Openbaar. Uitkleurset. Technische specificaties: Datum: zender (230 Volt) en ontvanger (batterij) Voeding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbaar. Uitkleurset. Technische specificaties: Datum: zender (230 Volt) en ontvanger (batterij) Voeding"

Transcriptie

1 Uitkleurset Technische specificaties: Datum: Fabricaat Type Model Toepassing Gebruiksduur Voeding Behuizing Kalibratie Muco FPN-50-(12)-C FPN-50-(12)-C uitkleuren van kabels Onbeperkt zender (230 Volt) en ontvanger (batterij) Geïsoleerd Jaarlijks Functie en toepassing: Uitkleuren van de juiste kabels (aders). Extra leverbaar: Meerdere type leverbaar met en zonder interne/externe 12 Volt voeding. Tangen leverbaar in twee type 50mm en 100mm. - FP-50 (100)-A-12 - FP-50 (100)-12 - FP-50 (100)-A-12-C - FP-50 (100)-12-C A > staat voor accu en de C > voor connector Losse detector FPN-DET-N in tasje met snoeren set, 1.039,--. Opmerking: Set bestaat uit twee zenders en één ontvanger. Bij bestelling van 100 mm tangen hebben we twee extra (tangen)sets, dus 4 koffers en een uitleesset. Prijs 3 x 100 mm tangen compleet in koffer 1.895,--, zonder koffer 1.290,--. Prijs 3 x 50 mm tangen zonder koffer 1.050,--. Werking: Zie gebruiksaanwijzing. Bijzonderheden: Advies de set te bestellen compleet met 50 mm tangen en eventueel één set 100 mm tangen als reserve voor algemeen gebruik, denk hierbij aan een connector (C) aansluiting. Kalibratie: Jaarlijks. Dit document is door Enexis aangeduid met vertrouwelijkheidsniveau ""

2 Gebruiksaanwijzing : FP-DET FP-30 FP-30-A FP-50 FP-50-A Dit document is door Enexis aangeduid met vertrouwelijkheidsniveau ""

3 INHOUDSOPGAVE Gebruiksaanwijzing Kabeleinde uitkleuring... blad: 1 Gebruiksaanwijzing Kabelknooppunt uitkleuring... blad: 2 Test mogelijkheden & onderhoud... blad: 3 Het gebruik van de Accu... blad: 4 Korte beschrijving van werking Fase Uitkleur Systeem... blad: 5 DOC-SET-NEW-2.P65 Belangrijk veiligheidsvoorschrift voor het werken met dit meetapparaat. Tref voorbereidingen conform de plaatselijke veiligheidsvoorschriften en de voorschriften ten aanzien van het voorkomen van ongevallen. Aan de samenstelling van deze uitgave is door Muco de uiterste zorg besteed. Voor eventuele onjuistheden kan Muco geen aansprakelijkheid aanvaarden. Wijzigingen in uitvoering van de unit's zijn voorbehouden. Dit document is door Enexis aangeduid met vertrouwelijkheidsniveau ""

4 Meetmethode. 1) Kabeleinde uitkleuring. GEBRUIKSAANWIJZING : Blad: 1 Kabel A ( RD ) ( GL ) ( BW ) Kv DOC-SET-NEW-3.P65 kabel RD GL ~ BW injektor R G B detektor Scherm van de kabel Tek: 1 Werkvolgorde: ( zie tek:1) 1) Maak de te meten kabel spanningsloos. 2) Ontkoppel de te meten kabel van het NET en beveilig deze tegen weder inschakelen. 3) Aard de kabel met het kortsluitvaste aardgarnituur. 4) Sluit de fasekleur injektor d.m.v. de drie stroomtangen aan op het aardgarnituur. 5) Zet de fasekleur injektor aan, de drie groene led's lichten op. 6) Sluit de aarddraad van de detektor aan het scherm van de kabel. 7) Meet nu met de probe de drie aders, terwijl de "ON" knop wordt ingedrukt. Dit document is door Enexis aangeduid met vertrouwelijkheidsniveau ""

5 Meetmethode. GEBRUIKSAANWIJZING : Blad: 2 2) Kabelknooppunt uitkleuring. Kabel A Kabel B ( RD ) ( GL ) ( BW ) enz, Kv DOC-SET-NEW-4.P65 kabel RD GL ~ BW injektor 1 detektor R G B RD GL ~ BW injektor 2 Scherm van de kabel Tek: 2 Werkvolgorde: ( zie tek:2) 1) Maak de te meten kabels spanningsloos. 2) Ontkoppel de te meten kabels van het NET en beveilig deze tegen weder inschakelen. 3) Aard de kabels beide met het kortsluitvaste aardgarnituur. 4) Sluit de fasekleur injektors d.m.v. de drie stroomtangen aan op beide aardgarnituren. 5) Zet de fasekleur injektors aan, de drie groene led's lichten bij beide injektors op. 6) Sluit de aarddraad van de detektor aan het scherm van de kabel. 7) Meet nu met de probe de drie aders van beide kabels, terwijl de "ON" knop wordt ingedrukt. Dit document is door Enexis aangeduid met vertrouwelijkheidsniveau ""

6 Wij a GEBRUIKSAANWIJZING : Test mogelijkheden & onderhoud. Blad: 3 Testmogelijkheden. FP-DET FP-30 FP-50 Detektor: De faseuitkleur detektor heeft een lamptest, "LT" ten behoeve van controle display lampjes. Beide typen detektor oud en nieuwe zijn voorzien van een batterijcontrole "BAT". Als deze rode led gaat knipperen wil dit zeggen dat de inwendige Duracell batterijen nagenoeg leeg zijn, de detektor mag dan niet meer worden gebruikt! Als men op "on" drukt en alle drie de lampjes lichten op zonder dat de detektor is aangesloten op het te meten net, wil dit zeggen dat er een grote onbalans is tussen de twee 9V Duracell batterijen, de detektor mag dan niet meer worden gebruikt. Dit geldt voor type FP-DET (oude model). Vervang beide batterijen! DOC-SET-NEW-5.P65 Injektor: Onderhoud injektor. De faseuitkleur injektor kan worden getest door middel van de detektor aarde en de probe door te verbinden, waarna men stuk voor stuk een stroomtang van de injektor op deze lus aansluit. Bij het aktiveren van de detektor zullen de desbetreffende lampjes oplichten. De drie groene leds branden als teken dat de stroomtang draden naar de injektor heel zijn, en dat de voedingspanning op de injektor aanwezig is. Bij het uitvallen van deze leds moet de injektor ter reperatie worden aangeboden. Stroomtangen: Behuizing: Opslag: Voor de goede werking van de injektor is het raadzaam om voor gebruik het lamellenpakket van elke stroomtang te controleren op vuil en zand, en indien aanwezig dit te verwijderen. Controleer de behuizing en de rubber afdichtingsring op vuil en zand, verwijder dit zonodig. Let op, bij het sluiten van de koffer, dat er geen kabels van de stroomtangen beklemt raken tussen de deksel en de onderbak. Wanneer het apparaat voor langere tijd wordt opgeslagen is het raadzaam deze eerst in een droge ruimte te plaatsen, zodat het eventuele vocht kan verdampen, voordat de deksel gesloten wordt. Onderhoud detektor. Opslag: Wanneer de detektor voor langere tijd wordt opgeslagen is het raadzaam de Duracell batterijen te verwijderen. Dit document is door Enexis aangeduid met vertrouwelijkheidsniveau ""

7 GEBRUIKSAANWIJZING : Het gebruik van de accu. Blad: 4 Stand-by bedrijf. FP-30-A FP-50-A Indien het gewenst is om bij 230 V netuitval automatisch over te schakelen op de ingebouwde accu, ga dan als volgt te werk: 1e 2e 3e Sluit de injektor unit aan op het 230V net. Druk de rode accu schakelaar in. Druk de zwarte schakelaar uit, de groene led gaat nu branden. Accu bedrijf. Indien de injektor uit de ingebouwde accu wordt gevoed dan zal de gebruiksduur als volgt zijn: 20 Km, max 7 uur en tot 10 Km, max 9 uur. [ mode-2 ] DOC-SET-NEW-6.P65 De modulatie van de drie injektie freqenties is voor ongeveer 7 uur konstant aanwezig, na deze 7 uur zal de modulatie om de 1 sec aanwezig zijn wat op de detektor resulteert in het 1 sec aan en 1 sec uit zijn van een detektie lampje. Na ongeveer 9 uur zal de injector zich automatisch in de accuspaarstand zetten. In deze stand zal er geen modulatie meer zijn, zodat de injektor niet meer te gebruiken is. Het is verder raadzaam om de injektor binnen 1 uur na dit punt uit te schakelen, om diep ontlading van de accu te voorkomen. Diepontlading verkort de levensduur van de accu!! probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen. Het laden van de accu. Na gebruik van de ingebouwde accu is het raadzaam om deze weer te laden, zodat de injektor bedrijfsklaar blijft en de levensduur van de accu het langst is. Ga als volgt te werk: 1e 2e 3e Sluit de injektie unit aan op het 230V net. Druk de rode accu schakelaar in. Druk de zwarte schakelaar in, de rode led gaat nu branden als teken dat de accu wordt geladen. Als de accu voor 90% is geladen zal de rode led in een rustig tempo aan en uit gaan, als de accu voor 100% is geladen zal de rode led nog maar zeer kort branden. Overladen van de accu is niet mogelijk, de lader schakelt automatisch over op druppellading. Onderhoud van de accu. Om een lange levensduur van de accu te verkrijgen is het raadzaam om de accu voor 100% geladen te houden. [ levensduur accu max 3 jaar, hierna de unit ter service aanbieden ] Diepontlading of het wegzetten van de injector met nagenoeg lege accu zal de levensduur bekorten. Dit document is door Enexis aangeduid met vertrouwelijkheidsniveau ""

8 Korte beschrijving van werking Fase Uitkleur Systeem. Blad: 5 De werking is gebaseerd op het transformator principe. De primaire spoel wordt gevormd door de stroomtang, de secundaire spoel door het aardgarnituur de aders en scherm van de kabel. Door de detektor via zijn probeset tussen deze secundaire spoel te plaatsen, ontstaan er twee spoelen die inductief in elkaar grijpen. ( zie tekening ) DOC-SET-NEW-8.P65 Stoomtang van injektor Injektor Aardgarnituur Kabel ader Detektor Scherm Door nu op één van de stroomtangen een frequentie van 1000 Hz te zetten, zal er in de spoel van de stroomtang een veld ontstaan. ( pri. spoel ) Dit veld zal inductief op de sec. spoel worden geinjecteerd en door de detektor worden herkend als de "1000 Hz" ader. Voor de andere twee kringen geldt het zelfde, door 2000 en 4000 Hz voor deze kringen te kiezen zal er een goede kanaalscheiding en detektie ontstaan. Dit document is door Enexis aangeduid met vertrouwelijkheidsniveau ""

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

Installatie handleiding Emergency Battery System.

Installatie handleiding Emergency Battery System. Installatie handleiding Emergency Battery System. 391796 EBS Compact 1000/3 (3 phase) 1 391800.00 Dit is een beknopte installatiehandleiding, voor een complete handleiding zie www.famostar.nl INSTALLATIE

Nadere informatie

Installatie handleiding Emergency Battery System.

Installatie handleiding Emergency Battery System. Installatie handleiding Emergency Battery System. 391795 EBS Compact 480/3 (3 phase) 1 391799.03 Dit is een beknopte installatiehandleiding, voor een complete handleiding zie www.famostar.nl INSTALLATIE

Nadere informatie

INSTALLATIE INSTRUCTIES Alleen geschikt als permanente installatie, onderdelen genoemd in de handleiding kunnen niet buiten gemonteerd worden.

INSTALLATIE INSTRUCTIES Alleen geschikt als permanente installatie, onderdelen genoemd in de handleiding kunnen niet buiten gemonteerd worden. NETVOEDINGEN AC-1200 1200.190813 1201EL, 1202EL, 1203EXL, 1205EXL ALGEMENE INFORMATIE Deze netvoedingen zijn alleen bedoeld voor installatie door gekwalificeerde installateurs. Er zijn geen door de gebruiker

Nadere informatie

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer aan de lader zet (binnen enkele uren). 2. Laat de accu nooit

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Multimeter PCE- DC 1

GEBRUIKSAANWIJZING Multimeter PCE- DC 1 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Multimeter PCE- DC 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt.

Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING. Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. Lithium Jumpstarter en DC power source GEBRUIKSAANWIJZING Lees goed de gebruiksaanwijzing voordat u het product gebruikt. WAARSCHUWING Laad de Jump Starter niet op op gevaarlijke plaatsen, zoals in de

Nadere informatie

Uitschakelen in noodgevallen Doe de touch-key kort in de opening op het bedieningspaneel. Het alarm zal uitgaan.

Uitschakelen in noodgevallen Doe de touch-key kort in de opening op het bedieningspaneel. Het alarm zal uitgaan. Basis handeling Het systeem inschakelen Kort op de grote (in-/uitschakelen) knop drukken. Alarm klinkt eenmaal kort. Voortentlamp gaat 30 seconden aan. Het duurt 15 seconden voordat het alarm op beweging

Nadere informatie

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING

ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING ALCT 6/24-2 GEBRUIKSAANWIJZING [1] b c g d f e a [2] 0,5 1 2 NL Gebruiksaanwijzing ALCT 6/24-2 VOORWOORD Geachte klant, Dank u voor de aanschaf van de ANSM ANN lader ALC T 6-24/2. Deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

BRAUN 360. Gebruiksaanwijzing

BRAUN 360. Gebruiksaanwijzing BRAUN 360 Gebruiksaanwijzing 370 360 Series 3 on off low replace 16 m onths 370 Type 5774 Type 5779 Braun Infolines Deutsch 6 English 10 Français 14 Español 19 Português 24 Italiano 29 Nederlands 33 Dansk

Nadere informatie

Elektrische fiets. Handleiding

Elektrische fiets. Handleiding Elektrische fiets Handleiding 6-7-2009 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...1 Display:...2 Openen van de Accubehuizing...3 Hoe de accu wordt opgeladen...3 U kunt de accu als volgt opladen:...3 Onderhoud van

Nadere informatie

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr

ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr ROAM Special Cycles B.V. Haarstraat 19b 5324 AM Ammerzoden Tel.nr. 073-5997042 Accu en oplader instructies: 1. Als u de accu helemaal leeg hebt gereden, zorg er dan voor dat u uw accu kort hierna weer

Nadere informatie

KABELTESTER en DIGITALE MULTIMETER. Turbotech TT1015

KABELTESTER en DIGITALE MULTIMETER. Turbotech TT1015 KABELTESTER en DIGITALE MULTIMETER Turbotech TT1015 CABLE TESTER CABLE IDENTIFIER Vcheck CABLE TESTER CABLE IDENTIFIER OP ON - 2 - INHOUDSTAFEL 1. ALGEMENE TOEPASSINGEN------------------------------------3

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Wolff Vochtmeter V1-D4 #071053

GEBRUIKSAANWIJZING Wolff Vochtmeter V1-D4 #071053 GEBRUIKSAANWIJZING Wolff Vochtmeter V1-D4 #071053 1. Productomschrijving: De Wolff V1-D4 vochtmeter is een niet-destructieve vochtmeter voor het meten van diverse ondergronden zoals beton, dekvloeren,

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Universele tv-protector set TVP-102. Voorkom spontane brand en bespaar energie. Plaatsen en aansluiten. Toepassingen.

GEBRUIKSAANWIJZING. Universele tv-protector set TVP-102. Voorkom spontane brand en bespaar energie. Plaatsen en aansluiten. Toepassingen. GEBRUIKSAANWIJZING Universele tv-protector set TVP-102 INHOUD: Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4 Blz. 5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Blz. 9 Inleiding. Voorkom spontane brand en bespaar energie. Plaatsen en aansluiten. Toepassingen.

Nadere informatie

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit

STAKA. Handleiding elektrische bediening. Dakluiken Flachdachausstiege Roof access hatches Trappes de toit STAKA Handleiding elektrische bediening Algemeen Deze handleiding geeft u de juiste instructies voor een correcte aansluiting en een goede bediening van de elektrische bedieningsset van Staka. De installatie

Nadere informatie

DVM830L -- Digitale Mini Multimeter

DVM830L -- Digitale Mini Multimeter 1. Beschrijving -- Digitale Mini Multimeter De is een compacte multimeter met een 3 ½ digit LCD. Met dit apparaat kunt u AC en DC spanning, DC stroom, weerstanden, diodes en transistors meten. Het apparaat

Nadere informatie

Checklist ten behoeve van installatie BoxStream systemen v01

Checklist ten behoeve van installatie BoxStream systemen v01 Checklist ten behoeve van installatie BoxStream systemen v01 BoxStream + De BoxStream+ herkent u aan de 5-standen hoofdbediening. In de ventilatorunit ziet u een 3 aderige kabel lopen die in verbinding

Nadere informatie

Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109

Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109 Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109 Aantal druktoetsen: 4 stuks met de volgende functies: On/off toets voor in- en uitschakelen, toets 1 laagste vermogen, 2 midden stand, 3 max.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Inductie Lader

Gebruikershandleiding. Inductie Lader Gebruikershandleiding Inductie Lader INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE... 3 WAARSCHUWINGEN... 3 FUNCTIES... 3 SPECIFICATIES... 4 INHOUD VAN DE VERPAKKING / ACCESSOIRES... 4 PRODUCTOVERZICHT... 4 HOE DE INDUCTIE

Nadere informatie

Buispomp pomp T250 Handleiding

Buispomp pomp T250 Handleiding Buispomp pomp T250 Handleiding Versie November 2013 Bom Aqua B.V. Tel. 078-6150402 Oosteind 47 Email: info@bom-aqua.nl 3356 AB website: www.bom-aqua.nl Papendrecht Capaciteiten Pomp Opvoerhoogte van 0-150

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

VI-D4 Beton Vochtmeter

VI-D4 Beton Vochtmeter VI-D4 Beton Vochtmeter PRODUCTBESCHRIJVING De Caisson VI-D4 vochtmeter is een niet-destructieve vochtmeter voor het meten van diverse ondergronden zoals beton, dekvloeren, gips etc. Door middel van het

Nadere informatie

Handleiding. ReSound oplader 60 en 80

Handleiding. ReSound oplader 60 en 80 Handleiding ReSound oplader 60 en 80 Gefeliciteerd met de aankoop van de nieuwe ReSound oplader voor uw hoortoestel. Deze handleiding helpt u om te gaan met de oplader. Wij hopen dat u er veel plezier

Nadere informatie

Binnenontvanger verlichting RTS - opbouw. Installatiehandleiding

Binnenontvanger verlichting RTS - opbouw. Installatiehandleiding Binnenontvanger verlichting RTS - opbouw Installatiehandleiding - 2 - Binnenontvanger verlichting RTS - opbouw Inhoudsopgave Pagina Samenstelling 4 Veiligheid 5 Montage 5 Benodigd gereedschap 5 Aanbevolen

Nadere informatie

Checklist ten behoeve van installatie BoxStream systemen v03

Checklist ten behoeve van installatie BoxStream systemen v03 Checklist ten behoeve van installatie BoxStream systemen v03 BoxStream+ De BoxStream+ herkent u aan de 5-knops hoofdbediening. In de woonhuisventilator ziet u een 3-aderige kabel lopen die in verbinding

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING MODULE RTS VOOR O.A. VERLICHTING

MONTAGEHANDLEIDING MODULE RTS VOOR O.A. VERLICHTING R R MONTAGEHANDLEIDING MODULE RTS VOOR O.A. VERLICHTING Belangrijk: Module RTS voor o.a. verlichting SOMFY afstandsbedieningen zijn ontwikkeld voor het vergroten van het bedieningsgemak in de woonomgeving.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Portable Oplaadbare LED Lamp PRL-70

GEBRUIKSAANWIJZING. Portable Oplaadbare LED Lamp PRL-70 GEBRUIKSAANWIJZING Portable Oplaadbare LED Lamp PRL-70 INTRODUCTIE De Alecto PRL-70 is een Portable Oplaadbare LED Lamp. De regenwaterbestendige LED lamp (IPX3) kunt u vrijelijk plaatsen zoals bijvoorbeeld

Nadere informatie

FOREST MULTI WANDSCHAKELAAR LED - 5201001480

FOREST MULTI WANDSCHAKELAAR LED - 5201001480 1 - FOREST MULTI WANDSCHAKELAAR LED - 5201001480 TECHNISCHE SPECIFICATIE: 12V batterij type 27A batterij levensduur < 3 jaar frequentie 433.92MHz zendvermogen max. 10mW zendbereik max. 30mtr werk temperatuur

Nadere informatie

MINI INBOUW SCHAKELAAR

MINI INBOUW SCHAKELAAR START-LINE AWS-3500S GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70230 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen MINI INBOUW SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies. Bij

Nadere informatie

HANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER

HANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER HANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER BEHEERMAATSCHAPPIJ CO VAN HOOF B.V. IMPORT EXPORT DE HEKAUTOMAATSPECIALIST NEDERLAND BELGIË Valkenswaardseweg 46A Heikant 15 5595 XB LEENDE 3930 Achel tel. 0031 40 2233890

Nadere informatie

RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING

RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING RECORDING PEN GEBRUIKSAANWIJZING 1. Bedieningsknop 2. Camera 3. Microfoon 4. Reset schakelaar 5. Statusindicator 6. Balpen 7. Wisselen van Foto A naar Video V 8. USB Dit is de eerste balpen voorzien van

Nadere informatie

P1G2. Handleiding. firmware datum auteur Aanpassing

P1G2. Handleiding. firmware datum auteur Aanpassing P1G2 Handleiding firmware datum auteur Aanpassing versie 1.0 5-3-2014 Mike vd Hulst Eerste versie 1.05 2-6-2014 Mike vd Hulst Aangepaste firmware 2.0 1-10-2014 Mike vd Hulst Objecten toegevoegd volgens

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Hooiland pomp, Handleiding

Hooiland pomp, Handleiding Hooiland pomp, Handleiding Versie Maart 2012 Bom Aqua B.V. tel 078 6150402/ 06 120 945 36 Oosteind 47 Email info@bom-aqua.nl 3356 AB website: www.bom-aqua.nl Papendrecht Capaciteiten Opvoerhoogte van 20-75

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Portable studio flitser voor binnen en buiten

Gebruiksaanwijzing. Portable studio flitser voor binnen en buiten PFL-400 Gebruiksaanwijzing Portable studio flitser voor binnen en buiten Bedankt voor uw aanschaf van de PFL-400 portable studio flitser. Lees voordat u de flitser gaat gebruiken eerst deze gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-3500 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70198 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing ULTRASONE WANDDIKTE METER 43LD7015

Gebruiksaanwijzing ULTRASONE WANDDIKTE METER 43LD7015 1 PRODUCTBESCHRIJVING Gebruiksaanwijzing Draagbare microprocessor gestuurde wanddiktemeter om de dikte te meten van ferro- en non ferro materialen zoals bijv. staal, RVS, aluminium, koper, messing, zink,

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl

www.klikaanklikuit.nl www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER APCR-2300 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen STEKKERBLOK SCHAKELAAR Lees

Nadere informatie

1. Veiligheidsmaatregelen en waarschuwingen

1. Veiligheidsmaatregelen en waarschuwingen Inhoudsopgave 1. Veiligheidsmaatregelen en waarschuwingen...1 2. Locatie van de Data Link Connector (DLC)...2 3. Product informatie...3 3.1 Beschrijving van het product...3 3.2 Product Specificaties...4

Nadere informatie

GECODEERDE FOTOCELLEN IR/IT 2241

GECODEERDE FOTOCELLEN IR/IT 2241 GECODEERDE FOTOCELLEN IR/IT 2241 Gecodeerde fotocellen voor aan de muur, rotatie 180 en tot 20 m bereik. De codering van het doorgestuurde signaal, in te stellen bij de installatie, beperkt de kans op

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Transmitte r Eco 19349

Transmitte r Eco 19349 Transmitte r Eco 19349 Nederlands Gebruiksaanwijzing Inhoud : Kenmerken Plaatsen batterij Hotshoe connector Functies Frequentie Skyport modules Geïntegreerde synchronisatie Kenmerken EL-Skyport Eco Probleemoplossing

Nadere informatie

Walstroom conditie meter 230V~ Detectech bestelnummer: EAN-nummer:

Walstroom conditie meter 230V~ Detectech bestelnummer: EAN-nummer: Walstroom conditie meter 230V~ Detectech bestelnummer: 007-005-001-001 EAN-nummer: 7434031827825 1. Inleiding Inzicht in de spanning, het stroomverbruik, afgenomen vermogen in Kilowattuur en gebruikte

Nadere informatie

Handleiding AT1G Toegangscontrole Module. rev ver1

Handleiding AT1G Toegangscontrole Module. rev ver1 Handleiding AT1G26-200 rev.0914 Toegangscontrole Module ver1 PRODUCT SPECIFICATIE Modelen, AT1G26-200 ver1 en AT1G34-200 Opbouw Antivandaal Geborsteld aluminium behuizing Tot 200 gebruikerscodes 100 Mil.

Nadere informatie

Tyro Pyxis/Auriga 2, 4, 6 of 8 voudige afstandsbediening Handleiding 868 MHz

Tyro Pyxis/Auriga 2, 4, 6 of 8 voudige afstandsbediening Handleiding 868 MHz Handleiding 868 MHz Pyxis zender en Auriga ontvanger Aantal functies: 2, 4, 6 of 8, ON/OFF Toetsfuncties Pyxis zender activeren: houdt de I knop 2 seconden ingedrukt. Pyxis zender deactiveren: houdt de

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING PCE-AC 4000

GEBRUIKSAANWIJZING PCE-AC 4000 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3

Nadere informatie

Balancer 6S HANDLEIDING. #FS-B6S v fv

Balancer 6S HANDLEIDING. #FS-B6S v fv Balancer 6S HANDLEIDING Wij danken u voor de aankoop van deze Fusion 6S balanceermodule. Wij raden u aan deze handleiding grondig door te lezen alvorens dit product te gebruiken. #FS-B6S v.290708fv Technische

Nadere informatie

SBP /24. Gebruiksaanwijzing

SBP /24. Gebruiksaanwijzing SBP 200-12/24 Gebruiksaanwijzing De accubewakers uit de SBP serie zijn ontwikkeld om de accu te beschermen tegen te diepe ontladingen. Hierdoor kan de levensduur van de accu gewaarborgd blijven. Ook kan

Nadere informatie

DIGITALE STROOMTANG - KEW SNAP MODEL 2017/2027RMS voor het meten van wisselstroom. Klauwen. Klauwopener. Bereikkeuzeschakelaar. Veiligheidsarmband

DIGITALE STROOMTANG - KEW SNAP MODEL 2017/2027RMS voor het meten van wisselstroom. Klauwen. Klauwopener. Bereikkeuzeschakelaar. Veiligheidsarmband DIGITALE STROOMTANG - KEW SNAP MODEL 2017/2027RMS voor het meten van wisselstroom Klauwen Data Hold Klauwopener Bereikkeuzeschakelaar Uitlezing Aansluitklem COM Aansluitklem VOLT/ Veiligheidsarmband 1.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 HDR-105 HALOGEEN DIMMER/SCHAKELAAR MET TRANSFORMATOR A C B F G D E Bedien uw Halogeenverlichting met één van de vele KlikAanKlikUit-zenders (niet inbegrepen). Voorzijde A: Aansluiting

Nadere informatie

Nederlands. Handleiding. Inhoud :

Nederlands. Handleiding. Inhoud : Nederlands Transmitter Speed 19350 Handleiding Inhoud : Kenmerken Plaatsen van de batterij HotShoe connector Gebruikshandleinding Frequenties Ontspanmodus Geïntegreerd sync contact Elinchrom RX functies

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING VLEUGELHEKOPENER De Hekopenerspecialist Byzantium gebouw Stadhouderskade 20 B 1054 ES Amsterdam Telefoon: 020-489.9459 Telefax: 020-612.2581 Technische dienst: 06-46.075.244 info@hekopener.nl

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN Om kortsluiting te voorkomen, dient dit product uitsluitend binnenshuis gebruikt te worden, en alleen in droge ruimten. Stel de componenten niet bloot aan regen of vocht. Niet

Nadere informatie

3,5 mm invoer Interne microfoon. Afmetingen en gewicht. Hoogte: 100 mm Breedte: 65 mm Diepte: 27 mm Gewicht: 120 g inclusief batterijen

3,5 mm invoer Interne microfoon. Afmetingen en gewicht. Hoogte: 100 mm Breedte: 65 mm Diepte: 27 mm Gewicht: 120 g inclusief batterijen BE1411 Knoppen en aansluitingen Test- / programmeerknoppen LED-lampjes 3,5 mm invoer externe microfoon Interne microfoon BE9199 / BE9200 Externe microfoon Drukknop deurbel Ingang externe activering Technische

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250

Gebruiksaanwijzing. celexon Laser-Presenter Expert LP250 Gebruiksaanwijzing celexon Laser-Presenter Expert LP250 Hartelijk dank voor de aanschaf van een kwaliteitsproduct van celexon Lees voordat u de preseneter gebruikt deze aanwijzing aandachtig door en bewaar

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Weeghaak PCE-CS 300

GEBRUIKSAANWIJZING Weeghaak PCE-CS 300 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Weeghaak PCE-CS 300 Inhoudsopgave

Nadere informatie

BRIGON 5740 Printer met Infrarood

BRIGON 5740 Printer met Infrarood BRIGON 5740 Printer met Infrarood Art.Nr. 5740_00_BED_NL De Brigon 5740 is een draagbare printer met thermopapier, die compatibel is met andere BRIGON-apparaten met een IR-functie. Het papier plaatsen

Nadere informatie

Veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen: Veel gestelde vragen: Welke functies heeft het apparaat? 5 functies in 1: te gebruiken als auto starthulp, LED lamp, oplader voor diverse apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, PSP, MP3/MP4. Hoe kan

Nadere informatie

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x

AGDR-300 TUIN STEKKERDOOS DIMMER/SCHAKELAAR. 2x 3x 2x 3x [5] De stekkerdoos schakelt ter bevestiging 2x in en uit. De code van de zender is in het geheugen van de stekkerdoos opgeslagen en het product is klaar voor gebruik. Er kunnen maximaal 6 verschillende

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Kabeldetector PCE-180 CBN

GEBRUIKSAANWIJZING Kabeldetector PCE-180 CBN PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Kabeldetector PCE-180 CBN Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding versie 1.1. Zie ook www.emdrkit.com. Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding.

Handleiding versie 1.1. Zie ook www.emdrkit.com. Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding. Handleiding versie 1.1 Zie ook www.emdrkit.com Lees voor gebruik van de EMDR kit deze handleiding. Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 De controller... 3 1.1 Aan/uit... 3 1.2 Starten... 3 1.3 Pauzeren...

Nadere informatie

Automatische lijnlaser. Gebruiksaanwijzing

Automatische lijnlaser. Gebruiksaanwijzing Automatische lijnlaser Gebruiksaanwijzing Lees deze gebruiksaanwijzing voordat u de laser gaat gebruiken. Waarschuwingen: 1. Nooit direct in de straal kijken 2. De laserstralen nooit op andere richten

Nadere informatie

COMPACTE STOPCONTACT DIMMER

COMPACTE STOPCONTACT DIMMER START-LINE ACC-250-LD GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70167 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE STOPCONTACT DIMMER Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Energiekosten-meetapparaat energy control 230

Energiekosten-meetapparaat energy control 230 G E B R U I K S A A N I J Z I N G Bestnr.: 12 06 00 12 06 18 Energiekosten-meetapparaat energy control 230 Omwille van het milieu 100% recyclingpapier Impressum Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden.

Nadere informatie

Balancer 12S HANDLEIDING. #FS-B12S v fv

Balancer 12S HANDLEIDING. #FS-B12S v fv Balancer 12S HANDLEIDING Wij danken u voor de aankoop van deze Fusion 12S balanceermodule. Wij raden u aan deze handleiding grondig door te lezen alvorens dit product te gebruiken. #FS-B12S v.290708fv

Nadere informatie

Personal Positioning Alarm PPA - Basic. Gebruikshandleiding. Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company

Personal Positioning Alarm PPA - Basic. Gebruikshandleiding. Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company Personal Positioning Alarm PPA - Basic Gebruikshandleiding Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company Algemeen De PPA-Basic (of Personal Positioning Alarm

Nadere informatie

Hooi-, stro-, kuilvochtigheidsmeter

Hooi-, stro-, kuilvochtigheidsmeter Hooi-, stro-, kuilvochtigheidsmeter BEDIENINGSVOORSCHRIFTEN WILE 27 VOCHTIGHEIDSMETER NL Bedieningsvoorschriften Meegeleverd in de verpakking - Wile 27 vochtigheidsmeter - Gebruiksaanwijzing - 9 V 6F22

Nadere informatie

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker

Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker Met de My GPS Tracker raakt u nooit meer iets kwijt Nederlandse handleiding My GPS inbouw Tracker www.mygpstracker.nl 1 Welkom bij My GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor My GPS Tracker. In deze handleiding

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER AFR-060 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen FITTING SCHAKELAAR Lees voordat

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE CARETECH GLORIA

INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE CARETECH GLORIA INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE CARETECH GLORIA Geachte mevrouw/mijnheer, Het Personen Hulpoproep systeem CARETECH GLORIA van Caretech is een gebruiksvriendelijk, alert en paraat systeem. Het garandeert

Nadere informatie

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning

Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met elektrische ondersteuning Gebruikersinstructies Led Display, accu en lader V2.4 Double Performance BV Antwerpseweg 13/1 2803 PB Gouda Tel: 0182-573833 Gebruikersinstructies LED display, accu en lader voor handbikes uitgevoerd met

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-T237

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-T237 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon+31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-T237 Inhoudsopgave

Nadere informatie

AT1G26-200. rev.0110. Toegangscontrole Module AT1G26-200. Handleiding. thinks outside the box!

AT1G26-200. rev.0110. Toegangscontrole Module AT1G26-200. Handleiding. thinks outside the box! AT1G26-200 rev.0110 Toegangscontrole Module AT1G26-200 Handleiding PRODUCT SPECIFICATIE Modelen AS-626M-200, AS-626S-200, AS-634-200, AT1G26-200 Opbouw Antivandaal Geborsteld aluminium behuizing Tot 200

Nadere informatie

TechGrow PB-600 POWERBOX noodstroomvoorziening tot 24 uur en binnen enkele minuten geïnstalleerd HANDLEIDING

TechGrow PB-600 POWERBOX noodstroomvoorziening tot 24 uur en binnen enkele minuten geïnstalleerd HANDLEIDING TechGrow PB-600 POWERBOX noodstroomvoorziening tot 24 uur en binnen enkele minuten geïnstalleerd HANDLEIDING TechGrow PB-600 gebruikers-handleiding Gefeliciteerd! U heeft de TechGrow PB-600 POWERBOX aangeschaft.

Nadere informatie

AEX-701 SIGNAALVERSTERKER

AEX-701 SIGNAALVERSTERKER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 AEX-701 SIGNAALVERSTERKER *Op www.klikaanklikuit.nl vind u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPATIBILITEIT Deze signaalversterker werkt met alle KlikAanKlikUit zenders

Nadere informatie

Ins NL Eenheid geleverd in een behuizing met een voeding 12VDC/2A en controle van de spanning

Ins NL Eenheid geleverd in een behuizing met een voeding 12VDC/2A en controle van de spanning PSU INPUT AC 100-24 50 / 60 Hz 1.2A OUTPUT DC 13.8V 2A Ins-30039-NL Eenheid geleverd in een behuizing met een voeding DC/2A en controle van de spanning Technische support +31 76 3333 999 support@paxton-benelux.com

Nadere informatie

Montagevoorschriften

Montagevoorschriften Montagevoorschriften BCU Mont_BCU1_NL.Doc 1/9 Inhoudsopgave 1. Montage van de onderdelen... 3 2. Aansluitingen van de 8 polige stekker... 3 3. Aansluitingen van de 10 polige stekker... 4 4. Opstarten...

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW HERCULES DJCONTROLWAVE OVERZICHT De Hercules DJControlWave is een 2-decks DJ-controller met Bluetooth draadloze technologie. Hiermee kunt u uiterst

Nadere informatie

1. Druk op de ontgrendelknop om de zuurstofslang los te. 2. Verwijder de slang. koppelen. Loskoppelen: Meer inhoud beschikbaar.

1. Druk op de ontgrendelknop om de zuurstofslang los te. 2. Verwijder de slang. koppelen. Loskoppelen: Meer inhoud beschikbaar. INTERN SYMBOOL Symbolen CLICK-ON Storing Ontkoppeld of storing Laag Batterijen opladen. Medium Vol BATTERIJSTATUS Gemiddeld hoge prioriteitsalarm in historielijst Hoge prioriteitsalarm in historielijst

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Mini - Ampèretang PCE-DC3

Gebruiksaanwijzing Mini - Ampèretang PCE-DC3 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave

Nadere informatie

Spanningdriver LEDVD5CH20A-V7 Real Time Clock met LCD scherm

Spanningdriver LEDVD5CH20A-V7 Real Time Clock met LCD scherm Spanningdriver LEDVD5CH20A-V7 Real Time Clock met LCD scherm Spanningdriver waarbij de uitgangen door de Real Time Clock worden ingesteld door middel van user interface print met LCD display De vijf kanalen

Nadere informatie

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

Alleen gekwalificeerde elektrotechnici of elektrotechnisch geïnstrueerde personen mogen aan een elektrische installatie werken.

Alleen gekwalificeerde elektrotechnici of elektrotechnisch geïnstrueerde personen mogen aan een elektrische installatie werken. STORINGEN LEDSPOTS Voordat u LEDs spot monteert adviseren wij deze van tevoren even te testen. Dit is eenvoudig te doen door de input en de output aan te sluiten en stekkertjes in de verbindingsdoos te

Nadere informatie

BDS-001, besturing voor handbediende schuifdeuren

BDS-001, besturing voor handbediende schuifdeuren , besturing voor handbediende schuifdeuren HW V1.0 SW V1.0 NL. Inhoudsopgaven: 1 Veiligheidsvoorschriften 2 2 Werking 3 3 Overzicht 4 4 Aansluiten 6 5 Storingen/specificaties 9 1 1 Veiligheidsvoorschriften:

Nadere informatie

PLL CIRCUIT. 2.4 GHz MIC BUILT-IN LCD TFT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 NIGHT VISION IR LED NEDERLANDS PAN & TILT GEBRUIKSAANWIJZING UNIT

PLL CIRCUIT. 2.4 GHz MIC BUILT-IN LCD TFT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 NIGHT VISION IR LED NEDERLANDS PAN & TILT GEBRUIKSAANWIJZING UNIT VID-TRANS300 VID-TRANS310 VID-TRANS320 2.4 GHz LCD TFT RC UNIT PAN & TILT NIGHT VISION IR LED 3 CHANNELS PLL CIRCUIT MIC BUILT-IN OBSERVATION & SECURITY GEBRUIKSAANWIJZING NEDERLANDS Systemen: VID-TRANS300

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FR-16

GEBRUIKSAANWIJZING FR-16 GEBRUIKSAANWIJZING 1 FR-16 INTRODUKTIE De Alecto FR-16 is een PMR-446 Portofoon. Met deze portofoon is het mogelijk om gratis onderling te communiceren alswel te communiceren met andere (Alecto) portofoons

Nadere informatie

Handleiding Electro - visapparaat

Handleiding Electro - visapparaat Handleiding Electro - visapparaat De Fuut Project: 0550 Electro - Visapparaat 350V/100W Type : De Fuut Versie: 1 Datum: 26-3-2010 Fabrikant: AVASTO Populierweg 41a 3421 TX Oudewater tel: 0348-560297 Inhoudsopgave

Nadere informatie

1. Sluit de zuurstofslang aan op de connector. 2. Sluit de zuurstofslang aan. U hoort een klikgeluid wanneer de slang goed is vastgemaakt.

1. Sluit de zuurstofslang aan op de connector. 2. Sluit de zuurstofslang aan. U hoort een klikgeluid wanneer de slang goed is vastgemaakt. Symbolen SYMBOOL BESCHRIJVING Thuismodus geactiveerd Lekcircuit geselecteerd (eentakkig) Uitademklepcircuit geselecteerd (eentakkig) Zuurstof gebruiken O 2 moet worden uitgezet wanneer de Vivo 50/60 niet

Nadere informatie

THERMO-HYGROMETER LVT-15 Gebruiksaanwijzing

THERMO-HYGROMETER LVT-15 Gebruiksaanwijzing THERMO-HYGROMETER LVT-15 Gebruiksaanwijzing Beschrijving: De compacte thermo-hygrometer LVT 15 wordt gebruikt voor het meten van de luchttemperatuur en relatieve luchtvochtigheid (RH). Op basis van deze

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE ESTAFETTE PAS-Euro. Geachte mevrouw/mijnheer,

INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE ESTAFETTE PAS-Euro. Geachte mevrouw/mijnheer, INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER VAN DE ESTAFETTE PAS-Euro Geachte mevrouw/mijnheer, Het Personen Hulpoproep Systeem PAS Euro AM / FM van Estafette is een gebruiksvriendelijk, alert en paraat systeem. Het

Nadere informatie

ONDERHOUD & GEBRUIK VAN DE BATTERIJ

ONDERHOUD & GEBRUIK VAN DE BATTERIJ De levensduur van de batterij hang van veel factoren af. Volg in alle gevallen altijd de gebruiksaanwijzing die bij de fiets zit. Om de batterij in optimale conditie te houden, kan je onderstaande onderhoudstips

Nadere informatie

Handleiding elektrische bediening

Handleiding elektrische bediening Handleiding elektrische bediening NL Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdstuk 1: Systeeminformatie... 4 1.1 Besturingskast... 5 1.3 Afstandsbediening... 6 1.4 Noodstroomaccu... 6 1.5 Aansluitingen... 6 1.6

Nadere informatie

Handleiding EMDR Lightbar

Handleiding EMDR Lightbar Handleiding EMDR Lightbar Versie 1.1 De meest recente versie is te downloaden op: http://www.emdr-lightbar.nl/support/handleiding.pdf Handleiding Lees deze gebruikershandleiding zorgvuldig door voordat

Nadere informatie

DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem

DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem DIC WANDMODEL HANDLEIDING MONTAGE EN GEBRUIK Deze handleiding is van toepassing op een DIC wandmodel met plug and play systeem INHOUDSOPGAVE DIC wandmodel met plug and play stysteem 1 Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor

15.4-Inch TFT LCD. Overhead Monitor 15.4-Inch TFT LCD Overhead Monitor Gebruikshandleiding Veiligheidswaarschuwingen - Lees de gebruiksaanwijzing voordat u de monitor monteert en/of in gebruik neemt. - Monteer de monitor op een locatie waar

Nadere informatie

VOEDINGSBANK 9000 MET AUTO JUMPSTARTER

VOEDINGSBANK 9000 MET AUTO JUMPSTARTER VOEDINGSBANK 9000 MET AUTO JUMPSTARTER Gebruikshandleiding 31889 Lees deze handleiding a.u.b. voordat u dit product in gebruik neemt. Anders kunt u ernstig letsel oplopen. Hartelijk bedankt voor het aanschaffen

Nadere informatie