus en snel te plaatsen en aan te sluiten. Dit ontwerp zorgt voor een korte bouwtijd van het totale zwembad: gat graven, betonvloer storten, zwembad plaatsen op deze vloer met hijskraan, water vullen, stekker er in en zwemmen! De zwembaden kunnen in diverse kleuren worden geleverd, blauw, zwart, grijs en wit zijn op dit moment de meest voorkomende keuzes van onze klanten. Alle baden worden aan de buitenzijde met staalverzinkte buizen verstevigd zodat tezamen met de horizontaal en verticaal ingelaste kunststof ribben, een zeer sterke constructie ontstaat. Het spreekt voor zich dat wij alle zwembad accessoires kunnen leveren, zoals: randstenen, roldek, (onderwater)verlichting, enz.

3 De aanschaf van een TVR/Europlastics zwembad is best een uitgave en het blijft natuurlijk niet bij de aanschaf van het bad alleen. Het moet worden ingebouwd en dat vereist specialistische kennis en ervaring. TVR/Europlastics levert daarom niet direct aan particulieren, maar heeft een dealer organisatie opgezet van ervaren en deskundige bedrijven. Zij kunnen u adviseren en komen graag, geheel vrijblijvend, bij uw huis kijken om u het beste advies te kunnen geven en met raad en daad te kunnen bijstaan.

4 De compact-line HDPE zwembad serie. In collegiale samenwerking met onze zwembadproducent TVR/Europlastics hebben wij een concept ontwikkeld dat het leveren en plaatsen van uw zwembad tot een eenvoudig, overzichtelijk en betaalbaar project maakt. De baden uit 10 mm dik HDPE, worden geheel op de fabriek geproduceerd onder ideale omstandigheden zodat de hoogste kwaliteit gewaarborgd wordt. De voordelen: Gebruiksklaar Eenvoudige bouwprocedure Geen apart pomphuis en leidingen Snel en goedkoop te plaatsen Makkelijk te onderhouden Het bad kan af de fabriek worden voorzien van alle gangbare accessoires zoals verlichting, jet-stream, verwarming etc. De compact-line zwembaden worden geleverd in iedere gewenste lengte maar in verband met de vervoer voorschriften uitsluitend met een maximale breedte van 3.00 m. Alles geheel compleet, gebruiksklaar en snel geplaatst en natuurlijk met volledige garantie en nazorg.

5 Foliezwembaden in Hongarije Folie lassen van een zwembad Een van onze specialiteiten is het lassen van zwembadfolie. We werken alleen met gecertificeerde monteurs, omdat folie lassen in de zwembad techniek nu eenmaal een vak apart is. Daarom maakt het voor ons niet uit of het zwembad nu rond, ovaal of rechthoekig is. Met of zonder trap. Bijna alles is mogelijk, nieuw, renovatie of reparatie. De folie die wij verwerken is van het merk DLW-Delifol, een topproduct. Het is een gewapende PVC-folie van 1,5 mm dikte. Foliebaden Een foliebad is een duurzaam bad dat door ervaren vakkundige bedrijven gebouwd moet worden. Met name de verwerking van de folie in de bak ter plaatse, vraagt om kunde en nauwkeurigheid van de zwembadbouwer. Werkwijze De werkwijze is kort samengevat als volgt; allereerst wordt een beschermende isolatie vilt (4mm) op de reeds geconstrueerde betonnen bak aangebracht. Vervolgens wordt er op de bovenrand een folie montage profiel aangebracht. Hierop wordt de PVC-folie bevestigd. De naden worden op elkaar geföhnd en met vloeibare folie nagelopen. Ook de afwerking en aansluiting van bijvoorbeeld een Romeinse inlooptrap (met antislip folie uit te voeren) vraagt om de expertise van de zwembadbouwer. Het bouwkundige gedeelte kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. De bak kan worden gemetseld, gestort of met speciale zwembadbouwstenen worden opgebouwd. Deze speciale stenen worden verankerd op een betonnen vloer, voorzien van betonijzers en volgestort met beton. De sterkte van het materiaal in combinatie met de hardheid ervan, garanderen een solide kuip welke net als bij een gemetselde/gestorte bak af te werken is met isolatie, vilt en zwembadfolie. Ook voor deze bouwwijze geldt, dat nagenoeg alle vormen en maten tot de mogelijkheden behoren. De aanschaf van een TVR/Europlastics foliezwembad is best een uitgave en het blijft natuurlijk niet bij de aanschaf van het bad alleen. Het moet worden ingebouwd en dat vereist specialistische kennis en ervaring. TVR/Europlastics levert daarom niet direct aan particulieren, maar heeft een dealer organisatie opgezet van ervaren en deskundige bedrijven. Zij kunnen u adviseren en komen graag, geheel vrijblijvend, bij uw huis kijken om u het beste advies te kunnen geven en met raad en daad te kunnen bijstaan.

6 Budgetline folie-zwembaden. De praktijk heeft ons geleerd dat weliswaar veel bewoners van vakantiehuizen in het zuid-westen van Hongarije een zwembad willen, maar dat de aanschafprijs vaak een belemmering vormt. Een kunststofbad is natuurlijk een investering voor een langere termijn en kwalitatief het beste, maar er hangt wel een hoger prijskaartje aan. Om de zwembad-liefhebbers toch van dienst te kunnen zijn, introduceren wij in nauwe samenwerking met onze Nederlandse fabrikant TVR, een budgetline. Het betreft baden met een stalen frame en wandconstructie en voorzien van een zware kwaliteit folie, alles van Duitse kwaliteit. De baden worden geleverd met een extern zandfliter, pomp, skimmer en inspuitventielen en rvs zwemtrap. De ronde baden tot een doorsnee van 6m kunnen vrijstaand worden geplaatst of half en zelfs geheel verzonken worden ingebouwd. U heeft geen fundering nodig, een laag zand is voldoende. De ovale baden moeten aan de lange zijden van een steunwand worden voorzien en daarvoor moet een fundering worden gestort. Prachtige Duitse kwaliteit, geheel compleet met hoogwaardige folie en volledig gegarandeerd.

7 Hottub's in Hongarije Hottubs in bijna elke maat en vorm. TVR/Europlastics kunststoffen, fabriceert hout gestookte hottubs uit hoogwaardig HDPE materiaal. Enkele specificaties: Materiaal dikte 8mm of 10mm Kleuren, zwart of blauw In bijna alle maten en vormen te realiseren Lek garantie 10 jaar Met of zonder banken Banken van hout of kunststof Kachel afscherming van hout of kunststof Kan eenvoudig worden ingegraven, maar kan ook bovengronds worden gebruikt (houten afwerking mogelijk) UV bestendig Zeer lange levensduur Eenvoudig schoon te houden U stookt de rvs kachel met hout en binnen een aantal uren heeft het water een temperatuur van 36 graden bereikt. Eenvoudig, geen hoge elektriciteit rekening en simpel onderhoud! Bovendien een heerlijke ontspannen bezigheid in uw vakantie. De hout gestookte kunststof hottub is zeer eenvoudig te reinigen en mag zonder water staan als deze niet gebruikt wordt. Hierdoor zijn de kunststof hottubs perfect om te plaatsen bij uw vakantiehuis, waar dan ook. Door combinatie van de vroege ontwikkelingen van de kunststof hottub en de nieuwste ontwikkelingen in Scandinavië hebben we met de kunststof hottubs, de kachels en afwerking een grote voorsprong op duurzaamheid, opwarmtijd en gebruiksgemak. De hottubs zijn uit te breiden tot bubbelbad en wij kunnen het extra luxe maken met verlichting, randstenen, trap, en zandfilter installatie.

8 De aanschaf van een TVR/Europlastics hottub is best een uitgave en het blijft natuurlijk niet bij de aanschaf van de hottub alleen. Het moet worden ingebouwd en dat vereist specialistische kennis en ervaring. TVR/Europlastics levert daarom niet direct aan particulieren, maar heeft een dealer organisatie opgezet van ervaren en deskundige bedrijven. Zij kunnen u adviseren en komen graag, geheel vrijblijvend, bij uw huis kijken om u het beste advies te kunnen geven en met raad en daad te kunnen bijstaan.

9 Water en drinkwater installaties in Hongarije. Drinkwater filters van klein tot groot TVR/Europlastics fabriceert en levert complete water filterinstallaties. De installatie, ook wel het reverse osmosis drinkwater systeem genoemd, is in verschillende types verkrijgbaar. Het is mogelijk om ijzer aan het water te onttrekken en van gronden/of slootwater, zuiver drinkwater te produceren. Het kleinste filter heeft een capaciteit van 320 liter zuiver drinkwater in 24 uur en kan worden uitgevoerd met een los kraantje voor op het aanrecht. De grootste filters in ons assortiment hebben een capaciteit van 1500 liter zuiver drinkwater in 24 uur. Deze filterinstallatie dient voorzien te worden van een extra voorraadtank voor optimaal resultaat. Voorraadtanks kunnen in elke gewenste maat en/of vorm worden geleverd. Tevens kunnen wij een douchefilter leveren, eenvoudig te monteren tussen uw kraan en de douchekop. Dit filter is gevuld met actieve kool en moet na verloop van tijd vervangen worden. Om te bepalen wanneer dit filter vervangen moet worden, leveren wij een Total Dissolved Solids of TDS-meter. De aanschaf van een TVR/Europlastics filtersysteem is best een uitgave en het blijft natuurlijk niet bij de aanschaf van het filtersysteem alleen. Het moet worden ingebouwd en dat vereist specialistische kennis en ervaring. TVR/Europlastics levert daarom niet direct aan particulieren, maar heeft een dealer organisatie opgezet van ervaren en deskundige bedrijven. Zij kunnen u adviseren en komen graag, geheel vrijblijvend, bij uw huis kijken om u het beste advies te kunnen geven en met raad en daad te kunnen bijstaan..

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N

P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N POLYPROPYLEEN Z W E M B A D E N Project : C-Quel zwembad met Romeinse inlooptrap Afmeting bad : 4 meter x 9 meter Bijzonderheden : Romeinse inlooptrap Lamellendek in onderwater zitbank Tegenstroominstallatie

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast bij

Nadere informatie

P O L Y P R O P Y L E E N

P O L Y P R O P Y L E E N P O L Y P R O P Y L E E N Z W E M B A D E N MAATWERK IS STANDAARD BIJ C-QUEL ZWEMBADEN! Een zwembad koopt u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Juist daarom moet u meteen de juiste keuze maken. C-Quel

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast

Nadere informatie

Sauna zoals het bedoeld is.

Sauna zoals het bedoeld is. Sauna zoals het bedoeld is. Q U A L I T Y S A U N A Een moment van rust. Een moment van ontspanning. Even helemaal tot uzelf komen. Ervaar de behaaglijke warmte van uw eigen sauna of infrarood cabine.

Nadere informatie

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Grondwerk: Het grond waarop het zwembad geplaatst gaat worden moet stabiel zijn. Indien u twijfels heeft kan u overwegen het zwembad door ons te laten

Nadere informatie

www.gardipool.be Het unieke houten zwembadconcept

www.gardipool.be Het unieke houten zwembadconcept www.gardipool.be Het unieke houten zwembadconcept Gardipool, een uniek zwembadconcept dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector. Van boom tot autoclaaf behandeld eindproduct. We hebben alles in

Nadere informatie

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622 Installatie rechthoekig zwembaden Voorbereidings werkzaamheden: Let op: De rechthoekige zwembaden zijn alleen geschikt voor inbouw! Bepaal

Nadere informatie

Met Easy-Clean zandfilterset

Met Easy-Clean zandfilterset Pomaz pools Pomaz Pools, kwaliteit om op te zetten of om in te graven. Ronde en ovale baden in diverse maten. Een Pomaz Pool is een zwembad wat is opgebouwd uit een vuurverzinkte, meermalig gelakte staalwand,

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS. Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145

INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS. Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145 INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145 Belangrijke voorwaarden Deze inbouwhandleiding moet in ieder detail nauwkeurig worden opgevolgd. Het is aan de inbouwspecialist

Nadere informatie

Installatie instructies Lago

Installatie instructies Lago Installatie instructies Lago bodemplaat Onder het zwembad dient een plaat gegoten te worden uit beton of uit stabilisé. Dikte 10-15cm. Let erop dat deze mooi horizontaal ligt. Het is aangeraden deze plaat

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

My Own Pool. Een zwembad voor elke soort tuin. Nederlandse versie. Zelf in elkaar te zetten!

My Own Pool. Een zwembad voor elke soort tuin. Nederlandse versie. Zelf in elkaar te zetten! Een zwembad voor elke soort tuin Zelf in elkaar te zetten! Nederlandse versie Copyright 2018 by / NZVG Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten,

Nadere informatie

Informatie over de dak / wand en bovenbouw van een stal:

Informatie over de dak / wand en bovenbouw van een stal: Informatie over de dak / wand en bovenbouw van een stal: Genugten Agri B.V. levert complete staalconstructies met houten of stalen gordingen. Als dakbedekking worden diverse soorten stalen profielplaten,

Nadere informatie

Blader door deze brochure en neem een voorproefje op de weldaad van water. Doe ideeën op en laat u verrassen.

Blader door deze brochure en neem een voorproefje op de weldaad van water. Doe ideeën op en laat u verrassen. v Voorwoord De oude Grieken wisten het al: water is goed voor u. Voor lichaam en geest. Weldadig en ontspannend. Bij Van Gemert gieten we dat water in een zeer eigentijds jasje. Voor nog meer weldaad en

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Snelroldeuren. damm werkt.

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Snelroldeuren. damm werkt. DEUREN & GEVELTECHNIEK Snelroldeuren damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig vele soorten deuren

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

Een goede reden... Zwembaden

Een goede reden... Zwembaden www.leukzwembad.eu Zwembaden Een goede reden... Met een zwembad van LZWpools haalt u een stukje paradijs in uw eigen tuin. Ook geeft een LZW zwembad u de mogelijkheid om uw fysieke en mentale gezondheid

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Systeemvloer Als basis gaan we uit van een te bouwen etagevloer in een bedrijfshal, een kantoor- of showroomgebouw behoort ook tot de mogelijkheden.

Systeemvloer Als basis gaan we uit van een te bouwen etagevloer in een bedrijfshal, een kantoor- of showroomgebouw behoort ook tot de mogelijkheden. VOOR RUIMTE EN LICHT Geachte belangstellende, Wij hebben voor u geprobeerd een zo compleet mogelijk beeld te geven van onze producten en activiteiten, uiteraard is een persoonlijke ontmoeting mogelijk

Nadere informatie

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines

SAUNA. de weelde van ontspanning. Saunacabines Infra-rood warmtecabines SAUNA de weelde van ontspanning Saunacabines Infra-rood warmtecabines Kwaliteit van kenners Al meer dan twintig jaar worden in Winterswijk in de Gelderse Achterhoek saunacabines geproduceerd door de BONHOF

Nadere informatie

Persoonlijke Huisvesting Uitbreidings- en indelingsvarianten ANNO30 vrijstaand en halfvrijstaand Omschrijving Uitbreidings en indelings varianten

Persoonlijke Huisvesting Uitbreidings- en indelingsvarianten ANNO30 vrijstaand en halfvrijstaand Omschrijving Uitbreidings en indelings varianten Persoonlijke Huisvesting Uitbreidings- en indelingsvarianten ANNO30 vrijstaand en halfvrijstaand Omschrijving Uitbreidings en indelings varianten Impressie (voor exacte uitvoering zie verkooptekening)

Nadere informatie

EnergyCarport. Greenteq Energiebesparende Systemen

EnergyCarport. Greenteq Energiebesparende Systemen EnergyCarport Greenteq Solutionsbv. A. Torenlaan10 3851NR Ermelo T.0341-842709 I. www.greenteqsolutions.com E.info@greenteqsolutions.com EnergyCarport Deze geheel nieuwe carport heeft een dakconstructie

Nadere informatie

Gondula & Gondula Deluxe

Gondula & Gondula Deluxe Gondula & Gondula Deluxe Dit is niet zomaar een product. Wij streven naar het beste product, speciaal voor u. Hoe wij perfectie nastreven leest u op de Deluxe volgende pagina s. Met eigen ogen zien? U

Nadere informatie

VA821, Spinzuiger voor 1000 kg, met 10 nappen.

VA821, Spinzuiger voor 1000 kg, met 10 nappen. VA821, Spinzuiger voor 1000 kg, met 10 nappen. Dit apparaat behoort tot de serie VA800 waarbij u met 1 basis accuunit meerdere zuignappen kunt wisselen. Dit is dus het nieuwste model in deze serie. Het

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding. Zelf installatie

Handleiding. Zelf installatie Handleiding Zelf installatie Stroomvereisten spas met een Balboa GS of GL systeem > 2008 (met 3 fase aansluiting): 1x 220 volt 16 amp. C karakteristiek: (1x fase, 1x nul en aarde) (verwarming schakelt

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

Het bouwen van een Century zwembad

Het bouwen van een Century zwembad Het bouwen van een Century zwembad Stap 1 Het begint allemaal met het graven van het gat met daarin een mooie waterpas uitgelijnde vloer. Graaf het gat altijd wat groter dan de maat van het zwembad. Liefst

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr.

Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 VON prijs. Status nr. Verkoopprijslijst Anno30 Berckelbosch Eindhoven, versie 1-4-2016 Kavel Soort Kavel VON prijs VON prijs Status nr. (ca. m²) stadsvilla Frits (550 m³) stadsvilla Hub (575 m³) 1 vrijstaand 333 459.000 beschikbaar

Nadere informatie

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende producten Brandwerende kleppen, ventielen en roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Specialist in ventilatie Brandwerende kleppen Omschrijving Vlinderbrandkleppen zijn ontworpen

Nadere informatie

M E E R M A G A Z I J N...

M E E R M A G A Z I J N... M E E R M A G A Z I J N... een magazijn is meer dan een aantal stellingen O V E R O N S... Een vakkundig bedrijf met een flexibele instelling, adviserend en doelgericht. Dat zijn wij. Onze grote voorraad

Nadere informatie

Luxe gevel- & dakrandpanelen

Luxe gevel- & dakrandpanelen GEVEL-& DAKRANDPANELEN Luxe gevel- & dakrandpanelen Ontdek de voordelen van Fortalit! Unieke prijs/kwaliteit verhouding Fortalit behoort gezien de hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling tot het topsegment

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES 1. Productblad: Longeer overkapping Dome 20. Unieke Pluspunten

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES  1. Productblad: Longeer overkapping Dome 20. Unieke Pluspunten BUILT FOR Regelmatige beweging is van groot belang voor de conditie van elk paard. Door middel van een trainingsmolen overkappingen kunt u uw paard de nodige beweging geven in een gecontroleerde veilige

Nadere informatie

Heuff Zwembaden & Wellness Bentemmerstraat EZ Didam

Heuff Zwembaden & Wellness Bentemmerstraat EZ Didam Heuff Zwembaden & Wellness Bentemmerstraat 11 6942 EZ Didam 0316 220903 06 20073876 0316 221609 info@heuff-zwembaden.nl http://www.heuff-zwembaden.nl Zonnecollectoren: Het gebruik van Zonnecollectoren

Nadere informatie

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Winterswijk (NL) www.wipro.nl info@wipro.nl Askon Systeemwand is een product van Wipro BV te Winterswijk. De verkoop en montage

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Regelmatige beweging is van groot belang voor de conditie van elk paard. Door middel van een trainingsmolen overkappingen kunt u uw paard de nodige beweging geven in een gecontroleerde veilige omgeving.

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

Schaarhekken, beveiliging met uitstraling

Schaarhekken, beveiliging met uitstraling Schaarhekken Schaarhekken, beveiliging met uitstraling Jansen beveiligingstechniek schaarhekken zijn het alternatief voor rolluiken en rolhekken. Schaarhekken zijn stevig en esthetisch uitgevoerd. Schaarhekken

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Alles wat u wilt weten over airconditioning

Alles wat u wilt weten over airconditioning seizoen Alles wat u wilt weten over airconditioning Overzicht assortiment Voorwaarden montage De betaalbare luxe van airconditioning Een airconditioning is niet meer weg te denken uit ons vaak vochtige

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Specialist in ventilatie Maatwerk roosters U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid standaard assortiment ventilatie roosters, gemaakt

Nadere informatie

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen

Bouwplast kunststof panelen. Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen Hygiënische scheidings- en wandpanelen voor moderne stallen Bouwplast kunststof panelen voor moderne stalinrichting Bouwplast kunststof panelen: Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen

Nadere informatie

www.gardipool.be Het unieke houten zwembadconcept

www.gardipool.be Het unieke houten zwembadconcept www.gardipool.be Het unieke houten zwebadconcept 2 GardiPool, een uniek zwebadconcept dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector. Van boo tot autoclaaf behandeld eindproduct. We hebben alles in

Nadere informatie

MULTITEXX GEVELBEKLEDING

MULTITEXX GEVELBEKLEDING MULTITEXX Modern sponningdeel met verfijnde V-groef Een product van: 999.1600.06 MULTITEXX Een moderne uitstraling met Multitexx gevelbekleding Multitexx gevelbekleding kenmerkt zich door een unieke oppervlakte

Nadere informatie

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken.

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. 01 ILVE 02 Als eenvoud, perfectie wordt Solide, sterk, geschikt voor intensief dagelijks gebruik en strak vormgegeven. Dat is een fornuis. Keuze uit de

Nadere informatie

Inzethor Hitt. Toepassing Geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. Keuze in gaas: Uitvoering

Inzethor Hitt. Toepassing Geschikt voor kunststof, aluminium en houten raamkozijnen. Keuze in gaas: Uitvoering Slechte ventilatie in een woning kan gezondheidsklachten veroorzaken of verergeren. U kunt het beste 24 uur per dag ventileren. Met een HR Design inzethor is het gegarandeerd insectenvrij ventileren. HR

Nadere informatie

kunststof gevelbekledingspanelen

kunststof gevelbekledingspanelen editie 2, jaargang 20 2 JAAR *GARANTIE* www.eurotexx.nl kunststof gevelbekledingspanelen potdeksel Uiterst geschikt voor bouw en renovatie van houtskeletbouw dubbel rabat deel Gevelbekledingspanelen Eurotexx

Nadere informatie

Product naam: MM03939

Product naam: MM03939 Product naam: MM03939 Specificaties MM03939: Levensduur L90: 25000u Wattage: 7.50W Kleur armatuur: Wit Power factor: 0.90 > Bedrijfstemperatuur: -30 tot + 40 graden Aantal lampen: 1 Lamp soort: LED Geintegreerd

Nadere informatie

Product naam: MM03943

Product naam: MM03943 Product naam: MM03943 Specificaties MM03943: Levensduur: 25000u Diameter: 172 mm Wattage: 20.50W Spanning: 230 V Kleur armatuur: Wit Inbouwmaat: 150 mm Bundelbreedte: 90 graden Beschermingsklasse: IP44

Nadere informatie

Drainage. Horizontaal en Verticaal. www.infiltratie.com. Ontdek de mogelijkheden van regenwater. Regenwater. Woningbouw. Regenwater.

Drainage. Horizontaal en Verticaal. www.infiltratie.com. Ontdek de mogelijkheden van regenwater. Regenwater. Woningbouw. Regenwater. Drainage Horizontaal en Verticaal Woningbouw Drinkwater utiliteitsbouw Grijswater Afkoppelen & infiltratie Afvalwater Breaktanks DEHOUST Tanks www.infiltratie.com Ontdek de mogelijkheden van regenwater

Nadere informatie

Luxe gevel- & dakrandpanelen

Luxe gevel- & dakrandpanelen GEVEL-& dakrandpanelen Luxe gevel- & dakrandpanelen Ontdek de voordelen van Fortalit! Unieke prijs/kwaliteit verhouding Fortalit behoort gezien de hoogwaardige kwaliteit en luxe uitstraling tot het topsegment

Nadere informatie

Verkoopprijslijst La Dolce Villa Boekel, versie 24-11-2014. Status

Verkoopprijslijst La Dolce Villa Boekel, versie 24-11-2014. Status Verkoopprijslijst La Dolce Villa Boekel, versie 24-11-2014 Kavel Soort Kavel VON prijs Villa VON prijs Villa VON prijs Status nr. (ca. m²) Elegante (541 m³) Eccellente (574 m³) Villa Unico 1 vrijstaand

Nadere informatie

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar COCUPOOL 20 KENMERKEN Elektrische verwarming Hydro Pro 7 Pentair Azur filter Verlichting instelbaar in 16 kleuren Verplaatsbaar VISUEEL AFMETINGEN EN GEWICHT Specificaties: - 6m x 2.4m x 1.7m - Tare: +3200

Nadere informatie

de basis deel 1 00 binnen- of buitenbad 00 watertemperatuur 00 rand of overloopgoot 00 vorm 00 formaat 00 diepte 00 kleur 00 levensduur

de basis deel 1 00 binnen- of buitenbad 00 watertemperatuur 00 rand of overloopgoot 00 vorm 00 formaat 00 diepte 00 kleur 00 levensduur de basis deel 1 00 binnen- of buitenbad 00 watertemperatuur 00 rand of overloopgoot 00 vorm 00 formaat 00 diepte 00 kleur 00 levensduur 8 9 deel 1 wie investeert in een zwembad gaat niet over een nacht

Nadere informatie

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak Lindab I Snel en eenvoudig bouwen Lindab Felsdak Een elegant en tijdloos dak 1525.01 Snel en eenvoudig een elegant en modern dak Wanneer u kiest voor een Lindab Felsdak kiest u voor een tijdloos en elegant

Nadere informatie

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam Royal EPDM Royal EPDM is een hoogwaardig rubber membraan. Deze dakbedekking heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor, een levensduurverwachting van ruim 50 jaar en is rechtstreeks toe te passen op

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar COCUPOOL 20 KENMERKEN Elektrische verwarming Hydro Pro 7 Pentair Azur filter Verlichting instelbaar in 16 kleuren Verplaatsbaar VISUEEL AFMETINGEN EN GEWICHT Specificaties: - 6m x 2.4m x 1.7m - Tare: +3200

Nadere informatie

Meer verfrissing. Meer beweging. Meer zwembad.

Meer verfrissing. Meer beweging. Meer zwembad. Meer tevreden Meer verfrissing. Meer beweging. Meer zwembad. 126 I 127 Inclusief inhangbare filterinstallatie en overstaptrap Trinidad 593.3131.00.14 Capri 593.4040.00.00 foto van klant Zwembad Trinidad

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. 2015 Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken we met

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

SARIS Classic Wood. De ijzersterke gelaste aanhangwagen. Works for you

SARIS Classic Wood. De ijzersterke gelaste aanhangwagen. Works for you SARIS Classic Wood De ijzersterke gelaste aanhangwagen Dit maakt de SARIS uniek: Beproefde kwaliteit opnieuw uitgevonden De houten aanhangwagen van SARIS is een echte klassieker die zich al jaren heeft

Nadere informatie

Gebruik en functies van de 6 wegklep voor filtersets FS350- FS400- FS450- FS500- FS650

Gebruik en functies van de 6 wegklep voor filtersets FS350- FS400- FS450- FS500- FS650 Gebruik en functies van de 6 wegklep voor filtersets FS350- FS400- FS450- FS500- FS650 Filteren (Filtering) Normale functie Het water van het zwembad wordt na het zand van de filter gepasseerd te zijn,

Nadere informatie

Profilpipe Holland BV

Profilpipe Holland BV Nieuwstadterweg 21 6136 KN Sittard Postbus. 572 NL6130 AN Sittard Tel: +31 46 4203010 Fax: +31 46 4203011 www.profilpipe.nl Profilpipe Holland BV Uw tank en wikkelbuis leverancier in de Benelux. Bedrijfsprofiel:

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

SARIS Classic Wood. De ijzersterke gelaste aanhangwagen

SARIS Classic Wood. De ijzersterke gelaste aanhangwagen SARIS Classic Wood De ijzersterke gelaste aanhangwagen Beproefde kwaliteit opnieuw uitgevonden De houten aanhangwagen van SARIS is een echte klassieker die zich al jaren heeft bewezen. Deze populaire aanhangwagen

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

bouwinstructies Rond Zwembad COPYRIGHT AQUASILVER VOF NEDERLAND

bouwinstructies Rond Zwembad COPYRIGHT AQUASILVER VOF NEDERLAND bouwinstructies Rond Zwembad Voorbereidings werkzaamheden: let op: de Ronde zwembaden zijn voor in- en opbouw. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen, let op dat het zwembad voldoende zonlicht krijgt

Nadere informatie

Technisch dossier. De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard

Technisch dossier. De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard Technisch dossier De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard Gebruik doorheen alle seizoenen Technics & Applications Klaus-Michael Kuehnelaan 9 Tel : + 32 14 23 74 95 Liesdonk Fax : + 32

Nadere informatie

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer

Raamhorren Hordeuren Uw -dealer Raamhorren Hordeuren Rolhor BASIC of RONDO BASIC Draaikiep-raam Schuifraam Draairaam voor ramen en deuren Omdat smaken nu eenmaal verschillen, verschillen ook onze rolhorren; de strakke uitstraling van

Nadere informatie

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN Onderhoudsarme gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken Een product van: 999.1600.26 Volschuim dubbel rabat, rabat en sponningdeel Het programma Milexx volschuim profielen

Nadere informatie

V i t a P o o l s z w e m b a d. Het Vita Pools zwembad

V i t a P o o l s z w e m b a d. Het Vita Pools zwembad Het Vita Pools zwembad Vita Pools, een eigen stukje paradijs in uw tuin. Dit exclusieve polyester monoblok zwembad laat een snelle en professionele plaatsing toe. Slechts enkele dagen na aanvang van de

Nadere informatie

Montagehandleiding. Legbordstelling Multisystem. Wij maken ruimte. voor uw plannen!

Montagehandleiding. Legbordstelling Multisystem. Wij maken ruimte. voor uw plannen! Montagehandleiding Legbordstelling Multisystem Wij maken ruimte voor uw plannen! Inhoudsopgave Omschrijving Onderdelen 1. Montage enkel unit 2. Montage dubbel unit 3. Montage dichte achterwand Montageinstructies

Nadere informatie

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Een innovatief constructiesysteem Welk constructiesysteem maakt het mogelijk om: een vrije overspanning tot wel 20 meter te

Nadere informatie

Montage tuinhek op maat. Handleiding

Montage tuinhek op maat. Handleiding 1 Montage tuinhek op maat Handleiding 3 Handleiding Introductie Hekkenwereld levert alleen hekken die ook voor u gemakkelijk te plaatsen zijn. Deze handleiding zal u begeleiden met een duidelijk te doorlopen

Nadere informatie

Het unieke houten zwembadconcept

Het unieke houten zwembadconcept www.gardipool.be Het unieke houten zwembadconcept 2 GardiPool, een uniek zwembadconcept dankzij onze jarenlange ervaring in de houtsector. Van boom tot autoclaaf behandeld eindproduct. We hebben alles

Nadere informatie

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN Onderhoudsarme gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken Een product van: 3/15 Kleuren rabat/sponningdeel Volschuim dubbel rabat, rabat en sponningdeel Het programma is gemaakt

Nadere informatie

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO HET BESTE VAN TWEE WERELDEN De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer.

Nadere informatie

AGNES. Kant-en-klare wand- en plafondplaten. www.agnes.eu WANDEN & PLAFONDS ONE STEP

AGNES. Kant-en-klare wand- en plafondplaten. www.agnes.eu WANDEN & PLAFONDS ONE STEP WANDEN & PLAFONDS Kant-en-klare wand- en plafondplaten Kant-en-klaar: geen stuc- of schilderwerk nodig Eenvoudig schoon te houden: met vochtige doek en schoonmaakmiddel Gemakkelijk en onzichtbaar te bevestigen:

Nadere informatie

Product naam: MM04812

Product naam: MM04812 Product naam: MM04812 Specificaties MM04812: Levensduur: 25000u Diameter: 80 mm Wattage: 8.00W Spanning: 230 V Kleur armatuur: Wit Inbouwmaat: 68 mm Bundelbreedte: 36 graden Beschermingsklasse: IP23 Power

Nadere informatie

Binnenwand. Algemeen. Productvoordelen. Samenstelling:

Binnenwand. Algemeen. Productvoordelen. Samenstelling: Binnenwand Algemeen Ultralight Floor wandelementen worden opgebouwd uit een skelet van C-profielen, geïsoleerd met minerale wol en beplaat met slagkrachtige cementgebonden gipsvezelplaten. Hierdoor blijft

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie

Dit moet je moet weten voordat je een schutting koopt

Dit moet je moet weten voordat je een schutting koopt Dit moet je moet weten voordat je een schutting koopt - door Zuidema Schuttingen - Gratis e-book Oriënteer jij je op een passende schutting voor in je tuin dan is dit e-book bij uitstek geschikt. We laten

Nadere informatie

In uw brief van 28 januari 2008 met uw kenmerk 267920 schrijft u het volgende;

In uw brief van 28 januari 2008 met uw kenmerk 267920 schrijft u het volgende; Ingevolge artikel 59 van de WRO worden overtredingen van voorschriften, die deel uitmaken van een bestemmingsplan voor zover die overtreding uitdrukkelijk als strafbaar feit is aangeduid, gestraft met

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! Zwembadoverkappingen van Himan. Een goede keuze. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo n lang

Nadere informatie

Binnenwand. Algemeen. Productvoordelen. Samenstelling:

Binnenwand. Algemeen. Productvoordelen. Samenstelling: Binnenwand Algemeen Steelframe Concrete Floor wandelementen worden opgebouwd uit een skelet van C-profielen, geïsoleerd met minerale wol en beplaat met slagkrachtige cementgebonden gipsvezelplaten. Hierdoor

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMLINE

HANDLEIDING SLIMLINE HANDLEIDING SLIMLINE GEBRUIKSAANWIJZING Product groep: Product type: Versie: Besturing Slimline 13rev.6 SunDisc Solar Systems B.V. e-mail info@sun-disc.nl internet www.sun-disc.nl Dealer : Geachte klant,

Nadere informatie

DeLaval waterdrinkbakken Meer water betekent meer melk

DeLaval waterdrinkbakken Meer water betekent meer melk DeLaval waterdrinkbakken Meer water betekent meer melk 2 Meer water betekent al haar drinkbehoeftes kennen Verhoogde wateropname verbetert de melkproductie Melk bestaat uit bijna 90% water, dus het is

Nadere informatie