Jaarverslag Ouderraad ONS schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaarverslag Ouderraad ONS schooljaar 2014-2015"

Transcriptie

1 Jaarverslag Ouderraad ONS schooljaar

2 Voorwoord De ouderraad van de ONS is in het schooljaar ook weer zeer actief geweest in de ondersteuning van de school met diverse activiteiten. Zo zijn er de jaarlijks terugkerende activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst waarbij de Ouderraad zorgt voor de aankleding van de school en bijbehorende activiteiten, een presentje voor de kinderen en ondersteuning van het schoolteam daar waar nodig. Het jaarlijks terugkerende grootste evenement is het Pleinfeest. Dit jaar stond het Pleinfeest in het teken van Feestbeesten. Ook deze keer mochten we weer spreken van een geweldig feest met prachtig weer, waarbij wij niet zonder de hulp konden van vele ouders, dank hiervoor! De coördinatie van de overblijf is een taak die onder de Ouderraad valt. Na de enquête aan het einde van schooljaar 2012/2013 is het afgelopen schooljaar de overblijf weer door de ouders ingevuld. Het blijkt niet altijd mogelijk de overblijf in te vullen met structurele overblijfouders. De resterende plaatsen worden dan bij toerbeurt door de overige ouders van de groep ingevuld. Op een aantal vergeten beurten na is de overblijf afgelopen schooljaar prima verlopen. Het innen van de verplichte ouderbijdrage behoort, naast het uitbetalen van de overblijfbijdragen en vele andere zaken, tot de één van de taken van de penningmeester van de ouderraad. Het komende jaar zal de ouderraad (met een aantal nieuwe leden) ook weer met plezier betrokken zijn bij steeds terugkerende en nieuwe activiteiten. We vertrouwen er ook nu weer op dat we een beroep op u kunnen doen om deze activiteiten te laten slagen. Olga Brandts Voorzitter Ouderraad

3 Over de ouderraad Het afgelopen jaar zijn Tamara Tellekamp en Sandra van t Hof gestart met de taken van de activiteitencommissie. Na vele jaren in de Ouderraad hebben Corinne Buytendijk en Marnix Evers aangegeven te willen stoppen. Wij bedanken hen hartelijk voor de enorme inzet van de afgelopen jaren. Het is inmiddels gelukt om opvolgers te vinden en de Ouderraad weer op volledige sterkte te krijgen. Hier en daar heeft een herschikking van taken plaatsgevonden. De samenstelling van de Ouderraad is als volgt: Olga Brandts (Voorzitter) Madelief Hohé (Secretaris) Tamara Tellekamp en Sandra van t Hof(Activiteitencommissie) Michiel Gorsse (Overblijf- coördinator) Rena Braams en Marjan van Bergen (Communicatie) Frederik Barthel (Penningmeester)

4 Overblijven Op de Oranje Nassau School blijft minimaal 95% van de leerlingen op school lunchen. Het is vaak een heel gepuzzel, maar ook in het schooljaar is het gelukt om het overblijfrooster vol te krijgen. Naast de ruim 50 enthousiaste structurele overblijfouders zijn ouders op een aantal open plekken op het overblijfrooster ingeroosterd om dit volledig rond te krijgen. Het overblijven wordt gefinancierd door de overblijfbijdrage die deelnemers betalen. Naast aan een kleine vergoeding voor de overblijfdiensten wordt dit geld ook besteed aan middelen die voor het overblijven nodig zijn. In het afgelopen schooljaar is er speelgoed voor binnen en buiten van gekocht. Daarnaast worden er instructies, cursussen en thema- avonden georganiseerd voor overblijfouders, afhankelijk van de behoefte. In is er geen aanvullende cursus of workshop georganiseerd voor de overblijfouders. Dit had voornamelijk te maken met tijd- en agenda- onmogelijkheden. In zal er voor de overblijfouders gezocht worden naar een cursus die aansluit bij de behoefte. De aanwezigheid en bereikbaarheid van personeel van de ONS tijdens het overblijven is een punt van aandacht. In 2013 is besloten dat de conciërges tijdens de overblijf aanwezig zijn op het plein, om toezicht te houden en hulp te bieden indien noodzakelijk. Besloten is om deze inzet te continueren. Daarnaast is ook in besloten het dakterras tijdens de overblijf niet langer te gebruiken. Dit laatste voornamelijk om er voor te zorgen dat overblijfouders kinderen niet alleen hoefden te laten wanneer zij andere kinderen moesten begeleiden naar de WC. Alle ouders hebben bij aanvang van het schooljaar het overblijfreglement toegezonden gekregen. Hierin staat alle informatie met betrekking tot het overblijven. Het overblijfrooster en het reglement zijn ook online beschikbaar via de website. Zonder uw hulp en inzet is het niet mogelijk om de overblijf goed te laten verlopen, hartelijk dank daarvoor!

5 Activiteiten Gedurende het schooljaar worden door de Ouderraad en het schoolteam velerlei activiteiten georganiseerd of levert de Ouderraad ondersteuning bij activiteiten die door het ONS- team worden georganiseerd. Het afgelopen jaar heeft de Ouderraad met het ONS- team ervoor gezorgd dat de volgende activiteiten plaats hebben kunnen vinden: Het organiseren van het pleinfeest met dit jaar als thema Feestbeesten ; Het bemannen van de stand bij de city- pier- city; Het organiseren dat het schoolteam op de dag van de leraar extra in het zonnetje werden gezet; De zorg dat alle kinderen een sint- en kerstcadeautje kregen; Het organiseren van de stamppot- borrel voor de ouders tijdens het kerstdiner voor de kinderen; Het versieren van de gangen voor Sinterklaas en Kerst; Het organiseren van de bedankborrel voor ouders en ONS- teamleden die dit jaar hebben geholpen bij het overblijven, het luizen, het niveaulezen en de overige activiteiten; Ook de paasversiering is door de ouderraad gefinancierd en georganiseerd; Tot slot heeft de Ouderraad bijgedragen aan het Boekenfonds, de schoolreis, het koffieconcert, de sporttoernooien, de klassenpotjes, het schoolplein, diverse geode doelen en natuurlijk het traditionele ijsje voor alle kinderen op de laatste schooldag.

6 Pleinfeest Het hoogtepunt van het jaar is het Pleinfeest van de Oranje Nassau School aan het eind van het schooljaar. Net als voorgaande jaren werd er weer groots uitgepakt. Dit jaar helemaal in het teken van Feestbeesten. Met verschillende activiteiten passend bij het thema zoals de rodeostier, ringen om dierenkoppen gooien en dierengezichten schminken. Bij verschillende kraampjes was zelfgemaakt lekkers te koop, zoals dierensnoepjes, overheerlijke hamburgers en hotdogs. Daarnaast waren er diverse drankjes te koop. Door het heerlijke weer vond de (alcoholvrije) prosecco gretig aftrek. Groot succes is de jaarlijks terugkerende ONS got Talent- show, waar gestreden wordt voor de eer maar zeker ook voor de ONS- wisselbeker. Vele kinderen maakten van de gelegenheid gebruik om te laten zien welk talent zij in huis hebben. Vorig jaar stond de wisselbeker bij winnaressen Nathalie en Sarah in de klas; dit jaar mogen de meisjes uit groep 7 een jaar lang van de aanblik van hun beker genieten. Ook dit jaar kunnen wij weer stellen dat het Pleinfeest een zeer geslaagde afsluiting van het schooljaar was.

7 Communicatie en website De Ouderraad heeft zich er in voorgaande jaren hard voor gemaakt om de communicatie tussen school en ouders meer te laten verlopen via e- mail en internet. In is de website opgezet en zijn systemen ingericht om alle ouders via de mail te kunnen bereiken. In is de website in een nieuw jasje gestoken, waardoor deze nog aantrekkelijker is geworden. Op de website vindt u allerlei nieuws over de school en foto s en verslagen van evenementen en activiteiten van de klassen. In het afgelopen schooljaar is er door de nieuwe coördinator communicatie van de Ouderraad vooral de nodige tijd en energie gestoken in stukjes en foto's van de juffen, meesters en ouders verzamelen en het snel publiceren daarvan en daarnaast het publiceren van het overblijfrooster en het bijbehorende reglement. Dit heeft ertoe geleid dat er steeds meer en actuelere berichten op de website staan, maar het kan nog beter. Sommige klassen blijven wat achter en ook de leerlingen leveren weinig bijdragen. Het komende jaar willen we hier meer aandacht aan besteden, net als aan de meer algemene nieuwsvoorziening van de school; uiteraard samen met het team, ouders en leerlingen.

8 Financiën Naast het bewaken en beheren van het eigen financiële budget heeft de Ouderraad ook een ondersteunende rol bij de inning van schoolgeld, overblijfgeld, de vrijwillige ouderbijdrage en de verplichte ouderbijdrage. De Ouderraad heeft dit georganiseerd door twee betaalmomenten in het jaar: een verplichte betaling in oktober en een vrijwillige in april. Uit de verplichte bijdrage wordt onder andere het overblijven op school bekostigd, een dienst waar bijna alle kinderen gebruik van maken. De vrijwillige schoolgeldbijdrage stelt de school in staat extra activiteiten te organiseren die haar de extra kwaliteit geeft zoals het ONS- team, de Medezeggenschapsraad, de Ouderraad en de ouders dat wensen. Bestemmingen voor de vrijwillige ouderbijdrage in 2014/2015 waren: Bijdrage aan het nieuwe schoolplein; Aanschaf ICT- middelen en nieuwe leermethodes; Bijdrage aan de formatie; Drama- en muzieklessen; Sinterklaas- Kerst- Paas en klassenactiviteiten; Koningsdag sportfeest; Boekenfonds; Kerstborrel; Pleinfeest. De betalingsmoraal was dit jaar doorgaans gelukkig goed, ook al blijft het jammer dat sommige ouders pas na meerdere betalingsherinneringen daadwerkelijk betalen. Het blijft enorm belangrijk dat ieder zijn financiële bijdrage probeert te leveren, zodat het voorzieningenniveau op de Oranje Nassau School ook voor uw kind(eren) gehandhaafd kan blijven.

9 Dank! Zonder de inzet van alle enthousiaste ouders en teamleden zouden al deze activiteiten en het begeleiden van het overblijven voor onze kinderen niet zo uitgebreid hebben kunnen plaatsvinden. Nogmaals hartelijk dank voor iedereen die zich hiervoor heeft ingezet. Ook in het huidige schooljaar kunt u weer van ons enthousiasme uitgaan en doen wij graag weer een beroep op u voor hulp, ook namens de kinderen. Met vriendelijke groet, Ouderraad Oranje Nassau School

Jaarverslag Oranje Nassauschool schooljaar

Jaarverslag Oranje Nassauschool schooljaar Jaarverslag Oranje Nassauschool schooljaar 2015-2016 Jaarverslag ONS schooljaar 2015-2016 1 Pleinfeest Instroombeleid Begroting ICT Top Cito-score SCOH Communicatie Overblijf Koffieconcert Nieuwe leden

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank Jaarverslag 2017/2018 Ouderraad CBS De Rank Algemeen Samenstelling ouderraad De ouderraad is in schooljaar 2017/2018 als volgt samengesteld: Pascal Kwakman Linda van Staveren Esther Bal Nicole Neall Barbara

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

Jaarverslag. Ouderraad

Jaarverslag. Ouderraad Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014-2015 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw

Jaarverslag ouderraad. OBS de Zilvermeeuw Jaarverslag ouderraad OBS de Zilvermeeuw 2014-2015 Samenstelling ouderraad schooljaar 2013-2014: Voorzitter Penningmeester Secretaris Leden Simone van Esch Suzanne Paap Els Meijer Astrid Pletting Danielle

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen

Jaarverslag 2017/2018 O.V. De triangel Gulpen Het schooljaar is voorbij en Oudervereniging De Triangel blikt terug op een prachtige reeks aan activiteiten: Direct na de zomer is de nieuwe ronde pingpongtafel in gebruik genomen en wat hebben de kinderen

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017

Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Verslag ouderraad schooljaar 2016 / 2017 Voor u ligt het jaarverslag 2016-2017 van de ouderraad. Hierin leggen wij (ouderraad) verantwoording af aan de ouders van onze school over wat wij met uw geld hebben

Nadere informatie

Dit document bevat de volgende hoofdstukken:

Dit document bevat de volgende hoofdstukken: Dit document bevat de volgende hoofdstukken: - Jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Financieel jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Begroting ouderraad 2017-2018 Jaarverslag ouderraad 2016-2017. We kunnen aan

Nadere informatie

Ouderraad Christelijke Basisschool De Vliermeent. Jaarverslag. Schooljaar

Ouderraad Christelijke Basisschool De Vliermeent. Jaarverslag. Schooljaar Ouderraad Christelijke Basisschool De Vliermeent Jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Geschreven door: Penningmeester Ouderraad de Vliermeent Financieel verslag gecontroleerd door de Medezeggenschapsraad 2014-2015:

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2015/2016 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2015/2016 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008

Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Jaarvergadering Oudervereniging 2007 2008 Oec. Basisschool t Prisma Mercuriusweg - Purmerend Geachte ouders / verzorgers van de leerlingen van t Prisma, de teamleden en de medezeggenschapsraad. Op 2 september

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag Financieel jaarverslag Ouderraad RK De Marinx Schooljaar 20172018 1 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van het schooljaar 20172018 (182017 tot 182018). Hierin leggen wij (de ouderraad) verantwoording

Nadere informatie

Ouderraad De Lisdodde. Jaarverslag Secretariaat Ouderraad De Lisdodde: Patricia van den Berg-Wink Wanneperveen

Ouderraad De Lisdodde. Jaarverslag Secretariaat Ouderraad De Lisdodde: Patricia van den Berg-Wink Wanneperveen Ouderraad De Lisdodde Jaarverslag 2017-2018 Secretariaat Ouderraad De Lisdodde: Patricia van den Berg-Wink Wanneperveen Inhoudsopgave: Voorwoord pag. 1 Activiteiten pag. 2 Interne organisatie pag. 3 Financiën

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad O.B.S. De Twee Wieken 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad O.B.S. De Twee Wieken 2014/2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het jaarverslag en het financieel verslag van de ouderraad van O.B.S. De Twee Wieken. In dit jaarverslag brengen wij u op de hoogte van de activiteiten die de ouderraad

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2014 2015.

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2014 2015. Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2014 2015. Fiscaal nummer/rsin 812405079 Contactgegevens Stichting Paulusfonds, Ereprijs 1 1391TA Abcoude 1. Doelstelling De Stichting Paulusfonds stelt zich ten doel

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting Jaarverslag Ouderraad 2016-2017 Jaarrekening 2016-2017 Begroting 2017-2018 1 Inhoud Jaarverslag ouderraad 2016-2017... 3 Jaarrekening 1 september 2016 t/m 1 september 2017 2017... 5 Balans per 15 November

Nadere informatie

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden:

De OR Hofdijkstraat bestaat uit 8 leden, hulpouders en 2 teamleden: Jaarverslag Ouderraad Kennemerpoort lokatie Hofdijkstraat t.b.v. de AOV 24 oktober 2016 6 oktober 2016 Voorwoord De ouderraad heeft als taak om de (feestelijke) activiteiten op en rond de school te organiseren

Nadere informatie

Jaargang 14/ nummer 8/ 6 december 2013 / Nieuws rondom & vanuit de Wilge

Jaargang 14/ nummer 8/ 6 december 2013 / Nieuws rondom & vanuit de Wilge Jaargang 14/ nummer 8/ 6 december 2013 / Nieuws rondom & vanuit de Wilge Agenda Ma 9 dec Wo 11 dec Wo 18 dec Do 19 dec 19.45 uur Medezeggenschapsraad 19.30 uur Oudervereniging Kerstviering 16.40 uur leerlingen

Nadere informatie

Jaarvergadering Ouderraad schooljaar

Jaarvergadering Ouderraad schooljaar Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2016-2017 Agenda Even voorstellen: Ouderraad 2016-2017 De ouderraad bedankt en verwelkomt Waar staat de ouderraad voor Onze inkomsten De vrijwillige ouderbijdrage Oud

Nadere informatie

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Agenda Opening & Voorstelronde MR Jaarverslag 2014-2015 Verkiezingen MR Jaarplan 2015-2016 Ouderraad Vragen & suggesties Sluiting 1 Oudergeleding Opening

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014

FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014 FINANCIEEL OVERZICHT OUDERRAAD 2013-2014 Augustus 2014 Basisschool Vita Vera Bram Streeflandweg 107 6871 HV RENKUM 0317 313178 info@vitavera-skovv.nl www.vitavera-skovv.nl INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 5

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Jaarverslag Ouderraad OBS de Tarthorst 2014/2015 Het voorwoord Voor je ligt het inhoudelijke en financiële jaarverslag 2014-2015 van de Ouderraad van OBS de Tarthorst. Met behulp van vele ouders en teamleden,

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERCOMITE 2014-2015 d.d. 25 juni 2015. 2. Jaarvergadering versus Informatieavond

JAARVERSLAG OUDERCOMITE 2014-2015 d.d. 25 juni 2015. 2. Jaarvergadering versus Informatieavond JAARVERSLAG OUDERCOMITE 2014-2015 d.d. 25 juni 2015 Gemaakt door: Tanya Schipper / Huquette Hoekman / Hannah van Hoorn / Lukas Snoek 1. Algemeen 2. Jaarvergadering versus Informatieavond 3. Jaaroverzicht

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016.

Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016. Jaarverslag Oudervereniging De Horizon 2015/2016 Beste leden, Voor u ligt het jaarverslag van de activiteiten van de oudercommissie van basisschool De Horizon in schooljaar 2015/2016. De oudercommissie

Nadere informatie

REGLEMENT OUDERBIJDRAGE STICHTING BEHEER OUDERGELDEN DOK12

REGLEMENT OUDERBIJDRAGE STICHTING BEHEER OUDERGELDEN DOK12 REGLEMENT OUDERBIJDRAGE STICHTING BEHEER OUDERGELDEN DOK12 Pagina 1 OUDERBIJDRAGE Artikel 1 De Ouderbijdrage wordt, in geval van ondertekening van de overeenkomst Ouderbijdrage, betaald voor elke leerling

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 28 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 3 oktober 2018 start Kinderboekenweek 2018 8 oktober 2018 ouderavond voor

Nadere informatie

Regeling en reglement

Regeling en reglement Regeling en reglement 1.1 Regeling van de TSO op de Vennegötte te Lochem 1.2 Inleiding De overheid heeft wettelijk vastgelegd dat de Tussen Schoolse Opvang (TSO) vanaf 1 augustus 2006 onder de verantwoording

Nadere informatie

Ouderbijdrage. Informatiefolder Informatiefolder Informatiefolder Informatiefolder. Hazenboslaan 101, 2343SZ Oegstgeest

Ouderbijdrage. Informatiefolder Informatiefolder Informatiefolder Informatiefolder. Hazenboslaan 101, 2343SZ Oegstgeest Uitgave van de Leo Kannerschool, 2017-2018 Informatiefolder Informatiefolder Informatiefolder Informatiefolder Ouderbijdrage www.leokanner.nl Hazenboslaan 101, 2343SZ Oegstgeest t:071-5190233 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2015-2016

Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2015-2016 Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2015-2016 Agenda Even voorstellen: Ouderraad 2015-2016 De ouderraad bedankt en verwelkomt Waar staat de ouderraad voor Onze inkomsten De vrijwillige ouderbijdrage Oud

Nadere informatie

is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

BEGROTING Schooljaar

BEGROTING Schooljaar BEGROTING Schooljaar 2016-2017 Protestants Christelijke Basisschool Het Kompas Penningmeester, B.Damas 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. OVERZICHT BATEN EN LASTEN 4 3. RESULTAAT 4 4. Baten 5 4.1 Ouderbijdrage

Nadere informatie

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Stichting Beheer Oudergelden Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Aanwezig: Bestuursleden: Aafje ter Avest, Karin Hogervorst en Janke Verheij,

Nadere informatie

Willibrord Ouderraad Stichting. Jaarverslag. Ouderbijdrage Willibrord. Schooljaar 2012-2013

Willibrord Ouderraad Stichting. Jaarverslag. Ouderbijdrage Willibrord. Schooljaar 2012-2013 Willibrord Ouderraad Stichting Jaarverslag Ouderbijdrage Willibrord Schooljaar 2012-2013 Geschreven door: Penningmeester Willibrord Ouderraad Financieel verslag gecontroleerd door de Kascommissie 2012-2013:

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Bijlage 1 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Leden van de ouderraad Kim - Voorzitter Nynke - Secretaris Valerie - Penningmeester Jessie en Atty algemene leden Denise komt nieuw in de OR als algemeen

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

ALV Ouderraad RKBS De Springschans. 17 oktober 2018

ALV Ouderraad RKBS De Springschans. 17 oktober 2018 ALV Ouderraad RKBS De Springschans 17 oktober 2018 Agenda: 1. Jaarverslag 2017/2018 2. Financieel overzicht schooljaar 2017/2018 a) Inkomsten en kosten b) Balans 3. Kascontrole 2017/2018 4. Decharche dagelijks

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting Ouderraad Franciscus september 2018 Afsluiting schooljaar 2017 2018 Begroting 2018 2019 Inkomsten en uitgaven De inkomsten van het budget van de OR bestaat uit: Vrijwillige ouderbijdrage 10.795,50 in 2017-2018

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014.

Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014. Jaarverslag Stichting Paulusfonds 2013 2014. Fiscaal nummer/rsin 812405079 Contactgegevens Stichting Paulusfonds, Torenlaan 56 1391AN Abcoude 1. Doelstelling De Stichting Paulusfonds stelt zich ten doel

Nadere informatie

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd:

De afname van de vrije reserve in het afgelopen schooljaar is als volgt opgebouwd: JAARVERSLAG SCHOOLFONDS DE KLIPPER 2015-2016 Beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 is goed afgesloten met een positief exploitatieresultaat van 77,53. De totale kosten (uitgezonderd enkele reserveringen)

Nadere informatie

Overblijven op school. Hoe gaan we dat regelen?

Overblijven op school. Hoe gaan we dat regelen? Overblijven op school. Hoe gaan we dat regelen? Deze regeling is geen model, dat op iedere speciale (basis-)school klakkeloos kan worden overgenomen. Wel kan deze regeling, of onderdelen ervan, een bijdrage

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

Sociaal en financieel jaarverslag Oudervereniging Montessorischool de Vleugel Schooljaar 2015/2016

Sociaal en financieel jaarverslag Oudervereniging Montessorischool de Vleugel Schooljaar 2015/2016 Sociaal en financieel jaarverslag Oudervereniging Montessorischool de Vleugel Schooljaar 2015/2016 Inleiding Voor u ligt het sociaal jaarverslag van het schooljaar 2105/2016 van de montessorischool de

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 31 augustus 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Week 36 & 37 Oudergesprekken Klavertje vier formulier 28 september 2018 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5

Jaarverslag. schooljaar Ouderraad. Pagina 1 van 5 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2016-2017 Pagina 1 van 5 Evertsenstraat 39 3814 SG Amersfoort Telefoon: 033-4701202 Fax: 033-4701219 Email: info@devlindervallei.nl Website: www.devlindervallei.nl Beste

Nadere informatie

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld November 2018 Voorwoord Belangrijke data Vertrek meester Hans Voorstellen juf Joyce en juf Daphne Daltoncongres Optionele oudergesprekken Podiumparades Terugblik tweedaagse Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief vrijdag 20 oktober 2017 Beste ouders, Voor de meesten van u is de herfstvakantie begonnen. De leerkrachten

Nadere informatie

Oudervereniging Ashram College

Oudervereniging Ashram College 2009 2010 Oudervereniging Ashram College November 2010 Inhoud Voorwoord... 2 Bestuur... 3 Bestuurswijzigingen 2009-2010... 3 Agenda vergader data en overige activiteiten... 3 Welkomstborrel... 3 Bulletin...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop Ontwikkeling brede school Nieuwsbrief 5 Het heeft lang op zich laten wachten maar er is eindelijk nieuws over de toekomst van onze scholendriehoek. Het is afgelopen week duidelijk geworden dat we een nieuw

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014

Jaarverslag 2013 2014 Jaarverslag 2013 2014 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 15 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de OR

Nieuwsbrief van de OR Pleiadenplantsoen 63 1973 BS IJmuiden tel. 0255-511233 info@pleiaden.nl Nieuwsbrief van de OR 31-10-2016 Week 44 In deze nieuwsbrief Verslag van de penningmeester o Inkomsten/uitgaven o Hoogte ouderbijdrage

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Klimboom JAARVERSLAG

Stichting Vrienden van de Klimboom JAARVERSLAG Stichting Vrienden van de Klimboom JAARVERSLAG 2016-2017 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 1. Verslag van het bestuur... 3 1.2 Kosten activiteiten OR... 3 1.3 Financiële ondersteuning school... 3 1.4 Overige

Nadere informatie

Agenda Nieuws van directie

Agenda Nieuws van directie Agenda 15 december Ouderraad vergadering 17 december Kerstviering 18 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Rondleiding voor nieuwe ouders 9.00-10.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Schooljaar 2017-2018 nr 9 1-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 1 dec Digiduif sluiten 5 dec Continurooster 7 dec Voorgangsgesprekken (1-7)

Nadere informatie

2. Stichting Oudergelden De begroting is gebaseerd op 295 leerlingen, vorig jaar nog 325.

2. Stichting Oudergelden De begroting is gebaseerd op 295 leerlingen, vorig jaar nog 325. Medezeggenschapsraad Oeboentoe Agenda jaarvergadering MR Dinsdag: 13-10-2015 Aanwezig Oudergeleding: Rachel Akkers, Evelien Dirks, Faiza BensiAli Personeelsgeleding: Dorien Schipper, Kim Riepen, Eveline

Nadere informatie

Ouderraad Jaarverslag Begroting

Ouderraad Jaarverslag Begroting Ouderraad Jaarverslag 2017 2018 Begroting 2018 2019 Inhoudsopgave Voorwoord voorzitter Werkgroep Festiviteiten Werkgroep Lezen is leuk! Werkgroep Verkeer Werkgroep Sport Jaarrekening 2017-2018 Begroting

Nadere informatie

Agenda Algemene ledenvergadering 15 oktober 2014

Agenda Algemene ledenvergadering 15 oktober 2014 Geachte Ouders, Hierbij ontvangt u de uitnodiging en de stukken voor de Algemene Ledenvergadering van "Oudervereniging De Branding", welke zal plaatsvinden op woensdag 15 oktober om 20.00 uur, locatie

Nadere informatie

OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA. Activiteitenverslag schooljaar Kinderboekenweek. Sinterklaas

OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA. Activiteitenverslag schooljaar Kinderboekenweek. Sinterklaas OUDERRAAD BASISSCHOOL TITUS BRANDSMA Activiteitenverslag schooljaar 2017-2018 Samen met het team heeft de ouderraad de volgende activiteiten georganiseerd. Kinderboekenweek Het thema van deze Kinderboekenweek

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 / Amaryllislaan 21

Jaarverslag 2016 / Amaryllislaan 21 Jaarverslag 2016 / 2017 Amaryllislaan 21 1 Jaarverslag van de oudervereniging over het schooljaar 2016/2017 Dit is het jaarverslag van de oudervereniging van de Meester Spigtschool. Het jaarverslag geeft

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 2017-2018 Kerstfeest/nog meer kerstfeest/akt/wenskaarten/nathalie/ Ouderbijdrage/ juf Linda Het Spectrum Regenboogweg 47 Almere 036-5352222 website: www.spectrum.asgalmere.nl OBS het Spectrum

Nadere informatie

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting

Ouderraad Franciscus september Afsluiting schooljaar Begroting Ouderraad Franciscus september 2017 Afsluiting schooljaar 2016 2017 Begroting 2017-2018 Inkomsten en uitgaven De inkomsten van het budget van de OR bestaat uit: Vrijwillige ouderbijdrage 11.775 in 2016-2017

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Activiteiten. Oudervereniging Wilakkers. Beste ouders/verzorgers,

Activiteiten. Oudervereniging Wilakkers. Beste ouders/verzorgers, Activiteiten Beste ouders/verzorgers, Dit jaar vieren we carnaval op vrijdag 21 februari van 8.30 tot 12.00 uur. Ondanks dat het dan nog een week duurt voordat het echte carnavalsfeest losbarst, willen

Nadere informatie

JAARGANG NR JULI 2016

JAARGANG NR JULI 2016 BS Patricius Hubertusstraat 1 6102 AS Echt Tel. 0475-482225 e-mail: info@bspatricius.nl website: www.bspatricius.nl JAARGANG 2015-2016 NR. 11 21 JULI 2016 nieuws In deze nieuwsbrief Agenda Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz.

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz. INHOUDSOPGAVE Voorwoord blz. 2 1 Personeel en leerlingen blz. 3 1.1 Aantal leerlingen blz. 3 1.2 Samenstelling en inzet team blz. 3 1.3 Samenstelling Medezeggenschapsraad blz. 4 2 Financiën blz. 5 2.1

Nadere informatie

Oudervereniging r.k. basisschool. de Wingerd. Nijmegen

Oudervereniging r.k. basisschool. de Wingerd. Nijmegen Oudervereniging r.k. basisschool de Wingerd Nijmegen Jaarverslag 2013/2014 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van schooljaar 2013/2014 van de oudervereniging van r.k. basisschool de Wingerd te Nijmegen.

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERRAAD

JAARVERSLAG OUDERRAAD JAARVERSLAG OUDERRAAD 2009/2010 Inhoudsopgave 1. Inleiding pag.2 2. Structuur Ouderraad pag.2 2.1 Samenstelling Ouderraad pag.2 3. Activiteitenverslag pag.2 3.1 Sinterklaas pag.2 3.2 Kerst pag.3 3.3 Pasen

Nadere informatie