Retail Maatwerk in detail

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Retail Maatwerk in detail"

Transcriptie

1 Retail Maatwerk in detail

2 Convotherm uw productspecialist De wortels van Convotherm gaan terug tot in de vorige eeuw. Eind jaren 60 werd door Convotherm de eerste stoomoven (Combi-Steamer) op de markt gebracht. Deze techniek bracht nieuwe inzichten in de voedselbereiding. Nu na meer dan 40 jaar actief te zijn in de markt van voedselbereiding, is Convotherm uitgegroeid tot een wereldleidend bedrijf met een bijzondere range van kwalitatief zeer hoogstaande producten. Wereldwijd werken meer dan 400 specialisten van Convotherm met kennis en passie aan nieuwe technieken om aan de steeds veranderende eisen van onze klanten te kunnen voldoen. Meer dan 20 wereldpatenten waaronder het Advanced Closed System, Crisp&Tasty, VST, EasyTouch etc. maken het product Convotherm uniek in zijn soort. Bij deze ontwikkelingen staat altijd één doel centraal: oplossingen op maat. U dié oplossingen bieden voor het optimaal bereiden van hoogwaardige producten, eenvoudig en op een efficiënte manier. Onze doelgroepgerichte aanpak, de betrokkenheid van onze mensen, onderscheidend door onze state of the art technologie maken dat wij met vertrouwen naar de toekomst kijken. Samen met u, voor u. kassasysteem onze kennis, commitment en passie doelgroepgerichte aanpak altijd de beste technologische oplossing

3 productontwikkeling testfaciliteiten service Uw markt in ontwikkeling Maximaal rendement van het product tegen de laagst mogelijke kosten. Zoeken naar de juiste mix tussen formule en persoonlijke binding met de klant. Klantgerichtheid, kwaliteit en beleving zijn de speerpunten in uw winkel en zetten voor u de koers uit naar de toekomst. Voor de toekomst wachten er nieuwe kansen en uitdagingen. Bedreigingen vanuit andere formulewinkels dwingen u meer en meer tot een conceptmatige profi lering naar de markt toe. Een meetbare toegevoegde waarde en commitment naar uw klant zijn de sleutels tot succes, 7 dagen per week / 24 uur per dag. afdeling dkw afdeling vlees Voor iedere investering wordt er een ja - nee keuze gemaakt. Investeringen worden gedaan op basis van meetbare zaken, zoals kwaliteit van het product, eenvoud in bediening, flexibiliteit, rendement, culinaire productondersteuning en lage runningcosts. Convotherm wil partner zijn om u te helpen met het verder ontwikkelen van uw winkelconcept voor het bereiken van een maximaal eindresultaat. Wij bieden oplossingen op maat met de beste technologie gesteund door een team van hoog opgeleide specialisten, waarbij respect, integriteit en professionaliteit steeds onze uitgangspunten zijn.

4 Concepten uw mogelijkheden culinair Doelgroepgerichte aanpak Met onze brede range van Combi-Steamers bieden wij de oplossing op maat voor u. Cook & Chill Dé systeemoplossing voor verbetering van productkwaliteit en houdbaarheid. EasyTouch Eenvoudige bediening met behulp van pictogrammen, waardoor de Combi-Steamer door iedereen bediend kan worden. BakeryLine Zeer eenvoudige bediening door middel van voorgeprogrammeerde pictogrammen voor een maximaal bakresultaat. Plaatsingsmogelijkheden Voor elke locatie de juiste oplossing op maat. Een onderstel naar keuze, stapelkit of ingebouwd, uw werkomgeving staat centraal. Grill Voor een optimaal eindresultaat, eenvoudig en snel bereid, snelle afvoer van overtollige vetten.

5 Dé redenen om voor ons te kiezen Een echte productspecialist Onze focus ligt op het ontwikkelen van Food Processing Equipment met behulp van de best beschikbare technologie, voor de beste oplossing op maat voor u. Onze brede range van product-, systeem- & conceptoplossingen zal ook voor u de juiste oplossing bieden. Deze doelgroepgerichte aanpak is uniek in zijn soort. Food Research Center In ons eigen Food Research Center (FRC) worden uw producten getest en verder doorontwikkeld. Onze culinaire productspecialisten geven u hierbij adviezen en begeleiden u tijdens de gehele productontwikkeling. Research & Development Technische ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Onze ontwikkelingsafdeling werkt nauw samen met productspecialisten en klanten om aan de steeds veranderende eisen te kunnen voldoen. Made in Holland Iedere beslissing tot aanpassing, upgrade van onze producten kan direct geïmplementeerd worden, daar alles in eigen huis geproduceerd wordt. Kwaliteit bieden is geen vraag bij Convotherm Nederland, maar een vanzelfsprekendheid. afdeling diepvries afdeling brood & gebak Portfolio Doelgroepgericht worden bij Convotherm Nederland producten ontwikkeld. Daardoor kan Convotherm Nederland Food Processing Equipment aanbieden welke geheel op uw doelgroep is afgestemd. Uw probleem, wij ontzorgen De servicespecialist van Convotherm Nederland kent uw product als geen ander, door en door, onze inzetbaarheid 7 dagen per week / 24 uur per dag. Uw zorg, wij zijn uw oplossing. Kwaliteit U zoekt Food Processing Equipment voor de bereiding van uw producten. Convotherm Nederland biedt u een doelgroepgerichte oplossing die werkt, meetbaar en transparant is.

6 Combi-Steamers MiniLine Food Processing Equipment OES 6.06 OES 6.10 Combi-Steamers StandardLine OES 6.10 OES Planker VG Asten / Nederland Postbus AC Asten / Nederland OES OES in1 Tel nr. : +31(0) Fax nr. : +31(0) info@convotherm.nl Web : Doelgroepgerichte oplossingen op maat voor Ambacht, Gastronomie, Industrie, Institutioneel en Retail Wijzigingen onder voorbehoud. Voor ons totaal portfolio raadpleeg onze documentatie en / of website. Convotherm Nederland is een handelsnaam van de Holland Techno Groep B.V. te Asten.