FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 maart 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 maart 2014"

Transcriptie

1 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is dat bepaalde informatie (nog) niet beschikbaar is, (nog) niet openbaar gemaakt mag worden of achteraf bijgesteld moet worden. Dit kan ingrijpende gevolgen hebben voor de in dit verslag en het bijbehorend financieel verslag geschetste perspectieven voor crediteuren en/of andere belanghebbenden. Aan dit verslag kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 maart 2014 Gegevens onderneming : AR&D Techniek BV, voorheen genaamd Hendriks Gevel Techniek BV, statutair gevestigd te Veenendaal, kantoorhoudende te (3903 LA) Veenendaal aan de Wageningselaan 6, feitelijk gevestigd te Veenendaal aan de Inductorstraat 62, KvK-nummer Faillissementsnummer : F.16/13/1276 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr J.A.A. Boers Rechter-commissaris : mr M.H.F. van Vugt Rechtbank : Midden-Nederland Activiteiten onderneming : in het Handelsregister is als bedrijfsomschrijving vermeld: vervaardiging van ijzer en staal en van ferro legeringen; het verwerken van aluminium, legeringen, non-ferro metalen, kunststoffen, roestvrijstaal, staal, alsmede het drijven van de zaken. Omzetgegevens : 2010 : , : , : ,00 Personeel gemiddeld aantal : 66 Verslagperiode : 18 december 2013 tot en met 24 maart 2014 Bestede uren in verslagperiode : 74 uren (bijlage 1) Bestede uren totaal : 219 uren en 35 minuten Saldo faillissementsrekening : ,06 (bijlage 2)

2 1. Inventarisatie 1.6 Huur Zoals aangegeven in het eerste verslag, heeft de curator in het kader van de doorstart door Rollecate BV met toestemming van Hendriks Groep BV en Hendriks Materieel BV het bedrijfspand aan de Inductorstraat 62 te Veenendaal, de aldaar aanwezige machines en inventaris en handgereedschappen, voor een periode van drie maanden na 25 november 2013 aan Rollecate BV in gebruik gegeven c.q. verhuurd. Rollecate BV diende terzake een vergoeding aan de boedel te voldoen van ,00 exclusief BTW ofwel inclusief BTW ,00. Dit bedrag is voldaan. Daarnaast dient Rollecate BV vijftig procent van de kosten van het gebruik van gas, elektra en water te betalen. Inmiddels is de drie maandentermijn verstreken. Rollecate BV heeft het bedrijfspand op 24 februari 2014 ontruimd. Inmiddels is ook de hoogte van de energielasten bekend. De totale energielasten exclusief BTW bedroegen in deze periode ,64. Voor rekening van Rollecate BV komt derhalve een bedrag van 6.370,83 exclusief BTW. Op 20 maart 2014 heeft de curator Rollecate BV in het bezit gesteld van een factuur terzake ad 7.709,96. Betaling daarvan moet nog plaatsvinden. De boedel heeft inmiddels in totaliteit voldaan 8.306,93 inclusief BTW. De totale kosten inclusief BTW bedragen ,92. Voor rekening van Hendriks Groep BV komt een derde deel ofwel 4.247,21 exclusief BTW. Hendriks Groep BV zal daarnaast alle nog niet betaalde facturen inzake energielasten over deze periode voor haar rekening nemen. De curator heeft ermee ingestemd dat Hendriks Groep BV de boedel een factuur zendt van 1.629,20 exclusief BTW. De afspraak is gemaakt dat de curator deze factuur voldoet zodra hij voornoemde bijdrage van Rollecate BV heeft ontvangen. De boedelkosten terzake blijven aldus beperkt tot een bedrag van afgerond 2.570,00.

