PROGRAMMA DORPSFEEST FERWERT-HEGEBEINTUM 10 T/M 13 SEPTEMBER 2015 ORGANISATIE PAFH

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA DORPSFEEST FERWERT-HEGEBEINTUM 10 T/M 13 SEPTEMBER 2015 ORGANISATIE PAFH"

Transcriptie

1 PROGRAMMA DORPSFEEST FERWERT-HEGEBEINTUM 10 T/M 13 SEPTEMBER 2015 ORGANISATIE PAFH

2 ALGEMENE INFORMATIE - Het feestterrein is ook dit jaar weer aan de Hegebeintumerdyk naast de sporthal. - De kermisattracties worden verzorgd door de familie Wolters uit Marrum. - Deelname aan de activiteiten is op eigen risico, er is EHBO aanwezig. - De garderobe-inkomsten van de zaterdagavond komen ten goede aan een vereniging of instantie die actief is in Ferwert en/of Hegebeintum, dit jaar VPTZ Noordoost Friesland. - Foto s van de activiteiten zijn na afloop te vinden op de website van de PAFH, - Dit jaar zijn de straten versierd, het thema is Hollywood! De jury beoordeelt de straatversiering op donderdagavond, de prijsuitreiking vindt plaats tijdens het matinee op zaterdagmiddag. - Wij stellen het op prijs dat iedereen de vlag uitsteekt tijdens het dorpsfeest! ER ZIJN voor zorg in de laatste levensfase info@vptz-friesland.nl Aan een ieder in de laatste levensfase en diens naasten bieden opgeleide vrijwilligers -daar waar nodig en gewenst- tijd, aandacht en ondersteuning.

3 DONDERDAG 10 SEPTEMBER 2015 Peuteractiviteit Knutsel- en spelochtend met Heksiepeksie! Van tot uur is het inloop, waarna de ochtend van start gaat met allemaal leuke activiteiten voor de peuters. Wat dacht je van schminken en een dansje oefenen? Om uur is het de bedoeling af te sluiten met het dansje dat elk groepje heeft geoefend en rond uur is de ochtend voor de peuters weer afgelopen. Wij hopen op een gezellige ochtend! Ouderenmiddag In samenwerking met het Open Bejaardenwerk organiseren wij een gezellige middag (aanvang uur) in de recreatiezaal van WoonZorgCentrum Foswert. Dit jaar gewoon weer op de donderdagmiddag. Onder het genot van een lekker kopje koffie/thee, een stukje oranjekoek en hapjes kunt u genieten van Muziek Authentiek. Muzikaal middelpunt is musicus Sjaak van der Reijden. Met trompet, piano en accordeon kan hij zich spelend op zijn instrument als een kameleon aanpassen aan elke stijl en bezetting. Sjaak wordt geflankeerd door het zangers- en entertainerechtpaar Durk & Annelies. Na afloop biedt het Open Bejaardenwerk u een lekker patatje aan! De entree bedraagt 4,-. Heeft u vervoer nodig? Neem dan contact op met mevrouw T. Bijleveld op telefoonnummer Culturele avond Vanaf uur kunt u genieten van de volledig Friese cabaretvoorstelling Ut en Thús nije Fryske show Ruurd Walinga. Yn it programma nimt Walinga de minsken even mei fuort of sa t er yn it earste ferske sjongt: fan e polle. Letter giet er sels mei harren útfanhûs nei myn oare helt. Fryslân is sa moai en ôfwikseljend dat it yn 2018 Kulturele Haadstêd fan Europa is, mar miskien is in Keterale haadstêd noch wol handiger. Walinga besiket dan ek in soad keet te meitsjen yn Ut en Thús.

