ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN CONTRACTACTIVITEITEN STICHTING ARCUS COLLEGE (vastgesteld door het CvB op 30 maart 2015)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN CONTRACTACTIVITEITEN STICHTING ARCUS COLLEGE (vastgesteld door het CvB op 30 maart 2015)"

Transcriptie

1 ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN CONTRACTACTIVITEITEN STICHTING ARCUS COLLEGE (vastgesteld door het CvB op 30 maart 2015) Artikel 1 Definities en Algemene Bepalingen Stichting Arcus College (hierna te benoemen als Arcus) Regionaal Opleidingen Centrum voor Beroepsonderwijs en Volwasseneducatie, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer gevestigd te Heerlen, kantoorhoudend aan de Valkenburgerweg 148. Contractactiviteiten Hieronder wordt verstaan contractonderwijs in de zin van de WEB artikel alsmede BBL trajecten op maat, waarbij in elk geval sprake is van een contract met een derde partij (zijnde de opdrachtgever). Opleiding/Cursus Het scholingstraject waarvoor de deelnemer door de opdrachtgever wordt aangemeld. Deelnemer Degene die door de opdrachtgever bij Arcus College wordt aangemeld om een opleiding/cursus te volgen conform de tussen opdrachtgever en Opdrachtnemer gesloten contract. Een deelnemer kan afhankelijk van de soort opleiding/cursus en leerweg die met opdrachtgever wordt overeengekomen tevens op individuele basis worden ingeschreven bij het Arcus College. In voorkomend geval zal met de desbetreffende deelnemer een Onderwijsovereenkomst (OOK) worden afgesloten conform de door het binnen Arcus vastgestelde onderwijsovereenkomst model. Hiermee valt dan de deelnemer onder de wettelijke eisen zoals deze voortvloeien uit de Web Educatie en Beroepsonderwijs. Onderwijsovereenkomst (OOK) De tussen Arcus en Deelnemer gesloten overeenkomst, betrekking hebbende op dan wel de Beroepsopleidende dan wel de Beroepsbegeleidende Leerweg, waarin wettelijke rechten en verplichtingen over en weer zijn vastgelegd. Opdrachtgever Iedere natuurlijk persoon of rechtspersoon die met Arcus een overeenkomst contract. inzake contractactiviteiten afsluit. Opdrachtnemer Arcus Contract De overeenkomst zoals tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer is gesloten.

2 Deze Algemene Voorwaarden zijn integraal van toepassing op alle door Stichting Arcus College (hierna Arcus) aangeboden Contractactiviteiten. Artikel 2 Contract 1. Alle aanbiedingen door Arcus zijn vrijblijvend. Een contract komt tot stand nadat een schriftelijke opdracht door Arcus schriftelijk is bevestigd. 2. In het contract worden tenminste de wederzijdse verplichtingen geregeld met betrekking tot: - Het te behalen doel; - Aard, vorm, omvang en duur van de opdracht; - Prijs, betalingswijze en betalingstermijn; - Toepasselijkheid BTW; - Inschakeling van derden en de wijze van facturering hiervan. 3. Een overeenkomst wordt aangegaan voor minimaal de looptijd van de betreffende opleiding/cursus, tenzij uit de inhoud, aard of strekking van de verleende opdracht voortvloeit dat deze voor onbepaalde tijd is aangegaan. 4. Door aanmelding, daadwerkelijke deelname aan een cursus of door het verstrekken van een opdracht, aanvaarden deelnemer en opdrachtgever de toepasselijkheid van deze voorwaarden. De toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de opdrachtgever, hoe ook genaamd, wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen. Artikel 3 Prestatieplicht en inspanningsverplichting 1. Op Arcus rust de verplichting om zodanig in te richten te presteren, dat de bij overeenkomst vastgestelde doelen of doelstellingen met betrekking tot de betreffende opleiding/cursus binnen de gestelde termijn door de deelnemer kunnen worden gehaald. De opleiding/cursus omvat de leervakken of de cursusinhoud, zoals vermeld in de offerte, welke van kracht is op het moment van inschrijving. Indien gedurende de looptijd van de overeenkomst wijzigingen in wet- en regelgeving aanpassing noodzakelijk maken, wordt het programma daarop aangepast. 2. Op de opdrachtgever rust de verplichting om zich daarbij zodanig in te spannen, dat Arcus bij het leveren van de prestatie geen belemmeringen ondervindt. Tevens is opdrachtgever gehouden de door hem aangemelde deelnemers te wijzen op de verplichting om daadwerkelijk deel te nemen aan het onderwijs. 3. Mocht blijken dat de deelnemer niet binnen de gestelde termijn de cursus met goed gevolg af zal ronden, dan gaan partijen tijdig om tafel zitten om afspraken ten aanzien van de periode na afloop van de initiële cursusperiode te maken. Artikel 4 Tarieven 1. Door Arcus genoemde en gefactureerde bedragen zijn exclusief BTW, tenzij expliciet anders wordt vermeld. 2. In de offertes genoemde prijsstellingen kunnen tot aan de opdrachtverstrekking en zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden, tenzij schriftelijk is overeengekomen dat het vaste prijzen betreft voor een vastgestelde periode. 3. In de offerteprijs zijn alle relevante met de geoffreerde diensten samenhangende kosten opgenomen, met uitzondering van eventuele reis- en verblijfkosten van cursisten/deelnemers.

3 Artikel 5 Betalingsplicht 1. Door ondertekening van het contract verplicht de opdrachtgever zich tot betaling van de in de aangegane overeenkomst genoemde bedragen, die verbonden zijn aan de aangeboden dienst of diensten. In voorkomend geval dat de deelnemer tevens in een reguliere (BBL) leerweg wordt ingeschreven dan zal voor de standaard opleiding per schooljaar in elk geval minimaal de wettelijk vastgestelde cursusgeldvergoeding verschuldigd zijn. 2. Mochten de door opdrachtgever aangemelde deelnemers zich niet aan de inspanningsverplichting of plicht tot onderwijsdeelname houden, dan ontslaat dit de opdrachtgever niet van zijn betalingsplicht. 3. In de overeenkomst is aangegeven of de betaling ineens of in termijnen kan worden voldaan. indien er sprake is van termijnen, wordt het aantal termijnen en de daarmee corresponderende vervaldata benoemd. 4. Indien geen andere betalingstermijn is overeengekomen, dient de opdrachtgever te betalen binnen 21 dagen na factuurdatum, zonder recht op korting, verrekening of schuldvergelijking. 5. Bij overschrijding van de overeengekomen betaaltermijnen, wordt opdrachtgever geacht van rechtswege in verzuim te zijn, zonder dat enige ingebrekestelling is vereist. In dat geval is de opdrachtgever een rentevergoeding per maand verschuldigd, waarvan het percentage gelijk is aan dat van de wettelijke rente, lopende vanaf de dag dat het verzuim is ingetreden, tot aan het moment van algehele voldoening van de vordering. Opdrachtgever draagt de kosten, zowel gerechtelijk als buitengerechtelijke, die door Arcus gemaakt moeten worden ter inning van het verschuldigde bedrag. Deze kosten bedragen tenminste 15% van het verschuldigde bedrag exclusief BTW. 6. Het factuurbedrag is niet afhankelijk van de uitkomst van de verleende opdracht. 7. Voorschotnota s die bij aanvang van een opdracht in rekening worden gebracht, worden verrekend met de laatste nota na het voltooien van de werkzaamheden. Artikel 6 Meerdere Opdrachtgevers In geval van gezamenlijk gegeven opdracht zijn opdrachtgevers, voor zover de werkzaamheden ten behoeve van de gezamenlijke opdrachtgevers zijn verricht, hoofdelijk verbonden voor de betaling van het factuurbedrag. Artikel 7 Meerwerk 1. Indien door tussentijdse additionele wensen van opdrachtgever de prestaties van Arcus op grond van de opdracht moet leveren die aantoonbaar worden verzwaard of uitgebreid, is er sprake van meerwerk dat voor vergoeding in aanmerking komt. Indien Arcus meent dat er sprake is van meerwerk, zal Arcus opdrachtgever hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. 2. Arcus zal, voordat met het meerwerk wordt gestart, een schriftelijke offerte uitbrengen, met betrekking tot de omvang van het verwachte meerwerk en de daaraan verbonden kosten. Arcus zal niet met het meerwerk starten alvorens daartoe partijen schriftelijk overeenstemming hebben bereikt.

4 3. Meerwerk zal apart worden gefactureerd. De aard en de omvang van te verrichten meerwerkwerkzaamheden zullen in de facturen worden vermeld. Artikel 8 Ontbinding, staking werkzaamheden en opzegging 1. Indien het nakomen van de verplichtingen, zoals neergelegd in het contract, door omstandigheden buiten de invloedssfeer van partijen onmogelijk is geworden, dienen partijen in redelijkheid vast te stellen of het nakomen van de verplichtingen tijdelijk dan wel blijvend onmogelijk is. Indien vastgesteld wordt dat nakoming van de verplichtingen blijvend onmogelijk is, heeft zowel opdrachtgever als Arcus het recht het contract per aangetekend schrijven te ontbinden, zonder dat rechterlijke tussenkomst benodigd is. Opdrachtgever vergoedt aan Arcus dat deel van de totale opdrachtsom, dat in overeenstemming is met de tot dan door Arcus geleverde diensten. 2. Opzegging van het contract dient schriftelijk, onder opgaaf van redenen, aan de opdrachtnemer te worden meegedeeld. 3. Indien voor aanvang van de opleiding/cursus blijkt dat er onvoldoende inschrijvingen zijn om de aangeboden opleiding/cursus voor de geoffreerde prijs aan te kunnen bieden te annuleren In dat geval heeft de opdrachtgever en in voorkomend geval deelnemer recht op restitutie van de door hem betaalde cursusgelden. Er bestaat geen recht op enige vorm van schadevergoeding. 4. De opdrachtgever is bevoegd het contract te annuleren bij aangetekende brief vóór aanvang van de werkzaamheden door Arcus. Geschiedt annulering meer dan 2 maanden voor aanvang van de werkzaamheden, dan is opdrachtgever, tenzij anders overeengekomen, 25 % van de overeengekomen opdrachtsom, verschuldigd. Bij annulering korter dan twee maanden voor aanvang van de werkzaamheden is, tenzij anders overeengekomen, opdrachtgever de volledige som verschuldigd. 5. Indien opdrachtgever niet aan zijn betalingsverplichtingen voldoet, behoudt Arcus zich het recht voor haar werkzaamheden te staken en deze op te schorten, tot aan het moment dat aan de betalingsverplichting is voldaan. Tevens heeft Arcus het recht het contract zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, indien de opdrachtgever in gebreke is gesteld en een termijn van 14 dagen is verstreken. Artikel 9 Aansprakelijkheid 1. Arcus is niet aansprakelijk voor eventuele door de opdrachtgever en of deelnemer geleden schade, tenzij de schade een rechtsreeks onmiddellijk gevolg is van haar opzet of grove schuld. 2. Arcus is slechts aansprakelijk voor ten hoogste het bedrag van de overeengekomen vergoeding voor de te leveren diensten. Bij opdrachten die een langere looptijd dan een half jaar hebben, geldt een verdere beperking van de hier bedoelde aansprakelijkheid tot maximaal het factuurbedrag over de laatste zes maanden. Artikel 10 Intellectueel eigendom 1. Arcus behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot de intellectuele eigendom welke het gebruikt of heeft gebruikt in het kader van de uitvoering van de opdracht van opdrachtgever, voor zover deze uit de wet het contract voortvloeit.

5 2. Het is opdrachtgever verboden om modellen, technieken, instrumenten, lesmateriaal, software of andere producten, een en ander in de ruimste zin van het woord, te redigeren/aan te passen/en/of te verveelvoudigen, te openbare of te exploiteren. 3. De opdrachtgever verplicht zich er voor zorg te dragen dat afnemers van diensten en producten van Arcus, waaronder begrepen cursisten, deze niet met dezelfde of vergelijkbare inhoud aan derden zullen aanbieden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Arcus. Artikel 11 Klachten Indien de opdrachtgever een klacht heeft over gedragingen en beslissingen van medewerkers, dan wel het nalaten van gedragingen of het niet nemen van beslissingen door medewerkers, kan hij zich wenden tot de klachtencommissie van Arcus College. De klachtenregeling is te vinden via In eerste instantie zal echter steeds met de accountmanager en daaropvolgende met de verantwoordelijke directeur getracht worden tot een oplossing te komen. Artikel 12 Privacy 1. Arcus is verplicht tot geheimhouding van alle informatie en gegevens van de opdrachtgever jegens derden. Arcus zal zonder toestemming van opdrachtgever aan derden geen mededelingen doen of informatie in het kader van de lopende opdracht verstrekken. 2. Arcus is gerechtigd persoonsgegevens van deelnemers binnen de beperkte kring van onderwijs gerelateerde instellingen (het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, DUO, de gemeentelijke dienst belast met het toezicht op de uitvoering van de leerplichtwet, het regionaal meld- en coördinatiepunt voortijdig schoolverlaten. 3. De deelnemer dient voorafgaand aan de start van de opleiding schriftelijk toestemming voor de verwerking, verstrekking en terugkoppeling van studieresultaten aan opdrachtgever door Arcus te geven. Artikel 13 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 1. Op alle door Arcus te sluiten overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing. 2. Alle geschillen die verband houden met de overeenkomst tussen de opdrachtgever en Arcus worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Maastricht. 3. Opdrachtgever en opdrachtnemer zullen alvorens een beroep doen op de rechter, zich tot het uiterste inspannen om een geschil in onderling overleg te beslechten. Partijen kunnen daarbij een andere wijze van geschillenbeslechting overeenkomen.

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden Effect Veiligheid B.V. Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Effect Veiligheid B.V., gevestigd te Geldrop, -hierna te noemen Effect

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden voor dienstverlening van: JanssenCoaching hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor Open cursussen De onderneming A.G. Wennekes tevens handelend onder de naam Kennis Up To Date (hierna: Kennis Up To Date), ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv

ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv ALGEMENE VOORWAARDEN Hendriks Belastingadviseurs bv GEVESTIGD TE RIJSWIJK AAN DE GEESTBRUGWEG 46 VERDER TE NOEMEN: OPDRACHTNEMER INHOUD ARTIKEL 1 ALGEMEEN PAGINA 3 ARTIKEL 2 TOEPASSELIJKHEID 3 ARTIKEL

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

cx-connector verbinder in klantbeleving

cx-connector verbinder in klantbeleving Algemene Voorwaarden CX-Connector Definities Opdrachtnemer: CX-Connector, eenmanszaak van Rense Duursma. Gevestigd op Het Roer 20, 3751 RB te Bunschoten-Spakenburg, verder te noemen CX-Connector. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

2. Gehele of gedeeltelijke afwijking van deze algemene voorwaarden is slechts mogelijk indien en voorzover schriftelijk is overeengekomen.

2. Gehele of gedeeltelijke afwijking van deze algemene voorwaarden is slechts mogelijk indien en voorzover schriftelijk is overeengekomen. Algemene voorwaarden De Binding ARTIKEL 1. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten van De Binding stress & burn-out coaching

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek

Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek Algemene voorwaarden van Volleberg Accountants, gevestigd te Beek 1. Begripsbepalingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon die aan opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk

Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan medewerkers van Belastingadvieskantoor Blom B.V. gevestigd te Nijkerk Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Prijzen, Offertes en Totstandkoming van overeenkomst Artikel 4. Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 5. Geheimhouding Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren ALGEMENE VOORWAARDEN VAN Irene van Gameren 1. Overeenkomst en offerte 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes van Irene van Gameren (hierna: VANGAMEREN ) en op iedere overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Eigenhandje Coaching Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Behandelovereenkomst: Eigenhandje: Kind: Eigenhandje, De

Nadere informatie

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s).

Organisatiebureau The 5th Element. inspanningsverplichting tot het verrichten van diensten. hulp en adviezen ten behoeve van opdrachtgever(s). Algemene Voorwaarden The 5th Element Algemeen Deze algemene voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten gesloten tussen Organisatiebureau The 5th Element, gevestigd te 1815 GB, Alkmaar aan de Kennemersingel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes

Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden Artikel 3: Uitvoering van de overeenkomst Artikel 2: Offertes Algemene voorwaarden Artikel 1 : Toepasselijkheid van de voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot het leveren van goederen en/of het verrichten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Office Support SG Arnhem B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem, gedeponeerd ter Griffie van de arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

Artikel 1. Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden

Artikel 1. Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten door Je team voor elkaar Opgemaakt 1 januari 2017 Artikel 1. Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden Je team voor elkaar, ingeschreven in de

Nadere informatie

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637

van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: DrawBridge54 Nederland, Zaagmolen 2, 3962 GA Wijk bij Duurstede, KvK 30248637 Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt.

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt. Algemene Voorwaarden HTP Advies B.V. gedeponeerd bij de KvK Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities Afnemer: degene die met HTP een overeenkomst heeft gesloten. HTP: HTP Advies B.V. Cursist: de aan

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M Inhoudsopgave 1. Artikel 1: Definitie 3 2. Artikel 2: Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3 3. Artikel 3: Offerte, tarieven en contractduur 3 4. Artikel

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat;

Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat; Algemene voorwaarden Artikel 1. Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: de natuurlijk persoon of rechtspersoon die de overeenkomst met Accion Verzuimregie & HRM aangaat;

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Maurits Hoogerwerf Praktijk voor bewustzijnscoaching

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen

Algemene voorwaarden Maatschap Goed Zorgen Deze algemene leveringsvoorwaarden gelden voor diensten die geleverd worden door Maatschap Goed Zorgen uit Tiel. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK Midden Nederland onder dossiernummer 50061739

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Synergos Vakopleiding Haptonomie

Algemene voorwaarden Synergos Vakopleiding Haptonomie Bijlage P Algemene voorwaarden Synergos Vakopleiding Haptonomie Algemene voorwaarden Synergos Vakopleiding Haptonomie 1 Definities A. Synergos Onder Synergos wordt verstaan: Het bedrijfsonderdeel Synergos

Nadere informatie

Artikel 5 Uitvoering van de opdracht 5.1 Opdrachtnemer bepaalt de wijze waarop en door welke persoon de verleende opdracht uitgevoerd wordt. 5.2 Opdra

Artikel 5 Uitvoering van de opdracht 5.1 Opdrachtnemer bepaalt de wijze waarop en door welke persoon de verleende opdracht uitgevoerd wordt. 5.2 Opdra Algemene voorwaarden Administratiekantoor Domus Magnus Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van Administratiekantoor Domus Magnus. Artikel 1 Algemeen In de algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121

ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121 ALGEMENE VOORWAARDEN van: BURO VAN THUIJL Sint Nicolaasstraat 41 6211 NM Maastricht K.v.K.:14110121 De Algemene voorwaarden van Buro van Thuijl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Niek Oskam Begeleiding Coaching Ontwikkeling. opdrachtgever: de persoon, onderneming of instantie

Nadere informatie

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

3. De toepasselijkheid van voorwaarden van opdrachtgever wordt uitdrukkelijk uitgesloten. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Artikel 1: 1. J&J Law is een samenwerkingsverband/kantoorcombinatie van zelfstandig werkzame advocaten die ieder voor eigen rekening en risico de rechtspraktijk uitoefenen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Versie 11-04-2016 Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Mijn Online IDentiteit Brederoplein 3 3521XA Utrecht Kvk nummer: 62103962 Artikel 1. Definities o Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Cursus, Training en Reservering

Leveringsvoorwaarden Cursus, Training en Reservering Leveringsvoorwaarden Cursus, Training en Reservering Artikel 1. Definities - ZelfSterk Training: leverancier van veiligheidscursussen wanneer communicatie en emotie van invloed zijn. Vermeld bij de Kamer

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden.

Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden, saai! Helaas zijn ze wel verplicht, maar we proberen ze zo simpel en helder mogelijk te houden. Artikel 1: Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Orangedotcom B.V.

Algemene voorwaarden Orangedotcom B.V. Algemene voorwaarden Orangedotcom B.V. 1. Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtgever; de natuurlijk persoon of rechtspersoon die aan Orangedotcom B.V. (hierna Orangedotcom)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: +31(0)6 15577159 rt@rondomleren.nl Regentesselaan 20-26 1217EG Hilversum Algemene Voorwaarden RondomLeren Artikel 1. Definities: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: RondomLeren

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

Coachingspraktijk Floww

Coachingspraktijk Floww Coachingspraktijk Floww Algemene voorwaarden Op overeenkomsten omtrent coachen en trainen zijn algemene voorwaarden van toepassing, tenzij anders besproken en schriftelijk vastgelegd. Artikel 1. Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme

Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme Algemene Voorwaarden van Hulphonden voor Autisme 1. Definities I. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: i. Hulphonden voor Autisme levert persoonlijke diensten, zoals therapie, begeleiding en

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC).

De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: mediator en/of coach van Schaeffer Mediation & Coaching (hierna te noemen SMC). De opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten. JB Loopbaancoach

Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten. JB Loopbaancoach Algemene voorwaarden voor het leveren van diensten JB Loopbaancoach 1 van 5 Art.1 Definities: begrippen in deze algemene voorwaarden 1.1 Met JB Loopbaancoach wordt steeds bedoeld: De heer J.A.C.L. Bartels,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht

ALGEMENE VOORWAARDEN. van. Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC. gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN van Rijnmondse Glas Centrale B.V. hierna te noemen RGC gevestigd en kantoorhoudende te Dordrecht 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: AV : de onderhavige

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst 1. Met de opdrachtnemer gesloten overeenkomsten leiden voor opdrachtnemer tot een

Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst 1. Met de opdrachtnemer gesloten overeenkomsten leiden voor opdrachtnemer tot een Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Symbiosecoaching Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Symbiosecoaching die deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan onderneming HANS RIETVELD AGRARISCH ADVIES B.V., statutair gevestigd te Meerkerk, hierna te noemen opdrachtnemer, gedeponeerd bij de Kamer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INTELEO

ALGEMENE VOORWAARDEN INTELEO ALGEMENE VOORWAARDEN INTELEO Inteleo Grote Haag 54 3893 CN Zeewolde KvK 67830153 Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden,

Nadere informatie

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Pit-begeleiding Opdrachtgever: Cliënt Behandelovereenkomst: Een mondelinge dan wel schriftelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Academy Inc

Algemene voorwaarden Academy Inc Artikel 1 Definitie Algemene voorwaarden Academy Inc Lid 1.1 In deze algemene voorwaarden geldt als opdrachtnemer Academy Inc en als opdrachtgever de wederpartij van Academy Inc. Tenzij door opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer : Praktijk An Opdrachtgever : De wederpartij van Opdrachtnemer Behandelovereenkomst: Een mondelinge

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. 1. Definities 1. Algemene Voorwaarden: algemene voorwaarden die van tijd tot tijd worden gewijzigd. 2. Opdrachtgever: De (rechts-)persoon die met opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V.

Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Algemene Voorwaarden Administratiekantoor R. Hunter B.V. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Administratiekantoor R. Hunter B.V.: de gebruiker van de Algemene Voorwaarden,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met Artishock events & marketing B.V.. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend bindend,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. A. ALGEMEEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. A. ALGEMEEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van toepassing voor de werkzaamheden van: De Boekhouder Online.nl is een merknaam van Adpar hierna te noemen opdrachtnemer gevestigd te Berkel en Rodenrijs Kvk-nummer: 27237998 A.

Nadere informatie

De klant of cliënt is de persoon of personen ten behoeve van wie Roux Communicatie haar diensten verleent.

De klant of cliënt is de persoon of personen ten behoeve van wie Roux Communicatie haar diensten verleent. Artikel 1. Definities; begrippen in deze algemene voorwaarden Tekst- en communicatiebureau Roux Communicatie, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65043960, levert diensten op het gebied

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen

Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Algemene voorwaarden Verzijl Advies BV. Kvk: 67088740 Deze algemene voorwaarden bestaat uit 5 pagina s en 13 artikelen Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer:

Nadere informatie

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd.

2.4 De verplichtingen van Kamsteeg Budgetcoaching gaan nooit verder dan door Kamsteeg Budgetcoaching schriftelijk is bevestigd. Versie 2 algemene voorwaarden Kamsteeg Budgetcoaching : 1-5-2018 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassing 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn, tenzij anders overeengekomen, van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN WELZIJN 2015. Gewenste cursus/training: Startdatum: Achternaam: Geboortenaam 1 : Roepnaam:

AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN WELZIJN 2015. Gewenste cursus/training: Startdatum: Achternaam: Geboortenaam 1 : Roepnaam: AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN WELZIJN 2015 Gewenste cursus/training: Startdatum: Achternaam: Geboortenaam 1 : Voorletters: Roepnaam: Adres: Woonplaats: Telefoon (privé): Geboortedatum: Geboorteplaats:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Piet!! Financiële en Administratieve Diensten Piet!! Financiële en Administratieve Diensten Noorderpoort 9A 5916 PJ VENLO T: 077 477 84 24 E: info@piet-finad.nl W: www.piet-finad.nl

Nadere informatie

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015.

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Algemene voorwaarden Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene leverings - betalings en uitvoeringsvoorwaarden. Administratie- en belastingadviesburo De Groene V.O.F.

Algemene leverings - betalings en uitvoeringsvoorwaarden. Administratie- en belastingadviesburo De Groene V.O.F. Algemene leverings - betalings en uitvoeringsvoorwaarden Administratie- en belastingadviesburo De Groene V.O.F. Gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Terneuzen Onder depotnummer 21017484 Ferlemanstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Definities

Algemene voorwaarden. 1. Definities 1 Algemene voorwaarden Louis van Woerden Algemene voorwaarden 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. LOUIS VAN WOERDEN: Louis van Woerden Advies en Training, eenmanszaak

Nadere informatie

Algemene voorwaarden leer- en begeleidingstrajecten Beishuizen Maatwerk

Algemene voorwaarden leer- en begeleidingstrajecten Beishuizen Maatwerk Algemene voorwaarden leer- en begeleidingstrajecten Beishuizen Maatwerk Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd voor alle leer en begeleidingstrajecten (opleiding/cursus/training/supervisie/coaching)

Nadere informatie

Per 01 september 2015

Per 01 september 2015 Per 01 september 2015 Deelname is geheel op eigen risico, wij accepteren geen aansprakelijk voor explosieve groei van creativiteit, opdrachten en een tekenverslaving. En daarnaast: Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden @dministratorz Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle contractuele relaties van @dministratorz. Artikel 1 Algemeen In de algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSCHOONHOVENCOACHING

ALGEMENE VOORWAARDEN VANSCHOONHOVENCOACHING ALGEMENE VOORWAARDEN VANSCHOONHOVENCOACHING ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. opdrachtnemer: VanSchoonhovenCoaching die deze algemene voorwaarden gebruikt voor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: IkStaVoorVerzoening! ingeschreven bij de Kruispunt Bank Belgie onder nummer KBO nr.: 0634.750.182. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. De Beukelaar Groep. Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst. 3. Intellectuele eigendom

Algemene voorwaarden. De Beukelaar Groep. Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst. 3. Intellectuele eigendom Algemene voorwaarden Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst 3. Intellectuele eigendom 4. Betalingsvoorwaarden 5. Annulering en restitutie 6. Wijzigingen in de opdracht 7.

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN TECHNIEK

AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN TECHNIEK AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN TECHNIEK Gewenste opleiding Achternaam* Voorletters man vrouw Voornamen (voluit) Adres Woonplaats Telefoon Geboortedatum Geboorteplaats E-mailadres Handtekening

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3: Aanbiedingen en offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3: Aanbiedingen en offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtnemer: Barticipatiedotcom, die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten.

Nadere informatie

Groot en de Lange Boekhouden V.O.F.

Groot en de Lange Boekhouden V.O.F. ALGEMENE VOORWAARDEN GROOT EN DE LANGE BOEKHOUDEN V.O.F. Artikel 1 Algemeen 1. Groot en de Lange Boekhouden is een vennootschap onder firma te Amstelveen 2. In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinisi.nl

Algemene voorwaarden Kinisi.nl Algemene voorwaarden Kinisi.nl 1.Toepasselijkheid. Deze algemene voorwaarden zijn, tenzij anders is overeengekomen, van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van, of met Kinisi.nl en alle daarmee

Nadere informatie

SCAI / Scholten Communicatie Advies en Implementatie

SCAI / Scholten Communicatie Advies en Implementatie Algemene leveringsvoorwaarden 2008/2009 SCAI / Scholten Communicatie Advies en Implementatie Kvk 09187392 Btw NL 022656170B01 1. Toepasselijkheid 1.1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien en voorzover zij schriftelijk zijn bevestigd door Amèr Coaching

2. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts bindend indien en voorzover zij schriftelijk zijn bevestigd door Amèr Coaching Algemene / Leveringsvoorwaarden Amèr Coaching Artikel 1: Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Amèr Coaching en opdrachtgevers betreffende deelname of opdracht

Nadere informatie

Artikel 4. Terbeschikkingstelling van informatie, medewerkers en werkruimte door de opdrachtgever

Artikel 4. Terbeschikkingstelling van informatie, medewerkers en werkruimte door de opdrachtgever ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN HOGESCHOOL LEIDEN Artikel 1. Definities In de algemene leveringsvoorwaarden Hogeschool Leiden wordt verstaan onder: a. Hogeschool Leiden: Stichting Hogeschool Leiden; b. Opdrachtgever:

Nadere informatie

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard.

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden BDA Dak- en Gevelopleidingen Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden VNG Kenniscentrum Handhaving en Naleving Advies B.V. November 2017 VNG Kenniscentrum Handhaving en Naleving Advies BV Nassaulaan 12 Den Haag Postbus 30435 2500 GK Den Haag KvK Den

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle relaties van Wouters Belastingadvies, welke belastingadviespraktijk uitgeoefend wordt in de vorm van een besloten vennootschap

Nadere informatie

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V.

Webshops4AllW. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Algemene Voorwaarden Webshops4All B.V. Artikel 1 Algemeen 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Webshops4All B.V., als opdrachtnemer; - opdrachtgever: de partij die de opdracht aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door AttentMentoren afgesloten overeenkomsten. De toepasselijkheid

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie