5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER CLIËNTEN IN PLAATS VAN PER NACHT EVENTS PER NACHT INTERVENTIES ALARMEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER CLIËNTEN IN PLAATS VAN PER NACHT EVENTS PER NACHT INTERVENTIES ALARMEN"

Transcriptie

1 Door het slimme cameratoezicht van Zorgeloze Nachtzorg bieden wij de zorg die nodig is. Beter, sneller en efficiënter. 7 CLIËNTEN 7 cliënten gemonitord tijdens de pilot door Zorgeloze Nachtzorg. 26 BEZOEKEN PER NACHT Voor de pilot: 14 controlebezoeken 12 alarmopvolgingsbezoeken Cliënten werden voor de pilot gestoord tijdens het slapen door controlebezoek en gingen dwalen. 5 % VERSTORING EVENTS } EVENTS PER 115 NACHT gesignaleerd tijdens de pilot. UIT BED 60 UIT KAMER 37 x x NAAR TOILET 17 x SLIMME BEWAKING Slimme bewaking via camera of sensoren. Alarmsignalen zijn gebaseerd op het individuele cliëntprofiel. CAMERA DETECTIE SLIMME SENSOREN CLIENT PROFIEL ALARMEN Zorgeloze Nachtzorg waakt over cliënten en alarmeert wanneer nodig op basis van een persoonlijk cliëntprofiel. Daardoor komt u toe aan het geven van kwalitatieve zorg. Veilig, rustig en efficiënt. 28 ALARMEN PER NACHT 115 events worden teruggebracht tot 28 alarmen. PERSOONLIJKE BEOORDELING 4 INTERVENTIES Videobeelden worden op afstand beoordeeld op benodigde interventie door de zorg 80% MINDER ALARMEN Geen bezoeken meer aan cliënten die geen hulp nodig hebben IN PLAATS VAN INTERVENTIES Geen onnodige interventies dankzij persoonlijke beoordeling op de Zorgcentrale. TIJD BESPAREND Minder personeelsinzet en tegelijkertijd méér tijd voor noodzakelijke zorg.

2 Door het slimme cameratoezicht van Zorgeloze Nachtzorg bieden wij de zorg die nodig is. Beter, sneller en efficiënter. Mensen worden ouder en senioren blijven steeds langer zelfstandig thuis wonen. Maatschappelijke ontwikkelingen die gevolgen hebben voor de zorg die we senioren bieden. Want hoe verleent u meer kwalitatieve zorg met lagere budgetten? En hoe waarborgt u tegelijkertijd de veiligheid van ouderen? Het antwoord van Ascom op deze vragen is: slimme monitoring. Of zoals wij het noemen: Zorgeloze Nachtzorg. Ogen en oren Met Zorgeloze Nachtzorg waakt u over ouderen via sensoren of camera s. Op basis van het Zorg-Leefplan maakt u een cliëntprofiel waarin de mate van bewaking wordt bepaald. Gaat het alarm af bij het verlaten van de kamer? Of is het verstandig om bij het verlaten van het bed al hulp in te schakelen? U legt het vast in het gemakkelijk aan te passen cliëntprofiel. Zo biedt u alleen hulp wanneer dit noodzakelijk is en verstoort u niet de rust van cliënten die geen persoonlijke controle nodig hebben. Zorgeloze Nachtzorg vormt uw ogen en oren in de nacht. Sensoren of camera s U kunt kiezen voor sensoren of camera s of een combinatie daarvan, afhankelijk van de gewenste mate van bewaking. Sensoren detecteren beweging en slaan desgewenst alarm bij uit bed gaan, toiletbezoek of vallen. Bij camerabewaking werkt de camera als sensor, beoordeelt een medewerker van de in- of externe Zorgcentrale de beelden en schakelt wanneer nodig verpleging in. Een extra stap om onnodig handelen te voorkomen. Beelden worden alleen getoond in geval van alarm en blijven 24 uur bewaard. Op basis van de signalen die sensoren en camera s registreren kunt u bovendien cliënten beoordelen en valrisico s beperken. 80% minder alarmen Geen bezoeken meer aan cliënten die geen hulp nodig hebben. 4iN plaats VaN26 interventies Geen onnodige interventies dankzij persoonlijke beoordeling op de Zorgcentrale. tijd besparend Minder personeelsinzet en tegelijkertijd méér tijd voor noodzakelijke zorg. Jan Willem van den Dool Locatiemanager WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)

3 zorgeloos maatschappelijk U wilt kwaliteit van zorg bieden en de veiligheid van uw cliënten waarborgen. Tegelijkertijd wilt u personeelstekorten in de hand houden. Zorgeloze Nachtzorg helpt u hierbij. Wij zijn uw ogen en oren in de nacht en u komt toe aan waar het om gaat: het bieden van goede zorg. heeft dan het andere. Met Zorgeloze Nachtzorg weten medewerkers wanneer hulp geboden moet worden en kunnen zij zich richten op hun belangrijkste taak: het bieden van noodzakelijke zorg. Doordat het aantal alarmen per nacht drastisch daalt, stijgt de kwaliteit van zorg. Autonomie Elke nacht tweemaal een kamer van een cliënt binnengaan verstoort de nachtrust. Met Zorgeloze Nachtzorg is het niet meer noodzakelijk. Zorgeloze Nachtzorg geeft cliënten meer autonomie, bewaakt hun nachtrust en tegelijkertijd hun veiligheid. Kwaliteit van zorg Soms is het rennen naar alle alarmen, terwijl het ene alarm meer prioriteit VALINCIDENTEN TERUGDRINGEN Beelden bieden stof tot nadenken. U kunt deze bijvoorbeeld gebruiken om meer inzicht te krijgen in de problematiek van een cliënt of om na een val de veiligheid in de omgeving te beoordelen. Wat was de oorzaak van het vallen? Wanneer nodig kunt u aanpassingen doen. Vallen kunt u niet voorkomen, herhaaldelijk vallen wel. Ogen en oren in de nacht. Kwaliteit voor zorg en veiligheid van uw cliënten. Meer autonomie, betere nachtrust. Meer inzicht in de problematiek van de cliënt. Valincidenten terugdringen.

4 zorgeloos Technisch Sensoren De vaak draadloze sensoren bevestigt u eenvoudig aan de muur of het bed. Vaak is één sensor per kamer voldoende. Ook een sensor in de badkamer? Met gemak bevestigt u een nieuwe sensor en koppelt die aan het cliëntprofiel. Sensoren zijn zeer geschikt voor cliënten die bewaking nodig hebben, maar bij wie het niet noodzakelijk is om te zien wat er gebeurt. U geeft via het cliëntprofiel zelf aan wanneer de sensor alarm moet slaan. Dat profiel is gemakkelijk aan te passen, de ene dag is namelijk de andere niet. Camera s Eén camera houdt zicht op één kamer. Bij alarm komt de kamer van de cliënt in beeld, tijdens alle andere momenten staat de camera op sluimerstand en zijn beelden niet zichtbaar. Via software geeft u de contouren van het bed aan en zo weet het systeem wanneer een patiënt het bed verlaat. Ook bij deze vorm van slimme monitoring geeft u via het cliëntprofiel aan wanneer alarmering noodzakelijk is. De beelden worden maximaal 24 uur bewaard. Automatische observatie is bovendien mogelijk, bijvoorbeeld wanneer er beperkende maatregelen zoals een bedhek genomen zijn. Twee tot vier keer per nacht krijgt de medewerker van de in- of externe Zorgcentrale beelden doorgestuurd. Een rapportage is gemakkelijk gemaakt. Draadloze sensoren zijn eenvoudig te bevestigen. Sensoren worden gekoppeld aan cliëntprofielen. Slimme monitoring van cliënten. Snelle en eenvoudige rapportage.

5 z e e e zorgeloos economisch Wat levert het op? Naast maatschappelijke en cliëntgerichte voordelen zijn er ook financiële baten. Uit onderzoek blijkt dat Zorgeloze Nachtzorg een personeelsbesparing oplevert. Hoe groot die besparing precies is hangt af van de grootte van de instelling en van de huidige personeelsinzet. Feit is dat het aantal meldingen met 80% vermindert, waardoor er meer tijd overblijft voor andere zaken. U werkt efficiënter en bespaart in personeelskosten. extra geld te besparen is het in eigen huis halen van de werkzaamheden van de Zorgcentrale. Ascom denkt graag met u mee welke vorm van Zorgeloze Nachtzorg het beste bij uw instelling en uw budget past. Extra besparing Natuurlijk betekent Zorgeloze Nachtzorg een investering voor de lange termijn. Een goede optie om Maatschappelijke en cliëntgerichte voordelen. Financiële baten door personeelsbesparing. Goede investering voor de lange termijn.

6 zorgeloos DE PRAKTIJK z e e e Vier maanden lang waakte Zorgeloze Nachtzorg over zeven psychogeriatrische cliënten van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH). Per nacht registreerden we gemiddeld 115 events. 60 keer kwamen de cliënten uit bed, 37 keer verlieten zij hun kamer en 17 keer per nacht bezochten zij het toilet. Zonder Zorgeloze Nachtzorg bezocht de verpleging de cliënten 14x voor controle en 12x na een alarm. Mét Zorgeloze Nachtzorg komt de verpleging nog maar 4x per nacht op de afdeling. Een reductie van 80%. Slim toezicht WZH legde hun wensen en eisen voor aan Ascom en die ging de innovatieve uitdaging aan. Locatiemanager Jan Willem van den Dool: We baseren ons zorgaanbod altijd op de individuele situatie van een patiënt, zo ook in deze oplossing. Het resultaat is 24 uur per dag slim cameratoezicht dat ons in de gelegenheid stelt om snellere, betere en efficiëntere zorg te bieden. In de praktijk blijkt dat familieleden en contactpersonen hierin veiligheid verkiezen boven privacy. Adviseur Nico Kok vult aan: Groot voordeel is dat álle alarmen worden beoordeeld terwijl in het verleden soms beoordelingen werden gedaan op basis van vermoedens en verwachtingen door drukte en een te grote afstand tot een patiënt. Het WZH ziet Zorgeloze Nachtzorg dan ook als de zorg van de toekomst. Fysiek op afstand, maar virtueel altijd dichtbij. WoonZorgcentra Haaglanden Met 14 woonzorgcentra in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Den Haag- Leidschenveen en Zoetermeer biedt WZH een compleet dienstenpakket op het gebied van (thuis)zorg, wonen en welzijn gericht op ouderen en mensen met Niet-aangeboren Hersenletsel.

7 Ascom (Nederland) B.V. Postbus 40242, 3504 AA Utrecht Tel. (030) Fax (030) Bezoekadres: Savannahweg 31, Utrecht slaap lekker...

5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER BEWONERS

5 % VERSTORING 26 BEZOEKEN 80% TIJD. 17 x MINDER BEWONERS Door het slimme cameratoezicht van Zorgeloze Nachtzorg bieden wij de zorg die nodig is. Beter, sneller en efficiënter. 7 BEWONERS 7 BEWONERS GEMONITORD TIJDENS DE PILOT DOOR ZORGELOZE NACHTZORG. 26 BEZOEKEN

Nadere informatie

SmarterCare White Paper

SmarterCare White Paper SmarterCare White Paper innovatieve nachtzorg met de nieuwste generatie videobewaking Inhoudsopgave Samenvatting 02 Inleiding en knelpunten in de nachtzorg 03 Knelpunten vervolg en 4de generatie videobewaking

Nadere informatie

Zorg kan ook anders. Met kennis en respect. Met kennis en respect

Zorg kan ook anders. Met kennis en respect. Met kennis en respect Zorg kan ook anders Van Dorp zorg en welzijn biedt diverse zorggerelateerde oplossingen voor de intra- en extramurale markt. Onze producten zorgen voor efficiëntere zorg en tevreden medewerkers. Wij ontwikkelen

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE CLIËNTENRAAD

ALGEMENE INFORMATIE CLIËNTENRAAD ALGEMENE INFORMATIE CLIËNTENRAAD Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden Cliëntenraad De Cliëntenraad biedt cliënten en hun vertegenwoordigers de mogelijkheid mee te praten en mee te beslissen over zaken

Nadere informatie

Persona s zorgtechnologie ouderenzorg Tangenborgh najaar 2015

Persona s zorgtechnologie ouderenzorg Tangenborgh najaar 2015 Persona s zorgtechnologie ouderenzorg Tangenborgh najaar 2015 Mevrouw van de Berg intramurale zorg bewoner Heidehiem Kim de Jong EVV-er Anna de Vries - medewerker verzorging intramurale zorg en thuiszorg

Nadere informatie

GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG

GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG Chronische bronchitis en longemfyseem (COPD) OP EIGEN KRACHT VERDER Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden Zelf de trap weer op kunnen, omdat u zo graag in uw eigen bed wilt

Nadere informatie

I Q M E S S E N G E R N O V E M B E R Whitepaper VALKENHOF IMPLEMENTEERT SLIMME SENSORTECHNOLOGIE

I Q M E S S E N G E R N O V E M B E R Whitepaper VALKENHOF IMPLEMENTEERT SLIMME SENSORTECHNOLOGIE I Q M E S S E N G E R N O V E M B E R 2 0 1 8 Whitepaper VALKENHOF IMPLEMENTEERT SLIMME SENSORTECHNOLOGIE INHOUD 1 UITGANGSPUNTEN VALKENHOF PROJECT ZORGTECHNOLOGIE 2 DWAALDETECTIE EN LEEFCIRKELS VOOR BEWEGINGSVRIJHEID

Nadere informatie

GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG

GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG Werken aan EEN PRETTIGER LEVEN NA EEN TRAUMA Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden Zelf de trap weer op kunnen, omdat u zo graag in uw eigen bed wilt slapen. Uw privacy terug

Nadere informatie

Basisarrangement 10. Beschermd verblijf met intensieve palliatief-terminale zorg CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 10 (ZZP VV10)

Basisarrangement 10. Beschermd verblijf met intensieve palliatief-terminale zorg CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 10 (ZZP VV10) Basisarrangement 10 Beschermd verblijf met intensieve palliatief-terminale zorg CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 10 (ZZP VV10) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement 10 Dit basisarrangement

Nadere informatie

Zorgcirkels Nachtzorg

Zorgcirkels Nachtzorg Zorgcirkels Nachtzorg elkom Frenk van den Berg Hoofd CommunicatieCentrale en team 24 uur zorg Agenda Nachtzorg en zorgcirkels Visie Beleid Organisatie Met het OOG op morgen Context Vergrijzing en ontgroening

Nadere informatie

Basisarrangement LG7

Basisarrangement LG7 Basisarrangement LG7 Lichamelijk gehandicapt Wonen met zeer intensieve begeleiding en zeer intensieve verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 7 (ZZP LG7) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement

Nadere informatie

Basisarrangement LG6

Basisarrangement LG6 Basisarrangement LG6 Lichamelijk gehandicapt Wonen met intensieve begeleiding en intensieve verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 6 (ZZP LG6) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement

Nadere informatie

Vrij en veilig wonen met de Thuiskoffer

Vrij en veilig wonen met de Thuiskoffer Vrij en veilig wonen met de Thuiskoffer De Thuiskoffer: complete oplossing voor hulp thuis Vrij en veilig thuis wonen is iets wat veel mensen willen. Toch is dat niet altijd vanzelfsprekend en is hulp

Nadere informatie

Basisarrangement LG1

Basisarrangement LG1 Basisarrangement LG1 Lichamelijk gehandicapt Wonen met enige begeleiding en enige verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 1 (ZZP LG1) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement LG1 Dit

Nadere informatie

VERSLAG INFORMATIEBIJEENKOMST NIEUWBOUW VOORBURG

VERSLAG INFORMATIEBIJEENKOMST NIEUWBOUW VOORBURG VERSLAG INFORMATIEBIJEENKOMST NIEUWBOUW VOORBURG 4 juli 2017 Informatiebijeenkomst nieuwbouw Voorburg Medewerkers en vrijwilligers 15.00 16.00 uur Cliënten en mantelzorgers 16.00 17.00 uur Inleiding Locatiemanager

Nadere informatie

Basisarrangement LG3

Basisarrangement LG3 Basisarrangement LG3 Lichamelijk gehandicapt Wonen met enige begeleiding en verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 3 (ZZP LG3) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement LG3 Dit basisarrangement

Nadere informatie

De 24-uurs zorg van morgen.

De 24-uurs zorg van morgen. De 24-uurs zorg van morgen. Samen verbonden voor innovatieve zorg en gezondheidsdiensten. We delen de zorg. Voor wie is Centrale24? We geloven dat we de zorg in Nederland samen beter kunnen maken. Daarom

Nadere informatie

Zorg op Afstand bij Dementerenden

Zorg op Afstand bij Dementerenden Zorg op Afstand bij Dementerenden Monique Kemner, projectleider Zorg en Diensten op Afstand, Sector Thuisdiensten, ZuidZorg Gerard van Glabbeek, Innovatie en Implementatie Zorg en Diensten op Afstand,

Nadere informatie

Basisarrangement 5. Beschermd wonen met intensieve dementiezorg CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 5 (ZZP VV5) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden

Basisarrangement 5. Beschermd wonen met intensieve dementiezorg CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 5 (ZZP VV5) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden Basisarrangement 5 Beschermd wonen met intensieve dementiezorg CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 5 (ZZP VV5) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement 5 Dit basisarrangement is bestemd voor

Nadere informatie

Basisarrangement LG2

Basisarrangement LG2 Basisarrangement LG2 Lichamelijk gehandicapt Wonen met begeleiding en enige verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 2 (ZZP LG2) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement LG2 Dit basisarrangement

Nadere informatie

Basisarrangement 1. Beschut wonen met enige begeleiding CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 1 (ZZP VV1) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden

Basisarrangement 1. Beschut wonen met enige begeleiding CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 1 (ZZP VV1) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden Basisarrangement 1 Beschut wonen met enige begeleiding CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 1 (ZZP VV1) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement 1 Dit basisarrangement is bestemd voor mensen

Nadere informatie

NL BENELUX. dat voelt gewoon goed... Watchi Care. Stijlvol persoonsalarm voor senioren en hulpbehoevenden

NL BENELUX. dat voelt gewoon goed... Watchi Care. Stijlvol persoonsalarm voor senioren en hulpbehoevenden NL BENELUX Watchi Care Stijlvol persoonsalarm voor senioren en hulpbehoevenden dat voelt gewoon goed... V.12.0-04-02-2017 Watchi bv Watchi B.V. is gevestigd in Den Haag. Watchi distribueert innovatieve,

Nadere informatie

Basisarrangement 2. Beschut wonen met begeleiding en verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 2 (ZZP VV2) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden

Basisarrangement 2. Beschut wonen met begeleiding en verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 2 (ZZP VV2) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden Basisarrangement 2 Beschut wonen met begeleiding en verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 2 (ZZP VV2) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement 2 Dit basisarrangement is bestemd voor

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij Altijd veilig met Zembro Plus Voor mensen met een beginnende dementieproblematiek is het zeer belangrijk dat ze hun zelfstandigheid kunnen behouden. Dat ze buiten kunnen wandelen,

Nadere informatie

Basisarrangement 8. Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden

Basisarrangement 8. Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden Basisarrangement 8 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op verzorging/verpleging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 8 (ZZP VV8) Voor elkaar WoonZorgcentra

Nadere informatie

Handleiding deelnemers. Hulp nodig? (veelgestelde vragen) Bel:

Handleiding deelnemers. Hulp nodig?   (veelgestelde vragen)   Bel: Handleiding deelnemers Deze handleiding is ook te downloaden op www.leefsamen.nl/handleidingen Hulp nodig? www.leefsamen.nl (veelgestelde vragen) E-mail: helpdesk@leefsamen.nl Bel: 040 780 06 41 Bewaarboekje

Nadere informatie

Basisarrangement 7. Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden

Basisarrangement 7. Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden Basisarrangement 7 Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 7 (ZZP VV7) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden

Nadere informatie

Implementatie van Ambient Intelligent Technology / slimme zorgtechnologie in Nederland

Implementatie van Ambient Intelligent Technology / slimme zorgtechnologie in Nederland Implementatie van Ambient Intelligent Technology / slimme zorgtechnologie in Nederland Johan van der Leeuw Senior adviseur Vilans Kenniscentrum voor de Langdurende Zorg Kenniscirkel Domotica voor Wonen

Nadere informatie

GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG

GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG Werken aan de gevolgen van een beroerte (CVA) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden Zelf de trap weer op kunnen, omdat u zo graag in uw eigen bed wilt slapen. Uw privacy terug

Nadere informatie

Gewoon een veilig gevoel.

Gewoon een veilig gevoel. Gewoon een veilig gevoel. Kwaliteit van leven, comfort, zelfredzaamheid en gevoel van vrijheid voor gebruikers. Dat is wat wij als Telezorg nastreven met het ComServer platform. ComServer De scheiding

Nadere informatie

Basisarrangement 4. Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 4 (ZZP VV4)

Basisarrangement 4. Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 4 (ZZP VV4) Basisarrangement 4 Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 4 (ZZP VV4) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement 4 Dit basisarrangement

Nadere informatie

Sensire Personenalarmering

Sensire Personenalarmering Sensire Personenalarmering is onderdeel van Sensire. Personenalarmering Stel u bent alleen en er gebeurt iets. Een klein ongelukje. Of u wordt plotseling ziek. Met het betrouwbare personenalarmeringssysteem

Nadere informatie

adviseert over: Intelligente sensoren en camera s

adviseert over: Intelligente sensoren en camera s adviseert over: Intelligente sensoren en camera s Intelligente sensoren en camera s - hoe en wat? Op dit moment wordt de markt overspoeld met informatie over intelligente sensoren en camera s. Ze zouden

Nadere informatie

Basisarrangement 3. Beschut wonen met begeleiding en intensieve verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 3 (ZZP VV3)

Basisarrangement 3. Beschut wonen met begeleiding en intensieve verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 3 (ZZP VV3) Basisarrangement 3 Beschut wonen met begeleiding en intensieve verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 3 (ZZP VV3) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement 3 Dit basisarrangement is bestemd

Nadere informatie

Beleidsdocument ANBI

Beleidsdocument ANBI Status document Versie 4.0 Ingangsdatum 01 januari 2018 Evaluatiedatum 31 december 2022 Auteurs Verantwoordelijk Locatie exemplaren Bekend bij Rubriek Naam document Bestuurssecretaris Directeur bedrijfsvoering

Nadere informatie

Open de deur naar 24-uurs service

Open de deur naar 24-uurs service Open de deur naar 24-uurs service Is uw apotheek 24 uur per dag open? PharmaLoXS is een uniek 24-uurs uitgiftesysteem. Het geeft uw cliënten de vrijheid om hun medicijnen op ieder gewenst moment af te

Nadere informatie

Altijd hulp dichtbij. dankzij de zorgcentrale. Extra Medicatie dispenser. Personenalarmsysteem en sensoren

Altijd hulp dichtbij. dankzij de zorgcentrale. Extra Medicatie dispenser. Personenalarmsysteem en sensoren Altijd hulp dichtbij dankzij de zorgcentrale Extra Medicatie dispenser Personenalarmsysteem en sensoren Wil je zelfstandig thuis blijven wonen én er zeker van zijn dat je in een noodsituatie meteen hulp

Nadere informatie

Meer privacy, vrijheid en betere nachtrust door inzet technologie.

Meer privacy, vrijheid en betere nachtrust door inzet technologie. Meer privacy, vrijheid en betere nachtrust door inzet technologie. Tangenborgh is in 2015 gestart met het In voor Zorg! traject. Het doel was, om op basis van behoefte, gepast gaan inzetten van technologie.

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

HOE KAN JE MET CAMERABEELDEN DE VEILIGHEID VERHOGEN?

HOE KAN JE MET CAMERABEELDEN DE VEILIGHEID VERHOGEN? HOE KAN JE MET CAMERABEELDEN DE VEILIGHEID VERHOGEN? 10 Mei 2016 INTRODUCTIE Vaststellingen +/- 96 % van de cameranetwerken worden slechts post-incident gebruikt +/- 80% van de opgenomen beelden van een

Nadere informatie

ehealth en sensortechnologie Johan van der Leeuw Senior adviseur zorgtechnologie Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg

ehealth en sensortechnologie Johan van der Leeuw Senior adviseur zorgtechnologie Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg ehealth en sensortechnologie Johan van der Leeuw Senior adviseur zorgtechnologie Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg Ouderen met dementie Nu 250.000 Verwachte groei naar 400.000 450.000 Ziektebeeld

Nadere informatie

Klachtenregeling. Informatie voor cliënten, familieleden en vertegenwoordigers. Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden

Klachtenregeling. Informatie voor cliënten, familieleden en vertegenwoordigers. Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden Klachtenregeling Informatie voor cliënten, familieleden en vertegenwoordigers Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden klachtenregeling wzh Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent over de zorg van WoonZorgcentra

Nadere informatie

Presentatie gebruikerservaringen met domotica(klassiek en SOS) in De Enk Marian Kors, 17 Maart 2015

Presentatie gebruikerservaringen met domotica(klassiek en SOS) in De Enk Marian Kors, 17 Maart 2015 Presentatie gebruikerservaringen met domotica(klassiek en SOS) in De Enk Marian Kors, 17 Maart 2015 Uitgangspunten nieuwbouw 5 jaar geleden Visie op zorgverlening: geen woorden op papier, maar een leidraad

Nadere informatie

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl

Carinova. Woonzorg. Vertrouwd dichtbij. www.carinova.nl Carinova Woonzorg Vertrouwd dichtbij www.carinova.nl Wonen met zorg Carinova Woonzorg biedt wonen en zorg in zes woon- zorgcentra en twee verpleeghuizen. De woon- zorgcentra zijn Park Braband, De Diessenplas,

Nadere informatie

Thuis een veilig en zeker gevoel

Thuis een veilig en zeker gevoel Thuis een veilig en zeker gevoel Veelzijdig in zorg Personenalarmering Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In elke levensfase

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: MINDER FOUTEN EN HOGERE PATIËNTTEVREDENHEID VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN

IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: MINDER FOUTEN EN HOGERE PATIËNTTEVREDENHEID VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN IQ SECURE MESSENGER DE ENIGE TOTAAL-APP VOOR DE ZORG: UW VOORDELEN: VEILIG CHATTEN, FOTO S VERSTUREN EN BEELDBELLEN Chats, foto s, video s en bestanden ontvangen of met prioriteit versturen. Efficiënter

Nadere informatie

Respijtzorg om u als mantelzorger te ondersteunen

Respijtzorg om u als mantelzorger te ondersteunen Respijtzorg om u als mantelzorger te ondersteunen DSV verzorgd leven is een protestants-christelijke organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg binnen de gemeenten Katwijk

Nadere informatie

zelfstandig wonen met zorg

zelfstandig wonen met zorg Hoge Veld zelfstandig wonen met zorg Voor Gewoon elkaar heel & Met bijzonder elkaar WoonZorgcentra Haaglanden zelfstandig Wonen met zorg WZH Hoge Veld: Gewoon heel bijzonder WZH Hoge Veld is één van de

Nadere informatie

Snel uit het ziekenhuis, dementie of vergeetachtigheid

Snel uit het ziekenhuis, dementie of vergeetachtigheid Thuis Pluskoffer Snel uit het ziekenhuis, dementie of vergeetachtigheid Technische hulpmiddelen die uw zorgtaak verlichten en een gerust gevoel geven Evean. Midden in het leven. Ondersteuning voor de mantelzorger

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van domotica

Ontdek de voordelen van domotica Ontdek de voordelen van domotica Audio - Video Verlichting - Zonwering Camera - Beveiliging Verwarming - Energie Zorg - Domotica Eenvoudig - Draadloos Domotica showroom Audio - Video Afstandsbediening

Nadere informatie

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef

Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Ik, bepaal zelf wel hoe ik leef Welkom bij De Goede Zorg Zelf zorg kiezen Bij De Goede Zorg kiest u zelf de zorg of hulp die u nodig heeft. Onze dienstverlening is erop gericht dat u zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Lekker in Control is dus een uitstekend concept om op een slimme manier kosten te beheersen!

Lekker in Control is dus een uitstekend concept om op een slimme manier kosten te beheersen! Lekker in Control Lekker in Control Voor uw zorginstelling is het voedingsbudget waarschijnlijk altijd één grote uitdaging. Distrivers kan hierbij helpen. U wilt niet achteraf vaststellen of de kosten

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE CARETECH GLORIA

INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE CARETECH GLORIA INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE CARETECH GLORIA Geachte mevrouw/mijnheer, Het Personen Hulpoproep systeem CARETECH GLORIA van Caretech is een gebruiksvriendelijk, alert en paraat systeem. Het garandeert

Nadere informatie

ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK

ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK WELKOM BIJ ZORGELOOS WONEN IN WZH SCHOORWIJCK De privacy van uw eigen appartement en tegelijkertijd deel uitmaken van een gezellige woon- en leefgemeenschap. Bij mooi

Nadere informatie

SMART Care Control. Verpleging intelligent en persoonlijk

SMART Care Control. Verpleging intelligent en persoonlijk SMART Care Control Verpleging intelligent en persoonlijk Op sensoren gebaseerd bewakingssysteem SMART Care Control combineert individuele, op sensoren gebaseerde monitoring van bewoners met draadloze meldingsfuncties

Nadere informatie

Alarmering: een veilig gevoel

Alarmering: een veilig gevoel Alarmering: een veilig gevoel U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar misschien vraagt u zich wel eens af: wie helpt mij als mij onverwacht iets overkomt? Alarmering biedt u hiervoor een

Nadere informatie

Intensive Care / Medium Care. Algemene informatie

Intensive Care / Medium Care. Algemene informatie Intensive Care / Medium Care Algemene informatie 1 2 U of uw familielid is opgenomen op de afdeling Intensive Care/Medium Care van het Scheper Ziekenhuis. Dit is een afdeling waar patiënten verpleegd worden

Nadere informatie

School Info. Beter inzicht, hogere kwaliteit en meer omzet

School Info. Beter inzicht, hogere kwaliteit en meer omzet School Info Beter inzicht, hogere kwaliteit en meer omzet SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid

Nadere informatie

Wat is Sensara ProCare?

Wat is Sensara ProCare? Wat is Sensara ProCare? Sensara ProCare is een domotica-systeem gericht op verpleeghuizen dat gebruik maakt van slimme sensoren. Deze privacy-vriendelijke sensoren worden in iedere kamer geplaatst. De

Nadere informatie

Project Veiligheid door Permanentie 07-2011 06-2013

Project Veiligheid door Permanentie 07-2011 06-2013 Project Veiligheid door Permanentie 07-2011 06-2013 Overzicht Project Veiligheid door Permanentie Inleiding: Partners en financiële ondersteuning Uitgangspunt Doelstellingen Doelgroep Regio Wat is Veiligheid

Nadere informatie

Vivago Care watch Voor thuis of in een instelling

Vivago Care watch Voor thuis of in een instelling Vivago Care watch Voor thuis of in een instelling Inleiding De Vivago Care watch meet verschillende gegevens van een persoon. Ten eerste meet het horloge micro- en macroactiviteit. Dit gaat dus om de kleinste

Nadere informatie

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V.

SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL. Ascom (Nederland) B.V. SERVICE AT HOME HET FLORENCE VERHAAL Ascom (Nederland) B.V. 2 Doel van deze presentatie: Inzicht geven in: Hoe bij Florence domotica en IP technologie gebruikt wordt als oplossing voor zorg, welzijn en

Nadere informatie

Bijna gevallen? Ons alarm geeft u en uw kinderen gemoedsrust!

Bijna gevallen? Ons alarm geeft u en uw kinderen gemoedsrust! Bijna gevallen? Ons alarm geeft u en uw kinderen gemoedsrust! RSVO-alarmering BV info@rsvo-alarmering.nl www.rsvo-alarmering.nl Zeverijnstraat 24a 1216 GK Hilversum T 035-623 9900 1 Eén druk op de knop

Nadere informatie

Financieringsaanvraag voor de ketenoplossing m.b.t. cliënten met verpleegzorgbehoefte en bijkomende GGZ problematiek

Financieringsaanvraag voor de ketenoplossing m.b.t. cliënten met verpleegzorgbehoefte en bijkomende GGZ problematiek Financieringsaanvraag voor de ketenoplossing m.b.t. cliënten met verpleegzorgbehoefte en bijkomende GGZ problematiek 1. Inleiding Voor u ligt de financieringsaanvraag voor de ketenoplossing m.b.t. cliënten

Nadere informatie

Basisarrangement 9. Verblijf met herstelgerichte verpleging en verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 9 (ZZP VV9)

Basisarrangement 9. Verblijf met herstelgerichte verpleging en verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 9 (ZZP VV9) Basisarrangement 9 Verblijf met herstelgerichte verpleging en verzorging CIZ-indicatie: zorgzwaartepakket 9 (ZZP VV9) Voor elkaar WoonZorgcentra Haaglanden basisarrangement 9 Dit basisarrangement is bestemd

Nadere informatie

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl

Aangenaam... De Friese Wouden. www.friesewouden.nl Aangenaam... De Friese Wouden www.friesewouden.nl Wij zijn er voor u De Friese Wouden levert diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Als klant houdt u hierbij de regie in eigen handen, het gaat

Nadere informatie

Handleiding. Meldingen module. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding.

Handleiding. Meldingen module. PlanCare 2. elektronisch cliënten dossier. G2 Paramedici het EPD voor paramedici. Handleiding. Handleiding Meldingen module Handleiding Declareren Versie 3.0.0.3 PlanCare 2 elektronisch cliënten dossier G2 Paramedici het EPD voor paramedici INHOUDSOPGAVE 1 Overzicht van de mogelijkheden... 2 1.1

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Valdetectie

Inhoudsopgave. Valdetectie Inhoudsopgave Valdetectie Inhoudsopgave: Valdetectie - Veilig in en om bed - 000197 veiligheid in en om het bed niet fixeren, toch veilig Gevaarlijke situaties kondigen zich meestal niet aan. Door gebruik

Nadere informatie

Alarmering: een veilig gevoel

Alarmering: een veilig gevoel Alarmering: een veilig gevoel U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar misschien vraagt u zich wel eens af: wie helpt mij als mij onverwacht iets overkomt? Alarmering biedt u hiervoor een

Nadere informatie

Alleen, maar liever niet in uw eentje? Met Monty bent u altijd in goed gezelschap. NIEUW IN NEDERLAND

Alleen, maar liever niet in uw eentje? Met Monty bent u altijd in goed gezelschap. NIEUW IN NEDERLAND Alleen, maar liever niet in uw eentje? Met Monty bent u altijd in goed gezelschap. NIEUW IN NEDERLAND Het persoonlijke toezicht- en alarmeringssysteem HET MONTY ALARMERINGSSYSTEEM: GOED GEZELSCHAP, BINNEN

Nadere informatie

E-HEALTH: DE IMPACT. Baanbrekende ontwikkelingen die bijdragen aan kwaliteit van leven

E-HEALTH: DE IMPACT. Baanbrekende ontwikkelingen die bijdragen aan kwaliteit van leven E-HEALTH: DE IMPACT Baanbrekende ontwikkelingen die bijdragen aan kwaliteit van leven EVEN VOORSTELLEN Teun Jonker WAT KOMT ER AAN BOD? Wie is ZCN Wat is E-Health? Waarom van steeds groter belang? Wat

Nadere informatie

Vergrijzing Beleidsuitgangspunten Ontwikkelingen

Vergrijzing Beleidsuitgangspunten Ontwikkelingen Programma Ontstaansgeschiedenis probleemstelling / doelstelling gekozen concept Techniek demonstratie Resultaten tot nu toe huidige concept evaluatie gegevens nieuwe zorgconcepten telemedicine Vergrijzing

Nadere informatie

Respect voor mensen Veelzijdige elektro-installatietechniek voor de zorg

Respect voor mensen Veelzijdige elektro-installatietechniek voor de zorg Respect voor mensen Veelzijdige elektro-installatietechniek voor de zorg Zorg voor de toekomst: Individuele oplossingen met elektrotechniek Het aantal zorginstellingen en zorgwoningen neemt toe door de

Nadere informatie

Personenalarmsysteem. Meer dan een alarmknop

Personenalarmsysteem. Meer dan een alarmknop Personenalarmsysteem Meer dan een alarmknop Pol Mandeville - 22-03-2016 Zelfstandig en veilig thuiswonen. eenvoudig toepasbare technische concepten voor veiligheid en zelfredzaamheid. Pol Mandeville -

Nadere informatie

Bijna gevallen? Onze alarmering geeft u en uw kinderen gemoedsrust!

Bijna gevallen? Onze alarmering geeft u en uw kinderen gemoedsrust! Bijna gevallen? Onze alarmering geeft u en uw kinderen gemoedsrust! RSVO-alarmering BV info@rsvo-alarmering.nl www.rsvo-alarmering.nl Zeverijnstraat 24a 1216 GK Hilversum T 035-623 9900 1 Eén druk op de

Nadere informatie

Telebewaking & Alarm Services

Telebewaking & Alarm Services Telebewaking & Alarm Services 24/7 PortEyes Control Room (alarmcentrale) PortEyes is een vergunde bewakingsonderneming met uitbreiding voor de diensten van alarmcentrale conform de wet Tobback (licentie

Nadere informatie

Medium Care (MC) en Intensive Care (IC)

Medium Care (MC) en Intensive Care (IC) Intensive Care Medium Care (MC) en Intensive Care (IC) www.catharinaziekenhuis.nl Patiëntenvoorlichting: patienten.voorlichting@catharinaziekenhuis.nl ICA003 / Medium Care (MC) en Intensive Care (IC) /

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Lunteren Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Lunteren kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

Houden we het droog vandaag? Slim Incontinentie Management - SIM. Onderdeel van:

Houden we het droog vandaag? Slim Incontinentie Management - SIM. Onderdeel van: Houden we het droog vandaag? Slim Incontinentie Management - SIM Welkom Annemarie Relou, Clinical Support Manager, Ruud Forsthövel, Accountmanager, (Bosman Medische Hulpmiddelen) Doelstelling workshop

Nadere informatie

zorg- en dienstencentrum Harskamp Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Harskamp kan u van dienst zijn!

zorg- en dienstencentrum Harskamp Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella Harskamp kan u van dienst zijn! zorg- en dienstencentrum Verzorgd leven achter uw eigen voordeur Opella kan u van dienst zijn! Verzorgd wonen achter uw eigen voordeur Wonen doe je het liefst in je eigen huis. Ook, of misschien juist

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Zorgbox. Teach-the-teacher trainingspakket. Pakket woonzorg centra. IkDoeEnergietechnologie.be

Zorgbox. Teach-the-teacher trainingspakket. Pakket woonzorg centra. IkDoeEnergietechnologie.be Zorgbox Teach-the-teacher trainingspakket et IkDoeEnergietechnologie.be Pakket woonzorg centra Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Aanduiding koffers... 3 3. Opstaan met een goed gevoel... 4 4. Automatisch schakelen

Nadere informatie

Basispakket. Slim, eenvoudig. Telecare is het continu en op afstand

Basispakket. Slim, eenvoudig. Telecare is het continu en op afstand Tunstall Telecare Basispakket Telecare is het continu en op afstand monitoren van noodsituaties en veranderingen in levensstijl bij patiënten. Het maakt daarbij overigens niet uit of men nog zelfstandig

Nadere informatie

Hierbij zend ik u de antwoorden op de vragen van het Kamerlid Leijten (SP) over dehumanisering in zorginstellingen (2015Z14976).

Hierbij zend ik u de antwoorden op de vragen van het Kamerlid Leijten (SP) over dehumanisering in zorginstellingen (2015Z14976). > Retouradres Postbus 20350 2500 EJ Den Haag De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Bezoekadres: Parnassusplein 5 2511 VX Den Haag T 070 340 79 11 F 070 340

Nadere informatie

Zorg Thuis. zorg in uw eigen vertrouwde omgeving

Zorg Thuis. zorg in uw eigen vertrouwde omgeving Zorg Thuis zorg in uw eigen vertrouwde omgeving DSV Verzorgd Leven is een protestants-christelijke organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Katwijk en

Nadere informatie

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen. Rijserf. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst

Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen. Rijserf. Avoord. Zorg en Wonen. Zoals u het wenst Een rijk verenigingsleven, knus en kleinschalig, middenin Rijsbergen Rijserf Avoord Zorg en Wonen Zoals u het wenst 1 Welkom in rijserf Een eenvoudige keuze 4 Meer dan thuis 4 Alles bij de hand 4 Genoeg

Nadere informatie

Case study Het nieuwe Vrouw & Kind centrum, van een couveusezaal naar kamers

Case study Het nieuwe Vrouw & Kind centrum, van een couveusezaal naar kamers MEI 2019 Case study Het nieuwe Vrouw & Kind centrum, van een couveusezaal naar kamers IQ Messenger INHOUDSOPGAVE Slimme sensoren op kraam neonatologie suites Zonder IQ Messenger is het bewaken van patiënten

Nadere informatie

CRODEON TECHNOLOGIES AGRIFOOD APRIL 2018 SALONS MANTOVANI, OUDENAARDE

CRODEON TECHNOLOGIES AGRIFOOD APRIL 2018 SALONS MANTOVANI, OUDENAARDE CRODEON TECHNOLOGIES www.crodeon.com @crodeon AGRIFOOD 4.0 26 APRIL 2018 SALONS MANTOVANI, OUDENAARDE Agenda 1. Intro 2. Opmerking vooraf 3. Wat is de Crodeon Reporter? 4. Irrigatiemonitoring 5. Klimaatmonitoring

Nadere informatie

Domotica voor Korsakov. Korsakov Kenniscentrum 12 juni Johan van der Leeuw Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg

Domotica voor Korsakov. Korsakov Kenniscentrum 12 juni Johan van der Leeuw Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg Domotica voor Korsakov Korsakov Kenniscentrum 12 juni 2017 Johan van der Leeuw Vilans, Kenniscentrum Langdurende Zorg Gestelde vragen 1. Wat is er op het gebied van Domotica (specifiek voor de doelgroep

Nadere informatie

Thuis een veilig en zeker gevoel

Thuis een veilig en zeker gevoel Thuis een veilig en zeker gevoel Veelzijdig in zorg Personenalarmering Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In elke levensfase

Nadere informatie

De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis!

De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis! De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis! uw nie WGK_folder148,5x210_zorgencentra.indd 1 24/03/15 14:04 U wil zelfstandig thuis blijven wonen maar u wil er zeker van zijn dat u in een crisissituatie meteen

Nadere informatie

ZORGSERVICE MELDKAMER

ZORGSERVICE MELDKAMER Een korte introductie Eric Hamers Maatschappelijk betrokken en ambitieus 25 jaar maatschappelijk betrokken Familiebedrijf ca. 1.000 medewerkers 12 vestigingen in NL Kantoren, zorg en retail Technisch beheer

Nadere informatie

Handleiding deelnemers. Hulp nodig? (veelgestelde vragen) Bel:

Handleiding deelnemers. Hulp nodig?   (veelgestelde vragen)   Bel: Handleiding deelnemers Deze handleiding is ook te downloaden op www.leefsamen.nl/handleidingen Hulp nodig? www.leefsamen.nl (veelgestelde vragen) E-mail: helpdesk@leefsamen.nl Bel: 040 780 06 41 Bewaarboekje

Nadere informatie

Beleidsdocument ANBI

Beleidsdocument ANBI Beleidsdocument ANBI Status document Versie 3.0 Ingangsdatum 21 juli 2016 Evaluatiedatum 31 december 2017 Auteurs Verantwoordelijk Locatie exemplaren Bekend bij Rubriek Naam document Bestuurssecretaris

Nadere informatie

Personenalarmering. Zelfstandig wonen en toch met één druk op de knop hulp inschakelen

Personenalarmering. Zelfstandig wonen en toch met één druk op de knop hulp inschakelen Personenalarmering Zelfstandig wonen en toch met één druk op de knop hulp inschakelen Inhoudsopgave Wat is personenalarmering? 4 Personenalarmering: 3 abonnementsvormen 5 Abonnement Mantelzorg 5 Abonnement

Nadere informatie

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl

Zetacom Zorgconcept. Een totaalconcept voor communicatie. Juni 2015. Zorgsystemen. zetacom.nl Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie Juni 2015 zetacom.nl 02 Zetacom Zorgconcept Een totaalconcept voor communicatie De druk is groot om betere zorg te leveren tegen lagere kosten, zowel

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

W W W. E - D O M O T I C A. C O M

W W W. E - D O M O T I C A. C O M WWW.E-DOMOTICA.COM Samenwonen Met e-domotica heeft u één systeem waarmee u veiligheid, comfort én energiebesparing voor uw huis regelt. U kunt controleren of het licht uit is, beelden van de bewakingscamera

Nadere informatie

Thuiszorg Sint Annaklooster. Uw wensen, onze zorg

Thuiszorg Sint Annaklooster. Uw wensen, onze zorg Thuiszorg Sint Annaklooster Uw wensen, onze zorg Even voorstellen Stichting Sint Annaklooster is een brede zorginstelling in de regio Eindhoven. Met een op maat gesneden aanbod van zorg- en dienstverlening

Nadere informatie