Roombeek. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Roombeek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Roombeek. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Roombeek"

Transcriptie

1 Roombeek Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Roombeek In Prismare, het voorzieningencluster in de Enschedese wijk Roombeek, heeft AriënsZorgpalet een uniek kleinschalig zorgconcept gerealiseerd. Voor alleenstaande, dementerende ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en die geen noemenswaardige somatische problemen ervaren, zijn in Roombeek 12 prachtige appartementen gerealiseerd. Bijzonder is dat bewoners wonen in een gestoffeerd appartement van 50 vierkante meter, dat zij volledig naar eigen wens kunnen inrichten. Het appartementencomplex heeft twee gezamenlijke woonkamers, die door de bewoners deels ook zelf kunnen worden ingericht. Uiteraard zijn ook de huisdieren van harte welkom. AriënsZorgpalet biedt haar bewoners huiselijkheid, veiligheid en geborgenheid, waardoor het leven zo prettig mogelijk kan worden voortgezet. Het beheer van het zorgcomplex is in handen van woningcorporatie De Woonplaats. In deze folder vindt u uitgebreide informatie over de faciliteiten en voorzieningen van locatie Roombeek en de services die AriënsZorgpalet hier biedt. De folder is ingedeeld in vijf rubrieken: Algemeen Zorg Welzijn Wonen en diensten Het gebouw Binnen deze rubrieken is de informatie met tussenkopjes in alfabetische volgorde weergegeven. Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, kunt u altijd terecht bij uw persoonlijk begeleider, uw eerste contactpersoon binnen AriënsZorgpalet. Adresgegevens: Roombeek Bosuilstraat GA Enschede

2 Algemeen Verblijf AriënsZorgpalet doet er alles aan om een cliënt in het best passend appartement binnen Ariëns- Zorgpalet te plaatsen. Voor een intake in het groepswonen in Roombeek moet een aspirant-bewoner wel aan een aantal vooraf duidelijk geforumuleerde criteria voldoen. Allereerst moet er door het CIZ een indicatie Verblijf langdurig met behandeling op psychogeriatrische grondslag zijn afgegeven. Vervolgens wordt in nauw overleg met de familie of bekenden besproken welke huisvestigingsmogelijkheid van AriënsZorgpalet de beste optie is voor deze cliënt. Daarbij wordt ook duidelijk bekeken of de cliënt in staat mag worden geacht gedurende een langere periode in het groepswonen in Roombeek te kunnen verblijven. Andersom kan er aanleiding zijn om een bewoner over te plaatsen naar een andere zorgvorm binnen AriënsZorgpalet. Inrichting Het appartementencomplex heeft een eigen buitenvoordeur met individuele postbussen op naam. Ieder appartement heeft een kleine entree, een mooie, ruime woonslaapkamer en een keukentje. Opvallend is de bijzonder grote badkamer met douche en toilet. Deze is zo ingericht dat ook met een rolstoel moeiteloos kan worden gemanoeuvreerd. Alle appartementen hebben een balkon of op de begane grond een klein terras. Elke zes appartementen hebben een eigen gezamenlijke woonkamer. Deze heeft een goed geoutilleerde keuken, is gestoffeerd en voorzien van actieve zitmeubelen. Zaken als decoraties, gemakkelijke zitfauteuils, planten en tafeltjes, worden door de bewoners zelf verzorgd. Daarmee ontstaat een ongekunstelde en gezellige sfeer, die ook bijdraagt aan het verblijfsplezier. Leefstijl en leefritme Wat het groepswonen in Roombeek ook bijzonder maakt is dat de bewoners met elkaar kunnen omgaan op basis van hun leefritme en niet zozeer op grond van hun geloof, opleiding of culturele belangstelling. Er zijn mensen die hechten aan een zeer gestructureerd leefpatroon met vaste tijden voor het eten en slapen. Dat biedt hun zekerheid en wordt als prettig ervaren. Zorg en activiteiten Uiteraard wordt ernaar gestreefd dat de bewoners zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven. De medewerkers van AriënsZorgpalet beschouwen zichzelf dan ook als gast in het complex. Zij garanderen de professionele zorg 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Omdat de aard van de zorg niettemin zeer arbeidsintensief is, is daarbij de samenwerking met familie, mantelzorg en vrijwilligers belangrijk. Afhankelijk van de vraag van de bewoners wordt een dagstructuur ontwikkeld. Activiteiten en dagelijkse bezigheden worden optimaal op de behoefte afgestemd. Het complex is uitgerust met de modernste beveiligings-, meld- en communicatieapparatuur. Met deze zogenaamde domotica wordt de veiligheid van de bewoners gegarandeerd en kan snel op iedere onverwachte situatie worden ingespeeld.

3 Zorg Afwezigheid Mocht u voor korte of langere tijd afwezig zijn (denk aan uitjes of vakanties), dan willen wij u vragen dit door te geven aan uw persoonlijk begeleider¹. Apotheek In locatie Roombeek worden voorgeschreven medicijnen verstrekt via de verpleeghuisarts. Behandelcentrum Binnen het behandelcentrum van AriënsZorgpalet zijn de volgende disciplines vertegenwoordigt: diëtetiek ergotherapie fysiotherapie logopedie psychologie. Contactadressen AriënsZorgpalet raadt u aan om de contactgegevens van belangrijke personen te bewaren die gebruikt kunnen worden in geval van calamiteiten. Verpleeghuisarts Aan locatie Roombeek is een verpleeghuisarts verbonden die uw eigen huisarts vervangt. Tijdens uw opnamegesprek hoort u wie uw verpleeghuisarts is. De behandelaars van AriënsZorgpalet zijn sinds 1 januari 2012 direct toegankelijk. Indien nodig wordt er een therapeut ingeschakeld. 1. Een persoonlijk begeleider is een medewerker die zorgdraagt voor de zorg en welzijn van een Bloed prikken groep cliënten. De persoonijk begeleider Indien vervult er bloed een spilfunctie geprikt rondom moet worden, de zorg van zal een een laborant cliënt. van het MST een bezoek aan u brengen op uw appartement. 2. Een uitzondering hierop is een afspraak met de psycholoog. Hiervoor heeft u wel een verwijs brief van uw huisarts nodig.

4 Welzijn Activiteiten Activiteiten en dagelijkse bezigheden worden optimaal op de behoefte van cliënten afgestemd. Deze activiteiten kunnen sterk variëren, van een ommetje maken in de levendige wijk, een toneelvoorstelling bezoeken in het nabijgelegen voorzieningencluster tot het helpen bij allerlei huishoudelijke werkzaamheden, zoals helpen bij maaltijdbereiding of het opvouwen van de was. Daarnaast worden enkele keren per jaar uitstapjes gemaakt onder begeleiding. Als familie speelt u een belangrijke rol bij de dagelijkse activiteiten (bijvoorbeeld het boodschappenproject) en uitstapjes. Participatie op deze onderdelen wordt erg op prijs gesteld. Geestelijke verzorging Eenmaal per drie weken brengt een geestelijk verzorger een bezoek aan locatie Roombeek voor het verzorgen van een themagesprek. Tevens kunt u via uw persoonlijk begeleider in contact komen met de geestelijk verzorgers van Ariëns- Zorgpalet. Leven - cliëntenblad Het cliëntenblad Leven is gratis voor alle cliënten van AriënsZorgpalet. In dit blad vindt u informatie over de organisatie, activiteiten, nieuws en achtergrondartikelen. Kopij kunt u aanleveren via leven@arienszorgpalet.nl. Ook via de receptie kunt u in contact komen met de redactie. Bibliotheek De bibliotheek van AriënsZorgpalet is gevestigd in locatie De Eschpoort. Hier zijn grootletterboeken aanwezig. Boeken zijn via de afdeling Welzijn te leen.

5 Wonen & Diensten Cliëntenpas van AriënsZorgpalet Als bewoner van Roombeek ontvangt u een zogenaamde Cliëntenpas. We willen u vragen deze pas altijd mee te nemen naar het restaurant als u daar uw maaltijd afneemt. Bovendien ontvangt u met deze pas onder meer 15% korting op extra hapjes en drankjes in het restaurant. Hotelkamer In diverse locaties van AriënsZorgpalet zijn hotelkamers aanwezig. De hotelkamers zijn modern ingerichte, ruime kamers voor twee personen. Indien uw familie of vrienden gebruik willen maken van een hotelkamer kunnen zij contact opnemen met het facilitair meldpunt. Telefoonnummer Huisdieren In overleg kunt u uw huisdier meenemen, mits u of uw familie hier zorg voor draagt. Kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste Het is mogelijk om een afspraak voor een knipbeurt, pedicure of schoonheidsbehandeling te maken. Het maken van de afspraak gebeurt in overleg met de persoonlijk begeleider. Afhankelijk van de behandeling komt de kapper en/of schoonheidsspecialist naar Roombeek of vindt de behandeling in de schoonheidssalon plaats. Postbezorging voor psychogeriatrische cliënten Voor de post van officiële instanties (bijv. pensioenfondsen, belastingdienst, verzekeringsinstanties, etc.) verzoeken wij u om zelf aan de betreffende instanties door te geven de post naar het eerste contactadres te sturen. Mocht er toch nog zakelijke post bij ons binnenkomen, dan wordt deze gesorteerd per afdeling. Schoonmaak Indien de cliënt hiertoe in staat is gebeurt het schoonhouden van het appartement onder begeleiding van de cliënt zelf. Wanneer dit niet mogelijk is, dan zal dit door de verzorging overgenomen worden. Was Het reinigingen van de was gebeurt op de locatie zelf. De familie van de cliënt draagt zelf zorg voor het reinigen van stoomgoed. Om gebruik te maken van de wasservice moet de kleding worden gemerkt. Hier zijn kosten aan verbonden. Voor de wasservice ontvangt u maandelijks een factuur. Betaling geschiedt bij voorkeur via automatische incasso. Maaltijden Dagelijks wordt aan het eind van de middag de warme maaltijd in de huiskamer op de afdeling geserveerd. In overleg met de andere cliënten en de afdeling wordt hiervoor een tijdstip gekozen. De maaltijden zijn gevarieerd. Per dag is er een vast menu. Post Elke cliënt beschikt over een eigen brievenbus die te vinden is bij de hoofdingang van het gebouw. De familieleden van de cliënt zijn in eerste instantie verantwoordelijk voor de lediging van de brievenbus, tenzij anders met AriënsZorgpalet is afgesproken.

6 Gebouw Brandveiligheid In Roombeek zijn in het hele complex rookmelders aangebracht. We adviseren u ook in uw eigen woning rookmelders aan te sluiten. Bushalte Aan de Lonnekerspoorbaan vindt u een bushalte. Met de buslijnen kunt u naar andere zorginstellingen of het centrum van Enschede reizen. Gangen, trappenhuizen en algemene ruimten AriënsZorgpalet draagt zorg voor de aankleding, inrichting en schoonmaak van de gangen, trappenhuizen en algemene ruimtes. Om de aanblik ordelijk te houden en de doorgang bij calamiteiten niet te beperken, vragen we u geen attributen in deze ruimten te plaatsen. Natuurlijk kan uw rolstoel of scootmobiel wel zo dicht mogelijk bij uw appartement worden geplaatst. Gasten Uw gasten zijn ook bij ons welkom. Vraagt u hen niet te luidruchtig te zijn, om medebewoners die slapen niet te storen. Indien gewenst kan een gast overnachten in een hotelkamer in één van onze locaties. Vraag uw persoonlijk begeleider voor meer informatie. Inrichting De appartementen zijn ruim opgezet. U bent vrij uw woning naar eigen smaak en inzicht in te richten. Hierdoor ontstaat er een herkenbare sfeer die ook door de familie als prettig thuiskomen wordt ervaren. Sleutelbeleid Informatie over het sleutelbeleid en toegang tot het gebouw ontvangt u tijdens het opnamegesprek met de Persoonlijk Begeleider. Radio en televisie De appartementen in Roombeek beschikken over aansluitingen voor radio en televisie. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw persoonlijk begeleider. Telefoon De telefoonaansluiting dient door de cliënt zelf via KPN aangevraagd te worden. Terrasonderhoud Het onderhoud van het terras valt onder verantwoordelijkheid van familie van cliënten. Wordt het terras niet onderhouden, dan voert AriënsZorgpalet dit onderhoud uit en zullen de kosten worden doorberekend aan de familie. Ingang De buitendeuren van de hoofdingang dienen altijd gesloten te zijn. Bezoekers kunnen aanbellen (bij brievenbussen, knop Begane Grond), waarna een medewerkers van de zorg de deur kan openen. Er is videobewaking in de hal aanwezig.

7 Notities

8 COMPLEXEN WAAR ARIËNSZORGPALET ZORG LEVERT Zorgcentra, verzorgingshuis en verpleeghuis Ariënsstaete Lijsterstraat ET Enschede Ariënshuis Glanerbrug Redemptoristenpark AA Glanerbrug De Eschpoort Boulevard AD Enschede Klaaskateplein Klaaskateplein JZ Enschede Roombeek Bosuilstraat BJ Enschede Schakelafdeling G2 en G4 Ariënsplein JX Enschede Woonzorgcentra, zelfstandig wonen voor ouderen (verhuur woningen via AriënsZorgpalet) Florapark Floraparkstraat XG Enschede Klaaskateweg Klaaskateweg DA Enschede Korteland C.F. Klaarstraat CP Enschede AANVULLENDE DIENSTEN ZorgThuis en Plusdiensten (personenalarmering, gemaksdiensten en welzijnsactiviteiten) ZorgThuis Bereikbaar via algemene telefoonnummer Plusdiensten Bereikbaar via algemene telefoonnummer Informatie Contact Wilt u weten wat AriënsZorgpalet voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze cliëntadviseurs. U kunt bij hen terecht met al uw vragen. AriënsZorgpalet Postbus GA Enschede info@arienszorgpalet.nl

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, kunt u altijd terecht bij het contactcentrum van AriënsZorgpalet, telefoonnummer 053-482 66 88

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, kunt u altijd terecht bij het contactcentrum van AriënsZorgpalet, telefoonnummer 053-482 66 88 Korteland Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Korteland Op loopafstand van het centrum van Enschede ligt het woonzorgcentrum Korteland, dat wordt beheerd door woningcorporatie HBBE (Hervormde Bouwstichting

Nadere informatie

Het Florapark. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Het Florapark

Het Florapark. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Het Florapark Het Florapark Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Het Florapark Dit rustig gelegen woonzorgcentrum ligt dichtbij een winkelcentrum. Het woonzorgcentrum is riant van opzet met 94 woningen op de begane

Nadere informatie

Cateringservices. AriënsZorgpalet. W Welkom

Cateringservices. AriënsZorgpalet. W Welkom Cateringservices AriënsZorgpalet W Welkom Cateringservices We willen u graag kennis laten maken met de uitgebreide producten en diensten die de afdeling Hoteldiensten u te bieden heeft. AriënsZorgpalet

Nadere informatie

Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Glanerbrug

Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Glanerbrug Ariënshuis Glanerbrug Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Glanerbrug Dit verzorgingshuis is voor een deel gehuisvest in een monumentaal oud kloostergebouw met een mooie kapel. Naast huisvesting

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

Ariënshuis Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verpleeghuis

Ariënshuis Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verpleeghuis Ariënshuis Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verpleeghuis Het nieuwe gebouw van AriënsZorgpalet, het Ariënshuis, bestaat uit vier woonblokken, waarbij er veel aandacht is voor privacy

Nadere informatie

Het sfeervolle restaurant neemt een centrale plaats in binnen het zorgcentrum en is ook voor wijkbewoners dagelijks geopend.

Het sfeervolle restaurant neemt een centrale plaats in binnen het zorgcentrum en is ook voor wijkbewoners dagelijks geopend. De Eschpoort Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie De Eschpoort, verzorgingshuis In De Eschpoort wordt zowel verzorgingshuiszorg als verpleeghuiszorg geboden. In het woonzorgcentrum kunnen cliënten

Nadere informatie

Ariënshuis. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verzorgingshuis

Ariënshuis. Welkom. Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verzorgingshuis Ariënshuis Welkom Welkom bij AriënsZorgpalet, locatie Ariënshuis Verzorgingshuis Het nieuwe gebouw van AriënsZorgpalet, het Ariënshuis, bestaat uit vier woonblokken, waarbij er veel aandacht is voor privacy

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo

Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo Woonzorgcentrum Humanitas Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Wonen in De IJsvogel

Wonen in De IJsvogel Wonen in De IJsvogel Inhoud Wonen in De IJsvogel 3 In vertrouwde handen 3 Verzorgd wonen 4 Huishouden, maaltijden en was Welzijnsactiviteiten Aanmelding verzorgd wonen Beschermd wonen 6 Woongroep Wonen,

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement

Stegemanhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Verpleeghuiszorg in eigen appartement Stegemanhof Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuiszorg in eigen appartement Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Stegemanhof Op loopafstand van het centrum van Aalten ligt Stegemanhof.

Nadere informatie

Compleet wonen in Schavenweide

Compleet wonen in Schavenweide Compleet wonen in Wonen in In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een prachtige en veilige plek om te wonen. bestaat uit

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen

Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Eltheto Rijssen 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u zich aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

Mariënhof. Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling Mariënhof Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Mariënhof Mariënhof ligt aan de Lievelderweg in Lichtenvoorde. Naast Mariënhof staan woningen en in de buurt zijn bedrijven gevestigd.

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo

Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis Bellinckborg Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving,

Nadere informatie

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom Verpleegunit Avondzon U bent van harte welkom Inhoud Welkom in de verpleegunit in Avondzon 3 Het ontstaan van de verpleegunit in Avondzon 4 Wonen in de verpleegunit in Avondzon 5 Faciliteiten 7 Adres-

Nadere informatie

Assenrade. U bent van harte welkom

Assenrade. U bent van harte welkom Assenrade U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Assenrade 3 Assenrade en ligging 4 Wonen in Assenrade 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo

Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo Verzorgd Als Thuis Carintreggeland Huis t Gerbrand Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is u thuis voelen. Met de spullen waar u aan gehecht bent, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar

Nadere informatie

Zelfstandig Zorgwonen

Zelfstandig Zorgwonen Zelfstandig zorgwonen, dat was precies wat ik zocht Zelfstandig Zorgwonen Dat is zelfstandig wonen met de gerustheid van zorg en services dichtbij. Ewoud. Uw nieuwe vertrouwde thuis. www.vechtenijssel.nl

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen.

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen. VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom Assenrade U bent van harte welkom in verpleegunit Assenrade. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied

Intramurale Zorg. Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale Zorg Gastvrij - Aandacht - Vertrouwen - Eerbied Intramurale zorg Zorgcentrum Mennistenerf Meer dan wat ook is van belang dat elke bewoner zich thuis, welkom en goed verzorgd voelt. Daarom zet

Nadere informatie

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen

De Berkhof. Wonen Welzijn Zorg. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen De Berkhof Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Wonen Welzijn Zorg Welkom in De Berkhof Nabij het centrum van Winterswijk en landelijk gelegen door het aangrenzende park ligt woonzorgcentrum De Berkhof.

Nadere informatie

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen

De aanleunwoning. Zelfstandig met zorg wonen De aanleunwoning Zelfstandig met zorg wonen 1 2 De Potskamp 3 Goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Als wonen in uw eigen huis moeilijker gaat en u heeft zorg nodig, kunt u

Nadere informatie

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo

Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo Comfort Verzorgd Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg Almelo 2 Welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? In een gezellige en veilige woonomgeving met zorg binnen handbereik?

Nadere informatie

Optimaal woongenot en alles binnen handbereik. Zorgwoningen La Valence

Optimaal woongenot en alles binnen handbereik. Zorgwoningen La Valence Optimaal woongenot en alles binnen handbereik Zorgwoningen La Valence 1 In de Maastrichtse wijk Heugem ligt verpleeghuis La Valence. Deze unieke locatie van Envida heeft naast een aantal verpleegafdelingen

Nadere informatie

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen.

De Deuderick. De naam De Deuderick is een afgeleide van een bekende boerderij in Brummen. VERSIE 4.0/januari 2014 2 Welkom De Deuderick U bent van harte welkom in verpleegunit De Deuderick. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze

Nadere informatie

Alle goede zorg die u zich kunt wensen

Alle goede zorg die u zich kunt wensen Alle goede zorg die u zich kunt wensen Zorgcentrum Debbeshoek in Ulft Informatie voor cliënten en familie Aangenaam wonen in een vertrouwde omgeving Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde. De één

Nadere informatie

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak

Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak - Verzorgd Wonen in Zaandam Zelfstandig wonen, samen onder één dak Verzorgd Wonen in Westerwatering, in Zaandam Verzorgd Wonen is een combinatie van zelfstandig wonen, thuiszorg en ondersteunende diensten.

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

kleinschalig wonen vo o r ouderen met dementie

kleinschalig wonen vo o r ouderen met dementie kleinschalig wonen vo o r ouderen met dementie No ordwijk en wo onzorgcentrum Gro ot Ho o gwaak Groot Hoogwaak is een organisatie die verschillende zorgvormen en diensten biedt. Deze brochure geeft een

Nadere informatie

Weber. U bent van harte welkom

Weber. U bent van harte welkom Weber U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Weber 3 Weber en ligging 4 Wegwijs in Weber 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Vredense Hof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagopvang speciaal. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Vredense Hof Dagopvang speciaal Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in de Vredense Hof Aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de

Nadere informatie

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij De Loohof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt De Loohof u? Waar vindt u De Loohof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Rustig wonen aan de rand van Apeldoorn Wilt u op een prachtige locatie en tegelijkertijd vlakbij allerlei voorzieningen

Nadere informatie

ZORGCENTRUM TER WEEL KRABBENDIJKE

ZORGCENTRUM TER WEEL KRABBENDIJKE ZORGCENTRUM TER WEEL KRABBENDIJKE pagina 3: Ik ga s morgens om de koffie, maak een puzzeltje of ik doe een rondje, als het goed weer is. Zorggroep Ter Weel SERVICE VERLENEN OP HET GEBIED VAN WONEN, ZORG

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen

Ambthuis. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Woonzorgcentrum. Appartementen te huur. Groepswonen Ambthuis Woonzorgcentrum Appartementen te huur Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in het Ambthuis In het centrum van het stadje Bredevoort staat het Ambthuis. Wonen in het Ambthuis betekent

Nadere informatie

t Hamersveld Woonzorgcentrum

t Hamersveld Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum t Hamersveld In t Hamersveld staan openheid, toegankelijkheid en de uitnodigende sfeer voorop. U vindt er vele ontmoetingsplekken, zoals het fantastische restaurant en het Grand Café. Uw

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

Wonen bij Sprengenhof

Wonen bij Sprengenhof Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Dorps karakter en winkels op loopafstand Aan de rand van het dorp Ugchelen vindt u in een kleinschalige woonwijk woonzorgcentrum.

Nadere informatie

Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht

Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht Betrokken, kleinschalig en met professionele aandacht Beschermd wonen in een unieke omgeving Woonzorgvoorziening Sparrenheuvel, gelegen in het bosrijke Bosch en Duin in de gemeente Zeist, is opgericht

Nadere informatie

Eldenstaete. www.pleyade.nl

Eldenstaete. www.pleyade.nl Eldenstaete www.pleyade.nl Welkom op Eldenstaete Op Eldenstaete bieden we verpleeghuiszorg in een kleinschalige woonomgeving voor mensen met Alzheimer, een andere vorm van dementie of hersenletsel. Beschermd

Nadere informatie

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht

Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Samen beter in Zuylenstede Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Overvecht Mevrouw Somers en meneer De Bruijn oefenen samen de passen. Morgen is er een dansavond met buurtgenoten. Wonen bij Vecht en IJssel

Nadere informatie

Eldenstaete. www.pleyade.nl

Eldenstaete. www.pleyade.nl Eldenstaete www.pleyade.nl Welkom op Eldenstaete Op Eldenstaete bieden we verpleeghuiszorg in een kleinschalige woonomgeving voor mensen met Alzheimer, een andere vorm van dementie of hersenletsel. Beschermd

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 Jo-Anna V1_2011 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 4 WOON EN ZORGAANBOD KLEINSCHALIG WONEN GERONTOPSYCHIATRIE... 2 5

Nadere informatie

Gregoriushuis. Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen

Gregoriushuis. Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen Gregoriushuis Kleinschalig wonen voor dementerende ouderen Wonen, welzijn en zorg Het Gregoriushuis is een kleinschalige woonvorm voor acht dementerende cliënten. Het Gregoriushuis is een bungalow in de

Nadere informatie

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld

GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld GARANTWONINGEN WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen voor ouderen

Nadere informatie

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling

De Molenberg. Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen. Wonen Welzijn Zorg en behandeling De Molenberg Dagcentrum Woonzorgcentrum Appartementen te huur Verpleeghuis Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Molenberg In het centrum van Groenlo, nabij parken en winkels, ligt

Nadere informatie

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen

De Hassinkhof. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Appartementen te huur. Woonzorgcentrum. Tijdelijke zorg. Groepswonen De Hassinkhof Appartementen te huur Woonzorgcentrum Tijdelijke zorg Groepswonen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in De Hassinkhof De Hassinkhof ligt in het kloppend hart van Beltrum en is onderdeel

Nadere informatie

Comfortabel wonen met service naar wens

Comfortabel wonen met service naar wens Comfortabel wonen met service naar wens VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 1 30-01-2006 11:10:26 juiste balans tussen wonen, zorg en welzijn De VITALIS 5035 HORST/KRONEHOEF binnen.indd 2 30-01-2006

Nadere informatie

Huize Sint Jozef. Woonzorgcentrum

Huize Sint Jozef. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef Huize Sint Jozef is een woonzorgcentrum dat midden in het centrum van Nijkerk staat. Met winkels, een park, de bibliotheek en verschillende kerken op loopafstand. Er zijn

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA DE SPECIALIST VOOR KWETSBARE OUDEREN Welkom bij Rumah Kita het huis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen Wonen In Rumah Kita woont u op een vertrouwde plek,

Nadere informatie

VERSIE 2.0/februari

VERSIE 2.0/februari VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit Weber. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

Stichting Waardeburgh

Stichting Waardeburgh CLIËNTINFORMATIE Informatie over de locaties van Stichting Waardeburgh Verpleeghuis zorg Verzorgingshuis zorg Kortdurend verblijf Versie: 1 december 2015 - 2 WELKOM BIJ STICHTING WAARDEBURGH De verhuizing

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Arcadia. Adres Hogenkampsweg 150 Plaats Zwolle Wijk Dieze-Oost Ligging Dicht bij de binnenstad, nabij het winkelcentrum. Wonen 152 Driezorgwoningen

Arcadia. Adres Hogenkampsweg 150 Plaats Zwolle Wijk Dieze-Oost Ligging Dicht bij de binnenstad, nabij het winkelcentrum. Wonen 152 Driezorgwoningen Arcadia Arcadia Adres Hogenkampsweg 150 Plaats Zwolle Wijk Dieze-Oost Ligging Dicht bij de binnenstad, nabij het winkelcentrum Wonen 152 Driezorgwoningen Welzijn Activiteiten Begeleiding Boekenuitleen

Nadere informatie

Uit zorg voor elkaar

Uit zorg voor elkaar Informatiegids Uit zorg voor elkaar Oprechte aandacht voor elkaar en zorg uit een goed hart. Zo zullen veel bewoners hun ervaringen met Westerkim en Horizon samenvatten. Voor de meesten van hen was de

Nadere informatie

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem

Informatiebrochure. Wonen in Idesta Doarpshiem Informatiebrochure Wonen in Idesta Doarpshiem Idesta Doarpshiem Inhoud: Idesta Doarpshiem Dienstverlening, kennismaking en verhuizing Zorg- en huurovereenkomst Personele bezetting Medewerkers zorg Welzijnsactiviteiten

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Boxmeer. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Boxmeer Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten.

Omdat afscheid nemen voor alle betrokken zwaar is, vinden wij het belangrijk ook ondersteuning te bieden aan de naasten. De Rozenhof van Het Spectrum is een sfeervolle, kleinschalige voorziening voor palliatieve zorg. Hier is ruimte voor cliënten die, naar inschatting van een arts, een beperkte levensverwachting hebben.

Nadere informatie

Zideris Wageningen. Generaal Foulkesweg 15. - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens

Zideris Wageningen. Generaal Foulkesweg 15. - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Zideris Wageningen Generaal Foulkesweg 15 - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Welkom bij Zideris Wageningen Generaal Foulkesweg! Wat fijn dat je belangstelling hebt of komt wonen op de Generaal

Nadere informatie

OSIRA GROEPSWONEN Wonen in de Wolbrantskerkweg

OSIRA GROEPSWONEN Wonen in de Wolbrantskerkweg OSIRA GROEPSWONEN Wonen in de Wolbrantskerkweg Professionele zorg in vier kleinschalige groepswoningen Wolbrantskerkweg Een huiselijke sfeer Midden in het gewone leven Een veilige plek voor mensen met

Nadere informatie

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in

Careyn De Ark. Gewoon prettig wonen in Gewoon prettig wonen in Careyn De Ark Op een steenworp afstand van Den Haag en het Westland en op loopafstand van het gezellige centrum van Wateringen ligt het woonzorgcomplex De Ark. De Ark combineert

Nadere informatie

Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet

Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet Westerstein biedt professionele, liefdevolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Nadere informatie

De Deuderick. U bent van harte welkom

De Deuderick. U bent van harte welkom De Deuderick U bent van harte welkom Inhoud Welkom in De Deuderick 3 De Deuderick 4 Wonen in De Deuderick 5 Faciliteiten 8 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo

Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo Woonzorgcentrum Zuiderhart Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg

Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Wonen zoals thuis met sfeervolle ouderenzorg Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen. In een omgeving

Nadere informatie

Voor palliatieve zorg op maat

Voor palliatieve zorg op maat hospice de Populier Voor palliatieve zorg op maat Afscheid van het leven wordt beschouwd als een onderdeel van het leven. Daarmee krijgt ook palliatieve zorg steeds meer een plek in de samenleving. Hospice

Nadere informatie

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard

Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard Zorg en dienstverlener voor senioren in Heerhugowaard De Pieter Raat Stichting Dolomiet 2 1703 DX Heerhugowaard 072 576 72 00 info@dprs.nl / www.dprs.nl De Pieter Raat Stichting De Pieter Raat Stichting

Nadere informatie

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8)

BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8) BESCHERMD WONEN MET ZEER INTENSIEVE ZORG, VANWEGE SPECIFIEKE AANDOENINGEN, MET DE NADRUK OP VERZORGING/VERPLEGING (voorheen ZZP 8) GEBRUIKERSINFORMATIE ZORGPROFIELEN V&V PROTEION 1 2 Inleiding In de kleinschalige

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

ZORGCENTRUM MOERZICHT

ZORGCENTRUM MOERZICHT ZORGCENTRUM MOERZICHT pagina 5: Ik heb het hier nog steeds erg naar mijn zin en ik hoop dit werk nog lang te mogen doen! Zorggroep Ter Weel Service verlenen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Dat

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Cuijk. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Cuijk Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentra Pantein besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke aandacht en wederzijds

Nadere informatie

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve

Inleunwoningen. Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleunwoningen Woonzorgcentrum De Honinghoeve Inleiding Wilt u zelfstandig wonen, maar gebruik maken van voorzieningen die voor u het leven veiliger, comfortabeler en gezelliger maken? Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen

Wonen met zorg. Individueel of kleinschalig groepswonen 0348-44 17 14 Wonen met zorg Individueel of kleinschalig groepswonen Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. info@rijnhoven.nl

Nadere informatie

Polderhof.

Polderhof. Polderhof www.pleyade.nl Welkom op Polderhof Samen alledaagse dingen doen. koester het contact Huiselijk, klein en knus met de nodige zorg en ondersteuning bij de hand. Op Polderhof bieden we liefdevolle

Nadere informatie

De Havezate. Adres Gombertstraat 350 Plaats Zwolle Wijk Holtenbroek Ligging in een woonwijk

De Havezate. Adres Gombertstraat 350 Plaats Zwolle Wijk Holtenbroek Ligging in een woonwijk De Havezate De Havezate Adres Gombertstraat 350 Plaats Zwolle Wijk Holtenbroek Ligging in een woonwijk Wonen 31 Zorgappartementen 50 Driezorgwoningen (nieuwbouw, huur) 192 Zorgwoningen (oud-/nieuwbouw,

Nadere informatie

> Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname

> Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname > Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname Informatie voor bewoners Tijdelijk verblijf ten behoeve van Herstelzorg Respijtzorg Overbruggingszorg > Heigracht: zorgverblijf voor tijdelijke opname Hebt

Nadere informatie

Woonhaven. U bent van harte welkom

Woonhaven. U bent van harte welkom Woonhaven U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Woonhaven 3 Woonhaven en ligging 4 Wegwijs in Woonhaven 5 Faciliteiten 8 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Herinckhave Hengelo

Woonzorgcentrum Herinckhave Hengelo Woonzorgcentrum Herinckhave Hengelo 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Hassinkhoek Delden

Woonzorgcentrum Hassinkhoek Delden Woonzorgcentrum Hassinkhoek Delden 2 Welkom! Prettig wonen is je thuis voelen. Met de spullen waar u aan hecht, tussen de mensen die u kent. In een vertrouwde omgeving, waar alles aanwezig is om zo zelfstandig

Nadere informatie

Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld

Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld Informatie Garantwoningen WZH Hoge Veld Zelfstandig wonen met zorg, service en gemak WZH Hoge Veld gelegen aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag, tussen Rijswijk en Wateringen, biedt Garantwoningen

Nadere informatie

Welkom in Drieën-Huysen!

Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen is een middelgroot verpleeg- en verzorgingshuis in Vlaardingen. Ruim 140 appartementen worden langdurig bewoond door alleenstaande ouderen en echtparen.

Nadere informatie

Wonen in een groene omgeving. met hulp van mantelzorgers en zorg van professionals. Eikenhorst. Verpleeghuiszorg nieuwe stijl

Wonen in een groene omgeving. met hulp van mantelzorgers en zorg van professionals. Eikenhorst. Verpleeghuiszorg nieuwe stijl Wonen in een groene omgeving met hulp van mantelzorgers en zorg van professionals Eikenhorst Verpleeghuiszorg nieuwe stijl Ik geniet elke dag van de tuin. Eikenhorst ligt midden in de groene natuur van

Nadere informatie

(voorheen somatische verpleeghuiszorg)

(voorheen somatische verpleeghuiszorg) (voorheen somatische verpleeghuiszorg) Versie 3-17 Van belang is ook de folder Bij ons wonen. 2 1 Langdurige zorg... 5 1.1 Wat is langdurige zorg?... 5 1.2 Appartement... 7 1.3 Team en zorgmanager... 7

Nadere informatie

Huurdersinformatie woningen WZH Hoge Veld

Huurdersinformatie woningen WZH Hoge Veld Huurdersinformatie woningen WZH Hoge Veld Welkom Welkom in uw nieuwe woning in WZH Hoge Veld. Uw woning is van alle gemakken voorzien, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. We hebben

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Met kleinzoon Stijn trekt meneer Zijlstra er vroeg op uit. Samen vangen ze die snoekbaars wel. Wonen bij Vecht en IJssel betekent

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Verpleeghuis Den Es in Varsseveld

Verpleeghuis Den Es in Varsseveld Verpleeghuis Den Es in Varsseveld Kleinschalig wonen in een vertrouwde omgeving Den Es Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Den Es Psychogeriatrie en zorg Met het vorderen van de jaren kunnen uw herse

Nadere informatie

ABC kamerinformatie Machtella veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen

ABC kamerinformatie Machtella veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen ABC kamerinformatie Machtella veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen Activiteiten Bereikbaarheid Boodschappen Brandveiligheid Creativiteit Bezoek Dieetwensen Druppel

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Waar hulp dichtbij is!

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Waar hulp dichtbij is! Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg Waar hulp dichtbij is! Inhoud 1. Wonen in Nieuw Clarenberg 3 Eigen sfeer 3 Vormen van wonen 3 2. Welzijn en voorzieningen 5 Eten en drinken 5 Diensten 5 Ontspanning en

Nadere informatie