1 BEDIENINGSPANEEL Lees voordat u de handleiding leest de beschrijving van de kachel in de bijgevoegde handleiding.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 BEDIENINGSPANEEL Lees voordat u de handleiding leest de beschrijving van de kachel in de bijgevoegde handleiding."

Transcriptie

1 Index 1 BEDIENINGSPANEEL 1,1 BESCHRIJVING 1,2 HET BEDIENINGSPANEEL GEBRUIKEN 1,3 OPERATIONELE PARAMETERS 2 VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN 2,1 HET LADEN VAN DE PELLETS 2,2 VOEDING 2,3 INITIËLE INSTELLINGEN 3 KACHEL BEDIENING 3,1 STARTEN VAN DE KACHEL 3,2 HANDMATIGE ACTIVATIE VAN DE PELLET LOADING Systeem 3,3 DE PARAMETERS WIJZIGEN 3,4 UITSCHAKELEN 3,5 BEDIENING MET RUIMTESONDE OP DE KACHEL 4 FUNCTIES BESCHIKBAAR 4,1 uur 4,2 "ECO-MODUS" BESPARING FUNCTIE 4,3 HERSTART DELTA FUNCTIE 4,4 HERSTARTEN NA EEN STROOMSTORING 4,5 "LOCK KEYPAD" FUNCTIE 4,6 VORST BESCHERMING FUNCTIE 5 HET BEHEER VAN HET ALARM 1 BEDIENINGSPANEEL Lees voordat u de handleiding leest de beschrijving van de kachel in de bijgevoegde handleiding. 1,1 BESCHRIJVING Het bedieningspaneel bestaat uit: A) een bovenste deel met status Led's en backlit iconen die Identificeren elke functie; B) LED-display; C) Aan knop; D) "Annuleren" en display "Error" knop; E) twee pijltoetsen om te scrollen tussen de verschillende functies F) twee knoppen + en - om de bedieningsparameters en toegang tot de submenu's; G) een ENTER-knop om de parameter of de instellingen te bevestigen Alle knoppen zijn capacitieve, dus de functies worden geactiveerd zonder dat u hard hoeft te knoppen, in plaats van alleen maar het aanraken van het oppervlak.

2 1.1.1 status leds ENGLISH Beschrijving van de menu's Submenus [30], [31] En [40] in het Setup-menu zijn met een wachtwoord beveiligd en gereserveerd voor personeel van het servicecentrum.

3 * (14) Als de gebruik van de pellets een buitensporig residu in de branderbak achter laten aan het eind van de verbranding, is het mogelijk om de verhouding tussen verbrandingslucht en brandstof te veranderen (par 3.3.5). 1.2 HET BEDIENINGSPANEEL GEBRUIKEN De pijltoetsen worden gebruikt om te scrollen tussen de verschillende menu's die zijn gemarkeerd. Wanneer u een bepaalde functie selecteert, drukt u eenvoudigweg op de knop en wijzigt u de waarden, Met gebruik van de + - Knoppen. Druk op de knop om te bevestigen In het algemeen de waardes opflitsen en kunnen worden aangepast met de + - De "Cancel" knop wordt gebruikt om eventuele wijzigingen te annuleren; Als u de knop ingedrukt houdt, worden alle actieve alarm-of foutcodes ichtbaar. 1.3 OPERATIONELE PARAMETERS Kachel operatie wordt bepaald door de vermogenstand, ventilator en temperatuur parameters die door de gebruiker Het energieniveau instellen Het vermogen, de hoeveelheid warmte die door de kachel wordt geproduceerd, en dus rechtstreeks Effect heeft op het pelletverbruik. Het energieniveau wijzigen: a) gebruik de knoppen om naar het powermenu te gaan en druk op ; b) de waarde van het energieniveau zal knipperen. Stel de waarde met behulp van de + - (knoppen (1 Minimum...5 maximum c) druk op om de instelling te bevestigen Aanpassen ruimteventilator stand De snelheid van de ventilator wijzigen: a) gebruik de knoppen om naar het ventilator menu te gaan en druk op ; b) de waarde van de ventilatorsnelheid knippert; Wijzig de waarde door te drukken + -; "OFF" = de ventilator is volledig uitgesloten, en de kachel zal alleen werken met natuurlijke convectie (alleen op modellen waar featured en wanneer de kracht van de kachel is minder dan de waarde van 4); "1" minimum,..., "5" maximum; "Auto" = automatisch functioneren (de kachel zal automatisch de ventilatorsnelheid en de kachel vermogen volgens de kamertemperatuur); "Hi" = ultrarapid functioneren (alleen te gebruiken in het geval je nodig hebt om snel de ruimte te verwarmen); c) druk op de knop om de gegevens die u hebt ingesteld te bevestigen Instellen van de gewenste kamertemperatuur Instellen van deze waarde van de gewenste kamertemperatuur, direct gelezen door een sonde uitgerust op de kachel. Om de gewenste temperatuur in te stellen: a) gebruik de knoppen om naar het menu temperatuur te gaan en druk op; b) de huidige waarde zal knipperen, wijzigen met behulp van de + - knoppen c) druk op om de instellingen te bevestigen.

4 2 Inleiding bediening 2,1 HET LADEN VAN DE PELLETS De eerste bewerking die moet worden uitgevoerd voordat het apparaat kan werken is het vullen van de pelletbunker met pellets. Maak de zak niet direct in de trechter leeg. Let op dat te veel aan stof/zaagsel niet in de bunker wordt geladen. Dat kan invloed hebben op de juiste kachel operatie en Vermijd morsen pellets buiten de trechter. Zorg ervoor dat het trechter deksel weer goed gesloten is na het laden van de pellets. Een veiligheidsschakelaar (enkel voor de modellen die zijn uitgerust met het) zorgt ervoor dat dat het deksel van de pellet tank goed is gesloten (IS fig. 2,1) en triggers een kachel alarm in het geval de pellet Tankdeksel blijft open voor meer dan een minuut terwijl de kachel werkt nog steeds. 2.2 Hoofdschakelaar Steek de kachel in de netvoeding, verplaats de de aan/uit-schakelaar aan de achterzijde van de kachel "I" (Fig. 2,2). Als de aansluitingen juist zijn, een serie van intermitterende piepjes zijn hoorbaar, display zal oplichten.!! let op dat u bij het inschakelen van de stroomvoorziening het display niet aanraakt Als u het toestel gedurende langere tijd niet gebruikt, de schakelaar aan de achterzijde van de kachel moet worden verplaatst naar positie (O). 2.3 ALGEMENE INSTELLINGEN De taal, de huidige datum en tijd moeten worden ingesteld voordat u de kachel gebruikt Tijd en datum instellen Om de datum in te stellen: a) gebruik de knoppen om naar het Setup-menu te gaan en druk op ; b) gebruik de knop + om het wachtwoord "7" te selecteren en druk c) gebruik de knop + om te scrollen naar, en selecteer submenu [3] en druk op d) de waarde van het uur zal knipperen Stel de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op ; e) de minuten waarde zal knipperen Stel de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op ; f) de dag waarde zal knipperen Stel de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op ; g) de maandwaarde zal knipperen Stel de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op; h) het jaar waarde zal knipperen Stel de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op; i) de huidige weekdag waarde zal knipperen (maandag = 1... Zondag = 7); Stel de waarde met behulp van de + - knoppen; j) druk op om de instellingen te bevestigen.

5 2.3.2 Displayverlichting dimmen Helderheid weergeven wanneer in de standby-modus kan worden ingesteld. c) gebruik de knop + - om te scrollen naar en selecteer submenu 11 en druk op om d) Stel de gewenste helderheid in (UIT, ) met behulp van de knoppen + - en druk op om de weergavemodus van het display instellen De gegevens die op het display worden weergegeven, kunnen, wanneer deze in de standby-modus staan, worden ingesteld. a) gebruik de pijltoetsen om naar het menu Setup te gaan en druk vervolgens op; c) gebruik de knop + - om te scrollen naar en selecteer submenu 12 en druk op om d) Stel een van de volgende waarden in met de knoppen + - UIT Het display blijft op de laatst door de gebruiker ingestelde bewerking; 1 Alle operationele parameters worden cyclisch weergegeven; 2 De temperatuur van de kamer sonde wordt weergegeven 3 De huidige tijd wordt weergegeven e) druk op om de instellingen te bevestigen Instellen van het vollume Het volume van de zoemer kan op basis van vereisten worden geplaatst: c) gebruik de knop + - om te scrollen naar en selecteer submenu [13] en druk op om d) Stel het gewenste volume (uit, 1 tot 5) in met de knoppen en druk op Verbranding verbeteren Een goede verbranding is afhankelijk van verschillende factoren (type installatie, bedienings-en onderhouds condities, type van pellet etc..) Als aan het einde van de verbranding in de branderbak te veel afval achteblijft kunt u de luchttoevoer iets verhogen tot de meest beveredigende oplossing. c) gebruik de knop + - om te scrollen naar, en selecteer submenu 14 en druk op ; d) Stel een van de volgende waarden in met de knoppen + - in: e) druk op om de instellingen te bevestigen. ENGLISH

6 3 Werking van de pelletkachel 3.1 STARTEN VAN DE KACHEL Voor elke ontsteking, moet u ervoor zorgen dat de verbranding van pot is volledig leeg en goed gepositioneerd in zijn stoel. Om de kachel te starten. Houd de knop gedurende enkele seconden vast. Het vlam icoon zal beginnen te knipperen tijdens het ontstekings stadium en blijven branden als de kachel goed onstoken is.! Automatische kachel ontsteking: de kachel wordt geleverd met een automatisch apparaat dat de pellet kachel begint zonder gebruik van andere aanstekers.! Vermijd ontstekking van de kachel handmatig als het automatische ontstekingssysteem van de kachel niet goed werkt.! Wanneer de kachel is gestart, de eerste keer, kan onaangename geur of rook kan worden opgewekt, veroorzaakt door verdamping of drogen van bepaalde gebruikte materialen. Dit verschijnsel zal geleidelijk verdwijnen. De kamer moet goed geventileerd zijn bij het starten van de kachel de eerste paar keer. Open nooit de kachel deur als deze start of al brand. 3.2 Handmatig de vijzel laden als deze is leeg gestookt of eerste start Wanneer u voor het eerste start de kachel, of als de tank is volledig leeg is gestookt, eerste handmatig de vijzel vullen. Activeer het laadsysteem om de vijzel te laden met pellets: a) gebruik de pijltjestoetsen om het Setup menu te openen en druk op toets; b) Voer het wachtwoord "7" met toets + - en met bevestig met ; c) Selecteer submenu [3 1] en bevestig met ; d) Voer wachtwoord "54" e) Houd de toets ingedrukt om het handmatige laadsysteem te starten. U deze procedure alleen uitvoeren wanneer de kachel is uitgeschakeld en volledig koud is. 3.3 DE PARAMETERS WIJZIGEN De kachel operationele parameters kunnen worden gewijzigt zoals omschreven. LET OP! De waarden worden bewaard tot volgende zelfs wanneer de kachel is uitgeschakeld of losgekoppeld van de voeding. 3.4 UITSCHAKELEN Om de kachel uit te schakelen, houd de knop voor een paar seconden; Het vlam icoon wordt uitgeschakeld. Om opnieuw te starten is het raadzaam om te wachten tot de kachel volledig afkoelen. De kachel mag alleen worden uitgeschakeld volgens de hierboven beschreven procedure. Schakel de kachel nooit uit door de stekker uit het stopcontact te halen. 3.5 FUNKTIE VAN/MET RUIMTESONDE OP DE KACHEL De kachel kan handmatig of in geprogrammeerde modus worden geschakeld. De pelletkachel moduleert volgens de ingestelde kamertemperatuur gelezen door de sonde op de pelletkachel. De pelletkachel probeerd de gewenste temperatuur te handhaven door te schakelen tussen de laagste en de ingesteld vermogen om de gewenste temperatuur te handhaven terwijl het brandstofverbruik minimaliseert. Als de gebruiker de eco modus heeft ingeschakeld, zal de modulatie niet werken. Bij de gewenste temperatuur, en de ingestelde delta, zal de pelletkachel doven en/of aan gaan.

7 De gewenste kamertemperatuur kan worden ingesteld in het temperatuur menu. 4 BESCHIKBAre FUNCTIES 4.1 TIMER Het is mogelijk om de verschillende dagen van de week in te stellen, toe te laten en toe te wijzen, op uw wensen. Zo kunt u automatisch de kachel laten aan en uit gaan op gezette tijden en dagen. U kunt 6 programma s instellen Voor elk programma kan het volgende worden ingesteld: op tijd, op dag en gewenste temperatuur. U kunt 3 programma s instellen voor elke dag van de week De dagen van de week zijn genoemd bij nummer: Maandag = "D1", dinsdag = "D2";...; Zondag = "D7" Instellen van programma b) gebruik de knop om het wachtwoord "7" te selecteren en c) Selecteer submenu 2 en bevestig door te drukken ; d) gebruik de knoppen + - om door de programma's te scrollen P1... P6 e) de waarde op uren zal knipperen. Stel de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op ; f) de waarde minuten zal knipperen Stel de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op ; g) de waarde voor uit uren zal knipperen Stel de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op ; h) de minuten waarde zal knipperen Stel de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op ; i) de gewenste temperatuur waarde zal knipperen Stel de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op ; j) druk op om de instellingen te bevestigen Programma's toewijzen aan specifieke dagen Deze functie kan worden gebruikt om tot drie verschillende programma's aan een bepaalde dag toe te wijzen. c) Selecteer submenu 1 en bevestig door te te drukken; d) gebruik de knoppen om de dag te kiezen [D1]... [D7] om de Programma's toe te wijzen aan e) Selecteer dit met de knop ; f) de waarde van het eerste programma om toe te wijzen zal knipperen: P1... P6 of Uit"uit te schakelen; g) zet de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op ; h) de waarde van het tweede toe te wijzen programma zal knipperen: P1... P6 of Uit"uit te schakelen; i) zet de waarde met behulp van de knoppen + - en druk op ; j) de waarde van het derde toe te wijzen programma zal knipperen: P1... P6 of Uit"uit te schakelen; k) Stel de waarde met behulp van de knoppen + - in en druk op de instellingen te bevestigen.

8 4.1.3 Aan/uit zetten van de timer a) gebruik de pijltoetsen om naar het TIMER menu te gaan b) Selecteer dit met de knop ; c) gebruik de knoppen + - om te scrollen en te selecteren: "on/aan"om de timer in te schakelen of "Uit/off"om het uit te schakelen; d) druk op om de selectie te bevestigen. Wanneer de timer is ingeschakeld, zal het pictogram op Steady, wat aangeeft dat de timer actief is. ENGLISH 4.2 "ECO-MODUS" BESPARING FUNCTIE Door deze functie in te schakelen, schakelt de kachel uit bij het bereiken van de gewenste kamertemperatuur. Als deze functie is niet ingeschakeld, moduleert de kachel om de gewenste temperatuur te handhaven, en gebruikt daarbij de minste pellets. De functie inschakelen/uitschakelen: b) gebruik de knop + - om het wachtwoord "7" te selecteren en druk c) Selecteer submenu 7 en bevestig door door te drukken. d) Stel een van de volgende waarden in met de knoppen + - : "Eco mode" functie ingeschakeld Eco Uit "Eco mode" functie uitgeschakeld e) druk op om de instellingen te bevestigen. 4.3 DELTA-FUNCTIE OPNIEUW STARTEN De restart Delta is het aantal graden Celsius onder de uitschakel temperatuur waarbij de kachel automatisch weer in schakelt. Bijvoorbeeld, als de kachel is ingesteld om uit te schakelen bij 20 c (Eco-modus actief) en "Restart Delta" is ingesteld op 4 c, zal de kachel weer in te schakelen wanneer de gemeten temperatuur kleiner is dan of gelijk tot 16 C. De Delta-waarde voor opnieuw starten instellen: ; c) Selecteer submenu 8 en druk op d) de waarde zal knipperen, wijzigen met behulp van de + - knoppen (0,5... 5,0 C); e) druk op de knop om de ingestelde waarde te bevestigen. 4.4 HERSTARTEN NA EEN STROOMSTORING In geval van stroomuitval schakelt de kachel automatisch weer in en controleert de veiligheidsomstandigheden indien de stroom weer is hersteld. 4.5 LOCK KEYPAD "FUNCTIE Deze functie wordt gebruikt om het gebruik van het Controlebord onbruikbaar te maken en toevallige modi te wijzigen. De functie inschakelen/uitschakelen:

9 b) gebruik de knop om het wachtwoord "7" te selecteren en c) Selecteer submenu 10 en bevestig door te drukken. d) gebruik de knoppen om een van de volgende waarden in te stellen: Uit" Lock Keypad uitgeschakeld LO" Alleen de aan/uit knop is ingeschakeld Vergrendeltoetsen blok ingeschakeld Hi" e) druk op om de instellingen te bevestigen. 4.6 VORST BESCHERMING FUNCTIE Een minimale temperatuur kan worden ingesteld waaronder de kachel zal inschakelen (buiten de ingestelde tijd bands, en alleen als de timer actief is). De temperatuur "vorst bescherming" instellen: c) Selecteer submenu 9 en bevestig door te drukken; d) de waarde zal knipperen, wijzigen met behulp van de knoppen + - (Uit; C); e) druk op om de instellingen te bevestigen. 5 ALARM MANAGEMENT Als er een storing optreedt, wordt de volgende procedure geactiveerd: 1) hoorbaar alarm (pieptoon); 2) een van de volgende systeem Led's komen op:; 3) als het probleem betrekking heeft op een fout, zal de kachel uit te schakelen.

10 Als u de knop ' annuleren ' ingedrukt houdt, wordt de foutcode op het displayweergegeven: WAARSCHUWINGS CODE BESCHRIJVING MOGELIJKE OORZAKEN / LED E001 Defecte Configuratiescherm bedieningspaneel fout E002 Afstandsbediening signaal communicatie foutcontrole paneel fout E004 Communicatie fout Aansluitkabel tussen boord en bedieningspaneel onderbroken of losgemaakt. Als dit verschijnt bij het wijzigen van con guratie, negeer de fout E101 Mislukte ontstekingsfout Geen pellets Pellet kwaliteit Defecte ontstekingssysteem Burn pot vuil Problemen met het verwarmingssysteem Problemen met de pomp E106 Pellet probe defect pellet sonde losgekoppeld of defect

11 E108 Drukfout of thermische veiligheid Rookgas uitlaatsysteem vuil Seal pakkingen lek Niet voldoende verbrandingslucht Problemen met oververhitting in de pellet Hopper E110 Temperatuur sonde storing defecte luchttemperatuur sonde E111 Rookgas temperatuursonde storing defecte gas temperatuursonde A002 Geplande onderhouds waarschuwing De kachel regelmatig vereist onderhoud te worden uitgevoerd door een technicus A004 Batterij ontladen batterij (mod. CR2032). vervangen A005 Falen van de rookgas sensor rookgas sensor van rook ventilator losgekoppeld of defect ---- Schone kachel Verbrandingskamer, pot brander of afvoer systeem vuil. Druk meet slang geblokkeerd of lek. Verbrandingslucht inlaat geblokkeerd Mislukte ontstekingsfout geen pellets; Defecte ontsteking kachel; VerSlijte pakkingen; Onjuiste branderpot positie Nadat het type bericht is gecontroleerd, kan het alarm worden gereset door op de aan/uit-knop te drukken voor een paar seconden. Als de foutcode is "E108", voordat u het alarm reset, handmatig de thermostaat op de achterzijde van de kachel (Fig. 6,1) Dopje los draaien Knopje indrukken Dopje herplaatsen Alarm resetten Voordat u doorgaat met een nieuwe ontsteking, controleer dan of: de kachel is afgekoeld de brandende pot is schoon en vrij van elke as residu of pellet de brandende pot is correct gepositioneerd in zijn stoel de deuren van de haard en de tank zijn perfect gesloten

ECOFIRE PELLETKACHELS

ECOFIRE PELLETKACHELS NL GEBRUIK EN FUNCTIONALITEIT ECOFIRE PELLETKACHELS EASY TOUCH Deze handleiding is een integraal onderdeel van het product. Lees deze instructies zorgvuldig alvorens te beginnen met de installatie, het

Nadere informatie

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY

Programma Eco stand 8-SYMBOOL DISPLAY BEDIENINGS INSTRUCTIES 8-SYMBOOL AFSTANDBEDIENING Kinder slot Tijd Signaal indicator Thermostatische stand Batterij Countdown F or C Programma Eco stand Temperatuur Dubbele brander 8-SYMBOOL DISPLAY INSTELLING

Nadere informatie

Eco 10. Eco 10 Castelmonte 1 of 14 Rev. 01

Eco 10. Eco 10 Castelmonte 1 of 14 Rev. 01 Eco 10 Eco 10 Castelmonte 1 of 14 Rev. 01 Inhoud opgave 1. Dagelijks gebruik... 3 2. Eerste opstart... 4 3. Bediening van de Eco 10 Pelletkachel... 4 4. De Toetsen en functies van het display... 5 8. De

Nadere informatie

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening

Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 10 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

4 Knops afstandsbediening

4 Knops afstandsbediening Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies Gebruikershandleiding 4 Knops afstandsbediening Well Straler Industrielaan 22 9320 Erembodegem info@wellstraler.be www.wellstraler.be Inhoudstafel

Nadere informatie

HANDLEIDING WINTEROFEN

HANDLEIDING WINTEROFEN .NL HANDLEIDING WINTEROFEN 7 knoppen versie 18.03 De fabrikant, importeur en verkoper zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, wanneer de pelletkachel verkeerd gebruikt, geïnstalleerd

Nadere informatie

Eco 10. Eco 10 Castelmonte 1 of 15 Rev. 02

Eco 10. Eco 10 Castelmonte 1 of 15 Rev. 02 Eco 10 Eco 10 Castelmonte 1 of 15 Rev. 02 Inhoud opgave 1. Algemene aandachtspunten... 3 2. Gebruikers richtlijnen... 3 3. Dagelijks gebruik... 4 4. Eerste opstart... 5 5. Bediening van de Eco 10 Pelletkachel...

Nadere informatie

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET

Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET Afstandsbedieningshandleiding IR NED: Cassette model airconditioner CTS-12-SET CTS-18-SET CTS-24-SET CTS Afstandsbediening Infrarood Let op! 1 Zorg ervoor dat er niets tussen de ontvanger en de afstandsbediening

Nadere informatie

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260

All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 All-in-one warmtepomp water verwarming BOI-200/260 Installatie & Instructie Handleiding Editie 2008 15.07.2008 Rev. 1.0 Inhoudstafel 1. Handleiding voor de installatie...3 1.1 Aansluiting...3 1.2 Installatie

Nadere informatie

HANDLEIDING ECO 7 en ECO 10

HANDLEIDING ECO 7 en ECO 10 HANDLEIDING ECO 7 en ECO 10 Afmeting ECO 7 Afmeting ECO 10 Display bedienen 1. MENU in of uit gaan, ook te gebruiken voor AUTO of MANUEEL modus. 2. VERMOGEN (VLAM 1 t/m 5) of TEMPERATUUR (5 t/m 35⁰C) instellen.

Nadere informatie

WIFI-Bluetooth-controller SBWBC-2019 PID

WIFI-Bluetooth-controller SBWBC-2019 PID WIFI-Bluetooth-controller SBWBC-2019 PID Spec: Stroom: AC220V; Monster & sonde: PT1000 TyPE; Motor: AC 220, 24W; VENTILATOR: AC 220, 24W; Het element van de gloed: AC220, 200W; AAnsluitschema 2 Pellet

Nadere informatie

Draadloos Clickkit Snelgids

Draadloos Clickkit Snelgids NL Draadloos Clickkit Snelgids Knoppen & display...1 Aan/uit...2 Klok instellen...2 Vloertemperatuur instellen...3 Huidige temperatuur aflezen...3 Vorstbescherming...4 Timercontrole activeren en instellen...5-6

Nadere informatie

BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Veiligheidswaarschuwingen

BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Veiligheidswaarschuwingen BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Veiligheidswaarschuwingen Gevaar! Veronachtzaming kan of zal de oorzaak zijn van elektrische schokken met gevaar voor het leven. - Gebruik het verwarmingselement niet in de nabijheid

Nadere informatie

Pellet Ketel Model CS

Pellet Ketel Model CS IndiEco bv Lionstraat 6A, 5831 AK BOXMEER. T (0)485-521690 F (0)485-521697 W www.indieco.nl GEBRUIKERSHANDLEIDING SY325 Pellet Ketel Model CS (Versie 1.3) Inhoud 1 HET CONTROLE PANEEL... 2 2 DRUKTOETSEN...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EXCLUSIV COMPACT THERMOSTAAT Dit product heeft de volgende eigenschappen: 1) Regeling van de verwarming 2) Eenvoudig te programmeren 3) Twee programma's: programma ingesteld af fabriek

Nadere informatie

HANDLEIDING WINTEROFEN 3 knoppen versie DISPLAY BEDIENEN

HANDLEIDING WINTEROFEN 3 knoppen versie DISPLAY BEDIENEN .NL HANDLEIDING WINTEROFEN 3 knoppen versie 18.02 De fabrikant, importeur en verkoper zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, wanneer de pelletkachel verkeerd gebruikt, geïnstalleerd

Nadere informatie

RCW Afstandsbediening

RCW Afstandsbediening RCW Afstandsbediening Gebruikershandleiding - Nederlands MURCW 747 399569 Afstandsbediening. 1. Aan uit toets. 2. Selectie toets (koelen, verwarmen, automatisch koelen/verwarmen, ontvochtigen, ventileren).

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA

Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA Gebruiksaanwijzing NL Unox Line Miss Elena & Rosella ELENA ROSELLA AAN EN UITSCHAKELEN Het bedieningspaneel van de oven kan in twee standen werken, de handmatige stand, en de geprogrammeerde stand. In

Nadere informatie

AUTO ON OFF BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5

AUTO ON OFF BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5 NL BEDIENINGSHANDLEIDING RC 5 GEBRUIK VAN DE INFRAROOD AFSTANDSBEDIENING BELANGRIJK VOOR GEBRUIK : Voordat U het toestel gebruikt gelieve zeker te zijn dat : Het binnentoestel correct is aangesloten op

Nadere informatie

VDH doc Versie: v1.0 Datum: Software: ALFA75-MTT File: Do WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0,1 C

VDH doc Versie: v1.0 Datum: Software: ALFA75-MTT File: Do WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0,1 C Gebruikershandleiding ALFA 75MTT MelkTankThermostaat. VDH doc. 080743 Versie: v.0 Datum: 29052008 Software: ALFA75MTT File: Do080743.WPD Bereik: 0,0/+80,0 C per 0, C * Beschrijving. De ALFA 75MTT is een

Nadere informatie

HANDLEIDING KALOR 6 knoppen versie 17.06

HANDLEIDING KALOR 6 knoppen versie 17.06 HANDLEIDING KALOR 6 knoppen versie 17.06 De fabrikant, importeur en verkoper zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, wanneer de pelletkachel verkeerd gebruikt, geïnstalleerd en/of onderhouden

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat

Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Gebruikersinstructie Roth Touchline thermostaat Techneco Energiesystemen BV Kleveringweg 9 2616 LZ Delft T. 015 21 91 000 Symbolen Beschrijving Menu selecteren, wisselen bedrijfsmodus Verstellen waarde

Nadere informatie

.NL. HANDLEIDING WINTEROFEN 7 knoppen versie Type pelletkachel met vuilschrapers.

.NL. HANDLEIDING WINTEROFEN 7 knoppen versie Type pelletkachel met vuilschrapers. .NL HANDLEIDING WINTEROFEN 7 knoppen versie 17.01 Type pelletkachel met vuilschrapers. De fabrikant, importeur en verkoper zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, wanneer de pelletkachel

Nadere informatie

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning

Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Handleiding afstandsbediening voor mobiele airconditioning Lees deze handleiding aandachtig door voor een veilig en correct gebruik van de mobiele airconditioner. Bewaar de handleiding zorgvuldig, zodat

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Copyright TEF Nederland erland B.V. Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset de brandmeldcentrale 1.4. Starten

Nadere informatie

HANDLEIDING KALOR PETIT

HANDLEIDING KALOR PETIT HANDLEIDING KALOR PETIT De fabrikant, importeur en verkoper zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, wanneer de pelletkachel verkeerd gebruikt, geïnstalleerd en/of onderhouden wordt.

Nadere informatie

Verwarming en ventilatie

Verwarming en ventilatie Verwarming en ventilatie BEDIENINGSELEMENTEN 1. Temperatuurregeling. Afzonderlijk instelbaar voor de bestuurder en de passagier voorin. 2. Programma voor maximaal ontdooien. 3. Luchtverdeling. In de geselecteerde

Nadere informatie

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E. Inhoudstafel

HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E. Inhoudstafel HANDLEIDING AFSTANDSBEDIENING R51M/E Inhoudstafel 1. AFSTANDSBEDIENING EN ZIJN FUNCTIES 2 2. NAMEN EN FUNCTIES VAN DE INDICATOR OP DE AFSTANDSBEDIENING 3 3. BESTURING VAN DE AFSTANDSBEDIENING 3 3.1. INBRENGEN

Nadere informatie

HANDLEIDING KALOR 6 knoppen LCD

HANDLEIDING KALOR 6 knoppen LCD HANDLEIDING KALOR 6 knoppen LCD De fabrikant, importeur en verkoper zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, wanneer de pelletkachel verkeerd gebruikt, geïnstalleerd en/of onderhouden

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Bedienpaneel MINI-REP

Gebruikershandleiding. Bedienpaneel MINI-REP Gebruikershandleiding Bedienpaneel MINI-REP Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset de brandmeldcentrale 1.4. Starten en stoppen van de Ontruiming 1.5. Uitlezen

Nadere informatie

Temperatuur. Status kachel. Toets op. Toets terug. Toets OK. Toets neer. Toets Aan/uit

Temperatuur. Status kachel. Toets op. Toets terug. Toets OK. Toets neer. Toets Aan/uit Temperatuur Status kachel Toets op Toets neer Toets terug Toets OK Toets Aan/uit Plaats drie AAA batterijen achteraan in de bediening. Let op de polariteit. Met de toets neer tot bij de gewenste taal

Nadere informatie

LCD scherm va LCD scherm

LCD scherm va LCD scherm scherm 1. Gebruik scherm Met het in Uw scooter ingebouwde scherm kunt U alle rij-, stuuracties, remmen en bedienen van het voertuig bepalen. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica

Nadere informatie

FAQ en HANDLEIDINGEN. MEER HANDLEIDINGEN: kijk op faq.koba-groep.com

FAQ en HANDLEIDINGEN. MEER HANDLEIDINGEN: kijk op faq.koba-groep.com FAQ en HANDLEIDINGEN MEER HANDLEIDINGEN: kijk op faq.koba-groep.com Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale Junior V4 Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset

Nadere informatie

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT

HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT HANDLEIDING QUICKHEAT-FLOOR THERMOSTAAT Technische gegevens: Spanning: 230-240VAC + aarde Frequentie: 50-60Hz Weerstandsbelasting: 16A (3600W-230VAC) Inductieve belasting: 1A IP Waarde: IP21 Aanpassing:

Nadere informatie

Programmeerbare plug-in thermostaat HT-600

Programmeerbare plug-in thermostaat HT-600 Deze plug-in thermostaat is bestemd voor gebruik in elektrische verwarmingselementen en soortgelijke apparatuur. Knop Functie Stroom aan/uit Temp. omhoog of temp. instellen Temp. omlaag of temp. instellen

Nadere informatie

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland

HENKELMAN BV. Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland. Postadres Postbus 2117 5202 AE s-hertogenbosch Nederland HANDLEIDING VOOR DE DEALER DIGITAAL BEDIENINGSPANEEL JUMBO-SERIE 0,6 0,4 VACUUM 0,8-1 0 0,2 SEAL HENKELMAN BV Adres Veemarktkade 8 / D 9 5222 AE s-hertogenbosch Nederland Postadres Postbus 2117 5202 AE

Nadere informatie

Verkorte Gebruiker Handleiding

Verkorte Gebruiker Handleiding Verkorte Gebruiker Handleiding Inhoud Algemeen... 3 Het keypad... 3 Functietoetsen... 4 Cijfertoetsen... 4 Navigatietoetsen... 4 LCD scherm... 4 Signalisatie LED s... 6 Noodtoetsen... 6 De verschillende

Nadere informatie

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4

GfS Day Alarm. Algemene omschrijving...p. 2. Montage handleiding en functies...p. 3. Instellingen van magneet contacten...p. 4 Art.-Nr.: Art.-Nr.: Montage handleiding Inhoud Algemene omschrijving...p. Montage handleiding en functies...p. Instellingen van magneet contacten...p. Aansluiting met draadloos magneet contact...p. Aansluiting

Nadere informatie

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat

Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Temperatuurregeling van aangesloten toestellen BESCHRIJVING VAN DE BEDIENINGSELEMENTEN ingebouwde temperatuurvoeler Temperatuurafhankelijk geschakelde plugin thermostaat Toepassingsvoorbeelden: Elektrische

Nadere informatie

Inhoud opgave 18. Eenvoudige uitleg of 14

Inhoud opgave 18. Eenvoudige uitleg of 14 Handleiding 1 of 14 Inhoud opgave 1. Dagelijks gebruik... 3 2. Bediening van de Pelletkachel... 5 3. De Toetsen en functies van het display... 5 4. De afstandsbediening... 6 5. Temperatuur instellen...

Nadere informatie

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening.

Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Bedrade afstandbediening Introductie van het spare part. Knoppen en display van de afstandbediening. Wordt gebruikt om unit te starten en te stoppen. Let Op!!: Bij alleen koeling units is warmte mode niet

Nadere informatie

Bedieningshandleiding SYMAX afstandsbediening voor uw Wanders fires & stoves gashaard

Bedieningshandleiding SYMAX afstandsbediening voor uw Wanders fires & stoves gashaard Bedieningshandleiding SYMAX afstandsbediening voor uw Wanders fires & stoves gashaard Wanders fires & stoves Amtweg 4 7077 AL Netterden Nederland 0315-386 414 info@wanders.nl www.wanders.com WWAN_SYMAX_v.1.2_102017

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Fluo Artio Airconditioners

Gebruikers handleiding Fluo Artio Airconditioners Gebruikers handleiding Fluo Artio Airconditioners Inhoud: Pag.2 Afstandsbediening Pag.3 Benamingen en functies Pag.45 Operationele handleiding Pag.69 Functies van de toetsen Pag. 1011 Onderhoud 1 2 3 Operationele

Nadere informatie

8.2 STORINGSLIJST PROBLEEM OORZAAK OPLOSSING Regelpaneel Geen stroomtoevoer naar Controleer of de stekker aangesloten is

8.2 STORINGSLIJST PROBLEEM OORZAAK OPLOSSING Regelpaneel Geen stroomtoevoer naar Controleer of de stekker aangesloten is 8.2 STORINGSLIJST PROBLEEM OORZAAK OPLOSSING Regelpaneel Geen stroomtoevoer naar Controleer of de stekker aangesloten is start niet de kachel Zekering van printplaat is doorgebrand Vervang de zekering.

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees de aanwijzingen aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. A B C D E F G H I L M A. Elektronische bedieningsgroep B. Vriesvak (als de koelkast

Nadere informatie

FAQ en HANDLEIDINGEN. MEER HANDLEIDINGEN: kijk op faq.koba-groep.com

FAQ en HANDLEIDINGEN. MEER HANDLEIDINGEN: kijk op faq.koba-groep.com FAQ en HANDLEIDINGEN MEER HANDLEIDINGEN: kijk op faq.koba-groep.com Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset

Nadere informatie

Thermostaat T4, T4R en T4M

Thermostaat T4, T4R en T4M Thermostaat T4, T4R en T4M NL Gebruikershandleiding T4 Programmeerbare thermostaat T4M Programmeerbare modulerende thermostaat T4R Draadloze programmeerbare thermostaat 2 Inhoud Thermostaatinterface...4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54

Gebruikershandleiding. Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Gebruikershandleiding Brandmeldcentrale JUNO-NET EN54 Inhoud: 1.1. Omschrijving Bediening Brandmeldcentrale 1.2. Alarmsituatie 1.3. Reset de brandmeldcentrale 1.4. Starten en stoppen van de Ontruiming

Nadere informatie

HANDLEIDING. De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen.

HANDLEIDING. De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen. HANDLEIDING SAS1000WHB-7DF / (master) klokthermostaat Omschrijving; De SAS1000WHB-7DF klokthermostaat wordt in combinatie met de SCU209-DF ontvanger gebuikt om 1 of meerdere actuators aan te sturen. Technische

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00

WWW.TECHGROW.NL. TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00 WWW.TECHGROW.NL TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER software versie: 1.00 HANDLEIDING TechGrow HS-1 handleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow HS-1 Portable CO 2 Meter aangeschaft. De HS-1 CO 2 Meter

Nadere informatie

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Alarmsysteem met afstandsbediening leidraad bij het instellen - Dutch Geachte klant, In deze handleiding vindt u de informatie en bedieningen die nodig

Nadere informatie

HANDLEIDING BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK ONDERDEELNR

HANDLEIDING BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK ONDERDEELNR HANDLEIDING BEWAAR DEZE HANDLEIDING VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK ONDERDEELNR. 9374142170-03 GEBRUIKERSHANDLEIDING 9374142170-03 INHOUDSOPGAVE VEILIGHEIDSMAATREGELEN... Nl-1 NAMEN VAN DE ONDERDELEN... Nl-2 WERKING...

Nadere informatie

Handleiding transparant waterbad VOS-12034

Handleiding transparant waterbad VOS-12034 Handleiding transparant waterbad VOS-12034 1 3 2 Verklaring: 1. Reageerbuisrek(optioneel te gebruiken) 2. Aan/Uit schakelaar 4 5 3. LED display en bedieningspaneel 4. Actuele temperatuur 7. 6 7 8 5. Ingestelde

Nadere informatie

HANDLEIDING KALOR 3 knoppen versie 17.05

HANDLEIDING KALOR 3 knoppen versie 17.05 HANDLEIDING KALOR 3 knoppen versie 17.05 De fabrikant, importeur en verkoper zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, wanneer de pelletkachel verkeerd gebruikt, geïnstalleerd en/of onderhouden

Nadere informatie

Thermostaat met display

Thermostaat met display H/LN4691-0 674 59-64170 Thermostaat met display RA00118AA_U-01PC-13W38 www.homesystems-legrandgroup.com Inhoudsopgave Thermostaat met display 1 Thermostaat met display 4 1.1 Functionering 4 1.2 Wat voor

Nadere informatie

Bedieningshandleiding. ExaControl E7R S

Bedieningshandleiding. ExaControl E7R S Bedieningshandleiding ExaControl E7R S UW APPARAAT GEBRUIKEN UW APPARAAT GEBRUIKEN 1 Het apparaat wordt geleverd met: Snelstartgids voor de gebruiker, Snelstartgids voor de installateur, Garantieverklaring

Nadere informatie

CCE-200, 201, 202, 203, 204 & 206 NL Elektronisch bedieningspaneel Installatie-, Montage- en Gebruikshandleiding Voor de Installateur

CCE-200, 201, 202, 203, 204 & 206 NL Elektronisch bedieningspaneel Installatie-, Montage- en Gebruikshandleiding Voor de Installateur CCE-200, 201, 202, 203, 204 & 206 NL Elektronisch bedieningspaneel Installatie-, Montage- en Gebruikshandleiding Voor de Installateur Inhoudsopgave Overzicht van elektronische ketelpanelen en bedieningen...

Nadere informatie

Draadloze Infrarood Afstandsbediening YB1FA

Draadloze Infrarood Afstandsbediening YB1FA Gebruikershandleiding Split Airconditioners Hartelijk dank voor uw keuze voor een Airview Split Airconditioner. Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig voorafgaand aan het gebruik van de apparatuur en

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN DE TOETSEN VAN HET BEDIENINGSPANEEL

BESCHRIJVING VAN DE TOETSEN VAN HET BEDIENINGSPANEEL BESCHRIJVING VAN DE TOETSEN VAN HET BEDIENINGSPANEEL Toets AAN/UIT, dient ook om het menu in en uit te gaan. Selectietoets: AUTOMATISCH MANUEEL ventilatie instellingenmenu Toets - voor het VERLAGEN van

Nadere informatie

Brandmeldcentrale CSP-204 CSP-208 Bedieningshandleiding

Brandmeldcentrale CSP-204 CSP-208 Bedieningshandleiding Brandmeldcentrale CSP-204 CSP-208 Bedieningshandleiding Firmware versie 1.00 csp-x_o_nl 05/13 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320 94 00 info@satel.pl www.satel.eu INHOUD

Nadere informatie

VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080)

VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080) VH CONTROL THERMOSTAAT HYPNOS (10080) INSTALLATIEHANDLEIDING & INSTRUCTIES ALGEMEEN De VH Control Hypnos is een inbouw thermostaat bedoelt om toe te passen in elektrische (vloer-) verwarmingssystemen.

Nadere informatie

Eco 7. RR Trading B.V. 1 of 17 Rev. 01

Eco 7. RR Trading B.V. 1 of 17 Rev. 01 Eco 7 RR Trading B.V. 1 of 17 Rev. 01 Inhoud opgave 1. Dagelijks gebruik... 3 2. Eerste opstart... 4 3. Bediening van de Eco 7 Pelletkachel... 4 4. De Toetsen en functies van het display... 5 5. De afstandsbediening...

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING RC08A

GEBRUIKSAANWIJZING RC08A GEBRUIKSAANWIJZING RC08A NEDERLANDS INHOUD Overzicht 1-2 Voor gebruik 3 4-12 Lees deze gebruiksaanwijzing voor gebruik van uw airconditioner en bewaar deze bij de unit. OVERZICHT DISPLAY Informatie die

Nadere informatie

nl Hulp bij opstarten

nl Hulp bij opstarten nl Hulp bij opstarten Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Hulp bij opstarten bedieningspaneel 1.................................................................. 3 1.1 Opstartcyclus.................................................................................

Nadere informatie

ADLER ELITE 145 / 145C VERKORTE HANDLEIDING

ADLER ELITE 145 / 145C VERKORTE HANDLEIDING ADLER ELITE 145 / 145C VERKORTE HANDLEIDING BEDIENINGSPANEEL KNOPPEN 1: temperatuur hoger 2: temperatuur lager 3: instellen temperatuur en menu 4: on/off 5: vermogen lager (1-5) 6: vermogen hoger STATUSINDICATOREN

Nadere informatie

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 -

aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010 - 1 - aanvullende gebruikers handleiding AQUA Plus Versie 131010-1 - AANVULLENDE HANDLEIDING AQUA PLUS Deze handleiding is uitsluitend ter aanvulling van de handleiding van de Altech Eclips (papieren of DVD

Nadere informatie

HANDLEIDING HYDRO DISPLAY BEDIENEN (NEDERLANDS)

HANDLEIDING HYDRO DISPLAY BEDIENEN (NEDERLANDS) HANDLEIDING HYDRO 20 25.NL De fabrikant, importeur en verkoper zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, wanneer de pelletketel verkeerd gebruikt, geïnstalleerd en/of onderhouden wordt.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Afstandsbediening BRC315D7

GEBRUIKSAANWIJZING. Afstandsbediening BRC315D7 GEBRUIKSAANWIJZING 1 3 2 1 4 11 NOT AVAILABLE 12 6 5 5 7 8 14 9 10 19 17 18 21 13 20 15 16 1 ONZE WELGEMEENDE DANK VOOR UW AANKOOP VAN DEZE AFSTANDS- BEDIENING. LEES DE HANDLEIDING AANDACHTIG ALVORENS

Nadere informatie

Bedieningshandleiding GTC-II

Bedieningshandleiding GTC-II Bedieningshandleiding GTC-II Frico BV van Leeuwenhoekstraat 2 3846 CB Harderwijk Uitgave 020419 Inhoudsopgave 1. Toegang tot het Home menu... 4 2. Handmatig instellen... 4 2.1 Ventilatorstand instellen...

Nadere informatie

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA

ELECTRA. Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA RC7 Bedieningsvoorschriften NL ELECTRA Bedieningsvoorschriften Nederlands ELECTRA VOORBEREIDING Installeren van de batterijen Verwijder het deksel aan de achterzijde van de afstandsbediening. Plaats de

Nadere informatie

ONDERHOUD EN REINIGING

ONDERHOUD EN REINIGING ONDERHOUD EN REINIGING Voorzorgsmaatregelen voor de veiligheid. Alvorens onderhoudhandelingen uit te voeren, gelieve de volgende voorzorgsmaatregelen na te leven: Wees zeker dat alle delen van de haard

Nadere informatie

MILTON KLOKTHERMOSTAAT

MILTON KLOKTHERMOSTAAT MILTON KLOKTHERMOSTAAT Gebruiksaanwijzing Installatie: Waarschuwing: schakel de Milton en de elektronische apparaten (CV-Ketel) die erop worden aangesloten uit voor installatie. 1. Installatieplaats: Plaats

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees, voordat het apparaat in gebruik genomen wordt, ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Koelvak A. Ventilator en antibacterieel en antigeurfilter (afhankelijk

Nadere informatie

Installatie handleiding voor ECO20-W Controller voor verwarming SW 1.16» / RU SW 1.18»

Installatie handleiding voor ECO20-W Controller voor verwarming SW 1.16» / RU SW 1.18» Installatie handleiding voor ECO20-W Controller voor verwarming SW 1.16» / RU SW 1.18» 1 B C D A 2 2 3 C A B D Een snelle installatiegids bevindt zich op pagina 18. 3 AM20-W Handleiding Componenten bij

Nadere informatie

Handleiding RR Trading Inserto series

Handleiding RR Trading Inserto series Handleiding RR Trading Inserto series RR Trading Tolbert 1 of 14 Rev. 01 Inhoud opgave 1. Dagelijks gebruik... 3 2. Handleiding bediening van de Classic Pelletkachel... 4 3. De Toetsen en functies van

Nadere informatie

Bedieningen Dutch - 1

Bedieningen Dutch - 1 Bedieningen 1. Functieschakelaar Cassette/ Radio/ CD 2. Golfband schakelaar 3. FM antenne 4. CD deur 5. Schakelaar om zender af te stemmen 6. Bass Boost toets 7. CD skip/ voorwaarts toets 8. CD skip/ achterwaarts

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00. Uitgifte datum: 01-11-2014

TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER HANDLEIDING. software versie: 1.00. Uitgifte datum: 01-11-2014 WWW.TECHGROW.NL TechGrow HS-1 PORTABLE CO 2 METER software versie: 1.00 Uitgifte datum: 01-11-2014 HANDLEIDING TechGrow HS-1 handleiding GEFELICITEERD! U heeft de TechGrow HS-1 Portable CO 2 meter aangeschaft.

Nadere informatie

Pellet brander Pell 25 / 40 / 70

Pellet brander Pell 25 / 40 / 70 1 Pellet brander Pell 25 / 40 / 70 De BURNiT Pell is een pellet brander voor cv ketels. De brandstof is houtpellets met 6-8 mm diameter. Een efficiënte verbranding met een lage uitstoot is gegarandeerd.

Nadere informatie

LCD scherm ve LCD scherm

LCD scherm ve LCD scherm scherm. Gebruik scherm Met het in Uw scooter ingebouwde scherm kunt U alle rij-, stuuracties, remmen en bedienen van het voertuig bepalen. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica zelf

Nadere informatie

Thermostaat T4, T4R en T4M

Thermostaat T4, T4R en T4M Thermostaat T4, T4R en T4M NL Gebruikershandleiding T4 Programmeerbare thermostaat T4M Programmeerbare modulerende thermostaat T4R Draadloze programmeerbare thermostaat Inhoud Thermostaatinterface...3

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees de aanwijzingen aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. A B C D E F G H c I L M N A. Elektronische bedieningsgroep B. Vriesvak (als de

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees, voordat het apparaat in gebruik genomen wordt, ook de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. A B D E F G H I L M N O C P Q R Koelkast A. Bedieningspaneel B.

Nadere informatie

Syncro AS. Analoge Brandmeldcentrale. Gebruikershandleiding. Man V1.0NL

Syncro AS. Analoge Brandmeldcentrale. Gebruikershandleiding. Man V1.0NL Syncro AS Analoge Brandmeldcentrale Gebruikershandleiding Man-1100 030209V1.0NL Index Section Page 1. Inleiding...2 2. Bediening...2 3.1 Bedieningsniveau 1...2 3.2 Bedieningsniveau 2...2 3. Alarmen...2

Nadere informatie

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Originele afstandsbediening van het voertuig leidraad bij het instellen - Dutch Geachte klant, In deze handleiding vindt u de informatie en bedieningen

Nadere informatie

BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enk

BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enk BESCHRIJVING FUNCTIE MODES speciaal ontworpen voor vloerverwarming en koeling systemen die aangestuurd worden door actuators. Instelmogelijkheden: Enkel omgevingsvoeler Enkel externe voeler (vloersensor)

Nadere informatie

VOS-12035(10L) VOS-12036(36L)

VOS-12035(10L) VOS-12036(36L) Handleiding waterbad VOS-12035(10L) VOS-12036(36L) 1 6 5 4 2 3 Verklaring: 7 8 1. Deksel 1 9 10 11 2. Deksel 2 7. Actuele temperatuur 3. Afdichtringen 8. Ingestelde temperatuur of 4. Aan/Uit schakelaar

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Vloeistof stand kachels BINAR-5S BINAR-5S diesel BINAR-5S.24 diesel

Gebruiksaanwijzing Vloeistof stand kachels BINAR-5S BINAR-5S diesel BINAR-5S.24 diesel NL Gebruiksaanwijzing Vloeistof stand kachels BINAR-5S BINAR-5S diesel BINAR-5S.24 diesel 1 Beste klanten, Bedankt voor uw keuze! We hebben alles gedaan om te zorgen dat dit product voldoet aan uw eisen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. DEVIreg 550. Intelligente elektronische thermostaat. www.devi.com

Gebruikershandleiding. DEVIreg 550. Intelligente elektronische thermostaat. www.devi.com Gebruikershandleiding DEVIreg 550 Intelligente elektronische thermostaat www.devi.com Inhoudsopgave 1 Inleiding................. 4 1.1 Veiligheidsinstructies...... 6 2 Instellingen............... 7 2.1

Nadere informatie

Instructiehandleiding

Instructiehandleiding NL Instructiehandleiding Bedieningspaneel PU-5 Voor de luchtverwarmer PLANAR Ver.1.0.0.1/24 Inleiding. Deze handleiding is een onderdeel voor de luchtverwarmer PLANAR.deze bevat de informatie voor gebruikers

Nadere informatie

DRAADLOZE AFSTANDSBEDIENING RG67N GEBRUIKERSHANDLEIDING NEDERLANDS

DRAADLOZE AFSTANDSBEDIENING RG67N GEBRUIKERSHANDLEIDING NEDERLANDS DRAADLOZE AFSTANDSBEDIENING RG67N GEBRUIKERSHANDLEIDING NEDERLANDS INHOUD 1. SNEL STARTEN... 2 2. SCHERM EN KNOPPEN... 3 2.1 Scherm... 3 2.2 Knoppen... 4 3. BASISFUNCTIES GEBRUIKEN... 5 3.1 Basisbediening...

Nadere informatie

STORINGSHANDLEIDING GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMERS

STORINGSHANDLEIDING GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMERS STORINGSHANDLEIDING GASGESTOOKTE LUCHTVERWARMERS BOUWJAAR 1997-2000 URA-10 URA-15 URA-19 Werking Door het inschakelen van externe regelapparatuur wordt een elektrisch circuit tot stand gebracht en de rookgasventilator

Nadere informatie

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Productinformatie I-1. Inhoud van de verpakking Smart Plug Switch Snelstartgids CD met snelle installatiegids I-2. Voorzijde Power LED Switch

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing voor schakelklok "Onderbouw"

Gebruiksaanwijzing voor schakelklok Onderbouw Gebruiksaanwijzing voor schakelklok "Onderbouw" Model: EFP700ET A. Functie 1. 20 programma's per dag, 15 instelmogelijkheden per week. 2. Countdown, 1 minuut tot 99 uur en 59 minuten 3. Toevalsfunctie

Nadere informatie

ELVA Security 03 886 66 56 www.elva.be

ELVA Security 03 886 66 56 www.elva.be Gebruikershandleiding INIM Smartline brandmeldcentrale. 1. Front brandmeldcentrale 1 2. Bediening: A Sleutel Niveau 1 Niveau 2 Toetsen B C 4 scroll toetsen Stop sirene D Reset E F Evacuatie Onderzoek deze

Nadere informatie

Scherm. Knoppen. Drieknops elektronische besturing. Aan/uit. Batterij. Snelheid. Modus. Level. Unit. Wandel Tijd. Afstand Unit

Scherm. Knoppen. Drieknops elektronische besturing. Aan/uit. Batterij. Snelheid. Modus. Level. Unit. Wandel Tijd. Afstand Unit Handleiding C961 Scherm Batterij Modus Snelheid Level Wandel Tijd ODO TRIP Unit Afstand Unit Knoppen Drieknops elektronische besturing Aan/uit 4 Opgelet: Het display niet ontkoppelen als de stroom is ingeschakeld.

Nadere informatie