2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld."

Transcriptie

1 Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 26 september 2013 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Jasper de Munck (bestuurslid), Johan Klein (bestuurslid recreanten), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gea de Jonge, Cor Kuperus, Bert de Graaf, Thom Boersma, Albert Huisman, Gerard Lansink en Marie Pasman (secretaris) Hans Schuiten komt 19:52 (was in slaap gevallen) Afwezig: Notulen: m.k. Marjan Borgeld, Carolien Visser en Melvin de Graaf Marie Pasman Nr. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering. Actie van: 2. Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. 3. Mededelingen/ Ingekomen stukken Geen bijzonderheden. 4. Notulen ALV 2012 Opmerking over korting op meerdere leden uit 1 gezin. Melding van leden dat er leden zelf besluit willen nemen over korting Tom: Grote clubactie wordt afgeschaft, is hier een besluit over genomen? JA, we stoppen er mee. Jasper geeft een toelichting, tijd en kosten leven. JC had veel weerstand en leverde te weinig op. Verzoek van Jasper om dit opnieuw op de agenda te zetten van het bestuur. Onvoldoende communicatie over besluiten die bestuur neemt. Wens uit vorige vergadering is graag ook informatie vanuit bestuur via trainers naar leden. Harro: is het wenselijk alles via papier te doen? Er zijn veel leden die digitaal hun informatie vergaren. Informatie: hoe gaan we om met mensen die niet digitaal gericht is. Marie Pasman De notulen worden vastgesteld. Voorzitter bedankt Marjan voor notulen. 5. sverkiezing/ Rooster van aftreden Geen tegen kandidaat voor de voordracht van Marie Pasman als secretaris Geen tegen kandidaat voor de voordracht van Anne Veenker voor JC. Bij deze zijn ze beide benoemd. De voorzitter feliciteert beide met hun nieuwe functie als secretaris en vertegenwoordiger JC. 6. Jaarverslagen 2012/2013 Jasper ligt toe welke activiteiten er zijn ondernomen om jeugd bekend te maken met V.C. Tyfoon, o.a. Clinics op voortgezet onderwijs, scholentoernooi en puzzeltocht. Gea de Jonge: er is een beleidsplan vast gesteld voor JC en TC, dit ziet ze niet terug in de jaarverslagen, doet het bestuur hier nog iets mee?

2 7. Jasper: geeft aan dat het de beleidskaders zijn waarbinnen besluiten genomen worden. Zo wordt gewaarborgd dat er 1 beleid is en ook uit te leggen aan de leden. Gea: het is opgesteld om te professionaliseren en naar een hoger plan te tillen. Harro: er wordt ook door H2 jeugd leden meegenomen, tevens speelt de jeugd hoofdklasse. Thom: naar leden toe ook als motivatie meegeven dat het past binnen beleidsplan Leden kunnen bestuur afrekenen op beleidsplan. Jaarverslag TC Geen op of aanmerkingen. Jaarverslag JC Geen op of aanmerkingen Jaarverslag Recreanten Thom: ondertekening door een recreant een beetje bijzonder. Jaarrekening 2012/2013 Harro ligt toe: Meevaller in huur, pagedal is lager doorbelast dan begroot. Kosten huur gereduceerd door minder trainen en minder gebruik maken van pagedal. Afsluiting seizoen, volgende keer een budget meegeven. We hebben een positief saldo over 2012/2013. Zou graag zien dat we iets meer buffer hebben. Afgelopen 2jr is er veel geïnvesteerd in materialen. Liquide middelen zijn gedaald, sponsor geld uit 2011/2012 gereserveerd voor JC Thom: 14 dgn. geleden kreeg ik nevobo pas toegeschoven, waarvoor heb ik deze nodig. Wordt uitgezocht waarvoor dit nodig is. Verhaal van de jeugd is me helemaal niet duidelijk. Hoe zit het nu met kas jeugdcommissie. Harro ligt het toe. Harro Prins Hans Schuiten 8. Verslag Kascommissie (ook kas JC) Bert en Albert doen verslag: zag er pico bello uit. 9. Decharge verlening penningmeester Er wordt decharge verleend aan de penningmeester, zie ook bijlage verklaring kascommissie. 10. Benoeming nieuwe kascommissie Bert treedt af, Gerard Lansink neemt het over en Albert Huisman zal het volgend jaar nog een keer doen. 11. Begroting 2013/2014 Harro ligt toe: Besparing gemeente doorgevoerd in subsidie voor jeugd, besparing 1700euro. Zaalhuur is 1.700euro duurder. Ubbo is goedkoper dan pagedal. Thom: zaalhuur, tarieven verhoogd en subsidie valt weg. Jasper: we betalen per avond, Ubbo kunnen we van op aan. Ubbo niet het goedkoopst, wel 2 zalen te gelijk, we kunnen nog gebruik maken van 1,5u extra. Pagedal compensatie was nog 1 jaar. Zijn meer gericht op commerciële activiteiten i.p.v. sport. Trainingsvergoedingen hoger, is al met een taakstellende besparing meegenomen 2.500euro voor trainingen samenvoegen en minder zaalhuur. Hans: complimenten dat het bestuur na wil denken over besparingen. Het is goed

3 dat het bestuur wil besparen i.p.v. contributie verhogen. Gea: moet niet ten koste gaan van trainer aanwezig bij training, kan zich wel vinden in de optie dat er na gedacht wordt over samenvoegen etc. Sponsor bijdrage: 600euro binnen aan sponsoring. Club van 50/25 weer actief leven in blazen. Bijdrage van jeugdsponsor, loopt na volgend jaar af. Cor: is wel een smalle basis 1 sponsor voor de jeugd. Jasper: we hebben veel geïnvesteerd in 2x training geven. En investeren in een kwalitatief goede trainer. Materiaal is nog niet nodig, is veel geïnvesteerd in de vorige jaren. De begroting is bij deze vast gesteld. Gea: graag de volgende keer punt 11 en 12 om te draaien op de agenda, eerst contributie besluit nemen en daarna de begroting, is volgens haar formeel juister. 12. Vaststellen contributie Harro: er is een kleine contributie verhoging. Hans/Albert: er wordt een verhoging doorgevoerd die onder de inflatie ligt. Jasper: we kunnen best extra activiteiten ontplooien om meer leden te werven. Thom: pluspunt dat mensen met grote gezinnen korting geboden wordt. Ondersteun actief deelname door grote gezinnen en anders eventueel beroep doen op participatiefonds Thom: hoe is het met differentiatie tussen wel en niet competitie spelen in de contributie? Inschrijfgeld voor competitie hoeft niet meer betaald te worden. Is ca. 10 euro per lid. Besloten wordt: - Contributie verhoging akkoord zoals meegenomen in de begroting. - Differentiatie in contributie voor niet competitie spelers - Korting voor meerdere jeugdleden uit 1 gezin. 13. Wedstrijdsecretariaat/ scheidsrechters Hans: Door groei van de vereniging komt er veel op de schouders van enkele spelers uit de senioren teams. Een aantal mensen zijn benaderd om actief zich in te zetten voor de vereniging om spelers te ontlasten. Wedstrijdsecretariaat gaat goed. Gea: andere scheidsrechters, is er al geïnformeerd aan de andere scheidsrechters over de veranderende spelregels. Thom: er wordt goed gefloten. Gea: doen we ook iets met het digitale wedstrijdformulier Hans: hij heeft een mail ontvangen of wij aan de pilot mee willen doen. onze reactie is geweest graag als nevobo de kosten vergoed voor het programma. Gea: mochten we willen experimenteren, dan organiseer een oefenwedstrijd. 14. Rondvraag Gerard: ik zit officieel in de toernooien commissie, ik wil er graag mee stoppen. Ik heb mijn 65 jarige jubileum en wil dat graag voorrang geven Kars: Gerard wordt bedankt. Albert: vraag: hoe is het met de sleutels van ballenbak, deze zijn zoek en voor Roelof is dit on acceptabel Is er al een nieuw info boekje? Kars geeft aan dat deze al in de maak is. Thom: hoe is het met een stukje in het nieuwsblad n.a.v. actualisatie Sportnota. Hier in stond dat volleybal uit is. Suggestie is om hierover contact te zoeken met de gemeente dat dit beeld niet juist is.

