Welkom Volgende week heten wij Tony Bloom en Sara Dadashi welkom bij ons op school. Wij wensen jullie een fijne en leerzame tijd toe op De Waterwilg!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom Volgende week heten wij Tony Bloom en Sara Dadashi welkom bij ons op school. Wij wensen jullie een fijne en leerzame tijd toe op De Waterwilg!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief van RKBS De Waterwilg Jaargang 20, nummer 32 Nieuwsbrief 17 mei 2019 Jarigen Aankomende week zijn de volgende kinderen jarig; Mason Weidum groep Jinte Weidum groep Valentina van Bemmelen groep Jan van Drongelen groep Liese van der Meer groep Finn van der Kooij groep 6 Allemaal van harte gefeliciteerd en alvast een fijne verjaardag! Welkom Volgende week heten wij Tony Bloom en Sara Dadashi welkom bij ons op school. Wij wensen jullie een fijne en leerzame tijd toe op De Waterwilg! Berichten vanuit de directie Schoolreisje vrijdag 24 mei Op deze dag gaan alle leerlingen op schoolreis! Zij worden met bussen van en naar het pretpark gebracht. De leerlingen betalen niet voor dit schoolreisje, want De Waterwilg trakteert! - De groepen 1 t/m 4 gaan naar Linnaeushof - De groepen 5 t/m 8 gaan naar Drievliet Aansluitend aan de nieuwsbrief ontvangen alle ouders een brief met alle informatie over de vertrek- en aankomsttijden. Wat de kinderen mee mogen nemen en wanneer alle hulpouders worden verwacht aanwezig te zijn. Alle ouders en leerlingen ontvangen een mooi T-shirt met het logo van De Waterwilg waarmee zij goed zichtbaar zijn in het park. Deze mogen zij na afloop van de dag houden, als aandenken aan deze leuke dag! Spelletjesdag dinsdag 28 mei Op dinsdag 28 mei is er spelletjesochtend. Deze dag gaan wij ook met de hele school picknicken buiten op het schoolplein. Veel ouders gaan hiervoor pannenkoeken bakken. Vanaf volgende week maandagmiddag kan het meel hiervoor worden opgehaald bij de leerkracht. Alle kinderen blijven deze dag over op school. Er is geen continue rooster. De kinderen zijn op de normale tijd om uur uit. Donderdag 23 mei: Schoolfoto s Volgende week donderdag, 23 mei komt de schoolfotograaf. De fotograaf maakt foto s van alle leerlingen en alle groepen. Er kan achteraf bij het bestellen zelf gekozen worden voor een achtergrondkleur. Bij goed weer zullen de groepsfoto s buiten worden gemaakt. Enige tijd nadat de schoolfotograaf de foto s op school heeft gemaakt, krijgen de leerlingen een kaartje mee naar huis, met daarop de unieke inlogcode waarmee de foto s rechtstreeks via de site van de fotograaf te bestellen zijn. In de bijlage treft u een schrijven aan namens de schoolfotograaf m.b.t. AVG regels.

2 Bezoek Finland Vorige week zijn Juf Marjolijn en Juf Maike naar Finland geweest voor de vierde bijeenkomst van het #Co-think project ( In de Finse stad Tampere hebben zij bij verschillende scholen binnen mogen kijken. Het hoogtepunt van de reis was een workshop van de storyteller, illustrator en programmeur Linda Liukas die door middel van haar boeken onderwerpen zoals programmeren, machine learning en het internet begrijpelijk maakt voor kinderen. Ook mochten de leerkrachten uit de deelnemende landen het resultaat van de laatste opdracht aan elkaar presenteren. Wij konden een prachtige miniatuurversie van Nootdorp laten zien, gemaakt door de leerlingen uit de groepen 7 en 8. Het was weer een geslaagde week! Nieuws vanuit de groepen Leerlingenraad krijgt rondleiding bij Drukkerij van de Sande De leerlingen van De Leerlingenraad hebben teksten geschreven voor de krant Nootdorp NU. Deze teksten gingen over het 20-jarig jubileum van De Waterwilg. De leerlingen hebben hiervoor verschillende personen geïnterviewd die betrokken zijn bij de school. Zij werden hierbij geholpen door Ron Labordus van Nootdorp NU. Afgelopen dinsdag ging juf Karin met de leerlingen van De Leerlingenraad naar Drukkerij van der Sande. Hier kregen zij een rondleiding van Monique van der Sande. Zij liet zien hoe de krant tot stand komt en hoe alles wordt gedrukt. De leerlingen waren onder de indruk van de grote machines en trots op hun eigen pagina s. Op 15 mei zijn 7000 kranten verspreid over heel Nootdorp. Het was erg leuk om dit prachtige familiebedrijf te zien! Mocht u de Nootdorp Nu niet ontvangen dan kunt u bij de administratie nog een exemplaar afhalen. Hieronder nog een reactie van de kinderen: Wij zijn naar de drukkerij geweest met De Leerlingeraad en juf Karin. We zijn er lopend heengegaan. Het was niet ver en daarom duurde het niet lang. Dat was héél interessant en leuk om te zien. We hebben veel gezien en er werd veel uitgelegd. We hebben bijvoorbeeld gezien hoe een snijmachine en drukmachine werkt. Je kan daar ook werken. Vanaf je 13 de, kan je bij Nootdorp NU beginnen. Je mag de krant dan bezorgen bij de huizen. Je kan ook zelf een stukje schijven voor de krant. Wij vonden het erg leuk! Tess (5C) en Nancy (6C) Actie voor Alpe d Huzes De vader van Lisa en Sophie gaat over een paar weken fietsen voor het goede doel. Sophie en Lisa gaan de dag ervoor de route lopen. Om hun vader te supporten hebben zij cakejes verkocht. Het hele team van De Waterwilg heeft er eentje gekocht. Vandaag kwamen zij deze tijdens de lunch pauze uitdelen. Wij wensen Lisa, Sophie en hun vader veel succes toe! In onderstaande link kunt u de pagina van de papa van Sophie en Lisa zien.

3 Praktisch verkeersexamen groepen 7 Vandaag vond het praktisch verkeersexamen plaats voor alle kinderen uit groep 7. De kinderen kregen fel gekleurde oranje hesjes aan met een nummer. Daarna werden de fietsen gekeurd door 2 vaders. Vanaf de loper werd er gestart. Onderweg waren er 8 posten die bemand werden door 16 ouders. Deze ouders hielden goed in de gaten of de kinderen zich aan alle verkeersregels hielden. Er werd keurig gefietst, handen werden netjes uitgestoken, verkeer van rechts kreeg voorrang en op het voetpad werd gelopen. De kinderen deden het perfect! Na controle van de formulieren was duidelijk dat alle kinderen waren geslaagd! In de klas kregen ze allemaal een verkeersdiploma uitgereikt. Om dit te vieren kreeg iedereen iets lekkers, aangeboden door de oudervereniging. Bedankt hiervoor! Alle kinderen van groep 7: GEFELICITEERD! Wij willen alle ouders die geholpen hebben hartelijk bedanken. Leerkrachten van de groepen 7 Overige berichten Oproep namens overblijf speelgoed Voor de overblijf zijn wij op zoek naar speelgoed om tijdens de middagpauze mee te spelen. Poppen, auto s of blokken maar geen puzzels of spelletjes omdat daar te weinig tijd voor is om mee te spelen. U kunt de spulletjes inleveren bij de administratie. Bedankt alvast! Bedankt! Buurman van Mai-Li Samsuri bedankt voor de mooie pop voor de kleuters. Versierploeg bedankt voor jullie mooie versieringen in de school. Het is echt feest!!! Agenda Schoolfotograaf Schoolreisje hele school Kunstmenu groep 4a, 3b en 3c Spelletjesdag en pannenkoekenpicknick (alle kinderen blijven over!) Vrije dag hele school Hemelvaartsdag Vrije dag hele school Entreetoets bespreking groep 7, start uur

4 Bijlage: Schoolfoto.nl Schoolfoto s Persoonsgegevens Ten behoeve van de jaarlijkse schoolfotografie zal er door de school aan de schoolfotograaf (schoolfoto.nl) de volgende gegevens worden verstrekt: - voor- en achternaam van uw zoon/dochter - klas van uw zoon/dochter Verder is het mogelijk dat u zelf nog persoonsgegevens aan de schoolfotograaf geeft, bijvoorbeeld wanneer u foto s bestelt. Hier heeft de school geen invloed op. Grondslag en doeleinden De schoolfotograaf mag deze persoonsgegevens en de portretfoto s verwerken, omdat de schoolfotograaf daar een gerechtvaardigd belang bij heeft. Zonder deze gegevens kan de schoolfotograaf de portretfoto s niet maken en niet aan u leveren. De schoolfotograaf gebruikt de gevraagde gegevens uitsluitend voor het koppelen van de portretfoto s bij de juiste naam. De schoolfotograaf verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden zoals hierboven omschreven. Bewaartermijn De schoolfotograaf bewaart bovenstaande gegevens van uw zoon/dochter voor de periode van het lopende schooljaar, of, indien nodig, voor maximaal de periode die nodig is voor de afwikkeling van de levering en betaling van de foto s. Daarna worden de gegevens volgens wettelijke richtlijnen vernietigd door de schoolfotograaf. Bezwaar Indien u bezwaar heeft tegen verstrekken van uw gegevens aan de schoolfotograaf kunt u dit schriftelijk (per ) meedelen aan de leerlingadministratie. Meer informatie Op de website van de schoolfotograaf (schoolfoto.nl) kunt u in de privacyverklaring meer informatie vinden, bijvoorbeeld over services en mogelijkheden die de schoolfotograaf aanbiedt en hoe de schoolfotograaf dan omgaat met de persoonsgegevens. Deze privacyverklaring kunt u ook per opvragen door een te sturen naar info@schoolfoto.nl

5 Bijlage: Nootdorpse Vakantieweek Inschrijvingen Nootdorpse Vakantieweek bijna van start! Zoals ieder jaar vindt in de tweede week van de basisschoolvakantie de Nootdorpse Vakantieweek (NVW) plaats. Komend jaar is alweer de 52ste editie met als thema: Griezel mee met de NVW!. De vakantieweek is dit jaar van 29 juli t/m 2 augustus Tijdens de NVW worden er talloze geweldige activiteiten georganiseerd. Met de groepen 1 t/m 3 gaan we koekjes bakken, knutselen en brengen we een bezoek aan Westerpret. Met de groepen 4 t/m 8 hebben we een meerkeuze dag, gaan we naar de Dobbeplas, naar Drievliet en wordt een dag vol activiteiten georganiseerd door Jeugd en Jongerenwerk! Het volledige programma vindt u op onze website, onder Komende editie. Alle kinderen vanaf vijf jaar (per 1 oktober 2019) tot en met 12 jaar oud, die in Nootdorp wonen of op een Nootdorpse basisschool zitten, kunnen meedoen. Inschrijven kan van 22 april tot en met 27 mei Wij houden dit jaar een maximum aantal inschrijvingen van 500 kinderen aan, dus wees er snel bij! Ga naar onze website voor meer informatie en het inschrijfformulier. Wij zijn er weer helemaal klaar voor om uw kind de leukste week van het jaar te bezorgen!

belangrijke data april 2019 nr. 28

belangrijke data april 2019 nr. 28 belangrijke data..... 18 april 2019 nr. 28 Vrij 19 april t/m 3 mei Meivakantie Din 7 mei Startweek schooltandarts. Don 9 mei Bezoek Krakeling, gr. 1/2 Din 14 mei Schoolfotograaf Din 14 t/m 16 mei Startweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016

Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016 Nieuwsbrief donderdag 19 mei 2016 Uitnodiging ZOMERFEEST 30 juni!! In deze nieuwsbrief vindt u als bijlage een uitnodiging voor het eerste ZOMERFEEST georganiseerd op Het Baken! Het ZOMERFEEST vindt plaats

Nadere informatie

Vanuit de directie...

Vanuit de directie... Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 17 : vrijdag 22 juni 2018 Vanuit de directie... t Heem 8 jaar later! De uitslag van de IEP eindtoets is inmiddels binnen. Als team waren we erg

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 1, september 2019

Nieuwsbrief. Nummer 1, september 2019 Nieuwsbrief Nummer 1, september 2019 We zijn het schooljaar begonnen op het schoolplein met een lied met de naam In de circustent Er is altijd iets waar je goed in bent! God heeft jou zelf gemaakt en gaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 16 april 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 13 Nieuws vanuit de directie * Laatst

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 22. Donderdag 20 juli. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 22. Donderdag 20 juli. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 22 Donderdag 1 juni 2017 Activiteitenkalender Facebook.nl/veenpluis 30 mei t/m 2 juni Avond-4-daagse Maandag 5 juni Pinkstervakantie Dinsdag 6 juni Margedag groep 1 t/m 4 Woensdag 7 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 17 24 mei 2019 Hoera.Indy is geboren! 13 mei is juf Nicky bevallen van een dochter Indy. Alles is goed verlopen en moeder en dochter maken het goed. We wensen Nicky samen met haar man Jurre,

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juni 2016

Nieuwsbrief 3 juni 2016 Nieuwsbrief 3 juni 2016 Schoolagenda 07 juni Thema-avond groep 2 08 juni Ouderkamer i.s.m. met Centrum voor Jeugd en Gezin: Druk gedrag bij kinderen, ADHD? 10 juni Circusvoorstelling van groep 1 en 2 13

Nadere informatie

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT

Inhoud week 11 1 10 MINUTEN GESPREKKEN 2 PRAKTISCHE VERKEERSLESSEN OP DE BUUT 16-03-2012 nummer 26 Lijnbaan 317 2728AG Zoetermeer E-mail: info@debuut.unicoz.nl Tel.Hoofdgebouw:079-3422057 Website: www.unicoz.nl/debuut Inhoud week 11 1. 10 minuten gesprekken 2. Praktische verkeerslessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Vrijdag 27 oktober Beste ouders/verzorgers, NIEUWSBRIEF Vrijdag 27 oktober 2017 Beste ouders/verzorgers, Hopelijk hebben jullie net zo genoten van de herfstvakantie als wij! Wat een prachtig weer was het. Afgelopen maandag zijn we weer gestart en

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda Nieuwsbrief mei 2016 Agenda Dinsdag 10 mei Groep 7-8 fietstocht naar Goes voor een verkeersproject Dinsdag 10 mei Bezoek van een Imker in groep 5/6 Dinsdag 10 mei 19:30 uur MR vergadering Woensdag 11 mei

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 1

Nieuws van de Week nr. 1 Nieuws van de Week nr. 1 Vrijdag 31 augustus 2018 Jarigen! Wie zijn er aankomende week jarig? 01 september Nick Groep 3 01 september Mees Groep 6B 04 september Fenne Groep 7B/8B 04 september Tess Groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

De Zilverbergexpres. Jaargang 18 nummer Even bijpraten;

De Zilverbergexpres. Jaargang 18 nummer Even bijpraten; De Zilverbergexpres Jaargang 18 nummer 3 01-10-2019 Even bijpraten; Schoolreis: Wat een regen! En wat een plezier! Op de parro app staan diverse vrolijke foto s waarin plezier, samen spelen en samen leren

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

7 september 2018 Nummer 2

7 september 2018 Nummer 2 7 september 2018 Nummer 2 Inhoud: Terugkoppeling studiedag 3 september Terugkoppeling informatie-avond 3 september AVG Ouders in school Even voorstellen Schoolfoto s Gezinsviering Kinderspelmiddag Gevonden

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23-3-2018 nummer 27 In deze nieuwsbrief: - Afsluiting vastenactie - Voedselbank - Pasen - Schoolreisje Dinsdag 8 mei - Wandelen voor water oproep - Week van de lentekriebels - Estafette en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Weidevogel

Nieuwsbrief OBS De Weidevogel Nieuwsbrief OBS De Weidevogel Nr.09, mei 2018 AVG - privacy wetgeving De AVG is van kracht, ook voor Innoord en haar scholen Per 25 mei 2018 is er nieuwe privacy-wetgeving van kracht geworden, de Algemene

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 22 januari 2018 BELANGRIJKE DATA Kinderen vrij Fancy Fair Kinderen vrij Maandag 29 januari Woensdag 14 februari Vrijdag 16 maart Dinsdag 3 april Fancy Fair Op vrijdag 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Koetkrant. Dinsdag 9 april Agenda. Onderwerpen

Koetkrant. Dinsdag 9 april Agenda. Onderwerpen Koetkrant Dinsdag 9 april 2019 Agenda 10 april 2019 : Alluredag alle leerlingen zijn vrij 12 april 2019 : Feestdag! Jubileum kleuterleerkrachten. Drum4Fun voorstelling 13.00 14.00 uur. 18 april 2019 :

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar

Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar Openbare basisschool Houtwijk Schooljaar 209-2020 Augustus 209 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 28 29 30 3 Deze maand is het nog zomervakantie! We starten woensdag 4 september om

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 2017-2018 Vakantierooster/Leerlingenraad/Schoolreizen/Brief van ASG/Vraag van juf Ange/ Vanuit de gemeente/ Personeel/Schoolvoetbal/Sportdag/Avondvierdaagse/ Fietsexamen Het Spectrum Regenboogweg

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 7 januari 2019 Eerste schooldag van 2019! Gevonden voorwerpen Op school raakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 17. 24 april 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Hebben we weleens een week meegemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019

Nieuwsbrief. Schoolfoto LEERPLEIN BOS LEERPLEIN ROTS LEERPLEIN DUIN LEERPLEIN OCEAAN JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Nieuwsbrief JAARGANG 8 NUMMER 4 29 MAART 2019 Schoolfoto Woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 komt de schoolfotograaf. We hebben dit jaar gekozen voor de organisatie Nieuwe schoolfoto. Voor mee info www.nieuweschoolfoto.nl

Nadere informatie

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog.

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog. Datum: 08-09-2017 VAN DE REDACTIE Beste ouders/verzorgers, Vandaag eindigt alweer de derde week van ons nieuwe schooljaar. Een schooljaar dat gestart is met een lach en een traan. Een lach vanwege een

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

6 september 2019

6 september 2019 1447 www.clarafabriciusschool.nl 6 september 2019 6 september 17.00 uur tot 20.00 uur Startfeest 10 september Voorstelling Mad Science Startfeest Oranje Omdat het Nederlands elftal vanavond om 21.00 uur

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk!

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk! Nieuwsbrief N U M M E R 3 1 9 M E I 2 0 1 9 Vooraankondiging: Schoonmaakavond kleutergroepen I N D E Z E N I E U W S B R I E F Op 12 juni organiseren we in de kleutergroepen de jaarlijkse schoonmaakavond.

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015 Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015 Agenda van de maand april/mei: - 27 april t/m 10 mei Meivakantie - 13 mei schoolreisje groepen 4 en 5-14 en 15 mei vrij i.v.m. Hemelvaart Wij zijn/waren/worden

Nadere informatie