Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)"

Transcriptie

1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/17/40 Toezichtzaaknummer NL:TZ: :F001 Datum uitspraak R-C Curator mr. MDE Leppens mr. H.G.A.M. Spoormans Algemene gegevens Naam onderneming Halters Constructie B.V. Gegevens onderneming Activiteiten onderneming Uitoefening van een constructiebedrijf. Vervaardiging van metalen constructiew erken en delen daarvan. Financiële gegevens

2 Toelichting financiële gegevens Omzetgegevens 2014: in onderzoek 2015: in onderzoek 2016: in onderzoek 2017: in onderzoek Winst en verlies 2014: in onderzoek 2015: in onderzoek 2016: in onderzoek 2017: in onderzoek Balanstotaal 2014: in onderzoek 2015: in onderzoek 2016: in onderzoek 2017: in onderzoek Gemiddeld aantal personeelsleden 8 Boedelsaldo Boedelsaldo 60,2 Verslagperiode van t/m Bestede uren Verslagperiode Bestede uren 5,10 uur totaal 5,10 uur Toelichting bestede uren Totaal aantal uren: 6,0

3 1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Enig bestuurder van gefailleerde is Halters Holding B.V. Bestuurders van Halters Holding B.V. zijn de heer M.P.C. Halters en mevrouw R.A.M. Halters-van Dun. Enig aandeelhouder is Halters Onroerend Goed B.V. 1.2 Lopende procedures Niet van gebleken. 1. Verzekeringen Opgevraagd. In afw achting van polissen. 1.4 Huur Niet van gebleken. 1.5 Oorzaak faillissement Als gevolg van een teruglopende omzet is de onderneming in liquiditeitsproblemen gekomen en zijn er betalingsachterstanden ontstaan bij de leveranciers. Hierdoor kon gefailleerde maar beperkt inkopen en ontving zij de bestellingen vaak later dan gewenst. Als gevolg van deze liquiditeitsproblemen is gefailleerde in 2017 (tijdelijk) gestopt met het uitbrengen van offertes. De Belastingdienst heeft uiteindelijk het faillissement van gefailleerde, Halters Holding B.V. en Halters Onroerend Goed B.V. aangevraagd.

4 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van faillissement Personeelsleden 2.2 Aantal in jaar voor faillissement Personeelsleden 6 2. Ontslagaanzegging Datum Aantal Toelichting totaal 2.4 Werkzaamheden personeel. Activa.1 Onroerende zaken Beschrijving Verkoopopbr. Hypotheek Boedelbijdr. Nvt totaal 0,00 0,00 Toelichting onroerende zaken.2 Werkzaamheden onroerende zaken Geen w erkzaamheden te verrichten.. Bedrijfsmiddelen Toelichting bedrijfsmiddelen Volgens opgaaf van de (middellijk) bestuurder van gefailleerde zijn alle bedrijfsmiddelen eigendom van het eveneens gefailleerde Halters Onroerend Goed B.V.

5 .4 Bodemvoorrecht fiscus Nvt.5 Werkzaamheden bedrijfsmiddelen Geen w erkzaamheden te verrichten..6 Voorraden / onderhanden werk Toelichting voorraden / onderhanden werk Opgevraagd. In afwachting van de administratie. De voorraad bestaat uit voorraad staal en ander materiaal dat gebruikt wordt voor de staalbewerking. Daarnaast staat er voor een bedrag van ongeveer 5.000,00 aan onderhanden werk open, mits de w erkzaamheden w orden voltooid..7 Werkzaamheden voorraden / onderhanden werk Voorraden / onderhanden w erk: Verkoopopbrengst Niet van toepassing. De voorraden zijn opdracht van de pandhouder geveild gelijktijdig met de activa van het eveneens gefailleerde Halters Onroerend Goed B.V. De curator is in afw achting van een specificatie van de totale veilingopbrengst. Het onderhanden werk is afgemaakt en gefactureerd. Inmiddels zijn enkele facturen voldaan. Voorraden / onderhanden w erk: Boedelbijdrage Niet besproken. De curator is met de pandhouder een boedelbijdrage van 10% overeengekomen, voor zover de verkoopopbrengst van het onroerend goed niet toereikend is om de bancaire schuld af te lossen. Voorraden / onderhanden w erk: W erkzaamheden Afmaken onderhanden werken en uitfacturen van de onderhanden werken. Overleg met pandhouder. Overleg met pandhouder over uitkering veilingopbrengst. Incasso openstaande facturen onderhanden w erk.

6 .8 Andere activa Beschrijving Verkoopopbrengst Boedelbijdrage Nvt totaal 0,00 0,00 Toelichting andere activa.9 Werkzaamheden andere activa Geen werkzaamheden te verrichten. Overleg alsmede correspondentie, onder meer met RC, over verkoop van de goodwill. 4. Debiteuren 4.1 Debiteuren Beschrijving Omvang Opbrengst Boedelbijdr. Volgens opgave gefailleerde ,5 18,76 totaal ,5 18,76 0,00 Toelichting debiteuren Opgevraagd. In afw achting van administratie. Opbrengst Onbekend. Boedelbijdrage Nog niet besproken. Volgens opgave gefailleerde bedroeg het saldo aan openstaande debiteuren ,5. Inmiddels zijn alle debiteuren aangeschreven en hebben een aantal debiteuren gereageerd. De curator heeft het vermoeden dat de administratie sinds juni 2017 niet meer bijgewerkt is. De inbaarheid van de debiteuren is dubieus. 4.2 Werkzaamheden debiteuren Telefonisch contact met bestuurder over aanreiken administratie. Als voormeld. Onderzoek naar volledigheid debiteurenadministratie. Correspondentie met debiteuren. Opstellen en verzenden debiteurenmailing ter incasso van de openstaande vorderingen.

7 5. Bank/Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) De bank heeft een vordering ingediend van ,57 ten aanzien van gefailleerde en Halters Onroerend Goed B.V. De curator dient deze vordering nog te verifiëren aan de hand van schriftelijke bescheiden. 5.2 Leasecontracten Niet van gebleken. 5. Beschrijving zekerheden In onderzoek (zie hierboven onder 5.1). De bank stelt een pandrecht te hebben op de voorraden, vorderingen en het onderhanden w erk van gefailleerde. Daarnaast stelt de bank een pandrecht te hebben op de inventaris van het eveneens gefailleerde Halters Onroerend Goed B.V. alsmede een hypothecaire inschrijving, eerste in rang, op de Kerkheidestraat 6 te Sprundel, welke onroerende zaak blijkens het Kadaster in eigendom is van Halters Onroerend Goed B.V. 5.4 Seperatistenpositie Zie beschrijving zekerheden. 5.5 Eigendomsvoorbehoud Er is in de eerste verslagperiode geen claim op eigendomsvoorbehoud ontvangen. Diverse leveranciers van gasflessen hebben een beroep op eigendomsvoorbehoud gedaan. Deze gasflessen zijn door de leveranciers inmiddels opgehaald. De leverancier van de koffiemachine heeft eveneens een beroep gedaan op eigendomsvoorbehoud. Voorts is een claim op eigendomsvoorbehoud ontvangen met betrekking tot een aantal (afval)bakken. Deze claim is door de curator afgewezen nu deze niet met schriftelijke bescheiden kan w orden onderbouw d.

8 5.6 Retentierechten Er zijn in de eerste verslagperiode geen beroepen op retentierechten ontvangen, noch heeft gefailleerde zich beroepen op een retentierecht. 5.7 Reclamerechten Er zijn in de eerste verslagperiode geen beroepen op het recht van reclame kenbaar gemaakt, noch heeft gefailleerd zich beroepen op het recht van reclame. 5.8 Boedelbijdragen 5.9 Werkzaamheden bank/zekerheden Correspondentie en telefonisch onderhoud met de bank in verband met faillissement. Bestuderen kredietdocumentatie uit administratie (opgevraagd bij bestuurder, nog niet ontvangen). Zoals voormeld. 6. Voortzetten/doorstart onderneming Voortzetten onderneming 6.1 Exploitatie / zekerheden Enkele kleine lopende projecten worden afgerond. Er is verder niet voortgezet. 6.2 Financiële verslaglegging Nvt 6. Werkzaamheden voortzetten onderneming Toezien op afronden lopende opdrachten en uitfactureren. Doorstarten onderneming

9 6.4 Beschrijving In onderzoek. De bestuurder is in overleg met zijn boekhouder en een investeerder over de mogelijkheden van een doorstart c.q. overname van de activa voor zowel gefailleerde als de eveneens failliete Halters Holding B.V. en Halters Onroerend Goed B.V. De curator is in afw achting van een voorstel van de (middellijk) bestuurder. Daarnaast hebben zich geïnteresseerden gemeld voor overname van de activa. De (middellijk) bestuurder van gefailleerde heeft een bod gedaan op de goodw ill. Het bod op de goodwill is door de curator, met toestemming van de rechter commissaris, geaccepteerd. 6.5 Verantwoording Zie hierboven. 6.6 Opbrengst 6.7 Boedelbijdrage Nvt 6.8 Werkzaamheden doorstarten onderneming De mogelijkheden van een doorstart worden momenteel onderzocht. Daarnaast zullen er gesprekken w orden gevoerd met potentiele overnamekandidaten. Beoordelen van het bod van de (middellijk) bestuurder. Afw ikkelen van de goodw ill transactie en ontvangen van de koopprijs.

10 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht Nader te onderzoeken. 7.2 Depot jaarrekeningen In onderzoek. 7. Goedkeuringsverklaring accountant Gefailleerde kwalificeert als kleine rechtspersoon ex artikel 2:96 lid 1 BW en behoeft derhalve geen goedkeurende accountantsverklaring te overleggen. 7.4 Stortingsverplichting aandelen Nog nader te onderzoeken. 7.5 Onbehoorlijk bestuur 7.5 Onbehoorlijk bestuur Nog nader te onderzoeken. 7.6 Paulianeus handelen 7.6 Paulianeus handelen Nog nader te onderzoeken. 7.7 Toelichting rechtmatigheid 7.8 Werkzaamheden rechtmatigheid Als voormeld. Als voormeld.

11 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen , Pref. vord. van de fiscus ,00 8. Pref. vord. UWV 40.20, Andere pref. crediteuren 2.618, Aantal concurrente crediteuren Bedrag concurrente crediteuren , Verwachte wijze van afwikkeling Nog niet aan te geven. 8.8 Werkzaamheden crediteuren Inventarisatie crediteurenpositie en aanschrijven crediteuren alsmede overige correspondentie in verband met verificatie vorderingen. Als voormeld. Voortzetting verificatie van de ingediende vorderingen alsmede daarmee gepaard gaande werkzaamheden zoals correspondentie en telefonisch overleg.

12 9. Procedures 9.1 Naam wederpartijen Niet van gebleken. 9.2 Aard procedures 9. Stand procedures 9.4 Werkzaamheden procedures Geen.

13 10. Overig 10.1 Plan van aanpak Werkzaamheden uitvoeren als voormeld. Doorstart onderneming trachten te realiseren. Nader inventariseren crediteurenpositie. Onderzoek naar administratie en achtergronden faillissement. Beoordelen vordering bank en overleg met de bank inzake eventueel uit te w innen zekerheden. Als voormeld. Correspondentie met debiteuren en voortzetten incasso debiteuren. Afwikkeling verkoop van de goodwill. Onderzoek naar administratie en achtergronden faillissement Termijn afwikkeling faillissement Nog onbekend. 10. Indiening volgend verslag Werkzaamheden overig Opstellen aanvangsverslag alsmede correspondentie daarover met RC. Bod op de goodwill beoordelen. Voortzetten inventarisatie crediteurenpositie. Innen openstaande facturen onderhanden werk. Onderzoek naar debiteurenpositie. Onderzoek naar administratie. Opstellen derde faillissementsverslag. Bijlagen Bijlagen

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/404 NL:TZ:0000016026:F002 31-10-2017 mr. H.G.A.M. Spoormans mr. MDE Leppens Algemeen Gegevens onderneming Halters Onroerend

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 4-03-09 Insolventienummer F.0/8/33 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000080087:F00 Datum uitspraak 3--08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer 5 Datum verslag 07-0-019 Insolventienummer F.0/18/8 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000197:F001 Datum uitspraak 09-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 08-05-018 Insolventienummer F.0/13/80 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013519:F001 Datum uitspraak 17-09-013

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 19-09-2018 Insolventienummer F.02/17/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001587:F002 Datum uitspraak 17-11-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/14/47 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001486:F001 Datum uitspraak 29-04-2014 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 08-05-018 Insolventienummer F.0/15/483 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013676:F001 Datum uitspraak 9-09-015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-05-209 Insolventienummer F.02/9/42 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000000999:F003 Datum uitspraak 6-04-209

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/17/421 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000016997:F001 Datum uitspraak 14-11-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 07-0-2018 Insolventienummer F.10/17/2 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001095:F001 Datum uitspraak 07-02-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 15-06-018 Insolventienummer F.0/18/5 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000006459:F001 Datum uitspraak 06-0-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/13/1078 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000007036:F001 Datum uitspraak 31--2013 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/12/24 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001526:F001 Datum uitspraak 10-04-2012 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-05-018 Insolventienummer F.15/18/14 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000585:F001 Datum uitspraak 16-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 18-07-2019 Insolventienummer F.02/17/80 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000018:F001 Datum uitspraak 17-10-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/998 NL:TZ:0000013504:F001 26-11-2013 mr. H.G.A.M. Spoormans mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Kozijnenservice

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-04-2018 Insolventienummer F.0/17/27 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010369:F001 Datum uitspraak 10-01-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.10/15/325 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000000348:F001 Datum uitspraak 28-04-2015 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-07-08 Insolventienummer F.8/8/3 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000394:F00 Datum uitspraak 06-03-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.02/17/356 NL:TZ:0000015568:F001 26092017 mr. H.G.A.M. Spoormans mr. MDE van der BorstLeppens Algemeen Gegevens onderneming Taha Transport

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/187 NL:TZ:0000007047:F001 05-04-2016 mr. H.G.A.M. Spoormans mr. CTM Luijks Algemeen Gegevens onderneming Versafood B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 19-0-2018 Insolventienummer F.02/17/253 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001291:F001 Datum uitspraak 27-06-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 17-0-2018 Insolventienummer F.16/17/261 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000013603:F001 Datum uitspraak 30-05-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer 10 Datum verslag 29-05-2019 Insolventienummer F.1/15/245 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010259:F001 Datum uitspraak 14-0-2015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/14/146 NL:TZ:0000013489:F001 25-02-2014 mr. H.G.A.M. Spoormans mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming ABC Bouw Ltd. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 3-04-208 Insolventienummer F.8/8/32 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000032294:F00 Datum uitspraak 06-03-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/18/8 NL:TZ:0000021927:F001 09-01-2018 mr. H.G.A.M. Spoormans mr. MDE Leppens Algemeen Gegevens onderneming Terrasbouw Oosterhout

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.1/1/21 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000091:F001 Datum uitspraak 03-0-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 8-06-09 Insolventienummer F.0/8/ Toezichtzaaknummer NL:TZ:000006877:F00 Datum uitspraak 8-08-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 11 Datum verslag 25-06-2019 Insolventienummer F.02/15/27 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000007038:F001 Datum uitspraak 12-05-2015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-08-208 Insolventienummer F.05/8/299 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005900:F00 Datum uitspraak 24-07-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.13/17/140 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001233:F001 Datum uitspraak 04-04-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 11 Datum verslag 06-02-2019 Insolventienummer F.02/14/900 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000007048:F001 Datum uitspraak 16-12-2014

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer 4 Datum verslag 1-08-2018 Insolventienummer F.05/17/509 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000015926:F001 Datum uitspraak 24-10-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 8-09-018 Insolventienummer F.16/18/75 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000008664:F001 Datum uitspraak 0-0-018 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.07/06/381 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000011558:F002 Datum uitspraak 28-11-2006 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 04-0-208 Insolventienummer F.02/8/237 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000064902:F002 Datum uitspraak 28-08-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 7 Datum verslag 13-03-2019 Insolventienummer F.02/17/5 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010707:F008 Datum uitspraak 24-01-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 30-11-2018 Insolventienummer F.02/1/11 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001252:F001 Datum uitspraak 18-04-201

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-11-2018 Insolventienummer F.16/14/900 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000008318:F001 Datum uitspraak 07-10-2014

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/16/391 NL:TZ:0000007514:F001 02-08-2016 mr. H.G.A.M. Spoormans mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming de

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/1/426 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001710:F001 Datum uitspraak 09-04-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.13/1/140 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001233:F001 Datum uitspraak 04-04-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -08-08 Insolventienummer F.05/8/69 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004364:F00 Datum uitspraak 4-04-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/18/52 NL:TZ:0000026459:F001 06-02-2018 mr. S.B.M. Tilman mr. MDE Leppens Algemeen Gegevens onderneming LSWW B.V. Activiteiten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.18/17/199 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000118:F001 Datum uitspraak 19-09-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/421 NL:TZ:0000016997:F001 14-11-2017 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE Leppens Algemeen Gegevens onderneming Helder Installatiewerken

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 03-05-208 Insolventienummer F.05/8/39 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000003932:F00 Datum uitspraak 03-04-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 2 Datum verslag 04-06-209 Insolventienummer F.08/9/70 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000095757:F002 Datum uitspraak 27-02-209

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 29-05-208 Insolventienummer F.0/8/28 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000044995:F00 Datum uitspraak 0-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/421 NL:TZ:0000016997:F001 14-11-2017 dr. mr. L.L.M. Prinsen mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Helder

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-07-208 Insolventienummer F.05/8/255 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000053356:F00 Datum uitspraak 3-06-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 4-0-209 Insolventienummer F.02/8/36 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000085857:F00 Datum uitspraak -2-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 3-07-08 Insolventienummer F.05/8/39 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000393:F00 Datum uitspraak 03-04-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.07/06/382 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000011558:F003 Datum uitspraak 28-11-2006 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.10/1/74 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010131:F002 Datum uitspraak 27-12-201 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 11-01-019 Insolventienummer F.16/18/75 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000866:F001 Datum uitspraak 0-0-018 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 09-08-018 Insolventienummer F.0/17/466 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000049:F001 Datum uitspraak 19-1-017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 04-0-209 Insolventienummer F.02/8/368 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000086864:F00 Datum uitspraak 8-2-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-07-208 Insolventienummer F.0/8/59 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000049829:F00 Datum uitspraak 29-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-06-208 Insolventienummer F.07/2/720 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004335:F00 Datum uitspraak 8-2-202 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-2-208 Insolventienummer F.8/8/2 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000078929:F00 Datum uitspraak 06--208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 7-0-209 Insolventienummer F.05/8/26 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005727:F00 Datum uitspraak 9-06-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0--201 Insolventienummer F.1/16/103 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000000551:F001 Datum uitspraak 03-05-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag 8--08 Insolventienummer F.0/8/85 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000056609:F00 Datum uitspraak 0-07-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 07-06-209 Insolventienummer F.0/9/80 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000003576:F00 Datum uitspraak 07-05-209

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-07-018 Insolventienummer F.05/18/ Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001188:F001 Datum uitspraak 0-01-018 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.10/17/390 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001019:F001 Datum uitspraak 1-08-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer 3 Datum 16 april 2014 Gegevens onderneming Stoom B.V. Faillissementsnummer C/02/13/802F Datum uitspraak 17 september 2013

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.01/16/270 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000006920:F001 Datum uitspraak 17-05-2016 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-06-208 Insolventienummer F.07/3/3 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000004335:F0 Datum uitspraak 08-0-203 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 07-0-09 Insolventienummer F.8/8/98 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000468:F00 Datum uitspraak 9-06-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 24-0-209 Insolventienummer F.0/8/344 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000008495:F00 Datum uitspraak 04-2-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-07-08 Insolventienummer F.0/8/84 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000003605:F00 Datum uitspraak 0-03-08 R-C

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 9 oktober 2015 Gegevens onderneming: G v/d Laan T.T.S.R. B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/436F Datum uitspraak:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag 6-0-09 Insolventienummer F.05/8/35 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005585:F00 Datum uitspraak -06-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 6 Datum verslag 01-0-2019 Insolventienummer F.17/17/42 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000001804:F002 Datum uitspraak 18-04-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 17-0-2018 Insolventienummer F.01/16/193 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000005360:F001 Datum uitspraak 12-0-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.08/14/136 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001293:F001 Datum uitspraak 11-02-2014 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -0-209 Insolventienummer F.05/8/47 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000085896:F00 Datum uitspraak -2-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-08-2018 Insolventienummer F.10/17/509 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001606:F001 Datum uitspraak 1-10-2017

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 30-07-208 Insolventienummer F.08/8/22 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000055578:F00 Datum uitspraak 03-07-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 0-03-09 Insolventienummer F.5/8/37 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000078934:F00 Datum uitspraak 06--08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag -0-09 Insolventienummer F.0/8/7 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000078:F00 Datum uitspraak -0-08 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 29-05-208 Insolventienummer F.0/8/29 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000044995:F002 Datum uitspraak 0-05-208

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 07--208 Insolventienummer F.0/8/37 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000007279:F00 Datum uitspraak 09-0-208 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.1/17/43 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010723:F001 Datum uitspraak 24-01-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.16/17/415 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000015602:F001 Datum uitspraak 26-09-2017 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 5-05-018 Insolventienummer F.0/18/43 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000005039:F001 Datum uitspraak 30-01-018

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/16/57 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000012198:F001 Datum uitspraak 12-07-2016 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 4-0-08 Insolventienummer F.05/8/56 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000053679:F00 Datum uitspraak 9-06-08 R-C

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/12/768 NL:TZ:0000013471:F001 07-10-2012 mr. H.G.A.M. Spoormans mr. MDE van der Borst-Leppens Algemeen Gegevens onderneming Aertskoeriers

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 23-0-2018 Insolventienummer F.15/16/34 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000008510:F001 Datum uitspraak 11-10-2016

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 27 augustus 2014 Gegevens onderneming: Bouwkundig Adviesbureau Di Wouda B.V. Faillissementsnummer: C/02/14/347F

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/16/494 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000014216:F001 Datum uitspraak 21-09-2016 R-C Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 3 Datum verslag Insolventienummer F.0/18/53 Toezichtzaaknummer NL:TZ:00000643:F001 Datum uitspraak 06-0-018 R-C Curator

Nadere informatie