Talentenwijzer. 1 ) Optimistisch Ik ben een optimistisch, enthousiast en positief ingesteld persoon.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Talentenwijzer. 1 ) Optimistisch Ik ben een optimistisch, enthousiast en positief ingesteld persoon."

Transcriptie

1 Talentenwijzer Hieronder vind je jouw persoonlijke uitkomst van de Talentenwijzer. Nummer 1 betekent meest op mij van toepassing, nummer 31 betekent minst op mij van toepassing. 1 ) Optimistisch Ik ben een optimistisch, enthousiast en positief ingesteld persoon. Je bent een optimistisch, enthousiast en positief ingesteld persoon.je bekijkt dingen vaak van de zonnige kant en je bent goed in het benoemen van de positieve kanten van een zaak. Optimistische mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Extraversie en Emotionele Stabiliteit. Extraverte mensen zijn sterk op de buitenwereld gericht. Ze zijn enthousiast, actiegericht, sociaal en houden er van om dingen te ondernemen.emotioneel stabiele mensen hebben weinig last van negatieve gevoelens. Ze zijn stabiel en gelijkmoedig en zijn zelden somber, geïrriteerd of humeurig. 2 ) Zorgzaam Ik ben zorgzaam, hulpvaardig en onzelfzuchtig. Je bent zorgzaam, hulpvaardig en onzelfzuchtig.je vindt het prettig om iets goeds voor anderen te doen en vindt het belangrijk om anderen te helpen. Zorgzame mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Vriendelijkheid en Zorgvuldigheid. Vriendelijke mensen kunnen zich goed in anderen verplaatsen. Ze zijn behulpzaam, meelevend en gericht op samenwerking en hebben vertrouwen in andere mensen.zorgvuldige mensen zijn gedisciplineerd en plichtsgetrouw. Ze zijn accuraat en ordelijk en doen dingen op een nauwgezette manier. 3 ) Onafhankelijk Ik ben vrijgevochten, onafhankelijk en ondogmatisch. Je bent vrijgevochten, onafhankelijk en ondogmatisch.je vind het belangrijk om je eigen standpunt te bepalen, trekt je weinig aan van de mening van anderen en bent goed in staat om tegen de stroom in te varen. Vrijgevochten mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen. Intellectuele Autonomie en Lichtvaardigheid.Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Lichtvaardige mensen zijn spontaan en ongeremd. Ze zijn ongekunsteld, los, vrijmoedig en houden er van om te improviseren. 4 ) Daadkrachtig Ik ben daadkrachtig en slagvaardig. Je bent daadkrachtig en slagvaardig. Je pakt dingen voortvarend aan. Je houdt er van om energiek aan de slag te gaan en bent goed in dingen die om een kordate aanpak vragen. Daadkrachtige mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Extraversie en Zorgvuldigheid. Extraverte mensen zijn sterk op de buitenwereld gericht. Ze zijn enthousiast, actiegericht, sociaal en houden er van om dingen te ondernemen.zorgvuldige mensen zijn gedisciplineerd en plichtsgetrouw. Ze zijn accuraat en ordelijk en doen dingen op een nauwgezette manier.

2 5 ) Beschouwend Ik ben bedachtzaam, verstandig en wijs. Je bent bedachtzaam, verstandig en wijs. Je bent iemand die goed over dingen nadenkt, je houdt er van om een vraagstuk van alle kanten te bekijken en je vindt het leuk om op zaken te reflecteren. Beschouwende mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Introversie.Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Introverte mensen zijn rustig en bedachtzaam. Ze besteden relatief veel aandacht aan hun innerlijke gedachten- en gevoelswereld en houden er van om op zichzelf te zijn. 6 ) Accuraat Ik ben zorgvuldig, secuur en punctueel. Je bent zorgvuldig, secuur en punctueel.je bent goed in dingen die om een precieze en nauwgezette aanpak vragen en houdt er van om je werk stipt en foutloos af te leveren. Accurate mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschap Zorgvuldigheid. Zorgvuldige mensen zijn gedisciplineerd en plichtsgetrouw. Ze zijn accuraat en ordelijk en doen dingen op een nauwgezette manier. 7 ) Leergierig Ik ben leergierig en nieuwsgierig. Je bent leergierig en nieuwsgierig.je houdt er van om dingen en te leren, om jezelf te ontwikkelen, om kennis op te doen en nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen.leergierige mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Zorgvuldigheid.Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Zorgvuldige mensen zijn gedisciplineerd en plichtsgetrouw. Ze zijn accuraat en ordelijk en doen dingen op een nauwgezette manier. 8 ) Stressbestendig Ik ben stressbestendig, stabiel en kalm. Je bent stressbestendig, stabiel en kalm.je bent moeilijk van je stuk te brengen, je bent vaak degene die in moeilijke situaties de rust weet te bewaren en je houdt van dingen die om een koelbloedige benadering vragen.stressbestendige mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschap Emotionele Stabiliteit. Emotioneel stabiele mensen hebben weinig last van negatieve gevoelens. Ze zijn stabiel en gelijkmoedig en zijn zelden somber, geïrriteerd of humeurig.

3 9 ) Moedig Ik ben moedig en dapper. Je bent moedig en dapper. Je durft veel en bent niet bang aangelegd. Je bent goed in dingen waar een zekere onverschrokkenheid voor nodig is en gaat niet op voorhand gevaren uit de weg. Moedige mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Emotioneel Stabiel en Intellectueel Autonoom. Emotioneel stabiele mensen hebben weinig last van negatieve gevoelens. Ze zijn stabiel en gelijkmoedig en zijn zelden somber, geïrriteerd of humeurig. Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. 10 ) Coöperatief Ik ben coöperatief, collegiaal en goedwillend. Je bent coöperatief, collegiaal en goedwillend.je vindt het prettig om in een groep te functioneren en kunt goed samenwerken met anderen.coöperatieve mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Extraversie en VriendelijkheidExtraverte mensen zijn sterk op de buitenwereld gericht. Ze zijn enthousiast, actiegericht, sociaal en houden er van om dingen te ondernemen.vriendelijke mensen kunnen zich goed in anderen verplaatsen. Ze zijn behulpzaam, meelevend en gericht op samenwerking en hebben vertrouwen in andere mensen. 11 ) Vasthoudend Ik ben volhardend, vastbesloten en geef niet snel op. Je bent een doorzetter. Je bent volhardend, vastbesloten en geeft niet snel op. Je beschikt over een groot uithoudingsvermogen en bent goed in dingen die veel doorzettingskracht vereisen.vasthoudende mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Zorgvuldigheid en Emotionele Stabiliteit. Zorgvuldige mensen zijn gedisciplineerd en plichtsgetrouw. Ze zijn accuraat en ordelijk en doen dingen op een nauwgezette manier. Emotioneel stabiele mensen hebben weinig last van negatieve gevoelens. Ze zijn stabiel en gelijkmoedig en zijn zelden somber, geïrriteerd of humeurig. 12 ) Geïnteresseerd Ik ben geïnteresseerd, belangstellend, opmerkzaam en nieuwsgierig. Je bent geïnteresseerd, belangstellend, opmerkzaam en nieuwsgierig. Je houdt er van om je in dingen te verdiepen, je wilt van alles weten en hebt voor veel dingen belangstelling. Belangstellende mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Zorgvuldigheid.Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Zorgvuldige mensen zijn gedisciplineerd en plichtsgetrouw. Ze zijn accuraat en ordelijk en doen dingen op een nauwgezette manier.

4 13 ) Besluitvaardig Ik ben besluitvaardig, zelfverzekerd en vastberaden. Je bent besluitvaardig, zelfverzekerd en vastberaden. Je neemt gemakkelijk beslissingen, je bent vaak degene die knopen doorhakt en je houdt er van om dingen op een doortastende manier aan te pakken. Besluitvaardige mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Emotionele Stabiliteit en Extraversie. Emotioneel stabiele mensen hebben weinig last van negatieve gevoelens. Ze zijn stabiel en gelijkmoedig en zijn zelden somber, geïrriteerd of humeurig.extraverte mensen zijn sterk op de buitenwereld gericht. Ze zijn enthousiast, actiegericht, sociaal en houden er van om dingen te ondernemen. 14 ) Spraakzaam Ik ben communicatief en welbespraakt. Je bent communicatief en welbespraakt. Je vind het leuk om dingen te vertellen en je kunt je gedachten goed verwoorden. Spraakzame mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschap Extraversie. Extraverte mensen zijn sterk op de buitenwereld gericht. Ze zijn enthousiast, actiegericht, sociaal en houden er van om dingen te ondernemen. 15 ) Gedreven Ik ben gedreven, bezield en geïnspireerd. Je bent gedreven, bezield en geïnspireerd. Je bent iemand met een missie. Je vindt het belangrijk om met volle overtuiging ergens aan te werken en je bent sterk betrokken bij wat je doet. Gedreven mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Extraversie.Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Extraverte mensen zijn sterk op de buitenwereld gericht. Ze zijn enthousiast, actiegericht, sociaal en houden er van om dingen te ondernemen. 16 ) Betrouwbaar Ik ben betrouwbaar, plichtsgetrouw en heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel Je bent betrouwbaar, plichtsgetrouw en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.je bent iemand die zijn afspraken nakomt, je doet wat je hebt toegezegd en bent goed in het dragen van verantwoordelijkheid.betrouwbare mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Vriendelijkheid en Emotionele Stabiliteit.Vriendelijke mensen kunnen zich goed in anderen verplaatsen. Ze zijn behulpzaam, meelevend en gericht op samenwerking en hebben vertrouwen in andere mensen.emotioneel stabiele mensen hebben weinig last van negatieve gevoelens. Ze zijn stabiel en gelijkmoedig en zijn zelden somber, geïrriteerd of humeurig.

5 17 ) Extravagant Ik ben extravagant en excentriek. Je bent extravagant en excentriek. Je houdt er van om uit de band te springen, om gekke dingen te doen en de boel op stelten te zetten.extravagante mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Lichtvaardigheid.Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Lichtvaardige mensen zijn spontaan en ongeremd. Ze zijn ongekunsteld, los, vrijmoedig en houden er van om te improviseren. 18 ) Slim Ik ben handig, kien, gewiekst en uitgekookt. Je bent handig, kien, gewiekst en uitgekookt.je bent er goed in om dingen op een slimme manier aan te pakken en krijgt dingen vaak op een handige manier voor elkaar. Slimme mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Extraversie en Intellectuele Autonomie. Extraverte mensen zijn sterk op de buitenwereld gericht. Ze zijn enthousiast, actiegericht, sociaal en houden er van om dingen te ondernemen.intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. 19 ) Contactueel Ik ben open in de omgang, toegankelijk en leg gemakkelijk contact met anderen. Je bent open in de omgang, toegankelijk en legt gemakkelijk contact met anderen. Je houdt er van om nieuwe mensen te leren kennen en bent ongedwongen in de omgang. Contactueel vaardige mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Extraversie en Vriendelijkheid. Extraverte mensen zijn sterk op de buitenwereld gericht. Ze zijn enthousiast, actiegericht, sociaal en houden er van om dingen te ondernemen.vriendelijke mensen kunnen zich goed in anderen verplaatsen. Ze zijn behulpzaam, meelevend en gericht op samenwerking en hebben vertrouwen in andere mensen. 20 ) Behoedzaam Ik ben bezonnen, bedachtzaam, voorzichtig en oppassend. Je bent bezonnen, bedachtzaam, voorzichtig en oppassend.je houdt er van om zeker van je zaak te zijn voordat je iets onderneemt en je bent goed in dingen die een behoedzame aanpak vergen. Behoedzame mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Zorgvuldigheid en Introversie.Zorgvuldige mensen zijn gedisciplineerd en plichtsgetrouw. Ze zijn accuraat en ordelijk en doen dingen op een nauwgezette manier. Introverte mensen zijn rustig en bedachtzaam. Ze besteden relatief veel aandacht aan hun innerlijke gedachten- en gevoelswereld en houden er van om op zichzelf te zijn.

6 21 ) Rustig Ik ben rustig, kalm, bedaard en gematigd. Je bent rustig, kalm, bedaard en gematigd. Je bent goed in dingen die om een weloverwogen aanpak vragen en gaat om een kalme en bedeesde manier te werk. Rustige mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Vriendelijkheid en Introversie. Vriendelijke mensen kunnen zich goed in anderen verplaatsen. Ze zijn behulpzaam, meelevend en gericht op samenwerking en hebben vertrouwen in andere mensen.introverte mensen zijn rustig en bedachtzaam. Ze besteden relatief veel aandacht aan hun innerlijke gedachten- en gevoelswereld en houden er van om op zichzelf te zijn. 22 ) Humoristisch Ik heb een goed gevoel voor humor. Je hebt een goed gevoel voor humor. Je houdt er van om te lachen en om anderen aan het lachen te maken. Je ziet vaak de grappige kant van dingen in. Humoristische mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Extraversie en Intellectuele Autonomie. Extraverte mensen zijn sterk op de buitenwereld gericht. Ze zijn enthousiast, actiegericht, sociaal en houden er van om dingen te ondernemen.intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. 23 ) Prestatiegericht Ik ben ambitieus en competitief. Je bent ambitieus en competitief.je bent goed in het leveren van prestaties, houdt er van om te wedijveren en wilt graag winnen.prestatiegerichte mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Dominantie en Zorgvuldigheid.Dominante mensen zijn geneigd om hun omgeving te beïnvloeden. Ze houden er van om de leiding te nemen en hun stempel te drukken op gebeurtenissen en situaties. Zorgvuldige mensen zijn gedisciplineerd en plichtsgetrouw. Ze zijn accuraat en ordelijk en doen dingen op een nauwgezette manier. 24 ) Onbevooroordeeld Ik ben onbevooroordeeld, rechtvaardig en mededogend in mijn oordeel over anderen. Je bent onbevooroordeeld, rechtvaardig en mededogend in je oordeel over anderen. Je vindt het belangrijk om op een gewetensvolle manier met dingen om te gaan en om mensen in gelijke situaties op dezelfde manier te behandelen. Onbevooroordeelde mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Vriendelijkheid en Intellectuele Autonomie. Vriendelijke mensen kunnen zich goed in anderen verplaatsen. Ze zijn behulpzaam, meelevend en gericht op samenwerking en hebben vertrouwen in andere mensen.intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen.

7 25 ) Analytisch Ik ben analytisch, kritisch en scherpzinnig. Je bent analytisch, kritisch en scherpzinnig.je houdt er van om naar de feiten te kijken. Je bent iemand die scherpe vragen stelt en bent goed in dingen die om een methodische aanpak vragen. Analytische mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Emotionele Stabiliteit.Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Emotioneel stabiele mensen hebben weinig last van negatieve gevoelens. Ze zijn stabiel en gelijkmoedig en zijn zelden somber, geïrriteerd of humeurig. 26 ) Sensitief Ik ben gevoelig en fijnzinnig. Je bent gevoelig en fijnzinnig.je kunt erg genieten van subtiele dingen, houdt van dingen die de zinnen strelen en voelt vaak dingen aan die andere mensen ontgaan. Sensitieve mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Gevoeligheid en Intellectuele Autonomie. Gevoelige mensen zijn bewogen en licht ontvlambaar. Ze zijn romantisch, gevoelig en gepassioneerd. Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. 27 ) Visionair Ik ben visionair en toekomstgericht. Je bent visionair en toekomstgericht. Je houdt er van om vooruit te kijken en hebt veel ideeën over de toekomst. Je vindt het leuk om te bedenken hoe dingen over een aantal jaren zouden kunnen zijn en beschikt over het vermogen om een visie te ontwikkelen. Visionaire mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Emotionele Stabiliteit. Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Emotioneel stabiele mensen hebben weinig last van negatieve gevoelens. Ze zijn stabiel en gelijkmoedig en zijn zelden somber, geïrriteerd of humeurig. 28 ) Idealistisch Ik ben idealistisch, romantisch en poëtisch. Je bent idealistisch, romantisch en poëtisch.je houdt er van om te dagdromen en hebt een rijk voorstellingsvermogen.idealistische mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Gevoeligheid.Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Gevoelige mensen zijn bewogen en licht ontvlambaar. Ze zijn romantisch gevoelig en gepassioneerd.

8 29 ) Artistiek Ik ben artistiek en kunstzinnig. Je bent artistiek en kunstzinnig.je bent goed in creatieve en expressieve activiteiten en houdt er van om mooie of bijzondere dingen te maken.artistieke mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Vriendelijkheid, of op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Extraversie.Mensen die naast Intellectuele Autonomie hoog scoren op Vriendelijkheid zijn veelal op een vrijheidslievende, subtiele en ruimdenkende manier artistiek. Mensen die naast Intellectuele Autonomie hoog scoren op Extraversie zijn veelal op een expressieve, geestkrachtige en temperamentvolle manier artistiek. 30 ) Inventief Ik ben creatief, origineel en vindingrijk. Je bent creatief, origineel en vindingrijk.je houdt er van om inventieve en creatieve oplossingen te verzinnen en komt vaak met verrassende en oorspronkelijke ideeën.inventieve mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Emotionele Stabiliteit. Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Emotioneel stabiele mensen hebben weinig last van negatieve gevoelens. Ze zijn stabiel en gelijkmoedig en zijn zelden somber, geïrriteerd of humeurig. 31 ) Contemplatief Ik ben filosofisch, spiritueel, meditatief en diepzinnig. Je bent filosofisch, spiritueel, meditatief en diepzinnig.je bent iemand die diep over dingen nadenkt, je houdt er van om te filosoferen en je kunt je goed verplaatsen in verschillende levensbeschouwelijke standpunten. Contemplatieve mensen scoren veelal hoog op de Big Five eigenschappen Intellectuele Autonomie en Introversie. Intellectueel Autonome mensen kijken op een oorspronkelijke en eigenzinnige manier naar de wereld. Ze zijn origineel, geestkrachtig en onconventioneel en hebben een levendig voorstellingsvermogen. Introverte mensen zijn rustig en bedachtzaam. Ze besteden relatief veel aandacht aan hun innerlijke gedachten- en gevoelswereld en houden er van om op zichzelf te zijn.

Overzicht talenten TALENTENWIJZER. Uitgebreide versie. Versie 10-2-2012. 2012 Boom Lemma uitgevers

Overzicht talenten TALENTENWIJZER. Uitgebreide versie. Versie 10-2-2012. 2012 Boom Lemma uitgevers Overzicht talenten TALENTENWIJZER Uitgebreide versie Versie 10-2-2012 ACCURAAT Zorgvuldig, secuur en punctueel. Je bent zorgvuldig, secuur en punctueel. Je bent goed in dingen die om een precieze en nauwgezette

Nadere informatie

ACCURAAT Zorgvuldig, secuur en punctueel. ANALYTISCH Analytisch, beschouwend en scherpzinnig. ARTISTIEK Artistiek, creatief en kunstzinnig

ACCURAAT Zorgvuldig, secuur en punctueel. ANALYTISCH Analytisch, beschouwend en scherpzinnig. ARTISTIEK Artistiek, creatief en kunstzinnig ACCURAAT Zorgvuldig, secuur en punctueel ANALYTISCH Analytisch, beschouwend en scherpzinnig Je bent zorgvuldig, secuur en punctueel. Je bent goed in dingen die om een precieze en nauwgezette aanpak vragen.

Nadere informatie

Workshop Ontdek je talent

Workshop Ontdek je talent Workshop Ontdek je talent Effective talentmanagement Mariska Karcher Tel.nr. 06 18 08 01 59 20-3- 2015 Opdracht: Successen Doel Inzicht krijgen in kwaliteiten van jezelf in verschillende omstandigheden

Nadere informatie

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST

A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST A. PERSOONLIJKE KWALITEITEN TEST KWALITEITEN SCOREN Persoonlijke kwaliteiten zijn karaktereigenschappen waarin je jezelf herkent. Op de volgende 2 pagina s tref je een scorelijst aan. Omcirkel bij iedere

Nadere informatie

SKILLSTIPS SKILLSTOWN

SKILLSTIPS SKILLSTOWN SKILLSTIPS SKILLSTOWN Met dank aan Wout Plevier www.innerspective.nl De grooste online opleider van Nederland www.skillstown.com 3 oefeningen om je nr. 1 talent te vinden Iedereen heeft talenten. Een talent

Nadere informatie

TALENTGERICHT OPLEIDEN &ONTWIKKELEN. Strength-based Development

TALENTGERICHT OPLEIDEN &ONTWIKKELEN. Strength-based Development TALENTGERICHT OPLEIDEN &ONTWIKKELEN Strength-based Development Inleiding Wat is strength-based development? talenten, persoonlijke kwaliteiten en sterke kanten vertrekpunt voor opleiding & ontwikkeling

Nadere informatie

360 Graden onderzoek Werkwijze

360 Graden onderzoek Werkwijze 360 Graden onderzoek Spiegel: elke dag kijken we er één of meerdere keren in. Wat (of wie) zien we dan? En hoe kunnen we de ander vertellen wat we zien? Het bijzondere is dat we onszelf soms anders zien

Nadere informatie

Workshop Overtuigend en Ontspannen Presenteren. Voor technische professionals. Donderdag 20 juni 2013

Workshop Overtuigend en Ontspannen Presenteren. Voor technische professionals. Donderdag 20 juni 2013 Workshop Overtuigend en Ontspannen Presenteren Voor technische professionals Donderdag 20 juni 2013 Programma We behandelen achtereenvolgens de volgende thema's: 0. Kwaliteiten en presenteren 1. Omgaan

Nadere informatie

TALENTGERICHT OPLEIDEN &ONTWIKKELEN. Strength-based Development

TALENTGERICHT OPLEIDEN &ONTWIKKELEN. Strength-based Development TALENTGERICHT OPLEIDEN &ONTWIKKELEN Strength-based Development Inleiding Wat is strength-based development? talenten, persoonlijke kwaliteiten en sterke kanten vertrekpunt voor opleiding & ontwikkeling

Nadere informatie

Wat denk je zelf? Studiekeuze123

Wat denk je zelf? Studiekeuze123 Wat denk je zelf? Opdrachten Studiekeuze123 Naam: Klas: Wat denk je zelf? Het maken van een studiekeuze is niet gemakkelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar welke opleiding past goed bij jou? Een opleiding

Nadere informatie

Talenten herkennen- Talenten inzetten

Talenten herkennen- Talenten inzetten Talenten herkennen- Talenten inzetten Waarom inzetten op talent? Medewerkers inzetten in waar ze goed in zijn, creëert een hogere betrokkenheid en betere resultaten. Medewerkers die kunnen doen waar ze

Nadere informatie

Big five. Hieronder vind u een Big five test door mij ingevuld inclusief het resultaat.

Big five. Hieronder vind u een Big five test door mij ingevuld inclusief het resultaat. Big five De theorie van de Big Five geeft vijf dimensies waarmee het de persoonlijkheid van personen beschreven kan worden. De Big Five is oorspronkelijk gebaseerd op een Amerikaans onderzoek naar het

Nadere informatie

Persoonlijkheidsprofiel. Anoniem

Persoonlijkheidsprofiel. Anoniem Anoniem 2012 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden zijn vergeleken met die van een grote groep

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

WANNEER JE DE BIJBEL LEEST

WANNEER JE DE BIJBEL LEEST WANNEER JE DE BIJBEL LEEST God is goed! De duivel is slecht! Oude Testament - Nieuwe Testament Joden, Christenen of de wereld geest, ziel of lichaam Specifieke groep of Specifieke tijd? Context Bijbel

Nadere informatie

Talentscan. Referentenonderzoek. Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: 30 augustus 2010

Talentscan. Referentenonderzoek. Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: 30 augustus 2010 Talentscan Referentenonderzoek Voornaam: Arend-Jan Achternaam: Verbaan Datum: augustus . Gevoeligheid Angstig,5,5 Depressief,5,5 Minderwaardig,5,5 Impulsief 4 Snel boos of geïrriteerd,5,5 Snel in paniek

Nadere informatie

Mentor on the Move 24 en 25 januari 2019

Mentor on the Move 24 en 25 januari 2019 Mentor on the Move 24 en 25 januari 2019 SAMEN OPLEIDEN IN 3 BALO OF De bachelorproef en werledleraarschap De student: Vertel aan je mentor over de 3 OPO s uit de bachelorproef: o Praktijkonderzoek o Supervisie/intervisie

Nadere informatie

Talenten 30 januari Daan Demo

Talenten 30 januari Daan Demo Talenten 30 januari 2019 Daan Demo Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld er over 5 of 15 jaar voor staat. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld 10.03.2014

Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Inleiding De wereld en de arbeidsmarkt zijn constant in beweging. Maar waarheen? Niemand weet exact hoe het werkveld er

Nadere informatie

Rapportgegevens Persoonlijkheidstest

Rapportgegevens Persoonlijkheidstest Rapportgegevens Persoonlijkheidstest Respondent: Jill Voorbeeld Email: voorbeeld@testingtalents.nl Geslacht: vrouw Leeftijd: 35 Opleidingsniveau: wo Vergelijkingsgroep: Respondenten in zelfanalyse setting

Nadere informatie

GEERT KLEIN BRUININK www.enneavision.nl

GEERT KLEIN BRUININK www.enneavision.nl Hoe kleurrijk ben jij? Werkcafe Berkelland 25 November GEERT KLEIN BRUININK www.enneavision.nl DOELSTELLINGEN Inzicht in jezelf. DOELSTELLINGEN Inzicht in jezelf. DOELSTELLINGEN Inzicht in anderen. Inzicht

Nadere informatie

RAPPORT DISC SCAN. Leeftijd: 30 Opleidingsniveau:

RAPPORT DISC SCAN. Leeftijd: 30 Opleidingsniveau: RAPPORT DISC SCAN Respondent: E-mailadres: Geslacht: Jill Voorbeeld voorbeeld@testingtalents.nl vrouw Leeftijd: 30 Opleidingsniveau: Vergelijkingsgroep: hbo Geen expliciete vergelijkingsgroep Testdatum:

Nadere informatie

Welkom. Vrouwelijke kwaliteiten inzetten bij verandering en vernieuwing. Trainers Astrid Kies

Welkom. Vrouwelijke kwaliteiten inzetten bij verandering en vernieuwing. Trainers Astrid Kies Welkom Vrouwelijke kwaliteiten inzetten bij verandering en vernieuwing Trainers Astrid Kies Programma Wie zijn wij en wat doen wij Kwaliteiten van de Oerman en oervrouw Kwaliteiten met de vier vrouwelijke

Nadere informatie

Voorwoord 1. Hoofdstuk 1: Waarden 2. Hoofdstuk 2: Ontdek je talent! 3. Hoofdstuk 3: Keuzestijlen 5. Hoofdstuk 4: Kwaliteiten 7

Voorwoord 1. Hoofdstuk 1: Waarden 2. Hoofdstuk 2: Ontdek je talent! 3. Hoofdstuk 3: Keuzestijlen 5. Hoofdstuk 4: Kwaliteiten 7 Extra opdracht LOB Inhoudsopgave: Inhoud: Pagina: Voorwoord 1 Hoofdstuk 1: Waarden 2 Hoofdstuk 2: Ontdek je talent! 3 Hoofdstuk 3: Keuzestijlen 5 Hoofdstuk 4: Kwaliteiten 7 Hoofdstuk 5: Beschrijving van

Nadere informatie

Persoonlijkheidstest (PTA)

Persoonlijkheidstest (PTA) Persoonlijkheidstest (PTA) Student1 2013 TalentFocus 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden

Nadere informatie

In je element met wie je bent!

In je element met wie je bent! In je element met wie je bent! SLO nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling Middagconferentie - juni 2016 Passend onderwijs voor begaafde leerlingen Doelen workshop Bewuste aandacht voor persoonlijke

Nadere informatie

Rapportage. Vertrouwelijk. De volgende tests zijn afgenomen: Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens. D. Emo. Naam.

Rapportage. Vertrouwelijk. De volgende tests zijn afgenomen: Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens. D. Emo. Naam. Rapportage De volgende tests zijn afgenomen: Test Persoonsgegevens Aanvullende persoonsgegevens Persoonlijkheidstest (MPT-BS) Status Voltooid Voltooid Voltooid Vertrouwelijk Naam Datum onderzoek Emailadres

Nadere informatie

Rapportage Talenten. Bea Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Talenten. Bea Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Talenten Naam: Bea Voorbeeld Datum: 07.07.2016 Email: b.voorbeeld@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 07.07.2016 / Rapportage Talenten 2 Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant

Nadere informatie

Bedenk dat het gaat om het verkrijgen van informatie voor u zelf door middel van het gesprek. Het gaat niet om een beoordeling.

Bedenk dat het gaat om het verkrijgen van informatie voor u zelf door middel van het gesprek. Het gaat niet om een beoordeling. ZELFANALYSE EN PERSOONSANALYSE Opdracht Zelfanalyse Op de volgende pagina's vindt u een lijst met uitspraken die betrekking hebben op persoonlijke eigenschappen, kwaliteiten en gedrag. Geef van elke uitspraak

Nadere informatie

Persoonlijkheidstest (PTA)

Persoonlijkheidstest (PTA) Persoonlijkheidstest (PTA) student 47 2013 TalentFocus 1. Inleiding Dit is jouw persoonlijkheidsprofiel. Het profiel is gebaseerd op de antwoorden die jij hebt gegeven in de vragenlijst. Jouw antwoorden

Nadere informatie

Onderaan de lege tabel vind je een paar voorbeelden. Jouw tabel kan er uiteraard heel anders uit zien!

Onderaan de lege tabel vind je een paar voorbeelden. Jouw tabel kan er uiteraard heel anders uit zien! Naam: Datum: Instructies: Als we van streek zijn of ongelukkig vergeten we vaak de (belangrijke) positieve dingen in ons leven en de dingen die juist goed verlopen. Onze herinneringen en gedachten hebben

Nadere informatie

Rapportgegevens Persoonlijkheidstest

Rapportgegevens Persoonlijkheidstest Rapportgegevens Persoonlijkheidstest Respondent: Test klant Email: test@gmail.com Geslacht: man Leeftijd: 49 Opleidingsniveau: hbo Vergelijkingsgroep: Respondenten in zelfanalyse setting Testdatum: 2016-10-17

Nadere informatie

Talenten 28 maart Bea Voorbeeld

Talenten 28 maart Bea Voorbeeld Talenten 28 maart 2018 Bea Voorbeeld Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld er over 5 of 15 jaar voor staat. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Talenten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Rapportage Talenten 2 Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is

Nadere informatie

1. Wat voor werk wil ik doen?

1. Wat voor werk wil ik doen? Studiewijzer 1 Verken jezelf Het kiezen van een studie begint bij kijken naar jezelf. Als je studie aansluit op je eigenschappen en je interesses, dan zit je daar straks beter op je plek. De onderstaande

Nadere informatie

Doelen stellen voor persoonlijke ontwikkeling

Doelen stellen voor persoonlijke ontwikkeling Doelen stellen voor persoonlijke ontwikkeling SLO nationaal expertisecentrum leerplanontwikkeling Regionale conferenties maart 2018 Nora Steenbergen-Penterman Doelen workshop Je weet welke hulpmiddelen

Nadere informatie

INZETBAARHEIDS ASSESSMENT

INZETBAARHEIDS ASSESSMENT INZETBAARHEIDS ASSESSMENT Hoe werkt dat? INSTRUCTIE: Vragenlijst: Dit is een vragenlijst die is gemaakt om een beeld te krijgen van je inzetbaarheid. Het is hierom belangrijk dat je de vragenlijst zo eerlijk

Nadere informatie

VOORBEELDRAPPORT PERSOONLIJKHEIDSTEST

VOORBEELDRAPPORT PERSOONLIJKHEIDSTEST VOORBEELDRAPPORT PERSOONLIJKHEIDSTEST Respondent: J. de Vries ( voorbeeld) E- mailadres: jdevries@example.com Geslacht: Man Leef tijd: 32 Opleiding sniveau: HBO Verg elijking sg roep: Respondenten in zelfanalyse

Nadere informatie

Eigenschappen: bij jouw persoonlijkheid horen eigenschappen die bij bepaalde functies van pas kunnen komen.

Eigenschappen: bij jouw persoonlijkheid horen eigenschappen die bij bepaalde functies van pas kunnen komen. Jouw kwaliteiten Het doel van solliciteren is dat de werkgever je aanneemt. Daarvoor moet je de werkgever er van overtuigen dat jij de juiste persoon bent voor de beschikbare vacature. Dat betekent dat

Nadere informatie

Profielschets. Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd

Profielschets. Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd Profielschets Algemene informatie: Geslacht: man / vrouw Geboortejaar:. Functie: Werkverband: voltijd / deeltijd Overzicht: Score hoog = 4-5 Score gemiddeld = 3 Score laag = 1-2 Deel 1: Gezondheid. Gemiddelde

Nadere informatie

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Eigenschappen. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Eigenschappen Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Eigenschappen (QPN) 2 Inleiding Wat zijn jouw meest kenmerkende eigenschappen?

Nadere informatie

Workaholic. Egoïstisch. Opgewekt. Agressief. Sociaal. Koppig. Zorgzaam. Opvliegend. Karakterkaarten

Workaholic. Egoïstisch. Opgewekt. Agressief. Sociaal. Koppig. Zorgzaam. Opvliegend. Karakterkaarten Egoïstisch Workaholic Omschrijving: Iemand die egoïstisch is, denkt meer aan de bevrediging van zijn eigen belangen dan aan die van anderen. Voorbeeld: Een kind dat zijn speelgoed niet wil delen met anderen.

Nadere informatie

OPQ Profiel CCSQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 31 oktober

OPQ Profiel CCSQ. Persoonlijk Rapport. Naam Dhr. Sample Candidate. Datum 31 oktober OPQ Profiel CCSQ Persoonlijk Rapport Naam Dhr. Sample Candidate Datum 31 oktober 2013 www.ceb.shl.com CCSQ profiel 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 Overtuigend RELATIES MET MENSEN 7 6 4 2 Terughoudend Zorgzaam Bescheiden

Nadere informatie

Bijlage 2. Persoonlijkheidskenmerken

Bijlage 2. Persoonlijkheidskenmerken Bijlage 2. Persoonlijkheidskenmerken Persoonlijkheid wordt beschouwd als een consistente interne structuur die bestaat uit disposities die het gedrag richting geven. 1. Dominantie Deze personen houden

Nadere informatie

NEO-FFI-3 Zelfrapportage

NEO-FFI-3 Zelfrapportage NEO-FFI-3 Zelfrapportage Persoonlijkheidsvragenlijst Stefan Bergmann ID 32768 Datum 07.04.2014 NEO-FFI-3 Profielformulier 3 / 13 PROFIELFORMULIER Persoonlijkheidsvragenlijst Zelfrapportage Nederlandse

Nadere informatie

Hoe Zeker Ben Ik Van Mijn Relatie

Hoe Zeker Ben Ik Van Mijn Relatie Hoe Zeker Ben Ik Van Mijn Relatie Weet jij in welke opzichten jij en je partner een prima relatie hebben en in welke opzichten je nog wat kunt verbeteren? Na het doen van de test en het lezen van de resultaten,

Nadere informatie

WERKBOEK Loopbaanbegeleiding

WERKBOEK Loopbaanbegeleiding WERKBOEK Loopbaanbegeleiding DOELEN STRATEGIEËN JE CV STERKTES EN ZWAKTES VAARDIGHEDEN SOLLICITATIE BRIEF SOLLICITATIE GESPREK LEREN OMGAAN MET STRESS KOM OP VOOR JEZELF LEREN OMGAAN MET CONFLICTEN OEFENING

Nadere informatie

Maartje Voorbeeld

Maartje Voorbeeld Maartje Voorbeeld 10.03.2014 Maartje Voorbeeld / 10.03.2014 / Talentrapportage 2 Talentrapportage De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld

Nadere informatie

/ Talentenrapportage. Bea Voorbeeld. Naam: Datum: 04 april

/ Talentenrapportage. Bea Voorbeeld. Naam: Datum: 04 april / Talentenrapportage Naam: Bea Voorbeeld Datum: 04 april 2014 Email: M.Netten@meurshrm.nl Bea Voorbeeld / 04 april 2014 / Talentenrapportage 2 Talentenrapportage Inleiding De wereld om ons heen, ook de

Nadere informatie

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant

Antreum RAPPORT TALENTENSPECTRUM. Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011. de heer Consultant RAPPORT TALENTENSPECTRUM Van: Test Kandidaat Administratienummer: Datum: 02 Sep 2011 Normgroep: Advies de heer Consultant 1. Inleiding Dit rapport is bedoeld om u te helpen analyseren op welk vlak uw talenten

Nadere informatie

Het vaderelftal. Ik: Punten:

Het vaderelftal. Ik: Punten: Het vaderelftal Een voetbalelftal bestaat uit elf spelers. Elke speler heeft z n eigen kwaliteit. Maar als elftal vormen ze toch één team. En samen zijn ze completer dan de elf losse onderdelen. Zo werkt

Nadere informatie

Insight Entree Profielkeuze. AMN College. Testdatum 23 april 2014 Naam. Carola Drembele

Insight Entree Profielkeuze. AMN College. Testdatum 23 april 2014 Naam. Carola Drembele AMN College Testdatum 23 april 2014 Naam Status Getest pagina 1 Menstype In de onderstaande weergave zie je jouw score per menstype. De score is berekend ten opzichte van andere leerlingen, die een profiel

Nadere informatie

BURGERPANEL CAPELLE OVER...

BURGERPANEL CAPELLE OVER... BURGERPANEL CAPELLE OVER... profiel nieuwe burgemeester Mei 2015 Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de 15 e peiling met het burgerpanel van Gemeente Capelle aan den IJssel. Deze peiling

Nadere informatie

Persoonlijkheidstesten

Persoonlijkheidstesten Persoonlijkheidstesten De gratis korte persoonlijkheid test De eerste test die ik heb gemaakt is een gratis test. Deze test bestaat uit één vraag waar wordt gevraagd een van de negen figuren te kiezen.

Nadere informatie

Rapportgegevens persoonlijkheidstest

Rapportgegevens persoonlijkheidstest pagina 1 van 11 Rapportgegevens persoonlijkheidstest Respondent: James Cattell Email: info@123test.nl Geslacht: man Leeftijd: Opleidingsniveau: wo Vergelijkingsgroep: respondenten in zelfanalyse setting

Nadere informatie

Online Titel Competentie Groepsfase Lesdoel Kwink van de Week

Online Titel Competentie Groepsfase Lesdoel Kwink van de Week onderbouw Les 1 Online Dit ben ik! Besef van jezelf Forming Ik kan mezelf voorstellen aan een ander. Ken je iemand nog niet? Vertel hoe je heet. Les 2 Online Hoe spreken we dit af? Keuzes maken Norming

Nadere informatie

Onderwijs naar 2020 Asperen, 3 oktober 2014

Onderwijs naar 2020 Asperen, 3 oktober 2014 6-10-2014 Onderwijs naar 2020 Asperen, 3 oktober 2014 Leerlingen Laten Leren over Zichzelf Vormen voor hun toekomst! Lennart Visser Onderwijs en persoonlijkheidsvorming? Bespreek met degene die naast je

Nadere informatie

Waardevolle verschillen

Waardevolle verschillen Diversiteit: Waardevolle verschillen Inspiratie om de specifieke kwaliteiten van extraverte én introverte professionals te (h)erkennen en in te zetten voor krachtige teams. De kracht van diversiteit zit

Nadere informatie

Mijn TALENTENPASPOORT

Mijn TALENTENPASPOORT Mijn TALENTENPASPOORT Jan Voorbeeld 05.03.2013 Klik op het tabblad mijn talenten om meer te leren over de interpretatie van je talentenpaspoort. Copyright 2011-2013 Pontis BVBA All rights reserved Mijn

Nadere informatie

2.1 'Emotioneel onbekommerd'

2.1 'Emotioneel onbekommerd' Je persoonlijkheid wordt beschreven aan de hand van vijf persoonlijkheidskenmerken; 'emotioneel onbekommerd', 'extravertheid', 'gewetensvolheid', 'vriendelijkheid' en 'openheid'. Elk persoonlijkheidskenmerk

Nadere informatie

Je bent een echte doorzetter, bravo! Je hebt goed naar mij geluisterd, fantastisch! Daar heb je goed over nagedacht, echt slim van je!

Je bent een echte doorzetter, bravo! Je hebt goed naar mij geluisterd, fantastisch! Daar heb je goed over nagedacht, echt slim van je! Wat heb jij netjes opgeruimd, tjonge wat knap! Je bent een echte doorzetter, bravo! Je hebt goed op jouw beurt gewacht, je bent een kanjer! Wat ben jij goed aan het spelen, ik ben trots op je! Je hebt

Nadere informatie

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014

Standaardrapportage (strikt vertrouwelijk) Naam: Wouter van Straten Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Naam: Adviseur: Floor Meijer Datum: 15 maart 2014 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op alle afgeronde onderdelen. 2 Algemeen werk- en denkniveau Ver beneden - gemidde ld Ver bovengemidde ld Algemene

Nadere informatie

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Talenten. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Talenten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 01.04.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 01.04.2016 / Rapportage Talenten 2 Inleiding De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is

Nadere informatie

Interessen: Wat vind ik leuk?

Interessen: Wat vind ik leuk? Interessen: Wat vind ik leuk? Opdracht 1: Zet een kruisje bij de punten die je leuk vindt om te doen. Omcirkel vervolgens drie punten die je het allerleukst vindt om te doen. Ik vind het leuk om iets van

Nadere informatie

Inleiding. Uitleg bij het rapport

Inleiding. Uitleg bij het rapport Alan Johnson Inleiding Wat geeft de doorslag om terug te komen bij een koffiezaak, een vliegmaatschappij of een leverancier? Dat ligt meestal niet alleen aan het product of dienst, maar aan de service,

Nadere informatie

HZO Beroepenzoeker. Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze. John Doe

HZO Beroepenzoeker. Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze. John Doe HZO Beroepenzoeker Hollands Zelfonderzoek voor beroeps- en loopbaankeuze ID 256-1 Datum 22.01.2015 3 / 14 OVER MENSEN EN BEROEPEN Het Hollands Zelfonderzoek helpt mensen werkomgevingen en beroepen te vinden

Nadere informatie

ONTDEK ONTDEK JOUW BRAND EIGENSCHAPPEN. Kies uit deze 10 eigenschappen jouw 3 favorieten.

ONTDEK ONTDEK JOUW BRAND EIGENSCHAPPEN. Kies uit deze 10 eigenschappen jouw 3 favorieten. JOUW UNIEKE MAGIE 1 ONTDEK JOUW BRAND EIGENSCHAPPEN Omcirkel 10 eigenschappen (je vindt de eigenschappen op de volgende pagina s) waarbij jouw hart een vreugdesprongetje maakt. Kies uit deze 10 eigenschappen

Nadere informatie

Hoe overleef jij... je beste vriend(in)? Deze acties horen bij aflevering 3 Hoe overleef ik... je beste vriend(in)?

Hoe overleef jij... je beste vriend(in)? Deze acties horen bij aflevering 3 Hoe overleef ik... je beste vriend(in)? ACTIES Hoe overleef jij... je beste vriend(in)? Deze acties horen bij aflevering 3 Hoe overleef ik... je beste vriend(in)? De vriendschapstest waar Sascha Rosa toe dwingt verloopt niet zo best. Op het

Nadere informatie

Training: (gast)psychologie

Training: (gast)psychologie Training: (gast)psychologie Training 3 Laura de la Mar Gemeente Oldenzaal Facilitair 8 januari 2015 1. Terugblik training 2 en opdracht bespreken 2. Zelfkennis 3. Wie is je klant? 4. Wat zijn je uitdagingen?

Nadere informatie

Datum : 26 augustus 2014 Verantwoordelijke psycholoog : Marin Kramer-Kemps Registerpsycholoog NIP

Datum : 26 augustus 2014 Verantwoordelijke psycholoog : Marin Kramer-Kemps Registerpsycholoog NIP Kandidaat : Mevrouw X. Voorbeeld Opdrachtgever : Interzorg Onderzoeksvorm : Bouwsteen persoonlijkheid (OPQ) Datum : 26 augustus 2014 Verantwoordelijke psycholoog : Marin Kramer-Kemps Registerpsycholoog

Nadere informatie

VOORBEELDRAPPORT GROEPSROLLENTEST

VOORBEELDRAPPORT GROEPSROLLENTEST VOORBEELDRAPPORT GROEPSROLLENTEST Respondent: J. de Vries ( voorbeeld) E- mailadres: jdevries@example.com Geslacht: Man Leef tijd: 32 Opleiding sniveau: HBO Verg elijking sg roep: Geen expliciete verg

Nadere informatie

Team 360test Context Studie: werk- of projectgroepen (PGO) Deelnames 3/9 Resultaten over 360test Testcenter

Team 360test Context Studie: werk- of projectgroepen (PGO) Deelnames 3/9 Resultaten over 360test Testcenter Test naam Teamrollentest op basis van Datum 4-11-2015 Belbin Team 360test Context Studie: werk- of projectgroepen (PGO) Deelnames 3/9 Resultaten over 360test Testcenter Uw resultaat Anderen over 360test

Nadere informatie

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Profiel. Naam: de heer Piet Hollander

Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ32i. > Profiel. Naam: de heer Piet Hollander Persoonlijkheidsvragenlijst OPQ2i > Profiel Naam: de heer Piet Hollander Vergelijkingsgroep: Hoger opleidingsniveau Datum: 26-09-200 OVER DIT RAPPORT Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de

Nadere informatie

RAPPORT GROEPSROLLENTEST

RAPPORT GROEPSROLLENTEST RAPPORT GROEPSROLLENTEST Respondent: Jill van Reem ( voorbeeld) E- mailadres: voorbeeld@testing talents.nl Geslacht: vrouw Leef tijd: 30 Opleiding sniveau: wo Verg elijking sg roep: Geen expliciete verg

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. Naam: Datum: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 24.03.2016 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 24.03.2016 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Competenties. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Competenties Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Competenties (QPN) 2 Inleiding In dit rapport wordt ingegaan op de competenties

Nadere informatie

Auteur: Vreven Sander Illustraties: Yoeri Slegers

Auteur: Vreven Sander Illustraties: Yoeri Slegers Auteur: Vreven Sander Illustraties: Yoeri Slegers Talentvent is gemaakt door Vreven Sander (sander.vreven@gmail.com) in opdracht van de KHLim, departement Lerarenopleiding. De illustraties zijn verzorgd

Nadere informatie

1dKopie vanjouw ideale school Totaal aantal vragen: 10

1dKopie vanjouw ideale school Totaal aantal vragen: 10 11/13/2016 1dKopie vanjouw ideale school Totaal aantal vragen: 10 De meeste juiste antwoorden: #0 Minste Juiste antwoorden: #0 1. Wat is een ideale leerkracht volgens jou? De ideale leerkracht kan goed

Nadere informatie

PERSOONLIJK PROFIEL. Testkandidaat 05

PERSOONLIJK PROFIEL. Testkandidaat 05 PERSOOLIJK PROIEL estkandidaat 05 IHOUDSOPGAVE Pagina Inleiding 3 Welke competenties heb ik gekozen? 4 Hoe extravert/introvert ben ik? 4 Mijn primaire aanleg (Voorkeur 1 - V1) 5 De "krachtige handelsman"

Nadere informatie

HTS Report NEO-FFI-3. Persoonlijkheidsvragenlijst. Jeroen de Vries ID Datum Zelfrapportage. Hogrefe Uitgevers BV, Amsterdam

HTS Report NEO-FFI-3. Persoonlijkheidsvragenlijst. Jeroen de Vries ID Datum Zelfrapportage. Hogrefe Uitgevers BV, Amsterdam NEO-FFI-3 Persoonlijkheidsvragenlijst HTS Report ID 15890-3155 Datum 18.07.2017 Zelfrapportage INLEIDING NEO-FFI-3 2/8 Inleiding Dit rapport beschrijft de scores van de kandidaat op de NEO-FFI-3 persoonlijkheidsvragenlijst.

Nadere informatie

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel

Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Auteur: Leni Minderhoud info@45plusondernemer.nl Online Training Basis LinkedIn (LI) Profiel Audio 2 Onderscheidend vermogen, specialisatie en toegevoegde waarde Welkom terug bij de tweede audioles van

Nadere informatie

Coen Sprenger. Training, Therapie en Coaching

Coen Sprenger. Training, Therapie en Coaching Coen Sprenger Training, Therapie en Coaching www.coendalinie.nl 06-14722983 1 kernkwaliteiten en kernkwadranten 2 Leerdoelen: Een manier om je sterke en zwakke punten helder te krijgen Een toegankelijke

Nadere informatie

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Studie Deelnames 4/4 Resultaten over Student 1

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Studie Deelnames 4/4 Resultaten over Student 1 Test naam Teamrollen van Belbin Datum 2-11-2012 Team Test Context Studie Deelnames 4/4 Resultaten over Student 1 Uw resultaat Anderen over Student 1 (1/4) Student 1 over zichzelf Voorzitter 13,0 18,6%

Nadere informatie

In welke mate drukt iemand een stempel op de omgeving en hoe onafhankelijk stelt iemand zich op.

In welke mate drukt iemand een stempel op de omgeving en hoe onafhankelijk stelt iemand zich op. Definities van de factoren en schalen van de WPV Invloed: In welke mate drukt iemand een stempel op de omgeving en hoe onafhankelijk stelt iemand zich op. 1. Status: Gedreven zijn maatschappelijk het hoogst

Nadere informatie

Hoe kan ik een werknemer met een arbeidsbeperking het beste inzetten?

Hoe kan ik een werknemer met een arbeidsbeperking het beste inzetten? Hulpmiddel Hoe kan ik een werknemer met een arbeidsbeperking het beste inzetten? Versie 13 juni 2014 Deze tool is met veel zorgvuldigheid samengesteld door LTO Nederland. Desondanks kan LTO Nederland niet

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Overige Deelnames 3/4 Resultaten over Peter Jansen

Test naam Teamrollen van Belbin Datum Team Test Context Overige Deelnames 3/4 Resultaten over Peter Jansen Test naam Teamrollen van Belbin Datum 27-8-2012 Team Test Context Overige Deelnames 3/4 Resultaten over Peter Jansen Uw resultaat Andesren over Peter Jansen (1/4) Peter Jansen over zichzelf Voorzitter

Nadere informatie

Bijlage 12. Schouten & Nelissen Competentiemodel

Bijlage 12. Schouten & Nelissen Competentiemodel Bijlage 12 Schouten & Nelissen Competentiemodel Deze figuur is de basis van het competentiemodel. De drie hoofddimensies van het menselijk functioneren zijn: denken, voelen en doen in het model weergegeven

Nadere informatie

Hogeschool van Amsterdam Domein Techniek Aviation Studies. SWOT-analyse. Studie loopbaan begeleiding (SLB) Joran Hoogenberg

Hogeschool van Amsterdam Domein Techniek Aviation Studies. SWOT-analyse. Studie loopbaan begeleiding (SLB) Joran Hoogenberg Domein Techniek SWOT-analyse Studie loopbaan begeleiding (SLB) Joran Hoogenberg 16-02-2011 Inhoud Inleiding 3 1. Persoonlijke eigenschappen 4 1.1 Bepaling persoonlijke eigenschappen 4 1.2 Analyse persoonlijke

Nadere informatie

PIV Actualiteitencollege oktober 2018

PIV Actualiteitencollege oktober 2018 PIV Actualiteitencollege 9 + 11 oktober 2018 Insights, een kleurentaal voor beter afstemmen en verbinden. VLB, Team Service Front Office & Online door Persoonlijke YellowBox, en Eunice Teamontwikkeling

Nadere informatie

Differentieer in elke les

Differentieer in elke les Differentieer in elke les Welkom Training: Differentieer in elke les Ortho Consult Mijn naam is Jac. Giesen Differentiëren met didactische werkvormen Tempo Differentiatie vanaf de basis Niveau Voorkennis

Nadere informatie

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld:

De informatie uit deze stappenwijzer is in heel veel situaties te gebruiken. Bijvoorbeeld: Inleiding Deze Loopbaan-stappenwijzer is bestemd voor OBP-medewerkers en geeft praktische tips over loopbaanpaden, carrièremogelijkheden en mobiliteit. Ben je toe aan nieuwe uitdaging? Heb je behoefte

Nadere informatie

VQ Scan. Laura Jansen

VQ Scan. Laura Jansen Laura Jansen Datum: 05-01-2017 Inleiding Onlangs heb je een online assessment gemaakt, de VQ Scan. Het assessment bestond uit een aantal vragenlijsten over jouw persoonlijkheid, drijfveren en waarden.

Nadere informatie

Creative Marketing Opdracht 1: Het merk IK

Creative Marketing Opdracht 1: Het merk IK Naam: Stefan van Rees Studentnummer: 0235938 Klas: CMD D1 Datum: nov/dec 2009 Creative Marketing Opdracht 1: Het merk IK 1 50 vragenlijst, 10 antwoorden 1. Wat is je sterkste karaktereigenschap? Waarschijnlijk

Nadere informatie

Resultaten 1 6/30/2016 VWO COMPETENTIEPROFIEL EN NIVEAU

Resultaten 1 6/30/2016 VWO COMPETENTIEPROFIEL EN NIVEAU Resultaten 1 6/30/2016 VWO COMPETENTIEPROFIEL EN NIVEAU Resultaten 2 6/30/2016 PERSOONLIJKE RAPPORTAGE VAN Naam ABCDE Resultaten 3 6/30/2016 Gegevens deelnemer School Naam Algemeen College Naam ABCDE Afnamedatum

Nadere informatie