Opbouw met kastprofiel, zonder rugzijde (montagesituatie 1) (montagesituatie 4)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opbouw met kastprofiel, zonder rugzijde (montagesituatie 1) (montagesituatie 4)"

Transcriptie

1 AANBESTEDINGSTEKST FIXSCREENS FIXSCREEN 85 OMSCHRIJVING De buitenzonwering bestaat uit een voor het glas geplaatst weefsel onder de vorm van een rolgordijn, die de rechtstreekse zonnestraling uitschakelt terwijl het zicht naar buiten gedeeltelijk behouden blijft. Het doek loopt in de geleider en dit door middel van een geleidingssysteem. Hierdoor is de screen in iedere positie windvast en tevens ook insectenwerend. Deze screen voldoet aan de Europese norm EN13561 (Wind resistance class 3) In neergelaten toestand kan deze screen windsnelheden tot 100 km/u aan. De zonwering wordt ingebouwd in een zonweringkast en de oprolbuis is steeds uitneembaar. Voorzet Opbouw met kastprofiel, zonder rugzijde (montagesituatie 1) (montagesituatie 4)

2 STANDAARD SPECIFICATIES 1. Omkasting De kast is 85 mm hoog en 85 mm breed. Het kastprofiel bestaat uit een profiel (boven- en achterzijde) en is vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium. De uiteinden zijn voorzien van consoles in kunststof die het oprolmechanisme ondersteunen en uitgerust zijn met pennen om de kast op de geleiders te schuiven. De kast wordt afgesloten door een afgerond voorprofiel, eveneens in geëxtrudeerd aluminium, die scharniert in het kastprofiel en demonteerbaar is. Het scharnierpunt is niet zichtbaar. Dit scherm is inzetbaar voor afmetingen tot 2.50 meter breedte en 1.60 meter hoogte in één deel. 2. Doekrol De oprolbuis met gleuf is vervaardigd uit staal ø 63 mm en wanddikte 1.00 mm. De doekproppen zijn steeds conisch zodoende het dikker oprollen van de rits te compenseren. 3. De bediening (manueel) Dit gebeurt door middel van een oogwindwerk naar binnen mer carter in zamak, met onafhankelijke eindbegrenzer ingebouwd in de oprolas, aangedreven door een draaistang in geanodiseerd aluminium van ø 13 mm en doorvoer cardan 45 en 90. Bij manuele bediening is dit scherm inzetbaar voor afmetingen tot 1.80 meter breed x 1.60 meter hoog. 4. De bediening (elektrisch) Dit gebeurt door middel van een buismotor 230 V monophase, zonder noodhandbediening. De aansluiting behoort bij het lot zonwering. Voeding en alle bekabeling horen in het lot elektriciteit 5. De bediening (elektrisch) In het lot elektriciteit worden de nodige voedingen voorzien tot aan de relaisdozen, volgens een bekabelingsschema dat door de leverancier zal worden opgesteld. Vanuit de plaats waar de relaisdozen komen, wordt bekabeling voorzien naar elke motor, naar de bedieningsschakelaars en naar de sturingsautomaten met meettoestellen. Er wordt tevens door de aannemer elektriciteit een aftakdoos geplaatst bij elke motor, waarin de constructeur van de zonwering naderhand rechtstreeks motorkabel (3 meter lengte) kan aansluiten. Op die plaatsen waar de afstand tussen relaisdoos en motor minder dan 3 meter bedraagt, kan de motorkabel rechtstreeks in de relaisdoos aangesloten worden en is er geen aftakdoos vereist. Radiosturing kan eveneens worden toegepast. 6. Het geleidingssysteem Dit zorgt voor de geleiding van de onderlat met het doek en de bevestiging van de kast door middel van de pennen van consoles die in de holle kamers van de geleiders schuiven.

3 7. De zijgeleiders Deze bestaan uit een uitwendige en inwendige geleider. De uitwendige geleider van 34x48 mm is tweedelig en vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium. Ze worden voorgeboord en rechtstreeks op het raam geschroefd. Aan de voorzijde zijn geen schroeven zichtbaar. De inwendige geleider bestaat uit kunststof en is voorzien van bufferzones ter compensatie van windstoten. 8. Het doek Het doek wordt uitgevoerd in halftransparant screendoek vervaardigd van glasdraden die vooraf zijn omhuld met kunststof op basis van PVC gekleurd in de massa. Het weefsel is niet vervormbaar en bestand tegen warmte en vocht. Brandklasse M1. Breuksterkte 5.5 kg. De verticale boorden van het doek zijn hoogfrequent gelast en de horizontale onderkant is extra versterkt door een omgelegde versterkingsband. Alle schermen zijn uit één stuk, breedten groter dan 2.5 meter worden gelast. Het weefsel heeft 18 kettingdraden en 14 inslagdraden per cm en heeft een gewicht van ca. 525gr/m², dikte 60/100, warmtewering 80%, zontoetredingsfactor 20%. Een verduisteringsdoek kan ook gebruikt worden, met een gewicht van 785 gr/m², dikte 74/100, zontoetredingsfactor 0%. 9. Onderlat De onderlat (25.5x34.5 mm) is uitgevoerd in geëxtrudeerd aluminium en is massief verzwaard met ronde staven in gegalvaniseerd staal (ø18 mm, 1.96kg/m) De onderlat wordt voorzien van een kunststof haspel ter afsluiting van de dorpel. 10. Kleur Alle zichtbare aluminiumprofielen (schermkast, geleiders en onderlat) worden gemoffeld in dezelfde RAL-kleur als het buitenschrijnwerk. 11. Assemblage Alle bevestigingen zijn uitgevoerd met schroeven in roestvrij staal.

4

5 AANBESTEDINGSTEKST FIXSCREENS FIXSCREEN 100 OMSCHRIJVING De buitenzonwering bestaat uit een voor het glas geplaatst weefsel onder de vorm van een rolgordijn, die de rechtstreekse zonnestraling uitschakelt terwijl het zicht naar buiten gedeeltelijk behouden blijft. Het doek loopt in de geleider en dit door middel van een geleidingssysteem. Hierdoor is de screen in iedere positie windvast en tevens ook insectenwerend. Deze screen voldoet aan de Europese norm EN13561 (Wind resistance class 3) In neergelaten toestand kan deze screen windsnelheden tot 100 km/u aan. De zonwering wordt ingebouwd in een zonweringkast en de oprolbuis is steeds uitneembaar. Voorzet Opbouw met kastprofiel, zonder rugzijde (montagesituatie 1) (montagesituatie 4)

6 STANDAARD SPECIFICATIES 12. Omkasting De kast is 100 mm hoog en 100 mm breed. Het kastprofiel bestaat uit een profiel (boven- en achterzijde) en is vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium. De uiteinden zijn voorzien van consoles in kunststof die het oprolmechanisme ondersteunen en uitgerust zijn met pennen om de kast op de geleiders te schuiven. De kast wordt afgesloten door een afgerond voorprofiel, eveneens in geëxtrudeerd aluminium, die scharniert in het kastprofiel en demonteerbaar is. Het scharnierpunt is niet zichtbaar. Dit scherm is inzetbaar voor afmetingen tot 4.00 meter breedte en 2.70 meter hoogte in één deel, of 3.00 breedte en 3.50 hoogte in één deel. 13. Doekrol De oprolbuis met gleuf is vervaardigd uit staal ø 78 mm en wanddikte 1.00 mm. De doekproppen zijn steeds conisch zodoende het dikker oprollen van de rits te compenseren. 14. De bediening (manueel) Dit gebeurt door middel van een oogwindwerk naar binnen mer carter in zamak, met onafhankelijke eindbegrenzer ingebouwd in de oprolas, aangedreven door een draaistang in geanodiseerd aluminium van ø 13 mm en doorvoer cardan 45 en 90. Bij manuele bediening is dit scherm inzetbaar voor afmetingen tot 1.80 meter breed x 1.80 meter hoog. 15. De bediening (elektrisch) Dit gebeurt door middel van een buismotor 230 V monophase, zonder noodhandbediening. De aansluiting behoort bij het lot zonwering. Voeding en alle bekabeling horen in het lot elektriciteit 16. De bediening (elektrisch) In het lot elektriciteit worden de nodige voedingen voorzien tot aan de relaisdozen, volgens een bekabelingsschema dat door de leverancier zal worden opgesteld. Vanuit de plaats waar de relaisdozen komen, wordt bekabeling voorzien naar elke motor, naar de bedieningsschakelaars en naar de sturingsautomaten met meettoestellen. Er wordt tevens door de aannemer elektriciteit een aftakdoos geplaatst bij elke motor, waarin de constructeur van de zonwering naderhand rechtstreeks motorkabel (3 meter lengte) kan aansluiten. Op die plaatsen waar de afstand tussen relaisdoos en motor minder dan 3 meter bedraagt, kan de motorkabel rechtstreeks in de relaisdoos aangesloten worden en is er geen aftakdoos vereist. Radiosturing kan eveneens worden toegepast. 17. Het geleidingssysteem Dit zorgt voor de geleiding van de onderlat met het doek en de bevestiging van de kast door middel van de pennen van consoles die in de holle kamers van de geleiders schuiven.

7 18. De zijgeleiders Deze bestaan uit een uitwendige en inwendige geleider. De uitwendige geleider van 34x48 mm is tweedelig en vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium. Ze worden voorgeboord en rechtstreeks op het raam geschroefd. Aan de voorzijde zijn geen schroeven zichtbaar. De inwendige geleider bestaat uit kunststof en is voorzien van bufferzones ter compensatie van windstoten. 19. Het doek Het doek wordt uitgevoerd in halftransparant screendoek vervaardigd van glasdraden die vooraf zijn omhuld met kunststof op basis van PVC gekleurd in de massa. Het weefsel is niet vervormbaar en bestand tegen warmte en vocht. Brandklasse M1. Breuksterkte 5.5 kg. De verticale boorden van het doek zijn hoogfrequent gelast en de horizontale onderkant is extra versterkt door een omgelegde versterkingsband. Alle schermen zijn uit één stuk, breedten groter dan 2.5 meter worden gelast. Het weefsel heeft 18 kettingdraden en 14 inslagdraden per cm en heeft een gewicht van ca. 525gr/m², dikte 60/100, warmtewering 80%, zontoetredingsfactor 20%. Een verduisteringsdoek kan ook gebruikt worden, met een gewicht van 785 gr/m², dikte 74/100, zontoetredingsfactor 0%. 20. Onderlat De onderlat (26x45 mm) is uitgevoerd in geëxtrudeerd aluminium en is massief verzwaard met ronde staven in gegalvaniseerd staal (ø18 mm, 1.96kg/m) De onderlat wordt voorzien van een kunststof haspel ter afsluiting van de dorpel. 21. Kleur Alle zichtbare aluminiumprofielen (schermkast, geleiders en onderlat) worden gemoffeld in dezelfde RAL-kleur als het buitenschrijnwerk. 22. Assemblage Alle bevestigingen zijn uitgevoerd met schroeven in roestvrij staal.

8 AANBESTEDINGSTEKST FIXSCREENS FIXSCREEN 150 OMSCHRIJVING De buitenzonwering bestaat uit een voor het glas geplaatst weefsel onder de vorm van een rolgordijn, die de rechtstreekse zonnestraling uitschakelt terwijl het zicht naar buiten gedeeltelijk behouden blijft. Het doek loopt in de geleider en dit door middel van een geleidingssysteem. Hierdoor is de screen in iedere positie windvast en tevens ook insectenwerend. Deze screen voldoet aan de Europese norm EN13561 (Wind resistance class 3) In neergelaten toestand kan deze screen windsnelheden tot 100 km/u aan. De zonwering wordt ingebouwd in een zonweringkast en de oprolbuis is steeds uitneembaar. Voorzet Opbouw- zonder kast (montagesituatie 1) (montagesituatie 5)

9 STANDAARD SPECIFICATIES 23. Omkasting De kast is 150 mm hoog en 157 mm diep. Het kastprofiel bestaat uit een profiel (boven- en achterzijde) en is vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium. De uiteinden zijn voorzien van aluminium consoles die het oprolmechanisme ondersteunen en uitgerust zijn met pennen om de kast op de geleiders te schuiven. De kast wordt afgesloten door een afgerond voorprofiel, eveneens in geëxtrudeerd aluminium, gekenmerkt door de specifieke estetische lijn. De voorkap scharniert in het kastprofiel en is demonteerbaar. Het scharnierpunt en schroeven aan de zijconsoles zijn niet zichtbaar. Dit scherm is inzetbaar voor afmetingen tot 6.00 meter breedte of tot 6.00 meter hoogte in één deel met een maximale oppervlakte van 18m². 24. Plaatsing Dit systeem wordt gemonteerd, rechtstreeks op het kozijn of op de muur (opbouw), ofwel boven het raam (inbouw) zonder kast. Voor opbouwsystemen breder dan 4.00 meter worden extra ophangbeugels voorzien, die bovenaan of achteraan vastgeschroefd worden. 25. Doekrol De oprolbuis voorzien van doeklusverzinking is vervaardigd uit staal ø 100 mm en wanddikte 1.50 mm. De doekproppen zijn steeds conisch zodoende het dikker oprollen van de rits te compenseren. 26. De bediening (elektrisch) Dit gebeurt door middel van een buismotor 230 V monophase, zonder noodhandbediening. De aansluiting behoort bij het lot zonwering. Voeding en alle bekabeling horen in het lot elektriciteit 27. Voeding en bekabeling In het lot elektriciteit worden de nodige voedingen voorzien tot aan de relaisdozen, volgens een bekabelingsschema dat door de leverancier zal worden opgesteld. Vanuit de plaats waar de relaisdozen komen, wordt bekabeling voorzien naar elke motor, naar de bedieningsschakelaars en naar de sturingsautomaten met meettoestellen. Er wordt tevens door de aannemer elektriciteit een aftakdoos geplaatst bij elke motor, waarin de constructeur van de zonwering naderhand rechtstreeks motorkabel (3 meter lengte) kan aansluiten. Op die plaatsen waar de afstand tussen relaisdoos en motor minder dan 3 meter bedraagt, kan de motorkabel rechtstreeks in de relaisdoos aangesloten worden en is er geen aftakdoos vereist. Radiosturing kan eveneens worden toegepast. 28. Het geleidingssysteem Dit zorgt voor de geleiding van de onderlat met het doek en de bevestiging van de kast door middel van de pennen van consoles die in de holle kamers van de geleiders schuiven.

10 29. De zijgeleiders Deze bestaan uit een uitwendige en inwendige geleider. De uitwendige geleider van 34x48 mm is tweedelig en vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium. Ze worden voorgeboord en rechtstreeks op het raam geschroefd. Aan de voorzijde zijn geen schroeven zichtbaar. De inwendige geleider bestaat uit HPVC en is voorzien van neopreen bufferzones van 60mm lang ter compensatie van windstoten. 30. Het doek Het doek wordt uitgevoerd in halftransparant screendoek vervaardigd van glasdraden die vooraf zijn omhuld met kunststof op basis van PVC gekleurd in de massa. Het weefsel is niet vervormbaar en bestand tegen warmte en vocht. Brandklasse M1-NFPA701. Breuksterkte 11 kg. De verticale boorden van het doek zijn hoogfrequent gelast en de horizontale onderkant is extra versterkt door een omgelegde versterkingsband. Alle schermen zijn uit één stuk, breedten groter dan 2.5 meter worden gelast. Het weefsel heeft 18 kettingdraden en 14 inslagdraden per cm en heeft een gewicht van ca. 525gr/m², dikte 75/100, warmtewering 85%, zontoetredingsfactor 15%. Een verduisteringsdoek kan ook gebruikt worden, met een gewicht van 785 à 800 gr/m², dikte 50/100 à 74/100, zontoetredingsfactor 0%. 31. Onderlat De onderlat (38x60 mm) is uitgevoerd in geëxtrudeerd aluminium en is massief verzwaard met ronde staven in verzinkt staal (ø30 mm, 5,44 kg/m), omhulsd door PE schuim, om contact te vermijden tussen aluminium en staal die kunnen als gevolgen hebben dat corrosie begint te verschijnen en een rammelend lawaai veroorzaakt. De onderlat wordt voorzien van een kunststof haspel ter afsluiting van de dorpel. 32. Kleur Alle zichtbare aluminiumprofielen (schermkast, geleiders en onderlat) worden gemoffeld in dezelfde RAL-kleur als het buitenschrijnwerk. De doekkleur is te bepalen in het gamma van de doekleverancier van de producent. 33. Assemblage Alle bevestigingen zijn uitgevoerd met schroeven in roestvrij staal.

11 INBOUWSITUATIE

12 BREEDTE HOOGTE F I X S C R E E N F I X S C R E E N F I X S C R E E N

Screen Excellent 95. recht/schuin/rond

Screen Excellent 95. recht/schuin/rond recht/schuin/rond Screen Excellent 95 BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die

Nadere informatie

Screen Excellent 75 recht/schuin

Screen Excellent 75 recht/schuin recht/schuin BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit het gebruik van deze

Nadere informatie

Screen Excellent 65. schuin

Screen Excellent 65. schuin schuin Screen Excellent 65 BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit het gebruik

Nadere informatie

SERGE Glasvezeldraad 42% - PVC 58% * Brandklasse M1 * Dikte 0.75 mm * Gewicht 525 g/m²

SERGE Glasvezeldraad 42% - PVC 58% * Brandklasse M1 * Dikte 0.75 mm * Gewicht 525 g/m² ZIPX 85 Fabrikant Wilms NV Molsebaan 20 2450 Meerhout België Tel. : +32 (0)14.36.99.70 FAX. : +32 (0)14.30.96.47 wilms@wilms.be Omschrijving ZIPX 85 is een windvaste, verticale doekzonwering. Het doek

Nadere informatie

Bestektekst SolidScreen 105. Stormvaste ritsscreen

Bestektekst SolidScreen 105. Stormvaste ritsscreen Bestektekst SolidScreen 105 Stormvaste ritsscreen ALGEMEEN Omschrijving De SolidScreen 105 is een verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt om inval van hinderlijk licht en opwarming

Nadere informatie

AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS

AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS AANBESTEDINGSTEKST OPBOUWSCREENS PHAZSCREEN TYPE 85 ASN - 95ASN 1. Bergingskast (om bovenop het raam te monteren) Geëxtrudeerde omkasting bestaande uit 1 deel (voor- & bovenprofiel). De omkastingsprofielen

Nadere informatie

Bestektekst Excellent 65. Screen

Bestektekst Excellent 65. Screen Bestektekst Excellent 65 Screen ALGEMEEN Omschrijving De Screen Excellent 65 is een verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt, om inval van hinderlijk licht en opwarming van het

Nadere informatie

Bestektekst SolidScreen Niche. Stormvaste ritsscreen

Bestektekst SolidScreen Niche. Stormvaste ritsscreen Bestektekst SolidScreen Niche Stormvaste ritsscreen ALGEMEEN Omschrijving De SolidScreen Niche is een verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt om inval van hinderlijk licht en

Nadere informatie

AANBESTEDINGSTEKST INBOUWSCREENS

AANBESTEDINGSTEKST INBOUWSCREENS AANBESTEDINGSTEKST INBOUWSCREENS PHAZSCREEN INBOUW TYPE 85N - 85NZ en 110N 110NZ (om in te bouwen in een voorziene ruimte boven het raam) 1. Steunen Verzinkt stalen zijconzoles met overgeplooide rand om

Nadere informatie

Bestektekst Excellent 85. Screen

Bestektekst Excellent 85. Screen Bestektekst Excellent 85 Screen ALGEMEEN Omschrijving De Screen Excellent 85 is een verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt, om inval van hinderlijk licht en opwarming van het

Nadere informatie

TECHNISCHE BEPALINGEN. p. 1 / 6

TECHNISCHE BEPALINGEN. p. 1 / 6 TECHNISCHE BEPALINGEN p. 1 / 6 p. 2 / 6 Deel A Deel A betreft de plaatsing van windvaste verticale buitenzonwering FAC Leuven. 01.01.01. Beveiligingsmaatregelen / materiaal werken op hoogte ( pro memory

Nadere informatie

BESCHRIJVING PHAZROLGORDIJN TYPE 100

BESCHRIJVING PHAZROLGORDIJN TYPE 100 BESCHRIJVING PHAZROLGORDIJN TYPE 100 1. Steunen Aluminium steun type 100x30 3 mm dik L-profiel. De steun is voorzien van twee openingen op de 30 mm - zijde om de steun te bevestigen tegen de muur of aan

Nadere informatie

SolidScreen 125 Windvaste screen

SolidScreen 125 Windvaste screen SolidScreen 125 Windvaste screen BESTEKTEKST SolidScreen 125 ** ATTENTIE ** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige

Nadere informatie

BUITENZONWERING IMPERIAL ZIP TECHNISCHE DOCUMENTATIE. STORE COFFRE IMPÉRIAL ZIP - documentation technique 1

BUITENZONWERING IMPERIAL ZIP TECHNISCHE DOCUMENTATIE. STORE COFFRE IMPÉRIAL ZIP - documentation technique 1 BUITENZONWERING IMPERIAL ZIP TECHNISCHE DOCUMENTATIE STORE COFFRE IMPÉRIAL ZIP - documentation technique De IMPERIAL ZIP behoort tot de generatie van monobloc schermen. Hij integreert zich perfect in zowel

Nadere informatie

WPA0600. Technische informatie TF-AL-WPA /03/17

WPA0600. Technische informatie TF-AL-WPA /03/17 WPA0600 Technische informatie TF-AL-WPA0600-17/03/17 Inhoudstafel Omschrijving Afmetingen Montagesituaties Configuratie Omschrijving WPA0600 van Wilms is een elegante en stijlvolle aluminium terrasoverkapping

Nadere informatie

Screens Typologie screendoeken

Screens Typologie screendoeken Screens screens, compact & doeltreffend Een screen bestaat uit een omkasting, geleiders en een rol met screendoek. Door middel van handbediening of electrische bediening kan het screendoek, vertikaal,

Nadere informatie

veranda s, lichtstraten of hellende beglazingen.

veranda s, lichtstraten of hellende beglazingen. PHAZ-BREEMERSCH NV, Ardooisesteenweg 305, B-8800 Roeselare, Tel. 051 24 42 48, Fax 051 22 99 27, www.phaz.be PHAZSOL ST22 Omschrijving Zonwering in een afgeronde, geëxtrudeerde bergingskast, met zijgeleiding.

Nadere informatie

AANBESTEDINGSTEKST VOORZETSCREENS

AANBESTEDINGSTEKST VOORZETSCREENS AANBESTEDINGSTEKST VOORZETSCREENS PHAZSCREEN TYPE 65AS 1. Bergingskast (om voor het raam te monteren) Geëxtrudeerde omkasting bestaande uit twee delen. Het voor- en onderprofiel, die één deel vormen zijn

Nadere informatie

Bestektekst Vista Elégance 110. Uitvalscherm

Bestektekst Vista Elégance 110. Uitvalscherm Bestektekst Vista Elégance 110 Uitvalscherm ALGEMEEN Omschrijving Uitvalschermen zijn relatief simpele, maar zeer effectieve schermen. Een scherm die de zon weert voordat deze het glas bereikt en opwarmt.

Nadere informatie

OPBOUWROLLUIK OB440 - OB450. Veiligheid en design onder 1 dak!

OPBOUWROLLUIK OB440 - OB450. Veiligheid en design onder 1 dak! ZONWERING ROLLUIKEN OPOUWROLLUIK O440 - O450 Veiligheid en design onder 1 dak! OPOUWROLLUIK O440 eide types opbouwrolluiken worden gekenmerkt door hun moderne design en hun robuuste bouw. e keuze wat de

Nadere informatie

Screens. Verticale schermen. Tuinschermen. buitenzonwering

Screens. Verticale schermen. Tuinschermen. buitenzonwering Screens Verticale schermen Tuinschermen buitenzonwering VERTICALE ZONWERING Screen Het doek en mechanisme zitten veilig opgeborgen in de aluminium kast zodat een lange levensduur kan worden gegarandeerd.

Nadere informatie

BESTEKTEKST. SolidScreen XS Windvaste screen

BESTEKTEKST. SolidScreen XS Windvaste screen BESTEKTEKST Windvaste screen BESTEKTEKST ** ATTENTIE** AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze bestektekst, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit het

Nadere informatie

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering...

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering... ZIPX Ervaar het comfort van zon- en warmtewering... ALGEMEEN Screens verhogen uw levenscomfort. Ze houden tot 85% van de zonnewarmte buitenshuis en zijn bovendien lichtdoorlatend. Zo voorkomt u oververhitting

Nadere informatie

Conventioneel. IntegraScreen 95. Vent-O-Sun verticaal met ventilatie. IntegraScreen inbouw raam. Productinformatie. www.helioscreen-projects.

Conventioneel. IntegraScreen 95. Vent-O-Sun verticaal met ventilatie. IntegraScreen inbouw raam. Productinformatie. www.helioscreen-projects. www.helioscreen-projects.be versie 2014.12 Verticale Screens Productinformatie Conventioneel Windbestendigheid (EN 13561): windklasse 2 IntegraScreen 95 2 tot 7 E-peilpunten verschil bij EPB berekening

Nadere informatie

Bestektekst. Oliva. Terrasscherm 2-buis cassette. 268 mm. 195 mm

Bestektekst. Oliva. Terrasscherm 2-buis cassette. 268 mm. 195 mm Bestektekst Oliva Terrasscherm 2-buis cassette 268 mm 195 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om

Nadere informatie

ACCOMMODATIE EN OPSLAG

ACCOMMODATIE EN OPSLAG INDEX 1 SCHAFTWAGENS SCHAFTWAGEN PL................. 2 SCHAFTWAGEN W................ 3 SCHAFTWAGEN W MET TOILET........ 4 SCHAFTWAGEN W MET KEUKEN/TOILET. 4 TOILETWAGENS TOILETWAGEN W..................

Nadere informatie

ZONNESCHERM CORFOU _NL.indd 1 27/01/10 11:28

ZONNESCHERM CORFOU _NL.indd 1 27/01/10 11:28 ZONNESCHERM CORFOU Beschrijving Het zonnescherm Corfou is een zelfdragend zonnescherm van het type cassette, met een vierkante draagbuis van 40x40x2 in gegalvaniseerd en gelakt staal. Bij breedtes kleiner

Nadere informatie

Valarmschermen. MultiScreen 85 / MultiScreen Ø95. Carré Valarm 105 / Cylinder 120. Ultimate 85 / Ultimate Ø95. Productinformatie

Valarmschermen. MultiScreen 85 / MultiScreen Ø95. Carré Valarm 105 / Cylinder 120. Ultimate 85 / Ultimate Ø95. Productinformatie www.helioscreen-projects.be versie 2014.12 Windbestendigheid (EN 13561): windklasse 2 Uitstekende warmte- en lichtwering Goede windbestendigheid Variabel vrij zicht naar buiten Stijlvolle vormgeving Ruime

Nadere informatie

Technische fiche Verandazonwering VZ520

Technische fiche Verandazonwering VZ520 Technische fiche Verandazonwering VZ520 art.nr. 29044 Inhoudsopgave 1. Algemeen pagina 4 2. De profielen pagina 4 3. De overige onderdelen pagina 6 4. Technische mogelijkheden pagina 9 5. Gewicht pagina

Nadere informatie

Bestektekst. Linea. Terrasscherm 2-buis cassette. 218 mm. 170 mm

Bestektekst. Linea. Terrasscherm 2-buis cassette. 218 mm. 170 mm Bestektekst Linea Terrasscherm 2-buis cassette 218 mm 170 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om

Nadere informatie

BP 55 R + BP 55 RS. Kleuren BP 55 R. Kleuren BP 55 RS. Het profiel is voorzien van een zeer sterke duocoat laklaag

BP 55 R + BP 55 RS. Kleuren BP 55 R. Kleuren BP 55 RS. Het profiel is voorzien van een zeer sterke duocoat laklaag BP 55 R + BP 55 RS Omschrijving Dubbelwandig profiel uit gerolvormd aluminium, volgespoten met CFK-vrij polyurethaanschuim, dat zorgt voor een goede thermische en akoestische isolatie. Het profiel kan

Nadere informatie

Screen MINI. Het doek en mechanisme zitten veilig opgeborgen in de aluminium kast zodat een lange levensduur kan worden gegarandeerd.

Screen MINI. Het doek en mechanisme zitten veilig opgeborgen in de aluminium kast zodat een lange levensduur kan worden gegarandeerd. screens VERTICALE ZONWERING Screen Het doek en mechanisme zitten veilig opgeborgen in de aluminium kast zodat een lange levensduur kan worden gegarandeerd. P A S P O O R T MINI > Breedte x Hoogte Max.

Nadere informatie

Bestektekst. Gota. Terrasscherm 2-buis cassette. 235 mm. 180,5 mm

Bestektekst. Gota. Terrasscherm 2-buis cassette. 235 mm. 180,5 mm Bestektekst Gota Terrasscherm 2-buis cassette 235 mm 180,5 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om

Nadere informatie

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm Bestektekst Senza Terrasscherm 3-buis cassette 224 mm 177,5 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk

Nadere informatie

Meet-Instructie ritsscreen In de dag. Bestel-zonwering.nl Meetinstructie Ritsscreen in de dag versie 2013.2 1

Meet-Instructie ritsscreen In de dag. Bestel-zonwering.nl Meetinstructie Ritsscreen in de dag versie 2013.2 1 Meet-Instructie ritsscreen In de dag Bestel-zonwering.nl Meetinstructie Ritsscreen in de dag versie 2013.2 1 Goed meten is bepalend voor een passend resultaat. Het is niet moeilijk maar verreist wel een

Nadere informatie

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm

Bestektekst. Senza. Terrasscherm 3-buis cassette. 224 mm. 177,5 mm Bestektekst Senza Terrasscherm 3-buis cassette 224 mm 177,5 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk

Nadere informatie

Bestektekst. Picca. Terrasscherm 2-buis. 162,6 mm. 240 mm

Bestektekst. Picca. Terrasscherm 2-buis. 162,6 mm. 240 mm Bestektekst Picca Terrasscherm 2-buis 162,6 mm 240 mm ALGEMEEN Omschrijving Terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere

Nadere informatie

Standaard geleider. Fix geleider. Kabel geleider. Met bijhorende onderlat

Standaard geleider. Fix geleider. Kabel geleider. Met bijhorende onderlat De behuizing werd speciaal ontworpen voor zichtbare plaatsing. Krachten moeten overgebracht worden via het binnendeel van het rooster. Houd je dus goed aan deze plaatsingsinstructies wat betreft vastschroeven

Nadere informatie

Ritsscreens SPECIFICATIE. Tiger 29/80081 (Iron Glimmer Struktuurlak) of gecoat op RAL kleur. Frame kleuren: Doeken:

Ritsscreens SPECIFICATIE. Tiger 29/80081 (Iron Glimmer Struktuurlak) of gecoat op RAL kleur. Frame kleuren: Doeken: Ritsscreens SPECIFICATIE Frame kleuren: RAL9016 (verkeerswit), RAL1015(creme), RAL 9006 (zilver), RAL 6009 (tannengroen), Tiger 29/80081 (Iron Glimmer Struktuurlak) of gecoat op RAL kleur Doeken: Heliosa,

Nadere informatie

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6)

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6) Screens Screens Projectscreens Verduisteringsscreens Windvaste screens 244-091223(6) De Verano screens: Standaard screens (V565 t/m V508) leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing

Nadere informatie

Verticale Screens. Windvast. AnemoScreen 100. AnemoScreen 125. AnemoScreen Integra 100. Productinformatie. versie 2014.

Verticale Screens. Windvast. AnemoScreen 100. AnemoScreen 125. AnemoScreen Integra 100. Productinformatie.  versie 2014. www.helioscreen-projects.be versie 2014.12 Windbestendigheid (EN 13561): windklasse 3 2 tot 7 E-peilpunten verschil bij EPB berekening Rits zijgeleiding (ZIP) Geen zijwaartse lichtinval Fraaie vormgeving

Nadere informatie

Assemblage en montage van Screen Excellent Windvast

Assemblage en montage van Screen Excellent Windvast Assemblage en montage van Screen Excellent Windvast Excellent_Windvast_Screen_NL_28-03-2017 blz. 3 * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in

Nadere informatie

Technisch dossier. De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard

Technisch dossier. De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard Technisch dossier De verschillende montages en mogelijkheden voor AquaGuard Gebruik doorheen alle seizoenen Technics & Applications Klaus-Michael Kuehnelaan 9 Tel : + 32 14 23 74 95 Liesdonk Fax : + 32

Nadere informatie

Offerte zonwering voor: De Groenhof. t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2

Offerte zonwering voor: De Groenhof. t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2 Offerte zonwering voor: De Groenhof t.a.v. Dhr. R. Keizer Bouwnummer:113 Blok: D2 Buitenzonwering optie 1 - Verticale screen. Technische gegevens: Uitvoering: Verticale screen WWA S85 en gekoppeld screen

Nadere informatie

MULTIWINDOW.

MULTIWINDOW. MULTIWINDOW ZONWERING VENTILATIE 1 PRODUCT VAN 1 CONT(R)ACTPARTIJ VAN BINNENUIT, OOK ACHTERAF MONTEERBAAR SNELLERE MONTAGE EN EERDER IN DE BOUWSTROOM GEEN EXTRA STEIGER- EN HOOGWERKERKOSTEN CONSTRUCTIEF

Nadere informatie

wielen l14 schuifdeuren

wielen l14 schuifdeuren l14 schuifdeuren L14.11 01.09.2013 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com l14.11 Indeling 1. Regelbare...L14.11.03 1.1.

Nadere informatie

c14 C14.12 01.09.2013 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.

c14 C14.12 01.09.2013 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco. c14 DRAAIRAMEN C14.12 01.09.2013 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com Indeling 1. Raambegrenzers reeks 681-... C14.12.03

Nadere informatie

De opvallende ónopvallende screen

De opvallende ónopvallende screen De opvallende ónopvallende screen De Floret heeft oog voor detail! Het ontwerp is tot in de puntjes uitgewerkt. Dit is zichtbaar in het product; de onderlat valt weg in de kap, met zeer mooie geleiders

Nadere informatie

Rolhekken, rolluiken en schaarhekken

Rolhekken, rolluiken en schaarhekken Rolhekken, rolluiken en schaarhekken Rolluiken, rolhekken en schaarhekken kunnen een goed middel zijn om gevels te beschermen tegen vandalisme en inbraak. Door de vele verschillende soorten die er zijn

Nadere informatie

Smart Ritsscreens SPECIFICATIE. Tiger 29/80081 (Iron Glimmer Struktuurlak) of gecoat op RAL kleur. Frame kleuren: Doeken:

Smart Ritsscreens SPECIFICATIE. Tiger 29/80081 (Iron Glimmer Struktuurlak) of gecoat op RAL kleur. Frame kleuren: Doeken: Smart Ritsscreens SPECIFICATIE Frame kleuren: RAL9016 (verkeerswit), RAL1015(creme), RAL 9006 (zilver), RAL 6009 (tannengroen), RAL5011 (staalblauw), RAL9001 (ivoor), RAL9010 (wit), Technische Zilver (anodiseerd),

Nadere informatie

Screen MINI. Het doek en mechanisme zitten veilig opgeborgen in de aluminium kast zodat een lange levensduur kan worden gegarandeerd.

Screen MINI. Het doek en mechanisme zitten veilig opgeborgen in de aluminium kast zodat een lange levensduur kan worden gegarandeerd. screens VERTICALE ZONWERING Screen Het doek en mechanisme zitten veilig opgeborgen in de aluminium kast zodat een lange levensduur kan worden gegarandeerd. MINI > Breedte x Hoogte Max. (m) 1,80 x 1,80

Nadere informatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Bed r i j f s v o o r s t e l l i n g Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Pr o d u c t i e In l e i d i n g In 1975 richt Jos Wilms een éénmanszaak op die reeds in 1982 werd omgevormd tot een NV! In 1986

Nadere informatie

Algemene. Montagerichtlijnen. Elektrische Bediende. Beveiligingsrolluiken. NCP AMR augustus 2007 versie 1.0

Algemene. Montagerichtlijnen. Elektrische Bediende. Beveiligingsrolluiken. NCP AMR augustus 2007 versie 1.0 Algemene Montagerichtlijnen Elektrische Bediende Beveiligingsrolluiken Algemene montage richtlijnen elektrische beveiligingsrolluiken Inleiding: Een rolluik is zo sterk als zijn bevestiging toelaat. Vandaar

Nadere informatie

ZIJGELEIDER FIXSCREEN 100 EVO. Fixscreen. Fixscreen 85 Fixscreen 100 EVO Fixscreen 100 EVO Slim (F) Fixscreen 150 EVO (F) Fixscreen Mono AK EVO

ZIJGELEIDER FIXSCREEN 100 EVO. Fixscreen. Fixscreen 85 Fixscreen 100 EVO Fixscreen 100 EVO Slim (F) Fixscreen 150 EVO (F) Fixscreen Mono AK EVO ZIJGELEIDER FIXSCREEN EVO 85 EVO EVO Slim (F) EVO (F) Mono AK EVO NL > Inleiding De werd ontwikkeld door RENSON Sunprotection-Screens en is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is. Dankzij

Nadere informatie

100% ca. 85% 100% ca. 10% Effect van zonwering op binnentemperatuur

100% ca. 85% 100% ca. 10% Effect van zonwering op binnentemperatuur SCREENS Sunmaster introduceerde ruim 40 jaar geleden de eerste screens in Nederland. Dankzij voortdurende innovatie, is een screen een van de meest efficiënte oplossingen om de zon te weren. Deze brochure

Nadere informatie

Onderzoek buiten zonwering Blok 5 14-12-2010

Onderzoek buiten zonwering Blok 5 14-12-2010 Onderzoek buiten zonwering Blok 5 14-12-2010 Er zijn 3 type verticale ramen: Typen A / B / C + Dakramen Elke type raam moet apart behandel worden wegens verschil in afmetingen,materiaal, kleur en de ruimte

Nadere informatie

Zomerafdekkingen. I. Waarom een zomerafdekking?

Zomerafdekkingen. I. Waarom een zomerafdekking? Zomerafdekkingen I. Waarom een zomerafdekking? Als zwembadeigenaar houdt u de stijgende energieprijzen wellicht nauwlettend in het oog, maar wist u dat u uw energiekosten ook zelf kunt verlagen? Met een

Nadere informatie

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering...

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering... Windvaste screens Ervaar het comfort van zon- en warmtewering... Screens verhogen uw levenscomfort. Ze houden een groot deel van de zonnewarmte buitenshuis en zijn bovendien lichtdoorlatend. Zo voorkomt

Nadere informatie

1 Merknaam HunterDouglas 2 Type Oprolbare binnenscreens EOS 500 Medium Series met afdekprofiel. Kleur: - Standaard poedercoating:

1 Merknaam HunterDouglas 2 Type Oprolbare binnenscreens EOS 500 Medium Series met afdekprofiel. Kleur: - Standaard poedercoating: EOS 500 Oprolbare binnenscreens Medium 5-100 Series Design Fascia Standaard afrol 1 Merknaam HunterDouglas 2 Type Oprolbare binnenscreens EOS 500 Medium 5-100 Series met afdekprofiel Doek 3 Doekomschrijving

Nadere informatie

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap:

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: V585 Screen Montagehandleiding Montage-instructies voor standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: Boormachine Een boor van 6

Nadere informatie

A R C H I T E C T E N F O L D E R

A R C H I T E C T E N F O L D E R ARCHITECTENFOLDER s c r e e n Prima afwasbaar met een grote hoeveelheid water en neutraal reinigingsproduct. a l u s c r e e n Door de alu-laag achteraan dient men heel voorzichtig om te springen met deze

Nadere informatie

Buitenzonwering op maat

Buitenzonwering op maat raamdecoratie Buitenzonwering op maat Overzicht assortiment Overzicht prijzen en afmetingen Meetinstructies Buitenzonwering op maat Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor uw woning. Buitenzonwering

Nadere informatie

TERRASSCHERM TERRACLIM

TERRASSCHERM TERRACLIM TERRASSCHERM TERRACLIM De Terraclims zijn terrasschermen met een vaste structuur die vooral ontwikkeld zijn voor terrassen van cafés, hotels en restaurants. Maar ook bij plaatsing aan een particuliere

Nadere informatie

Uitvalschermen. Carré 105. Cylinder 120 Stabilum 105. Productinformatie. versie

Uitvalschermen. Carré 105. Cylinder 120 Stabilum 105. Productinformatie.   versie www.helioscreen-projects.be versie 2014.12 Windbestendigheid (EN 13561) : windklasse 2 Uitvalscherm Stabilum 105 : windklasse 3 Toepassing glijarm of tussenrol : windklasse 1 Uitstekende warmte- en lichtwering

Nadere informatie

THE SHY IS NEVER THE LIMIT!

THE SHY IS NEVER THE LIMIT! THE SHY IS NEVER THE LIMIT! 2 stuks SHY ZIPscreen: br. 4380 mm. hg. 3100 mm. 1 stuks SHY ZIPscreen: br. 6780 mm. hg. 3100 mm. 1 LUXSCREEN De LUXscreen is de meest recente ontwikkeling van Guillaume Janssen

Nadere informatie

Buitenzonwering op maat

Buitenzonwering op maat raamdecoratie Buitenzonwering op maat Overzicht assortiment Overzicht prijzen en afmetingen Meetinstructies Buitenzonwering op maat Buitenzonwering is de zomerse sfeerbepaler voor uw woning. Buitenzonwering

Nadere informatie

B. Woningafscherming. a. Profielenoverzicht I. ROLLUIKEN I. LAMELLEN STORVINYL P 958 P 3801 P 951 P 299 LUXOR P 293 EXTRA P 3800 P 292 MINI

B. Woningafscherming. a. Profielenoverzicht I. ROLLUIKEN I. LAMELLEN STORVINYL P 958 P 3801 P 951 P 299 LUXOR P 293 EXTRA P 3800 P 292 MINI Z B. Woningafscherming I. ROLLUIKEN I. LAMELLEN a. Profielenoverzicht STORVINYL 13.5 P 958 11 14.5 9.5 8 40 P 292 MINI 14.5 P 966 (INOX) 293 P 971 (INOX) 299 P 972 299 60 37 55 50 50 P 293 EXTRA P 3800

Nadere informatie

Markiezen. Markiezen in uni kleur. Met houten/kunststof koof

Markiezen. Markiezen in uni kleur. Met houten/kunststof koof Markiezen Markiezen in uni kleur Met houten/kunststof koof "JEWEL" Markiezen Productinformatie "JEWEL" markiezen zijn zeer decoratief en sfeervol en geven de woning een romantische uitstraling. Doordat

Nadere informatie

ROLLUIKEN. Verhoog uw comfort en geef minder uit!

ROLLUIKEN. Verhoog uw comfort en geef minder uit! ROLLUIKEN Verhoog uw comfort en geef minder uit! ALGEMEEN Enkel voordelen! Wilms rolluiken staan garant voor een permanente, hoge kwaliteit en een maximaal gebruiksgemak. Ze bieden een enorme waaier aan

Nadere informatie

Het schoolbordenprogramma. Ergonomie - Topdesign

Het schoolbordenprogramma. Ergonomie - Topdesign Het schoolbordenprogramma Ergonomie - Topdesign Serie 171 Meervlaksborden met of zonder verenmechaniek 5 Schrijfvlakken voor vaste wandmontage of bevestiging op een verborgen schuifmechaniek. Serie 172

Nadere informatie

screen Compact AR/VL - beschrijvingstekst voor lastenboek

screen Compact AR/VL - beschrijvingstekst voor lastenboek Compact AR/VL Zonwering in een bergingskast gemonteerd vóór het raam, die het licht tempert en een redelijk zicht naar buiten toelaat. De zijflenzen van de kast zijn voorzien van eindstukken die passend

Nadere informatie

certified dealer ROLLUIKEN Winsol industriële en winkelrolluiken Altijd glashelder

certified dealer ROLLUIKEN Winsol industriële en winkelrolluiken Altijd glashelder certified dealer ROLLUIKEN Winsol industriële en winkelrolluiken Altijd glashelder EEN ESTHETISCHE EN VEILIGE AFSCHERMING VAN UW ZAAK WINKEL- EN INDUSTRIËLE ROLLUIKEN E NKELWANDIG ALUMINIUM ROLLUIK - hoogte:

Nadere informatie

L14.11 WIELEN L14 SCHUIFDEUREN

L14.11 WIELEN L14 SCHUIFDEUREN L14 SCHUIFDEUREN 01.06.2019 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com INDELING 1. Regelbare wielen...03 1.1. Enkele wielen

Nadere informatie

schuifsystemen voor luiken

schuifsystemen voor luiken schuifsystemen voor luiken a7 inhoud BESLAG VOOR RECHTSCHUIVENDE LUIKEN INLEIDING... 5 MANUEEL MAX. 40kg Aluminium profiel... 6 Aluminium profiel + aluminium afdekprofiel... 8 MAX. 60kg Gegalvaniseerd

Nadere informatie

K.18 SLUITINGEN VOOR STOLPDEUREN EN DEURGRENDELS. Indeling. Deuren

K.18 SLUITINGEN VOOR STOLPDEUREN EN DEURGRENDELS. Indeling. Deuren K.18 Deuren SLUITINGEN VOOR STOLPDEUREN EN DEURGRENDELS Indeling 1. Stolpsluitingen reeks 86000 K.18.02 2. Slot nr. 529T K.18.04 3. Deurgrendel nr. 751-... K.18.05 4. Deurgrendel nr. 752-... K.18.06 5.

Nadere informatie

SERIE GARNITUREN VOOR SCHUIFGLASRAMEN

SERIE GARNITUREN VOOR SCHUIFGLASRAMEN SERIE GARNITUREN VOOR SCHUIFGLASRAMEN C2 garnituren voor schuifglasramen profielen 1,5mm Alle profielen zijn uit massief aluminium en worden geanodiseerd geleverd, ofwel zilver gekleurd, ofwel goud gekleurd.

Nadere informatie

OL-LOUVRE OL-CANVAS OL-ROOF TWINSTOR OUTDOOR LIVING. Geïntegreerde screens WWW.PROSTOR.BE EDITIE 2012 - PATENT PENDING

OL-LOUVRE OL-CANVAS OL-ROOF TWINSTOR OUTDOOR LIVING. Geïntegreerde screens WWW.PROSTOR.BE EDITIE 2012 - PATENT PENDING OL-LOUVRE OL-CANVAS OL-ROOF TWINSTOR Geïntegreerde screens OUTDOOR LIVING WWW.PROSTOR.BE EDITIE 2012 - PATENT PENDING NL 1 :: Zonregulerende en waterdichte terrasoverkapping met gemotoriseerde lamellen.

Nadere informatie

D.13 KNIPSLOTEN. Indeling. Kip- en klapramen

D.13 KNIPSLOTEN. Indeling. Kip- en klapramen D.13 Kip- en klapramen KNIPSLOTEN Indeling 1. Klembaar knipslot nr. 40100-650 D.13.02 1.1. Algemene kenmerken D.13.02 1.2. Regeling D.13.02 1.3. Stangbediening nr. 40000-700 en nr. 40000-1000 D.13.03 1.4.

Nadere informatie

Modulaire Polycarbonaat Schouwput. Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren

Modulaire Polycarbonaat Schouwput. Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren Modulaire Polycarbonaat Schouwput Product Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren Omschrijving Het systeem van de schouwput dat wij u

Nadere informatie

Projectcollectie Screendoeken

Projectcollectie Screendoeken Projectcollectie Screendoeken 70808A Grijs 5,10 14,20 80,70 4,90 0,10 3 71212A Zand 8,20 38,30 53,50 6,70 0,10 2 70806A Lichtblauw-grijs 70806B Grijs-lichtblauw 9,00 29,00 62,00 6,00 0,09 2 70801A Wit-grijs

Nadere informatie

Goed beschermd de zonnigste zomers tegemoet. Groothuis Zonwering- en Rolluiken collectie 2012. Doornspijk 0525 66 09 30 Zwolle 038 260 00 04

Goed beschermd de zonnigste zomers tegemoet. Groothuis Zonwering- en Rolluiken collectie 2012. Doornspijk 0525 66 09 30 Zwolle 038 260 00 04 Groothuis Zonwering- en Rolluiken collectie 2012 Goed beschermd de zonnigste zomers tegemoet Wees de zon te slim af, waar u ook bent 2 Ook al snakken we naar de zon, de zomer heeft natuurlijk ook zijn

Nadere informatie

SolidScreen XS 75, 85, 95 en 105

SolidScreen XS 75, 85, 95 en 105 Versie 1.09 Buitenzonwering AVZ / ZTB L.1 Afgeschuind (met lip) Afgeschuind Vierkant Vierkant (met lip) Afgerond 105mm 95mm 85mm 75mm L.2 Buitenzonwering AVZ / ZTB Versie 1.09 SolidScreen XS 75 Voor de

Nadere informatie

Medium 5-80 Series. HunterDouglas Architectural Projects Technical Specifications. EOS 500 Oprolbare binnenscreens. Omkasting, U-profiel Contra afrol

Medium 5-80 Series. HunterDouglas Architectural Projects Technical Specifications. EOS 500 Oprolbare binnenscreens. Omkasting, U-profiel Contra afrol EOS 500 Oprolbare binnenscreens Medium 5-80 Series Omkasting, U-profiel Contra afrol 1 Merknaam HunterDouglas 2 Type Oprolbare binnenscreens EOS 500 Medium 5-80 Series Doek 3 Doekomschrijving 4 Doekkleur

Nadere informatie

Technische fiche Voorzetrolluik VR080

Technische fiche Voorzetrolluik VR080 Technische fiche Voorzetrolluik VR080 art.nr. 38486 Technische fiche voorzetrolluiken VR080 1. Afgewerkte maten - De speling t.o.v. de muur in B en H wordt door de klant afgetrokken. Opmerking: Bij motorbediening

Nadere informatie

Techn_doc_Roma_NL:Opmaak :06 Pagina 1 ZONNESCHERM ROMA

Techn_doc_Roma_NL:Opmaak :06 Pagina 1 ZONNESCHERM ROMA BESCHRIJVING Het zonnescherm Roma is een cassette systeem, geassembleerd in de fabriek. Het is een gesloten scherm, de armen zijn dus niet zichtbaar. Zijn aluminium cassette wordt aan de uiteinden gedragen

Nadere informatie

Decodark. Compact AR/VL - standaard N336/501 02/06

Decodark. Compact AR/VL - standaard N336/501 02/06 Decodark Compact AR/VL - beschrijvingstekst voor lastenboek N336/501 Compact AR/VL - standaard Oprolbaar gordijn in een bergingskast gemonteerd aan de binnenkant vóór het raam. Dit gordijn sluit het licht

Nadere informatie

BUITENZONWERING ZONNESCHERM UNIVERSAL TECHNISCHE FICHE. LE STORE COFFRE UNIVERSAL - documentatin technique 1

BUITENZONWERING ZONNESCHERM UNIVERSAL TECHNISCHE FICHE. LE STORE COFFRE UNIVERSAL - documentatin technique 1 BUITENZONWERING ZONNESCHERM UNIVERSAL TECHNISCHE FICHE LE STORE COFFRE UNIVERSAL - documentatin technique Het vertikaal zonnescherm Universal is een monobloc systeem dat zich in elk type van architectuur

Nadere informatie

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE OVERHEADDEUREN INDUSTRIE Overheaddeuren voor talloze toepassingen Overheaddeuren worden veelvuldig toegepast bij bedrijfsgebouwen. Een ALBIN overheaddeur, ook wel sektionaal deur genoemd, zorgt voor de

Nadere informatie

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid in uw eigen woning. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou.

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid in uw eigen woning. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou. Rolluiken A) Voorbouw rolluik B) Inbouw rolluik Voorbouw rolluik Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid in uw eigen woning. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou. Rolluiken

Nadere informatie

SolidScreen Jan des Bouvrie

SolidScreen Jan des Bouvrie Versie 1.05 Buitenzonwering AVZ / ZTB P.1 P.2 Buitenzonwering AVZ / ZTB Versie 1.05 4452 434-000 Alu kapsteun SolidScreen Jan des Bouvrie, links Onbewerkt 4452 43-000 Idem, rechts Onbewerkt 4452 434-00

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN Bepalen plaatsing rolluik en de breedte en hoogtemaat. Bepaal vooraf hoe u het rolluik wenst te monteren. Onderstaand vind u de verschillende methoden. PLAATSING ROLLUIK OP DE

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2

MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 MONTAGEHANDLEIDING WINDBEVEILIGING EOLIS 2 Windbeveiliging Eolis 2 VOEDING 230 V - 50 Hz Pulsschakelaar Centralis IB INLEIDING Deze montagehandleiding bevat instructies voor de montage van de windbeveiliging

Nadere informatie

uniek en onderscheidend design Europees beschermde vormgeving Sfeervolle led - verlichting Gepatenteerde technologie

uniek en onderscheidend design Europees beschermde vormgeving Sfeervolle led - verlichting Gepatenteerde technologie uniek en onderscheidend design Europees beschermde vormgeving Sfeervolle led - verlichting Gepatenteerde technologie belgische topkwaliteit Volledig opgebouwd uit aluminium onderdelen zonwering Lumisol,

Nadere informatie

PHAZ-BREEMERSCH NV, Ardooisesteenweg 305, B-8800 Roeselare, Tel , Fax ,

PHAZ-BREEMERSCH NV, Ardooisesteenweg 305, B-8800 Roeselare, Tel , Fax , PHAZ-BREEMERSCH NV, Ardooisesteenweg 305, B-8800 Roeselare, Tel. 051 24 42 48, Fax 051 22 99 27, www.phaz.be TOPCASSETTE Omschrijving Werkelijk het meest ingenieuze scherm op de markt met volgende voordelen:

Nadere informatie

ZONWERINGEN INSECTWERING

ZONWERINGEN INSECTWERING ZONWERINGEN INSECTWERING Horren JKB horren voor deuren en ramen JKB insectenwering is uitermate geschikt voor het weren van allerlei soorten insecten. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment raamhorren

Nadere informatie