SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL"

Transcriptie

1

2 SWINGIN'HULSEN, GEGEERD EN GRATIS FESTIVAL Gegeerd dus, niet alleen door het talrijk aanwezige publiek of door bekende en onbekende artiesten van over de hele wereld die graag Swingin'Hulsen op hun agenda plaatsen, maar ook door de vele sponsors die ons festival trouw bleven. en dat heeft natuurlijk zijn redenen! De return die u als bedrijf krijgt, is meer dan de moeite waard! Uw bedrijf wordt op zeer diverse manieren in beeld gebracht en u kan uw vrienden, partners en zakenrelaties persoonlijk uitnodigen in ons gezellige VIP-dorp. Hoe een sponsoring er uit kan zien en welke mogelijkheden u hebt om met ons mee op het 'podium' te staan, evenals een voorstelling van ons festival, vindt u verderop in deze brochure. Vindt u uw gading niet? Geen probleem, een sponsoring op uw maat kan ook. Bij ons zit u als sponsor trouwens altijd op de eerste rij!!!

3 WOORD VOORAF De eerste zaterdag van augustus, een datum die sinds 6 jaar met stip genoteerd staat in de agenda van een massa mensen. Dan gaat namelijk "Swingin'Hulsen" door. Op zaterdag 4 augustus 2007 was het zover, de eerste editie van ons familie-festival was een feit. Deze eerste editie telde toen al zo n 1000 bezoekers. Dankzij deze onverhoopt talrijke opkomst besliste het toenmalige Swingin'Hulsen-Team om van Swingin'Hulsen een jaarlijks evenement te maken. Na vier jaar kwam er ook een uitbreiding duur van het festival. Eén avond bleek niet meer gepast en dus begon Swingin'Hulsen vanaf 2010 op vrijdagavond. Jaar na jaar blijft Swingin'Hulsen groeien en de organisatie doet er alles aan om deze groei aan te houden. In 2012 was de vrijdag voortijdig uitverkocht en was de Tribute Night met o.a. Bruce Springsteen en Joe Cocker één groot succes. Vandaag heeft ons festival een vaste stek verworven op de agenda van vele festivalgangers en is Swingin'Hulsen uitgegroeid tot een gekend begrip in de Kempen en ver daarbuiten. Uiteraard willen we dit maar wat graag zo houden! WAAR, WANNEER en WAT Kerkplein Balen-Hulsen, Vrijdag 2 augustus 2013 vanaf u. TRIBUTE-NIGHT Zaterdag 3 augustus 2013 vanaf u. FAMILIEFESTIVAL Met "Swingin' Hulsen" willen wij mensen van klein tot groot, van jong tot oud, die een beetje houden van muziek en gezelligheid samenbrengen in ons dorp. Dit om gratis te genieten van sfeer, muziek en een gezellige babbel met familie, vrienden, buren en anderen op ons FAMILIEFESTIVAL.

4 SPONSORMOGELIJKHEDEN Uiteraard kost de organisatie van dergelijk evenement handen vol geld en brengt dit heel wat financiële belemmeringen met zich mee. Het grootste deel van de inkomsten wordt gegenereerd uit de horecaverkoop en uit de sponsoring. Graag willen we ook U laten meegenieten van de uitstraling van "Swingin' Hulsen", en dit eventueel als bevoorrechte sponsor. Hierbij enkele krijtlijnen: - PAKKET 1: BASISSPONSOR (VANAF 250) KRIJGEN IN RUIL: - Visibiliteit op de festivalzone (niet rond het podium en de VIPruimte) tijdens het evenement. Dit via zelf te leveren spandoeken, borden, - Logo-vermelding op flyers, oplage ex. - 2 VIP-kaarten per dag, die de toegang geven tot een aparte ontvangstruimte. - 8 drankbons per dag en diverse hapjes voorzien in de VIP-ruimte. - De tickets worden in de vorm van een invitatie gemaakt, bovendien wordt de naam van uw bedrijf op deze uitnodigingen aangebracht. - Toegang afgebakende VIP-ruimte voor het podium. - Factuur wordt aangeleverd. - PAKKET 2: BASISSPONSOR-PLUS (VANAF 500) KRIJGEN IN RUIL: - Visibiliteit op de festivalzone tijdens het evenement, Dit via zelf te leveren spandoeken, borden, - Logo-vermelding op affiches, oplage van 1000 ex. - Logo-vermelding op flyers, oplage van ex. - Vermelding met link op website. - Vermelding in video-montage op groot scherm op de festivalweide - 5 VIP-kaarten per dag, die de toegang geven tot een aparte ontvangstruimte drankbons per dag en diverse hapjes voorzien in de VIP-ruimte. - De tickets worden in de vorm van een invitatie gemaakt, bovendien wordt de naam van uw bedrijf op deze uitnodigingen aangebracht. - Toegang afgebakende VIP-ruimte voor het podium. - Factuur wordt aangeleverd.

5 - PAKKET 3: HOOFDSPONSOR (VANAF 750) KRIJGEN IN RUIL: - Visibiliteit op de festivalzone (Podium) en de VIP-ruimte tijdens het evenement. Dit via zelf te leveren spandoeken, borden, - Logo-vermelding op aankondigingsborden, welke geruime tijd tevoren geplaatst worden. - Logo-vermelding op affiches, oplage van 1000 ex. - Logo-vermelding op flyers, oplage van ex. - Vermelding met link op website. - Vermelding in video-montage op groot scherm op de festivalweide - Mogelijkheid tot plaatsen van een promo-stand tijdens het evenement (uit te bouwen door de sponsor zelf) Uitbouw, afmetingen en locatie van de stand worden mee bepaald door de organisatie. Geen mogelijkheid tot overdracht van voedsel en dranken! - 8 VIP-kaarten voor vrijdag en zaterdag, die de toegang geven tot een aparte ontvangstruimte drankbons per dag en diverse hapjes voorzien in de VIP-ruimte. - Op zaterdag een verzorgd, 4-gangen-diner met aangepaste dranken voor de 8 ingeschreven VIP-genodigden. - De tickets worden in de vorm van een invitatie gemaakt, bovendien wordt de naam van uw bedrijf op deze uitnodigingen aangebracht. - Toegang afgebakende VIP-ruimte voor het podium. - Factuur wordt aangeleverd.

6 - PAKKET 4: HOOFDSPONSOR-PLUS (VANAF 1000) KRIJGEN IN RUIL: - Visibiliteit op de festivalzone (Podium) en de VIP-ruimte tijdens het evenement. Dit via zelf te leveren spandoeken, borden, - Logo-vermelding op aankondigingsborden, welke geruime tijd tevoren geplaatst worden. - Logo-vermelding op affiches, oplage van 1000 ex. - Logo-vermelding op flyers, oplage van ex. - Vermelding met link op website. - Vermelding in video-montage op groot scherm op de festivalweide - Logo-vermelding op de weekkrant van RTV. - Mogelijkheid tot plaatsen van een promo-stand tijdens het evenement (uit te bouwen door de sponsor zelf) Uitbouw, afmetingen en locatie van de stand worden mee bepaald door de organisatie. Geen mogelijkheid tot overdracht van voedsel en dranken! - 10 VIP-kaarten voor vrijdag en zaterdag, die de toegang geven tot een aparte ontvangstruimte drankbons per dag en diverse hapjes voorzien in de VIP-ruimte. - Extra op zaterdag een verzorgd, 4-gangen-diner met aangepaste dranken voor 10 ingeschreven VIP-genodigden. - De tickets worden in de vorm van een invitatie gemaakt, bovendien wordt de naam van uw bedrijf op deze uitnodigingen aangebracht. - Toegang afgebakende VIP-ruimte voor het podium. - U wordt regelmatig vernoemd als hoofdsponsor van het festival bij aankondigingen op het podium. - Logo op extra reclamedoek op de geluidstoren naast het podium. - Factuur wordt aangeleverd.

7 - PAKKET 5: SWINGIN'HULSEN-PARTNER (VANAF 2500) KRIJGEN IN RUIL: - Vermelding op onze briefwisseling als partner. - Visibiliteit op de festivalzone (Podium) en de VIP-ruimte tijdens het evenement. Dit via zelf te leveren spandoeken, borden, - Logo-vermelding op aankondigingsborden, welke geruime tijd tevoren geplaatst worden. - Logo-vermelding op affiches, oplage van 1000 ex. - Logo-vermelding op flyers, oplage van ex. - Vermelding met link op website. - Vermelding in video-montage op groot scherm op de festivalweide - Logo-vermelding op de weekkrant van RTV. - Vermelding in radio-reclame als festival-partner. - Mogelijkheid tot plaatsen van een promo-stand tijdens het evenement (uit te bouwen door de sponsor zelf) Uitbouw, afmetingen en locatie van de stand worden mee bepaald door de organisatie. Geen mogelijkheid tot overdracht van voedsel en dranken! - 20 VIP-kaarten voor vrijdag en zaterdag, die de toegang geven tot een aparte ontvangstruimte drankbons per dag en diverse hapjes voorzien in de VIP-ruimte. - De tickets worden in de vorm van een invitatie gemaakt, bovendien wordt de naam van uw bedrijf op deze uitnodigingen aangebracht. - Extra op zaterdag Verzorgde, 4-gangen-diner met aangepaste dranken voor de 20 ingeschreven VIP-genodigden. - Toegang afgebakende VIP-ruimte voor het podium. - U wordt regelmatig vernoemd als partner van het festival bij aankondigingen op het podium. - Logo op extra reclamedoek op de geluidstoren naast het podium. - Factuur wordt aangeleverd.

8 - LOGISTIEKE SPONSOR Wij zoeken ook logistieke ondersteuning. Uw hulp daarbij stellen wij dan ook ten zeerste op prijs. Hierbij geven wij u enkele mogelijkheden. De tegenprestatie komen wij in onderling overleg overeen. - Drukwerk - Podium - animatie - Bands.. - IDEE SPONSOR Vanzelfsprekend staan wij ter beschikking voor het uitwerken van combinaties van voorgaande of eventueel alternatieve formules naar uw wensen! U kent een andere manier om uw bedrijf op "Swingin'Hulsen" in de schijnwerper te zetten? Laat het ons weten!!!! Contact Patrick Claes 0497/ Marleen Taelemans 0486/ Dirk Van Gestel 0497/

9 Swingin'Hulsen festival is een organisatie van Swingin'Hulsen-produkties Contact Patrick Claes 0497/ Marleen Taelemans 0486/ Dirk Van Gestel 0497/

10 SPONSOROVEREENKOMST Tussen De organisatie van Swingin'Hulsen, hiertoe gemachtigd door haar voorzitter, die verklaart de organisatie geldig te kunnen verbinden, partij enerzijds En (Firma) (naam contactpersoon, adres) (facturatie-adres) ( adres) (BTW-nummer) Partij anderzijds wenst in te tekenen op sponsoring van het festival Swingin'Hulsen op 2 en 3 augustus 2013 en IS OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT: 1. Partij enerzijds verbindt er zich toe gepersonaliseerde publiciteit te voeren voor partij anderzijds door middel van: Sponsoring Bedrag overeengekomen tussen beide partijen Basissponsor Basis pakket vanaf 250 Basissponsor-plus Basis-plus pakket vanaf 500 Hoofdsponsor Hoofdsponsor pakket vanaf 750 Hoofdsponsor-plus Hoofd-plus pakket vanaf 1000 Partner Partner-pakket vanaf Deze overeenkomst wordt aangegaan voor het festival dat plaats vindt op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus 2013 op het kerkplein van Balen-Hulsen. 3. Partij anderzijds betaalt Swingin'Hulsen, uiterlijk 4 weken na factuurdatum, voor voormelde publiciteit, aan partij enerzijds een bedrag van inclusief BTW. Opgemaakt te Balen, in twee originele exemplaren waarvan elke partij verklaart het zijne te hebben ontvangen, op (datum) Voor partij enerzijds, Voor partij anderzijds,

11 SPONSOROVEREENKOMST Tussen De organisatie van Swingin'Hulsen, hiertoe gemachtigd door haar voorzitter, die verklaart de organisatie geldig te kunnen verbinden, partij enerzijds En (Firma) (naam contactpersoon, adres) (facturatie-adres) ( adres) (BTW-nummer) partij anderzijds wenst in te tekenen op sponsoring van het festival Swingin'Hulsen op 2 en 3 augustus 2013 en IS OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT: 1. Partij enerzijds verbindt er zich toe gepersonaliseerde publiciteit te voeren voor partij anderzijds door middel van: Sponsoring Bedrag overeengekomen tussen beide partijen Basissponsor Basis pakket vanaf 250 Basissponsor-plus Basis-plus pakket vanaf 500 Hoofdsponsor Hoofdsponsor pakket vanaf 750 Hoofdsponsor-plus Hoofd-plus pakket vanaf 1000 Partner Partner-pakket vanaf Deze overeenkomst wordt aangegaan voor het festival dat plaats vindt op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus 2013 op het kerkplein van Balen-Hulsen. 3. Partij anderzijds betaalt "Swingin'Hulsen", uiterlijk 4 weken na factuurdatum, voor voormelde publiciteit, aan partij enerzijds een bedrag van inclusief BTW. Opgemaakt te Balen, in twee originele exemplaren waarvan elke partij verklaart het zijne te hebben ontvangen, op (datum) Voor partij enerzijds, Voor partij anderzijds,

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Masters@rock 2013? Wij willen zowel sponsors en muziekliefhebbers een onvergetelijke ervaring bezorgen. Masters@rock 2013? Na het verdwijnen van rock torhout in 1998 leek het er even op alsof Torhout voorgoed van de muziekkaart zou verdwijnen. Kiwanis Torhout Houtland nam in 2009 het initiatief om nog eens

Nadere informatie

LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER

LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER LEUVEN - ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2015 SPONSORDOSSIER Wat is écouter? buurtfestival Pieter Coutereelstraat Leuven live muziek van Leuvense topartiesten originele animatie voor jong en oud lekker en betaalbaar

Nadere informatie

Brass Band Heist heeft uw steun nodig!

Brass Band Heist heeft uw steun nodig! Sponsor Brochure Brass Band Heist heeft uw steun nodig! Om financieel en organisatorisch als vzw goed te kunnen functioneren en wij ook een hoge muzikaliteit en kwaliteit willen blijven garanderen, is

Nadere informatie

LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER

LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER LEUVEN - ZATERDAG 23 AUGUSTUS 2014 SPONSORDOSSIER Wat is écouter? écouter is een buurtfestival met live muziek en originele animatie voor jong en oud in de buurt van de Pieter Coutereelstraat in Leuven.

Nadere informatie

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 Sponsorpakketten R I J V E R E N I G I N G S I N T - P A U L U S H

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015

SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 feestintpark.be NOORD-ZUID SPONSORDOSSIER mijn bedrijf, winkel, organisatie steunt Feest in t Park 27 juni 2015 INHOUD Historiek... 3 In de pers... 4 Concept... 5 Organisatie... 6 What s in it for you?...

Nadere informatie

Om die reden wenden wij ons tot u omdat er ook voor u hier een gelegenheid is weggelegd om uw firma en/of uw producten in de kijker te plaatsen.

Om die reden wenden wij ons tot u omdat er ook voor u hier een gelegenheid is weggelegd om uw firma en/of uw producten in de kijker te plaatsen. Sponsoring: Een inrichting als deze kost natuurlijk zeer veel. U begrijpt meteen dat, naast de inkomgelden, er heel wat sponsorgeld nodig is om deze zaak rond te maken. Om die reden wenden wij ons tot

Nadere informatie

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden!

Dit jaar hebben wij enkele nieuwe aspecten voor u in petto. Het parcours is fel uitgebreid. Het belooft weer een groot spektakel te worden! Beste wielerliefhebber, Het veldritseizoen is van start gegaan en ook ons bestuur is volop bezig met de voorbereiding van alweer een nieuwe Superprestige veldrit te Hoogstraten. Het is nu de derde keer

Nadere informatie

VVW-Toervaren Sponsoring

VVW-Toervaren Sponsoring VVW-Toervaren Sponsoring Wie zijn wij? VVW of De Vlaamse Vereniging voor Watersport heeft zijn eerste 85 levensjaren achter de rug. We kunnen ons op zijn minst representatief voorstellen en betrouwbaar.

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA

SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA SPONSOR DOSSIER 2011 VZW WIELERCLUB WETTHRA voorwoord Beste, De organisaties van Wielerclub Wetthra zijn uitgegroeid tot vaste waarden in het programma van de Wetterse septemberkermis en ook dit jaar

Nadere informatie

Sponsordossier. VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van:

Sponsordossier. VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van: Sponsordossier VZW Langemark-Poelkapelle Leeft! Stelt voor: Met medewerking van: WAT? Eleven vibes is een festival van vzw Langemark-Poelkapelle Leeft!. Het is een driedaags muziekfestival dat zich richt

Nadere informatie

Zetel: Broechemsesteenweg 133 F 2560 NIJLEN

Zetel: Broechemsesteenweg 133 F 2560 NIJLEN SPONSORMAP 2016 secretariaat@flandersdiamondtour.be www.flandersdiamondtour.be Nancy Ruelle 0485 42 80 80 www.flandersdiamondtour.be secretariaat@flandersdiamondtour.be secretariaat@flandersdiamondtour.be

Nadere informatie

Havendagen Terneuzen 27 / 28 / 29 JUNI 2014 SPONSOR MOGELIJKHEDEN. havendagenterneuzen.nl

Havendagen Terneuzen 27 / 28 / 29 JUNI 2014 SPONSOR MOGELIJKHEDEN. havendagenterneuzen.nl Havendagen Terneuzen 27 / 28 / 29 JUNI 2014 SPONSOR MOGELIJKHEDEN SPONSORMOGELIJKHEDEN Kapiteinpakket vanaf 6.500, - Stuurmanpakket vanaf 3.300, - 12 toegangskaarten sponsorboot op vrijdag 27 juni sponsorbanner

Nadere informatie

TRAX FESTIVAL Sponsordossier

TRAX FESTIVAL Sponsordossier TRAX FESTIVAL 2016 Sponsordossier Beste, Na vijf succesvolle edities, stellen Stad Roeselare en Cultuurcentrum De Spil u graag de zesde editie van het gratis stadsfestival TRAX voor. Afgelopen edities

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016

HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 HOSPITALITY ARRANGEMENTEN 2016 Jumping Etten-Leur is één van de mooiste outdoor concoursen van Nederland en staat bij veel ruiters standaard op de agenda. De sport staat voorop en daarin speelt sponsoring

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Zaterdag 8 juli Ereprijs Garage De Prêtre. Mannen Elite UCI 1.1

SPONSORDOSSIER. 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Zaterdag 8 juli Ereprijs Garage De Prêtre. Mannen Elite UCI 1.1 6 Grote Prijs Jean-Pierre Monseré de Ereprijs Garage De Prêtre Mannen Elite UCI 1.1 Zaterdag 8 juli 2017 Organisatie : KWC De Mandelzonen vzw Start: Ieper Aankomst: Roeselare-Beveren SPONSORDOSSIER VOORWOORD

Nadere informatie

4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Ereprijs Bekaert Technics. Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER

4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. Ereprijs Bekaert Technics. Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER 4 de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré Ereprijs Bekaert Technics Zondag 5 juli 2015 Organisatie : vzw De Mandelzonen SPONSORDOSSIER VOORWOORD Beste wielerliefhebber, Na drie succesvolle edities van de Grote

Nadere informatie

TOWER AWARDS IN HET KORT

TOWER AWARDS IN HET KORT 1 TOWER AWARDS IN HET KORT Awardshow met een groot amusementgehalte Uitreiking van 6 unieke awards Ondernemend, creatief en inspirerend Kortrijk in de kijker gezet Samenwerking met diverse lokale partner

Nadere informatie

Samen met onze partners (verschillende Leuvense verenigingen) willen wij van deze 12 de festivaleditie opnieuw een topper maken.

Samen met onze partners (verschillende Leuvense verenigingen) willen wij van deze 12 de festivaleditie opnieuw een topper maken. Voorstelling Leuvense Eurofolies 2010 is de 12 de editie georganiseerd door de vzw Nos coniungit amicitia. De opbrengst zal nu ook weer geschonken worden aan de school voor bijzonder onderwijs Ter Bank

Nadere informatie

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN OP DE WEG

BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN OP DE WEG OP ZONDAG 29 MEI 2016 HOOGLEDE-GITS HEREN & DAMES JUNIORES SPONSORMAP NAAMSPONSOR - HOOFDSPONSOR - BUSINESS SPONSOR WWW.VWCHOOGLEDEGITS.BE vzw Hooglede-Gits NAAMSPONSOR 15.000 EURO 40 VIP- kaarten 20 VIP-

Nadere informatie

Sponsoring Feest in t Park,

Sponsoring Feest in t Park, Sponsoring Feest in t Park, iets voor jou? 30 juni 2018 1. Wat is Feest in t Park? Op zaterdag 30 juni 2018 vindt de 29 ste editie van Feest in t Park plaats. Dan wordt het Minnewaterpark vanaf 12u het

Nadere informatie

sponsordossier starlight

sponsordossier starlight sponsordossier starlight 2008-2009 (8 ste editie) campus bedrijfskunde aalst Campus Bedrijfskunde Aalst Arbeidstraat 14 9300 Aalst Wat is Starlight? Starlight is een jaarlijks project dat uitgevoerd wordt

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

5e Internationaal Jeugdtornooi 2015

5e Internationaal Jeugdtornooi 2015 5e Internationaal Jeugdtornooi 2015 16 & 17 mei - 30 & 31 mei 2015 BROCHURE VOORWOORD G eachte mevrouw, eachte heer, De VZW FCV DENDER EH JEUGD organiseert tussen 16 mei en 31 mei 2015 de 5e editie van

Nadere informatie

Sponsormap KC Kapellen

Sponsormap KC Kapellen Sponsormap KC Kapellen http://www.kckapellen.com sponsoring@kckapellen.com Wat is korfbal? Korfbal is een ploegsport die zowel door jong als oud op recreatief én competitief niveau kan worden beoefend.

Nadere informatie

DRUIVENFESTIVAL HOEILAART 16 19 SEPTEMBER 2016 SPONSORDOSSIER

DRUIVENFESTIVAL HOEILAART 16 19 SEPTEMBER 2016 SPONSORDOSSIER DRUIVENFESTIVAL HOEILAART 16 19 SEPTEMBER 2016 SPONSORDOSSIER Meer info? Dienst Cultuur en Toerisme Gemeenteplein 39 1560 Hoeilaart 02 657 05 04 www.druivenfestival.be info@druivenfestival.be www.facebook.com/druivenfestival/

Nadere informatie

Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016

Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016 Adverteren en Sponsoring Culemborg Blues 2016 Culemborg Blues: Culemborg Blues kent inmiddels een jarenlange traditie. In 2016 vindt de 23 e editie van Culemborg Blues plaats. Ieder jaar groeit het festival

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

ORGANISATIE. Dieter Antonissen. Wies Jaspers. Michaël Declercq. Niels Smout. Kalmthoutenaar. Kalmthoutenaar. Kalmthoutenaar.

ORGANISATIE. Dieter Antonissen. Wies Jaspers. Michaël Declercq. Niels Smout. Kalmthoutenaar. Kalmthoutenaar. Kalmthoutenaar. ORGANISATIE Michaël Declercq Wies Jaspers Niels Smout Dieter Antonissen Kalmthoutenaar Kalmthoutenaar Kalmthoutenaar Kalmthoutenaar Logistiek expert Marketing expert Wieler expert Marketing expert Fervent

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival Partnerdossier Het enige echte Uustakkers festival BruudruusterRock 6 augustus 2016 www.bruudruusterrock.be Een organisatie van Jeugdclub Maegher Goet Oostakker Inhoudstafel Woord vooraf...3 Partnervoorstel

Nadere informatie

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Sponsorbrochure 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij hebben het genoegen u hierbij de sponsorbrochure

Nadere informatie

Sponsoring Feest in t Park,

Sponsoring Feest in t Park, Sponsoring Feest in t Park, iets voor jou? 24 juni 2017 1. Wat is Feest in t Park? Op zaterdag 24 juni 2017 vindt de 28 ste editie van Feest in t Park plaats. Dan wordt het Minnewaterpark vanaf 12u het

Nadere informatie

VVW-Toervaren Sponsoring

VVW-Toervaren Sponsoring VVW-Toervaren Sponsoring Wie zijn wij? VVW-Recrea vzw is een overkoepelende federatie voor meer dan 140 multidisciplinaire watersportclubs in Vlaanderen. Toervaren is één van deze watersportdisciplines.

Nadere informatie

PARTNERPROGRAMMA S. Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch

PARTNERPROGRAMMA S. Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch PARTNERPROGRAMMA S 2019 Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch 06 3839 3999 sponsoring@jazzinduketown.nl INTRO Jazz in Duketown is het grootste gratis (openlucht) jazzfestival in Nederland, met jaarlijks

Nadere informatie

Sponsormap KC Kapellen

Sponsormap KC Kapellen Sponsormap KC Kapellen http://www.kckapellen.com sponsoring@kckapellen.com Wat is korfbal? Korfbal is een ploegsport die zowel door jong als oud op recreatief én competitief niveau kan worden beoefend.

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP

K. Vlijtingen VV. AllewijFeesten. 29 30 31 mei 2015. VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP 29 30 31 mei 2015 VIP wordt VIPKulinair SPONSORMAP Voorwoord Beste Sportvrienden, Eind mei organiseren wij weer onze jaarlijkse. Zoals u inmiddels wel weet hebben wij voor deze naam gekozen omdat de club

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen

VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen samen voor meer verkeersveiligheid in West-Vlaanderen SPONSORMAP 2015 Versie 07.10.2015 1 Mevrouw, Mijnheer, In 2014 gebeurden in West-Vlaanderen meer dan 20.000 verkeersongevallen.

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1

Lekker Etten-Leur. Lekker Etten-Leur 2014 Sponsor Pakketten 1 Lekker Etten-Leur Sinds 2005 betekent de BOV-verkiezing ook de aftrap van het Bourgondische evenement Lekker Etten-Leur. Een vol plein onder de Moeierboom, gevuld met mensen genietend van een lekker culinair

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

seizoen K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE

seizoen K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE SPONSORMAP seizoen 2017-2018 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

SPONSOR BROCHURE DE WARRE

SPONSOR BROCHURE DE WARRE 2016-2017 SPONSOR BROCHURE DE WARRE VOORWOORD Na 10 succesvolle jaren is Hippisch Centrum De Warre stilaan aan verandering toe. De Warre zal zich vanaf het komende winterseizoen meer focussen op haar internationale

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden Sponsor mogelijkheden 2015 Geachte mijnheer, mevrouw, In 2015 organiseert de Stichting Autosportteam Marcel Broekhuizen voor de 11e keer de Foute Cross. Een geweldig autosportspektakel voor jong en oud,

Nadere informatie

Zondag 7 oktober RONSE Partnerbrochure. Hotondcross

Zondag 7 oktober RONSE Partnerbrochure. Hotondcross Zondag 7 oktober 2018 RONSE Partnerbrochure Hotondcross 1 Introductie Beste (potentiële) partner, U kon het een tijdje terug reeds via de pers vernemen: de Hotondcross in Ronse/Kluisbergen maakt vanaf

Nadere informatie

Bedrijfsavond 29 april 2016

Bedrijfsavond 29 april 2016 Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden vzw Hondsberg 39/41, 2910 Essen www.deverenigdestatievrienden.be Bedrijfsavond 29 april 2016 Op zaterdag 30 april organiseert de Koninklijke Harmonie De

Nadere informatie

Levensloop Lommel 19 & 20 september 2015

Levensloop Lommel 19 & 20 september 2015 SPONSORDOSSIER Levensloop Lommel 19 & 20 september 2015 Sportpark De Soeverein in Lommel Wat is Levensloop? Met de steun van: Levensloop is een 24-uur durende solidariteits- en fondsenwervende estafetteloop

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. Zondag 10 maart ste Grote Prijs Jean-Pierre Monseré RECHTSTREEKS OP VTM. Ereprijs Garage De Prêtre. Mannen Elite UCI 1.

SPONSORDOSSIER. Zondag 10 maart ste Grote Prijs Jean-Pierre Monseré RECHTSTREEKS OP VTM. Ereprijs Garage De Prêtre. Mannen Elite UCI 1. 8 ste Grote Prijs Jean-Pierre Monseré Ereprijs Garage De Prêtre Mannen Elite UCI 1.1 Zondag 10 maart 2019 Organisatie: KWC De Mandelzonen vzw RECHTSTREEKS OP VTM SPONSORDOSSIER VOORWOORD Beste wielerliefhebber,

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW

SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW Jij kent Koninklijk Gym Waasland vzw. Kent de grote GW-familie jou ook? Steun jouw club en zet meteen ook jezelf op het voorplan. SPONSORMOGELIJKHEDEN KONINKLIJK GYM WAASLAND VZW Voor een club als Koninklijk

Nadere informatie

de ikkeling P A R T N E R M A P

de ikkeling P A R T N E R M A P de P A R ikkeling T N E R M A P de ikkeling P A R T N E R M A P HOEVE TER DROMEN - HERDERSEM 22 JULI TOT 29 JULI 2015 BESTE PIKKELING PARTNER, VOOREERST EEN OPRECHT WOORD VAN DANK VOOR DE JARENLANGE STEUN

Nadere informatie

de ikkeling P A R T N E R M A P

de ikkeling P A R T N E R M A P de P A R ikkeling T N E R M A P de ikkeling P A R T N E R M A P HOEVE TER DROMEN - HERDERSEM 22 JULI TOT 29 JULI 2015 BESTE PIKKELING PARTNER, VOOREERST EEN OPRECHT WOORD VAN DANK VOOR DE JARENLANGE STEUN

Nadere informatie

Sponsordossier. Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters. Ponytornooi 12 augustus Paardentornooi 15 augustus 2018

Sponsordossier. Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters. Ponytornooi 12 augustus Paardentornooi 15 augustus 2018 Sponsordossier Zomertornooien LRV Koningshooikt De Heideruiters Ponytornooi 12 augustus 2018 Paardentornooi 15 augustus 2018 Lombaardstraat 63 St-Kat.Waver LRV Zomertornooi 2018 600 pony s & 800 paarden

Nadere informatie

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Wij hopen dat u open staat voor onze ideeën en zijn zo vrij om binnenkort contact met u op te nemen om de sponsormogelijkheden te bespreken. Sportclub Irene is een voetbalclub met meer dan 1000 leden. De grote vereniging waartoe Sportclub Irene inmiddels is uitgegroeid, vraagt om een degelijke organisatie. Hiervoor staan gelukkig tal van vrijwilligers

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

OP ZONDAG 10 JULI 2016

OP ZONDAG 10 JULI 2016 ORGANISEERT OP ZONDAG 10 JULI 2016 NATIONALE EVENTING KLASSE B L M - Z PAARDEN NATIONALE EVENTING KLASSE PL PM PZ PONY S BELGISCH KAMPIOENSCHAP PONY S BELGISCH KAMPIOENSCHAP JUNIOREN Wat is eventing? Eventing

Nadere informatie

Hoogstraten. Super Prestige Cyclocross. België. Zondag 9 februari 2014 Veiling. Hoogstraten. (nieuwe omloop) vzw

Hoogstraten. Super Prestige Cyclocross. België. Zondag 9 februari 2014 Veiling. Hoogstraten. (nieuwe omloop) vzw -Superprestige_2014_Sponsordossier_Layout 2 22/08/13 19:05 Pagina 1 Super Prestige Cyclocross Hoogstraten België Zondag 9 februari 2014 Veiling Hoogstraten (nieuwe omloop) vzw Dames en heren Sportliefhebbers,

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief

SPONSORPAKKETTEN. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Executive. Sponsorpakket Premium. Sponsorpakket Stersponsor Collectief SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

CONTRACTEN NEDERLAND

CONTRACTEN NEDERLAND CONTRACTEN NEDERLAND VOORSTEL VOOR MINIMUM 3 JAAR Elk voorstel bestaat uit een combinatie van RECLAMEBORDEN (zie punt 1) en KLEDIJSPONSORING (zie punt 2, type A of B) en wordt aangegaan voor minstens 3

Nadere informatie

SPONSOR DOSSIER 2014 DERNYFESTIVAL WETTEREN

SPONSOR DOSSIER 2014 DERNYFESTIVAL WETTEREN SPONSOR DOSSIER 2014 DERNYFESTIVAL WETTEREN VZW WIELERCLUB WETTHRA VOORWOORD Beste, Na tien jaar dernyfestival in Wetteren heb ik samen met de mensen van het bestuur van Wielerclub Wetthra beslist om

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO zomerfeest zonder grenzen SIVO staat voor de afkorting, Stichting Internationale Volksculturen Odoorn. Ons doel

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 SPONSORDOSSIER

WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 SPONSORDOSSIER WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 SPONSORDOSSIER 1 Introductie Beste (potentiële) sponsor, In veldritmiddens - en zelfs ver daarbuiten - behoeft de mytische Koppenbergcross al lang geen introductie meer. Het is

Nadere informatie

ZATERDAG 29 DECEMBER Partnerbrochure SPORT VLAANDEREṄ

ZATERDAG 29 DECEMBER Partnerbrochure SPORT VLAANDEREṄ ZATERDAG 29 DECEMBER 2018 Partnerbrochure SPORT VLAANDEREṄ 1 Introductie Beste (potentiële) partner, U kon het aan het begin van dit veldritseizoen reeds vernemen : de Sylvestercross/Brico Cross Bredene

Nadere informatie

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/4 2300 Turnhout www.grasshopper.be OVER ROCKIN AROUND TURNHOUT Rockin' Around Turnhout is de voorbije 20 jaar uitgegroeid tot een heus begrip

Nadere informatie

VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen. samen voor meer verkeersveiligheid in West-Vlaanderen

VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen. samen voor meer verkeersveiligheid in West-Vlaanderen VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen samen voor meer verkeersveiligheid in West-Vlaanderen SPONSORMAP 2015 1 Mevrouw, Mijnheer, In 2014 gebeurden in West-Vlaanderen meer dan 20.000 verkeersongevallen. 5.500

Nadere informatie

Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes!

Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! Van 7 december t/m 5 januari in het sprookjesachtig park Goudestein is er weer van

Nadere informatie

NOORDERWIJK Alive AUGUSTUS 2017

NOORDERWIJK Alive AUGUSTUS 2017 NOORDERWIJK Alive AUGUSTUS 2017 NWA zal zijn volledige opbrengst schenken aan een goed doel. Een handbike voor Michael Meulenberghs. Extra opbrengst gaat naar een Kankerfonds 1 Donderdag 24 Augustus NWA

Nadere informatie

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare

SPONSORMAP. seizoen K.F.C. VARSENARE. K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart. Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare SPONSORMAP seizoen 2019-2020 K.F.C. VARSENARE K.B.V.B. stamboeknummer 5222 kleuren blauw/zwart Hof Van Straeten 2, 8490 Varsenare BE 0438.916.981 www.kfcv.be VOORSTELLING Geachte, KFC Varsenare is u wellicht

Nadere informatie

ZONDAG 16 SEPTEMBER Photopress PARTNERBROCHURE

ZONDAG 16 SEPTEMBER Photopress PARTNERBROCHURE ZONDAG 16 SEPTEMBER 2018 Photopress PARTNERBROCHURE 1 Introductie Beste (potentiële) partner, In het seizoen 2016-2017 vormde de mythische Muur in Geraardsbergen het strijdtoneel voor de allereerste Brico

Nadere informatie

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene.

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Reeds voor de achttiende maal staan het bestuur en de leden van KLJ- Stekene in voor de organisatie van

Nadere informatie

Uw bedrijf wil 580 euro (+ BTW) investeren

Uw bedrijf wil 580 euro (+ BTW) investeren Uw bedrijf wil 580 euro (+ BTW) investeren Vermelding firmanaam via link op de website Nokere Koerse - Danilith Classic Spandoeken en reclamepanelen* kunnen geplaatst worden in de nabijheid van de Inlassing

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Inhoudsopgave 1. Financiële Sponsorpakketten... 3 Sponsorpakket Santa Claus- Hoofdsponsor (maatwerk)... 3 Sponsorpakket Rudolph - Sponsor à 500,-... 3 Sponsorpakket

Nadere informatie

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers

TENNISCLUB. De Kikkers. Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers TENNISCLUB De Kikkers Sponsormogelijkheden bij T.C. De Kikkers Inleiding Om maar direct met de deur in huis te vallen: een club zonder sponsors heeft geen bestaansrecht. T.C. De Kikkers vormt hierop geen

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER GITARENFESTIVAL GENT

SPONSORDOSSIER GITARENFESTIVAL GENT SPONSORDOSSIER GITARENFESTIVAL GENT V R I J DAG 28/10/2016 ZATERDAG 29/ 10/ 2016 ZONDAG 30/ 10/2016 ORCHESTRATAAR VZW I N S A M ENWERKING MET S T A D GENT Inhoudstafel Introductie... 3 Programma... 4 Vrijdag

Nadere informatie

INTERNATIONALE CYCLOCROSS VIP & SPONSORDOSSIER

INTERNATIONALE CYCLOCROSS VIP & SPONSORDOSSIER VESTINGCROSS Zondag 12 februari 2017 INTERNATIONALE CYCLOCROSS VIP & SPONSORDOSSIER 1 www.vestingcrosshulst.nl 1 VIP & Sponsordossier Voorwoord - Burgemeester Jan-Frans Mulder p. 3 VIP formules Vestingcross

Nadere informatie

EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT!

EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! 2017 EVENTOR EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! - HET EVENTOR TEAM - OLIVIER ORLANS KIM VAN VAERENBERGH PATRICK ORLANS - FOTO S - Ook in 2017 staat Eventor weer garant voor een indrukwekkend programma met verrassend

Nadere informatie

Sponsorinformatiemap

Sponsorinformatiemap Sponsorinformatiemap SIVO-festival Odoorn 1 Algemene Informatie SIVO SIVO zomerfeest zonder grenzen. SIVO staat voor de afkorting, stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is om een jaarlijks

Nadere informatie

2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE

2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE 2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE Karolien Schelfhout 0496/48.43.90 2015-2016 1 WINTERWERKING DE WARRE INHOUDSTAFEL WIE ZIJN WIJ. p2 WAT BIEDEN WIJ..p3 COMMUNICATIE EN PROMOTIEMIDDELEN...p4 PARTNERFORMULES.p5

Nadere informatie

partnerpakket HOOFDSPONSOR

partnerpakket HOOFDSPONSOR partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 En wat krijgt u van ons? meer dan 200.000 bezoekers! partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 Naamsvermelding op en in.. Aankondigingsborden en posters in 2018 EDWIN EVERS BAND

Nadere informatie

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014

Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Sponsordossier Transplantoux-triatlon 2014 Elk jaar krijgen meer dan duizend mensen in België te horen dat ze een nieuw orgaan nodig hebben. Een orgaantransplantatie is voor hen de enige kans. Een transplantatie

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis

SPONSORPAKKETTEN. Met vriendelijke groet en bij voorbaat. Hoofdsponsor. Sponsorpakket Ambassadeur. Sponsorpakket Executive. Businessclublid Temporalis SPONSORPAKKETTEN Reclame- en advertentiekosten nemen doorgaans een vrij kostbare positie in op de balans van de ondernemer. De kosten wegen niet altijd op tegen het gewenste resultaat. Door onze deelname

Nadere informatie

Beste relatie, Met vriendelijke groet. Jos Op het Veld & Rolf Joosten Stichting Belaef Berg (Organisatie Rock am Roer)

Beste relatie, Met vriendelijke groet. Jos Op het Veld & Rolf Joosten Stichting Belaef Berg (Organisatie Rock am Roer) Beste relatie, De afgelopen jaren hebben wij op Uw steun mogen rekenen bij de organisatie van Rock am Roer. Rock am Roer is mede daardoor gestaag uitgegroeid van een evenement voor Berg, naar een evenement

Nadere informatie

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018

BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 BUGGENHOUT dinsdag - woensdag 22 & 23 mei 2018 Baloise Belgium Tour in 2018 van 22 tot en met 27 mei 2018 dinsdag 22/05: Ploegenvoorstelling in BUGGENHOUT woensdag 23/05:BUGGENHOUT-BUGGENHOUT donderdag

Nadere informatie

Beach Bash opent je zomer!

Beach Bash opent je zomer! SPONSORMAP BEACHBASH2009 Voor u ligt de nieuwe sponsormap van Beach Bash. Mede dankzij uw spontane financiële bijdrage hebben we de afgelopen jaren een fantastisch spektakel neergezet aan de Maasplassen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden. 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier

Informatiebrochure. Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden. 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier Belgisch Kampioenschap Show voor Arabische Paarden 6 & 7 september 2014 Azelhof Lier Informatiebrochure BAPS vzw Biesweg 16 3620 Gellik Tel : 089/73.11.94 Contact : bapsbk2014@arabianhorse.be Baps.sbca@telenet.be

Nadere informatie

SPONSOR INFORMATIE PARKFEEST. Slotpark Oosterhout 14 & 15 juni 2014

SPONSOR INFORMATIE PARKFEEST. Slotpark Oosterhout 14 & 15 juni 2014 SPONSOR INFORMATIE PARKFEEST Slotpark Oosterhout 14 & 15 juni EDITIE Parkfeest Beste sponsor, Sponsormogelijkheden in Ooit begon het Parkfeest in Oosterhout als een eenmalig evenement voor het behoud van

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

2008-2013 6 e VREESWIJKSKOLKFEEST

2008-2013 6 e VREESWIJKSKOLKFEEST 2008-2013 6 e VREESWIJKSKOLKFEEST Sponsorprogramma 2013 LET OP INCLUSIEF UITNODIGING VOOR VRIJDAGAVOND 6 SEPTEMBER Tijdens de Vreeswijkse septemberdagen. 6 e Vreeswijkskolkfeest De dorpskernen Vreeswijk

Nadere informatie

Sponsordossier Zilvermeercross Mol 12 december 2015

Sponsordossier Zilvermeercross Mol 12 december 2015 Geachte, Hierbij het sponsordossier voor de Zilvermeercross van 12.12.2015. Het dossier op zich bevat standaard formules waarvan wij natuurlijk kunnen afwijken, kortom alles is bespreekbaar. Met sportieve

Nadere informatie

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers".

Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting de Peeënstekers. Voor u ligt het Sponsorplan van Stichting "de Peeënstekers". Stichting de Peeënstekers organiseert al voor het 57 ste jaar het openbare carnaval binnen de gemeente Dongen. Dit doen we samen met ruim 75

Nadere informatie

2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART

2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART 2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART Inhoudsopgave Dit is de tarievenkaart van het Sport & Lifestyle Magazine 2015. Pagina prijzen en specificaties zijn per categorie weergegeven; gesponsorde

Nadere informatie

VZW WIELERCLUB WETTHRA

VZW WIELERCLUB WETTHRA VZW WIELERCLUB WETTHRA VOORWOORD Beste, Intussen heeft het dernyfestival Wetteren al 11 edities achter de rug en zijn we in 2015 toe aan onze twaalfde editie. De voorbije jaren hebben aangetoond dat Wielerclub

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie