de stijl van de Carriere Vrouw

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "de stijl van de Carriere Vrouw"

Transcriptie

1 de stijl van de Carriere Vrouw

2 inhoud Inleiding Modenieuws Chique Casual Top 3 Merken Online-Offline Winkels Lichaamsbeweging Beautyboetiek Quotes Accessoires De Stijl van de Carriere Vrouw Ontwerpen Wie zijn wij Bronnenlijst INHOUD

3 inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met het doel vrouwen binnen de doelgroep persoonlijk te interviewen, of via te enqueteren. De uitkomst van deze interviews en enquetes zijn nu verwerkt in dit mini magazine. Uit de interviews kwamen duidelijke trends in antwoorden naar voren. Allen gaan netjes naar kantoor of afspraak. Graag met mooie hakken en accessoires natuurlijk. Een nieuwe ontwikkeling is de term casual-chique, een goede donkerblauwe of zwarte jeans zonder vlekken of scheuren, gecombineerd met met een strak klassiek, in het oog springend colbert. Hip, strak en representatief. Een duidelijke eye-catcher binnen het outfit hoeft niet speciaal altijd in het kledingstuk verwerkt te zijn. Het kan ook een sieraad, sjaal, broche of een paar schoenen zijn. Als ze op pad gaat om te shoppen, gaat de carrierevrouw graag naar de betere winkels. Bij gebrek aan tijd, kiest ze voor een online winkel. Naast kleding is het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien. Een make-upje en crèmepje en luchtjes zijn een must. Voor haar is het ook belangrijk om met regelmaat naar de kapper en schoonheidsspecialiste te gaan. Sporten is ook een belangrijke verzorging van het lichaam, om het goed gezond en mooi strak in vorm te houden. Bij deze wil ik de carrierevrouwen nogmaals bedanken met hun hulp bij dit onderzoek en wens ik u heel veel leesplezier.

4 mode nieuws Het liefst blauw Vrouwen dragen het liefst donker gekleurde kleding. Vooral blauw is op dit moment de favoriete kleur met 38%. En op een ruime afstand gevolgd door zwart (26%) en rood (24%). Allerdaags figuur Ronde billen, aanwezige heupen en een buikje. Een eatalagepop-mannequin met verschillende lichaamsvormen. Vrouwen denken nu te vaak, als ze door een etalageruit kijken, Dat staat mij nooit. Maar als de mannequins een allerdaags figuur hebben, durven ze eerder de winkel in te lopen en een kledingstuk aan te passen. Kleurcombinaties De zomerkleuren van dit jaar zijn geel, pistachgroen, turkois en deze het liefst met elkaar gecombineerd. Maar het zijn niet de beste kantoorkleuren. Gedekte kleuren als zwart, bruin en donkerblauw zijn veel geschikter, zeker in de winter. In de zomer kiest de carrierevrouw voor het opvrolijker door combinaties met pastels als lichtblauw, maar ook zachtgrijs, vanillegeel, roomwit en spierwit. bron: De Telegraaf.nl

5 chique casual Voor afspraken met klanten, zakelijke contacten met banken en vergaderingen, kleed ze zich net, zakelijk-chique. Percentage 22,6% van de vrouwen. In haar vrije tijd draagt ze meestal een spijkerbroek met gympen. De stijl is minder zakelijk, de jasjes blijven keurig in de kast hangen. 44.7% omschrijft haar stijl als Casual. Vroeger Vroeger was de kledingkeuze stijf en standaard, zoals binnen een branch van je verwacht werd. Mantelpakjes waren niet in trek. Wel als de mantelpakjes gecombineerd werden met andere kleuren of stoffen. Eindelijk vrijdag Op sommige kantoren of bedrijven is de Casual Friday ingevoerd. Een groot aantal dames is blij dat de panty s uit mogen. De stijl van nu Tegenwoordig wordt er vooral veel kleding gecombineerd: Chique met Casual. Maar ook de stijl van de carrierevrouw is veranderd in de afgelopen jaren. Haar stijl is zakelijker, maar ook vrouwelijker geworden. Minder stijf en meer moderne details, apart en zelfs een tikje casual. Onder invloed van leeftijd, functie, eigen ontwikkeling vinden de vrouwen het niet meer nodig om er stijf uit te zien. Percentage 33,8% van de vrouwen vindt dat haar stijl Chique-Casual is.

6 MERKEN TOP 3 De top 3 van de meest gedragen kledingmerken Vanilia Hugo Boss Drykorn 41% 38% 21% 100% +

7 merken top 3 nr.1 vanilia Land: Nederland Opgerich t: Vanilia bestaat sinds de jaren tachtig en opende vanaf 1994 vijftien winkels in monumentale panden. Lijnen : Vanilia is een collectie die vooral vrouwelijkheid uitstraalt. Vanilia Elements is een zakelijke collectie met een uitgebreide, vrouwelijke basiscollectie en goede pakken. VNL is een collectie die is gebasseerd op jeans en chique-sportieve kledingmodellen. Publiek: Vanilia richt zich op de moderne, trendbewuste en ambi- tieuze vrouw, die valt voor mooie kwaliteit, een vrouwelijke snit met een rijke en luxe uitstraling. Vanilia richt zich op een brede leeftijdsgroep (20-50 jaar). Door hoogwaardige materialen en Nederlandse pasvorm wil Vanilia ook de oudere binnen deze doelgroep goed kunnen bedienen. Tot slot Vanilia maakte haar catwalkdebuut tijdens de Amsterdam International Fashion Week (AIFW) op 28 januari Nederlandse mode met internationale alure. Dat is waar Vanilia voor staat.

8 merken top 3 nr.2 hugo boss Land: Duitsland Opgerich t: In 1924 opgericht door Hugo Boss. In 1998 werd de eerste collectie voor vrouwen gelanceerd. Lijnen : Boss Black is een moderne en tegelijkertijd klassieke kledinglijn. Zowel zakelijk als informeel. Boss Orange is deels geinspireerd op bohemien invloeden. In 2010 werd de lijn uitgebreid met op denim gebaseerde casual kleding. Hugo is een lijn met vernieuwende designs. In deze lijn is veel ruimte voor creativiteit. Publiek: Hugo Boss richt zich op een brede leeftijdsgroep (20-50 jaar), die zich in het zakenleven begeven, of zich verbonden voelen met zakelijke kleding. Tot slot In de eerste begin jaren was het merk vooral gericht op mannen. Later is het merk ook sterk op dames gaan richten. Hugo Boss maakt niet alleen kleding maar ook schoenen, parfum, brillen, horloges en andere accessoires.

9 merken top 3 nr.3 drykorn Land: Duitsland Opgericht: Drykorn is opgericht in 1996 door Marco Goetz. Lijnen: Drykorn heeft een totaalcollectie van basics, blouses, pan- talons en jasjes voor dames. Het merk heeft een vaste uitstraling, door het produceren van klassieke items met een moderne afwerking. Drykorn staat ook bekend om het gebruik van kwalitatieve stoffen, hoogwaardige bewerkingen en een fijne pasvorm. Het merk is modieus, de items zijn tijdloos en chique. Publiek: Drykorn trekt zelfverzekerde en onafhankelijke persoonlijkheden. Vrouwen met een zeker gevoel voor stijl is dan ook haar uitgangspunt. Tot slot In de eerste jaren bracht het merk vooral broeken uit. Drykorn heeft zich heel snel, binnen een paar seizoenen, ontwikkeld tot een internationaal modelabel.

10 online offline Voor haar kleding bezoekt de carrierevrouw graag winkels. Hier kan ze kleding passen en materialen voelen. Ongeveer 40% van de vrouwen bezoekt regelmatig webwinkels. Omdat ze dat gemakkelijk vindt. Tijd speelt altijd een belangrijke rol in het leven van de carrierevrouw. Aantal items Een naar verhouding klein percentage vrouwen, 22,1%, koopt een paar kledingstukken tegelijk, zodat ze vaker iets nieuws in de kast hebben hangen. Het liefst koopt de carrierevrouw, 77,9%, zoveel mogelijk kledingstukken in één keer. Ze hoeven minder vaak op pad, tijd is schaars.

11 winkels Mooi warenhuis Gelukkig bestaat De Bijenkorf. Het is een prettig luxe warenhuis. De Bijenkorf verkoopt heel veel merken die we graag dragen. En als we in de buurt zijn, kijken we meestal even of ze iets leuks hebben. De Bijenkorf is een goede winkel waar je je eigen ding kunt doen Online winkels Vooral sites als Zalando, Zara, We like fashion, Omoda, Vimodos en V&D doen het goed. De keuze die wordt aangeboden, maar ook het retourneren van items gaat bij deze sites gemakkelijk. Vaste winkels De Bijenkorf, Maison Scotch, Superstar, Vanilia, Zara.

12 lichaamsbeweging Dol op rennen Van alle sporten die er zijn, is hardlopen het populairst met 38.8% onder de carrierevrouwen. Meer activiteiten Naast het hardlopen doen we ook graag andere actieve sporten. Bootcamp, dansen, hockey, tennis en yoga. Hoe lang nog? 1 uur per week 11.4% 2 uur per week 27.7% 3 uur per week 34% 4 uur per week 26.9% Sommige dames geven aan meer te willen sporten, maar daar de tijd niet voor kunnen vinden. En een aantal probeert moed te verzamelen om te beginnen met sporten, en het vooral vol te houden. Waarom sport? Dat sporten belangrijk is, weten we allemaal. Voor onze gezondheid, maar ook om fit te blijven en conditie op te bouwen. Daarnaast is het ook belangrijk ons postuur lekker in shape te houden. Een aantal dames sport ook voor het plezier. Uiteindelijk wordt het een soort verslaving.

13 beauty Make-Up Nr. 1 Chanel en Clinique Nr. 2 M.A.C. Nr. 3 Lancôme Nr. 4 L Oreal Schoonheids specialiste Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste is voor de carrierevrouw een verwen momentje. Ze wil graag goed advies over crêmes, lotions en make-up. Eau de parfum Nr. 1 Chanel - Chance Nr. 2 Dolce & Gabbana - Light blue Nr. 3 Jill Sander - Eve Nr. 4 Hugo Boss - Boss Orange Schaar erin Voor ons haar gaan we elke 6 a 8 weken naar de kapper om te knippen, om de 12 a 14 weken gaan we naar de kapper om ons haar een kleurtje te geven.

14 quotes Het liefst koop ik in de sale Sommige vrouwen zien er extreem goed uit met mooie en hippe outfits. Anderen zien er echt niet uit in mijn beleving Ik ben me vrouwelijker gaan kleden sinds ik moeder ben geworden Voornamelijk duurdere kleding als het tijdloos is, aan echte mode-items besteed ik minder geld. Ik ben een saaie huismus geworden We kopen onze sieraden altijd in het buitenland Volgens het kledingprotocol moeten de medewerkers ten alle tijden professioneel en zakelijk gekleed zijn Ze gaan uiteindelijk toch dezelfde tuttige kant uit. Maar de kledingstijl is later wel losser geworden. Dan ga ik niet in mijn fleece trui zitten Zij zeiden: Kleed je gewoon vrouwelijk Ik ben best bereid veel te betalen, maar dan moet het wel een bijzonder kledingstuk zijn. Vroeger las ik altijd van die modebladen, maar nu is dat helemaal niet zo. Geen voorkeur voor specifiek materiaal. Liever geen zweetstofjes. Sporten doe je buiten en niet binnen in een zweethok Ik zou moeten beginnen met hardlopen, maar dat vind ik helemaal niet leuk Ik zal nooit een heel duur pak kopen Je gaat zeker en vast vragen welke parfums

15 accessoires Zonnebril 44% van de carrierevrouwen beschouwd een zonnebril als een accessoire. Ze heeft meestal meerdere monturen, en een mix van goedkope en duurdere brillen. Soort Schoen Brede hakken, smal hakje, laarzen met een hak, pumps, sleehakken. Laarzen, cowboylaarzen, enkel-laarzen, hoge laarzen. Zomerschoenen, met hak, open schoenen. Gympen Sieraden Ringen zijn de populairste sieraden van de carrierevrouw. Gevolgd door oorbellen en het horloge is erg favoriet. Schoenen De ene vrouw ziet het als een accessoire, de ander heeft een kast vol met schoenen, omdat ze een schoenentik heeft. Naast dat schoenen mooi moeten zijn, moeten ze ook een goede pasvorm hebben en van hoge kwaliteit zijn. Het liefst draagt de carrierevrouw hakken. Zowel een klein hakje als een killer-hak, als het maar een hakje heeft. De meeste vrouwen vinden dat een hak vrouwelijk en elegant overkomt. De zonnebril is wel een accessoire, maar vooral als we buiten gaan Merken Ab Donkers, Adidas, Bitter, Van Bommel, Daniele Dentici, Fred de la Bretoniere, Freelance, Gabor, Hugo Boss, Panara, Paul Noyen, Sacha, Shabbies, Zendra, Shoebaloo. Fred De La Bretoniere

16 DE STIJL VAN DE Kledingstijl Merken Schoenen Accessoires carriere vrouw Haar stijl is vrouwelijk, netjes en klassiek. Een rustige basis, met een tikje kleur, in combinatie met een eye-catcher. In haar vrije tijd is ze vooral casual. Op sommige kantoren heeft de Casual Friday haar intrede gemaakt. Een aantal dames is blij, omdat de panty s eindelijk uit mogen. Uit de enquete waarin 62 merken in opgenomen zijn, draagt de carrierevrouw graag de volgende merken: Drykorn, Hugo Boss, Mexx, Superstar, Vanilia en Zara. Naast de grote, bekende merken zijn ook exclusieve Italiaanse merken populair bij de carriere vrouw zoals Etro en Armani en Roberto Cavalli. Het liefst loopt de carriere vrouw op hoge hakken. Het maakt je lang en het staat super vrouwelijk. Laarzen worden gedragen met of zonder hak. De schoenen moeten van mooi leer gemaakt zijn, een goede pasvorm hebben en van goede kwaliteit zijn. Het zijn vooral de Italiaanse merken die hoog scoren, een goede tweede plaats voor de Belgische merken. De carrierevrouw houdt van sieraden, met name ringen en oorbellen. Kettingen en armbanden moeten comfortabele dragen en niet in de weg zitten tijdens het werk, of overdadig lawaai maken. De (zonne) bril, voor de één is het van groot nut, voor de ander is het een leuk accessoire. Vaak koopt ze meerdere monturen, in verschillende stijlen. Sjaals, de ene vrouw is er dol op, en de ander vindt het te

17 graag geziene ontwerpen Voor de een is het een hoge broek. Voor de ander een colbert in kleur. Een kek jurkje is een must gebleken. Graag iets uitdagend maar wel gekleed. Alle kleding is ontworpen met een detail in kleur, vorm of fournituur. Colberts met kleur c.q. dessins 36% Jurkjes met zakelijke look maar uitdagend 17% Stoere zakelijke rokjes 14% Nette pantalons met casual details 13% Gilets met apart detail 8% Blouses met kleur 7% Hoge taille pantalon 5% 100% +

18

19

20

21

22 wie zijn wij Glas Corporate Design in Fashion Gespecialiseerd in Ontwerpen en produceren van kledingconcepten voor bedrijven en reclamebureaus. Passie Kleding, vooral kostuums op een andere manier presenteren. Meer kleur, aparte details en vorm.

23 bronnenlijst Informatie Interviews Gesprekken met heel veel verschillende carrierevrouwen. Websites nu.nl, detelegraaf.nl, Trendstyle.net, hugoboss.com, drykorn.com, vanilia.com Tijdschriften Linda Magazine, Collectioni, Jackie Business, Elle, Voque Italia, Voque Nederland, L Officiel, I-D, Harpers Bazaar. Afbeeldingen Websites detelegraaf.nl, hugoboss.com, drykorn.com, vanilia.com, ringsinabox. com, bubblews.com, womanistical.nl,neeringweblog.nl, maccosmetics. nl, beautybody.nl,parfumforyou.nl, beutyfree.com, noahoosterbeek.nl

24

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

Een overzichtelijke garderobe met Capsules

Een overzichtelijke garderobe met Capsules Een overzichtelijke garderobe met Capsules Om meer overzicht te krijgen in je garderobe en met minder kledingstukken meer outfits te creëren, kun je een garderobe in capsules indelen. Een capsule is een

Nadere informatie

Leesboekje de kleding

Leesboekje de kleding Leesboekje de kleding Leesboekje De Kleding Pagina 1 Dit is de broek. Dit is de trui. Dit is de rok. Dit is de jurk. Dit is de bh. Dit is de onderbroek. Dit is het T-shirt. Dit is de panty. Dit is het

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7%

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Het belang van een goed uiterlijk De eerste indruk, welk signaal geef je? Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

De mode regeert. pagina 20, Het Financieele Dagblad Bijlage

De mode regeert. pagina 20, Het Financieele Dagblad Bijlage De mode regeert In onze mediacratie is het uiterlijk van de politicus belangrijk. Met de verkiezingen van komende woensdag in zicht doen de lijsttrekkers hun best, maar het kan altijd beter. Speciaal voor

Nadere informatie

Kledingstijl Flamboyant / Casual

Kledingstijl Flamboyant / Casual Kledingstijl Flamboyant / Casual 2017 Wat is kledings1jl? En hoe kom ik er achter wat mijn s1jl is? Als je met een capsule wardrobe wil beginnen, is het een goed idee om eerst een plan te maken voor deze

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand MAGAZINE VOORJAAR 2010 Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost 27 9603 AA Hoogezand 0598 38 05 60 www.gjmulder.nl Jacks vanaf 199, 95 Polo s 49, 95 Pantalon 79, 95 Shorts 69, 95 2 voor 119, - Polo s

Nadere informatie

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care 01 Spring is coming GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER EDITORIAL door Ruud Bogers BLZ 04 04 10 SAVE THE DATE Noteer alvast in je agenda!

Nadere informatie

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8 I N H O U D MODE IS NIET MOEILIJK Voorwoord 8 D E E L 1 Mode, doe niet zo moeilijk 12 BELANGRIJKE LESSEN UIT DE Mode-industrie 14 - Hoe het allemaal begon 17 - Serieus aan de slag 19 - Project Catwalk

Nadere informatie

Eerste indruk: je eigen online stijladviseur met Outfittery

Eerste indruk: je eigen online stijladviseur met Outfittery Eerste indruk: je eigen online stijladviseur met Outfittery Geen zin om in een krap pashokje broeken te passen, maar wil je wel advies op maat? Outfittery biedt een oplossing. Kleding wordt nog grotendeels

Nadere informatie

MANTELPAK MONOLOGEN. 76 l MODE.

MANTELPAK MONOLOGEN. 76 l MODE. MANTELPAK MONOLOGEN Als we gaan vergaderen met machtige mannen, dragen we geen Hello Kitty-naveltruitje, dat moge duidelijk zijn. Maar een Hillary-broekpak is ook nergens voor nodig. 76 l MODE. SYLVIA

Nadere informatie

ue en Nu beschikbaar in de App Store Download nu door de QR code te scannen

ue en Nu beschikbaar in de App Store Download nu door de QR code te scannen Wij gaan de manier waarop jij je kleedt revolutionaliseren. Onze app visualiseert jouw kledingkast zodat je precies weet wat je moet dragen. Neem je garderobe mee waar je ook bent Maak eindeloze combinaties

Nadere informatie

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect SCANDIC softness FRIS, CLEAN EN ZACHT! Het najaar hoeft niet donker te zijn, deze zachte kleuren en texturen kleuren je outfit en geven je meteen een nieuwe winterse look. Optisch effect Een trui gecombineerd

Nadere informatie

MODEBOEK MARIE SERMSRI

MODEBOEK MARIE SERMSRI MODEBOEK MARIE SERMSRI INLEIDING INHOUD Mijn boek gaat over de mode. Ik vind het een leuk thema en ben er zelf ook wel een beetje geïnteresseerd in. In dit boek gaan jullie mode uit de geschiedenis en

Nadere informatie

5Wat doe ik aan als ik ga

5Wat doe ik aan als ik ga DC 5Wat doe ik aan als ik ga solliciteren? 1 Inleiding Veel mensen vragen zich af: Wat moet ik aantrekken als ik ga solliciteren, moet ik opvallen of juist niet? Veel mensen vinden het echter lastig om

Nadere informatie

zomer 08 vrolijke vrouwelijkheid

zomer 08 vrolijke vrouwelijkheid fashion No Man s Land Claudia Strater we woman scapa zomer 08 vrolijke vrouwelijkheid Caroline MC Cartney biss Soms elegant, soms sexy en ondeugend of nonchalant en soms supergepassioneerd; de mode eert

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2 Lente/zomer 2015

Nieuwsbrief nr. 2 Lente/zomer 2015 Musthaves/trends voor Lente/zomer 2015 voor de man & de vrouw; Shirley s choice voor Lente/zomer 2015; Het True colour kleuradvies AANBIEDING tot 01-07-2015 vanaf 110 euro all in vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND Tricorp Premium: Kleding met een knipoog naar fashion Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding,

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

Koffer inpakken voor Parijs

Koffer inpakken voor Parijs Koffer inpakken voor Parijs Op mijn reisblog wil ik het niet alleen bloggen over mooie bestemmingen, dromen bij de bucketlist en de leuke, interessante en actieve dingen die je daar kunt gaan doen. Wat

Nadere informatie

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente.

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. lente 05 nieuwe collectie fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. op je mooist Mooie momenten vragen om mooie jurkjes. man

Nadere informatie

Autumn Winter. Laat u inspireren door de nieuwste looks van dit seizoen! 2 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016

Autumn Winter. Laat u inspireren door de nieuwste looks van dit seizoen! 2 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016 Autumn Winter 2016 Laat u inspireren door de nieuwste looks van dit seizoen! 2 BEN BORST AUTUMN WINTER 2016 Sportieve silhouetten Voor u ligt ons najaar/winter 2016 magazine

Nadere informatie

Wat zie je er leuk uit!

Wat zie je er leuk uit! 89 89 HOOFDSTUK 6 Wat zie je er leuk uit! WOORDEN 1 Kies uit: kort paars steil krullen kapper 1 Het haar van de vrouw is niet zwart. Het is! 2 Gisteren ben ik bij de geweest. 3 Mijn zoon heeft in zijn

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

ALTIJD LEKKER LOPEN NAJAARSCOLLECTIE 2014 WINTERTRENDS MEIJERINK SCHOENEN: ER STAAT BIJ ONS ALTIJD EEN KOPJE KOFFIE KLAAR

ALTIJD LEKKER LOPEN NAJAARSCOLLECTIE 2014 WINTERTRENDS MEIJERINK SCHOENEN: ER STAAT BIJ ONS ALTIJD EEN KOPJE KOFFIE KLAAR ALTIJD LEKKER LOPEN NAJAARSCOLLECTIE 2014 MEIJERINK SCHOENEN: ER STAAT BIJ ONS ALTIJD EEN KOPJE KOFFIE KLAAR EEN OPLUCHTING VOOR UW VOETEN GRATIS VOETMETING WINTERTRENDS 2014 MEIJERINK SCHOENEN IS AANGESLOTEN

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig object, het is ook een stijvol accessoire en een mode-artikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

created to fit. designed to impress

created to fit. designed to impress S T A F F O N L Y c r e a t e d t o f i t. d e s i g n e d t o i m p r e s s c o l l e c t i e 2 0 0 8-2 0 0 9 created to fit. designed to impress Staff Only vertaalt dit naar een passende kledinglijn

Nadere informatie

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019

shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 shoes bags magazine Nieuwe collectie voorjaar - zomer 2019 Eigenwijs Carel van der Meer Exclusief Eigentijds Wat er zo leuk is aan het schoenenvak en de inkoop ervan? Dare to be different Samen met de

Nadere informatie

Kledingvoorschriften Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V. Rotterdamse Taxi Centrale RTC N.V.

Kledingvoorschriften Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V. Rotterdamse Taxi Centrale RTC N.V. Kledingvoorschriften Rotterdamse Mobiliteit Centrale RMC B.V. Rotterdamse Taxi Centrale RTC N.V. Inhoudsopgave Inleiding 4 1. Algemeen 5 1.1 Het uniform 5 1.2 Het dragen van het uniform 5 2. Kledingvoorschriften

Nadere informatie

SPECIALE ORANJEPIN VOOR U! Bij aankoop van een Oranjeweken artikel krijgt u een speciale Oranjepin cadeau*

SPECIALE ORANJEPIN VOOR U! Bij aankoop van een Oranjeweken artikel krijgt u een speciale Oranjepin cadeau* Jeroen van den Akker Veghel Molenstraat 26 5461 JR Veghel 0413-36 65 22 Openingstijden Maandag 13.00-18.00 uur Dinsdag 9.30-18.00 uur Woensdag 9.30-18.00 uur Donderdag 9.30-18.00 uur Vrijdag 9.30-21.00

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid

Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid Module 3 - Jouw stijlpersoonlijkheid De mens wordt altijd geboren in een sociale groep of samenleving. Zo n samenleving wordt gekarakteriseerd door een sociale structuur en cultuur en heeft na eeuwen experimenteren

Nadere informatie

Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen

Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen 1/23 Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen 1. Ben je een man of een vrouw? Man Vrouw 2. Wat is je leeftijd? 2/23 Ondergoed onderzoek Mode 3. Volg je trends in mode? Ja 4. Stel je voor dat winkels voor

Nadere informatie

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS G R O O T S BOGERS XL HERENMODE - spring summer 2017 - WWW.BOGERSHERENMODE.NL SPRING SUMMER 2017 JEANS ACTIVE BUSINESS BOGERS XL HERENMODE - SPRING SUMMER - 2017 SPRING SUMMER 2017 Wij verbazen ons ieder

Nadere informatie

Duurzaam & Stijlvol. is fashion van NU

Duurzaam & Stijlvol. is fashion van NU IMAGE DEZE REPORTAGE KWAM TOT STAND IN SAMENWERKING MET JOLANDA OSKAM (JOINSPIRATIONS) FOTO S PAUL STEENBAKKER FOTO JOLANDA RICCARDO KOVICIC Duurzaam & Stijlvol is fashion van NU Duurzame kleding wordt

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

Hiervoor heb ik verschillende kenmerkende woorden opgeschreven om de huisstijl te bepalen.

Hiervoor heb ik verschillende kenmerkende woorden opgeschreven om de huisstijl te bepalen. Er werden drie verschillende eettenten genoemd waaruit we mochten kiezen, maar deze spraken mij niet zo aan, dus heb ik een eigen restaurant verzonnen. Hiervoor heb ik verschillende kenmerkende woorden

Nadere informatie

2.0 Doelgroep onderzoek Voor het project Connecting Vibes hebben wij de volgende doelgroep gekozen

2.0 Doelgroep onderzoek Voor het project Connecting Vibes hebben wij de volgende doelgroep gekozen 2.0 Doelgroep onderzoek Voor het project Connecting Vibes hebben wij de volgende doelgroep gekozen Young Urban Professionals in Rotterdam Om meer over deze doelgroep te weten te komen hebben we een doelgroep

Nadere informatie

Stylelounge enquete onthult de modetrends van de Fashion Bloggers voor de zomer 2016.

Stylelounge enquete onthult de modetrends van de Fashion Bloggers voor de zomer 2016. Persbericht Stylelounge enquete onthult de modetrends van de Fashion Bloggers voor de zomer 2016. Stylelounge- een trendonderzoek onder Fashion Bloggers naar de zomertrends voor 2016. Dit zullen de Fashion

Nadere informatie

Het is uitverkoop! Dress to Impress

Het is uitverkoop! Dress to Impress Het is uitverkoop! Dress to Impress Ook een beetje veel uitgegeven in december en moet je eigenlijk weer een beetje sparen in januari? Of ben je er juist helemaal klaar voor? De uitverkoop! Tijd om te

Nadere informatie

PROFIELONDERZOEK. Bron: Motivaction research and strategy onderzoek onder 640 vrouwelijke respondenten

PROFIELONDERZOEK. Bron: Motivaction research and strategy onderzoek onder 640 vrouwelijke respondenten PROFIELONDERZOEK Bron: Motivaction research and strategy onderzoek onder 640 vrouwelijke respondenten RESPONDENTEN RELATIE MET HARPER S BAZAAR 95% VAN DE RESPONDENTEN LEEST BAZAAR, WAARVAN; 53% ABONNEE

Nadere informatie

Spring & Summer 2019 GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. 7 april extra KOOPZONDAG. qob: bewaarexemplaar.

Spring & Summer 2019 GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. 7 april extra KOOPZONDAG. qob: bewaarexemplaar. 03 Spring & Summer 2019 GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man 7 april extra KOOPZONDAG bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER SAVE THE DATE SAVE THE DATE Noteer alvast in je

Nadere informatie

COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART

COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART COLLECTIEBOEK - INLEIDNG - INTRODUCTIE YOUJEANS - MERK IDENTITEIT - BESCHRIJVING KLANT - MOODBOARDS - COLLECTIE - TRIMS, STOFFEN & KLEURKAART - INLEIDING - Onze innovatieve jeans zal ontworpen worden door

Nadere informatie

ves & Noortje Hoe mode-icoon Yves Saint Laurent opstaat uit de dood om actrice en zangeres Noortje Herlaar (29) beeldschoon aan te kleden. 18 l MODE.

ves & Noortje Hoe mode-icoon Yves Saint Laurent opstaat uit de dood om actrice en zangeres Noortje Herlaar (29) beeldschoon aan te kleden. 18 l MODE. 18 l MODE. ves & Noortje Hoe mode-icoon Yves Saint Laurent opstaat uit de dood om actrice en zangeres Noortje Herlaar (29) beeldschoon aan te kleden. NOORTJE jurk PEET DULLAERT 1846 armband en ringen VINTAGE

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE. Mode van nu voor de man van nu. U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt

INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE. Mode van nu voor de man van nu. U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE Mode van nu voor de man van nu mix & match Bij het mix & match kostuum van Roy Robson kunt u een colbert en

Nadere informatie

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 Osaga is geschikt voor zowel de functionele sporter als de recreatieve sporter. Osaga heeft de juiste outfit met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Osaga

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Algemene tips Ton-sur-ton: outfit in dezelfde kleur maakt langer en slanker Effen kleding slankt meer af dan prints Lijnen: verticale lijnen, ritssluiting,

Nadere informatie

10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!!

10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!! 10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!! 1 Kledingcombinaties samenstellen? Het lukt me niet! HELP!!! Al denk je dat je het nooit zult leren, IK GA JE HELPEN! In de praktijk hoor ik heel veel dat

Nadere informatie

Alweer tien (????) jaar zijn Monique Houben en Heidi van de Winkel eigenaressen van KanZ vintage boutique. Voor ieder wat wils, diverse

Alweer tien (????) jaar zijn Monique Houben en Heidi van de Winkel eigenaressen van KanZ vintage boutique. Voor ieder wat wils, diverse U kunt bij KanZ terecht voor mooie, actuele, exclusieve merkkleding voor dames, heren en kinderen in alle stijlen en maten... van stoer, trendy, sportief tot chique en exclusief. Ook (nieuwe)sieraden,

Nadere informatie

Stijlgids figuurstijlen

Stijlgids figuurstijlen Stijlgids figuurstijlen De juiste stijl bij jouw figuurtype Kledingcoach Voorwoord Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. De A-lijn, de H-lijn,

Nadere informatie

1. Inhoudsopgave. Blz.:2. 2. Inleiding. Blz.:3. 3. Wat is in deze winter? 4. Lopen de meiden van de Saad ook mee? en conclusie. Blz.

1. Inhoudsopgave. Blz.:2. 2. Inleiding. Blz.:3. 3. Wat is in deze winter? 4. Lopen de meiden van de Saad ook mee? en conclusie. Blz. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave. Blz.:2 2. Inleiding. Blz.:3 3. Wat is in deze winter? 3.1 Kleding Blz.:4 tot 6 3.2 Schoenen Blz.:7 en 8 3.3 Accessoires Blz.:9 4. Lopen de meiden van de Saad ook mee? en

Nadere informatie

Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS

Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS Villa Reynaert DE HAND VAN PIETER PORTERS IN TEKST: ANNEMIE WILLEMSE - FOTOGRAFIE: CLAUDE SMEKENS 56 TIJDLOOS Of je nu tot rust wilt komen tussen zakelijke beslommeringen door of je wilt met je geliefde

Nadere informatie

Zelf: Balletpak, zwarte legging (zonder opdruk), zwarte schoenen, zwarte beenwarmers

Zelf: Balletpak, zwarte legging (zonder opdruk), zwarte schoenen, zwarte beenwarmers Shownummer: 2, 3 & 4 Groep: Artiesten 18 Docent: Celeste NL Remix NFTB: Roze glitter jasjes Zelf: Balletpak, zwarte legging (zonder opdruk), zwarte schoenen, zwarte beenwarmers Haar: mag je zelf weten!

Nadere informatie

TWEEDE PAASDAG OPEN UUR. (Paasontbijt uur) modewereld s. survival guide. voor mannen

TWEEDE PAASDAG OPEN UUR. (Paasontbijt uur) modewereld s. survival guide. voor mannen TWEEDE PAASDAG OPEN 11.00-17.00 UUR (Paasontbijt 11-12 uur) modewereld s survival guide voor mannen How to be Fashionable? Met onze Survival Guide voor mannen overleef je met gemak de zoektocht naar jouw

Nadere informatie

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE WAT IS ROBBIENETWORKS? RobbieNetworks is een innovatief bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van avatars (alter ego). Onze missie is: het

Nadere informatie

COCO DE MEYERE Dinsdag 6 april: D

COCO DE MEYERE Dinsdag 6 april: D ofcolors Introduction LUTZ FASHION M/V SPRING 2010 1 st edition number 3 Jurk 155,- Riverwoods Slippers 69,- COCO DE MEYERE Dinsdag 6 april: D Wat vind ik belangrijk, waar word ik blij van en wat heb ik

Nadere informatie

MEER DAN 50 MERKEN ONDER 1 DAK! COLLECTIE LENTE Mode voor het ganse gezin

MEER DAN 50 MERKEN ONDER 1 DAK! COLLECTIE LENTE Mode voor het ganse gezin MEER DAN 50 MERKEN ONDER 1 DAK! COLLECTIE LENTE 2016 Mode voor het ganse gezin sjaal access 6.95 gilet only 26.95 jumpsuit goodies 42.95 polo someone 24.95 hemd mayoral 31.95 broek esprit 35.99 Een grote

Nadere informatie

AT T E L L I P R O J E C T S

AT T E L L I P R O J E C T S ATTELLI PROJECTS Thuiskomen met Hattelli Jouw leven is al druk genoeg. Als je dan ook nog een woning wilt gaan kopen, komen daar een heleboel nieuwe beslissingen bij. Is het dan niet een fijn idee om

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

oud landgoed nieuw huis

oud landgoed nieuw huis interieur oud landgoed nieuw huis PRODUCTIE, STYLING & TEKST: EMMY VAN DANTZIG - FOTOGRAFIE: JEANNINE GOVAERS Andrea en Martin hadden behoefte aan meer ruimte en rust, maar vooral ook aan een groenere

Nadere informatie

Super Stylish. Super Stylish collectie. Super Stylish bij Jewelz

Super Stylish. Super Stylish collectie. Super Stylish bij Jewelz Super Stylish Op zoek naar karakteristieke, trendy en eigen ontworpen sieraden? Laat je dan meeslepen door de verrassende sieraden van Super Stylish. Speciaal op maat gemaakt voor de moderne, modebewuste

Nadere informatie

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver WINTER 2009/2010 Feest! Extra Voordeel! Feestelijke acties in goud en zilver Exclusief: Kim&Fatima showen de nieuwste Zinzi collectie! Mix&Charm Kies uit 200 Charms en maak je eigen stijl WinterMode De

Nadere informatie

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar!

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar! najaar- winter 2015 Deze winter presenteert Shoesme een te gekke collectie waarin fashionable gecombineerd wordt met kwaliteit en ultiem comfort. Van de nieuwe collectie krijg je namelijk niet alleen warm

Nadere informatie

ZO MAAKT U DE JUISTE INDRUK. medewerker, zo blijkt uit onderzoek. Vooral vrouwen liggen onder een vergrootglas,

ZO MAAKT U DE JUISTE INDRUK. medewerker, zo blijkt uit onderzoek. Vooral vrouwen liggen onder een vergrootglas, 050 MODE#2 25-11-2009 21:55 Pagina 50 Wie als vrouw de top wil bereiken, heeft met de juiste kleding en uitstraling een streepje voor. Maar tijden veranderen: zat u voorheen gegarandeerd safe met een mantelpak;

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

Vragenlijst Duurzame mode algemeen

Vragenlijst Duurzame mode algemeen Vragenlijst Duurzame mode algemeen 1. Wat is uw leeftijd? -graag aanvinken wat van toepassing is- 37% 0 onder de 20 jaar 63% 0 tussen de 20 en 30 jaar 0 tussen de 31 en 40 jaar 0 tussen de 41 en 50 jaar

Nadere informatie

BRANDBOOK. 1. introductie. 2. kern. 3. identiteit. 4. taal. 5. bestemming

BRANDBOOK. 1. introductie. 2. kern. 3. identiteit. 4. taal. 5. bestemming BRANDBOOK 1. introductie 2. kern 3. identiteit 4. taal 5. bestemming introductie Dit brandbook dient als een houvast voor alle uitingen die in contact staan met Vanilia. Het is onmisbaar bij de mensen

Nadere informatie

schirm za 23 november

schirm za 23 november Herfst winter 2013 03 200 jaar SCHIRM MODE 08 schirm Jubileumfeest za 23 november EMMELOORD LEMMER 12 maatwerk MUNRO Tailoring BY alleen verkrijgbaar in lemmer Fashion is not about buying a second skin.

Nadere informatie

GRAND OPENING 250.- WOENSDAG 26 FEBRUARI. womensfashion. Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. UW LOTNUMMER. meer info op pagina 11

GRAND OPENING 250.- WOENSDAG 26 FEBRUARI. womensfashion. Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. UW LOTNUMMER. meer info op pagina 11 eshuis mode definitief ontwerp 14 06 2013 reitsema & partners architecten bna womensfashion UW LOTNUMMER GRAND OPENING WOENSDAG 26 FEBRUARI Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. 250.-

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

NIEUW BIJ IKEA IKEA GARDEROB COLLECTIE PREVIEW. vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw

NIEUW BIJ IKEA IKEA GARDEROB COLLECTIE PREVIEW. vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw

Nadere informatie

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl.

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl. Ook verliefd op een designer outfit gespot op één van de internationale catwalks? Dankzij de nieuwe lente-zomercollectie van Damart kan ook jij je kleden in de stijl van de grote modehuizen voor een veel

Nadere informatie

Kinderschoenen Monitor 2013. Over Gigagaaf. Gigagaaf.nl is een website die zich. focust op het aanbieden van kinderschoenen met de hoogste kwaliteit.

Kinderschoenen Monitor 2013. Over Gigagaaf. Gigagaaf.nl is een website die zich. focust op het aanbieden van kinderschoenen met de hoogste kwaliteit. Kinderschoenen Monitor 2013 Over Gigagaaf Gigagaaf.nl is een website die zich focust op het aanbieden van kinderschoenen met de hoogste kwaliteit. De website bestaat sinds 2006 en is in die tijd uitgegroeid

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435

Curriculum Vitae. Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25. Telefoon: 06 15433435 Curriculum Vitae Naam: Ingrid Raijer-Jense Geboortedatum: 11-01-1978 Adres: Magnoliastraat 25 Postcode/plaats: 3297 BC Puttershoek Telefoon: 06 15433435 e-mail: ingrid@raijer.nl Internet: www.ingridraijer.nl

Nadere informatie

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Introductie Ik werk al ruim 25 jaar in de modebranche en heb honderden zakenmannen geholpen aan een goed (maat)pak. Ik heb veel geleerd

Nadere informatie

VERDUYN VIALUNGA VISCONTI. Fashionfor MEN&WOMEN. fal-wintercolection 2015-2016

VERDUYN VIALUNGA VISCONTI. Fashionfor MEN&WOMEN. fal-wintercolection 2015-2016 VERDUYN VIALUNGA & VISCONTI Fashionfor MEN&WOMEN fal-wintercolection 2015-2016 Verduyn Via Lunga & Visconti Fashion for men and women Winter 2015-2016 Visconti Voorstraat 17 8500 Kortrijk T 056 31 53 33

Nadere informatie

Mode, nieuws & trends lente/zomer 2013

Mode, nieuws & trends lente/zomer 2013 EDELMETA AL Edelmetaal is het vakblad van de Federatie Goud en Zilver 68e jaargang maart 2013 Mode, nieuws & trends lente/zomer 2013 Special Jewels & Watches Voorjaarsbeurs Bubbles by Casa Collection www.bubbles-jewels.com

Nadere informatie

CREOLEN & Creoolhangers

CREOLEN & Creoolhangers Issue N o 27 SPECIAL 2015 CREOLEN & Creoolhangers Eindeloos combineren MIX & MATCH! Creoolhangers, hoe werkt het? 1. Kies de creoolhangers die passen bij je mood. 2. Hang deze eenvoudig aan je uitgekozen

Nadere informatie

SATON Optiek &BLUE. Affordable fashion for your eyes

SATON Optiek &BLUE. Affordable fashion for your eyes Nu bij SATON Optiek Montuur ECO Biobased 149 over Met ons nieuwe concept bewijzen we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. We hebben met zorg een mooie collectie monturen van internationale topmerken

Nadere informatie

DreamaZine positiejurken. Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien!

DreamaZine positiejurken. Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien! DreamaZine positiejurken Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien! Drea mazi ne Positi ejurk en. Doordat we erg veel vraag hebben of we ook positiejurken verkopen, brengen we een speciale editie

Nadere informatie

Wat wil je bereiken met het stijladvies

Wat wil je bereiken met het stijladvies Voorbeeld VROUW 48 jaar oktober 2013 Vrouw N.N. Leeftijd 48 Wat wil je bereiken met het stijladvies Comfortabele kledingstijl ontdekken/ontwikkelen waarin ik me op mijn gemak voel Specifieke vragen zijn:

Nadere informatie

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur D I E E L K E O N D E R N E M E N D E V R O U W N O D I G H E E F T, O M V O L Z E L F V E R T R O U W E N O V E R T E K O M E N Janet Weijman Wat leuk dat je

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer!) Illustraties van Alex de Wolf Mmarmer Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos

Nadere informatie

zeventig Heiloo Koopzondagen: 21 september & 26 oktober Stationsweg 61, 1851 LJ Heiloo T 072-533 00 68 www.allemanmode.nl

zeventig Heiloo Koopzondagen: 21 september & 26 oktober Stationsweg 61, 1851 LJ Heiloo T 072-533 00 68 www.allemanmode.nl Alleman Mode zeventig jaar in Heiloo Koopzondagen: alleman een zaak voor mannen! HEILOO Alleman Mode aan de Stationsweg is een begrip in de wijde omtrek. Je hoeft niet meer stad en land af te lopen, winkel

Nadere informatie

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling BOOST YOUR STYLE Overtuigen door een krachtige uitstraling Hi! Personal stylist Stylist ZalonbyZalando HR Professional Schoonheid, avontuur en mijn gezin DEKRACHT VAN DE EERSTE INDRUK 2 Zender DE KRACHT

Nadere informatie

Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event!

Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event! Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event!! 2 BC Hospitality Services Voorwoord! Style my event BC Hospitality Services is een belangrijke speler in de dienstverlenende sector.

Nadere informatie

Mode. Inhoud. 1. mode van nu. 1. mode van nu. 2. mode van vroeger 3. modeontwerpers 4. allerlei soorten mode 5. dames heren en kindermode

Mode. Inhoud. 1. mode van nu. 1. mode van nu. 2. mode van vroeger 3. modeontwerpers 4. allerlei soorten mode 5. dames heren en kindermode Mode Inhoud 1. mode van nu 2. mode van vroeger 3. modeontwerpers 4. allerlei soorten mode 5. dames heren en kindermode 1. mode van nu Tegenwoordig dragen mensen veel verschillende stijlen : Alto's, FashionVictim,

Nadere informatie

Spring Summer! Naar Côte d Azur WIN! met Kim en Fatima! Cadeau! Luxe Zinzi suitcase. Fashion Tip. HOT News! MAGAZINE 2012

Spring Summer! Naar Côte d Azur WIN! met Kim en Fatima! Cadeau! Luxe Zinzi suitcase. Fashion Tip. HOT News! MAGAZINE 2012 MAGAZINE 2012 Spring Summer! WIN! Luxe Zinzi suitcase Fashion Tip Armbanden in vrolijke pasteltinten! Naar Côte d Azur met Kim en Fatima! Cadeau! Zinzi fragrance bij aankoop vanaf 75 HOT News! Lange colliers

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie