Infobrief. jouw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Infobrief. jouw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s"

Transcriptie

1 Infobrief jouw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s contactpersoon tel. Stefan Imbrechts contact@aquafin.be Tiensesteenweg (N3) van 5 tot en met 12 augustus volledig afgesloten Werken in Lubbeek/Bierbeek: Verbindingsriolering Ganzendries Projectnummer Beste mevrouw Beste mijnheer Na het bouwverlof start Aquafin belangrijke rioleringswerken op de Tiensesteenweg (N3) in Bierbeek (Lovenjoel). Vanaf maandag 5 augustus tot en met zondag 11 augustus is de Tiensesteenweg ter hoogte van De Warande - net voorbij het kruispunt Pellenbergstraat/Stationsstraat (Lovenjoel) - volledig afgesloten voor alle autoverkeer. Op deze plek wordt onder de Tiensesteenweg een belangrijke aansluiting voor de riolering gemaakt. Omleiding? Voor het doorgaand verkeer is er een omleiding voorzien via Lubbeek-dorp via de Pellenbergstraat, Ganzendries, Kapelstraat, Lubbeekstraat, Bollenberg, Dorpskring, Dorpsstraat, Heide en Aarschotsebaan richting Boutersem en vice versa. De halte Lovenjoel-dorp van bus 380 van De Lijn worden tijdelijk verplaatst. Zwaar verkeer boven 3,5 ton moet omrijden via de E40 via de Meerdaalboslaan en ring van Tienen. Voetgangers en fietsers kunnen wel nog (voorzichtig) passeren langs de werfzone. Wat nadien? Vanaf 12 augustus tot eind september wordt er langs de Tiensesteenweg riolering aangelegd richting Pellenbergstraat. Deze werken situeren zich naast de rijbaan. Tijdens de werken blijft doorgaand verkeer op de Tiensesteenweg mogelijk. Pellenbergstraat en Ganzendries vanaf 12 augustus afgesloten Vanaf 12 augustus starten er ook voorbereidende nutswerken in de Pellenbergstraat en Ganzendries. Aansluitend wordt hier door Aquafin nieuwe riolering aangelegd. De weg wordt gedurende 8 maanden afgesloten voor alle autoverkeer. Voor het verkeer wordt er een omleiding voorzien via Boutersem (Aarschotsebaan) en verder via Drogenhof en Heide naar Lubbeek-dorp. Vrachtwagens boven 3,5 ton dienen om te rijden over Leuven of Tienen via de gewestwegen N2 en N3, of via de E40. Fietsers en voetgangers met bestemming in de werfzone zijn toegelaten maar gaan enkel toegang hebben over een minder-hindersteenslaglaag. Doorgaand fietsers- en voetgangersverkeer gebruikt beter de naastgelegen verbinding Bieststraat- Varenberg of in bepaalde latere fasen Bieststraat-Nederblok om vanuit de Tiensesteenweg Pellenberg te bereiken.

2 Meer info en vragen Aquafin wil je vooraf duidelijk informeren over de timing en fasering van de werken en over de maatregelen rond veiligheid en bereikbaarheid. Op de volgende pagina s vind je alle nuttige informatie. Voor meer info omtrent deze werken kan je terecht bij het Contactcenter van Aquafin op het nummer of via contact@aquafin.be, of bij de diensten openbare werken en de lokale politie. Op lees je steeds het recentste nieuws. Wil je snel op de hoogte zijn? Schrijf je dan op de website in voor onze digitale nieuwsbrief. Met vriendelijke groet Veerle Boey Adviseur Communicatie Stefan Imbrechts Projectmanager Belangrijke info voor handelaars en ondernemingen Hinder door de werken voor jouw deur? Dan kun je mogelijk rekenen op een hinderpremie van euro van het Vlaamse Gewest. Als je voor deze premie in aanmerking komt, dan krijg je van het Agentschap Innoveren & Ondernemen automatisch een bericht waarmee je de uitbetaling van de premie kunt aanvragen. Ben je gedwongen jouw zaak volledig te sluiten, dan kun je bovendien een sluitingspremie aanvragen. Meer info:

3 Waar vinden de werken plaats? Traject in bruin aangeduid

4 Waarom dit project? Met deze werken wil Aquafin het afvalwater van 1100 inwoners uit Lubbeek en Bierbeek, dat nu nog in de baangrachten belandt, verzamelen en aansluiten op het rioleringsnet. Op termijn zal dit, na voltooiing van andere projecten, verder opgetrokken kunnen worden tot 1400 inwoners. Het afvalwater wordt aangesloten op de rioolwaterzuiveringsinstallatie van Haasrode en zal zo niet langer ongezuiverd in de natuur terechtkomen. Fasering van de werken De werken starten op maandag 5 augustus 2019 en zullen in totaal ongeveer 8 maanden duren. We werken in verschillende fasen om de toegang tot je woning maximaal open te houden. De timing per fase ziet er zo uit: Fase Plaats omgeving werken Start Vermoedelijke duur 1 Aanpassing riolering Tiensesteenweg t.h.v. De Warande net voorbij het kruispunt Pellenbergstraat/Stationsstraat (Lovenjoel) 05/08/2019 ± 1 week 2 Aanleg riolering langs Tiensesteenweg + Larestraat 12/08/2019 ± 1,5 maand 3 Nutswerken + aanleg riolering in Pellenbergstraat en Ganzendries 12/8/2019 ± 11 maanden 4 Aanleg riolering tussen Varenberg en O.L.-Vrouwstraat Begin 2020 ± 3 maanden Voordat de rioleringswerken in de straat kunnen beginnen, voeren de nutsbedrijven (De Watergroep, Fluvius, Telenet, Proximus, ) aanpassingswerken uit aan hun netten. Opgelet: De planning van de werken is informatief en kan veranderen door onvoorziene omstandigheden (o.a. slecht weer). Hinder en omleidingen Tijdens de werken is enkel plaatselijk verkeer mogelijk, maar tijdens de werkuren (van 7.00 uur s morgens tot uur) zal dit op bepaalde momenten toch moeilijk zijn. Op het ogenblik dat de aannemer voor je huis werkt, is je garage/oprit tijdelijk onbruikbaar. Denk eraan om je wagen tijdig in een andere straat of de op de voorziene ruimte te parkeren. Te voet geraak je uiteraard altijd aan je woning. Voor doorgaand verkeer is een omleiding voorzien (zie pagina 1). Altijd op de hoogte via onze website en nieuwsbrief Neem ook eens een kijkje op Hier kun je vanaf de start van de werken het verloop van het project opvolgen.

