STICHTING JONAH. Bettekamp EJ Ede RSIN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STICHTING JONAH. Bettekamp 99. 6712 EJ Ede RSIN 815134526"

Transcriptie

1 STICHTING JONAH Bettekamp EJ Ede RSIN Bestuur De heer L.R. van Drongelen - voorzitter De heer J.A. Knoll - secretaris De heer J.P.Nagtegaal - penningmeester Doelstelling De stichting heeft ten doel het doorgeven van het Evangelie zoals beschreven in de Bijbel en daarmee de mensen bekend maken met de liefde van God. De stichting tracht dit doel ondermeer te bereiken door middel van de Evangelische Gemeente Jonah te Ede, welke gemeente daartoe onder meer diverse bijeenkomsten, trainingen, workshops en andere daarvoor benodigde activiteiten organiseert. Voorts tracht de stichting haar doel onder meer te bereiken door al datgene te doen of te laten verrichten wat naar het oordeel van haar bestuur noodzakelijk, nuttig en/of gewenst is. Missie Als Stichting en als Evangelische Gemeente is onze missie om te bouwen aan elkaar, zodat wij steeds meer gaan lijken op Christus en zodat wij, in Zijn kracht en liefde, een helder stralend licht zullen zijn in de samenleving. Motto Een veilig thuis maakt je sterk om uit te gaan!

2 Visie en beleid Een veilig thuis Als Evangelische Gemeente Jonah zien we het als onze roeping om ten eerste een veilig thuis zijn. We willen een gemeente zijn waar mensen welkom zijn, waar er naar elkaar omgekeken wordt, waar er relatie en betrokkenheid is. We willen een gemeente zijn waar mensen tot herstel kunnen komen als ze beschadigd zijn geraakt in het leven. Wij vinden het enorm belangrijk om het Bijbelse kernwoord genade vorm te geven in onze gemeente. De metafoor die we graag daarvoor gebruiken is: De gemeente als gezin. Het doel dat wij daarbij voor ogen hebben is dat de gemeente een veilige plaats is waar ruimte is voor worstelingen en waar mensen tot rust en herstel kunnen komen. We willen bereiken dat iedereen in de gemeente zich geliefd en geaccepteerd weet en voelt door God en door de mede deelnemers. We geloven daarbij dat Gods liefde en genade de beste voedingsbodem is voor de mens om tot herstel en tot bloei te komen. Sterk worden Wij vinden het belangrijk dat mensen sterk worden. Sterk worden in hun identiteit in Christus, sterk worden in de relatie met God, sterk worden binnen de onderlinge relaties. Toerusting, training en onderwijs op het gebied van: Gebed, Bijbelkennis, relationele en instrumentele vaardigheden (hieronder vallen ook de gaven van de Geest), leiderschap en teamwork hebben dan ook een belangrijke plaats in de gemeente. Op deze manier beogen we dat deelnemers een voorbeeld worden op het gebied van: Woord, wandel, liefde, leven met de Heilige Geest, geloof en zuiverheid (zie 1 Tim.4:12). Het doel dat wij voor ogen hebben is dat de gemeente een plaats is waar mensen, vanuit het fundament van de doop in water en de doop in de Heilige Geest, hun identiteit als geliefd kind van God en hun positie en autoriteit als koninklijk priester in Gods Koninkrijk ontdekken (1 Petrus 2:9-10). We willen bereiken dat de gemeente een plaats is waar mensen tot volwassenheid in Christus komen. Voor ons houdt dat in dat zij de gaven die de Heilige Geest aan hun heeft gegeven kennen en toepassen, dat zij mondig zijn vanuit een degelijke kennis van Gods Woord, dat zij bijdragen aan de bouw van de gemeente, dat zij groeien naar het karakter van Christus en dat daarmee de vrucht van de Geest zichtbaar in hun leven is. Klaar om uit te gaan Tenslotte zien we het als onze verantwoordelijkheid om uit te reiken naar anderen, om hen het goede nieuws van Gods plan om de mens en de wereld te verlossen bekend te maken. We vinden het belangrijk dat deelnemers van de gemeente ontdekken dat we niet voor onszelf leven maar voor Gods ideaal: Zijn Koninkrijk en Zijn gerechtigheid! We vinden het belangrijk dat zij beseffen dat zij als individu bedoeld zijn om tot zegen te zijn voor anderen. Wij vinden het ook belangrijk dat deelnemers van de gemeente ontdekken dat ze daarbij groepsgewijs meer bereiken dan individueel.

3 God vond de gemeente (als gemeenschapsvorm) uit om Zijn plan in deze wereld te realiseren. De metafoor die de Bijbel gebruikt om de effectiviteit van samenwerking te illustreren is die van het lichaam (zie: 1 Corinthe 12:12-31). Het doel dat wij voor ogen hebben is dat de gemeente een plaats is waar initiatieven los komen en krachtige bedieningen ontstaan. Initiatieven en bedieningen die een impact hebben in de gemeente en in de samenleving. We denken daarbij vooral aan teamgerichte bedieningen. Mensen die elkaar door middel van hun gaven en talenten versterken, om zo als team de door God ervaren specifieke visie of roeping ten uitvoer te brengen. Activiteiten De volgende activiteiten worden verzorgd door Evangelische Gemeente Jonah in opdracht van Stichting Jonah: a. Wekelijkse ontmoetingsbijeenkomst waar mensen geïnspireerd en toegerust worden. Voor elke leeftijdsgroep zijn er zondags activiteiten. We hebben elke zondag naast een programma voor de volwassen een uitgebreid programma voor kinderen waarbij de agogische activiteiten beginnen vanaf 3 jaar. Vanaf die leeftijd is er een programma waarin creatieve activiteiten, sport en spelactiviteiten, geloofsoverdragende activiteiten verweven zijn. b. Groepsactiviteiten van rond de 15 groepen die wekelijks of om de week bij elkaar komen. Binnen deze groepen staat onderlinge betrokkenheid, wederzijdse ondersteuning en het bouwen aan een community centraal. Binnen deze groepen vindt ondersteuning plaats op diverse gebieden variërend van praktische maatschappelijke hulp tot geestelijk support. Deze groepen omvatten diverse leeftijdscategorieën beginnend bij tieners en jeugd tot en met de senioren. c. Gemeenteweekend waarin toerusting en relationele activiteiten centraal staan. d. Diverse cursussen en studies: - Alpha Cursus: Informatieve cursus over het christelijk geloof - Introductiecursus: Informatieve cursus voor mensen die deelnemen aan de visie van de Evangelische Gemeente Jonah. - Marriage Course: Cursus ter bevordering van een goed huwelijk. - Biddend Helpen: Cursus voor mensen die d.m.v. gebed anderen als vrijwilliger pastoraal willen helpen. Er was onder aandacht voor pastorale ondersteuning van mensen met een trauma. - Cursus gebarentaal. - Maandelijkse Bijbelstudies over diverse geestelijke en maatschappelijke onderwerpen. e. Pastorale hulp voor mensen binnen en buiten de Evangelische Gemeente Jonah. f. Advies door de voorganger op zowel geestelijk en maatschappelijk gebied. Tevens kadervorming en toerusting van het kader op verschillende niveaus in de organisatie.

4 g. Promoten en samenwerken met diverse initiatieven die buiten/naast de Evangelische Gemeente Jonah d.m.v. vrijwilligers actief zijn in de samenleving en daardoor het evangelie in daad of woord verspreiden. Te denken valt aan: Youth for Christ, Stichting Present, de Meet-Inn, Netwerk Dien je stad, Stichting Reck en de Evangeliemarkt. h. Wekelijkse gebedsbijeenkomst i. Wekelijkse muzikaal oefenmoment. Hier worden religieuze liederen op eigentijdse manier vormgegeven. Tevens vindt hier talentontwikkeling plaats op muzikaal gebied. j. Ondersteuning van missionaire werkers (zendelingen) in het buitenland. De zendelingen doen veel aan sociaal maatschappelijke hulpverlening in het buitenland. Op deze manier dragen zij hun geloof uit in woorden en daden. De zendelingen die wij middels fondswerving hebben ondersteund zijn: Familie Blokker via Outreach LED: Dit omvat een sociaal-maatschappelijk project in Roemenië. Familie Jorna via Outreach Krajina: Dit omvat een sociaal-maatschappelijk project in Kroatië Familie Sagström via Stichting Koresh: Zij waren actief in het toerusten en bemoedigen van kerkelijke gemeenten in binnen en buitenland. Beloningsbeleid Een groot deel van de activiteiten van Stichting Jonah gebeurt binnen de Evangelische Gemeente Jonah en dat is vrijwel zonder uitzondering op vrijwillige basis. Alleen de predikant, het secretariaat en een lid van het pastoraal team hebben een aanstelling bij Stichting Jonah. Arbeidsovereenkomsten zijn gebaseerd op de functieniveaus en de salarisschalen van het Bezoldigings Besluit Rijks Ambtenaren (BBRA). Incidenteel wordt er een vrijwilligersvergoeding uitgekeerd. Bestuursleden ontvangen geen vergoedingen of vacatiegelden.

5 Financiële verantwoording 2012 Balans per activa passiva materiële vaste activa algemene reserve gelieerde instellingen continuïteit reserve vorderingen op korte termijn fondsen liquide middelen kortlopende schulden totaal activa totaal passiva Toelichting balans 2012 De continuïteit reserve is vastgesteld op basis van de vaste kosten om de activiteiten van de organisatie en van Evangelische Gemeente Jonah bij afnemende baten een half jaar voort te kunnen zetten. Staat van baten en lasten 2012 baten lasten ontvangen donaties en giften afdracht fondsen ontvangen donaties en giften fondsen personeelskosten overige ontvangsten activiteiten huisvesting beheer totaal baten totaal lasten resultaat Toelichting staat van baten en lasten De fondsen betreffen met name ontvangen en ingezette gelden voor zendings- en evangelisatieprojecten waar Evangelische Gemeente Jonah bij betrokken is.

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018 www.boomdeslevens.nl Adresgegevens organisatie: Van Beuningenstraat 43 2583KG Den Haag boomdeslevens@live.nl 070-3555 965 RSIN: 8161.74.374 2 Inhoud Inleiding... 4 1. Missie/visie... 5

Nadere informatie

gemeentevisie evangelische gemeente terneuzen

gemeentevisie evangelische gemeente terneuzen gemeentevisie evangelische gemeente terneuzen Discipelschap Wie Mijn geboden heeft en die in acht neemt, die is het die Mij liefheeft, en wie Mij liefheeft, hem zal Mijn Vader liefhebben; en Ik zal hem

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kidron

Beleidsplan Stichting Kidron Beleidsplan Stichting Kidron 2014-2015 Inhoudsopgave Bladzijde 1. Inleiding 2 2. Algemeen 2 2.1 Ontstaan Stichting Kidron 2 De naam Kidron 2.2 Stichting Kidron in 2014 3 3. Organisatiestructuur 4 3.1 Bestuur

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kidron

Beleidsplan Stichting Kidron Beleidsplan Stichting Kidron 2016-2017 Inhoudsopgave Bladzijde 1. Inleiding 2 2. Algemeen 2 2.1 Ontstaan Stichting Kidron 2 2.2 Stichting Kidron in 2016 2 3. Organisatiestructuur 3 3.1 Bestuur 3 3.2 Medewerkers

Nadere informatie

Evangelische gemeente De Fontein 1

Evangelische gemeente De Fontein 1 Ga dus op weg en maak alle volken tot Mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest, en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat Ik jullie opgedragen

Nadere informatie

Stichting Het Nieuwe Leven

Stichting Het Nieuwe Leven Stichting Het Nieuwe Leven Jaarverslag 2017 Inhoud 1. Inleiding 2. Doel en werkwijze 3. Organisatie 4. Anbi 5. Financieel Jaarverslag 1. Inleiding Stichting Het Nieuwe Leven is een christelijke organisatie,

Nadere informatie

Algemeen De gemeente draagt de naam: Baptisten Gemeente Zevenaar. In haar uitingen naar buiten toe hanteren we de naam KerkvoorNu.

Algemeen De gemeente draagt de naam: Baptisten Gemeente Zevenaar. In haar uitingen naar buiten toe hanteren we de naam KerkvoorNu. Giften aan de Baptisten Gemeente Zevenaar, KerkvoorNu, zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. De gemeente heeft namelijk een beschikking Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) van de Belastingdienst.

Nadere informatie

Stichting Het Nieuwe Leven

Stichting Het Nieuwe Leven Stichting Het Nieuwe Leven Jaarverslag 2014 Inhoud 1. Inleiding 2. Doel en werkwijze 3. Organisatie 4. Anbi 5. Financieel Jaarverslag 1. Inleiding Stichting Het Nieuwe Leven is een christelijke organisatie,

Nadere informatie

Een nieuw seizoen ( )

Een nieuw seizoen ( ) Een nieuw seizoen (2017-2018) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2017 t/m augustus 2018.

Nadere informatie

Hartelijk welkom! informatiefolder

Hartelijk welkom! informatiefolder Hartelijk welkom! informatiefolder Al ruim 100 jaar in beweging! Onze harten naar God... Pinkstergemeente Immanuël is een gemeenschap van christenen die functioneert als een hartelijk en open gezin dat

Nadere informatie

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Leeuwarden

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Inhoud Inleiding 1. Geestelijke visie en doelstelling 2. Samenstelling 3. Activiteiten 4. Financiën Slotwoord Contactgegevens Bethel Pinksterkerk

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s

Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s In dit financieel jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de financiële situatie van stichting De Kroko s in 2014. pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s

Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s In dit financieel jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de financiële situatie van stichting De Kroko s in 2013. pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Stichting Beth Hanan Marijkelaan 2 3851 RN Ermelo. KvK. 41041974. Stichting Beth Hanan. Jaarverslag 2014. Stichting Beth Hanan 20-4-2015

Stichting Beth Hanan Marijkelaan 2 3851 RN Ermelo. KvK. 41041974. Stichting Beth Hanan. Jaarverslag 2014. Stichting Beth Hanan 20-4-2015 Stichting Beth Hanan Jaarverslag 2014 Stichting Beth Hanan 20-4-2015 Status: Concept d.d. 20-04-2015 Inhoud Inleiding... 2 Missie en visie... 3 Uitgevoerde activiteiten... 4 Gemeentelijke samenkomsten

Nadere informatie

Identiteit, Visie & Missie.

Identiteit, Visie & Missie. Identiteit, Visie & Missie. Identiteit: Christengemeente Meerkerk is opgericht in September 2014. De initiatiefnemers hadden samen met een aantal anderen al jaren het verlangen om in de eigen woonomgeving

Nadere informatie

Een nieuw seizoen ( )

Een nieuw seizoen ( ) Een nieuw seizoen (2014-2015) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2014 t/m augustus 2015,

Nadere informatie

Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard.

Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard. Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Kerk van de Nazarener Hoekse Waard Telefoonnummer (facultatief): 0312 456789 RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

Een nieuw seizoen ( )

Een nieuw seizoen ( ) Een nieuw seizoen (2017-2018) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2017 t/m augustus 2018.

Nadere informatie

Workshop. Inventaris van Bijbelstudiematerialen. Peter Bordon

Workshop. Inventaris van Bijbelstudiematerialen. Peter Bordon Workshop Inventaris van Bijbelstudiematerialen Peter Bordon Conferentie De Kerk Binnenste Buiten OM Zaventem 20 april 2013 Pre-evangelisatie Startstudies (volw. / tieners) Doopstudie Lidmaatschap Nazorgstudies

Nadere informatie

Stichting Het Nieuwe Leven

Stichting Het Nieuwe Leven Stichting Het Nieuwe Leven Jaarverslag 2015 Inhoud 1. Inleiding 2. Doel en werkwijze 3. Organisatie 4. Anbi 5. Financieel Jaarverslag 1. Inleiding Stichting Het Nieuwe Leven is een christelijke organisatie,

Nadere informatie

De hartslag van ons leven Beleidsplan

De hartslag van ons leven Beleidsplan De hartslag van ons leven Beleidsplan 2015-2019 inleiding De is een veelkleurige gemeente. Jezus Christus verbindt ons. Hij is de hartslag van ons leven. Rondom Zijn Evangelie komen we telkens weer samen.

Nadere informatie

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Leeuwarden

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Beleidsplan Bethel Pinksterkerk Leeuwarden Inhoud Inleiding 1. Geestelijke visie en doelstelling 2. Samenstelling 3. Activiteiten 4. Financiën Slotwoord Contactgegevens Bethel

Nadere informatie

NB: de voorbeeldnamen, (telefoon)nummers en adressen dienen uiteraard door de concrete gegevens van uw gemeente te worden vervangen.

NB: de voorbeeldnamen, (telefoon)nummers en adressen dienen uiteraard door de concrete gegevens van uw gemeente te worden vervangen. Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Kerk van de Nazarener, Nederlands District. NB: de voorbeeldnamen, (telefoon)nummers en adressen

Nadere informatie

Onze visie Het idee is om een open gemeenschap te zijn in Tilburg waarbij iedereen welkom is en waar vriendschap centraal staat.

Onze visie Het idee is om een open gemeenschap te zijn in Tilburg waarbij iedereen welkom is en waar vriendschap centraal staat. Verkorte versie 2013 1. BIJBELS MANDAAT Wij vinden ons mandaat in 3 bijbelteksten: Matteüs 11:28-30; Matteüs 22:37-40 en Matteüs 28:19-20. In de eerste tekst zegt Jezus dat hij ons rust wil geven. Wij

Nadere informatie

ANBI Vineyard Amsterdam

ANBI Vineyard Amsterdam ANBI Vineyard Amsterdam RSIN: 51492172 Postadres: Vineyard Gemeente Amsterdam Spyridon Louisweg 104 1034 WR Amsterdam info@vineyardamsterdam.nl 0627424854 (Mark Hage) Bezoekadres: Zuiderkerkhof 72 1011WB

Nadere informatie

Visiedocument Evangelische Gemeente Hoekse-Waard

Visiedocument Evangelische Gemeente Hoekse-Waard Visiedocument Evangelische Gemeente Hoekse-Waard Dit visiedocument beschrijft de gezamenlijke visie van de gemeente in een aantal uitgangspunten, teneinde eensgezind en doelgericht samen te werken. De

Nadere informatie

Visie-manifest NGK Houten De Lichtboog. Wie we zijn: gericht op God, elkaar en de mensen om ons heen

Visie-manifest NGK Houten De Lichtboog. Wie we zijn: gericht op God, elkaar en de mensen om ons heen Visie-manifest NGK Houten De Lichtboog Wie we zijn: gericht op God, elkaar en de mensen om ons heen 1. We zijn een gemeenschap die mensen in aanraking brengt met het evangelie van Jezus Christus. We zijn

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting GA

Beleidsplan Stichting GA Beleidsplan Stichting GA 2014-2016 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Doelstelling 3 Algemene activiteiten 4 Specifieke activiteiten 5 Stimuleren en ondersteunen toename van gebed 5 Stimuleren en ondersteunen

Nadere informatie

Informatie in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Informatie in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Informatie in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam. ANBI Jaarverslag 2016

De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam. ANBI Jaarverslag 2016 De Verbinding Baptistengemeente Amsterdam ANBI Jaarverslag 2016 Amsterdam, 23 juni 2017 Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens 2 2. Samenstelling bestuur 2 3. Doelstelling en visie 2 Dit geloven wij 2 Visie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting I AM

Beleidsplan Stichting I AM Beleidsplan 2017-2019 Stichting I AM Beleidsplan Stichting I AM 24-02-2018 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Algemene inleiding... 3 1.2 Termijn van het beleidsplan.... 3 2. Visie... 4 2.1 onze

Nadere informatie

LICHT IN DE STAD

LICHT IN DE STAD LICHT IN DE STAD 2010-2015 Visieplan CGK De Graankorrel Hoofddorp Wat wij verlangen (visie) 2010-2015 Wij verlangen er naar als gemeente licht in de stad te zijn te zijn: aantrekkelijk, inspirerend en

Nadere informatie

Jaarverslag Arts Alive Versteegstraat CH Deventer.

Jaarverslag Arts Alive Versteegstraat CH Deventer. Jaarverslag 2016 Arts Alive Versteegstraat 9 7425 CH Deventer www.artsalive.nl info@artsalive.nl Bankrekening: NL43INGB0007551181 ANBI-RSIN: 856718713 KvK: 66837979 Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3

Nadere informatie

Kraanvogelstraat TP Amersfoort

Kraanvogelstraat TP Amersfoort Visie + Passie = Missie Wie zijn wij en wat beweegt ons? PIG Pinkster Gemeente Immanuël Kraanvogelstraat 1 3815 TP Amersfoort Hoofddoel VAN DE GEMEENTE VAN JEZUS CHRISTUS Als gemeente zijn we nooit een

Nadere informatie

jeugd- en jongerenwerk 2011-2015

jeugd- en jongerenwerk 2011-2015 Beleidsgedachten jeugd- en jongerenwerk 2011-2015 Opgesteld door: Jeugdouderlingen: Thea van Dekken, Sybe Vrieswijk en Natasja de Wal Jeugd- en Jongerenwerker: Anne-Willem Hoekstra 1 Inleiding Vanuit de

Nadere informatie

Bereid de jongeren voor, rust ze toe en laat ze los voor bediening in hun gemeente, hun maatschappij en in de wereld in zijn geheel.

Bereid de jongeren voor, rust ze toe en laat ze los voor bediening in hun gemeente, hun maatschappij en in de wereld in zijn geheel. Tiener- en jeugdwerk 1 Timotheüs 4:12 Niemand schatte u gering om uw jeugdige leeftijd, maar wees een voorbeeld voor de gelovigen in woord, in wandel, in liefde, in geloof en in reinheid. Jeugd, jongeren,

Nadere informatie

Gegevens van de Kerk van de Nazarener Amersfoort, Nederlands District.

Gegevens van de Kerk van de Nazarener Amersfoort, Nederlands District. Gegevens van de Kerk van de Nazarener Amersfoort, Nederlands District. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Kerk van de Nazarener Amersfoort Telefoonnummer (facultatief): 033-453 19 60 RSIN/Fiscaal nummer:

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Heartlink. Juni Stichting Heartlink Pagina 1 van 7

Jaarverslag Stichting Heartlink. Juni Stichting Heartlink Pagina 1 van 7 Jaarverslag 2016 Stichting Heartlink Juni 2017 Stichting Heartlink Pagina 1 van 7 Inhoud 1 Verslag van het Bestuur... 3 2. Balans per 31 december 2016... 5 3. Staat van baten en lasten over 2016... 7 Stichting

Nadere informatie

Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk)

Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk) A. Algemene gegevens Naam ANBI: RSIN/Fiscaal nummer: 800877822 Kvk-nummer: Website adres: E-mail: Helperkerk evangelische gemeente (hierna: Helperkerk) 01169680 www.helperkerk.nl info@helperkerk.nl Adres:

Nadere informatie

CLUBAANBOD EN TRAINING SAMEN HET GELOOF ONTDEKKEN EN VERDIEPEN

CLUBAANBOD EN TRAINING SAMEN HET GELOOF ONTDEKKEN EN VERDIEPEN CLUBAANBOD EN TRAINING SAMEN HET GELOOF ONTDEKKEN EN VERDIEPEN Bruisend Jeugdwerk De kerk als plek waar jongeren, gelovig of niet, graag naartoe gaan om God beter te leren kennen. Jeugdleiders die dichterbij

Nadere informatie

Beleidsplan Versie 0.2 Januari 2016

Beleidsplan Versie 0.2 Januari 2016 Beleidsplan Versie 0.2 Januari 2016 Inh o u d s o p g a v e Inhoudsopgave... 2 Visie... 3 Kernwaarden... 4 1. Evangelie Centraal... 4 2. Eigentijds en Relevant... 4 3. Echtheid... 4 4. Excelleren... 4

Nadere informatie

BELEIDSPLAN IRAANSE KERK TAVALODE TAZEH (HERBOREN) ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling

BELEIDSPLAN IRAANSE KERK TAVALODE TAZEH (HERBOREN) ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling BELEIDSPLAN 2018-2020 IRAANSE KERK TAVALODE TAZEH (HERBOREN) ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling Inhoudsopgave : 1. Onze Kerk... 2 2. Organisatie... 3 A) Bestuurssamenstelling... 3 B) Beloningsbeleid...

Nadere informatie

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2013.

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2013. Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2013. In het kader van voldoen aan de nieuwe ANBI regelgeving publiceren wij in dit document: Naam van de instelling: Stichting

Nadere informatie

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren:

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Naam van de instelling: Stichting Huisgemeente Boom des Levens RSIN (fiscaal nummer): 8161.74.374 Post- of bezoekadres

Nadere informatie

C3 Den Haag Jaarverslag 2014 INHOUDSOPGAVE. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG

C3 Den Haag Jaarverslag 2014 INHOUDSOPGAVE. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG C3 Den Haag Jaarverslag 2014 INHOUDSOPGAVE Algemeen FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2014 2. Staat van baten en lasten over 2014 3. Grondslagen van de financiele verslaggeving

Nadere informatie

Beleidsplan Diaconie NGK De Pelgrim. Augustus 2016

Beleidsplan Diaconie NGK De Pelgrim. Augustus 2016 Beleidsplan Diaconie NGK De Pelgrim Augustus 2016 Diaconaal beleidsplan NGK De Pelgrim Waar staat de diaconie voor? Als we het bevestigingsformulier erbij halen, dan begint het met de dienst der barmhartigheid.

Nadere informatie

Gemeentevergadering 25 november 2015. Beroepingswerk? Doe mij maar gewoon een nieuwe dominee!

Gemeentevergadering 25 november 2015. Beroepingswerk? Doe mij maar gewoon een nieuwe dominee! Gemeentevergadering 25 november 2015 Beroepingswerk? Doe mij maar gewoon een nieuwe dominee! Agenda 1. Inleiding over het beroepen 2. Gesprekken per wijk 3. Samenvatting en terugkoppeling Tijdslijn - 25

Nadere informatie

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2014.

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2014. Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2014. In het kader van voldoen aan de nieuwe ANBI regelgeving publiceren wij in dit document: Naam van de instelling: Stichting

Nadere informatie

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014

Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK. Publicatierapport 2014 Stichting Truckers voor Gehandicpten Galjoen 10 3863 EK NIJKERK Publicatierapport 2014 ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting Truckers voor Gehandicapten Adres Galjoen 10 Postcode 3863

Nadere informatie

Droom. Ledenvergadering 19 maart 2019

Droom. Ledenvergadering 19 maart 2019 Droom Ledenvergadering 19 maart 2019 Het beeld van Jezus staat centraal De volheid van Jezus Christus komt tot uiting in de 5-voudige bediening 1. Veranderende rol oudsten en leiders in de gemeente 2.

Nadere informatie

Stichting het Kompas

Stichting het Kompas Stichting het Kompas Sinds 1979 de evangelische boekwinkel in Sneek met als doelstelling het verspreiden van het Evangelie in en rondom Sneek. Het is een plek waar men terecht kan voor Christelijke boeken

Nadere informatie

Aangenaam: Guido. Informatie over kennismaken met Guido. gelooft

Aangenaam: Guido. Informatie over kennismaken met Guido. gelooft Aangenaam: Guido Informatie over kennismaken met Guido gelooft Welkom op Guido Als u deze brochure leest dan heeft u uw zoon of dochter aangemeld voor GSG Guido. Guido is een school voor christenen in

Nadere informatie

1. Baptistengemeente Arnhem-Centrum Vastgelegd in de statuten van 10 november 2013

1. Baptistengemeente Arnhem-Centrum Vastgelegd in de statuten van 10 november 2013 1. Baptistengemeente Arnhem-Centrum Vastgelegd in de statuten van 10 november 2013 De Baptistengemeente Arnhem-Centrum maakt deel uit van de Unie van Baptistengemeenten in Nederland, als kerkgenootschap

Nadere informatie

Jaarplan In het dienen/werken binnen de gemeente komt de bediening van de verschillende teams meer centraal te staan

Jaarplan In het dienen/werken binnen de gemeente komt de bediening van de verschillende teams meer centraal te staan Passie voor Jezus Betrokken bij mensen Jaarplan 2019 Inleiding Een nieuw jaar ligt voor ons. In het Jaarplan 2018 hadden we aangegeven dat we er naar verlangen om als gemeente verder te groeien in het

Nadere informatie

Publicatie Financieel jaarverslag 2015 Kerkgenootschap Evangeliegemeente De Deur te s-hertogenbosch. Financieel Verslag 2015

Publicatie Financieel jaarverslag 2015 Kerkgenootschap Evangeliegemeente De Deur te s-hertogenbosch. Financieel Verslag 2015 1 Financieel Verslag 2015 Kerkgenootschap Evangelie Gemeente De Deur, s-hertogenbosch Tesselschadestraat 20 5216 JW, 's-hertogenbosch Kamer van Koophandel inschrijving: RSIN nummer: 823155419 (Bron KvK)

Nadere informatie

C3 Den Haag Jaarverslag 2015 INHOUDSOPGAVE. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG

C3 Den Haag Jaarverslag 2015 INHOUDSOPGAVE. Algemeen FINANCIEEL VERSLAG C3 Den Haag Jaarverslag 2015 INHOUDSOPGAVE Algemeen FINANCIEEL VERSLAG Jaarrekening 1. Balans per 31 december 2015 2. Staat van baten en lasten over 2015 3. Grondslagen van de financiele verslaggeving

Nadere informatie

Beleidsplan van de Regenboogkerk te Epe voor 2011 tot en met 2015

Beleidsplan van de Regenboogkerk te Epe voor 2011 tot en met 2015 Beleidsplan van de Regenboogkerk te Epe voor 2011 tot en met 2015 Identiteit De Regenboogkerk van Epe vormt een gemeenschap van gelovigen. Het geloof dat hen samenbindt stoelt op de Bijbel. De kern van

Nadere informatie

ANBI verantwoording 2014

ANBI verantwoording 2014 ANBI verantwoording 2014 Content De naam RSIN of het fiscaal nummer De contact gegevens De bestuurssamenstelling en de namen van de bestuursleden Het beleidsplan Het beloningsbeleid De doelstelling Een

Nadere informatie

Nederlands Gereformeerde Kerk te Voorthuizen / Barneveld

Nederlands Gereformeerde Kerk te Voorthuizen / Barneveld Inleiding Vanaf 2006 is de kerkenraad samen met de gemeente bezig geweest om vorm te geven aan de missie en visie van de Nederlands Gereformeerde Kerk van Voorthuizen/Barneveld. Op 2 april 2007 is onderstaande

Nadere informatie

Leren is een leven lang groeien in geloof, hoop en liefde.

Leren is een leven lang groeien in geloof, hoop en liefde. Leren is een leven lang groeien in geloof, hoop en liefde. Dan zijn we geen onmondige kinderen meer die stuurloos ronddobberen en met elke wind meewaaien, met wat er maar verkondigd wordt door mensen Dan

Nadere informatie

De oudsten van de gemeente zijn herders onder Jezus, de Opperherder.

De oudsten van de gemeente zijn herders onder Jezus, de Opperherder. {tab=pastoraat} Binnen de gemeente zijn we geroepen om te zien naar elkaar. De oudsten van de gemeente zijn herders onder Jezus, de Opperherder. Zij hebben de opdracht de kudde Gods te hoeden (1 Petr.

Nadere informatie

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2015.

Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2015. Activiteitenverslag en financiële verantwoording Netwerk ICF Veenendaal, 2015. In het kader van voldoen aan ANBI regelgeving publiceren wij in dit document: Naam van de instelling: Stichting Netwerk -

Nadere informatie

Jan Nienhuisvereniging Heerde. Publicatierapport 2017

Jan Nienhuisvereniging Heerde. Publicatierapport 2017 Heerde Publicatierapport 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina A Algemeen 3 B Beleidsplan 4 C Actueel verslag 5 D Balans per 31 december 2017 6 E Staat van baten en lasten 7 A ALGEMEEN A.1 Algemene gegevens Naam Jan

Nadere informatie

Hoe ziet de eruit in 2018?

Hoe ziet de eruit in 2018? Hoe ziet de eruit in 2018? GEMEENTE (ALGEMEEN) De EGHW wordt gekenmerkt door: - leven vanuit overvloedige genade in een intieme relatie met God de Vader; - leven van aanbidding door radicale overgave en

Nadere informatie

STICHTING DE OPENBARING BELEIDSPLAN 2016-2017

STICHTING DE OPENBARING BELEIDSPLAN 2016-2017 STICHTING DE OPENBARING Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55228801 BELEIDSPLAN 2016-2017 Contactgegevens STICHTING DE OPENBARING Website: www.stichtingdeopenbaring.nl Email: info@stichtingdeopenbaring.nl

Nadere informatie

Stichting Freedom in Christ Ministries Nederland. Beleidsplan

Stichting Freedom in Christ Ministries Nederland. Beleidsplan Beleidsplan 2017-2019 Stichting Freedom in Christ Ministries Nederland 15-8-2017 Inhoud Achtergrond stichting... 2 Bestuur & Directie... 2 Missie en Visie... 3 Missie... 3 Visie... 3 Strategische doelstellingen...

Nadere informatie

Stichting Vrienden van In de Bres. Verslag activiteiten en financiën 2012

Stichting Vrienden van In de Bres. Verslag activiteiten en financiën 2012 Vrienden van In de Bres helpt medemensen op weg naar herstel Stichting Vrienden van In de Bres zet zich in voor behoud en ontwikkeling van de christelijke identiteit van GGZ In de Bres. De christelijke

Nadere informatie

Verslag over A. Algemene gegevens. Christelijke Gereformeerde Kerk te Leiden Telefoonnummer (facultatief):

Verslag over A. Algemene gegevens. Christelijke Gereformeerde Kerk te Leiden Telefoonnummer (facultatief): Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Verslag over 2017 A. Algemene gegevens

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Impact Nations For Christ

Beleidsplan Stichting Impact Nations For Christ Beleidsplan 2018-2022 Stichting Impact Nations For Christ Inhoudsopgave 1. Indeling 2 2. Missie 3 3. Visie 3 4. Strategie 3 5. Grondslag 4-5-6 6. Overtuigingen 7 7. Activiteiten 8 7 a) Kerkplanting 7 b)

Nadere informatie

RSIN KVK NUMMER:

RSIN KVK NUMMER: Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Verslag over 2015 A. Algemene gegevens

Nadere informatie

Beleidsplan Holland. 1. Inleiding

Beleidsplan Holland. 1. Inleiding Beleidsplan Beleidsplan Holland 1. Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Ambassadors Football Holland. In het beleidsplan kunt u lezen hoe Ambassadors Football op dit moment georganiseerd

Nadere informatie

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Amsterdam

Beleidsplan. Bethel Pinksterkerk Amsterdam Bethel Pinksterkerk Amsterdam 2018 Beleidsplan Bethel Pinksterkerk Amsterdam Inhoud Inleiding 1. Geestelijke visie en doelstelling 2. Samenstelling 3. Activiteiten 4. Financiën Slotwoord Contactgegevens

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN Artikel 1 NAAM EN ZETEL a. De gemeente draagt de naam Baptisten gemeente Elim en is gevestigd te Drachten. b. De gemeente is een kerkgenootschap in de

Nadere informatie

dichterbij jongeren in Zwolle

dichterbij jongeren in Zwolle dichterbij jongeren in Zwolle teamleider ronald welmers in oktober 2009 stonden we met vijf vrijwilligers, een pannakooi en een voetbal in Park de hogenkamp. geen tiener die kwam de eerste drie maanden,

Nadere informatie

Financieel + Jaarverslag 2017

Financieel + Jaarverslag 2017 Financieel + Jaarverslag 2017 Publicatieverslag. Goirle, 3 mei 2018. Penningmeester: M.J. van Spreeuwel-Lemmens Diverse informatie algemeen: Vereniging voor E.H.B.O. Goirle. Secretariaat@ehbogoirle.nl

Nadere informatie

Visie voor de toekomst

Visie voor de toekomst Visie voor de toekomst Ons motto Internationale gemeente een gemeente voor iedereen! Eén Heer, één geloof, één doop; één God en Vader van allen, Die daar is boven allen en door allen en in u allen. (Efeze

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Stichting Open Hof

Jaarverslag 2014 Stichting Open Hof Jaarverslag 2014 Stichting Open Hof Verslag bestuur Inleiding Voor u ligt het Jaarverslag 2014 van de Stichting Open Hof. Deze Stichting beheert het pand De Open Hof, aan Om en Bij 116 in Den Haag. In

Nadere informatie

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid.

Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Maassluis Telefoonnummer: 010-5922225 RSIN/Fiscaal nummer: 80 338 99 66 Website adres: www.cgkmaassluis.nl E-mail: info@cgkmaassluis.nl

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Heart Cry

Beleidsplan Stichting Heart Cry Beleidsplan 2018 2020 Stichting Heart Cry Een stichting met een ANBI-status dient een actueel beleidsplan te hebben. Dit plan geeft inzicht in de manier waarop de stichting haar doelstelling bereikt. Het

Nadere informatie

Inleiding. In deze brochure beperken we ons tot informatie over het lidmaatschap. Voor uitgebreide informatie over de visie en de

Inleiding. In deze brochure beperken we ons tot informatie over het lidmaatschap. Voor uitgebreide informatie over de visie en de Inleiding Je hebt deze brochure ontvangen omdat je overweegt of al hebt besloten om lid te worden van de Evangelische Gemeente Jozua in Dordrecht. Graag willen wij je informeren over hoe dat in zijn werk

Nadere informatie

alle volken Er staat geschreven dat de Messias zal lijden en sterven, maar dat hij op de derde dag zal opstaan uit de dood,

alle volken Er staat geschreven dat de Messias zal lijden en sterven, maar dat hij op de derde dag zal opstaan uit de dood, Er staat geschreven dat de Messias zal lijden en sterven, maar dat hij op de derde dag zal opstaan uit de dood, alle volken en dat in zijn naam opgeroepen zullen worden om tot inkeer te komen. Lukas 24:46-48

Nadere informatie

Stichtingsgegevens. De stichting beoogt niet het maken van winst. Het bestuur bestaat in dit verslagjaar uit de volgende personen:

Stichtingsgegevens. De stichting beoogt niet het maken van winst. Het bestuur bestaat in dit verslagjaar uit de volgende personen: JAARREKENING 2014 Inhoudsopgave Stichtingsgegevens Balans Staat van baten en lasten Grondslagen Toelichting Toelichting Algemeen Balans Staat van baten en lasten Balans Staat van baten en lasten Specificatie

Nadere informatie

De Egberdina Wilhelmina Langenberg Stichting Heerde. Publicatierapport 2017

De Egberdina Wilhelmina Langenberg Stichting Heerde. Publicatierapport 2017 Heerde Publicatierapport 2017 INHOUDSOPGAVE Pagina A Algemeen 3 B Beleidsplan 4 C Actueel verslag 5 D Balans per 31 december 2017 6 E Staat van baten en lasten 7 A ALGEMEEN A.1 Algemene gegevens Naam De

Nadere informatie

Hervormde Gemeente te Dirksland

Hervormde Gemeente te Dirksland Hervormde Gemeente te Dirksland Beste leden van de Hervormde Gemeente van Dirksland, We maken deel uit van een gemeente, dit verbindt ons met elkaar en inspireert ons. We verblijden en steunen elkaar in

Nadere informatie

HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN

HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN DoorBrekers HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN VERSIE: 30 NOVEMBER 2015 Hoofdlijnen Beleidsplan DoorBrekers, v. 30/11/2015 1 HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN DOORBREKERS Versie: 30 november 2015 INLEIDING DoorBrekers is een

Nadere informatie

RSIN nummer: (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)

RSIN nummer: (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer) Baptistengemeente Ichthus is een (Algemeen Nut Beogende Instelling). Onderstaand vindt u een overzicht van onze gegevens. A. Algemene gegevens B. Samenstelling bestuur C. Doelstelling en visie D. Beleidsplan

Nadere informatie

Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020

Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020 Beleidsplan Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder 2015/2020 Voorwoord De Evangelisch Christelijke Kerk Rios de Vida Den Helder. Elke kerkgenootschap in Nederland wordt geacht een beleidsplan

Nadere informatie

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN

STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN STATUTEN VAN DE BAPTISTEN GEMEENTE ELIM te DRACHTEN Artikel 1 NAAM EN ZETEL a. De gemeente draagt de naam Baptisten gemeente Elim en is gevestigd te Drachten. b. De gemeente is een kerkgenootschap in de

Nadere informatie

Concept Visie NGK Voorthuizen/Barneveld

Concept Visie NGK Voorthuizen/Barneveld Concept Visie NGK Voorthuizen/Barneveld Concept visie t.b.v bespreking in de gemeente Vastgesteld op de kerkenraadsvergadering van 2 juni 2008 Dit visiedocument beschrijft hoe we in 2012 onze missie willen

Nadere informatie

Gemeentevisie van de evangelische gemeente te Ommen (aanvaard februari 2014 )

Gemeentevisie van de evangelische gemeente te Ommen (aanvaard februari 2014 ) Gemeentevisie van de evangelische gemeente te Ommen (aanvaard februari 2014 ) 1. Het hoofd van de gemeente: Onze Here Jezus Christus is het hoofd van Zijn gemeente. Hij werkt in en door de gemeente door

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Binnentuin over God

Beleidsplan Stichting Binnentuin over God Beleidsplan 2017-2020 Stichting Binnentuin over God Inhoud Inleiding 1. Doelstelling Stichting Binnentuin over God 1.1 Doel 1.2 Verwezenlijking 2. Realisatie en doelstelling 2.1 De binnentuin; een indrukwekkende

Nadere informatie

Youth for Christ Zwolle. Meerjarenplan YFC Zwolle 2013 2016

Youth for Christ Zwolle. Meerjarenplan YFC Zwolle 2013 2016 Youth for Christ Zwolle Meerjarenplan YFC Zwolle 2013 2016 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 3 2 MISSIE EN VISIE YOUTH FOR CHRIST ZWOLLE... 4 2.1 MISSIE... 4 2.2 VISIE... 4 3 DROOM EN VISIE VOOR 2013-2016...

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2016

Beleidsplan 2015-2016 Beleidsplan 2015-2016 Ambassadeurs van Christus Samen zoeken, samen veranderen, samen bekend maken 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Visie 4 Ambassadeurs van Christus 4 Samen zoeken, samen veranderen, samen

Nadere informatie

Stichting Truckers voor Gehandicapten Galjoen EK Nijkerk. Publicatierapport 2013

Stichting Truckers voor Gehandicapten Galjoen EK Nijkerk. Publicatierapport 2013 Galjoen 10 3863 EK Nijkerk Publicatierapport 2013 INHOUDSOPGAVE Pagina A Algemeen 3 B Beleidsplan 4 C Actueel verslag 5 D Balans per 31 december 2013 6 E Staat van baten en lasten 7 A ALGEMEEN A.1 Algemene

Nadere informatie

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld

Welkom. in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom in de PKN Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld Welkom Welkom in de Gereformeerde Kerk Giessendam-Neder-Hardinxveld, aangesloten bij de Protestantse Kerk in Nederland. Wij zijn één van

Nadere informatie

World Outreach International Nederland Beleidsplan

World Outreach International Nederland Beleidsplan World Outreach International Nederland Beleidsplan 2017-2020 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Geschiedenis... 3 1.2 Oprichting... 3 2 Gegevens stichting... 3 3 Beleid en strategie... 3 3.1 Doel en missie...

Nadere informatie

Financiële verantwoording 2012 van. Gereformeerde Bijbelstichting. te Dordrecht

Financiële verantwoording 2012 van. Gereformeerde Bijbelstichting. te Dordrecht Financiële verantwoording 2012 van Gereformeerde Bijbelstichting te BALANS PER 31 DECEMBER 2012 31 december 2012 ACTIVA VASTE ACTIVA Materiële vaste activa 2.578.183 VLOTTENDE ACTIVA Voorraden 1.198.800

Nadere informatie

RSIN NUMMER: 820717757 KVK NUMMER: 09197249

RSIN NUMMER: 820717757 KVK NUMMER: 09197249 Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Stichting You-nited

Jaarverslag 2016 Stichting You-nited Jaarverslag 2016 Stichting You-nited Algemeen De stichting is opgericht op 28 juni 2013. Het bestuur bestaat uit vijf mensen en de stichting is ingeschreven in het handelsregister. Het dossiernummer is

Nadere informatie

Visie Gereformeerde Kerk Nijkerk Vastgesteld door de Grote Kerkenraad op.

Visie Gereformeerde Kerk Nijkerk Vastgesteld door de Grote Kerkenraad op. Visie Gereformeerde Kerk Nijkerk 2017-2022 Vastgesteld door de Grote Kerkenraad op. 1 We zijn een open christelijke gemeente die al meer dan 125 jaar een eigen plek heeft in de Nijkerkse samenleving. Als

Nadere informatie