Maandag 7 december 2015, week 50

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 7 december 2015, week 50"

Transcriptie

1 Maandag 7 december 2015, week 50 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen : Advent en kerst Week 50: 7 t/m 11 december 2015 Johannes de Doper, Matteüs 3:1-12 Maria krijgt bezoek, Lucas 1:26-38 Het lied van Maria, Lucas 1:46-55 Week 51: 14 t/m 18 december 2015 Jozef en Maria gaan naar Betlehem, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-15 De herders komen in de stal, Lucas 2:16-20 Week 1: 4 t/m 8 januari 2016 De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-23 Jezus wordt gedoopt, Matteüs 3:13-17

2 Beste ouders/verzorgers, Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi om daar tijd voor te maken. Maar mag kerst toch ook nog ietsje meer zijn? Ik weet het: wie dat zo zegt, loopt het risico voor een zeur-piet of een ouderwetse dominee versleten te worden, maar dat moet dan maar even. Mag kerst naast het gebruikelijke (en waardevolle!) gekneuter rond de kerstboom ook nog een ander verhaal vertellen? Er zijn tijden waarin mensen het moeilijk hebben. Omdat ze zich alleen voelen, omdat ze het gevoel hebben dat de wereld donker is. Er zijn tijden dat mensen zich afvragen hoe het verder moet. En stel je nu toch eens voor, dat er juist in die tijden een God is. Niet een God die onnoembaar en onbegrijpelijk ver weg blijft, maar een God die zegt: Ik ben er voor jou. Ik maak licht waar het donker is. Hoe die God eruit ziet? Op welke manier hij naar mensen toekomt? Hij laat zich zien in een kind. Een weerloos kind, ergens in een voederbak. Het gaat niet om hoe sterk en machtig hij is, hij laat zien hoe klein en kwetsbaar hij naar mensen toe komt. Dat is wat we met kerst mogen vieren. Met de kinderen staan we deze adventsweken stil bij het thema tijd. Advent is een periode van verwachten, tijd van de hoop. Daarmee ontdekken we dat kerst niet alleen gaat over kerstbomen en kaarsjes. Het verhaal is groter dan dat. Overigens sluit het een het ander natuurlijk niet uit, integendeel: wie zingt over vrede op aarde en welbehagen, krijgt natuurlijk zin om dat ook meteen in praktijk te brengen. En zo hoort het ook. Ik wens u in deze periode veel gezelligheid, een mooie kerstboom, lekker eten en nog veel meer! Met vriendelijke groet, Erik Idema Hoofdredacteur van Kind op Maandag

3 Aanwezigheid directie voor cbs Koning Willem-Alexander Mathilde Lievers zal maandag 7 december, dinsdag 8 december en woensdag 9 december aanwezig zijn in week 50. In week 51 zal zij op dinsdag 15 december een directieoverleg VCPO N-G hebben en daarna komen naar de school, woensdag 16 december Mogelijk ziet u haar een andere dag even op school, ze komt dan voor een afspraak of om zaken af te stemmen. U kunt haar altijd mailen en dan neemt ze z.s.m. contact met u op koningwa@vcpong.nl of m.lievers@vcpong.nl - 9 maart 2015 Studiedag PBS voor het team (Leerlingen vrij) U zou nog 2 data krijgen, hier is alvast één. 17 december Kerstviering met de leerlingen op school 11 januari ( periode 3 weken) Start Citotoetsen 10 februari Margedag leerlingen vrij 19 februari Rapport mee 22 februari Contactavonden 25 februari 9 maart Margedag voor de leerlingen (vrij) Leerkrachten hebben studiedag PBS Voor 18 maart Rapport inleveren 13 maart Kerk School en Gezinsdienst 24 maart Paasviering en lunch voor de kinderen 29 maart Schoolfotograaf

4 Sinterklaas Dank aan iedereen die op wat voor manier heeft bijgedragen tot het slagen van dit fantastische kinderfeest op onze school. Dank ouders van de OR!!!!!

5 Donderdag 14 januari 2015 is het zover!!!! Als team hebben we achter de schermen PBS voor cbs Koning Willem-Alexander in 9 maanden tijd ontwikkeld. Op maat voor onze school en onze leerlingen, voor ons allemaal! Dit gaan we vieren..ja, dit gaan we groots vieren. Hoe en wat? Details gaan volgen. Martin Forget gaat in ieder geval komen! Dus lachen gaan we zeker!

6 Afscheid juf Laura Vrijdag 27 november heeft juf Laura afscheid genomen van groep 4. Ze is ontzettend verwend met allerlei knutsels, tekeningen, cadeautjes en bloemen. Er is nog een leuke foto van de groep gemaakt (en natuurlijk ook een gekke). Dit stopt ze allemaal in haar herinneringen-doosje aan deze klas.

7 Nieuwsflits November 2015 VCPO Noord-Groningen Hierbij alweer de derde nieuwsflits van dit schooljaar. Ook bijgevoegd de QR code, voor een nog groter bereik. Veel kijkplezier!

8 Nieuws uit groep 1 en 2 Wat hebben we een drukke week achter de rug; pepernoten gebakken, gegymd voor een pietendiploma, de schoen gezet en tot slot kwam sinterklaas in de klas. Alles is op ons blog te vinden. Als u hier niet op kunt komen, reageer dan even op deze Nieuwsflits, dan voeg ik uw adres toe. Komende weken staat Kerst centraal. De stal staat al klaar met een kribbe, we maken er weer wat moois van! Nieuws uit groep 3 Deze week starten we met kern 6. Als deze kern voorbij is hebben we alle letters van het alfabet geleerd. Donderdag toets ik de woordjes van kern 5. Er kan dus nog even geoefend worden. Vorige week heb ik de lijst met super moeilijke woorden meegegeven. In de klas oefenen we deze woorden ook. De lijst van kern 6 geef ik deze week mee. De laatste twee weken van dit schooljaar doen we van alles rondom kerst. We leren er Engelse woorden over. We gaan natuurlijk knutselen. En we leren veel liedjes. De kerstviering vieren we in eigen klas. Hiervoor zullen enkele kinderen een stukje

9 hardop mogen voorlezen. De briefjes met de tekst gaan deze week mee naar huis om even te oefenen. Met rekenen zijn we bezig met + sommen. We gaan deze noteren in een ruitjesschrift. Het is nog best moeilijk om een cijfer precies in een hokje te schrijven. Of om een cijfer niet in spiegelbeeld te schrijven. We gaan ons best doen.

10 Nieuws uit groep 4 De afgelopen twee weken waren wel heel bijzondere weken voor de kinderen van groep 4! Het nieuws, dat juf Laura weg zou gaan, was nog maar nauwelijks bekend, of op maandag kwam de nieuwe juf ook al kennis maken met de groep. De rest van die week hadden de kinderen te maken met vervanging en op vrijdagmorgen 27 november nam juf Laura afscheid. Het is jammer voor de kinderen, dat juf Laura weg is gegaan. De maandag daarop kwam juf Hilde in de klas, voor de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmorgen. En er gebeurden allemaal gezellige dingen, zoals op maandagmiddag, toen de kinderen werden verrast door het bezoek van enkele zwarte pieten op school! Dinsdag mochten ze extra gymmen op de tumblingbaan. En op woensdag is de schoen op school gezet bij de schoorsteen en daar zat donderdagmorgen wat lekkers in. Maar wat hadden de pieten er een rommeltje van gemaakt in de klas! Stoelen lagen ondersteboven of boven op de kast en alle laatjes waren zowat verwisseld! Op donderdagmiddag hebben we samen met veel ouders lekker koffie en thee gedronken en kennis met elkaar gemaakt. Fijn, dat veel ouders even konden komen! Natuurlijk moest er worden gelezen, geschreven en gerekend, maar we moesten natuurlijk ook de komst van Sint Nicolaas voorbereiden. We hebben gedanst en geoefend, zodat we de Sint een mooi programma konden bieden. En wat werd het een fantastisch feest vrijdagmorgen! We hebben allemaal genoten en Sinterklaas misschien nog wel het meest! En wat kregen we prachtige cadeautjes!

11 Hartelijk dank aan enkele ouders! Zij hebben mij deze eerste week met een aantal praktische zaken geweldig uit de brand geholpen! Volgende week beginnen we met de voorbereidingen van dat andere prachtige feest. De kerstboom staat al in de klas en we zijn al bezig met het oefenen van het adventslied. Deze week zullen we nog meer kerstliederen gaan leren.

12 Nieuws uit groep 5 De laatste 2 weken stonden in het teken van sinterklaas. Vooral de laatste week. Met spelling hebben we woorden geoefend uit blok 1,2,3 en 4 maar dan toegepast op Sinterklaas: strooien, daken, klimmen, zwaaien etc. De kinderen hebben zelf een mooi toneelstuk geschreven. Iedereen heeft zijn eigen rol bedacht. Isa heeft (samen met juf) hier een mooi verhaal van gemaakt. Natuurlijk hebben we dat opgevoerd voor Sinterklaas. Alle pieten zagen er schitterend uit met hun prachtige pakken en witte kragen. Sinterklaas kwam natuurlijk ook voor in het stuk en ook zijn schimmel. Ook zij zagen er prachtig uit. Verder hebben we deze sinterklaasmorgen pepernoten versierd, zwarte pietjes en sinterklaasjes gemaakt van fondant en een sinterklaas spelletje gespeeld. De komende weken zullen in het teken van kerst staan.

13 Nieuws uit groep 6 en 7 We hebben de afgelopen vrijdag het Sinterklaasfeest gevierd. Er zijn hele mooie surprises en gedichten gemaakt. De kinderen hebben leuke en mooie cadeaus gekregen! s Middags hebben we levend ganzenbord gespeeld met als thema Sinterklaas. Vrijdag 27 november hebben we de eerste spreekbeurten van het jaar gehad. Xander had als eerste zijn spreekbeurt, dit ging over de crossmotor. Hij had zelfs een brommer meegenomen die hij tijdens zijn spreekbeurt gebruikte. Heel erg goed gedaan. Coen had daarna zijn spreekbeurt over muziek. Hij had verschillende muziekinstrumenten meegenomen. En met behulp van het digibord ging hij instrumenten bespelen en liet hij de kinderen meezingen. Super goed gedaan. Afgelopen vrijdag, 4 december had Jasper zijn spreekbeurt, dit ging over (hoe kan het ook anders) Sinterklaas en zwarte Piet. Jasper kwam verkleed als zwarte Piet op school en had aan het einde van zijn spreekbeurt ook nog een lekkere traktatie voor de kinderen. Super! Vrijdag 11 december gaan we knutselen over het thema kerst, we gaan glazen potten versieren. Als u thuis nog glazen potten heeft, kunt u deze meegeven aan uw kind. Nieuwe woorden voor spelling kunnen weer geoefend worden op Kinderen kunnen dit thuis ook oefenen, want ze hebben hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord. Dinsdag 15 december hebben de kinderen van groep 6 en 7 de toets van aardrijkskunde. Wat ze moeten leren hebben ze als huiswerk meegekregen naar huis. We zullen in de periode tot de kerstvakantie extra aandacht besteden aan de tafelsommen, dit omdat we graag zien dat alle kinderen voor de kerstvakantie hun tafeldiploma behalen.

14 Nieuws uit groep 8 Afgelopen vrijdag hebben we het Sinterklaasfeest gevierd. Het was heel gezellig. Om uur kregen we nog bezoek van 3 HHC-pieten die het grote pepernotenspel met ons speelden. 's Middags deden we met de groepen 5, 6 en 7 levend ganzenbord door de hele school. Erg leuk! De komende 2 weken gaan we blok 4 van spelling, taal en begrijpend lezen afronden. Dan hebben we alweer de helft van de methode voor groep 8 uit. Wat gaat de tijd snel. Het huiswerk voor deze week is: vrijdag, het rekenblad. Voor de kerstvakantie moet het tweede hoofdstuk voor het werkstuk klaar zijn. Deze week mogen de kinderen het al laten zien, dan krijgen ze feedback. Na de vakantie gaan de lessen EHBO van start. We gaan dit doen op donderdagmorgen. De kinderen gaan dit afsluiten met een examen. Aankomende woensdag ben ik er niet; een invaller zal de lessen verzorgen. Hartelijke groet, Petra Navest

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Kerstvakantie van 18 december t/m 3 januari.

Kerstvakantie van 18 december t/m 3 januari. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 11-12-2015 jaargang 10 nr. 16 Agenda Woensdagochtend 16 december Groep 1t/m 8 Generale repetitie Kerstviering Woensdag 16 december Allen Kerstviering in het Katshuus Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Maandag 5 december 2016, week 49

Maandag 5 december 2016, week 49 Maandag 5 december 2016, week 49 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Advent en Kerst Week 49: 5 t/m 9 december 2016 Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Week 50: 12 t/m

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Maandag 30 januari 2017, week 5

Maandag 30 januari 2017, week 5 Maandag 30 januari 2017, week 5 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen Week 49: 30/11/2015 26 november 2015 jaargang 18 nr. 14 AGENDA Woensdag 2 december Leerlingenraad Dinsdag 8 december s middags wintercrea groep 6/7/8 Woensdag 9 december wintercrea groep 1/2 Vrijdag 11 december wintercrea

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Maandag 11 januari 2016, week 2

Maandag 11 januari 2016, week 2 Maandag 11 januari 2016, week 2 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 2: 11 t/m 15 januari 2016 Jezus roept mensen met zich mee, Matteüs 4:18-22 Jezus geneest zieke mensen, Matteüs 4:23-25 Het geluk,

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Maandbrief december 2015

Maandbrief december 2015 Maandbrief december 2015 Agenda december 30 november - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 1 december - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 2 december - alle leerlingen

Nadere informatie

Daarna kon de Sint de directeur de weg wijzen! Tja, als je al zoveel jaar een bezoek brengt aan de school.

Daarna kon de Sint de directeur de weg wijzen! Tja, als je al zoveel jaar een bezoek brengt aan de school. Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.15, vrijdag 4 december 2015, week 49 Algemene informatie Agenda 8 december Nieuwe ouderavond voor ouders/verzorgers groep 5 t/m 8 (zie bijlage)

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws NOVEMBER 2015

Sterrekijkernieuws NOVEMBER 2015 Sterrekijkernieuws NOVEMBER 2015 Beste ouders en verzorgers, Het is momenteel op school een spannende tijd voor de kinderen, gaat Sinterklaas met zijn Pieten de weg vinden naar onze school? Overal rond

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders,

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders, Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 7 2012-2013 2013 Wij hebben vorige week op de SS Rotterdam een schitterend en gezellig sinterklaasfeest gevierd met de kinderen van de drie SBO scholen. Binnenkort zullen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei CHRISTELIJKE BASISSCHOOL De Schalmei Noordakker 50, 8314 AH Bant TEL. 0527-261558 E-MAIL : de.schalmei@scpo-nop.nl Website: http://www.deschalmei-bant.nl/ Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 december Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 9 december Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 december 2016 Beste ouders, We hebben afgelopen maandag een heel fijn en gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren met elkaar. Sinterklaas kwam

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 13, 3 december 2015 Algemeen Hij komt, hij komt Morgen is de grote dag. Wij hopen Sinterklaas en zijn pieten om 8.35 uur buiten te kunnen ontvangen. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Maandag 21 nov. 2016, week 47

Maandag 21 nov. 2016, week 47 Maandag 21 nov. 2016, week 47 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen (overzicht t/m de kerstvakantie) Week 47: 21 t/m 25 november 2016 David spaart het leven van Saul, 1 Samuël 24 Saul en Jonatan sterven,

Nadere informatie

SPRAAKWATER nr. 6 7 dec. 2015

SPRAAKWATER nr. 6 7 dec. 2015 Belangrijke data 9 december 8.30 uur Ouderbijeenkomst gr.1/2 17 december Kerstviering 17.20 uur 18 december Vanaf 12.00 uur zijn de leerlingen vrij 21 dec. t/m 1 januari 2016 Kerstvakantie 4 januari 2016

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsmail nr

Nieuwsmail nr Nieuwsmail nr.15 2015-2016 7 december 2015 Agenda dinsdag 8 december - inloop groep 3 (let op: gewijzigd!) donderdag 17 december - Kerstvieringen maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari - Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie

7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie 7 december school versieren voor kerst 16 december Kerstviering in de kerk in Uitwijk 21 december - 1 januari kerstvakantie Bijbelles Er klinkt een stem. Matteüs 3: 1-12, Lucas 1: 26-38 en 46-55 Die stem

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2014 Ds. W.E. den Hertogschool Kling klokjes klingelingeling, kling klokjes kling. Laat de boodschap horen: Jezus is geboren, Voor die blijde klanken, willen wij God danken. Kling klokjes klingelingeling,

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Datum: 5 december 2014 Jaargang: 25 Nummer: 5 @pcbdebranding

Datum: 5 december 2014 Jaargang: 25 Nummer: 5 @pcbdebranding Datum: 5 december 2014 Jaargang: 25 Nummer: 5 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013

Het Berichtje Donderdag 12 december 2013 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl EVEN BIJPRATEN Het Berichtje Donderdag 12 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm

Welkom. Wat leren we in groep 5? Psalm Welkom De eerste schoolweken liggen alweer achter ons. In uw handen heeft u nu de infobrief van groep 5. Hier kunt u belangrijke informatie vinden over groep 5, voor uw kind. Wanneer u vragen / opmerkingen

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief meer informatie over AVI en DMT. Termen die u (vanaf groep 3) veel zult horen, maar waarvan u zich misschien afvraagt: wat is het eigenlijk? Verder heten we twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie