QDAV INSTALLEREN. Installeer eerst de QDav client vanuit de Play Store.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "QDAV INSTALLEREN. Installeer eerst de QDav client vanuit de Play Store."

Transcriptie

1 COLOFON Copyright/Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd, verspreid of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in enige digitale, elektronische, optische of andere vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur(s) en uitgever. Deze auteursrechtelijke beperking omvat eveneens de reproductie en verspreiding van een deel of delen van de handleiding voor gebruik door een onderneming, organisatie of instelling of door een natuurlijk persoon, behalve voor persoonlijk gebruik of voor studie van strikt persoonlijk karakter, of door enig nieuwsmedia, al dan niet geïllustreerd tijdschrift, periodiek of magazine, hetzij in digitale vorm, online of anderszins, inclusief omroepmedia. Alle rechten voorbehouden. Bij het samenstellen van deze handleiding is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. S.C. Team Qaleido Software S.r.l. kan echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onjuist verstrekte informatie via deze handleiding. Handelsmerken Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows Vista, Windows NT, Windows Server, Windows Mobile, ActiveSync, Windows Media, Excel, Internet Explorer, MSN, Outlook, PowerPoint en Word zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Java, J2ME en alle andere op Java gebaseerde merken zijn gedeponeerde handelsmerken van Sun Microsystems, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Google is een gedeponeerd handelsmerk van Google, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Qaleido is een gedeponeerde handelsmerk van S.C. Team Qaleido Software S.r.l. Qaleido International B.V. P.O box AC Dronten, Netherlands PHONE INTERNET KvK LELYSTAD BTW-NR NL B01 IBAN NL23 SNSB BIC SNSBNL2A

2 QDAV INSTALLEREN. Installeer eerst de QDav client vanuit de Play Store..

3 CONFIGUREREN VAN HET QDAV ACCOUNT. Volg de onderstaande stappen om uw Qdav account te configureren: Druk op pictogram Instellingen op uw toestel. Druk op Account toevoegen in het scherm Instellingen/Accounts. Druk op QDav in venster Account toevoegen. In het volgende scherm selecteert u de server door op de desbetreffende regel te drukken.

4 Voor uw nieuwe account voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord in. Druk vervolgens op de knop Volgende. In de volgende stap selecteert u een adresboek uit de lijst. Deze lijst bevat al uw Qaleido distributielijsten met inbegrip van de generieke groep All Contacts. Doe dit door te klikken op de regel van uw adresboek. Let op: Uit deze lijst kan maximaal één adresboek geselecteerd worden om met Qaleido te synchroniseren. De ingevoerde accountgegevens worden gecontroleerd.

5 Als de accountgegevens correct zijn ingesteld, wordt in het volgende scherm een bericht getoond. Scroll naar beneden totdat de Done-knop zichtbaar is en druk erop om het venster te sluiten. Belangrijke opmerking: Ga als volgt te werk om in beide richtingen te kunnen synchroniseren (van Qaleido naar telefoon en vice versa): 1. Open het Instellingen-menu en klik vervolgens in de sectie Accounts op type QDav 2. Druk op Wijzig account instellingen en zorg ervoor dat optie Een-richting-sync niet is aangevinkt in het venster Sync instellingen dat bij uw account hoort.

6 AGENDA SYNCHRONISEREN OP AND ROID TOESTELLEN. Druk op de knop linksboven in het scherm. Zorg ervoor dat uw agendagroepen zijn aangevinkt om de desbetreffende agenda-items te kunnen weergeven.

7 Elke keer als de Agenda geopend wordt, start de synchronisatie. U kunt uw agenda's ook synchroniseren door Instellingen/Accounts te openen, vervolgens type QDav te kiezen en uw account in de lijst te selecteren. In het Sync venster kiest u de optie Nu synchroniseren vanuit het menu rechtsboven. Of u kunt synchroniseren vanuit de QDav app door Manage accounts te openen vanuit het hoofdmenu; in dit venster Open "Accounts & sync" te selecteren en vervolgens in de Qdav sectie te drukken op Nu synchroniseren: Let op: Voordat u de synchronisatie start, tikt u op de regel van uw account en zorgt u ervoor dat de Agendasectie ingeschakeld is:

8 De agendasynchronisatie wordt dan gestart. Na afloop van de synchronisatie zullen de laatste wijzigingen die zijn aangebracht op het toestel en ook in Qaleido, zichtbaar zijn op zowel het toestel als in Qaleido. Belangrijke opmerking: Gebruik de optie Langetermijn sync nu starten, om uw oude gebeurtenissen, niet ouder dan 1 jaar, in uw toestel te laden:

9 TAKEN SYNCHRONISEREN OP ANDROID TOESTELL EN. Vink de Reminders groep van uw account aan, om uw taken weer te geven op uw toestel: Druk op de taakregel om de details te zien:

10 U kunt uw taken ook synchroniseren door Instellingen/Accounts te openen, vervolgens type QDav te kiezen en uw account in de lijst te selecteren. In het Sync venster kiest u de optie Nu synchroniseren vanuit het menu rechtsboven. Of u kunt synchroniseren vanuit de QDav app door Manage accounts te openen vanuit het hoofdmenu; in dit venster Open "Accounts & sync" te selecteren en vervolgens in de Qdav sectie te drukken op Nu synchroniseren: Let op: Voordat u de synchronisatie start, tikt u op de regel van uw account en zorgt u ervoor dat de Takensectie ingeschakeld is:

11 De taaksynchronisatie wordt dan gestart. Na afloop van de synchronisatie zullen de laatste wijzigingen die zijn aangebracht op het toestel en ook in Qaleido, zichtbaar zijn op zowel het toestel als in Qaleido.

12 SYNCHRONISATIE VAN CONTACTPERSONEN OP AN DROID TOESTELLEN. In het hoofdvenster van het toestel, drukt u op het pictogram Contacten In het hoofdvenster van Contacten opent u het menu door te drukken op het pictogram rechtsonder in het venster. Druk op Zichtbare contacten in het menu. Activeer het keuzerondje van uw account om uw contactpersonen weer te geven in het hoofdscherm.

13 U kunt uw contacten ook synchroniseren door Instellingen/Accounts te openen, vervolgens type QDav te kiezen en uw account in de lijst te selecteren. In het Sync venster kiest u de optie Nu synchroniseren vanuit het menu rechtsboven. Of u kunt synchroniseren vanuit de QDav app door Manage accounts te openen vanuit het hoofdmenu; in dit venster Open "Accounts & sync" te selecteren en vervolgens in de Qdav sectie te drukken op Nu synchroniseren: Let op: Voordat u de synchronisatie start, tikt u op de regel van uw account en zorgt u ervoor dat de Contacten-sectie ingeschakeld is:

14 Na afloop van de synchronisatie zullen de laatste wijzigingen die zijn aangebracht op het toestel en ook in Qaleido, zichtbaar zijn op zowel het toestel als in Qaleido.

15 AUTOMATISCHE SYNCHRONISATIE OP AN DROID TOESTELLEN U kunt instellen dat uw contacten, agenda's en taken automatisch gesynchroniseerd worden. Om de automatische synchronisatie in te stellen, opent u in Instellingen de optie accounts, drukt u vervolgens op QDav en selecteert u de optie Wijzig account instellingen. Activeer de optie Periodieke auto sync. De Sync Interval optie wordt nu geactiveerd. Kies in het vak Sync Interval een tijdsinterval waarin een automatische synchronisatie automatisch moet plaatsvinden. Let op: Om agenda's/contactgroepen en taken gelijktijdig te synchroniseren, moeten alle gegevenstypen worden aangevinkt in venster Synchroniseren. Druk vervolgens vanuit het menu op Nu Synchroniseren.

16 Qaleido International b.v. PO Box 127, 8250 AC Dronten, The Netherlands phone: fax: Version Security Partners Security partners:

CONFIGUREREN VAN HET CARDDAV ACCOUNT.

CONFIGUREREN VAN HET CARDDAV ACCOUNT. COLOFON Copyright/Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd, verspreid of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in

Nadere informatie

CONFIGUREREN VAN HET CALDAV ACCOUNT.

CONFIGUREREN VAN HET CALDAV ACCOUNT. COLOFON Copyright/Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd, verspreid of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in

Nadere informatie

CONFIGUREREN VAN HET CARDDAV ACCOUNT.

CONFIGUREREN VAN HET CARDDAV ACCOUNT. COLOFON Copyright/Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd, verspreid of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in

Nadere informatie

CONFIGUREER HET QSYNC ACCOUNT OP UW ANDROID-TOESTEL.

CONFIGUREER HET QSYNC ACCOUNT OP UW ANDROID-TOESTEL. COLOFON Copyright/Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd, verspreid of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in

Nadere informatie

CONFIGUREREN VAN HET CALDAV ACCOUNT.

CONFIGUREREN VAN HET CALDAV ACCOUNT. COLOFON Copyright/Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd, verspreid of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in

Nadere informatie

CONFIGUREREN VAN HET QSYNC ACCOUNT.

CONFIGUREREN VAN HET QSYNC ACCOUNT. COLOFON Copyright/Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd, verspreid of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in

Nadere informatie

Om Qsync te installeren, start u het installatieprogramma door te dubbelklikken op het pictogram.

Om Qsync te installeren, start u het installatieprogramma door te dubbelklikken op het pictogram. COLOFON Copyright/Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd, verspreid of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in

Nadere informatie

Configureren van AnyDAV-Sync

Configureren van AnyDAV-Sync Configureren van AnyDAV-Sync op Android V1.0 www.qaleido.com 1 Inhoudsopgave AnyDAV-Sync installeren 3 Configureren van het AnyDAV-Sync account 4 AnyDAV - handmatige synchronisatie van afspraken op Android

Nadere informatie

ALGEMENE SPECIFICATIES.

ALGEMENE SPECIFICATIES. COLOFON Copyright/Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd, verspreid of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in

Nadere informatie

Configureren e-maildomein voor Qaleido

Configureren e-maildomein voor Qaleido cbvl fecit Configureren e-maildomein voor Qaleido V1.5.2012.02.13.16.31 (Nederlands) COLOFON Copyright/Disclaimer Configureren e-maildomein voor Qaleido V1.5 (Nederlands) Documentgegevens: Bron: C:\DOCUMENTATION\QCS

Nadere informatie

WAT KAN DE QALEIDO I MPORT-TOOL?.

WAT KAN DE QALEIDO I MPORT-TOOL?. COLOFON Copyright/Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd, verspreid of verveelvoudigd, waaronder begrepen het reproduceren door middel van druk, offset, fotokopie of microfilm of in

Nadere informatie

Outlookgegevens importeren in Qaleido Communications

Outlookgegevens importeren in Qaleido Communications cbvl fecit Outlookgegevens importeren in Qaleido Communications V1.5 (Nederlands) COLOFON Copyright/Disclaimer Outlookgegevens importeren in Qaleido Communications V1.5 (Nederlands) Documentgegevens: Bron:

Nadere informatie

Configureren van CalDAV. op iphones/ipads.

Configureren van CalDAV. op iphones/ipads. Configureren van CalDAV op iphones/ipads www.qaleido.com Inhoudsopgave Configureren van het CalDAV account... 3 CalDAV automatische synchronisatie van gebeurtenissen op iphones/ipads...8 CalDAV handmatige

Nadere informatie

Configuratie Instructie Qaleido Virtual Server V1.3

Configuratie Instructie Qaleido Virtual Server V1.3 1 Configuratie Instructie Qaleido Virtual Server V1.3 2 COLOFON Copyright/Disclaimer Configuratie-instructie Qaleido Virtual server V1.3 Nederlands Copyright 2006-2011 Team Qaleido Software S.r.l. Eerste

Nadere informatie

De Qdisk instellen als externe harde schijf

De Qdisk instellen als externe harde schijf cbvl fecit De Qdisk instellen als externe harde schijf in windows 7 en 8, Mac OS X en Ubuntu V1.7 2014.12.12.11.57 (Nederlands) COLOFON Copyright/Disclaimer De Qdisk instellen als externe harde schijf

Nadere informatie

Central Station. Handleiding. Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station. BlackBerry

Central Station. Handleiding. Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station. BlackBerry Central Station Handleiding Synchronisatie tussen telefoonagenda en de agenda van Central Station BlackBerry Versie: september 2011 Inhoudsopgave 1 Central Station agenda synchronisatie... 3 1.1 Benodigdheden...

Nadere informatie

JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers. ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl

JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers. ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl JBC E-mail Configuratie Handleiding medewerkers ICT Jeroen Bosch College Vragen graag richten aan m.v.d.heijden@jbc.nl Inhoudsopgave 1. Veranderingen JBC Webmail... 2 3. Oude JBC Exchange-mail account

Nadere informatie

Handleiding. De Qdisk instellen als externe harde schijf. solcon Provider met een hart. in windows 7 en 8, Mac OS X en Ubuntu. solcon.nl.

Handleiding. De Qdisk instellen als externe harde schijf. solcon Provider met een hart. in windows 7 en 8, Mac OS X en Ubuntu. solcon.nl. Handleiding De Qdisk instellen als externe harde schijf in windows 7 en 8, Mac OS X en Ubuntu COLOFON Copyright/Disclaimer De Qdisk instellen als externe harde schijf V1.7 (Nederlands) Documentgegevens:

Nadere informatie

Instellen Heijmans op Smartphone

Instellen Heijmans  op Smartphone INLEIDING In deze handleiding wordt per Smartphone uitgelegd hoe je de Heijmans e-mail, contacten en agenda moet instellen. De volledige handleidingen per Smartphone staan op het Intranet, zie link: http://intranet.heijmans.local/nl/cd/it/mobieletelefonie/pages/handleidingen.aspx

Nadere informatie

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Mobile Self Service Android DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

Handleiding CG Pro AirSync met Windows Mobile

Handleiding CG Pro AirSync met Windows Mobile Handleiding CG Pro AirSync met Windows Mobile Handleiding CG Pro AirSync met Windows Mobile... 1 1. CG Pro AirSync: voor u begint... 2 2. CG Pro AirSync op Windows Mobile instellen... 3 3. CG Pro AirSync

Nadere informatie

1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6

1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 1 2 INSTELLEN ANDROID TOESTEL... 2 3 INSTELLEN IPHONE TOESTEL... 4 4 INSTELLEN NOKIA TOESTEL... 6 5 INSTELLEN WINDOWS MOBILE 5 EN 6 TOESTELLEN... 7 6 AANVULLENDE GEGEVENS:...

Nadere informatie

Handleiding Hosted Exchange

Handleiding Hosted Exchange Handleiding Hosted Exchange Toelichting In deze handleiding worden verschillende mogelijkheden en instellingen van Hosted Exchange aan u uitgelegd. Bestemming Dit document is bestemd voor klanten van Comvio

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Exchange Online en Windows Mobile Handleiding gebruiker niet-kpn mobiele data abonnementen

Exchange Online en Windows Mobile Handleiding gebruiker niet-kpn mobiele data abonnementen Exchange Online en Windows Mobile Handleiding gebruiker niet-kpn mobiele data abonnementen I nhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Windows Mobile Smartphones...4 3 Windows Mobile Pocket PC...9 4 Overzicht Instellingen...14

Nadere informatie

Configureren van de Qaleido Sync Client voor Android

Configureren van de Qaleido Sync Client voor Android cbvl fecit Configureren van de Qaleido Sync Client voor Android V1.5.2012.01.17.14.57 (Nederlands) COLOFON Copyright/Disclaimer Configureren van de Qaleido Sync Client voor Android V1.5 (Nederlands) Documentgegevens:

Nadere informatie

Je kan je ProMail box aansluiten op volgende toestellen:

Je kan je ProMail  box aansluiten op volgende toestellen: ProMail aansluiten Je kan je ProMail e-mailbox aansluiten op volgende toestellen: Computer: Outlook 2013 2016 op PC Windows Mail app Outlook 2016 op Mac Mac Mail Smartphone: iphone ipad Android Windows

Nadere informatie

Handleiding online publiceren agenda Visual Rental Dynamics

Handleiding online publiceren agenda Visual Rental Dynamics Handleiding online publiceren agenda Visual Rental Dynamics Versie: 1.1 Datum: 28 juni 2018 1. Inleiding In versie 3.2.12 van Visual Rental Dynamics is de mogelijkheid toegevoegd om de inhoud van het planbord

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Pocket PC

Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Pocket PC Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Pocket PC I nhoudsopgave 1 Handmatige Instellingen Exchange Online voor Windows Mobile Pocket PC... 3 1.1 Stap 1 : Uw verbinding instellen...3 1.2

Nadere informatie

MedSpace synchronisatie

MedSpace synchronisatie MedSpace synchronisatie INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1-Synchroniseren met Apple... 4 Synchroniseren via de icloud naar alle gekoppelde Apple apparaten.... 4 Synchroniseren naar enkel een iphone... 6 2-Synchroniseren

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Handleiding Office365

Handleiding Office365 Handleiding Office365 Inhoud Inloggen op de webmail.... 2 Het gebruik van de webmail.... 3 Nieuw bericht maken... 3 Bericht doorsturen / beantwoorden... 4 E-mail mappen gebruiken... 4 E-mail handtekening

Nadere informatie

Handleiding Email in de Cloud - Android

Handleiding Email in de Cloud - Android Handleiding Email in de Cloud - Android Versie: 1.0 Datum: 21 februari 2014 Introductie Deze handleiding helpt u bij het instellen van een Lucrasoft Email in de Cloud account op uw smartphone. Hiermee

Nadere informatie

Nedap healthcare Een mobiele app aan het medewerkeraccount koppelen

Nedap healthcare Een mobiele app aan het medewerkeraccount koppelen Dit artikel geeft uitleg hoe de Nedap apps (zoals de Nedap Ons app, Dossier app en Toegangscode app) gekoppeld kunnen worden aan het account van de medewerker. De apps kunnen op twee manieren gekoppeld

Nadere informatie

MEDSPACE SYNCHRONISATIE

MEDSPACE SYNCHRONISATIE MEDSPACE SYNCHRONISATIE INHOUDSOPGAVE Inleiding... 2 1-Synchroniseren met uw iphone... 5 2-Synchroniseren met uw Android toestel... 12 3-Synchroniseren met Outlook... 15 4-Synchroniseren met uw Windows

Nadere informatie

Synchronisatie instellingen smartphone. IOS - Iphone 1. Ga naar instellingen 2. Ga naar e-mail, contacten, agenda s. 3. Ga naar nieuwe gegevens, push

Synchronisatie instellingen smartphone. IOS - Iphone 1. Ga naar instellingen 2. Ga naar e-mail, contacten, agenda s. 3. Ga naar nieuwe gegevens, push Instellingen e-mail Op onderstaande manieren kan de e-mail synchronisatie op uw smartphone worden ingesteld, zodat de e-mails tijdig op uw telefoon worden weergegeven. Hierbij wordt uitgegaan van de meest

Nadere informatie

Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Smartphone

Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Smartphone Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Smartphone I nhoudsopgave 1 Handmatige Instellingen Exchange Online Windows Mobile Smartphone...3 1.1 Stap 1 : Uw verbinding instellen...3 1.2 Stap

Nadere informatie

Nokia e71 mfe3 upgrade handleiding 20100407-001

Nokia e71 mfe3 upgrade handleiding 20100407-001 Nokia e71 mfe3 upgrade handleiding Eigenaar Jerry Onderwater Datum aanmaak maandag 5 april 2010 Datum laatste wijziging dinsdag 6 april 2010 Hieronder volgt de indeling van dit document, opgedeeld in hoofdstukken

Nadere informatie

QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.81 VOOR NOKIA 6310i

QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.81 VOOR NOKIA 6310i QUICK GUIDE VOOR NOKIA PC SUITE 4.81 VOOR NOKIA 6310i Copyright Nokia Corporation 2002. Alle rechten voorbehouden Issue 2 Inhoudsopgave 1. INLEIDING...1 2. SYSTEEMVEREISTEN...1 3. PC SUITE INSTALLEREN...2

Nadere informatie

Handleiding Persoonlijk Rooster

Handleiding Persoonlijk Rooster Handleiding Persoonlijk Rooster Inhoudsopgave ios - Agenda toevoegen... 1 ios - Agenda verwijderen... 2 Android Rooster via Google Agenda toevoegen (eenvoudig)... 3 Android Rooster via Google Agenda verwijderen...

Nadere informatie

Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online. Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry

Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online. Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry Installatiehandleiding Office 365 Exchange Online Microsoft Outlook 2007, 2010, 2013, Mac OS X Mail, Android, ios, BlackBerry Netvibes B.V. versie 1.0 E- mail: support@netvibes.nl Telefoon: +31 (0)20-205

Nadere informatie

Handleiding voor het activeren van KPN bedrijfs op een niet-blackberry toestel

Handleiding voor het activeren van KPN bedrijfs op een niet-blackberry toestel Handleiding voor het activeren van KPN bedrijfsemail op een niet-blackberry toestel Deze handleiding geeft stapsgewijze instructies voor het instellen van KPN-bedrijfsemail op smartphones die niet van

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Remote werken 365-connect

Remote werken 365-connect Remote werken 365-connect Danthas BV Kraaiheide 1 9202 PC Drachten T +31(0)512-571166 F +31(0)512-571177 Copyright. Het copyright van dit document berust bij Danthas BV. Niets uit dit document mag worden

Nadere informatie

Handleiding Office thuisgebruik

Handleiding Office thuisgebruik Handleiding Office thuisgebruik Inleiding Door de schoollicentie met Microsoft kan elke werknemer en leerling gratis Microsoft Office thuis gebruiken. In deze handleiding staat hoe dat werkt. De installatie

Nadere informatie

Mobiel apparaat koppelen aan e-mail

Mobiel apparaat koppelen aan e-mail MERIDIAAN COLLEGE: CENTRAAL BUREAU ICT Mobiel apparaat koppelen aan e-mail Koppelen van e-mail, agenda en contactpersonen aan een mobiel apparaat. CBI Laatst bijgewerkt op: 8-4-2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...

Nadere informatie

1. In de menubalk gaat u naar het menu 'Extra' en dan 'Accounts'.

1. In de menubalk gaat u naar het menu 'Extra' en dan 'Accounts'. Windows Mail is het mail programma in Windows Vista & windows 7. In Windows XP noemt men het outlook Express. Hoe stelt u Windows mail in? In deze handleiding word u stap voor stap uitgelegd hoe u Windows

Nadere informatie

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam 29-3-2016. Versie 1.5 Auteur : E.Mouws

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam 29-3-2016. Versie 1.5 Auteur : E.Mouws Mail op domeinnaam Instellen in software en apparaten Mail op domeinnaam 29-3-2016 Versie 1.5 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is?... 3 Algemene instellingen... 3 Verschillen tussen IMAP en

Nadere informatie

Handleiding x handleiding. Versie /1/2018

Handleiding x handleiding. Versie /1/2018 Handleiding Email+ 2.x handleiding Versie 00.04 9/1/2018 9/1/2018 Inhoud Inhoud 1. Over dit document... 1 2. Installatie Email+ 2.x... 2 3.... 9 3.1. E-mail... 9 3.2. Instellingen... 12 3.3. Contacten...

Nadere informatie

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch?

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch? Inhoud Inleiding... 1 Aanmelden bij Office 365... 2 Werken met Office 365 Outlook... 2 Agenda delen... 2 Gedeelde agenda inzien... 2 Gedeelde postbus inzien... 2 Een handtekening instellen... 3 Conversatieweergave

Nadere informatie

Inlogprocedure Comvio SBC Online

Inlogprocedure Comvio SBC Online Inlogprocedure Comvio SBC Online Toelichting In deze handleiding wordt beschreven hoe u gebruik kunt maken van Comvio SBC. Bestemming Dit document is bestemd voor klanten van Comvio b.v. Versie 1.0 Juli

Nadere informatie

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk

Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Mobile Self Service iphone DeBlessurePraktijk Datum : di 18 dec 12 Versie : 1.0 1 Inhoudsopgave 1.Algemeen... 3 2.App installatie... 4 3.Inloggen... 5 4.Hoofdmenu... 6 5.Agenda instellingen onderhouden...

Nadere informatie

Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014

Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014 Handleiding Exchange Online-upgrade Versie december 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Mijn Bedrijf Online 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Aanpassen van Outlook op uw computer 4 2.1.1 E-mailbox

Nadere informatie

Hosted Exchange Handleiding

Hosted Exchange Handleiding Hosted Exchange Handleiding 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Installatie... 4 2.1 Vooraf... 4 2.1.1 Systeemeisen... 4 2.1.2 Firewall... 4 2.1.3 Migratie richtlijnen... 5 2.2 Mobile... 6 2.2.1 ActiveSync instellen...

Nadere informatie

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten

Office 365 installeren. Office 365 installeren voor leerkrachten Office 365 installeren Office 365 installeren voor leerkrachten informaticadienst@sint-rembert.be Scholengroep Sint-Rembert v.z.w. 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 3 2 Inleiding... 5 3 Office installeren

Nadere informatie

App tutorial. De snelste route naar de top met FMP360 online!

App tutorial. De snelste route naar de top met FMP360 online! App tutorial De snelste route naar de top met FMP360 online! Aan de slag met de app De app van FMP360 Online is het gereedschap van de buitendienst medewerker. Alle informatie die betrekking heeft op een

Nadere informatie

Snelstartgids. PC, Mac, Android & ios

Snelstartgids. PC, Mac, Android & ios Snelstartgids PC, Mac, Android & ios Installeren voor PC Raadpleeg de Trend Micro-website voor uitgebreide systeemvereisten. Als u het installatieprogramma wilt downloaden, opent u de Downloadkoppeling

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers Handleiding mijndienstrooster voor medewerkers versie 1.2 19 maart 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Homepage...4 Rooster bekijken...5 mijnrooster...6 Agenda...7 Verlof

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website

Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website Aan de slag met het e-mailadres van uw nieuwe Website Handleiding Inhoud 03 Basisinformatie e-mail 04 E-mailprogramma's 07 SMTP controleren als u geen e-mails kunt versturen 10 Veranderen van SMTP-poort

Nadere informatie

Handleiding remote werken Citrix versie 6.5

Handleiding remote werken Citrix versie 6.5 Handleiding remote werken Citrix versie 6.5 Danthas BV Kraaiheide 1 9202 PC Drachten T +31(0)512-571166 F +31(0)512-571177 Copyright. Het copyright van dit document berust bij Danthas BV. Niets uit dit

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Inhoudsopgave. Over deze handleiding.... 3 Inleiding... 4 1. Installatie Windows XP/Vista/7/2000/2003 of 2008... 5 2. Backupset maken... 11 3. Extra Backupset

Nadere informatie

2 Instellen Windows phone. 5 Nokia telefoon

2 Instellen Windows phone. 5 Nokia telefoon Hosted Exchange Installatie Handleiding Inhoud 1 Outlook 2007 Instellen... 4 2 Instellen Windows phone 7... 8 3 Google Android 2.2 telefoon ondersteuning... 9 4 Windows Mobile Instellen van ActiveSync...

Nadere informatie

Let s Connect CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE

Let s Connect CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Let s Connect CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Inhoud Configuratie Outlook 2007/2010... 2 Configuratie Outlook for Mac/Entourage... 5 Configuratie Mac Mail... 8 Configuratie BlackBerry...

Nadere informatie

Cloud Products CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE

Cloud Products CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Cloud Products CONFIGURATIE EXCHANGE 2010 CLIENT-CONFIGURATIE Inhoud Configuratie Outlook 2007/2010... 2 Configuratie Outlook for Mac/Entourage... 4 Configuratie Mac Mail... 6 Configuratie BlackBerry...

Nadere informatie

Installatiehandleiding KIK-Lokaal

Installatiehandleiding KIK-Lokaal Installatiehandleiding KIK-Lokaal Vragen over KIK? KIK@KADASTER.NL (088) 183 55 00 WWW.KADASTER.NL/KIK In deze handleiding wordt beschreven aan welke systeemeisen uw PC dient te voldoen en welke handelingen

Nadere informatie

T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding. Private Planet, Ltd.

T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding. Private Planet, Ltd. T-MOBILE CLOUD Android Installatiehandleiding Private Planet, Ltd. Copyright 2013 Private Planet Ltd. Sommige applicaties zijn niet beschikbaar in alle gebieden. De beschikbaarheid van de applicatie varieert.

Nadere informatie

Handleiding e-mail instellen

Handleiding e-mail instellen Handleiding e-mail instellen Inhoudsopgave Inleiding... 1 Outlook Web Access... 2 Mozilla Thunderbird... 3 Account instellen... 3 Beveiliging instellen... 6 Adresboek instellen... 7 Microsoft Outlook 2007...

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies maart 2019

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies maart 2019 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies maart 2019 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam Versie 1.9 Auteur : E.Mouws

Mail op Domeinnaam. Instellen in software en apparaten. Mail op domeinnaam Versie 1.9 Auteur : E.Mouws Mail op domeinnaam Instellen in software en apparaten Mail op domeinnaam 3-11-2016 Versie 1.9 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is?... 3 Algemene instellingen... 3 Verschillen tussen IMAP en

Nadere informatie

Datum 15 juni 2006 Versie 1.0.6. Exchange Online. Handleiding voor gebruiker Release 1.0

Datum 15 juni 2006 Versie 1.0.6. Exchange Online. Handleiding voor gebruiker Release 1.0 Datum 1.0.6 Exchange Online Handleiding voor gebruiker Release 1.0 1.0.6 Inhoudsopgave 1 Instellingen e-mail clients 2 1.1 Gebruik via Outlook 2003 2 1.2 Gebruik via ActiveSync 15 1.3 Gebruik via andere

Nadere informatie

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op ONS DOSSIER APP Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 14-11-2016 Table of Contents Installatie en configuratie... 3 Algemene informatie over de Ons Dossier app... 4 Configuratie van de Ons Dossier

Nadere informatie

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1

Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail. Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Aan de slag met Outlook Web App De nieuwe Humanitas Webmail Maart 2013 (versie 0.1) pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Aan de slag met Outlook Web App... 3 Overzicht instellingen... 3 Vereisten...

Nadere informatie

Exchange online (e-mail) Evangelisch gemeente Jozua

Exchange online (e-mail) Evangelisch gemeente Jozua Exchange online (e-mail) Evangelisch gemeente Jozua Pagina 1 van 17 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Webmail Office 365... 3 Inloggen... 3 E-mail... 5 Basis functies E-mail lezen... 5 E-mail opstellen... 6

Nadere informatie

SIM SAVER KORTE HANDLEIDING

SIM SAVER KORTE HANDLEIDING SIM SAVER KORTE HANDLEIDING (WinXP en 2000: Indien u het toestel niet in dezelfde USB-poort steekt, zal de drive voor de tweede poort opnieuw moeten worden gedefinieerd. Dit probleem heeft te maken met

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

Personal Edition. Vodafone Pocket Connect. Verkorte handleiding

Personal Edition. Vodafone Pocket Connect. Verkorte handleiding Personal Edition Verkorte handleiding Vodafone Pocket Connect MB.PC.BR.0609.01 Auteursrechten Oktober 2006 Vodafone Libertel N.V. Uit deze uitgave mag niets worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM

Toelichting inloggen beheermodule IZM Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Outlook app instellen op Telefoon/Tablet

Outlook app instellen op Telefoon/Tablet Outlook app instellen op Telefoon/Tablet Document: Outlook app instellen op telefoon/tablet Datum: 17-7--2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Android Telefoon/Tablet... 3 1.1 Automatisch...

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Outlook

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Outlook Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Outlook 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

Aanmelden op het Office 365 portaal

Aanmelden op het Office 365 portaal Aanmelden op het Office 365 portaal Met bovenstaande accountgegevens kan je je aanmelden op het Office 365 portaal op http://portal.office.com In het bovenste tekstveld vul je jouw gebruikersnaam in. Vergeet

Nadere informatie

Documentatie Installatie Instructie. Microsoft Outlook: RPC over HTTPS. De Dierenbescherming

Documentatie Installatie Instructie. Microsoft Outlook: RPC over HTTPS. De Dierenbescherming Documentatie Installatie Instructie Microsoft Outlook: RPC over HTTPS De Dierenbescherming Auteur: Michel Koelewijn ICT Servicedesk Dierenbescherming Scheveningseweg 58 Postbus 85980, 2508 CR Den Haag

Nadere informatie

Tool Calculeren. Handleiding

Tool Calculeren. Handleiding Tool Calculeren Een uitgave van Reed Business bv Helpdesk Uitgever Adres Abonnement Klantenservice 0900-235 63 98 ( 0,45 per minuut) technische.helpdesk@reedbusiness.nl M.M.M. Gianotten Hanzestraat 1,

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden ipad Air 2 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel uw tablet

Nadere informatie

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2

MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 SNELSTARTGIDS MAAK DE BITT GAMETABLET QW TB-G100 GEREED VOOR GEBRUIK IN EEN PAAR SIMPELE STAPPEN INHOUD 1. ONDERDELEN 2 2. DE BASIS OPZET VAN ANDROID 2 3. TERUG GAAN NAAR HET VORIGE SCHERM 3 4. DIREKT

Nadere informatie

Tool Calculeren voor GWWkosten.nl. Handleiding

Tool Calculeren voor GWWkosten.nl. Handleiding voor GWWkosten.nl Tool Calculeren Een uitgave van Reed Business bv Helpdesk Uitgever Adres Abonnement Klantenservice 0900-235 63 98 ( 0,45 per minuut) technische.helpdesk@reedbusiness.nl M.M.M. Gianotten

Nadere informatie

Outlook 2007-2010 instellen voor gebruik van Exchange (wmail.picto.nl)

Outlook 2007-2010 instellen voor gebruik van Exchange (wmail.picto.nl) Outlook 2007-2010 instellen voor gebruik van Exchange (wmail.picto.nl) Lees eerst de documentatie voor het installeren van het wmail certificaat (Certificaat_installeren.pdf) en voer de daarin vermelde

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Handleiding JOIN NOW

Handleiding JOIN NOW Handleiding JOIN NOW Inleiding JOIN NOW is het hulpprogramma waarmee rechtstreeks bestanden vanuit de Microsoft Office applicaties kunnen worden opgeslagen in JOIN het document management systeem dat we

Nadere informatie

HANDLEIDING. Telefonica e-mail instellen in Outlook Express. Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl

HANDLEIDING. Telefonica e-mail instellen in Outlook Express. Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl HANDLEIDING Telefonica e-mail instellen in Outlook Express Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl Stap 1: Start het programma Outlook Express. Stap 2: Kies in het menu helemaal bovenaan

Nadere informatie

Email instellen. Copyright Starteenwinkel.nl

Email instellen. Copyright Starteenwinkel.nl Email instellen Copyright Starteenwinkel.nl Instaleer een e-mail account in Mac Mail Voordat je aan de slag gaat met deze handleiding, ga eerst na of je het volgende in orde hebt gemaakt: Je hebt een email

Nadere informatie

INHOUD 1. Algemeen... 1. 2. Instellen ios voor Office 365... 1. 3. Instellen Android voor Office 365... 5. 4. Instellen in Outlook voor Windows...

INHOUD 1. Algemeen... 1. 2. Instellen ios voor Office 365... 1. 3. Instellen Android voor Office 365... 5. 4. Instellen in Outlook voor Windows... INHOUD 1. Algemeen... 1 2. Instellen ios voor Office 365... 1 3. Instellen Android voor Office 365... 5 4. Instellen in Outlook voor Windows... 8 5. POP/IMAP en SMTP-instellingen... 11 Wijzigingen Datum

Nadere informatie

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab

Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab 1 Aanvullend bestand Meer doen met uw Samsung Galaxy Tab In dit aanvullende PDF-bestand staat een overzicht van wijzigingen van het boek in combinatie met een Samsung Galaxy tablet met Android 5 1 Foto

Nadere informatie

Handleiding instellen

Handleiding  instellen Handleiding e-mail instellen 1. E-mail instellen in Android... 2 2. E-mail instellen in Apple ios... 4 3. E-mail instellen in Apple Mail... 7 4. E-mail instellen in Microsoft Outlook 2010... 9 5. E-mail

Nadere informatie