Handleiding Dagkaartregeling B-zone. Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding Dagkaartregeling B-zone. Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker"

Transcriptie

1 Handleiding Dagkaartregeling B-zone Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker

2 Met de digitale bezoekersregeling kunt u uw bezoek laten parkeren voor de helft van het geldende parkeertarief. Woont u in Biesland, Boschpoort, Brusselsepoort, Heugemerveld, Jekerdal, Mariaberg, Scharn, Sint Maartenspoort-Noord, Sint Pieter, Villapark, Wittevrouwenveld of Wyckerpoort (B-zone), dan kunt u ook gebruik maken van de dagkaartregeling voor uw bezoek. Hiermee koopt u een dagkaart voor de helft van de prijs. In deze handleiding leest u alles wat u moet weten over het gebruik hiervan. Aanvragen dagkaartregeling U kunt de dagkaartregeling alleen aanvragen als u gebruik maakt van de bezoekersregeling en in een B-zone woont. U kunt de regelingen op 2 manieren aanvragen: via bij het GemeenteLoket. Bel om een afspraak te maken. Als u het product heeft aangevraagd dan ziet u een scherm: digitale parkeeromgeving maastricht. Daar staan de aangevraagde producten. Klik op het product en vervolgens op het tabblad documenten. Daar staat de brief met uw inloggegevens (meldnummer en pincode). Download deze brief. Daarmee kunt u de dagkaartregeling direct gebruiken. Let op: U dient eerst de digitale bezoekersregeling aan te vragen. Daarna kunt u de dagkaartregeling aanvragen.

3 Een dagkaart met korting kopen voor uw bezoek via de website Ga naar (tip: zet deze pagina bij uw favorieten). Inloggen Vul het meldnummer en de pincode in. Klik op Log in. Vul het kenteken in van de auto van uw bezoek. Vul in het volgende veld de startdatum in door op de pen te klikken. Klik op de gewenste datum in de kalender (u kunt maximaal 5 aaneengesloten dagen kiezen) Vul op dezelfde manier de einddatum in.

4 In de tijdlijn ziet u de periode die u reserveert. Let op: een dagkaart is 1 dag geldig tot einde dag (00:00 uur). Kies voor kenteken bewaren als u in de toekomst vaker dit kenteken wilt aanmelden.

5 Onderdelen menu Menu Linksboven in het scherm staat het menu. Dit bestaat uit: Opwaarderen Hier kunt u saldo opwaarderen via ideal. Actief Hier vindt u de status van uw huidige reservering. Deze pagina wordt alleen getoond als er een kenteken is aangemeld. Kenteken aanmelden Hier meldt u het kenteken van bezoek aan en af. Geschiedenis U kunt hier eerdere parkeeracties en opwaarderingen terugvinden. Help Hier vindt u meer informatie over het gebruik van de bezoekersregeling. Uitloggen Via deze knop logt u uit. U komt weer op de inlogpagina terecht.

6 Bezoek aan- en afmelden via de telefoon Let op Bedenk vooraf goed welk meldnummer en pincode u nodig heeft. Voor de dagkaartregeling heeft u een apart meldnummer en pincode ontvangen. U kunt uw bezoek niet op voorhand aan- of afmelden. Dit kan alleen via internet. De werking van de spraakcomputer is minder goed als u uw telefoon op speaker zet. Als u vergeet om uw bezoek af te melden betaalt u tot het einde van de parkeertijd van die dag. Het opwaarderen van uw saldo kan alleen via de app of computer. Bezoek aanmelden 1. Bel (043) De spraakcomputer vraagt naar uw meldcode en pincode 3. Geef vervolgens de kenteken(s) op die u wilt aanmelden. Bezoek afmelden 1. Bel telefoonnummer: (043) De spraakcomputer vraagt naar uw meldcode en pincode. 3. De spraakcomputer geeft aan welke kentekens geregistreerd staan. Kies dan het goede kenteken om af te melden.

7 Veelgestelde vragen Aanvragen Waarom krijg ik geen bericht als ik via de website een aanvraag indien? Kijk in uw spamfilter. Mogelijk is daar het bericht terecht gekomen. Ik wil digitaal een aanvraag indienen. Ik blijf steken bij de betaling. Wat moet ik doen? Klik bij de stap factuur op online betaling. U gaat dan naar de internetkassa van de gemeente Maastricht. Daar kunt u de leges betalen. Dagkaart Hoeveel dagkaarten met korting kan ik kopen voor mijn bezoek? U kunt per kwartaal maximaal 12 dagkaarten met korting kopen voor uw bezoek. Is een dagkaart 24 uur geldig? Nee, de dagkaart is geldig voor 1 dag, tot 00:00 uur. De dagkaart is dus niet 24 uur geldig.

8 Bezoek aan- en afmelden Wat als mijn bezoek blijft overnachten of langer dan een dag blijft? U kunt met de dagkaartregeling voor maximaal 5 aaneengesloten dagen dagkaarten met korting kopen. Kan ik meer auto s tegelijk aanmelden? Ja, zolang u voldoende saldo heeft. Ik heb het verkeerde kenteken ingevoerd. Hoe kan ik dat herstellen? Meld het verkeerde kenteken af en meldt het goede kenteken aan. Ik heb mijn bezoek online aangemeld. Kan ik dit via de telefoon stopzetten? Ja, aangemeld bezoek kunt u via telefoon of online afmelden. Ik ben mijn meldnummer en pincode vergeten. Waar kan ik dat zien? Log in met DigiD op In het overzicht van Uw producten klikt u op Dagkaart. In het volgende scherm klikt u op Documenten en kiest u voor Brief product Dagkaart om het meldnummer en de pincode te tonen. Ik wil mijn pincode wijzigen of blokkeren. Dit kan door in te loggen met DigiD op In het overzicht van Uw producten ziet u Dagkaart. Daar kunt u uw pincode wijzigen/blokkeren. Ik woon in een gebied waar een maximale parkeerduur geldt. Geldt deze beperking ook voor mijn bezoek? Nee. De beperking geldt niet voor parkeren via de bezoekersregeling en dagkaartregeling.

9 Kosten dagkaartregeling Hoeveel kost de dagkaartregeling? De dagkaartregeling is gekoppeld aan de bezoekersregeling en gratis. Tot 1 september 2019 is de bezoekersregeling gratis. Vanaf 1 september 2019 betaalt u leges: 18,95 bij aanvraag via 24,10 bij aanvraag via het GemeenteLoket Met de bezoekersregeling is de prijs van het parkeren van uw bezoek de helft van het normale tarief. U kunt met de dagkaartregeling per kwartaal maximaal 12 dagkaarten met korting kopen voor uw bezoek. De korting is geldig voor maximaal 12 dagkaarten per kwartaal. Wat doe ik als deze eerder op zijn? Dan kan uw bezoek zelf een parkeerkaart kopen bij de parkeerautomaat of betalen via Mobiel Belparkeren.

10 Saldo opwaarderen Ik wil via de telefoon of het GemeenteLoket saldo opwaarderen, kan dat? Nee, dit kan alleen online. De betaling loopt namelijk via ideal. Hoe kan ik mijn saldo/tegoed opwaarderen voor de dagkaartregeling? U kunt uw saldo met dagen opwaarderen. Hoe weet ik of ik nog genoeg saldo heb? Dat ziet u op Hier kunt u uw saldo ook opwaarderen. Als ik mijn dagkaartregeling opzeg, krijg ik dan mijn saldo terug? Ja. Het saldo van uw dagkaartregeling wordt teruggestort op de bankrekening die bij ons bekend is. Dit kan enkele dagen duren. Verhuizen/opzeggen Ik verhuis binnen Maastricht. Kan ik mijn bezoekersregeling blijven gebruiken? Ja, als u binnen uw parkeergebied verhuist. Zie Verhuist u buiten de zone? Neem dan contact op met parkeren@maastricht.nl. Hoe zeg ik mijn dagkaartregeling op? In het overzicht van Uw producten klikt u op Dagkaart. Klik op wijzigen voor het opzeggen van uw dagkaartregeling

11 Overig Er is geen parkeerkaartje. Hoe weet de handhaver dan dat ik heb betaald? De handhaver scant het kenteken. Het systeem geeft aan of er betaald is voor het kenteken. Mag ik mijn bezoek overal laten parkeren in de stad? Nee, alleen in de sector waarbinnen uw adres valt. Zie:

12

Handleiding Dagkaartregeling B-zone. Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker

Handleiding Dagkaartregeling B-zone. Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker Handleiding Dagkaartregeling B-zone Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker Met de digitale bezoekersregeling kunt u uw bezoek laten parkeren voor de helft van het geldende parkeertarief. Woont u in

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker

Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker Met de digitale bezoekersregeling kunt u uw bezoek laten parkeren voor de helft van het geldende parkeertarief. In deze handleiding leest u alles wat

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker

Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker Handleiding Bezoekersregeling, parkeren voor bezoeker Met de digitale bezoekersregeling kunt u uw bezoek laten parkeren voor de helft van het geldende parkeertarief. In deze handleiding leest u alles wat

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp De BezoekersApp is voor iedereen die in een betaaldparkeergebied of blauwe zone woont. Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts twee stappen eenvoudig op straat parkeren.

Nadere informatie

DIGITAAL PARKEREN INWONERS. Uw parkeerzaken regelt u digitaal via parkeren

DIGITAAL PARKEREN INWONERS. Uw parkeerzaken regelt u digitaal via   parkeren INWONERS Uw parkeerzaken regelt u digitaal via www.roermond.nl/ parkeren DIGITAAL PARKEREN Voortaan regelt u als inwoner van Roermond uw parkeerzaken via het digitaal Parkeerloket en laat u uw bezoekers

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. KENTEKEN KIEZEN ZONE KIEZEN PARKEERACTIE STARTEN De app bereikt u via een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website In deze handleiding leggen we u uit hoe u: De Desyde ParkApp kunt installeren op uw smartphone of tablet en uw account kunt registreren(pag. 2/3)

Nadere informatie

Handleiding: aanvraag bezoekersregeling en activeren en gebruiken ParkApp

Handleiding: aanvraag bezoekersregeling en activeren en gebruiken ParkApp Handleiding: aanvraag bezoekersregeling en activeren en gebruiken ParkApp In deze handleiding leest u hoe u een bezoekersregeling aanvraagt in het digitaal Parkeerloket en hoe u de ParkApp activeert en

Nadere informatie

Handleiding Betalen straatparkeren

Handleiding Betalen straatparkeren Handleiding Betalen straatparkeren Betalen bij de parkeerautomaat Bij de parkeerautomaten op straat kunt u alleen met muntgeld, bankpas of mobiel belparkeren (app) betalen. U moet daarbij uw kenteken invoeren.

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website

Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website Handleiding: bezoek aan- en afmelden via de app of website In deze handleiding leggen we u uit hoe u: De Desyde ParkApp kunt installeren op uw smartphone of tablet (pag. 2) Uw Deyde ParkApp account kunt

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Bezoekersvergunning

Veelgestelde vragen Bezoekersvergunning Veelgestelde vragen Bezoekersvergunning 1. Kosten Hoeveel kost de digitale bezoekersvergunning per jaar? Zie www.parkerendelft.com/parkeren voor de actuele tarieven. Wat kost het bellen met 14015? Voor

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Aanvraag Digitaal loket De eerste stap naar het gebruik maken van de digitale bezoekersregeling is de aanvraag in het digitaal loket. U gaat via de website

Nadere informatie

HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN

HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN HANDLEIDING PARKEERVERGUNNING BEWONERS RAVENSTEIN Deze handleiding heeft u alleen nodig als u twee kentekens op uw parkeervergunning heeft staan. Heeft u een bewonersvergunning voor Ravenstein en heeft

Nadere informatie

Parkeer- en bezoekersvergunningen

Parkeer- en bezoekersvergunningen Parkeer- en bezoekersvergunningen Als u een parkeervergunning voor uzelf of uw bezoek wilt aanvragen, dan kan dat via internet, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Hieronder leggen wij stapsgewijs hoe

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING Registreren van een parkeerproduct Als u een vergunning heeft aangevraagd krijgt u een email (dit is op de mailadres wat u zojuist heeft opgegeven bij het registreren).

Nadere informatie

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD?

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? Patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf Patiënteninformatie Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? In deze handleiding leest u hoe u kunt inloggen op het patiëntenportaal Mijn Reinier de

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING

DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING DESYDE PARKAPP PROCESBESCHRIJVING Registreren van een parkeerproduct Als u een vergunning heeft aangevraagd krijgt u een email (dit is op de mailadres wat u zojuist heeft opgegeven bij het registreren).

