Zondag 28 juli Liederen en lezingen tijdens deze dienst:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zondag 28 juli Liederen en lezingen tijdens deze dienst:"

Transcriptie

1 Zondag 28 juli 2019 Voorganger: ds. Bart Breunesse Ouderling van dienst: Ria Kamps Organist: Jouke Hordijk Afkondigingen: Sandra Lanting Liederen en lezingen tijdens deze dienst: Psalm 34: 2, 3 en 7 Lied 541 (Hemelhoog) Psalm 105: 1, 2 en 3 Lied 370: 1, 2 en 3 Lied 562 (Hemelhoog) Lied 422 Lezing: Genesis 18: en Lucas 11: Als er kinderen in de oppas zijn kunnen zij tijdens het collecteren opgehaald worden, zodat wij met elkaar de zegen kunnen ontvangen. - Er is na de dienst koffie, thee en limonade in de zalen van de Drieklank, u wordt hiervoor van harte uitgenodigd.

2 Overige mededelingen van de kerkenraad

3 Intochtspalm Psalm 150: 134: 2, 3 en 7

4

5

6

7

8

9 Gezongen gebed: Gezongen gebed:

10 Soms dan hoor je mensen zeggen: 'Wat heeft bidden nu voor zin?' Denk je dat God naar je luistert, daar geloof je toch niet in? Daar geloof je toch niet in! Maar gelukkig mag ik weten, als ik echt en heel oprecht met de Here God ga praten, luistert Hij naar wat ik zeg, luistert Hij naar wat ik zeg.

11 In de bijbel staat geschreven, dat de Heer aan ons wil geven al het goede van zijn koninkrijk. Hij wil als een vader zorgen. Ied're avond, ied're morgen staat Hij met zijn liefde voor ons klaar En daarom bidden wij, vragen wij, bidden wij in de naam van Jezus. Bidden wij, vragen wij, bidden wij in de naam van Jezus de Heer.

12 Lied 541 (Hemelhoog) It's me, it's me, it's me, oh Lord, Standing in the need of prayer. It's me, it's me, it's me, oh Lord, Standing in the need of prayer. Not my father, not my mother but it's me, oh Lord standing in the need of prayer. Not my father, not my mother but it's me, oh Lord standing in the need of prayer.

13 Not my sister, not my brother But it's me, oh Lord, Standing in the need of prayer. Not my sister, not my brother but it's me, oh Lord, standing in the need of prayer. It's me, it's me, it's me, oh Lord standing in the need of prayer It's me, it's me, it's me, oh Lord standing in the need of prayer.

14 Not the preacher, not the teacher But it's me, oh Lord, Standing in the need of prayer. Not the preacher, not the teacher but it's me, oh Lord, standing in the need of prayer. It's me, it's me, it's me, oh Lord standing in the need of prayer It's me, it's me, it's me, oh Lord standing in the need of prayer.

15 De kinderen gaan naar hun eigen dienst terwijl we samen zingen:

16 2. Wij geven Gods verhalen door: en wie zich openstelt ervaart misschien een beetje licht door wat er wordt verteld. 3. Straks zoeken wij elkaar weer op en elk heeft zijn verhaal. het licht verbindt ons met elkaar: het is voor allemaal.

17 Lezing: Genesis 18, 20-33

18 20 Daarom zei de HEER: Er zijn ernstige beschuldigingen geuit tegen Sodom en Gomorra, hun zonden zijn ongehoord groot. 21 Ik zal ernaartoe gaan om te zien of de klachten die ik over hen heb gehoord gegrond zijn en zij verwoesting over zich hebben afgeroepen. Dat wil ik weten. 22 Toen gingen de twee mannen weg, naar Sodom, terwijl Abraham bij de HEER bleef staan. 23 Abraham ging dichter naar hem toe en vroeg: Wilt u dan behalve de schuldigen ook de onschuldigen het leven benemen? 24 Misschien dat er in die stad vijftig onschuldigen zijn. Zou u die dan ook uit het leven wegrukken en niet de hele stad vergeving schenken omwille van die vijftig onschuldige inwoners? 25 Zoiets kunt u toch niet doen, hen samen met de schuldigen laten omkomen! Dan zouden schuldigen en onschuldigen over één kam worden geschoren. Dat kunt u toch niet doen! Hij die rechter is over de hele aarde moet toch rechtvaardig handelen?

19 26 De HEER antwoordde: Als ik in Sodom vijftig onschuldigen aantref, zal ik omwille van hen de hele stad vergeving schenken. 27 Hierop zei Abraham: Nu ik eenmaal zo vrij ben geweest de Heer aan te spreken, hoewel ik niets dan stof ben: 28 stel dat er aan die vijftig onschuldigen vijf ontbreken, zou u dan toch vanwege die vijf de hele stad verwoesten? Nee, antwoordde hij, ik zal haar niet verwoesten als ik er vijfenveertig aantref. 29 Opnieuw sprak Abraham hem aan: Stel dat het er maar veertig zijn. Dan zal ik het niet doen omwille van die veertig. 30 Toen zei hij: Ik hoop dat u niet kwaad wordt, Heer, wanneer ik het waag door te gaan: stel dat het er maar dertig zijn. Ik zal het niet doen als ik er dertig aantref. 31 Hierop zei hij: Ik ben zo vrij de Heer opnieuw aan te spreken: stel dat het er maar twintig zijn. Dan zal ik de stad niet verwoesten omwille van die twintig.

20 32 Abraham zei: Ik hoop dat u niet kwaad wordt, Heer, wanneer ik het nog één keer waag iets te zeggen: stel dat het er maar tien zijn. Dan zal ik haar niet verwoesten omwille van die tien. 33 Zodra de HEER zijn gesprek met Abraham had beëindigd, ging hij weg. En Abraham keerde terug naar de plaats waar hij woonde.

21 Lied 846: 1, 2 en 6 Lied 105: 1, 2 en 3

22 Lied 105: 1, 2 en 3

23

24

25

26

27 Lezing Lucas 11: 1-13

28 1 Eens was Jezus aan het bidden, en toen hij zijn gebed beëindigd had, zei een van zijn leerlingen tegen hem: Heer, leer ons bidden, zoals ook Johannes het zijn leerlingen geleerd heeft. 2 Hij zei tegen hen: Wanneer jullie bidden, zeg dan: Vader, laat uw naam geheiligd worden en laat uw koninkrijk komen. 3 Geef ons dagelijks het brood dat wij nodig hebben. 4 Vergeef ons onze zonden, want ook wijzelf vergeven iedereen die ons iets schuldig is. En breng ons niet in beproeving. 5 Daarna zei hij tegen hen: Stel dat iemand van jullie een vriend heeft en midden in de nacht naar hem toe gaat en tegen hem zegt: Wil je mij drie broden lenen, 6 want een vriend van me is na een reis bij mij gekomen en ik heb niets om hem voor te zetten.

29 7 En veronderstel nu eens dat die vriend dan zegt: Val me niet lastig! De deur is al gesloten en mijn kinderen en ik zijn al naar bed. Ik kan niet opstaan om je te geven wat je vraagt. 8 Ik zeg jullie, als hij al niet opstaat en het hem geeft omdat ze vrienden zijn, dan zal hij wel opstaan omdat zijn vriend zo onbeschaamd blijft aandringen, en hem alles geven wat hij nodig heeft. 9 Daarom zeg ik jullie: vraag en er zal je gegeven worden, zoek en je zult vinden, klop en er zal voor je worden opengedaan. 10 Want wie vraagt ontvangt, en wie zoekt vindt, en voor wie klopt zal worden opengedaan. 11 Welke vader onder jullie zou zijn kind, als het om een vis vraagt, in plaats van een vis een slang geven? 12 Of een schorpioen, als het om een ei vraagt? 13 Als jullie dus, ook al zijn jullie slecht, je kinderen al goede gaven schenken, hoeveel te meer zal de Vader in de hemel dan niet de heilige Geest geven aan wie hem erom vragen.

30 Lied 313: 370: 1, en 2 en 5 3

31 Lied 313: 1 en 5

32

33

34

35

36 Lied 562 (Hemelhoog) Mijn Vader, dank U wel dat U steeds bij mij bent, U al mijn gedachten en verlangens kent, dat U zo stil en rustig en begrijpend bent, mijn Vader, dank U wel. Ik dank U dat Uw hand mij steeds behoedt en leidt, dat U mij wilt bewaren in de felste strijd, voor troost, die U mij geeft in onzekerheid, mijn Vader, dank U wel. Ik dank U voor de diepe vrede en de rust, voor vreugde en voor blijdschap en voor levenslust, ik dank U, dat U zelf nu heel mijn leven vult, mijn Vader, dank U wel.

37 Mijn woorden schieten vaak te kort, o Heer, wat U aan mij wilt geven, dat is toch veel meer, k ervaar uw diepe rijkdom en geluk steeds meer, mijn Vader, dank U wel. Daarom wil ik U danken, dat ik zingen kan, dat ik U met mijn stem toch altijd loven kan, dat ik U in dit lied van harte danken kan, mijn Vader, dank U wel.

38 Collecte

39 Lied Joh. De Heer (ELB 357)

40 Lied 287 Joh. De Heer (ELB 357)

41 Thou art giving and forgiving, Ever blessing, ever blest, Wellspring of the joy of living, Ocean depth of happy rest! Thou our Father, Christ our Brother, All who live in love are Thine; Teach us how to love each other, Lift us to the joy divine.

42

43

44

45 Tot ziens en een prettige zondag!

Wij zingen voor de dienst: Lied 314 : 1 en 3 Nieuwe LiedBoek

Wij zingen voor de dienst: Lied 314 : 1 en 3 Nieuwe LiedBoek Wij zingen voor de dienst: Lied 314 : 1 en 3 Nieuwe LiedBoek NLB Lied 314 : 1a b 3a b NLB Lied 314 : 1a b 3a b NLB Lied 314 : 1a b 3a b NLB Lied 314 : 1a b 3a b Binnenkomst kerkenraad en voorganger Wij

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Zondag 3 maart Voorganger ds. Willemijn van Dijk Heij, organist Anton Pauw, ouderling Gert Dannenberg, diaken Henk Vonk

ORDE VAN DIENST. Zondag 3 maart Voorganger ds. Willemijn van Dijk Heij, organist Anton Pauw, ouderling Gert Dannenberg, diaken Henk Vonk ORDE VAN DIENST Zondag 3 maart 2019 Voorganger ds. Willemijn van Dijk Heij, organist Anton Pauw, ouderling Gert Dannenberg, diaken Henk Vonk Voor het eerst hier in de kerk? Welkom! We hopen dat u snel

Nadere informatie

Liturgie. Zondag 28 juli Ouderling van dienst: Ietje Staal Anneloes de Weijer

Liturgie. Zondag 28 juli Ouderling van dienst: Ietje Staal Anneloes de Weijer Liturgie Zondag 28 juli 2019 Voorganger: Ds. Henk Fonteyn Ouderling van dienst: Ietje Staal Lector: Anneloes de Weijer Organist: Marijn Slappendel Grote of Barbarakerk Aanvang: 10.00 uur VOORBEREIDING

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 62 : 1 en 5 Nieuwe Liedboek

Wij zingen voor de dienst: Lied 62 : 1 en 5 Nieuwe Liedboek Wij zingen voor de dienst: Lied 62 : 1 en 5 Nieuwe Liedboek 1a 1b 1a 1b 1a 1b Mededelingen Wij zingen als intochtslied: Lied 111 : 1 en 2 Nieuwe Liedboek Votum en Groet Wij zingen: Lied 111 :

Nadere informatie

Zondag 21 juli Lezing: Spreuken 31: en Lucas 10: 38-42

Zondag 21 juli Lezing: Spreuken 31: en Lucas 10: 38-42 Zondag 21 juli 2019 Voorganger: ds. W. Hordijk Ouderling van dienst: Ria Kamps Organist: Mans Kuipers KND: Liederen en lezingen tijdens deze dienst: Psalm 150: 1 en 2 Lied 634 Lied 846: 1, 2 en 6 Lied

Nadere informatie

Liturgie voor Zondagmorgen 5 Maart 2017 in de Westerkerk te Veenendaal

Liturgie voor Zondagmorgen 5 Maart 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Liturgie voor Zondagmorgen 5 Maart 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Na binnenkomst kerkenraad zingt Peper: Gebed (Make Some Noise Kids) Heer, ik wil even met U praten. Ik heb zoveel aan mijn hoofd.

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 5 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 5 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: 5 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. P. Tonjes : mw. F. Tuinenga : dhr. P. de Jong : mw. S. Dorsman

Nadere informatie

Zondag 28 juli Zesde Zondag van de Zomer. : dhr. B. Klootwijk

Zondag 28 juli Zesde Zondag van de Zomer. : dhr. B. Klootwijk Zondag 28 juli 2019 Zesde Zondag van de Zomer Voorganger Orgel : ds. N. Visser : dhr. B. Klootwijk Intrede Welkom en mededelingen Intredelied 272: 1,2,4 >> Intredelied Stil Gebed Groet v: Genade zij

Nadere informatie

Voor de eredienst op Zondag 5 augustus 2018 om uur in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek VRAAG DOOR!

Voor de eredienst op Zondag 5 augustus 2018 om uur in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek VRAAG DOOR! Voor de eredienst op Zondag 5 augustus 2018 om 10.00 uur in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek THEMA VRAAG DOOR! Voorganger : ds. Aart van Houweling Ouderling van dienst: de heer Albert Rotmensen

Nadere informatie

Zondag 26 oktober 2014, Hoflaankerk Bijbelzondag

Zondag 26 oktober 2014, Hoflaankerk Bijbelzondag Protestants Kralingen Zondag 26 oktober 2014, Hoflaankerk Bijbelzondag de afdaling naar sodom marc chagall, 1931 orgelspel verwelkoming door de ouderling [allen gaan staan] stilte bemoediging: Liedboek

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 28 juli 2019 in de Dorpskerk aanvang: uur. : Juup van Werkhoven- Romeijn

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 28 juli 2019 in de Dorpskerk aanvang: uur. : Juup van Werkhoven- Romeijn ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 28 juli 2019 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur ~ 6 e Zondag van de Zomer ~ Ouderling van dienst Diaken Organist Crèche : Juup van Werkhoven- Romeijn : Janny de

Nadere informatie

Prijst de Vader, prijst de Zoon. Prijst de Geest die in ons woont. Prijst de Koning der heerlijkheid. Prijst Hem tot in eeuwigheid.

Prijst de Vader, prijst de Zoon. Prijst de Geest die in ons woont. Prijst de Koning der heerlijkheid. Prijst Hem tot in eeuwigheid. We zingen voor de dienst Welkom Stil gebed Bemoediging en groet We zingen staande 'Hef je hoofd omhoog' Opw. 288 Hef je hoofd omhoog, want de Koning komt. Buig nu voor Hem en aanbid Hem. Zing... (hosanna

Nadere informatie

Ochtenddienst 28 mei 2017

Ochtenddienst 28 mei 2017 Ochtenddienst 28 mei 2017 Hervormde Gemeente Numansdorp Zondag 14 Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Arie Bestebreur Welkom Mededelingen door diaken Corrie Dijksman - Snel Voor verdere bijzonderheden

Nadere informatie

Welkom bij deze jeugddienst met als thema: Be careful. Fijn dat je er bent!

Welkom bij deze jeugddienst met als thema: Be careful. Fijn dat je er bent! Welkom bij deze jeugddienst met als thema: Be careful Fijn dat je er bent! Welkom Zingen: Opw. 228: We zijn hier bijeen in Jezus naam Votum en groet Zingen: OTH 46: Create in me a clean heart Gebed Zingen:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 28 juli 2019 in de Dorpskerk aanvang: uur. : Juup van Werkhoven- Romeijn

ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 28 juli 2019 in de Dorpskerk aanvang: uur. : Juup van Werkhoven- Romeijn ORDE VAN DIENST voor de viering op Zondag 28 juli 2019 in de Dorpskerk aanvang: 10.00 uur ~ 6 e Zondag van de Zomer ~ Ouderling van dienst Diaken Organist Crèche : Juup van Werkhoven- Romeijn : Janny de

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen

Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen Orde van dienst voor zondag 2 oktober 2016, schoolkerkdienst: Je bent bijzonder! - over de band tussen grootouders en kleinkinderen Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist:

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 22 januari 2017

Baalderdienst Zondag 22 januari 2017 Baalderdienst Zondag 22 januari 2017 Welkom! Deel je leven met God, over bidden Orde voor de Baalderdienst Voorganger: Muziek: Organist: ds. Wim van der Wel Liedboekkoor o.l.v. Ina Bosscher Bert Slijkhuis

Nadere informatie

U luistert naar: een opname van 10 juni in de Bovenkerk te Kampen. De preek werd eerder gehouden op 25 juli 2010 in het Open Hof.

U luistert naar: een opname van 10 juni in de Bovenkerk te Kampen. De preek werd eerder gehouden op 25 juli 2010 in het Open Hof. Thema (Pnr.1344) Genesis 18: 16-19: 10 Uitgesproken 10 juni 2012 in de Bovenkerk te Kampen Ouderling van dienst Muzikale begeleiding Ab Weegenaar U luistert naar: een opname van 10 juni in de Bovenkerk

Nadere informatie

Lied 550: 1 en 3 Lied 536: 1, 2, 3 en 4 Lied 438: 1 en 2 Lied 552: 1, 2 en 3

Lied 550: 1 en 3 Lied 536: 1, 2, 3 en 4 Lied 438: 1 en 2 Lied 552: 1, 2 en 3 Lied 550: 1 en 3 Lied 536: 1, 2, 3 en 4 Lied 438: 1 en 2 Lied 552: 1, 2 en 3 Lezing: Lucas 19 : 29-40 De dienst wordt geleid door Dhr. Geert Stevens uit Aalden. De afkondigingen worden gelezen door Sandra

Nadere informatie

Gemeenten van de HEER Jezus Christus, gasten en luisteraars,

Gemeenten van de HEER Jezus Christus, gasten en luisteraars, Preek over Lucas 11:1-13 (biddag 2011) Gemeenten van de HEER Jezus Christus, gasten en luisteraars, Ik had beloofd om vanavond ook v/a 118 te bespreken [dia 1]. Eigenlijk is dat dezelfde vraag als die

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Lied Psalm 8, vs. 1, 2 en 3.

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Lied Psalm 8, vs. 1, 2 en 3. DUINZICHTKERK, zondag 17 juni 2018 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. T. L. Hettema Ouderling van dienst: Sam Boelens Diaken van dienst: Pauline Kuipers Organist: Gert Boersma DE INTREDE

Nadere informatie

Agenda. Opening Achtergrond informatie Rapportage gemeenteontmoetingen Uitkomsten Aanbevelingen Voortgang proces Sluiting

Agenda. Opening Achtergrond informatie Rapportage gemeenteontmoetingen Uitkomsten Aanbevelingen Voortgang proces Sluiting Agenda Opening Achtergrond informatie Rapportage gemeenteontmoetingen Uitkomsten Aanbevelingen Voortgang proces Sluiting 1 Opening Lucas 11 vers 1-13 Op een keer was Jezus ergens aan het bidden. Toen Hij

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST VOOR DE COMMUNITY-VIERING STARTZONDAG 16 SEPTEMBER 2018

ORDE VAN DIENST VOOR DE COMMUNITY-VIERING STARTZONDAG 16 SEPTEMBER 2018 ORDE VAN DIENST VOOR DE COMMUNITY-VIERING STARTZONDAG 16 SEPTEMBER 2018 KEN JE MIJ? Voorganger: Ds. Wim Kievit Ambtsdrager: Elly Roorda en Frederique Lucas Lector: Coby Hoogendoorn Pianist: Theo v.d. Woude

Nadere informatie

Dienst op zondag 24 juli 2016 in de Doopsgezinde kerk in Almelo. Voorganger: ds. Carla Borgers Organist: Herman Gulink. Orgelspel voor de dienst

Dienst op zondag 24 juli 2016 in de Doopsgezinde kerk in Almelo. Voorganger: ds. Carla Borgers Organist: Herman Gulink. Orgelspel voor de dienst Dienst op zondag 24 juli 2016 in de Doopsgezinde kerk in Almelo Voorganger: ds. Carla Borgers Organist: Herman Gulink Orgelspel voor de dienst Welkom en mededelingen Aansteken van de kaars Bemoediging

Nadere informatie

Orde van Dienst Zondag 19 maart Welkom en mededelingen

Orde van Dienst Zondag 19 maart Welkom en mededelingen Orde van Dienst Zondag 19 maart 2017 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 95: 1, 2 en 3 Steekt nu voor God de loftrompet, Hem die ons in de vrijheid zet. Komt voor zijn aanschijn met verblijden. Brengt

Nadere informatie

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet Zondag 21 mei 2017 kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet INTOCHT Binnenkomst kerkenraad Vóór de dienst, als de dominee al binnen is,

Nadere informatie

zondag 17 april 2016 Welkom in Het Centrum Voorganger: ds. Inge Eckhardt uit Ingen Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Gerjan Kamerling

zondag 17 april 2016 Welkom in Het Centrum Voorganger: ds. Inge Eckhardt uit Ingen Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Gerjan Kamerling zondag 17 april 2016 Welkom in Het Centrum Voorganger: ds. Inge Eckhardt uit Ingen Ouderling van dienst: Gerhard Nijhoff Organist: Gerjan Kamerling Foto bloemsch. Liturgische bloemschikking. Thema: @@@@

Nadere informatie

De gelijkenis van de onbeschaamde vriend. ( of over gebedsverhoring )

De gelijkenis van de onbeschaamde vriend. ( of over gebedsverhoring ) De gelijkenis van de onbeschaamde vriend. ( of over gebedsverhoring ) Eerst lezen. Daarna volgen er vragen en opdrachten. Gelijkenissen Toen de Heere Jezus op aarde was, heeft Hij gelijkenissen verteld

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 26 oktober 2014 Bijbelzondag

Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 26 oktober 2014 Bijbelzondag Protestants Kralingen de afdaling naar sodom, 1931 marc chagall Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 26 oktober 2014 Bijbelzondag Liedboek nodig voorganger: ds Ilse Hogeweg ouderlingen: Bart Reinders

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

Orde voor de Baalderdienst

Orde voor de Baalderdienst Orde voor de Baalderdienst Deel je levensvisie... Voorganger: Muziek: ds. Wim van der Wel Bert Slijkhuis het liedboekkoor o.l.v. Ina Bosscher In deze dienst gaan we Janine van der Kamp bevestigen als ouderling

Nadere informatie

LEVEN OP DE ADEM VAN GODS GEEST

LEVEN OP DE ADEM VAN GODS GEEST LEVEN OP DE ADEM VAN GODS GEEST Voorganger: ds. H.S. Cohen Stuart - Fens Ouderling van dienst:? KND:? Organist: Erik Nijzink Liederen en lezingen tijdens deze dienst: Psalm 67 Lied 353 Lied 704 Lied 386

Nadere informatie

School Gezinsdienst. Prinses Julianakerk Scheveningen. Zondag 5 februari 2017

School Gezinsdienst. Prinses Julianakerk Scheveningen. Zondag 5 februari 2017 School Gezinsdienst Prinses Julianakerk Scheveningen Zondag 5 februari 2017 Thema: Heb je naaste lief! Voorganger: Arjo van der Steen Organist: Frans van Riessen Het verloop van de dienst Welkom Zingen:

Nadere informatie

Oasemoment 'Geef ons heden ons dagelijks brood' Emmaüsparochie - donderdag 27 oktober 2016

Oasemoment 'Geef ons heden ons dagelijks brood' Emmaüsparochie - donderdag 27 oktober 2016 Oasemoment 'Geef ons heden ons dagelijks brood' Emmaüsparochie - donderdag 27 oktober 2016 Inleiding We vragen het elke keer opnieuw wanneer we het Onze Vader bidden: "Geef ons heden ons dagelijks brood."

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 24 juli 2016 Woorddienst Voorganger: Petra Renes of Jacqueline Roelofs en Agaath de Vries

Orde van dienst zondag 24 juli 2016 Woorddienst Voorganger: Petra Renes of Jacqueline Roelofs en Agaath de Vries 1 Oecumenische Kerkgemeenschap De Ark Hoofddorp Overbos-Floriande Orde van dienst zondag 24 juli 2016 Woorddienst Voorganger: Petra Renes of Jacqueline Roelofs en Agaath de Vries Thema: Een lege provisiekast

Nadere informatie

Gebedsviering februari 'Geef ons heden ons dagelijks brood' Inleiding

Gebedsviering februari 'Geef ons heden ons dagelijks brood' Inleiding Gebedsviering februari 2017 'Geef ons heden ons dagelijks brood' Inleiding We vragen het elke keer opnieuw wanneer we het Onze Vader bidden: "Geef ons heden ons dagelijks brood." En we weten dàt Hij het

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor de SIEN-dienst op zondag 6 november 2016 Thema: Dank je wel! Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 15.00 uur Pianist: Henk Dubbink Voorganger: ds. Kees Benard = = =

Nadere informatie

Gezinsdienst 7 februari 2016

Gezinsdienst 7 februari 2016 Gezinsdienst 7 februari 2016 Thema: Het verhaal doorgeven 9.30 uur Voorganger: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Medewerking: Interkerkelijk Gospelkoor New Spirit uit Wormerveer o.l.v. André

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

Zondag 24 maart Voorganger: ds. Bart Breunesse Organist: Mans Kuipers

Zondag 24 maart Voorganger: ds. Bart Breunesse Organist: Mans Kuipers Zondag 24 maart 2019 Voorganger: ds. Bart Breunesse Organist: Mans Kuipers Liederen in deze dienst: Intochtspsalm 25a Lied 655 Lied 103a: 1 Psalm 130 Lied 825: 1, 6, 8 en 9 Psalm 134 Lezingen: Exodus 6

Nadere informatie

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven

Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Hervormde Gemeente Ameide Tienhoven Dichtbij Hem Avonddienst 27 augustus, aanvang 18.30 uur Voorganger: Orgel: Muziekgroep: Ds. T.C. Verhoef, Nijkerk Gerben Blokland Nathan Blokland (Drums) Joran van Reede

Nadere informatie

Bij Jezus op school. Gezinsdienst Zondag 20 januari 2013

Bij Jezus op school. Gezinsdienst Zondag 20 januari 2013 Bij Jezus op school. Gezinsdienst Zondag 20 januari 2013 Locatie: Voorganger: Organist: Medewerking: Oosterkerk ds. Van Ark Wilbert Magré Combo Joy4All Voor de dienst zingen we: ABC A B C D E F G, Halleluja.

Nadere informatie

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend

Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Protestantse Gemeente te Rijssen Open Hof Zondag 18 November 2018 Viering heilig Avondmaal/lopend Voorganger: Ds. J. Ek Ouderling van Dienst: Mevr. H. Nijhuis Organist: Dhr. P. van Blanken Na de dienst

Nadere informatie

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND

Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Samen op reis NAAR EEN ANDER LAND Gezamenlijke kerkdienst op zondagmiddag 26 mei 2019, 17.00 uur Voorbereiding en medewerking: de mensen van Bijbelgespreksgroep Schouwenoord Organist Mar van der Veer Dominee

Nadere informatie

LITURGIE voor de viering van de Eredienst in de Paaskerk. zondag 4 augustus 2013

LITURGIE voor de viering van de Eredienst in de Paaskerk. zondag 4 augustus 2013 DIENST VAN DE VOORBEREIDING Inleidend orgelspel Welkom en aansteken van de kaarsen LITURGIE voor de viering van de Eredienst in de Paaskerk zondag 4 augustus 2013 Stilte (gemeente gaat staan) Intochtslied:

Nadere informatie

7 juli uur. Thema: Ga in vrede

7 juli uur. Thema: Ga in vrede 7 juli 2019 9.30 uur Thema: Ga in vrede Tijdens deze dienst nemen Tim Nicolaas Gerrit van der Veen en Jochem Korjan Vink afscheid van de kinderverteldienst. Voorganger: ds. Gerdien Neels Organist: Hans

Nadere informatie

Zondag 14 oktober Voorganger: Ds. Bart Breunesse Organist: Irma Zuur

Zondag 14 oktober Voorganger: Ds. Bart Breunesse Organist: Irma Zuur Zondag 14 oktober 2018 Voorganger: Ds. Bart Breunesse Organist: Irma Zuur Liederen in deze dienst: Psalm 33 : 2 en 8 Lied 8b Lied 316 : 1 en 4 Lied 20 Lied 564 : 1, 2 en 3 (Hemelhoog) Lied 416 Lied 912

Nadere informatie

Orde van dienst. voor zondag 7 oktober 2018 om 9.30 uur. thema: ONZE VADER

Orde van dienst. voor zondag 7 oktober 2018 om 9.30 uur. thema: ONZE VADER Orde van dienst voor zondag 7 oktober 2018 om 9.30 uur thema: ONZE VADER -3- Welkom en mededelingen Intochtlied 138 : 1 en 4 Voorbereid door de Werkgroep Eredienst m.m.v. Muziekvereniging Excelsior o.l.v.

Nadere informatie

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 30 AUGUSTUS Variaties: Eens komt de grote zomer, E. Bonitz

WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 30 AUGUSTUS Variaties: Eens komt de grote zomer, E. Bonitz WILHELMINAKERK SOEST-ZUID ORDE VAN DIENST 30 AUGUSTUS 2015 Voorganger: ds. Hans Bouma Ambtsdragers: Frederique Lucas, Aartje Knol Lector: Janny Mook Organist: Gert Muts Beamer/Handout:Ernst Mellink Muziek

Nadere informatie

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard Orde van dienst voor zondag 19 april 2015, 3 e zondag van Pasen - schoolkerkdienst Ik zie het wel Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool Kerk: Brugkerk, Kroonplein

Nadere informatie

Zondag 10 maart Voorganger: ds. Bart Breunesse Organist: Irma Zuur

Zondag 10 maart Voorganger: ds. Bart Breunesse Organist: Irma Zuur Zondag 10 maart 2019 Voorganger: ds. Bart Breunesse Organist: Irma Zuur Liederen in deze dienst: Intochtspsalm 91a Psalm 119 : 65 en 66 Psalm 81 : 1, 2, 5, 7 en 9 Lied 539 Lied 310 Lied 320 Lezingen: Deuteronomium

Nadere informatie

De grote daden van God

De grote daden van God Orde van dienst 9 juni 2019 Pinksteren Vijftigste dag van Pasen De grote daden van God 1 DIENST VAN DE VOORBEREIDING Orgelspel De kerkenraad komt binnen Allen blijven zitten en zingen lied 834: 1 Vernieuw

Nadere informatie

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Voorganger: ds. Kees Benard

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Anky Pekkeriet Voorganger: ds. Kees Benard Orde van dienst voor zondag 15 oktober 2017, schoolkerkdienst Is dat Eerlijk? - over werken en waardering, delen en dankbaarheid Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem. Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg

ORDE VAN DIENST. voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem. Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg ORDE VAN DIENST voor dienst voor jong en oud op 5 maart 2017 in de Nieuwe Kerk te Haarlem Wandtegel Huis Bergh, s Heerenberg Bij de symbolische bloemschikking: De beproeving van Jezus in de woestijn is

Nadere informatie

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 1 mei 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham aanvang: 19.00 uur. Thema: Wat er ook gebeurt. Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale inbreng: Organist: Ds. A.W.

Nadere informatie

Welkom in Het Centrum. Zondag 17 februari, 18:30 uur. Voorganger: ds. Bertine van de Weg Ouderling van dienst: Ria den Boer Organist: Ineke ten Brug

Welkom in Het Centrum. Zondag 17 februari, 18:30 uur. Voorganger: ds. Bertine van de Weg Ouderling van dienst: Ria den Boer Organist: Ineke ten Brug Welkom in Het Centrum Zondag 17 februari, 18:30 uur. Voorganger: ds. Bertine van de Weg Ouderling van dienst: Ria den Boer Organist: Ineke ten Brug Voorzang: Lied 1005 : 1, 2 en 4 NL Welkom Psalm

Nadere informatie

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Goede buren Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist: Alex Hommel Orgelspel Welkom door ouderling van dienst Jan

Nadere informatie

4 oktober 10.00 uur AA Kramer

4 oktober 10.00 uur AA Kramer 4 oktober 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom en mededelingen. Stil gebed Votum en zegengroet Psalm 108: 1 Wet + spreuken 3: 1-4 GK 22 Uw woord omvat mijn leven. Gebed Voor de kinderen: Waardevol.

Nadere informatie

Afkondiging en woord van welkom. Zingen: Welk een vriend is onze Jezus

Afkondiging en woord van welkom. Zingen: Welk een vriend is onze Jezus 1 Kerkdienst zondagmiddag 15 februari 2015 Hervormde gemeente Reeuwijk, Ichthuskerk Aanvang 15.00 uur. Dienst met onze verstandelijk gehandicapte naaste. Thema: Bidt maar..! Voorganger: ds. M.J. Tekelenburg

Nadere informatie

Voorganger: ds. L. Lammers Muziek: Ro Romijn (orgel) en muziekgroep. Kerk-School-Gezin 2017

Voorganger: ds. L. Lammers Muziek: Ro Romijn (orgel) en muziekgroep. Kerk-School-Gezin 2017 Voorganger: ds. L. Lammers Muziek: Ro Romijn (orgel) en muziekgroep Kerk-School-Gezin 2017 Muziek De ouderling van dienst heet ons welkom en geeft de mededelingen door We zingen het themalied: Esther,

Nadere informatie

Thema: Een uitnodiging!

Thema: Een uitnodiging! Orde van dienst Protestantse gemeente te Wormerveer Zondag 8 oktober 2017 Thema: Een uitnodiging! Deze dienst is voorbereid samen met de werkgroep erediensten met en voor mensen met een beperking Voorganger:

Nadere informatie

Paasmorgen. 21 april 2019 Johannesgemeente Eindhoven

Paasmorgen. 21 april 2019 Johannesgemeente Eindhoven Paasmorgen 21 april 2019 Johannesgemeente Eindhoven Voorbereiding Welkom Aansteken van de tafelkaarsen de gemeente gaat staan v: Halleluja! Ontwaak ik, nog ben ik bij U, uw hand draagt mij door de nacht.

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 14 juli 2019 Voorganger: ds. Annelene Metz - Brink orgel: dhr.

Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 14 juli 2019 Voorganger: ds. Annelene Metz - Brink orgel: dhr. Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland Orde van dienst zondag 14 juli 2019 Voorganger: ds. Annelene Metz - Brink orgel: dhr. Leo Lommers mmv. de cantorij o.l.v. Leo Lommers -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Liturgie oecumenische viering 15 januari Week van Gebed voor de Eenheid. Raad van Kerken Goor

Liturgie oecumenische viering 15 januari Week van Gebed voor de Eenheid. Raad van Kerken Goor Liturgie oecumenische viering 15 januari 2017 Week van Gebed voor de Eenheid Raad van Kerken Goor Welkom Intochtslied: Vrede voor jou Vrede voor jou, hierheen gekomen, zoekend met ons om mens te zijn.

Nadere informatie

Elisa Jasmijn Alferink

Elisa Jasmijn Alferink Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Elisa Jasmijn Alferink Dochter van Jeroen en Anouk Alferink-Vugteveen 3 juli 2016 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist:

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 1 november 2015, themadienst Mag ik dan bij je schuilen? - over vluchtelingen Met muzikale medewerking van koor Reborn o.l.v. Esther van der Heijden Koffie drinken na de dienst

Nadere informatie

ZONDAG 1 MEI 2016 DORPSKERK VRIES

ZONDAG 1 MEI 2016 DORPSKERK VRIES ZONDAG 1 MEI 2016 DORPSKERK VRIES Verschijning aan Maria uit Magdala Ets van Rembrand Voorganger ds. Thea Barnard Organist Luuk Tuinder VOORBEREIDING Als de torenklok luidt worden wij stil Begroeting door

Nadere informatie

WILHELMINAKERK 21 mei 2017

WILHELMINAKERK 21 mei 2017 WILHELMINAKERK 21 mei 2017 Voorganger: S.C.B. (Sandra) Hermanus-Schröder MA (proponent) Ambtsdrager van dienst: Fred Heidinga Lector: Gerda Masselink Pianist: Terry Hamberg Muziek Welkom en mededelingen

Nadere informatie

ZWO-dienst. Oude Kerk, zondag 5 februari 2017, uur. zoutend zout. lichtend licht. voorganger ds. Johan Meijer

ZWO-dienst. Oude Kerk, zondag 5 februari 2017, uur. zoutend zout. lichtend licht. voorganger ds. Johan Meijer ZWO-dienst Oude Kerk, zondag 5 februari 2017, 10.00 uur zoutend zout lichtend licht voorganger ds. Johan Meijer m.m.v. Chanoeka o.l.v. Bertus van 't Foort pianist Jasper van der Deen lectoren Marianne

Nadere informatie

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema:

Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus thema: Tentdienst Gelselaar zondag 28 augustus 2016 thema: voorganger: ds. Co Janssen Ouderling van dienst: Dinie Kossink mmv: The Ballad Singers aanvang: 9.30 uur Orde van dienst The Ballad Singers zingen enkele

Nadere informatie

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse

21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse 21 februari 2016 ONLINE MET GOD. Voorganger: Ds.H.Bondt Begeleiding: Entheos / Els Cornelisse Votum en groet Ps. 65,1 (U luistert als wij bidden) De lofzang klinkt uit Sions zalen tot U met stil ontzag.

Nadere informatie

Orde voor de dienst van Woord, Gebed en Doop LAAT VAN JE HOREN

Orde voor de dienst van Woord, Gebed en Doop LAAT VAN JE HOREN Orde voor de dienst van Woord, Gebed en Doop LAAT VAN JE HOREN Voorganger: ds. Bert van der Linden Organist: Ben de Rooij Ouderling van dienst: Liesbeth Spohr - Hazelaar In deze dienst zullen Faas den

Nadere informatie

Uitzwaaidienst. Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur. Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour.

Uitzwaaidienst. Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur. Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour. Uitzwaaidienst Serve and Celebrate 30 juni 9.30 uur Voorgangers: mevr. Dorothée van Leer en ds. Bram Bregman Muzikale begeleiding: True Colour. 1 Voor de dienst speelt en zingt True Colour. Welkom door

Nadere informatie

ZONDAGSBRIEF WIJKGEMEENTE ALMERE STADSPOORT

ZONDAGSBRIEF WIJKGEMEENTE ALMERE STADSPOORT 01052014/JAV ZONDAGSBRIEF WIJKGEMEENTE ALMERE STADSPOORT Datum : 26 april 2015 Voorganger Organist Ambtsdrager van dienst Lector/Lectrix Kleur : Pieter ter Veen : Joop van Oordt : Ard Stoffer : Jan Kees

Nadere informatie

Zondag 6 januari 2019

Zondag 6 januari 2019 Zondag 6 januari 2019 sta op en schitter Voorganger: Hilly Popken-Kamman Organist: Erik Nijzink Liederen in deze dienst: Lied 212 : 1, 2, 3, 4 en 5 Lied 305 : 1, 2 en 3 Lied 601 : 1 en 2 Lied 166 : 1 en

Nadere informatie

4e zondag van de Veertigdagentijd 31 maart 2019 Wijkgemeente De Drieklank

4e zondag van de Veertigdagentijd 31 maart 2019 Wijkgemeente De Drieklank 4e zondag van de Veertigdagentijd 31 maart 2019 Wijkgemeente De Drieklank locatie De Ontmoeting Laetare Verheugt u, Dienst van Schrift en Tafel Welkom en aansteken tafelkaarsen Stil gebed Zingen aanvangslied:

Nadere informatie

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 ter afsluiting van het project Kerk, School en Gezin 2012 in de Grote- of Andreaskerk te Hattem Hervormde gemeente Hattem - wijkgemeente

Nadere informatie

Ouderling van dienst: Gerjanne Katerberg

Ouderling van dienst: Gerjanne Katerberg Psalm 34: 1, 3 en 7 Lied 858 Lied van belofte Lied 896 Projectlied Lied 816 Lied 426 Lezingen: Psalm 34 en Lucas 15:11-32 Voorganger: ds. Wina Hordijk Ouderling van dienst: Gerjanne Katerberg Organist:

Nadere informatie

Zondagmorgen 10 januari

Zondagmorgen 10 januari Zondagmorgen 10 januari 1 e zondag na Epifanie, kleur wit, viering HA, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. Bastiaan van der Pijl Dienst van de Voorbereiding Orgelspel Mededelingen door de kerkenraad

Nadere informatie

Zondag 30 juni Liederen en lezingen tijdens deze dienst: Lied 848 Lied 221 Lied 299J Lied 416 Lied 304

Zondag 30 juni Liederen en lezingen tijdens deze dienst: Lied 848 Lied 221 Lied 299J Lied 416 Lied 304 Voorganger: ds. G.H. Olsman Ouderling van dienst:? Zondag 30 juni 2019 Organist: Erik Nijzink KND: Hilde Rotmensen Liederen en lezingen tijdens deze dienst: Lied 848 Lied 221 Lied 299J Lied 416 Lied 304

Nadere informatie

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Maatwerk in de kerk. Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 2 december 2018 Dienst: Middagdienst Voorganger: ds. De Jong uit Doetinchem Welkom en mededelingen Maatwerk in de kerk Zingen: Liedboek Gezang

Nadere informatie

OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan. Genade zij u en vrede van God onze Vader en van Jezus Christus, onze Heer!

OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan. Genade zij u en vrede van God onze Vader en van Jezus Christus, onze Heer! WILHELMINAKERK SOEST 27 september 2015 Voorganger: Ambtsdrager: Lector: Organist: ds. Sj. van der Zee, Gorinchem Fred Heidinga, Dênise Smit Loes Paul Theo van der Woude OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Kindercatechese groep B - 7 januari 2018

Kindercatechese groep B - 7 januari 2018 Kindercatechese groep B - 7 januari 2018 Inleiding. Jezus hield van God, als van een Vader, maar ook als zijn Vriend. Hij besprak alles met Hem. Hij vertelde wat hem was overkomen en hij vroeg Hem om raad.

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN SCHOLENZONDAG met de FORTGENSSCHOOL in HET KRUISPUNT op 6 maart 2016 IEDEREEN TELT MEE!!!!!!!! voorgangster: ds. Anki Peper organist: Jan Berghuis cantrix: Maria Rosenmöller

Nadere informatie

Liederen in deze dienst: 19 mei Lied 25: 2 en 4 Lied 367d Lied 305 Lied 283 Lied 517: 1 en 2 Lied 543: 1 Lied 544: 1,2 en 5 Lied 871

Liederen in deze dienst: 19 mei Lied 25: 2 en 4 Lied 367d Lied 305 Lied 283 Lied 517: 1 en 2 Lied 543: 1 Lied 544: 1,2 en 5 Lied 871 19 mei 2019 Voorganger: ds. Peter Bongers Organist: Hans de Graaf Welkom bij de koffie, thee en limonade na de dienst, in De Drieklank Als er kinderen in de oppas zijn kunnen zij tijdens het collecteren

Nadere informatie

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog!

Zondag 3 juli Welkom in De Regenboog! Zondag 3 juli 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wolter Broekema Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Henk de Gooijer Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Ria op den Dries FreeXS Orgelspel

Nadere informatie

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur Liturgie van zondag 24 februari 2019 in de Hervormde Dorpskerk Aanvang 14.30 uur Zing allemaal en maak muziek! De dienst wordt geleid door dominee David ten Voorde. Muzikale medewerking wordt verleend

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. Zondag 5 mei Bevrijd. Derde zondag van Pasen

ORDE VAN DIENST. Zondag 5 mei Bevrijd. Derde zondag van Pasen ORDE VAN DIENST Zondag 5 mei 2019 Bevrijd Derde zondag van Pasen Voorganger mw. Angeliek Knol, organist Anton Pauw, ouderling Jur Visser, diaken Henk Vonk Voor het eerst hier in de kerk? Welkom! We hopen

Nadere informatie

26 mei zesde zondag van pasen

26 mei zesde zondag van pasen 26 mei 2019 zesde zondag van pasen voorganger: ds. Dick Snijders organist: Jaap Jansma Viering Heilig Avondmaal VOORBEREIDING Orgelspel Welkom en mededelingen Moment van stilte Groet en bemoediging v:

Nadere informatie

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 9.30 uur Organist: Hans van Noord Zang: Arlène Blom Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht Zang Arlène: Ik zal er zijn Thema: De ander mij een

Nadere informatie

Ouderling van dienst: gedenken meneer Jo Schot, die deze week is overleden.

Ouderling van dienst: gedenken meneer Jo Schot, die deze week is overleden. Dienst van de voorbereiding Aanvangslied: Psalm 122 vers 1 en 2 Stil gebed - Bemoediging en groet Ouderling van dienst: gedenken meneer Jo Schot, die deze week is overleden. Aansluitend zingen we lied

Nadere informatie

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft.

refrein - Breng ons samen, één in uw naam. Ieder is welkom hier binnen te gaan. Samen, één door de Geest; verbonden in liefde, die U aan ons geeft. Liturgie Gospeldienst Zondag 19 februari 2017 om 19:00 uur Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek & begeleiding: Gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert Lector: Fennie van den Broek Koster: Dimri Bruggeman

Nadere informatie

Liturgie van de. Viering van de Protestantse Gemeente. Hoogkarspel-Lutjebroek. op 24 juli 2016

Liturgie van de. Viering van de Protestantse Gemeente. Hoogkarspel-Lutjebroek. op 24 juli 2016 1 Liturgie van de Viering van de Protestantse Gemeente Hoogkarspel-Lutjebroek op 24 juli 2016 Voorganger: Ds. Marina Slot Organist: Renee Campfens Ouderling: Rein Frima Diaken: Jaap Klasen 2 Welkom door

Nadere informatie

Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek: Andreasband

Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek: Andreasband Voorganger: ds. Reinoud Koning Muziek: Andreasband Welkom Stil gebed Zingen Jezus hoop van de volken (Opw 618) Jezus hoop van de volken, Jezus trooster in elk verdriet. U bent de bron van hoop die in ons

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

WIE IS JEZUS? EN WIE BEN IK?

WIE IS JEZUS? EN WIE BEN IK? WIE IS JEZUS? EN WIE BEN IK? Zondag 5 maart 2017 in het Kruispunt in Voorschoten Orgelspel Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Zingen: Lied (Psalm) 91a. Bemoediging: voorganger : Onze hulp is in de naam

Nadere informatie

Baalderdienst Zondag 11 september 2016

Baalderdienst Zondag 11 september 2016 Baalderdienst Zondag 11 september 2016 Welkom! Thema vandaag. Deel je leven Orde voor de Baalderdienst m.m.v. Leden Baalderdienst commissie Voorganger: ds. Wim van der Wel Muziek: De-nu-je-onderweg-band

Nadere informatie

Kinderdienst 12 februari 2017

Kinderdienst 12 februari 2017 Kinderdienst 12 februari 2017 Zacheüs: vriend of vijand? Voorganger Organist Koor : Ds. C.D. van Alphen : Danny Spaans : K@njerkidZ! o.l.v. Erik Olislagers & Elly Korbijn Welkom Mededelingen door ouderling

Nadere informatie

Muziek. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek

Muziek. OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Vierplek Wilhelminakerk Dienst van Schrift en Tafel 12 mei 2019 Voorganger: Ambtsdragers: Lector: Organist: ds. Wim Kievit Leen Lievaart, Dênise Smit Janny Mook Terry Hamberg OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen

Nadere informatie

en voor wie klopt zal opengedaan worden.. De zekerheid van de gebeds verhoring We lezen in Matth. 7:7:

en voor wie klopt zal opengedaan worden.. De zekerheid van de gebeds verhoring We lezen in Matth. 7:7: - 1 - De zekerheid van de gebeds verhoring We lezen in Matth. 7:7: 7 Bid, en u zal gegeven worden; zoek en u zult vinden; klop, en er zal voor u opengedaan worden. Deze woorden van Jezus zijn vol van zekerheid:

Nadere informatie