Nieuwsbrief december 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief december 2018"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief december 2018 Beste ouder(s), We kijken vol verwachting uit naar een sfeervolle feestmaand. De kinderen zullen eerst de Sint verwelkomen op onze school. Daarna kunnen onze kerstspullen van de zolder gehaald worden. We trachten vooral samen te genieten van deze feestelijke periode. NIEUWTJES UIT DE LAGERE SCHOOL DOOR JUF MARTINE Bekijk ook onze schoolwebsite: en onze Facebookpagina Op zondag 11 november herdachten we in de Sint-Hubertuskerk van Ramsel de oorlogsslachtoffers, die sneuvelden tijdens de wereldoorlogen. Leerkrachten en leerlingen van de lagere school luisterden samen met de zangkoren, de Koninklijke fanfare Sint-Huibrecht, het parochieteam en het gemeentebestuur deze prachtige viering op. We willen vooral de ouders en de leerlingen bedanken voor hun talrijke opkomst. Ook speciale dank aan de leerlingen van het vijfde leerjaar die zorgden voor de poppies en de mooie versiering in de kerk. We willen zeker in de toekomst verder samenkomen op 11 november om de oorlog te herdenken maar vooral om de vrede te vieren. Van 19 november tot 23 november organiseerde onze school een voorleesweek. In de lagere school werd er door het zesde leerjaar voorgelezen voor het eerste leerjaar. Tijdens de middagpauze lazen juf Nathalie en juf Martine spannende verhalen voor. Maar op woensdag was het "de grote voorleesdag". Alle leerlingen werden uitgezonden naar verschillende locaties met verschillende voorlezers. In kleine groepjes konden ze lekker onderuitgezakt op de bank, mat of kussen genieten van prachtige verhalen. Bedankt voorlezers, jullie waren TOP! December is een feestmaand bij uitstek. Wij willen als school bijdragen om iedereen daarvan te laten genieten. We vulden in november de kerstdozen met vele leuke en handige spullen. Iedereen heeft zijn best gedaan om deze dozen rijkelijk te vullen. KNAP! Tijdens de voorleesweek werden er in de lagere school lees-en prentenboeken ingezameld voor hen die niet de kans hebben om zelf boeken aan te schaffen. MOOI ZO! En tijdens de warmste week zal onze leerlingenraad zelfgebakken wafels verkopen t.v.v. jong dementie en huis Perrekes in samenwerking met de sportdienst van de gemeente Herselt en talrijke Ramselse verenigingen. HARTVERWARMEND! Werken in de lagere school Het zal jullie wellicht opgevallen zijn dat er de afgelopen maand heel wat bedrijvigheid was in de lagere school. Er werd in de klassen van de bovenverdieping van het hoofdgebouw een luchtventilatiesysteem geïnstalleerd zodat er steeds frisse lucht doorheen de lokalen circuleert.

2 Nieuws vanuit de leerlingenraad Onze gemotiveerde leerlingenraad is al twee keer samen geweest. Je kan het verslag steeds lezen op de website van onze school. Zij hebben een groot en warm hart want op zaterdag 15 december zal de leerlingenraad zelfgebakken wafels verkopen t.v.v. "de warmste week". (zie website en Facebookpagina van de school) NIEUWTJES UIT DE KLEUTERSCHOOL DOOR JUF TAMARA Eerst en vooral wil het kleuterteam de grootouders bedanken. De bezoeken van hen aan de kleuterschool waren enorm leuk. De kinderen, de grootouders en de leerkrachten hebben ervan genoten! De foto s zijn terug te vinden op de website van de school. Tijdens de maand november werden een aantal onderwijsvernieuwingen in onze kleuterschool gedaan. De leerkrachten van de 2 e en de 3 e kleuterklas zijn bezig met Loose parts. Dit is een onderwijsvernieuwing waarbij de kinderen hun ruimtelijk inzicht en creativiteit kunnen inzetten om de mooiste mandala s te maken. Ze doen dit met kleine losse stukjes zoals kraaltjes, stokjes, schors, knopen, diamantjes, steentjes enz. De kleuters van De Bolster vinden het in ieder geval heel leuk, de resultaten kunnen jullie bewonderen op de website van de school Eind november beginnen we in de kleuterschool ook met programmeren. De Bee-Bots gaan de kleuters hierbij helpen. De kleine robots in de vorm van bijen bewegen zich voort over een mat. De kleuters kunnen aan de hand van knoppen de Bee-Bot instellen en deze naar het gewenste vakje laten gaan. De leerkrachten kunnen ook opdrachten en puzzels geven. Door deze op te lossen weten de kinderen ook waar de Bee-Bot naartoe moet! Je hoort het al: de kinderen zullen dit alvast heel snel onder de knie hebben. Voor de Bee-Bots nog eens een grote dankjewel aan het schoolbestuur.

3 Onze schoolkalender 2019 ligt bij de drukker. Bedankt Robby en Eve voor de vele werkuren die jullie aan deze kalender gespendeerd hebben. Weerom een pareltje. Voor ons kan 2019 alvast niet meer stuk. Nog geen exemplaar besteld? Haast je snel want vrijdag 30 november worden de bestellingen afgesloten. Schrijf 13 euro over op de rekening van het oudercomité. BE met vermelding van de naam en klas van je kind. Alvast bedankt voor jullie steun!

4 Verkeer op school Kom goed zichtbaar te voet of met de fiets naar school tussen 5 november en 27 februari! Onze school is lid van het Octopusplan. Als Octopusschool doen we mee aan de campagnes van het Octopusplan. In september vond de STRAPDAG (stappen en trappen naar school) plaats en in het najaar doen we mee aan de FLITS-campagne. FLITS wil enerzijds het autoverkeer in de winterperiode terugdringen en de duurzame mobiliteit stimuleren. Anderzijds gaat de aandacht naar zichtbaarheid en verantwoordelijk verkeersgedrag in de winterperiode. Tussen 5 november en 27 februari doet een FLITSTEAM van vrijwillige ouders 4 flitsacties aan de schoolpoort. Leerlingen die goed zichtbaar naar school komen of naar huis gaan krijgen een stempel. Zij, die een stempel hebben, ontvangen hiervoor een sticker. Door 4 stickers te verzamelen kan je een gepersonaliseerd flitshesje winnen. We sluiten onze flitsperiode af met een fluodag op woensdag 27 februari. Dan trekken we onze leukste fluo- outfit aan. Doe jij mee? We vragen de (groot) ouders om zelf ook het goede voorbeeld te geven aan uw (klein)kind. Tracht te voet of met de fiets te komen. En draag ook een fluohesje en zorg voor een goed werkend fietslicht. We gaan in ieder geval FLITSEND van start vanaf 5 november!

5 Nieuws vanuit het oudercomité Ouders en leerlingen, De laatste vergadering mochten we weer 2 nieuwe leden verwelkomen. Sandy Roberts, mama van Livia (1A) en Barbara Daveloose, mama van Torben (1K). Onze teller staat nu op 18 actieve vrijwilligers voor het Oudercomité. GEWELDIG!!! Maar we moeten ook eerlijk zijn, we hebben momenteel onze maximum capaciteit bereikt. De vergaderruimte is wat klein aan het worden en ook om onze vergaderingen vlot te laten verlopen gaan we onze groep niet groter laten worden. We zijn wel nog steeds op zoek naar helpende handjes, want voor de grotere activiteiten, hebben we toch nog wat meer mama s en papa s nodig om in te springen. Zaterdag 10 november onze 6de Comedy Night! Een jaarlijkse traditie die ondertussen warm onthaald wordt door inwoners van Ramsel en ver daarbuiten. Lukas Lelie gaf het beste van zichzelf en de aanwezigen hebben hun lachspieren weer getraind. De opbrengst van deze avond is echter nog niet gekend. Wat we wel al zeker weten, is dat we ook in 2019 een Comedy Night organiseren. SAVE THE DATE: zaterdag 9 november Thomas Smith en Jens Dendoncker staan dan op ons podium. December gaat voor ons weer een drukke maand worden. Op zaterdag 8 december werken we samen met het kerkkoor aan een schitterend winterconcert in de kerk van Ramsel. Zingt uw zoon/ dochter mee? Komt u graag luisteren en genieten? Dan kan je via het Oudercomité tickets bestellen. Stuur een mailtje naar oudercomite@vbsramsel.be en geef duidelijk weer hoeveel tickets je wil bestellen voor kinderen -12 jaar (gratis) en hoeveel tickets voor volwassenen ( 8). Na het winterconcert kan u genieten van een drankje aan onze tent. Een weekje later, 15 december, zetten we ons in voor het goede doel. Samen met de Sportdienst en enkele Ramselse verenigingen hebben we weer een prachtig evenement uitgewerkt rond de Kleiputsite. Om 18u00 starten we met een vuurwerk, daarna kan iedereen mee wandelen met de zaklampentocht (3km). Ideaal voor de kindjes. Als Oudercomité baten we een tentje uit met Glühwein, warme chocomelk, jenever en overheerlijke marshmallows. Zoals jullie al konden zien op onze facebookpagina geven we ook graag centjes uit. Op vraag van de leerkrachten van de kleuterschool kochten we een tankstationnetje aan. Dit zal al deel uitmaken van het verkeersplein waar de juffen, directie en het oudercomité nu vorm aan geven. Ook voor de lagere school zijn er wat uitgaven gepland. In samenspraak met Meester Kevin en de directie zijn we hier aan het bekijken om wat kleur te brengen op de speelplaats. Lijnen van de sportvelden thermoplastisch aanbrengen, een kleurig 100 veld? De prijsoffertes zijn alvast in de maak.

6 Geheugensteuntjes Heeft u al een studietoelage voor uw kind aangevraagd? Neem gerust een kijkje op de website of kom langs op het secretariaat van de school. Hier krijg je de nodige informatie! De winter staat voor de deur. Op school blijven vaak jassen, sjaals, mutsen, achter. Genaamtekende spullen kunnen we gemakkelijker terug bezorgen. We vragen u daarom al deze spullen te naamtekenen. Met dank! O kom er eens kijken... naar de verloren voorwerpen. We willen uitdrukkelijk vragen om zieke kinderen niet naar school te sturen en thuis te houden tot ze volledig genezen zijn. Zeker als ze koorts hebben, zijn kinderen beter thuis dan in de klas. Denk ook aan het attest medicatie als uw kind medicijnen verder dient uit te nemen op school. U kan dit document downloaden op onze website onder "documenten". Dank voor uw medewerking! Als het kriebelt moet je... Er zijn terug luizen gesignaleerd op school. Gelieve de hoofdjes van uw kinderen goed na te kijken en te behandelen indien nodig. Data om niet te vergeten Maandag 3 december 2018 Zwemmen voor 5A,5B en 6 Dinsdag 4 december 2018 Woensdag 5 december 2018 Vrijdag 7 december 2018 Kronkeldidoe 1ste lj in de Mixx Hij komt, hij komt... naar onze school 4de leerjaar naar het Speelgoedmuseum in Mechelen Maandag 10 december 2018 Zwemmen voor 5A,5B en 6 Woensdag 12 december 2018 Donderdag 13 december 2018 Vrijdag 14 december 2018 Zaterdag 15 december u Oudercomité 6de Leerjaar naar Damiaaninstituut in Aarschot Leerlingenraad "Warmste week" aan de kleiputsite Bezoek zeker en vast het tentje van het oudercomité en de leerlingenraad. Maandag 17 december 2018 Zwemmen voor 5A,5B en 6 Woensdag 19 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Kijkdag voor de instappertjes in de klas van juf Liesbeth en juf Chris van 9.00u tot 10.15u Kerstfeestje in de kleuterschool Kerstfeestje in de lagere school Rollerdag in de lagere school bij goed weer! Kerstviering LS in de kerk om 13.15u. Iedereen van harte welkom. 15u begin van de kerstvakantie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Beste ouder(s), We kijken vol verwachting uit naar een sfeervolle feestmaand. De kinderen zullen eerst de Sint verwelkomen op onze school. Daarna kunnen onze kerstspullen ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Beste ouder(s), De eerste negen weken van het schooljaar zitten er bijna op. De kinderen, de juffen en de meesters hebben de voorbije weken het beste van zichzelf gegeven. Ze

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Beste ouder(s), De eerste negen weken van het schooljaar zitten er bijna op. De kinderen, de juffen en de meesters hebben de voorbije weken het beste van zichzelf gegeven. Ze

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Goed gevoel - nieuws

Goed gevoel - nieuws Nieuwsint-Jozef Schooljaar 2016-2017 september 2016 Beste ouders en kinderen, Goed gevoel - nieuws De start van het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Het vijfde leerjaar mag het nieuwe schooljaar aanvangen

Nadere informatie

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool

: Bibbezoek lagere school : Oudercontacten kleuterschool Agenda 30.10.2017: Begin van de herfstvakantie 05.11.2017: Einde van de herfstvakantie 08.11.2017: Herfstwandeling Hertberg 1 ste leerjaar 08.11.2017: Unihockey in de MIXX (namiddag) 2 de graad 09.11.2017:

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 Nieuwsbrief maart 2019 Beste ouder(s) Februari is voorbij gevlogen. We overwonnen de griep en konden ook al van een deugddoend lentezonnetje genieten. FAMILIENIEUWS We namen afscheid van: Gaby Amry, mama

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015 ICO. Thema van de maand december en januari:

Nieuwsbrief december 2015 ICO. Thema van de maand december en januari: Nieuwsbrief december 2015 ICO Thema van de maand december en januari: Respect. Een woord waar veel invulling aan gegeven kan worden. Maar vooral een attitude. We merken op dat kinderen niet altijd evenveel

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 4/017-018 Helm op, fluo top! Maand oktober Branta: kracht In dit nummer: Helm op, fluo top! 1 Rapporten 1 Personeelsnieuws 1 Huiswerkklasje Nieuws vanuit de OR Een kijkje verder

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie.

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. Drongen, 9 november 2018 Beste ouder(s) Dag leerlingen NIEUWSBRIEF 10 Week van 12 tot en met 16 november 2018 Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de volgende belangrijke informatie. Weekrooster

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. VERKEER Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. Schoolnieuws Klimaatschool We zijn volop aan het sleutelen aan

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Woensdag samdag : Woensdag is het Samdag. De boodschap is simpel: elke woensdag fietsen en stappen zoveel mogelijk kinderen naar

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF

BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg Wilderen. NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF BS Wilderen Zoutleeuwsesteenweg 135 3803 Wilderen NIEUWSBRIEF april 2017 NIEUWSBRIEF Zaterdag 1 10U-14U : PAPIERSLAG (voorlopig laatste keer) PAASVAKANTIE Zondag 2 PAASVAKANTIE Maandag 3 PAASVAKANTIE Dinsdag

Nadere informatie

Tussen herfst-en krokusvakantie gaan we FLITSEN. Merchtem, 1 oktober Beste ouders,

Tussen herfst-en krokusvakantie gaan we FLITSEN. Merchtem, 1 oktober Beste ouders, Merchtem, 1 oktober 2018 Beste ouders, De eerste maand is voorbij. Iedereen is goed gestart. Op de klassikale oudercontacten werd er heel wat uitleg gegeven door de juffen en de meester. Het jaarthema

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/ 4/2018-2019 Nieuwsbrief Met oma en opa op wereldreis! Op vrijdag 19 oktober gaan onze kleuters samen met hun grootouders de wereld rond! De gate van Bollenboom airlines staat vanaf 13.30u open. De incheckbalie

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL

NIEUWSBRIEF. 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWSBRIEF 1 maart 2019 BASISSCHOOL NIEUWE INSCHRIJVINGEN 2019-2020 Vanaf vandaag konden nieuwe leerlingen zich inschrijven. Hierbij vervalt dus de voorrangsregeling van broers en zussen. Vanmorgen stonden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Familienieuws Deelneming voor: Karel Verheyden, opa van Raoul Willaert uit 3B

Familienieuws Deelneming voor: Karel Verheyden, opa van Raoul Willaert uit 3B Beste ouders Hier zijn we weer met onze 4 de minischakel dit schooljaar! Regelmatig verneem je via Gimme wat er zich in onze school allemaal afspeelt. Ook op de website vind je heel wat fotomateriaal van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMber 2015 Beste ouders, Gure wind, regen, lage temperaturen, kale bomen geen twijfel mogelijk: nu is de herfst echt in t land! Hopelijk kunnen we met onze maandelijkse nieuwsbrief wat kleur

Nadere informatie

t Klavernest

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 22 2019 Fiscale attesten Indien je in 2018 een schoolrekening betaalde met een bedrag voor middagtoezicht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar

Nieuwsbrief 10 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 10 - Schooljaar 2018-2019 A G E N D A Maandag 19/11/2018 :Zwemmen 4de + 6de lj - START voorleesweek Dinsdag 20/11/2018 : Zwemmen 3KA - Ophalen zakken kledingactie

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 - oktober 2017

nieuwsbrief 2 - oktober 2017 Stedelijke Basisschool Fruithof Flor Alpaertsstraat 45 2600 Berchem tel. 03 440 44 78 fax. 03 448 26 41 fruithof@so.antwerpen.be www.fruithof.be nieuwsbrief 2 - oktober 2017 Op onze school staat alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen.

Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de vele werkvormen. Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2016-2017 30 09 2016 Onze binnenhuisarchitecten in spe? Lego, Playmobil, een schoendoos, viltstiften en gemotiveerde blije kinderen die een maquette van de klas maken Eén van de

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Kerstvakantie P 1 Naar de BIB P 1 Dag van Soep op de stoep

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 11 oktober 2013 Kleur het bos van je dromen! Vorige week vrijdag beleefden we met de hele school een SUPER dag! Onze Muse- startdag. s Morgens werden onze kinderen verrast

Nadere informatie

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel.

KALENDER. Indien u een attest wenst i.v.m. voor-, nabewaking en middagtoezicht gelieve uw naam dan vóór 18 januari 2008 op te geven in het bureel. 2008 Zegersblaadje: januari 2008 KALENDER maandag 31 december 2007 dinsdag 01 januari 2008 woensdag 02 januari 2008 donderdag 03 januari 2008 vrijdag 04 januari 2008 zaterdag 05 januari 2008 zondag 06

Nadere informatie

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 U komt toch ook? Binnenkort vieren we met z n allen feest op school. Na alweer een heel jaar hard werken mag er eens tijd gemaakt worden om leuke dingen te doen, lekkere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 september 2017

Nieuwsbrief 28 september 2017 Geen school Nieuwsbrief 28 september 2017 Vrijdag 29 september is er géén school wegens facultatieve verlofdag. Woensdag 11 oktober is er géén school wegens pedagogische studiedag voor de leerkrachten.

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 http://godsheide.kt-scholengroep.be BESTE WENSEN Tot eind januari mag je blijkbaar nog Gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat willen wij, de ouderraad, via deze weg ook dit

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken.

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. We vieren alle heiligen die in hun leven Gods licht en onvoorwaardelijke liefde hebben weerspiegeld

Nadere informatie

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken.

Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. Beste ouders, Tijdens deze novemberdagen worden we uitgenodigd om in de spiegel van ons hart te kijken. We vieren alle heiligen die in hun leven Gods licht en onvoorwaardelijke liefde hebben weerspiegeld

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken.

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. De plezantste krant krant Vrijdag 28 juni 2019 Trimesteriële krant jaargang 1 Nummer 3 Zomervakantie! Het einde van het zorgeloos spelen en jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. genieten

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Mini-schooltreintje. november 2014

Mini-schooltreintje. november 2014 Mini-schooltreintje november 2014 Beste, Aan het begin van iedere maand verschijnt het minischooltreintje. Hierin vindt u een aantal algemene inlichtingen en belangrijke informatie van activiteiten voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

t Klavernest

t Klavernest t Klavernest www.klavernest.be Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 26 oktober 2018 Dank aan alle mensen die vorige zondag genoten hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad

: Oudercontacten Kleuterschool : Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad Agenda 04.12.2017: Oudercontacten Kleuterschool 05.12.2017: Sint en Piet op bezoek. We kijken er al naar uit! 07.12.2017: Voorstelling Ten Velde door Bib. Vanaf 2 de graad 12.12.2017: Ars Valendi voormiddag

Nadere informatie

Allerheiligen. het schoolteam. Basisschool Zilverenhoek - contactblad 1

Allerheiligen. het schoolteam. Basisschool Zilverenhoek - contactblad 1 Allerheiligen Beste ouders, Mogen wij in de herfstvakantie met zijn allen ook toekomen aan stilstaan en daarbij verwijlen bij wat en wie voor ons altijd wezenlijk blijven hun namen bewaard als een lied

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Helm Op Fluo Top! We zetten door in december! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

En toen kwam er een varken met een lange snuit en

En toen kwam er een varken met een lange snuit en Beste ouders, En toen kwam er een varken met een lange snuit en Zo eindigen heel wat verhalen en ook dat van het schooljaar 2014-2015. Een heel jaar hebben we hard gewerkt en vooral veel gelezen. Het zou

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL September 2016 BELANGRIJKE DATA 1 september: start nieuwe schooljaar 5 september: schoolfotograaf 6 september: turnen 1A en 1B 6 september: info-avond lagere school om 19.30u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom terug! Wat is er anders dit schooljaar? 1/

Nieuwsbrief. Welkom terug! Wat is er anders dit schooljaar? 1/ 1/2018-2019 Nieuwsbrief Welkom terug! Na een deugddoende vakantie zijn we met z n allen in ons vliegtuig gestapt en vertrekken we samen op wereldreis! Onze koffers zijn gepakt, de kinderen hebben aan de

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 24 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Nu zaterdag 19.00u viering in de kerk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER 2017 ZING VECHT HUIL BID LACH WERK EN BEWONDER niet zonder ons NIEUWSBRIEF: NOVEMBER 2017 De herfstvakantie komt eraan. We wensen alle kinderen, leerkrachten en ouders een deugddoend verlof! FAIRTRADE Onze

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief December 2018

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief December 2018 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief December 2018 Op de kalender 14/12 Kerstmarkt van 15.30 uur tot 20 uur 21/12 Kerstfeest op school 21/12 Rapport 2 22/12 tot en met Kerstvakantie

Nadere informatie

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website

Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website Schooljaar 2016-2017 nr. 3 (november-december) 7 november 2016 Beste lezers, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be NIEUW!!! Ons PEPERBOEKENHUISJE Er

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog Nieuwsbrief November 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Medisch schooltoezicht P 1 Herdenking Wapenstilstand

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen.

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen. INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, We kijken er naar uit om een heel schooljaar lang samen te werken met jullie kleuters in onze klas! We zullen zeker mooie momenten beleven! Het reilen en zeilen van onze

Nadere informatie

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes.

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Ontmoetingen en relaties die deugd doen, die verdiepen. Krijgt God

Nadere informatie

Info nr.1 oktober 2015 Ettelgem

Info nr.1 oktober 2015 Ettelgem Info nr.1 oktober 2015 Ettelgem Beste ouders, Graag willen we u informeren over wat er op onze school leeft en welke gebeurtenissen er dit schooljaar gepland staan. We willen u op regelmatige basis een

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 5 april 2019 VEILIG IN HET VERKEER Om onze leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar te wijzen

Nadere informatie

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS In december kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF: NOVEMBER DECEMBER 2016 WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Tel de sterren de uren

Nadere informatie

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers Maandbrief juni 2017 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be Schoolfeest zaterdag 10 juni Op zaterdagnamiddag 10 juni van 13.00uur

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2016

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2016 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Het eerste trimester zit erop! Wat gaat de tijd snel! Na een drukke maand met Sint en Piet, kerstknutselen, leerstof afronden en toetsen,

Nadere informatie

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal?

Infokrantje zomervakantie Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje zomervakantie 2019 Stap je mee in ons verhaal? Agenda... Bij het einde van dit schooljaar delen we alvast alle infoavonden voor het begin volgend schooljaar mee. Zo kan iedereen deze opnemen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 NIEUWSBRIEF december 2014 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders

Nadere informatie