De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger"

Transcriptie

1

2

3 Pagina 3 29 december 2008 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek sr H.D. Franken J.H. Delger D.A.Drenth-Arbeider D.Vink Leden van Verdienste C. Verboom M. Pinkster-Brouwer L. Groenbroek-Arbeider H. Koning M.P.M.Smulders N.Pröll-Schoormann J. Linkvis-Kuiper Kopij inleveren voor 15 januari Per h.franken@planet.nl Bestuur: Voorzitter Bert Klein Secretaris Zwanet Pinkster Penningmeester Doetje Vink Lid Corry Lokken Lid Korrie Veendorp TC Sen. Wedstrijdsecretaris Jeroen Hermans Trainer Berend Pinkster TC Jeugd: Training en begeleiding: Coördinator Jeugd Zwanet Pinkster Trainer D1 Berend Pinkster Teambegeleiding D1 Johanna Halbertsma Trainer F1 Marga Linkvis Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger Kantine/Hal-Commissie Bestuurslid: Doetje Vink Lid Nettie Pröll Lid Jeroen Hermans Lid Astrid Hermans Lid Ina Mein Redactie Bezorging Dina Drenth Wedstrijdgebeuren Harry Franken Info Jaap Delger Henk Grooten Nevenactiviteiten: Marlies Klein Astrid Hermans Marianne Mein Marga Linkvis Website:

4 Pagina 4 Voorzitter. Dit is alweer het laatste voorwoord van 2008, de feestdagen en de jaarwisseling staan voor de deur. Een bewogen jaar voor Korulos loopt ten einde. In januari zullen we moeten evalueren hoe de samenwerking met Roda 70 verloopt en wat we het volgend seizoen moeten doen. En nogmaals de oproep om ook uw mening hierover richting bestuur door te geven. We zullen in een vroegtijdig stadium richting bond moeten aangeven wat we komend seizoen willen en kunnen. Zowel qua samenwerking (wel of niet doorgaan) als qua teamopgave (hoeveel teams) In de vorige Inloper stond een uitgebreid relaas over inzamelen van het oud papier nieuwe stijl. Het enige dat eigenlijk nog ontbrak is een schema: wie gaat wanneer lopen. Wij als bestuur willen u nogmaals oproepen om u ook beschikbaar te stellen als inzamelaar. Er zijn al diverse mensen bereid gevonden om als veredelt vuilnisman op te treden, maar aanvulling is zeker welkom. We zullen dan in januari een schema maken wanneer wie is ingedeeld. Zoals het nu lijkt hoeft een ieder slechts 1 x per jaar te lopen. We maken dit schema naar eigen inzicht, wanneer iemand echt niet kan op de aangegeven dag graag onderling ruilen. Maar dit wel even doorgeven aan de contactpersoon oud papier, voor komend jaar ben ik zelf deze contactpersoon. Mocht u dit jaar nog uw oud papier kwijt willen en de volledige opbrengst ten goede aan Korulos laten komen, kunt u uw oud papier inleveren bij ondergetekende voor 27 december a.s. Verder is er eigenlijk weinig nieuws, alles loopt al dan niet op de automatische piloot. We zijn als bestuur nog wel bezig met de vloer van de kantine die eigenlijk aan vervanging toe is. We hebben één offerte binnen, maar de prijs lijkt het struikelblok te worden. We hebben nog de hoop dat een gemeentelijke instelling met een soort van subsidie / tegemoetkoming ons ter wille kan zijn. Of misschien een groot deel zelfwerkzaamheid om de kosten te drukken? Ook moet de tegelvloer nog worden aangelegd in en om onze nieuwe opslag / bergruimte. Hiervoor zal een dag gepland moeten worden om dit te realiseren. Hierna kunnen we dan beginnen met het inrichten van de berging. Het is trouwens niet de bedoeling dat de korfbal spullen hier worden opgeslagen, maar de diversen zoals onze terras tafels en stoelen, rommelmarkt spullen en onze marktkraam om maar een paar te noemen. Ook zullen we in januari moeten beslissen of en wanneer we weer een rommelmarkt moeten organiseren. Zoals u kunt lezen genoeg belangrijke beslissingen in het nieuwe jaar. Vanaf deze plaats, mede namens de rest van het bestuur: Prettige feestdagen en een voorspoedig en gezond Bert.

5 Pagina 5 Uw redactie is er wederom in geslaagd om een clubblad voor u te presenteren. Het is wel elke maand weer een hele klus om iets zinnigs aan u te melden. Wij zijn er nog iedere keer maar weer in geslaagd om het één en ander voor elkaar te krijgen. Een hele grote bijdrage komt natuurlijk van Henk, die erg zijn best doet om van de jeugdgroepen wat nieuws met wat fotomateriaal te verzamelen. Dat hier veel werk in zit hoeft geen betoog. Maar zonder werk geen honing ( hier: clubblad). Verder heb je natuurlijk de vaste rubrieken, zoals het Voorwoord van de voorzitter, het wedstrijdprogramma, de (tussen)standen, de jarigen en de agenda. Iedere maand zijn dat de vaste items. En natuurlijk het recreatieve gedeelte. Wedstrijdverslagen van de rekotoernooien en de trainingen. Eventueel de andere activiteiten van de rekogroep en natuurlijk elke maand een overzichtje van het klaverjassen. En verder wat er wordt aangeboden. Er is altijd wel iets nieuws te vertellen. Wij wensen de gehele Korulosfamilie nu en in de toekomst veel leesplezier met jullie clubblad de Inloper. Verder wenst de redactie jullie allen heel prettige feestdagen en een gezond Sinterklaasfeest. Gelukkig heeft Sinterklaas ook dit jaar weer tijd vrij kunnen maken om op vrijdag 28 november samen met een Zwarte Piet bij ons in De Keet langs te komen. Alle 21 kinderen zaten om uur al klaar in afwachting van zijn komst. Lang hoefden ze niet te wachten, want tegen kwart over vijf konden ze Sinterklaas met een luidkeels Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht verwelkomen. Nadat Marianne Sinterklaas welkom had geheten en Zwarte Piet alle kinderen al pepernoten en schuimpjes had gegeven, pakte Sinterklaas zijn grote boek erbij. Hierin stond iets over alle kinderen, zo wist Sinterklaas ook dat de F-jes kampioen waren geworden. Gelukkig had Sinterklaas alle tijd om iedereen bij zich te roepen. Enkele kinderen waren een beetje bang, maar de meesten durfden Sinterklaas wel een hand te geven of op schoot te zitten. Ook de jongste kinderen, Ryan en Dean (zoontjes van Armand en Linda), waren helemaal niet bang.

6 Pagina 6 Nadat er al veel liedjes voor Sinterklaas waren gezongen en Zwarte Piet bijna alle pepernoten en schuimpjes al had uitgedeeld was het voor Sinterklaas al bijna tijd om verder te gaan. Gelukkig waren er voor alle kinderen cadeautjes. Nadat alle cadeautjes waren uitgedeeld mochten ze het allemaal tegelijk uitpakken. Tijdens het zingen van Dag Sinterklaasje, daag, daag, daag Zwarte Piet ging Sinterklaas weer verder. We willen Sinterklaas en Zwarte Piet nogmaals bedanken voor hun bezoek en hopen dat ze ook volgend jaar weer tijd hebben om te komen.

7 Pagina 7 Uitslag trekking Grote Clubactie 2008 De trekking is verricht op 20 november 2008 door notaris J.A.H.G. van Tuijl. 1e prijs: ,- belastingvrij e prijs: ,- belastingvrij e prijs: 16-daagse rondreis door Griekenland voor personen t.w.v ,- 4e-5e 8-daagse wintersportvakantie voor prijs: 4 personen t.w.v ,- 6e-8e 4-daagse citytrip naar Praag voor prijs: 2 personen t.w.v. 750,- 9e-18e Luxe kofferset van Gabol t.w.v. 300, prijs: e-28e prijs: 29e-43e prijs: 44e-48e prijs: 49e-73e prijs: 74e-93e prijs: 94e-108e prijs: Kadobon van Thermen en Beauty Group Nederland t.w.v. 200, Masita sportkleding naar keuze t.w.v. 100, Wilson sporttas Entreekaarten Bobbejaanland Entreekaarten Madame Tussauds Entreekaarten SEA LIFE Scheveningen e-128e Kadobon Sport 2000 t.w.v. 25, prijs: Prijzen op eindcijfers: Laatste zes cijfers goed: 450, Laatste vijf cijfers goed: 350, Laatste vier cijfers goed: Vacansoleil reischeque t.w.v. 250, Laatste twee cijfers goed: 5,- 86

8 Pagina 8 KORULOS F1 -WSS F1 8-1 Korulos f1 heeft zijn eerste overwinnig behaald in de zaal tegen wss f1. Er werd heel goed gespeeld en ze kregen vele kansen de niet werden benut. Maar de eerste doelpunt ging er al snel in want joyce scoorde knap van afstand raak 1-0 Jesper weering scoorde de tweede doelpunt door een mooie afstandschot 2-0. joyce en amber scoorden allebei een doelpunt 4-0 en dat was ook de ruststand. Na de rust werd er al weer snel gescoord door 2 doelpunten van jesper weering 6-0 Er werd heel goed gespeeld en de bal ging snel rond en esmee werd goed vrij gespeeld en scoorde van afstand raak 7-0. De wedstrijd was bijna afgelopen en toch scoorde joyce nog een doelpunt 8-0. Wss maakte een doelpunt van afstand 8-1 en dit was ook de eindstand en is de eerste overwinning behaald VERDIENDE OVERWINNING VOOR KORULOS F1 Korulos f1 heeft de uitwedstrijd tegen sdo f1 met 1-10 gewonnen. Sdo kwam al heel snel op voorsprong door een schot van dichtbij en ondanks dat Amber heel goed verdedigde werd het doelpunt toch goedgekeurd 1-0. Korulos probeerde snel de gelijkmaker te maken en die kwam heel snel door Joyce Jesper Weering stond helemaal vrij voor de korf en scoorde de 1-2. Sdo kwam er niet meer aan te pas en Joyce maakte 2 doelpunten en was de ruststand 1-4. Ook na pauze ging korulos door met doelpunten maken en maakte niels de 1-5 en Jesper Weering maakte 2 doelpunten door van grote afstand te scoren 1-7. Esmee stond helemaal vrij achter de korf en schoot met een mooie schot raak1-8. Jesper Weering was goed op schot een maakte nog 2 doelpunten en was de eindstand Ook de strafworpen werden gewonnen met 3-4 en die werden benut door Joyce 2,Niels en Amber. Ze hebben deze wedstrijd verdiend gewonnen omdat ze allemaal heel goed hun best hebben gedaan en dat er goed word samen gespeeld.

9 Pagina 9 Weer winst voor korulos f1 Korulos f1 heeft zijn tweede overwinning behaald tegen stadskanaal f1. Het was na 8 minuten spelen nog 0-0 toen joyce in het veld kwam en scoorde direct de eerste doelpunt 1-0. Amber scoorde de 2-0 want jesper weering had goed gezien dat ze helemaal vrij stond. Korulos verdedigde heel goed en stadskanaal kreeg geen kans om een doelpunt te maken. Joyce en jesper weering scoorden allebei een doelpunt en was de stand al 4-0 en was de wedstrijd voor rust al beslist. Joyce was goed in vorm en maakte nog twee doelpunten en was de ruststand 6-0. Na de pauze gingen ze vrolijk door met aanvallen en werden er vele kansen gemist omdat er soms te haastig werd geschoten. Maar toch werd er weer gescoord en bas maakte de 7-0 door van dichtbij een kans goed te benutten. Joyce maakte haar vijfde doelpunt en was de eindstand 8-0. De strafworpenserie werd gewonnen door korulos met 2-0. Strafworpen werden benut door niels en joyce. KORULOS F1 - KORWI F1 7-1 Korulos f1 heeft de wedstrijd tegen korwi gewonnen met 7-1. Door deze winst staan ze bovenaan in hun poule en hebben na 4 westrijden al 33 keer gescoord. Ook deze keer werd er goed samen gespeeld en daarom kwam Joyce helemaal vrij voor de korf en scoorde de 1-0. Joyce maakte ook de 2-0 door een mooie schot van dichtbij. Maar ook korwi kreeg genoeg kansen om een doelpunt te maken en die kregen ze dan ook door een schot van afstand 2-1. Maar korulos maakte direct weer een doelpunt door bas en zo was het verschil weer 2 doelpunten 3-1. Er werd steeds beter verdedigd en kreeg korwi nog maar weinig kansen meer,maar korulos ging wel door met scoren em maakte joyce haar 3e en 4e doelpunt Jesper weering maakte ook een doelpunt en was de stand al 6-1. De wedstrijd was bijna afgelopen en scoorde danielle de 7-1. De strafworpen werden gewonnen door korwi met 1-4. De strafworp werd benut door jesper bick.

10 Pagina 10 Rodenburg D1 - Korulos D1 De eerste korfbalwedstrijd in de zaal Op zaterdag 22 november. Het spande er om Eerst ging Rodeburg aan de bal en scoorde Maar we kwamen terug Met 3 doelpunten van Rodeburg En helaas maar 2 van Korulos Van Marielle KORULOS D1- HOOGKERK D jari 2-1 jari 3-1 sander 4-1 sander rust 5-1 alex 6-1 alex 7-1 alex 8-1 denise 9-1 naomi 10-1 mathijs 10-2

11 HAKO - Scheemda Verkoop, Onderhoud en Reparaties: - tuin- en parkmachines - gereedschappen Tevens verhuur van diverse machines Energieweg 3, 9679 TZ te Scheemda Tel.: Gsm: Fax:

12 Pagina 12 JARIGEN. AGENDA. December 10 Siena Kleefman Januari 09 Jannie Linkvis Januari 12 Dinie Koning Januari 13 Ivonne Perdok Januari 14 Jan Klein Januari 15 Alex Dammer Januari 16 Arjan Linkvis Januari 17 Harry Kleefman Januari 21 Heijo Drenth Januari 26 Ria Perdok Januari 29 Henk Koning Januari 17 Rekotoernooi in Gorredijk Januari 23 Kaartavond in de Keet - aanvang uur Februari 28 Rekotoernoooi te Musselka naal Maart 07 Rekotoernooi in Assen (Marsdijk)

13 Pagina 13 Op 13 december hebben de recreanten van Korulos hun tweede toernooi van het seizoen gespeeld. Dit keer in de eigen Eextahal in Scheemda. Er hadden acht teams ingeschreven. Nieuw was een team van WSS uit Oude-Pekela. Op het laatste moment, het programma was al klaar, heeft De Granaet uit Dokkum zich teruggetrokken. Ze konden geen team formeren. Jammer maar helaas.. We hadden twee poules van vier teams. Door het terugtrekken van de Granaet moest noodgedwongen één poule met drie teams een dubbele competitie spelen. De wedstrijden stonden onder leiding van Henk Grooten, die alle wedstrijden op de laatste na floot in de eerste poule. De laatste wedstrijd in deze poule stond onder leiding van Bert Klein. De wedstrijden werden alle in een vlot tempo gespeeld. De wedstrijden duurden 22 minuten zonder pauze. Eén wedstrijd werd 5-0 en één 1-0. De rest v.d.wedstrijden eindigden allemaal in een gelijkspel. Er was dus heel weinig krachtsverschil in deze Poule. VDW/OLS werd winnaar op doelgemiddelde voor HHV en Veendam. Het team van Veendam moest er echt even weer aan wennen,want ze deden voor het eerst weer mee sinds lange tijd van afwezigheid door gebrek aan spelers. Hopelijk hebben ze dit probleem nu opgelost en was dit geen eenmalig optreden. Zoals gezegd eindigden twee wedstrijden, beiden tegen Veendam in overwinningen v.d.tegenstanders. Doordat VDW/OLS met 5-0 won en HHV slechts met 1-0 (de rest van de wedstrijden eindigden gelijk) werd deze ploeg eerste in de poule met 5 punten uit 4 wedstrijden voor HHV ook met 5 punten uit 4 wedstrijden. Veendam sloot hier de rij met twee punten uit vier wedstrijden. In de tweede poule werd Korulos eerste met 5 punten uit 3 wedstrijden. Tweede werd hier: Stadskanaal 74 met 4 pnt voor WSS met 3 uit drie (Een heel goede prestatie). Korvesta was dit keer de tegenvallende ploeg. Geen enkele punt viel dit team ten deel. De eerste wedstrijd in poule b van Korulos tegen WSS uit Oude-Pekela eindigde in 3-3 Voor WSS dat voor de eerste keer mee deed aan dit soort toernooien en heel goed resultaat. Voor Korulos uiteraard iets minder. Maar ze moesten eerst warm draaien. In de tweede wedstrijd tegen Korvesta ging het al een heel stuk beter. Het werd uiteindelijk een gemakkelijke zege 4-1. In de derde wedstrijd tegen Stadskanaal 74 liep het heel gesmeerd. In 22 minuten tijd liep Korulos uit naar een monsterscore van 8-1. Een groot aandeel in deze score had good-old Rini Smulders. Op goed aangeven van Klaas Oosting scoorde hij in totaal vijf keer en werd daardoor de absolute topscorer deze middag. Doordat Stadskanaal 74 de overige twee wedstrijden won eindigden zij op een mooie tweede plaats met vier punten. Derde werd hier WSS met drie punten. En als laatste deze middag Korvesta uit Coevorden met 0 punten. De doelpunten van Korulos werden deze middag gescoord door: Rini Smulders vijf keer Korrie Veendorp Henk Grooten Sylvia v. Erning Mattheus Piebes elk twee keer Breege Principaal Wessel Gernaat elk één keer Uitslagen v.d.wedstrijden VDW/OLS- - Veendam 5-0 Veendam - HHV 0-1 VDW/OLS - HHV 4-4 Veendam - VDW/OLS 2-2 HHV - Veendam 2-2 HHV - VDW/OLS 4-4 Korulos - WSS 3-3 Stadskanaal 74 - Korvesta 5-1 WSS - Stadskanaal Korvesta - Korulos 1-4 WSS - Korvesta 4-1 Korulos - Stadskanaal Jaap.

14 Pagina 14 Klappen In laankmans tied... Emmo ree te haard, plietsie huil hom aan. As Emmo zien roampie omdeel draaid krigt e vot n klap van de plietsie. Emmo: "Woar is dat veur?" Plietsie: "As ie t roampie opendraaien mout ie joen pepieren bie de haand hebben, ie verdoun mien tied." Plietsie lopt om auto tou en tikt aan t roampie van bierieder, dij draaid zien roampie omdeel en krigt ook n klap. Bierieder: "Wat is dit? Ik bin gain bestuurder." Plietsie: "Ik heb dien wens vervuld." Bierieder: "Hou dat?" Plietsie: "Zogaauw as ie bocht om wazzen zolst doe zeggen 'Dat zol hai mor ais bie mie doan hebben'."

15 Pagina 15 Korulos/Roda Dos K/A 1

16 Pagina 16 Klaverjassen Op vrijdag, 21 november 2008 is de derde ronde van het klaverjassen gespeeld. Het wordt steeds moeilijker om een datum te prikken. In deze moderne tijd heeft een ieder diverse activiteiten en daardoor moet men prioriteiten stellen. Vorige week vrijdag, 14 november j.l. was de oorspronkelijk geprikte datum, maar toen waren er activiteiten in de sporthal. Vanwege de te verwachten drukte in en rond de sporthal heeft de organisatie het klaverjassen één week uitgesteld. 12 klaverjassers waren nu weer aanwezig. Nettie en Meta hadden dit keer andere prioriteiten. Na een spannende strijd is de uitslag weer bekend gemaakt. Reina Boog werd deze avond eerste, gevolgd door Siena Kleefman (2e)en Jannie Linkvis(3e)Hieronder de totaal uitslag in de tabel. sept okt nov dec jan totaal 1 Hindrik Pinkster Hanneke Boog Rini Smulders Reina Boog Marten Boog Mattheus Piebes Ettie Gernaat Martje Westerman Doetje Vink Siena Kleefman Harry Kleefman Nettie Pröll Meta Mein Grietje Harms Volgende kartavond op vrijdag, 23 januari 2009

17 Pagina 17 Nieuwe shirts Korulos F1 De jongste spelers en speelsters van Korulos zijn voorzien van nieuwe shirts. De shirts werden geschonken door dhr. Lokken van 'Lokken activity en sports uit Scheemda. Dat de F-pupillen deze nieuwe shirts konden waarderen bleek wel uit het feit dat de eerste wedstrijd in de nieuwe shirts ruim werd gewonnen. De trotse spelers van Korulos F1 wonnen hun eerste zaalwedstrijd in de hun nieuwe shirts met 8 1 van WSS F1 uit Oude Pekela. De ploeg staat nu samen met Korwi uit Winschoten bovenaan. Scheidsrechterrooster :30 Korulos D1 Stadskanaal D1 Armand Perdok :00 Korulos D1 Rodenburg D1 Henk Grooten :00 Korulos D1 WSS D1 Arjan Linkvis :30 Korulos F1 Roda 70 F2 Marlies Klein :00 Korulos F1 SDO (S) F1 Astrid Hermans :00 Korulos F1 VDW-OLS F2 Mardie de Wal Zaalprogramma Roda '70/Korulos :00 Roda '70/Korulos 1 Veenwouden 1 Olympiahal :45 Stadskanaal '74 1 Roda '70/Korulos 1 De Spont :15 WIK '34 1 Roda '70/Korulos 1 De Boppeslach :40 Roda '70/Korulos 1 Joure 1 Olympiahal :30 Nij Quick Libben 1 Roda '70/Korulos 1 De Boppeslach :35 It Fean 1 Roda '70/Korulos 1 Surventohal :35 Roda '70/Korulos 1 Nij Quick Libben 1 Olympiahal :10 Veenwouden 1 Roda '70/Korulos 1 Hoantserid Roda '70/Korulos :50 Roda '70/Korulos 2 EKC Olympiahal :30 Stadskanaal '74 2 Roda '70/Korulos 2 De Spont :55 WSS 4 Roda '70/Korulos 2 Sportcent. Atlantis :25 Roda '70/Korulos 2 Joure 2 Olympiahal :45 Roda '70/Korulos 2 Ritola 5 Olympiahal :25 It Fean 2 Roda '70/Korulos 2 Surventohal :25 Roda '70/Korulos 2 Nij Quick Libben 2 Olympiahal :10 EKC Roda '70/Korulos 2 Bargeres

18 Pagina 18 Korulos/Roda ' :30 Korulos/Roda ' Korwi 2 Scheemda :50 Vitesse (Be) 3 - Korulos/Roda '70 3 Beilen :40 14:45 Halen 2 - Korulos/Roda '70 3 Westerbork :20 13:15 Korwi 2 - Korulos/Roda '70 3 Winschoten :00 Korulos/Roda ' Vitesse (Be) 3 Scheemda :20 11:20 Vefo 2 - Korulos/Roda '70 3 Zuidwolde (Dr) :00 10:00 ZKC Korulos/Roda '70 3 Zuidwolde (Dr) :00 Korulos/Roda ' ZKC 19 3 Scheemda Korulos/Roda :10 Elko 4 - Korulos/Roda 70 4 Elim :30 DOS (K/A) V1 - Korulos/Roda 70 4 Zuidwolde (Dr) :00 Korulos/Roda HHV 4 Scheemda :05 Korvesta 1 - Korulos/Roda 70 4 Coevorden :15 Korulos/Roda Noveas 1 Delfzijl :40 Noveas 1 - Korulos/Roda 70 4 Steenwijk :00 Thrianta 5 - Korulos/Roda 70 4 Hogeveen :15 Niek 3 Korulos/Roda '70 4 De Marse :15 Korulos/Roda Elko 4 Delfzijl :05 HHV 4 - Korulos/Roda 70 4 Hollanscheveld Roda '70/Korulos :30 De Parabool 4 Roda '70/Korulos 5 ACLO/Paddepoel :00 Elko 3 Roda '70/Korulos 5 De Brug :15 Stadskanaal '74 3 Roda '70/Korulos 5 De Spont :05 Roda '70/Korulos 5 DWA/Argo 3 Olympiahal :35 Roda '70/Korulos 5 Rodenburg 5 Olympiahal :05 DWA/Argo 3 Rodenburg 5 Ripperdahal :50 Asko 5 Roda '70/Korulos 5 Marsdijk :05 Roda '70/Korulos 5 Asko 5 Olympiahal Korulos D :30 Korulos D1 - Stadskanaal D1 Scheemda :00 12:15 WSS D1 - Korulos D1 Oude Pekela :00 Korulos D1 - Rodenburg D1 Scheemda :00 9:45 Hoogkerk D2 - Korulos D1 Hoogkerk :00 12:30 Asko D3 - Korulos D1 Marsdijk Assen :00 Korulos D1 - WSS D1 Scheemda :05 12:45 Nic/Alfa college D1 - Korulos D1 de Wijert Groningen :00 12:45 Stadskanaal D1 - Korulos D1 Stadskanaal Korulos F :30 Korulos F1 - Roda 70 F2 Scheemda :00 10:15 Korwi F1 - Korulos F1 Winschoten :00 Korulos F1 - SDO (S) F1 Scheemda :45 12:00 WSS F1 - Korulos F1 Oude Pekela :00 Korulos F1 - VDW-OLS F2 Scheemda :00 10:00 Stadskanaal F1 - Korulos F1 Stadskanaal :00 9:00 Roda 70 F2 - Korulos F1 Delfzijl :00 7:45 VDW-OLS F2 - Korulos F1 Pittelo Assen

19 Pagina 19 Uitslagen Roda '70/Korulos 1 Stadskanaal ' Roda '70/Korulos 1 WIK ' Joure 1 Roda '70/Korulos Roda '70/Korulos 1 It Fean Roda '70/Korulos 2 Stadskanaal ' Roda '70/Korulos 2 WSS Joure 2 Roda '70/Korulos Roda '70/Korulos 2 It Fean Nij Quick Libben 2 Roda '70/Korulos Korulos/Roda ' ODA (R) Korulos/Roda ' Vefo 2 Afgel Korulos/Roda ' Halen Korulos/Roda Korvesta Korulos/Roda DOS (K/A) V Korulos/Roda Niek Korulos/Roda Thrianta Roda '70/Korulos 5 Stadskanaal ' DWA/Argo 3 Roda '70/Korulos Roda '70/Korulos 5 De Parabool Rodenburg D1 - Korulos D1 3 2 Korulos D1 - Hoogkerk D Korulos D1 - Asko D3 5 2 Korulos D1 - Nic/Alfa college D1 6 8 Korulos F1 - WSS F1 8 1 Korulos F1 - Stadskanaal F1 8 0 Korulos F1 - Korwi F1 7 1

20 Pagina 20 STANDEN Team WS W G V PU DV DT Veenwouden Stadskanaal ' Roda '70/Korulos Nij Quick Libben It Fean Joure WIK ' It Fean Ritola Nij Quick Libben Roda '70/Korulos WSS Stadskanaal ' EKC Joure ZKC ' Korulos/Roda ' Korwi Vefo Halen ODA (R) Vitesse (Be) Noveas Elko Korvesta Korulos/Roda ' HHV Dos (K/A) V Niek Thrianta Nic./Alfa-college D Rodenburg D Asko D Korulos D Stadskanaal '74 D WSS D Hoogkerk D Korulos F Korwi F VDW-OLS F WSS F Roda '70 F Stadskanaal '74 F SDO (S) F

21

22

De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger

De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger Pagina 3 4 feb 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

WORDT LID VAN KORULOS

WORDT LID VAN KORULOS WORDT LID VAN KORULOS Jaargang 33, Nr. 3 De Inloper Pagina 3 15 december 2010 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter

Nadere informatie

WORDT LID VAN KORULOS

WORDT LID VAN KORULOS WORDT LID VAN KORULOS Jaargang 34, Nr. 1 De Inloper Pagina 3 1 september 2011 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Bestuur: Voorzitter Secretaris Zwanet Pinkster

Nadere informatie

WORDT LID VAN KORULOS

WORDT LID VAN KORULOS WORDT LID VAN KORULOS Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 3 25 april 2011 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Bestuur: Voorzitter Secretaris Zwanet Pinkster

Nadere informatie

De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger

De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger Pagina 3 25 augustus 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J.

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 6

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 6 Pagina 3 1 april 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 4

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 4 Pagina 3 25 augustus 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J.

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 31, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 31, Nr. 2 Pagina 3 19 september 2008 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 3

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 3 Pagina 3 12 november 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 7

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 7 Pagina 3 9 juni 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper. Van de voorzitter. Jaargang 31, Nr. 9. Pagina 4

De Inloper. Van de voorzitter. Jaargang 31, Nr. 9. Pagina 4 Pagina 3 18 juni 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2 Pagina 3 25 oktober 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2 Pagina 3 20 augustus 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 9

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 9 Pagina 3 25 mei 2008 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 0597 591142 SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

RITOLA JEUGDTOERNOOI. Zaterdag 23 augustus 2014 PROGRAMMABOEKJE

RITOLA JEUGDTOERNOOI. Zaterdag 23 augustus 2014 PROGRAMMABOEKJE RITOLA JEUGDTOERNOOI Zaterdag 23 augustus 2014 PROGRAMMABOEKJE Welkom Van harte welkom op het Ritola Jeugdtoernooi 2014. Net als vorig jaar vertrouwd op eigen Ritola terrein aan de Klencke in Zuidlaren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief KC de Pein - Week 47 - Jaar 2009. Uitslagen

Nieuwsbrief KC de Pein - Week 47 - Jaar 2009. Uitslagen Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 47 (2009) 3491 22-11-09 15:50 R5N Lintjo 5 - KIA 3 6-8 Dunoardhal 1613322-11-09 14:45 2A Kinea 1 - WSS 1 14-14 Heerenvee n 1391322-11-09 14:20

Nadere informatie

S :30 ZKC '19 1 KIOS (R) 1 N Wessels Boerhal ZUIDWOLDE DR :50 KIOS (R) 1 AVO 1 Buddingehof RUINERWOLD 12247

S :30 ZKC '19 1 KIOS (R) 1 N Wessels Boerhal ZUIDWOLDE DR :50 KIOS (R) 1 AVO 1 Buddingehof RUINERWOLD 12247 S1 12201 8-11-2015 14:30 ZKC '19 1 KIOS (R) 1 N Wessels Boerhal ZUIDWOLDE DR 12221 15-11-2015 14:50 KIOS (R) 1 AVO 1 Buddingehof RUINERWOLD 12247 22-11-2015 14:30 SIOS (W) 1 KIOS (R) 1 De Steense WOLVEGA

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 8 KANTINE

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 8 KANTINE Pagina 3 27 juli 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

:25 R4D Forward 3 - Kinea Noordwold e :00 R5K WWMD 3 - LDODK/AH Gorredijk Gorred (Skans)

:25 R4D Forward 3 - Kinea Noordwold e :00 R5K WWMD 3 - LDODK/AH Gorredijk Gorred (Skans) Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 06 (2006) 12-02-06 15:45 R2C DOS'46 4 - ASKO 3-12 Nijeveen 12-02-06 14:30 3D OWK 1 - Vitesse (Be) 1 10-16 Leek 12-02-06 14:20 3D Sparta (W) 1

Nadere informatie

Voorwoord. OPA HENK Cup

Voorwoord. OPA HENK Cup 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2019 Voorafgaand aan de afsluiting van het voetbalseizoen 2018/2019, organiseert de vvkloosterburen voor de 5 e maal haar pupillentoernooi O9 om de OPA HENK Cup Dit toernooi

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

53e jaargang nr maart 2016

53e jaargang nr maart 2016 Van het bestuur 53e jaargang nr. 28 13 maart 2016 T.O.P. heeft de zaalcompetitie er weer op zitten. Een seizoen met een aantal mooie resultaten. Van ons 1 e, het 3 e en de E2 was al bekend dat ze kampioen

Nadere informatie

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 18 (2008) 3624 04-05-08 14:00 R4G SIOS (W) 4 - VIOS (Nij) 2 6-10 Wolvega 3809 29-04-08 19:45 2A Moedig Voorwaarts 1 - De Pein 1 8-22 Wapservee

Nadere informatie

PROGRAMMA. 23 e. Gaveborg Oostwold 1/20. Zaterdag 9 juni Korfbaljeugdtoernooi. kv OWK Versie:

PROGRAMMA. 23 e. Gaveborg Oostwold 1/20. Zaterdag 9 juni Korfbaljeugdtoernooi. kv OWK Versie: PROGRAMMA 23 e Korfbaljeugdtoernooi Zaterdag 9 juni 2018 kv OWK Versie: 07-06-2018 Gaveborg Oostwold 1/20 Voorwoord Oostwold, 9 juni 2018 Korfbalvereniging OWK heet iedereen van harte welkom op het 23

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Overzicht van het nieuws in week 18 van het jaar 2013

Overzicht van het nieuws in week 18 van het jaar 2013 Overzicht van het nieuws in week 18 van het jaar 2013 De Pein speelt maar 1 helft tegen Vitesse, 3e wint De wedstrijdcondities waren redelijk, beetje wind, beetje knollig veld en redelijk wat zon. Helaas

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 KANTINE

De Inloper COLOFON. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 KANTINE Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 15 juli 2007 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 591142 SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

RITOLA JEUGDTOERNOOI. Zaterdag 1 september 2018 PROGRAMMABOEKJE

RITOLA JEUGDTOERNOOI. Zaterdag 1 september 2018 PROGRAMMABOEKJE RITOLA JEUGDTOERNOOI Zaterdag 1 september 2018 PROGRAMMABOEKJE Welkom Van harte welkom op het Ritola Jeugdtoernooi 2018. Vaste spil in de organisatie van dit toernooi in de afgelopen jaren, Bert Vedder,

Nadere informatie

13 e S.V.G. Zoontjens G-voetbalcup

13 e S.V.G. Zoontjens G-voetbalcup 13 e S.V.G. Zoontjens G-voetbalcup SVG ZOONTJENS G-VOETBAL CUP 2 INHOUDSOPGAVE 1. Inhoudsopgave pag. 3 2. Voorwoord pag. 5 3. Informatie pag. 6 4. Dagprogramma pag. 7 5. Indeling poules kleedkamers pag.

Nadere informatie

Uitslagen. Verslagen. De Pein 3 bindt OWK 2 aan de zegekar!

Uitslagen. Verslagen. De Pein 3 bindt OWK 2 aan de zegekar! Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 37 (2005) 2556518-09-05 14:30 3D ODA (R) 1 - Club Brothers 1 15-8 Roderwold e 2531318-09-05 14:30 3D OKO/Bies 1 - Vefo 1 16-14 Opende 2124518-09-05

Nadere informatie

Toernooiprogramma. 20 e. Jeugdtoernooi. kv OWK. Sportpark Oostwold 1/20

Toernooiprogramma. 20 e. Jeugdtoernooi. kv OWK. Sportpark Oostwold 1/20 Toernooiprogramma 20 e Jeugdtoernooi kv OWK Zaterdag 22 augustus 2014 Versie: 18-08-2015 v4 Sportpark Oostwold 1/20 Voorwoord Oostwold, 22 augustus 2015 Korfbalvereniging OWK heet iedereen van harte welkom

Nadere informatie

Rheko info nr mei adres Rheko: website :

Rheko info nr mei adres Rheko: website : 3 Rheko info nr. 39 13-19 mei 2018 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Donderdag: Competitiewedstrijd Rheko B1 Amicitia B1, aanvang 20.00 uur, aanwezig 19.00 uur. 17 05 Opstelling

Nadere informatie

Programmaboekje Jeugdtoernooi

Programmaboekje Jeugdtoernooi Programmaboekje Jeugdtoernooi KV Fortissimo te IJsselstein Zaterdag 26 augustus 2017 Welkom bij KV Fortissimo te IJsselstein! Het is al weer een aantal jaar geleden dat Fortissimo voor het laatst een eigen

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Welkom bij korfbalvereniging TOP/SolarCompleet Programmaboekje jeugdtoernooi

Welkom bij korfbalvereniging TOP/SolarCompleet Programmaboekje jeugdtoernooi Welkom bij korfbalvereniging TOP/SolarCompleet Programmaboekje jeugdtoernooi Het is ons een genoegen om jullie te verwelkomen op het complex van korfbalvereniging TOP/SolarCompleet. Dit is het zestiende

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2017 Voorafgaand aan de afsluiting van

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Overzicht van het nieuws in week 50 van het jaar 2012

Overzicht van het nieuws in week 50 van het jaar 2012 Overzicht van het nieuws in week 50 van het jaar 2012 KC de Pein en Jan Wagenaar per direct uit elkaar Hoofdtrainer Jan Wagenaar en Korfbalclub De Pein uit Opeinde gaan per direct uit elkaar. Dit is maandag

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2016 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober vindt alweer de 14e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi P R O G R A M M A RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi maandag 28 december 2015 Sporthal Buitenhof Duke Ellingtonstraat 2 te DELFT Voorwoord Voor he 3 e achtereenvolgende jaar staat

Nadere informatie

Zaterdag 8 januari 2011 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams:

Zaterdag 8 januari 2011 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder. Deelnemende teams: Zaterdag 8 januari 0 organiseert d.v.v. Delft op sportpark Kerkpolder 5 e Stad Delft C-CUP Deelnemende teams: Concordia C D.v.v. Delft C DHC C DVC C Full Speed C SEP C Vitesse Delft C Wippolder C Te winnen

Nadere informatie

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 3 en 4

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 3 en 4 47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2017 PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 3 en 4 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de tweede keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 april 2019 Van de redactie: Beste lezer, De lente is begonnen! De zon schijnt, de laatste wedstrijden van het zaalseizoen worden deze week gespeeld en over een paar weken gaan we weer naar buiten. Dat

Nadere informatie

55e jaargang nr oktober 2017

55e jaargang nr oktober 2017 55e jaargang nr. 10 15 oktober 2017 Van het bestuur: Denken alle leden van 15 jaar en ouder a.s. woensdag aan de J.A.V. Aanvang 19.30 uur in ons clubgebouw: t Tophuus. Graag op tijd komen, zodat we om

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA FRIS HET NIEUWE JAAR IN De laatste competitiewedstrijden van 2016 zijn inmiddels gespeeld en het nieuwe jaar gaat zijn intrede nemen. Maar eerst komen de feestdagen nog en traditiegetrouw het oliebollentoernooi

Nadere informatie

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6 47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2017 PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de tweede keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

SC Elim 7 tegen 7 voetbaltoernooi Zaterdag 17 Juni 2017

SC Elim 7 tegen 7 voetbaltoernooi Zaterdag 17 Juni 2017 SC Elim 7 tegen 7 voetbaltoernooi Zaterdag 17 Juni 2017 HOOFDSPONSOR 7 tegen 7 toernooi info@auto-wobo.nl tel: 0528-361538 Voorwoord Spelers en supporters welkom op het jaarlijkse 7 tegen 7 toernooi bij

Nadere informatie

PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 3 en 4

PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 3 en 4 48 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2018 PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 3 en 4 Versie 1.0.2 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de derde keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het

Nadere informatie

Programma Coachavond

Programma Coachavond Programma Coachavond 19-09-2019 1. Opening 2. Organisatie Sudosa-Desto/Jeugdcommissie 3. Taken coach 4. Veilig sportklimaat 5. Competitie informatie Uitleg digitaal wedstrijdformulier Opstellingsbriefjes

Nadere informatie

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016 Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06 Programmaboekje Beste kinderen en begeleiders, Welkom bij het Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06. Op woensdagochtend 8 december wordt er een spelochtend voor de groepen,

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

De Heemsvlieter. Bestuur. 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12

De Heemsvlieter. Bestuur. 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12 1 2 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12 De Heemsvlieter Korfbalvereniging Heemskerk Beverwijk Combinatie Spoorsingel 82, 1946 AG Beverwijk, tel. 0251-238841 Rekeningnummer IBAN: NL18INGB 0000 014052

Nadere informatie

Overzicht van het nieuws in week 10 van het jaar 2014

Overzicht van het nieuws in week 10 van het jaar 2014 Overzicht van het nieuws in week 10 van het jaar 2014 Einde zaalseizoen nadert, (mogelijke) kampioenen bij KC de Pein Met nog één week in de zaal zijn de meeste kaarten al geschud. Het derde team is uitgespeeld

Nadere informatie

Kick-off dag 25 augustus 2018

Kick-off dag 25 augustus 2018 Kick-off dag 25 augustus 2018 Versie 1.8 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Reglement Toernooi... 4 Deelnemende teams en kleedkamers... 6 Keepershandschoenen... 8 Foto s... 9 Plattegrond JVC Cuijk... 11 Spelinstructies...

Nadere informatie

Wedstrijdn WedstrijddatuAanvangstijAanduiding Thuis team Uit team Accommodatie naam Plaats :45 E-jeugd KIOS (R) E1 SIOS (W) E2

Wedstrijdn WedstrijddatuAanvangstijAanduiding Thuis team Uit team Accommodatie naam Plaats :45 E-jeugd KIOS (R) E1 SIOS (W) E2 Wedstrijdn WedstrijddatuAanvangstijAanduiding Thuis team Uit team Accommodatie naam Plaats 36730 11-11-2017 11:45 E-jeugd KIOS (R) E1 SIOS (W) E2 Buddingehof RUINERWOLD 32597 11-11-2017 11:45 E-jeugd KIOS

Nadere informatie

HBC F-Pupillen Paastoernooi 19 april HBC F- Pupillen Paastoernooi 19 april 2014

HBC F-Pupillen Paastoernooi 19 april HBC F- Pupillen Paastoernooi 19 april 2014 HBC F- Pupillen Paastoernooi 19 april 2014 1 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens de jeugdtoernooien commissie heten wij u van harte welkom op ons prachtige complex voor het jaarlijkse Paastoernooi voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 werd gevolgd. Jaargang 2 - Nummer 12 03-12-2008 Sinterklaasfeest was een groot succes Wel een miljoen kinderen en iets minder ouders waren vorige week woensdag (26

Nadere informatie

EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16

EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16 EXTRA UITGAVE ALV 2016 nr 3a 15-16 Op woensdag 30 maart is er weer een ALV. Locatie : Buurtacademie Doesburg De Linie 4. Aanvang 20.00 uur. Van de redactie : In de aanloop naar de ALV stelden we 5 vragen

Nadere informatie

RITOLA JEUGDTOERNOOI. Zaterdag 26 augustus 2017 PROGRAMMABOEKJE

RITOLA JEUGDTOERNOOI. Zaterdag 26 augustus 2017 PROGRAMMABOEKJE RITOLA JEUGDTOERNOOI Zaterdag 26 augustus 2017 PROGRAMMABOEKJE Welkom Van harte welkom op het Ritola Jeugdtoernooi 2017. Net als vorig jaar vertrouwd op eigen Ritola terrein aan de Klencke in Zuidlaren.

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 7 en 8

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 7 en 8 47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2017 PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 7 en 8 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de tweede keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste deelnemers,

VOORWOORD. Beste deelnemers, VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het E-toernooi 2014 van Sportclub Monster op sportpark Polanen. Vandaag zullen 30 teams in actie komen in 6 verschillende poules en strijden om de eer in

Nadere informatie

46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016. PROGRAMMA Vrijdag 15 april

46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016. PROGRAMMA Vrijdag 15 april 46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016 PROGRAMMA Vrijdag 15 april 2016 WWW.KV-KLIMOP.NL Voorwoord Beste deelnemers, Voor het eerst sinds het onstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

54e jaargang nr november 2016

54e jaargang nr november 2016 54e jaargang nr. 13 20 november 2016 Van het bestuur En daar zit je dan. Na een paar jaar weer een voorwoord schrijven. Voor de zomer hebben Enno de Boer, Dinand de Groot en ik met elkaar om tafel gezeten

Nadere informatie

Uitslagen. Verslagen. Weifelende competitieouverture brengt de Pein wel 2 punten

Uitslagen. Verslagen. Weifelende competitieouverture brengt de Pein wel 2 punten Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 36 (2005) 2476411-09-05 14:30 3D De Pein 1 - Vefo 1 12-11 Douwekam 2377111-09-05 14:30 R2C Ritola 2 - LDODK/AH Gorredijk 3 16-15 Zuidlaren 2192011-09-05

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2017 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 31 oktober tot en met zaterdag 4 november vindt alweer de 15e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie! Nieuwsbrief 2018 - nummer 7 Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen maar wil je dat wel graag? Stuur dan een mail naar secretaris@vitessebeilen.nl! Het bestuur van Vitesse is op zoek naar een nieuw bestuurslid!

Nadere informatie

53e jaargang nr november 2015

53e jaargang nr november 2015 53e jaargang nr. 15 29 november 2015 Van het bestuur Afgelopen zaterdag had ik de vreemde gewaarwording om alleen op de uit tribune te zitten in een sporthal in Hardenberg. Een beetje raar gevoel om in

Nadere informatie

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!!

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! We kijken er ieder jaar weer naar uit!!! Het zogenaamde ALLESISMOGELIJK.NL INTERNATIONALE F1-TOERNOOI beleefde op zaterdag 24 mei zijn 5 e

Nadere informatie

Toernooiboekje C junioren

Toernooiboekje C junioren Toernooiboekje C junioren 4 juni 2016 27-5-2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE SAILORS JEUGDCUP 2013 0223-610623 www.beekmanglas.nl Welkom bij de 8e editie van de Sailors Jeugdcup! VOORWOORD door de toernooileiding Namens de afdeling zaalvoetbal van M.S.V. Zeemacht

Nadere informatie

PVCV C/D-toernooi zaterdag 19 mei Inhoud:

PVCV C/D-toernooi zaterdag 19 mei Inhoud: Inhoud: Pagina 3 Voorwoord/welkom Pagina 4 Deelnemende verenigingen Pagina 5 Informatie Pagina 6 Route Pagina 7 Toernooireglement Pagina 8 Veldindeling sportpark Pagina 9 t/m 11 Ochtend programma D pupillen

Nadere informatie

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document]

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 2017 [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 20 mei 2017 Wij heten de deelnemende verenigingen van harte welkom bij het Hoekman Toernooi voor JO15- en JO13-teams

Nadere informatie

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13!

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! JO13 Pupillen Toernooi 2018 1 Rotterdam, maart 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

52e jaargang nr december 2014

52e jaargang nr december 2014 52e jaargang nr. 18 21 december 2014 Van het bestuur Zo aan het eind van het jaar wordt er op allerlei manieren vaak terug gekeken wat er allemaal is gebeurt het afgelopen jaar. Maar daarnaast is er vanaf

Nadere informatie

TOERNOOI. C en B JUNIOREN

TOERNOOI. C en B JUNIOREN TOERNOOI C en B JUNIOREN Welkom op het C en B - JUNIOREN Toernooi van SSV 65. Dit is de 3 e editie van een jaarlijks terugkerend evenement. Op deze dag worden 2 Toernooien gespeeld, s ochtends de C-junioren

Nadere informatie

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15

KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 KFC MARKE JEUGD PAASTORNOOI 2018 U10 U11 U15 30 & 31 maart 2018 2 april 2018 PROGRAMMABOEKJE Marke, maart 18. Beste sportvrienden, het jeugdbestuur van KFC Marke heet U van harte welkom op zijn jaarlijks

Nadere informatie

Provinciaal Kampioenschap. Schoolkorfbal 2016 van Groningen & Drenthe. 4 juni 2016 Korfbalvereniging Thrianta, Hoogeveen

Provinciaal Kampioenschap. Schoolkorfbal 2016 van Groningen & Drenthe. 4 juni 2016 Korfbalvereniging Thrianta, Hoogeveen Provinciaal Kampioenschap Schoolkorfbal 2016 van Groningen & Drenthe 4 juni 2016 Korfbalvereniging Thrianta, Hoogeveen Welkom in Hoogeveen, welkom bij korfbalvereniging Thrianta Het was al meer dan 25

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.11 14112017-2018 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie zaterdag 19 november ZKC 19 AKC A1 19.00 17.30 Zuidwolde zaterdag 19 november AKC B1 SDO B1 10.00 09.30

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Praatpaal jaargang 27 2 24-02-2019 VAN HET BESTUUR Na de mooie en uitgebreide inleiding van onze secretaris Erik in de Praatpaal van afgelopen week, is het nu mijn beurt om een stukje te schrijven. Weinig

Nadere informatie

WELKOM S.G.V. Je bent vanaf uur welkom op onze kunstgrasvelden. Laten we hopen op mooi weer, dan is de dag vooraf al geslaagd te noemen!

WELKOM S.G.V. Je bent vanaf uur welkom op onze kunstgrasvelden. Laten we hopen op mooi weer, dan is de dag vooraf al geslaagd te noemen! WELKOM Welkom op het elfde schoolkorfbaltoernooi van SGV! Na grote inspanningen van vele vrijwilligers wordt er op 5 april het schoolkorfbaltoernooi van SGV gehouden op onze kunstgrasvelden aan de Sportlaan

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

48 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 7 en 8

48 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 7 en 8 48 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2018 PROGRAMMA Vrijdag 13 april 2018 Groep 7 en 8 Versie 7 april 2018 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de derde keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi

Nadere informatie