CURSUSSEN Espirit spiritueel centrum. spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CURSUSSEN 2013-2014. Espirit spiritueel centrum. spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling"

Transcriptie

1 Espirit spiritueel centrum spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling CURSUSSEN Hoek van het IJ BJ Lelystad

2 Cursussen. Elk seizoen zijn er bij Espirit interessante cursussen die onder deskundige leiding staan van verschillende ervaren docenten. Ze zullen s avonds of in een weekend worden gehouden. Voor het volgen van een cursus hoeft u geen donateur te zijn of geschoold op esoterisch of spiritueel gebied, tenzij anders vermeld. Ze zijn zo opgezet dat een ruime interesse in de materie voldoende is. De Espirit leuze dat Paranormaal normaal is, wordt ook weer in de cursussen benadrukt, evenals de samenwerking met de Goddelijke liefdeskracht zonder welke wij niets zijn. De cursussen zijn sterk praktijkgericht en vanuit die visie zullen zij dan ook worden geleid en worden afgesloten met een certificaat. Zie verder de cursusvoorwaarden op de achterzijde van het inschrijfformulier. Vanaf juli 2013 is het donateurschap voor cursisten die deelnemen aan de Intuïtieve Ontwikkeling I verplicht (onder andere in verband met de lage cursuskosten). In het cursusgeld voor de Intuïtieve Ontwikkeling I (basis) cursus is ook (een gedeelte) van de donatie inbegrepen. Dat houdt in dat de tweede helft van het kalenderjaar, na de cursus basisontwikkeling, u voor de donatie een nota ontvangt, of u geeft toestemming voor automatische incasso (onze voorkeur). De intuïtieve/geestelijke ontwikkeling bij Espirit is samengesteld uit vier onderdelen. We kennen de basisontwikkeling die één seizoen beslaat, waarin u kennis maakt met de vele gaven, latent in de mens aanwezig, als wel de basisesoterie, de kosmische kennis. Wilt u de gaven verder ontwikkelen, dan kan dat in de cursus Intuïtieve Ontwikkeling II (vervolg). Deze vervolgontwikkeling duurt 3 jaar en bestaat uit de modules A, B en C. Hierna kan men nog de cursus Intuïtieve Ontwikkeling III (gevorderden) volgen, die ook uit drie modules van een jaar bestaat en waar meer uitdieping van de hogere esoterie bij komt en wordt afgesloten met het eindcertificaat. Na afronding van elke cursus wordt er een certificaat afgegeven mits er voldoende lessen zijn gevolgd. Indien u tijdens de driejarige cursus een onderbreking wilt, krijgt u voor de gevolgde modules een deelcertificaat. Dit certificaat dient u te overleggen als u weer verder wilt gaan. Daarna is er de mogelijkheid om door te gaan met de contactavonden voor oud-cursisten, die bij voldoende belangstelling elk seizoen wordt gehouden.

3 Intuïtieve Ontwikkeling I. Intuïtieve-geestelijke ontwikkeling. In deze cursus laten wij je zien dat paranormaal normaal is. Theorie en praktijk wisselen elkaar af. Er wordt gepsychometreerd, zandgelezen, gependeld, intuïtief getekend, gemediteerd enz. maar ook geleerd over God en de Kosmos, gedachtekracht, helpers, mediumschap enzovoorts. Aan het eind van de cursus heb je een redelijk goed beeld over de gaven en de spirituele kijk op het leven en de Kosmos. De cursus is opgedeeld in een aantal modules die door diverse docenten worden gegeven. 17 lessen: Start maandag 9 september, iedere 14 dagen. Sluiting: maandag 12 mei 2014 Docenten: Elly Breed en Simon Breed Assistenten: Carmen Abels, Astrid van de Kolk, Birgitta Hogenbirk en Marjon Kuik. Kosten: 165,-- (dit is inclusief donateurschap).

4 Intuïtieve ontwikkeling I I- modules A, B en C (vervolg) Een uitbreiding c.q. verdieping van de gaven en meer praktische oefeningen. Leren omgaan met energieën, vertalen wat je voelt, ziet en hoort, luisteren naar je intuïtie, samen te werken met je helper en je gaven te gebruiken zoals ze zijn bedoeld, ten dienste van God en de medemens. In de cursus zijn ook een aantal overdenkingen en lichtbijeenkomsten opgenomen, deze bijeenkomsten dragen bij aan je intuïtieve ontwikkeling en je geestelijke groei en zijn daarom een wezenlijk onderdeel van de cursus. Dit is een cursus die drie jaar beslaat en afgesloten wordt met een eindcertificaat. 11 lessen: Start maandag 16 september, iedere 14 dagen. Sluiting maandag 3 maart Docenten: Elly Breed Assistentie: Birgitta Hogenbirk Kosten: 120,-- (voor donateurs 100,00)

5 Intuïtieve ontwikkeling III- Modules A, B en C (gevorderden) Een verdere verdieping van de gaven en een uitbreiding van de esoterische kennis. Er wordt aandacht besteed aan inspiratief spreken (channelling) en zaalwerk, mediumschap, de ins en outs van een praktijk. Dit is ook een cursus die drie jaar beslaat en afgesloten wordt met een eindcertificaat. 14 lessen: Start donderdag 12 september, iedere 14 dagen. Sluiting donderdag 1 mei Docente: Elly Breed Kosten: 160,-- (voor donateurs 140,-- (Dit is inclusief de esoterie lessen))

6 Inspiratief tekenen Iedereen kan tekenen, alleen maakt de één wat mooiere plaatjes dan een ander. In deze cursus inspiratief tekenen leert u tekenen vanuit uw innerlijk. Naast de verschillende oefeningen en vormen van inspiratief werken wordt er ook aandacht besteed aan materiaalkennis, kleurbetekenis en symboliek. Een leuke cursus die onder leiding staat van Simon Breed, die al vele jaren auratekeningen maakt. 6 lessen: Start maandag 23 september, 7 en 21 oktober, 18 november en 2 december. Sluiting maandag 2 december. Docent: Simon Breed. Kosten: 110,-- (voor donateurs 90,--)

7 Spiritueel genezen 2 (aura- en chakrahealing) Deze weekend cursus leert u alles over de esoterische anatomie (aura, chakra en energiebanen) en is een afronding van het spiritueel genezen. De aura vormt een ovaal beschermend omhulsel rondom het fysieke lichaam, terwijl de chakras de universele levensenergie uit de kosmos opnemen en verdelen over het lichaam. Emoties en lichamelijke aandoeningen kunnen er voor zorgen dat de energiestromen geblokkeerd raken, met als gevolg disharmonie en ziekte. In deze cursus leert u blokkades op te sporen, te analyseren en te behandelen. U werkt als genezer met kosmische energie vanuit Gods liefdeskracht, om zo het zelfhelende vermogen dat ieder mens in zich heeft te activeren. Voorwaarde voor het volgen van deze cursus is dat je het certificaat Spiritueel genezen 1 hebt gehaald. Data: Weekend 19 en 20 oktober, Docenten: Elly Breed en Simon Breed Kosten: 110,-- (voor donateurs 90,--)

8 Tarotkaart leggen In deze cursus wordt gewerkt met de Rider Tarot en omvat de Grote Arcana. Je leert de betekenis van de kaarten en praktiseert verschillende leggingen. Om de betekenissen van de kaarten te leren kennen en toe te passen in de verschillende leggingen moet je bij deze cursus rekenen op huiswerk dat gemaakt moet worden. De docente is Elly Breed die al vele jaren met de Tarot kaarten werkt. Data: weekend 11/12 januari 2014, donderdag 16 en 23 januari Docente: Elly Breed. Kosten: 110,-- (voor donateurs 90,--)

9 Esoterie. Deze cursus is zowel bedoeld voor de cursisten Intuïtieve Ontwikkeling III als voor mensen die de Intuïtieve ontwikkeling niet volgen maar wel geïnteresseerd zijn in de Kosmisch kennis. Onderwerpen: De lichtgebieden(uitgebreid), De vier elementen, Huwelijk en geboorte in de nieuwe tijd, Lichaam Ziel en Geest, enz. Deze cursus beslaat 4 avonden per jaar, over 3 jaar en loopt samen met de esoterie van Intuïtieve Ontwikkeling III. De esoterie wordt na afloop afgesloten met een certificaat. Data: donderdag 30 januari, 6, 13 en 20 februari. Docente: Elly Breed Kosten: 70,-- (voor donateurs 50,--)

10 Meditatie I (basis) U leert wat mediteren is en de boodschap van de ziel te ontvangen. Velen ervaren hoe het leven met al zijn activiteiten uitloopt op een grote leegte, stress of overspanning, als we ons niet af en toe de rust gunnen om bij onszelf en belevenis van het leven stil te staan. Hierbij kan meditatie een fijn hulpmiddel zijn. Het ontbreekt de mens vaak aan innerlijke rust nu hij daar meer dan ooit behoefte aan heeft. In rust en ontspanning van lichaam en geest kan men weer werkelijk tot zichzelf komen en vanuit ons ware Zijn, ziel en geest, weer de kracht en de boodschap ontvangen, verbonden met de kosmische liefdeskracht. Meditatie is vanuit je kern contact maken met de kosmos en van daaruit ontvangen. In deze cursus maakt u kennis met verschillende vormen van meditatie die niet alleen worden uitgelegd maar ook beoefend. 6 lessen: Start donderdag 27 februari, 13, 20 en 27maart en 10 en 24 april. Docente: Elly Breed Assistente: Astrid v.d. Kolk Kosten: 110,-- (voor donateurs 90,--)

11 Spiritueel genezen 3 ( praktijkgericht) Een verdieping van het spiritueel genezen en de achtergrond ervan. Voor mensen die misschien een (bescheiden) praktijk willen beginnen, is deze cursus opgezet. De cursus bereid je voor om praktijkgericht te werken met alle ins en outs die er bij komen kijken. Je oefent niet alleen op elkaar maar er zijn ook twee praktijkavonden met patiënten van buiten. Voorwaarde voor het volgen van deze cursus is dat je het certificaat Spiritueel Genezen 1 en 2 hebt gehaald. Data: Weekend 3 en 4 mei, donderdag 8, 15 en 22 mei 2014 Docenten: Elly Breed en Simon Breed Kosten: 160,-- (voor donateurs 140,--)

Cursussen 2013-2014. Espirit Spiritueel Centrum. spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling

Cursussen 2013-2014. Espirit Spiritueel Centrum. spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling Espirit Spiritueel Centrum spirituele bewustwording, kosmische kennis (esoterie), intuïtieve ontwikkeling Cursussen 2013-2014 Hoek van het IJ 29 8223 BJ Lelystad www.espirit.nl Cursussen Elk seizoen zijn

Nadere informatie

Programmaboekje 2014-2015

Programmaboekje 2014-2015 23 augustus 1989 23 augustus 2014 Spiritueel Centrum Programmaboekje 2014-2015 Hoek van het IJ 29, 8223 BJ Lelystad, www.espirit.nl Inhoud Pagina Lieve mensen 3 Locatie 4 Openings- en aanvangstijden 4

Nadere informatie

ndévit De introductiecursus en beroepsopleiding

ndévit De introductiecursus en beroepsopleiding ndévit De introductiecursus en beroepsopleiding 1 ONDEVIT BASIS CURSUS Deze cursus is bedoeld om u grondig te laten kennismaken met Ondevit en haar mogelijkheden.tijdens deze inleiding wordt niet alleen

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn

Jade-Opleidingen - Doorn Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Cursus: Meridiaan Qigong (medicinale Qigong) Studiegids 2015/2016 Meridiaan Qigong Qigong (uitgesproken als:

Nadere informatie

STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie

STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie STUDIEREGLEMENT SOPHIA HEALING & READING Van toepassing op de opleidingen Healing en Reading en Healing Arts Therapie 1. Aanmelden U kunt zich telefonisch, schriftelijk of via de website voor een opleiding

Nadere informatie

OPLEIDING. Marma-Yoga. Basis opleiding Marma-Yoga. studiegids 2012/2013

OPLEIDING. Marma-Yoga. Basis opleiding Marma-Yoga. studiegids 2012/2013 OPLEIDING Marma-Yoga Basis opleiding Marma-Yoga studiegids 2012/2013 1. Inleiding De basis opleiding Ayurvedisch marmatherapie is een unieke opleiding, die nergens anders wordt gegeven. De samensteller

Nadere informatie

Transpersoonlijke Trainingen

Transpersoonlijke Trainingen Transpersoonlijke Trainingen Atma Instituut voor psychodynamiek en lifecoaching Langestraat 121 3811 AE Amersfoort Tel: 033-4653277 Fax: 033-4652873 E-mail: info@atma.nl Site: www.atma.nl Afdrukdatum :

Nadere informatie

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter

Hooggevoeligheid & Energie. Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Hooggevoeligheid & Energie Zomerweekend op de Veluwe door Henk Janssen, Selma Weideman en Alex Ruijter Thema s: Herkennen van & omgaan met (Hoog)gevoeligheid en spiritualiteit. Energetisch reinigen en

Nadere informatie

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015

Praktijk Avana. Nieuwsbrief September 2015 Praktijk Avana Nieuwsbrief September 2015 Beste nieuwsbrieflezer, IK wil graag een behandelmethode, die ik zelf heel graag gebruik, onder de aandacht brengen Waarom? Omdat deze behandeling zo ontzettend

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

Cursus. montessori leidster

Cursus. montessori leidster Cursus voor montessori leidster van peutergroepen en kinderdagverblijven Brochure cursus Cursus voor montessori leidster van peutergroepen en kinderdagverblijven Achtergrond Doelgroep Inhoud Cursusopzet

Nadere informatie

Silence is a great source for leadership

Silence is a great source for leadership >> 4 Silence is a great source for Introductiecursus meditatie & mindfulness Silence is a great source for Leertraject In deze introductiecursus van vier sessies van 2 uur ontdek je hoe meditatie en mindfulness

Nadere informatie

Vereniging : De Verlichte Ster 1/27/2008

Vereniging : De Verlichte Ster 1/27/2008 REIKI UNIVERSELE ENERGIE: Het woord is ontstaan uit de Japanse karakters Rei & Ki. Rei betekent universeel en Ki betekent levensenergie, kracht. In diverse culturen zijn er voor hetzelfde woord andere

Nadere informatie

Evaluatieverslag mindfulnesstraining

Evaluatieverslag mindfulnesstraining marijke markus spaarnestraat 37 2314 tm leiden Evaluatieverslag mindfulnesstraining 06 29288479 marijke.markus@freeler.nl www.inzichtinzicht.nl kvk 28109401 btw NL 079.44.295.B01 postbank 4898261 14 oktober

Nadere informatie

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016 Cursussen digitale vaardigheden januari - juni 2016 Een leven lang leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Tweejarige opleiding tot. Docent spirituele therapie (2014-2016)

Tweejarige opleiding tot. Docent spirituele therapie (2014-2016) Tweejarige opleiding tot Docent spirituele therapie (2014-2016) Docent spirituele therapie Een docent spirituele therapie is in staat om cursisten zelfstandig te begeleiden in het proces van bewustzijnsgroei

Nadere informatie

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training

Training: Mindfulness. 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Training: Mindfulness 22 september 2015 NOG 1 PLEK! 23 september 2015 NOG PLEK! 1 december 2015 start extra training Waarom? Leven in deze hectische tijd vraagt veel van ons dat maakt dat we ons vaak uitgeput

Nadere informatie

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015!

Hieronder vind je informatie over de mindfulness trainingen die starten op 23 september en 1 december 2015! Agenda 2015 SEPTEMBER 22 september Start training: Mindfulness VOL! 23 september Start training: Mindfulness NOG 2 PLAATSEN! DECEMBER 1 december start extra training: Mindfulness In de onderstaande pagina

Nadere informatie

Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015

Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015 Programma jaaropleiding Energiewerk en Healing 2014-2015 Module I: Kennis. Basisbegrippen en de mystieke kant van de Inka-traditie - Kennis van energie en energiewerk - Principes van healing - Achtergronden

Nadere informatie

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college

h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college h i e r b e g i n t j e w e g n a a r b i n n e n HEALING EN READING de reader opleiding van het essence college LEREN READEN Vaak wordt readen beschouwd als een bijzondere gave die alleen voor bepaalde

Nadere informatie

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur

Module Docent contact uren Zelfstudie. Psychologie en psychopathologie 11 44 uur Chakrapsychologie 11 72 uur Deelopleiding Healing en Energiewerk Mogelijkheden Je kunt deze opleiding en de modules van de opleiding op verschillende manieren benutten. Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijkheden. 1. Je

Nadere informatie

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info

REIKI. Bundel 1. Verzamelde artikelen Reiki Online. reikionline.info REIKI Bundel 1 Verzamelde artikelen Reiki Online reikionline.info Inhoud De geschiedenis van Reiki Wat is Reiki Reiki Master gezocht De inwijding Blokkades Wat is een Chakra Wat is een Aura Verzamelde

Nadere informatie

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal

Studiegids. Opleidingscentrum Bergkristal Studiegids Opleidingscentrum Bergkristal Ontwikkel jezelf in jouw eigen unieke stijl Holistisch Natuurgeneeskundig Specialist Opleidingscentrum Bergkristal Adriana Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen

Nadere informatie

Opleiding Wellnesmassage

Opleiding Wellnesmassage Opleiding Wellnesmassage Op 13 september 2012 start MSP Opleidingen de nieuwe opleiding Wellnessmassage. Binnen 1 cursusjaar kunt u het ACE (Algemeen Centrum voor Examinering) diploma Wellnessmasseur behalen.

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

DE KERN boz Centrum voor biodynamische osteopathie, bewustwording, ontplooiing, spiritualiteit

DE KERN boz Centrum voor biodynamische osteopathie, bewustwording, ontplooiing, spiritualiteit DE KERN boz Centrum voor biodynamische osteopathie, bewustwording, ontplooiing, spiritualiteit DE KERN boz is lid van: VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) Shibumi (International

Nadere informatie

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u

Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u NIEUWSBRIEF nr.1 21 januari 2019 AGENDA JANUARI 2019 Zondag 27 januari YOGA NIDRA Sessie 19.30u 20.45u (SUZANNE) FEBRUARI Vrijdag 1 februari DIVINE LIGHT Cursus 19.30u 21.15u Vervolg 8-2, 15-2, 01-03,

Nadere informatie

Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops.

Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops. Marion Mooren www.natural-body-balance.nl Harold van Berlicum www.balanceyourlimits.nl Gaan samen hun krachten bundelen door het geven van workshops. Marion is eigenaresse van Natural Body Balance en werkt

Nadere informatie

8. Lezing Spookhuizen en Geestverschijningen, donderdag 28 maart 2013, Brugge

8. Lezing Spookhuizen en Geestverschijningen, donderdag 28 maart 2013, Brugge Nieuwsbrief IPA januari 2013 Integraal Parapsychologisch Adviesbureau (IPA) Breda Businesspark Lijndonk 4, unit 103 4825 BG Breda 076-5963933 / 06-51664859 www.parapsycholoog.com info@paranormaalpraktijk.nl

Nadere informatie

A a n b o d n a j a a r 2 0 0 7 K A B B A L A

A a n b o d n a j a a r 2 0 0 7 K A B B A L A Kabbala folder 2007-2 10-07-2007 21:41 Pagina 1 A a n b o d n a j a a r 2 0 0 7 K A B B A L A Zoals elke spirituele weg heeft ook de Kabbala, deel van de westerse mystiek, bewustwording tot doel. De kabbalistische

Nadere informatie

Professionele basisopleiding gelnagels

Professionele basisopleiding gelnagels Professionele basisopleiding gelnagels Altijd al gedroomd om nagelstyliste te worden? Maak nu uw droom waar! Inclusief theorie 2 Gratis oefendagen Gratis examendag Gratis advies na de opleiding Erkend

Nadere informatie

Je energie in balans-kursus

Je energie in balans-kursus Je energie in balans-kursus 10:00 start 10:10/ 10:45 voorstelrondje -Hoe heet je -wat doe je in het dagelijks leven -wat hoop je hier te leren tijdens de cursus, waarom volg je deze cursus? 10:45/11:00

Nadere informatie

COMPUTERCURSUS VOOR SENIOREN

COMPUTERCURSUS VOOR SENIOREN COMPUTERCURSUS VOOR SENIOREN COMPUTERCURSUSSEN VOOR SENIOREN duidelijk en leerzaam Welzijn Teylingen organiseert al ruim 10 jaar samen met Stichting SeniorWeb computercursussen. De cursussen worden gegeven

Nadere informatie

De training is in te zetten voor verschillende doelgroepen.

De training is in te zetten voor verschillende doelgroepen. De training is in te zetten voor verschillende doelgroepen. - Voor buschauffeurs en conducteurs, waar verbale, mentale en fysieke agressie stelselmatig voor komt. - Voor de controleurs in het openbaar

Nadere informatie

Centrum Bergkristal Studieplan Deelopleiding Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor

Centrum Bergkristal Studieplan Deelopleiding Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor Centrum Bergkristal Studieplan Deelopleiding Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor Modules Holistisch Integratief Coach en/of Counsellor 1. Psychologie en Psychopathologie 2. Sociale psychologie

Nadere informatie

NBF Opleidingsbrochure Trainers

NBF Opleidingsbrochure Trainers NBF Opleidingsbrochure 2019 2020 Trainers Nederlandse Bowling Federatie Veenendaal, juli 2019 Inhoudsopgave Pagina: Inleiding 3 Introductie niveaus 4 Opleiding NBF basisbegeleider 5 Opleiding NBF niv 1

Nadere informatie

Happy is the new busy

Happy is the new busy MEDITATIE EN MINDFULNESS VOOR ORGANISATIES Happy is the new busy Dream-in geeft trainingen op het gebied van meditatie en mindfulness om de energie, het enthousiasme en potentieel dat al latent in mensen

Nadere informatie

PROGRAMMA VRIJWILLIGERSACADEMIE NAJAAR 2014. Cursus Datum + tijd Locatie Aantal plekken Snelcursus

PROGRAMMA VRIJWILLIGERSACADEMIE NAJAAR 2014. Cursus Datum + tijd Locatie Aantal plekken Snelcursus Augustus PROGRAMMA VRIJWILLIGERSACADEMIE NAJAAR 2014 Cursus Datum + tijd Locatie Aantal plekken Snelcursus De Noordster EHBO Maandag 18-08 & 25-08 19.30u-21.30u Dinsdag 19-08 13.00u-14.30u Landsmeerstraat

Nadere informatie

Contact maken met overleden ook jij kan het. In dit E-book leg ik het uit. Door Eric van Riessen Eigenaar van Eric s Spiritual School

Contact maken met overleden ook jij kan het. In dit E-book leg ik het uit. Door Eric van Riessen Eigenaar van Eric s Spiritual School Contact maken met overleden ook jij kan het In dit E-book leg ik het uit Door Eric van Riessen Eigenaar van Eric s Spiritual School Inhoud Inleiding 3 Is mediumschap een gave? 4 Disclaimer 5 Overledenen

Nadere informatie

Balans & Paard. Opleiding Communicatief paardrijden

Balans & Paard. Opleiding Communicatief paardrijden Balans & Paard Opleiding Communicatief paardrijden Balans & Paard Communicatief paardrijden Opleiding tot begrijpend omgaan en trainen van paarden In deze opleiding leer je over hoe het paard denkt, leeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de maand januari

Nieuwsbrief voor de maand januari Nieuwsbrief voor de maand januari Spreuk van de maand: Het leven is zoals het is, u kunt het niet veranderen, maar u kunt uzelf veranderen. -- Hazrat Inayat Khan -- * Bewuste zwangerschapscursus 'Contact

Nadere informatie

Cursusaanbod 2014-2015

Cursusaanbod 2014-2015 Cursusaanbod 2014-2015 Cursus Engels voor op reis Voor wie? Voor iedereen die graag basiskennis wil opdoen van de Engelse taal. Werkwijze: In de lessen wordt aandacht besteed aan het spreken en de grammatica

Nadere informatie

Opleiding Nagelstyling Brochure

Opleiding Nagelstyling Brochure Opleiding Nagelstyling Brochure www.simply-you.nl www.simply-you-webwinkel.nl info@simply-you.nl tel: 0645752514 Algemene informatie opleidingen Het vak nagelstyling wint de laatste jaren enorm aan populariteit.

Nadere informatie

Een nieuw seizoen ( )

Een nieuw seizoen ( ) Een nieuw seizoen (2017-2018) In september starten we weer met het nieuwe seizoen. Het gaat niet alleen om een nieuw seizoen in de betekenis van een nieuwe periode van september 2017 t/m augustus 2018.

Nadere informatie

Een overzicht van wat het White Time Europa. jou kan bieden: The board of Knowlegde - De Raad van Kennis

Een overzicht van wat het White Time Europa. jou kan bieden: The board of Knowlegde - De Raad van Kennis Een overzicht van wat het White Time Europa jou kan bieden: The board of Knowlegde - De Raad van Kennis Deze oeroude kennis geeft mij de mogelijkheid om aangenomen of opgelegde blokkaden bij mensen te

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Masterclass: Lichaamswijsheid herkennen en toepassen

Masterclass: Lichaamswijsheid herkennen en toepassen Masterclass: Lichaamswijsheid herkennen en toepassen Zesdaagse, geaccrediteerde Masterclass voor psychologen, trainers, coaches en therapeuten. Start 30 maart 2012 Open Avond: 6 maart a.s. WAAROM EEN MASTERCLASS

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Naam. Adres. Postcode en woonplaats. Geboortedatum. Telefoonnummer. E-mail

Inschrijfformulier. Naam. Adres. Postcode en woonplaats. Geboortedatum. Telefoonnummer. E-mail Inschrijfformulier Naam Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Telefoonnummer E-mail Ik schrijf me in voor de volgende cursus(sen): o Computergebruik voor beginners (COM001) o Digitale foto s bewerken

Nadere informatie

Autisme, zonder verstandelijke beperking Dr. Martine F. Delfos Cursus voor ouders (en hun begeleiders)

Autisme, zonder verstandelijke beperking Dr. Martine F. Delfos Cursus voor ouders (en hun begeleiders) Autisme, zonder verstandelijke beperking Dr. Martine F. Delfos Cursus voor ouders (en hun begeleiders) Cursus op 13 en 27 maart en 10 april en 8 mei 2009 Autisme zonder verstandelijke handicap Cursus voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent.

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. Energetische Meditatie Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen, maar door te beseffen wie je ten diepste bent. - Eckhart Tolle - Wat is het? De grondlegger van Energetische

Nadere informatie

Flevokans Mindfulness Almere

Flevokans Mindfulness Almere Flevokans Mindfulness Almere Trainer: Maureen Joyce ( extern trainer Mindfulness) Titel: Mindfulness training voor VO docenten Flevoland Dag/dagen: Almere - Mindfulnesscursus op de woensdagen Locatie Stadsboerderij,

Nadere informatie

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage

Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage Opleiding Integrale Massage en Ontspanningsmassage De opleiding integrale massage van Positive Touch is een opleiding voor mensen die van massage hun beroep willen maken en zich op een inspirerende manier

Nadere informatie

Taalles werkt! Een fotoserie in het kader van de Week van de Alfabetisering 2013

Taalles werkt! Een fotoserie in het kader van de Week van de Alfabetisering 2013 Taalles werkt! Een fotoserie in het kader van de Week van de Alfabetisering 2013 Deze fotoserie is ontwikkeld in het kader van de Week van de Alfabetisering 2013. In Utrecht wonen zo n 30.000 mensen die

Nadere informatie

"Bidden, meditatie en mindfulness: over vorm, inhoud en iets "meer" Introductie: - aanleidingen en achtergronden - vraagstelling

Bidden, meditatie en mindfulness: over vorm, inhoud en iets meer Introductie: - aanleidingen en achtergronden - vraagstelling 1 "Bidden, meditatie en mindfulness: over vorm, inhoud en iets "meer" Introductie: - aanleidingen en achtergronden - vraagstelling 2 Aanleidingen en achtergronden 1 Aanleidingen en achtergronden 2 Aanleidingen

Nadere informatie

Studiegids 2017/2018 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten

Studiegids 2017/2018 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten Studiegids 2017/2018 Basis opleiding voor yogadocenten, niveau 1. De basisopleiding voor yogadocent leidt op tot het beroep van yogadocent voor beginners en invaldocent en is bedoeld voor mensen die verdieping

Nadere informatie

Montessori Professionalisering Zuid-Nederland 2014-2015 ACADEMIE PEDAGOGIEK EN ONDERWIJS. saxion.nl/apo

Montessori Professionalisering Zuid-Nederland 2014-2015 ACADEMIE PEDAGOGIEK EN ONDERWIJS. saxion.nl/apo Montessori Professionalisering Zuid-Nederland 2014-2015 ACADEMIE PEDAGOGIEK EN ONDERWIJS saxion.nl/apo Montessori Zuid-Nederland Professionele ontwikkeling 2014-2015 Het menselijke individu kan zich zonder

Nadere informatie

Naam van de opleiding : Freedom from Addiction Naam van de docent (en) : Dr Robert Dee McDonald Henk de Vos

Naam van de opleiding : Freedom from Addiction Naam van de docent (en) : Dr Robert Dee McDonald Henk de Vos Studie plan Naam van de opleiding : Freedom from Addiction Naam van de docent (en) : Dr Robert Dee McDonald Henk de Vos Totale duur van de opleiding 3 dagen Totaal aantal dagen 3 Totaal aantal uren 24

Nadere informatie

Special Cursusaanbod Bureau Herstel. Bureau Herstel organiseert.

Special Cursusaanbod Bureau Herstel. Bureau Herstel organiseert. Nummer 2, jaargang 4, juli 2015 Special Cursusaanbod Bureau Herstel Beste lezer.. Voor je ligt de Herstel nieuwsbrief. Deze keer met als onderwerp het cursusaanbod van Bureau Herstel. Cursusaanbod voor

Nadere informatie

Opleidingen tot Aardeheler Werken aan je innerlijke ontwikkelingswezen en aan de aarde

Opleidingen tot Aardeheler Werken aan je innerlijke ontwikkelingswezen en aan de aarde Opleidingen tot Aardeheler Werken aan je innerlijke ontwikkelingswezen en aan de aarde Voel je de behoefte om mee te helpen aan de transformatie van mensen en de aarde? En daardoor aan de innerlijke groei

Nadere informatie

Integrale Psychologie. Studie en zelfontwikkeling praktijk en theorie. Een drie-jarige opleiding, start september

Integrale Psychologie. Studie en zelfontwikkeling praktijk en theorie. Een drie-jarige opleiding, start september Opleiding ---------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

OPFRISCURSUS ENGELS (start maandag 9 januari 2017)

OPFRISCURSUS ENGELS (start maandag 9 januari 2017) OPFRISCURSUS ENGELS (start maandag 9 januari 2017) Twee keer per jaar, in januari en oktober, start het Gilde met de cursus Engels Opfris, die bestaat uit 10 lessen van 2 uur. Deze cursus is geschikt voor

Nadere informatie

Vorming Training Scholing Voor alle cliënten van Odion

Vorming Training Scholing Voor alle cliënten van Odion Vorming Training Scholing Voor alle cliënten van Odion 2012 Inleiding Voor wie is het loket Vorming, Training, Scholing? Voor alle cliënten van Odion van zowel Dagbesteding Kinderen en Volwassenen als

Nadere informatie

Module 5 Complementaire Zorg De glimlach in de zorgverlening

Module 5 Complementaire Zorg De glimlach in de zorgverlening Module 5 Complementaire Zorg De glimlach in de zorgverlening Module 5 Complementaire Zorg 2014 1 Complementaire Zorg zachte zorg, zorg met aandacht Complementaire zorg is aanvullende zorg. Het is niet

Nadere informatie

Uit de burn-out Therapiegroep werkstresshantering

Uit de burn-out Therapiegroep werkstresshantering Uit de burn-out Therapiegroep werkstresshantering Albert Schweitzer ziekenhuis mei 2009 pavo 0202 Inleiding Als u last heeft van een burn-out door stress op het werk kunt u de therapiegroep werkstresshantering

Nadere informatie

Opleiding Wellnesmassage

Opleiding Wellnesmassage Opleiding Wellnesmassage Op 13 september 2012 start MSP Opleidingen de nieuwe opleiding Wellnessmassage. Binnen 1 cursusjaar kunt u het ACE (Algemeen Centrum voor Examinering) diploma Wellnessmasseur behalen.

Nadere informatie

Eerst even voorstellen.

Eerst even voorstellen. Eerst even voorstellen. Mijn naam is Gonny Brom- Smit en ik woon sinds februari 2012 in Bennekom, gemeente Ede in Gelderland. En ik wil in het kort vertellen waarom ik dit werk zo graag doe. Meditatie

Nadere informatie

Autisme, zonder verstandelijke beperking Dr. Martine F. Delfos Cursus voor professionals

Autisme, zonder verstandelijke beperking Dr. Martine F. Delfos Cursus voor professionals Autisme, zonder verstandelijke beperking Dr. Martine F. Delfos Cursus voor professionals Cursus op 6 en 20 maart en 3 en 24 april 2009 Autisme zonder verstandelijke handicap Cursus voor professionals PICOWO

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Cursus Eenheidshealing. Lieve mensen,

Cursus Eenheidshealing. Lieve mensen, NIEUWSBRIEF 26 augustus 2012 1 Lieve mensen, Fijne zomer Nu de vakanties langzaamaan worden afgerond en iedereen zijn of haar gewone levensritme weer heeft opgepakt stuur ik jullie de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015 19 Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015 32015 22 1843 2014 971 1840 Inhoudsopgave Algemene informatie 4 Lezingen 5 Workshops 6 Cursussen Cursus paleografie voor beginners 8 Inleiding Ook

Nadere informatie

Nederlands als basis. 2013-2014 www.rocrivor.nl. Beter leren schrijven, lezen, computer, rekenen

Nederlands als basis. 2013-2014 www.rocrivor.nl. Beter leren schrijven, lezen, computer, rekenen Nederlands als basis 2013-2014 www.rocrivor.nl Beter leren schrijven, lezen, computer, rekenen NEDERLANDS NIVEAUVERHOGING EN STAATSEXAMEN ZOMERCURSUS NEDERLANDS Welkom bij roc rivor ROC Rivor is hét opleidingscentrum

Nadere informatie

Maar eerst weer een edelsteen van de maand. De edelsteen die hoort bij de geboortes in Mei is de Smaragd

Maar eerst weer een edelsteen van de maand. De edelsteen die hoort bij de geboortes in Mei is de Smaragd Nieuwsbrief mei 2012 Beste nieuwsbrieflezer, Wat is een aura? Een menselijk auraveld is een persoonlijk energiereservoir die als een schaal van licht de energiestroom vanuit de Centrale Kosmische bron

Nadere informatie

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN, LEZINGEN EN WORKSHOPS

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN, LEZINGEN EN WORKSHOPS 19 Haags Gemeentearchief CURSUSSEN, LEZINGEN EN WORKSHOPS 2015-2016 32015 22 1843 2014 971 1840 Inhoudsopgave Algemene informatie 4 Cursussen Paleografie 5 Lezingen 8 Workshops 10 Inleiding Bent u geïnteresseerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Centrum Helios

Nieuwsbrief Centrum Helios Nieuwsbrief Centrum Helios 2012-01 Op weg naar je eigen licht En zo zijn we in 2012 beland. Het jaar waar al lang naar uitgekeken is. Steeds dichter komen we bij de voltooiing van de ascentie van de Aarde.

Nadere informatie

Zie hiervoor ook de gedeponeerde voorwaarden uit de studiegids, waarvan hier kopie:

Zie hiervoor ook de gedeponeerde voorwaarden uit de studiegids, waarvan hier kopie: Algemene voorwaarden: Droomstudio Algemeen: Betaling -betaling geschiedt bij start van de workshop/trainingreeks: -door betaling via www.droomshop.nl waar je de voor jouw betreffende droomkaart kan kopen.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage Wereldse Wellness Ayurvedische massage Ayurvedische massage is onderdeel van het natuurgeneeskundig gezondheidssysteem Ayurveda Vermoedelijk de oudste holistische geneeskunde van de wereld, zo n 5000 jaar

Nadere informatie

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari

Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016. Gechannelde boodschap voor februari Nieuwsflits Studio Duinvoet Januari 2016 Dear Ones, Gechannelde boodschap voor februari Wij nemen jullie mee in een shift die noodzakelijk is om de energie op jullie planeet te balanceren. Het magnetische

Nadere informatie

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART.

HELEMAAL JEZELF ZIJN; STA IN JOUW KRACHT, LEEF VANUIT JOUW HART. Centrum Bergkristal A.A. Visser J. Nagelhoutlaan 39 8574 SR Bakhuizen 06-25312186 Overzicht November 7-11; Jouw manifestatiekracht; jezelf sterker neerzetten en manifesteren met behulp van positieve psychologie

Nadere informatie

Complete opleiding FOTOLEERTRAJECT. Cursusjaar 2016

Complete opleiding FOTOLEERTRAJECT. Cursusjaar 2016 Complete opleiding FOTOLEERTRAJECT Cursusjaar 2016 foto leertraject Het Foto Leertraject is een combinatie van de lesstof van de belangrijkste cursussen en workshops uit ons reguliere cursusprogramma.

Nadere informatie

Studiegids/studieplan. Energetische (systeem) Therapie

Studiegids/studieplan. Energetische (systeem) Therapie Studiegids/studieplan Energetische (systeem) Therapie Cursuscentrum De Smederij Studiegids/Studieplan Energetisch (systeem) Therapie Duur opleiding: 2 jaar. Aantal bijeenkomsten: 1 e jaar 26, 2 e jaar

Nadere informatie

Studiegids 2018/2019 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten

Studiegids 2018/2019 Basis opleiding niveau 1 Materiaal: Toetsing: theorietoets Stage: Na de opleiding: Na de basisopleiding De kosten Studiegids 2018/2019 Basis opleiding voor yogadocenten, niveau 1. De basisopleiding voor yogadocent leidt op tot het beroep van yogadocent voor beginners en invaldocent en is bedoeld voor mensen die verdieping

Nadere informatie

Frans 2e jaars (start oktober 2016)

Frans 2e jaars (start oktober 2016) Frans 2e jaars (start oktober Eén keer per jaar, in oktober, start het Gilde met diverse cursussen Frans, die elk bestaan uit 20 lessen van anderhalf uur. De einddata van deze cursussen liggen in maart.

Nadere informatie

05-09-86 br. Radek + br. Atlas oefenavonden op: C 012-2-(P) = C 011-2: Idem - Chakra's 2 12-09-86 br. Radek + br. Atlas 19-09-1986

05-09-86 br. Radek + br. Atlas oefenavonden op: C 012-2-(P) = C 011-2: Idem - Chakra's 2 12-09-86 br. Radek + br. Atlas 19-09-1986 CURSUSSEN 1 C 001-1 Paranormale vermogens - Magnetiseren onbewerkt br. Astra =2 de cursus C 001-2 Paranormale vermogens - Helderzien (Voorhoofd chakra) onbewerkt br. Pascal, br. Incar C 001-3 Paranormale

Nadere informatie

Training Zelfrealisatie. Brochure

Training Zelfrealisatie. Brochure Training Zelfrealisatie Brochure Training Zelfrealisatie Voorbij persoonlijke ontwikkeling vind je wie je ten diepste bent. Met de Training Zelfrealisatie ontdek je wie je wezenlijk bent. Zodat je geluk,

Nadere informatie

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE

workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie ONT-DEK de PERSOONLIJKE DEUR NAAR JE ESSENTIE workshop essentie begeleid door een ervaren vakspecialist Monique Leurink spiritueel astroloog samen met. jou - als mens word je twee keer

Nadere informatie

1. Spiritueel Café Breda: lezing en workshop over de HALM-tarot op 28 oktober (gratis)

1. Spiritueel Café Breda: lezing en workshop over de HALM-tarot op 28 oktober (gratis) NieuwsBrief IPA oktober 2012 Integraal Parapsychologisch Adviesbureau (IPA) Breda Businesspark Lijndonk 4, unit 103 4825 BG Breda 076-5963933 / 06-51664859 www.paranormaalpraktijk.nl / www.parapsycholoog.com

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg

Trainingen Coaching Intervisie Supervisie. Voor de zorg Trainingen Coaching Intervisie Supervisie Voor de zorg Professioneel communiceren met 2013 Training Professioneel communiceren met Voor wie? De training is bedoeld voor mensen in de zorg die hun communicatie

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM. Opleiding Medische Marma Yoga

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM. Opleiding Medische Marma Yoga Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Opleiding Medische Marma Yoga 1 Opleiding Medische Marma-Yoga De opleiding Ayurvedische marma-yoga is een

Nadere informatie

Bornholmstraat 80 9723 AZ Groningen tel: 050 549 22 06 email: info@fysiosupplies.nl internet: www.fysiosupplies.nl Kvk: 50074423 ABN Amro:

Bornholmstraat 80 9723 AZ Groningen tel: 050 549 22 06 email: info@fysiosupplies.nl internet: www.fysiosupplies.nl Kvk: 50074423 ABN Amro: 1 Fontys MSU cursus voor de fysiotherapie Deze volwaardige MSU cursus, onder leiding van Fontys hogescholen is wetenschappelijk onderbouwd en geaccrediteerd met 64 punten bij het KNGF. Dit is de perfecte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel

EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel HAN-0190 EDNAH Ervarings- Deskundigheid Niet-Aangeboren Hersenletsel EDNAH Ervaringsdeskundigheid Niet- Aangeboren Hersenletsel WAAROM CURSUSSEN ERVARINGSDESKUNDIGHEID? In de gezondheidszorg is er een

Nadere informatie

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM

Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Jade-Opleidingen - Doorn Opleidingscentrum voor opleidingen en bijscholingen in Ayurveda en TCM Opleiding tot Ayurvedisch voedings-coach Studiegids 2016 Dorpsstraat 26, 3941 JM Doorn, www.jade-health.nl,

Nadere informatie

Mindfulness-Based Cognitieve Therapie (MBCT) Aandachttraining/Mindfulnesstraining

Mindfulness-Based Cognitieve Therapie (MBCT) Aandachttraining/Mindfulnesstraining Mindfulness-Based Cognitieve Therapie (MBCT) Aandachttraining/Mindfulnesstraining 2 Deze folder geeft u informatie over Mindfulness-Based Cognitieve Therapie. Deze mindfulnesstraining wordt op de afdeling

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie