Metaalbewerking Verspaning & Plaatbewerking

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Metaalbewerking Verspaning & Plaatbewerking"

Transcriptie

1 Metaalbewerking Verspaning & Plaatbewerking ISO 9001

2 Metaalbewerking Verspanende bewerkingen Plaatbewerkingen Gecertificeerd lassen Oppervlaktebehandelingen Checkout Systems Kassameubelen Balies Eindproducten PR-Runner (Akoestische oplossingen) HeatFun (Infraroodverwarming) Taglumo (LED verlichting) Over Pillen Metaalbewerking Pillen Metaalbewerking is onderdeel van de Pillen Group en is sinds de oprichting in 1956 specialist in de metaalbewerking. Decennia lange deskundigheid en ervaring heeft Pillen gemaakt tot de meest toonaangevende toeleverancier in fijn- en groot mechanische verspaning en in de plaatbewerking. Met behulp van onze technische/specialistische medewerkers en de modernste technieken kunnen wij praktisch alle vormen van metaalbewerking aan, van relatief simpele tot hoog complexe samenstellingen in klein tot grote series in lean trajecten. Wij zijn zeer trots op de duurzame klantrelaties die wij hebben weten op te bouwen in diverse markten zoals; Gas & Offshore industrie, Medische industrie, Petrochemische industrie, OE- Mérs, Agriculture, Automotive, Interieurbouw en de Verlichtingsindustrie. Naast dat wij een toeleverancier zijn voor de metaal, kunnen wij u volledig ontzorgen en / of adviseren. Verspaning & plaatbewerking onder één dak Vanuit Lichtenvoorde (NL) beschikken wij over meer dan m2 productieoppervlak verdeeld over verschillende productielocaties. Wij zijn in staat om u te ontzorgen in de toelevering van verspaning & plaatbewerking. Ook behoren assemblages vanuit onze eigen assemblagefaciliteiten met ondermeer een ESD vloer tot de mogelijkheden.

3 Onze kracht Onze kracht Onze producten worden over de hele wereld toegepast. U vindt onze producten aan land, op het water, maar ook in de lucht. De sterktes van Pillen Metaalbewerking zijn hieronder samengevat: Sinds 1956 specialist in verspaning en doorgegroeid in alle facetten van de plaatbewerking: Focus op highmix-low volume productie van hoogwaardige producten Verschillende productielocaties met meer dan 15000m2 productievloer oppervlak, ondermeer met geconditioneerde productiezones Diverse certificeringen ondermeer ten be hoeve van de Gas & Offshore industrieën Eigen engineering en R&D afdeling Diverse CNC 3D meetmachines waaronde een Mitutoyo Crysta Aprex S voor grote werkstukken Interne assemblage faciliteiten met onder meer ESD vloer zones Gunstige ligging aan Duitse grens met diverse uitval mogelijkheden Wat wij voor u kunnen betekenen Als professional in de metaalbewerking beleveren wij verschillende doelmarkten. Wij kunnen u een totaalpakket bieden van fijnmechanische verspaning klein en groot en plaatbewerking. Als organisatie spelen wij in op veranderende wensen en zijn we continue in ontwikkeling om de eisen op het gebied van betrouwbaarheid in onze value added services te verhogen. Uiteindelijk zijn we een no-nonsens organisatie die graag een uitdaging aan gaat met u.

4 Verspaning Totaalleverancier in verspaningen Pillen Metaalbewerking is uw totaalleverancier op het gebied van verspaningen. CNC-frezen, CNC-draaien, CNC-buigen, CNC-zagen en assemblage worden door ons gedaan. Dat maakt het makkelijker voor u omdat u alles door één leverancier kunt laten doen. U kunt bij ons al terecht ten tijde van het idee. Van idee tot eindproduct adviseren we u en voeren we het vervolgens ook uit. In onze productiehallen kunnen we 24/7 produceren. Bijvoorbeeld als dit nodig is om een grote vraag of grotere series toch snel te kunnen leveren. Mogelijkheden in verspaning Horizontaal en verticaal frezen zijn enkele verspaningen die we kunnen uitvoeren voor u. Horizontaal frezen gaat tot een maximale werkstuklengte van 3200 millimeter. Meerdere freesbanken zijn CNC gestuurd waardoor ze onbemand kunnen produceren wat weer leidt tot kortere cyclustijden. Onze opspanmiddelen worden door ons zelf geconstrueerd en in eigen gereedschapmakerij gebouwd. In de fijnmechanische verspaning zijn we zeer gespecialiseerd door onze jarenlange ervaring in de bewerking van complexe metalen. Ook kunt u bij ons ook terecht voor het assembleren van de verspaande delen.

5 Verspaning Diverse verspanende bewerkingen Pillen Metaalbewerking is dé specialist in fijnmechanisch verspanen groot en klein. Pillen Metaalbewerking heeft de beschikking over een zeer gevarieerd machinepark, kundige en ervaren medewerkers en beschikt daarnaast over vele technieken waardoor vrijwel alle verspanende bewerkingen uitgevoerd kunnen worden. Complex draai- en freeswerk is voor ons geen enkel probleem! Pillen Metaalbewerking beschikt onder andere over de volgende verspanende technieken, namelijk: CNC Draaien CNC Frezen Brootsen/steken Draadrollen

6 Plaatbewerking Betrouwbare & kwalitatieve plaatbewerking Pillen Metaalbewerking is gespecialiseerd in plaatbewerking voor de industrie. Enkele van onze specialiteiten zijn: CNC ponsnibbelen, CNC kanten, CNC buigen en lassen. Daarnaast voeren we nog meer plaatbewerkingen uit. Ook leveren we enkelvoudige en serieproducten uit onze assemblageafdeling aan onze klanten. U vindt bij ons vrijwel alle metaalbewerkingtechnieken waardoor u alles door ons kunt laten doen. Dat alles zorgt ervoor dat u ontzorgd wordt. Samenwerken in plaatbewerking In ons moderne machinepark voeren specialisten uw plaatbewerkingen uit. Zeer nauwkeurig gaan we te werk waardoor u precies krijgt wat u nodig heeft. We werken samen met u naar het eindresultaat. Dat doen we door co-creation. Op basis van gelijkwaardigheid vragen we om uw kennis en wensen te combineren met onze kennis en machines. Dit zorgt ervoor dat we onze kwaliteiten bundelen om zo efficiënt mogelijk te werken. Plaatbewerking van begin tot eind Onze adviseurs staan klaar om u verder te adviseren over plaatbewerkingen. Van begin tot eind kunnen we u helpen waardoor u alles bij één partner kunt onderbrengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

7 Plaatbewerking Verschillende plaatbewerkingen Pillen Metaalbewerking is een vooruitstrevende professional op het gebied van plaattechniek waarbij het garanderen van een zo hoog mogelijke kwaliteit prioriteit is. Pillen produceert zowel seriematig als ook enkelstuks en kan compleet geavanceerd bouwgroepen samenstellen. Denk hierbij aan; armaturen, omkastingen of complexe las-samenstellingen. Of het nu een eenvoudig of een gecompliceerd project omvat, wij zijn uw partner. Pillen heeft een ruim aanbod aan mogelijke plaatbewerkingen, namelijk: Ponsen/nibbelen Laseren koker/plaat Kanten Persen CNC buigen/walsen Lassen Robotlassen Zagen

8 Gecertificeerd lassen Gecertificeerd lassen Pillen Metaalbewerking loopt voorop als het gaat om het voldoen aan de steeds hoger gestelde eisen van ondermeer laswerk in bepaalde industrieën. Pillen is dan ook een ISO :2005 gecertificeerd lasbedrijf dat beschikt over diverse lasmethoden. Als toeleverancier hebben wij de verplichting naar u als klant om aan de gestelde eisen en voorschriften te voldoen. De productiefaciliteiten van Pillen zijn geklimatiseerd om nauwkeurigheden en eventuele uitzettingen te kunnen opvangen van werkstukken. In onze lasafdelingen worden lasverbindingen gemaakt die moeten voldoen aan de door bijvoorbeeld gasindustrie gestelde eisen. Wij kunnen onder andere MIG/MAG-lassen, TIG-lassen, autogeen lassen en puntlassen. Naast meerdere handmatige lasstations beschikken wij ook over diverse lasrobots waardoor wij in staat zijn om seriematig te lassen voor een consistente kwaliteit. Wij beschikken ook over lasingenieurs voor specialistische laswensen of eisen.

9 Oppervlakte behandeling Oppervlaktebehandeling Verschillende oppervlakte behandelingen kunnen via de Pillen Metaalbewerking in-house verzorgt worden. Om de kwaliteit en de duurzaamheid van onze producten te kunnen garanderen is een hoogwaardige oppervlaktebehandeling van soms van belang. Sommige specialistische behandelingen worden extern verzorgt, maar vinden altijd in de buurt zich in de buurt plaats en garandeerd daardoor een snelle doorvoer en een zo kort mogelijk logistiek proces. Uw mogelijkheden in oppervlaktebehandeling: Ontvetten o (9000mmx2000mmx1800mm) Lakken o Poedercoat o Natlakken (volgens ISO normering) o Tamponeren Anodiseren o Indoor/outdoor o Technical hardcoat o Vergulden/verkoperen/vernikkelen. Etsen/Electrolitisch polijsten Glasparelen/Stralen Verzinken o Thermisch o Galvanisch

10 Engineering & Visualisaties Welke software gebruiken wij? Software CAD/CAM,PDM ERP o Bemet PdC (ERP) o Solidworks (CAD) o DBworks (PDM) o Solidcam (CAM add-inn) o RADAN (CAM plaatwerk) o RADbend (CAM add-inn) Engineering Als co-creators denken wij met u mee! Pillen is continue opzoek naar betere en nieuwe toepassingen binnen de industriële toelevering. Bij het bedenken en visualiseren van deze oplossingen wordt er naast de wensen van de klant rekening gehouden met materiaalkeuze, productprestaties (kwaliteit) en kostenbesparend produceren. Het proces van design tot productie wordt dan ook zo kort mogelijk gehouden. Designing Door 3D visualisaties (renderings) te realiseren, worden concepten en ideeën gevisualiseerd in een 3 dimensionale omgeving. De producten binnen kunnen in de ontwikkelingsfase in een exact en waarheidsgetrouw 3D model worden weergegeven. Software Vandaag de dag is software en de koppeling tussen verschillende systemen onontbeerlijk voor een vloeiend proces. Pillen heeft een integraal pakett en met vele klanten een koppeling voor orderintake en kwaliteits waarborging. Van het ontwerpstadium t/m de koppeling met werkvoorbereiding, kwaliteit, gereedschapsuitgifte alles is zo integraal mogelijk en koppelingen zijn zo efficient mogelijk ingericht.

11 LEAN & Certificeringen Kennis & innovatie Hierbij staat binnen de Pillen Metaalbewerking kwaliteit en het ontzorgen van onze klanten op de eerste plaats. Hierbij speelt vakmanschap, kennis en kwaliteitscontrole een essentiële rol. Door een zorgvuldige selectie en bijscholing van onze medewerkers, blijft de Pillen Metaalbewerking zich ontwikkelen ten behoeve van de kwaliteit, de innovatie en de continuïteit waar u als afnemer behoefte aan heeft. Projectmanagement De Pillen Metaalbewerking verzorgt van idee tot product. Ons projectmanagement team ontzorgt de klant en stuurt het project aan. Het gehele proces wordt optimaal op elkaar afgestemd waardoor optimale efficiëntie wordt gecreëerd. Korte lijnen tussen leveranciers, planning, productie en logistiek zorgen ervoor dat dat de producten een snelle en afgesproken oplevertermijn gerealiseerd kunnen worden. Kwaliteit volgens ISO 9001:2008 ISO 9001 o 2D/3D metingen max 4000x1500x1500mm (rept. nauwkeurigheid <0,15 mircron) o Hardheid in Brunell/Rockwell/Vickers o Oppvlakte ruwheid Ra o Statistische meetcontrole (SPC) o Röntgen faciliteiten o Water/lucht testbanken tot 200 BAR. o Lek testers vanaf L/min o Track and trace Heatnr, Srnr, Filmnummers o Omstempelen gecertificeerde materialen Lean, logistiek & overige mogelijkheden o 6 sigma lean o Contractueel voorraad o Highmix, low volume o Prototypes

12

13

14 Meer dan metaal

CNC-DRAAIEN GEROBOTISEERD / GAUNTRY DRAAI/FREES COMBINATIE AUTOMATISCHE STANGAANVOER TOT TOT 6000 MM LENGTE CERTIFICERINGEN PLAATBEWERKING

CNC-DRAAIEN GEROBOTISEERD / GAUNTRY DRAAI/FREES COMBINATIE AUTOMATISCHE STANGAANVOER TOT TOT 6000 MM LENGTE CERTIFICERINGEN PLAATBEWERKING IMPOSSIBLE SINDS 1956 PASSIE VOOR KWALITEIT 15.000 M 2 PRODUCTIEFACILITEITEN MACHINEFABRIEK METAALBEWERKING SYSTEM SUPPLIER INNOVATOR MAAKINDUSTRIE OEM-ER VERSPANING & PLAATBEWERKING DIVERSE FAMILIE BEDRIJF

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Kracht door samenwerking VDL MPC

Kracht door samenwerking VDL MPC Kracht door samenwerking VDL MPC VDL MPC VDL Mechanische Precisie Componenten (VDL MPC) heeft meer dan 90 jaar specialistische ervaring in nauwkeurige plaatbewerking en verspaning met bijbehorende assemblage

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Machinefabriek De Valk De Vest 76 NL-5555 XP Valkenswaard +31 (0)40 201 24 88 info@machinefabriekdevalk.nl V2.0

Machinefabriek De Valk De Vest 76 NL-5555 XP Valkenswaard +31 (0)40 201 24 88 info@machinefabriekdevalk.nl V2.0 Machinefabriek De Valk Fabricage mechanische componenten Assemblage van modules en machines Cleanroom faciliteit Competence Centre Additive Manufacturing 1 Machinefabriek De Valk in vogelvlucht Familiebedrijf

Nadere informatie

Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Machinefabriek. Gebrs. Frencken. Member of the Frencken Group

Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Machinefabriek. Gebrs. Frencken. Member of the Frencken Group Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Member of the Frencken Group Machinefabriek achinefabriek Gebrs. Frencken Gebrs. Frencken achinefabriek Gebrs. Frencken Frencken Group Fijnmechanische verspaning, prototyping

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking

Kracht door samenwerking VDL Belgium Kracht door samenwerking VDL Belgium Buigen is een bijzonder vakgebied. VDL Belgium is de uitvinder van gepatenteerde technieken om buizen te plooien en te produceren. We waren een van de eerste

Nadere informatie

Technologie in detail

Technologie in detail Technologie in detail Pretec Precisietechniek BV Postbus 149 2250 AC Voorschoten Industrieweg 16-18 2254 AE Voorschoten t +31 (0)71 56 19 164 f +31 (0)71 56 18 119 e info@pretec.nl. Deel kennis en maak

Nadere informatie

allround metaalbewerking op topniveau

allround metaalbewerking op topniveau allround metaalbewerking op topniveau Laseren (FMT) is een betrouwbare toeleverancier in de metaalindustrie. Al meer dan vijftig jaar zijn wij in staat kwaliteit te leveren met een grote flexibiliteit

Nadere informatie

VDL Parree. Kracht door samenwerking

VDL Parree. Kracht door samenwerking VDL Parree Kracht door samenwerking VDL Parree AL MEER DAN 60 JAAR IS VDL PARREE PRODUCENT VAN KUNSTSTOF SPUITGIET ONDERDELEN EN METALEN STANSDELEN DIE ZE DESGEWENST OOK VOOR HAAR KLANTEN SAMENSTELT TOT

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDS Technische Industrie

Kracht door samenwerking. VDS Technische Industrie Kracht door samenwerking VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie VDS TECHNISCHE INDUSTRIE COMBINEERT SNIJ- EN BUIG- C.Q. TREKBEWERKINGEN IN ÉÉN GEREEDSCHAP EN KAN OOK EXTRA DELEN ZOALS NUTS OF

Nadere informatie

VDS Technische Industrie

VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie Kracht door samenwerking VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie combineert snij- en buig- c.q. trekbewerkingen in één gereedschap en kan ook extra delen zoals nuts of

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

VDL Parree. Kracht door samenwerking

VDL Parree. Kracht door samenwerking VDL Parree Kracht door samenwerking VDL Parree AL MEER DAN 60 JAAR IS VDL PARREE PRODUCENT VAN KUNSTSTOF SPUITGIET ONDERDELEN EN METALEN STANSDELEN DIE ZE DESGEWENST OOK VOOR HAAR KLANTEN SAMENSTELT TOT

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal Kracht door samenwerking VD Leegte Metaal VD Leegte Metaal Een bijzonder geavanceerd machinepark, gekwalificeerde lassers, een op flexibiliteit en oplossingen gerichte aanpak, een strakke organisatie,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. Helmondse Metaal Industrie

Kracht door samenwerking. Helmondse Metaal Industrie Kracht door samenwerking Helmondse Metaal Industrie Helmondse Metaal Industrie KIEZEN VOOR DE HELMONDSE METAAL INDUSTRIE GEEFT TOEGANG TOT EEN COMPLEET PAKKET DIENSTEN. LICHT CONSTRUCTIEWERK, PLAATBEWERKING,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. NSA Metaalindustrie

Kracht door samenwerking. NSA Metaalindustrie Kracht door samenwerking NSA Metaalindustrie NSA Metaalindustrie ALS HET OM UW PRODUCT GAAT, IS ONZE MISSIE HELDER. MET PRAKTISCHE OPLOSSINGEN VERBETEREN WE DE FUNCTIONALITEIT EN VERLAGEN WE DE INTEGRALE

Nadere informatie

VDL Wientjes Emmen. Kracht door samenwerking

VDL Wientjes Emmen. Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen VDL WIENTJES EMMEN KENT DE ONEINDIG VELE MOGELIJKHEDEN VAN KUNSTSTOF. ALS SPECIALIST PRATEN WIJ U GRAAG BIJ OVER ONZE DIVERSE VERWERKINGSTECHNIEKEN

Nadere informatie

Every Part Counts! CNC FREZEN/DRAAIEN

Every Part Counts! CNC FREZEN/DRAAIEN CNC FREZEN/DRAAIEN MACHINE PROGRAMMEREN Every Part Counts! Dumaco is dé speler op het gebied van plaatbewerkingen. Wij beschikken over zes productielocaties waarmee wij zowel lokale markten als de Benelux

Nadere informatie

PERFECTIE IN PRECISIE

PERFECTIE IN PRECISIE PERFECTIE IN PRECISIE INNOVATIEVE FIJNMECHANISCHE PRECISIEPRODUCTEN M MEMBER OF THE MADERN GROUP AJB IN VOGELVLUCHT ( sinds 1973 ) ( 20 werknemers ) ( AJB Rozenburg ) ( Lid van Madern Groep ) Conventionele

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Kracht door samenwerking VDL Wientjes VDL Wientjes KUNSTSTOF HEEFT ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN. VDL WIENTJES KENT ZE. BENIEUWD NAAR DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN IN GRONDSTOFFEN EN VERWERKINGSTECHNIEKEN?

Nadere informatie

Engineering & Projects Production Assembly & Testing

Engineering & Projects Production Assembly & Testing Engineering & Projects Production Assembly & Testing Marssteden 212 7547 TD Enschede Postbus 1300 7500 BH Enschede T: 053-4310573 F: 053-4306600 E: info@gme.nl I: www.gme.nl GM Engineering & Projects Algemeen

Nadere informatie

Plaatbewerking. Constructiewerk.

Plaatbewerking. Constructiewerk. Plaatbewerking. Constructiewerk. www.tosec.nl/flyer SNIJWERK Laser-, plasma-, autogeensnijden Voor alle plaatafmetingen en plaatdiktes hebben wij de juiste snijmachines. Bovendien zijn onze machines voorzien

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen Kracht door samenwerking VDL Kunststoffen VDL Kunststoffen EEN PRODUCT IS NOOIT ZOMAAR EEN PRODUCT. NIET BIJ VDL KUNSTSTOFFEN TENMINSTE. WIJ VERTALEN UW VRAAG OP EEN PROFESSIONELE WIJZE IN EEN KUNSTSTOF

Nadere informatie

Van Bilsen. Van Bilsen Groep Tolweg 20 People - Partnership - Production. Van Bilsen Assemblage. Van Bilsen Metaalindustrie

Van Bilsen. Van Bilsen Groep Tolweg 20 People - Partnership - Production. Van Bilsen Assemblage. Van Bilsen Metaalindustrie FMS VBG Ermelo VBG Roermond VBG international metaalindustrie bv Ruim 35 jaar betrokkenheid bij opdrachtgevers Continue innovatie van diensten en producten Kwaliteits- en procescontrole conform ISO/TS

Nadere informatie

VDL Systems. Kracht door samenwerking

VDL Systems. Kracht door samenwerking VDL Systems Kracht door samenwerking VDL Systems U WEET ALS GEEN ANDER WAT NODIG IS VOOR UW PROCES. WIJ WETEN ALS GEEN ANDER HOE WE DE DAARVOOR VEREISTE MACHINES, INSTALLATIES OF SYSTEMEN MOETEN PRODUCEREN.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Roden

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Roden Kracht door samenwerking VDL Wientjes Roden VDL Wientjes Roden KUNSTSTOF HEEFT ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN. EN VDL WIENTJES RODEN KENT ZE. BENIEUWD NAAR DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN IN GRONDSTOFFEN EN VERWERKINGS-

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Kiki koning. Metaalbewerkingsbedrijf Vemewa voor maatwerk in plaatwerk

Kiki koning. Metaalbewerkingsbedrijf Vemewa voor maatwerk in plaatwerk Metaalbewerkingsbedrijf Vemewa voor maatwerk in plaatwerk Metaalbewerkingsbedrijf Vemewa in Rhenen is dé toeleverancier van metaalconstructies op maat. In onze moderne bedrijfshal van 2.000 m2 produceren

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Fibertech Industries

Kracht door samenwerking. VDL Fibertech Industries Kracht door samenwerking VDL Fibertech Industries VDL Fibertech Industries Composieten als carbon fiber en glas fiber worden onder andere gebruikt in formule 1 auto s en de nieuwste vliegtuigen, tennisrackets

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

Productontwikkeling Gereedschapontwikkeling Scheiden Vervormen samenvoegen. Levensloop van een product.

Productontwikkeling Gereedschapontwikkeling Scheiden Vervormen samenvoegen. Levensloop van een product. Productontwikkeling Gereedschapontwikkeling Scheiden Vervormen samenvoegen Levensloop van een product. Productontwikkeling 3D CAD Top solid o IGES o STEP o Catia o Solidworks o AutoCAD o DXF/DWG Inbreng

Nadere informatie

Onderdelen. Ieder onderdeel is uniek en kan per stuk of in serie worden geproduceerd.

Onderdelen. Ieder onderdeel is uniek en kan per stuk of in serie worden geproduceerd. Onderdelen Over van Vlijmen: Voor het ontwerpen en produceren van een grote diversiteit aan mechanisch bewerkte onderdelen kunt u bouwen op de ervaring van van Vlijmen. Door de jaren heen is expertise

Nadere informatie

STERK IN CONSTRUCTIE!

STERK IN CONSTRUCTIE! STERK IN CONSTRUCTIE! INSTALLATIES & CONSTRUCTIES VAN VAN SCHETS SCHETS TOT TOT INSTALLATIE INSTALLATIE EN EN NAZORG NAZORG Van Wijk voert complete ontwerptrajecten uit van machines, metaal- en constructie

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek operator cabines plaatbewerking kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling

EFFECT. 4 7 geluidsbeheersing. 8 9 toegangstechniek. 10 11 operator cabines. 12 13 plaatbewerking. 14 15 kennis & ontwikkeling INZICHT EFFECT 4 7 geluidsbeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator cabines Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen. Onderzoeken

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Emmen

Kracht door samenwerking. VDL Wientjes Emmen Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen VDL Wientjes Emmen Kunststof heeft oneindig veel mogelijkheden. VDL Wientjes Emmen kent ze. Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in grondstoffen en verwerkingstechnieken?

Nadere informatie

Machinebouw. Infratechniek. Milieutechniek. Engineering. Onderhoud

Machinebouw. Infratechniek. Milieutechniek. Engineering. Onderhoud Machinebouw Infratechniek Milieutechniek Engineering Onderhoud Machinebouw Voorwoord Machinefabriek Emmen B.V. is een jong en dynamisch metaalbewerkingsbedrijf met circa 50 medewerkers. De onderneming

Nadere informatie

Snaas máákt het in metaal

Snaas máákt het in metaal Metaalwaren, magazijninrichtingen en poedercoating Het uitgangspunt voor alle activiteiten van Snaas is het bieden van oplossingen die bijdragen aan de kwaliteit en efficiency van uw bedrijf. Hiervoor

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

www.kochmetaalbewerking.nl

www.kochmetaalbewerking.nl www.kochmetaalbewerking.nl Koch Metaalbewerking is sinds 1966 een begrip op het gebied van het verspanen van staal, RVS, non-ferro en kunststof. Met de modernste CNC gestuurde draaibanken en bewerkingscentra

Nadere informatie

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN ROESTVRIJ STALEN SLANGEN roestvrij stalen slangen Roestvrij stalen slangen worden binnen de gehele industrie ingezet voor een breed gamma aan applicaties. Daarom hebben we ons diep gespecialiseerd in het

Nadere informatie

Experts in Noise Control Solutions

Experts in Noise Control Solutions Experts in Noise Control Solutions Alles in huis... Bij Alara-Lukagro zijn alle mogelijke technieken voor het oplossen van een lawaaiprobleem onder één dak te vinden. Vanuit ons eigen terrein van bijna

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen,

De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen, Plaattechnieken Bedrijfsprofiel WEVAB is een modern, praktisch en flexibel productiebedrijf en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het nauwkeurig bewerken van voornamelijk aluminium profielen en platen

Nadere informatie

Programma. Dinsdag 27 november 2012. Voorwoord Presentatie ProduLAS Rondleiding ProduLAS Presentatie BalkenLasMachine Demo BalkenLasMachine

Programma. Dinsdag 27 november 2012. Voorwoord Presentatie ProduLAS Rondleiding ProduLAS Presentatie BalkenLasMachine Demo BalkenLasMachine WELKOM Programma Dinsdag 27 november 2012 Voorwoord Presentatie ProduLAS Rondleiding ProduLAS Presentatie BalkenLasMachine Demo BalkenLasMachine Het bedrijf ProduLAS Robotica Productie Engineering Service

Nadere informatie

V i s i e o p P r e c i s i e. Van prototype tot serieproductie

V i s i e o p P r e c i s i e. Van prototype tot serieproductie V i s i e o p P r e c i s i e Van prototype tot serieproductie Specialisten in hoogwaardige fijnmechanische prod Brandt Fijnmechanische Industrie b.v. vormt samen met haar zusteronderneming Dinfa Precision

Nadere informatie

Verspaningstechnologie

Verspaningstechnologie Opleiding Verspaningstechnologie mbo niveau 4+ BBL 2014-2015 kweekvijver voor techniek, vakmanschap en creativiteit Opleiding BBL-opleiding op mbo niveau 4+ Verspaningstechnologie In deze opleidingen bouw

Nadere informatie

Avek haarlem, technische verenfabriek. klantgericht ontwerpen en produceren van technische producten uit band en draad

Avek haarlem, technische verenfabriek. klantgericht ontwerpen en produceren van technische producten uit band en draad Avek haarlem, technische verenfabriek klantgericht ontwerpen en produceren van technische producten uit band en draad DE BIJZONDERE KRACHT VAN AVEK HAARLEM Klantgericht ontwerpen en produceren van technische

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld

Kracht door samenwerking. VDL Steelweld Kracht door samenwerking VDL Steelweld VDL Steelweld VDL Steelweld staat op het gebied van productieautomatisering bekend als de innovatieve systeemintegrator. Wij hebben deze reputatie gedurende de afgelopen

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

DE SPECIALIST VOOR GROOT PLAATWERK

DE SPECIALIST VOOR GROOT PLAATWERK DE SPECIALIST VOOR GROOT PLAATWERK Esser Metallbau: De betrouwbare specialist voor groot plaatwerk Wij zijn uw partner op het vlak van de productie van grote en complexe onderdelen van plaatstaal. Als

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

U kunt zich richten op uw kerntaken! Volledig op elkaar afgestemd en passend casco. Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten

U kunt zich richten op uw kerntaken! Volledig op elkaar afgestemd en passend casco. Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten Volledig op elkaar afgestemd en passend casco Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten Geen faalkosten, geen bouwfouten Geschikt voor enkele en seriematige woningbouw 100% ontzorging voor

Nadere informatie

sia Abrasives Schuuroplossing

sia Abrasives Schuuroplossing sia Abrasives Schuuroplossing Het bedrijf De in het Zwitserse Frauenfeld gevestigde sia Group is een van s werelds grootste leveranciers van innovatieve schuurmiddelen. De groep ontwikkelt, produceert

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Klima

Kracht door samenwerking. VDL Klima Kracht door samenwerking VDL Klima VDL Klima De voortgang van uw processen en uw productie, daar draait het om bij VDL Klima. Soms kunnen we die voortgang waarborgen met een standaardproduct. Veel vaker

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar Whatever the challenge, we will build it. NL Deze brochure is verrijkt met Layar Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we

Nadere informatie

PROJECTEN VOOR. wat kunnen we PROJECTINRICHTING ZORG HOTELS PRIVATE LABEL

PROJECTEN VOOR. wat kunnen we PROJECTINRICHTING ZORG HOTELS PRIVATE LABEL PROJECTEN Vroomshoop Meubelen B.V. is een gerenommeerde fabrikant van slaapkamermeubilair voor jong en oud. Als één van de grootste meubel-fabrieken van de Benelux staan wij bekend om de solide kwaliteit

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

VDL Network Supplies. Kracht door samenwerking

VDL Network Supplies. Kracht door samenwerking VDL Network Supplies Kracht door samenwerking VDL Network Supplies VDL Network Supplies legt zich toe op de productie en levering van halffabrikaten, eindproducten en aanverwante diensten die nodig zijn

Nadere informatie

MetaalTotaal Service

MetaalTotaal Service MetaalTotaal Service MetaalTotaal Service 2 Over MCB Direct 3 MCB Direct: Specialist in metaal en non-ferro MCB Direct levert metaal en non-ferro uit voorraad. Halffabrikaten en eindproducten, bewerkt

Nadere informatie

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan Bedankt voor uw aanvraag voor onze bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan VMG Versteeg Metaal Groep, en Versteeg Coaterij& Logistiek. Laat u inspireren!

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom produceert VDL Containersystemen, naast seriematige productie, specifiek maatwerk.

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

BEDRIJFSVOORSTELLING

BEDRIJFSVOORSTELLING KEMPENDAG 25/05/2018 WELKOM BIJ STUBBE BVBA! BEDRIJFSVOORSTELLING Gespecialiseerd in draai- en freeswerk Montage en assemblage Zowel stukwerk (

Nadere informatie

Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage

Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage We Know How Metaal en techniek spelen een belangrijke rol in de verregaande industriële ontwikkeling. Samen kunnen

Nadere informatie

VDL Bewegwijzering. Kracht door samenwerking

VDL Bewegwijzering. Kracht door samenwerking VDL Bewegwijzering Kracht door samenwerking VDL Bewegwijzering BEWEGWIJZERING IS EEN VAK. EEN VAK DAT GAAT OVER FUNCTIONELE SPECIFICATIES, MAAR OOK OVER HET AANSTUREN VAN DE LOGISTIEKE KETEN. VDL BEWEGWIJZERING

Nadere informatie

Werken aan Werk. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner.

Werken aan Werk. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner. Werken aan Werk Werken aan Werk U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbe steden of bent u op zoek

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it.

Whatever the challenge, we will build it. Whatever the challenge, we will build it. Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we will build it Een goed idee vraagt om

Nadere informatie

brengt lijn in beweging

brengt lijn in beweging Praktische oplossingen die uw productielijn tot een lopend geheel maken. Met een schat aan ervaring en kennis van uw markt staan de specialisten van Bretech voor u klaar. Maar ook voor het bewerken van

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Geen stress met Ruukki Laser

Geen stress met Ruukki Laser Geen stress met Ruukki Laser www.ruukki.com Meer dan 15 jaar expertise Géén spanning met Ruukki Laser Ruukki was de eerste staalproducent in Europa die de uitdaging aanging om plaatstaal te ontwikkelen

Nadere informatie

Special Rollers Custom made

Special Rollers Custom made Special Rollers Custom made Subassemblages, trolleys Tailor-made rollers Geïntegreerde lagers Over MultiComponents MultiComponents International B.V. is een zelfstandige technische handelsonderneming.

Nadere informatie

EFFEC T. lawaaibeheersing. toegangstechniek. operator omgeving. productiemogelijkheden. kennis & ontwikkeling. één visie, één locatie, vele markten

EFFEC T. lawaaibeheersing. toegangstechniek. operator omgeving. productiemogelijkheden. kennis & ontwikkeling. één visie, één locatie, vele markten I N Z I C H T EFFEC T 4 7 lawaaibeheersing 8 9 toegangstechniek 10 11 operator omgeving Inzicht. Weten wat werkt. In welke situatie. Voor wie. En vooral: met welk doel. We denken. Vragen. Verwonderen.

Nadere informatie

Professional solutions for glass and stone processing industries

Professional solutions for glass and stone processing industries Professional solutions for glass and stone processing industries In de tijd dat we als servicemonteur, servicemanager en projectleider voor de Noord-Europese markt werkte bij Glaston-Bavelloni -een van

Nadere informatie

Specialist in maatwerk

Specialist in maatwerk Specialist in maatwerk 2 Maatwerk met maximale klantwaarde Heuvelman Hout: specialist in maatwerk De kenmerkende geur van hout, de immense machines en de no-nonsense sfeer die voelbaar is door ons gehele

Nadere informatie

Hopman Machinefabriek BV. 30 jaar ervaring en innovatie in metaaltechniek

Hopman Machinefabriek BV. 30 jaar ervaring en innovatie in metaaltechniek Hopman Machinefabriek BV 30 jaar ervaring en innovatie in metaaltechniek De specialist in diepgatboren Hopman Machinefabriek is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het diepgatboren. Deze techniek wordt

Nadere informatie

Akaplast, top in vorm.

Akaplast, top in vorm. Top in vorm Akaplast, top in vorm. Akaplast is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde vacuümvormspecialisten in de Benelux. Klantgerichtheid en gezond ondernemerschap

Nadere informatie

de kracht van samenwerking DeRoovers & Vacutech slaan de handen ineen

de kracht van samenwerking DeRoovers & Vacutech slaan de handen ineen de kracht van samenwerking DeRoovers & Vacutech slaan de handen ineen ONZE KRACHT DeRoovers & Vacutech hebben de handen ineen geslagen. Door onze kennis en expertise te bundelen ontstaat een professionele

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

Premium dairy tubes & fittings

Premium dairy tubes & fittings RVS buis met EHEDG-certificaat Premium dairy tubes & fittings food RVS buis met EHEDG-certificaat Premium dairy tubes & fittings Buis: kern van procesinstallatie Hygiëne en voedselveiligheid zijn belangrijke

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Feeding the world with solar power.

Feeding the world with solar power. Feeding the world with solar power. inteqnion-solar.com Zonne-energie. Duurzame energiebron van de toekomst. De markt voor energievoorziening is volop in beweging. Fossiele brandstoffen als gas en olie

Nadere informatie

ONTWERP, FABRICAGE & MONTAGE

ONTWERP, FABRICAGE & MONTAGE ONTWERP, FABRICAGE & MONTAGE Een totaalconcept voor elk constructiewerk www.lammerinkconstructiewerken.nl LAMMERINK CONSTRUCTIEWERKEN CERTIFICERING & VEILIGHEID Lammerink Constructiewerken bestaat uit

Nadere informatie

Kracht. door samenwerking. VDL Groep

Kracht. door samenwerking. VDL Groep Kracht door samenwerking VDL Groep VDL De VDL Groep is ontstaan uit Metaalindustrie en Constructiewerkplaats P. van der Leegte, opgericht in 1953. Het bedrijf ontwikkelde zich aanvankelijk tot een toonaangevende

Nadere informatie

Tools for professionals marktverkenning & productontwikkeling

Tools for professionals marktverkenning & productontwikkeling MAX designers: 2 partners + designers > 30 jaar actief als industrieel ontwerpers partners direct betrokken in projecten netwerk van toeleveranciers en specialisten lid van FHI development club, elektronica

Nadere informatie

OVER DE SPIRAAL. we levertijden kunnen minimaliseren en spoedorders aankunnen.

OVER DE SPIRAAL. we levertijden kunnen minimaliseren en spoedorders aankunnen. OVER DE SPIRAAL De Spiraal ontwikkelt en produceert technische veren en industriële draadproducten uit draad en bandstaal. Met meer dan 70 jaar ervaring en de aanwezige vakkennis denken we graag vanaf

Nadere informatie

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Corporate brochure Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Uw partner Missie is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op

Nadere informatie

Kracht door samenwerking VDL ETG

Kracht door samenwerking VDL ETG Kracht door samenwerking VDL ETG VDL ETG is een wereldspeler op het gebied van complexe en innovatieve mechatronische systemen. In 1900 gestart als Philips Machinefabrieken heeft VDL ETG inmiddels meer

Nadere informatie

THE PROCESS PERFECTION PEOPLE

THE PROCESS PERFECTION PEOPLE THE PROCESS PERFECTION PEOPLE UW IDEALE LOGISTIEKE PARTNER Budi is de ideale logistieke partner in lasersnijden, watersnijden en CNC-kanten. Bij Budi wordt uw tevredenheid gegarandeerd. Door onze process

Nadere informatie

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING

STERK IN STAAL STREKMETAAL ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STA AL EN STAALBEWERKING STERK IN STAAL STA AL EN STAALBEWERKING ROOSTER- TECHNOLOGIE OPPERVLAKTE- BEHANDELING STREKMETAAL WERELD VAN STAAL Eén dienstenpakket De Boer Staal is een gerenommeerde groothandel in plaatstaal en stalen

Nadere informatie

Drevendaal 12 2860 Sint-Katelijne-Waver, België Tel. +32 15 31 40 03 Fax +32 15 31 18 02. www.metaalwerkendecock.be info@metalworksdc.

Drevendaal 12 2860 Sint-Katelijne-Waver, België Tel. +32 15 31 40 03 Fax +32 15 31 18 02. www.metaalwerkendecock.be info@metalworksdc. Drevendaal 12 2860 Sint-Katelijne-Waver, België Tel. +32 15 31 40 03 Fax +32 15 31 18 02 www.metaalwerkendecock.be info@metalworksdc.be Metaalwerken Decock Is gevestigd te Sint- Katelijne-Waver op amper

Nadere informatie