3 1.7 Oorzaak faillissement In het eerste verslag zijn de oorzaken van het faillissement opgesomd, die het statutair bestuur van de failliet in het verzoek tot eigen aangifte de Rechtbank heeft medegedeeld. Eén van de redenen luidde dat een negatieve bankstand eind 2013 werd verwacht tussen de ,00 en de ,00. Uit onderzoek is de curator gebleken dat de negatieve bankstand in 2011 gemiddeld rond de ,00 lag, in 2012 rond de ruim ,00 en ook in 2013 nagenoeg de gehele periode rond de ruim ,00. Vanaf 30 oktober 2013 bij een negatieve bankstand van ,32 is deze negatieve bankstand tot faillissementsdatum teruggelopen naar ,00. De curator verricht nader onderzoek of en in hoeverre de continuïteit van Hendriks Groep BV en haar zustervennootschappen in gevaar is gebracht door de financiële situatie van failliet. De curator heeft in ieder geval geconstateerd dat Hendriks Groep BV in januari 2013 de aandelen heeft gekocht van Ruwbouw Groep BV en in juli 2013 de vlottende activa van Konosch. Voor de aankoop van deze aandelen en deze vlottende activa zijn nieuwe financieringsarrangementen bij de Rabobank afgesloten. De curator laat nader onderzoeken of en in hoeverre het onderhavige faillissement mede is veroorzaakt door de herfinancieringsarrangementen, gevolg van de in 2013 door Hendriks Groep BV gedane investeringen. 2. Personeel 2.4 Diversen Tijdens de opzegtermijn hebben enkele personeelsleden op afroepbasis werkzaamheden ten behoeve van Rollecate BV verricht. De afspraak luidde dat Rollecate BV de boedel hiervoor een vergoeding op uur-basis diende te betalen. Uit hoofde hiervan heeft de curator Rollecate BV facturen gezonden tot een totaalbedrag van 796,42 inclusief BTW. Deze facturen zijn door Rollecate BV aan de boedel voldaan. Alle personeelsleden verzochten de curator hen in het bezit te stellen van jaaropgaven Over die jaaropgaven beschikte de curator niet. ADP was bereid deze jaaropgaven te verstrekken tegen betaling van een bedrag van 292,00 exclusief BTW. De curator heeft ADP

4 opdracht verstrekt deze jaaropgaven uit te draaien en in het bezit van de curator te stellen. Tijdens deze boedelperiode is terzake 353,32 aan ADP voldaan. 3. Activa Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving De curator laat nader onderzoeken of en in hoeverre de bedrijfsmiddelen, bestaande uit kantoorinventaris, inventaris bedrijfshal, machinepark, rollend materieel en bedrijfsgereedschap eigendom zijn van Hendriks Materieel BV, een zustervennootschap van failliet. 3.6 Verkoopopbrengst Met Hendriks Groep BV is in ieder geval de afspraak gemaakt dat, indien de curator het eigendomsrecht van Hendriks Materieel BV op de bedrijfsmiddelen erkent, de curator een vergoeding van vijf procent van de opbrengst exclusief BTW bij verkoop ontvangt. Overigens is deze bedrijfsinventaris verpand aan de Rabobank. 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Tijdens deze verslagperiode is de curator gebleken dat er nog enkele vorderingen op derden bestonden, die zich niet bevonden op de lijst debiteuren, die aan de Rabobank waren verpand en aan Rollecate BV zijn verkocht. Het gaat om een totaalbedrag van 2.344, Opbrengst : 2.344,02 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) De Rabobank heeft een totaal aan vorderingen bij de curator ingediend van ,07. Dit betreft de vordering van de Rabobank op Hendriks Groep BV en aan Hendriks Groep BV gelieerde vennootschappen. De failliet is één van de vennootschappen en mede hoofdelijk aansprakelijk voor het geheel. Op basis van de curator ter hand gestelde kredietstukken is de totale vordering als volgt samengesteld:

5 ,00 : geldlening, in 2005 afgesloten voor de herfinanciering onroerend goed; ,00 : geldlening, afgesloten in 2007 deels voor onroerend goed en deels voor Hendriks Materieel BV; ,67 : geldlening, afgesloten in 2010 ten behoeve van Hendriks Materieel BV en de aankoop van grond; ,00 : geldlening, afgesloten in 2013 voor de aankoop van Ruwbouw Groep BV; ,00 : geldlening, afgesloten in 2013 voor de aankoop van de activa Konosch; ,97 : rekening-courant, werkkapitaal plus financiering Ruwbouw Groep BV; ,43 : geldlening, afgesloten in 2013 voor de overname van het krediet van Konosch; Totaal: ,07 Uit het hiervoor gestelde blijkt dat het grootste deel van de kredietfaciliteit betrekking heeft op de financiering van onroerend goed en de aankopen Ruwbouw Groep BV en Konosch. Nader onderzoek volgt. Per faillissementsdatum was de debetstand van de rekening van de failliet bij de Rabobank , Eigendomsvoorbehoud Alle kwesties met crediteuren, die een beroep op eigendomsvoorbehoud hebben gedaan, zijn door Rollecate BV afgewikkeld. 5.7 Reclamerechten Hetzelfde geldt voor de crediteur die een beroep deed op het recht van reclame.

6 6. Doorstart / voortzetten 6.6 Boedelbijdrage In totaliteit heeft de boedel in het kader van de doorstart ,50 ontvangen. Daarvan bedraagt de boedelbijdrage van de Rabobank ,50 en de bijdrage huur van Rollecate BV ,00. Van dit laatste bedrag moet nog de BTW worden afgedragen. 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht Inmiddels heeft de curator Nederpel De Block & Partners BV opdracht verstrekt hem in het bezit te stellen van een begroting van de kosten voor een QuickScan. De curator heeft Nederpel in het bezit gesteld van relevante informatie die de curator bezit alsmede Nederpel in contact gebracht met de financieel directeur van Hendriks Groep BV bij wie alle financiële informatie kan worden opgevraagd. Zodra de begroting van kosten bekend is en de Rechter-commissaris de curator toestemming heeft verstrekt deze QuickScan te laten uitvoeren door Nederpel, zal het onderzoek volgen. 7.2 Depot jaarrekeningen De jaarrekening 2011 is één dag te laat gedeponeerd. De jaarrekeningen 2009, 2010 en 2012 zijn tijdig gedeponeerd. 7.3 Goedkeurende verklaring accountant In onderzoek. 7.4 Stortingsverplichting aandelen In onderzoek. 7.5 Onbehoorlijk bestuur In onderzoek. 7.6 Paulianeus handelen In onderzoek.

7 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen Tot op heden heeft het UWV nog geen vordering bij de curator ingediend in het kader de loongarantieregeling. De curator heeft tijdens verslagperiode de navolgende boedelcrediteuren voldaan: Stedin : 2.373,44 Eneco : 5.933,49 ADP : 353,32 Verschotten curator : 63,53 Totaal : 8.723,78 De verschotten curator bestaan uit kosten voor opvragen uittreksels uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. 8.2 Preferente vorderingen van de fiscus Door de Belastingdienst is een totaalbedrag aan vorderingen aangemeld van ,00. Onderdeel van die vordering is de aanslag omzetbelasting over het vierde kwartaal Tegen deze aanslag is bezwaar gemaakt. De curator heeft tijdig aangifte gedaan over de periode 1 oktober tot 19 november Van de Belastingdienst heeft de curator inmiddels bevestiging ontvangen dat deze aanslag vierde kwartaal 2013 wordt teruggebracht naar het bedrag van de aangifte. 8.3 Preferente vorderingen van het UWV Het UWV heeft nog geen vordering aangemeld. 8.4 Andere pref. Crediteuren Het pensioenfonds heeft een preferente vordering ingediend van ,29. Daarnaast heeft een oud-werknemer een vordering ingediend van 7.608,00 inzake een ontslagvergoeding. Voor een overzicht van de voorlopig erkende preferente schuldvorderingen wordt verwezen naar bijlage 3a van het financieel verslag.

8 8.5 Aantal concurrente crediteuren Er zijn 180 crediteuren bekend. Hiervan hebben 117 crediteuren inmiddels hun vordering aangemeld. 8.6 Bedrag concurrente crediteuren Tot op heden is een bedrag van ,05 aan concurrente vorderingen ter verificatie ingediend. Voor een overzicht van de voorlopig erkende concurrente schuldvorderingen wordt verwezen naar bijlage 4a van het financieel verslag. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling Nog niet bekend. 9. Procedures 9.1 Naam wederpartij(en) 9.2 Aard procedure 9.3 Stand procedure Niet van toepassing. 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faillissement Nog niet bekend Plan van aanpak - nadere inventarisatie; - onderzoek boekhouding; - onderzoek rechtmatigheid; - paulianeus handelen; - onderzoek oorzaken faillissement; - verkoop materiele vaste en roerende activa alsmede onderzoek naar de eigendom daarvan; - de gebruikelijke werkzaamheden.

9 10.3 Indiening volgend verslag Het volgend verslag zal uiterlijk 1 juli 2014 worden ingediend Financieel verslag Als bijlage 3 wordt het volledige financieel verslag aan dit verslag gehecht. Veenendaal, 25 maart mr J.A.A. Boers Bijlagen: 1. uren verslagperiode; 2. volledige uitdraai boedelrekening; 3. financieel verslag.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 25 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 25 januari 2016 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17 juli 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 12 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 12 juni 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 mei 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 juni 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 augustus 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 september 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 november 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 november 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 juli : de besloten vennootschap Ir. A. Bons Architekten BV

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 juli : de besloten vennootschap Ir. A. Bons Architekten BV Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 17 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 17 juni 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 maart 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 11 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 11 september 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 17 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 17 november 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 27 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 27 november 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 december 2013 Gegevens onderneming : AR&D Techniek BV, voorheen genaamd Hendriks Gevel Techniek BV, statutair gevestigd te Veenendaal, kantoorhoudende te (3903

Nadere informatie

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 1 dd 9 januari 2015 Gegevens onderneming JG Lamoré Beheer BV Faillissementsnummer C116/1411046 F Datum uitspraak 9 december 2014 Curator Mr MEG Murris Rechter-commissaris Mr

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 20 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 20 juli 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15-1-2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15-1-2016 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV. d.d. 21 mei 2014. : de besloten vennootschap CNL Management BV

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV. d.d. 21 mei 2014. : de besloten vennootschap CNL Management BV Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Verslagperiode : 7 augustus t/m 10 december 2009

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Verslagperiode : 7 augustus t/m 10 december 2009 VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Anosta B.V. Faillissementsnummer : 08/552 F Datum uitspraak : 18 november 2008 Datum verslag : 11 december 2009

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 februari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 februari 2013 Dit verslag ziet op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de onderwerpen reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar de eerdere

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: Dit openbaar faillissementsverslag is geen prospectus of jaarrekening. Hoewel de informatie in dit openbaar faillissementsverslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17-2-2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17-2-2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/228 NL:TZ:0000013080:F001 11-05-2017 mr. A, van der Schee mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 11 mei 2017

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 juni 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 juni 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 21 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 21 februari 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 februari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Verslagperiode 25 december 2014 tot en met 11 juni 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,10 uur (24 december tot en met 11 juni 2015)

Verslagperiode 25 december 2014 tot en met 11 juni 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,10 uur (24 december tot en met 11 juni 2015) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Zesde openbare verslag Datum 12 juni 2015 Gegevens onderneming NAFT B.V. Faillissementsnummer F 02/13/947 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator mr. J.A. Velenturf

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG HORIZON CONSULTANTS BV, HORIZON BUSINESS CONSULTANTS BV EN HORIZON MANAGEMENT CONSULTANTS BV d.d.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG HORIZON CONSULTANTS BV, HORIZON BUSINESS CONSULTANTS BV EN HORIZON MANAGEMENT CONSULTANTS BV d.d. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG HORIZON CONSULTANTS BV, HORIZON BUSINESS CONSULTANTS BV EN HORIZON MANAGEMENT CONSULTANTS BV d.d.25 juni 2009 Gegevens ondernemingen : Horizon Consultants BV : Horizon Business

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 16 Datum : 2 mei 2016 Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen Faillissementsnummer : F 16/10/437

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 Gegevens failliet : Altigen Benelux B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Computerlaan 5; Kvknummer : 51455757 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Omzetgegevens: 2011 (concept) , , , ,-

Omzetgegevens: 2011 (concept) , , , ,- FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 augustus 2013 Gegevens failliet: Schumacher Schilders B.V. Faillissementsnummer: F.16/12/689 Datum uitspraak: 13 november 2012 Rechter-commissaris: mr. M.H.F.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 7 juli 2015 Datum laatste verslag : 1 mei 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ron s Fashion Holding B.V., statutair

Nadere informatie

Omzetgegevens: 2012: 2.348.000,00 2011: 2.604.000,00 2010: 2.778.269,00 2009: 2.691.242,00

Omzetgegevens: 2012: 2.348.000,00 2011: 2.604.000,00 2010: 2.778.269,00 2009: 2.691.242,00 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 april 2015 Gegevens failliet: spos Schildersvakcentrum Centraal Nederland B.V. KvK-nummer: 30221817 Faillissementsnummer: F.16/13/988 Datum uitspraak: 3 september

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 4 juni 2015 Datum laatste verslag : 4 december 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Mainframe SW B.V. h.o.d.n. MFSW Software & Detachering statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 18 augustus 2011 Gegevens onderneming : Hommel S&I BV, statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd te (3903 LP) Veenendaal aan De Smalle Zijde 40, KvK

Nadere informatie

Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: )

Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: ) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde verslag Datum 24 november 2014 Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: 18081957) Faillissementsnummer C/02/14/321 F Datum uitspraak 22 april

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/283 NL:TZ:0000006167:F001 17-05-2016 mr. F.A.M Nowee mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Hofstede Veenendaal B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 februari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 februari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 februari 2016 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Sergem B.V. F.09/14/91 Datum uitspraak : 4 februari 2014 Curator : mr. J.H.M. van de Wiel R-C : mr. R.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 2 juni 2015 Datum vorig verslag : 3 april 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Helderspace B.V., h.o.d.n. Helderwerkt,

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A12 ARCHITECTEN B.V. d.d. 2 mei 2014. : de besloten vennootschap A12 Architecten B.V.

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A12 ARCHITECTEN B.V. d.d. 2 mei 2014. : de besloten vennootschap A12 Architecten B.V. Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Bacio Media B.V. Faillissementsnummer : 09/429 F Datum uitspraak : 2 juni 2009 Datum verslag : 3 november 2009 Curator : mr. E.J.G.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 9 Datum : 6 maart 2015 Datum laatste verslag : 4 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf van der Meij B.V. statutair gevestigd te Leiden,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/438 NL:TZ:0000002577:F002 20-07-2016 mr. M.J. Cools mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

VAN B E N T H E M K E U L E N

VAN B E N T H E M K E U L E N VAN B E N T H E M K E U L E N FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 2 d.d. 1 april 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-cornmissaris Activiteiten onderneming Omzetgegevens

Nadere informatie

EINDVERSLAG Nummer: 5 Datum: 5 september 2006

EINDVERSLAG Nummer: 5 Datum: 5 september 2006 EINDVERSLAG Nummer: 5 Datum: 5 september 2006 Gegevens onderneming : Schildersbedrijf R. DE WILD B.V., statutair gevestigd te Hilversum, zaakdoende te (1216 SL) Hilversum aan de Franciscusweg 345B Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juli 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juli 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 juli 2011 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Symbision B.V., statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3821 AD) Amersfoort aan de Printerweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 mei 2011 Gegevens onderneming : UVOT BV, gevestigd te (3903 ET) Veenendaal aan het Heelkruid 9, KvK Utrecht dossnr. 30267543. Faillissementsnummer : 11/219 F.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 Gegevens onderneming : Kr. van Lienden Transport en Expeditie BV, statutair gevestigd te Rhenen en voorheen feitelijk gevestigd te (3921 AC) Elst (Utr)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 31 oktober 2012 Gegevens onderneming : PMN Techniek BV, (voorheen: Hendriks engineering & machinery BV), statutair gevestigd te Veenendaal, feitelijk gevestigd te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/14/358 NL:TZ:0000008768:F001 22-04-2014 mr. J.A.A. Boers mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming Fresh Entertainment Nederland

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 30 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 30 september 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

De wijzigingen in de afgelopen verslagperiode worden hierna vetgedrukt weergegeven.

De wijzigingen in de afgelopen verslagperiode worden hierna vetgedrukt weergegeven. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 19 december 2016 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juli 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG V A N B E N T H E K E U L E N FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 2 d.d. 16 januari 2014 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-commissaris Activiteiten onderneming Omzetgegevens

Nadere informatie

m.h.o.d.n. Miss Orchidee KvK-nummer: 30274338 mr. T.A. Opbroek-Booij Verslagperiode: 23 mei 2014 t/m 21 augustus 2014

m.h.o.d.n. Miss Orchidee KvK-nummer: 30274338 mr. T.A. Opbroek-Booij Verslagperiode: 23 mei 2014 t/m 21 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 augustus 2014 Gegevens failliet: OBM Fashion Groep International B.V., m.h.o.d.n. Miss Orchidee KvK-nummer: 30274338 Faillissementsnummer: F.16/13/1204 Datum uitspraak:

Nadere informatie

Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Datum: 18 augustus 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid usario B.V., ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 28 mei 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mamanos B.V., tevens h.o.d.n. Ondernemers Adviescentrum, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2009 Gegevens onderneming : J.W. Gooijer - Nationaal en Internationaal Transportbedrijf BV, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3904 ZJ) Veenendaal

Nadere informatie

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda)

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 6 november 2013 Gegevens onderneming Septième BV (kvk: 20057157) Faillissementsnummer F02/13/864 Datum uitspraak 8 oktober 2013 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 26 maart 2012 Gegevens failliet: IndiEco Holding B.V. Faillissementsnummer: 12/110 F Datum uitspraak: 14 februari 2012 Rechter-commissaris: Curator: Activiteiten

Nadere informatie

Tweede openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Tweede openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet ex artikel 73a Faillissementswet Datum: 8 oktober 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid P.M.K. Onroerend Goed Beheer B.V., handelend onder de naam Bed4Less,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 10 juni 2015 Datum laatste verslag : 8 april 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Desenco Holding B.V., statutair gevestigd te Zoetermeer, vestigingsadres:

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning).

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 29 november 2013 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 augustus 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 augustus 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG 1 EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG 1 EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR GECONSOLIDEERD VERSLAG 1 EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1. In het faillissement van Kinderdagverblijf The Rainbow B.V., t.h.o.d.n. Kinderdagverblijf Dribbel en Kinderdagverblijf The Rainbow, statutair

Nadere informatie

Derde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Derde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet ex artikel 73a Faillissementswet Datum: 30 juni 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PENTACORE INTERNATIONAL HOLDING B.V., ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 22 augustus 2014 Datum laatste verslag : 17 februari 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bakker-Koster Beheer B.V., statutair gevestigd te Gouda,

Nadere informatie

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 22 mei 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-Commissaris (Senior) Juridisch medewerker

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Alien Fruit Faillissementsnummer : 08/96 F Datum uitspraak : 12 februari 2008 Datum verslag : 31 maart 2008 Curator : mw. mr. L.I.

Nadere informatie

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf

Jefko Elektro BV h.o.d.n. Jefko Techniek (kvk: 20100705) 25 maart 2015 voorlopige surseance van betaling Mr J.A. Velenturf FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde openbare verslag Datum 24 november 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-Commissaris (Senior) Juridisch medewerker

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 27 augustus 2015 Datum laatste verslag : 22 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Laureano Beheer B.V., statutair gevestigd te Moordrecht, vestigingsadres:

Nadere informatie

Verslagperiode : 31 december 2013 tot en met 30 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : 9,00 uren Bestede uren totaal : 9,00 uren

Verslagperiode : 31 december 2013 tot en met 30 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : 9,00 uren Bestede uren totaal : 9,00 uren FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 10 augustus 2015 Datum laatste verslag : 11 februari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Kom Plot! B.V., statutair gevestigd te Reeuwijk, vestigingsadres:

Nadere informatie

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A.

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Vierde openbare verslag Datum 1 juli 2014 Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21

Nadere informatie

Verslagperiode : 12 februari 2014 t/m 10 februari 2015 Uren in verslagperiode : 0 Bestede uren totaal : 4,6 Saldo faillissementsrekening

Verslagperiode : 12 februari 2014 t/m 10 februari 2015 Uren in verslagperiode : 0 Bestede uren totaal : 4,6 Saldo faillissementsrekening TIENDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gouden Kooi B.V. (hierna te noemen Gouden Kooi ), ingeschreven in

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap Big L Jeans Almere B.V., statutair gevestigd te Almere, feitelijk gevestigd te (1353 BC) Almere,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 3

FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 3 VAN B E N T H E M K E U L E N FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 3 d.d. 9 april 2014 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-commissaris Activiteiten onderneming Omzetgegevens

Nadere informatie

De wijzigingen in de afgelopen verslagperiode worden hierna vetgedrukt weergegeven.

De wijzigingen in de afgelopen verslagperiode worden hierna vetgedrukt weergegeven. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juni 2016 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 17 juni 2014 Datum laatste verslag : 14 april 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Datum : 21 april 2010 Naam gefailleerde : De Bruidssuite BV Faillissementsnummer : 09/630 F Datum uitspraak : 11 augustus 2009 Curator

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van:

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van: TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ronday B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1022 WZ)

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN INTER TAALTRAININGEN B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN INTER TAALTRAININGEN B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW IN HET FAILLISSEMENT VAN INTER TAALTRAININGEN B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Inter Taaltrainingen

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschappen: 1. Silger B.V., statutair gevestigd te Almere en aldaar kantoorhoudende, aan de Kantjilstraat

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 7 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 1 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 7 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 1 september 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 19 Datum : 3 november 2017 Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen Faillissementsnummer : F 16/10/437

Nadere informatie

Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven.

Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven. De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie die aan de rechtbank is verzonden. VERSLAG 2 Datum: 7 februari 2014 Gegevens onderneming : Kop Electro vof Faillissementsnummer : F.01/13/550

Nadere informatie

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. Eerste openbare verslag Datum 1 september 2015. Datum uitspraak 14 juli 2015 Mr. F.F.J.

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. Eerste openbare verslag Datum 1 september 2015. Datum uitspraak 14 juli 2015 Mr. F.F.J. FAILLISSEMENTSVERSLAG Ex ART. 73 A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 1 september 2015 Gegevens gefailleerde S. Vlaming Faillissementsnummer F.02/15/371 Datum uitspraak 14 juli 2015 Curator Mr. F.F.J.

Nadere informatie