4 Kars: we hebben vaak gesproken met de gemeente, hierin wordt aangegeven dat volleybal groeiende is. Hans: moet gepaste actie nemen naar de gemeente aangezien het beeld onjuist is vanuit de krant. Gea: geeft aan dat er binnenkort een bijeenkomst is betreffende actualisatie Sportnota en dat het bestuur zeker haar gezicht moet laten zien om mee te willen discussiëren. Gerard oppert een open brief te sturen, je bereikt dan hetzelfde publiek als die het stukje geschreven hebben. Thom: mededeling, ik heb aangegeven dat ik graag meerdere wedstrijden in 1 en dezelfde divisie wil fluiten. Ik heb routine nodig om goed te kunnen blijven fluiten. Het is goed wanneer leden die fluiten routine opdoen, niet maar een enkele keer per jaar. Bert: Info boekje, graag geen geboorte datum meer vermelden. Jasper: H3 is aangewezen om de seizoen afsluiting te regelen. Jasper de Munck 2 okt 13 Kars Heren Sluiting Kars sluit de vergadering Bloemetje voor bewaren archief voor Cor Kuperus. Marjan Borgeld en Melvin de Graaf zullen op gepaste wijze op een later moment bedankt worden voor hun inzet. Jasper gaat 2 oktober naar bijeenkomst gemeente hij zal Hans hiervoor benaderen.

5 AKTIELIJST dd & pt. Onderwerp/actie Status Actie Clubactie opnieuw agenderen Marie Hoe omgaan met communicatie vanuit bestuur naar de leden gedurende het jaar over haar besluiten etc Budget meegeven aan team wat de seizoen afsluiting regelt Heren 3 informeren dat zij uitverkoren zijn dit jaar seizoen afsluiting te regelen Uitzoeken waarvoor Thom een nevobo pas nodig heeft als hij geen competitie speelt Harro Jasper Taakstellende besparing/ sponsorgelden voor de begroting 2013/2014 invullen Hans Schuiten Bijeenkomst 2 oktober gemeente betreffende actualisatie Sport nota. Aanwezigheid V.C. Tyfoon in de persoon van Jasper de Munck In het info boekje geen geboortedatum vermelden, in strijd met de wet bescherming persoonsgegevens Jasper Kars

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal.

Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal. Verslag Algemene Leden Vergadering van woensdag 28 september 2011 aanvang 19:30 uur in sporthal De Spont te Stadskanaal. Afwezig met kennisgeving: Gea de Jonge; Carolien Visser; Jaap Wubs; Karel Moorman.

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag seizoen 2014-2015

Financieel Jaarverslag seizoen 2014-2015 Financieel Jaarverslag seizoen 2014-2015 Pagina 1 van 9 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2015 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2013-2014 2014-2015 Voorraden Voorraad shuttles 777 489

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Onderwerp Discussie Uitkomst

Onderwerp Discussie Uitkomst Betreft 20180313_Verslag_ALV_GV_Sportuna_concept.docx Agenda [Allen Besluitvormend] Aanvullen & vaststellen Mededelingen Actuele & relevante mededelingen Verslag & actiepunten Vastellen verslag ALV 05-08-2017

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Overzicht vrijwilligerstaken VCS

Overzicht vrijwilligerstaken VCS Overzicht vrijwilligerstaken VCS In dit overzicht is terug te lezen welke vrijwilligerstaken er binnen VCS zijn en wat ze globaal inhouden. Dit maakt het overdragen van taken eenvoudiger en zorgt ervoor

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag

Financieel Jaarverslag Financieel Jaarverslag seizoen 2013-2014 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2014 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2012-2013 2013-2014 Voorraden Voorraad shuttles 815 777 Voorraad clubkleding

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag seizoen

Financieel Jaarverslag seizoen Financieel Jaarverslag seizoen 2016-2017 Pagina 1 van 9 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2017 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2015-2016 2016-2017 Voorraden Voorraad shuttles 240 395

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag

Financieel Jaarverslag Financieel Jaarverslag seizoen 2012-2013 Balans Leusder Badminton Combinatie per 31.07.2013 (Bedragen x 1,--) Seizoen Seizoen Activa 2011-2012 2012-2013 Voorraden Voorraad shuttles 2.299 815 Voorraad clubkleding

Nadere informatie

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom!

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Webversie presentatie 21 maart 2013 Agenda 19.30 19.40 Welkom 19.40 20.20 Presentatie 20.20 21.00 Vragen en antwoorden 21.00 Sluiting Aanleiding tot de herinrichting

Nadere informatie

1. Openingen De voorzitter heet iedereen welkom. Met name in ons nieuwe onderkomen, sporthal Duinwetering.

1. Openingen De voorzitter heet iedereen welkom. Met name in ons nieuwe onderkomen, sporthal Duinwetering. Algemene ledenvergadering NOVO Datum: Dinsdag 19 april 2015, 20.00uur Lokatie: Sportkantine Duinwetering Aanwezig: Leen de Koning, Sander van Grinsven, Marina van Kampen, Madelief Klinkenberg, Manon Vergunst,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. TiVoC

Algemene ledenvergadering. TiVoC Algemene ledenvergadering TiVoC Agenda Extra algemene ledenvergadering Het bestuur stelt zich voor Stemming nieuwe bestuursleden Presentatie Beleidsplan 2015-2020 Borrel Even voorstellen Voorzitter Harald

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

Structuur VOREO 2012-2013

Structuur VOREO 2012-2013 Structuur VOREO 2012-2013 In dit document is de structuur van volleybalvereniging VOREO vastgelegd, is de bemensing van bestuur en commissies weergegeven en zijn de taken omschreven. Naast het bestuur

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen

Welkom bij BAS basketbal seizoen Welkom bij BAS basketbal seizoen 2016 2017 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Aanwezig: Tycho van der Wal - voorzitter Mark de Munter - secretaris Stephanie van Eijk - penningmeester Engel Dorst - ledenadministrateur

Nadere informatie

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststelling notulen ALV 20 april 2010 4. Bezetting en vacatures cies & bestuur 2010-2011 5. Begroting & contributies

Nadere informatie

Uitnodiging Speciale Ledenvergadering

Uitnodiging Speciale Ledenvergadering Uitnodiging Speciale Ledenvergadering Woensdag 19 november 2014 19:30 uur Locatie: PWA Sporthal in het sportcafé Speciale Ledenvergadring BC Epe Pagina 1 Uitnodiging belangrijke speciale ledenvergadering

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Vrijdag 26 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 19:45 uur (de koffie staat klaar!) Agenda

Algemene Ledenvergadering Vrijdag 26 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 19:45 uur (de koffie staat klaar!) Agenda Algemene Ledenvergadering Vrijdag 26 september 2013 Kantine Sporthal Interweij, aanvang 19:45 uur (de koffie staat klaar!) Agenda 1. Opening 2. Notulen ALV d.d. 26 september 2013 (bijgevoegd) 3. Jaarverslagen,

Nadere informatie

Flying Red Algemene Ledenvergadering najaar 2012

Flying Red Algemene Ledenvergadering najaar 2012 Flying Red Algemene Ledenvergadering najaar 2012 Opening Terugblik 2011-2012 Vooruitblik 2013 Veel bestuurlijke mutaties Financiële positie niet makkelijk Sportief perspectief Agenda Opening Notulen ledenvergadering

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van volleybal

Huishoudelijk Reglement van volleybal Huishoudelijk Reglement van volleybal Geplaatst op 20 december 2017 door ineke Chris Huishoudelijk Reglement Irene Volleybal, Bilthoven Vastgesteld d.d. 29 november 2017. Waar in dit reglement hij staat,

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot

Afwezig met kennisgeving: Elbert Verrips. Toehoorder: Patricia Havinga. Notuliste: Gerry van Oorschot Notulen van de Algemene Vergadering van Judovereniging Anton Geesink (opgericht 21 december 1965) gehouden op 7 oktober 2014 in de Ontmoeting te Culemborg. Aanwezigen: Hans Schoemaker, Wim Colin, Toon

Nadere informatie

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

ALV. d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs ALV d.d. 15-06-2009 Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs 1. Opening Hartelijk welkom iedereen. 2. Vaststelling agenda De agenda voor deze vergadering is als volgt: 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3.

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING BASKETBALLVERENIGING THE CHALLENGERS

ALGEMENE LEDENVERGADERING BASKETBALLVERENIGING THE CHALLENGERS ALGEMENE LEDENVERGADERING BASKETBALLVERENIGING THE CHALLENGERS Datum: dinsdag 21 april 2015 Aanvang: 19.30 uur Locatie: De Wissel AGENDA 1. Opening 2. Bestuur mededelingen 3. Notulen ALV 8 april 2015 4.

Nadere informatie

VOREO. 13 oktober 2014. Algemene Leden Vergadering 2014

VOREO. 13 oktober 2014. Algemene Leden Vergadering 2014 VOREO 13 oktober 2014 Algemene Leden Vergadering 2014 ALV 2014 1. Opening 2. Mededelingen bestuur 3. Vaststelling notulen 2013-2014 4. Verslagen van de commissies 5. Financieel verslag 6. Verkiesbaar stellingen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015 ALV HC Nuenen 22 Juni 2015 Agenda Opening en vaststelling agenda Ingekomen stukken Notulen voorgaande ALV Terugblik op het afgelopen seizoen Vooruitblik naar komend seizoen Verkiezing nieuwe voorzitter

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Handbal Vereniging Born 75

Huishoudelijk Reglement Handbal Vereniging Born 75 Huishoudelijk Reglement Handbal Vereniging Born 75 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 De vereniging is opgericht op., 1975. Zij stelt zich ten doel het beoefenen van de handbalsport te bevorderen. Artikel 2

Nadere informatie

Postadres: Wonderfontein SM Purmerend. Notulen Algemene Ledenvergadering vrijdag 14 september 2018

Postadres: Wonderfontein SM Purmerend. Notulen Algemene Ledenvergadering vrijdag 14 september 2018 Secretariaat: E. Wiersma Postadres: Wonderfontein 58 1448 SM Purmerend E-mail: secretaris@vippurmerend.nl Notulen Algemene Ledenvergadering vrijdag 14 september 2018 1. Opening De voorzitter opent om 20:05

Nadere informatie

Notulen algemene vergadering Flash Veendam 22 oktober 2014

Notulen algemene vergadering Flash Veendam 22 oktober 2014 Notulen algemene vergadering Flash Veendam 22 oktober 2014 Aanwezig: Andries Barla, Irma Gorens, Andre Bouwmeester, Bert Huisman, Janet Huisman, Leonie Kuperus, Corrie Eleveld, Maureen Kaldijk, Be Boschma,

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR Penningmeester Technische Commissie (TC) Activiteiten Commissie (AC) Commissie Communicatie & Publiciteit (CC&P) Algemene Zaken (AZ) TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

Nadere informatie

Erik: Dit jaar gaan we verder met bijna hetzelfde B-team als vorig jaar en iedereen is erg gemotiveerd en we hebben de eerste wedstrijd al gewonnen.

Erik: Dit jaar gaan we verder met bijna hetzelfde B-team als vorig jaar en iedereen is erg gemotiveerd en we hebben de eerste wedstrijd al gewonnen. Notulen ALV Sonics 10 oktober 2016 Aanwezig: Gerard, Joost, Remko N, Remko S, Iris, Marjolein, David, Eleonoor, Charlotte, Renate, Toon, Remen, Niels, Stefan, Lars, Bas, Jorik, Jeroen, Erik, Maaike, Henk-Jan,

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering V.C. Bladel d.d. 08 november 2012 in de Ambiani.

Verslag Algemene Ledenvergadering V.C. Bladel d.d. 08 november 2012 in de Ambiani. Verslag Algemene Ledenvergadering V.C. Bladel d.d. 08 november 2012 in de Ambiani. 1. Opening De voorzitter Ruud van Beek opent om 20.00 uur de vergadering en heet de 42 aanwezige VC Bladel leden welkom.

Nadere informatie

Concept notulen ALV 30 september 2012. 3. Mededelingen en correspondentie Geen mededelingen en correspondentie.

Concept notulen ALV 30 september 2012. 3. Mededelingen en correspondentie Geen mededelingen en correspondentie. Concept notulen ALV 30 september 2012 Afwezig: Er hebben zich 8 leden afgemeld voor de ALV. 1. Opening: Jeep opent de vergadering om 14.05 uur en stelt de agenda vast. 2. Concept notulen ALV 2011 Op bladzijde

Nadere informatie

Bestuur Flash. Technische Commissie Carin Houwing voorzittter. Wedstrijdsecretaris Claudia van der Zwaag. Ellin Pelgrim.

Bestuur Flash. Technische Commissie Carin Houwing voorzittter. Wedstrijdsecretaris Claudia van der Zwaag. Ellin Pelgrim. Bestuur Flash Voorzitter Andries Barla Website Nieuwsbrief Secretaris Ledenadministratie Hillegonda Kruid Penningmeester Bert Huisman (interium) Wedstrijdsecretaris Claudia van der Zwaag Technische Commissie

Nadere informatie

BESTUURSFUNCTIES. Taken en verantwoordelijkheden

BESTUURSFUNCTIES. Taken en verantwoordelijkheden BESTUURSFUNCTIES Taken en verantwoordelijkheden Voorzitter Secretaris Penningmeester Commissie Wedstrijdzaken Technische Commissie Jeugdcommissie Interne Coördinator Mei 2012 VOORZITTER De taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk)

D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk) Notulen ledenvergadering C.O.V. D.d.: 06 april 2006 Voorzitter: Sander Jongsma. Notulist: Karin Stam. Afwezig: Jannie Withaar (mk) en Henk Aanstoot (mk) Agenda: 1) Welkom. 2) Notulen ledenvergadering 28

Nadere informatie

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL

BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BLIJF OP DE HOOGTE TENNISCLUBETTEN.NL BEDANKT! AGENDA ALV 8-1 1. Opening en mededelingen Vaststellen agenda (2), ingekomen stukken (3), notulen (4) 5. Jaarverslagen 2018 Bestuur (5a) & commissies (5b)

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Resultaten leden-enquête 2015 Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Respons 177 e-mail uitnodigingen verstuurd (225 leden) Overige leden zijn uitgenodigd via website en FaceBook 80 enquêtes zijn ingevuld

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015

Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Verslag Algemene Leden vergadering d.d. 03 februari 2015 Aanwezig : P. Derks, K. Vasterman, M. Pouwels, G. Wouters, M. de Horde, J. de Folter, T. van der Linden, M. Meulendijks, H. Driessen, P. van Gemert,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Vastgesteld d.d. 25-02-2014 Leden Artikel 1 1. De leden van de vereniging zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: a. jeugdleden (recreant of

Nadere informatie

(CONCEPT) NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TVA

(CONCEPT) NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TVA (CONCEPT) NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING TVA DATUM 16 februari 2015 PLAATS Roelofarendsveen TIJDSTIP 20.00 uur VOORZITTER Danny Loos AANWEZIGE BESTUURSLEDEN ACHTER TAFEL VOOR PAUZE AANWEZIGE BESTUURSLEDEN

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 1. Opening door de voorzitter Welkom, voordat we beginnen met de agendavaststelling kijken we naar een filmpje over FreerunXtra. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

HHR VV Have Fun november 2014 Pagina: 1 van 5

HHR VV Have Fun november 2014 Pagina: 1 van 5 Vastgesteld in de Ledenvergadering van 18 november 2014. 1. Algemeen 1.1. Ieder lid wordt geacht de Statuten, het Huishoudelijk Reglement (HHR) en overige rechtsgeldige bepalingen te kennen en zich er

Nadere informatie

ALV - 12 december 2016

ALV - 12 december 2016 ALV - 12 december 2016 datum: 12 december 2016 tijd en locatie 20:00 Milieucentrum Utrecht, Oudegracht 60 aanwezigen afwezigen Vanuit het bestuur: van Seters, Pieter Duif, Inge Verhoef Vanuit de organisatie:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015

Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015 Notulen Algemene Ledenvergadering TurnAround 8 september 2015 Locatie: Turnhal TurnAround, 1 e straat 52 Afwezig met afmelding: Lisanne Krul, Rob van Hellemond, Chantal Beekman, Tine Noordman, Rina Oudenaarde,

Nadere informatie

VOLLEYBAL VERENIGING ALMERE BUITEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

VOLLEYBAL VERENIGING ALMERE BUITEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOLLEYBAL VERENIGING ALMERE BUITEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT HOOFDSTUK 1. DE VERENIGING Art. 1.1 Art. 1.2 Art. 1.3 Art. 1.4 Art. 1.5 Art. 1.6 De vereniging draagt de naam Volleybal Vereniging Almere Buiten

Nadere informatie

7 maart welkom bij de ALV!

7 maart welkom bij de ALV! 7 maart 2019 welkom bij de ALV! App je m al? Nog beter worden? Schrijf je in vóór 10 maart! Zie de mail van 14 februari of ga naar https://tennisdriebergen.nl/ Help de tenniswereld verduurzamen! Breng

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017 Algemene Ledenvergadering 15 februari 2017 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2016 4. Jaarverslag van de penningmeester

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Elburger Volleybal Vereniging

Elburger Volleybal Vereniging NOTULEN van de Algemene Ledenvergadering gehouden op 30 september 2013 in het gemeenschapscentrum t Huiken in Elburg. Aanwezig: 23 leden (inclusief bestuursleden) volgens presentielijst. Afwezig met kennisgeving:

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010

Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Jaarverslag Sportvereniging OKK 2009 Uitnodiging en agenda jaarvergadering 2010 Het bestuur van Sportvereniging OKK te Nieuwkoop nodigt alle leden van de vereniging uit tot het bijwonen van de jaarvergadering

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012 Voor in de agenda: SL2 cursus op data: * 12 + 26 oktober * 9 + 30 november 12 oktober verrassingsactiviteit door de jeugdcommisie Algemene Leden Vergadering seizoen 2012-2013: 23 november om 19:00 uur

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

Uitslag WSV-enquête 2010-2011

Uitslag WSV-enquête 2010-2011 Uitslag WSV-enquête 2010-2011 Bestaande problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde niveau waarin ze gecreëerd zijn. Albert Einstein Welke thema s? Alle enquête vragen zijn thema s voor 2010-2013

Nadere informatie

Verslag ALV vergadering 06 november 2014

Verslag ALV vergadering 06 november 2014 Verslag ALV vergadering 06 november 2014 Aanwezig: 19 personen en 5 bestuursleden. Afwezig met kennisgeving: Miquel, Anja(moeder van Eline), Liesbeth, Peter(vader van Linde), Leon, Rina, Nadia, Willy 1.

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Dinsdag 12 april uur

Algemene Ledenvergadering. Dinsdag 12 april uur Algemene Ledenvergadering Dinsdag 12 april 2016 19.30 uur AGENDA 1. Opening door de (vice-)voorzitter 2. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV 2015 4. Behandeling jaarverslag

Nadere informatie

Bestuurlijkheden. Van de redactie:

Bestuurlijkheden. Van de redactie: 1 3 Bestuurlijkheden De Jaarvergadering 2011 weer achter de rug. Omdat niet iedereen op tijd aanwezig was, werd er om 20.15 uur gestart. 5 Afmeldingen, dus zou je zeggen: 400 aanwezigen. Maar met 50 personen

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

Welkom bij BAS Basketbal seizoen

Welkom bij BAS Basketbal seizoen Welkom bij BAS Basketbal seizoen 2017-2018 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

Financieel zijn we dit jaar in de min geëindigd, ook aankomend seizoen zullen we waarschijnlijk in de min eindigen.

Financieel zijn we dit jaar in de min geëindigd, ook aankomend seizoen zullen we waarschijnlijk in de min eindigen. ALGEMENE LEDENVERGADERING Datum: 25 juni 2019 Locatie: Aanvang: Atlantic, Krommenie 20.00 uur Aantal leden aanwezig: 21 1. Opening door voorzitter Niet iedereen heeft de agenda en jaarverslagen over de

Nadere informatie

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS

BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 10 augustus 2014 BV SQUIRRELS BV Squirrels - Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 augustus 2014 BV SQUIRRELS Nieuwsbrief seizoen 2014-2015 Van de voorzitter Hallo allemaal, Nog eventjes en dan is de vakantie weer voorbij. Natuurlijk hoop

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MIXED HOCKEYCLUB DES

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MIXED HOCKEYCLUB DES HUISHOUDELIJK REGLEMENT MIXED HOCKEYCLUB DES Artikel 1. LIDMAATSCHAP 1. Het bestuur beslist op verzoeken tot toelating als lid. Het lidmaatschap gaat in op de dag, waarop het schriftelijk bericht van toelating

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement MON 2017

Huishoudelijk Reglement MON 2017 Huishoudelijk Reglement MON 2017 Standdatum 01-12-2015 2 H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T Artikel 1 De vereniging draagt de naam: "MON", zij ontleent deze naam aan de afkorting van Motorsport

Nadere informatie

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl Notulen van de Algemene Leden Vergadering van FC op 18 november 2013. 1. Opening & inleiding vergadering door de voorzitter. Hans van Collenburg opent de vergadering met een woord van welkom voor alle

Nadere informatie

Jeugd bij Oranje Nassau.

Jeugd bij Oranje Nassau. . Datum: 08 april 2006 Sietze Ketelaar Inleiding. Ongeveer 10 jaar geleden is ON gestopt met het geven van trainingen aan jeugdspelers. Destijds is ON hiermee gestopt omdat de instroom van nieuwe jeugd

Nadere informatie

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV

Tafeltennisvereniging Rapidity Agenda ALV Het bestuur van tafeltennisvereniging Rapidity nodigt u hierbij uit om de Algemene Ledenvergadering van Rapidity bij te wonen die zal worden gehouden in het clubgebouw aan het Kuenenplein 1, 1944 RK Beverwijk

Nadere informatie