West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen"

Transcriptie

1 West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt deze reis sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan wegen. Het landschap is één natuurreservaat waar mens en dier nog in harmonie samenleven. Sarawak is het land van de Dayaks (ex-koppensnellers), Probiscus Monkey s (neusaap) en de Orang Oetan. Het 2 e deel van uw reis verblijft u op West Maleisiё. U bezoekt Kuala Lumpur, de prachtige theeplantages in de Cameron Highlands en historisch Georgetown op het eiland Penang. Uw reis eindigt in een luxe 5* resort op Langkawi Island. Dag 1 Vertrek vanuit Amsterdam Dag 2 Aankomst in Kuching, waar u 3 nachten verblijft. Kuching is een gezellige stad aan de zuidelijke oevers van de Sarawak rivier. Deze stad was eens de residentie van de "Witte Radja's van Sarawak". Met nauwelijks hoogbouw ademt Kuching meer de sfeer uit van een groot dorp dan een echte stad. Dit gevoel krijgt u nog meer in het oude historische centrum met talrijke antiek- en curiosa winkeltjes. Uw hotel ligt direct aan de wandelpromenade van de Sarawak rivier. Dag 3 Om uur wordt u opgehaald voor een dagtocht naar Bako National Park, een uitgestrekt laagland regenwoud met een rijke flora en fauna. Bako is ook bekend om de indrukwekkende rotsformaties die uit zee steken.

2 Per boot vaart u naar het hart van het park waar u Probiscus Monkeys (neusapen), Silver Leaf Monkeys, Longtail Makaken, wilde zwijnen, eekhoorns, slangen en bijzondere vogels kunt spotten. Ook maakt u een trekking door de Rainforest. Omstreeks uur bent u weer terug in uw hotel in Kuching. Dag 4 Om uur wordt u door uw gids opgehaald voor een bezoek aan Semonggoh. In het Wildlife Centre (jungle gebied) leven de Orang Oetans in de vrije natuur. Op één plek wordt dagelijks om ca uur vers fruit en rietsuiker neergelegd. Dit is het moment dat de Orang Oetans zich vaak laten zien en u de mooiste foto en/of filmbeelden kunt maken. Omstreeks 12 uur bent u terug en is de resterende dag vrij te besteden. Optioneel kunt u deze ochtend excursie combineren met een Rainforest Kayaking trip! Dag 5 Vanuit Kuching reist u door naar Batang Ai National Park. Onderweg, langs de grens met Indonesisch Kalimantan, passeert u veel peper- en palmboomplantages. Aan het stuwmeer van Batang Ai ligt het bijzondere Hilton Longhouse Resort, gebouwd in stijl van de Iban Longhouses in de jungle. Het ademt een lokale sfeer uit, maar heeft de luxe van een mooi zwembad, sfeervolle kamers en een veranda met uitzicht op het stuwmeer waar u kunt genieten van een romantische sunset! Dag 6-7 Per longboat maakt u een avontuurlijke tocht over de jungle rivier van Batang Ai. Na 2 uur arriveert u in het Iban Longhouse waar u kennis maakt met de bewoners. Diverse activiteiten met de Iban staan op het programma. Er wordt gevist met de originele werpnetten en, bij een mooie waterval, een heerlijke barbecue verzorgd met rijst en kip gegaard in palmbladeren en bamboe. Bij de waterval met jacuzzi effect is het heerlijk zwemmen. Het water is helder en schoon!

3 De nachtelijke junglegeluiden maar ook het uitdampen van de rainforest in de vroege ochtend, zijn een onvergetelijke ervaring. U slaapt in een stoere jungle lodge met normale toiletten, wastafels en eenvoudige douche. Op dag 7 vaart u na de lunch weer terug naar het Hilton Longhouse Resort. Dag 8 De voormiddag kunt u nog relaxen aan het stuwmeer of zwembad van het Hilton Longhouse Resort. Om 12 uur steekt u per boot weer over naar het vaste land en reist u terug naar Kuching voor de afsluiting van uw verblijf op Sarawak, Borneo. Dag 9 Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht en vliegt u naar Kuala Lumpur, waar u wordt u verwelkomd door een medewerker van Malaysia Travel Service. Uw hotel ligt op loopafstand van China Town en Bukit Bintang het hart van de stad met de vele luxe winkelcentra, restaurants en pubs. Dag Om uur wordt u in het hotel opgehaald voor een Kuala Lumpur City Tour. U beschikt over een privé auto en gids en u bent om uur terug in het hotel.

4 Sfeervol zijn de traditionele wijken China Town en Little India. De Twin Tower is met 451 meter de eyecatcher, maar ook de K.L. Tower heeft een uniek uitzicht. De Detaran Merdeka (onafhankelijkheidsplein), de Chinese Thean Hou Tempel, Batu Caves (Hindoe grottempel) en de groene Lake Gardens zijn slechts enkele van de vele bijzondere locaties in Kuala Lumpur. Dag 11 is een vrije dag die u naar eigen inzicht in Kuala Lumpur kunt besteden. Dag Om uur wordt de huurauto bij het hotel afgeleverd en reist u door naar de Cameron Highlands. De koele hooglanden vormen het mooiste heuvelgebied van West Maleisië. Dit vruchtbare gebied heeft een overvloed aan bloemen, vruchten, groenten en glooiende theeplantages. De weg er naar toe is al een excursie op zich. Uw tweede dag kunt u een bezoek brengen aan de theefabriek of de pittoreske plaatsjes Tanah Ratah en Brinchang. Maar de Highlands hebben meer te bieden. Er zijn mooie natuurgebieden zoals Mossy Forest. Dit is een magisch stuk bos dat leidt naar de top van Mount Brinchang. Voor natuurliefhebbers is dit gebied, met name de Gunung Brinchang Tour, zeker een aanrader!!

5 Dag 14 Door op tijd te vertrekken is er meer tijd voor stops onderweg. Zo is het de moeite waard een bezoek te brengen aan de grottempels in Ipoh of het paleis van de Sultan in Kuala Kangsar. In de namiddag verlaat u het vaste land, middels de 13 km lange Penang brug, en komt u op Penang Island waar veel nog herinnert aan de Engelse koloniale tijd. De hoofdstad Georgetown is in 2008 uitgeroepen tot UNESCO World Heritage Site. Hier zie je veel typisch Chinese shoplots die het oude centrum een kleurrijk karakter geven. Dag 15. Penang Island, maar vooral Georgetown heeft haar bezoekers zeer veel te bieden. Voor bijzondere tempels is Georgetown de moeite waard. De Kek Lok Si Tempel, mag u zeker niet missen. Het is de grootste boeddhistische tempel in Maleisië met invloeden van stijlen uit Myanmar, China en Thailand. Andere bijzondere tempels zijn de Dhammika Rama Tempel en de Thaise Chayamangalaram Tempel.

6 Het is heerlijk vertoeven in bedrijvig Chinatown en Little India. Bijzonder is de Weldkade, waar nog altijd de Chinese Lim en Chew clans wonen in authentieke paalhuizen aan en boven het water. Georgetown wordt ook wel de food stad van Maleisiё genoemd. Vooral in de avonduren is het druk en gezellig op de pleinen met eetstalletjes waar je voor een paar euro heerlijk kunt eten! Dag Om uur wordt u naar de luchthaven gebracht voor een korte vlucht naar Langkawi Island. U verblijft 4 nachten in het nieuw gerenoveerde en luxueuze 5* Pelangi Beach Resort resort, gelegen aan Pantai Beach. Langkawi leent zich uitstekend om te relaxen aan het zwembad of strand, maar biedt haar gasten ook veel mogelijkheden om actief te zijn. Langkawi kenmerkt zich door mooie heuvels, prachtige valleien, hoge bergen, jungle, watervallen, rijstvelden en authentieke dorpjes. U kunt deelnemen aan mangrovetochten, natuurwandelingen, kayakken, paardrijden en een fiets, scooter of auto huren. Er zijn ook volop mogelijkheden om boottochten te maken op de Andaman Zee. Dit kan overdag maar ook als romantische sunset cruise!

7 Dag 20 Het grootste deel van de dag kunt u nog besteden aan het zwembad of strand. In de vroege avond wordt u naar de luchthaven gebracht en vliegt u naar Kuala Lumpur met een aansluitende vlucht naar Nederland. Dag 21 Aankomst in Amsterdam Pakketprijs: Bij 2 personen vanaf 2.595,00 p.p. Bij 4 personen vanaf 2.450,00 p.p. Bij 6 personen vanaf 2.395,00 p.p. Pakketprijs is: - inclusief alle tickets, transfers, overnachtingen, excursies en park fee - op basis van minimaal 2 personen per kamer - op basis van vertrek in het laagseizoen Extra voordeel! Bij 3 dagen verlenging op Langkawi krijgt u de 3 e nacht gratis!

22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo)

22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo) Sarawak is één groot natuurreservaat

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo

Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo Sarawak, Maleisisch Borneo, kent geen massa toerisme. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan

Nadere informatie

The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen

The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen The Secrets of Sarawak (Borneo) 18 dagen / 15 overnachtingen Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt deze reis sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn

Nadere informatie

18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo)

18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 18 Daagse rondreis: The Secrets of Sarawak (Borneo) Sarawak kent geen massa toerisme

Nadere informatie

50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo

50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo 50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo Sarawak, Maleisisch Borneo, kent geen massa toerisme. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan wegen.

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad

Nadere informatie

16 Daagse rondreis: West Maleisiё

16 Daagse rondreis: West Maleisiё Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 16 Daagse rondreis: West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig

Nadere informatie

50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё

50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё 50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur

Nadere informatie

18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE

18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE In deze reis ontdekt

Nadere informatie

Avontuurlijk Borneo: Sarawak & Sabah 21 dagen / 18 overnachtingen

Avontuurlijk Borneo: Sarawak & Sabah 21 dagen / 18 overnachtingen Avontuurlijk Borneo: Sarawak & Sabah 21 dagen / 18 overnachtingen Sarawak is één natuurreservaat waar mens en dier nog in harmonie samenleven. Sarawak is het land van de Dayaks (ex-koppensnellers), de

Nadere informatie

21 Daagse rondreis: Avontuurlijk Borneo (Sarawak & Sabah)

21 Daagse rondreis: Avontuurlijk Borneo (Sarawak & Sabah) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 21 Daagse rondreis: Avontuurlijk Borneo (Sarawak & Sabah) Sarawak is één natuurreservaat

Nadere informatie

The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen

The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen The Natural Wonders of Sabah 17 dagen / 14 overnachtingen Sabah, ook wel Land onder de Wind genoemd, is op één na de grootste staat van Maleisië. In deze, meest noordelijk gelegen deelstaat van Maleisisch

Nadere informatie

MAGNIFIEK MALEISIË. // Dag 1 - Vertrek

MAGNIFIEK MALEISIË. // Dag 1 - Vertrek MAGNIFIEK MALEISIË De reisspecialisten bij de M van Maleisiëreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Maleisië op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren,

Nadere informatie

17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah

17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 17 Daagse rondreis: The Natural Wonders of Sabah Sabah wordt het Land onder de Wind

Nadere informatie

BIJZONDER BORNEO. // Dag 1 - Vertrek

BIJZONDER BORNEO. // Dag 1 - Vertrek BIJZONDER BORNEO De reisspecialisten bij de B van Borneoreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Borneo op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren,

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Maleisië. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Maleisië. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Maleisië Malakka Na aankomst op het super moderne vliegveld van Kuala Lumpur worden we met de bus meteen naar Malakka gebracht. Malakka is kleurrijk stadje. Er rijden met bloemen versierde riksja's rond.

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

MAGNIFIEK MALEISIË. // Dag 1 - Vertrek

MAGNIFIEK MALEISIË. // Dag 1 - Vertrek MAGNIFIEK MALEISIË De reisspecialisten bij de M van Maleisiëreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Maleisië op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren,

Nadere informatie

14-daags individuele rondreis Maleisisch Borneo

14-daags individuele rondreis Maleisisch Borneo 14-daags individuele rondreis Maleisisch Borneo Wij nemen u tijdens deze prachtige natuurreis mee naar Oost Maleisië, ofwel Maleisisch Borneo. Na een rustige start in Kuala Lumpur reizen we door naar het

Nadere informatie

Avontuurlijk Borneo G R O E P S R E I Z E N. 3.495,- p.p. s e r o n d r e i s M a l e i s i ë. 2 2 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 6

Avontuurlijk Borneo G R O E P S R E I Z E N. 3.495,- p.p. s e r o n d r e i s M a l e i s i ë. 2 2 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 6 3.495,- p.p. I n c l u s i e f o. a. : 2 0 - d a a g s e r o n d r e i s M a l e i s i ë * r e t o u r v l u c h t m e t M a l a y s i a A i r l i n e s * 4 b i n n e n l a n d s e v l u c h t e n * 1

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE MALEISIË

DUIKVAKANTIE MALEISIË DUIKVAKANTIE MALEISIË Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer Combinatiereis Duiken Sabah & Rondreis Sarawak Referentienummer // 0000000 Reisperiode // 00-00-0000 // 00-00-0000

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur 'Malaysia truly Asia' 12 Maleisië in het kort 14 Natuur en milieu 16 Tropische kust en eilanden 16 Het binnenland 17 Plantage-economie 20 Milieu en natuurbescherming 21 Economie,

Nadere informatie

Beready4asia.com. Wandelen in Kuala Lumpur. Kuala Lumpur (KL)

Beready4asia.com. Wandelen in Kuala Lumpur. Kuala Lumpur (KL) Wandelen in Kuala Lumpur Kuala Lumpur is geen echte wandelstad volgens het boekje. Bezienswaardigheden liggen op redelijk grote afstanden van elkaar en soms is het als voetganger een doolhof waar je terecht

Nadere informatie

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang Amazing Borneo & Penang 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek vanuit Brussel voor de vlucht naar Kuala Lumpur via Doha. Overnachting aan boord

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Amazing Malacca, Borneo & KhaoLak 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van KhaoLak

Amazing Malacca, Borneo & KhaoLak 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van KhaoLak 1 Amazing Malacca, Borneo & KhaoLak 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van KhaoLak 1 2 Dag1: Brussel-Kuala Lumpur Vertrek met Qatar Airlines naar Kuala Lumpur en overnachting

Nadere informatie

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak Amazing Borneo 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek vanuit Brussel voor de vlucht naar Kuala Lumpur via Istambul. Overnachting aan boord Dag 2: Kuala

Nadere informatie

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang

Amazing Borneo & Penang. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang Amazing Borneo & Penang 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en Penang 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek vanuit Brussel voor de vlucht naar Kuala Lumpur via Doha. Overnachting aan boord

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

ZUID SUMATRA; KERINCI SEBLAT & KUBU STAM 14 DAGEN

ZUID SUMATRA; KERINCI SEBLAT & KUBU STAM 14 DAGEN ZUID SUMATRA; KERINCI SEBLAT & KUBU STAM 14 DAGEN Tourcode: DJ-14D-SUM-15 Dag 1 Padang 2 Padang Kersik Tuo 3 Kersik Tuo - Kerinci Seblat trekkingtocht 4 Kerinci Seblat Trekking 5 Kerinci Seblat National

Nadere informatie

Amazing Malacca, Borneo & Phuket 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van Phuket

Amazing Malacca, Borneo & Phuket 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van Phuket 1 Amazing Malacca, Borneo & Phuket 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah, Sarawak en de droomstranden van Phuket 1 1 Dag1: Brussel-Kuala Lumpur Vertrek met Qatar Airlines naar Kuala Lumpur en overnachting

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak

Amazing Borneo. 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak Amazing Borneo 15 Daagse exclusieve rondreis door Sabah & Sarawak 1 1 Dag 1: Brussel- Kuala Lumpur Vertrek per bus naar Schiphol voor de nonstop vlucht van KLM naar Kuala Lumpur en overnachting aan boord

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Golf Safari Kenia 2017

Golf Safari Kenia 2017 Golf Safari Kenia 2017 Charlie s Travels Lars Wouterse Mijn naam is Lars en ik ben helemaal gek van golfen en Afrika. Momenteel woon en werk ik in Kenia om mijn passie met meer mensen te delen. Samen met

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA Een 10 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenHU Breng je vakantie door met het verkennen van de hoogtepunten van Oeganda en ontdek het allerbeste

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Deze Lustrumreis door Ecuador begint b. poort van de Jungle! Hikend en tubend is het hier goed vertoeven. Vervolgens reis je

Deze Lustrumreis door Ecuador begint b. poort van de Jungle! Hikend en tubend is het hier goed vertoeven. Vervolgens reis je Onderwerp Reisvoorstel Ecuador www.clubtravellustrum.nl Reisduur 16 dagen T +31 (0)76 888 30 46 Deze Lustrumreis door Ecuador begint b in de kleurrijke hoofdstad Quito. Na een spectaculaire canopytour

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour Dag 1 Vroeg vertrek vanuit uw Bangkok hotel naar Ayutthaya. Op minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Hier regeerden 33 koningen, tot de stad

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

maleisie hotels en rondreizen op maat 2018

maleisie hotels en rondreizen op maat 2018 maleisie hotels en rondreizen op maat 2018 Ontdek West-Maleisië 14-daagse privé-rondreis met vertrek vanuit Brussel Dag 1: vertrek Internationale vlucht van Brussel naar Kuala Lumpur. Dag 2: Kuala Lumpur

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Reisschema. Djoser BV Breestraat CM Leiden

Reisschema. Djoser BV Breestraat CM Leiden Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kuala Lumpur Dag 2 Kuala Lumpur, vlucht naar Kuching Dag 3 Kuching - Semongoh - Bako nationaal park Dag 4 Bako NP Dag 5 Bako NP - Kuching Dag 6 Kuching - boot naar Sibu Dag

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020

Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 Culturele Yoga en Boeddhisme Reis NEPAL 25 oktober - 1 november 2020 De Yogareis is van zondag t/m zondag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Zondag Aankomst en transfer naar de koningsstad Patan,

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor Guest House Hester Basoeki ligt gelegen in Kampung Wisata Cinangneng. Guest House bestaat uit 10 kamers: Tebu Hotel Bandung, Bandung Tebu Hotel Bandung biedt een

Nadere informatie

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019

COSTA RICA. Begeleide rondreis. 17 tot 27 juli 2019 COSTA RICA Begeleide rondreis 17 tot 27 juli 2019 Ontdek de rijke kust met haar actieve vulkanen en weelderige regenwouden. Ga op zoek naar de overweldigende fauna en flora die die kleine land rijk is:

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

Ga mee op een fantastische fotoreis!

Ga mee op een fantastische fotoreis! Ga mee op een fantastische fotoreis! Tijdens deze fotoreis nemen we je mee naar de mooiste paarden van Noord-Portugal! Fotografeer hét prachtige ras waar Portugal om bekend staat: de Lusitano. Ook de Spaanse

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

reizen Travel in Style de theevelden in cameron highlands VILLA D'ARTE 84

reizen Travel in Style de theevelden in cameron highlands VILLA D'ARTE 84 Travel in Style de theevelden in cameron highlands VILLA D'ARTE 84 Paradijselijke zandstranden, eeuwenoude regenwouden, imponerende steden, luxe resorts, een echte multiculturele samenleving met een bijzonder

Nadere informatie

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel

Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Reisprogramma: het beste van Myanmar en zeilen in de Mergui archipel Dag 1, Amsterdam - Yangon Vlucht van Amsterdam naar Bangkok, transfer naar Yangon. Dag 2, aankomst in Yangon Maaltijden: - Transport:

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

PLANNING 2015. The Pacific Ring of Fire (met 8 actieve vulkanen) Nieuw Zeeland Vanuatu 18 april 23 mei 2015

PLANNING 2015. The Pacific Ring of Fire (met 8 actieve vulkanen) Nieuw Zeeland Vanuatu 18 april 23 mei 2015 PLANNING 2015 The Pacific Ring of Fire (met 8 actieve vulkanen) Nieuw Zeeland Vanuatu 18 april 23 mei 2015 We vertrekken uit de Whangarei met nog een tussenstopje in de Bay of Islands (om afscheid te nemen).

Nadere informatie