Boegspriet. Beste ouders/verzorgers, In deze Boegspriet vindt u informatie over de Pinkstervakantie en nog wat andere schoolzaken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Boegspriet. Beste ouders/verzorgers, In deze Boegspriet vindt u informatie over de Pinkstervakantie en nog wat andere schoolzaken."

Transcriptie

1 Boegspriet Nummer 19 6 juni 2014 Basisschool De Driemaster Beste ouders/verzorgers, In deze Boegspriet vindt u informatie over de Pinkstervakantie en nog wat andere schoolzaken. De Pinkstervakantie Dit weekend is het Pinksteren. De kinderen hebben 2 e Pinksterdag (maandag) altijd al vrij en aangezien het team van de Driemaster op dinsdag een studiedag heeft zien we alle kinderen graag weer op woensdag, 11 juni terug op school! Ouderbijeenkomst Vanuit de ouderkamer is er afgelopen donderdag een ouderbijeenkomst geweest over buitenspelen. De opvoedadviseur van Combiwel voor De Banne, Naomi Zweers verzorgde een presentatie. Verderop in deze Boegspriet vindt u hier een overzicht van. Schoolreisjes van groepen 1 t/m 5 De schoolreisjes van de groepen 1 t/m 5 zijn prima verlopen. De groepen 1/2 hebben prima weer gehad; de groepen 3/4 kregen af en toe een buitje over zich heen en voor de groepen 5 was het in Drievliet wel heel erg nat! De kinderen hebben zich ondanks de regen toch uitstekend vermaakt. Olympische Dag De kinderen van groep 8 doen op 20 juni mee met de Olympische Dag. De kinderen hebben uit een groot aantal sporten gekozen wat ze op deze dag aan activiteiten willen gaan doen. De kinderen moeten goed op tijd op school zijn en we hopen tegen uur weer terug bij school te zijn. Wilt u hier rekening mee houden? 10-minutengesprekken Volgende week vrijdag krijgt u van uw kind een briefje met daarop de uitnodiging voor het laatste 10- minutengesprek van dit schooljaar. De gesprekken zijn in de week van 23 juni. NSA In verband met de studiedag van dinsdag 10 juni gaan de NSA activiteiten op deze dag niet door. De schoolfotograaf U kunt nog tot vrijdag 13 juni de machtiging of de schoolfoto s inleveren in de grijze bak in de zitkuil. Er zijn een paar ouders, die vorig jaar de foto s niet betaald hebben. Deze kinderen krijgen de foto niet mee. U kunt de foto ophalen bij de directie of administratie. U krijgt de foto s mee als u de machtiging invult voor de foto s van vorig jaar en van dit jaar. Op maandag 16 juni komt de fotograaf nog een keer terug om een groepsfoto van groep 4B te maken en foto s van kinderen die afwezig waren. Avondvierdaagse De avondvierdaagse zit er weer op. Met één dag regen hebben we het weer getroffen. Via deze weg willen we de volgende bedrijven heel erg bedanken voor hun sponsering en leuke attenties. Supermarkt Plus/Sloten voor de leuke poppetjes. Zorginstelling Amsta voor de goed gevulde tasjes. Cordaan en Framona voor de mooie pennen.

2 Tevens willen we ook de hulpouders bedanken en bedankt voor het maken van de Loombandjes door Minke, Stephanie en Donny. Leuk was om te zien dat er veel leerkrachten van de Driemaster meeliepen. Het was jammer dat de stroomgenarator niet werkte zoals wij hoopten, waardoor de porties poffertjes erg klein waren, maar wij hebben het weer leuk gevonden. Voor Ignace was het de laatste keer zijn dochter verlaat onze school. We hopen volgend jaar weer op zoveel wandelaars. Tot dan! Ignace, Alida en Carla Viering juffendag groepen 6 Maandag 16 juni vieren de groepen 6 de verjaardagen van de juffen. Voor s avonds staat er een barbecue gepland. Ouders zullen hier binnenkort meer informatie over ontvangen via de mail. Tevens nemen we afscheid van meester Rick. We zullen hem missen. Luizen. In de onderbouw hebben we op dit moment een paar kinderen met luizen. We hebben lang geen last gehad van luizen en hopen ze nu ook zo snel mogelijk de school weer uit te krijgen. We vragen u alert te zijn op luizen en uw kind regelmatig te controleren. Als uw kind luizen heeft, geeft u dit dan zo snel mogelijk door aan de leerkracht. Ook moet u meteen met een behandeling starten. Op de website van het landelijk steunpunt hoofdluis kunt u informatie vinden over de juiste behandeling. Namens het hele team van de Driemaster wens ik u een fijn weekend. Justa Heijm. Jarigen De jarige voor de komende weken zijn : Drazic de Grundt (08-06), Jada van Dijk & Jazzlynn Kelly (09-06), Afnane Beleshain & Caner Ozturk & Yasmin Kreulen (10-06), Abraam Tadros (12-06). Rosalie Sluijer (13-06), Lana Abdullah (16-06), Faris Karram (17-06), Nail Nair Rrami (18-06) Masmah Khan & Danitio Moore & Robin de Vries (20-06) Allemaal van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag toegewenst! School Overblijf Ouderfonds Oec. Basisschool de Driemaster, Binnenvaart 1, 1034 SG, Amsterdam telefoon , fax: , info@3master.nl, website: overblijf@3master.nl Ouderfonds rekeningnr. NL67INGB , t.n.v. Ouderfonds Driemaster Voor vragen m.b.t. ouderbijdragen: tel (iedere werkdag na uur) of joycejellema@kpnmail.nl.

3 De lievelingsplekken van groep 6a Wij hebben voor het project van de schoolschrijver onze lievelingsplekken beschreven in een gedicht Frankrijk Irak Thuis Frankrijk Lekker warm Ik ga er bijna elke zomer, Vakantie naar toe. Het zwemmen Het vissen op het strand, Ik ga nu er niet zo vaak naartoe, Maar het blijf mijn lievelingsplek. Altijd fijn Frankrijk Mijn lievelingsplek is mijn eigen land. Daar wonen mijn familie en het is lekker warm. Ik ben gewend aan Irak en de warmte. Ik wil een uitdaging en Irak is een uitdaging. Want het is te warm en als je in de auto gaat is het nog warmer. Mijn lievelingsplek is Irak. Thuis vind ik het leukst. Ik kan computeren en xboxen. En lekker tv kijken en eten en drinken. Het leukst vind ik gamen. En als mijn moeder gaat winkelen ga ik nooit mee, want alleen thuis is het leukst. Lano Niels Maria De Speeltuin Marokko Tanger Ik speel daar vaak met mijn vrienden. Ik speel voetbal daar met mijn vrienden. Ik maak een slijding en scoor. Het stond 1-0 voor mij. 5 minuten later scoorde de tegen ploeg. En toen moest ik naar binnen. Amine Als ik van de trap loop, dan doe ik de deur open en zie ik in de verte al het speeltuintje. Ik en me neef lopen er naartoe. Maar dan is het al bijna half zes en moeten we gaan eten. Dat vind ik jammer. In de vroege ochtend stond ik op en kon ik langer spelen. Sara Het is hier altijd warm s Nachts zijn er mooie sterren Met allemaal paarden en ezels De moskees zijn prachtig En ik speel vaak in het zwembad En er is vaak lekker eten Tanger is leuk Tanger is leuk Monsif Voetballen Op het plein De speelkamer De witte doelen Het glanzen van schoenen De handschoenen van de keeper De spelers op het veld De kijkers op de tribune Op het plein voetbal ik altijd. Met mijn vrienden en soms ga ik schommelen Ik vind het daar erg leuk. Ik vind de speelkamer een mooi plek. Je verveelt je er nooit. Ik speel er met mijn hamster. En er is heel veel speelgoed. En een tafel om op te spelen.

4 Danitio Redan Jenna Op de bank De hemel Kroatië Als ik lekker wil zitten Ga ik op mijn lievelingsplek zitten Op het doek Op de bank En nu moet ik eraf Mijn vader komt eraan Het is zijn plek Als ik geluk heb mag ik blijven zitten dat gebeurt niet vaak Ik wou dat ik kon blijven zitten Maar het is zijn plek Gelukkig heb ik het hoekje nog Daar zit ik ook lekker Maar op het doek zit ik het lekkerst Lekker in de schaduw In de hoek ook Maar op het doek Op de bank Zit ik het lekkerst Waar ik zou willen zijn is de hemel. Ik ga er naar toe als ik ouder ben, Als ik mijn ogen sluit voor altijd. Dan kom ik in de hemel, Waar geen verdriet is of pijn. Dan kan ik mijn heer, Jezus, prijzen. Dan zijn we blij, en vol vreugde. Maar dat duurt nog lang, Heel erg lang. Ik wil bij God zijn Bij hem voel ik me veilig. God is mijn vader. De hemel is mijn huis Hannah Ga ik elk jaar op vakantie Lekker zwemmen in het water op het strand Heerlijk eten in de avond en wandelen Altijd als ik er ben voel ik me fijn als ik opsta Dan doe ik de raam open Lekker frisse lucht Dan ga ik me aankleden En ga ik naar het strand met me duikbril Ik zie zeekomkommers, zeepaardjes, koralen en nog veel meer Een keer zag ik een hele grote vis Ik wilde hem pakken maar hij was bang Toen riep me vader me Toen moest ik weg Wat jammer Als ik er weer ben ga ik andere dingen zoeken en beleven in Kroatië Clenn Sofija Thuis Mijn kamer De hut Thuis voel ik me veilig Thuis daar kan ik gamen Thuis kan ik tv kijken Thuis kan ik op de computer s Avonds kan ik naar mijn bed Thuis voel ik me veilig Finn Mijn kamer Je kan er van alles doen Spelen, lezen, springen op bed En nog veel meer dingen te doen Allemaal in mijn kamer De games en geen zusjes of broertjes In mijn kamer dat is het gezelligst Ryan Als ik verdrietig ben ga ik naar de hut Als ik boos ben ga ik naar de hut Ik voel me veilig bij de hut Ik vind het fijn Bij de hut ga ik voetballen Met me vrienden eten en spelen. Eline

5 Het huis in Turkije Bij de stal van Yasmine Het strand in Kabila Het huis in Turkije is mijn lievelingsplek. Omdat het daar warm is en omdat en omdat ik zelf naar hele andere plekken mag gaan. Maar in de nacht kan je bijna niet slapen door de golven. En bij de strand zijn er heel vaal stenen. En zonder die golven komen er heel veel kwallen, sommige wel giftig sommige wel. Simar Bij Yasmine in de stal is het fijn Bij Yasmine in de stal ia het zo fijn Yasmine is te lief Ik voel me veilig bij haar Ik vlecht der haar En dan berijd ik haar En als alles klaar is beloon ik haar En geef haar een knuffel en zeg tot ziens Boudour Op een mooie dag ga ik naar het strand van Kabila, Met mijn vader, moeder, zusje en broertje. Om lekker te gaan zwemmen met een duikbril op. Dan zie ik koralen, vissen, schelpen, slakken en krabjes. De krabjes pak ik op en zet ze thuis in een kom water. Het zand is op het strand heel warm om op te liggen. Het strand van Kabila is mijn lievelingsplek. Romaisa

6 Bij mij thuis Mijn bank is mijn lievelingsplek, want hij is van mijn oude opa geweest. s Ochtends als ik wakker ben, kijk ik tv of ik speel op mijn ds of game boy. Na school als ik thuis ben kijk ik tv, Ik speel op mijn ds of ik Speel op de wi. Quinten. Citroenboom Altijd als ik onder de citroenenboom zit komen er 3 kleine kabouters. Dan zingen we het kabouterliedje en dan krijg ik als beloning een citroen met een kroon. En volgend jaar ga ik een Valentijnboom zaaien en dan komen er hartjes van chocola. En ook een rivier van aardbeiensap. Maar de citroenenboom ga ik nooit vergeten want dat is mijn boom alleen van mij. Ik zie hem elke avond in mijn dromen. Was hij er echt maar. Erva

7

8

9

De schoolfotograaf Het schoolreisje van de groepen 6 Het schoolreisjes van groepen 1 t/m 5 De Avond-4-daagse Sponsoractie van de PLUS.

De schoolfotograaf Het schoolreisje van de groepen 6 Het schoolreisjes van groepen 1 t/m 5 De Avond-4-daagse Sponsoractie van de PLUS. Boegspriet Nummer 17 9 mei 2014 Basisschool De Driemaster Beste ouders/verzorgers, We zijn begonnen aan de laatste etappe richting de Zomervakantie! In deze editie van de Boegspriet leest u over de schoolfotograaf,

Nadere informatie

De meivakantie De CITO-eindtoets Schoolvoetbal Schooltheater Sparen voor de schoolreisjes van groep 1 t/m 6 Vrijheid geef je door!

De meivakantie De CITO-eindtoets Schoolvoetbal Schooltheater Sparen voor de schoolreisjes van groep 1 t/m 6 Vrijheid geef je door! Boegspriet Nummer 16 11 april 2014 Basisschool De Driemaster Beste ouders/verzorgers, In deze editie van de Boegspriet leest u over de komende vakantie, de uitslag van de CITO-eindtoets, het schoolvoetbal

Nadere informatie

Openbare basisschool De Braskörf

Openbare basisschool De Braskörf Nieuwsbrief Openbare basisschool De Braskörf Cornelis Jetseslaan 13 9646DC Veendam Tel. 0598-621234. Postadres: postbus 296, 9640 AG Veendam *********************************************************************************************

Nadere informatie

De Boegspriet. Jaargang 38 nr 4 Vrijdag 4 oktober 2013

De Boegspriet. Jaargang 38 nr 4 Vrijdag 4 oktober 2013 De Boegspriet Jaargang 38 nr 4 Vrijdag 4 oktober 2013 Beste ouders/verzorgers, Vorige week hebben we de Bannebuikloop gehouden. Het was prachtig weer om te rennen en dat hebben de kinderen dan ook gedaan.

Nadere informatie

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet.

Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Bezoek op kantoor Papa en mama hebben ruzie. Ton en Toya vinden dat niet leuk. Papa wil graag dat Ton en Toya bij hem op bezoek komen, maar van mama mag dat niet. Ton en Toya hebben wat problemen thuis.

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

De schoolschrijver Scholen met succes Uitstapjes

De schoolschrijver Scholen met succes Uitstapjes Boegspriet Nummer 14 14 maart 2014 Basisschool De Driemaster Beste ouders/verzorgers, In deze editie van de Boegspriet leest u over de tevredenheidspeiling van Scholen met Succes, de verschillende uitstapjes

Nadere informatie

Boegspriet. Beste ouders/verzorgers,

Boegspriet. Beste ouders/verzorgers, Boegspriet Nummer 11 17 januari 2014 Basisschool De Driemaster Beste ouders/verzorgers, In deze eerste editie van 2014 hebben we o.a. de nieuwe rubriek met tips voor ouders, de schooltuinen voor groep

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Kinderliedboekje Inhoudsopgave

Kinderliedboekje Inhoudsopgave Kinderliedboekje Inhoudsopgave Jezus is de goede herder...2 Hoor de vogels zingen weer...2 Dank U voor deze nieuwe morgen...3 Jezus is geboren...4 Zit je deur nog op slot...4 Dank U voor uw liefde Heer...4

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, De feestelijke decembermaand De schooltijden ná de kerstvakantie

Beste ouders/verzorgers, De feestelijke decembermaand De schooltijden ná de kerstvakantie Boegspriet Nummer 10 18 december 2015 Basisschool De Driemaster Beste ouders/verzorgers, Hoewel het pas over een week op 25 december echt Kerstfeest is, hebben wij de vieringen op school al achter de rug.

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Maandag ná de herfstvakantie zal de Medezeggenschapsraad van onze school een besluit nemen. Herfstvakantie.

Beste ouders/verzorgers, Maandag ná de herfstvakantie zal de Medezeggenschapsraad van onze school een besluit nemen. Herfstvakantie. Boegspriet Nummer 05 16 oktober 2015 Basisschool De Driemaster Beste ouders/verzorgers, Zo vlak voor de herfstvakantie nog even een Boegspriet. De laatste weken is er weer veel gebeurd. De Kinderboekenweek

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne>

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne> Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 Inleiding Timo is een ander mens geworden door zijn grote vriend Tommy. Toch was het niet altijd zo geweest, Timo had Tommy gekregen voor

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Beste ouders, Januari - toetsmaand Voorjaarsvakantie NSA activiteiten Kerstactie voor de Voedselbank Bericht van de medezeggenschapsraad (MR)

Beste ouders, Januari - toetsmaand Voorjaarsvakantie NSA activiteiten Kerstactie voor de Voedselbank Bericht van de medezeggenschapsraad (MR) Boegspriet Nummer 09 13 januari 2017 Basisschool De Driemaster Beste ouders, Hier is de eerste Boegspriet van 2017. Er ligt weer een lang, nieuw jaar voor ons, vol met kansen en uitdagingen. Het team van

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015 Nieuwsbrief 9 Voorwoord Wanneer u deze nieuwsbrief onder ogen krijgt, ligt het schooljaar 2014-2015 al weer achter ons. Alle voorbereidingen voor

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Schoolkrant. Juli 2015

Schoolkrant. Juli 2015 Schoolkrant Juli 2015 Inleiding Shakira Naar de middelbare school! Interview juf Sanne over het kamp van groep 7/8. Interview juf Femke over bruiloft 25 jaar jubileum Over ons Spelletjes Shakira Geschreven

Nadere informatie

MIJN LAND. Oh mijn land. Ik mis het echt. Elke dag heb ik heimwee. Elke nacht droom ik erover. Ik mis mijn land. Ik mis elke straat. Ik mis alles.

MIJN LAND. Oh mijn land. Ik mis het echt. Elke dag heb ik heimwee. Elke nacht droom ik erover. Ik mis mijn land. Ik mis elke straat. Ik mis alles. MIJN LAND Oh mijn land Ik mis het echt. Elke dag heb ik heimwee. Elke nacht droom ik erover. Oh mijn land Ik mis mijn land. Ik mis elke straat. Ik mis alles. Oh mijn land Ik mis mijn familie. Mijn vrienden,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Editie 2016_2017 december.

Editie 2016_2017 december. Editie 2016_2017 december Bongerd_ouderraad@pcpobr.nl December 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alweer een jaar voorbij! De eerste schoolkrant van dit schooljaar ligt voor U. Er is met veel enthousiasme

Nadere informatie

IN JUNI KREGEN WIJ CITOTOETS. REKNEN EN BEGRIJPEND LEZEN EN MEER. LEUKE REKNEN SOMMEN MAKEN EN UITREKNEN.

IN JUNI KREGEN WIJ CITOTOETS. REKNEN EN BEGRIJPEND LEZEN EN MEER. LEUKE REKNEN SOMMEN MAKEN EN UITREKNEN. CITOTOETS GEMAAKT DOOR ANOUK IN JUNI KREGEN WIJ CITOTOETS. REKNEN EN BEGRIJPEND LEZEN EN MEER. LEUKE REKNEN SOMMEN MAKEN EN UITREKNEN. EN DEGRIJPEND LEZEN. DE ZOMER VAKANTIE KOMT ER AAN EN DAT IS GOED

Nadere informatie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie Schooljaar 2015-2016 Datum: 23-10-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie oktober Maandag 2 november Weer naar school

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

En rijke mensen werken niet. Die kunnen de hele dag doen wat ze leuk vinden.

En rijke mensen werken niet. Die kunnen de hele dag doen wat ze leuk vinden. Warm in Verona Romeo loopt een beetje rond. Dat doet hij bijna elke dag. Hij vindt het leuk om door het stadje te lopen. Door de kleine straatjes. Langs de rivier waar de meisjes de was doen. En over de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Er vaart een boot op het grote meer

Er vaart een boot op het grote meer Er vaart een boot op het grote meer Er vaart een boot op het grote meer, met discipelen en de Heer. Maar bij storm en lelijk weer, roepen de vrienden: Help ons Heer! De Here zegt dan: Zwijg,wees stil.

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 13 27-05-2015

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 13 27-05-2015 Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 13 27-05-2015 Agenda van de maand april/mei: - 29 mei Sportdag - 5 juni Fietsexamen groepen 8-5 juni Wiedijktuinles groep 4A - 8 juni Studiedag, kinderen vrij - 17 juni

Nadere informatie

U begrijpt dat het voor de kinderen ook een tijd is geweest waarin veel besproken en gespeeld is.

U begrijpt dat het voor de kinderen ook een tijd is geweest waarin veel besproken en gespeeld is. Gastouderschap De Blauwe Driehoek Daphne de Swart Thomaslaan 22 5631 GL Eindhoven 06-19 370 470 www.deblauwedriehoek.com info@deblauwedriehoek.com Eindhoven, 18 mei 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Wat

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013

Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Nieuwskraker nr. 16, 23 mei 2013 Wat gebeurd is Koningsdans Het is alweer een tijd geleden en we zijn weer over tot de orde van de dag, maar 26 april jl. waren de Koningsspelen. Juf Petra heeft die dag

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou

Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Je mag stralen je mag huilen je mag dwalen je mag schuilen je mag vragen je mag dromen je mag klagen je mag komen Hij wacht op jou Heb je naar aanleiding van dit dagboek vragen of opmerkingen? Mail me

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag

Gebedsboek. voor dagelijks gebruik. Dinsdag Gebedsboek voor dagelijks gebruik Gemaakt door club 12-14 Marije Hoekstra Indra de Vries Delia Postma Ekyoci Amisi Shabani Jentje Hansma Johan Gjaltema Mendé Bosma Femke Veenhuizen Elzerd Elzinga Gert

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Nieuwsbrief Donderdag, 14 april 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 15 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik weet wat! Naomi en Ruth zijn op weg gegaan naar de

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18

belangrijke data... 22 januari 2016 nr. 18 belangrijke data..... 22 januari 2016 nr. 18 Maa 25 jan Week definitieve oudergesprekken groep 8 Woe 27 jan Start Nationale Voorleesontbijt Din 2 feb Oudercommissie vergadering Woe 3 feb Ko-ouderbijeenkomst,

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

De arme man en zijn parkiet

De arme man en zijn parkiet De arme man en zijn parkiet deel 3/3 Iedereen op straat is blij dat de arme straatmuzikant niet arm meer is. s Avonds brengt hij zijn volle buideltjes met geld naar de bank. Dat is heel veel en thuisgekomen

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 15 - vrijdag 27 april 2018

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 15 - vrijdag 27 april 2018 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 15 - vrijdag 27 april 2018 Beste ouders, Vandaag ontvangt u de Boegspriet op donderdag. Dit omdat het morgen Koningsdag is en direct ook

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

dichtbij of ver van hier Mijn geheime plek

dichtbij of ver van hier Mijn geheime plek Mijn geheime plek Een stil plekje, voor mij alleen. Mijn plekje, daar ga ik vaak heen. Want dat plekje, is heel speciaal voor mij. En op dat plekje, voel ik me vrij. In elk seizoen van het jaar, Vind je

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

Adam en Eva eten van de boom

Adam en Eva eten van de boom Adam en Eva eten van de boom God maakt een prachtig paradijs. Hij zegt: Het is heel goed. Maar God heeft ook een vijand, En weet jij wel wat hij doet? Het mooie wat God heeft gemaakt, maakt hij juist graag

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Dagje naar zee. Yosei

Dagje naar zee. Yosei Zandvoort We gingen met school een schoolreisje doen. We gingen naar Zandvoort met de bus. Het was een uur rijden. Kwart over tien eindelijk we zijn er. Toen ging ik met mijn groepje opdrachten doen. Het

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7 OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Wist u datjes van groep 7

Wist u datjes van groep 7 Wist u datjes van groep 7 Ik vond afgelopen jaar het verkeersexamen het leukste omdat ik geslaagd ben en het leuk vond om te fietsen met spanning in de klas. Ik vond het ook leuk dat de hele klas het gehaald

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar 2014-2015 nummer 11, vrijdag 20 februari 2015

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld. schooljaar 2014-2015 nummer 11, vrijdag 20 februari 2015 Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org Schoolfotograaf schooljaar 2014-2015 nummer 11, vrijdag 20 februari 2015 Op woensdag 4 maart komt de schoolfotograaf

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/fightgirl91/21803/rijm Chapter 1 - rijm 2 1 - rijm Gepaard

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk

Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk Kerk- School- en Gezinsdienst op zondag 29 maart 2015 in de Martinikerk Voorganger: Ds. M.N. Ariesen-Holwerda Organist: Kees Nottrot Pianist: Peter Wagenaar Afkondigingen Zingen van een psalm 122: 1 en

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Verteld door Schulp en Tuffer

Verteld door Schulp en Tuffer Verteld door Schulp en Tuffer Het allereerste kerstfeest Het allereerste kerstfeest Verteld door Schulp en Tuffer Vertaald en bewerkt door Maria en Koos Stenger Getekend door Etienne Morel en Doug Calder

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview

Inhoud: ----------------------------- ----------------------------- nog Rijmpjes ----------------------------- Interview Jaargang 3 -Uitgave 1 Inhoud: November 2012 Voorstelling nieuwe leerlingenraad IDEH. Project FAIRTRADE Spelletjes/Raadseltjes Moppentrommel Rijmpjes en nog Rijmpjes Interview De nieuwe leden van de Leerlingenraad

Nadere informatie