4 Fierders oandacht foar de moaie natoer yn Fryslân en in protte taalgrappen, Yn Ut en Thús komme in pear taboes foarby, herkenbere en hiele ûngewoane sitewaasjes, oandwaanlike en pittige lieten, meisjongers en fansels in protte humor (sjoch op foar mear ynformaasje). Leden van de PAFH hebben gratis toegang, niet-leden betalen 7,- entree (= een jaarlidmaatschap PAFH). Wordt u aan de tent lid, dan kunt u ook gratis naar binnen! Na afloop is er gelegenheid voor een drankje en een dansje. VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 Kinderactiviteit Voor de kinderen is er dit jaar wel iets heel speciaals jullie gaan namelijk een survivalrun doen! Voor de kinderen van de groepen 1, 2 en 3 is het in de vorm van een ouder-kindrun, dus je mag lekker samen met jouw heit, mem, pake, beppe of oppas over het parcours! Jullie zijn om uur van harte welkom in de tent voor de uitleg van de ouder-kindrun die om uur start. De kinderen van de andere groepen verzamelen eerst op school en zijn om uur van harte welkom. Jullie survival begint namelijk iets later, om uur. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een lekkere versnapering tussendoor, zodat jullie daarna weer met vernieuwde energie door kunnen. Rond uur is de activiteit afgelopen en krijgen jullie nog een speciaal aandenken aan deze dag mee naar huis! Vergeet niet kleren en schoenen die vies mogen aan te doen! Kritebeker -kaatsen Voor inwoners van Ferwert en Hegebeintum is de kaatspartij om de Kritebeker de meest prestigieuze partij van het jaar. Iedere (kaatsende) inwoner wil deze partij graag een keer op zijn/haar naam schrijven en het liefst ook nog tot koning of koningin worden gekroond. De belangrijkste kaatspartij van het jaar verdient natuurlijk ook de meeste aandacht en het meeste publiek! Kaatsvereniging Foswert en de PAFH hebben daarom, in goed onderling overleg, besloten om deze kaatspartij dit jaar niet op het kaatsveld, maar op het feestterrein te houden!

5 De prijzen, die beschikbaar worden gesteld door Topslagerij Schreiber, worden s avonds in de feesttent uitgereikt. Aan deze kaatspartij, die om uur begint, kunnen alle inwoners en oud-inwoners van Ferwert en Hegebeintum deelnemen, u hoeft dus niet lid te zijn van de kaatsvereniging. De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar voor jongens en 14 jaar voor meisjes. Opgeven kan tot donderdagavond 10 september om uur bij Griet de Roo, telefoonnummer Wij hopen op een grote deelname en veel toeschouwers bij de belangrijkste kaatspartij van het jaar! Pubquiz en prijsuitreiking Kritebeker -kaatsen Tijdens de pubquiz vliegen de oja -momenten u om de oren als u niet op tijd met de juiste feiten komt. In 6 tot 8 rondes, met snelle tussenrondes en vragenrondes zoals waar-of-niet-waar, worden de teams bestookt met de meest uiteenlopende pubquiz-vragen. En, een hoog IQ garandeert geen voorsprong! Tussendoor vindt de prijsuitreiking van het Kritebeker -kaatsen plaats. Sipke de Boer verzorgt deze avond de muziek, dus het belooft een geweldige avond te worden! Voor deze wervelende pubquiz is natuurlijk deelname nodig. Straten, buurten en groepen kunnen zich tot 7 september opgeven door een te sturen naar eeuwedevries@hotmail.com. Vergeet niet de teamnaam, de naam en het telefoonnummer van de contactpersoon door te geven. Geef uw team, bestaande uit maximaal 5 personen, daarom snel op en strijd op vrijdagavond mee met de Pubquiz! ZATERDAG 12 SEPTEMBER 2015 Matinee Flaaksrûpeljen! Tijdens het matinee gaan 100 man in oude kledij op echte rûpelbanken tegelijkertijd flaaksrûpeljen om hiermee in het Guinness Book of Records te komen! Wilt u meedoen aan deze wereldrecordpoging dan graag opgeven bij Hein Sterk, Kleasterwei 20, 9172 GM Ferwert, of

6 Wat is een matinee zonder muziek? Zanger Trienes is daarom aanwezig om ons te voorzien van een stukje muzikaal vermaak. Voor de kinderen zijn er verschillende attracties in de feesttent en ook de draaimolen draait gratis. Wij verzoeken de ouders/ verzorgers wel een oogje in het zeil te houden. En doet uw straat mee aan de straatversiering? Zorg dan dat u aanwezig bent bij de prijsuitreiking (± uur)! Ferwerter Soiree oan de Elingawei 20 Met live-muziek van HENKY MUSTANG Aanvang: uur (tent open vanaf uur) Entree: 5,- The Young Beethoven vol jonge honden, allemaal muzikale zwaargewichten. Toegangskaarten kosten 10,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij Warenhuis Pijnacker (Hoofdstraat 46, Ferwert) en bij de Hofshoecke (Langebuorren 61, Hallum). s Avonds aan de tent (vanaf uur) betaalt u 15,- entree. Het programma begint om uur. Vol = vol! Ook dit jaar hebben wij gekozen voor een topband: The Young Beethoven! Een jonge, knallende Nederlandse band, trendsettend en professioneel. Elk feest zet ze op een passionele manier naar haar hand en er wordt niet gerust tot het publiek tot het maximale is opgezweept. U wordt verrast door een frisse band

7 ZONDAG 13 SEPTEMBER 2015 Tentdienst Het dorpsfeest wordt om uur afgesloten met een tentdienst, zowel de preek als de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Gospelkoor Our Choice uit Lauwersoog. Vanaf uur bent u uitgenodigd voor een kopje koffie/thee of een glaasje ranja.

8 MELD U AAN ALS BESTUURSLID! De PAFH komt als dorpsbelang en feestcommissie al meer dan een halve eeuw op voor de belangen en inwoners van Ferwert en Hegebeintum. Dit doen wij door jaarlijks een aantal activiteiten, waaronder het Dorpsfeest, te organiseren, maar ook door de belangen van beide dorpen bij bijvoorbeeld de Gemeente Ferwerderadiel te behartigen. Ons team, dat volledig bestaat uit gekozen vrijwilligers uit Ferwert en Hegebeintum, zet zich vol enthousiasme in, maar wij zoeken nog versterking! Lijkt het u leuk uw bijdrage te leveren, meld u dan aan als bestuurslid. Wij zijn met name op zoek naar een penningmeester en (tweede) secretaresse, maar ook algemene bestuursleden zijn van harte welkom! Aanmelden kan door een te sturen naar info@pafh.nl*. Vergeet niet uw contactgegevens, motivatie en de functie waarvoor u in aanmerking wilt komen, te vermelden! Wij hopen u binnenkort als PAFH-bestuurslid te mogen verwelkomen! * Net als bij een gewone baan volgt er een sollicitatieprocedure. Dit betekent dat u niet automatisch tot het bestuur kunt toetreden als u zich aanmeldt.

PROGRAMMA DORPSFEEST FERWERT-HEGEBEINTUM 11 T/M 14 SEPTEMBER 2014 ORGANISATIE PAFH

PROGRAMMA DORPSFEEST FERWERT-HEGEBEINTUM 11 T/M 14 SEPTEMBER 2014 ORGANISATIE PAFH PROGRAMMA DORPSFEEST FERWERT-HEGEBEINTUM 11 T/M 14 SEPTEMBER 2014 ORGANISATIE PAFH ALGEMENE INFORMATIE - Het feestterrein is ook dit jaar weer aan de Hegebeintumerdyk, naast de sporthal. - Deelname aan

Nadere informatie

PROGRAMMA FERWERT-HEGEBEINTUM 14 T/M 17 SEPTEMBER 2017 ORGANISATIE

PROGRAMMA FERWERT-HEGEBEINTUM 14 T/M 17 SEPTEMBER 2017 ORGANISATIE PROGRAMMA FERWERT-HEGEBEINTUM 14 T/M 17 SEPTEMBER 2017 ORGANISATIE VOORWOORD Van de voorzitter Trots! Voor u ligt het programmaboekje voor het komende dorpsfeest. Ik ben zeer trots op het bereikte resultaat!

Nadere informatie

PROGRAMMA FERWERT-HEGEBEINTUM THEMA: FRYSLÂN! 13 T/M 16 SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA FERWERT-HEGEBEINTUM THEMA: FRYSLÂN! 13 T/M 16 SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA FERWERT-HEGEBEINTUM THEMA: FRYSLÂN! 13 T/M 16 SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Van de voorzitter Hallo Ferwerters en Hegebeintumers, Grut Doarpsfeest Yes! Het is bijna weer zover: dorpsfeest!! Omdat

Nadere informatie

VVV Ysbrechtum presenteert: Dorpsfeesten 2012 28, 29 & 30 juni

VVV Ysbrechtum presenteert: Dorpsfeesten 2012 28, 29 & 30 juni VVV Ysbrechtum presenteert: Dorpsfeesten 2012 28, 29 & 30 juni Voorwoord De maand juni is begonnen. Juni is genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter, maar ook staat de maand juni dit jaar

Nadere informatie

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 Bêste inwenners fân Raard, Bornwird, Foudgum Dit jaar staat weer in

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Oranjevereniging. Exmorra Allingawier. 13, 14, 15 augustus

Oranjevereniging. Exmorra Allingawier. 13, 14, 15 augustus Oranjevereniging Exmorra Allingawier 13, 14, 15 augustus Van het bestuur: Het dorpsfeest nadert al weer met rasse schreden. Wij kijken uit naar 13, 14 & 15 augustus, want dan barst het feest los. Dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Feestkrant. 19,20 en 21 Juli 2018 Lollum & Waaksens

Feestkrant. 19,20 en 21 Juli 2018 Lollum & Waaksens Feestkrant 19,20 en 21 Juli 2018 Lollum & Waaksens Inleiding Beste dorpsgenoten, Nog een paar weken en dan is het weer zo ver, de dorpsfeesten. Dit jaar zullen deze plaatsvinden op 19, 20 en 21 juli 2018.

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen Kookboek 2011 Gerwen Culinair 10-11 - 12 augustus Kindervakantieweek Gerwen Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdragen aan de 5e Kindervakantieweek

Nadere informatie

Bij de kinderspelen zijn de kinderen verdeeld in twee groepen. Groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8

Bij de kinderspelen zijn de kinderen verdeeld in twee groepen. Groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8 Bij de kinderspelen zijn de kinderen verdeeld in twee groepen. Groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8 Donderdag 23 juni: 18.45 uur Muziek en Drumband door het dorp 19.30 uur Startschot dorpsfeest bij Dorpshuis

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom Eerste overleg, 22 oktober 2014 Welkom Introductie Uit welke personen bestaat het feestweek comité? Hans Wind, Alex Mollema, Esther Ottens, Luit Oomkes, Paul Witkamp Doel van deze avond? Toelichting geven

Nadere informatie

programmaboekje kindervakantieweek augustus

programmaboekje kindervakantieweek augustus KINDERVAKANTIEWEEK 2012 GERWENS VOLKSFEEST programmaboekje kindervakantieweek 2012 1-2 - 3 augustus Stichting jeugd & jongerenactiviteiten gerwen bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2014

Info bulletin april t/m september 2014 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin april t/m september 2014 Overzicht activiteiten april t/m september 2014 Kinderknutselmiddag woensdagmiddag

Nadere informatie

Feestkrant. Lollum & Waaksens

Feestkrant. Lollum & Waaksens Feestkrant Lollum & Waaksens 11, 12 en 13 Juli 2019 Inleiding Beste dorpsgenoten, Nog een paar weken en dan is het weer zo ver, de dorpsfeesten. Dit jaar zullen deze plaatsvinden op 11, 12 en 13 juli

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

FEEST KRANT LOLLUM & WAAKSENS OPTOCHT SPECIAL GUEST VERKLEED MATINEE! 14,15 en 16 juli Wie wint de felbegeerde traditie. Teake van der meer

FEEST KRANT LOLLUM & WAAKSENS OPTOCHT SPECIAL GUEST VERKLEED MATINEE! 14,15 en 16 juli Wie wint de felbegeerde traditie. Teake van der meer FEEST KRANT 14,15 en 16 juli 2016 LOLLUM & WAAKSENS OPTOCHT Wie wint de felbegeerde traditie SPECIAL GUEST Teake van der meer VERKLEED MATINEE! In welke film heb jij de hoofdrol? Inleiding Beste dorpsgenoten,

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Dorpsfeest. Hitzum. 20 juni t/m 22 juni Thema strips en cartoons.

Dorpsfeest. Hitzum. 20 juni t/m 22 juni Thema strips en cartoons. Dorpsfeest Hitzum 20 juni t/m 22 juni 2013 Thema strips en cartoons Dorpsfeest Hitzum HOOFDSPONSOR: donderdag 20 juni vrijdag 21 juni zaterdag 22 juni ELECTRA - CV - WATER - SANITAIR - BADKAMER - SERVICE

Nadere informatie

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine

SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine SPEELWEEK 2017 De Tijdmachine Dinsdag 11 juli t/m vrijdag 14 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door: Sloop, grond en straatwerk 06 20 54 46 26

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Herfst 2014. Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 Herfst 2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Website: www.overwelzijngesproken.nl Kamer van Koophandel 56415001 Jaargang 2 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Voorwoord t Is weer voorbij die mooie

Nadere informatie

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen

Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen. Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen PROGRAMMABOEKJE Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 11e Kindervakantieweek in Gerwen www.jeugdactiviteitengerwen.nl kindervakantieweekgerwen@gmail.com

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK

Gastvrij Jaarsveld. SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK Gastvrij Jaarsveld SPEELWEEK 2012 Dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli op het trapveld in Jaarsveld PROGRAMMABOEK De speelweek 2012 wordt mede mogelijk gemaakt door: Finse golf 18 3446 CK WOERDEN tel. 0348

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Cursussen Fries 2016-2017

Cursussen Fries 2016-2017 afuk.frl Wolkom by de Afûk! Bent u in Friesland komen wonen en wilt u de taal graag kunnen verstaan? Of wilt u voor uw werk graag Fries kunnen spreken? Bent u Friestalig en wilt u het Fries graag leren

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

VVV Ysbrechtum presenteert: Dorpsfeesten juli. daar zit MUZIEK

VVV Ysbrechtum presenteert: Dorpsfeesten juli. daar zit MUZIEK VVV Ysbrechtum presenteert: Dorpsfeesten 2017 6-7 - 8 juli daar zit MUZIEK in 2 Voorwoord Dorpsgenoten, Het programmaboekje ligt weer voor u en dit betekent dat de dorpsfeesten voor dit jaar weer voor

Nadere informatie

Vraag Antwoord Scores. Aan het juiste antwoord op een meerkeuzevraag wordt 1 scorepunt toegekend.

Vraag Antwoord Scores. Aan het juiste antwoord op een meerkeuzevraag wordt 1 scorepunt toegekend. Aan het juiste antwoord op een meerkeuzevraag wordt 1 scorepunt toegekend. Tekst 1 Is elk wittenskiplik ûndersyk wol wittenskiplik? 1 A 2 maximumscore 1 Omdat dat ûndersyk net foldocht oan (Piersma syn)

Nadere informatie

geschiedenis Feesten en vooral roeien...

geschiedenis Feesten en vooral roeien... geschiedenis Feesten en vooral roeien... In 1985 werd de allereerste Merwede Trinity Cup (MTC) op het Merwedekanaal in Utrecht georganiseerd in het derde weekend van september. De aanleiding was dat er

Nadere informatie

koken in een pot met houtskolen. De jongste clubs mogen nog lekker binnen slapen en hier wordt

koken in een pot met houtskolen. De jongste clubs mogen nog lekker binnen slapen en hier wordt In deze vierde nieuwsbrief worden alle activiteiten voor de maand april aangekondigd. Zo lees je welke activiteiten er in deze maand op de zaterdagavond en zondagmiddag plaatsvinden en kan je informatie

Nadere informatie

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus kindvriendelijkgoor@gmail.com www.kindvriendelijkgoor.nl kindvriendelijkgoor.facebook.com mei/juni 2015 Van dinsdag 11 augustus t/m vrijdag 14 augustus Is er weer jullie leukste week van het jaar het kinderkamp!!!

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

VVV Ysbrechtum presenteert: Dorpsfeesten juni FILM!

VVV Ysbrechtum presenteert: Dorpsfeesten juni FILM! VVV Ysbrechtum presenteert: Dorpsfeesten 2019 27-28-29 juni FILM! 2 Voorwoord Dit jaar is ons thema tijdens de dorpsfeesten film. Eigenlijk zou je onze dorpsfeesten ook als een film kunnen zien. De film

Nadere informatie

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven.

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven. Je leest nu, vers van de pers, de allernieuwste nieuwsbrief van t Stokperdje! Dit jaar ga je alles lezen over wat er op t Stokperdje te doen is. Er staan weer verschillende leuke Instuiven op de zondagmiddag

Nadere informatie

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem

Activiteitenprogramma. Juli t/m december Zorgcentrum Abbingahiem Activiteitenprogramma Juli t/m december 2016 Zorgcentrum Abbingahiem Algemene informatie Naast het vaste activiteitenprogramma worden er elke maand verschillende activiteiten georganiseerd in de Gasterij,

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals:

Natuurlijk doet u het omdat u het leuk vindt maar u dient er ook een aantal andere zaken mee zoals: Correspondentieadres wedstrijd secretariaat Commissie Versiering & Verlichting Postbus 16 8100 AA Raalte versiering@stoppelhaene.nl www.stoppelhaene.nl Alle inwoners van Raalte die het Stöppelhaene feest

Nadere informatie

Oranjevereniging Wilsum

Oranjevereniging Wilsum Oranjevereniging Wilsum Oranjefeest 28, 29 en 30 augustus. Bijna is het weer zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor drie dagen Oranjefeest. Het is alweer een jaar geleden dat we ons 75 jarig jubileum

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Zomerprogramma. Activiteitenprogramma Overkempe 2015. In 3 weken

Zomerprogramma. Activiteitenprogramma Overkempe 2015. In 3 weken Zomerprogramma Activiteitenprogramma Overkempe 2015 In 3 weken Activiteitenprogramma Overkempe, zomer 2015 Hallo allemaal, Hierbij het programma voor de vakantieperiode. We zijn met een aantal mensen bezig

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen!

Sponsorplan 2015. Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Rondje Bergen: Het gezelligste hardloopevenement van het seizoen! Inleiding De Stichting Rondje Bergen is 35 jaar geleden opgericht om een hardloopevenement in het mooie Bergen te organiseren. De prachtige

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

Allurepark t Eekhoornnest 2015

Allurepark t Eekhoornnest 2015 Allurepark t Eekhoornnest 2015 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping SPEELWEEK 2018 Welkom op camping t Pleintje Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli PROGRAMMABOEK 1 Samen gaan we op vakantie in Jaarsveld! De zomervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Dat dachten wij ook!

Nadere informatie

Programma mini-feestweek 2017

Programma mini-feestweek 2017 Programma mini-feestweek 2017 Ter ere van de 50 e verjaardag van Koning Willem-Alexander Woensdag 26 april Muzikale foto-middag (met nieuwe foto s van oud-hagestein) Donderdag 27 april Koningsdag met o.a.

Nadere informatie

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012

Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Programma bouwdorp de Hazenkamp, 2012 Olympische spelen Wijzingen onder voorbehoud! Programma zondag 5 augustus; 14.00u 15.30u Olympische opening 14.00u Poort gaat open voor de deelnemers. Iedereen is

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

Merke 2015 Back to the 70 s

Merke 2015 Back to the 70 s Merke 2015 Back to the 70 s Tongersdei - Donderdag Tongersdei 13 Augustus - Donderdag 13 Augustus 19.00 Back to the 70 s DISCO-PARADE Dit jier kinne alle bern fan de basisskoalle mei harren fersierde fiets

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Dinsdag 7 maart krijgt uw kind het rapport mee naar huis. het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 7 maart Gr. 3 t/7, 2e rapport mee naar huis 9 en14 maart Gespreksrondes n.a.v. rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

Correctievoorschrift VWO

Correctievoorschrift VWO Correctievoorschrift VWO 2007 tijdvak 1 Fries Het correctievoorschrift bestaat uit: 1 Regels voor de beoordeling 2 Algemene regels 3 Vakspecifieke regels 4 Beoordelingsmodel 5 Inzenden scores 6 Bronvermeldingen

Nadere informatie

Kindervakantieweek THE STARS

Kindervakantieweek THE STARS Kindervakantieweek 20-22 juli 2015 THE STARS Hutten bouwen Dit jaar zijn onze hutten ook ons «decor» want wij zijn echte «Sterren» Pagina 2 Theater en Musical We leren acteren en muziek maken als echte

Nadere informatie

Dorpsfeest. Fryslân. Hitzum. 19 juni en 20 juni 2015. Het thema van het feest is:

Dorpsfeest. Fryslân. Hitzum. 19 juni en 20 juni 2015. Het thema van het feest is: Dorpsfeest Hitzum Het thema van het feest is: 19 juni en 20 juni 2015 Fryslân In dit boekje het programma en de bijzonderheden Iedereen heel veel plezier! Dorpsfeest Hitzum 19 juni en 20 juni 2015 Met

Nadere informatie

Park Brochure PROGRAMMABOEKJE 8, 9 & 10 augustus 2018

Park Brochure PROGRAMMABOEKJE 8, 9 & 10 augustus 2018 Park Brochure PROGRAMMABOEKJE 8, 9 & 10 augustus 2018 Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdrage aan de 12e Kindervakantieweek in Gerwen www.jeugdactiviteitengerwen.nl

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel*

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel* In deze derde nieuwsbrief worden alle activiteiten voor de maanden januari, februari en maart aangekondigd. Zo lees je welke activiteiten er in deze maanden op de zaterdagavond en zondagmiddag plaatsvinden,

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Oranjevereniging Middenmeer

Oranjevereniging Middenmeer Koningsnacht 2017 K on i n g s d a g Oranjevereniging Middenmeer Vernieuwd programma! Het is bijna zover!! Voor u ligt het vernieuwde programmaboekje van de koningsfestiviteiten 2017. Dit jaar een bijzonder

Nadere informatie

We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties waren weer hartverwarmend.

We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties waren weer hartverwarmend. JAARGANG 45 UITGAVE 1 Jan-feb-maart 2017 www.bvdemolenwieken.nl Bestuursmededeling. We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Oranjefeest Wilsum. 25, 26, 27, en 28 augustus 2016

Oranjefeest Wilsum. 25, 26, 27, en 28 augustus 2016 Oranjefeest Wilsum 25, 26, 27, en 28 augustus 2016 ORANJEFEEST 2016 Het is eind juni als ik het stukje voor het programmaboekje schrijf en ik begin al aardig zin in de vakantie te krijgen. We zitten dit

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Na een heerlijke, zonnige zomervakantie zijn we weer begonnen bij de peuters!

Na een heerlijke, zonnige zomervakantie zijn we weer begonnen bij de peuters! September 2014 Beste ouders, Na een heerlijke, zonnige zomervakantie zijn we weer begonnen bij de peuters! We hebben afscheid genomen van de kinderen die vier jaar zijn geworden en andere kinderen hebben

Nadere informatie

Dorpsfeest Creil. Sweet Candy. 29 juni t/m 3 juli 2011

Dorpsfeest Creil. Sweet Candy. 29 juni t/m 3 juli 2011 Dorpsfeest Creil Sweet Candy 29 juni t/m 3 juli 2011 Huishoudelijke mededelingen gedurende de feestweek Om het dorpsfeest goed te laten verlopen graag het onderstaande in gedachten houden: - Op het terrein

Nadere informatie

Oranje Vereniging Spankeren

Oranje Vereniging Spankeren Oranje Vereniging Spankeren Oranjefeest Spankeren 2017 19 & 20 mei 2 www.ovspankeren.nl Oranje Vereniging Spankeren V O O R W O O R D Terwijl ik dit voorwoord schrijf, schijnt het zonnetje buiten en zit

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum nr.1 De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2015-2016 is weer een feit. In deze nieuwsbrief kunt u het nieuwe aanbod van de diverse clubs

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Voorwoord. bron van inkomen, bijna alles moet daarvan betaald worden. Het is niet zo dat wij alleen langskomen om toegang

Voorwoord. bron van inkomen, bijna alles moet daarvan betaald worden. Het is niet zo dat wij alleen langskomen om toegang 30 & 31 Augustus en 1 September 2018 Voorwoord Op 30, 31 augustus & 1 september is het weer zover. Dan is het weer tijd voor de Mantgumer Merke!!! Dit jaar vieren we de Merke in een tent op het sportveld

Nadere informatie

voor de peuters. Dit feest vindt plaats op 19 juni op school. Ook de donderdagen vrijdagpeuters mogen deze ochtend meevieren.

voor de peuters. Dit feest vindt plaats op 19 juni op school. Ook de donderdagen vrijdagpeuters mogen deze ochtend meevieren. Het is feest in het dorp. Veel kinderen hebben meegedaan met de optocht. Veel ouders hebben gezorgd voor prachtig versierde straten. VvV Sjirk de Wal bestaat 125 jaar. Naast de vereniging voor volksvermaak

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie