GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GPS Horloge Kobra. Handleiding. Basis parameters"

Transcriptie

1 GPS Horloge Kobra Handleiding Basis parameters

2 Frequentie band: GSM 2G 850 /900/1900/2100 WCDMA 3G 2100/900 Systeem: Android 5.1 CPU: MT6580 Scherm: 1.54 IPS display scherm Resolutie 240 * 240 Touchscreen: 1.54 screen Geheugen: 1G + 8GB Configuratie: WIFI Bluetooth 4.0 Gewicht sensor Snelheid sensor Hartslag sensor Bloeddruksensor Milieu vriendelijke batterij: 750mAh Materiaal horloge: 316 roestvrijstaal + ABS Materiaal horlogeband: leer Accessoires: 1x Kobra, 1 x Oplaadstation, 1x Instructies Instructies voor het in gebruik nemen. De Kobra is een smart Android horloge wat individuele telefoon gesprekken kan ontvangen en Google service ondersteund. Google Drive is erop geïnstalleerd om een app te kunnen downloaden. De Kobra horlogeband is een leren band met antenne componenten in zich. Het is aan te raden om de leren horloge band niet met geweld te buigen dit kan schade veroorzaken. Verwissel de leren band niet zonder toestemming, neem contact op met Avium Wearables als u de band wilt vervangen. De Batterij levensduur (stand-by en de gesprekstijd) hangt sterk af van het gebruik van het horloge en het gebruik van alle functies.. De Kobra is waterproof met het binnenlandse kenmerk IP 56, er kan niet over de hele wereld dezelfde rechten aan worden ontleend. Als de Kobra wordt geladen, of het display langere tijd wordt verlicht, is het normaal dat de temperatuur iets stijgt. Bij standaard gebruik zal dit niet het geval zijn. De Kobra heeft speciale ingebouwde software genaamd "Care Guard, De Kobra kan verbinding maken met uw mobiele telefoon en communiceren met de APP "FangZouDiu" voor details raadpleeg de instructies van FangZouDiu Instructies of FangZouDiu Care Guard is software die het mogelijk maakt om de Kobra te verbinden met Android s en Apple telefoons om het horloge te kunnen monitoren. Als u gebruik wilt maken van de monitoring functie van het horloge, dan moet u de App FangZouDiu installeren op uw

3 telefoon. U kunt de genoemde APP downloaden op de Google Play of Apple Store. Care Guard zorgt ervoor dat de data op de Kobra synchroniseert met de mobiele telefoon, gebruik makend van het 3G netwerkverkeer. Ben er zeker van dat het dataverkeer zowel op de telefoon als op de Kobra goed functioneren. De dataswitch op de Kobra staat standaard op aan ingesteld. Stap 1: Breng de simkaart aan in de Kobra (dit heeft Avium Wearables reeds voor u gedaan) en zet deze aan. Stap 2: De mobiele telefoon moet voor monitoring voorzien zijn van de APP. Download de App op de Google Play of Apple Store en installeer het. Het volgende icoontje zal, na installatie, verschijnen op het display van uw telefoon. Notitie: Tijdens de installatie, zal de mobiele telefoon meerdere keren aan u vragen om toestemming te geven tot sommige gegevens. Deze dient u akkoord te geven voor de goede werking van de App. Stap 3: Klik op de APP op uw mobiele telefoon en het volgende inlogscherm zal verschijnen. Als u een nieuwe gebruiker bent zult u zich eerst moeten registreren alvorens u kunt inloggen. Stap 4: U komt op de hoofdpagina van de App als u ingelogd bent. Het icoontje met omcirkelende hoofdje midden op de pagina geeft aan geeft aan waar uw mobiele telefoon zich bevind.

4 Step 5: Klik op het + icoon onder aan de hoofdpagina van de APP en u komt in het hoofdscherm om een Kobra toe te voegen. Er zijn twee manieren om dit te doen 1. U kunt het Imei nummer invullen van de Kobra 2. U kunt de twee dimensionale code scannen op het horloge. Stap 6: Als u een Kobra wilt toevoegen met de IMEI code, heeft u het IMEI nummer nodig van het horloge. U kunt die verkrijgen door * # 06 # in te drukken in het nummer kies display van de Kobra. We raden u aan om de Kobra toe te voegen aan de App door het scannen van de QR code van het horloge. Klik op het "Care Guard" icoon op het horloge om in het volgende scherm te komen. Klik op bound om de QR code te laten verschijnen. Elke QR code is uniek.

5 Stap 7: Klik op het icoontje van de APP en scan de QR code die op de Kobra verschijnt. Nadat de QR code met succes is gescand, gaat u naar het volgende scherm. Plaats nu het simkaartnummer in de Kobra als u in dit scherm bent en klik daarna dan op volgende. Nu is het horloge met succes verbonden met de APP. Stap 8: Nadat de verbinding tot stand is gekomen zal de APP naar het volgende toegangsscherm gaan In dit scherm kunt u het horloge instellen en op afstand bedienen. Als u in dit scherm op terug klikt gaat u terug naar het hoofdscherm van de App. Er is nu een circulaire toegevoegd aan het hoofdscherm van de verbonden Kobra. Het icoontje vertegenwoordigd de locatie of de verbonden Kobra.

6 Introductie van de basis functies van het FangZouDiu systeem. 1. Mijn persoonlijke informatie en instellingen menu. 2. De groepsleden selectie knop. 3. Hierin staan alle vermeldingen van b.v. valalarm, geografische overschrijding alarm enz. 4. SOS alarm voor de mobiele telefoon: nadat u hebt geklikt op de mobiele telefoon zal er een alarm verstuurd worden naar alle groepsleden in de APP. 5. Hier kunt u een keuze maken uit verschillende aangemelde Kobra s, de geselecteerde Kobra zal groen oplichten. 6. Groepsleden, geeft de huidige groep aan.

7 7. Hier kunt u een Kobra of een mobiele telefoon toevoegen aan een groep. 8. De huidige positie van de Kobra of de mobiele telefoon wordt hier weergegeven. 9. Omgevingsgeluiden 10. De Kobra bellen 11. Klik op de actuele live map van de Kobra 12. Navigeren (gaat meteen Google maps om te navigeren). Afstandsbediening voor de Kobra via de APP In het hoofdscherm van de APP, nadat u het Kobra icoontje heeft geselecteerd, klikt u op de instellingen knop om in het hoofdscherm van de afstandsbediening van de Kobra te komen. 1. Oefening/Stappenteller: Instellingen van de stappenteller van de Kobra en synchronisatie van de gedane stappen, deze functie staat standaard niet aan. 2. Hartslag meten: Als deze functie aanstaat zal de Kobra de hartslag elk uur meten. 3. Omgevingsgeluiden: Na het aanklikken van deze functie zal de Kobra automatisch naar de mobiele telefoon bellen. Na het ontvangen van de oproep kan de mobiele telefoon de omgevingsgeluiden van de Kobra horen. Om deze functie te gebruiken moet u wel eerst het Kobra s monitoring nummer plaatsen. 4. Uitschakelen op afstand: Als u hier op klikt zal de Kobra zich onmiddellijk uitschakelen. 5. Continue positionering: Als u hier klikt zal de Kobra meteen de GPS positie bepalen voor 3 minuten. Na de drie minuten zal de GPS zich automatisch afsluiten. 6. Kobra vinden: Na het aanklikken van deze functie zal de Kobra gaan rinkelen gedurende 1 minuut. Om het rinkelen te stoppen klikt op de return knop. 7. Controle Bloeddruk meting: Na het meten van de hartslag als de Kobra is geactiveerd, wordt ook meteen de bloeddruk gemeten. U kunt de bloeddruk van de drager van de Kobra dagelijks controleren in dit menu. Ook de bloeddruk wordt elk uur automatisch opgemeten.

8 8. Hoofd telefoonnummer omgevingsgeluiden: Hier kunt u het nummer invullen van de mobiele telefoon om de omgevingsgeluiden te horen. 9. SOS telefoonnummers installeren: U kunt twee SOS telefoonnummers programmeren die corresponderen met de SOS A en SOS B knoppen op de Kobra. Nadat de nummers succesvol zijn geprogrammeerd, drukt u op de SOS knop van de Kobra voor een langere tijd en de Kobra zal het nummer bellen. Bovendien, als de mobiele telefoon ingesteld is om SOS oproepen naar het horloge te sturen, zal het horloge 3 seconden gaan bellen en automatisch de oproep beantwoorden. 10. Het instellen van de frequentie: waarmee de Kobra de positie van de Kobra ophaalt, deze staat standaard ingesteld op 8 minuten. Als u deze instelling wilt veranderen kunt u dat hier doen. Notitie: Als u deze tijd erg kort maakt zal dat ten koste gaan van de Batterijspanning. 11. Batterijspanning: Als de batterijspanning minder wordt dan 20% zal de APP een seintje ontvangen, deze functie staat standaard uit. 12. Afdoen alarm: Als de Kobra wordt afgedaan voor meer dan 6 minuten zal er naar de APP ook een seintje worden gestuurd. Deze functie is standaard uitgeschakeld. 13. Valalarm: Als de drager van de Kobra valt zal er naar de APP een seintje worden verstuurd tegelijkertijd zal er een alarm worden verstuurd naar de geprogrammeerde SOS/telefoonnummers. 14. Notitie: Het kan voorkomen dat er soms een vals val alarm wordt afgegeven, de drager van de Kobra kan deze dan annuleren op het horloge. Introductie of de groepsfunctie van de APP De APP kan ook de verkregen gegevens in een groep zetten. Als de App is verbonden met de Kobra zullen de mobiele telefoon en de Kobra herkent worden als een standaard groep. U kunt de naam van de groep veranderen en een ander icoontje kiezen. Klik op de groepsnaam boven de APP hoofdpagina en het onderstaande scherm komt tevoorschijn. Dit menu kan gebruikt worden om naar verschillende groepen te switchen. Klik op create group om een nieuwe groep aan te maken, om een andere Kobra of een andere groep toe te voegen scant u de desbetreffende code. Elektronische begrenzing in groep In het menu van de groep kunt u een elektronische begrenzing instellen. Als de Kobra s in de groep de elektronische grens passeren krijgt u een alarm. Als u de QR code van een andere groep heeft gedeeld in de APP kunt u op deze manier nieuwe gebruikers toevoegen. De Kobra kan nu door meerdere mensen worden gecontroleerd.

9 Klik op het icoontje op de hoofdpagina van de App om in de instellingen te komen. In het groepsmenu is de drager het hoofd van de groep. Alleen het groepshoofd kan andere leden van de groep verwijderen. Leden kunnen wel uit zichzelf de groep verlaten. Thuisleefgids wenst u veel plezier en veiligheid met de Kobra!

GPS Horloge Vichie. Handleiding

GPS Horloge Vichie. Handleiding GPS Horloge Vichie Handleiding 1.1 Vichie De Vichie is een nieuwe generatie GPS Horloge. Met de GSM verbinding werkt de Vichie overal ter wereld. Met de GSM en de GPS positionering kan men makkelijk bepalen

Nadere informatie

GPS Majesta Horloge Handleiding

GPS Majesta Horloge Handleiding GPS Majesta Horloge Handleiding Attentie 1. Gebruik de Majesta niet als deze is ondergedompeld in water. 2. Houd de Majesta weg van open vuur. Hoge temperaturen kunnen schadelijk zijn voor het product.

Nadere informatie

GPS Horloge. Handleiding. Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding.

GPS Horloge. Handleiding. Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding. GPS Horloge Viro type ML Handleiding Lees zorgvuldig de instructies door alvorens u gebruik maakt van de snelle handleiding. Voorbereidingen voor gebruik De geselecteerde simkaart moet ook voorzien zijn

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Allereerst dank voor de aanschaf en interesse in helloo. De leukste Gadget voor je kind. Wat heb je nodig? Een helloo horloge Een simkaart Een smartphone De helloo

Nadere informatie

FootCal Handleiding Spelers/Ouders

FootCal Handleiding Spelers/Ouders FootCal Handleiding Spelers/Ouders v1.0 FootCal Handleiding Spelers/Ouders 1 App installatie 3 Eerste gebruik 3 Inloggen/profiel 4 Account 4 Kies het juiste profiel 5 Favorieten 6 Teams keuze 6 Toegang

Nadere informatie

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS

Handleiding handleiding. Watch-Phone-GPS Handleiding handleiding Watch-Phone-GPS www.helloo.me 2 helloo, Je bent nu in het bezit van de Coolste, Stoerste en Leukste Watch-Phone. Jullie gaan er heel veel plezier en gemak aan beleven! Team helloo

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1

Handleiding. helloo watch. Handleiding 1 Handleiding helloo watch Handleiding 1 Product Details Microfoon: Niet bedekken tijdens bellen Opladen: Koppel het horloge aan de laadkabel Reset knop: Het horloge kan worden gereset door met een paperclip

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

Handleiding BitweenFit

Handleiding BitweenFit Handleiding BitweenFit 01-07-2019, Bitween Vooraf Voordat u deze handleiding leest, dienen wij er u op te wijzen dat deze handleiding geschreven is voor Androidgebruikers. De applicatie genaamd BitweenFit

Nadere informatie

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje

! Smart Band AT300. Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje Smart Band AT300 Smart armband 1. Haal het apparaat uit het bandje apparaat polsband 2. Plaats het apparaat in het bandje 3. De armband wordt het best net boven het polsgewricht gedragen Processus styloides

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

ParkinsonThuis. Korte handleiding

ParkinsonThuis. Korte handleiding ParkinsonThuis Korte handleiding INTRODUCTIE Als onderdeel van deelname aan deze studie wordt u gevraagd het Pebble horloge om uw pols te dragen en de Fox Inzicht App op uw smartphone te gebruiken voor

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA Inhoudsopgave 1. Smart Home Beveiliging app... 2 1.1 Installatie... 2 1. Smart Home Beveiliging Camera... 3 2.2 Gebruik... 6 1. Smart Home Beveiliging app Met

Nadere informatie

Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding

Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding Hoe installeren op tablet? (makelaar) Installatie handleiding Inhoudsopgave 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 TABLET... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WIFI camera

Gebruikershandleiding WIFI camera Gebruikershandleiding WIFI camera 1 Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe nestkast met Wifi camera. Wanneer u deze instructies heeft gelezen en nageleefd, bent u klaar om de vogels in uw tuin een

Nadere informatie

handleiding Sparen met de scan r app

handleiding Sparen met de scan r app handleiding Sparen met de scan r app De app downloaden Inloggen De Scan r app kan gedownload worden vanuit de App Store Na het downloaden van de app, komt u voor Apple smartphones en vanuit de Google Play

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Handleiding Zero-wire

Handleiding Zero-wire AEV VOCHTEN - MYLLE SECURITY NV 18-2-2018 Handleiding Zero-wire Bediening alarmsysteem met App Inhoud 1. Downloaden van de app.... 2 2. Eerste gebruik.... 2 3. Personaliseren van uw account... 3 4. Uw

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Smart Band AT500. Smartband dragen

Smart Band AT500. Smartband dragen ! Smart Band AT500 Smartband dragen Draag de band bij voorkeur achter de styloideus ulnae en plaats de sensor dicht bij de huid, vermijd beweging. App installeren op je mobiele telefoon Scan de volgende

Nadere informatie

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Inhoudsopgave 1. Uitleg Two factor authentication 2 2. Android apparaat 3 3. ios apparaat 8 4. Reset Authenticator app 12 2 1 Uitleg Two factor

Nadere informatie

MyBroker op ipad Installatie handleiding

MyBroker op ipad Installatie handleiding MyBroker op ipad Installatie handleiding Inhoudstafel 1. DE VEREISTEN... 3 2. MYBROKER IN 5 STAPPEN... 4 2.1. STAP 1 IPAD... 4 2.2. STAP 2 VERBINDING... 4 2.3. STAP 3 KLANTENZONE... 4 2.4. STAP 4 - DOWNLOAD

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding 1.Het downloaden van de app Scan de QR code met je smartphone om de H Band app te downloaden, of zoek in de app-store op H Band. De app is beschikbaar voor: ios/iphone model 4S en

Nadere informatie

In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren.

In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren. SolarEdge HD-Wave installatie In deze handleiding leest u over hoe u de SolarEdge omvormer kunt activeren, upgraden en configureren. De Solaredge omvormer heeft nu een ingebouwd wifi chip met een bereik

Nadere informatie

SchoolWapps handleiding voor ouders

SchoolWapps handleiding voor ouders SchoolWapps handleiding voor ouders Met SchoolWapps blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van uw kind en de school. Bekijk de website op uw telefoon of tablet of maak gebruik van de SchoolApp

Nadere informatie

Handleiding GPS Horloge Fortica

Handleiding GPS Horloge Fortica Handleiding GPS Horloge Fortica 1.0 Fortica specificatie 1.1 Welkom en dank u voor het gebruik maken van de Fortica. Om er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van de Fortica zullen

Nadere informatie

Handleiding ProActive app. Installatie en account koppelen

Handleiding ProActive app. Installatie en account koppelen Handleiding ProActive app Installatie en account koppelen Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 2. Installatie voor Android 3 3. Installatie voor ios 4 4. Eerste keer inloggen en uw account koppelen 4 4.1. Toegangscode...5

Nadere informatie

247 Services App. Gebruikershandleiding

247 Services App. Gebruikershandleiding 247 Services App Gebruikershandleiding Document historie Versie Toelichting Datum 1.0 Initiële versie 05-01-2017 1.1 Tekstuele verbeteringen en verduidelijkingen 03-10-2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 2.

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen 4 Wachtwoord vergeten 4 Wachtwoord wijzigen 5 Uw persoonlijke gegevens 7 Gegevens kind aanpassen 7 Groepsinformatie 8 Uitleg

Nadere informatie

247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING. Versie: 1.4a

247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING. Versie: 1.4a 247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING Versie: 1.4a Inhoud Inleiding 2 Registreren 3 Inloggen 247Services App 4 Hoofdscherm & rechten 5 Algemeen 6 Menu 7 Menu functies 8 Locatie 8 Algemeen 8 Werklocatie

Nadere informatie

Installatie app. voor Android en IOS

Installatie app. voor Android en IOS Installatie app voor Android en IOS Installatie van de gdmss Lite / idmss Lite app Android: Ga naar Google Play Zoek naar gdmss. Kies dan voor gdmss Lite, deze is gratis en biedt genoeg functies voor de

Nadere informatie

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth.

1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. Handleiding E-Health 1.1 Het downloaden van de applicatie Om de ehealth applicatie te downloaden zoekt u in ofwel de Google Play Store of de App Store naar ehealth. 1.2 Account aanmaken of inloggen Klik

Nadere informatie

Handleiding gebruik Scorebord-app

Handleiding gebruik Scorebord-app Handleiding gebruik Scorebord-app 1. Scorebord-app Op de door Mediamens geleverde Android Sticks is de Scorebord-app al geïnstalleerd. Om de Android stick aan te sluiten, volgt u de volgende stappen: 1.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15

Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 Gebruikershandleiding Smartwatch SW15 1. Functies Gezondheid en lichaamsbeweging - Stappenteller De ingebouwde versnellingsmeter controleert en registreert uw sporttijden, vetverbranding, temperatuur,

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM Inhoud Inleiding... 3 1. Smartsiren app... 4 2. Installatie... 6 3. Montage... 7 4. Gebruik... 8 5. Deur-/ raamsensor... 9 6. Afstandsbediening... 10 7. Bewegingssensor...

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SMART HOME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Smart Home Deurbel... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

Handleiding Persoonlijk Rooster

Handleiding Persoonlijk Rooster Handleiding Persoonlijk Rooster Inhoudsopgave ios - Agenda toevoegen... 1 ios - Agenda verwijderen... 2 Android Rooster via Google Agenda toevoegen (eenvoudig)... 3 Android Rooster via Google Agenda verwijderen...

Nadere informatie

Handleiding Installatie Mobiele Token

Handleiding Installatie Mobiele Token Handleiding Installatie Mobiele Token Versie: 1.1 Datum: 31-12-2014 Inhoud Uitleg... 3 Installatie Digipass for Mobile ES App... 4 Installatie op een Apple apparaat... 4 Installatie op een Android apparaat...

Nadere informatie

Handleiding - Vivago Mobile

Handleiding - Vivago Mobile Handleiding - Vivago Mobile Installatie Vivago Mobile applicatie Vereisten Vivago Mobile App : Android Smartphone > Android versie 4.0.3. of hoger Iphone > ios versie 9.0 of nieuwer Download de Vivago

Nadere informatie

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS.

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Handleiding inloggen Talent en Salaris (web) Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Hiervoor typ je in het webadres van je browser het volgende

Nadere informatie

HANDLEIDING 180 CAMERA

HANDLEIDING 180 CAMERA HANDLEIDING 180 CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie 180 Camera... 5 2.1 Gebruik... 7 2 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In

Nadere informatie

Smart Watch Phone. Handleiding. Lees de instructies voor gebruik.

Smart Watch Phone. Handleiding. Lees de instructies voor gebruik. Smart Watch Phone Handleiding Lees de instructies voor gebruik. 1. Veiligheidsadviezen De informatie in dit document kan niet worden gewijzigd of uitgebreid in overeenstemming met enig andere mededeling.

Nadere informatie

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA

HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA HANDLEIDING SLIMME DEURBEL MET CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie Slimme deurbel met camera... 5 2.1 Verbinding met een netwerkkabel...

Nadere informatie

Handleiding. Measure App. Versienummer:1.4

Handleiding. Measure App. Versienummer:1.4 Handleiding Measure App Versienummer:1.4 Datum: 14-12-2015 Voorwoord Hartelijk dank voor de aanschaf van de Measure App. M App zal u en uw collega s in staat stellen om begeleid in te meten of na te meten.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING Dank voor het gebruik van onze producten en diensten. Voor veilig en optimaal gebruik van onze producten, neemt u alstublieft de gebruikershandleiding zorgvuldig door alvorens het product in gebruik te

Nadere informatie

Documentatie gereedschapbeheer android applicatie. GB Inspect. Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect - 1

Documentatie gereedschapbeheer android applicatie. GB Inspect. Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect - 1 GB Inspect Handleiding Gereedschapbeheer android applicatie GB Inspect Datum: 10 september 2014 Behorende bij app versie 1.1.5-1 1. Inleiding De Gereedschapbeheer.nl app is bedoeld voor het inspecteren

Nadere informatie

Nettie Account aanmaken (van uit link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9

Nettie Account aanmaken (van uit  link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Inhoudsopgave Applicatie Installeren... 2-3 Nettie Account aanmaken (van uit email link)...4 Nettie opzetten voor eerste gebruik...6 Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Nettie Goedendag opzetten... 10

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek INHOUDSTAFEL GIDS BIJ HET INSTALLEREN VAN UW E-DAGBOEK Stap 1: Uw account aanmaken op de computer... pagina 3 Stap 2: Uw e-dagboek activeren op de computer...

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Handleiding GB Scan. Handleiding Gereedschapbeheer handheld applicatie GB Scan. Datum: 7 oktober 2015 Behorende bij versie 1.1.2

Handleiding GB Scan. Handleiding Gereedschapbeheer handheld applicatie GB Scan. Datum: 7 oktober 2015 Behorende bij versie 1.1.2 Handleiding GB Scan Handleiding Gereedschapbeheer handheld applicatie GB Scan Datum: 7 oktober 2015 Behorende bij versie 1.1.2 Handleiding GB Scan 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. Systeemvereisten 3 3.

Nadere informatie

Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor. (zorgprofessionals)

Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor. (zorgprofessionals) Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor (zorgprofessionals) 1 handleiding mobiel ecg eventmonitor Inleiding In deze handleiding Livv Mobiel ECG Eventmonitor leggen wij u graag de volgende onderwerpen uit:

Nadere informatie

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Januari 2017 Calculus Software

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Januari 2017 Calculus Software Handleiding beginnen met de Calculus VIP app Voor zorgverleners Datum Januari 2017 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom de Calculus VIP app?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden

Nadere informatie

Handleiding DB Alerts app

Handleiding DB Alerts app Handleiding DB Alerts app 3 mei 2019 DB Alerts De DB Alerts app is vernieuwd en aan de nieuwe eisen en veranderingen aangepast. Je kunt de App installeren via de Google Play Store / Apple App Store op

Nadere informatie

Watts Water Technologies - Beernemsteenweg Wingene (Belgium) Belgium: Phone Fax

Watts Water Technologies - Beernemsteenweg Wingene (Belgium) Belgium: Phone Fax 1 Opstartprocedure Watts Vision Comfort Pakket Vloerverwarming. Zoneregeling van vloerverwarmingskring(en) met RF BT Master 6 zones BT-M6Z02 RF 230V en digitale RF ruimtethermostaat BT-D02 RF. A. Aansluitschema

Nadere informatie

Instructies voor gebruik

Instructies voor gebruik Instructies voor gebruik Introductie van het product..3 Voorzorgsmaatregelen. 3 Inhoud 3 Onderdelen en functies.4 Deurbel installeren 5 Muziek toon..6 App Downloaden 7 Het product is gebaseerd op het Wi-Fi-netwerk

Nadere informatie

Handleiding Sens MyAir

Handleiding Sens MyAir Handleiding Sens MyAir Introductie Sens MyAir is een fijnstof sensor welke PM1, PM2.5 en PM10 meet. De data van deze sensor wordt uitgelezen door een app die u kunt installeren op uw smartphone. Deze data

Nadere informatie

AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP

AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP AlectoCam app voor Android geschikt voor: DVC-007 DVC-105IP DVC-106IP DVC-125IP DVC-135IP DVC-164IP DVC-155IP DVC-164IP DVC-165IP DVC-180 DVC-215IP DVC-255IP DVC-1000 IVM-100 V1.x INHOUD: VOORBEREIDING

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0)

Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) Internet Control Station Kijk regelmatig op www.klikaanklikuit.nl voor updates Snel aan de slag Installatiegids (versie 1.0) ICS-1000 Het grootste gemak in draadloos schakelen. Eenvoudig uit te breiden

Nadere informatie

Handleiding Inloggen in SIRO

Handleiding Inloggen in SIRO Handleiding Inloggen in SIRO Binnenkort wordt de inlogprocedure van SIRO gewijzigd. Dit betekent dat u voortaan bij het inloggen een extra authenticatiestap moet uitvoeren via Google Authenticator. Zo

Nadere informatie

Let op: Na 27 september is het niet meer mogelijk om op de oude manier in te loggen!

Let op: Na 27 september is het niet meer mogelijk om op de oude manier in te loggen! Mijn OPO-R & Profit, een nieuwe manier van inloggen. Op 27 september 2018 vanaf 19:00 uur wordt een nieuwe manier van inloggen op Mijn OPO-R en Profit doorgevoerd. Vanaf dat moment kan je alleen nog via

Nadere informatie

SchoolWapps handleiding voor ouders

SchoolWapps handleiding voor ouders SchoolWapps handleiding voor ouders Met SchoolWapps blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van uw kind en de school. Bekijk de website op uw telefoon of tablet of maak gebruik van de SchoolApp

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software

Handleiding beginnen met Calculus VIP. Datum December 2016 Calculus Software Handleiding beginnen met Calculus VIP Datum December 2016 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom Calculus VIP?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden gebruik Calculus VIP... 3

Nadere informatie

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5.

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5. AlarmSecur com Handleiding werking app (android) Inhoud Login 2 Vergrootglas, foto 3 Tandwiel 4 Login scherm 5 Direct beeld 6, 7 Video instellingen 8 Gebruikersmanagement 9 Alarmmeldingen 10 1 App settings

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

Mi Light. Gebruiksaanwijzing. WiFi Module. Model nr.: ibox2

Mi Light. Gebruiksaanwijzing. WiFi Module. Model nr.: ibox2 Mi Light Gebruiksaanwijzing WiFi Module Model nr.: ibox2 Configuratie van de MiLight Wifi ibox Module Allereerst, hartelijk dank voor uw aankoop! Deze handleiding beschikt over alle informatie omtrent

Nadere informatie

Handleiding WatchWatch smart

Handleiding WatchWatch smart Handleiding WatchWatch smart Introductie Bedankt voor uw aankoop van de WatchWatch smart. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van het apparaat adviseren

Nadere informatie

GPS Sniper ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE. Electric & electronic car accessories VIA SMS. Ref. Vos PRODUCT MADE IN EUROPE

GPS Sniper ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE. Electric & electronic car accessories VIA SMS. Ref. Vos PRODUCT MADE IN EUROPE Electric & electronic car accessories GPS Sniper Ref. Vos 06.028 ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE VIA SMS PRODUCT MADE IN EUROPE Gebruikershandleiding voor ios E27*10R-05*1266*00 versie 3.0 Inhoudstabel

Nadere informatie

Smart Watch Gebruikershandleiding

Smart Watch Gebruikershandleiding Smart Watch Gebruikershandleiding Lees deze handleiding goed door voor het in gebruik nemen van de smartwatch. Voor het gebruik van de smartwatch is een mobiele telefoon(android) vereist! Veiligheidswaarschuwing!

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

Handleiding GPS tracker.

Handleiding GPS tracker. Handleiding GPS tracker. Hartelijk dank voor het huren van een GPS-tracker voor uw geadopteerde hondje. INHOUD: 1. Wat wordt er allemaal geleverd bij de GPS-Tracker. 2. Opladen van de Batterij. 3. In en

Nadere informatie

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding

ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding ParkinsonThuis Studie. Installatiehandleiding Inhoud Inleiding... 3 1. Installeren van de Pebble app... 4 2. Koppelen van het Pebble horloge en de smartphone... 6 3. Installeren van de Fox Inzicht App...

Nadere informatie

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger.

Aan de slag. Deze snelgids is voor de ClickToPhone software versie 83 of hoger. Aan de slag Deze snelgids omschrijft hoe de ClickToPhone software moet worden geïnstalleerd, de Bluetooth hardware met de telefoon moet worden gekoppeld en hoe een gebruikersniveau moet worden gekozen.

Nadere informatie

Instructie Zermelo. Inhoud

Instructie Zermelo. Inhoud Instructie Zermelo Inhoud Instructie voor het inloggen in Zermelo...2 App...2 Ouders en leerlingen in Zermelo...3 Het bekijken van je rooster...4 Het rooster van een collega of leerling bekijken...5 Zoek

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (Android) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen Air TM 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende

Nadere informatie

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Handleiding Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android Auteur SIMgroep Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Inhoudsopgave HANDLEIDING... 1 INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 2. RAADDIGITAAL INSTALLEREN...

Nadere informatie

MaxiCool BV

MaxiCool BV Gebruikshandleiding Smart WiFi Attentie: MaxiCool BV is niet aansprakelijk voor problemen met betrekking tot het internet, routers en mobiele apparaten. Contacteer uw provider of systeembeheerder om deze

Nadere informatie

GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING

GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING GPS BOSS Kinderhorloge Monkey GW100 HANDLEIDING 1. Voor gebruik Lees de handleiding voorafgaand aan het instellen en gebruiken van het horloge. Controleer of het product het artikel is wat je hebt aangekocht,

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android

Waarneming.nl. Waarnemingen invoeren. met een smartphone. iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Waarneming.nl Waarnemingen invoeren met een smartphone iobs voor ios (iphone) WinObs voor Windows ObsMapp voor Android Wat kunt u met de Waarneming.nl-apps Invoeren in het veld Datum en tijdstip automatisch

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software

Handleiding beginnen met de Calculus VIP app. Voor zorgverleners. Datum Juli 2017 Calculus Software Handleiding beginnen met de Calculus VIP app Voor zorgverleners Datum Juli 2017 Auteur Calculus Software Inhoudsopgave Waarom de Calculus VIP app?... 3 Gemakkelijk... 3 Veilig... 3 Technische voorwaarden

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Instructie: Gebruik van de Mobile Keys App

Instructie: Gebruik van de Mobile Keys App Instructie: Gebruik van de Mobile Keys App Documentversie: 5-juli-2013 Benodigdheden voorafgaand Voordat u gebruik kunt maken van de Mobile Keys App, dient u in bezit te zijn van het volgende: een smartphone

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

GPS Sniper ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE. Electric & electronic car accessories VIA SMS. Ref. Vos PRODUCT MADE IN EUROPE

GPS Sniper ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE. Electric & electronic car accessories VIA SMS. Ref. Vos PRODUCT MADE IN EUROPE Electric & electronic car accessories GPS Sniper Ref. Vos 06.028 ALARMMELDING & GPS-LOKALISATIE VIA SMS PRODUCT MADE IN EUROPE Gebruikershandleiding voor Android E27*10R-05*1266*00 versie 3.0 Inhoudstabel

Nadere informatie

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de ipad SHARP CORPORATION 27 April, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... 4 3 Installatie en starten van de applicatie...

Nadere informatie

Handleiding. Opgesteld: oktober Newyu, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Handleiding. Opgesteld: oktober Newyu, Inc. Alle rechten voorbehouden. Handleiding LibreLinkUp is een gratis mobiele app waarmee u glucosewaarden kunt ontvangen van familie en vrienden wanneer zij hun FreeStyle Libre sensor scannen met hun LibreLink app. Elke scan wordt automatisch

Nadere informatie

Activiteiten Tracking Sensor

Activiteiten Tracking Sensor Activiteiten Tracking Sensor ADS1301 Handleiding V1.0 2017 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Introductie... 2 1.1 Systeemvereisten... 2 Hoofdstuk 2. Hardware Overzicht... 3 Hoofdstuk 3. Activity Tracking Sensor

Nadere informatie