Activiteitenkalender. Groot in aandacht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteitenkalender. Groot in aandacht"

Transcriptie

1 07 08 Activiteitenkalender Groot in aandacht

2 Cbs De Kiel Rolderstraat 8, De Kiel Postbus, 7848 ZG Schoonoord T E info@cbsdekiel.nl I Welkom Beste ouders en verzorgers Voor u ligt de activiteitenkalender van C.B.S. De Kiel voor het schooljaar Deze kalender bevat data van activiteiten die al voor het starten van het schooljaar bekend waren. Op de kalenderpagina s vindt u praktische en belangrijke informatie. Het kan natuurlijk voorkomen dat een datum onjuist is of gewijzigd wordt, bijvoorbeeld vanwege ziekte of andere omstandigheden. Wilt u zo vriendelijk zijn om onjuistheden aan ons door te geven? Naast deze jaarkalender ontvangt u om de week op donderdag onze nieuwsbrief. Hiermee informeren we u over actuele zaken en onderwerpen. Ook de eventuele wijzigingen in de jaarkalender vindt u hierin. Alle schoolse zaken die jaarlijks niet of nauwelijks veranderen, staan in onze schoolgids. Deze kunt u vinden op onze website Informatie over onze schoolvereniging VPCBO vindt u op de website Mede namens mijn collega s wens ik u en uw kinderen een heel goed en bovenal leerzaam schooljaar toe! H. Veerbeek Directeur Aanmelden/inschrijven Ouders kunnen hun kinderen vanaf hun derde verjaardag aanmelden/ inschrijven bij de school door contact op te nemen met de directeur. Ze kunnen bij hem terecht voor informatie over het onderwijsaanbod of een rondleiding. Ook kunnen ze aan hem hun specifieke vragen stellen.

3 Wij zijn Fiers CBS De Kiel is onderdeel van FIERS, de overkoepelende vereniging voor Protestants Christelijke Scholen in de Gemeente Coevorden. Nieuwe naam FIERS is de nieuwe naam van de vereniging, voorheen VPCBO. FIERS is afgeleid van het Engelse Force; kracht. Wij staan samen als vereniging krachtig in de samenleving. Ook staat FIERS voor het Drentse fier, wat trots betekent. Want trots zijn we op al onze leerlingen. Over FIERS FIERS is de overkoepelende vereniging voor 9 Protestants Christelijke scholen in de Gemeente Coevorden. Deze 9 scholen hebben hun krachten gebundeld om te kunnen excelleren. De Christelijke identiteit is richtinggevend voor de normen en waarden van waaruit we handelen. Wij bieden kinderen een veilige en uitdagende leergemeenschap waar ieder kind zich persoonlijk kan ontwikkelen en naar het volle vermogen kan leren. Onze ambitie en visie We gaan voor excellente scholen. Dit zijn scholen die naar de beoordeling van de onderwijsinspectie hoogwaardig onderwijs bieden. Zelf hebben wij uiteraard ook een eigen visie daarop. Met excellente scholen bedoelen wij scholen met de volgende kenmerken: We bieden een veilige leeromgeving. Ieder kind kan zich maximaal ontplooien op zijn eigen niveau. Leerlingen en ouders worden gezien. Ouderparticipatie is vanzelfsprekend. Medewerkers werken vanuit passie en vakmanschap. Leerlingen kunnen meedenken en -beslissen over zaken die hen direct aangaan. Zo kan uw kind zich ontwikkelen tot een kritisch denker met een onderzoekende houding, zich bewust van zijn of haar omgeving met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Aanmelden/inschrijven Ouders kunnen hun kinderen aanmelden/inschrijven bij de school door contact op te nemen met de directeur. Ze kunnen bij haar terecht voor meer informatie over het onderwijsaanbod of een rondleiding. Ook kunnen ze aan haar hun specifieke vragen stellen. Leerlingen die zijn ingeschreven bij ons op school mogen voor hun vierde verjaardag 0x een dagdeel proefdraaien.

4 Visie&Missie CBS De Kiel - de school voor uw kind Onze school wil graag de school zijn voor de kinderen van De Kiel en de directe omgeving. Wij zijn een onderdeel van het dorp. Naast het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden en verzorgen van onderwijs aan kinderen betrekken wij ouders, buurtbewoners bij onze school. Dit komt onder andere tot uiting door het betrekken van tal van personen bij vieringen en andere activiteiten van de school en doordat talrijke vrijwilligers actief zijn. Wij worden geïnspireerd in ons werken en handelen door de bijbel en onze waarden en normen zijn daarvan afgeleid. Alle kinderen moeten kansen krijgen zich optimaal te ontplooien en te ontwikkelen. Daarom werken we aan een klimaat waarin ze met plezier naar school gaan. Daarom laten we hen voelen en weten dat ze gewaardeerd en geaccepteerd worden zoals ze zijn. Daarom ligt de kennis die we overbrengen dichtbij hun belevingswereld. Relatie, veiligheid, competentie en autonomie zijn basisbehoeften waarbinnen mensen zich goed voelen. Daarom werken we aan een schoolklimaat waar kinderen zich veilig voelen. Daarom geven we vertrouwen. Daarom zorgen we ervoor dat elk kind het gevoel heeft zich te ontwikkelen en grip krijgt/heeft op de leerstof. Daarom geven we kinderen invloed op wat er gebeurt, leren we ze zelfstandig werken en keuzes maken. Daarom gaan we uit van het kind, stemmen af op de behoefte, stimuleren talenten en ondersteunen waar nodig. Daarom leren we kinderen leren: met elkaar en van elkaar, in een uitdagende leeromgeving, actief en betrokken in betekenisvolle situaties en met hoofd, hart en handen. Missie Onze missie is een school te zijn waar op basis van persoonlijk contact en in samenwerking met ouders en verzorgers het beste uit kinderen gehaald wordt. Zo willen we kinderen kennis en vaardigheden aanbieden om zich nu en in de toekomst een goede plek in de maatschappij te kunnen verwerven en een bijdrage te kunnen leveren aan onze samenleving.

5 Leerlingenzorg Op onze school vinden we ieder kind even belangrijk. Elk kind is voor ons uniek en we doen onze uiterste best om uw kind die aandacht te geven die het nodig heeft. Kinderen die problemen ondervinden krijgen extra aandacht en begeleiding. Kinderen die gemakkelijk leren krijgen verrijkingsstof, zodat ze zich op hun niveau ook beter kunnen ontwikkelen. Manifesto Manifesto is een bovenschoolse plusklas voor hoogbegaafde kinderen uit de groepen 5 t/m 8. De plusklas is een uitbreiding van ons aanbod op de tien scholen om aan de onderwijsbehoeften van alle kinderen te kunnen voldoen. NSCCT Om in te kunnen schatten tot welk ontwikkelingsprofiel een leerling behoort wordt de NSCCT afgenomen. Deze test screent de capaciteiten van leerlingen en vergelijkt ze met de inschatting hiervan door de leerkracht. Wij kunnen daarmee de kwaliteit van het onderwijs evalueren en op tijd bepalen waar extra aandacht aan moet worden besteed. De NSCCT wordt dit jaar afgenomen in groep 4 en 6.

6 Commissies &Raad &Personeel O.O.P.= Schoolkring Voorzitter: Mevr. Marlien Vedelaar Medezeggenschapsraad mw. Mirjam Langelaar Teamlid: Elleke van Ludolphij Activiteitencommissie Ouders: Mevr. Sanneke Bremer Mevr. Mirjam Langelaar Mevr. Jenny Dokter Mevr. Diana Bloeming Teamlid: Juf Jeannet Personeel dhr. Herman Veerbeek Directeur mw. Jeannet Feijen leerkracht mw. Anita Koster leerkracht Onderwijsondersteunenend personeel mw. Hieke Jansema leerkracht Maxime Schipper orthopedagoog Directietaken maandagmiddag, dinsdagmorgen en donderdag mw. Tineke van Dijk Intern begeleider maandag mw. Alie Kloosterman leerkracht mw. Elleke van Ludolphij leerkracht dhr. Bert Dam Conciërge

7 Tijden&vakanties Schooltijden ochtend middag alle groepen groep en groep 3 groep 4 t/m 8 maandag 08. :45 uur - :5 4: uur :5 4: uur dinsdag 08: :45 uur :5 4: uur :5 4: uur :5 4: uur woensdag 08. :5 uur donderdag 08: :45 uur :5 4: uur :5 4: uur :5 4: uur vrijdag 08. :45 uur - - :5 4: uur Toezicht Vanaf een kwartier voor aanvang van de lessen is er toezicht op het plein. Zorg er daarom voor dat uw kinderen niet te vroeg op school zijn. Vakantie Studiemiddagen Herfstvakantie 3 - oktober 07 Studiemiddag 9 september 07 Kerstvakantie 5 december 07-5 januari 08 Studiemiddag oktober 07 Voorjaarsvakantie 6 februari - maart 08 Studiemiddag 3 november 07 Pasen maart - april 08 Koningsdag/ Meivakantie april - 4 mei 08 Hemelvaart 0 en mei 08 Pinksteren mei 08 Junivakantie 8 en 9 juni 08 Zomervakantie 3 juli - 3 augustus 08

8 Regels&Protocol Schoolregels Overzicht, ruimte en rust zijn belangrijk binnen onze school. Daarom zijn er duidelijke spelregels voor leerlingen, leerkrachten en ouders. We hanteren hierbij drie kapstokregels:. Voor groot en klein zullen we aardig zijn.. We zullen goed voor de spullen zorgen, dan zijn ze weer te gebruiken morgen. 3. De school is van binnen een wandelgebied, buiten hoeft dat lekker niet. Pestprotocol Ieder kind moet zich veilig voelen op onze school en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarom heeft De Kiel een pestprotocol. Hierin staat aangegeven hoe we omgaan met pestgedrag.

9 Afspraken Vrijwillige ouderbijdrage We vragen ouders/verzorgers om een vrijwillige ouderbijdrage voor de kosten die niet door de overheid worden vergoed. Voordat het schooljaar begint ontvangen ouders en verzorgers een overzicht waarop zij kunnen aangeven welke onderdelen zij willen ondersteunen. Na ondertekening verplichten ouders zich tot betaling. De regeling heeft een reductie- en kwijtscheldingsprocedure. Melding ziekte en absentie Als een kind ziek is of om andere redenen niet op school komt, dan horen we dit graag vóór aanvang van de lessen. Een telefoontje of een briefje is voldoende. Leerplicht In de Leerplichtwet is vastgelegd dat ieder kind vanaf 5 jaar naar school moet. Het is de taak van de ouders ervoor te zorgen dat hun kind iedere dag naar school gaat. Als een kind zonder melding afwezig is, wordt contact met de ouders opgenomen. Bij geregeld terugkerende absentie, wordt contact met de ouders opgenomen om het te bespreken. Ouders kunnen door de leerplichtambtenaar worden aangesproken en er kan een proces-verbaal worden opgemaakt. De school is wettelijk verplicht om niet toegestaan verzuim te melden aan de leerplichtambtenaar. Buitengewoon verlof Soms zijn er omstandigheden waarvoor kinderen buitengewoon verlof krijgen. Hiervoor zijn regels opgesteld en deze gelden alleen als er sprake is van: bepaalde religieuze feestdagen de onmogelijkheid in schoolvakanties met vakantie te gaan andere gewichtige omstandigheden, zoals een begrafenis, huwelijk van familie, gezinsuitbreiding en verhuizing Extra verlof voor vakantie Volgens de leerplichtwet mag alleen buiten de officiële schoolvakanties vrij worden gegeven als door de aard van het beroep van een van de ouders het gezin niet tenminste twee weken tijdens de schoolvakanties met vakantie kan.

10 Groepsindeling Groepsindeling Dag/groep Onder-middenbouw Midden-bovenbouw IB/Directeur Maandagmorgen Juf Jeannet Juf Hieke ib Maandagmiddag Juf Jeannet Juf Hieke Herman Dinsdagmorgen Juf Elleke Juf Hieke Herman Dinsdagmiddag Juf Elleke Juf Hieke of juf Alie Woensdagmorgen Juf Jeannet Juf Alie Woensdagmiddag Donderdagmorgen Juf Jeannet Juf Hieke Herman Donderdagmiddag Juf Jeannet Juf Elleke Herman Vrijdagmorgen Juf Elleke Juf Hieke Vrijdagmiddag Juf Elleke Juf Anita Op maandag- dinsdag- en vrijdagmorgen ondersteunt juf Alie de middenbouw. Donderdagmorgen wordt de ondersteuning verzorgd door juf Elleke. Meester Herman is op maandagmiddag, dinsdagmorgen en donderdag aanwezig.

11 Opvang Buitenschoolse opvang Onze school is voor de buitenschoolse opvang aangesloten bij Drieluik-Kinderopvangen gastouderbureau. Informatie hierover vindt u in de folders die op school verkrijgbaar zijn, via telefoonnummer of website We werken met een continurooster. Dit betekent dat allle leerlingen op school overblijven. We starten om 8. uur en eindigen om 4. uur. Op woensdag zijn de kinderen om.5 uur vrij.

12 Ontwikkeling Ontwikkelingen in schooljaar Techniek onderwijs In een samenleving waarin techniek een grote rol speelt, is behoefte aan mensen met technische vaardigheden en kennis. Als je kinderen vroeg in aanraking brengt met techniek, dan is de kans groter dat ze kiezen voor een loopbaan in de technische sector. Daarom krijgt techniekonderwijs een vaste plaats in ons onderwijsaanbod. We willen techniek een prominente plaats geven in ons onderwijs. Daarom zijn er weer techniekweken op onze school en zal ons project in het teken staan van techniek. Tevens willen we meer leerlingen kennis laten maken met de techniekklassen Kind als uitgangspunt Kinderen verschillen onderling in aanleg en de manier waarop ze leren. Daar houden we rekening mee. We stemmen de lesstof en instructie af op de behoefte van de leerlingen en zorgen ervoor dat kinderen de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Dit betekent dat we ons organisatiemodel gaan aanpassen. We volgen de leerling in zijn ontwikkeling. We zetten meer digitale middelen in om de leerling op maat te bedienen. We gaan regelmatig gesprekken voeren met leerlingen om hen actief te betrekken bij het leerproces. Wij vinden dat kinderen heel goed kunnen aangeven wat zij als prettig ervaren en waar ze juist behoefte aan hebben. Vaak zal het gesprek gaan over de individuele doelen waaraan het kind werkt. Leesverbeterproject We vinden het belangrijk dat leerlingen plezier beleven aan het lezen. Enige jaren geleden zijn we gestart met het leesverbeter traject in samenwerking met de bibliotheek. In schooljaar wordt de schoolbieb uitgebreid en mogen leerlingen boeken meenemen naar huis. Ook zullen in alle groepen leuke leesactiviteiten plaatsvinden.

13 Ontwikkeling <vervolg> Ontwikkelingen in schooljaar Digitalisering bij ons op school De afgelopen decennia heeft de mens de fysieke wereld in een hoog tempo gedigitaliseerd. Raadpleegde men vroeger de encyclopedie, vandaag de dag surft men naar Wikipedia. Het onderwijs beweegt, met deze ontwikkelingen mee. Ook bij ons op school wordt steeds meer gebruikgemaakt van digitale leermiddelen. Deze worden onder andere ingezet om het leerproces voor leerlingen aantrekkelijker te maken. Bewegende beelden met geluid, getoond op een digibord, leiden meestal tot een grotere betrokkenheid dan een afbeelding met tekst in een boek. Daarnaast wordt het gebruik van digitale leermiddelen ingegeven: door de wens om leerlingen goed te kunnen volgen; om de leeropbrengsten te verhogen; om het aanbod beter af te stemmen op de onderwijsbehoeften van de leerlingen. Autonomie, competentie en relatie. De drie basisbehoeften van een kind. Het werken met digitale leermiddelen komt tegemoet aan alle drie deze behoeften. Doordat kinderen grotendeels zelfstandig kunnen werken met de digitale leermiddelen, wordt het gevoel van autonomie versterkt. De kinderen kunnen het zélf, en zullen, soms met hulp van de leerkracht, steeds vaker een succeservaring opdoen. Dit verhoogt het competentieniveau van de leerling. De tijd dat leerlingen stof krijgen die te moeilijk of te makkelijk voor ze is, is voorbij! Leerlingen krijgen oefeningen die speciaal voor hen zijn geselecteerd. De uitdaging is groot genoeg, maar zeker niet té groot. Hierdoor zullen leerlingen zichzelf accepteren, en voelen ze zich welkom en veilig. Dit draagt bij aan de derde behoefte; relatie. Het kind zal een gevoel ervaren van welbevinden, en dit is voor het algemene klimaat in de klas positief. Digitalisering van het onderwijs is een goede ontwikkeling in ons onderwijssysteem. Coöperatief leren Coöperatief leren is een vorm van actief en constructief leren. Het gaat op school niet alleen om het overdragen van kennis door de leerkracht, maar het is vooral belangrijk dat leerlingen leren informatie te verzamelen en te verwerken. Coöperatief leren stimuleert dat leerlingen actief informatie verwerven, bewerken, toepassen of oefenen. Doordat de leerlingen met elkaar over de leerstof praten, elkaar uitdagen om een moeilijk begrip uitleggen en hun gedachten onder woorden brengen, ondergaat de leerstof een persoonlijke bewerking en krijgt daardoor meer betekenis voor de leerling. De kans dat daardoor het geleerde op school ook in situaties buiten de school wordt toegepast, wordt hierdoor vergroot.

14 September 07 week 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 3 Zomervakantie /3 36 e schooldag, opening schooljaar /0 37 schoolfotograaf / Nascholing onderbouwgroep vrij 9 Studiemiddag kinderen s middags vrij 0 Oud papier juf Alie jarig juf Anita jarig (zo) 3/ /

15 Oktober 07 week 40 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag Studiemiddag kinderen s middags vrij Annemijn Stegen jarig 6 7/8 4 Marit Vedelaar jarig 9 Ontruimingsoefening 0 Leerlingenraad Audrey Langelaar jarig 3 4/ / 43 3 Herfstvakantie Kayleigh Bloeming jarig Herfstvakantie 4 Herfstvakantie 5 Herfstvakantie Oud papier 6 Herfstvakantie / /5

16 November 07 week 44 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 3 3 Ledenraadvergadering 4/ / Feline Vedelaar jarig (za) Isa Bremer Jarig Nascholing onderbouwgroep vrij Koffiemorgen /9 Juf Elleke jarig, Rick Bos jarig (zo) Oud papier Tienminutengesprek Studiemiddag Kinderen s middags vrij 4 5/6 Jolien Meijer jarig (zo) 48 /3

17 December 07 week 48 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag / Sinterklaasfeest, kinderen s middags vrij Studiemiddag team / /7 Ditte Thiele jarig (za) Kerstviering 0 met leerlingenwerk Oud papier Kinderen s middags vrij 3/4 5 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie /3 Meester Herman jarig (zo)

18 Januari 08 week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie 6/ / Sander Bos jarig 8 9 0/ Dani Platenkamp jarig (za) 4 Nascholing onderbouwgroep vrij 3 Esmee Kiers jarig 4 Oud papier 5 6 / 5 3 3/4

19 Februari 08 week 5 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 3 3/4 6 Mathilde Eisses jarig / 7 3 Tienminutengesprekken 4 Rapport mee 5 6 7/ Koffieochtend Oud papier 3 4/5 9 Voorjaarsvakantie 6 Voorjaarsvakantie Juf Jeannet jarig Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie 3/4

20 Maart 08 week 9 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 6 3/ / Open dag /8 9 0 Ledenraadvergadering Oud papier 3 4/5 3 6 Paasviering kinderen 3.00 uur vrij Goede vrijdag e Paasdag (zo) 3/

21 April 08 week 4 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag e Paasdag / Juf Tineke jarig Schoolvoetbaltoernooi 3 4/5 6 6 Cito eindtoets 7 Cito eindtoets 8 Cito eindtoets 9 Koningspelen 0 / Oud papier 6 Koningsdag / 8 Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie 3 Meivakantie 4 5/6

22 Mei 08 week 8 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 3 4 Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Meivakantie Bevrijdingsdag 5/ Hemelvaartsdag 0 Pim van der Meulen jarig, Vrije dag Moederdag (zo) /3 0 4 Elnathan Vos jarig 5 Koffiemorgen /0 e Pinksterdag (zo) e Pinksterdag 3 Oud papier 4 5 6/ Praktisch verkeersexamen te Sleen 3 /3

23 Juni 08 week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 3 / /0 4 Ledenraadvergadering Vaderdag (zo) 6/7 5 Vrije dag 8 Vrije dag 9 0 Oud papier 3/ Kamp schoolreis Kamp / Ryan Kootstra jarig (zo)

24 Juli 08 week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag Juf Hieke jarig 7/8 Tienminutengesprek 9 0 Rapport mee Meester- en juffendag 3 met leerlingenwerk 4/5 Rosalie Zwiers jarig 6 7 Afscheid groep s Middags vrij 0 / Menno Moes jarig, Feline Zwiers jarig (zo) Zomervakantie t/m 3 augustus Kenan Vos jarig Oud papier 6 / /5

25 Augustus 08 week 3 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag 3 3 4/ / / / /

Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen

Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen 0 0 Activiteitenkalender De school: een veilige plek om te leren en te spelen CBS De Slagkrooie Ringstraat, 788 BW Schoonoord Postbus 9 788 ZG Schoonoord T 059-8 E info@cbsdeslagkrooie.nl I www.cbsdeslagkrooie.nl

Nadere informatie

Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen

Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen 06 07 Activiteitenkalender De school: een veilige plek om te leren en te spelen CBS De Slagkrooie Ringstraat, 7848 BW Schoonoord Postbus 9, 7848 ZG Schoonoord T 059-8 4 E info@cbsdeslagkrooie.nl I www.cbsdeslagkrooie.nl

Nadere informatie

Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen

Activiteitenkalender. De school: een veilige plek om te leren en te spelen 07 08 Activiteitenkalender De school: een veilige plek om te leren en te spelen CBS De Slagkrooie Ringstraat, 7848 BW Schoonoord Postbus 9, 7848 ZG Schoonoord T 059-38 4 E info@cbsdeslagkrooie.nl I www.cbsdeslagkrooie.nl

Nadere informatie

De school: een veilige plek om te leren en te spelen. Activiteitenkalender

De school: een veilige plek om te leren en te spelen. Activiteitenkalender De school: een veilige plek om te leren en te spelen Activiteitenkalender 2018-2019 Welkom CBS De Slagkrooie Ringstraat 22 7848 BW Schoonoord Postbus 29 7848 ZG Schoonoord 0591-38 24 12 info@cbsdeslagkrooie.nl

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2017 2018 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2016 2017 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein CBS De Fontein cbsdefonteindwingeloo.nl

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein CBS De Fontein cbsdefonteindwingeloo.nl info & activiteiten 2018-2019 INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein Kinderopvang en Buitenschoolse opvang Leerplicht Medezeggenschapsraad Schoolcommissie Team Verlof Absentie School- en gymtijden

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op De Akker CBS De Akker deakkerpesse.nl

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op De Akker CBS De Akker deakkerpesse.nl info & activiteiten 2018-2019 INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Akker Akker App Verlofaanvraag Medezeggenschapsraad Activiteitencommissie Groepsindeling Team Leerplicht Ziek melden School- en gymtijden

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

kalender schooljaar

kalender schooljaar kalender schooljaar 204-20 Aan de ouders en/of verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 204-20. In de jaarkalender vindt u per maand de activiteiten, vakanties en

Nadere informatie

GELOOF in goed onderwijs. Activiteitenkalender

GELOOF in goed onderwijs. Activiteitenkalender GELOOF in goed onderwijs Activiteitenkalender 2018-2019 Welkom CBS De Schutse Paardelandsdrift 9 7854 PR Aalden 0591-37 18 98 info@cbsdeschutse.nl directie@cbsdeschutse.nl www.cbsdeschutse.nl Aanmelden/inschrijven

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Kalender 2017-2018 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2017-2018. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 204-205 Kalender 204-205 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 204-205. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender 07 08 Activiteitenkalender CBS Paul Kruger Van Heutszsingel 9, 774 ER Coevorden T 054-5 6 8 E info@paulkrugerschool.nl I www.paulkrugerschool.nl Welkom Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwe

Nadere informatie

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I:

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I: 2018 2019 Rotondaschool Hondsroos 2 4007 TJ Tiel T: 0344 63 28 39 E: directie@rotondaschool.nl I: Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 week 35

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Een goede basis...!

Activiteitenkalender. Een goede basis...! 07 08 Activiteitenkalender Een goede basis...! CBS Dr. Picardt Van Pallandtlaan 7-9, 774 WJ Coevorden T 054-5 48 E info@drpicardt.nl I www.drpicardt.nl Welkom Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de

Nadere informatie

Cornelis Musiusschool

Cornelis Musiusschool De school met P I T Schoolkalender 2015-2016 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 cornelismusius@laurentiusstichting.nl Peutercentrum Het Muizenhuis Prins

Nadere informatie

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER CBS DE WEGWIJZER www.cbsdewegwijzer.com JAARKALENDER 2016-2017 CBS de Wegwijzer augustus 2016 Welkom in het nieuwe schooljaar! We wensen jullie een fijn jaar op CBS de Wegwijzer. Voor u ligt de schoolkalender

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

Schooljaar. Activiteiten. kalender

Schooljaar. Activiteiten. kalender Schooljaar 2017 2018 Activiteiten kalender CB de Zwaluw Zandpolstraat 9 7764 AK Zandpol Tel 0591-552 655 zwaluw@viviani.nl www.cbdezwaluw.nl Beste ouders en verzorgers Voor u ligt de activiteitenkalender

Nadere informatie

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender Obs. Twa yn Ien,, 8539 XS Echtenerbrug. Tel. 0514-541572. Mail:. Internet: obstwaynien.nl Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids De Gerardusschool Praktische schoolgids 2015-2016 Actualiteit van de School Website: www.gerardusschool.nl Facebook: www.facebook.com/degerardus Twitter: https://twitter.com/gerardusschool augustus 2015

Nadere informatie

Activiteitenkalender

Activiteitenkalender 06 07 Activiteitenkalender CBS Paul Kruger Van Heutszsingel 9, 774 ER Coevorden T 054-5 6 8 E info@paulkrugerschool.nl I www.paulkrugerschool.nl Welkom Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwe

Nadere informatie

schoolkalender

schoolkalender schoolkalender 2018-2019 Aan de ouder(s)/ verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van EBS de Fontein voor het schooljaar 2018-2019. Op de kalender hebben we zoveel mogelijk data

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Activiteitenkalender. GELOOF in goed onderwijs

Activiteitenkalender. GELOOF in goed onderwijs 07 08 Activiteitenkalender GELOOF in goed onderwijs CBS De Schutse Paardelandsdrift 9, 7854 PR Aalden T 059-37 8 98 E info@cbsdeschutse.nl directie@cbsdeschutse.nl I www.cbsdeschutse.nl Welkom Beste ouders

Nadere informatie

Stella Nova kalender

Stella Nova kalender Stella Nova kalender 2016-2017 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Een goede basis...!

Activiteitenkalender. Een goede basis...! 06 07 Activiteitenkalender Een goede basis...! CBS Dr. Picardt Van Pallandtlaan 7-9, 774 WJ Coevorden T 054-5 48 E info@drpicardt.nl I www.drpicardt.nl Welkom Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de

Nadere informatie

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind.

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind. Jaarkalender 2017-2018 Samen een mooie toekomst voor elk kind. Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Kinderen vrij, leerkrachten

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

schoolkalender

schoolkalender E.B.S. De Fontein Anjerstraat 0 LE Hoogeveen 0 0 schoolkalender www.ebs-defontein.nl info@ebs-defontein.nl - Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van EBS De Fontein

Nadere informatie

2018 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakingsgesprekken. groep 1 t/m 8. ( uur) ( uur) start kinderboekenweek

2018 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakingsgesprekken. groep 1 t/m 8. ( uur) ( uur) start kinderboekenweek Kalender 2018-2019 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag nieuwsbrief 2018 augustus 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Brabantse dag Vrij 28 Eerste schooldag Luizencontrole 29 30 31 35

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

INFORMATIEKALENDER CBS t GROEIPUNT

INFORMATIEKALENDER CBS t GROEIPUNT INFORMATIEKALENDER 2018-2019 CBS t GROEIPUNT CBS t Groeipunt Locatie Kennedy: Julianastraat 23, 7681 AL Vroomshoop, 0546-641473 Locatie de Linde: Linderveld 4a, 7681 RA Vroomshoop, 0546-644053 E-mail:

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind.

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind. Jaarkalender - Samen een mooie toekomst voor elk kind. Augustus Schoolgids & Jaarkalender / 0 Zomervakantie Eerste schooldag Luizencontrole Studiedag, alle kinderen vrij September Schoolgids & Jaarkalender

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER KINDCENTRUM DE WEGWIJZER www.cbsdewegwijzer.com JAARKALENDER 2018-2019 Kindcentrum De Wegwijzer Augustus 2018 Welkom in het nieuwe schooljaar! We wensen jullie een fijn jaar op Kindcentrum De Wegwijzer.

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018 Tamarschool

Jaarkalender 2017/2018 Tamarschool Jaarkalender 2017/2018 Tamarschool Samenknap Augustus 2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Jaarkalender Rijp voor de toekomst

Jaarkalender Rijp voor de toekomst Jaarkalender 2015-2016 Rijp voor de toekomst Augustus 2015 vakantie t/m 30 augustus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 31 32 3 4 5 6 7 8 9 Zomervakantie 10 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Inleiding. Beste lezer,

Inleiding. Beste lezer, Schoolgids Penta College deel A 2017/2018 Inhoudsopgave Inleiding 3 Foto s 4 Gymnastiek 4 Informatie aan gescheiden ouders 4 Medezeggenschapsraad (MR) 4 Ouderbijdrage 5 Oudercontacten/ouderavonden 5 Periodieke

Nadere informatie

Kalender Locatie Fontein Fonteinstraat CX Leeuwarden Tel

Kalender Locatie Fontein Fonteinstraat CX Leeuwarden Tel Kalender 2018-2019 Info@pcbowilhelminaschool.nl september 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Identiteit. De Koningin Wilhelminaschool profileert zich als een moderne christelijke

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2017-2018 // // SEPTEMBER 2017 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 Eerste schooldag controle kriebelmoeders 9.00 uur openingsviering kerk Geerdijk 11 12 13 14 15 16 17 ochtend: groep 8 afname

Nadere informatie

DE PIPEGAAL. Hearewei 1, 8711 GC Postbus AA Workum

DE PIPEGAAL. Hearewei 1, 8711 GC Postbus AA Workum INFO 2016-2017 DE PIPEGAAL In deze brochure vindt u de belangrijkste informatie over basisschool De Pipegaal in Workum, een school van Stichting samenwerkingsbestuur voor primair onderwijs Gearhing. Als

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 2015-2016 OBS t Hunnighouwersgat Midsland Zuid Midslandweg 19a 8891GH Midsland 0562-448568 Schooltijden Groep 1 tot en met 4 Maandag, dinsdag en donderdag van 8.25-11.45 en van 13.15-15.30

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

Wij laten ieder kind schitteren!

Wij laten ieder kind schitteren! 2018 2019 CBS De Morgenster Orion 16B 7904 LG Hoogeveen Tel.: 0528-231110 demorgenster@pricoh.nl Wij laten ieder kind schitteren! Informatie kalender INLEIDING Dit is de informatiekalender voor het schooljaar

Nadere informatie

kennismakingsgesprekkegesprekken. officiële opening schoolplein & groep 1 t/m 8. kennismakings augustus

kennismakingsgesprekkegesprekken. officiële opening schoolplein & groep 1 t/m 8. kennismakings augustus Kalender 2016-2017 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 eerste schooldag nieuwsbrief 4 5 6 7 8 9 10 kennismakingsgesprekkegesprekken kennismakings-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Einde schooljaar

NIEUWSBRIEF Einde schooljaar NIEUWSBRIEF Einde schooljaar Beste ouder(s), Met deze nieuwsbrief informeren wij u over het schooljaar 2017-2018. U zult begrijpen dat een nieuw schooljaar veel voorbereiding vraagt en dat we soms pas

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Broekenweg RN Bantega De Roede SX Echtenerbrug

Broekenweg RN Bantega De Roede SX Echtenerbrug Menso Poppiusstraat 46 8536 VA Oosterzee 0514-541242 Broekenweg 14 8538 RN Bantega 0514-551395 wynbrekker@gearhing.net reinbogebantega@gearhing.net De Roede 49 8539 SX Echtenerbrug 0514-541572 twaynien@gearhing.net

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER CBS DE WEGWIJZER www.cbsdewegwijzer.com JAARKALENDER 2017-2018 CBS de Wegwijzer Augustus 2017 Welkom in het nieuwe schooljaar! We wensen jullie een fijn jaar op CBS de Wegwijzer. Voor u ligt de schoolkalender

Nadere informatie

s e p t e m b e r 2 017

s e p t e m b e r 2 017 Kalender 2017-2018 s e p t e m b e r 2 017 1 Zomervakantie 2 3 4 Weer naar school, Start Gouden weken 5 6 7 8 Luizencontrole 9 10 11 12 13 14 15 Afsluiting Gouden weken 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

KALENDER Kreilerstraat JB Hindeloopen

KALENDER Kreilerstraat JB Hindeloopen KALENDER 14-15 Kreilerstraat 20 WEEK 31 1 2 4 WEEK 32 5 6 7 8 9 3 11 WEEK 33 12 13 14 15 16 10 18 WEEK 34 19 20 21 22 23 17 Weer naar school Start gouden weken 25 WEEK 35 26 27 28 29 30 24 AUGUSTUS Informatie

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 1 2 3 4 Zomervakantie 35 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Luizencontrole 36 12 13 14 15 16 17 18 Teamvergadering Dag van de leidster (Potje Knor) 40 jarig jubileum

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom 2018 augustus 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Welkom Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 01 02 Informatieavond 2018 september 27 28 29

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zat/zon

week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zat/zon 31 1 2 3 4 5 6&7 zomer vakantie 32 8 9 10 11 12 13&14 zomer vakantie 33 15 16 17 18 19 20&21 zomer vakantie 34 22 23 24 25 26 27&28 zomer vakantie 35 29 30 31 Vliegercafé 1e schooldag 2016-2017 1-2-3-4-5a

Nadere informatie

cbs De Fontein: dé plek om je te ontwikkelen Activiteitenkalender

cbs De Fontein: dé plek om je te ontwikkelen Activiteitenkalender cbs De Fontein: dé plek om je te ontwikkelen Activiteitenkalender 2018-2019 Welkom CBS De Fontein Westrupstraat 10 7841 AZ Sleen 0591-36 19 10 bgg.: 06-15 15 81 86 info@fonteinsleen.nl www.fonteinsleen.nl

Nadere informatie

11664 Kalender

11664 Kalender Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 M A D I W O D O V R Z A Z O 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 16 17 18 19 20 21 O B S I T B Y N T 22 Vakantie 23 24 25 26 27 28 Molepaed

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Mijndert biedt maximale mogelijkheden

Activiteitenkalender. Mijndert biedt maximale mogelijkheden 06 07 Activiteitenkalender Mijndert biedt maximale mogelijkheden CBS Mijndert v.d. Thijnen Jan van Scorelstraat, 774 XM Coevorden T 054-5 8 E info@mvdthijnenschool.nl I www.mvdthijnenschool.nl Welkom Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Augustus Ma Di Wo Do Vr Za Zo. Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Augustus Ma Di Wo Do Vr Za Zo. Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

Augustus Ouderkalender MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Augustus Ouderkalender MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Augustus 2018 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 juf Shalinie jarig 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 01 02 03 04 Notitie: September 2018 27 28 29 30 31 01 02 03 04 05 06

Nadere informatie

Kalender Locatie Fontein Fonteinstraat CX Leeuwarden Tel

Kalender Locatie Fontein Fonteinstraat CX Leeuwarden Tel Kalender 2017-2018 Locatie Fontein Info@pcbowilhelminaschool.nl september 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Identiteit. De Koningin Wilhelminaschool profileert zich als

Nadere informatie