Huis van de Logistiek Noordoost-Brabant Op zoek naar een fysieke locatie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huis van de Logistiek Noordoost-Brabant Op zoek naar een fysieke locatie"

Transcriptie

1 Huis van de Logistiek Noordoost-Brabant Op zoek naar een fysieke locatie De sector logistiek groeit; internationaal, nationaal en zeker ook regionaal. Dat biedt kansen voor Noordoost-Brabant. Met sterke wortels in agro en food heeft de regio zich ontwikkeld tot een strategisch aantrekkelijk trimodaal knooppunt. Niet voor niets zijn hier opvallend veel sterke merken gevestigd (verladers én dienstverleners). Sinds 2013 worden de krachten gebundeld in het platform Vijfsterren Logistiek. Samen met overheden en onderwijs zetten ondernemers zich in voor innovatie, scholing, behoud en groei van werkgelegenheid en het aantrekken van investeringen en goederenstromen van elders, om zo de economische positie van de regio te versterken. De ambitie is een stevige top-3 positie in de landelijke lijst van logistieke hotspots. Die inspanningen komen nu samen in een eigen 'Huis van de Logistiek' voor Noordoost- Brabant: een ontmoetingspunt en representatieve locatie van waaruit alle activiteiten plaatsvinden ten behoeve van een krachtige en duurzame logistieke sector in de regio. Speerpunten Kennis en opleiding: Promotie van de sector bij jongere generaties en werving van potentials op zowel laag als hoog niveau (denk aan: planners, logistiek medewerkers en chauffeurs), o.a. door samenwerking met onderwijsinstellingen, uitzendorganisaties en overige commerciële partijen. Bundeling van scholingsbehoeften en gerichte scholing, aansluitend op de behoefte van werkgevers. Kennisdeling tussen ondernemers onderling en tussen bedrijfsleven en sector onderwijs. Innovatie, business development en new business: Ondersteuning en aanjagen van nieuwe initiatieven, in de persoon van een business developer voor de regio. Genereren new business. Ontmoeting en verbinding: Organisatie van bijeenkomsten, kennissessies, netwerkevents, de AgriFood Logistics Board en plannerscafé s. Profilering en werving: Profilering van de regio als logistieke vestigingslocatie. Werving van nieuwe logistieke en transportbedrijven.

2 Voor wie? Opleiders, onderwijsinstellingen, overheden, uitzendorganisaties en overige dienstverleners die het opleidingsniveau en de werving van personeel voor de sector kunnen versterken. Verladers en logistieke dienstverleners die belang hebben bij de activiteiten die worden aangeboden en gecoördineerd vanuit het Huis van de Logistiek. Commerciële partijen en dienstverleners die zich ín het Huis van de Logistiek willen vestigen. Vijfsterren Logistiek, de drie lokale logistieke platforms en de business developer die kantoor zullen houden in het Huis van de Logistiek. Fysieke locatie Alle activiteiten en relevante partijen zullen worden samengebracht in één locatie: een herkenbare plek in de regio voor logistieke bedrijvigheid. De voorkeur gaat uit naar een logische locatie die wordt geëxploiteerd door de eigenaar van het pand, maar waarin ruimte is voor opleidingen, ontmoeting, ontwikkeling van regionaal gedragen kansrijke initiatieven en huisvestiging van commerciële partijen. Vijfsterren Logistiek is kartrekker. Het platform zet zich in om de samenwerking tussen partijen te bevorderen, het Huis en zijn diensten te profileren, huurders en gebruikers te werven en de logistieke sector in algemene zin te promoten. Het platform zal zelf mogelijk ook een ruimte huren als werkplek voor de business developer, het programmamanagement of voor vergaderingen van de Stuurgroep. Concrete vraag Op basis van bijgesloten programma van eisen/wensen zoeken we een locatie voor het Huis van de Logistiek Noordoost-Brabant. We vragen u (gemeente, makelaar, onderwijsinstelling en ondernemer) naar suggesties voor een potentiële fysieke huisvestingslocatie, met een beschikbaarheid op korte termijn. Voorwaarde is dat de eigenaar (of een derde) de exploitatie voor zijn/haar rekening wil nemen. Graag ontvangen we uw suggesties uiterlijk 1 december U kunt deze sturen naar info@vijfsterrenlogistiek.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Jos van Asten (Programmamanagement Vijfsterren Logistiek)

3 Huis van de Logistiek Noordoost-Brabant Programma van wensen en eisen locatie Zoekgebied Gemeente Oss en Veghel en het gebied daartussen. Locatie In de omgeving van / tussen logistieke bedrijvigheid. Goed bereikbaar per auto, fiets, te voet. Bereikbaarheid per openbaar vervoer is een pré. Zichtbaar (een prominente locatie heeft de voorkeur). Waar mogelijk een directe of nabije (fysieke) koppeling met onderwijs / leerlingen, waardoor ook koppelingen met andere opleidingen (zoals ICT/automatisering) en sectoren eenvoudig zijn te maken. Gebouw Praktijkruimte / praktijkhal Oppervlakte min m 2 Tenminste 2 etages hoog (6-8 meter) in verband met heftruckopleidingen en het plaatsen van stellingen (mogelijkheid voor) Toegang via roldeur Kantoorruimte Oppervlakte min m 2 Tenminste 4 leslokalen voor 25 personen per lokaal Kantoorruimten variërend van 2 8 medewerkers (afhankelijk van huurders) Vergaderruimte(n) Overig Mogelijkheid om uitingen van huurders en partners aan de buitenzijde van het pand te tonen (permanent) Ontvangst/receptie (indien niet al centraal geregeld) Toiletten Serverruimte Ruimte voor bijeenkomsten voor max personen Optioneel Kantine (indien niet al centraal geregeld) Buitenterrein voor praktijkopleidingen in de directe omgeving. Deze wensen en eisen zijn stevig geformuleerd om de uiteindelijke ambities waar te kunnen maken. Mogelijk wordt bij aanvang ook volstaan met een beperktere omvang, maar er moet tenminste invulling gegeven kunnen worden aan (praktijk)opleidingen.

4 Exploitatie Vijfsterren Logistiek is op zoek naar een eigenaar/exploitant van een gebouw dat voldoet aan bovengenoemde voorwaarden. Deze zal zelf het risico moeten nemen voor de exploitatie. Het Huis van de Logistiek zal naar verwachting aantrekkingskracht hebben voor andere logistieke partijen, waardoor een pand mogelijk eenvoudiger verhuurd kan worden. Vijfsterren Logistiek is slechts de aanjager van de ontwikkeling en een betrokken partij voor de invulling van het gebouw. Onderdeel van de aanjaagrol is het promoten van het Huis van de Logistiek bij leden van de logistieke platforms in Oss, Uden-Veghel-Cuijk en s-hertogenbosch, conform bijgesloten concept (Bijlage 1). Huurders Als basis: één of enkele opleiders die lessen, bijscholing, trainingen en cursussen verzorgen (zoals code 95, intern transport, logistiek, gevaarlijke stoffen, personenvervoer, planner 2.0, rijinstructeur, veiligheid, e-learning, pakketdistributie) voor leerlingen/schoolverlaters, werknemers uit de sector en zij-instromers. Ook de koppeling opleiding/werving wordt kansrijk geacht. Overige mogelijke huurders: Logistieke consultants Brancheorganisaties/belangenbehartigers Uitzenders/detacheerders Kansrijke nieuwe ontwikkelingen, zoals een Vietnam Trade House Rijopleidingen Werkgevers Service Punt (training werklozen en koppeling met ondernemers) Incidentele verhuur door individuele bedrijven, groepen van ondernemers en overige belangstellenden en/of belanghebbenden. In Tilburg is enkele jaren geleden al een Huis van de Logistiek ingericht (Bijlage 2 Plattegrond). Dat betreft een pand van twee verdiepingen met bijna m 2 praktijkhal en ongeveer m 2 vloeroppervlakte kantoorruimte, verdeeld over twee verdiepingen. Zie ook: Tijdpad Het streven is om per duidelijkheid te hebben over de kansen en mogelijkheden voor een Huis van de Logistiek Noordoost-Brabant, inclusief een concrete locatie waar het kan worden gerealiseerd.

5 Bijlage 1 - Werving We zoeken partners om Het Huis van de Logistiek Noordoost-Brabant samen mee te realiseren. Pakket Inspanning Tegenprestatie Kosten Founding members (Stuurgroep Vijfsterren Logistiek + minimaal 4 andere bedrijven) Deelname aan bestuur Actief netwerk bewerken door andere partners te betrekken bij het Huis van de Logistiek Logovermelding in/op gebouw en diverse (media)uitingen Uitnodiging kennissessies en bijeenkomsten Naamsvermelding in nieuwsbrief Advertentie nieuwsbrief en inhoudelijk artikel per bedrijf per jaar excl. BTW (afhankelijk van aard en omvang bedrijf/instelling) Kennispartner Actieve kennisdeling met partners, o.a. in de vorm van een jaarlijkse kennissessie voor ondernemers en andere partners Huur vergader- en presentatieruimten Podium op bijeenkomsten (al dan niet in combinatie met andere partijen), waarvoor alle partners en contacten van het Huis van de Logistiek worden uitgenodigd Betrokkenheid bij specifieke kennissessies Minimaal 5x per jaar beschikbaarheid van ruimten per bedrijf per jaar excl. BTW (afhankelijk van aard en omvang bedrijf/instelling) Businesspartner Permanente huur ruimte in het Huis van de Logistiek In overleg Vanaf per jaar, afhankelijk van omvang te huren ruimte en benodigde diensten Leden of bewoners van het Huis van de logistiek Deelname aan bijeenkomsten en projecten Twee keer per jaar gesprek met Business Developer over mogelijke versterking van het bedrijf en hoe ze gebruik kunnen maken van projecten en bijeenkomsten van het Huis van de Logistiek. 500 voor MKB voor grote bedrijven

6 Bijlage 2 Plattegrond begane grond Huis van de Logistiek Tilburg

Even voorstellen bestuur Vijfsterren Logistiek: - Berend Jan Schuring - Rien Geurts - Michel van Dijk

Even voorstellen bestuur Vijfsterren Logistiek: - Berend Jan Schuring - Rien Geurts - Michel van Dijk Agenda Even voorstellen het bestuur van Vijfsterren Logistiek Waarom samenwerking in de logistiek? Waarom zijn we bij elkaar? Wat is de toegevoegde waarde van Vijfsterren Logistiek? Positionering Vijfsterren

Nadere informatie

Top logistiek Noordoost-Brabant tijdens congres Logistiek Verbindt: Bundelen logistieke krachten in regio meer dan kansrijk!

Top logistiek Noordoost-Brabant tijdens congres Logistiek Verbindt: Bundelen logistieke krachten in regio meer dan kansrijk! PERSBERICHT Top logistiek Noordoost-Brabant tijdens congres Logistiek Verbindt: Bundelen logistieke krachten in regio meer dan kansrijk! De grote opkomst bij het congres Logistiek Verbindt afgelopen donderdag

Nadere informatie

Te huur. Burgemeester van Reenensingel 101

Te huur. Burgemeester van Reenensingel 101 Te huur Burgemeester van Reenensingel 101 2803 PA Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Een representatief kantoorgebouw genaamd "Gouda Trade

Nadere informatie

Te huur. Westhaven 73-74

Te huur. Westhaven 73-74 Te huur Westhaven 73-74 2801 PN Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het betreft hier een rijksmonumentaal multi-tenant kantoorpand waarin

Nadere informatie

Te huur. Blekerssingel 24

Te huur. Blekerssingel 24 Te huur Blekerssingel 24 2806 AB Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het betreft hier een op een hoek gelegen kantoorpand met een oppervlakte

Nadere informatie

Geldermalsen, Rijksstraatweg 21

Geldermalsen, Rijksstraatweg 21 Geldermalsen, Rijksstraatweg 21 Kenmerken: - Monumentaal kantoorpand - centrum - te huur per kamer vanaf 26 m² - flexibele huurtermijnen. Geldermalsen heeft maar weinig echt karakteristieke kantoorgebouwen.

Nadere informatie

Door het vertrek van de huidige huurder wordt de mogelijkheid geboden het huurcontract dat nog loopt tot 30 april 2017 tegen een lager tarief over te

Door het vertrek van de huidige huurder wordt de mogelijkheid geboden het huurcontract dat nog loopt tot 30 april 2017 tegen een lager tarief over te Door het vertrek van de huidige huurder wordt de mogelijkheid geboden het huurcontract dat nog loopt tot 30 april 2017 tegen een lager tarief over te nemen. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid op een unieke

Nadere informatie

Haaften, Molenstraat 21

Haaften, Molenstraat 21 Haaften, Molenstraat 21 OMSCHRIJVING: Te huur: multifunctioneel pand vanaf 20,= per m² per jaar! In dit bijzondere bedrijfsobject, gelegen aan de voet van de Waalbandijk in Haaften, zijn diverse gebruiksmogelijkheden

Nadere informatie

Projectinformatie. Te Huur/Te Koop

Projectinformatie. Te Huur/Te Koop Projectinformatie Te Huur/Te Koop \ Coenecoop 3 A2, 2741 PG Waddinxveen Koopprijs 259.000,- v.o.n. /excl. B.T.W. Huurprijs 16.950,- per jaar Omschrijving Bedrijfsruimte met kantoor/showroom en parkeerplaatsen

Nadere informatie

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 2014 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR BEEMSTERWEG 12, 1311 XC ALMERE. Prijs op aanvraag Huurprijs 1.008,- per maand. Aanvaarding in overleg

TE KOOP / TE HUUR BEEMSTERWEG 12, 1311 XC ALMERE. Prijs op aanvraag Huurprijs 1.008,- per maand. Aanvaarding in overleg TE KOOP / TE HUUR BEEMSTERWEG 12, 1311 XC ALMERE Prijs op aanvraag Huurprijs 1.008,- per maand Aanvaarding in overleg Algemeen Het betreft een multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen op een perceel van

Nadere informatie

Bouwjaar : renovatiejaar 2011 Totale oppervlakte : ca. 36 m² : vrij parkeren op de openbare weg.

Bouwjaar : renovatiejaar 2011 Totale oppervlakte : ca. 36 m² : vrij parkeren op de openbare weg. TE HUUR Breda Mastbosstraat 105 Te huur: Gedeeld kantoor (shared office /co-working/ flexplek). Ideaal voor ZZP-ers, freelancers en startende ondernemers. De kantoorruimte is ca. 36 m 2 de ruimte wordt

Nadere informatie

Te huur. Blekerssingel 24

Te huur. Blekerssingel 24 Te huur Blekerssingel 24 2806 AB Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het betreft hier een op een hoek gelegen kantoorpand met een oppervlakte

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam PARTNERPLAN 2012 2015 Geen woorden maar Zaken 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van belang

Nadere informatie

Te Huur. Poort van Uden

Te Huur. Poort van Uden Te Huur Poort van Uden Kantoorruimten gelegen op zichtlocatie aan de Rondweg. Vloeroppervlakten Huurprijs : 1 e Verdieping: Ca. 132 m². 2 e Verdieping: Ca. 225 m². : 80,00 / m² / jaar. Adres Kantoorruimten

Nadere informatie

kaap noord FLEXIBELE EN KLEINSCHALIGE VERHUUR

kaap noord FLEXIBELE EN KLEINSCHALIGE VERHUUR www.kaapnoord.nl kaap noord FLEXIBELE EN KLEINSCHALIGE VERHUUR ZELFSTANDIGE RUIMTEN. bedrijfsruimte kantoorruimte BUSINESSCENTER OVAL OFFICE kleinschalige kantoren flexplekken. postadres/virtueel kantoor

Nadere informatie

Te Huur. Veghel, Rembrandtlaan 4

Te Huur. Veghel, Rembrandtlaan 4 Te Huur Veghel, Rembrandtlaan 4 Kantoorkamers gelegen op zichtlocatie aan de Rijksweg N279 Helmond s-hertogenbosch. Vloeroppervlakte : Vanaf ca. 19 m² tot ca. 311 m². Huurprijs : Vanaf 399,00 / maand excl.

Nadere informatie

Brummen, Mercuriusweg ong. Bedrijfsunits Mercuriusplaza

Brummen, Mercuriusweg ong. Bedrijfsunits Mercuriusplaza Brummen, Mercuriusweg ong. Bedrijfsunits Mercuriusplaza OMSCHRIJVING: Te huur 178 tot 605 m² bedrijfs-/kantoorruimte. Op het bedrijventerrein Rhienderen Noord is recent het bedrijfsverzamelgebouw Mercuriusplaza

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Antareslaan 65 te Hoofddorp 325 per maand

Huur kantoorruimte op Antareslaan 65 te Hoofddorp 325 per maand Huur kantoorruimte op Antareslaan 65 te Hoofddorp 325 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Walt Disney, Thomas Cook, L'Oréal

Nadere informatie

TE HUUR BEEMSTERWEG 12, 1311 XC ALMERE. Huurprijs bedrijfsruimte vanaf 45,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg

TE HUUR BEEMSTERWEG 12, 1311 XC ALMERE. Huurprijs bedrijfsruimte vanaf 45,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg TE HUUR BEEMSTERWEG 12, 1311 XC ALMERE Huurprijs bedrijfsruimte vanaf 45,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Algemeen Het betreft een multifunctioneel bedrijfsgebouw gelegen op een perceel van ca.

Nadere informatie

EVENTUELE STARTERSKORTINGEN ZIJN BESPREEKBAAR

EVENTUELE STARTERSKORTINGEN ZIJN BESPREEKBAAR Verschillende kantoorunits en werkplekken beschikbaar in dit kantorencomplex gelegen op bedrijventerrein het Broek nabij het centrum van Arnhem. Het kantoorpand heeft een uitstekende bereikbaarheid vanwege

Nadere informatie

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs vanaf 250,- per maand. Aanvaarding direct

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs vanaf 250,- per maand. Aanvaarding direct TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE Huurprijs vanaf 250,- per maand Aanvaarding direct Representatief kantoorgebouw met flexplekken en receptie. NOG MAAR ENKELE KAMERS BESCHIKBAAR!!! Algemeen Gelegen op

Nadere informatie

DE RUN 4222 TE VELDHOVEN. HUURPRIJS 100,- excl. btw per m², per jaar

DE RUN 4222 TE VELDHOVEN. HUURPRIJS 100,- excl. btw per m², per jaar DE RUN 4222 TE VELDHOVEN HUURPRIJS 100,- excl. btw per m², per jaar Kenmerken Hoofdbestemming: Vloeroppervlakte: Servicekosten: Aanvaarding: Parkeren: Bijzonderheden: Kantoorruimte Totale oppervlakte

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 128 TE VELDHOVEN. HUURPRIJS vanaf 108 per m², per jaar, excl. btw

KRUISSTRAAT 128 TE VELDHOVEN. HUURPRIJS vanaf 108 per m², per jaar, excl. btw KRUISSTRAAT 128 TE VELDHOVEN HUURPRIJS vanaf 108 per m², per jaar, excl. btw Kenmerken Hoofdbestemming: Vloeroppervlakte (vvo): Servicekosten: Aanvaarding: Parkeren: kantoor ca. 320m² niet van toepassing

Nadere informatie

Tabel 1 Aanbevelingen om de relatie met FoodValley te versterken. Overige betrokkenen ICT bedrijven, ICT Valley, BKV. situatie

Tabel 1 Aanbevelingen om de relatie met FoodValley te versterken. Overige betrokkenen ICT bedrijven, ICT Valley, BKV. situatie Samenvatting De gemeente maakt sinds 2011 onderdeel uit van de bestuurlijke regio FoodValley. In de regio FoodValley heeft elke gemeente een economisch profiel gekozen dat moet bijdragen aan de doelstelling

Nadere informatie

wilmersdorf Vindt u de match? te apeldoorn unit 44C

wilmersdorf Vindt u de match? te apeldoorn unit 44C PROUDLY PRESENTING... wilmersdorf unit 44C te apeldoorn Vindt u de match? Op een centrale locatie goed gelegen nabij de rijksweg A1 en A50 staat op bedrijventerrein Kuipersveld een bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs 295,- per maand. Aanvaarding direct

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs 295,- per maand. Aanvaarding direct TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE Huurprijs 295,- per maand Aanvaarding direct Representatief kantoorgebouw met flexplekken en receptie. NOG MAAR ENKELE KAMERS BESCHIKBAAR!!! Algemeen Gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

TE KOOP BOLDERWEG 28, 1332 AV ALMERE. Koopprijs ,- kosten koper. Aanvaarding in overleg

TE KOOP BOLDERWEG 28, 1332 AV ALMERE. Koopprijs ,- kosten koper. Aanvaarding in overleg TE KOOP BOLDERWEG 28, 1332 AV ALMERE Koopprijs 2.250.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Algemeen In Almere-Buiten op bedrijventerrein De Vaart gelegen vrijstaand bedrijfsgebouw met bedrijfsruimte

Nadere informatie

Huur of koop bedrijfsruimte op Bolderweg 28 te Almere kosten koper per jaar

Huur of koop bedrijfsruimte op Bolderweg 28 te Almere kosten koper per jaar Huur of koop bedrijfsruimte op Bolderweg 28 te Almere 2100000 kosten koper195000 per jaar Aanbiedende partij: Arcuris bedrijfshuisvesting Email: bp.uppelschoten@arcuris.eu Telefoon: 036-5211900 Website:

Nadere informatie

Adres: Valkenburgerlaan 3, 2771 CW Boskoop Huurprijs vanaf 780,00 per maand

Adres: Valkenburgerlaan 3, 2771 CW Boskoop Huurprijs vanaf 780,00 per maand Adres: Valkenburgerlaan 3, 2771 CW Boskoop Huurprijs vanaf 780,00 per maand Omschrijving Fraai gesitueerd en representatief kantoorverzamelgebouw, bestaande uit vier gescheiden kantoren met voldoende parkeergelegenheid.

Nadere informatie

Te Huur Nistelrode, Tramstraat 13 Kantoor- / Praktijkruimten gelegen in de dorpskern Nistelrode.

Te Huur Nistelrode, Tramstraat 13 Kantoor- / Praktijkruimten gelegen in de dorpskern Nistelrode. Te Huur Nistelrode, Tramstraat 13 Kantoor- / Praktijkruimten gelegen in de dorpskern Nistelrode. Vloeroppervlakte : Ca. 279 m². Huurprijs : 70,00 / m² / jaar. Object Kantoor- / Praktijkruimten gelegen

Nadere informatie

Culemborg, Pascalweg 25h

Culemborg, Pascalweg 25h Culemborg, Pascalweg 25h OMSCHRIJVING: Representatieve kantoor-/bedrijfsunit onderdeel uitmakend van het jonge bedrijfsverzamelcomplex Pavijen, gelegen op bedrijventerrein Pavijen V te Culemborg. Rijksweg

Nadere informatie

WORD PARTNER VAN HOUSE OF LEISURE! from the heart

WORD PARTNER VAN HOUSE OF LEISURE! from the heart WORD PARTNER VAN HOUSE OF LEISURE! from the heart Wat is het Midpoint House of? Het Midpoint House of is een fysiek en virtueel knooppunt dat zich zal ontwikkelen tot het vlaggenschip van de Midden-Brabantse

Nadere informatie

Strategische Agenda. Concept strategische agenda Regio Midden-Holland Vast te stellen in: AB Regio Midden-Holland 6 juli 2016

Strategische Agenda. Concept strategische agenda Regio Midden-Holland Vast te stellen in: AB Regio Midden-Holland 6 juli 2016 Strategische Agenda Concept strategische agenda Regio Midden-Holland Vast te stellen in: AB Regio Midden-Holland 6 juli 2016 Versie 14 juni 2016 Kernboodschap Vitaal, duurzaam en innovatief Versterken

Nadere informatie

Kabelweg 1271AN Huizen 75 p.m.

Kabelweg 1271AN Huizen 75 p.m. TE HUUR Kabelweg 1271AN Huizen 75 p.m. KENMERKEN Prijs 75 p.m. Wijk Plaveen Postcode 1271AN Huizen Type Kantoorruimte Soorten Kantoorruimte Totaaloppervlakte 20m² Oplevering per direct Units vanaf 20m²

Nadere informatie

**nog 2 kantoorkamers beschikbaar!**

**nog 2 kantoorkamers beschikbaar!** Het label voor bedrijfs onroerend goed van NVM Makelaar.nl Adres: Poppenbouwing 26 c, 4191 NZ Geldermalsen **nog 2 kantoorkamers beschikbaar!** Huurprijs v.a. 535,- per maand excl. BTW en incl. servicekosten

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Orlyplein 85 te Amsterdam 209 per maand

Huur kantoorpand op Orlyplein 85 te Amsterdam 209 per maand Huur kantoorpand op Orlyplein 85 te Amsterdam 209 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte beschikbaar op strategische

Nadere informatie

WORD PARTNER VAN HOUSE OF LEISURE! from the heart

WORD PARTNER VAN HOUSE OF LEISURE! from the heart WORD PARTNER VAN HOUSE OF LEISURE! from the heart Wat is het Midpoint House of? Wat biedt het Midpoint House of? Het Midpoint House of is een fysiek en virtueel knooppunt dat zich In het Midpoint House

Nadere informatie

TE HUUR. Klerkenveld 14 Roosendaal

TE HUUR. Klerkenveld 14 Roosendaal TE HUUR Klerkenveld 14 Roosendaal Luxe kantoorruimte (ca. 110 m²) met bedrijfsruimte/mega box (ca. 33 m²) voorzien van een pantry, toilet en 3 eigen parkeerplaatsen. Onderdeel van Business Center Borchwerf

Nadere informatie

Karakteristieke kantoorruimte op unieke zichtlocatie. Inspirerende omgeving voor zelfstandig ondernemers en kleine organisaties

Karakteristieke kantoorruimte op unieke zichtlocatie. Inspirerende omgeving voor zelfstandig ondernemers en kleine organisaties Karakteristieke kantoorruimte op unieke zichtlocatie Inspirerende omgeving voor zelfstandig ondernemers en kleine organisaties Bijzondere kantoorruimtes met uitgebreide voorzieningen Villa Vught Een karakteristiek

Nadere informatie

TE HUUR. Oldenzaal, Retentieweg 40g

TE HUUR. Oldenzaal, Retentieweg 40g Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. STERK In de REGIO. Euverman Temmink & Partners. TE

Nadere informatie

FLEXIBEL HUREN EN VERHUREN VAN BEDRIJFSRUIMTE EN KANTOORRUIMTE VOORZIET IN BEHOEFTE

FLEXIBEL HUREN EN VERHUREN VAN BEDRIJFSRUIMTE EN KANTOORRUIMTE VOORZIET IN BEHOEFTE FLEXIBEL HUREN EN VERHUREN VAN BEDRIJFSRUIMTE EN KANTOORRUIMTE VOORZIET IN BEHOEFTE Stevens Onroerend Goed BV is actief met het verhuren van kantoorruimte en bedrijfsruimte op flexibele basis. Door de

Nadere informatie

Prominent, representatief & modern.

Prominent, representatief & modern. Prominent, representatief & modern. Oplevering medio 2017 Huurprijs vanaf: 895,- p.m. Multifunctionele kantoor- en bedrijfsruimtes vanaf 84 m² BVO te koop en te huur op BusinessPark27 te Blaricum. Drie

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 HENGELO OV

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 HENGELO OV VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 HENGELO OV Objectinformatie: Demmersweg 41-47 (units) te Hengelo Ov. pag. 1 van 10 VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE DEMMERSWEG (UNITS) 41-47 7556 BN

Nadere informatie

Engelandlaan 27 b, 2391 PM Hazerswoude-Dorp

Engelandlaan 27 b, 2391 PM Hazerswoude-Dorp Projectinformatie Te Huur Engelandlaan 27 b, 2391 PM Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 39.500,00 per jaar Omschrijving Algemeen: Representatieve bedrijfsruimte met kantoor, showroom en kantine opvallend gesitueerd

Nadere informatie

Te huur/te koop. Marconistraat 2-4

Te huur/te koop. Marconistraat 2-4 Te huur/te koop Marconistraat 2-4 2809 PD Gouda Lage Gouwe 2, 2801 LG Gouda (0182) 525 700 gouda@basis.nl www.basis.nl Omschrijving Algemeen: Het betreft hier een solitair gelegen bedrijfspand op bedrijvenpark

Nadere informatie

begint bij Broeckx makelaars Steenweg 22 22a-24 HELMOND Koopsom ,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl

begint bij Broeckx makelaars Steenweg 22 22a-24 HELMOND Koopsom ,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl begint bij Broeckx makelaars Steenweg 22 22a-24 HELMOND Koopsom 995.000,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl 0492 549 055 - helmond@woonplezier.nl Beschrijving Bent u op zoek naar een interessant beleggingsobject?

Nadere informatie

Van strategische ligging naar strategische positie. Henk Rosman directeur REWIN West Brabant

Van strategische ligging naar strategische positie. Henk Rosman directeur REWIN West Brabant Van strategische ligging naar strategische positie 17 mei 2017 Henk Rosman directeur REWIN West Brabant Context: de uitdaging Globalisering = internationale concurrentieslag Sleutel: innovatie en vernieuwing

Nadere informatie

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo Voor verhuur ca m² beschikbaar

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo Voor verhuur ca m² beschikbaar Totaal ca. 9.375 m 2 vvo Voor verhuur ca. 2.659 m² beschikbaar TE HUUR 18 Septemberplein 24 26 Eindhoven Representatieve kantoorruimten in gebouw De Veste in het hart van Eindhoven tegenover Centraal Station

Nadere informatie

Waardenburg, Kerkstraat 11a

Waardenburg, Kerkstraat 11a Waardenburg, Kerkstraat 11a OMSCHRIJVING: In dorpskern maar toch op een steenworp afstand gelegen van de op- en afritten van de Rijksweg A2 multifunctionele kantoor- /showroomruimten, desgewenst met opslagruimten

Nadere informatie

Personeelsvoorziening van de toekomst

Personeelsvoorziening van de toekomst Personeelsvoorziening van de toekomst een transitienetwerk voor Noordoost-Brabant Food & Feed Noordoost-Brabant Wie doet over tien jaar het werk? Waar staat uw bedrijf over tien jaar? De crisis voorbij,

Nadere informatie

TE HUUR 18 Septemberplein 24 26 Eindhoven. Totaal ca. 9.375 m 2 vvo Voor verhuur ca. 1.563 m² beschikbaar

TE HUUR 18 Septemberplein 24 26 Eindhoven. Totaal ca. 9.375 m 2 vvo Voor verhuur ca. 1.563 m² beschikbaar Totaal ca. 9.375 m 2 vvo Voor verhuur ca. 1.563 m² beschikbaar TE HUUR 18 Septemberplein 24 26 Eindhoven Representatieve kantoorruimten in gebouw De Veste in het hart van Eindhoven tegenover Centraal Station

Nadere informatie

Winkelruimte TE HUUR. Keizerswaard AL Rotterdam. Klaassenbv.nl

Winkelruimte TE HUUR. Keizerswaard AL Rotterdam. Klaassenbv.nl Winkelruimte TE HUUR Keizerswaard 119 3078 AL Rotterdam Klaassenbv.nl OMSCHRIJVING Algemeen: Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een horeca- of retailondernemer met lef, visie en een goed doordacht

Nadere informatie

TE KOOP. www.janvangent-badhoevedorp.nl. 21 multifunctionele bedrijfsruimte-units in Badhoevedorp Vanaf 106.500.- Wij bieden meer dan alleen stenen:

TE KOOP. www.janvangent-badhoevedorp.nl. 21 multifunctionele bedrijfsruimte-units in Badhoevedorp Vanaf 106.500.- Wij bieden meer dan alleen stenen: TE KOOP 21 multifunctionele bedrijfsruimte-units in Badhoevedorp Vanaf 106.500.- Wij bieden meer dan alleen stenen: Bent u op zoek naar betaalbare bedrijfsruimte? Dan is dit uw kans! Uniek voor ondernemers

Nadere informatie

Congres en Inspiratiesessies vragen om concreet vervolg

Congres en Inspiratiesessies vragen om concreet vervolg Congres en Inspiratiesessies vragen om concreet vervolg Uit het congres en de daaraan voorafgaande inspiratiesessies (najaar 2013) kunnen we af-leiden dat ondernemers in de logistieke sector duidelijke

Nadere informatie

Geldermalsen, De Aaldor 6B

Geldermalsen, De Aaldor 6B Geldermalsen, De Aaldor 6B OMSCHRIJVING: Op het moderne businesspark Hondsgemet gelegen representatieve bedrijfsruimte met kantoren. Het gebouw bestaat uit 220 m² bedrijfsruimte, 44 m² kantoorruimte op

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TE HUUR REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE IN HET CENTRUM VAN WAALRE Molenstraat 5 te Waalre Vrijblijvende informatie Molenstraat 5 te Waalre 2/11 Vrijblijvende informatie Molenstraat

Nadere informatie

Culemborg, Godfried Bomansstraat 8

Culemborg, Godfried Bomansstraat 8 Culemborg, Godfried Bomansstraat 8 OMSCHRIJVING: Flexibele kantoorruimte op loopafstand van het station? Culemborg Business Center! In het Culemborg Business Center huurt u flexibel, tegen een scherpe

Nadere informatie

Kerkdriel, Bulkseweg 24

Kerkdriel, Bulkseweg 24 Kerkdriel, Bulkseweg 24 OMSCHRIJVING: Op zeer royaal perceel grond gelegen multifunctionele bedrijfsruimte met buitenterrein. De thans nog beschikbare vloeroppervlakte is 835 m² groot, bestaande uit 775

Nadere informatie

Het nieuwe ondernemen. Expo Business Parc Te huur!

Het nieuwe ondernemen. Expo Business Parc Te huur! Het nieuwe ondernemen Expo Business Parc Te huur! Expo Business Parc Het nieuwe ondernemen Technologie stelt mensen vandaag de dag in staat hun werk altijd en overal te doen. Ongehinderd door files en

Nadere informatie

TE HUUR Papendorpseweg 53-59. te Utrecht

TE HUUR Papendorpseweg 53-59. te Utrecht TE HUUR Papendorpseweg 53-59 te Utrecht Algemeen Regus is gespecialiseerd en wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplek oplossingen. De mogelijkheid bestaat om voor korte of langere tijd turn-key

Nadere informatie

WERK. plezier. de Stater 14 LIESHOUT Koopsom ,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl. begint bij Broeckx makelaars

WERK. plezier. de Stater 14 LIESHOUT Koopsom ,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl. begint bij Broeckx makelaars WERK plezier begint bij Broeckx makelaars de Stater 14 LIESHOUT Koopsom 695.000,- k.k. bedrijfsruimtehelmond.nl 0492 549 055 - helmond@woonplezier.nl Beschrijving Op kleinschalig en representatief bedrijventerrein

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR REMMINGWEG 45, 1332 BD ALMERE. Vraagprijs ,- kosten koper Huurprijs ,- per jaar. Aanvaarding in overleg

TE KOOP / TE HUUR REMMINGWEG 45, 1332 BD ALMERE. Vraagprijs ,- kosten koper Huurprijs ,- per jaar. Aanvaarding in overleg TE KOOP / TE HUUR REMMINGWEG 45, 1332 BD ALMERE Vraagprijs 1.250.000,- kosten koper Huurprijs 120.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Algemeen Dit complex is geheel verhuurd en wordt als belegging aangeboden.

Nadere informatie

Hoofdstraat 78, 3972 LB Driebergen-Rijsenburg

Hoofdstraat 78, 3972 LB Driebergen-Rijsenburg Hoofdstraat 78, 3972 LB Driebergen-Rijsenburg Huurprijs 124,76 per m² per jaar Omschrijving Algemeen Op een prominente en zeer goed bereikbare locatie gelegen kantoorpand komt de gehele begane grond beschikbaar.

Nadere informatie

Randstad Randstad 20 25, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 468,- per maand. Neem contact op: Kantoor Almere

Randstad Randstad 20 25, Almere-Stad Almere. Huurprijs: 468,- per maand. Neem contact op: Kantoor Almere Huurprijs: 468,- per maand Algemene Informatie TE HUUR: Randstad 2025 te Almere-Stad Flexkantoor van uitstekende kwaliteit op zichtlocatie. Huur nu uw nieuwe werkplek tegen flexibele voorwaarden! Ligging:

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Nicolaes Maesstraat 2 te Zaandam 150 per maand

Huur kantoorpand op Nicolaes Maesstraat 2 te Zaandam 150 per maand Huur kantoorpand op Nicolaes Maesstraat 2 te Zaandam 150 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Kantoorruimte te Huur op mooi

Nadere informatie

Brochure. Kosmonaut 7 3824 MK Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Kosmonaut 7 3824 MK Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Kosmonaut 7 3824 MK Amersfoort pagina 1 van 11 TE HUUR Omschrijving Op bedrijventerrein Calveen ligt dit representatieve bedrijfspand met bedrijfsruimte en kantoorruimte. Door de indeling, voorzieningen

Nadere informatie

Arnhemseweg 19 Amersfoort. Representatieve kantoorunit te huur in geheel gerenoveerde kantoorvilla. TE HUUR 800,- per maand all-in, excl.

Arnhemseweg 19 Amersfoort. Representatieve kantoorunit te huur in geheel gerenoveerde kantoorvilla. TE HUUR 800,- per maand all-in, excl. Arnhemseweg 19 Amersfoort Representatieve kantoorunit te huur in geheel gerenoveerde kantoorvilla TE HUUR 800,- per maand all-in, excl. BTW Omschrijving object Algemeen De volledig gerenoveerde kantoorvilla,

Nadere informatie

TE HUUR. Bornsestraat 24, 7556 BG Hengelo. Huurprijs 450,- per maand

TE HUUR. Bornsestraat 24, 7556 BG Hengelo. Huurprijs 450,- per maand TE HUUR, 7556 BG Huurprijs 450,- per maand Omschrijving ALGEMEEN Flexibel huren van turn key kantoor-/praktijkruimte in Centrum Vitaal, aan de rand van het centrum van op loopafstand van het winkelhart

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR WITTEVROUWEN, 1358 CD ALMERE. Huurprijs 49,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg

TE KOOP / TE HUUR WITTEVROUWEN, 1358 CD ALMERE. Huurprijs 49,- per m² per jaar. Aanvaarding in overleg TE KOOP / TE HUUR WITTEVROUWEN, 1358 CD ALMERE Huurprijs 49,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Algemeen Nabij de Stichtsebrug tussen Huizen en Almere is direct langs de A27 bedrijventerrein Stichtsekant

Nadere informatie

Projectinformatie. Te Huur/Te Koop

Projectinformatie. Te Huur/Te Koop Projectinformatie Te Huur/Te Koop Coenecoop 115, 2741 PJ Waddinxveen Vraagprijs 1.497.500,- kosten koper Huurprijs 139.500,- per jaar Omschrijving Algemeen: Een aantrekkelijke combinatie van representatieve

Nadere informatie

COENECOOP 3 2H WADDINXVEEN WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL MAKELAAR PETER DE JOODE 06-466 151 96 PETERDEJOODE@GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL NAAM TELEFOON EMAIL

COENECOOP 3 2H WADDINXVEEN WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL MAKELAAR PETER DE JOODE 06-466 151 96 PETERDEJOODE@GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL NAAM TELEFOON EMAIL COENECOOP 3 2H WADDINXVEEN MAKELAAR NAAM TELEFOON EMAIL PETER DE JOODE 06-466 151 96 PETERDEJOODE@GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL WWW.GOUWESTADMAKELAARDIJ.NL Kenmerken: Object Kadastrale gegevens Bouwjaar : 2013

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint G.H. Betzweg 1 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam Object Dit hoogwaardige kantoorgebouw met energielabel C, bestaat uit 6 bouwlagen met ruim voldoende

Nadere informatie

Ook Coevorden. Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren. Project Datum Versie Status. Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0.

Ook Coevorden. Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren. Project Datum Versie Status. Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0. Ook Coevorden Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren Project Datum Versie Status Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0.4 Concept 1. Visie Achtergrond: van twitter via verbinding naar

Nadere informatie

De Boeg 12 te Drachten

De Boeg 12 te Drachten De Boeg 12 te Drachten TE HUUR: In verband met uitbreiding van werkzaamheden is de huidige huurder uit haar jasje gegroeid en vertrekt per februari 2015 naar een groter pand. Hierdoor komt deze mooie bedrijfslocatie

Nadere informatie

KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE

KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE TE HUUR Europalaan 79a, 5531 BG BLADEL 0497 380103 www.roijmans.nl KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE IN DE GROOTTE DIE U WENST! Bladel, Raambrug 2 OP TOPLOCATIE GELEGEN KANTOOR- / PRAKTIJKRUIMTE OP DE HOEK N284

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE EN PARKEERPLAATSEN Amstel Business Park Joop Geesinkweg 125c Ca 15m2 en 35m2 Parkeerplaatsen te huur 1096 AT Amsterdam

KANTOORRUIMTE EN PARKEERPLAATSEN Amstel Business Park Joop Geesinkweg 125c Ca 15m2 en 35m2 Parkeerplaatsen te huur 1096 AT Amsterdam KANTOORRUIMTE EN PARKEERPLAATSEN Amstel Business Park Joop Geesinkweg 125c Ca 15m2 en 35m2 Parkeerplaatsen te huur 1096 AT Amsterdam Voor meer informatie of een bezichtiging: Van Kempen BOG Tel. nr. 06

Nadere informatie

Te Huur Uden, Passage 3 Commerciële ruimte gelegen op uitstekende locatie in het centrum van Uden.

Te Huur Uden, Passage 3 Commerciële ruimte gelegen op uitstekende locatie in het centrum van Uden. Te Huur Uden, Passage 3 Commerciële ruimte gelegen op uitstekende locatie in het centrum van Uden. Vloeroppervlakte Huurprijs : Ca. 110 m² V.V.O. excl. kelder. : 33.000,- / jaar excl. BTW. Object Commerciële

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Bruningweg 23 te Arnhem

Vrijblijvende projectinformatie. Bruningweg 23 te Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Bruningweg 23 te Arnhem TE HUUR Bruningweg 23 te Arnhem Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met

Nadere informatie

Te Huur Oss, Singel 1940-1945 nr. 306 en 314

Te Huur Oss, Singel 1940-1945 nr. 306 en 314 Te Huur Oss, Singel 1940-1945 nr. 306 en 314 Nieuwbouw kantoorruimten en bedrijfsruimte. Vloeroppervlakte kantoorruimten : Totaal ca. 390 m² in vier bouwlagen. Te huur per verdieping vanaf ca. 130 m².

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

Huur of koop kantoorpand op Zuiveringweg 74 te Lelystad kosten koper1295 per maand

Huur of koop kantoorpand op Zuiveringweg 74 te Lelystad kosten koper1295 per maand Huur of koop kantoorpand op Zuiveringweg 74 te Lelystad 159000 kosten koper1295 per maand Aanbiedende partij: VSO Makelaars en Taxateurs Email: info@vsomakelaars.nl Telefoon: 036 5490628 Website: http://www.vsomakelaars.nl

Nadere informatie

Projectinformatie Te huur / Te koop

Projectinformatie Te huur / Te koop Projectinformatie Te huur / Te koop Coenecoop 19, 2741 PG Waddinxveen Vraagprijs bedrijfsruimte 39,00 per m² / per jaar Vraagprijs kantoorruimte 79,00 per m² / per jaar Omschrijving Algemeen: Prominent

Nadere informatie

Visiedocument. Educohof Podium voor duurzame leefomgeving. Presentatie versie

Visiedocument. Educohof Podium voor duurzame leefomgeving. Presentatie versie Visiedocument Educohof Podium voor duurzame leefomgeving Presentatie versie Courante communicatie, sponsoring, fondswerving Teylingerweg 35 2114 EG Vogelenzang T 020 716 5274 E nicole@courante.nl 13 augustus

Nadere informatie

Gelegen op industrieterrein Kieënweg op goede stand met gelijkwaardige bedrijven in de omgeving.

Gelegen op industrieterrein Kieënweg op goede stand met gelijkwaardige bedrijven in de omgeving. Gelegen op industrieterrein Kieënweg op goede stand met gelijkwaardige bedrijven in de omgeving. Representatieve bedrijfsruimte met kantoren. De kantoorruimten zijn in units te huur, verdeeld over begane

Nadere informatie

NOORDERSLUISWEG 1, 8243 PR LELYSTAD

NOORDERSLUISWEG 1, 8243 PR LELYSTAD TE HUUR NOORDERSLUISWEG 1, 8243 PR LELYSTAD Huurprijs 1.166,67 per maand Aanvaarding in overleg Locatie Bedrijventerrein Noordersluis is een groot binnenstedelijk bedrijventerrein in het zuidwesten van

Nadere informatie

Te Huur Veghel, Marshallweg 5 Kantorencomplex

Te Huur Veghel, Marshallweg 5 Kantorencomplex Te Huur Veghel, Marshallweg 5 Kantorencomplex Vloeroppervlakte : Ca. 400 m² Huurprijs : 115,- per m² per jaar Object Kantorenpark De Dubbelen biedt goed geoutilleerde kantoorruimte aan diverse uiteenlopende

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TE HUUR ZELFSTANDIGE KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE MET RUIME PARKEERVOORZIENING GELEGEN NABIJ HET CATHARINA ZIEKENHUIS AAN DE RAND VAN BEDRIJVENTERREIN RAPENLAND DOCTOR CUYPERSLAAN 84

Nadere informatie

Huurprijs: 110,00 per m² per jaar

Huurprijs: 110,00 per m² per jaar Westlandseweg 13, 2624 AA Delft Huurprijs: 110,00 per m² per jaar Björnd Makelaardij Oude Delft 103 2611 BD, DELFT Tel: 015-2135139 info@bjornd.nl www.bjornd.nl Omschrijving Westlandseweg 13, 2624 AA Delft

Nadere informatie

Te Huur Uden, Vluchtoord 37

Te Huur Uden, Vluchtoord 37 Te Huur Uden, Vluchtoord 37 Kantoor (kamers) ruimte op zichtlocatie Vloeroppervlakte : Vanaf ca. 20 m² Huurprijs : Vanaf 240,- per maand excl. BTW en incl. gas, water, elektra en glasvezel. Object Nieuw

Nadere informatie

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs vanaf 250,- per maand excl. BTW (incl. servicekosten) Aanvaarding in overleg

TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE. Huurprijs vanaf 250,- per maand excl. BTW (incl. servicekosten) Aanvaarding in overleg TE HUUR RADIOWEG 4, 1324 KW ALMERE Huurprijs vanaf 250,- per maand excl. BTW (incl. servicekosten) Aanvaarding in overleg REPRESENTATIEF KANTOORGEBOUW MET GOEDE ZICHTLOCATIE EN NABIJ A6 + FLEXPLEKKEN EN

Nadere informatie

Woonoppervlakte 450 m ,- kosten koper TE KOOP. Buiten Walevest 5 Dordrecht

Woonoppervlakte 450 m ,- kosten koper TE KOOP. Buiten Walevest 5 Dordrecht Woonoppervlakte 450 m 2 1.400.000,- kosten koper TE KOOP Buiten Walevest 5 Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen Beschikbaar voor verkoop is dit monumentale woon-werk complex dat is gelegen in het historische

Nadere informatie

Te huur. Bedrijfsverzamelgebouw op unieke locatie met zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Te huur. Bedrijfsverzamelgebouw op unieke locatie met zeer goede prijs-kwaliteit verhouding Te huur Bedrijfsverzamelgebouw op unieke locatie met zeer goede prijs-kwaliteit verhouding Diverse nieuwe bedrijfs- en kantoorruimten beschikbaar aan Westzanerdijk 309 te Zaandam S C H I P P E R P A K

Nadere informatie

Zuiderplein 6 te Leeuwarden

Zuiderplein 6 te Leeuwarden Dijkstra Bedrijfsmakelaardij BV Drachten Berglaan 14 9203 EG Drachten Tel : 0512-541400 Fax : 0512-541428 Dijkstra Bedrijfsmakelaardij BV Leeuwarden Harlingerstraatweg 2 8916 BB Leeuwarden Tel : 058-2123345

Nadere informatie

in beweging juni 2015

in beweging juni 2015 Sowing innovation Harvesting the future AgriFood Capital in beweging juni 2015 Veghel, Sint-Oedenrode en Schijndel Noordoost Brabant topregio in agrifood In AgriFood Capital werken ondernemers, overheden

Nadere informatie

Adres: Coenecoop 23, 2741 PG Waddinxveen

Adres: Coenecoop 23, 2741 PG Waddinxveen Projectinformatie Te Huur Adres: Coenecoop 23, 2741 PG Waddinxveen Vraagprijs 97.500,00 per jaar exclusief B.T.W. Omschrijving Algemeen: Dit representatieve bedrijfsgebouw is uniek gelegen nabij de entree

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TE HUUR REPRESENTATIEVE SOLLITAIRE KANTOORRUIMTE OP UITSTEKENDE ZICHTLOCATIE + RUIM PARKEREN BASTION 26-28-30 TE VELDHOVEN Vrijblijvende informatie Bastion 28-30 te Veldhoven 1/11

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR REMMINGWEG 45, 1332 BD ALMERE. Vraagprijs ,- kosten koper Huurprijs ,- per jaar. Aanvaarding in overleg

TE KOOP / TE HUUR REMMINGWEG 45, 1332 BD ALMERE. Vraagprijs ,- kosten koper Huurprijs ,- per jaar. Aanvaarding in overleg TE KOOP / TE HUUR REMMINGWEG 45, 1332 BD ALMERE Vraagprijs 1.250.000,- kosten koper Huurprijs 120.000,- per jaar Aanvaarding in overleg Algemeen Dit pand ligt op bedrijventerrein De Vaart en bestaat uit

Nadere informatie

Projectinformatie. Bijlmermeerstraat 28. Hoofddorp

Projectinformatie. Bijlmermeerstraat 28. Hoofddorp Projectinformatie Bijlmermeerstraat 28 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, bedrijfspand met kantoor- en bedrijfsruimte gelegen aan de Bijlmermeerstraat 28 te Hoofddorp. Locatie Het

Nadere informatie

YinYang gebouw. Deelverhuur is mogelijk.

YinYang gebouw. Deelverhuur is mogelijk. LGEMEEN YinYang biedt gebruikers een uniek kantoor aan de oostzijde van Utrecht. Verhuurder heeft het gebouw en het buitengebied volledig gerenoveerd, waarbij de kantoorverdiepingen een meer open karakter

Nadere informatie