Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN. Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nummer 13 jaargang 6 ALGEMEEN Een dank aan alle ouders die hebben mee geholpen om het wandelfestijn A4D weer tot een succes te maken.

2 Vakantierooster schooljaar Herfstvakantie groep 1 t/m 4 8 oktober 2014 t/m 17 oktober 2014 Herfstvakantie groep 5 t/m 8 13 oktober 2014 t/m 17 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december 2014 t/m 2 januari 2015 de vrijdagmiddag 19 december voor de kerstvakantie is vrij. Voorjaarsvakantie groep 1 t/m 4 18 februari 2015 t/m 27 februari 2015 Voorjaarsvakantie groep 5 t/m 8 23 februari 2015 t/m 27 februari 2015 Goede Vrijdag 3 april 2015 Tweede Paasdag 6 april 2015 Meivakantie (2 weken) 27 april 2015 t/m 8 mei 2015 Hemelvaart 14 mei 2015 Tweede Pinksterdag 25 mei 2015 Zomervakantie 6 juli 2015 t/m 16 augustus 2015 de vrijdagmiddag 3 juli voor de zomervakantie is vrij. Sportkleding Veel kinderen hebben meegedaan met buitenschoolse sportactiviteiten en daarbij gebruik gemaakt van de sportkleding van de school. We hebben een aantal sets niet terug gekregen. Wilt u nog even kijken of er sportkleding van school bij u thuis ligt en zorgen dat het alsnog wordt ingeleverd? Activiteitencommissie (ouderraad) Beste ouders, De ouderraad (OR) die vanaf volgend jaar activiteitencommissie (AC) zal gaan heten, is dringend op zoek naar versterking. We zoeken enthousiaste actieve ouders die zich willen inzetten bij het opzetten, begeleiden en organiseren van activiteiten binnen en buiten de school. Als lid van de AC neem je één of meerdere activiteiten onder je hoede waar je affiniteit mee hebt. Als een activiteit van de grond moet komen, ben je het aanspreekpunt van de commissie. Je werft via de klassenouders hulp en binnen de commissie van de activiteit denk je mee over hoe de activiteit vorm wordt gegeven. Ongeveer 6 avonden per jaar vergadert de AC samen met de school (directie en leerkrachten) over de totstandkoming van de verschillende activiteiten. Daarnaast kom je nog een aantal keer samen om de activiteit die je onder je hoede hebt samen met school vorm te geven.

3 De activiteiten die door de AC worden georganiseerd, worden betaald van de ouderbijdrage. De ouderbijdrage bestaat uit twee delen: De bijdrage voor het schoolreisje en een bijdrage van 23,- voor andere activiteiten. Het onderstaande figuur laat zien hoe dit geld ongeveer wordt besteed. Het komende schooljaar zal de AC een grote rol vervullen bij de volgende activiteiten: Sinterklaas, Kerst, de Kinderboekenweek, het schoolschaatsen, de jaarlijkse themaavond voor ouders, Pasen, de koningsspelen, avondvierdaagse en de klussengroep. Om al deze activiteiten te laten slagen, hebben we uw hulp hard nodig. Lijkt het u leuk om deel te nemen in de AC of wilt u meer informatie? Mail ons! acliduinaschool@gmail.com Een eerste concreet plan is om de schoolreis van de groepen 3 t/m 7 naar het begin van het schooljaar te halen. Om budget te creëren om deze uitgave van de schoolreis zo vroeg in het jaar te kunnen bekostigen, gaan wij u vragen de ouderbijdrage z.s.m. in het nieuwe schooljaar te betalen. Met vriendelijke groet, De activiteitencommissie Liduinaschool Tegemoetkoming schoolkosten In het stukje hierboven heeft u al kunnen lezen dat de oudervereniging aan het begin van het schooljaar uw ouderbijdrage wil innen. Mochten deze onvermijdbare schoolkosten voor uw financiële situatie een probleem vormen dan kunt u een tegemoetkoming aanvragen bij de gemeente Haarlem. U kunt hiervoor terecht op

4 Per kind kunt u per schooljaar maximaal 1 keer 50 (basisonderwijs) of 100 (voortgezet onderwijs) krijgen. De tegemoetkoming schoolkosten kunt u per kind 1 keer per schooljaar aanvragen. Voor meer informatie neemt u contact op met de afdeling Sociale Zaken en Werkgelegenheid, telefoonnummer Via dezelfde gemeentesite is het ook mogelijk een bijdrage te ontvangen in het geval uw kind(eren) huiswerkbegeleiding of bijles nodig hebben. Schaatsen Op vrijdag 26 september is er vanaf uur de mogelijkheid voor de kinderen uit de groepen 6 t/m 8 (huidige 5 t/m 7 groepen) om gratis te schaatsen op de Kennemer ijsbaan. Dit is voorafgaand aan de opening van de schaatsbaan. Het wordt georganiseerd door het Jeugdsportfonds. Er is ons gevraagd te inventariseren in hoeverre er belangstelling voor zou zijn om deel te nemen. Indien uw zoon of dochter interesse heeft, wilt u dit dan laten doorgeven aan de huidige leerkracht van uw kind. Muziek Lab Kinderorkest opent festival Zomer in de Zaanen 28 juni om uur Op 28 juni is de allereerste uitvoering van het Muziek Lab Kinderorkest in Haarlem Noord. Het kinderwijkorkest is dit voorjaar gestart voor alle kinderen die deelnemen aan de naschoolse muzieklessen van Muziek Lab/Hart in Haarlem Noord. Leerlingen uit groep 5 en 6 van basisscholen Cirkel, Liduina, Wilgenhoek en Willem van Oranje spelen nu samen in het eerste Muziek Lab Kinderorkest. Het IKI-project van Hart wordt mogelijk gemaakt dankzij de subsidieregeling Kinderen Maken Muziek. Het doel van het project is om meer kinderen de kans te bieden om een muziekinstrument te bespelen en samen te spelen met andere kinderen in de wijk. Wij nodigen u van harte uit om de eerste uitvoering van het kinderorkest bij te wonen op 28 juni van tot uur. Schoolfotograaf Op verzoek van school heeft de Ouderraad een nieuwe schoolfotograaf gekozen. Het komende schooljaar maakt Anneke Bosma de schoolfoto's. Anneke is zeer ervaren in het maken van schoolfoto's en heeft een eigen fotostudio in de Waarderpolder. We hebben voor de "broertje/zusje" foto gekozen voor een nieuwe opzet. Deze foto wordt niet meer tijdens schooltijd gemaakt. In plaats hiervan zijn er een aantal data gereserveerd waarvoor u zich kunt inschrijven. Op dat tijdstip zijn naast uw kinderen die op de Liduinaschool zitten ook kleine/grote broers en zussen welkom voor een gezinsfoto. De afhandeling van de foto's gaat via internet. U krijgt een inlogcode waarmee u thuis uw foto's kunt bestellen. Anneke komt op maandag 25 augustus op het Timor en dinsdag 26 augustus op het Juno.

5 De volgende data zijn gereserveerd voor de gezinsfoto: Woensdag 20 augustus Dinsdag 26 augustus Woensdag 27 augustus Vanaf vrijdag 15 augustus is de intekenlijst in Digiduif beschikbaar. Noteer alle data vast in uw agenda! Buitenspeeldag Stuyvesantstraat De Buitenspeeldag in de Stuyvesantstraat was ook dit jaar een groot succes. Door het zonnige weer, maar vooral ook door alle aangeboden hulp, konden vele buurtkinderen een middag vullen met knutselen, timmeren, schminken, verven, bowlen of andere leuke spellen. Dit lukt alleen door de belangeloze inzet van de sponsors, ondernemingen uit de buurt en ongeveer 40 vrijwilligers. Zonder hun bijdrage, in welke vorm dan ook, beleefden de (dit jaar meer dan 600!) kinderen een fantastische dag. Dat is goud waard. En moet blijven bestaan. Echter, ziet het er toch naar uit dat dit de laatste keer was. Want na 12 jaar organisatie door Rieca Roerdink, zijn we heel dringend op zoek naar een opvolg(st)er. De kinderen van Rieca zijn deze dag ontgroeid. Maar heel veel andere kinderen nog niet. Zij beleven nog zoveel plezier op deze dag. Uw (klein)kinderen ook? Twijfel dan niet en meld je aan. Samen kunnen we alle mogelijkheden bespreken. Want zonder nieuwe opvolg(st)er of meerdere opvolg(st)ers ziet het ernaar uit dat dit de laatste buitenspeeldag was. Is de hele organisatie van dit evenement misschien teveel voor jou alleen? Geen probleem! Er zijn meerdere ouders die er zo over denken. Maar samen staan we sterk en wellicht krijgt de buitenspeeldag door jullie gezamenlijke inzet, een nieuwe kans. Meld je dus snel aan via: We komen er zeker uit! Graag tot volgend jaar, ik kom zeker kijken en zal jullie helpen als er vragen zijn! Rieca Roerdink PS: Meer informatie en foto s vind je op onze Facebook-pagina! (Buitenspeeldag Stuyvesantstraat) ALGEMEEN TIMOR Bibliotheek Een aantal ouders dat in de Timor trouw de bieb verzorgt neemt afscheid daar hun kind de basisschool verlaat. Er is dus versterking nodig om iedere week de bieb in de Timor draaiende te houden (op de maandagochtend). Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij liduina1@liduinaschool.nl Vóór 30 juni zal er weer een boekenverkoop in de hal plaats vinden.

6 Speelplein Het aanbrengen van de coatings die nodig zijn voor Speelplein14 wordt in de eerste week van de zomervakantie uitgevoerd. Het bijbehorende speelmateriaal is inmiddels geleverd. Het zit nog in de verpakking, dus dat wordt een verrassing. In de laatste week van de zomervakantie wordt er een nieuwe kleuterberging op het plein geplaatst. Voor de kleuters worden er ook drie duikelrekken geplaatst. Kortom, dan wordt het tijd om het plein feestelijk te gaan openen. Over de precieze datum zullen we u z.s.m. na de zomervakantie berichten. Wel is al duidelijk dat een speciale gast (bekende Nederlander) de opening van het Speelplein14 in september zal verrichten. De laatste nieuwtjes die van belang zijn zult u nog via een laatste Nieuwsbrief voor het einde van dit schooljaar ontvangen.

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Nieuwsbrief Juni Beste ouder(s) / verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Schoolreisje Vrijwillige ouderbijdrage Eerste Heilige Communie

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

augustus Schooljaar Nijmeegse School Vereniging Lamastraat PP Nijmegen Website:

augustus Schooljaar Nijmeegse School Vereniging Lamastraat PP Nijmegen Website: augustus 1 D 17 D 2 W 18 V 3 D 19 Z 4 V 20 Z 5 Z 21 M 6 Z 22 D 7 M 23 W 8 D 24 D 9 W 25 V 10 D 26 Z 11 V 27 Z 12 Z 28 M Start nieuwe schooljaar 13 Z 29 D 14 M 30 W 15 D 31 D 16 W september 1 V 17 Z 2 Z

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

DapperKlapper 1-8 september 2017

DapperKlapper 1-8 september 2017 DapperKlapper 1-8 september 2017 Belangrijke data woensdag 6 september start schooljaar 2017-2018 vrijdag 29 september woensdag 4 oktober donderdag 5 oktober vrijdag 20 oktober tot en met maandag 30 oktober

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 0 Start schooljaar Schoolfotograaf 0 SEPTEMBER Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse 0 Studiedag: alle kinderen vrij! Schoolreis 0 OKTOBER 0 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne

Kalender schooljaar Basisonderwijs Het Prisma Fioringras DR Borne Kalender schooljaar 2018-2019 Beste ouders, Bij deze de kalender voor het schooljaar 2018-2019. In deze kalender vindt u een overzicht van de geplande activiteiten, vakanties en vrije dagen. Ook ziet u

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6

De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Dinsdag 20 september Muziekinstrumenten kennismakingsles groep 5 en 6 Ouderinfo De Piramide Boerhaave veelzijdig en kleurrijk! Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023-5330297 www.piramide-boerhaave.nl facebook: piramide boerhaave Ouderinfo 1: 2 september 2016 Belangrijke

Nadere informatie

schooljaar

schooljaar schooljaar 2015-2016 03 04 05 06 07 08-09 10 11 12 13 14 15-16 17 18 19 20 21 22-23 Sail Sail Sail Sail Eerste schooldag Continuerooster: kinderen vrij vanaf 14.00 uur Luizen Continuerooster: kinderen

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER

INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER September 2011 INFORMATIE OVER OUDERVERENING OPENBARE BASISSCHOOL DE PIONIER Er is op onze school een oudervereniging (OV) waarvan iedere ouder, met een kind op onze school, automatisch lid is. Binnen

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 2018 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2017 dinsdag 1 Zomervakantie woensdag 2 Zomervakantie donderdag 3 Zomervakantie vrijdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s) Jaarplanning Schooljaar 2017-2018 ouder(s)-verzorger(s) Augustus 2017 31 Dinsdag 1 Woensdag 3 Donderdag 3 Vrijdag 4 32 Maandag 7 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 33 Maandag 14 Dinsdag 15 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster augustus 2015 24 Maandag 25 Dinsdag 26 Woensdag 27 Donderdag 28 Vrijdag 29/30 Weekend 31 Maandag Maandrooster september 2015 Maandag 01 Dinsdag 02 Woensdag Studiedag Leader in Me 03 Donderdag

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom 2018 augustus 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Welkom Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 01 02 Informatieavond 2018 september 27 28 29

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon!

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon! Nieuwsbrief 8 maandag 5 vrijdag 9 oktober Beste ouders, Deze week is afgesloten met prachtig weer. Dus mochten we af en toe even extra genieten van de najaarszon! 8 Volgende week begint met een gouden

Nadere informatie

Informatieboekje CBS De Tamboerijn

Informatieboekje CBS De Tamboerijn Informatieboekje CBS De Tamboerijn schooljaar 2015/2016 De Tamboerijn Westerstraat 3 4201 GT Gorinchem (0183) 632465 www.tamboerijn.nl directie@tamboerijn.nl Beste ouders, verzorgers, Het jaar 2015/2016,

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders, v L.Stirum

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders, v L.Stirum SAM Jaarplanner Schooljaar 2016 2017 Ouders, v L.Stirum Augustus 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 Start

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 16 Maart 2018 nummer 12 In dit nummer Datum schoolreisje Extra vrije dagen Pasen PSV plaatjes Grote rekendag Kangeroewedstrijd Jarigen Belangrijke data: 22 maart inloop kleuters 30 maart goede vrijdag

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender en belangrijke data Hier vindt u de jaarkalender met belangrijke data. Via de nieuwsbrieven en website houden wij u na de zomervakantie op de hoogte over enkele festiviteiten die nog worden

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken

Belangrijke data. Gevonden voorwerpen Eemstraat. Woensdag studiedag. Kleuterbouw Reviusstraat. Dag na Hemelvaart. Inschrijven 10 minutengesprekken NUMMER 08 JAARGANG 28 24 oktober 2014 Belangrijke data 29 oktober studiedag team alle kinderen vrij 29 oktober start inschrijving 10 min. gesprekken 30 oktober klassen- en portretfoto Eem 31 oktober klassen-

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief 10 19 juni 2019 Beste jongens en meisjes, ouders en leerkrachten, Dit is al weer de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Nog iets meer dan twee weken en dan zit schooljaar 2018-2019 er op. Wat

Nadere informatie

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht JAARKALENDER 2016 2017 Lindelaan 54 1231CM Loosdrecht 035-5823005 www.obsdelinde.nl info@obsdelinde.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 September 2018 1 zomervakantie 2 Einde zomervakantie 3 studiedag 1 alle kinderen vrij 4 Eerste schooldag

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie