Jaarverslag ouderraad De Wegwijzer schooljaar 2014/2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag ouderraad De Wegwijzer schooljaar 2014/2015"

Transcriptie

1 Jaarverslag ouderraad De Wegwijzer schooljaar 2014/2015 Algemeen Evenals voorgaande jaren heeft de ouderraad zich ook dit jaar mede ingezet om de tijd op school voor onze kinderen zo prettig mogelijk te laten verlopen. Dit gebeurde door mee te werken aan de organisatie van buitenschoolse activiteiten en door een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat op school. Hoe wij hieraan gewerkt hebben, kunt u lezen in dit verslag. Het afgelopen jaar bedroeg de contributie 21,00 per leerling. De ouderraad heeft dit schooljaar acht keer vergaderd over de activiteiten op De Wegwijzer. Daarnaast waren er contacten met: - Team De ouderraadvergaderingen zijn steeds bijgewoond door twee teamleden, José Kraaijkamp en Annika van Scheppingen. - MR De ouderraad werd geïnformeerd vanuit de MR via de teamleden José en Annika. Gedurende het schooljaar waren er geen belangrijke mededelingen vanuit de MR aan de OR. Algemene activiteiten - Inloopavonden (8, 11, 15 en 17 september 2014) De ouders werden op deze avonden in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met de leerkracht van hun kind(eren) en de lesmaterialen. De ouderraad heeft de inkopen gedaan en de leerkrachten zorgden voor de verzorging van koffie, thee en koekjes voor de aanwezige ouders. - Kleding- en speelgoedactie (11 september 2014 en 28 maart 2015) Er is twee keer kleding en ander textiel opgehaald. Voor deze actie heeft de ouderraad geld gekregen dat wordt opgespaard voor diverse projecten. - Schoolfotograaf (15 september 2014) De fotograaf heeft de school bezocht en alle kinderen zijn op de foto gegaan. Daarnaast werden foto s gemaakt per groep. - Schoonmaak (januari 2015 en juni 2015) Er is gekozen voor een klassenschoonmaak tijdens de gymles / buiten spelen. We hebben in de week van 19 januari 2015 en de week 29 juni 2015 intekenlijsten opgehangen zodat ouders zich konden inschrijven. De ouderraad zorgde voor voldoende schoonmaakmiddelen. De ouders werden gevraagd een emmer en doekje mee te nemen. - Lustrumfeest De Wegwijzer 40 jaar In 2014 bestond De Wegwijzer 40 jaar. Op donderdag 17 oktober heeft de OR samen met het team een geweldig feest georganiseerd voor alle kinderen. Er zijn workshops geregeld en er stond een poffertjeskraam om alle kinderen te

2 voorzien van onbeperkte poffertjes. Met hulp van heel veel vrijwilligers was dit feest een groot succes. - Rijksmuseum groep 7 (3 november 2014) Ook dit jaar is groep 7 naar het Rijksmuseum geweest (OR heeft een mooi arrangement gevonden). Het was weer geweldig. De kinderen waren erg onder de indruk en het is een goede aanwinst op hun algemene ontwikkeling. - Sinterklaas (5 december 2014) In november was de Sint in het land en traditiegetrouw heeft hij zijn Pieten ook onze school laten bezoeken: er werd gestrooid op 21 november en alle schoenen gevuld met een cadeautje. De leerlingen hadden een leuke dag en de cadeautjes (verzorgd door de ouderraad) vielen in goede aarde. - Kerstmaaltijd (18 december 2014) Ook dit jaar verzorgde alle groepen hun kerstdiner zelf (in de lagere groepen werd dit gedaan door de ouders), samen met de leerkracht werd het menu samengesteld. Tijdens deze maaltijd was er voor de ouders/verzorgers de mogelijkheid om in de centrale hal onder het genot van een glaasje glühwein (verzorgd door de ouderraad) en een borrelhapje met elkaar te praten. - Kerstviering (19 december 2014) De kerstviering werd net als andere jaren in de R.K. kerk gehouden. Bij terugkomst op school werd door de ouderraad voor de helpende ouders bij het opruimen van de kerstversiering koffie en thee geschonken met kerstbrood erbij. - Carnaval (13 februari 2015) Wederom een gezellig en vrolijk feest. Er was tijd voor hossen en dansen, playback c.q. dansacts en het spelen van diverse spelletjes. De ouderraad verzorgde ook dit jaar de muziek, de jury voor onder- en bovenbouw, limonade en traktaties. - Palmpasen (27 maart 2015) De kleuters hebben een palmpasenstok gemaakt en de gebruikelijke tocht door de wijk gemaakt. Groep 3 t/m 8 hebben ieder 2 stokken per klas gemaakt. Deze stokken hebben de kinderen onder begeleiding van de ouderraad uitgereikt aan enkele bewoners van de Plataan. Er is voor de Plataan gekozen omdat hier ook veel ouderen zitten die wel een verzetje kunnen gebruiken en het is dichtbij school. De stokken werden erg gewaardeerd. De kinderen kregen limonade en is er zelfs in een aantal groepjes liedjes gezongen en verhalen verteld door de ouderen. - Paasviering (2 april 2015) Traditiegetrouw was er voor alle groepen een paasviering en aan het eind van de paasviering kregen de leerlingen, namens de ouderraad, een broodhaantje. Op initiatief van de ouderraad werd ook dit jaar in elke groep eitje tik gespeeld in plaats van eieren zoeken. In elke groep bleef een leerling over met een heel ei en die mocht uiteindelijk strijden op het podium in de aula om de titel eitje tikker van het jaar. Een zeer geslaagd spel!

3 - Koningsspelen (24 april 2015) Om 9.30 uur is de officiele aftrap met alle kinderen met zang en dans. Groep 1 t/m 4 bleef op school en ging knutselen en spelletjes doen. Deze kinderen bleven op school lunchen. De groepen 5 t/m 8 hadden eerst om uur ontbijt op school. Om de aftrap met het lied en op naar de sportvelden. Tot uur spelletjes, daarna eigen lunch nuttigen. School tot uur. De OR heeft gezorgd voor een gezonde versnapering tussendoor. - Goede Doel (26 mei t/m 5 juni 2015) Het goede doel betrof dit keer de Kinderen van de Voedselbank. De actie liep van 26 mei t/m 5 juni. Er zijn twee acties op touw gezet: verkoop van Klavertjes 4. De leerlingen hebben potjes met klavertjes 4 aan familie/vrienden verkocht; inzamelen van statiegeldflessen. - Schoolreisje (9 juni 2015) We zijn dit jaar naar dierenpark Burgers Zoo geweest. Het uitstapje was erg leuk en we hadden goed weer. De leerlingen en begeleiders van De Wegwijzer kregen voor vertrek uit Vianen een paars T-shirt met het logo van de school erop en een polsbandje met (mobiele) calamiteitennummers. Het was een geslaagde, goed georganiseerde dag met aan het einde van de middag een ijsje voor alle leerlingen en begeleiders. - Speurtocht groep 5 (1 juli 2015) Tijdens de speurtocht kregen de leerlingen en begeleiders iets te drinken en een appel van de ouderraad. - Avond Helpende ouders (1 juli 2015) De ouders werden ontvangen in school. Geweldig weer en een mooie fietstocht gemaakt met onderweg versnaperingen en spelletjes. Daarna in de binnentuin heerlijke saté en andere hapjes en drankjes genuttigd. Erg geslaagde avond. - Kleuterfestiviteiten Musical groep 2 (21 april 2015) Met veel enthousiasme werd een musical opgevoerd door de kleuters van groep 2. De ouderraad verzorgde ook op deze avond de drankjes en een snoepje. Kleuteruitje naar de kinderboerderij (17 juni 2015) Bij terugkomst op school kregen alle kleuters en begeleiders een ijsje. Zomerfeest/Koningsspelen (24 april 2015) Het zomerfeest van de kleuters is afgeschaft in verband met de integratie van de jaarlijkse Koningsspelen. De voorstelling die altijd werd gedaan tijdens het kleuterfeest gaat nu plaatsvinden tijdens het uitglijden van groep 2.

4 Uitglijden kleuters (9 juli 2015) Aangezien het zomerfeest er niet meer is (ivm de Koningsspelen), is er besloten dat de OR op deze feestelijke dag een theatervoorstelling regelt. Igor Krulsnor gaf een leuke goochelshow waar de kinderen erg van hebben genoten. - Afscheid groep 8 Kamp (15 t/m 17 juni 2015) Tijdens het kamp is er altijd een barbecue waaraan de ouderraad (financieel) bijdraagt. Daarnaast ontvangt de leerkracht van groep 8 geld van de ouderraad ter vrije besteding voor activiteiten tijdens het kamp. Sportactiviteiten Musical (6 juli 2015) Voor, tijdens en na de musical heeft de ouderraad voor koffie, thee, koekjes en een drankje en een hapje gezorgd, dit keer in de binnentuin. Namens de OR hebben alle leerlingen een bloem ontvangen. - Volleybal (17 december 2014), Schoolzwem, voetbal en korfbaltoernooi (maart, april en mei 2015) Alle deelnemende leerlingen hebben een traktatie van de OR ontvangen. - Olympische dag (9 juni 2015) De leerlingen van groep 8 hadden hun Olympische dag met als resultaat de nodige medailles. Ze ontvingen allemaal een traktatie van de ouderraad. - Avondvierdaagse (22 t/m 25 juni 2015) Maurice Baltus heeft dit jaar opnieuw de avondvierdaagse georganiseerd. Diverse ouders hebben sponsoring van hapjes en drankjes verzorgd voor onze leerlingen en namens de ouderraad hebben alle leerlingen van onze school op de laatste avond een pakje drinken en snoepje gehad. Overig - De ouderraad verzorgt op de eerste schooldag altijd een ijsje voor alle leerlingen. - Rapportavonden en informatieavond ouders (nieuwe) kleuters Tijdens deze avonden waren er leden van de ouderraad aanwezig voor de verzorging van koffie en thee. Bij de informatieavond voor ouders van (nieuwe) kleuters (20 januari 2015) heeft de voorzitter van de ouderraad tevens een presentatie gegeven over de rol van de ouderraad en de door ons georganiseerde activiteiten. - Luizencontrole (op maandag/dinsdag na iedere vakantie) Onder aanvoering van de ouderraad worden alle leerlingen door een team van moeders gecontroleerd op hoofdluis. Indien dit zo is, wordt er na 2 weken opnieuw gecontroleerd. Dit verloopt goed al zijn er nog maar erg weinig ouders beschikbaar om deze controles te doen.

5 - Schoolkrant Er is vanaf dit schooljaar gekozen voor een digitale versie van de schoolkrant. We hopen een bijdrage te doen aan de moderne digitale wereld van hedendaags en op deze manier op papier en kopieerkosten te bezuinigen. Onder aanvoering van twee ouderraadleden en met behulp van leerlingen uit groep 8 heeft de redactie van de schoolkrant gezorgd voor twee edities. De eerste is voor de kerstvakantie uitgekomen, de tweede voor de zomervakantie. - Versieren Door de versiergroep is veel energie en tijd gestoken om de school tijdens alle feesten, van boekenweek tot Pasen, van sinterklaas tot kerst en carnaval in een passende sfeer te brengen. Gedurende het hele schooljaar hebben we weer veel positieve reacties ontvangen! - Allergie kinderen Voor kinderen met een allergie dan wel een speciaal dieet, worden aangepaste traktaties verzorgd tijdens alle activiteiten waar de ouderraad bij betrokken is. - PR De ouderraad is zich bewust van haar verantwoordelijkheid met betrekking tot het imago van de school. Omdat we zoveel mogelijk ouders willen betrekken bij de organisatie en uitvoering van de activiteiten is elke vergadering het eerste halfuur voor iedereen toegankelijk (hier wordt overigens zelden tot nooit gebruik van gemaakt). Om de achterban op de hoogte te houden wordt er geschreven in de weekbrieven en is de voorzitter (dan wel een ander lid van de ouderraad) aanwezig op informatieavonden om daar bekendheid te geven aan het bestaan en werk van de ouderraad. Bij alle bijzondere activiteiten is informatie met foto s naar de pers verzonden en werd er regelmatig een stukje in de krant geplaatst dan wel op de website van Het Kontakt / De Molenkruier. Daarnaast is de promotie gedaan voor de informatieavond van de kleuters door middel van flyers bij verschillende peuterspeelzalen en andere openbare gelegenheden. - Lief en leed De ouderraad zorgt voor een kaartje en/of een attentie bij (langdurige) ziekte, geboorte, verjaardagen, overlijden e.d. van leerlingen, leerkrachten, medezeggenschapsraadsleden of ouderraadsleden. Speerpunten voor het komende jaar blijven: het organiseren van buitenschoolse activiteiten; zorgen voor een prettige en schone leeromgeving voor onze kinderen; bijdragen aan een positief imago van onze school; zoveel mogelijk ouders betrekken bij de school; streven naar een goede communicatie tussen ouders en school; ouders informeren over ontwikkelingen die van belang zijn voor onze kinderen in hun schooltijd.

6 Tot slot Bedanken we iedereen die heeft geholpen bij alle genoemde activiteiten. We hopen dat deze mensen ook volgend jaar weer van de partij zijn, zodat we ook dan met z n allen kunnen zorgen voor een fijn schooljaar voor onze kinderen!

Jaarverslag ouderraad De Wegwijzer schooljaar 2013/2014

Jaarverslag ouderraad De Wegwijzer schooljaar 2013/2014 Jaarverslag ouderraad De Wegwijzer schooljaar 2013/2014 Algemeen Evenals voorgaande jaren heeft de ouderraad zich ook dit jaar mede ingezet om de tijd op school voor onze kinderen zo prettig mogelijk te

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2016/2017

JAARVERSLAG VAN DE OUDERRAAD SCHOOLJAAR 2016/2017 Algemeen Dit is het jaarverslag van de Ouderraad van PCB De Schakel in Leimuiden. Dit verslag betreft het schooljaar 2016 2017. In het afgelopen schooljaar heeft de Ouderraad (OR) 6 x vergaderd. De verslagen

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

De ouderraad. Wat doen wij?

De ouderraad. Wat doen wij? OR De ouderraad Wat doen wij? De ouderraad (OR) In deze folder willen wij iets vertellen over wat de Ouderraad is, wat zij doet en bij wie je terecht kunt met je vragen, suggesties of het aanbieden van

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

De ouderraad heeft ten doel: Het bevorderen en onderhouden van een goed contact en een goede samenwerking tussen ouders en de school.

De ouderraad heeft ten doel: Het bevorderen en onderhouden van een goed contact en een goede samenwerking tussen ouders en de school. De ouderraad heeft ten doel: Het bevorderen en onderhouden van een goed contact en een goede samenwerking tussen ouders en de school. Op praktische wijze meehelpen met /en het organiseren van verschillende

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

De ouderraad van basisschool t Ven. nieuwe foto 2014-2015

De ouderraad van basisschool t Ven. nieuwe foto 2014-2015 De ouderraad van basisschool t Ven nieuwe foto 2014-2015 Anne-Marie Klopfer, Martje Romonesco (Voorzitter), Caroline van Heertum, Colet Timmers (secretaris), Hanneke Leenhouts (penningmeester), Monique

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014

Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 Financieel jaarverslag Ouderraad Jacinta-basisschool 2013-2014 De ouderraad beheert de ouderbijdrage die jaarlijks voor elke leerling gevraagd wordt voor uitgaven waarvoor de school geen vergoeding krijgt.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2017-2018 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

[Geef tekst op] Jaarverslag OR

[Geef tekst op] Jaarverslag OR [Geef tekst op] Jaarverslag OR 2016-2017 Jaarverslag Ouderraad KC BuitenRijck Schooljaar 2016/2017 1. Inleiding De Ouderraad ondersteunt het schoolteam bij de organisatie van vieringen en allerlei activiteiten

Nadere informatie

Ouderraad. Jaarverslag ouderraad schooljaar

Ouderraad. Jaarverslag ouderraad schooljaar Jaarverslag ouderraad schooljaar 2017-2018 Met dit verslag willen wij u als ouder(s)/verzorger(s) laten weten wat de ouderraad heeft betekend voor uw kind(eren) op De Touwladder. Het afgelopen jaar heeft

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Jaarverslag 20176-2018 Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Algemeen Elk jaar wordt door de oudervereniging een financieel jaarverslag gepresenteerd.

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Ouderhulp brochure Zoals elk jaar vragen wij de ouder om onze ouderhulp brochure in te vullen zodat we weten welke ouders we bij welke activiteit om hulp mogen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar

Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar Jaarverslag Oudervereniging ICBS De windroos schooljaar 2015-2016 Ouderraad ICBS De Windroos De Ouderraad (OR) is het bestuur van de Oudervereniging van ICBS De Windroos. Het bestuur heeft in het schooljaar

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. OBS De Twa Fisken. aug 2015/ juli 2016

Jaarverslag Ouderraad. OBS De Twa Fisken. aug 2015/ juli 2016 Jaarverslag Ouderraad OBS De Twa Fisken aug 2015/ juli 2016 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de ouderraad van openbare basisschool De Twa Fisken. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 15 september 2016 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad

Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad Financieel overzicht 2014-2015 ouderraad Inkomsten Uitgaven te kort/over ouderbijdrage 23.775,00 rente 195,35 andere inkomsten storting A4d 1.312,50 Joppedag 966,00 Joppedag 966,00 871,87 94,13 schoolreisje

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

2013-2014. Jaarverslag Oudervereniging

2013-2014. Jaarverslag Oudervereniging 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging Ellen Bloemendal-Hermelink Katholieke Jenaplanschool de Klimboom 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Werkgroepen... 4 Sinterklaas... 4 Kerst... 4 Carnaval... 5

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Jaarverslag 2017-2018 Activiteiten oudervereniging 1ste schooldag Dit jaar heeft Ingrid iedereen welkom geheten.

Nadere informatie

JAARVERSLAG OR 2012/2013

JAARVERSLAG OR 2012/2013 JAARVERSLAG OR 2012/2013 R.K. Ouderraad Mariaschool EEMNES Voor Basisonderwijs Schooljaar 2012/2013 SAMENSTELLING OUDERRAAD Voorzitter Secretaris Penningmeester Overige leden :Pauline van Daatselaar :MoniquePost

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank Jaarverslag 2017/2018 Ouderraad CBS De Rank Algemeen Samenstelling ouderraad De ouderraad is in schooljaar 2017/2018 als volgt samengesteld: Pascal Kwakman Linda van Staveren Esther Bal Nicole Neall Barbara

Nadere informatie

Onze school als Basis voor de toekomst..

Onze school als Basis voor de toekomst.. Onze school als Basis voor de toekomst.. OUDERRAAD: WAT IS DAT? Als u aan de ouderraad denkt dan zult u zich waarschijnlijk afvragen: Wat doet een ouderraad? De ouderraad is een groep ouders die door middel

Nadere informatie

ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING

ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING ACTIVITEITEN OUDERVERENIGING OPENBARE DALTONSCHOOL PRINSES MARGRIET 2012-2013 Wij hebben het graag gedaan!!! Chantal, Corrine, Ellen, Joke, Hilde, Marie-Louise, Roel en Sylvia. Hieronder volgt een kort

Nadere informatie

Jaarverslag. Ouderraad

Jaarverslag. Ouderraad Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014-2015 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2016-2017 Pagina 1 van 5 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar 2015-2016 De Oudervereniging van De Wilsdonck De leden van de oudervereniging vormen een representatieve afspiegeling van de ouders van alle leerlingen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2015/2016 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

Activiteiten De OR zorgde in het schooljaar 2013 2014 voor de ondersteuning bij verschillende schoolactiviteiten.

Activiteiten De OR zorgde in het schooljaar 2013 2014 voor de ondersteuning bij verschillende schoolactiviteiten. Jaarverslag Oud derraad Schooljaar 2013 3-2014 De ouderraad is geen wettelijk orgaan, toch hebben nagenoeg alle scholen een ouderraad in het leven geroepen. De ouderraad vertegenwoordigt de mening van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Agenda. Beste ouders,

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter   Agenda. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 nr 10 15-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 21 december Kerstdiner, alle leerlingen s middags vrij in de bovenbouw

Nadere informatie

OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015

OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015 OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015 Ter inleiding In dit boekwerkje vindt u een overzicht van alle ouderhulp, waarvoor u zich voor het schooljaar 2014-2015 kunt

Nadere informatie

Jaarverslag OV Pieter de Jongschool locatie Kempenaersingel

Jaarverslag OV Pieter de Jongschool locatie Kempenaersingel Jaarverslag 2013-2014 OV Pieter de Jongschool locatie Kempenaersingel 1 1. Inleiding In dit jaarverslag kijken we terug op het schooljaar 2013-2014. Een schooljaar waarin we geholpen hebben bij de ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Inhoudsopgave 1 Evenementen Commissie 3 2 Jaaroverzicht 4 3 Toetreding 6 4 Aftreding 6 5 VOMAR geld 6 6 Ouderbijdrage 6

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012 * Basisschool Bitswijk 13 november 2012 klankbord * We zijn alweer op school Drinken inschenken Heel veel broodjes smeren Thee zetten Melk inschenken *Nationaal schoolontbijt Lopend buffet Gezellig samen

Nadere informatie

Informatieboekje Ouderraad

Informatieboekje Ouderraad Informatieboekje Ouderraad KBS de Vonder Schooljaar 2014-2015 - 0 - DE OUDERVERENIGING Alle ouders/verzorgers die kinderen op onze school hebben, zijn lid van de Oudervereniging van KBS de Vonder. Jaarlijks,

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden:

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden: Jaarverslag Ouderraad Kennemerpoort lokatie Hofdijkstraat t.b.v. de AOV 24 oktober 2016 6 oktober 2016 Voorwoord De ouderraad heeft als taak om de (feestelijke) activiteiten op en rond de school te organiseren

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School. Inleiding

Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School. Inleiding Jaarverslag ouderraad van der Muelen Vastwijk School Inleiding Dit verslag beschrijft het schooljaar 2011-2012 en de rol van de Ouderraad hierin. Ook de financiële verantwoording is in dit verslag opgenomen.

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

AFSCHEID JUF EMMY, JUF ANNE-MARIE, JUF INGE EN JUF ENGELIEN

AFSCHEID JUF EMMY, JUF ANNE-MARIE, JUF INGE EN JUF ENGELIEN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.ikc-remigius.nl e-mail : info@ikc-remigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 41] ::: 11 juli 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2012 2013 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 12 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Kalender ouders Montessorischool Merlijn

Kalender ouders Montessorischool Merlijn Kalender ouders Montessorischool Merlijn 208-209 Augustus/September 208 2 3 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 3 4 5 32 6 Zomervakantie 7 Zomervakantie 8 Zomervakantie

Nadere informatie

Januari Welkom op de Van Harte School!

Januari Welkom op de Van Harte School! Januari 2018 Welkom op de Van Harte School! Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. Om goed voorbereid te kunnen starten hebben we wat praktische informatie voor u op een rijtje gezet over

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDER VERENIGING

JAARVERSLAG OUDER VERENIGING JAARVERSLAG OUDER VERENIGING SCHOOLJAAR 2012-2013 Samenstelling van de ouderraad: De ouderraad heeft het afgelopen schooljaar bestaan uit: Eva van Scheppingen Sonja Koeleman Marinka van Hunen Mirjam Stark

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2014-2015 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

Kalender ouders Montessorischool Merlijn

Kalender ouders Montessorischool Merlijn Kalender ouders Montessorischool Merlijn 208-209 Augustus/September 208 2 3 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 3 4 5 32 6 Zomervakantie 7 Zomervakantie 8 Zomervakantie

Nadere informatie

Introductie Jaarverslag schooljaar Jaarplan schooljaar Financieel verslag schooljaar Begroting schooljaar

Introductie Jaarverslag schooljaar Jaarplan schooljaar Financieel verslag schooljaar Begroting schooljaar Introductie Jaarverslag schooljaar 2015-2016 Jaarplan schooljaar 2016-2017 Financieel verslag schooljaar 2015-2016 Begroting schooljaar 2016-2017 Ons beleid is er op gericht dat we, door middel van ouderparticipatie,

Nadere informatie

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Weesp, 17 juni 2016 Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Babynieuws Informatiebrief met de groepsindelingen en leerkrachten Schoolvoetbal-/ volleybaltoernooi Presentatie muziekgroepjes

Nadere informatie

30 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

30 november Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019, nummer 5 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Hoofdweg 94 9678 PP Westerlee 9677 Tel: 0597-431190 Email: obsftvenema@sooog.nl Website: www.ftvenemaschool.nl Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: 7 juni Team

Nadere informatie

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd:

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd: JAARVERSLAG SCHOOLFONDS DE KLIPPER 2015-2016 Beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 is goed afgesloten met een positief exploitatieresultaat van 77,53. De totale kosten (uitgezonderd enkele reserveringen)

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad 2015/2016 Christelijke Basisschool Triangel Ouderraad CBS Triangel Florijnstraat 7 2645 HH Delfgauw e-mail: OR.Triangel@octant.nl bank: NL06RABO0130131849 Jaarverslag 2015/2016 Ouderraad

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014

Jaarverslag 2013 2014 Jaarverslag 2013 2014 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 15 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Oec. Basisschool t Prisma Mercuriusweg - Purmerend Geachte ouders / verzorgers van de leerlingen van t Prisma, de teamleden en de medezeggenschapsraad. Op 2 september

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad O.B.S. De Twee Wieken 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad O.B.S. De Twee Wieken 2014/2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het jaarverslag en het financieel verslag van de ouderraad van O.B.S. De Twee Wieken. In dit jaarverslag brengen wij u op de hoogte van de activiteiten die de ouderraad

Nadere informatie

Meridiaantje nr. 2 02-10-2015

Meridiaantje nr. 2 02-10-2015 Meridiaantje nr. 2 02-10-2015 Kalender woensdag 7-18 oktober Kinderboekenweek woensdag 14 oktober 11.45-12.45 uur Boekenbeurs 12.00-12.45 uur kleedjesmarkt 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie dinsdag 27 oktober

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2015/2016 juli 2016

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2015/2016 juli 2016 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2015/2016 juli 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u het jaarverslag van de ouderraad van de Maremak. Het jaarverslag betreft het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Jaarverslag Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft

Jaarverslag Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft Jaarverslag 2013 Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft Delft, maart 2014 Jaarverslag van de activiteiten van de Oudercommissie van de Prins Mauritsschool Delft in 2013 De oudercommissie van de Prins

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 3 Eerste schooldag Gr 1 t/m 8 thema mijn klas 6 7 Luizencontrole Nieuwsbrief 1 Zomervakantie 1 2 3 4 Zomervakantie 8 9 10 11 36 MR vergadering en OR vergadering 12

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Dit document bevat de volgende hoofdstukken:

Dit document bevat de volgende hoofdstukken: Dit document bevat de volgende hoofdstukken: - Jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Financieel jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Begroting ouderraad 2017-2018 Jaarverslag ouderraad 2016-2017. We kunnen aan

Nadere informatie

Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd die we kort toelichten.

Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd die we kort toelichten. Jaarverslag schooljaar 2015-2016 Ouderraad b.s. Ondersteboven 15 september 2016 1. Inhoudelijk jaarverslag: onze activiteiten Zoals elk jaar hebben we als Ouderraad weer zeer leuke activiteiten georganiseerd

Nadere informatie

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting Ouderraad Franciscus september 2017 Afsluiting schooljaar 2016 2017 Begroting 2017-2018 Inkomsten en uitgaven De inkomsten van het budget van de OR bestaat uit: Vrijwillige ouderbijdrage 11.775 in 2016-2017

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar 2014-2015 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar 2014-2015 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

JAARVERGADERING BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

JAARVERGADERING BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD JAARVERGADERING BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD DATUM : 28 september 2015 AANVANG: 19.30 UUR Katholieke basisschool De Rietkraag Winterkoninkje 26 8103 BM Raalte 0572-362688

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie