1 juli 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 8 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 juli 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 8 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon"

Transcriptie

1 1 juli 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 8 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE : op 1 augustus?? 2019 WEBSITE: / Twitter.com/QuickSteps1933 Normaal gesproken is er in de maand juli niet zoveel te melden, maar deze keer is dat wel het geval. Dus daarom gewoon een clubblad deze maand, met graag extra aandacht voor enkele punten die uit de ALV zijn gekomen. Om te beginnen het droevige nieuws dat René van Loon is overleden. René was zowel op de zaterdag als de zondag een markante verschijning, en niet alleen vanwege zijn keeperskwaliteiten. Ondanks zijn ziekte was hij nog regelmatig op de Nijkerklaan. We hebben stuk voor stuk mooie herinneringen aan René, en dat hij er nu niet meer is voelt erg onwerkelijk. De uitvaart is dinsdag 2 juli, en daar zullen vele Quick Steppers present zijn. René: rust zacht, en we vergeten je nooit! En de familie HEEL veel sterkte met dit grote verlies. In de laatste ALV zijn een paar belangrijke besluiten genomen, onder andere over de contributie en over vrijwilligerswerk. Verderop in het krantje (NIKKI voor GOUD) wordt er nader op ingegaan. Het is belangrijk nieuws voor ons allemaal, dus lees dit goed! Sommige bestuursleden dienen te worden herkozen. Er komt hiervoor een extra ALV in september. Tegenkandidaten kunnen zich melden tot 31 augustus per mail aan bestuur@quicksteps.nl In het volgende clubblad hier meer over. Wat betreft de genoemde ALV kunnen we melden dat de oproep voor vrijwilligers nu al heeft geleid tot het eerste resultaat: Joey Nuborg gaat de social media verzorgen. Succes Joey! En één van zijn belangrijkste klusjes zal worden om het Instagram account te gaan beheren. Zie daarvoor: en begin Quick Steps te volgen! Goed nieuws voor de jeugdafdeling: Henk Naipal blijft aan als Jeugdvoorzitter! Nadere toelichting is natuurlijk overbodig, maar we kunnen alleen maar zeggen: Henk succes! Op sportief gebied was er niet veel nieuws afgelopen maand, maar toch nog een speciale vermelding voor het tweede elftal. Na een uitstekend seizoen kwam er nog een toetje in de vorm van de nacompetitie. Daarin werd eerst Jodan Boys verslagen, maar helaas kwam er tegen DWO een eind aan het avontuur. Op 15 juni was de jaarlijkse familiedag. Vanaf uur brak het zonnetje door, dus dat was mooi meegenomen. Een geslaagde dag wederom, met speciale dank aan Angelique en Deborah, maar zeker ook aan al die anderen die hebben bijgedragen.

2 1 juli 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 8 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon opgericht 19 november 1933 Er waren afgelopen maand maar liefst twee vrijwilligers van de maand: Jaap Pronk en Oguz Hazelboom. Good old Jaap en Ozzie: allebei van harte! Jaap Pronk is de vrijwilliger van de maand! Ozzie Hazenboom verrast als vrijwilliger van de maand Meest waardevolle speler van het seizoen is geworden: Desley Roodenburg. Dat was volkomen terecht, en dus gefeliciteerd Desley. En teken gerust nog een paar jaartjes bij! En als laatste, maar niet het minste: de contributie. Quick Steps is een samenwerking aangegaan met NIKKI. Zij gaan voor ons de inning van contributie regelen. Dus dit zal niet meer via Club Collect plaatsvinden. Er is al op verschillende manieren over gecommuniceerd, dus lees de berichtgeving hierover goed! OOK IN DIT CLUBBLAD Sportieve groet, Bestuur Quick Steps INFO BESTUUR: bestuur@quicksteps.nl Ons postadres is: Loenensestraat RS Den Haag (geen Nijkerklaan dus)

3 NIKKI, onze partner voor inning van de contributie gelden NIKKI start per augustus 2019 met de inning van de contributie voor onze vereniging voor het seizoen Concreet betekent dit dat zij uw contributie via het NIKKI-systeem verwerken. Bij maandelijkse betalingen ontvangt u steeds een als herinnering, hierin is een ideal-betaallink openomen. Bij de inning van contributie per maand worden administratiekosten in rekening gebracht. Bij inning per jaar worden er geen administratiekosten in rekening gebracht. U ontvangt begin augustus 2019 de eerste met daarin de ideal-betaallink voor de betaling van de contributie die verdeeld wordt over 9 maanden. In april 2020 volgt de laatste m.b.t. de contributie van het seizoen Alle s bevatten een ideal-betaallink om uw betaling te vergemakkelijken. Mocht u de contributie in 1 keer willen betalen, dan verzoeken we u dit aan de medewerkers van NIKKI te melden door middel van een reactie op de die zij in augustus sturen met daarin uw gegevens. U heeft daarna 10 dagen de tijd om de contributie ineens, en zonder administratiekosten, te voldoen. Wanneer u omstreeks begin augustus 2019 geen heeft ontvangen, zijn uw contactgegevens die bekend zijn bij de vereniging op dat moment mogelijk niet up-to-date. Stuur in dat geval een met uw juiste gegevens (naam, postadres, adres en telefoonnummer) naar quicksteps@nikki.nl. Laat in uw a.u.b. altijd duidelijk weten van welke vereniging u lid bent, omdat NIKKI van meerdere sportclubs de contributie int. Administratiekosten termijnbetalingen Met het bestuur is een vast bedrag afgesproken m.b.t. de administratiekosten in het geval van termijnbetalingen. Deze administratiekosten bedragen 10% van uw contributie, met een maximum van 19,- per jaar, deze worden opgeteld bij de contributie wanneer u gespreid betaalt. Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, lees dan meer informatie op de website: Wordt hier uw vraag niet beantwoord, dan kunt u per al uw vragen aan hen stellen. Contributiebedragen voor seizoen zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van 20 juni 2019 besproken en vastgesteld op de volgende bedragen: * Inclusief vrijwilligersbijdrage Jeugd t/m JO13 180,00 Jeugd t/m JO19 210,00 Senioren 280,00 Niet spelende lid 30,00 * Note: bij 2x per jaar aantoonbaar vrijwilligerswerk (bar en/of wedstrijd fluiten) uit te voeren, dan ontvangt het lid een pas tegoed van 25 om te besteden in het clubgebouw van Quick Steps. Leden ontvangen gratis een QS betaalpas incl. 5,- tegoed. De passen worden voor begin van het seizoen uitgegeven. *Na 2x vrijwilligerswerk zal de pas opgehoogd worden met 25,-. Contant betalen en pinnen blijft mogelijk!

4 Ooievaarspas en Stichting Leergeld Houders van een geldige Ooievaarspas kunnen in aanmerking komen voor vergoeding van het contributiebedrag: voor een lid jonger dan 18 jaar geldt een vergoeding van 100% en voor een lid van 18 jaar en ouder bedraagt de vergoeding 50%. Bij inschrijving als lid en daarna aan het begin van elk nieuw seizoen moet de voor het lopende jaar geldige ooievaarspas, alsmede een geldig identiteitsbewijs, aan een bestuurslid worden getoond. Deze pas moet vervolgens worden gescand. Via de Stichting Leergeld kunnen ooievaarspashouders voor jeugdleden een aanvraag doen voor vergoeding van sportkleding. Een aanvraagformulier hiervoor is o.m. verkrijgbaar via de school. Kortingsregeling Voor spelende leden is een kortingsregeling van toepassing: -1e spelende lid uit een gezin krijgt geen korting -2e spelende lid uit een gezin krijgt, indien studerend/schoolgaand: 25% korting -daaropvolgende leden uit een gezin krijgen, indien studerend/schoolgaand: 50% korting (de leden uit het gezin dienen hetzelfde woonadres te hebben) Donaties Elke donatie is welkom op rekeningnummer NL53 INGB t.n.v. Quick Steps, Den Haag. Om als donateur van Quick Steps ingeschreven te worden dient men tenminste een bedrag van 50,00 per seizoen te doneren. Niet betalen = niet spelen! Indien niet wordt gereageerd op verzoeken tot betaling van de contributie, stelt het bestuur het lid op non actief (schorsing) want niet betalen = niet spelen! Bij uitblijven van betaling ondanks herinneringen zal in opdracht van Quick Steps tot een incassoprocedure worden overgegaan, waarbij NIKKI ondersteuning kan bieden. Alle bijkomende (extra) kosten van de incassoprocedure komen ten laste van het desbetreffende lid. Let op! Met het bestuur zijn een aantal vast afspraken gemaakt die NIKKI en het bestuur zullen volgen gedurende het seizoen: 1. Indien wenselijk kunt u, op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI, informeer hier naar per De gehele communicatie betreffende de inning van onze contributiegelden ligt in handen van NIKKI, al uw vragen en verzoeken omtrent de contributiebetaling kunt u per aan hen voorleggen. 3. De vereniging kan vanaf nu geen contante betalingen meer aannemen, de vereniging zal u doorverwijzen naar NIKKI. 4. NIKKI heeft toestemming van de vereniging om bij uitblijven van betalingen een spelersblokkade op te leggen, natuurlijk gaan wij als bestuur en NIKKI als onze partner ervan uit dat dit niet nodig zal zijn. 5. NIKKI heeft toestemming van de vereniging om bij uitblijven van betalingen de vordering over te dragen aan een incassobureau. NIKKI gaat samen met ons en u voor goud, dus laten we dan ook één van de belangrijkste pijlers van onze club met elkaar bewaken; De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de club. Bedankt voor uw medewerking en alvast heel veel succes tijdens het nieuwe seizoen 2019/2020. FIJNE VAKANTIE

5 Voorzitter : Ronald Batist Tel: Wedstrijdsecretaris : Peter Arens Tel: Financiën / sponsoring : Demis Donders Tel: Redacteur : Marcel van der Geest Tel: Hoofdtrainer : Dick Hooning Tel: Assistent-trainer : Ron Ridderhof Tel: Verzorger : Martin de Knegt Tel: Het volgende clubblad verschijnt op 1 augustus Lees ook altijd de 1e pagina s met algemeen clubnieuws en bijzondere feiten. En zie ook: NOODOPROEP Quick Steps zoekt voor diverse functies enthousiaste mensen die iets willen betekenen voor de vereniging en de leden. Quick Steps is een gezellige buurtvoetbalvereniging aan de Nijkerklaan in de wijk Rustenburg Oostbroek. Met ongeveer 18 voetballende jeugd - en seniorenteams is het op zaterdag altijd gezellig en druk. Voor de volgende commissies zoeken wij mensen: Jeugdcommissie: Wat ga je doen? Op zaterdagen het jeugdbestuur ondersteunen met allerlei voorkomende zaken, zoals teams ontvangen en begeleiden! Ook thee zetten hoort hierbij en de kleedkamers opruimen. Vergoeding in overleg. Scheidsrechterscommissie: Wat ga je doen? Vind jij het leuk om scheidsrechters te regelen voor de thuisspelende teams (max 7 per week) en vind je het zelf ook leuk om te doen, dan zijn we op zoek naar jou. Kan er echt geen scheidsrechter gevonden worden, dan kunnen we er altijd één inhuren. Vergoeding in overleg. Barcommissie: Wat ga je doen? Help jij ons bij voldoende barbezetting op de zaterdagen? Alle seniorenleden dienen tweemaal per jaar achter de bar te staan en ouders van jeugdleden ook. Voor deze taak zoeken wij een persoon die dit wilt organiseren en coördineren. En vind je het zelf ook leuk om een wedstrijd te fluiten, dan kan dat altijd! Vergoeding in overleg. Neem met ons contact op via bestuur@quicksteps.nl of middels een bericht via Facebook voor een kennismaking. Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd natuurlijk! Groetjes, Bestuur Quick Steps De KNVB heeft de data waarop de nieuwe indelingen bekend worden wederom gepubliceerd. De KNVB zal half juli met de meeste indelingen komen. Onderstaand een overzicht van de data. CATEGORIE A Publicatie competitie-indeling A categorie is op 15 juli 2019 Publicatie bekerindelingen categorie A is op 28 juli 2019 Publicatie nummering bekercompetitie categorie A is op 29 juli 2019 Publicatie wedstrijdprogramma bekercompetitie categorie A is op 9 augustus 2019 Publicatie nummering competitie categorie A is op 18 augustus 2019

6 West II Publicatie competitie inschrijvingen per klasse categorie B is op 15 juli 2019 Publicatie competitie-indeling B categorie is op 17 augustus 2019 Publicatie bekerindelingen categorie B is op 9 augustus 2019 Publicatie nummering bekercompetitie categorie B is op 12 augustus Publicatie wedstrijdprogramma bekercompetitie categorie B is op 12 augustus 2019 Publicatie nummering competitie categorie B is op 18 augustus 2019 Quick Steps sluit seizoen af met onder andere de meest waardevolle speler van het seizoen. 15 juni heeft de selectie van Quick Steps het seizoen afgesloten in het clubgebouw. Onder het genot van een hapje en een drankje werd door het bestuur en technische staf een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet voor zijn of haar inzet in het afgelopen seizoen. Ook werden er nog enkele statistieken gedeeld, zoals wie de meeste trainingen heeft afgewerkt door assistent trainer Ron Ridderhof. Mladen Miranov heeft de meeste trainingen afgewerkt en gevolgd door Nick Danen en Rowan Ridderhof. Allen ontvingen een cadeaubon. De prijs van 'Meest waardevolle speler van het seizoen ' ging naar verdediger Desley Rodenburg. Desley is naast zijn tomeloze goede inzet in het veld ook een echte gezellige vent buiten het veld. Ook werd bekend dat oud-speler Michael Mchugh volgend jaar leider wordt van het eerste elftal. Michael heeft tussen 2010 en 2012 bij Quick Steps gespeeld, maar kan helaas zijn hobby niet meer uitoefenen wegens een knieblessure. Hij volgt hiermee Bob Langerak op die grensrechter van het eerste elftal zal gaan worden. Bob Langerak is geen onbekende binnen de club. Bob is al jarenlang actief als commissielid en is ook jaren leider van het eerste elftal. De technische staf is hiermee weer compleet voor het nieuwe seizoen. Zie hieronder het programma voor de selectie start begin augustus

7 Voorlopig programma selectie week 1 di. 6/8 training uur do. 8/8 training uur za. 10/8 trainingsdag / Lunch + bbq of vis uur week 2 di. 13/8 Pgs/Vogel tourn. QS c.1 - Te Werve uur di. 13/8 training uur do.15/8 training uur za. 17/8 Pgs/Vogel tourn. QS c.1 - Duindorp uur za. 17/8 Pgs/Vogel 2 - QS c uur week 3 di. 20/8 trainen uur do.22/8 Houtwijk tourn. Houtwijk 1 - QS c uur do.22/8 trainen uur za. 24/8 Houtwijk tourn. Ras 1 - QS c uur week 4 di. 27/8 Berkel c.2 - QS uur di. 27/8 trainen uur do.29/8 trainen uur za. 31/8 Bekerwedstrijd voor Tegenstander N.N.B. week 5 di. 3/9 trainen uur do. 5/9 trainen uur za. 7/9 Bekerwedstrijd voor Tegenstander N.N.B. week 6 di. 10/9 trainen uur do.12/9 trainen uur za.14/9 Bekerwedstrijd voor Tegenstander N.N.B. week 7 di. 17/9 trainen uur do. 19/9 trainen uur za. 21/9 competitie start 1 en 2 Tegenstander N.N.B.

8 JeugdvoorzitterJ Voorzitter Henk Naipal (a.i.) Tel: Secretaris Angelique van Oostrom Tel: wedstrijdsecretaris JO12 T/M 15 VACATURE wedstrijdsecretaris JO8 T/M 11 VACATURE Commissaris jeugdafd. Rinus Ravenhorst Tel: Mutaties: uw wedstrijdverslag uiterlijk zondagavond naar in lettertype Arial in lettergrootte 11. VOLGENDE CLUBBLAD OP DE QUICK STEPS-SITE verschijnt weer op 1 augustus?? Lees altijd eerst pagina 1 en 2 met algemeen clubnieuws en bijzondere feiten!!! ZEER BELANGRIJK Coördinator onderbouw; Sunil Rajbalsing, Coördinator bovenbouw; Marco Planken, CONTRIBUTIE Grote verandering bij het innen van de contributie. Bekijk de speciale NIKKI pagina goed in dit clubblad. VRIJWILLIGERSWERK Quick Steps heeft bestaansrecht omdat er door ouders en spelers vrijwilligerswerk wordt gedaan. Elke start van het seizoen gaan wij weer actief op zoek om onze groep met vrijwilligers te verversen en uit te breiden. Alleen met genoeg vrijwilligers kunnen wij de kwaliteit en het spelplezier van uw kind naar een z n hoog mogelijk niveau krijgen. Wij zoeken vrijwilligers voor diverse zaken. Indien u meer wilt weten over het vrijwilligerswerk binnen Quick Steps of wat het inhoud dan kunt u ons altijd bellen of tijdens de trainingsavonden aanspreken. Henk Naipal en/of Angelique van Oostrom Wij rekenen op uw medewerking PASFOTO S De speler(s)ters met het geboortejaar 2007 en ouder zijn verplicht een pasfoto te hebben op hun spelerskaart/app. Lever de foto (mag een schoolfoto zijn) in bij Henk of Angelique. Zet je naam en geboortedatum achter op de foto. Zie de speciale pagina in dit clubblad. TRAINERS GEZOCHT Wij zoeken trainers voor diverse leeftijdscategorieën. Verwacht wordt dat de trainers affiniteit hebben met voetbal. Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met Henk Naipal ( ) of Angelique van Oostrom ( ) Ons postadres is: Loenensestraat RS Den Haag (dus NIET Nijkerklaan) BELANGRIJK PUNT: Ga je verhuizen, ander telefoonnummer, nieuw adres???? GEEF het zo spoedig mogelijk door aan ledenadministratie@quicksteps.nl ***** De Jeugd van Quick Steps heeft de Toekomst *****

9 Wie kan een foto toevoegen? In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto's. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of website en in KNVB wedstrijdzaken app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app. Let op: Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Hoe kun je er als jongere onder 16 jaar dan voor zorgen dat je foto wordt gewijzigd? Antwoord op deze vraag vind je hier voor de Voetbal.nl app én hier voor de KNVB Wedstrijdzaken app. Hoe wijzig je een foto in de Voetbal.nl app? Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar 'Instellingen' en daar kies je voor 'Mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk. Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld. En ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je zelf niet je eigen foto wijzigen in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app. Hoe kun je als jongere van onder 16 jaar dan wel je foto wijzigen? Hiervoor verwijzen we je naar bovenstaande alinea 'Wie kan een foto toevoegen' en de daarbij actieve linkjes. Voor wie kan er een foto toegevoegd worden Alleen als je lid bent van een vereniging en/of lid bent van de KNVB kan er een foto aan je profiel worden toegevoegd. Het is niet mogelijk om een foto aan je profiel toe te voegen als je geen lid van een vereniging en/of de KNVB bent. Waarvoor wordt mijn foto gebruikt Op Voetbal.nl is je foto onderdeel van jouw profielgegevens. Jouw profielgegevens zijn uitsluitend voor jezelf zichtbaar. Verder wordt je foto op verschillende plekken in Voetbal.nl gebruikt, zoals in de teams, wedstrijdverslagen en man of the match. Let op: Je foto wordt ook gebruikt op je spelerspas. Belangrijk voor spelers vanaf geboortejaar 2007 Zichtbaarheid van jouw foto voor andere gebruikers van Voetbal.nl op deze verschillende plekken kun je zelf regelen via het onderdeel zichtbaarheid in jouw profielgegevens. In de KNVB wedstrijdzaken app is je foto eveneens onderdeel van jouw profielgegevens. In de KNVB wedstrijdzaken app word je foto uitsluitend gebruikt ten behoeve van officiële doeleinden. Je foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier. In beide gevallen is de foto bedoeld om je te kunnen legitimeren als speler (bij een wedstrijd). Bovendien is je foto beschikbaar in het teambeheer voor de teammanager van jouw team. Wanneer kan een foto toegevoegd worden Vanwege het officiële karakter van de foto is het toevoegen van een foto aan je profiel aan bepaalde voorwaarden verbonden. Als je nog geen foto hebt, dan kun je te allen tijde een foto aan je profiel toevoegen. Als je reeds een foto hebt, dan kun je alleen foto toevoegen in de periode dat de KNVB dit toestaat. Deze periode kan per seizoen verschillen, maar voor het seizoen is het mogelijk om tot 1 november je foto te wijzigen. Op hoofdlijnen kunnen bestaande foto's in de periode van 21-juni t/m 31 oktober gewijzigd worden. Buiten deze periode kunnen wijzigingen van de foto uitsluitend door de KNVB plaatsvinden.

10 EINDSTANDEN ALLE QUICK STEPS TEAMS 3de klasse B reserve 3de klasse C Pos. Team Gesp. Gew. Gel. Verl. Punt.V. T. Pos Team Gesp.Gew. Gel. Verl. Punt. V. T. 1 Wat.se V.Kr Duindorp sv KMD DWO LYRA Quick Steps Schipluiden Scheveningen MVV ' OVV Verburch Die Haghe Naaldwijk Voorschoten` Duindorp sv Werve, Te VDL DUNO DUNO Oosterheem Quick Steps Vredenburch Maasdijk Door de 3de plaatst speelden ze nacompetitie. 13 HBSS ste ronde gewonnen van Jodan Boys 3 met HVV Hercules de ronde gelijk tegen DWO 2 (3-3) in de reguliere tijd Haaglanden bokaal voor Q.St. 1: verloren in de verlenging uitslag 5-3/ helaas geen promotie Vredenburch 1- Quick Steps 1-2 Loosduinen 1 - Quick Steps 4-2 Reserve 7de klasse 12 Reserve 5de klasse 12 Pos. Team Gesp. Gew. Gel. Verl. Punt.V. T. Pos Team Gesp.Gew. Gel. Verl. Punt. V. T. 1 VELO Sp.cl.Monster Scheveningen Die Haghe Semper Altius DUNO LYRA Loosduinen Westlandia GDA Schipluiden VELO Quick Steps TAC' Vitesse Delft Erasmus KMD KMD s-gravenzande GSC ESDO VCS Quick Steps GDA ste klasse 1 en KAMPIOEN 1ste klasse 1 en KAMPIOEN Pos. Team Gesp. Gew. Gel. Verl. Punt.V. T. 1 Quick Steps VE Semper Altius VE TAC'90 VE DSVP VE RCL VE Forum Sport VE VVOR VE Alphia VE SVC'08 VE PKC'85 VE Loosduinen VE

11 Voorjaar 2de klasse 06 Hoofdklasse 4.4 Pos. Team Gesp. Gew. Gel. Verl. Punt.V. T. Pos Team Gesp.Gew. Gel. Verl. Punt. V. T. 1 ODB JO Rotterd.Un. JO Quick JO LYRA JO REMO JO Hillegom sv JO HBS JO RKDEO JO VELO JO Quick Steps JO Houtwijk sv JO VOC JO VCS JO Laakkwartier JO Quick Steps JO Loosduinen JO Sp.cl.Monster JO Voorjaar 2de klasse 1 Voorjaar 5de klasse 5 Pos. Team Gesp. Gew. Gel. Verl. Punt.V. T. Pos Team Gesp.Gew. Gel. Verl. Punt. V. T. 1 KMD JO Houtwijk sv JO HVC'10 JO Sp.cl.Monster JO Rozenburg JO TAC'90 JO Naaldwijk JO BMT JO Quick JO DUNO JO Excelsior M. JO Quintus JO Maasdijk JO Quick Steps JO REMO JO GDA JO Victoria'04 JO Maasdijk JO Quick Steps JO VELO JO Scheveningen JO KMD JO MSV '71 JO Haaglanden bokaal voor Q.St. JO13-1: Quick Steps JO VELO JO Voorjaar 8ste klasse 5 (Meidenteam) Voorjaar 1ste klasse 3 Pos. Team Gesp. Gew. Gel. Verl. Punt.V. T. Pos Team Gesp.Gew. Gel. Verl. Punt. V. T. 1 DVC JO VCS JO REMO JO HVV JO Quick Steps JO13-3M Quick Steps JO Oliveo JO Wippolder JO DSVP JO Den Hoorn JO Concordia JO Berkel JO FC Lisse JO Die Haghe JO Wilhelmus JO Vredenburch JO Forum Sport JO DHL JO Haaglanden bokaal voor Q.St. JO12-1: Den Hoorn JO Quick Steps JO Q.St. w.n.s. Quick Steps JO DHC JO

12 Voorjaar 4de klasse 4 Voorjaar 2de klasse 4 Pos. Team Gesp. Gew. Gel. Verl. Punt.V. T. Pos Team Gesp.Gew. Gel. Verl. Punt. V. T. 1 Wippolder JO HMSH JO WIK JO VELO JO VELO JO Ter Leede JO Den Hoorn JO GSC ESDO JO Wilhelmus JO HVV Hercules JO Duindorp sv JO HVC'10 JO Gravenzande JO MSV '71 JO Forum Sport JO Quick JO Vredenburch JO Quick Steps JO Graaf W II V. JO Semper Altius JO Quick Steps JO Scheveningen JO Voorjaar 4de klasse 7 12 s-gravenzande JO Haaglanden bokaal voor Q.St. JO11-1: Quick Steps JO Nootdorp JO Pos. Team Gesp. Gew. Gel. Verl. Punt.V. T. Voorjaar 5de klasse 02 1 Wilhelmus JO Pos Team Gesp.Gew. Gel. Verl. Punt. V. T. 2 ODB JO RKAVV JO HVV Hercules JO Laakkwartier JO Forum Sport JO Ster, De JO HVV JO Forum Sport JO Leidschenveen JO Wassenaar JO Verburch JO Graaf W II VAC JO Wat.se V.Kr. JO HBS JO BMT JO SEV JO Quick Steps JO Quick Steps JO Quick JO Scheveningen JO Bij de JO10 - JO9 en JO8 worden er geen standen meer aangegeven door de KNVB Hieronder de uitslagen uit de voorjaarscompetitie Datum Thuisteam Uitteam Thuis Uit Datum Thuisteam Uitteam Thuis Uit Quick Steps JO10-1 SVH JO VELO JO10-2 Quick Steps JO Quick Steps JO10-1 TAC'90 JO Erasmus JO10-1 Quick Steps JO Quick Steps JO10-1 Die Haghe JO RAS JO10-1 Quick Steps JO Quick Steps JO10-1 Quick JO s-gravenzande JO10-4 Quick Steps JO Quick Steps JO10-1 LYRA JO HBS JO10-3 Quick Steps JO Quick Steps JO10-1 Westlandia JO Quick Steps JO10-2 WIK JO Semper Alt. JO10-3 Quick Steps JO Quick Steps JO10-2 VELO JO Duindorp sv JO10-1 Quick Steps JO Quick Steps JO10-2 Forum Sport JO Concordia JO10-4 Quick Steps JO Quick Steps JO10-2 Scheveningen JO RAS JO10-2 Quick Steps JO Quick Steps JO10-2 Sp.cl.Monster JO Semper Alt. JO10-3 Quick Steps JO Den Hoorn JO10-8 Quick Steps JO Die Haghe JO10-4 Quick Steps JO Quick Steps JO9-1 Sp.cl.Monster JO Honselersdijk JO9-1 Quick Steps JO

13 Quick Steps JO9-1 Naaldwijk JO GSC ESDO JO9-3 Quick Steps JO Quick Steps JO9-1 PGS/VOGEL JO DUNO JO9-2 Quick Steps JO Quick Steps JO9-1 Quick JO BMT JO9-2 Quick Steps JO HDV JO9-1 Quick Steps JO Scheveningen JO9-2 Quick Steps JO Quick Steps JO9-2 VELO JO Die Haghe JO9-5 Quick Steps JO Quick Steps JO9-2 Quick JO ODB JO9-2 Quick Steps JO Quick Steps JO9-2 DUNO JO KMD JO9-6 Quick Steps JO Quick Steps JO9-2 Scheveningen JO LYRA JO9-4 Quick Steps JO Quick Steps JO9-2 HVC'10 JO Erasmus JO9-2 Quick Steps JO Quick Steps JO8-1 VELO JO MVV '27 JO8-5 Quick Steps JO Quick Steps JO8-1 s-gravenzande JO HBS JO8-5 Quick Steps JO Quick Steps JO8-1 Die Haghe JO Scheveningen JO8-2 Quick Steps JO Quick Steps JO8-1 Verburch JO KMD JO8-1 Quick Steps JO Quick Steps JO8-1 Quick JO Quick Steps JO8-1 Westlandia JO Haaglanden bokaal voor Q.St. JO10-1: Haaglanden bokaal voor Q.St. JO9-1:. DSVP JO Quick Steps JO Quick Steps JO9-1 - HBS JO Die Haghe JO9-1 - Quick Steps JO

28 juli 2016 sportvereniging Quick Steps 83 e jaargang nr. 11 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

28 juli 2016 sportvereniging Quick Steps 83 e jaargang nr. 11 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 28 juli 2016 sportvereniging Quick Steps 83 e jaargang nr. 11 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

8 juni 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 10 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

8 juni 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 10 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 8 juni 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 10 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad - de laatste van dit seizoen - verschijnt

Nadere informatie

1 maart 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 4 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

1 maart 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 4 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 1 maart 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 4 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

Loting 2 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup

Loting 2 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup Loting 1 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup hvv Hercules C1 - SVH C1 DWO C1 - dvv Delft C1 VUC C1 - Quick Steps C1 Quintus C1 - ODB C1 Haagse Hout C1 - Leidschenveen C1 Vredenburch C1 - DSVP C1

Nadere informatie

Loting 1 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup. Loting 2 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup. programma 5 maart

Loting 1 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup. Loting 2 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup. programma 5 maart Loting 1 e ronde HV/Omroep West Toernooi 2014 C1-cup hvv Hercules C1 - SVH C1 DWO C1 - dvv Delft C1 VUC C1 - Quick Steps C1 Quintus C1 - ODB C1 Haagse Hout C1 - Leidschenveen C1 Vredenburch C1 - DSVP C1

Nadere informatie

1 januari 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 2 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

1 januari 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 2 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 1 januari 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 2 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

opgericht 19 november 1933

opgericht 19 november 1933 1 februari 2019 86e jaargang nr. 3 sportvereniging Quick Steps Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

Wat gebeurde er de afgelopen maand?

Wat gebeurde er de afgelopen maand? 01 JUNI 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 7 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

01 maart 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 4 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon opgericht 19 november 1933

01 maart 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 4 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon opgericht 19 november 1933 01 maart 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 4 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

WEBSITE: / Facebook.com/QuickSteps / Twitter.com/QuickSteps1933

WEBSITE:   / Facebook.com/QuickSteps / Twitter.com/QuickSteps1933 02 januari 2018 85e jaargang nr. 2 sportvereniging Quick Steps Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

23 augustus 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 8 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

23 augustus 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 8 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 23 augustus 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 8 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

17 juni 2015 sportvereniging Quick Steps 82 e jaargang nr. 11 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

17 juni 2015 sportvereniging Quick Steps 82 e jaargang nr. 11 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 17 juni 2015 sportvereniging Quick Steps 82 e jaargang nr. 11 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

1 april 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 5 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

1 april 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 5 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 1 april 2019 sportvereniging Quick Steps 86 e jaargang nr. 5 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

16 maart 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 06 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

16 maart 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 06 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 16 maart 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 06 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

Op zaterdag 20 januari jl. is tot ons grote verdriet onze oud jeugdvoorzitter Rob Haasjes op 70-jarige leeftijd overleden.

Op zaterdag 20 januari jl. is tot ons grote verdriet onze oud jeugdvoorzitter Rob Haasjes op 70-jarige leeftijd overleden. PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC No. 2482 Officieel 1 februari 2018 BESTUURSMEDEDELINGEN In memoriam Rob Haasjes (1947 2018) Op zaterdag 20 januari jl. is tot ons grote

Nadere informatie

01 februari 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 3 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

01 februari 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 3 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 01 februari 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 3 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

03 april 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 5 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

03 april 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 5 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 03 april 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 5 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

1 oktober 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 9 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

1 oktober 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 9 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 1 oktober 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 9 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

01 mei 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 6 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

01 mei 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 6 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 01 mei 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 6 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC. No Officieel 2 april 2018 BESTUURSMEDEDELINGEN

PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC. No Officieel 2 april 2018 BESTUURSMEDEDELINGEN PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC No. 2484 Officieel 2 april 2018 BESTUURSMEDEDELINGEN BEEINDIGEN LIDMAATSCHAP VOETBALLEDEN Ingevolge het bepaalde in ons Huishoudelijk Reglement

Nadere informatie

Printdatum: 18-oktober Speeldatum : Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) Steeds Hooger 1. 4e klasse A 5

Printdatum: 18-oktober Speeldatum : Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) Steeds Hooger 1. 4e klasse A 5 Printdatum: 8-oktober-07 Speeldatum : -0-07 0 Mannen 0 Zondag standaard (A-cat) e klasse B VELO e klasse A Steeds Hooger 08 Mannen 08 Zondag reserve (A-cat) e klasse A Concordia e klasse A e klasse B e

Nadere informatie

Competitie-indeling (veldvoetbal)

Competitie-indeling (veldvoetbal) 0220 0220 A-Junioren (district) 2e divisie B 1 Quick A1 2 UVS A1 3 MVV A1 4 AFC A2 5 Spartaan'20 A1 6 Feyenoord AV A1 7 TOP A1 8 VVV/Helmond Sport A2 9 FC Dordrecht A1 10 Westlandia A1 11 De Treffers A1

Nadere informatie

27 april 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 08 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

27 april 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 08 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 27 april 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 08 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

Speeldatum : Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat)

Speeldatum : Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) Printdatum: -april-06 Speeldatum : 0-0-06 0 Mannen 0 Zondag standaard (A-cat) e klasse B 4 Olympia e klasse D 4 e klasse A 4e klasse A 4 XerxesDZB WVC SVH/Celeritas 0 Mannen 0 Zondag reserve (A-cat) e

Nadere informatie

Printdatum: 18-oktober Speeldatum : Mannen 0212 Zaterdag standaard (A-cat) Quintus 1. 4e klasse D 6

Printdatum: 18-oktober Speeldatum : Mannen 0212 Zaterdag standaard (A-cat) Quintus 1. 4e klasse D 6 Printdatum: 18-oktober-2017 Speeldatum : 28-10-2017 0212 Mannen 0212 Zaterdag standaard (A-cat) 4e klasse B 6 HVV Hercules Den Haag 1 4e klasse D 6 Quintus 1 0213 Mannen 0213 Zaterdag reserve (A-cat) 3e

Nadere informatie

Printdatum: 15-maart Speeldatum : Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) 1e klasse B 20 HWD 1. 3e klasse D 20.

Printdatum: 15-maart Speeldatum : Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) 1e klasse B 20 HWD 1. 3e klasse D 20. Printdatum: -maart-2018 Speeldatum : 01-04-2018 0512 Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) 1e klasse B 20 Unitas 1 3e klasse D 20 4e klasse A 20 HWD 1 Blankenburg 1 0518 Mannen 0518 Zondag reserve (A-cat)

Nadere informatie

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster.

VOORWOORD. Het jeugdbestuur van Sportclub Monster. VOORWOORD In dit jubileumjaar strijden op Sportpark Polanen in Monster voor maar liefst de 25-ste keer de C1-teams van verenigingen uit de regio om het Westlands Kampioenschap voor C-junioren. Dit jaar

Nadere informatie

Competitie-indeling (veldvoetbal)

Competitie-indeling (veldvoetbal) 0220 0220 A-Junioren (district A-cat) 4e divisie B 0 ASWH A1 0 DHC A1 0 DSO A1 0 FC 's-gravenzande A1 0 HBS A1 0 IFC A1 0 Leonidas A1 0 Smitshoek A1 0 Spartaan'20 A2 0 VFC A1 0 Voorschoten'97 A1 0 XerxesDZB

Nadere informatie

E-pupillen Netwerktoernooi Zondag 16 november 2014 ADO DEN HAAG JEUGDOPLEIDING

E-pupillen Netwerktoernooi Zondag 16 november 2014 ADO DEN HAAG JEUGDOPLEIDING HELPT U MEE? Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer. U kunt deze afgeven in de bestuurskamer bij de toernooileiding. Alle teams zijn verplicht reserveshirts mee te nemen. Wij verzoeken de

Nadere informatie

23 November ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 8 DECEMBER A.S. OM UUR IN DE O.D.B.KANTINE

23 November ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 8 DECEMBER A.S. OM UUR IN DE O.D.B.KANTINE O.D.B.NIEUWS 23 November 2016. ALGEMENE LEDENVERGADERING DONDERDAG 8 DECEMBER A.S. OM 21.00 UUR IN DE O.D.B.KANTINE AGENDA: 1.Opening door de Voorzitter. 2.Ingekomen stukken. 3.Notulen van de vorige Ledenvergadering.

Nadere informatie

Standaard Cat. 1 2e ronde 24/25 oktober 2015

Standaard Cat. 1 2e ronde 24/25 oktober 2015 Standaard Cat. 1 2e ronde 24/25 oktober 2015 1 Spijkenisse 1 Katwijk 1 zaterdag 24 oktober 2015 2 VVSB 1 (zon) Heinenoord 1 zaterdag 24 oktober 2015 3 Scheveningen 1 Zuidland 1 dinsdag 27 oktober 2015

Nadere informatie

Competitie-indeling (veldvoetbal)

Competitie-indeling (veldvoetbal) 0271 0271 F-Pupillen Hoofdklasse 1 1 RKDEO F1 2 Haaglandia/Winston F1 3 Spartaan'20 F1 4 Nootdorp F1 5 TOGB F1 6 Feyenoord AV F1 7 Laakkwart. F1 8 FC 's-gravenzande F1 9 Den Hoorn F1 10 Concordia F1 Hoofdklasse

Nadere informatie

JEUGD TOERNOOI. HERMAN FIGELET 7 e editie juni juni juni juni Ochtend JO8-1 en JO8-2 en TrainingsgroepO8

JEUGD TOERNOOI. HERMAN FIGELET 7 e editie juni juni juni juni Ochtend JO8-1 en JO8-2 en TrainingsgroepO8 8-9 - 10 juni 2019 HERMAN FIGELET 7 e editie JEUGD TOERNOOI 8 juni 2019 Ochtend JO8-1 en JO8-2 en TrainingsgroepO8 JO9-3 JO11-4 JO12-1 JO15-3 en JO14-1 Middag JO7-1 en JO7-2 JO11-1, JO13-1 JO10-3, JO10-5*

Nadere informatie

Competitie-indeling (zaalvoetbal)

Competitie-indeling (zaalvoetbal) 1101 1101 Mannen Zaal (landelijk) Topklasse B 0 BVCB 1 0 Dosti 1 0 GSC ESDO 1 0 Multicult 1 0 Noordzee 2 0 OACN-Boys 1 0 TOGR 1 0 Tutor 1 0 Watergras 1 0 Westlandia 1 0 Zwarte Wolf 1 1211 1211 Mannen Zaal

Nadere informatie

1 november 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 10 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon opgericht 19 november 1933

1 november 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 10 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon opgericht 19 november 1933 1 november 2018 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 10 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

01 december 2017 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 1 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

01 december 2017 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 1 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 01 december 2017 sportvereniging Quick Steps 85 e jaargang nr. 1 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

Competitie-indeling (zaalvoetbal)

Competitie-indeling (zaalvoetbal) B5800 B5800 Mannen Zaal beker poule Groep 1 01 1 SJZ 1 2 RKDEO 2 3 Simeko/vMarwijk&P 1 4 Lugdunum 1 Groep 1 02 1 Lugdunum 3 2 Stompwijk 2 3 Multicult 1 4 LSVV'70 1 Groep 1 03 1 ASW 1 2 Stompwijk 1 3 zvv

Nadere informatie

Speeldatum : 30-08-2015 0512 Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) 3e klasse C

Speeldatum : 30-08-2015 0512 Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) 3e klasse C Printdatum: 14-augustus-2015 Speeldatum : 30-08-2015 0512 Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) 3e klasse C Ommoord, sv 1 3e klasse D 4e klasse B Meeuwenplaat 1 Abbenbroek 1 Ammerstolse S.V. 1 0518 Mannen

Nadere informatie

KNVB West 2 / nacompetitie zondag senioren

KNVB West 2 / nacompetitie zondag senioren 1e klasse B/ 2e klasse C en D 1e klasse B herkanser (nr.11 1B) Olympia 1 degradant (nr. 13 1B) XerxesDZB 1 herkanser (nr.12 1B) Kocatepe 1 degradant (nr. 14 1B) HMSH 1 2e klasse C kampioen TAC'90 1 periode

Nadere informatie

20e Westlands. vv Maasdijk. D-Pupillen Kampioenschap. 2e Paasdag - 5 April 2010

20e Westlands. vv Maasdijk. D-Pupillen Kampioenschap. 2e Paasdag - 5 April 2010 20e Westlands D-Pupillen Kampioenschap 2010 vv Maasdijk 2e Paasdag - 5 April 2010 VOORWOORD Beste voetbalvrienden, Ook dit jaar hebben wij van VV Maasdijk weer de gelegenheid om het Westlands D kampioenschap

Nadere informatie

Competitie-indeling (veldvoetbal)

Competitie-indeling (veldvoetbal) 0220 0220 A-Junioren (district) 2e divisie B 1 MVV A1 2 Alphense Boys A1 3 Quick A1 4 VVV/Helmond Sport A2 5 Excelsior M A1 6 Quick Boys A1 7 Feyenoord AV A1 8 Barendrecht A1 9 ARC A1 10 FC Dordrecht A1

Nadere informatie

Standaard Cat. 1 1/8 finale 15/16 februari Nieuwenhoorn 1 (zon) SHO 1 zaterdag 1 maart Standaard Cat. 1 1/4 finale 29/30 maart 2014

Standaard Cat. 1 1/8 finale 15/16 februari Nieuwenhoorn 1 (zon) SHO 1 zaterdag 1 maart Standaard Cat. 1 1/4 finale 29/30 maart 2014 Standaard Cat. /8 finale 5/6 februari 0 7 Nieuwenhoorn (zon) SHO zaterdag maart 0 Standaard Cat. / finale 9/0 maart 0 Deltasport Barendrecht zaterdag 9 maart 0 Excelsior M. winnaar 7 - /8 finales Capelle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015

Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015 Nieuwsbrief Netwerk Jeugdvoetbal Haaglanden, nr. 69, januari 2015 Cursisten hsv Escamp, Laakkwartier en SVC 08 geslaagd voor Module Pupillen en Voetbal De afgelopen weken werd er op doordeweekse avonden

Nadere informatie

Printdatum: 9-november Speeldatum : Mannen 0212 Zaterdag standaard (A-cat) 4e klasse A 8 UDO 1. Celeritas 1.

Printdatum: 9-november Speeldatum : Mannen 0212 Zaterdag standaard (A-cat) 4e klasse A 8 UDO 1. Celeritas 1. Printdatum: 9-november-2017 Speeldatum : 1-11-2017 0212 Mannen 0212 Zaterdag standaard (A-cat) 4e klasse A UDO 1 4e klasse B 4e klasse D Celeritas 1 Vredenburch 1 0213 Mannen 0213 Zaterdag reserve (A-cat)

Nadere informatie

Competitie-indeling (zaalvoetbal)

Competitie-indeling (zaalvoetbal) 1101 1101 Mannen Zaal (landelijk) Topklasse B 0 ASW 1 0 GZV Watergras 2 0 Lugdunum 1 0 Multicult 1 0 MVV '27 1 0 Ommoord 1 0 Salaam 1 0 Sporting Den Haag 1 0 TPP 2 0 TransvaliaZW 1 0 Tutor 1 0 Westlandia

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex.

VOORWOORD. Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex. Beste voetballers, begeleiders en ouders, VOORWOORD Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren

Nadere informatie

Competitie-indeling (veldvoetbal)

Competitie-indeling (veldvoetbal) 0220 0220 A-Junioren (district) 3e divisie B 1 Haaglandia/Winston A1 2 Meern De A1 3 XerxesDZB A1 4 Argon A2 5 Spijkenisse A1 6 JVOZ A1 7 ARC A1 8 Jodan Boys A1 9 Baronie A1 10 Leonidas A1 11 ADO Den Haag

Nadere informatie

PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC

PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC No. 2456 Officieel 2 november 2015 BESTUURSMEDEDELINGEN BEEINDIGEN LIDMAATSCHAP HONK-SOFTBALLEDEN Ingevolge het bepaalde in ons Huishoudelijk

Nadere informatie

VOORWOORD. De jeugdcommissies van VV Monster en SV Polanen.

VOORWOORD. De jeugdcommissies van VV Monster en SV Polanen. VOORWOORD Zoals elk jaar op 2 e paasdag strijden op ons Sportpark Polanen in Monster de C1-teams van verschillende verenigingen uit de regio Westland om het fel begeerde Westlands Kampioenschap voor C-junioren.

Nadere informatie

Zaterdag 10 juni: JO9-1 t/m JO9-8, JO11-1 t/m JO11-8, MO11-1, MO13-1, JO13-1, JO13-2

Zaterdag 10 juni: JO9-1 t/m JO9-8, JO11-1 t/m JO11-8, MO11-1, MO13-1, JO13-1, JO13-2 PROGRAMMABOEK 3 E EDITIE JEUGDVOETBALTOERNOOI 2017 SV LEIDSCHENVEEN Zaterdag 10 juni: JO9-1 t/m JO9-8, JO11-1 t/m JO11-8, MO11-1, MO13-1, JO13-1, JO13-2 Zondag 11 juni: JO7-1 t/m JO7-4, JO9-9, JO13-3 t/m

Nadere informatie

Competitie-indeling (zaalvoetbal)

Competitie-indeling (zaalvoetbal) 1101 1101 Mannen Zaal (landelijk) Topklasse B 0 ASW 1 0 GZV Watergras 2 0 Honselersdijk 1 0 Lugdunum 1 0 Maense 1 0 Multicult 1 0 MVV '27 1 0 RS 1 0 TPP 2 0 VCS 1 0 Westlandia 1 0 zvv Den Haag 2 1211 1211

Nadere informatie

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C

PROGRAMMA-BOEKJE. 28e editie Westlands B-Kampioenschap DE EREGALLERIJ. Poule A. Poule B. Poule C 28e editie Westlands B-Kampioenschap 06-04-2015 DE EREGALLERIJ 1989 's-gravenzandse sv 1990 vv Lyra 1991 's-gravenzandse sv 1992 vv Naaldwijk 1993 vv Lyra 1994 niet gespeeld 1995 Velo 1996 vv Lyra 1997

Nadere informatie

Toernooiboek 3 e editie. Jeugdvoetbaltoernooi SV Leidschenveen

Toernooiboek 3 e editie. Jeugdvoetbaltoernooi SV Leidschenveen Toernooiboek 3 e editie Jeugdvoetbaltoernooi 2017 SV Leidschenveen Zaterdag 10 juni Zondag 11 juni Zaterdag 17 juni : JO9-1 t/m JO9-8, JO11-1 t/m JO11-8, MO11-1, MO13-1, JO13-1, JO13-2 : JO7-1 t/m JO7-4,

Nadere informatie

18 mei 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 09 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

18 mei 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 09 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 18 mei 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 09 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE www.quicksteps.nl

Nadere informatie

UVS 1 - Veld Zaterdag, 0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat) 2e klasse C

UVS 1 - Veld Zaterdag, 0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat) 2e klasse C UVS 1 - Veld Zaterdag, 0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat) 2e klasse C Periodestand 1 GS WN GL VL PT VR TG PM 1 Werve, Te 1 8 7 1 0 22 19 8 0 2 RCL 1 8 6 2 0 20 22 11 0 3 DoCoS 1 8 5 1 2 16 15 9 0 4

Nadere informatie

Competitie-indeling (zaalvoetbal)

Competitie-indeling (zaalvoetbal) 1101 1101 Mannen Zaal (landelijk) Topklasse B 0 ASW 1 0 Dosti 1 0 GSC ESDO 1 0 GZV Watergras 2 0 Lugdunum 1 0 Multicult 1 0 Zvv Den Haag 2 0 OACN-Boys 1 0 RS 1 0 Salaam 1 0 Sporting Den Haag 1 0 TPP 2

Nadere informatie

Competitie-indeling (veldvoetbal)

Competitie-indeling (veldvoetbal) 212 212 Vrouwen Zaterdag (A-cat) 1e klasse A 1 RVVH DA2 2 VVIJ DA1 3 Lisse DA1 4 Delta Sports DA1 5 CJVV DA1 6 Reiger Boys DA2 7 Barendrecht DA1 8 Berkel DA1 9 RCL DA2 10 Jodan Boys DA1 11 Smerdiek DA1

Nadere informatie

Competitie-indeling (zaalvoetbal)

Competitie-indeling (zaalvoetbal) 1101 1101 Mannen Zaal (landelijk) 1e divisie B 1 Snoekie 1 2 Bax Zeefdr 1 3 BVCB 1 4 FCW/Event Pl. 2 5 Multicult 1 6 Simeko/vMarwijk&P 1 7 Sevenstars/Citybox 1 8 AGE 1 9 TPP 2 10 Dosti 1 11 Real/Cafe de

Nadere informatie

SJC RKAVV DCV 17 ARC 18 HMSH VVSB FC

SJC RKAVV DCV 17 ARC 18 HMSH VVSB FC Standaard Cat. e ronde Oranjeplein-Postduiven cvv Zwervers Zwaluwen CION UDO Polanen VDL Valken'68 5 Alphense Boys Ter Leede 6 Excelsior Pernis MVV'7 7 IJVV de Zwervers UVS 8 Smitshoek Rozenburg 9 Nieuwerkerk

Nadere informatie

Speeldatum : Mannen 0212 Zaterdag standaard (A-cat)

Speeldatum : Mannen 0212 Zaterdag standaard (A-cat) Printdatum: 20-januari-2016 Speeldatum : 30-01-2016 0212 Mannen 0212 Zaterdag standaard (A-cat) 4e klasse A 15 Oosterheem 1 4e klasse C 15 4e klasse D 15 4e klasse E 15 4e klasse G 15 Alphia 1 GSC/ODS

Nadere informatie

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc.

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc. Voorwoord. Welkom op de Herman Figelet Voetbal toernooien van voetbalvereniging SVH. De toernooien vinden plaats op zondag 20 mei en maandag 21 mei. In deze brochure vindt u meer informatie hierover. Onze

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV Toernooiboekje Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het Plus Post Hemelvaarttoernooi, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende

Nadere informatie

PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC. No Officieel 2 januari 2017

PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC. No Officieel 2 januari 2017 PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC No. 2470 Officieel 2 januari 2017 BESTUURSMEDEDELINGEN Op 29 december j.l. bereikte ons het bericht, dat op 93-jarige leeftijd was overleden

Nadere informatie

Overzicht hoofdveld kunstgras en/of uitwijk

Overzicht hoofdveld kunstgras en/of uitwijk versie 21-sep-18 Overzicht hoofdveld kunstgras en/of uitwijk LANDELIJK LANDELIJK 2e Divisie Barendrecht 2e Divisie VVSB N 2e Divisie Excelsior M KG 2e Divisie Katwijk KG 3e Divisie Quick KG 2e Divisie

Nadere informatie

KNVB West 2 / nacompetitie zondag senioren

KNVB West 2 / nacompetitie zondag senioren Hoofdklasse A / 1e klasse A en B Res. Hoofdklasse A kampioen Westlandia 2 herkanser (nr. 11 RHA) TOGB 2 nr. 13 RHA herkanser (nr. 12 RHA) RKAVV 2 nr. 14 RHA degradant (nr. 13 RHA) DHC 2 degradant (nr.

Nadere informatie

24 december 2015 sportvereniging Quick Steps 83 e jaargang nr. 02 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050

24 december 2015 sportvereniging Quick Steps 83 e jaargang nr. 02 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 24 december 2015 sportvereniging Quick Steps 83 e jaargang nr. 02 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE

Nadere informatie

Printdatum: 5-mei Speeldatum : Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) 2e klasse D 30 BMT 1. Full Speed 1 Kethel Spaland, vv 1

Printdatum: 5-mei Speeldatum : Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) 2e klasse D 30 BMT 1. Full Speed 1 Kethel Spaland, vv 1 Printdatum: -mei- Speeldatum : -0-0 Mannen 0 Zondag standaard (A-cat) e klasse D 30 BMT 3e klasse B 6 6 4e klasse A 6 4e klasse B 6 6 Full Speed Kethel Spaland, vv ASW Steeds Hooger Toofan 08 Mannen 08

Nadere informatie

10 e. Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15. Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11

10 e. Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15. Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11 10 e Zaterdag 13 mei 2017: JO13 & JO15 Zaterdag 20 mei 2017: JO9 & JO11 Inhoud: Reglementen... 3 TIPS VOOR DE OUDERS OP HET TOERNOOI... 4 Poule-indelingen... 5 Even over: DVC Delft... 6 Portret van...

Nadere informatie

KNVB West 2 / nacompetitie zondag senioren

KNVB West 2 / nacompetitie zondag senioren Hoofdklasse A / 1e klasse A en B Res. Hoofdklasse A kampioen Westlandia 2 herkanser (nr. 11 RHA) TOGB 2 nr. 13 RHA herkanser (nr. 12 RHA) RKAVV 2 nr. 14 RHA degradant (nr. 13 RHA) DHC 2 degradant (nr.

Nadere informatie

KNVB West 2 / nacompetitie zaterdag senioren

KNVB West 2 / nacompetitie zaterdag senioren 1e klasse B/ 2e klasse C en D 1e klasse B kampioen FC 's-gravenzande 1 herkanser (nr. 11 1B) ARC 1 nr. 13 1B herkanser (nr. 12 1B) SVC'08 1 nr. 14 1B degradant (nr. 13 1B) Voorschoten'97 1 degradant (nr.

Nadere informatie

DIE HAGHE TOERNOOIEN MAANDAG 27 APRIL 2015

DIE HAGHE TOERNOOIEN MAANDAG 27 APRIL 2015 INHOUD 3. INLEIDING TOERNOOICOMMISSIE 4. GESCHIEDENIS VAN S.V. DIE HAGHE 5. TOERNOOIREGLEMENT 7. HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN 8. ROUTEBESCHRIJVING EN OVERZICHT COMPLEX 9. DEELNEMERSOVERZICHT 10. KLEEDKAMERINDELING

Nadere informatie

Club van 45, maand oktober 2017 Week 39 30/09 nr: 28 Week 40 07/10 nr: 16 Week 41 14/10 nr: 13 Week 42 21/10 nr: 25 LOTERIJ

Club van 45, maand oktober 2017 Week 39 30/09 nr: 28 Week 40 07/10 nr: 16 Week 41 14/10 nr: 13 Week 42 21/10 nr: 25 LOTERIJ PINGUIN POST Is het cluborgaan van de Haagse Sportvereniging VUC No. 2479 Officieel 26 oktober 2017 BESTUURSMEDEDELINGEN OVERLEDEN Het bestuur ontving een bericht van overlijden op 13 oktober 2017 van

Nadere informatie

Overzicht standaardteams spelen op of wijken uit naar een kunstgrasveld (seizoen 2014/2015) (versie 12-9-2014)

Overzicht standaardteams spelen op of wijken uit naar een kunstgrasveld (seizoen 2014/2015) (versie 12-9-2014) Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West II Overzicht standaardteams spelen op of wijken uit naar een kunstgrasveld (seizoen 2014/2015) (versie 12-9-2014) Zaterdag 1 e klasse B ARC Ja 1 e klasse

Nadere informatie

Neptunus-Schiebroek 1 - Veld Zaterdag, 0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat) 1e klasse B

Neptunus-Schiebroek 1 - Veld Zaterdag, 0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat) 1e klasse B Neptunus-Schiebroek 1 - Veld Zaterdag, 0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat) 1e klasse B Periodestand 1 GS WN GL VL PT VR TG PM 1 Zwaluwen 30 HCSV 1 8 6 0 2 18 20 11 0 2 Voorschoten`97 1 8 6 0 2 18 20

Nadere informatie

Beste Quick Steppers hopelijk heeft u allen een fijne vakantie gehad?

Beste Quick Steppers hopelijk heeft u allen een fijne vakantie gehad? 25 augustus 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 12 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE

Nadere informatie

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017

Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Achterhoek Cup ; seizoen 2016 / 2017 Agenda - Voorstellen SDO Achterhoek Cup Commissie - Uitreiking Fair Play Cup ; seizoen 2015 / 2016 - Belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de vorige editie - Programma

Nadere informatie

UVS 1 - Veld ZA, 0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat) 3e klasse A

UVS 1 - Veld ZA, 0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat) 3e klasse A UVS 1 - Veld ZA, 0212 Mannen Zaterdag standaard (A-cat) 3e klasse A Gouda 1 UVS 1 0-1 21-03-2015 SEV 1 CVC Reeuwijk 1 1-0 21-03-2015 WDS 1 BSC '68 1 2-1 21-03-2015 DoCoS 1 Floreant 1 2-5 21-03-2015 Oegstgeest

Nadere informatie

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie:

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie: 25 mei 2017 VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het JO11-toernooi 2017 van Sportclub Monster op Sportpark Polanen. Vandaag zullen 34 teams in actie komen in 7 verschillende poules en strijden

Nadere informatie

JUMBO NICO PAARDEKOOPER. Molenstraat 9c - MONSTER

JUMBO NICO PAARDEKOOPER. Molenstraat 9c - MONSTER 1990-29 e editie - 2018 JUMBO NICO PAARDEKOOPER Molenstraat 9c - MONSTER VOORWOORD Sportclub Monster organiseert op zaterdag 2 juni 2018 voor de 29 e keer het Jan H. van Bommel toernooi en heet u van harte

Nadere informatie

23e Westlands D-Pupillen Kampioenschap. vv Maasdijk. 2e Paasdag - 1 April 2013 VOORWOORD. Beste voetbalvrienden,

23e Westlands D-Pupillen Kampioenschap. vv Maasdijk. 2e Paasdag - 1 April 2013 VOORWOORD. Beste voetbalvrienden, VOORWOORD 23e Westlands D-Pupillen Kampioenschap 2013 vv Maasdijk Beste voetbalvrienden, Ook dit jaar hebben wij van vv Maasdijk weer de gelegenheid om het Westlands D kampioenschap te organiseren. Daarom

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West V.V. Dieze-West heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. V.V. Dieze-West speelt zijn thuiswedstrijden op het Sportpark het Hoge Laar. Luttekeweg 15A

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste deelnemers,

VOORWOORD. Beste deelnemers, VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het E-toernooi 2014 van Sportclub Monster op sportpark Polanen. Vandaag zullen 30 teams in actie komen in 6 verschillende poules en strijden om de eer in

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI F JEUGD 24 mei 2015, middag Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 indeling 11 Toernooi regelement 12-2

Nadere informatie

Indelingen zaterdag standaard district West II seizoen

Indelingen zaterdag standaard district West II seizoen 1e klasse A B Organisatie: KNVB district West 1 Almkerk Aalsmeer West I AR West II Alexandria'66 West II SW West I BVB West II De Meern West I DSO West II Eemdijk West I Forum sport West II F Breukelen

Nadere informatie

DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 14 mei 2016

DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 14 mei 2016 DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 14 mei 2016 9:00 12:00 Sportcomplex 'De Groene Wijdte' Sportlaan 4 2641 AZ Pijnacker http://dsvp.nl/ Pagina 1 van 15 Beste sportvrienden, De toernooicommissie van

Nadere informatie

Sportpark Pauwmolen Rijksstraatweg GZ Delft

Sportpark Pauwmolen Rijksstraatweg GZ Delft SV Wippolder Sportpark Pauwmolen Rijksstraatweg 9 2628 GZ Delft INHOUDSOPGAVE: Welkomstwoord voorzitter toernooicommissie 3 Mededelingen 4 Jeugd voor de jeugd 5 Arbitrage 5 Sportiviteitsprijs 5 Toernooireglement

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren bij FC Zoetermeer.

VOORWOORD. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren bij FC Zoetermeer. VOORWOORD Namens het bestuur van FC Zoetermeer heten wij alle spelers, speelsters, begeleiders, scheidsrechters en natuurlijk alle vrijwilligers van harte welkom op ons sportcomplex. Wij zijn verheugd

Nadere informatie

DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 28 mei 2016

DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 28 mei 2016 DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 28 mei 2016 13:30 16:30 Sportcomplex 'De Groene Wijdte' Sportlaan 4 2641 AZ Pijnacker http://dsvp.nl/ Pagina 1 van 12 Beste sportvrienden, De toernooicommissie van

Nadere informatie

KNVB West 2 / nacompetitie zaterdag senioren

KNVB West 2 / nacompetitie zaterdag senioren 1e klasse B/ 2e klasse C en D 1e klasse B kampioen FC 's-gravenzande 1 herkanser (nr. 11 1B) ARC 1 nr. 13 1B herkanser (nr. 12 1B) SVC'08 1 nr. 14 1B degradant (nr. 13 1B) Voorschoten'97 1 degradant (nr.

Nadere informatie

28 september 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 13 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon

28 september 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 13 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 28 september 2017 sportvereniging Quick Steps 84 e jaargang nr. 13 Sportterrein aan de Nijkerklaan Telefoon 070-3635050 opgericht 19 november 1933 ***** Het volgende clubblad verschijnt op onze WEBSITE

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

STOMPWIJK & 10 juni 2017

STOMPWIJK & 10 juni 2017 STOMPWIJK 92 Beter laat dan nooit - toernooi 9 & 10 juni 2017 A-B-C-D-E-F toernooi BETER LAAT DAN NOOIT TOERNOOI in teken van 25 jarig jubileum Stompwijk 92 Blij.. Wat zijn wij blij met uw komst. Daarom

Nadere informatie

TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD

TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD GRAAF Opgericht WILLEM : 10 maart 1912 II VAC TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD Zondag 14 mei 2017 E (JO11) Toernooi Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd-

Nadere informatie

SCHEEPSTOETER juli 2017

SCHEEPSTOETER juli 2017 SCHEEPSTOETER juli 2017 Beste VVZA-ers, Voor u ligt de nieuwe editie van onze Scheepstoeter. Ten opzichte van de reguliere Scheepstoeter bevat deze editie veel belangrijke informatie over het nieuwe seizoen

Nadere informatie

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV

Plus Post Hemelvaarttoernooi vv SEV vv SEV Toernooiboekje 10 mei 2018 (versie 1.2) Mede mogelijk gemaakt door Beste deelnemers aan het, SEV wil jullie graag van harte welkom heten op het jaarlijks terugkerende Plus Post Hemelvaarttoernooi.

Nadere informatie

TOERNOOI REGLEMENT EN MEDEDELINGEN

TOERNOOI REGLEMENT EN MEDEDELINGEN Vitesse Delft jeugdtoernooi 21 TOERNOOI REGLEMENT EN MEDEDELINGEN De toernooi commissie van Vitesse Delft heet alle spelers, trainers, begeleiders en natuurlijk alle supporters van harte welkom op ons

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Pagina 3. Woord van Welkom. Pagina 5. VFC in een Notendop. Pagina 7. Algemene informatie. Pagina 8.

INHOUDSOPGAVE. Pagina 3. Woord van Welkom. Pagina 5. VFC in een Notendop. Pagina 7. Algemene informatie. Pagina 8. INHOUDSOPGAVE Pagina 3. Woord van Welkom Pagina 5. VFC in een Notendop Pagina 7. Algemene informatie Pagina 8. Routebeschrijving Pagina 9. Programma en Plattegrond Pagina 10. Kleedkamer indelingen Pagina

Nadere informatie

Zaterdag 25 mei en 1 juni

Zaterdag 25 mei en 1 juni PROGRAMMA PUPILLEN TOERNOOI 2013 Zaterdag 25 mei en 1 juni Voorwoord Beste voetbalvrienden, Allereerst wil ik u en jou een warm welkom heten op ons sportcomplex aan de Broekveldselaan in Bodegraven. Met

Nadere informatie