KEUKENRESTYLE INBOUWAPPARATEN 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KEUKENRESTYLE INBOUWAPPARATEN 2016"

Transcriptie

1 2016 KEUKENRESTYLE INBOUWAPPARATEN 2016

2 2 AEG Inbouwapparaten doen meer dan alleen hun taak: ze zijn ontwikkeld om met u mee te denken, u steeds het volledig overzicht te geven en u te verwennen met maximaal comfort. Ontdek hoe onweerstaanbaar de inbouwapparatuur het keukeninterieur kan vervolmaken. Elk apparaat van AEG is speciaal. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de kookapparatuur. Ervaar de zorgzaamheid van de afwasautomaat voor uw servies. En ontdek hoe verfrissend de koelen vriesapparaten omgaan met uw levensmiddelen. Want koken is méér dan het bereiden van een maaltijd, koelen méér dan het bewaren van levensmiddelen en afwassen gaat verder dan het reinigen van servies. De inbouwapparaten van AEG bieden nieuwe toepassingen en gebruiksmogelijkheden die passen bij elke levensstijl. AEG inbouwapparaten geven uw nieuwe keuken een jarenlange onweerstaanbare uitstraling en uitmuntende functionaliteit. Of uw bestaande keuken een tweede leven. Probleemloos installeren Defecte of verouderde inbouwapparaten vervangen is voor de meeste mensen geen alledaags werk. Bij de aanschaf en installatie van nieuwe inbouwapparatuur zijn afmetingen, installatie- en aansluitingsvoorschriften van wezenlijk belang voor de uitstraling van uw keuken en een probleemloos en veilig gebruik. Hiernaast vindt u per productgroep praktische aanwijzingen voor eenvoudig kiezen van AEG apparaten ter vervanging van uw huidige inbouwapparatuur. PROBLEEMLOOS VERVANGEN 5 Jaar Garantie Met AEG kiest u voor zekerheid. Koopt u minimaal 4 AEG inbouwapparaten, dan hoeft u maar liefst 5 jaar lang geen arbeidsloon en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt. Wilt u meer weten over de voordelen van de AEG 5 jaar garantie, kijkt u dan op Per servicebezoek worden vanaf het derde jaar 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Bewaar de aankoopnota van uw apparatuur goed want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek. Een belangrijk deel van het energieverbruik in Europa komt voor rekening van huishoudelijke apparaten. Het minimaliseren van het energieverbruik in alle productcategoriën is bij AEG dan ook een belangrijk punt.

3 3 CHECKLIST Oven en magnetron Plaatsing inbouw in bovenkast inbouw in onderkast Nismaten breedte cm hoogte cm diepte minimaal 55 cm (i.v.m. ventilatie en aansluiting) Kookplaten Soort kookplaat inductie keramisch gas Nismaten uitgesneden diepte cm uitgesneden breedte cm uitgesneden vorm hoekig afgerond dikte van het werkblad cm Afzuigkappen Nismaten hoogte cm breedte cm diepte cm Koel- en diepvrieskasten Soort apparaat koelkast koel/ vriescombinatie Nismaten hoogte cm breedte cm diepte minimaal 55 cm (i.v.m. ventilatie en aansluiting) Type meubeldeur sleepscharnier deur-op-deur Begrippen Nismaten Dit zijn de hoogte, breedte en diepte van de uit sparing in het keuken meubel waarin het apparaat wordt geïnstalleerd. Sleepscharnier De deur van het koelapparaat wordt m.b.v. geleiders gekoppeld aan de meubel deur. De meubeldeur scharniert op de scharnieren van het keukenmeubel. Deur-op-deur De meubeldeur wordt direct op de deur van het koelapparaat gemonteerd (vaste verbinding). De meubel deur scharniert op de scharnieren van het koelapparaat. De deuropeningshoek is 115. Volledig geïntegreerde vaatwasser De bediening van het apparaat bevindt zich aan de bovenzijde van de deur. Op deze deur wordt een meubel front gemonteerd dat de gehele voorzijde bedekt. Bij gesloten deur is het bedienings paneel niet zichtbaar. Geïntegreerde vaatwasser De bediening van het apparaat bevindt zich boven aan de voorzijde van de deur. Op deze deur wordt een meubelfront ge monteerd dat het deel van de deur onder het bedienings paneel bedekt. Bij gesloten deur is het bedieningspaneel zichtbaar. Onderbouwvaatwasser De bediening van het apparaat bevindt zich boven aan de voorzijde van de deur. Deze deur wordt afgewerkt met een standaard bijgeleverde decorplaat van roestvrij staal. Deze decorplaat kan worden vervangen door een decorplaat passend bij de keuken. Bij gesloten deur is het bedieningspaneel zichtbaar. Inbouwvaatwasser Type deur volledig geïntegreerde vaatwasser geïntegreerde vaatwasser onderbouwvaatwasser Nismaten hoogte cm breedte cm diepte minimaal 55 cm (i.v.m. ventilatie en aansluiting)

4 4 ICONEN OVENS Energieefficiëntieklasse A+ Extra laag energieverbruik. Energieefficiëntieklasse A Laag energieverbruik. MaxiKlasse MaxiKlasse ovens bieden aanzienlijk meer ruimte dan standaard ovens met dezelfde afmetingen. Kerntemperatuursensor Plaats de sensor in het gerecht en selecteer de juiste kerntemperatuur. Wanneer deze temperatuur is bereikt, schakelt de oven zichzelf uit.30 C boven de kamertemperatuur. Vlekvrij roestvrij staal Het roestvrij staal is behandeld met een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt en zorgt voor extra glans.. Thermic Air Het nieuwe heteluchtsysteem Thermic Air zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in de oven. IsoFront Top Bij ovens met IsoFront Top ligt de buitentemperatuur van de ovendeur maximaal 20 C boven de kamertemperatuur. Isofront Plus Bij ovens met Isofront Plus ligt de buitentemperatuur van de ovendeur maximaal 30 C boven de kamertemperatuur. SoftMotion Zacht sluitende ovendeur. Stoomfunctie Grill Magnetronfunctie KOOKPLATEN 90 Breedte van de kookplaat Stop&Go Door de Stop&Go toets aan te raken wordt het niveau van alle zones teruggebracht tot warmhouden. Wanneer de toets nogmaals wordt aangeraakt, keren de zones terug naar het oorspronkelijke niveau. Eco ÖKO timer Al voor afloop van de ingestelde kooktijd, schakelt de kookzone zichzelf uit. Op deze manier wordt de restwarmte optimaal benut. Dit is niet alleen praktisch maar bespaart ook energie. DirectControl Hierbij kunt u direct het juiste warmteniveau instellen door eenvoudig naar rechts te slepen of direct op het juiste niveau te drukken. TouchControl Eenvoudige en snelle bediening dankzij TouchControl Tweekringszone Een keramisch kookgebied met twee zones. Dit kan worden gebruikt voor grotere pannen. Of u activeert alleen het middengebied voor kleinere pannen. Gemak en zuinigheid gaan hier samen. Driekringszone Een keramisch kookgebied met drie verschillende afmetingen, dat kan worden geactiveerd overeenkomstig de afmeting van de pan die wordt gebruikt. Uitbreidbare panzone Een uitgerekte ovale zone die kan worden gebruikt als een enkele zone waarin alleen het ronde deel wordt geactiveerd of een verlengd gebied voor langwerpige pannen. Hob 2 Hood Door middel van sensoren in het bedieningspaneel van de kookplaat wordt de afzuigkap automatisch bediend.

5 5 AFZUIGKAPPEN 90 Breedte afzuigkap Afvoermodus De kookdamp wordt opgezogen en naar buiten afgevoerd. Voor een aangename keukenatmosfeer zonder kookgeurtjes. Recirculatiemodus geen afvoer naar buiten nodig. De afzuigkap zuigt de kookdamp op, filtert deze via de koolstoffilter en blaast schone lucht de keuken in. KOELEN Energieefficiëntieklasse A++ Zeer laag energieverbruik. De koelkasten en diepvriezers met dit label zijn 25% zuiniger dan apparaten met energielabel A+. Energieefficiëntieklasse A+ Laag energieverbruik. 4-sterren diepvriesruimte Koelkast met diepvriesgedeelte met een temperatuur van -18 C of lager, tevens geschikt voor het invriezen van verse levensmiddelen. Display met TouchControlbediening voor precieze bediening Led-verlichting Energiezuinige en duurzame interieurverlichting. 37 Geluidsniveau Het gebruik van hoogwaardig isolatiemateriaal houdt het geluidsniveau zo laag mogelijk. Inbouwhoogte VAATWASSERS Energieefficiëntieklasse A++ verbruikt 21% minder energie dan een vergelijkbaar A-klasse model. Energieefficiëntieklasse A+ verbruikt 11% minder energie dan een vergelijkbaar A-klasse model. 15 Standaardcouverts Capaciteit in standaardcouverts. AUTO SENSE Automatisch programma voor een optimaal water- en energieverbruik. Een sensor bepaalt het optimale programma aan de hand van de hoeveelheid en vuilgraad van de vaat. Glasprogramma Het speciale glasprogramma op 45 C zorgt voor een bijzonder verzorgende en voorzichtige reiniging van glazen. SOFT SPIKES SoftSpikes Dankzij de zachte, rubberen spikes staan glazen extra stabiel in de korf. SoftGrip Rubberen klemmen houden perfect de stelen van wijnglazen vast. XtraDry Activeer deze optie als u het droogresultaat een boost wil geven. 39 Uiterst stil! Onze vaatwassers werken zo geruisloos dat men zou vergeten dat ze er zijn.

6 Koken / ProCombi stoomoven / Multi hetelucht met Cataluxe 6 BS731472WM BC301302WM NEW NEW ProCombi oven: multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties 17 Verwarmingsfuncties ProSight - groot display met weergave tijd, functie en temperatuur Ovenruimte: 71 liter Easy-to-clean Kinderbeveiliging Snelopwarmfunctie Automatische ovenverlichting bij deuropening Automatische uitschakeling Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of combinaties met hetelucht 25 Automatische programma's Geheugenfunctie voor favoriete programma's Inclusief stoomset GBS325 Inclusief telescopische geleider TR1LFSTV Multifunctionele heteluchtoven Cataluxe reinigingssysteem 8 Verwarmingsfuncties UniSight - duidelijk display met tijdsindicatie Ovenruimte: 71 liter Easy-to-clean Kinderbeveiliging Automatische uitschakeling Bedieningspaneel met print design Verzinkbare bedieningsknoppen Inclusief telescopische geleider TR1LV vlekvrij roestvrij staal 590x560x vlekvrij roestvrij staal 590x560x

7 Koken / Multi heteluchtovens met PlusSteam BE M BP301352WM 7 KOKEN / OVENS NEW PLUS STEAM NEW PLUS STEAM Multifunctionele heteluchtoven met PlusSteam UniSight - duidelijk display met tijdsindicatie 8 Verwarmingsfuncties Ovenruimte: 71 liter Easy-to-clean Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging Verzinkbare bedieningsknoppen Inclusief telescopische geleider TR1LV Multifunctionele heteluchtoven met PlusSteam Pyroluxe Plus zelfreiniging, 2 cycli, met herinneringsfunctie OptiSight, led-scherm met extra functies 8 Verwarmingsfuncties Ovenruimte: 71 liter Kinderbeveiliging Snelopwarmfunctie Automatische uitschakeling Verzinkbare bedieningsknoppen Inclusief telescopische geleider TR1LV vlekvrij roestvrij staal 590x560x vlekvrij roestvrij staal 590x560x

8 Koken / Multi heteluchtovens 8 BE M BE M NEW Multifunctionele heteluchtoven 8 Verwarmingsfuncties UniSight - duidelijk display met tijdsindicatie Ovenruimte: 71 liter Easy-to-clean Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging Bedieningspaneel met print design Verzinkbare bedieningsknoppen Inclusief telescopische geleider TR3LV Multifunctionele heteluchtoven 8 Verwarmingsfuncties UniSight - duidelijk display met tijdsindicatie Ovenruimte: 71 liter Easy-to-clean Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging Bedieningspaneel met print design Verzinkbare bedieningsknoppen vlekvrij roestvrij staal 590x560x vlekvrij roestvrij staal 590x560x

9 Koken / ProCombi stoomoven / Solo stoomoven KS M KS M 9 KOKEN / OVENS NEW ProCombi oven: multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties 24 Verwarmingsfuncties ProSight Plus, tekstdisplay met TouchControl-bediening Ovenruimte: 43 liter Easy-to-clean Kinderbeveiliging Snelopwarmfunctie Automatische ovenverlichting bij deuropening Automatische uitschakeling Verschillende stoomniveaus: 100% stoom of combinaties met hetelucht 180 Recepten/automatische programma's Geheugenfunctie voor favoriete programma's Inclusief stoomset GBS325 Solo stoomoven 2 Verwarmingsfuncties ProSight Plus, tekstdisplay met TouchControl-bediening Ovenruimte: 46 liter Easy-to-clean Kinderbeveiliging Automatische ovenverlichting bij deuropening Automatische uitschakeling 28 Recepten/automatische programma's Geheugenfunctie voor favoriete programma's Inclusief stoomset GBS325 vlekvrij roestvrij staal 450x560x vlekvrij roestvrij staal 450x560x

10 Koken / Multi heteluchtovens met geïntegreerde magnetron 10 KM M KM M Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie 19 Verwarmingsfuncties ProSight Plus, tekstdisplay met TouchControl-bediening Ovenruimte: 43 liter Easy-to-clean Kinderbeveiliging Snelopwarmfunctie Automatische ovenverlichting bij deuropening Automatische uitschakeling 90 Recepten/automatische programma's Geheugenfunctie voor favoriete programma's Magnetronvermogen: 1000 W Multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde magnetronfunctie 9 Verwarmingsfuncties OptiSight, led-display met extra functies Ovenruimte: 43 liter Easy-to-clean Kinderbeveiliging Automatische ovenverlichting bij deuropening Automatische uitschakeling Magnetronvermogen: 1000 W Verzinkbare verlichte draaiknoppen vlekvrij roestvrij staal 450x560x vlekvrij roestvrij staal 450x560x

11 Koken / Magnetron met grill KR M 11 KOKEN / OVENS 45 Magnetron met grill ProSight Plus, tekstdisplay met TouchControl-bediening Ovenruimte: 46 liter Easy-to-clean Kinderbeveiliging Automatische ovenverlichting bij deuropening Automatische uitschakeling 28 Recepten/automatische programma's Geheugenfunctie voor favoriete programma's Magnetronvermogen: 1000 W vlekvrij roestvrij staal 450x560x

12 Koken / Inductiekookplaten 12 HK8542H0XB - Promise XL RVS kader HK8542H1FB - Facet geslepen zijkanten 77 Eco 78 Eco OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. Inductiezones met powerbooster-functie Automatische panherkenning Aankookautomaat Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling OptiFix : eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk Linksvoor: W / 180 mm Linksachter: W / 180 mm Middenvoor: W / 145 mm Rechtsachter: W / 300 mm OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. Inductiezones met powerbooster-functie Automatische panherkenning Aankookautomaat Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling Linksvoor: W / 210 mm Linksachter: W / 180 mm Rechtsvoor: W / 180 mm Rechtsachter: W / 145 mm roestvrij staal 50x750x zwart 50x750x

13 Koken / Inductiekookplaten HK6542H0XB - Promise XL RVS kader HK6542H0FB - Facet geslepen zijkanten 13 KOKEN / KOOKPLATEN 58 Eco 59 Eco OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. Inductiezones met powerbooster-functie Automatische panherkenning Aankookautomaat Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling OptiFix : eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk Linksvoor: W / 210 mm Linksachter: W / 180 mm Rechtsvoor: W / 145 mm Rechtsachter: W / 180 mm OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. Inductiezones met powerbooster-functie Automatische panherkenning Aankookautomaat Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling Linksvoor: W / 210 mm Linksachter: W / 180 mm Rechtsvoor: W / 145 mm Rechtsachter: W / 180 mm roestvrij staal 55x560x zwart 55x560x

14 Koken / Inductiekookplaten 14 HK634200XB - Promise XL RVS kader HK604200IB Restwarmte-indicatie Inductiezones met powerbooster-functie Automatische panherkenning Aankookautomaat Timerfunctie Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling OptiFix : eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk Linksvoor: W / 210 mm Linksachter: W / 180 mm Rechtsvoor: W / 145 mm Rechtsachter: W / 180 mm Restwarmte-indicatie Inductiezones met powerbooster-functie Automatische panherkenning Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling Linksvoor: 2300 / 2800 W /210 mm Linksachter: 1200 W / 145 mm Rechtsvoor: 1200 / 1800 W / 145mm Rechtsachter: 1800W / 180mm roestvrij staal 55x560x zwart 60x560x

15 Koken / Keramische kookplaten HK654070XB - Promise XL RVS kader HK634030FB - Facet geslepen zijkanten 15 KOKEN / KOOKPLATEN 58 Eco 59 OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. Aankookautomaat Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling OptiFix : eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk Linksvoor: W / mm Linksachter: 1200W / 145 mm Rechtsvoor: 1200W / 145 mm Rechtsachter: 1500 / 2400 W / 170 x 265 mm Restwarmte-indicatie Aankookautomaat Timerfunctie Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling Linksvoor: W / 120 / 175 / 210 mm Linksachter: 1200 W / 145 mm Rechtsvoor: 1200 W / 145 mm Rechtsachter: W / mm roestvrij staal 38x560x zwart 38x560x

16 Koken / Keramische kookplaat / Gaskookplaat 16 HK634060XB - Promise XL RVS kader HG654320NM Restwarmte-indicatie Aankookautomaat Timerfunctie Kinderbeveiliging Automatische veiligheidsuitschakeling OptiFix : eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk Linksvoor: W / mm Linksachter: 1200 W / 145 mm Rechtsvoor: 1200 W / 145 mm Rechtsachter: W / mm Bedieningsknoppen met metalen afwerking Thermokoppel gasbeveiliging Gietijzeren pannendragers Ook geschikt voor butagas (onderdelen bijgesloten) Linksvoor: 2000 W / 70 mm Linksachter: 2000 W / 70 mm Rechtsvoor: 1000 W / 54 mm Rechtsachter: 3000 W / 100 mm roestvrij staal 38x560x roestvrij staal 33x560x480 Totaal vermogen gas (W):

17 Koken / Schouwafzuigkappen X59143MD0 X69163MK1 17 KOKEN / AFZUIGKAPPEN NEW Afzuigkracht (hoog/laag): 430/240 m 3 /h Geluidsniveau (max./min.): 65/51 db(a) Elektronische druktoetsen, standen: 3 Vetfilter: 3 stuks - aluminium Verlichting: 2 halogeenlampen Aansluiting luchtafvoer 150 mm Verlengstuk afvoerpijp K9536X als accessoire High-efficiency LongLife filter SUPCHARC-F als accessoire leverbaar Afzuigkracht (hoog/laag): 603/240 m³/h Geluidsniveau (max./min.): 69/46 db(a) Mechanische druktoetsen, standen: 3 Vetfilter: 2 stuks - aluminium Verlichting: 2 halogeenlampen Aansluiting luchtafvoer 150 mm High-efficiency LongLife filter SUPCHARC-E als accessoire leverbaar roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 1050x898x470 Type Koolstoffilter: EFF72 roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 1090x898x500 Type Koolstoffilter: TYPE 15

18 Koken / Schouwafzuigkap / Vlakscherm afzuigkap 18 X66163MK1 DF4160-ML NEW Afzuigkracht (hoog/laag): 603/240 m³/h Geluidsniveau (max./min.): 69/46 db(a) Mechanische druktoetsen, standen: 3 Vetfilter: 1 stuk - aluminium Verlichting: 2 halogeenlampen Aansluiting luchtafvoer 150 mm High-efficiency LongLife filter SUPCHARC-E als accessoire leverbaar Afzuigkracht (hoog/laag): 256/135 m 3 /h Geluidsniveau (max./min.): 66/51 db(a) Schuifregelaar, standen: 3 Vetfilter: 1 stuks - aluminium Verlichting: 2 halogeenlampen Aansluiting luchtafvoer 120 mm roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 1090x598x500 Type Koolstoffilter: TYPE 15 Zilver Buitenmaten hxbxd (mm): 173x598x295 Type Koolstoffilter: TYPE 303 AACH030D000016

19 Koken / Geïntegreerde afzuigkap / Onderbouw afzuigkap X56342SE10 DU4361-M 19 KOKEN / AFZUIGKAPPEN Afzuigkracht (hoog/laag): 352/165 m³/h Geluidsniveau (max./min.): 63/50 db(a) Elektronische schuifschakelaar met traploos standen Vetfilter: 2 stuks - aluminium Verlichting: 2 compacte TL lampen Aansluiting luchtafvoer 120 mm Afzuigkracht (hoog/laag): 272/115 m 3 /h Geluidsniveau (max./min.): 69/49 db(a) Mechanische druktoetsen, standen: 3 Vetfilter: 2 stuks - aluminium Verlichting: 2 halogeenlampen Aansluiting luchtafvoer 150 mm Afvoerpijp K1001-M als accessoire grijs Buitenmaten hxbxd (mm): 400 x598x270 Type Koolstoffilter: type 57 roestvrij staal Buitenmaten hxbxd (mm): 356x560x310 Type Koolstoffilter: TYPE 48

20 Koelen en vriezen / Nis 178 cm 20 SCS71801F1 - koel-vrieskast SCS31800S1 - koel-vrieskast LCD met geavanceerde TouchControl voor precieze controle Netto inhoud koelruimte: 192 liter Netto inhoud vriesruimte: 75 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas in koel- en vriesruimte Akoestisch en visueel alarm bij open deur en temperatuurstijging Deursysteem: deur-op-deur montage Deurscharnieren: rechts & omkeerbaar Coolmatic-functie voor het snel koelen van verse levensmiddelen LowFrost: voor de gemakkelijkste manuele ontdooiing Frostmatic-functie voor snel invriezen Vakantie-functie Mechanische temperatuurregeling Netto inhoud koelruimte: 202 liter Netto inhoud vriesruimte: 75 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas in koel- en vriesruimte Deursysteem: sleepscharnier Deurscharnieren: rechts & omkeerbaar Interieurverlichting LowFrost: voor de gemakkelijkste manuele ontdooiing 1780x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): 12 Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): 4 Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): 22

21 Koelen en vriezen / Nis 158 en 122 cm SDS51600S1 - koel-vrieskast NEW 158 SDS51200S1 - koel-vrieskast 36 NEW KOELEN EN VRIEZEN Mechanische temperatuurregeling Netto inhoud koelruimte: 218 liter Netto inhoud vriesruimte: 50 liter Automatische ontdooiing koelruimte Deursysteem: sleepscharnier Deurscharnieren: rechts & omkeerbaar Interieurverlichting Mechanische temperatuurregeling Netto inhoud koelruimte: 151 liter Netto inhoud vriesruimte: 44 liter Automatische ontdooiing koelruimte Deursysteem: sleepscharnier Deurscharnieren: rechts & omkeerbaar Interieurverlichting 1580x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): 4 Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): 4 Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): 20

22 Koelen en vriezen / Nis 122 cm 22 SKS61240F2 - koelkast SKS61200F2 - koeler NEW 122 NEW Elektronische TouchControl met digitale indicaties Netto inhoud koelruimte: 166 liter Netto inhoud vriesruimte: 15 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas Deurscharnier: rechts & omkeerbaar Deursysteem: deur-op-deur montage Frostmatic-functie voor snel invriezen Elektronische TouchControl met digitale indicaties Netto inhoud koelruimte: 202 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas Deurscharnier: rechts & omkeerbaar Deursysteem: deur-op-deur montage Coolmatic-functie voor het snel koelen van verse levensmiddelen 1225x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): 2 Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): x560x550

23 Koelen en vriezen / Nis 122 cm SKS42140S2 - koelkast NEW 122 SKS41200S2 - koeler 35 NEW KOELEN EN VRIEZEN Mechanische temperatuurregeling Netto inhoud koelruimte: 174 liter Netto inhoud vriesruimte: 15 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas Deurscharnier: rechts & omkeerbaar Deursysteem: sleepscharnier Interieurverlichting Mechanische temperatuurregeling Netto inhoud koelruimte: 208 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas Deurscharnier: rechts & omkeerbaar Deursysteem: sleepscharnier Interieurverlichting 1225x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): 2 Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): x560x550

24 Koelen en vriezen / Nis 103 cm 24 SKS71001F0 - koeler SKS61000S0 - koeler LCD met geavanceerde TouchControl voor precieze controle Netto inhoud koelruimte: 180 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas Akoestisch en visueel alarm bij open deur Deurscharnier: rechts & omkeerbaar Deursysteem: deur-op-deur montage Mechanische temperatuurregeling Netto inhoud koelruimte: 185 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas Deurscharnier: rechts & omkeerbaar Deursysteem: sleepscharnier Interieurverlichting Coolmatic-functie voor het snel koelen van verse levensmiddelen Vakantie-functie 1030x560x x560x550

25 Koelen en vriezen / Nis 103 en 88 cm SKS51001S0 - koeler 103 SKS68800F1 - koeler KOELEN EN VRIEZEN Mechanische temperatuurregeling Netto inhoud koelruimte: 185 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas Deurscharnier: rechts & omkeerbaar Deursysteem: sleepscharnier Interieurverlichting Elektronische temperatuurregeling met led-indicaties Netto inhoud koelruimte: 141 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas Deurscharnier: rechts & omkeerbaar Deursysteem: deur-op-deur montage Coolmatic-functie voor het snel koelen van verse levensmiddelen 1030x560x x560x550

26 Koelen en vriezen / Nis 88 cm 26 SKS48840S1 - koelkast SKS48800S1- koeler Mechanische temperatuurregeling Netto inhoud koelruimte: 112 liter Netto inhoud vriesruimte: 15 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas Deurscharnier: rechts & omkeerbaar Deursysteem: sleepscharnier Interieurverlichting Mechanische temperatuurregeling Netto inhoud koelruimte: 146 liter Automatische ontdooiing koelruimte Stevige legplateaus van veiligheidsglas Deurscharnier: rechts & omkeerbaar Deursysteem: sleepscharnier Interieurverlichting 880x560x550 Invriesvermogen in 24 uur (kg): 2 Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur): x560x550

27 Vaatwassers / Volledig geïntegreerd F65712VI0P F78702VI0P 27 VAATWASSERS 15 SOFT SPIKES 15 SOFT SPIKES 41 ProClean vaatwasser voor superieure reiniging met minimaal energieverbruik XXL capaciteit meer ruimte dan elke andere vaatwasser Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik 6 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 11 liter, kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur BeamOnFloor indicator, twee kleuren Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading Op hoogte installeerbaar AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Inverter motor met 10 jaar garantie ExtraSilent: extreem stil programma 42 db TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen Extra Hygiëne optie AutoDoor functie 3-Digit display Uitneembare besteklade ProClean vaatwasser voor superieure reiniging met minimaal energieverbruik XXL capaciteit meer ruimte dan elke andere vaatwasser op de markt Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik 8 Programma's, 5 temperaturen Water- en energieverbruik: 11 liter, 0,961 kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur BeamOnFloor indicator, twee kleuren Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading Op hoogte installeerbaar AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Inverter motor met 10 jaar garantie ExtraSilent: extreem stil programma 41 db TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen Extra Hygiëne optie 3-Digit display Uitneembare besteklade Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x

28 Vaatwassers / Volledig geïntegreerd 28 F66702VI0P F66602VI0P SOFT SPIKES SOFT SPIKES ProClean vaatwasser voor superieure reiniging met minimaal energieverbruik XXL capaciteit meer ruimte dan elke andere vaatwasser op de markt Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik 6 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 11 liter, 0,961 kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur BeamOnFloor indicator, twee kleuren Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading Op hoogte installeerbaar AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Inverter motor met 10 jaar garantie ExtraSilent: extreem stil programma 42 db TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen Extra Hygiëne optie 3-Digit display Uitneembare besteklade ProClean vaatwasser voor superieure reiniging met minimaal energieverbruik XXL capaciteit meer ruimte dan elke andere vaatwasser op de markt Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik 6 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 10.2 liter, kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur BeamOnFloor indicator, twee kleuren Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading Op hoogte installeerbaar AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Inverter motor met 10 jaar garantie ExtraSilent: extreem stil programma 42 db TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen Extra Hygiëne optie 3-Digit display Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x

29 Vaatwassers / Volledig geïntegreerd F55602VI0P F55342VI0 29 VAATWASSERS SOFT SPIKES 44 ProClean vaatwasser voor superieure reiniging met minimaal energieverbruik XXL capaciteit meer ruimte dan elke andere vaatwasser op de markt Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik 5 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 10.2 liter, kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur BeamOnFloor indicator, twee kleuren Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Inverter motor met 10 jaar garantie 3-Digit display 5 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 9.9 liter, kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading Op hoogte installeerbaar AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Inverter motor met 10 jaar garantie TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen 3-Digit display Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x

30 Vaatwassers / Volledig geïntegreerd 30 F55322VI0 F55332VI0 13 NEW 13 SOFT SPIKES 47 SOFT SPIKES 45 5 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 9.9 liter, kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading Op hoogte installeerbaar AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen 3-Digit display 5 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 9.9 liter, kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Inverter motor met 10 jaar garantie TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen 3-Digit display Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x

31 Vaatwassers / Volledig geïntegreerd / Geïntegreerd F55310VI0 F66602IM0P 31 VAATWASSERS SOFT SPIKES 42 5 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 11 liter, 1.05 kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading Op hoogte installeerbaar AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl 3-Digit display ProClean vaatwasser voor superieure reiniging met minimaal energieverbruik XXL capaciteit meer ruimte dan elke andere vaatwasser op de markt Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik 6 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 10.2 liter, kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading Op hoogte installeerbaar AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Inverter motor met 10 jaar garantie ExtraSilent: extreem stil programma 42 db TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen Extra Hygiëne optie 3-Digit display Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x

32 Vaatwassers / Geïntegreerd 32 F56602IM0P F56322IM SOFT SPIKES 45 ProClean vaatwasser voor superieure reiniging met minimaal energieverbruik XXL capaciteit meer ruimte dan elke andere vaatwasser op de markt Satellietsproeiarm en 5 sproeiniveaus voor maximaal waterbereik 6 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 10.2 liter, kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Inverter motor met 10 jaar garantie Extra Hygiëne optie 3-Digit display 6 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 9.9 liter, kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Inverter motor met 10 jaar garantie TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen 3-Digit display Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x

33 Vaatwassers / Geïntegreerd / Onderbouw F56312IM0 F56302UM0 33 VAATWASSERS 13 SOFT SPIKES Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 9.9 liter, kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur Sensorlogic watersensor In hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl TimeSaver-functie om de cyclusduur met 50% te verminderen 3-Digit display 6 Programma's, 4 temperaturen Water- en energieverbruik: 11 liter, 1.05 kwh bij Eco 50 C Startuitstel tot 24 uur Sensorlogic watersensor In de hoogte verstelbare bovenkorf, zelfs met volledige belading AutoOff functie Warmwateraansluiting tot 60 C AquaControl Extra Hygiëne optie 3-Digit display Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x Inbouwmaten h(min./max.)xbxd (mm): x600x

34 Onderhoudssets 34 Van de nieuwe apparaten in je keuken wil je natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben. En bovendien wil je ze eenvoudig kunnen onderhouden. Regelmatig reinigen bevordert niet alleen een goede werking van huishoudelijke apparaten, het laat ze er ook langer als nieuw uitzien. Voor elk apparaat hebben wij een aangepast reinigingsproduct in het assortiment. Dankzij het gebruik van deze, speciaal geselecteerde, reinigingsproducten blijft je keukenapparatuur in topconditie. Keuken Care Set Speciale set met basis producten voor het reinigen en onderhouden van diverse keukenapparaten zoals de kookplaat, oven en koel- en vrieskast. Voordelen / kenmerken RVS reiniger, 250 ml Ovenreiniger crème, 250 ml Koelkast reinigingsspray, 250 ml Microvezeldoekje Technische info Model ID: E6KK4102 Onderdeelnr.: Stoomoven Care Set De speciale Oven Care spray lost vet en aangekoekte resten eenvoudig op zodat de binnenkant van de oven er tiptop blijft uitzien. Ter voorkoming van kalkaanslag, door het gebruik van stoom, is het raadzaam de oven regelmatig te ontkalken. Voordelen / kenmerken Ontkalker, 250 ml Oven Care spray, 250 ml Microvezel doekje Technische info Model ID: E6OK3102 Onderdeelnr.: Vitro Care Set - kookplaatreiniger Speciale reinigings- en onderhoudsproducten voor een keramische -, inductie- of gas-op-glas kookplaat. De reiniger maakt efficiënt schoon en polijst, waardoor een beschermende laag wordt achtergelaten die het toekomstig schoonmaken eenvoudiger maakt. Met de speciale schraper kunnen veilig en krasvrij gemorste resten worden verwijderd om de kookplaat er weer als nieuw te laten uitzien. Voordelen / kenmerken Vitrokookplaatreiniger, 2 x 250 ml Kookplaatschraper Microvezeldoekje Technische info Model ID: E6HK2102 Onderdeelnr.:

35 Onderhoudssets Koelkast Care Set Regelmatig reinigen zorgt ervoor dat de binnenkant van de koelkast en vriezer schoon en fris blijft. Vlekken en geurtjes krijgen zo geen kans zich op te hopen. Voordelen / kenmerken Koelkast reinigingsspray, 250 ml Vershoudmat voor groente en fruit Geurabsorbeerder Microvezeldoekje Technische info Model ID: E6RK4102 Onderdeelnr.: Vaatwasser Care Set De ontvetter en ontkalker uit deze set zorgen voor een uiterst effectieve behandeling om vet en kalkaanslag in één keer uit de vaatwasser te verwijderen. Het gebruik van het juiste zout voorkomt kalkaanslag, garandeert efficiëntie en helpt servies die glans als bij aankoop te behouden. De verfrisser zorgt voor een heerlijke citroengeur in de vaatwasser en gaat circa 50 afwasbeurten mee. Voordelen / kenmerken Ontvetter, 200 g Ontkalker, 200 g Vaatwasser zout, 1 kg Luchtverfrisser, 2 stuks Technische info Model ID: E6DK4102 Onderdeelnr.: Vaatwasser / wasautomaat onderhoudsbox Onze vaatwassers en wasautomaten werken week in week uit. Na verloop van tijd kan er aanslag ontstaan in het apparaat. Deze onderhoudsbox bevat dan ook ontkalker en ontvetter om het apparaat grondig te reinigen, waardoor het risico op vlekken of nare geurtjes wordt geëlimineerd. En omdat zelfs bij een behoedzaam wasprogramma fijne stoffen kunnen slijten, is aan deze box ook een speciaal waszakje toegevoegd. Hierin wordt het fijne wasgoed beschermd zonder dat de doelmatigheid van het wassen wordt aangetast. Voordelen / kenmerken Ontkalker, 4 x 200 g Ontvetter, 4 x 200 g Waszakje, 40 x 60 cm Technische info Model ID: E6WK9102 Onderdeelnr.:

36 Koken / Ovens 36 Model BS731472WM BE M BC301302WM BP301352WM BE M Type oven Multi hetelucht + stoom Hetelucht oven Hetelucht oven Hetelucht oven multi hetelucht Energie-efficiëntieklasse A+ A A A+ A Energie-efficiëntie-index 81,2 103,5 103,5 81,2 103,5 Energieverbruik hetelucht (kwh/cyclus) 0,69 0,88 0,88 0,69 0,88 Energieverbruik conventioneel (kwh/cyclus) 0,89 0,99 0,99 0,99 0,99 Ovenenergie elektrisch elektrisch elektrisch elektrisch elektrisch Aantal ovenruimten Netto inhoud oven (L) Geluidsniveau (db(a)) Energieverbruik in stand-by (W) 0,99 0,99 0,99 0,99 0,99 Grootte van grootste bakplaat (cm²) Aansluitwaarde (W) Netspanning (V) Inbouwmaten hxbxd (mm) 590x560x x560x x560x x560x x560x550 Buitenmaten hxbxd (mm) 594x594x x594x x594x x594x x594x567 Binnenmaten ovenruimte hxbxd (mm) 353x479x x480x x480x x480x x480x416 Koelventilator Indrukbare bedieningsknoppen - TouchControl bediening Display groot met Touch- Control interactief led interactief led multifunctioneel led interactief led Verlichting halogeen halogeen halogeen halogeen halogeen Temperatuur instelbaar van - tot - C 30 C C 50 C C 50 C C 30 C C 50 C C Pyrolyse, aantal fasen Verwarmingsfuncties onderwarmte, broodbakfunctie, ontdooifunctie, tweekringsgrill, bevroren gerechten, stomen, grill, Combi Plus stomen (50/50), warmhouden, multi hetelucht (vochtig), pizzafunctie, Combi stomen (25/75) slow cooking, regenereren met stoom, onder- en bovenwarmte, multi hetelucht, infrathermgrill onderwarmte, onder- en bovenwarmte, ontdooifunctie, tweekringsgrill, grill, pizzafunctie, True fan cooking PLUS, infrathermgrill onderwarmte, ontdooifunctie, tweekringsgrill, grill, pizzafunctie, onder- en bovenwarmte, multi hetelucht, infrathermgrill onderwarmte, ontdooifunctie, tweekringsgrill, grill, pizzafunctie, pyrolyse, onder- en bovenwarmte, True fan cooking PLUS, infrathermgrill ontdooifunctie, onder- en bovenwarmte, multi hetelucht, infrathermgrill, pizzafunctie, tweekringsgrill, grill, onderwarmte Automatische programma's Automatische uitschakeling Kerntemperatuursensor Restwarmteaanduiding Kinderbeveiliging Zachte deursluiting Aantal bakplaatniveaus Aantal bakniveaus tegelijkertijd Aantal bakniveaus tegelijkertijd 3 ACCESSOIRES - ovenroosters bakplaten stoomschalenset Telescopische geleiders inbegrepen TR1LFSTV TR1LV TR1LV TR1LV TR3LV Vlekvrij roestvrij staal * Waarde volgens norm EN Bij deze norm wordt geen rekening gehouden met het bakresultaat. Standaard Product Informatie (SPI) volgens de richtlijnen van de Vereniging Leveranciers van Huishoudelijke Apparaten in Nederland (Vlehan).

37 Koken / Ovens 37 KOKEN / OVENS BE M KS M KS M KM M KM M KR M Hetelucht oven Multi hetelucht + mult hetelucht + multi hetelucht + stoom stoom magnetron magnetron magnetron met grill A A ,5 80,8 0 0,88 0,59 0 0,99 0,89 0 elektrisch elektrisch elektrisch elektrisch elektrisch elektrisch ,99 0,99 0, , x560x x560x x560x x560x x560x x560x x594x x594x x594x x594x x594x x594x x480x x473x x475x x473x x473x x475x interactief led LCD tekst met LCD tekst met LCD tekst met LCD tekst met multifunctioneel led TouchControl TouchControl TouchControl TouchControl halogeen lamp halogeen 50 C C 30 C C 50 C - 96 C 30 C C 30 C C 30 C C ontdooifunctie, tweekringsgrill, grill, pizzafunctie, multi hetelucht, infrathermgrill, onder- en bovenwarmte, onderwarmte stomen onder- en bovenwarmte, ontdooifunctie, tweekringsgrill, grill, Magnetronfunctie, pizzafunctie, multi hetelucht, infrathermgrill, grill, Magnetronfunctie onderwarmte warmhouden, multi hetelucht (vochtig), pizzafunctie, borden verwarmen, inmaken, Combi stomen (25/75), slow cooking, regenereren met stoom, onder- en bovenwarmte, multi hetelucht, infrathermgrill, au gratin, onderwarmte, broodbakfunctie, ontdooifunctie, deegrijsfunctie, drogen, tweekringsgrill, bevroren gerechten, stomen, grill, Combi Plus stomen (50/50) onderwarmte, broodbakfunctie, Gratineren, onderen bovenwarmte, ontdooifunctie, Deegrijsfunctie, Drogen, ECO braden, tweekringsgrill, bevroren gerechten, grill, warmhouden, lage temperatuur garen, Magnetronfunctie, pizzafunctie, Borden verwarmen, Inmaken, multi hetelucht, infrathermgrill

38 Koken / Kookplaten 38 Model HK8542H0XB HK8542H1FB HK6542H0XB HK6542H0FB Type inductiekookplaat inductiekookplaat inductiekookplaat inductiekookplaat Kookveld volledig inductie volledig inductie volledig inductie volledig inductie Breedte, buitenmaat (mm) Kader Promise XL - RVS facet geslepen 4 zijden Promise XL - RVS facet geslepen 4 zijden Aantal gasbranders Aansluitwaarde (W) Totaal vermogen gas (W) Netspanning (V) Aansluiting op aardgas* n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. Aansluiting op butagas mogelijk n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. Buitenmaten bxd (mm) 766x x x x520 Inbouwmaten hxbxd (mm) 50x750x490 50x750x490 55x560x490 55x560x490 Booster Aankookautomaat Restwarmte indicator Bediening DirectControl DirectControl DirectControl DirectControl Hob2Hood CountUp timer Öko timer Timer op alle zones Stop&Go Kinderbeveiling Akoestisch signaal met SoundOff optie Elektronische beveiliging automatische automatische automatische automatische uitschakeling uitschakeling uitschakeling uitschakeling Geïntegreerde vonkontsteking Pannendragers Brander/kookzone linksvoor inductie inductie inductie inductie Vermogen/diameter zone linksvoor W/180 mm W/210 mm W/210 mm W/210 mm Brander-kookzone linksachter inductie inductie inductie inductie Vermogen/diameter zone linksachter W/180 mm W/180 mm W/180 mm W/180 mm Brander/kookzone middenvoor inductie Vermogen/diameter zone middenvoor W/145 mm Brander/kookzone rechtsvoor inductie inductie Vermogen/diameter kookzone rechtsvoor W/180 mm W/145 mm W/145 mm Brander/kookzone rechtsachter inductie inductie inductie inductie Vermogen/diameter kookzone rechtsachter W/300 mm W/145 mm W/180 mm W/180 mm ProBox - Bodembescherming PBOX-7IR8I/ PBOX-7IR8I/ PBOX-6IR/ PBOX-6IR/ Kleur roestvrij staal zwart roestvrij staal zwart * Tenzij anders vermeld, is het apparaat voorbereid voor aansluiting op aardgas L (25 mb). Indien aangegeven dat aansluiting op butaan LPG (30 mb) mogelijk is, wordt een ombouwset meegeleverd. Het ombouwen dient, net als alle aansluit- en modificatiewerkzaamheden, te worden uitgevoerd door een erkend gasinstallateur. Standaard Product Informatie (SPI) volgens de richtlijnen van de Vereniging Leveranciers van Huishoudelijke Apparaten in Nederland (Vlehan).

39 Koken / Kookplaten 39 KOKEN / KOOKPLATEN HK634200XB HK604200IB HK654070XB HK634030FB HK634060XB HG654320NM inductiekookplaat inductiekookplaat keramische kookplaat keramische kookplaat keramische kookplaat gaskookplaat volledig inductie volledig inductie keramisch keramisch keramisch gas Promise XL - RVS Vlakbouw Promise XL - RVS facet geslepen 4 zijden Promise XL - RVS n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. G25 (2L) 25 mbar n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. n.v.t. G30/G31 (3B/P) 30/30 mbar injectoren bijgeleverd 576x x x x x x510 55x560x490 60x560x490 38x560x490 38x560x490 38x560x490 33x560x TouchControl TouchControl DirectControl TouchControl TouchControl knoppen automatische automatische automatische automatische automatische uitschakeling uitschakeling uitschakeling uitschakeling uitschakeling thermokoppel , gietijzer inductie inductie hilight, 3-kringszone hilight, 3-kringszone hilight, 2-kringszone normaalbrander W/210 mm W/210 mm W/ W/ mm mm W/ mm 2000 W/70 mm inductie inductie hilight hilight hilight normaalbrander W/180 mm 1200 W/145 mm 1200 W/145 mm 1200 W/145 mm 1200 W/145 mm 2000 W/70 mm - - inductie inductie hilight hilight hilight sudderbrander W/145 mm W/145 mm 1200 W/145 mm 1200 W/145 mm 1200 W/145 mm 1000 W/54 mm inductie inductie hilight, uitbreidzone hilight, uitbreidzone hilight, 2-kringszone ovaal ovaal sterkbrander W/180 mm 1800 W/180 mm W W W/ mm /170x265 mm /170x265 mm 3000 W/100 mm PBOX-6IR/ PBOX-7IR8I/ PBOX-6IR/ PBOX-6IR/ PBOX-6IR/ roestvrij staal zwart roestvrij staal zwart roestvrij staal roestvrij staal

40 Koken / Afzuigkappen 40 Model X59143MD0 X69163MK1 X66163MK1 DF4160-ML X56342SE10 DU4361-M Installatie schouwkap schouwkap schouwkap vlakscherm onderbouw geïntegreerde kap afzuigkap afzuigkap Buitenmaten hxbxd (mm) 1050x898x x898x x598x x598x x598x x599x513 Afvoerdiameter (in mm) Energie-efficiëntieklasse E C C E D E Hydrodynamischeefficiëntieklasse F B B F E F Vetfilteringsefficiëntieklasse B C C D B B Verlichtingsefficiëntieklasse D F F G E G Afzuigkracht, intensief (m³/h)* Afzuigkracht, max. (m³/h)* Afzuigkracht, min. (m³/h)* Geluidsniveau, intensief (db) Geluidsniveau, max. (db) Geluidsniveau, min. (db) Type filter aluminium professioneel meerlagig aluminium lagig aluminium professioneel meer- aluminium aluminium aluminium Soort lampen halogeen halogeen halogeen halogeen tl compact halogeen Aantal lampen Netspanning (V) Aantal snelheden traploos 3 Aantal motoren Inverter motor TYPE BEDIENING elektronische mechanische mechanische druktoetsen druktoetsen druktoetsen schuifregelaar schuifregelaar druktoetsen Hob2Hood Afstandsbediening Geschikt voor recirculatie Afvoercapaciteit bij recirculatie (max. in m³/h) Afvoercapaciteit bij recirculatie (intensief, in m³/h) Type Koolstoffilter EFF72 TYPE 15 TYPE 15 TYPE 303 TYPE 57 TYPE 48 Kleur roestvrij staal roestvrij staal roestvrij staal zilver grijs roestvrij staal Schouw, optioneel toebehoren (type) K9536X - - K1001-M SuperPerfFilType SUPCHARC-F SUPCHARC-E SUPCHARC-E Type schouwverlengstuk optioneel K1000X, K9693X K5009X K5010M K5010M * Waarden bepaald volgens norm IEC61591 / EN Nieuwe Europese regelgeving vanaf 01 / 01 / 2015 Sinds 1 januari 2015 is een nieuwe Europese regelgeving met betrekking tot energielabelling van afzuigkappen van kracht. De laatste updates vindt u op de AEG website: Standaard Product Informatie (SPI) volgens de richtlijnen van de Vereniging Leveranciers van Huishoudelijke Apparaten in Nederland (Vlehan).

41 Koelen en vriezen / Koel-vrieskasten 41 KOELEN EN VRIEZEN Model SCS71801F1 SCS31800S1 SDS51600S1 SDS51200S1 Energie-efficiëntieklasse A+ A+ A+ A+ Energieverbruik per jaar (kwh)* Netto inhoud koelruimte (liter) Netto inhoud 0 C zone (liter) Netto inhoud vriesruimte (liter) Vriestechnologie LowFrost LowFrost statisch statisch Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur) Invriesvermogen in 24 uur (kg) Klimaatklasse** SN-N-ST-T SN-N-ST-T SN-N-ST-T SN-N-ST Geluidsniveau (db) Installatie inbouw inbouw inbouw inbouw Inbouwmaten hxbxd (mm) 1780x560x x560x x560x x560x550 Buitenmaten hxbxd (mm) 1768x556x x540x x540x x540x547 Aansluitwaarde (W) Netspanning (V) Aantal deuren Deur-op-deur montage Sleepdeur montage - Side by side SoftClosing Automatische ontdooiing koelruimte Automatische ontdooiing vriesruimte LowFrost - - TYPE BEDIENING elektronisch mechanisch mechanisch mechanisch Type thermometer digitaal DynamicAir Technology CleanAir filter Snelkoelfunctie Coolmatic Snelvriesfunctie Frostmatic Indicatie deur open display akoestisch Indicatie te hoge temperatuur display akoestisch Kinderbeveiliging Waterdispenser Eierrekjes 2 voor 6 stuks 2 voor 6 stuks 2 voor 6 stuks 2 voor 6 stuks Deurvakken, volledige breedte 2, transparant met metallic afwerking 2, transparant 2, transparant 1, transparant Deurvak, halve breedte 1, verschuifbaar - - 1, verschuifbaar Deurvak met klep 1, transparant met 1, transparant met 1, transparant metallic afwerking metallic afwerking 1, transparant Aantal legplateaus 3 Full Width + 1Flexi shelf Type legplateaus veiligheidsglas met veiligheidsglas met veiligheidsglas met veiligheidsglas met metallic afwerking metallic afwerking metallic afwerking metallic afwerking Aantal groentelades 2x1/2 2x1/2 1 1 Type groentelade(s) transparant transparant transparant transparant Aantal vriesladen 3, volledige breedte 3, volledige breedte - - Type vriesladen transparant transparant Legplateaus vriesruimte 2, veiligheidsglas 2, veiligheidsglas 1, draadrek 1, draadrek Verlichting koelgedeelte led Deurdraairichting omkeerbaar Kleur wit wit wit wit * Gebaseerd op de standaardtest voor het gebruik per 24 uur. Het werkelijke verbruik hangt af van het gebruik van het apparaat. ** Omgevingstemperaturen SN : van 10 C tot 32 C / N : van 16 C tot 32 C / ST : van 16 C tot 38 C / T : van 16 C tot 43 C. SN-T betekent dan dat het toestel geschikt is voor omgevingstemperaturen van +10 C tot +43 C. SN-ST betekent dan dat het toestel geschikt is voor omgevingstemperaturen van +10 C tot +38 C.

Model BS835680WM BS835480WM BS831470WM BS730470WM Type oven. ProCombi Plus stoom ProCombi Plus stoom 'sous-vide'

Model BS835680WM BS835480WM BS831470WM BS730470WM Type oven. ProCombi Plus stoom ProCombi Plus stoom 'sous-vide' Koken / Ovens 178 Model BS835680WM BS835480WM BS831470WM BS730470WM Type oven ProCombi Plus stoom ProCombi Plus stoom 'sous-vide' 'sous-vide' ProCombi stoom ProCombi stoom Energie-efficiëntieklasse A+

Nadere informatie

AEG & Zanussi solden januari 2016

AEG & Zanussi solden januari 2016 & solden januari 2016 Wasautomaten L79495DFL VRIJSTAAND 1600 t - 9 kg - ÖKOMix technologie - ÖKOInverter motor - groot display - silver bedieningspaneel - stoomprogramma's - ProTex trommel - OptiSense

Nadere informatie

De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS

De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS DE INNOVATIES VAN AEG 2015 De innovaties van AEG 2015 COOKING PROCOMBI PLUS De ultieme smaakbeleving Met de AEG ProCombi Plus oven introduceert AEG de volgende stap in het koken met stoom. Deze multifunctionele

Nadere informatie

ZOMERPRIJZEN IN ZICHT

ZOMERPRIJZEN IN ZICHT Geldig van 01/07/2015 t.e.m. 31/07/2015 ZOMERPRIJZEN IN ZICHT WASMACHINE L76485DFL A+++ -20% - 8 kg - 1400 t/min - Groot display - Inverter motor - ProTex trommel - Stoomprogramma s - Uitgestelde start

Nadere informatie

BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de

BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de BELION brengt betaalbare kwaliteit volgens de Duitse standaard in de keuken Belion keukeninbouwapparatuur 2014 Introductie Belion, het betaalbare kwaliteitsmerk keukeninbouwapparatuur Inhoudsopgave Met

Nadere informatie

O VENS. MICROGOLFOVENS. DAMPKAPPEN. KOOKPLATEN. KOELING. VAATWAS

O VENS. MICROGOLFOVENS. DAMPKAPPEN. KOOKPLATEN. KOELING. VAATWAS 2 0 1 5 O VENS. MICROGOLFOVENS. DMPKPPEN. KOOKPLTEN. KOELING. VTWS OVENS BE1003001M Conventionele oven -10% ê Energieklasse -10% ê Volume 74 liter 5 OVENFUNCTIES ê Onderwarmte ê Grill ê Boven- en onderwarmte

Nadere informatie

VRIJSTAANDE TOESTELLEN WINTERSOLDEN 2016 / SOLDES D HIVER 2016. Vrijstaand

VRIJSTAANDE TOESTELLEN WINTERSOLDEN 2016 / SOLDES D HIVER 2016. Vrijstaand VRIJSTAANDE TOESTELLEN Vrijstaand 2 1 Wasmachine L79495DFL ProTex trommel met een vulgewicht van 9 kg en 1400tpm OptiSense en Woolmark Green ÖKOInverter motor met 10 jaar garantie Extreem energiezuinig!

Nadere informatie

Zanussi heeft een uitgebreid assortiment gebruiksvriendelijke ovens die u helpen een heerlijke maaltijd te bereiden in minder tijd en met minder

Zanussi heeft een uitgebreid assortiment gebruiksvriendelijke ovens die u helpen een heerlijke maaltijd te bereiden in minder tijd en met minder 8 Koken ZO GEBRUIKSVRIENDELIJK DAT U METEEN KUNT BEGINNEN MET UW FAVORIETE GERECHTEN Zanussi heeft een uitgebreid assortiment gebruiksvriendelijke ovens die u helpen een heerlijke maaltijd te bereiden

Nadere informatie

A E G i n t r o d u c E E r t d E n i E u w E c o m p A c t r A n G E Hoezo compact?

A E G i n t r o d u c E E r t d E n i E u w E c o m p A c t r A n G E Hoezo compact? AEG introduceert de nieuwe compact range Hoezo compact? klein in formaat groot in prestatie AEG introduceert de nieuwe compact range De nieuwe AEG Compact Range voegt een design statement toe aan elk keuken

Nadere informatie

Functies COMPACT MET ALLE

Functies COMPACT MET ALLE KOKEN 24 KOKEN COMPACT MET ALLE Functies Compact betekent niet meteen een compromis. Met de compacte apparaten van Electrolux, heeft u alle vrijheid om uw keuken op uw manier in te richten. Zelfs als uw

Nadere informatie

Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2013-2 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY.

Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2013-2 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2013-2 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. CHECKLIST Oven en magnetron Plaatsing inbouw in bovenkast inbouw in onderkast Nismaten breedte cm hoogte cm diepte minimaal 55 cm (i.v.m.

Nadere informatie

PRIJZEN OM VAN TE SMELTEN

PRIJZEN OM VAN TE SMELTEN Geldig van 02/01/2016 t.e.m. 31/01/2016 PRIJZEN OM VAN TE SMELTEN ÖKOMIX Voor een zachte en schone was, tot diep in de vezels. De AEG ÖKOMix wasmachine mengt wasmiddel en wasverzachter vooraf met water.

Nadere informatie

KEUKEN RESTYLE INBOUWAPPARATEN / 2013-2

KEUKEN RESTYLE INBOUWAPPARATEN / 2013-2 KEUKEN RESTYLE INBOUWAPPARATEN / 2013-2 Defecte of verouderde apparatuur hoeft geenszins het einde van uw keuken te betekenen. Want met nieuwe AEG inbouwapparatuur krijgt een bestaande keuken een volledig

Nadere informatie

PE4511-M PE4521-M KOKEN / COMPACT GAMMA

PE4511-M PE4521-M KOKEN / COMPACT GAMMA Inbouwkoffiemachine cm PE21-M Maak koffie zoals een echte barista, tot 6 koppen tegelijk Met de MultiCup-instelling van deze ingebouwde espressomachine in combinatie met de speciale kan, kunt u tussen

Nadere informatie

O VENS. MICROGOLFOVENS. DAMPKAPPEN. KOOKPLATEN. KOELING. VAATWAS

O VENS. MICROGOLFOVENS. DAMPKAPPEN. KOOKPLATEN. KOELING. VAATWAS 2 0 1 6 O VENS. MICROGOLFOVENS. DMPKPPEN. KOOKPLTEN. KOELING. VTWS OVENS BE1003001M Conventionele oven Energieklasse Volume 74 liter 5 OVENFUNCTIES Onderwarmte Grill Boven- en onderwarmte Bovenwarmte +

Nadere informatie

WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN

WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN WHIRLPOOL INBOUWAPPARATEN BOUWPROJECTEN 01/02/2015 201 5 BASISSET ACTUAL LINE AKP 443 IX CONVENTIONELE OVEN Oven met 3 kookfuncties Bovenwarmte / Onderwarmte Onderwarmte Grill 1400 Watt Mechanische tijdklok

Nadere informatie

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID

KOKEN CULINAIRE VRIJHEID KOKEN CULINAIRE VRIJHEID 34 KOKEN Een kookplaat die bij uw pannen past en niet andersom. Het laatste waar u zich zorgen om wilt maken als u aan het koken bent, is welke pan u kunt gebruiken. Met de Infinite

Nadere informatie

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605

Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x 605 Wassen Wasmachines EWF1408WDL EWF1697HDW EWF1497HDW EWF1486GDW EWF1476GDW EWF1494DOW Afmetingen (HxBxD) in mm 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 605 850 x 600 x 522 850 x 600 x

Nadere informatie

EASY KOELEN 81/120. Koel-vriescombinaties 86 Koelkasten 90 Diepvriezers 98 Overzichtstabel 100

EASY KOELEN 81/120. Koel-vriescombinaties 86 Koelkasten 90 Diepvriezers 98 Overzichtstabel 100 EASY KOELEN 81/120 Ruimte voor voorraden van een hele week betekent minder winkelen. Onze zuinige toestellen verbruiken ook minder en zijn beter voor het milieu. Koel-vriescombinaties 86 Koelkasten 90

Nadere informatie

STIJL EN DISCRETIE KOKEN / DAMPKAPPEN

STIJL EN DISCRETIE KOKEN / DAMPKAPPEN STIJL EN DISCRETIE 93 KOKEN / DAMPKAPPEN Dampafvoer is nodig in de keuken. Naast efficiëntie verwacht u ook stijl en discretie van uw dampkap, zodat u niet afgeleid wordt tijdens uw kookactiviteiten. In

Nadere informatie

SneLLeR KLAAR MeT KoKen MeeR TIJD om ervan Te GenIeTen ZIT 24 BV

SneLLeR KLAAR MeT KoKen MeeR TIJD om ervan Te GenIeTen ZIT 24 BV 42 Koken NAAR WELKE KOOKPLAAT GAAT UW VOORKEUR UIT Het kiezen van een kookplaat is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Kiest u voor gas of toch liever voor keramisch of inductie. Welke breedte had u

Nadere informatie

Zomer. promoties WASMACHINE L76685FL DROOGKAST ZTH485 01/07/2013-31/07/2013

Zomer. promoties WASMACHINE L76685FL DROOGKAST ZTH485 01/07/2013-31/07/2013 Zomer promoties 01/07/2013-31/07/2013 WASMACHINE L76685FL DROOGKAST ZTH485 A+++-10% - 8 kg - 1600 t/m - LCD-display - Inverter Motor - ProTex trommel - Startuitstel tot 20u - Stoomprogramma s 699 Warmtepompdroogkast

Nadere informatie

KOKEN HOUDT UW KEUKEN

KOKEN HOUDT UW KEUKEN KOKEN HOUDT UW KEUKEN 48 KOKEN Geurvrij In de keuken brengen wij steeds meer waardevolle tijd door met familie en vrienden. Er wordt dan natuurlijk niet alleen gekookt of gegeten. Daarom wilt u dat het

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2015 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. KIJK NAAR DE ANIMATIES IN DE BROCHURE MET LAYAR

Keukeninbouwapparaten / 2015 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. KIJK NAAR DE ANIMATIES IN DE BROCHURE MET LAYAR Keukeninbouwapparaten / 2015 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. KIJK NAAR DE ANIMATIES IN DE BROCHURE MET LAYAR BESLISSEN: ZO EASY ALS. 1 Duidelijke antwoorden Verschillende afmetingen, functies, programma s...

Nadere informatie

Miele Actie Set Zona Cucina

Miele Actie Set Zona Cucina Miele Actie Set Zona Cucina Combimagnetron H 6200 BM Uitvoering Inbouwoven met magnetron Design PureLine Kleur Display Verzinkbare knoppen Roestvrij staal met CleanSteel EasyControl Prijs EUR 1.599,00

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

Inbouwtoestellen / 2015.2

Inbouwtoestellen / 2015.2 Inbouwtoestellen / 2015.2 MEER VRIJHEID! 1/120 Het huishouden doen? Een fluitje van een cent. Meer tijd voor uzelf. De toestellen van Zanussi zijn als een extra paar handen in huis. Zo kan u doen wat

Nadere informatie

KEUKEN INBOUW APPARATEN / 2013

KEUKEN INBOUW APPARATEN / 2013 KEUKEN INBOUW APPARATEN / 2013 Ovens 9 KOKEN / OVENS Energieklasse A - laag energieverbruik. De meeste AEG ovens zijn zelfs maar liefst 20% zuiniger, en sommige ovens zelfs 30% zuiniger dan de ondergrens

Nadere informatie

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen.

www.pelgrim.nl Voor alles. Voor iedereen. www.pelgrim.nl witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2 iment 2011 witgoed assortiment 2011 Voor alles. Voor iedereen. sortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment 2011 witgoed assortiment

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

Electrolux magnetronovens 19

Electrolux magnetronovens 19 Electrolux magnetronovens 19 De meeste kookliefhebbers vinden de (combi)magnetronoven een onmisbaar apparaat in de keuken. De Electrolux inbouwmagnetronovens bieden tal van voorgeprogrammeerde ontdooi-

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. ELKE DAG SLIMME APPARATEN? EASY. Ontdek de nieuwe Quadro -range. Onze apparaten maken het huishouden voor u

Nadere informatie

975,- Gratis bezorgd in Nederland

975,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS koelkast inbouw KI72LAD30 975,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 89,00 Wijzigen draairichting deur(en) + 15,00 Levering op etage + 24,00 Beschrijving De

Nadere informatie

KOELEN & VRIEZEN VOOR ELKE RUIMTE HET JUISTE TOESTEL 34 KOELEN

KOELEN & VRIEZEN VOOR ELKE RUIMTE HET JUISTE TOESTEL 34 KOELEN 34 KOELEN KOELEN & VRIEZEN Koel-vriescombinaties 38 Eendeurskoelkasten 40 Diepvriezers 43 Overzichtstabel koelen 82 VOOR ELKE RUIMTE HET JUISTE TOESTEL Een krappe ruimte Bouw het toestel netjes onder uw

Nadere informatie

HAnDIG MeT De CoMBI-MAGneTRon ZnF 31 X

HAnDIG MeT De CoMBI-MAGneTRon ZnF 31 X HANDIG MET DE COMBI-MAGNETRON ZNF 31 X Koken De meest praktische hulp bij het koken is zonder twijfel de combi-magnetron. Compact van buiten, maar verbazend groot van binnen. Het apparaat is te gebruiken

Nadere informatie

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431

auto PROGRaMMa schoon en ZUInIG afwassen GaaT VanZeLf ZDT 431 126 LAAT DE AFWAS MAAR OVER AAN EEN ZANUSSI AFWASAUTOMAAT Zanussi maakt het huishouden voor u makkelijker, veiliger en leuker! Nu is de afwasautomaat natuurlijk al een geweldige hulp. Niet alleen wordt

Nadere informatie

KOOKPLATEN / KENMERKEN

KOOKPLATEN / KENMERKEN catalogus Candy inbouwapparaten - KOOKPLATEN 17 KOOKPLATEN KOOKPLATEN / KENMERKEN Inductie Vitrokeramische kookplaat op glas kookplaten Bij inductie genereert de bodem van de pan warmte door het magnetische

Nadere informatie

KOKEN / DAMPKAPPEN / T / UPDATE

KOKEN / DAMPKAPPEN / T / UPDATE KOKEN / DAMPKAPPEN / T / 2014.2 UPDATE Nieuwe Europese regelgeving vanaf 01 / 01 / 2015 Vanaf 1 januari 2015 wordt een nieuwe Europese regelgeving van kracht met betrekking tot energielabelling van dampkappen.

Nadere informatie

667,- Gratis bezorgd in Nederland

667,- Gratis bezorgd in Nederland AEG vaatwasser inbouw F55342VI0 667,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Aeg F55342VI0 is een volledig geïntegreerde

Nadere informatie

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY.

Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. Keukeninbouwapparaten / 2012 Let op: nieuwe brochure prijzen 2012 UW KEUKEN INRICHTEN? EASY. BESLISSEN: ZO EASY ALS. 1 Duidelijke antwoorden Verschillende afmetingen, functies, programma s... De juiste

Nadere informatie

Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2016 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY.

Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2016 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2016 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. EENVOUDIG VERVANGEN Defecte apparatuur hoeft niet het einde van een complete keuken te betekenen. Want met nieuwe Zanussi inbouwapparatuur

Nadere informatie

AFWASSEN Producteigenschappen

AFWASSEN Producteigenschappen AFWASSEN Producteigenschappen 28 AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes

Nadere informatie

Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2015 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY.

Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2015 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. Keuken Restyle Inbouwapparaten / 2015 UW KEUKEN RESTYLEN? EASY. EENVOUDIG VERVANGEN Defecte apparatuur hoeft niet het einde van een complete keuken te betekenen. Want met nieuwe Zanussi inbouwapparatuur

Nadere informatie

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen.

De bovenkorf beschikt over twee soft spikes waarbij u uw tere glaswerk behoedzaam en veilig in de vaatwasser kunt plaatsen. AEG vaatwasser inbouw F56312IM0 455,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Half geïntegreerde inbouw vaatwasser uitgevoerd

Nadere informatie

2441,- Gratis bezorgd in Nederland

2441,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS side-by-side koelkast rvs KA92DAI30 2441,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat afvoeren Full service levering + 95,00 Leveren op etage met verhuislift + 210,00 Beschrijving De

Nadere informatie

Electrolux koel- en vrieskasten 45

Electrolux koel- en vrieskasten 45 Electrolux koel- en vrieskasten 45 Waarschijnlijk is de keuken de belangrijkste plek in uw huis. ls u graag familie en vrienden uitnodigt, heeft Electrolux een paar interessante voorstellen. En als u bovendien

Nadere informatie

KOKEN / DAMPKAPPEN / H / UPDATE

KOKEN / DAMPKAPPEN / H / UPDATE KOKEN / DAMPKAPPEN / H / 2014.2 UPDATE Nieuwe Europese regelgeving vanaf 01/01/2015 Vanaf 1 januari 2015 wordt een nieuwe Europese regelgeving van kracht met betrekking tot energielabelling van dampkappen.

Nadere informatie

492,- Gratis bezorgd in Nederland

492,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT vaatwasser besteklade GSXK8254A2 492,- Gratis bezorgd in Nederland Beschrijving Volledig geïntegreerde vaatwasser uitgevoerd met een besteklade en voorzien van een zeer laag geluidsniveau van

Nadere informatie

DOOR UW SMAAK ZHC 941 X

DOOR UW SMAAK ZHC 941 X 70 Koken RUIM ASSORTIMENT VOOR ELKE KEUKEN DE JUISTE AFZUIGKAP Elke keuken is uniek. Zo ook uw keuken. Om aan ieders wens te kunnen voldoen, biedt Zanussi een breed scala aan verschillende afzuigkappen.

Nadere informatie

BE3013020M Inbouwoven

BE3013020M Inbouwoven BE3013020M Inbouwoven Perfect bakken en braden op alle niveaus Het geavanceerde ventilatiesysteem verdeelt de warmte gelijkmatig over de oven, waardoor perfecte resultaten op alle drie de niveaus worden

Nadere informatie

Bosch - HBA513BS0, inox Bakoven

Bosch - HBA513BS0, inox Bakoven - HBA513BB0, zwart Bakoven Verwarmingssystemen en functies: Bakoven met 5 verwarmingssystemen: Milde hetelucht, 3D hetelucht Plus, Boven- en onderwarmte, Infra-circulatiegrill, Grootvlakgrill Snel voorverwarmen

Nadere informatie

Grootse prestaties in compact formaat

Grootse prestaties in compact formaat Grootse prestaties in compact formaat Meer ruimte in uw keuken De ATAG Compactlijn, strak en chic. De naam zegt het al: de afmetingen zijn compact, waardoor meer kast- en keukenruimte ontstaat. Een sieraad

Nadere informatie

Energieklasse A Volume 72 liter. Toestelafmetingen (HxBxD) in mm: 594 x 594 x 567 Inbouwafmetingen (HxBxD) in mm: 590 x 560 x 550

Energieklasse A Volume 72 liter. Toestelafmetingen (HxBxD) in mm: 594 x 594 x 567 Inbouwafmetingen (HxBxD) in mm: 590 x 560 x 550 2 0 1 7 OVENS OVENS BEK230011M oven BEB331010M oven Energieklasse A Volume 72 liter Energieklasse A Volume 71 liter Onderwarmte Ontdooien + onderwarmte Warmelucht + grill Boven- en onderwarmte Bovenwarmte

Nadere informatie

TOT 4 MAANDEN GRATIS VAATWASSEN *!

TOT 4 MAANDEN GRATIS VAATWASSEN *! Geldig van 01/03/2017 t.e.m. 31/05/2017. De prijzen zijn BTW inclusief, met recupel. Electrolux behoudt zich het recht wijzigingen aan te brengen zonder voorafgaand bericht. *AANBOD ONDER VOORWAARDEN *AANBOD

Nadere informatie

581,- Gratis bezorgd in Nederland

581,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS combi-magnetron rvs inbouw HB84H501 581,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens HB84H501 is een inbouw

Nadere informatie

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt Compact gamma Uw creatieve keuken Combineer de toestellen die u nodig hebt Combi Microgolfoven Zin om de grenzen van uw creativiteit te verkennen en uw gasten te verrassen met een culinaire totaalervaring?

Nadere informatie

AEG ProBlack Méér dan zwart

AEG ProBlack Méér dan zwart AEG ProBlack Méér dan 2 AEG ProBlack, In de hedendaagse moderne, lichte keuken brengen de nieuwe, hoogglans e toestellen van AEG een verrassend accent. Het exterieur van glas wordt gecombineerd met geannodiseerde,

Nadere informatie

904,- AEG kookplaat inductie inbouw HK654403XB. Bezorgopties. Beschrijving. Inbouwen excl. aansluitmateriaal + 79,50 Aansluitmateriaal

904,- AEG kookplaat inductie inbouw HK654403XB. Bezorgopties. Beschrijving. Inbouwen excl. aansluitmateriaal + 79,50 Aansluitmateriaal AEG kookplaat inductie inbouw HK654403XB 904,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Inbouwen excl. aansluitmateriaal + 79,50 Aansluitmateriaal Elektra perilex stekker + 18,00 Beschrijving De Aeg HK654403XB

Nadere informatie

Huisselectie 2014. koelen vriezen koken afzuigen afwassen

Huisselectie 2014. koelen vriezen koken afzuigen afwassen Zonvilla Huisselectie 2014 koelen vriezen koken afzuigen afwassen Blue Select keukenapparatuur EBE 50 Energieklasse: A Afmeting: 59,5, x 59,5 x 57,5 cm 7 programma s Hetelucht circulatie RVS 65 liter 1

Nadere informatie

1069,- Gratis bezorgd in Nederland

1069,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH oven met magnetron CMG636NS2 1069,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Bosch CMG636NS2 is een luxe bakoven

Nadere informatie

1199,- Gratis bezorgd in Nederland

1199,- Gratis bezorgd in Nederland BOSCH koelkast rvs KGN49AI40 1199,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op etage + 24,00 Wijzigen draairichting + 48,00 Beschrijving

Nadere informatie

TOPPERS Januari

TOPPERS Januari TOPPERS 2014 Januari Contents WASHING L87405FL Wasautomaat Inox paneel 1400 t/min A+++-20% Protex Plus trommel 10 kg Large LCD Display Inverter motor Direct spray Stoomprogramma Woolmark label Gold 999,-

Nadere informatie

Huisselectie 2015. koelen vriezen koken afzuigen afwassen

Huisselectie 2015. koelen vriezen koken afzuigen afwassen Huisselectie 2015 koelen vriezen koken afzuigen afwassen EBE 50 Afmeting: 59,5, x 59,5 x 57,5 cm 7 programma s Hetelucht circulatie RVS 65 liter 1 rooster 299,- EBE 60 Afmeting: 59,5, x 59,5 x 57,5 cm

Nadere informatie

Vaatwassers VAATWASSERS. Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting. Inbouwbreedte 45 CM. Energieefficiëntieklasse

Vaatwassers VAATWASSERS. Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting. Inbouwbreedte 45 CM. Energieefficiëntieklasse Vaatwassers 143 VAATWASSERS 55 CM Inbouwbreedte 45 CM Inbouwhoogte Uitgestelde start Binnenverlichting Energieefficiëntieklasse A+ verbruikt 11% minder energie dan een vergelijkbaar A-klasse model. AUTO

Nadere informatie

Vrijstaande toestellen / 2015

Vrijstaande toestellen / 2015 Vrijstaande toestellen / 2015 INHOUDSTAFEL WASSEN & DROGEN VAATWASSERS KOELEN FORNUIZEN SERVICE 5 9 10 17 19 Wasmachines 5 Wasmachine Toplade 6 Droogkasten 7 Toebehoren 6 Koel/vriescombinaties 10 Eendeurkoelkasten

Nadere informatie

OVENS. KOOKPLATEN. DAMPKAPPEN. KOELING. VAATWAS. KRANEN EN SPOELBAKKEN

OVENS. KOOKPLATEN. DAMPKAPPEN. KOELING. VAATWAS. KRANEN EN SPOELBAKKEN OVENS. KOOKPLTEN. DMPKPPEN. KOELING. VTWS. KRNEN EN SPOELBKKEN 2016 Neem een kijkje op www.electrolux-projects.be voor alle brochures en technische fiches OVENS ZOB10401XK Conventionele oven Energieklasse

Nadere informatie

Eindereeksen WITGOED 12/06/2017 tot einde voorraad

Eindereeksen WITGOED 12/06/2017 tot einde voorraad WF 71F5E5P4W 556/110142 TKB 650 WP 539/120320 GT288WH 523/530423 SKS81000FO 536/311329 Eindereeksen WITGOED 12/06/2017 tot einde voorraad EcoBubble TM Wasmachine - 7 kg - 1400 tpm - Smart Check-functie

Nadere informatie

930,- Gratis bezorgd in Nederland

930,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vrieskast GS54NAW41 930,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude koelkast retour Uitpakken & installeren 19,00 gratis Levering op etage + 24,00 Wijzigen draairichting + 38,00 Beschrijving

Nadere informatie

Kernassortiment 2013 Kernassortiment 2014

Kernassortiment 2013 Kernassortiment 2014 2013 Kernassortiment 2014 Kernassortiment 2014 Gaskookplaten 5 Elektro- en Keramische kookplaat 7 Inductiekookplaten 9 Oven & magnetron 10 Afzuigkappen 12 Koelkasten 15 Vaatwasser 20 Garantie 21 De informatie

Nadere informatie

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00

693,- AEG vaatwasser inbouw F56322IM0. Bezorgopties. Beschrijving. Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 AEG vaatwasser inbouw F56322IM0 693,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving Prijstechnisch zeer interessante inbouw

Nadere informatie

ONTDEK ONZE SUPERDEALS

ONTDEK ONZE SUPERDEALS Geldig van 01/07/2014 t.e.m. 31/07/2014 ONTDEK ONZE S DROOGKAST T76485IH2 Warmtepompdroogkast - A+ - Condensatie-efficiëntieklasse A - 8 kg - Medium Alternerende trommelbeweging - Startuitstel tot 20u

Nadere informatie

ONTDEK ONZE SUPERDEALS

ONTDEK ONZE SUPERDEALS Geldig van 01/07/2014 t.e.m. 31/07/2014 ONTDEK ONZE S DROOGKAST T76485IH2 Warmtepompdroogkast - A+ - Condensatie-efficiëntieklasse A - 8 kg - Medium LCD - Inverter Motor - ProTex trommel - Alternerende

Nadere informatie

Collectie Keukeninbouwapparaten

Collectie Keukeninbouwapparaten Collectie 2016 Keukeninbouwapparaten Welkom Index Indesit biedt je betrouwbare oplossingen, wanneer je ze nodig hebt. MAGNETRONS P06 OVENS & FORNUIZEN P04 KOOKPLATEN P08 AFZUIGKAPPEN P10 KOELKASTEN P12

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Wat is nieuw Hoe uitdagend ook de vaat, laat het afwassen maar over

Nadere informatie

Vrijstaande keukenapparatuur

Vrijstaande keukenapparatuur Vrijstaande keukenapparatuur Bribus Keukens Ook voor vrijstaande apparatuur Bij Bribus vindt u degelijke keukens voor scherpe prijzen. Maar wist u dat we naast inbouw apparatuur ook vrijstaande apparaten

Nadere informatie

4-pits gaskookplaat IKG6010RVS. vlambeveiliging. Advies: 299,- Actie: 199,- 5-pits gaskookplaat IKG7020WRVS

4-pits gaskookplaat IKG6010RVS. vlambeveiliging. Advies: 299,- Actie: 199,- 5-pits gaskookplaat IKG7020WRVS 4-pits gaskookplaat IKG6020RVS 4-pits gaskookplaat IKG6010RVS 4-pits gaskookplaat IKG6012WGRVS bandstalen pandragers vlambeveiliging bandstalen pandragers vlambeveiliging gietijzeren pandragers krachtige

Nadere informatie

BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS. De GROOTSTE van Nederland. Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR

BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS. De GROOTSTE van Nederland. Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR BUDGETPLAN INBOUWAPPARA TUUR EN KEUKENS De GROOTSTE van Nederland Dat kan,.. alleen bij Budgetplan! www.budgetplan.nl ONLINE CATALOGUS KEUKENS & INBOUWAPPARATUUR EEN KEUKEN VOOR ELK BUDGET Bauknecht inbouw

Nadere informatie

599,- Gratis bezorgd in Nederland

599,- Gratis bezorgd in Nederland ELECTROLUX kookplaat inductie EHH6340XOK 599,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Inbouwen excl. aansluitmateriaal + 79,50 Aansluitmateriaal Elektra perilex stekker + 18,00 Beschrijving De Electrolux

Nadere informatie

Appareils ménagers Leonard 2012 Leonard Huishoudelijke apparaten 2012

Appareils ménagers Leonard 2012 Leonard Huishoudelijke apparaten 2012 L_PTL12_C03_NL_P_TOKIOK_L_PTL12_C03_NL_P_TOKIOK 01.08.11 11:59 Seite 17 Appareils ménagers Leonard 2012 Leonard Huishoudelijke apparaten 2012 L_PTL12_C03_NL_P_TOKIOK_L_PTL12_C03_NL_P_TOKIOK 01.08.11 11:59

Nadere informatie

1085,- Gratis bezorgd in Nederland

1085,- Gratis bezorgd in Nederland SMEG oven inbouw creme SF6922PPZE 1085,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Smeg SF6922PPZE is een in creme kleur

Nadere informatie

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie.

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. EASY AFWASSEN 107/120 Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. Volledig integreerbare vaatwassers 112 Vaatwasser 45 cm 115 Integreerbare vaatwasser 115 Overzichtstabel 116 AFWASSEN

Nadere informatie

699,- Gratis bezorgd in Nederland

699,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS vaatwasser inbouw verhoogd SX69M032NL 699,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 95,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens SX69M032NL is een

Nadere informatie

Conventionele Collectie

Conventionele Collectie Conventionele Collectie Masterchef XL Freestanding Module Six-Four Masterchef XL Niemand begrijpt beter dan hoe belangrijk de perfecte mix van vorm en functie is. De Masterchef XL heeft alle kenmerken

Nadere informatie

Prijs op aanvraag. SIEMENS afzuigkap inbouw rvs LB Bezorgopties. Beschrijving. Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal

Prijs op aanvraag. SIEMENS afzuigkap inbouw rvs LB Bezorgopties. Beschrijving. Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal SIEMENS afzuigkap inbouw rvs LB89585 Prijs op aanvraag Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens LB89585 is een inbouw

Nadere informatie

4-pits gaskookplaat IKG6010RVS. vlambeveiliging. Advies: 299,- Going: 199,- 5-pits gaskookplaat IKG7020WRVS

4-pits gaskookplaat IKG6010RVS. vlambeveiliging. Advies: 299,- Going: 199,- 5-pits gaskookplaat IKG7020WRVS 4-pits gaskookplaat IKG6020RVS 4-pits gaskookplaat IKG6010RVS 4-pits gaskookplaat IKG6012WGRVS bandstalen pandragers vlambeveiliging bandstalen pandragers vlambeveiliging gietijzeren pandragers krachtige

Nadere informatie

Thought for food. Nederlands

Thought for food. Nederlands Thought for food Nederlands Welke functies? Conventionele elektrische oven (boven- en onderwarmte) In een conventionele elektrische oven komt de warmte van boven en van onder. Omdat de warmte stijgt is

Nadere informatie

973,- Gratis bezorgd in Nederland

973,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS oven met magnetron inbouw CM633GBW1 973,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Oude apparaat retour Inbouwen + 69,00 Levering op verdieping + 24,00 Beschrijving De Siemens CM633GBW1 is een

Nadere informatie

195,- Gratis bezorgd in Nederland

195,- Gratis bezorgd in Nederland BAUKNECHT afzuigkap vlakscherm DNHV5460SG 195,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 120 mm. + 27,00 Beschrijving Vlakscherm

Nadere informatie

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven)

C92GMXNL8. Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) Vrijstaand fornuis 90 cm v.v. dubbele oven Roestvrijstaal Energieklasse A (grote oven) Energieklasse A (kleine oven) EAN13: 8017709150136 Gaskookplaat: 6 branders: 1 wokbrander linksvoor 4,00 kw 1 sterke

Nadere informatie

KOOKPLATEN KOKEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN ONDERHOUDSTIP

KOOKPLATEN KOKEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN ONDERHOUDSTIP KOKEN KOOKPLATEN MODERN EN ULTRASNEL INDUCTIEKOOKPLATEN Inductie warmt alleen op wat echt warm moet worden: de onderkant van uw pan. De zone rond de hete pan blijft koel en kan veilig aangeraakt worden.

Nadere informatie

Huisselectie koelen vriezen koken afzuigen afwassen

Huisselectie koelen vriezen koken afzuigen afwassen Huisselectie 2016 koelen vriezen koken afzuigen afwassen EBE 50 Afmeting: 59,5, x 59,5 x 57,5 cm 7 programma s Hetelucht circulatie RVS 65 liter 1 rooster 309,- EBE 60 Afmeting: 59,5, x 59,5 x 57,5 cm

Nadere informatie

KOELING, EN FORNUIZEN 2017 SELECTIVE PARTNER

KOELING, EN FORNUIZEN 2017 SELECTIVE PARTNER KOELING, VAATWASSERS EN FORNUIZEN 2017 SELECTIVE PARTNER 2 - AEG - SELECTIVE PARTNER - KOELING CUSTOMFLEX Creëer uw eigen, perfect ingerichte koelkast met het CustomFlex -opbergsysteem. Met dit unieke

Nadere informatie

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt

Uw creatieve keuken. Combineer de toestellen die u nodig hebt Compact gamma Uw creatieve keuken Combineer de toestellen die u nodig hebt Combi Microgolfoven Zin om de grenzen van uw creativiteit te verkennen en uw gasten te verrassen met een culinaire totaalervaring?

Nadere informatie

product sector PRODUcT TYPE KoKen/ AfZUIGKAPPEN

product sector PRODUcT TYPE KoKen/ AfZUIGKAPPEN 99 product sector PRODUcT TYPE KoKen/ AfZUIGKAPPEN 99 WANDAfZUIGKAPPEN 104 BLOKAfZUIGKAPPEN 106 ScHOUWAfZUIGKAPPEN 112 EILANDAfZUIGKAPPEN 114 VLAKScHERM AfZUIGKAPPEN 117 ScHOUWAfZUIGUNITS 118 GEINTEGREERDE

Nadere informatie

Huisselectie koelen vriezen koken afzuigen afwassen

Huisselectie koelen vriezen koken afzuigen afwassen Huisselectie 2014-2015 koelen vriezen koken afzuigen afwassen EBE 50 Afmeting: 59,5, x 59,5 x 57,5 cm 7 programma s Hetelucht circulatie RVS 65 liter 1 rooster 279,- EBE 60 Afmeting: 59,5, x 59,5 x 57,5

Nadere informatie

Jouw leven, jouw smaak

Jouw leven, jouw smaak Dit is ETNA! Kies je voor ETNA, dan kies je voor ruim 155 jaar ervaring in het ontwikkelen van keukenapparatuur. Een nuchter, oer-hollands merk met maar een doel voor ogen: kwaliteit binnen handbereik

Nadere informatie

Ovens A -30% A -20% A Energieklasse A - A -10% KOKEN / OVENS

Ovens A -30% A -20% A Energieklasse A - A -10% KOKEN / OVENS Ovens 9 A Energieklasse A - laag energieverbruik. De meeste AEG s zijn zelfs maar liefst 20% zuiniger, en sommige s zelfs 30% zuiniger dan de ondergrens voor energieklasse A. A -10% 10% zuiniger dan de

Nadere informatie

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem.

Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glasscare systeem. pagina 1 van 5 SIEMENS SIEMENS 2014-12-08 SpeedMatic Vaatwasser 60 cm Volledig integreerbaar speedmatic vaatwasser met aquastop voor gegarandeerd levenslange bescherming tegen waterschade en met het moderne

Nadere informatie

488,- Gratis bezorgd in Nederland

488,- Gratis bezorgd in Nederland SIEMENS afzuigkap vlakscherm rvs LI67RA560 488,- Gratis bezorgd in Nederland Bezorgopties Montage o.b.v. nacalculatie +uurtarief Aansluitmateriaal Luchtafvoer set ø 150 mm. + 29,00 Beschrijving De Siemens

Nadere informatie