5 Smartphone of tablet bij de hand? Scan de QR-code hiernaast en je hebt de meest recente informatie over de werken in een vingerknip. Of schrijf je op de website in voor onze nieuwsbrief. Dan krijg je regelmatig actuele informatie over de werken in jouw mailbox. Via de nieuwsbrief vragen we ook af en toe jouw mening over de werken. We willen immers leren uit hoe jij de werken ervaart. Wie voert welke werken uit? Aquafin Aansluiting riolering onder Tiensesteenweg ter hoogte van De Warande - net voorbij het kruispunt Pellenbergstraat/Stationsstraat (Lovenjoel). Aanleg riolering langs Tiensesteenweg vanaf kruispunt Pellenbergstraat/Stationsstraat (Lovenjoel) richting Pellenbergstraat Aanleg van een gescheiden rioolstelsel in Pellenbergstraat en Ganzendries. Dit betekent dat afvalwater gescheiden van regenwater zal worden opgevangen. Waar mogelijk wordt het regenwater aangesloten op bestaande of nieuwe grachten. Ter hoogte van de O.L.-Vrouwstraat komt er een regenwaterbekken en een pompstation om het afvalwater van de achterliggende straten via de Varenberg tot aan de Ganzendries te brengen. In de Pellenbergstraat wordt er naast woning nummer 10 een gelijkaardig bufferbekken gebouwd. In de zones waar er riolering in Pellenbergstraat en Ganzendries wordt geplaatst, zal de huidige rijwegverharding vernieuwd worden in asfalt (binnen de bebouwde kom) of beton (buiten de bebouwde kom). Gemeente Lubbeek en Bierbeek De gemeenten Lubbeek en Bierbeek voorzien in Pellenbergstraat en Ganzendries ook de aanleg van een nieuw vrij liggend fietspad. Veiligheid voorop De werken in jouw buurt zijn erg ingrijpend en op een werf van deze omvang schuilt achter elke hoek mogelijk gevaar. Een rondrijdende vrachtwagen, een onverwacht obstakel, een put, Het zijn allemaal risico s. Om die veiligheidsrisico s voor jou en voor ons te beperken, nemen we een hele reeks maatregelen. Maar als we de veiligheid voor iedereen willen vergroten, dan hebben we jouw hulp nodig! Enkele richtlijnen geven we je alvast mee: Respecteer de werfsignalisatie, de afsluitingen en de verkeersregels. Ga alleen op de werf als het echt niet anders kan. Moet je toch de werf op, kijk dan extra uit voor mogelijke obstakels, putten en voertuigen. Maak, voor je de werf oversteekt, altijd oogcontact met de vrachtwagenchauffeur of kraanbestuurder. Alleen zo ben je zeker dat hij of zij je gezien heeft. Zorg dat je op de werf alles ziet en hoort. Je GSM en oortjes berg je dus best even op.

6 Buurtafgevaardigde of vertegenwoordiger handelaars We verwelkomen graag een of meerdere vertegenwoordigers van de bewoners en/of handelaars op de werfvergadering. Ze zijn de ideale schakel tussen de buurtbewoners en de projectleiding. Zo kunnen ze jouw vragen bundelen en bespreken op het werfoverleg en word je rechtstreeks betrokken bij de uitvoering van de werken. Geïnteresseerd? Laat dit even weten aan de projectmanager. Verhuis of levering: informeer ons Plan je een verhuis of een bijzondere levering tijdens de werken? Laat het tijdig weten via ons contactcenter (tel ). Zo kan onze aannemer hier rekening mee houden. Contactinfo Een vraag over de riolerings- en wegenwerken? Op weekdagen helpen we je graag verder van 8 tot 19 uur. Bel naar ons contactcenter Mail naar contact@aquafin.be Gebruik het contactformulier op Bij noodgevallen buiten de werkuren en in het weekend bel je het gratis noodnummer: Met praktische vragen kun je terecht bij werfleider Mario Michiels van aannemer Colas. Tel Locatie werfkeet: Ganzendries. Een vraag over andere nutswerken? Voor meldingen over gas, water, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen neem je best contact met een van de nutsbedrijven uit onderstaande lijst: De Watergroep Storingen Fluvius Storingen Gasreuk Proximus Storingen Telenet Storingen

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen ARS3003 infoavond 2 februari 2018 3 contactpersoon tel. e-mail Wim Cheroutre +32 (0)3 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Aarschot:

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22595 infoavond 2 oktober 2017 3 contactpersoon tel. e-mail Wim Berghmans 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Huldenberg - Tommestraat

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief augustus folder

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief augustus folder Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22.732 infobrief augustus 2016 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Diest: Optimalisatie Verbindingsriolering

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond. Werken in Kruibeke & Beveren: Aansluiting Sterhoek deel in de gewestweg N419 Burchtstraat

Uitnodiging infoavond. Werken in Kruibeke & Beveren: Aansluiting Sterhoek deel in de gewestweg N419 Burchtstraat Uitnodiging infoavond ons kenmerk datum contactpersoon tel. e-mail aantal bijlagen 23301_info2 maart 2019 Aart Luyten 03 450 45 45 contact@aquafin.be 3 + folder Werken in Kruibeke & Beveren: Aansluiting

Nadere informatie

Infobrief. ons kenmerk datum contactpersoon tel infobrief juni 2017 Dieter Verhaert

Infobrief. ons kenmerk datum contactpersoon tel infobrief juni 2017 Dieter Verhaert Infobrief ons kenmerk datum contactpersoon tel. e-mail 22.609 infobrief juni 2017 Dieter Verhaert 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in gemeente Essen: Collector Kalmthoutsesteenweg Projectnummer 22

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond. Werken in Steenokkerzeel : werken in Tervuursesteenweg - Houtemsesteenweg Projectnummer 21381

Uitnodiging infoavond. Werken in Steenokkerzeel : werken in Tervuursesteenweg - Houtemsesteenweg Projectnummer 21381 Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21381 infoavond augustus 2016 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Steenokkerzeel : werken

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 99.261 infoavond mei 2013 3 + folder contactpersoon tel. fax e-mail Wim Cheroutre +32 (0)3 450 45 45 +32 (0)3 450 30 20 contact@aquafin.be

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 20632A infoavond juni 2015 3 + folder contactpersoon tel. e-mail Rik Spanhove 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Sint-Kruis-Winkel:

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22.383 infoavond 24/01/2017 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Tielt-Winge: Verbindingsriolering

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21.839 infoavond mei 2014 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Lummen: Verbindingsriolering

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief 2 april folder

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief 2 april folder Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22860 infobrief 2 april 2015 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Meerhout: Renovatie pompstation Genebroek

Nadere informatie

Algemene projectinformatie

Algemene projectinformatie Algemene projectinformatie Doel van de werken Het doel van de werken van Aquafin is tweeledig: Het afvalwater van de wijk Heimolen, dat nu nog gezuiverd wordt in de kleinschalige waterzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 20.123 infoavond september 2015 2 contactpersoon tel. e-mail Gertjan Winten (Aquafin) +32 (0)3 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21908 infoavond augustus 2015 3 contactpersoon tel. e-mail Marc Van Kerckhoven 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Drongen: Afkoppeling

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond. Werken in Gent: Sanering Rietgracht & wegen- en rioleringswerken in de Veenakkerstraat Projectnummer

Uitnodiging infoavond. Werken in Gent: Sanering Rietgracht & wegen- en rioleringswerken in de Veenakkerstraat Projectnummer Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22290 infoavond mei 2016 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Gent: Sanering Rietgracht & wegen-

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 22.373 10/06/2015 3 contactpersoon tel. fax e-mail Tom Deweirdt +32 (0)3 450 46 86 +32 (0)3 450 44 45 tom.deweirdt@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

Infobrief. ons kenmerk datum tel. aantal bijlagen B december folder

Infobrief. ons kenmerk datum tel.  aantal bijlagen B december folder Infobrief ons kenmerk datum tel. e-mail aantal bijlagen 22.330B december 2016 03 450 45 45 contact@aquafin.be 3 + folder Werken in de Blancefloerlaan Antwerpen Linker Oever Projectnummer 22.330B Geachte

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22349 infoavond mei 2015 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Oud-Heverlee: Maurits Noëstraat,

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 20.217B infoavond december 2014 3 + folder contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Mechelen: Verbindingsriolering

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond. Werken in Heuvelland - PS+PL Niepkerkestr&Steenwerkstr + grav.leiding Nieuwkerkestr Projectnummer 21857

Uitnodiging infoavond. Werken in Heuvelland - PS+PL Niepkerkestr&Steenwerkstr + grav.leiding Nieuwkerkestr Projectnummer 21857 Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21857 infoavond 2 mei 2014 3 contactpersoon tel. fax e-mail +32 (0)3 450 45 45 +32 (0)3 450 30 20 contact@aquafin.be Werken in Heuvelland

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 21896 infobrief maart 2012 6 contactpersoon tel. fax e-mail Simon Lameire +32 (0)476 96 79 57 +32 (0)3 450 44 45 simon.lameire@aquafin.be Werken in

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief juli 2017

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen infobrief juli 2017 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 22.830 infobrief juli 2017 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Ieper: Riolerings- en wegeniswerken

Nadere informatie

Uitnodiging infoavond

Uitnodiging infoavond Uitnodiging infoavond uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 21.875 infoavond maart 2013 3 + folder contactpersoon tel. fax e-mail Peter Gillis +32 (0)3 450 45 45 +32 (0)3 450 30 20 contact@aquafin.be

Nadere informatie

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s Infobrief VLE3003 Juni 2018 6 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat,

Nadere informatie

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s Infobrief VLE3003 maart 2018 6 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat,

Nadere informatie

& AqLafin. nf.ï,sisf. Akkerweg, Pênsionaatstraat en Schietspoelstraat. Werken in Ruiselede: Bru ggestraat, Bruggesteenweg,

& AqLafin. nf.ï,sisf. Akkerweg, Pênsionaatstraat en Schietspoelstraat. Werken in Ruiselede: Bru ggestraat, Bruggesteenweg, nf.ï,sisf & AqLafin Werken in Ruiselede: Bru ggestraat, Bruggesteenweg, Akkerweg, Pênsionaatstraat en Schietspoelstraat. srratenp,"n,o*'fl::ï::ï,ïlï, "n en werken Fasering en timing werken Contactpersonen

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken Hauthem en Kauterhof Infoavond 2, 18/06/2019

Riolerings- en wegeniswerken Hauthem en Kauterhof Infoavond 2, 18/06/2019 Riolerings- en wegeniswerken Hauthem en Kauterhof Infoavond 2, 18/06/2019 Agenda De werken Aquafin Waarom deze werken? Waar wordt gewerkt? Wie doet wat? Jouw veiligheid op onze werf Afkoppeling van regen-

Nadere informatie

WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN

WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN Belangrijk bericht WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN Beste bewoner Het Drongen van morgen begint vandaag Infobrief: aanvang van de werken De wegen- en rioleringswerken voor het project Drongenplein starten

Nadere informatie

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003

Infobrief. Werken in Vleteren: H. Deberghstraat, Schazenstraat, Reningestraat, Kasteelweg, Boterweg Projectnummer VLE3003 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s Infobrief VLE3003 september 2016 6 contactpersoon tel. e-mail Contactcenter 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Vleteren: H. Deberghstraat,

Nadere informatie

Stand van zaken en planning der werken

Stand van zaken en planning der werken Lebbeke Stand van zaken en planning der werken Projectnummer: 20000 Projectnaam: Aansluiting Tinenhoek - Terhagen Laatste update: 08 april 2014 Duur van de werken Startdatum: 22 oktober 2012 Vermoedelijke

Nadere informatie

Infovergadering Wijnendalestraat. 29 juni 2015

Infovergadering Wijnendalestraat. 29 juni 2015 Infovergadering Wijnendalestraat 29 juni 2015 Agenda - Verwelkoming schepen Coppé - Herinrichting Wijnendalestraat uitleg bij ontwerp - Nutswerken - Riolerings- en wegeniswerken - Maatregelen handelaars

Nadere informatie

Weg- en rioleringswerken Nachtegalenlei

Weg- en rioleringswerken Nachtegalenlei Weg- en rioleringswerken Nachtegalenlei Agenda Opfrissing van het project Gemengd versus gescheiden stelsel Uitvoering van de werken op openbaar domein Planning, fasering en praktische werkwijze Afkoppelen

Nadere informatie

Rioleringswerken N177

Rioleringswerken N177 Rioleringswerken N177 Infomoment mei 2019 Inhoud 1. De werken in een notendop 2. Waarom deze werken? 3. Impact van de werkzaamheden 4. Hoe blijft u op de hoogte? 1. De werken in een notendop Werken Aquafin

Nadere informatie

INFOBRIEF. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s infobrief april folder

INFOBRIEF. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s infobrief april folder INFOBRIEF uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 22004 infobrief april 2010 5 + folder contactpersoon tel. fax e-mail Rik Spanhove +32 (0)476 97 72 40 +32 (0)3 450 44 45 rik.spanhove@aquafin.be Rioleringswerken

Nadere informatie

Verbindingsriolering fase 1 Rummen. Stefan Imbrechts, projectleider 3 augustus 2016

Verbindingsriolering fase 1 Rummen. Stefan Imbrechts, projectleider 3 augustus 2016 Verbindingsriolering fase 1 Rummen Stefan Imbrechts, projectleider 3 augustus 2016 Aquafin NV 2016 Waterzuivering in Vlaanderen Aquafin NV Opnieuw helder water in beken en rivieren Gezond oppervlaktewater

Nadere informatie

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 22080 - WAR3002 infobrief maart 2015 5

Infobrief. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 22080 - WAR3002 infobrief maart 2015 5 Infobrief uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 22080 - WAR3002 infobrief maart 2015 5 contactpersoon tel. e-mail 03 450 45 45 contact@aquafin.be Werken in Waregem: Collector Hollebeek Projectnummer

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken OPW3003: Ringlaan en Hollestraat Opwijk. Leidend Ingenieur studiebureau Astroplan

Riolerings- en wegeniswerken OPW3003: Ringlaan en Hollestraat Opwijk. Leidend Ingenieur studiebureau Astroplan Riolerings- en wegeniswerken OPW3003: Ringlaan en Hollestraat Opwijk Rik Rosseneu: Thierry Adriaensens: Leidend Ingenieur studiebureau Astroplan Projectmanager Aquafin 1 Inhoud 1. Waterzuivering in Vlaanderen

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken : Keiberg Haaltert. Leidend Ingenieur studiebureau Talboom

Riolerings- en wegeniswerken : Keiberg Haaltert. Leidend Ingenieur studiebureau Talboom Toon Walgraef: Thierry Adriaensens: Riolerings- en wegeniswerken 22.227: Keiberg Haaltert Leidend Ingenieur studiebureau Talboom Projectmanager Aquafin 1 Inhoud 1. Waterzuivering in Vlaanderen 2. Partners

Nadere informatie

Stand van zaken en planning der werken

Stand van zaken en planning der werken Stand van zaken en planning der werken Projectnummer: Projectnaam: 20 003A Riolerings- en wegeniswerken Bruggestraat en Pensionaatstraat Laatste update: 27 oktober 2015 Duur van de werken Startdatum: 22

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken B: Collector Mazenzele

Riolerings- en wegeniswerken B: Collector Mazenzele Tim Vereertbrugghen: Thierry Adriaensens: Riolerings- en wegeniswerken 22.161B: Collector Mazenzele Leidend Ingenieur studiebureau Sweco Projectmanager Aquafin 1 Inhoud 1. Waterzuivering in Vlaanderen

Nadere informatie

Werken aan nutsleidingen N70 Melsele. Partners van Synductis

Werken aan nutsleidingen N70 Melsele.   Partners van Synductis Werken aan nutsleidingen N70 Melsele www.beveren.be/werken-n70 Partners van Synductis Werken aan de nutsleidingen Welke werken staan er op de planning? Timing en fasering Omleidingen Communicatie Minder

Nadere informatie

Werken Schoolstraat Nieuwstraat - Schuttershofstraat 25/10/2018

Werken Schoolstraat Nieuwstraat - Schuttershofstraat 25/10/2018 Werken Schoolstraat Nieuwstraat - Schuttershofstraat 25/10/2018 Werken aan zuiver water Wie zijn wij? Werken Doel rioleringswerken De afkoppelingen Bovenbouw Fasering / Omleidingen Werkwijze Wie betaalt

Nadere informatie

UITNODIGING INFOAVOND

UITNODIGING INFOAVOND UITNODIGING INFOAVOND uw kenmerk ons kenmerk datum aantal pagina s 20219 infoavond mei 2010 6 contactpersoon tel. fax e-mail FreddySchampaert +32 (0)3 450 46 92 +32 (0)3 450 44 45 freddy.schampaert@aquafin.be

Nadere informatie

INFOBRIEF. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 20213 - infobrief oktober 2008 2

INFOBRIEF. uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 20213 - infobrief oktober 2008 2 INFOBRIEF uw kenmerk ons kenmerk datum aantal bijlagen 20213 - infobrief oktober 2008 2 contactpersoon tel. fax e-mail Freddy Schampaert + 32 (0)3 450 46 92 +32 (0)3 450 44 45 freddy.schampaert@aquafin.be

Nadere informatie

STRATENPLAN MET IN HET ROOD AANDUIDING VAN HET TRACE

STRATENPLAN MET IN HET ROOD AANDUIDING VAN HET TRACE STRATENPLAN MET IN HET ROOD AANDUIDING VAN HET TRACE Bijlage 1 ALGEMENE PROJECTINFORMATIE Bijlage 2 Projectnummer: 20.185B Projectnaam: Collector Wellebeek De plannen voor dit project werden ontworpen

Nadere informatie

Stand van zaken en planning van de werken

Stand van zaken en planning van de werken Stand van zaken en planning van de werken Projectnummer: 20353A Projectnaam: Collector Tielt-Winge fase 1 Laatste update: 6 december 2016 Duur van de werken Startdatum: 1 juni 2015 Einddatum: zal later

Nadere informatie

HERINRICHTING N127 TURNHOUTSEBAAN DIEST. Infovergadering Donderdag29 augustus 2019 Ontmoetingscentrum t Molenhuis

HERINRICHTING N127 TURNHOUTSEBAAN DIEST. Infovergadering Donderdag29 augustus 2019 Ontmoetingscentrum t Molenhuis HERINRICHTING N127 TURNHOUTSEBAAN DIEST Infovergadering Donderdag29 augustus 2019 Ontmoetingscentrum t Molenhuis Projectpartners Partners Agentschap Wegen en Verkeer Stad Diest Aquafin Ontwerper Tractebel

Nadere informatie

Rioleringswerken Bosheidelaan. WILRIJK Bewonersvergadering toelichting uitvoering

Rioleringswerken Bosheidelaan. WILRIJK Bewonersvergadering toelichting uitvoering Rioleringswerken Bosheidelaan WILRIJK Bewonersvergadering toelichting uitvoering 13 december 2018 INHOUD 1. Toelichting project 2. Bestaande toestand & Ontwerp 3. Praktisch (door Besix Infra) 4. Afkoppelingen????

Nadere informatie

Collector Steentjestraat. Rik Spanhove, projectmanager 22/11/2017

Collector Steentjestraat. Rik Spanhove, projectmanager 22/11/2017 Collector Steentjestraat Rik Spanhove, projectmanager 22/11/2017 Werken aan zuiver water De werken Werkwijze Te verwachten hinder Fasering Resultaat Elkaar helpen Omleidingen Vragenronde Hoe ver staan

Nadere informatie

WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN BROEKE, GEWESTWEG N48B INFOVERGADERING 25 APRIL 2019

WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN BROEKE, GEWESTWEG N48B INFOVERGADERING 25 APRIL 2019 WEGEN- EN RIOLERINGSWERKEN BROEKE, GEWESTWEG N48B INFOVERGADERING 25 APRIL 2019 PROGRAMMA VERWELKOMING WAT AAN DE WERKEN VOORAFGING TOELICHTING DOEL VAN DE WERKEN VOORSTELLING VAN HET PROJECT FASERING

Nadere informatie

Collector Overwelfde Ieperlee fase 2. Stefan Imbrechts, projectleider 18 april 2016

Collector Overwelfde Ieperlee fase 2. Stefan Imbrechts, projectleider 18 april 2016 Collector Overwelfde Ieperlee fase 2 Stefan Imbrechts, projectleider 18 april 2016 Waterzuivering in Vlaanderen Aquafin NV Opnieuw helder water in beken en rivieren Gezond oppervlaktewater voor drinkwaterproductie

Nadere informatie

HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR BEWONERS

HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR BEWONERS HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR BEWONERS 03-07-2019 VERWELKOMING ROBRECHT BOTHUYNE Schepen WAAROM DEZE BEWONERSVERGADERING? Betrokkenheid bewoners Communicatie met bewoners Inspraak

Nadere informatie

Infovergadering heraanleg Izegemsestraat en zijstraten

Infovergadering heraanleg Izegemsestraat en zijstraten Infovergadering heraanleg Izegemsestraat en zijstraten 28 maart 2017 Agenda Verwelkoming Mevrouw Coppé, Schepen Mobiliteit en Openbare Werken Toelichting wegenwerken Izegemsestraat Stefan Leys, Diensthoofd

Nadere informatie

WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN

WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN Belangrijk bericht WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN JEF VANDERMEULENSTRAAT RACINGSTRAAT FREDERIK BURVENICHSTRAAT Beste bewoner Infobrief: aanvang van de werken Op 21 maart 2016 starten werken in de Jef Vandermeulenstraat,

Nadere informatie

HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR HANDELAARS

HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR HANDELAARS HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR HANDELAARS 02-07-2019 VERWELKOMING ROBRECHT BOTHUYNE Schepen WAAROM DEZE BEWONERSVERGADERING? Betrokkenheid bewoners Communicatie met bewoners Inspraak

Nadere informatie

HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR HANDELAARS

HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR HANDELAARS HERAANLEG CENTRUM KRUISHOUTEM FASE 2 INFOSESSIE VOOR HANDELAARS 02-07-2019 VERWELKOMING ROBRECHT BOTHUYNE Schepen WAAROM DEZE BEWONERSVERGADERING? Betrokkenheid bewoners Communicatie met bewoners Inspraak

Nadere informatie

Project K-06-042 Herinrichting N14 fase 2 te Zandhoven

Project K-06-042 Herinrichting N14 fase 2 te Zandhoven Project K-06-042 Herinrichting N14 fase 2 te Zandhoven contactpersonen Bouwheer Medeopdrachtgevers Aannemer Werfleider van de aannemer Agentschap Wegen en Verkeer Anna Bijnsgebouw Lange Kievitstraat 111-113

Nadere informatie

Infovergadering Izegemsestraat 9 juni 2015

Infovergadering Izegemsestraat 9 juni 2015 Infovergadering Izegemsestraat 9 juni 2015 Agenda - Verwelkoming schepen Coppé - Wegenwerken Izegemsestraat - Nutswerken - Riolerings- en wegeniswerken - Maatregelen handelaars - Communicatie Wegenwerken

Nadere informatie

Riolerings- en wegeniswerken Kruisstraat. 21 november 2017

Riolerings- en wegeniswerken Kruisstraat. 21 november 2017 Riolerings- en wegeniswerken Kruisstraat 21 november 2017 Inhoud presentatie Verwelkoming Toelichting bij het ontwerp Toelichting bij de afkoppelingen Toelichting bij de uitvoering Vragen 21/11/2017 Riolerings-

Nadere informatie

Brugsesteenweg (vak Noordlaan - Kon. Leopold III-laan) Aanleg van een gescheiden rioolstelsel en herinrichting met doorstromingsmaatregelen

Brugsesteenweg (vak Noordlaan - Kon. Leopold III-laan) Aanleg van een gescheiden rioolstelsel en herinrichting met doorstromingsmaatregelen Brugsesteenweg (vak Noordlaan - Kon. Leopold III-laan) Aanleg van een gescheiden rioolstelsel en herinrichting met doorstromingsmaatregelen Agenda - Verwelkoming - Toelichting project - Praktische afspraken

Nadere informatie

Heraanleg N132 Beerse en Merksplas. Informatievergadering 28 augustus 2017

Heraanleg N132 Beerse en Merksplas. Informatievergadering 28 augustus 2017 Heraanleg N132 Beerse en Merksplas Informatievergadering 28 augustus 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Wat, waar en waarom? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op

Nadere informatie

Herinrichting centrum Betekom

Herinrichting centrum Betekom Herinrichting centrum Betekom De hoofdverkeersas wordt verlegd naar Gelroodsesteenweg / Pastorijstraat Het Kerkplein en C. Vissenaekensplein worden volledig heringericht en verkeersluw gemaakt De werken

Nadere informatie

INFOVERGADERING. Herinrichting schoolomgeving Maaseikersteenweg N766 en Maastrichterweg N77

INFOVERGADERING. Herinrichting schoolomgeving Maaseikersteenweg N766 en Maastrichterweg N77 INFOVERGADERING Herinrichting schoolomgeving Maaseikersteenweg N766 en Maastrichterweg N77 Datum: Opdrachtgever: Medeopdrachtgever: 25 oktober Gemeente Lanaken Infrax en Vlaamse Overheid SITUERING / ALGEMENE

Nadere informatie

Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen. Informatievergadering 9 februari 2017

Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen. Informatievergadering 9 februari 2017 Heraanleg Bisschoppenhoflaan Antwerpen Informatievergadering 9 februari 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Wat, waar, waarom? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op

Nadere informatie

Infoavond. Werken N499 Veldekens Kruipuit Zwepe

Infoavond. Werken N499 Veldekens Kruipuit Zwepe Infoavond Werken N499 Veldekens Kruipuit Zwepe Verloop Welke werken? Fasering & timing Omleidingen Bereikbaarheid: voertuigen Bereikbaarheid: fietsers Bereikbaarheid: voetgangers Handelszaken De Lijn Huisvuilophaling

Nadere informatie

Infoavond RIDDERVELD LETTERKUNDESTRAAT 02/04/2019

Infoavond RIDDERVELD LETTERKUNDESTRAAT 02/04/2019 Infoavond RIDDERVELD LETTERKUNDESTRAAT 02/04/2019 1. Inleiding 1. Inleiding 2. De werken 3. Impact en info 4. Praktisch ² 5. Vragenronde 1. Inleiding Bouwheer Studiebureau Aannemer 2. De werken - Algemeen

Nadere informatie

Moorseelsesteenweg vak N36 - Koestraat

Moorseelsesteenweg vak N36 - Koestraat Moorseelsesteenweg vak N36 - Koestraat Infovergadering 6 december 2018 Agenda - Verwelkoming - Toelichting project - Geplande werken - Nutswerken - Rioleringswerken - Wegeniswerken - Praktische afspraken

Nadere informatie

Wegenis- en rioleringswerken GAVERSESTEENWEG MERELBEKE. Augustus 2014

Wegenis- en rioleringswerken GAVERSESTEENWEG MERELBEKE. Augustus 2014 Wegenis- en rioleringswerken GAVERSESTEENWEG MERELBEKE Augustus 2014 GAVERSESTEENWEG MERELBEKE Beste bewoner, Vanaf maandag 25 augustus 2014 starten de werken aan de nieuwe wegenis en de riolering van

Nadere informatie

Heraanleg Schotensteenweg Brecht. Informatievergadering 24 januari 2017

Heraanleg Schotensteenweg Brecht. Informatievergadering 24 januari 2017 Heraanleg Schotensteenweg Brecht Informatievergadering 24 januari 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Waarom werken? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op de werf Communicatie

Nadere informatie

Riolerings- en wegenwerken in delen van Groenhove-, Bergen-, Hoge- en Torhoutsestraat Informatievergadering voor de betrokken bewoners 20 juni 2017

Riolerings- en wegenwerken in delen van Groenhove-, Bergen-, Hoge- en Torhoutsestraat Informatievergadering voor de betrokken bewoners 20 juni 2017 Riolerings- en wegenwerken in delen van Groenhove-, Bergen-, Hoge- en Torhoutsestraat Informatievergadering voor de betrokken bewoners 20 juni 2017 Verwelkoming Jan de Keyser burgemeester 15-12-2010 Aquafin

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 16 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 16 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 16 Wegeniswerken te Zingem 11 oktober 2014. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

INFOAVOND WEG- EN RIOLERINGSWERKEN HANEWIJK & HOGE SCHARENT

INFOAVOND WEG- EN RIOLERINGSWERKEN HANEWIJK & HOGE SCHARENT INFOAVOND WEG- EN RIOLERINGSWERKEN HANEWIJK & HOGE SCHARENT 19/12/2018 INHOUD INFOAVOND Verwelkoming 1. Inleiding 2. Projectverloop en planning 3. Werken nutsmaatschappijen 4. Geplande rioleringswerken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 Wegenis- en rioleringswerken Omgangstraat, Dompel, Verbindingsstraat, Kwaadstraat, Dorpsstraat

NIEUWSBRIEF 4 Wegenis- en rioleringswerken Omgangstraat, Dompel, Verbindingsstraat, Kwaadstraat, Dorpsstraat NIEUWSBRIEF 4 Wegenis- en rioleringswerken Omgangstraat, Dompel, Verbindingsstraat, Kwaadstraat, Dorpsstraat Geachte, Ondertussen zijn we al enkele weken bezig met het uitvoeren van de rioleringswerken

Nadere informatie

Infovergadering Westlaan/Noordlaan. 6 juli 2015

Infovergadering Westlaan/Noordlaan. 6 juli 2015 Infovergadering Westlaan/Noordlaan 6 juli 2015 Agenda - Verwelkoming schepen Coppé - Stand van zaken en planning werken tot eind 2015 - Westlaan - Weststraat - Brugsesteenweg - Hoogleedsesteenweg - Noordlaan

Nadere informatie

WELKOM. Infoavond Bevrijdingsstraat St-Lenaartsesteenweg. 10 juni 2015

WELKOM. Infoavond Bevrijdingsstraat St-Lenaartsesteenweg. 10 juni 2015 WELKOM Infoavond Bevrijdingsstraat St-Lenaartsesteenweg 10 juni 2015 Project van Agentschap Wegen en Verkeer van de Vlaamse overheid (AWV) - Rijweg en fietspad Vanavond Met wie heeft u te maken? Vanavond

Nadere informatie

WELKOM. Infoavond Vernieuwing Turnhoutsebaan en Werbeekstraat. 18 augustus 2015

WELKOM. Infoavond Vernieuwing Turnhoutsebaan en Werbeekstraat. 18 augustus 2015 WELKOM Infoavond Vernieuwing Turnhoutsebaan en Werbeekstraat 18 augustus 2015 Vanavond Met wie heeft u te maken? Vanavond Met wie heeft u te maken? Wat gaan we doen? Vanavond Met wie heeft u te maken?

Nadere informatie

STAND VAN ZAKEN EN PLANNING DER WERKEN

STAND VAN ZAKEN EN PLANNING DER WERKEN STAND VAN ZAKEN EN PLANNING DER WERKEN Laatste update: Duur van de werken Startdatum: 15/03/2010 Vermoedelijke einddatum: 16/09/2011 Fasering De werken worden gefaseerd uitgevoerd, zodat we een maximale

Nadere informatie

WEGENWERKEN. Nieuwsbrief 33 - FEBRUARI Ontsluitingsweg Kanaalzone West. Collectorwerken Kruishoek

WEGENWERKEN. Nieuwsbrief 33 - FEBRUARI Ontsluitingsweg Kanaalzone West. Collectorwerken Kruishoek Nieuwsbrief 33 - FEBRUARI 2017 WEGENWERKEN Ontsluitingsweg Kanaalzone West Men is gestart met de aanleg van een nieuwe ontsluitingsweg in deelgemeente Ooigem om op die manier alle zwaar vervoer te weren

Nadere informatie

Riolering-en wegeniswerken Beukenlaan - Platanenlaan 17/1/2019

Riolering-en wegeniswerken Beukenlaan - Platanenlaan 17/1/2019 Riolering-en wegeniswerken Beukenlaan - Platanenlaan 17/1/2019 Werken aan zuiver water Inhoud: De werken Wegeniswerken Waarom deze rioleringswerken Werkwijze Te verwachte hinder Fasering / Omleidingen

Nadere informatie

Agentschap Wegen en Verkeer. Eind augustus start laatste fase herinrichting N14 in Zandhoven. Antwerpen. Geachte heer of mevrouw,

Agentschap Wegen en Verkeer. Eind augustus start laatste fase herinrichting N14 in Zandhoven. Antwerpen. Geachte heer of mevrouw, Agentschap Wegen en Verkeer Antwerpen Eind augustus start laatste fase herinrichting N14 in Zandhoven Geachte heer of mevrouw, Met deze digitale nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV)

Nadere informatie

PROJECT PARKSTRAAT-BOLLESTRAAT RIOLERINGS_ EN WEGENWERKEN START DER WERKEN

PROJECT PARKSTRAAT-BOLLESTRAAT RIOLERINGS_ EN WEGENWERKEN START DER WERKEN BEWONERSBRIEF 21.12.2016 PROJECT PARKSTRAAT-BOLLESTRAAT RIOLERINGS_ EN WEGENWERKEN START DER WERKEN Aan de bewoners van de Bermstraat, deel Rijselstraat, Bollestraat, Schavelarestraat, Parkstraat, Koolskampstraat,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 13 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 13 Wegeniswerken te Zingem 9 augustus 2014. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

Stad Brugge Communicatie & Citymarketing 8000 BRUGGE

Stad Brugge Communicatie & Citymarketing 8000 BRUGGE Stad Brugge Communicatie & Citymarketing Aan de bewoners van de Noordzandstraat, Kopstraat en omgeving 8000 BRUGGE uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum ccm/sm/bb15/214(2200) 1 Vanaf 10 augustus

Nadere informatie

Kampveld waterbeheersings- en rioleringswerken Infoavond - 18 februari 2019

Kampveld waterbeheersings- en rioleringswerken Infoavond - 18 februari 2019 Kampveld waterbeheersings- en rioleringswerken Infoavond - 18 februari 2019 Verwelkoming Jan de Keyser burgemeester Verloop van de avond Wie? Waarom? De werken / fasering Afkoppelingen Vragen? 15-12-2010

Nadere informatie

De werf van de eeuw in Achterbroek

De werf van de eeuw in Achterbroek De werf van de eeuw in Achterbroek Infobrochure over de werken Hallo, Het is zover: vanaf februari 2019 pakken we het kruispunt van Achterbroek en de Roosendaalsebaan aan. Eindelijk, zegt u terecht op

Nadere informatie

Wegenwerken N111 Stabroek: Hoogeind en Driehoek

Wegenwerken N111 Stabroek: Hoogeind en Driehoek Wegenwerken N111 Stabroek: Hoogeind en Driehoek Inleiding Op maandag 5 augustus 2013 start fase 1 van de heraanleg van de N111 aan het kruispunt met Grote Molenweg. Fase 1 betreft het traject vanaf het

Nadere informatie

Aanleg fietspaden. Rijsberg, Rijsbergdijk, Postelweg en Postelsesteenweg

Aanleg fietspaden. Rijsberg, Rijsbergdijk, Postelweg en Postelsesteenweg Aanleg fietspaden Rijsberg, Rijsbergdijk, Postelweg en Postelsesteenweg PROGRAMMA Welkom door burgemeester Leysen Situering project De werken in verschillende stappen Fasering Omleidingen Afvalophaling

Nadere informatie

22.255: Optimalisatie overstort Ringlaan. Aquafin NV Project

22.255: Optimalisatie overstort Ringlaan. Aquafin NV Project 22.255: Optimalisatie overstort Ringlaan 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Waterzuivering in Vlaanderen 3. Beschrijving van het project - algemeen - rioleringswerken tlv Aquafin - rioleringswerken tlv Grimbergen

Nadere informatie

BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering. 24 augustus 2016

BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering. 24 augustus 2016 BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering 24 augustus 2016 BALEN: N18 STEENWEG OP LEOPOLDSBURG Aanleg fietspaden en riolering Waar zijn de werken gepland? De werken zijn voorzien:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 12 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 12 Wegeniswerken te Zingem 9 juni 2014. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie kan

Nadere informatie

8200 BRUGGE. uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/sm/bb13/16(806) 21 januari 2013

8200 BRUGGE. uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/sm/bb13/16(806) 21 januari 2013 Aan de bewoners/eigenaars van de woningen in de Keurvorst Karel Theodoorstraat, Fort Zevenbergen en omgeving 8200 BRUGGE uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/sm/bb13/16(806) 21 januari 2013

Nadere informatie

Welkom. Eandis, aangename kennismaking. 16 januari 2019

Welkom. Eandis, aangename kennismaking. 16 januari 2019 Welkom Eandis, aangename kennismaking 16 januari 2019 Nutswerken Eandis Piloot Onderhoud en vervangen van oude leidingen vooraf aan de wegenwerken Door de werken in synergie uit te voeren beperken we de

Nadere informatie

Project : ZEMST. Wegenis- & Rioleringswerken Hoogstraat

Project : ZEMST. Wegenis- & Rioleringswerken Hoogstraat Project : ZEMST Wegenis- & Rioleringswerken Hoogstraat BESIX in België, een netwerk van bedrijven vrijdag 31 augustus 2018 BESIX, een netwerk van regionale bedrijven WIE ZIJN WE? BESIX Infra is dé kennisgedreven

Nadere informatie

Heraanleg R35 Waregem Westerlaan-Noorderlaan. Informatievergadering 24 april 2017

Heraanleg R35 Waregem Westerlaan-Noorderlaan. Informatievergadering 24 april 2017 Heraanleg R35 Waregem Westerlaan-Noorderlaan Informatievergadering 24 april 2017 1 Agenda Inleiding door stadsbestuur Overzicht project en fasering Jeroen Vanhollemeersch, studiebureau Sweco Overzicht

Nadere informatie

Riolerings- en wegenwerken Doortocht HERTSBERGE

Riolerings- en wegenwerken Doortocht HERTSBERGE Riolerings- en wegenwerken Doortocht HERTSBERGE 24 april 2018 Verwelkoming Jan de Keyser burgemeester Waarom deze werken? Zorgen voor zuiver water en een veilige verkeerssituatie 15-12-2010 Aquafin partner

Nadere informatie

Overzicht van de avond

Overzicht van de avond SPORTLAAN 1 Overzicht van de avond Welkomstwoord ( Stad Beringen) Afkoppelingen + premie (Fluvius) Toelichting project (Groep Infrabo) Wegenis Gescheiden riolering Praktische zaken (Hermans & Co) Planning

Nadere informatie

Heraanleg Leuvensesteenweg Mechelen. Informatievergadering 26 juni 2017

Heraanleg Leuvensesteenweg Mechelen. Informatievergadering 26 juni 2017 Heraanleg Leuvensesteenweg Mechelen Informatievergadering 26 juni 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Waarom werken? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op de werf Communicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 Wegeniswerken te Zingem

NIEUWSBRIEF 14 Wegeniswerken te Zingem NIEUWSBRIEF 14 Wegeniswerken te Zingem 30 augustus 2014. Wegeniswerken uitvoeren zorgt voor onvermijdelijke hinder voor de bewoners en passanten. Maar we zijn ervan overtuigd dat een intense communicatie

Nadere informatie

Verslag infovergadering Gierledreef. 6 september 2017

Verslag infovergadering Gierledreef. 6 september 2017 Verslag infovergadering Gierledreef 6 september 2017 Aanwezig 71 bewoners Gierledreef Aquafin: Ann Lauwers Vangeel wegenbouw: Bob Van Herck Stad Turnhout: Schepen Luc Debondt, Koen Melis Wegen, Groen en

Nadere informatie

WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN WIEKEVORSTSE GOORWEG 24/09/2018

WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN WIEKEVORSTSE GOORWEG 24/09/2018 WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN WIEKEVORSTSE GOORWEG 24/09/2018 Verloop van deze avond Algemene inleiding Gemeentebestuur Heist-op-den-berg Algemene toelichting wegenis- en rioleringswerken D+A Consult Praktische

Nadere informatie