Energieke medewerkers, een bloeiend bedrijf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Energieke medewerkers, een bloeiend bedrijf"

Transcriptie

1 Energieke medewerkers, een bloeiend bedrijf

2 Als ik me goed voel, presteer ik beter. En dat heeft weer invloed op mijn collega s.

3 Een vitale medewerker is winst voor iedereen E en bedrijf kan de grootste ambities hebben en de nieuwste technologie in huis halen: het is niets waard zonder de mensen die er elke dag hun energie in stoppen. Die s ochtends gemotiveerd aan het werk gaan en s avonds energiek thuis komen. Hoe innovatiever het bedrijf, hoe meer aandacht voor die ene cruciale voorwaarde voor een winstgevende onderneming: medewerkers die zich prettig voelen. Thuis én op het werk. Steeds meer bedrijven erkennen ook hun eigen rol als het gaat om het welzijn van hun medewerkers. Helemaal volgens de 3 p s van duurzame ontwikkeling: People. Planet. Profit. De Floww producten en diensten sluiten daar naadloos op aan. Floww zorgt voor meer energie, thuis, onderweg en op het werk, waardoor iedereen zich beter voelt en duurzaam inzetbaar is.

4 Hoe werkt Floww precies? Het Floww-principe is vergelijkbaar met radiogolven die worden omgezet in geluid. F loww producten zijn gebaseerd op een innovatieve, gepatenteerde technologie voor stressvermindering en meer energie. Floww Health Technology genereert natuurlijke frequenties die van oorsprong voorkomen in de mens en de natuur. Zo kunnen we overal een natuurlijke omgeving creëren: rondom de werkplek, in de vergaderruimte, de stad, de trein, de auto en thuis. Waar u ook bent, met Floww ervaart u hetzelfde rustige gevoel als middenin de natuur. Hoe het werkt? De Floww technologie maakt gebruik van de aanwezige elektromagnetische straling, afkomstig van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons. Floww zet die straling om in een veld van natuurlijke frequenties, het zogeheten Floww Veld. Straling is tegenwoordig overal. Floww is de enige die deze straling positief benut om juist meer rust en vitaliteit te brengen. Werken met Floww is werken in een natuurlijke omgeving. Op een plek die energie geeft. En daar voelt iedereen zich beter bij.

5 Voor elke situatie F loww heeft verschillende producten om in elke situatie te zorgen voor extra energie. Zodat iedereen op zijn of haar best kan functioneren. Zo creëert Floww : een duurzame werkplek, met de screenfloww en de mobilefloww. een duurzame woning, met een Vitaliteitsanalyse Woning en een persoonlijk advies over hoe u thuis kunt zorgen voor een vitale omgeving voor u en uw gezin.

6 Visie Floww Health Technology S teeds meer mensen, wetenschappers, overheden en instanties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en de Raad Van Europa maken zich zorgen over de effecten van elektromagnetische straling. Er zijn duizenden wetenschappelijke onderzoeken die een verband zien tussen straling en stress en vermoeidheid. Maar draadloze communicatie is onmisbaar geworden. Terug kunnen én willen we niet. Daarom is de visie van Floww Health Technology: maak er positief gebruik van en zet de straling juist in voor het welzijn van mensen. De resultaten 99 meer energie 99 minder stress 99 gevoel van rust

7 Met de screenfloww voel ik me echt beter. Meer ontspannen.

8 De producten voor een Duurzame werkplek screenfloww Een lange dag achter de computer? Met de screenfloww zult u veel minder last hebben van vermoeidheid. Zet m vlakbij het beeldscherm van uw computer, tablet of televisie, zodat de straling wordt omgezet in natuurlijke frequenties voor meer rust en vitaliteit. mobilefloww De mobilefloww is het kleinste product uit de Floww Health Technology-lijn. Ook als u uw mobiele telefoon niet gebruikt, zendt hij straling uit. Met de mobilefloww wordt die straling direct omgezet naar een natuurlijk Floww Veld.

9 De producten voor een Duurzame woning Vitaliteitsanalyse Woning Met professionele wetenschappelijke meetapparatuur meten we de stralingswaarden in uw woning. Alles wordt visueel in een kleurengrafiek in beeld gebracht. Zo ziet iedereen of de stralingswaarden sterk, gemiddeld of zwak zijn. personalfloww Voor natuurlijke frequenties onderweg. homefloww Voor natuurlijke frequenties thuis.

10 Ik vind het fijn om te weten dat mijn werkgever het beste voor me wil.

11 Wie is Floww? F loww Health Technology is ontwikkelaar van een unieke technologie die gebruik maakt van straling afkomstig van elektronische apparaten. Floww producten zetten deze straling om in frequenties die van nature aanwezig zijn in de mens. Zodat we minder stress en meer energie ervaren. Floww Health Technology is een Nederlands bedrijf, opgericht in Floww producten worden wereldwijd geleverd via een netwerk van distributeurs. Het hoofdkantoor van Floww is gevestigd in Nuland (bij s-hertogenbosch). Voor meer informatie zie Meer weten? Voor meer informatie over: Wilt u meer weten over onze producten en wat we voor u of uw collega s kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers op nummer U kunt ook mailen naar business@floww.com. Bewijs Referenties Vitaliteitsanalyse Woning Rijksweg-Zuid LN Nuland

12