Product portfolio Oversluizen Thermal Engineering Mandenmakerstraat AS, Ridderkerk The Netherlands T: +31 (0)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Product portfolio 2013-2014. Oversluizen Thermal Engineering Mandenmakerstraat 24 2984AS, Ridderkerk The Netherlands T: +31 (0)180 419211"

Transcriptie

1 Product portfolio Oversluizen Thermal Engineering Mandenmakerstraat AS, Ridderkerk The Netherlands T: +31 (0)

2 Oversluizen presenteert Oversluizen kent twee afdelingen: Oversluizen Thermal Engineering en Industriële Radiateuren Service Oversluizen (I.R.S.O) Oversluizen Thermal Engineering legt zich toe op het berekenen, ontwerpen en produceren van koelsystemen voor industriële verbrandingsmotoren, dit in nauw overleg met de opdrachtgever. duizenden koelers geleverd. Van enkel stuks tot grotere series,maar allemaal op maat gemaakt. De activiteiten van I.R.S.O. omvatten ook het uitvoeren van reparaties aan bestaande industriële koelsystemen. Afhankelijk van de installatie en de daaraan verbonden technische en milieu-eisen, kan het eindproduct variëren van één type koeler tot een combinatie van een aantal typen koelers, samengebouwd in één frame. Hierbij kunnen de werkzaamheden variëren van slechts' de reparatie aan een koeler zelf, bijvoorbeeld het vervangen van het koelblok van een radiateur, tot het uitvoeren van complete turn-key projecten zoals noodstroom bij ziekenhuizen. De kennis van de verschillende typen koelers, het op juiste wijze toepassen daarvan en het vertalen van de systeem vereisten vormen de kracht van Oversluizen Thermal Engineering. Oversluizen T.E. heeft door de jaren heen Oversluizen beschikt over een eigen productie faciliteit waardoor koelsystemen snel en gecontroleerd in eigen beheer kunnen worden vernieuwd, hersteld of gemodificeerd.

3 Producten Het leveringspakket van Oversluizen Thermal Engineering is divers, zodat een grote verscheidenheid aan oplossingen kan worden geboden. Aluminium olie- & luchtkoelers Radiateuren Oversluizen Thermal Engineering maakt radiateuren die geschikt zijn voor een lange levensduur, ook onder zware industriële toepassingen. Om aan deze zware eisen te voldoen zijn de materialen dikker en zwaarder dan gebruikelijk. Het leveringsprogramma kent standaard aluminium, olie- en luchtkoelers, al dan niet met ventilatoren. Tijdens het ontwerp wordt er rekening gehouden met de omstandigheden waaronder de installatie gaat draaien. Dit houdt in dat de koelunits kunnen worden voorzien van een speciale beschermlaag en kan worden aangepast aan extra vervuilende omstandigheden. Deze koelers worden toegepast in pompsets, hydrauliek aggregaten, generatorsets, grondverzetmachines, heftrucks, rupsvoertuigen etc. Indien een standaard koeler niet kan worden ingezet, ontwerpt en produceert Oversluizen T.E. koelers op maat. Oversluizen is officieel dealer van de HP oliekoelers in Nederland en België en partner van Nissens speciale koelers. Sinds 2010 heeft Oversluizen de beschikking over een eigen verf mengmachine en de mogelijkheid om aan zo goed als elke verf specificatie te voldoen. Hiertoe behoort bijvoorbeeld ook de C5M coating.

4 Ventilatoren Oversluizen levert zowel elektrische, mechanisch als hydraulisch aangedreven ventilatoren. De elektrische varianten kunnen worden geleverd voor 12, 24, 220 en 380 volt, 50 of 60 hertz, op verzoek uitgerust met elk type of soort beveiliging. Platenkoelers Op het gebied van platenwisselaars heeft Oversluizen Thermal Engineering een technisch samenwerkings- verband met Alfa Laval. De systemen worden berekend op maximale omstandigheden, zoals maximaal vermogen van de motor en de maximale omgevingstemperatuur. Oversluizen T.E. heeft een temperatuur gestuurde elektrische of hydraulische ventilator ontwikkeld. Dit resulteert erin dat de ventilator niet meer continue het volledige vermogen zal verbruiken, met als gevolg dat de ventilator minder geluid en brandstof verbruikt en alleen het maximale geluidsvermogen produceert indien dat vereist wordt. Platenkoelers van Alfa Laval zijn geschikt voor zowel vloeistoffen als gassen en worden gekenmerkt door hun hoge efficiency. Niet alleen door de afmetingen van de platen, maar ook door de verschillende materiaalsoorten en structuren van de platen, kunnen platenwisselaars worden afgestemd op de toepassing waarin ze gaan opereren. Door het combineren van verschillende plaattypen kunnen doeltreffende oplossingen worden geboden, zodat drukval en vervuiling tot een minimum kan worden teruggebracht. Shell & tube Al vele jaren produceert Oversluizen T.E. Shell & tube koelers voor motorwater, transmissieen hydraulische olie. De units worden gebruikt in generatorensets en scheepstoepassingen. De materialen worden afgestemd op de omstandigheden waaronder de unit moet gaan werken. Daarnaast biedt het leveringsprogramma de keuze uit gesoldeerde platenwisselaars en uitvoeringen met losse platen. Deze laatste uitvoering wordt naar keuze geleverd met gelijmde, maar veelal met de praktische clip-on pakkingen, die bij het reinigen hergebruikt kunnen worden. Ook na vervanging zijn deze eenvoudig te (de)monteren.

5 Water Cooled Charge Air cooler Marine eigenschappen binnen de industrie Daar waar de radiateur niet bij de motor geplaatst kan worden, heeft Oversluizen de beschikking over een watergekoelde charge air cooler met een zeer hoog rendement. Met deze oplossing is het mogelijk om een industrie motor op relatief grote afstand van de luchtgekoelde radiateur te plaatsen, en te voldoen aan zowel de motorspecificatie als de emissie normen. In de praktijk komt het regelmatig voor dat de radiateur niet in dezelfde ruimte als de motor geplaatst kan worden. Één van de problemen waar men tegen aanloopt tijdens de ontwerp fase is de lage drukval die de turbo kan overbruggen. In de praktijk is dit beperkt tot 10 kpa of minder. Natuurlijk is het ook mogelijk om de radiateur temperatuur gestuurd te maken. Een andere toepassing van deze WCA cooler is om gebruik te maken van extern water, dit kan zowel zoet als zout water zijn. Het is zelfs mogelijk om de WCA cooler te koelen met het motorwater. Dit betekent dat slechts 1 zee- of zoetwaterbestendige koeler in het systeem moet worden geplaatst en dat de overige koelers kunnen worden vergeten. Door middel van de watergekoelde charge air cooler kan Oversluizen de charge air met een op afstand geplaatste radiateur koelen. Door de zeer hoge efficiency van de WCAC is de koeler van klein formaat, wat plaatsing eenvoudig maakt. Onze oplossing biedt naast de beperkte benodigde ruimte een goedkope en vooral stille oplossing. Wanneer we gebruik maken van een op afstand geplaatste radiateur hoeft de afstand tot de motor geen gelimiteerde factor te zijn. Door middel van een platenkoeler en extra pomp kunnen in theorie oneindig grote afstanden worden afgelegd.

6 Geluidsarme koelers Met name voor stationaire toepassingen levert Oversluizen dry coolers van Alfa Laval. Deze koelers worden standaard uitgevoerd met aluminium lamellen en koperen pijpen, maar kunnen voor speciale toepassingen worden uitgerust met koperen lamellen, of volledig worden uitgevoerd in het rvs. Op basis van de ontwerp criteria kan met behulp van speciale software een selectie worden gemaakt uit een groot aantal uitvoeringen en varianten. Hierbij staan twee basisvormen ter beschikking, te weten een tafelmodel en een V-vormige koeler. De opbouw en materiaal keuze is zo dat naast de kleine bouwgrootte de koeler resistent is tegen de zuurdere gassen zoals biogas en de koeling van industriële proces gassen. Drukdop (pressure cap) Één van de meest ondergewaardeerde onderdelen van een goed werkend koelsysteem is een drukdop die de juiste voordruk behoud voor de pomp. Met name de laatste uitvoering wordt succesvol toegepast op plaatsen waar ruimte niet voldoende beschikbaar is. Om de koelers nog beter tegen omgevingsinvloeden te beschermen, kunnen ze worden voorzien van een speciale coating. Airec compact air coolers Met ingang van 2013 levert Oversluizen een nieuw type koeler met een zeer hoge thermische efficiëntie. Door het opwarmen en afkoelen van het volledige koelsysteem systeem zal het koelmiddel, in de meeste gevallen water/glycol of water/elc, in dichtheid gaan variëren. Om alles naar behoren te laten werken is een optimale werkconditie van de waterpomp van belang. Om een lange levensduur van de pomp te kunnen borgen en cavitatie (imploderen van luchtbellen) tot een minimum terug te brengen, is het essentieel dat de pomp de juiste voordruk geeft om de gewenste flow door het gehele koel systeem te verpompen. Dit alles incl. het beluchten van de radiateur wordt gerealiseerd door de drukdop. Afhankelijk van de benodigde voordruk zijn er de volgende drukken in verschillende maten beschikbaar 0,4 bar / 5,8 PSI 0,5 bar / 7,2 PSI 0,7 bar / 10 PSI 0,9 bar / 13 PSI 1,1 bar / 16 PSI 1,2 bar / 17 PSI 1,4 bar / 20 PSI 1,7 bar / 24 PSI

7 Temperature controlled cooling Bespaar op diesel en geluid Think green lijkt een discrepantie en niet realiseerbaar bij verbrandingsmotoren. Met een temperatuur gecontroleerde koeling is het mogelijk om te besparen op zowel diesel als de geluidslast. De investering en de daaruit volgende return of investment speelt hierbij een belangrijke rol. Motor koeling wordt binnen de industrie berekend op het worst case scenario, dit betekent dat in het geval van een Nederlandse toepassing rekening wordt gehouden met een inzet van 110% en een buitenlucht temperatuur van 40 graden Celsius. Zowel de radiateur, oliekoeler, luchtkoeler als de ventilator worden op deze eisen door Oversluizen berekend en geleverd. Ook het geluidsniveau speelt in het ontwerp vaak een cruciale rol. Binnen alle applicaties waar Oversluizen koelers voor levert is een maximum geluidsniveau een belangrijke pijler voor de gekozen oplossing. Binnen de koeling betekent echter een kleine bouwgrootte direct een hogere luchtsnelheid en dus meer geluid. De temperatuur gestuurde oplossing bepaalt aan de hand van de buitenlucht temperatuur de benodigde luchtsnelheid. De Oversluizen controller is te gebruiken met elk type koeler. De mogelijkheid om tot maximaal 8 temperatuursensoren direct aan te sluiten maakt dit tot een veelzijdige controller. Het uitgangssignaal is 4-20mA waarmee proportionele pomp/motor, frequentie omvormers of visco koppelingen of een pulley aangedreven ventilator kan worden aangestuurd Samengevat betekent de temperatuur gestuurde oplossing; Besparing oplopend tot 80% van geïnstalleerd ventilator vermogen Geluidsniveau zakt tot het absoluut minimum op elk gegeven tijdstip Makkelijke integratie en zelf sturend Merk onafhankelijk OTE_PP_NL_rev3

8 Interesse? Bent u geïnteresseerd in onze producten? Of wilt u graag weten of we het product kunnen maken dat u zoekt? Neem dan telefonisch of per contact met ons op. Algemene gegevens: Adres: Mandenmakerstraat NL 2984AS RIDDERKERK Telefoon: +31 (0) Fax: +31 (0) info@oversluizen.com Website:

Koninklijke Kemper en Van Twist Diesel B.V.

Koninklijke Kemper en Van Twist Diesel B.V. WARMTEWISSELAARS Koninklijke Kemper en Van Twist Diesel B.V. De historie van het familiebedrijf Kemper en Van Twist (KVT) gaat terug tot 1836. In dit jaar werd een transportbedrijf gestart. Door de industriële

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

Alle Frigoboat delen zijn voorzien van zelfsluitende snelkoppelingen en zijn voorgevuld met het CFK vrije koelmiddel R134a.

Alle Frigoboat delen zijn voorzien van zelfsluitende snelkoppelingen en zijn voorgevuld met het CFK vrije koelmiddel R134a. Koelen en Vriezen op maat Voor iedere koel of vries vraag bieden de Frigoboat systemen een passende oplossing. De frigomatic compressoren maken gebruik van de hermetisch gesloten Danfoss compressoren 35F

Nadere informatie

OILTECH COOLERS TEMPERATUUR OPTIMALISERING. Met oliekoelers. Test! Thermometer in deze brochure

OILTECH COOLERS TEMPERATUUR OPTIMALISERING. Met oliekoelers. Test! Thermometer in deze brochure OILTECH COOLERS TEMPERATUUR OPTIMALISERING Met oliekoelers Test! Thermometer in deze brochure DE JUISTE TEMPERATUUR IN UW SYSTEEM Een optimale werktemperatuur is een belangrijke factor voor de levensduur

Nadere informatie

Kunststof Warmtewisselaars WWW.POLYCOIL.EU

Kunststof Warmtewisselaars WWW.POLYCOIL.EU Kunststof Warmtewisselaars WWW.POLYCOIL.EU 1 PolyCoil warmtewisselaars De Polycoil warmtewisselaar is een revolutionaire kunststof warmtewisselaar welke is ontwikkeld na jaren van onderzoek door Cesaroni

Nadere informatie

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure

Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure TEE Luchtwarmtewisselaars Algemene Brochure Co.ma. spa Heatex levert verwarming en koeling coils van Co.ma. Spa uit Italië. Co.ma. spa is opgericht in 1973, in de regio Verona. Elke coil wordt geselecteerd

Nadere informatie

Pool & Spa De Duratech warmtepompen

Pool & Spa De Duratech warmtepompen Pool & Spa De Duratech warmtepompen De ideale oplossing voor de verwarming van uw zwembad en spa. Bosta... a perfect fit! Bosta, uw totaalleverancier in zwembad artikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

KOMFORT 5600 SCHEIDINGSUNITS

KOMFORT 5600 SCHEIDINGSUNITS KOMFORT 5600 SCHEIDINGSUNITS vloerverwarming/vloerkoeling Deze scheidingsunits zijn geschikt voor vloerverwarmings- en vloerkoelsystemen die gebruik maken van water als warmtedragend medium. De unit wordt

Nadere informatie

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa. De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 1 De Hydro-Pro warmtepompen 3/2/2012 2:49:46 PM Hydro-Pro_warmtepompen_Mertens.indd 2 3/2/2012 2:49:50 PM Efficiënt en economisch De warmte van de buitenlucht

Nadere informatie

Energiebesparing op en verduurzaming van bestaande koelinstallaties. AQ Group, Peter Scharis Sales Manager

Energiebesparing op en verduurzaming van bestaande koelinstallaties. AQ Group, Peter Scharis Sales Manager Energiebesparing op en verduurzaming van bestaande koelinstallaties AQ Group, Peter Scharis Sales Manager AQ Group Gespecialiseerd in optimalisatie van klimaatbeheersings-, koelinstallaties en drink- en

Nadere informatie

Route. Demko B.V. is een constructiebedrijf dat zich sinds 1997. bezighoudt met het ontwerpen, fabriceren en installeren

Route. Demko B.V. is een constructiebedrijf dat zich sinds 1997. bezighoudt met het ontwerpen, fabriceren en installeren industriële geluidshinder bestrijding (offshore-) containers op maat turn-key installaties Demko B.V. is een constructiebedrijf dat zich sinds 1997 bezighoudt met het ontwerpen, fabriceren en installeren

Nadere informatie

Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor

Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor Een serie effectieve nakoelers en waterafscheiders afgestemd op uw compressor HD watergekoelde nakoelers Atlas Copco biedt een serie nakoelers en waterafscheiders die een minimale drukval combineren met

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

KOUDWATERAGGREGATEN serie

KOUDWATERAGGREGATEN serie Koudwateraggregaten KOUDWATERAGGREGATEN serie De Aircool koudwateraggregaten lijn bestaat uit een complete serie van 6 kw tot 1665 kw, zowel lucht- als watergekoelde uitvoeringen. Ook is er een warmtepompuitvoering

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen

Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen Pool & Spa De Hydro-Pro warmtepompen Creating Connections Bosta, uw totaalleverancier in zwembadartikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de handel in leidingsystemen en toebehoren. We zijn

Nadere informatie

Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen

Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen Pool & Spa De Hydro PRO warmtepompen Creating Connections Bosta, uw totaalleverancier in zwembadartikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de handel in leidingsystemen en toebehoren. We zijn

Nadere informatie

Workshop Mechanische Damprecompressie - DWA

Workshop Mechanische Damprecompressie - DWA Ontwikkelingen op het vlak van compressor technologie Johan van der Kamp, chief design engineer Bodegraven, 4 maart 2015 Radiax compressor Inhoud Bronswerk, het bedrijf Bronswerk Heat Transfer Nederlands

Nadere informatie

Slijtvaste onderwater pompen

Slijtvaste onderwater pompen Slijtvaste onderwater pompen HET VERSCHIL Onze reeks omvat meer dan 100 verschillende modellen van centrifugaalpompen, voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. Meer

Nadere informatie

Pool & Spa De Duratech warmtepompen

Pool & Spa De Duratech warmtepompen Pool & Spa De Duratech warmtepompen De ideale oplossing voor de verwarming van uw zwembad en spa. Bosta... a perfect fit! Bosta, uw totaalleverancier in zwembad artikelen Bosta heeft al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

PERFORMO-A R/H. PERFORMO-A R/H (type ) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling

PERFORMO-A R/H. PERFORMO-A R/H (type ) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling PERFORMO-A R/H PERFORMO-A R/H (type 30-196) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling De Aircool koudwateraggregaten onderscheiden zich door: Innovatief, dynamisch en marktgericht.

Nadere informatie

MULTIPOWER-A R/H. Multipower-A R/H (type ) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling

MULTIPOWER-A R/H. Multipower-A R/H (type ) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling MULTIPOWER-A R/H Multipower-A R/H (type 90-610) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling De Aircool koudwateraggregaten onderscheiden zich door: innovatief, dynamisch

Nadere informatie

Bedrijfsvoorschrift. Luchtgekoelde Persluchtnakoelers RA-E. Elektrisch gedreven modellen: 10, 20, 30, 40, 65, 80, 120, 160, 200 en 250

Bedrijfsvoorschrift. Luchtgekoelde Persluchtnakoelers RA-E. Elektrisch gedreven modellen: 10, 20, 30, 40, 65, 80, 120, 160, 200 en 250 Bedrijfsvoorschrift Luchtgekoelde Persluchtnakoelers RA-E Elektrisch gedreven modellen: 1, 2, 3, 4, 65, 8, 12, 16, 2 en 25 (Bouwjaar: 27) Klompenmakerstraat 16d 2984 BB Ridderkerk Nederland Tel: +31-()18-412855

Nadere informatie

VENTILATIESYSTEMEN UTILITY MET HOOG RENDEMENT. www.clima-industries.com

VENTILATIESYSTEMEN UTILITY MET HOOG RENDEMENT. www.clima-industries.com VENTILATIESYSTEMEN UTILITY MET HOOG RENDEMENT ventilatiesystemen voor utiliteitsbouw: school, kantoor, hotel, appartement, rusthuis www.clima-industries.com SNELLE INTERVENTIE/FLEXIBILITEIT De belangrijkste

Nadere informatie

DE RYCK Klima. 1 kw primaire energie 2,25 kw warmte. ŋ verlies op motor 10% netto vermogen op WP 34% geeft warmte afvoer verwarmingscircuit

DE RYCK Klima. 1 kw primaire energie 2,25 kw warmte. ŋ verlies op motor 10% netto vermogen op WP 34% geeft warmte afvoer verwarmingscircuit DE RYCK Klima LUWAGAM : pomp lucht-water aangedreven met gasmotor PAUL DE RYCK Werking op laag niveau (buitenlucht min. 0 C) omzetten naar warmte op hoog niveau (buiswater max. 50 C) Serreverwarming buis

Nadere informatie

heroal zonweringsystemen

heroal zonweringsystemen Persdossier R+T 2015 Persbericht: heroal uitbreiding van het portfolio heroal zonweringsystemen heroal introduceert zonweringcollectie op R+T 2015 Stuttgart / Verl, februari 2015 Op de R+T 2015 presenteert

Nadere informatie

Water/water chillers & warmtepompen

Water/water chillers & warmtepompen Water/water chillers & warmtepompen EASY PROONE C Koelcapaciteit: 7,9-38,8 kw pagina 4 CWC PROONE C Koelcapaciteit: 52,8-624 kw pagina 6 HEVW C Koelcapaciteit: 374-1.135 kw pagina 8 EASY PROONE HP Koelcapaciteit:

Nadere informatie

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen 2 breed inzetbaar De ene keer is het een complete gemeente die voor z n afvoer van afvalwater vertrouwt op Duijvelaar Pompen, de andere keer een woonboot.

Nadere informatie

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Kruisstroomwisselaars Rendementen 70-90%

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Kruisstroomwisselaars Rendementen 70-90% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty Voorzien van Kruisstroomwisselaars Rendementen 70-90% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Voor u ligt de nieuwe snelselectietabel

Nadere informatie

Plate Box 95. Energie recuperator met tegenstroom wisselaar Plate Box 95. Troeven

Plate Box 95. Energie recuperator met tegenstroom wisselaar Plate Box 95. Troeven met tegenstroom wisselaar Plate Box 95 Plate Box 95 met laag verbruik motor Zeer geringe hoogte, voor inbouw in vals plafond Wisselaar Tegenstroom Motor Laag verbruik Batterij électrisch Warmwater Change

Nadere informatie

dpvci verticale insteekpomp

dpvci verticale insteekpomp de dynamiek van water dpvci verticale insteekpomp 2 de kracht van innovatie Het efficiënt koelen, smeren en reinigen van gereedschappen en producten met het maximaal haalbare pomprendement en optimale

Nadere informatie

Luchtbehandelingskasten

Luchtbehandelingskasten Luchtbehandelingskasten Het leveringsprogramma LK-serie luchtbehandelingskasten is onderverdeeld in: Luchtbehandelingskasten, type Cobra II HR-WU, hoogrendement warmteterugwin unit Luchtbehandelingskasten,

Nadere informatie

WARMTEWISSELAARS EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER

WARMTEWISSELAARS EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER WARMTEWISSELAARS EXPERTS IN ENGINES - EXPERTS IN POWER Hunter n.v. De geschiedenis van Hunter n.v. gaat terug tot 1928, het jaar dat haar oprichter dhr. Hunter en zijn partner een onderneming gespecialiseerd

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

WEHDE,,Fluister Pompen LEVERINGSPROGRAMMA

WEHDE,,Fluister Pompen LEVERINGSPROGRAMMA WEHDE,,Fluister Pompen LEVERINGSPROGRAMMA 3-9-2014 Wehde pompen kunnen meer dan alleen water pompen Vuilwater Water met zand Water met kalk Water met olie Water met afval Olie ( mits vloeibaar) Schuimende

Nadere informatie

Oplossingen voor mobiele energie, koeling en verwarming

Oplossingen voor mobiele energie, koeling en verwarming Oplossingen voor mobiele energie, koeling en verwarming De pure winst van In de ruim 30 jaar van haar bestaan heeft TRS zich ontwikkeld van locale serviceverlenende organisatie tot internationale producent

Nadere informatie

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER EOS PLUS HP DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER Lucht-water warmtepomp voor de productie van Sanitair Warm Water zonder gebruik van gas. Deze pomp, speciaal

Nadere informatie

eco20 x-treme cooler nieuw in ons assortiment is de eco20 x-treme cooler! groteoppervlakken

eco20 x-treme cooler nieuw in ons assortiment is de eco20 x-treme cooler! groteoppervlakken eco20 x-treme cooler groteoppervlakken nieuw in ons assortiment is de eco20 x-treme cooler! is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen. De eco20 x-treme cooler is onze

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare watervoorziening essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training Training Pentair s Fairbanks Nijhuis Services traint wereldwijd de gebruikers van de Fairbanks Nijhuis producten op het gebied van installatie, bediening en onderhoud. Deze trainingen aan management en

Nadere informatie

Hoe is het gesteld met de kennis bij het bevoegd gezag over innovatieve ontwikkelingen?

Hoe is het gesteld met de kennis bij het bevoegd gezag over innovatieve ontwikkelingen? P.G.H. Uges 5 november 2015 1 Het Airco-Kenniscentrum.nl is ideëel, werkt samen met ISSO en geeft net als in een encyclopedie, opdrachtgevers, gebruikers architecten en overheden, informatie over ventilatie,

Nadere informatie

De koeling van de motor.

De koeling van de motor. . AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2013 Inleiding Door de verbranding van brandstof in de motor (= werkslagen) ontstaan zeer hoge temperaturen. ( ± 2000 C.) Deze temperatuur moet worden teruggebracht

Nadere informatie

HOLLE AS AXIAAL PLUNJERMOTOREN Met vaste opbrengst En regelbaar

HOLLE AS AXIAAL PLUNJERMOTOREN Met vaste opbrengst En regelbaar HOLLE AS AXIAAL PLUNJERMOTOREN Met vaste opbrengst En regelbaar MOTOR MET VAST SLAGVOLUME TYPE HF De HANSA TMP axiaal plunjermotoren van het type HF zijn hydrostatisch gebalanceerde motoren met een extreem

Nadere informatie

DOLPOWER GENERATORSETS

DOLPOWER GENERATORSETS DOLPOWER GENERATORSETS Spanning zonder zorgen! 24 UURS STORINGSDIENST 078-613 82 77 DOLPOWER GENERATORSETS Met een generatorset van Dolpower heeft u altijd stroom mee! Het assembleren van de sets, aangedreven

Nadere informatie

FAIRBANKS NIJHUIS. www.fairbanksnijhuis.com

FAIRBANKS NIJHUIS. www.fairbanksnijhuis.com FAIRBANKS NIJHUIS SERVICES www.fairbanksnijhuis.com INSTALLATIE / INBEDRIJFSTELLING Pentair s Fairbanks Nijhuis Services verzorgt de installatie en inbedrijfstelling van complete pompstations, pompkamers

Nadere informatie

VT-HYBRIDE DE EERSTE HYBRIDE LICHTMAST TER WERELD

VT-HYBRIDE DE EERSTE HYBRIDE LICHTMAST TER WERELD VT-HYBRIDE DE EERSTE HYBRIDE LICHTMAST TER WERELD VT-HYBRIDE REVOLUTIONAIR De eerste hybride lichtmast Overal toepasbaar en milieuvriendelijk Towerlight is al jarenlang zeer actief in het verminderen van

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële processen Variabele

Nadere informatie

keuze Natuurlijk HOROS voor een verantwoord klimaat!

keuze Natuurlijk HOROS voor een verantwoord klimaat! een verantwoorde keuze Natuurlijk OROS voor een verantwoord klimaat! warmteterugwinunits 1 Advies Levering van apparatuur Klantspecifieke ontwikkeling Onderhoud Optimalisatie Energiemanagement Renovatie

Nadere informatie

DeLaval vacuümpompen DVP & DVPF Moderne en betrouwbare oplossingen

DeLaval vacuümpompen DVP & DVPF Moderne en betrouwbare oplossingen DeLaval vacuümpompen DVP & DVPF Moderne en betrouwbare oplossingen De klassieke vacuümpomp De klassieke vacuümpomp vraagt regelmatig onderhoud; veerriemen moeten worden gewisseld, olie moet regelmatig

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

WERKING VAN KOELSYSTEMEN PON-CAT.COM/KENNISCENTRUM

WERKING VAN KOELSYSTEMEN PON-CAT.COM/KENNISCENTRUM WERKING VAN KOELSYSTEMEN Het belang van een goed werkend koelsysteem WAT DOET EEN KOELSYSTEEM? Het koelsysteem zorgt ervoor dat thermische energie uit de motor afgevoerd wordt waardoor de temperatuur in

Nadere informatie

Luchtgekoelde Aggregaten

Luchtgekoelde Aggregaten Luchtgekoelde Aggregaten Versie 5/2005 Restyled aggregaten van De koel- en vriesaggregaten van Embraco Aspera zijn compleet vernieuwd. Bij deze 'restyling' stonden een aantal punten centraal. Te weten:

Nadere informatie

Eco-line hoge-drukunit

Eco-line hoge-drukunit Eco-line hoge-drukunit AT Cleaning systems heeft een hogedruk-unit ontwikkeld die werkt op batterijen/accu s. Wij hebben hiervoor gekozen omdat er alleen maar voordelen mee te behalen zijn. M.V.O. waar

Nadere informatie

Optimale st(r)oomproductie met de uitlaatgassen van een motor.

Optimale st(r)oomproductie met de uitlaatgassen van een motor. Lezing 17 oktober 07, Energik-Agfa Paul Lamberts Clayton. Optimale st(r)oomproductie met de uitlaatgassen van een motor. Hogedruk recuperatieketel + oververhitter + stoomturbine Optie Via de uitlaatgassen

Nadere informatie

BRINKMANN & NIEMEIJER MOTOREN (B&N), DE KEUZE VAN DE COMPONENTEN

BRINKMANN & NIEMEIJER MOTOREN (B&N), DE KEUZE VAN DE COMPONENTEN Speciaal is standaard BRINKMANN & NIEMEIJER MOTOREN (B&N), DE KEUZE VAN DE COMPONENTEN De kwaliteit van een eindproduct wordt sterk bepaalt door de gekozen componenten. Door gebruik te maken van, in de

Nadere informatie

De elektromotor Hart van het systeem

De elektromotor Hart van het systeem De elektromotor Hart van het systeem Martijn Brinks WEG Netherlands Feda sectie EMMS Mondiale blik op efficiency Lokale (EU) regelgeving Werking van hoog rendement motoren Waar gaat het heen? Groei mondiaal

Nadere informatie

TOP DRY NF (1) 11A001

TOP DRY NF (1) 11A001 Waterdispensers Professionele waterkoelers en Professionele waterkoelers en drinkwaterfonteinen drinkwaterfonteinen TOP ICEBERG NFG TOP DRY NF RV 100 I-E MINI-DRY / ICEBERG UP NFG met optie: druipplaat

Nadere informatie

SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid

SPECIALIST MESTBEWERKING. capaciteit duurzaamheid SPECIALIST MESTBEWERKING capaciteit duurzaamheid MEST DUURZAAMHE VEENHUIS Veenhuis gaat verder in mesttechniek. De productlijn mestbewerking kent de kwaliteit en degelijkheid waar Veenhuis al jarenlang

Nadere informatie

Universele motor controller Voor elk type Boegschroef (12 of 24 Volt) Accu spanningen van 12 tot 48 Volt.

Universele motor controller Voor elk type Boegschroef (12 of 24 Volt) Accu spanningen van 12 tot 48 Volt. Universele motor controller Voor elk type Boegschroef (12 of 24 Volt) Accu spanningen van 12 tot 48 Volt. 12 Volt tot 4,5 kw 24 Volt tot 9,0 kw Voordelen: Gebruik- Traploos in toeren regelbaar Softstart

Nadere informatie

Luchtbehandelingskast LTV en LTVN LTV

Luchtbehandelingskast LTV en LTVN LTV Luchtbehandelingskast LTV en LTVN LTV Omschrijving: De Bovema luchtbehandelingskasten type LTV en LTVN (koudebrugvrij en 50 mm geisoleerd) zijn ontworpen voor ruimteventilatie, verwarming, koeling, warmteterugwinning,

Nadere informatie

Let op! Zware lading. Sta niet onder de hangende lading tijdens het transport of de montage.

Let op! Zware lading. Sta niet onder de hangende lading tijdens het transport of de montage. Instructie handleiding MINIBEL Luchtgordijnen Waarschuwingsadvies symbolen Attention, Gevaar, Waarschuwing! Gevaarlijke stroom of hoge voltages! Kans op verwondingen! Gevaar! Sta niet onder de hangende

Nadere informatie

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Warmtewielen Rendementen 70-80%

Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty. Voorzien van Warmtewielen Rendementen 70-80% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Type Liberty Voorzien van Warmtewielen Rendementen 70-80% Snelselectie kunststof Luchtbehandelingskasten Voor u ligt de nieuwe snelselectietabel met de meest

Nadere informatie

Prijslijst 2015. www.ecoforest.nl

Prijslijst 2015. www.ecoforest.nl Prijslijst 2015 www.ecoforest.nl ecogeo basic Koelmiddel R410A Copeland Scroll Compressor met Inverter technologie Carel electronische expansieklep Variabele snelheid en hoog rendement Wilo circulatiepompen

Nadere informatie

MIB in de HAN 26 maart 2015 Alternatieve brandstoffen en industriële verbrandingsmotoren

MIB in de HAN 26 maart 2015 Alternatieve brandstoffen en industriële verbrandingsmotoren A MIB in de HAN 26 maart 2015 Alternatieve brandstoffen en industriële verbrandingsmotoren A MIB in de HAN 26 maart 2015 Alternatieve brandstoffen en industriële verbrandingsmotoren VIV? Wat is de VIV?

Nadere informatie

De Life Cycle Cost van luchtbehandelingsgroepen

De Life Cycle Cost van luchtbehandelingsgroepen van luchtbehandelingsgroepen WEYNS GUIDO GSM 0475/280.134 GEA Heat Exchangers / GEA Happel Belgium Rekening houden met latere exploitatiekosten (verbruik & onderhoud)! => goedkope luchtgroep => eindklant

Nadere informatie

Albrand mini convectoren Architectuur zonder compromis. mini convectoren

Albrand mini convectoren Architectuur zonder compromis. mini convectoren Albrand mini convectoren Architectuur zonder compromis mini convectoren Albrand mini convectoren Architectuur zonder compromis Ramen van het plafond tot op de vloer horen bij de moderne architectuur. Helaas

Nadere informatie

Prijslijst 2016. www.ecoforest.nl. Exclusief vertegenwoordigd door: Marconiweg 24F 8071RA Nunspeet www.eplucon.nl

Prijslijst 2016. www.ecoforest.nl. Exclusief vertegenwoordigd door: Marconiweg 24F 8071RA Nunspeet www.eplucon.nl Prijslijst 2016 www.ecoforest.nl Exclusief vertegenwoordigd door: Marconiweg 24F 8071RA Nunspeet www.eplucon.nl ecogeo basic Koelmiddel R410A Copeland Scroll Compressor met Inverter technologie Carel electronische

Nadere informatie

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp Centrifugaalpompen 191 Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpompen De Verdermag pompenreeks is een zeer complete serie magneetgedreven centrifugaalpompen. De

Nadere informatie

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterinstallaties

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterinstallaties de dynamiek van water vuil- en rioolwaterinstallaties 2 compleet betrouwbaar Efficiënte afvoer van afvalwater is net zo belangrijk als de aanvoer van schoon drinkwater. Duijvelaar Pompen heeft al meer

Nadere informatie

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq.

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. PROFESSIONALS IN PERSLUCHT RCE 55-90 kw Betrouwbaarheid Deze nieuwe lijn schroefcompressoren uit de "RCE" serie is tot stand gekomen door gebruik van

Nadere informatie

Brink Renovent. www.atc-ventilation.be

Brink Renovent. www.atc-ventilation.be Brink Renovent www.atc-ventilation.be Renovent A B Brink Renovent Excellent 180 pagina 3 A+ A Brink Renovent Excellent 300/400/450 pagina 7 A+ A pagina 11 Brink Renovent Sky Brink Renovent Excellent 180

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning

GEBOUWEN SCHOLEN BEURSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS. HR-WTW Hoog Rendement Warmteterugwinning GEBOWEN SCHOLEN BERSHALLEN HORECA ZWEMBADEN BEDRIJFSHALLEN KANTOREN WINKELS HRWTW Hoog Rendement Warmteterugwinning Ventileren Doordat gebouwen steeds beter geïsoleerd worden en daardoor hermetisch zijn

Nadere informatie

CONVECTIEVERWARMING GASGESTOOKTE CONDENSERENDE LUCHTVERHITTERS. Vermogens : 26,5 tot 61,7 kw BVBA BLONDEAU & ZONEN. Fabriekstraat, 56 B - 2547 Lint

CONVECTIEVERWARMING GASGESTOOKTE CONDENSERENDE LUCHTVERHITTERS. Vermogens : 26,5 tot 61,7 kw BVBA BLONDEAU & ZONEN. Fabriekstraat, 56 B - 2547 Lint CONVECTIEVERWARMING BVBA BLONDEAU & ZONEN Fabriekstraat, 56 B - 2547 Lint Tel. +32-3/454.38.50 Fax +32-3/454.38.44 info@blondeau.be www.blondeau.be GASGESTOOKTE CONDENSERENDE LUCHTVERHITTERS Vermogens

Nadere informatie

Industrial Cleaning Europe BV, Swarte Mar 4, 9257 MA Noardburgum, www.i-c-e.nl

Industrial Cleaning Europe BV, Swarte Mar 4, 9257 MA Noardburgum, www.i-c-e.nl Industrial Cleaning Europe BV, Swarte Mar 4, 9257 MA Noardburgum, www.i-c-e.nl I.C.E. Industrial Cleaning Europe, gewoon goed! Sinds ruim 12 jaar is I.C.E. BV uw reinigingsspecialist in de warmtekrachtkoppeling.

Nadere informatie

Tekst: ing. Dick Havenaar OPMERKELIJKE INNOVATIE: THERMOSIFON-KOELING EN FREE COOLING

Tekst: ing. Dick Havenaar OPMERKELIJKE INNOVATIE: THERMOSIFON-KOELING EN FREE COOLING Tekst: ing. Dick Havenaar OPMERKELIJKE INNOVATIE: THERMOSIFON-KOELING EN FREE COOLING 22 State-of-the-art frequentie toerengeregelde robuuste industriële VC-zuigercompressoren van GEA Grasso opgesteld

Nadere informatie

Energiebesparing m.b.v. een frequentie omvormer

Energiebesparing m.b.v. een frequentie omvormer Energiebesparing m.b.v. een frequentie omvormer Een houtmot afzuiger Solar Technical Support Inhoudsopgave: De toepassing....3 De oude situatie....2 De vraag is energiebesparing en indien nodig iets meer

Nadere informatie

Albrand verdelers Het hart van comfortabele vloerverwarmingssystemen. verdelers

Albrand verdelers Het hart van comfortabele vloerverwarmingssystemen. verdelers Albrand verdelers Het hart van comfortabele vloerverwarmingssystemen verdelers Comfortabel, efficiënt en energiezuinig De verdeelsystemen van Albrand De verdelers uit het Albrand programma zijn uitgebalanceerde

Nadere informatie

Basics flowmetingen. De basis informatie over: Thermal Mass / Positive Displacement / Turbine / Verschildruk en VA Flowmeters

Basics flowmetingen. De basis informatie over: Thermal Mass / Positive Displacement / Turbine / Verschildruk en VA Flowmeters Basics flowmetingen De basis informatie over: Thermal Mass / Positive Displacement / Turbine / Verschildruk en VA Flowmeters Thermische Flowmeters (in-line & by-pass principe) Thermische massa flowmeter

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIEBLAD

PRODUCT INFORMATIEBLAD PRODUCT INFORMATIEBLAD DIBO-JMB-M 200>500 BAR 18>30 LITER TRAILER Scan hier uw QR-code met uw smartphone. Of kijk op www.dibo.nl De JMB-M warmwaterhogedrukreiniger is dankzij zijn eigen krachtbron en autonome

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

CONSULTANTS IN HEAT TRANSFER. Agenda

CONSULTANTS IN HEAT TRANSFER. Agenda Agenda Wie is Kapp Warmteoverdracht Bestaande wisselaars in de Papier & Karton Industrie Warmtewisselaars en vervuilingen Enkele speciale ontwerpen Warmteterugwinning Specialist in Heat Transfer Sinds

Nadere informatie

www.hth-hth.nl Energie kosten besparen met Gesloten Hybride Medium-koeler (GHM)

www.hth-hth.nl Energie kosten besparen met Gesloten Hybride Medium-koeler (GHM) RBO bank 37 62 72 732 BN NL 39 RBO 0376 272 732 K o n t r ak t v o o r wa a r d e n nternet..www.hth-hth.nl Handelsr.K.v.K.04054189 BTW. NL0370 4494 1B01 Ten rlo 6 7921 V Zuidwolde Tel. 0528 371010 Fax

Nadere informatie

Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen.

Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen. Nijverheidsweg 25 NL-7442 CH NIJVERDAL Tel. 0548-618484 Fax. 0548-611255 www.roma-nijverdal.nl info@roma-nijverdal.nl Trav-L-Cool De ideale 12 Volts Airconditioner voor mobiele en stationaire toepassingen.

Nadere informatie

Ubel: Specialist in volumestromen

Ubel: Specialist in volumestromen Industrie Ubel: Specialist in volumestromen Machinebouw, scheepvaart, food, farma, chemie, olie voor elk type industrie heeft Ubel de juiste afsluiters en appendages. Ubel combineert een compleet assortiment

Nadere informatie

Dorset Droogsysteem. biomassa en pluimveemest

Dorset Droogsysteem. biomassa en pluimveemest Dorset Droogsysteem voor biomassa en pluimveemest n Drogen van Biomassa Biogasdigistaat Houtsnippers Zuiveringsslib Pluimveemest Veevoeders n Compact en flexibel n Korrelfabriek n Hygiënisatie n Wegen

Nadere informatie

Hydro Booster Silent DAB

Hydro Booster Silent DAB Hydro Booster Silent DAB De meest geruisarme meercellige zelfaanzuigende pomp ter wereld (67dB), voor huishoudelijke bevoorrading van regenwater (huis, tuin) met elektronische sturing. De pomp is uitgerust

Nadere informatie

SK SK SK SK SK SK VAC +/- 3% 230 VAC +/- 3% 50/60 Hz +/- 0,05% (selectable) 200 Watt.

SK SK SK SK SK SK VAC +/- 3% 230 VAC +/- 3% 50/60 Hz +/- 0,05% (selectable) 200 Watt. SK 200-112 SK 200-124 SK 200-148 SK 200-212 SK 200-224 SK 200-248 10,5 15 VDC 21-30 VDC 42-60 VDC 200 Watt 230 Watt 400 Watt 90% 400 ma Ventilator, vermogens en temperatuur gestuurd Fan, load and temperature

Nadere informatie

Reduceer stationairtijd en bespaar kosten. Met verwarmings-, airconditioning- en engine-off oplossingen voor grondverzetmaterieel

Reduceer stationairtijd en bespaar kosten. Met verwarmings-, airconditioning- en engine-off oplossingen voor grondverzetmaterieel Reduceer stationairtijd en bespaar kosten Met verwarmings-, airconditioning- en engine- oplossingen voor grondverzetmaterieel Optimale temperaturen Voor optimale prestaties Ontdek uw besparingspotentieel.

Nadere informatie

Frequentieregeling. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken

Frequentieregeling. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken Frequentieregeling In opdracht van het ministerie van Economische Zaken In opdracht van het ministerie van Economische Zaken Energie-efficiënte maatregelen bij vergunningplichtige bedrijven Factsheet Frequentieregeling

Nadere informatie

Kanaalkoelers. De kanaalkoelers van Inatherm bestaan uit koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen.

Kanaalkoelers. De kanaalkoelers van Inatherm bestaan uit koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen. Kanaalkoelers De kanaalkoelers van Inatherm bestaan uit koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen. Hygiëne-uitvoeringen Luchtdichtheidsklasse C of D Breed scala toebehoren

Nadere informatie

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER

KOELING EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELER 44 LITER EXQUISIT COMPRESSOR KOELKAST 82 LITER EXQUISIT PELTIER KOELBOX 24 LITER Een ideale draagbare koelbox met een inhoud van 24 liter. Geschikt voor 1,5 liter flessen. Handig voor een dagje uit of tijdens een lange rit in de auto. Eén deksel. Werkzaam

Nadere informatie

Hydrofoor Installaties Drukverhoging Hydro Ultra

Hydrofoor Installaties Drukverhoging Hydro Ultra Hydro Ultra De Hydro Ultra hydrofoorsets zijn gebouwd met als basis een robuuste gietijzeren of RVS pompen, voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging. Deze set is samengebouwd met een Pressure

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

Rittal The System. Faster better worldwide. Elbert Raben Product Manager Rittal bv Jack Quadflieg Sales Manager Jaeggi België/Nederland

Rittal The System. Faster better worldwide. Elbert Raben Product Manager Rittal bv Jack Quadflieg Sales Manager Jaeggi België/Nederland Rittal The System. Faster better worldwide. Elbert Raben Product Manager Rittal bv Jack Quadflieg Sales Manager Jaeggi België/Nederland Compressorless Datacenter cooling Thank you for your attention! with

Nadere informatie

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Introductie AFEC pompen, een complete lijn dompelpompen brengt u the best return on investment. AFEC Pompen is een ISO gecertificeerde

Nadere informatie

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur

Engineered for you. Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur klimaat apparatuur Engineered for you Uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur H ettich Benelux is uw toonaangevende leverancier van klimaatapparatuur, afgestemd op uw specifieke toepassingen

Nadere informatie