Nadere informatie

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick november 2010 1 Het gebruik van uw persoonlijke pagina Mijn Yellowbrick Als klant van Yellowbrick heeft u toegang tot uw account via

Nadere informatie

Betalen met KNLTB-pas. Madese Tennisvereniging. Versie 2017v2

Betalen met KNLTB-pas. Madese Tennisvereniging.  Versie 2017v2 Betalen met KNLTB-pas Madese Tennisvereniging Versie 2017v2 Betalen met je KNLTB-pas Voor de leden is er nu de mogelijkheid om betalingen aan de bar te verrichten met PIN als ook met de KNLTB-pas middels

Nadere informatie

Handleiding registratie Raak software 1. Ga naar en klik op REGISTREREN EN INLOGGEN

Handleiding registratie Raak software 1. Ga naar  en klik op REGISTREREN EN INLOGGEN Handleiding registratie Raak software 1. Ga naar www.raaksoftware.nl en klik op REGISTREREN EN INLOGGEN 2. Lees goed wat voor type gebruiker u bent. Klik daarna op REGISTRATIE 3. U dient zich hier als

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding SMSParking BV Gebruikershandleiding - 2017 Inhoudsopgave Algemene informatie Blz. 2 SMSParking Blz. 3 APP-Parking ios Blz. 4 APP-Parking Android Blz. 6 Mobiel Internet Parking Blz.

Nadere informatie

Handleiding Yellowbrick Android app.

Handleiding Yellowbrick Android app. Handleiding Yellowbrick Android app. versie 1.2 februari 2013 Download hem gratis! Ga naar www.yellowbrick.nl/app en ontdek hem nu. De Yellowbrick Android app is geschikt voor alle toestellen met versie

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013 1 Voordelig bricken, makkelijk parkeren Inhoudsopgave Het gebruik van mijn yellowbrick 3 inloggen op mijn yellowbrick 3 het hoofdscherm 4 mijn gegevens

Nadere informatie

Veel gestelde vragen en antwoorden: ParkApp

Veel gestelde vragen en antwoorden: ParkApp Veel gestelde vragen en antwoorden: ParkApp Inloggen Vraag: Hoe kan ik mij registeren in de ParkApp vanuit het digitaal loket na het aanvragen van een digitaal product? Antwoord: Nadat je een digitaal

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

Handleiding Toetssysteem deelnemers aanmelden Carrosserie

Handleiding Toetssysteem deelnemers aanmelden Carrosserie Handleiding Toetssysteem deelnemers aanmelden Carrosserie Stichting Stem Handleiding Toetssysteem deelnemers aanmelden Carrosserie versie 201612 Stem Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

MijnZGV Gedreven door kennis Gericht op gezondheid www.geldersevallei.nl/mijnzgv MijnZGV is uw persoonlijke, online patiëntenportaal. Via een beveiligd onderdeel op www.geldersevallei.nl heeft u inzage

Nadere informatie

Handleiding registratie Raak software 1. Ga naar www.raaksoftware.nl en klik op REGISTREREN EN INLOGGEN

Handleiding registratie Raak software 1. Ga naar www.raaksoftware.nl en klik op REGISTREREN EN INLOGGEN Handleiding registratie Raak software 1. Ga naar www.raaksoftware.nl en klik op REGISTREREN EN INLOGGEN 2. Lees goed wat voor type gebruiker u bent. Klik daarna op REGISTRATIE 3. U dient zich hier als

Nadere informatie

Gehandicaptenparkeervergunning

Gehandicaptenparkeervergunning Gehandicaptenparkeervergunning Als u al in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart (GPK) en u wilt gratis kunnen parkeren op alle betaalde parkeerplaatsen in Zaanstad, dan heeft u ook een digitale

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

Betalen met KNLTB-pas. Madese Tennisvereniging. Versie 2017v3

Betalen met KNLTB-pas. Madese Tennisvereniging.  Versie 2017v3 Betalen met KNLTB-pas Madese Tennisvereniging Versie 2017v3 Betalen met je KNLTB-pas Voor de leden bestaat er nu de mogelijkheid om betalingen aan de bar te verrichten met PIN maar ook met de KNLTB-pas

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Mijn Laurentius Ziekenhuis

Mijn Laurentius Ziekenhuis Mijn Laurentius Ziekenhuis Uw zorg in eigen hand! Stap voor stap uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal mijn.lzr.nl 2 Mijn Laurentius Ziekenhuis MIJN.LZR 3 Wat is Mijn Laurentius Ziekenhuis?

Nadere informatie

De digitale vrijwilligersvacaturebank

De digitale vrijwilligersvacaturebank De digitale vrijwilligersvacaturebank Een handleiding Op onze website is het mogelijk dat vrijwilligersorganisaties in Apeldoorn vacatures en klussen kunnen plaatsen en vinden. In deze handleiding vindt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning E-mail.parkeervergunning@utrecht.nl Telefoon 14 030 www.utrecht.nl/digitaleparkeervergunning VTH - Vergunningen; versie 1.0; juni 2017 Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning Ondernemers

Nadere informatie

Starten website/homepage

Starten website/homepage Inleiding Via deze website (http://www.lets-heino.nl/), kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je klavers overschrijven, zoals bij internet-bankieren. Gelukkig is het wel eenvoudiger! Als je

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie

Inhoud. Pagina 2 van 28

Inhoud. Pagina 2 van 28 Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aan- en afmelden bezoeker/mantelzorger... 4 1.3 Annuleren/wijzigen van een parkeeractie...

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 5 3 Verlof 6 4 Verzuim 8 5 Kalender 10 6 Declaraties en mutaties 12 7 Uitloggen 14 1 Inleiding Met uw managerlogin is

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning E-mail.parkeervergunning@utrecht.nl Telefoon 14 030 www.utrecht.nl/digitaleparkeervergunning VTH - Vergunningen; versie 1.0; juni 2017 Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning Ondernemers

Nadere informatie

Waarom een ouderportaal?

Waarom een ouderportaal? Waarom een ouderportaal? Omdat we je graag laten zien hoe de dag van je kind eruitziet. Met wie heeft je kind gespeeld? Wat hebben we gedaan? Heeft je kind lekker gegeten en geslapen? Daarvoor gebruiken

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

Handleiding Mijn plan Ons plan. Hoe logt u in? Wat zie ik in mijn dossier?

Handleiding Mijn plan Ons plan. Hoe logt u in? Wat zie ik in mijn dossier? Handleiding Mijn plan Ons plan Samen met uw coach heeft u een keukentafelgesprek gehad. In het burgerportaal kunt u heel eenvoudig zien wat er in uw dossier staat. Hier kunt u zelf het Mijn Plan Ons Plan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect. Rabo Corporate Connect

Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect. Rabo Corporate Connect Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect Rabo Corporate Connect Versie januari 2017 Log in op Rabo Corporate Connect 1. Ga naar www.rabobank.com/corporateconnect* 2. Klik op de knop Inloggen. U komt

Nadere informatie

Handleiding Parkmobile Android App Download de App gratis in de Google Play Store

Handleiding Parkmobile Android App Download de App gratis in de Google Play Store Parkeeractie aanmelden en afmelden 1) Inloggen 2) Aanmelden (1) 2) Aanmelden (2) 2) Aanmelden (3) 2) Aanmelden (4) De eerste keer dat u de App start dient u eenmalig in te loggen. De volgende keer dat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Handleiding Online toetsen Begeleider ROC

Handleiding Online toetsen Begeleider ROC Handleiding Online toetsen Begeleider ROC Versie 1.0 Oktober 2014 Inhoudsopgave Inloggen 2 Menuknoppen 2 Menu Opleidingen en Toetsmatrijzen 3 Menu Kandidaten 4 Menu Activiteitenoverzicht 5 Menu Resultaten

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING GEBRUIK WEBSITE 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van dit document vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijk Digitaal dossier. Inhoud:

Nadere informatie

Handleiding Flexkids account & - app

Handleiding Flexkids account & - app Handleiding Flexkids account & - app Inhoud 1. Flexkids website Account... 3 1.1 Wat kunt u allemaal met dit account?... 3 1.2 Aanmelden met jullie account... 3 1.3 Intake... 3 2. Handleiding Flexkids

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Polis... 6 Bewerken polis... 7 Bewerken gezinsleden..... 8 Polis beëindigen..... 11 Declaratie... 12 Declaratie-overzicht...

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Vergunningen voor toegang tot autovrij gebied Gent. Gebruikershandleiding voor online beheertool

Vergunningen voor toegang tot autovrij gebied Gent. Gebruikershandleiding voor online beheertool Vergunningen voor toegang tot autovrij gebied Gent Gebruikershandleiding voor online beheertool Wat? De online beheertool is een digitale toepassing waarmee een aantal burgers of diensten aan derden zelf

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Mei 2018 1 Inhoud Handleiding MargaPas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw MargaPas... 3 1.1 Stap 1: De website... 3 1.2 Stap 2: Registratie...

Nadere informatie

Docentenhandleiding De webshop

Docentenhandleiding De webshop Docentenhandleiding 2 De webshop Versie 1.1 Jutten Simulation 30-09-2013 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Account aanvragen... 4 Kiezen van een Bundel...4 Schoolaccount...5 Bevestiging aanvraag...5 3.

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT

HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT HANDLEIDING ONLINE AGENDA GEMEENTE UTRECHT BEWONERS WIJK LOMBOK Dank u wel voor het gebruik maken van de Online Agenda van Gemeente Utrecht. Via onze instructies helpen wij u digitaal een afspraak in te

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect. Rabo Corporate Connect

Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect. Rabo Corporate Connect Gebruikershandleiding Rabo Corporate Connect Rabo Corporate Connect Log in op Rabo Corporate Connect 1. Ga naar www.rabobank.com/corporateconnect* 2. Klik op de knop Inloggen. U komt nu op de inlogpagina

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

1. Google Account Een Google account aanmaken

1. Google Account Een Google account aanmaken Handleiding Google account 1) Een Google account aanmaken 2) Inloggen en uitloggen Waarom een google account aanmaken als u foto s wilt bekijken? Google biedt een gratis opslag aan voor het uploaden van

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn VieCuri De regie op uw zorg steeds meer in eigen hand gemakkelijk veilig handig thuis Met MijnVieCuri heb ik de regie steeds

Nadere informatie

Handleiding inloggen Webwerken en installeren van de App Google Authenticator

Handleiding inloggen Webwerken en installeren van de App Google Authenticator Handleiding inloggen Webwerken en installeren van de App Google Authenticator Deze handleiding is voor het inloggen op het Webwerken portaal met de App op uw mobiele telefoon. Installeren Citrix Receiver

Nadere informatie

Inleiding. Inhoudsopgave. Verschil browser en app. Vragen of problemen? Mijn KOW Handleiding Ouderportaal

Inleiding. Inhoudsopgave. Verschil browser en app. Vragen of problemen? Mijn KOW Handleiding Ouderportaal Inleiding Benieuwd wat uw kind meemaakt bij het kinderdagverblijf, de peutergroep of de buitenschoolse opvang? Dan hebben we goed nieuws! U kunt dit bekijken in het digitale portaal Mijn KOW. We plaatsen

Nadere informatie

Handleiding Park-line iphone app. Download de app gratis in de App Store of itunes.

Handleiding Park-line iphone app. Download de app gratis in de App Store of itunes. Parkeeractie starten/stoppen 1) Inloggen 2) Starten via lijst 2) Starten via kaart 2) Starten (3) 2) Starten (4) De eerste keer dat u de Park-line app opent dient u eenmalig in te loggen. De volgende keer

Nadere informatie

Rabo Corporate Connect

Rabo Corporate Connect Rabo Corporate Connect Handleiding Log in op Rabo Corporate Connect 1. Ga naar www.rabobank.com/corporateconnect * 2. Klik op de knop Inloggen. U komt nu op de inlogpagina waar u klikt op de link Log hier

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket voor bewoners

Handleiding Gebruik P-loket voor bewoners Handleiding Gebruik P-loket voor bewoners Gemeente Eindhoven 9 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen 3 Parkeervergunning aanvragen 6 2 Handleiding bezoekersregeling betaald parkeren In het P-loket

Nadere informatie

Let op: Na 27 september is het niet meer mogelijk om op de oude manier in te loggen!

Let op: Na 27 september is het niet meer mogelijk om op de oude manier in te loggen! Mijn OPO-R & Profit, een nieuwe manier van inloggen. Op 27 september 2018 vanaf 19:00 uur wordt een nieuwe manier van inloggen op Mijn OPO-R en Profit doorgevoerd. Vanaf dat moment kan je alleen nog via

Nadere informatie

Handleiding Mijn BLG. Toegang tot Mijn BLG. Eerste keer inloggen. Uitloggen

Handleiding Mijn BLG. Toegang tot Mijn BLG. Eerste keer inloggen. Uitloggen Handleiding Mijn BLG Met Mijn BLG, de beveiligde online omgeving van BLG Wonen, regelt u uw financiële zaken snel en eenvoudig. In deze handleiding leest u welke gegevens u via Mijn BLG kunt inzien en

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn VieCuri De regie op uw zorg steeds meer in eigen hand gemakkelijk veilig handig thuis Met MijnVieCuri heb ik de regie steeds

Nadere informatie

Handleiding beheeromgeving Le Credit Sportif

Handleiding beheeromgeving Le Credit Sportif Handleiding beheeromgeving Le Credit Sportif v 0..2.5 Inhoudsopgave:. Inloggen...3 2. Persoonlijk...4 2.. Persoonlijk - Gebruikersgegevens...4 2.2. Persoonlijk - Rekeningen...5 2.2.. Persoonlijk - Rekeningen

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Handleiding Park-line Android app. Download de app gratis in de Google Play Store

Handleiding Park-line Android app. Download de app gratis in de Google Play Store Handleiding Park-line Android app. Download de app gratis in de Google Play Store Parkeeractie starten/stoppen 1) Inloggen 2) Starten via lijst 2) Starten via kaart 2) Starten (3) 2) Starten (4) De eerste

Nadere informatie

September 2018 Versie 2.0

September 2018 Versie 2.0 Handleiding voor het gebruik van de Azora Servicepas als betaalmiddel via i-deal September 2018 Versie 2.0 Inhoud Handleiding Azora Servicepas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Azora Servicepas...

Nadere informatie

Yellowbrick via uw werkgever

Yellowbrick via uw werkgever Yellowbrick via uw werkgever Versie 2.6 - oktober 2016 1 INHOUDSOPGAVE BRICKEN IN HET KORT 3 BRICKEN MET DE APP 3 TELEFONISCH BRICKEN 4 TEST HET BRICKEN 4 BRICKEN BIJ Q-PARK 5 KENTEKEN WIJZIGEN 6 GEGEVENS

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Inhoud 1. Aanmelden op Afas online AFAS Pocket installeren en koppelen Afas Pocket aanmelden i.p.v. SMS aanmelden...

Inhoud 1. Aanmelden op Afas online AFAS Pocket installeren en koppelen Afas Pocket aanmelden i.p.v. SMS aanmelden... . Bij Mijn OPO-R heb je te maken met inloggen volgens de twee-factorauthenticatie. Tweefactorauthenticatie is een extra beveiligingslaag bij het inloggen om er zeker van te zijn dat de gebruiker de enige

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning?

Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? januari 2015 645_DSB_Handl_A6_Bezoekersparkeervergunning_v1.indd 1 21-11-14 10:4 2 Hoe werkt de digitale bezoekersparkeervergunning? Inhoud Wat is de digitale

Nadere informatie

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Om gebruik te kunnen maken van TT-Transfer, dient u eerst een account aan te vragen. U doet dit door middel van een registratieverzoek. Wij krijgen

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

Hoe u een werkgeversaccount kunt aanvragen of hoe uw werknemers zich aan uw account kunnen koppelen leest u hier in dit stappenplan.

Hoe u een werkgeversaccount kunt aanvragen of hoe uw werknemers zich aan uw account kunnen koppelen leest u hier in dit stappenplan. Werkgeveraccount Bij Registerplein is het mogelijk om middels een werkgeversaccount de voortgang van geregistreerde professionals binnen uw organisatie te volgen. In een oogopslag kunt u zien wat het einde

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal

Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal Januari 2018 Inhoud Handleiding Crabbehoff-pas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Crabbehoff-pas... 3 Stap 1: De website...

Nadere informatie

Sociale Kaart Groningen

Sociale Kaart Groningen Sociale Kaart Groningen handleiding voor gebruikers & beheerders Versie 1.4 24 april 2018 socialekaartgroningen.nl is een product van Inhoud Handleiding... 3 Inloggen... 4 Uitloggen... 4 Wachtwoord aanpassen...

Nadere informatie