Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G"

Transcriptie

1 Sponsorplan TV Columbae P L E Z I E R M A K E N M O E T, P R E S T E R E N M A G

2 Inleiding Het bedrijfsleven is een belangrijke steun voor verenigingen in Nederland. Om de tennissport voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken en het lidmaatschap voor alle leden binnen onze vereniging betaalbaar te houden, heeft Tennisvereniging TV Columbae bijdragen van sponsors en adverteerders nodig. Tennisvereniging Columbae biedt u diverse mogelijkheden om u op opvallende wijze te presenteren aan onze leden, bezoekers en andere geïnteresseerden van de club. Dit kan bijvoorbeeld door middel van sponsoring van een baan, winddoeken, borden, advertenties en links op de website van Columbae. Dit sponsorplan bevat veel informatie voor sponsors, zoals foto s, clubgegevens, de activiteitenkalender en natuurlijk de diverse sponsorpakketten. Ziet u mogelijkheden om tennisclub TV Columbae te sponsoren, leest u dan verder en neem contact op met één van de leden van de sponsorcommissie. Zij kunnen u verder informeren over de voorwaarden en onze tegenprestaties. De sportieve prestaties van de vereniging hebben de laatste jaren een enorme toevlucht genomen. In maart 2012 kreeg Columbae voor het eerst in haar geschiedenis te horen dat Columbae Eredivisie gaat spelen. Ook de jeugd doet het de laatste jaren erg goed. Zo spelen de jongens t/m 17 jaar met één team in de hoofdklasse en met één team in de eerste klasse. Een ongekende prestatie en dan te weten dat al deze jongens zich in de leeftijdscategorie van 12 t/m 15 jaar bevindt. Hoogachtend, Fred Teunissen Voorzitter Maart 2012

3 Tennisvereniging Columbae De vereniging is ontstaan in Op 16 mei van dat jaar vond namelijk de oprichtings vergadering plaats waarna op 13 september de notariële akte passeerde waarmee de oprichting van Tennis vereniging TV Columbae een feit was. De eerste ballen werden geslagen op de banen waarop nu TC Duiven speelt en die toen in handen waren van een vastgoed ontwikkelaar. Na de nodige besprekingen met de gemeente kregen wij in 1986 de beschikking over een eigen tennispark met daarop 3 gravelbanen en een houten keet als clubhuis. Het lukte ons om in goed overleg met de gemeente 1990 ons park uit te breiden met 3 gravelbanen en in 1995 waren we in staat de houten keet te vervangen door het huidige clubhuis. Door de steeds groter wordende vraag naar tenniscapaciteit gedurende de wintermaanden hebben we in 2003 besloten de gravelbanen te vervangen door kunstgrasbanen waardoor het nu mogelijk is het hele jaar te tennissen.

4 Vrijwilligersbeleid TV Columbae is een actieve vereniging, wat betekent dat er veel gevraagd wordt van de organiserende commissies. Gelukkig kunnen deze terugvallen op een grote hoeveelheid leden die enthousiast en belangeloos een gedeelte van hun vrije tijd in dienst stellen van de vereniging. Hierbij moet u denken aan baan en parkonderhoud commissie, bar en evenementen commissie, jeugdcommissie, technische zaken en natuurlijk de sponsorcommissie. Doordat deze commissies zo actief zijn kunnen wij ook de prijzen voor onze leden lager houden dan omringende verenigingen. Deze leden doen dit geheel belangeloos, als dank hiervoor zorgt de vereniging dat er 1 x per jaar een vrijwilligersdag georganiseerd wordt.

5 De accommodatie Ons park, met 6 verlichte kunstgrasbanen, ligt in het park tegen de rand van Duiven aan in de nieuwbouwwijk de Nieuweling, aan de Nieuweling 4. Op het park staat een clubhuis vanwaar uit men duidelijk zicht heeft op de eerste drie banen. Bij de andere drie banen is een verhoging (tribune/hillside) aan gebracht, welke inmiddels ook door een sponsor in gebruik is genomen, van waaraf men zicht heeft op deze banen. Aangrenzend het clubhuis is een groot terras dat s avonds heerlijk in de zon ligt en voor een deel overdekt is. Het geheel zorgt voor een gezellige sfeer. Behalve napraten over tennis aan de bar bestaat er in het clubhuis ook de mogelijkheid tot klaverjassen en darten. In maart 2012 worden de tennisbanen in zijn geheel vervangen. Daarnaast wordt ter hoogte van baan 6 het park uitgebreid met een zitgelegenheid voor supporters en/of belangstellenden.

6 Het bestuur Naast het dagelijkse bestuur, bestaande uit de voorzitter, de penningmeester en de secretaris, vormen de voorzitters van onderstaande commissies het algemeen bestuur: Jeugd Technische zaken Park en baan onderhoud Bar en evenementen Sponsorzaken Het bestuur vergadert maandelijks en de clubleden komen 1 maal per jaar in algemene ledenvergadering bijeen. Dit om alles transparant te houden naar de leden.

7 Trainingen Tennistraining/les is voor TV Columbae van groot belang. Er zijn 2 professionele trainers die voor alle leden in alle speelsterktes, trainingen verzorgen. De lessen worden het hele jaar door op ons park gegeven. Daarnaast verzorgen we op het park de balen slagvaardigheidlessen. Dit is een lesprogramma wat door onze hoofdtrainer ontwikkeld is en gegeven wordt aan de jongste jeugd vanaf de leeftijd van 3 jaar.

8 Publiciteit De meeste publiciteit rondom de club vindt plaats van begin Februari tot eind December. In deze periode worden de competities gespeeld en is er veel aanloop van bezoekers. Het gehele jaar door worden er diverse toernooien en competities gespeeld o.a. vrijdagavondcompetitie, zaterdagcompetitie, wintertour etc. op ons park met veel deelnemers uit de regio Arnhem, Zevenaar, Duiven en omstreken. Onze competitieteams nemen aan bijna alle officiële competities deel en komen op vele tennisparken in de regio en kunnen met hun kleding en sportuitrusting, een interessante uiting van reclame voor uw bedrijf geven. Daarnaast komen gedurende het hele jaar, naast de leden, vele bezoekers op ons gezellige park. Met het verkrijgen van de Eredivisie-status krijgen bedrijven de mogelijkheid om landelijke exposure te verkrijgen.

9 De activiteiten TV Columbae heeft nu 23 senioren- en 10 junioren competitieteams die in diverse regionale competities, op bijna alle dagen van de week, uitkomen. In deze teams zijn ongeveer 140 leden vertegenwoordigd. Naast de competities zijn er vele andere activiteiten op ons park, zoals: Gehele jaar Oktober Maart Oktober- Maart Februari Maart April Juli Mei : Woensdagochtend en donderdagavond toss senioren. : Winter clubcompetitie voor senioren op vrijdagavond. : Open wintercompetitie voor jeugd en senioren op zaterdagmiddag. : Open Jeugdtoernooi (KNLTB), Jeugdranglijsttoernooi, : Mini en Driekwarttoernooi, Wintertour Masters Jeugdtoernooi : Zomercompetitie (Dinsdag,Woensdagavond, Zaterdag en Zondagteams). : Familie/Pinstertoernooi. Juni : Praxis Open toernooi (KNLTB 17+) Juli : Jeugd clinic dag onder leiding van 1 e heren team. Augustus : 35+/40+ toernooi (KNLTB). Augustus September Oktober : Rabobank De Liemers Open Jeugdtoernooi. : Clubkampioenschappen voor jeugd en senioren. : Mini en Driekwarttoernooi.

10 Sponsoring bij TV Columbae TV Columbae wil zich aan haar sponsors als interessante partner presenteren. Het bedrijfsleven kan in een samenwerking met de vereniging zich nadrukkelijk profileren richting de tennissers, bezoekers van ons tennispark, de lezers van het clubblad, en de bezoekers van de clubsite. Sponsoring zal de komende jaren een belangrijk aandeel leveren in de algemene financiering van de club. Wij willen u daarom een aantrekkelijk pakket aan sponsor mogelijkheden aanbieden tegen alleszins redelijke prijzen. Sponsoren worden aangetrokken door leden van de Sponsorcommissie volgens een goedgekeurd sponsorplan. Indien wij tot een overeenkomst komen, wordt dit formeel vastgelegd in een sponsorcontract. Wij bieden u bij voorkeur driejarige contracten aan. Natuurlijk kunnen er ook pakket overeenkomsten gesloten worden. Dit om continuïteit te waarborgen.

11 Welke sponsor producten Stersponsoring Naam sponsoring baan. Een groen doek aan de hekken (winddoek). Reclame op scorebordjes. Advertenties in het clubblad SLAGZIN. Een link op de website van de club, Banner op het digitale afhangbord. Een bord op de sponsorwand. Een vlag (tijdens toernooidagen). Logo s op de kleding van een competitieteam. Terras sponsoring. Columbae, sponsor jaarkalender. Teamsponsor. Sponsoring van de Entree, deze wordt dit jaar compleet vernieuwd. Sponsoring van bedrijfskleding van onze barmedewerkers.

12 Sponsoring van evenementen Groot open jeugdtoernooi in augustus/september. Mini/Driekwart toernooi voor de jeugd. Het open senioren toernooi. Het 35/40+ toernooi. Jeugd Clinic dag begin Juli. Clubkampioenschappen voor senioren. Clubkampioenschappen voor jeugd. Bokkendag. Andere evenementen in overleg vast te stellen.

13 TV Columbae schematisch

14 Stersponsoring

15 Naam sponsoring van baan Hierbij wordt de baan genoemd naar de naam van de sponsor. Dit wordt kenbaar gemaakt door aan het hek van de baan een bord te hangen met daarop vermeld de gegevens van de sponsor. De kosten die hieraan verbonden zijn 500,00 per jaar. Deze prijs is exclusief de kosten voor het maken van het bord. Als baansponsor krijgt u de beschikking over twee, op naam van de sponsor gestelde spelerspassen. Deze geven u het recht om van de tennisbanen gebruik te maken.

16 Winddoek sponsoren Het doek heeft de standaard maat van 12 bij 2 meter of 12 x 1 meter. Wij onderscheiden banen die vanaf het clubhuis zeer goed in het zicht zijn en banen die minder zichtbaar zijn. Daarom maken wij in de prijs een verschil zoals hieronder is aangegeven. De volgende tarieven gelden voor de groene doeken met een breedte van 12 meter. De contracten hebben een looptijd van 3 jaar. Alle bedragen in euro s. De productiekosten van de doeken zijn niet inbegrepen en worden door de producent rechtstreeks in rekening gebracht bij u als sponsor. Eenmalige kosten voor het produceren en bedrukken van een winddoek zijn 325,00.

17 Tarieven voor wind doeken Baan 3 Maat doek Per jaar Zijlijn 12 x 2 meter 12 x 2 meter 400,00 Zijlijn hoog 12 x 1 meter 200,00 Baan 4 Maat doek Per jaar Baseline 12 x 2 meter 300,00 Baan 5 Maat doek Per jaar Baseline Rechts 12 x 2 meter 300,00 Baan 6 Maat doek Per jaar Baseline rechts 12 x 2 meter 300,00 Zijlijn 12 x 2 meter 300,00 Zijlijn hoog 12 x 1 meter 150,00

18 Reclame op winddoeken

19 Reclame op scorebordjes Een prima manier om uw bedrijfsnaam in beeld te krijgen is het plaatsen van de naam op de scoreborden, welke bij elke baan geplaatst zijn. Deze, veel bekeken attributen worden aan beide zijden van de bedrijfsnaam voorzien. Plaatsing op baan 1 t/m 3 300,00 per jaar Plaatsing op baan 4 t/m 6 200,00 per jaar Adverteren in Slagzin Op dit moment is de verschijningsvorm van het club blad in zwart wit en in A5 formaat. De oplage van het blad bedraagt circa 450 stuks en bestaat uit 36 pagina s. Voor de advertentie kan gekozen worden uit 1 hele, ½ en ¼ pagina. Hiervoor gelden de volgende tarieven per jaar: 1 hele pagina 120,00 ½ pagina 60,00 ¼ pagina 30,00 In overleg met de redactie van het blad kan overgegaan worden op een advertentie pagina in kleurendruk. De prijzen hiervan zijn nog nader te bepalen. Nieuw bij Columbae is de Terras sponsoring, voor 50 euro per jaar koopt u en bordje van 20 bij 20cm. daar kan of uw bedrijf of u in de vorm van Privé persoon komen te hangen op de Terras sponsorwand.

20 Banner op afhangbord Banner op afhangbord Sinds enkele jaren wordt er afgehangen middels een digitaal afhangsysteem. Een ieder die gaat tennissen dient middels het afhangsysteem af te hangen. Er zijn banner plaatsen beschikbaar die uw bedrijfsnaam kunnen weergeven. De kosten van een banner zijn 25,00 per jaar. Link op website van Columbae naar uw eigen website Sinds begin 2010 is de website van onze vereniging, volledig vernieuwd. Alle nieuwtjes, verslagen en aankondigingen etc. zullen via onze site te bekijken zijn. Het is mogelijk om op de site een reclame banner of logo te plaatsen met een directe link naar uw site. De kosten hiervoor bedragen 25,00 per jaar. Een vlag tijdens een toernooiweek Een vlag wordt door u zelf aangeleverd en kan geplaatst worden op een duidelijk zichtbare plaats op het park. Prijs: 100,00 per toernooiweek Sponsorwand De sponsorwand bestaat uit 10 aparte bordjes met enkelzijdige reclame. De wand is op een duidelijk zichtbare locatie bij de ingang van het tennispark geplaatst. De kosten hiervoor bedragen 100,00 per bord per jaar. De productiekosten( 100,00 euro) van een bord zijn niet inbegrepen en worden door de producent rechtstreeks in rekening gebracht bij u als sponsor.

21 Sponsoring van logo s op kleding Dit gaat in overleg met de sponsorcommissie en kan niet vrij gedaan worden.

22 Wat kunt u van ons verwachten Als u overgaat tot sponsoring van onze vereniging dan bieden wij u in bepaalde gevallen exclusiviteit. Wanneer u kiest voor sponsoring van een baan of winddoek zullen wij collega-bedrijven die actief zijn in hetzelfde segment niet als sponsor opnemen hetzij na overleg met u en na verkregen toestemming. In overleg kunnen wij onze parkfaciliteiten voor een bedrijfstennistoernooi of een relatietennistoernooi ter beschikking stellen. U kunt via ons desgewenst een tennis clinic organiseren. Het spreekt voor zich, dat eventuele consumpties op een dergelijke dag voor eigen rekening zijn. Daarnaast krijgt u ons clubblad toegestuurd zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen onze vereniging en organiseren wij een jaarlijkse sponsordag waarop alle sponsoren van de vereniging worden uitgenodigd. Het spreekt voor zich, dat daar waar mogelijk de vereniging uw naam als sponsor op een positieve manier zal uitdragen. TV Columbae spant zich ook in om diverse noodzakelijke uitgaven binnen de vereniging in eerste instantie bij de sponsoren onder te brengen. In een aantal gevallen (baan- en winddoek sponsoring) bestaat eventueel de mogelijkheid om twee sponsorpassen te krijgen die u het recht geven om gebruik te maken van onze tennisbanen. Hiermee kunt u met bijvoorbeeld uw medewerkers of uw klanten op ons park komen tennissen. Voor de goede orde: hiermee bent u geen lid van de KNLTB en kunt u met deze passen dan ook niet deelnemen aan competities,toernooien en andere verenigingsactiviteiten.

23 Met wie kunt u contact opnemen De volgende personen zijn lid van de Sponsor Commissie en kunt u benaderen voor meer informatie of het maken van een afspraak: Rien Boskeljon of Christiaan Venneman of Adresgegevens TV Columbae: De Nieuweling JK DUIVEN Tel: of KVK nummer: Bankrekeningnummer: Postbanknummer:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden:

TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: TC De Helze kan u de volgende sponsormogelijkheden aanbieden: 1. Individuele sponsormogelijkheden 2. Sponsorpakketten 1. Individuele sponsormogelijkheden: Reclame-uitingen via ons HDTV-scherm in het clubhuis

Nadere informatie

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN

STC RECLAME MOGELIJKHEDEN STC RECLAME MOGELIJKHEDEN INLEIDING Hierbij doen wij u een voorstel tot reclame mogelijkheden. Dit voorstel geeft u in vogelvlucht een beeld van wat wij u als bedrijf kunnen bieden. De Schager Tennis Club,

Nadere informatie

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS

2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS 2013/2014 RLT & SV DE SLUIPERS RLT & SV de Sluipers De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met tennis

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Mario Bollen-Kroes Voorzitter SPONSORPLAN 2012 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011

HLTC HOOGERHEIDE. sponsorpresentatie 2011 HLTC HOOGERHEIDE sponsorpresentatie 2011 Introductie In de huidige tijd is sportsponsoring niet meer weg te denken In deze presentatie wil de sponsorcommissie nader ingaan op de mogelijkheden die onze

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl

TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan NV Loon op Zand tennisloz.nl TV Loon op Zand Sportpark De Klokkenberg Klokkenlaan 27 5175 NV Loon op Zand 0416-36 33 64 info@tennisloz.nl tennisloz.nl SINDS 1975 IS TENNISCLUB LOON OP ZAND EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN

Nadere informatie

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven

TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS. Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN SPONSOR PROSPECTUS Sponsormogelijkheden voor bedrijven TOPSPIN BOXMEER TOPSPIN is een zeer actieve tennisvereniging met meer dan 800 seniorleden en ruim 200 jeugdleden. TOPSPIN heeft 13 verlichte

Nadere informatie

Samen op weg naar de top

Samen op weg naar de top Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2018 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen, waarop het hele

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL

SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL SPONSORBROCHURE WWW.WAESBEECK.NL OVER ONZE VERENIGING Tennisvereniging WAESBEECK is de tennisvereniging van Waspik (Gemeente Waalwijk) en bestaat al meer dan 40 jaar. Het jubileumjaar 2009 is dan ook op

Nadere informatie

HTC SON Samen op weg naar de top

HTC SON Samen op weg naar de top HTC SON 2000 Samen op weg naar de top Sponsorbrochure 2017 Over ons Tennisvereniging HTC Son is gelegen aan de rand van Son en Breugel. Op ons park liggen 10 kunstgras all-weather banen en 2 minibanen,

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter

Voorwoord. Namens het bestuur van tennisvereniging De Punt, Erik Botter Voorzitter SPONSORPLAN 2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de voorwaarden om gezond te blijven. De sportvereniging biedt ruime mogelijkheden om in beweging te zijn, zowel recreatief als in competitieverband.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden !"#$!! % &'( Sponsoring TV De Hellekens Inleiding De Hellekens is gevestigd aan de Van Woenseldreef tussen Hapert en Hoogeloon en heeft een fraai eigen complex in Hapert, op het sportpark De Lemelvelden.

Nadere informatie

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk

Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Sponsor - informatiebrochure van Tennis Club Ouderkerk Tennispark TCO Over onze vereniging Tennisvereniging TCO bestaat sinds 1971. Ons tennispark is gelegen aan de Kerkweg te Ouderkerk aan den IJssel.

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST Tennisvereniging PST Sponsorplan 2016 Tennisvereniging PST (Plantage Speelt Tennis) viert in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE

STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE SPONSOR MOGELIJKHEDEN TC DEURNE STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE Inhoudsopgave: Pagina 3 STICHTING PROMOTIE TENNISCLUB DEURNE - Doel en Missie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 9 Bestuur Stichting

Nadere informatie

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer

Sponsorboek. T.V. De Spatter Spatterstraat AD Wormer Sponsorboek T.V. De Spatter Spatterstraat 19 1531 AD Wormer Inleiding Om te beginnen willen wij u bedanken dat u overweegt onze tennisvereniging te sponsoren. Om een en ander te verduidelijken presenteren

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.

SPONSORBROCHURE. Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583. E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel. SPONSORBROCHURE Clubhuis en Parkadres Europalaan 3 5691 EL Son en Breugel T (0499) 472 583 E-mailadres: sponsorcommissie@tvsonenbreugel.nl Bankrekeningnr.: IBAN NL81RABO014.82.06.352 t.n.v. TV Son en Breugel

Nadere informatie

Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek

Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Sponsorplan Sponsorplan Tennisvereniging Sambeek Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van de Tennisvereniging Sambeek. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van

Nadere informatie

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers TENNISCLUB De Kikkers Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers Inleiding Om maar direct met de deur in huis te vallen: een club zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. T.C. De Kikkers vormt hierop geen

Nadere informatie

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep

Brochure. sponsormogelijkheden. Tennisvereniging Nieuw- Vennep Brochure sponsormogelijkheden Tennisvereniging Nieuw- Vennep 2016 Inleiding Tennisvereniging Nieuw-Vennep bestaat sinds 26 november 1968 en is sinds juli 2005 in het bezit van een prachtige accommodatie,

Nadere informatie

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt

HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt HTV Helvoirt Sportlaan 1-b 5268 HS Helvoirt 0411-64 25 97 sponsor@htvhelvoirt.nl www.htvhelvoirt.nl AL JAREN IS DE HELVOIRTSE TENNIS CLUB EEN BEGRIP IN ONZE GEMEENTE. MOOI GELEGEN AAN DE RAND VAN HET DORP,

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsoring Sponsormogelijkheden Hieronder vindt u alle sponsormogelijkheden die Tennisvereniging de Kersenplukkers te bieden heeft. Adverteren in het clubblad Baldadigheden Baldadigheden is de naam van

Nadere informatie

Sponsorboek TV Nieuwland

Sponsorboek TV Nieuwland Sponsorboek TV Nieuwland 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Achtergrondinformatie... 4 Doel van de tennisvereniging... 4 Organisatie van de vereniging... 4 Onze leden... 4 Visie op sponsoring... 5 Sponsormogelijkheden...

Nadere informatie

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD

SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD SPONSORBOEK T.V. RICO ST. WILLEBRORD 2015 Inhoudsopgave Voorwoord. 3 Sponsoring 4 Pakket A: Hoofdsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi 4 Pakket B: Subsponsoring open indoor en/of outdoor toernooi.

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK Versie 2.0 28 Maart 2009 Over onze vereniging Tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk is opgericht op 5 februari 1974 en is sindsdien een gezellige vereniging

Nadere informatie

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4

SPONSORMAP. TS Haren. www.tsharen.nl. ref. 1003.5.4 SPONSORMAP TS Haren 2010 www.tsharen.nl ref. 1003.5.4 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien buitenbanen

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo

Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo Samen aan het net voor the perfect match! Sponsoring LTV Irminloo Sponsoringmogelijkheden: Hoofdsponsor KNLTB toernooi Subsponsor KNLTB toernooi Sponsor Clubkampioenschappen Advertenties (digitale) Irminfo

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld.

Geachte lezer, Wanneer er in dit document gesproken wordt over bedrijf, worden ook alle organisaties, bv`s en andere instellingen bedoeld. SPONSORBROCHURE Geachte lezer, Graag willen we u middels deze brochure wijzen op de mogelijkheden tot samenwerking in de vorm van sportsponsoring. Dit kan voor uw bedrijf 1 en voor BC Ommoord voordelen

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST (Plantage Speelt Tennis) vierde in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht door een aantal buurtbewoners die, het toen nog met gravel

Nadere informatie

Presentatie Sponsoring

Presentatie Sponsoring Sponsorplan Tegenbosch 2011-2013 GOET voor U en GOET voor Tegenbosch! Tennisvereniging Tegenbosch Tennisvereniging Tegenbosch is met ruim 850 senior- en circa 150 jeugdleden één van de grootste tennisverenigingen

Nadere informatie

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID 2015-2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de belangrijkste voorwaarden om gezond te blijven. Sportverenigingen bieden ruime mogelijkheden om in beweging te zijn,

Nadere informatie

Sponsorplan 2018 TC Keerweide

Sponsorplan 2018 TC Keerweide Sponsorplan 2018 TC Keerweide Inhoud Inleiding... 3 1. TC Keerweide... 4 2. Gegevens & Locatie TC Keerweide... 5 3. Sponsorbeleid... 6 4. Doelstellingen... 6 5. Meerjarige Overeenkomsten... 6 6. Wat kan

Nadere informatie

Word ook sponsor van de ZLTB!

Word ook sponsor van de ZLTB! Word ook sponsor van de ZLTB! De ZLTB groeit! Een mooie gelegenheid om de vereniging te steunen en mee te genieten van onze groei! Versie 2014-1 ZLTB: ambitieus maar realistisch De ZLTB is volop in beweging!

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors...

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors... Tennisvereniging Puttershoek Park: Sportlaan 9, Maasdam Tel: 078-6763205 Postadres: Postbus 5667, 3297 ZH Puttershoek E-mail: info@tvputtershoek.nl Website: www.tvputtershoek.nl Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

Pieter van de Hoogenband Zwemstadion. Kunstijsbaan. Indoor Sportcentrum Eindhoven. Golf & Country Club de Tongelreep. F.C. Eindhoven PSV HONKBAL

Pieter van de Hoogenband Zwemstadion. Kunstijsbaan. Indoor Sportcentrum Eindhoven. Golf & Country Club de Tongelreep. F.C. Eindhoven PSV HONKBAL Sponsoring bij THES Kunstijsbaan Pieter van de Hoogenband Zwemstadion Indoor Sportcentrum Eindhoven Golf & Country Club de Tongelreep F.C. Eindhoven Hockey EMHC en Oranje Zwart PSV HONKBAL THES Tennis

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien

Nadere informatie

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG

OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SPONSORHANDBOEK OMNIVERENIGING WERE DI TILBURG SEIZOEN 2012-2013 Sponsorcommissie Were Di Tilburg E-mail : sponsorcommissie@wereditilburg.nl Sponsorhandboek Were Di Tilburg 2012-2013 Pagina 1 Inhoud Pagina

Nadere informatie

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018

Sponsor brochure versie 3 9 oktober 2018 Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Sponsor Brochure 2015

Sponsor Brochure 2015 Sponsor Brochure 2015 TVDZ Sportpark De Diemen Sportlaan 7 1111 PX, Diemen - Postbus 110 1110 AC Diemen Telefoon: 020-6001857 E-mail: publicrelation@tvdz.nl Website: www.tvdz.nl Rekeningnummer (Rabobank)

Nadere informatie

Informatieboekje van TC Noordwijk

Informatieboekje van TC Noordwijk Informatieboekje van TC Noordwijk In dit boekje: 1.Tennis Club (TC) Noordwijk... 4 2. Het bestuur en commissies... 4 2.1 Bestuur... 4 2.2 Commissies en aanspreekpunten... 4 3. Clubhuis... 5 4. Contributie...

Nadere informatie

Tennisvereniging A.L.T.C. DDV. Sponsorpresentatie 2012

Tennisvereniging A.L.T.C. DDV. Sponsorpresentatie 2012 Tennisvereniging A.L.T.C. DDV Sponsorpresentatie 2012 24 feb 2012 De Grootste vereniging van Nederland Op de Zuidas in Amsterdam Oud-Zuid, vlak naast het Olympische Stadion, vindt u een van de modernste

Nadere informatie

ALTV. Sponsorbrochure

ALTV. Sponsorbrochure ALTV Sponsorbrochure Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Sponsoring 2.1 Algemeen 2.2 Sponsoring en Daisy 2.3 Sponsormogelijkheden 2.3.1 Sponsorlidmaatschap 2.3.2 Borden, doeken en Baansponsoring 2.3.3 Advertenties

Nadere informatie

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar!

HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN. Voor elkaar, met elkaar! HTV SPONSORMOGELIJKHEDEN Voor elkaar, met elkaar! HTV, NIET ZOMAAR EEN TENNISVERENIGING De Halsterse tennisvereniging (HTV) is een actieve en gezellige vereniging, gericht op zowel recreatief als op prestatief

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij TC De Kikkers

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij TC De Kikkers TENNISCLUB De Kikkers Sponsormogelijkheden bij TC De Kikkers Inleiding Om maar direct met de deur in huis te vallen een club zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. TC De Kikkers vormt hierop geen uitzondering.

Nadere informatie

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967

SPONSOR. samen. BROCHURE tvo Oud Beijerland SCOREN. tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 SPONSOR BROCHURE tvo Oud Beijerland samen SCOREN tennisvereniging Oud-Beijerland sinds 26 september 1967 VOORWOORD TVO, de tennisvereniging in Oud Beijerland en de regio Sportliefhebbers kunnen zich in

Nadere informatie

2. De activiteiten. 3. Toernooien

2. De activiteiten. 3. Toernooien Sponsoring 1 2 1. De vereniging Tennisvereniging De Hogt is opgericht op 1october 1985 Op 1 april 2007 telde de vereniging onderstaande leden: - 110 jeugdleden (mini s) t/m 17 jaar - 540 senioren De vereniging

Nadere informatie

SponSorbrochure Tc boshoven

SponSorbrochure Tc boshoven Sponsorbrochure TC Boshoven Geachte relatie, Voor u ligt de sponsorbrochure van TC Boshoven. Wat leuk dat u even de tijd neemt om deze door te nemen. Op de één of andere manier heeft u al een connectie

Nadere informatie

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008

Hoofdstuk: Sponsorpakketten. Sponsorbrochure. Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 Hoofdstuk: Sponsorpakketten 2008 Sponsorbrochure Sponsorcommissie MHC Bennebroek 10-9-2008 1 Hoofdstuk: Sponsorpakketten Inleiding MHC Bennebroek is een regionale hockeyclub met meer dan 600 leden. Er

Nadere informatie

Namens de PR & Sponsorcommissie:

Namens de PR & Sponsorcommissie: Als TVB zijn wij zeer content dat u overweegt om sponsor te worden van onze vereniging. Met uw bijdrage kunnen we veel meer realiseren dan normaliter mogelijk is, o.a. opleiding jeugd, activiteiten voor

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren 2013 www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL

INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INFORMATIEBOEKJE TENNISCLUB DELFZIJL INHOUDSOPGAVE Blz. Tennisclub Delfzijl Welkom 3 Onze club 4 Clubgebouw 4 Tennissen Lidmaatschap 4 Ledenpas 5 Baan reserveren 5 Wanneer kun je spelen 5 Tijdens en na

Nadere informatie

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen.

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Manger Cats is een bloeiende tennisvereniging met een sterk familiekarakter. Bij ons staat het prestatieve maar ook het recreatieve tennis

Nadere informatie

E.S.T. Fellenoord. Meer dan alleen Tennis

E.S.T. Fellenoord. Meer dan alleen Tennis E.S.T. Fellenoord Meer dan alleen Tennis INTRODUCTIE Wat is E.S.T. Fellenoord? De Eindhovense Studenten Tennisvereniging Fellenoord is een bloeiende vereniging in het centrum van Eindhoven gevestigd op

Nadere informatie

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te

SPONSORPLAN. Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te SPONSORPLAN Voor u ligt het sponsorplan van LTC Tonido. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Tonido. Wij beschouwen sportsponsoring als een unieke communicatiemogelijkheid

Nadere informatie

Informatiebrochure GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC?

Informatiebrochure GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC? Informatiebrochure GA JIJ OP 29 MEI 2020 OOK MEE NAAR HET GRANDSLAM TENNISTOERNOOI ROLAND GARROS IN PARIJS MET DE VRIENDEN VAN VTC? VTC Veenendaal VTC staat voor Veenendaalse Tennis Club en is opgericht

Nadere informatie

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop

Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Sponsorgids korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop Korfbalvereniging T.O.P. T.O.P. staat voor Tot Ons Plezier. Onze in 1938 opgerichte vereniging is een begrip in Vroomshoop en omstreken. We zijn trots op

Nadere informatie

Tegelse Lawn Tennis Club

Tegelse Lawn Tennis Club Tegelse Lawn Tennis Club Sponsorplan U, als (potentiële) sponsor, bent natuurlijk benieuwd naar wat er met uw bijdrage gaat gebeuren. Onder de volgende kopjes wordt verteld waarom u voor ons van grote

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard

Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Sponsormogelijkheden Hockeyclub De Hoeksche Waard Draagt u HCHW ook een warm hart toe? HCHW, de enige hockeyclub in de Hoeksche Waard, zorgt voor verbondenheid tussen mensen. Want hockey is een echte teamsport.

Nadere informatie

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard

Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Sponsorplan Tafeltennisvereniging BKS Sittard Inhoudsopgave Missie, beleid en doelstellingen Visie op sponsoring Sponsormogelijkheden Hoofdsponsor Co-sponsoren Bordsponsoring in accommodatie Club van vijftig

Nadere informatie

Sponsorinformatie Het Westrak. Tennisvereniging Oude-Tonge

Sponsorinformatie Het Westrak. Tennisvereniging Oude-Tonge Sponsorinformatie Het Westrak Tennisvereniging Oude-Tonge Inleiding Deze brochure informeert u over de sponsormogelijkheden bij Tennisvereniging Het Westrak in Oude-Tonge. Om u als sponsor of potentieel

Nadere informatie

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017

Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Sponsorplan VELO Badminton 2016/2017 Wateringen, januari 2016 1 Sponsorplan VELO Badminton VELO Badminton is een badmintonvereniging uit Wateringen. VELO Badminton is ontstaan in 1966 en maakt deel uit

Nadere informatie

T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor?

T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor? T.V. Luck Raeck Wordt u onze sponsor? Toegankelijk, gezellig en sportief in hartje Nederland Welkom bij T.V. Luck Raeck. De gezelligste en laagdrempeligste vereniging van Utrecht en Maarssen! Zoals elke

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

Sponsorpakketten en mogelijkheden

Sponsorpakketten en mogelijkheden Sponsorpakketten en mogelijkheden HBR (Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs) HBR bestaat inmiddels al 40 jaar, heeft ruim 1300 actieve leden en is één van de snelst groeiende verenigingen in Nederland!

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK

SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK SPONSOR BROCHURE T.V. DE WITTE SCHARE SCHAIJK Versie 3.1 1 Mei 2013 Over onze vereniging Tennisvereniging De Witte Schare in Schaijk is opgericht op 5 februari 1974 en is sindsdien een gezellige vereniging

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen

Tennisvereniging Reusel LTC de Kemphanen SPONSORMOGELIJKHEDEN LTC DE KEMPHANEN Tennisvereniging is gevestigd op het sportpark Den Hoek, Sportpark 2, 5541 PC te Reusel en beschikt over 6 All-weather kunstbanen, een oefenmuur en een miniveld voor

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg?

Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg? VERGROOT UW ZICHTBAARHEID Wordt u ook partner en sponsor van de LTV Soesterberg? Versie: Maart 2014 Inleiding In deze brochure laten wij u graag kennismaken met onze tennisvereniging, de LTV Soesterberg,

Nadere informatie

SPONSORPLAN

SPONSORPLAN SPONSORPLAN 2016-2017 Voor u ligt het sponsorplan van LTC Hofgeest. Een plan met als doel de belangen van onze sponsoren te integreren in de visie van LTC Hofgeest. Wij beschouwen sportsponsoring als een

Nadere informatie

Sponsor Programma Februari 2015

Sponsor Programma Februari 2015 Sponsor Programma Februari 2015 Inleiding De inhoud van dit sponsorprogramma bevat een omschrijving van de verschillende sponsormogelijkheden bij de Tilster Tennis Club. Daarnaast geeft het informatie

Nadere informatie

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers;

- Laten aansluiten van de training op de wensen en behoeften van TSF en spelers; BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS SPONSORPL AN 2 01 22 01 3 BADMI NTONCL UBTHESMASHI NGF EL L OWS TENNI SCENTRUM KETHEL HAGHE 3 1 2 3EPSCHI EDAM Een vereniging kan niet zonder sponsoring Om de badmintonsport

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl Sponsoring EN BELEID Wie zijn wij? De Schiedamse korfbalvereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen ssc Harga

Nadere informatie

Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan. Najaar 2015

Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan. Najaar 2015 Sponsorvoorstel trainingsgoals HC De Pelikaan Najaar 2015 Inleiding Geachte geintereseerde HC De Pelikaan is al>jd op zoek naar sponsoren die voor de club iets extra s willen doen. Dank voor je interesse.

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij

Sponsormogelijkheden bij 1 Sponsormogelijkheden bij www. Inhoud Pagina 1 Pagina 2 Pagina 4 Pagina 6 Pagina 7 Wat heeft te bieden Faciliteiten voor sponsors Contacten met sponsors Toernooi-sponsoring Overeenkomst 1 2 Wat heeft

Nadere informatie

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal

(Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal Sponsormodel A (Hoofdsponsor) Sponsor 1e Elftal De sponsor wordt de mogelijkheid geboden de bedrijfsnaam op de wedstrijdkleding en sporttassen van de A selectie te laten drukken Reclamebord van 3 meter

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon

Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Sponsorplan Handbalvereniging S.v. Tyfoon Tyfoon d.d. januari 2014 www.svtyfoon.nl Handbalvereniging SV Tyfoon 1. Inleiding Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging SV Tyfoon. In dit schrijven

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Sponsor brochure

Sponsor brochure Sponsor brochure 2018-2019 Visie 2025 Voetbalvereniging D.O.B. is een plek waar Nigtevechters graag komen, of ze nou zelf voetballen of mensen om hun heen. Er worden continu leuke evenementen georganiseerd

Nadere informatie

Sponsormagazine v.v. De Alblas

Sponsormagazine v.v. De Alblas Sponsormagazine v.v. De Alblas Waarom dit sponsorboek? Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven. Financiële bijdragen in de vorm van sponsoring zijn voor verenigingen belangrijk om

Nadere informatie

Welkom bij TC de Helze!

Welkom bij TC de Helze! ! Welkom bij TC de Helze! Met dit informatieboekje brengen we u op de hoogte van de activiteiten en regels bij TC de Helze. TC de Helze is een dynamische vereniging. Dit betekent dat de Helze er veel aan

Nadere informatie

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE

INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INHOUD INTRODUCTIE GOEDE DOELEN VAN EN VOOR IEDEREEN WHAT S IN IT FOR YOU? SPONSORPAKKETTEN INTERESSE INTRODUCTIE Welkom bij TVVS, de tennisvereniging van Stokhorst! Met onze ca. 500 leden zijn wij een

Nadere informatie

Sponsoring v.v. Dilettant

Sponsoring v.v. Dilettant Sponsoring v.v. Dilettant Hoofdsponsor v.v. Dilettant De hoofdsponsor van de v.v. Dilettant is de grootste financiële ondersteuner van de vereniging en ontvangt daarvoor exclusiviteit. Shirtreclame selectieteams,

Nadere informatie

Sponsorgids SVMM 2018

Sponsorgids SVMM 2018 Sport Vereniging Maarn Maarsbergen Buurtsteeg 9 Postbus 63 3950 AB Maarn Tel: 0343-442641 www.svmm.nl l Sponsorgids SVMM 2018 Bij Sport Vereniging Maarn Maarsbergen (SVMM) zijn ongeveer 300 leden actief.

Nadere informatie

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman.

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman. BAANREGLEMENT OPENSTELLING GRAVEL en KUNSTGRASBANEN Van 1 april t/m 30 november : Alle banen. Van 1 januari t/m 31 december : Kunstgras banen 7 t/m 9. Van 1 december t/m 30 maart (winterperiode): baan

Nadere informatie

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep A-B-C ABC voor nieuwe leden Tennisvereniging Nieuw-Vennep Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep In deze folder geven wij U zo veel mogelijk informatie over allerlei zaken waarmee U te maken

Nadere informatie