De Rabobank is een unieke bank. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. We zijn een coöperatie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Rabobank is een unieke bank. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. We zijn een coöperatie."

Transcriptie

1

2 In deze folder leest u wie we zijn, wat we doen en op welke manieren u ons kunt bereiken. U ervaart onze maatschappelijke betrokkenheid in Enschede en Haaksbergen. En u leest waarom lid worden van Rabobank Enschede-Haaksbergen zo aantrekkelijk is. Wie zijn we? Rabobank Enschede-Haaksbergen is een bank die sterk geworteld is in de lokale samenleving. Wij laten ons inspireren en aansturen door onze klanten en leden. Het is onze ambitie u zo goed mogelijk van dienst te zijn, door financiële producten en diensten te bieden die bij u passen. Uw wensen staan bij ons centraal. De Rabobank is een unieke bank. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. We zijn een coöperatie. De gemeenten Enschede en Haaksbergen vormen samen ons werkgebied. We zijn graag dichtbij, betrokken en toonaangevend. Bovendien hechten we veel waarde aan rentmeesterschap. Een rentmeester beheert op natuurlijke, duurzame wijze zijn omgeving voor de volgende generaties. Voor ons betekent dit het realiseren van een stabiele basis, om de bank door te geven aan de volgende generaties.

3 Wat doen we? Zowel particuliere klanten als bedrijven bieden wij een volledig pakket financiële diensten en producten. Particulieren Gezinsuitbreiding, 18 jaar worden, studeren, je eerste baan, trouwen, een woning kopen, met pensioen gaan Allerlei gebeurtenissen kunnen uw dagelijkse leven ingrijpend veranderen. Bij elke levensgebeurtenis hoort een passend financieel advies. De deskundige adviseurs van ons Team Particulieren helpen u graag, door uw vragen te beantwoorden of u advies te geven. U krijgt bij Rabobank Enschede-Haaksbergen advies dat aansluit op uw persoonlijke situatie. Bovendien hebben we regelmatig nieuwe, aantrekkelijke acties voor u. Zelf regelen Steeds meer bankzaken kunt u online zelf regelen. Eenvoudig thuis, vanachter uw computer of via de Bankieren App. Wilt u bijvoorbeeld een schade melden, een incasso terug laten boeken of heeft u een nieuwe pas nodig? U regelt het direct op onze website of de App. Ook het verhogen van uw pinlimiet, het bestellen van contant geld of het wijzigen van uw telefoonnummer/ adres, regelt u direct zelf online. Ga naar rabobank.nl/eh, en kijk bij Zelf regelen. Maar als u liever belt of langskomt, kan dat natuurlijk ook!

4 Private Banking Het verhaal achter het vermogen van onze klanten kennen, en weten welke ambities en doelen men heeft. Dat is wat klanten van het team Private Banking bij Rabobank Enschede-Haaksbergen mogen verwachten. Rabobank Private Banking biedt een totaalpakket aan diensten, van betalen en sparen tot financiële planning en vermogensmanagement. Het verhaal van de klant is daarbij het vertrekpunt. Want vermogen is meer dan een hoeveelheid geld, het vertelt een deel van de persoonlijke geschiedenis van onze klanten. Ook wat de klant met het vermogen voor ogen heeft, is puur persoonlijk. Bedrijven De deskundige adviseurs van ons Team Bedrijven, beantwoorden graag uw vragen en geven u passend advies. Veel bankzaken kunt u ook direct zelf regelen, via Rabo Internetbankieren. Zoals het aanvragen van sealbags & afstortformulieren en het verhogen van uw paslimiet. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over onze Innovatiedesk, branchegegevens of ons startersvoordeel, kijkt u op rabobank.nl, onder Bedrijven.

5 Bereikbaarheid U kunt ons elke werkdag tot uur bereiken en op zaterdag tot uur. Door binnen te lopen in één van onze vestigingen of door ons te bellen. Via onze website kunt u bovendien (video)chatten met één van onze adviseurs. Zo regelt u snel en slim uw bankzaken, waar en wanneer het u het beste uitkomt. In de tabel hieronder vindt u al onze contactgegevens en openingstijden. Uw mening telt Graag horen we van u hoe u de dienstverlening van Rabobank Enschede-Haaksbergen ervaart. Hier kunnen wij alleen maar van leren. Deel uw opmerkingen, ideeën of klachten daarom met ons. Dit stellen we erg op prijs want zo kunnen we u nóg beter van dienst zijn. Als u contact heeft gehad, is het mogelijk dat wij u een vragenlijst sturen. Wij zouden het erg waarderen als u in dat geval de vragenlijst zou willen invullen. Het helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. Alvast bedankt voor uw moeite!

6 Contactgegevens & openingstijden

7 Maatschappelijke betrokkenheid Rabobank Enschede-Haaksbergen voelt zich verantwoordelijk voor haar omgeving. We zijn ervan overtuigd, dat er een gezonde balans moet bestaan tussen de economische, sociale en ecologische effecten van onze activiteiten. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is onlosmakelijk verbonden met onze organisatie en bedrijfsvoering. Hierdoor levert onze bank een bijdrage aan een groeiende welvaart en een betere leefomgeving. We streven met onze bedrijfsactiviteiten naar duurzaamheid. Daar heeft iedereen baat bij. Door samenwerking en krachtenbundeling zijn betere resultaten te boeken dan door individueel te opereren - dat is de oorsprong van de coöperatie. Wist u bijvoorbeeld dat wij veel lokale verenigingen en culturele of sportieve evenementen (financieel) ondersteunen via de Rabo ClubKas Campagne?... wij een deel van onze winst uitkeren aan projecten die bijdragen aan een positief leef- en werkklimaat en die de economie versterken in Enschede en Haaksbergen? Dit coöperatieve dividend keren we uit via ons Rabo Stimuleringsfonds.

8 Rabo ClubKas Campagne Veel verenigingen en stichtingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank Enschede-Haaksbergen de Rabo Clubkas Campagne opgericht. De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van uw vereniging te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank bepalen door te stemmen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Daarmee geven wij ook invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden. Stimuleringsfonds Als coöperatieve bank voelen wij ons van oudsher betrokken bij onze maatschappelijke omgeving. Dit uit zich door samen met mensen te werken aan het realiseren van hun ambities. Elk jaar reserveren we hiervoor een deel van onze winst waarmee wij projecten ondersteunen die bijdragen aan een positief leef- en werkklimaat en die de economie versterken in ons werkgebied. Meer informative vindt u op onze website

9 Lidmaatschap Klanten kunnen lid worden van de Rabobank. Hiermee onderscheiden wij ons, als moderne coöperatie, van andere banken. Vooral de betrokken klanten, die Rabobank Enschede-Haaksbergen als huisbankier zien, zijn lid van onze bank. Ze oefenen invloed uit op onze dienstverlening. Dit vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden wij onze leden verschillende mogelijkheden voor inspraak. Bijvoorbeeld via onze ledenraad en ledenvergaderingen die wij regelmatig organiseren. Ook u, als betrokken klant, kunt lid worden van onze bank. Dat kost u niets. Als lid heeft u bij ons een streepje voor en profiteert u van interessante voordelen, zoals een gratis abonnement op ons ledenmagazine Dichterbij en verschillende, aantrekkelijke ledenaanbiedingen. Ledenmagazine Wij houden onze leden graag op de hoogte. Daarom ontvangt u als lid vier keer per jaar ons ledenmagazine Dichterbij. Daarin vindt u bijvoorbeeld informatie over nieuwe producten of financiële tips. Maar u leest ook veel over de activiteiten van Rabobank Enschede-Haaksbergen. Zo bent u als eerste op de hoogte van lokale nieuwtjes, evenementen die wij voor u organiseren of maatschappelijke projecten in Enschede en Haaksbergen die we financieel ondersteunen. Ook vindt u in Dichterbij lokale bedrijven die zichzelf presenteren, met een aantrekkelijke ledenaanbieding.

10 Lid worden Spreekt het Rabo lidmaatschap u aan en wilt u uw betrokkenheid tonen? Word dan lid van Rabobank Enschede-Haaksbergen en denk met ons mee! Kijk voor meer informatie, de voorwaarden en het inschrijfformulier op rabobank.nl/eh (onder Leden) of vraag hier naar in één van onze vestigingen. Het coöperatieve gedachtegoed In 1862 is in het Duitse plaatsje Weyerbusch in het Westerwald, waar burgemeester Friedrich Wilhelm Raiffeisen de scepter zwaaide, de eerste coöperatieve bank opgericht door agrariërs die het economisch zwaar hadden. Enkele decennia later kreeg het principe van Raiffeisen ook navolging in andere landen. Rabobank Enschede-Haaksbergen neemt daarbij een bijzondere positie in. Het is in ons land de eerst opgerichte Raiffeisenbank! In 1896 begon het allemaal in Lonneker Van een kleine kredietcoöperatie in Lonneker groeide de Raiffeisenbank, samen met de Boerenleenbank, uit tot de Rabobank; de grootste coöperatie van Nederland en een internationaal financieel concern, dat ook over de grenzen naam maakt. De Urgenossen In 1992 hebben vijf banken die in hun land als eerste een bank volgens het principe van Friedrich Wilhelm Raiffeisen hebben opgericht, zich verenigd in de Urgenossen. Rabobank Enschede-Haaksbergen is één van deze banken, samen met de eerste Nederlandse Boerenleenbank, een Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse bank. De Urgenossen spannen zich in om in de toekomst het gedachtegoed van Raiffeisen levendig te houden en invulling hieraan te geven. Eén van de manieren om dit te doen, is een project adopteren. En dat hebben we als Urgenossen gedaan! Met onze financiële ondersteuning wordt het voor spaar- en kredietcoöperatie Los Andes Cotarusi uit Peru, mogelijk een kantoor te openen in de landelijke provincie Cotabambas. Meer informatie hierover leest u op urgenossen.nl.

11 Colofon Redactieadres Postbus AC Enschede Redactie Nicole Gerritse en Olaf Bierman Niets in deze uitgave mag worden overgenomen of gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van de Rabobank.

Onze dienstverlening. per 2 december 2013. Andere tijden. Anders bankieren. rabobank.nl/rmij. facebook.com/rabobank. @rabobankrmij

Onze dienstverlening. per 2 december 2013. Andere tijden. Anders bankieren. rabobank.nl/rmij. facebook.com/rabobank. @rabobankrmij Onze dienstverlening per 2 december 2013 Andere tijden. Anders bankieren. rabobank.nl/rmij facebook.com/rabobank @rabobankrmij Uw behoeften veranderen. Wij veranderen mee. Vanaf 2 december 2013 past Rabobank

Nadere informatie

Uw Rabobank dichtbij en betrokken. Alleen in een ander jasje. Rabobank De Langstraat. Een aandeel in elkaar

Uw Rabobank dichtbij en betrokken. Alleen in een ander jasje. Rabobank De Langstraat. Een aandeel in elkaar Het Particulieren Mobiel Adviesteam bij u thuis! Uw Rabobank dichtbij en betrokken. Alleen in een ander jasje. Rabobank De Langstraat Een aandeel in elkaar Voorwoord Directie Rabobank De Langstraat verandert

Nadere informatie

Rabobank Emmen-Coevorden altijd dichtbij. Gemakkelijk en overal uw bankzaken regelen.

Rabobank Emmen-Coevorden altijd dichtbij. Gemakkelijk en overal uw bankzaken regelen. Rabobank Emmen-Coevorden altijd dichtbij Gemakkelijk en overal uw bankzaken regelen. www.rabobank.nl/emmen-coevorden Gaat u even mee terug in de tijd? Naar het jaar 1898. Tot zover gaat de geschiedenis

Nadere informatie

Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar

Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar Samen bankieren Omdat u er niet alleen voor staat Een aandeel in elkaar Leeswijzer Handige hulpmiddelen om zelfstandig te bankieren: 3 - Geld opnemen 3 - Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App

Nadere informatie

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne Rabobank Clubkas Campagne Veelgestelde vragen 2017 1. Wat is de aanleiding voor de Rabobank Clubkas De Rabobank Clubkas Campagne is er om de verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug

Nadere informatie

Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank.

Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank. Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank. Een dynamische bank in een dynamische regio De Rabobank is één van de grootste financiële dienstverleners van

Nadere informatie

Rabobank Coöperatie Weken

Rabobank Coöperatie Weken Rabobank Coöperatie Weken Veel gestelde vragen Als coöperatie beseffen wij als geen ander het maatschappelijk belang van verenigingen en stichtingen. Daarom nemen wij graag een aandeel in het verenigings-

Nadere informatie

Betalen Uw bank dichtbij.

Betalen Uw bank dichtbij. Betalen Uw bank dichtbij. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Contant geld opnemen met een betaalpas,

Nadere informatie

Dienstverlening Rabobank Rijnstreek. Heidi van Woudenberg Directievoorzitter 25 november 2011

Dienstverlening Rabobank Rijnstreek. Heidi van Woudenberg Directievoorzitter 25 november 2011 Dienstverlening Rabobank Rijnstreek Heidi van Woudenberg Directievoorzitter 25 november 2011 Coöperatie - het fundament 1864 Raiffeisen Coöperatieve organisatie Lokaal georganiseerd Onbeperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Tijd voor u. Altijd dichtbij, 24 uur per dag.

Tijd voor u. Altijd dichtbij, 24 uur per dag. Tijd voor u. Altijd dichtbij, 24 uur per dag. 2 Rabobank. Een bank met ideeën. De Rabobank Verrassend dichtbij Index 4 De Rabobank Verrassend dichtbij 6 Rabo Geld Expres, Chipservice 7 Zorgservice 8 Geldautomaat,

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra s. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Gewoon om te kunnen pinnen,

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Spaar- en Depositorekening. Bij ons spaart u zoals u dat wilt.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Spaar- en Depositorekening. Bij ons spaart u zoals u dat wilt. Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Spaar- en Depositorekening Bij ons spaart u zoals u dat wilt. Bij ons spaart u zoals u dat wilt Met de Allianz Spaar- en Depositorekening U kunt verschillende

Nadere informatie

Klachten en geschillen. waar je thuis bent...

Klachten en geschillen. waar je thuis bent... Klachten en geschillen waar je thuis bent... Gericht op tevreden klanten Onze dienstverlening is er op gericht om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Meestal slagen we daar ook in. Toch kan het voorkomen

Nadere informatie

Rabobank Terneuzen-Sas van Gent: eigentijds dichtbij Vragen en antwoorden naar aanleiding van aanpassingen dienstverlening

Rabobank Terneuzen-Sas van Gent: eigentijds dichtbij Vragen en antwoorden naar aanleiding van aanpassingen dienstverlening Rabobank Terneuzen-Sas van Gent: eigentijds dichtbij Vragen en antwoorden naar aanleiding van aanpassingen dienstverlening Onderwerp Klantvragen Antwoorden Sluiting kantoren 1. Waarom sluiten er drie kantoren?

Nadere informatie

Rabobank Utrecht, partner voor bankzaken. Ook als u extra hulp nodig heeft. Een aandeel in elkaar

Rabobank Utrecht, partner voor bankzaken. Ook als u extra hulp nodig heeft. Een aandeel in elkaar Rabobank Utrecht, partner voor bankzaken Ook als u extra hulp nodig heeft Een aandeel in elkaar 1875 RABO_Folder_A5_WEL-schreef.indd 1 01-05-15 13:45 De Rabobank, uw partner bij bankzaken Soms is het lastig

Nadere informatie

Rabobank Dommel en Aa Een introductie. Rabobank. Een bank met ideeën.

Rabobank Dommel en Aa Een introductie. Rabobank. Een bank met ideeën. Rabobank Dommel en Aa Een introductie Rabobank. Een bank met ideeën. Rabobank Dommel en Aa Postadres Rabobank Dommel en Aa Postbus 210 5270 AE Sint-Michielsgestel Particulieren (0411) 660 660 particulieren@dommel-en-aa.rabobank.nl

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4. NIEUWSBRIEF Nummer 41, 7 februari 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne 2018 3 Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4 Van het bestuur Het jubileum jaar is

Nadere informatie

Veel gestelde vragen wijzigingen Dienstverlening

Veel gestelde vragen wijzigingen Dienstverlening Veel gestelde vragen wijzigingen Dienstverlening Veiligheid 1. Hoe vaak belt de bank voor mijn pincode? 2. Is er camerabeveiliging bij de pinautomaten aanwezig? Besluitvorming 1. Waarom sluit de Rabobank

Nadere informatie

Rabobank. Een bank met ideeën.

Rabobank. Een bank met ideeën. Samen bankieren. Rabobank. Een bank met ideeën. Identiteitsbewijs Rabobank Centraal Twente Ideologie 5 Visie 9 Missie 21 Merkbelofte 25 Unieke kracht 29 Kernwaarden 33 Ambities 39 Ideologie 5 Waar geloven

Nadere informatie

Betalen Wij zijn uw bank.

Betalen Wij zijn uw bank. Betalen Wij zijn uw bank. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

Hand-out donatie & sponsoring. www.rabobank.nl/sliedrecht-graafstroom. Rabobank Sliedrecht-Graafstroom. Het is tijd voor de Rabobank.

Hand-out donatie & sponsoring. www.rabobank.nl/sliedrecht-graafstroom. Rabobank Sliedrecht-Graafstroom. Het is tijd voor de Rabobank. Hand-out donatie & sponsoring Rabobank Sliedrecht-Graafstroom Het is tijd voor de Rabobank. www.rabobank.nl/sliedrecht-graafstroom 2 Midden in de samenleving Van oudsher staat de Rabobank midden in de

Nadere informatie

Maatschappelijke impact Rabobank Utrecht

Maatschappelijke impact Rabobank Utrecht Maatschappelijke impact Rabobank Utrecht Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland 2 Banking for Food 3 Onze bedrijfsvoering Verdienvermogen vergroten Optimale levensloop stimuleren

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank U bent welkom bij ons op kantoor U krijgt bij ons persoonlijke aandacht De Adviseur die u kent Wij zijn een bank voor de hele familie Uw bank dichtbij. Wij zijn de bank dichtbij

Nadere informatie

van SWS naar Lefier wat verandert er voor u?

van SWS naar Lefier wat verandert er voor u? van SWS naar Lefier wat verandert er voor u? welkom bij Lefier U huurt op dit moment een woning van woningcorporatie Stichting Woningbouw Slochteren (SWS). Op 1 januari 2016 gaan de woningcorporaties

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Clubkas Campagne

Veelgestelde vragen. Clubkas Campagne Veelgestelde vragen De Rabobank is er om de verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag is bedoeld om de vereniging te ondersteunen bij activiteiten die ze ontplooit.

Nadere informatie

Via Rabobank Foundation ondersteunt Rabobank. Financieringen met positieve maatschappelijke impact 214,5mln. Enschede-Haaksbergen

Via Rabobank Foundation ondersteunt Rabobank. Financieringen met positieve maatschappelijke impact 214,5mln. Enschede-Haaksbergen Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland 2 Banking for Food stimuleren duurzame voedselvoorziening wereldwijd

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne 2016

Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne 2016 Veel gestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne 2016 De veel gestelde vragen zijn ingedeeld in drie categorieën: - Algemeen - Voorwaarden - Lidmaatschap Categorie Algemeen 1. Waarom organiseert Rabobank

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

Vragenlijst - Monitor Ledenraad 2014

Vragenlijst - Monitor Ledenraad 2014 Rabobank vindt het belangrijk te weten wat u vindt van de rol die uw ledenraad heeft binnen de bank en het functioneren ervan. Door mee te werken aan dit onderzoek kunt u uw bank helpen om beter

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Wouda 1 3825 MA Amersfoort Telefoon: 033 20 22 110 E-mail: amersfoort784@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/amersfoort/vathorst Twitter:

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële

Nadere informatie

Kinderen. Uitbreiding van uw gezin. Uw kind op school. Een gezonde f inanciële toekomst.

Kinderen. Uitbreiding van uw gezin. Uw kind op school. Een gezonde f inanciële toekomst. Kinderen Uitbreiding van uw gezin. Uw kind op school. Een gezonde f inanciële toekomst. Een goede financiële start Kinderen. Voor u t weet, zijn ze groot en leiden ze hun eigen leven. Maar voor het zover

Nadere informatie

Verzekeren via de Rabobank.

Verzekeren via de Rabobank. Verzekeren via de Rabobank. Met Interpolis ZekerVanJeZaak Als ondernemer bent u gewend om te gaan met risico s. Met Interpolis ZekerVanJeZaak kunt u via de Rabobank de meest voorkomende risico s voor uw

Nadere informatie

De 10 voordelen van de Rabobank, de nummer 1 in hypotheken

De 10 voordelen van de Rabobank, de nummer 1 in hypotheken De 10 voordelen van de Rabobank, de nummer 1 in hypotheken 1 1Je krijgt een scherp aanbod Je krijgt deskundig advies van gecertificeerde hypotheekadviseurs Je profiteert van ons uitgebreid lokaal netwerk

Nadere informatie

Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening

Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening Productkenmerken en voorwaarden Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 1. Productkenmerken van de Van Lanschot Spaar & DepositoRekening 2. Voorwaarden voor de Van Lanschot Spaar & DepositoRekening In deze

Nadere informatie

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak / mei 2015 De laatste periode van het schooljaar is al weer aangebroken. We hopen, dat iedereen genoten heeft van de meivakantie en dat alle moeders verwend zijn op moederdag. In de school is er behoorlijk

Nadere informatie

Rabobank Clubkas Campagne: optimaal uitdragen van je coöperatieve identiteit!

Rabobank Clubkas Campagne: optimaal uitdragen van je coöperatieve identiteit! Rabobank Clubkas Campagne: optimaal uitdragen van je coöperatieve identiteit! Samen sterker. Dat is het idee van coöperatief bankieren. Waarom Lokale betrokkenheid is een van de pijlers van de Rabobank.

Nadere informatie

Curatele regelen? SNS Bank maakt het makkelijk

Curatele regelen? SNS Bank maakt het makkelijk Curatele regelen? SNS Bank maakt het makkelijk Als curator beheer je de financiën van een ander. SNS Bank helpt je hier graag bij. In deze folder vind je alles wat je moet weten om snel en gemakkelijk

Nadere informatie

service wegwijzer Corporate Clients Noord West

service wegwijzer Corporate Clients Noord West service wegwijzer Corporate Clients Noord West Snel en eenvoudig alle service contactgegevens voorhanden Alle service-afdelingen en hun diensten 2 Service Wegwijzer Corporate Clients Noord West Client

Nadere informatie

Bankieren vanuit uw stoel. Tel. (0475) 500 500. Dichtbij, betrokken en toonaangevend. Rabobank Roermond-Echt www.rabobank.

Bankieren vanuit uw stoel. Tel. (0475) 500 500. Dichtbij, betrokken en toonaangevend. Rabobank Roermond-Echt www.rabobank. Bankieren vanuit uw stoel Tel. (0475) 500 500 Dichtbij, betrokken en toonaangevend Rabobank Roermond-Echt www.rabobank.nl/roermond-echt Dit wilt u Zo werkt het Waar Opmerking Algemene informatie en advies

Nadere informatie

Welkom. Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Noordoostpolder-Urk

Welkom. Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Noordoostpolder-Urk Welkom Rabobank Clubkas Campagne Rabobank Noordoostpolder-Urk Steun vanuit de Rabobank (1) Steun vanuit de Rabobank Sponsoring Coöperatief dividend Sponsorcontracten Meerjarige contracten, aansluiten op

Nadere informatie

Kom naar de. Zilvervlootparade! 27 juli 2013 De Friese Ballonfeesten. Kom springen, spelen en voetballen, het is feest op de RegioBank

Kom naar de. Zilvervlootparade! 27 juli 2013 De Friese Ballonfeesten. Kom springen, spelen en voetballen, het is feest op de RegioBank Kom naar de Zilvervlootparade! 27 juli 2013 De Friese Ballonfeesten Kom springen, spelen en voetballen, het is feest op de RegioBank Zilvervlootparade! Foppie van Terwisga / 't Hasker Assurantiekantoor

Nadere informatie

Fietsen scoort voor een beter klimaat. www.fietsenscoort.nl

Fietsen scoort voor een beter klimaat. www.fietsenscoort.nl Fietsen scoort voor een beter klimaat www.fietsenscoort.nl Fietsen Scoort voor een beter klimaat Fietsen Scoort voor een beter klimaat is een landelijke campagne die het fietsen naar het werk stimuleert.

Nadere informatie

Rabobank Helmond Een aandeel in elkaar

Rabobank Helmond Een aandeel in elkaar Medicidesk Rabobank Helmond Een aandeel in elkaar RABOBANK MEDICIDESK Persoonlijk advies speciaal voor medici In deze brochure maakt u kennis met de mensen en mogelijkheden van onze Medicidesk. De Medicidesk

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra s. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Gewoon om te kunnen pinnen

Nadere informatie

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt

Sparen. Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Sparen Omdat het nu groeit en u straks de vruchten plukt Bankier op uw manier Gemak en deskundigheid vormen samen de kern van onze dienstverlening. U beslist hoe en wanneer u uw bankzaken regelt: via het

Nadere informatie

11/2/14. Rabobank Clubkas Campagne. Welkomstwoord Rabobank Clubkas Campagne SEPA Direct Regelen Afsluiting met drankje

11/2/14. Rabobank Clubkas Campagne. Welkomstwoord Rabobank Clubkas Campagne SEPA Direct Regelen Afsluiting met drankje 11/2/14 1 Rabobank Clubkas Campagne Welkomstwoord Rabobank Clubkas Campagne SEPA Direct Regelen Afsluiting met drankje 2 1 11/2/14 Onze verenigingen en stichtingen steunen dat doen we samen. Isabelle Prohn

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank Bij u in de buurt U bent geen rekeningnummer. U wordt altijd geholpen door iemand die u kent. Een complete bank Wij zijn een bank waar u terecht kunt voor betalen, sparen

Nadere informatie

het nieuwe Lefier wat verandert er voor u?

het nieuwe Lefier wat verandert er voor u? het nieuwe Lefier wat verandert er voor u? ruimte om te leven Lefier is een wooncorporatie in Noord-Nederland, met haar werkgebied in de gemeenten Borger- Odoorn, Emmen, Groningen, Hoogezand-Sappemeer

Nadere informatie

Ik vertel graag wat we voor u kunnen doen. Jolande, medewerkster Ardanta

Ik vertel graag wat we voor u kunnen doen. Jolande, medewerkster Ardanta Ik vertel graag wat we voor u kunnen doen. Jolande, medewerkster Ardanta Welke informatie vindt u in deze brochure? 4 Waar staan we voor? 7 Onze belofte. 8 Hoe maken we onze belofte waar? 11 Hoe wij werken.

Nadere informatie

Kick-off Rabobank Coöperatie Weken

Kick-off Rabobank Coöperatie Weken Kick-off Rabobank Coöperatie Weken Van harte welkom! Rabobank Vaart en Vechtstreek 6 september 2018 Wat gaan we vanavond doen? Toelichting Rabobank Coöperatie Weken Lianne Vlieger Presentatie en rondleiding

Nadere informatie

alles naar wens Vraag of klacht? Laat het ons weten

alles naar wens Vraag of klacht? Laat het ons weten alles naar wens Vraag of klacht? Laat het ons weten laat het ons weten Niet tevreden? Vier manieren om uw vraag of klacht door te geven. 04 In beroep gaan U bent het niet eens met het antwoord? 06 Normaal

Nadere informatie

Hoe we samen met klanten duurzaam bankieren in Walcheren/Noord-Beveland. Financieringen met positieve maatschappelijke impact. 112 mln.

Hoe we samen met klanten duurzaam bankieren in Walcheren/Noord-Beveland. Financieringen met positieve maatschappelijke impact. 112 mln. Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 2015 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland 2 Banking for Food stimuleren duurzame voedselvoorziening wereldwijd

Nadere informatie

Hebt u zorg nodig? Informatie over de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten en het aanvragen van zorg

Hebt u zorg nodig? Informatie over de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten en het aanvragen van zorg Hebt u zorg nodig? Informatie over de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten en het aanvragen van zorg JANUARI 2010 INHOUDSOPGAVE Waar gaat deze folder over? Welke zorg hoort bij de AWBZ? Vijf zorgfuncties

Nadere informatie

Gooische Uitvaartverzorging: Dicht bij u

Gooische Uitvaartverzorging: Dicht bij u 2 Gooische Uitvaartverzorging: Dicht bij u Het overlijden van een naaste behoort tot de meest verdrietige gebeurtenissen in een mensenleven. Juist in die moeilijke periode moet u kunnen rekenen op een

Nadere informatie

Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kruisstraat 2 zwart 2011 PX Haarlem Postbus 3362 2001 DJ Haarlem Telefoon: 023-512 40 30 Fax: 023-512 40 31 E-mail: haarlem487@hypotheekshop.nl

Nadere informatie

Welkom bij SNS Regio Bank

Welkom bij SNS Regio Bank Welkom Voor iedereen Welkom bij SNS Regio Bank In de eerste plaats mag u van uw bank natuurlijk een professionele aanpak verwachten. Met een uitgebreid aanbod diensten en producten. Maar SNS Regio Bank

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop - Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Nieuwe Zeeweg 64 Postbus 16 2200 AA NOORDWIJK Telefoon: 071 36 49 957 Fax: 071 36 49 380 E-mail: noordwijk670@hypotheekshop.nl Internet:

Nadere informatie

Vestiging Gouda Vestiging Waddinxveen Vestiging Bodegraven

Vestiging Gouda Vestiging Waddinxveen Vestiging Bodegraven Vestiging Gouda Vestiging Waddinxveen Vestiging Bodegraven Karnemelksloot 2 Zuidkade 183A van Tolstraat 4a 2806 BG Gouda 2741 JS Waddinxveen 2411 BR Bodegraven Openingstijden: Openingstijden: Openingstijden:

Nadere informatie

Buiten kantooruren en op zaterdag zijn we

Buiten kantooruren en op zaterdag zijn we - Drenth & Partners Assurantiën en Pensioenen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Schoutplein 31 3131 JZ Vlaardingen Openingstijden: Maandag van 09:00 tot 17:30 Dinsdag van 09:00 tot 17:30 Woensdag

Nadere informatie

Met Interpolis ZekerVanJeZaak Een aandeel in elkaar

Met Interpolis ZekerVanJeZaak Een aandeel in elkaar Verzekeren bij de Rabobank. Met Interpolis ZekerVanJeZaak Een aandeel in elkaar Verzekeren bij de Rabobank. Met Interpolis ZekerVanJeZaak Als ondernemer bent u gewend om te gaan met risico s. Om de meest

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Sparen en betalen op uw manier Bij RegioBank

Nadere informatie

TIJD IS KOSTBAAR OVER INDIGO

TIJD IS KOSTBAAR OVER INDIGO WELKOM BIJ INDIGO MENTALE ONDERSTEUNING DIRECT EN DICHTBIJ IEDEREEN HEEFT WEL EENS EEN PERIODE WAARIN HET NIET ZO LEKKER GAAT. VAAK KOM JE DAAR ZELF WEL WEER UIT. OOK KAN EEN HUISARTS DAARVOOR GOEDE ONDERSTEUNING

Nadere informatie

Dienstenwijzer SH Assurantie

Dienstenwijzer SH Assurantie Dienstenwijzer SH Assurantie De verzekeringsbedrijfstak en de overheid hechten waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Om u een indruk te geven van onze werkwijze hebben wij deze

Nadere informatie

Ik wist niet dat DELA nog meer voor mij kan betekenen. Ledenvoordelen

Ik wist niet dat DELA nog meer voor mij kan betekenen. Ledenvoordelen Ik wist niet dat DELA nog meer voor mij kan betekenen. Ledenvoordelen Inkoopvoordeel en winstdeling Meedenken en meebepalen Inkoopvoordeel bij uw uitvaartverzekering Omdat we ruim drie miljoen leden hebben,

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank Bij u in de buurt U bent geen rekeningnummer. U wordt altijd geholpen door iemand die u kent. Een complete bank Wij zijn een bank waar u terecht kunt voor betalen, sparen,

Nadere informatie

Rabobank Emmen-Coevorden Samen sterker

Rabobank Emmen-Coevorden Samen sterker Feiten en cijfers 2013 Rabobank Emmen-Coevorden Samen sterker Chéry Wortelboer, directievoorzitter 2013 een bewogen jaar voor zowel klanten als Rabobank Wij hebben een bewogen 2013 achter de rug. Dit voor

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrentespaarrekening. Sparen voor een aanvulling op mijn pensioen.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz. Lijfrentespaarrekening. Sparen voor een aanvulling op mijn pensioen. Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Lijfrentespaarrekening Sparen voor een aanvulling op mijn pensioen. Extra sparen voor een aanvulling op uw pensioen? Kies voor zekerheid met de Allianz Lijfrentespaarrekening

Nadere informatie

Eventueel kunt u met ons een afspraak Telefoon: Telefoon:

Eventueel kunt u met ons een afspraak Telefoon: Telefoon: Hoofdstraat Hypotheken B.V. handelend onder de naam: De Hypotheekshop Vestiging Helmond Vestiging Eindhoven Steenweg 18A Vestdijk 188 5707 CG Helmond 5611 CZ Eindhoven Openingstijden: Maandag van 09:00

Nadere informatie

Ondernemen? Wij zijn uw bank.

Ondernemen? Wij zijn uw bank. Ondernemen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft rekeningen zonder poespas en gedoe. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële zaken goed op orde hebben. Of u nu een eigen

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning. 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19

Bedrijfsprofiel. assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning. 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19 Bedrijfsprofiel assurantiën hypotheken pensioenen financiële planning 9000136_GewHerdr_Bedrijfsbroch_1.indd 2 05-03-10 16:19 De missie van Luyten Adviesgroep Een missie is het doel van de organisatie en

Nadere informatie

Beleggen. Heel makkelijk zelf online beleggen

Beleggen. Heel makkelijk zelf online beleggen Beleggen Heel makkelijk zelf online beleggen Wat leest u in deze brochure? 01 Wat is beleggen? 3 02 De 3 grootste misverstanden over beleggen 4 03 Uw voordelen op een rij 5 04 Zo werkt beleggen bij Centraal

Nadere informatie

Informatie campagne. Een aandeel in de Betuwe. Rabobank West Betuwe

Informatie campagne. Een aandeel in de Betuwe. Rabobank West Betuwe Informatie campagne Een aandeel in de Betuwe Rabobank West Betuwe Growing a better world together Rabobank kiest voor een betere wereld. Het gaat om jou, om elkaar en om de lokale leefomgeving. Daarom

Nadere informatie

Gemaksbeleggen. Heel makkelijk zelf online beleggen

Gemaksbeleggen. Heel makkelijk zelf online beleggen Gemaksbeleggen Heel makkelijk zelf online beleggen 01 Wat is beleggen? 2 02 De 3 grootste misverstanden over beleggen 4 03 Uw voordelen op een rij 5 04 Zo werkt Gemaksbeleggen bij Centraal Beheer 6 05

Nadere informatie

Sparen? Wij zijn uw bank.

Sparen? Wij zijn uw bank. Sparen? Wij zijn uw bank. U heeft een wens? Wij hebben de juiste spaarrekening. Dromen, wensen, doelen, vrijwel iedereen heeft ze. Een eerste eigen woning, een bruiloftsfeest, een verre reis, een studiepot

Nadere informatie

Ook als ik er niet meer ben zal ik voor je zorgen. DELA UitvaartPlan

Ook als ik er niet meer ben zal ik voor je zorgen. DELA UitvaartPlan Ook als ik er niet meer ben zal ik voor je zorgen. DELA UitvaartPlan 1 Inhoud 3 Praktische en financiële zorg 4 De kosten nu en straks 5 Altijd goed verzekerd 8 Flexibiliteit en financiële voordelen 10

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben.

Elke locatie heeft een eigen karakter en. eigen specifieke diensten. Maar wel. allemaal vanuit de zorgvisie dat. mensen elkaar nodig hebben. uw zorg, onze zorg uw zorg, onze zorg mosae thuiszorg Mosae Thuiszorg is onderdeel van Mosae Zorggroep, samen met de zorglocaties Campagne, Daalhof, Scharwyerveld, Sint Gerlachus en Licht & Liefde. Elke

Nadere informatie

Laat uw geld groeien!

Laat uw geld groeien! AEGON Ontslagvergoeding Sparen Ontslagvergoeding nog niet nodig? Laat uw geld groeien! Een ontslag is een ingrijpende gebeurtenis. Naast de nodige emoties speelt dan ook uw financiële situatie een grote

Nadere informatie

mensen hebben mensen nodig

mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig mensen hebben mensen nodig Dat vinden we bij Mosae Zorggroep. Vanuit vijf locaties en een eigen thuiszorgorganisatie. Met ruim 600 mensen in dienst en 300 vrijwilligers verzorgen

Nadere informatie

Magie van de Baronie

Magie van de Baronie Magie van de Baronie Beste lezer, Voor je ligt een boekje dat we met veel plezier hebben gemaakt. Hierin wordt ons Rabobankverhaal verteld door middel van beelden. Al bladerend ervaar je op welke manier

Nadere informatie

Ook als ik er niet meer ben zal ik voor je zorgen. DELA UitvaartPlan in diensten

Ook als ik er niet meer ben zal ik voor je zorgen. DELA UitvaartPlan in diensten Ook als ik er niet meer ben zal ik voor je zorgen. DELA UitvaartPlan in diensten 1 Inhoud 3 Praktische en financiële zorg 4 De kosten nu en straks 5 Een uniek pakket 8 Flexibiliteit en financiële voordelen

Nadere informatie

Ongevallenverzekering Collectief

Ongevallenverzekering Collectief Collectieve ongevallenverzekering Informatie voor de werkgever Ongevallenverzekering Collectief Met preventieve diensten en dekkingen voor werkhervatting 2 Ongevallenverzekering Collectief Voorkomt waar

Nadere informatie

Jaarverslag Coöperatief dividend 2009

Jaarverslag Coöperatief dividend 2009 Jaarverslag Coöperatief dividend 2009 Rabobank. Een bank met ideeën. Coöperatief dividend bij Rabobank Utrechtse Heuvelrug De coöperatieve Rabobank heeft geen aandeelhouders aan wie zij dividend uitkeert.

Nadere informatie

Geeft u de ledenraad een gezicht? Rabobank. Een bank met ideeën.

Geeft u de ledenraad een gezicht? Rabobank. Een bank met ideeën. Geeft u de ledenraad een gezicht? Rabobank. Een bank met ideeën. Geeft u de ledenraad een gezicht? Iets voor u? In 2011 gaat de ledenraad van Rabobank Amstel en Vecht aan de slag met 35 leden. Voor deze

Nadere informatie

Adviesbureau Leibbrand Handelend onder de naam: De Hypotheekshop. Europaboulevard RN ALKMAAR

Adviesbureau Leibbrand Handelend onder de naam: De Hypotheekshop. Europaboulevard RN ALKMAAR Adviesbureau Leibbrand Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Europaboulevard 423 1825 RN ALKMAAR Telefoon: 072 56 11 355 E-mail: alkmaar503@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/alkmaar/demare

Nadere informatie

Ondernemen? Wij zijn uw bank.

Ondernemen? Wij zijn uw bank. Ondernemen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft rekeningen zonder poespas en gedoe. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële zaken goed op orde hebben. Of u nu zzp er bent

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

service wegwijzer Corporate Clients Zuid

service wegwijzer Corporate Clients Zuid service wegwijzer Corporate Clients Zuid Snel en eenvoudig alle service contactgegevens voorhanden Alle service-afdelingen en hun diensten 2 Service Wegwijzer Corporate Clients Zuid Client Support Corporate

Nadere informatie

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig

Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Even over korting voor uw medewerkers. Regel het nu eenvoudig Inhoud. Personeelsvoorzieningen. 3 Veel gestelde vragen. 5 Goed om even te weten. 6 2 Personeelsvoorzieningen. Een eenvoudige manier om uw

Nadere informatie

Kwaliteitshandvest. Servicenormen waaraan u ons mag houden

Kwaliteitshandvest. Servicenormen waaraan u ons mag houden Kwaliteitshandvest Servicenormen waaraan u ons mag houden Wat is een kwaliteitshandvest? In dit handvest staan beloften van de gemeente Lochem over de dienstverlening. Deze beloften noemen we servicenormen.

Nadere informatie

lenen Extra geld als u het nodig heeft

lenen Extra geld als u het nodig heeft lenen Extra geld als u het nodig heeft extra geld als u het nodig heeft De juiste lening kiezen Een verstandige lening past bij het doel en bij uw persoonlijke situatie. 04 Meer ruimte op of naast uw betaalrekening

Nadere informatie

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling

Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling Onze maatschappelijke impact Een aandeel in duurzame ontwikkeling 1 Bankieren voor Nederland stimuleren welvaart en welzijn in Nederland Versterken lokale economie Hoe we inzetten op een vitaal Kop van

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Bootverzekering en wonen op het water

Dienstenwijzer. Bootverzekering en wonen op het water Bootverzekering en wonen op het water Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In dit document geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs in de dienst verlening van Noord Nederland

Nadere informatie

Voorwaarden Plus Betalen

Voorwaarden Plus Betalen Particulier Betalen Voorwaarden Plus Betalen Dit zijn de Voorwaarden Plus Betalen. In dit document leest u informatie over uw betaalrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat u niet rood mag

Nadere informatie