KWA Maandbericht september

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KWA Maandbericht september"

Transcriptie

1 KWA Maandbericht september numme r 1 50 s t e ja a rgang Van de bestuurstafel 2017: het jaar van de vrijwilligers! In het eerste Maandbericht van het nieuwe jaar is het gebruikelijk het voorgaande jaar te typeren. Voor 2016 konden we daarbij de nieuwe werkschuur een prominente plaats geven; deze keer staat een niet-materieel onderwerp centraal: het verheugend grote aantal reacties op onze oproep voor vrijwilligers. Onze boodschap dat de KWA alleen kan voortbestaan en floreren als voldoende mensen bereid zijn daar als vrijwilliger aan bij te dragen, is door veel leden begrepen. Dank daarvoor; dit is voor alle betrokkenen een grote stimulans! In ons vorige Maandbericht hebben we u geïnformeerd over een aantal wijzigingen in de bezetting van diverse commissies en groepen. Inmiddels begint ook het beeld rond de PR-groep zich wat uit te kristalliseren. Concreet kunnen we nu melden dat Nicole van Koutrik het Maandbericht gaat verzorgen, zodat Ineke Visscher meer ruimte krijgt voor haar bestuurstaken op PR gebied. Op de overige werkvelden wordt nog gewerkt aan de afronding van het personele plaatje in overleg met alle betrokkenen. Nieuwe docent grafiek: Merlijne Marell In het vorige maandbericht hebben we u geïnformeerd dat Elsbeth Zimmermann, per 31 december gaat stoppen als docent bij de KWA. Inmiddels heeft de selectiecommissie de gesprekken met de kandidaten voor deze vacature afgerond en kunnen we u mededelen dat Merlijne Marell deze rol gaat vervullen. Verder in dit maandbericht zal zij zich kort aan u voorstellen. Merlijne we zijn als bestuur blij met jouw komst en hebben er alle vertrouwen in dat dit een uitstekende invulling wordt van deze vacature bij de grafiekgroep. We wensen je veel succes en plezier bij de KWA. Contributie en jaarplanning 2018 Recent hebt u de contributienota voor 2018 ontvangen met het verzoek deze te voldoen vóór het einde van het jaar. Degenen die daar nog niet aan toegekomen zijn willen we vragen om dit zo spoedig mogelijk te doen. De Jaarplanning 2018 wordt tegelijk met dit Maandbericht aan de leden toegezonden en zal vanaf begin 2018 ook beschikbaar zijn op de website. Open Week Van 15 t/m 19 januari is weer de Open Week. Flyers liggen al overal in de KWA, neem een stapeltje mee en deel ze uit of leg ze op plekken waar veel mensen komen. De daaropvolgende editie van de Open Week is gepland van 4 t/m 8 juni 2018; de verwachting is dat dit voor veel mensen beter uitkomt dan een Open Week in september. Oproep: hebt u een idee voor een presentatie tijdens de ALV? Tijdens de ALV2017 werd de suggestie gedaan om de aantrekkingskracht van de ALV te vergroten door een presentatie over een interessant onderwerp. Graag willen we dit verwerken in het programma voor de ALV2018. Hebt u een idee voor een onderwerp, kunt u zelf een korte presentatie verzorgen, of kent u iemand die dat kan doen, dan horen wij dat graag.

2 Kerstvakantie De KWA is gesloten van zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari De cursussen starten weer op maandag 8 januari. Wij wensen u allen fijne feestdagen en een voorspoedig 2018! Het bestuur. Exposities Gerard Mulder exposeert zijn bedrukte kunst lappen en Klarendalse schilderijtjes in 'de Wasplaats', Klarendalseweg 438 Opening zaterdag 6 januari uur Open maandag t/m zaterdag (behalve woensdag pas vanaf 11 uur) Tentoonstellingstips van de excursiecommissie Hollandse Meesters uit de Hermitage, Oogappels van de tsaren, Hermitage Amsterdam, t/m 27 Maart Delvaux, Meester van de Droom, Kunsthal, Rotterdam, t/m 25 februari Constructivistische Verbanden, Museum Belvedere, Heerenveen, t/m 28 januari 25 jaar De Pont, een WeerZien, De Pont, Tilburg, t/m 18 februari De wereld van Pyke Koch, Centraal Museum Utrecht, t/m 18 maart Otto Marseus van Schriek ( ) en de ontdekking van de Bybel der natuure Rijsmuseum Twenthe, Enschede, t/m 11 maart. De meester van het sottobosco, donkere, glibberige, maar beeldschone bostaferelen In motion: Ceramic reflections in contemporary art, Keramiek Museum Princessehof, Leeuwarden, t/m 6 Mei Een 5m lange inktvis in een grote plas met inkt, een enorm bad in een donkere zaal, drijvende schalen Not all who wander are lost. Expedition Nature, Coda Museum Apeldoorn t/m 4 maart werk van ruim twintig kunstenaars die op uiteenlopende wijze landschappelijke thema s belichten. Charlotte Salomon. Leven? Of Theater? Joods Historisch Museum, Amsterdam t/m 25 maart... meer over leven en werk in de met de Prix Goncourt des lycéens bekroonde roman van David Foekinos, Charlotte. Uitgeverij Cossee Afbeelding: Charlotte Salomon, Gouache PR groep Wanneer je op Facebook actief bent deel, like en nodig je vrienden uit KWA Arnhem leuk te vinden.

3 Docenten mededelingen Maandagochtend olie- en acrylverf - Annemarie Noorderwerf Het Winter Landschap. Verstild, mistig, vroege schemer, de schoonheid van besneeuwde landschappen en verrassende vergezichten. Het onderweg zijn in het landschap, als avontuur. Neem plaatmateriaal of je foto s mee. Je mag ook met je eigen onderwerp verder. Maandagmiddag aquarel of acrylverf - Jos van Gessel Wintertaferelen We gaan winterse beelden schilderen met een sober kleurenpalet. Witten, blauwen en grijzen bepalen de sfeer. Neem mooie foto s mee. Tip: Je kunt hiervoor zoals vorige maand ook een collage als uitgangspunt nemen. Hierbij beschilder je eerst het papier in de hoofdkleuren die je gaat gebruiken. Daarna verknip of verscheur je dit papier en maak je eerst een collage van een wintertafereel. Maandagavond Model & Portret Marijke Postma 8 januari korte naakt standen 15 januari gekleed 2 standen 22 januari naakt (1 stand) 29 januari portret (diverse standen van het hoofd, gezichtsuitdrukkingen) Dinsdagochtend Beeldhouwen & Boetseren Conny Koster Deze hele maand is Rijkhart Mees er, Conny is in Chili. Doe je voordeel met de inbreng van een andere docent. Dinsdagmiddag Beeldhouwen & Boetseren Anjeliek Blaauw In het nieuwe jaar gaan we op 9 januari weer van start. Alma de Vries zal het thema voorbereiden: "Protest kunst". Dinsdagavond acryl- & olieverf - Margreet Heinen Opnieuw het thema stofuitdrukking maar dan op groot formaat. Kies zelf wat je graag wilt verbeelden en misschien vind je een combinatie ook interessant. Bijvoorbeeld een oud pokdalig materiaal combineren met glad en glanzend materiaal.

4 Dinsdagavond Beeldhouwen & Boetseren - Conny Koster Deze hele maand is Rijkhart Mees er, Conny is in Chili. Doe je voordeel met de inbreng van een andere docent. Woensdagochtend Beeldhouwen & Boetseren - Anjeliek Blaauw In het nieuwe jaar gaan we op 10 januari weer van start. Alma de Vries zal het thema voorbereiden: "Protest kunst". Woensdagochtend Tekenen & Schilderen - Jos van Gessel Wintertaferelen Zoals de vorige maand gaan we weer collages maken maar nu van wintertaferelen. Witten,blauwen en grijzen gaan de sfeer bepalen. We gaan de collagetechniek combineren met schilderen en wie weet nog meer andere interessante technieken. Neem zelf beeldmateriaal mee zoals foto s, papier en verf mee. Mooie resultaten van de collages die we in december gemaakt hebben hangen in de gang. Woensdagmiddag Beeldhouwen & Boetseren - Anjeliek Blauw In het nieuwe jaar gaan we op 10 januari weer van start. Alma de Vries zal het thema voorbereiden: "Protest kunst". Woensdagmiddag Schilderen - Annemarie Noorderwerf Het Winter Landschap. Door weer en wind, stormachtig, besneeuwde landschappen. Een kraakheldere dag met verrassende vergezichten. Het onderweg zijn in het landschap, als avontuur. Neem je foto s of plaatmateriaal mee. Je mag ook met je eigen onderwerp verder. Woensdagavond Keramiek - Marga Knaven De datum waarop we Raku gaan stoken is verschoven naar 2 maart vanaf uur.

5 Donderdagochtend Model & Portret - Marijke Postma 11 januari naakt (1 stand) 18 januari gekleed model (2 standen) 25 januari portret Donderdagmiddag Aquarel- en acryl - Margreet Heinen Met een kader zoeken we interessante delen uit oud werk en naar aanleiding daar van maken we een vergroting. We voegen daar nog iets aan toe waardoor de schaal van het geheel duidelijk wordt. Denk bijvoorbeeld aan een klein landschappelijk geschilderd detail wat er plotseling groot uit gaat zien als we er een mens in zetten. Donderdagmidag Grafiek Merlijne Marell Vanaf januari neem ik het stokje van Elsbeth Zimmermann over en zal ik op donderdagmiddag in de grafiekwerkplaats te vinden zijn. Mijn naam is Merlijne Marell en na mijn studies illustratie aan de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (Gent) woon en werk ik in Arnhem. In mijn atelier werk ik aan vrije grafiek, illustraties in opdracht en broed ik op eigen projecten die in diverse media vorm krijgen. Mijn hart ligt bij de analoge, handmatige technieken, en grafiek is dan ook mijn grote liefde. Ik houd van vingers in vette inkt, houtkrullen die onder mijn guts tevoorschijn komen, vormen die precies vertellen wat ik bedoel, kleuren die bijten of liefhebben. Ik verheug me om mijn liefde voor en kennis over het vak te delen met het KWA!

6 Donderdagavond Beeldhouwen & Boetseren - Anjeliek Blaauw In het nieuwe jaar gaan we op 11 januari weer van start. Alma de Vries zal het thema voorbereiden: "Protest kunst". Vrijdagochtend olie- en acrylverf - Margreet Heinen Met een kader zoeken we interessante delen uit oud werk en naar aanleiding daar van maken we een vergroting. We voegen daar nog iets aan toe waardoor de schaal van het geheel duidelijk wordt. Denk bijvoorbeeld aan een klein landschappelijk geschilderd detail wat er plotseling groot uit gaat zien als we er een mens in zetten. Vrijdagmidag Model & Portret - Margreet Heinen 12 januari: korte standen 19 januari: portret 26 januari : naaktmodel Vrijdagmiddag Keramie - Marga Knaven De datum waarop we Raku gaan stoken is verschoven naar 2 maart. Website: www@vrijetijdkunstenaars.nl Belangrijke data: Start na de kerstvakantie 8 januari 2018 Tuinonderhoud voor data zie prikbord Kopij Maandbericht Deadline 15 januari 2018: kwamaandbericht@gmail.com

Docentenmededelingen

Docentenmededelingen 1 Maandbericht mei 2017 49ste jaargang nummer 5 Docentenmededelingen Maandagochtend Acryl- & olieverf Annemarie Noorderwerf Landschap en stadslandschap. Neem fotomateriaal mee of herinneringen/ ideeën

Nadere informatie

KWA Maandbericht februari

KWA Maandbericht februari KWA Maandbericht februari 2018 n u m m e r 2 50 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel Na het kerstreces is onze vereniging inmiddels weer op gang gekomen en hopelijk hebt u allen weer energie en inspiratie

Nadere informatie

Maandbericht juni ste jaargang nummer 6

Maandbericht juni ste jaargang nummer 6 1 Maandbericht juni 2017 49ste jaargang nummer 6 Docentenmededelingen Maandagochtend Acryl- & olieverf Annemarie Noorderwerf Beeldverhaal. Verslag van een dag. Maandag 12 juni starten we op de KWA, en

Nadere informatie

Docentenmededelingen. maart 2017

Docentenmededelingen. maart 2017 1 Docentenmededelingen maart 2017 Maandagochtend Acryl- & olieverf Annemarie Noorderwerf Hergebruik van oude schilderijen, op doek en papier. Overschilderingen: over o.a. structuren en gelaagdheid. Bij

Nadere informatie

Docentenmededelingen februari 2017

Docentenmededelingen februari 2017 1 Docentenmededelingen februari 2017 Maandagochtend Acryl- & olieverf Annemarie Noorderwerf Variaties op het thema: 'Las Meninas' van Diego Velasquez en Pablo Picasso, of n.a.v. je eigen thema. Maandagmiddag

Nadere informatie

Maandbericht februari ste jaargang nummer 2

Maandbericht februari ste jaargang nummer 2 1 Maandbericht februari 2017 49ste jaargang nummer 2 Van de bestuurstafel Vrijwilligers: van levensbelang voor de KWA! Naast diverse voorbeelden van onderwerpen die drijven op de inzet van vrijwilligers,

Nadere informatie

Maandbericht maart ste jaargang nummer 3. Van de bestuurstafel. Algemene Ledenvergadering op 17 maart

Maandbericht maart ste jaargang nummer 3. Van de bestuurstafel. Algemene Ledenvergadering op 17 maart 1 Maandbericht maart 2017 49ste jaargang nummer 3 Van de bestuurstafel Algemene Ledenvergadering op 17 maart U bent van harte welkom bij de ALV op vrijdag 17 maart 2017, om 19:30 uur in het KWA-gebouw.

Nadere informatie

Maandbericht november Van de bestuurstafel

Maandbericht november Van de bestuurstafel Maandbericht november 2016 Nummer 11 48 ste jaargang Van de bestuurstafel Kerstvakantie De KWA is gesloten van zaterdag 24 december 2016 t/m zondag 8 januari 2017. De cursussen starten weer op maandag

Nadere informatie

NR. 05 MEI ste jaargang

NR. 05 MEI ste jaargang NR. 05 MEI 2019 51 ste jaargang Van de bestuurstafel Zeer geslaagde opening van het jubileumjaar Iedereen die er op zondag 14 april bij was - driekwart van de KWA-leden zal met grote voldoening en plezier

Nadere informatie

Maandbericht juni ste jaargang nummer 6

Maandbericht juni ste jaargang nummer 6 1 Maandbericht juni 2017 49ste jaargang nummer 6 Van de bestuurstafel Op weg naar het 50 jarig jubileum in 2019 Onze vereniging is opgericht in 1969, dus over twee jaar kunnen we vieren dat de KWA een

Nadere informatie

NR. 04 APRIL ste jaargang

NR. 04 APRIL ste jaargang NR. 04 APRIL 2019 51 ste jaargang Van de bestuurstafel ALV2018 De Algemene Ledenvergadering op 15 maart was met slechts 12 leden (excl. bestuursleden) zeer matig bezocht. Er zijn geen signalen dat dit

Nadere informatie

Maandbericht mei ste jaargang nummer 5

Maandbericht mei ste jaargang nummer 5 1 Maandbericht mei 2017 49ste jaargang nummer 5 Van de bestuurstafel Het concept-verslag van de ALV is gereed en zal nog deze maand aan de leden worden toegezonden. In de bestuursvergadering hebben we

Nadere informatie

Van de bestuurstafel

Van de bestuurstafel 1 Maandbericht april 2017 49ste jaargang nummer 4 Van de bestuurstafel ALV: grote waardering voor nieuwe werkschuur en huisvestingsvisie! De ALV van vrijdag 17 maart was boeiend, met goede presentaties

Nadere informatie

KWA Maandbericht januari

KWA Maandbericht januari KWA Maandbericht januari 2019 n u m m e r 1 5 1 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel 2018: het jaar van het ledenrecord en de renovatie van de glazuurruimte In het eerste Maandbericht van het nieuwe

Nadere informatie

KWA Maandbericht september

KWA Maandbericht september KWA Maandbericht september 2016 nummer 8 48 ste jaargang Van de bestuurstafel Start nieuwe seizoen Na een hopelijk inspirerende zomer breekt op maandag 5 september het nieuwe seizoen weer aan met als belangrijkste

Nadere informatie

KWA Maandbericht mei. Van de bestuurstafel n u m m e r 5 50 s t e j a a r g a n g

KWA Maandbericht mei. Van de bestuurstafel n u m m e r 5 50 s t e j a a r g a n g KWA Maandbericht mei 2018 n u m m e r 5 50 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel Opvolgers gevonden voor Gijs Kok en Ineke Visscher in het bestuur Het is zeer verheugend te kunnen melden dat het onverwacht

Nadere informatie

KWA Maandbericht december

KWA Maandbericht december KWA Maandbericht december 2018 n u m m e r 1 2 50 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel Record aantal leden De afgelopen maand is ons ledental gestegen tot boven de 300; een record in de KWA-historie.

Nadere informatie

KWA Maandbericht februari

KWA Maandbericht februari KWA Maandbericht februari 2 0 1 9 n u m m e r 2 5 1 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel 2019: het jaar van het 50-jarig jubileum Elders in dit Maandbericht vind je meer informatie over de activiteiten

Nadere informatie

KWA Maandbericht september

KWA Maandbericht september KWA Maandbericht september 2018 n u m m e r 9 50 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel Start nieuwe seizoen Na een hopelijk inspirerende zomer hopen we je vanaf maandag 3 september weer te kunnen

Nadere informatie

KWA Maandbericht oktober

KWA Maandbericht oktober KWA Maandbericht oktober 2018 n u m m e r 1 0 50 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel Verenigingsdag: zaterdag 29 september van 11.00 tot 15.00 uur Om met elkaar te ervaren dat we een creatieve vereniging

Nadere informatie

KWA Maandbericht oktober

KWA Maandbericht oktober KWA Maandbericht oktober nummer 9 47 ste jaargang Van de bestuurstafel Dringende oproep! Om maar met de deur in huis te vallen: binnenkort heeft het bestuur geen voorzitter èn geen penningmeester meer!

Nadere informatie

KWA Maandbericht november 2018

KWA Maandbericht november 2018 KWA Maandbericht november 2018 n u m m e r 11 50 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel Verenigingsdag zaterdag 29 september De opkomst was met 26 mensen wat lager dan voorgaande jaren, maar de dag

Nadere informatie

KWA Maandbericht juni

KWA Maandbericht juni KWA Maandbericht juni 2016 nummer 6 48 ste jaargang Van de bestuurstafel Samenstelling bestuur Het is mij een groot genoegen te kunnen melden dat het bestuur weer compleet is. In de jaarvergadering van

Nadere informatie

KWA Maandbericht maand

KWA Maandbericht maand KWA Maandbericht maand 2018 n u m m e r 6 50 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel Overlijdensbericht van Herman Jansen De schildergroep van Annemarie werd op maandagochtend 14 mei opgeschrikt door

Nadere informatie

KWA Maandbericht november

KWA Maandbericht november Open week De open week was weer een succes en heeft weer de nodige (proef)leden opgeleverd. Laten we ons als goede gastvrouwen/-heren laten kennen en hen wegwijs maken in de vereniging. Namens het bestuur

Nadere informatie

NR. 10 oktober ste jaargang

NR. 10 oktober ste jaargang NR. 10 oktober 2019 51 ste jaargang Van de bestuurstafel Start nieuwe seizoen Inmiddels zijn de meeste leden terug van vakantie en is de KWA weer in volle gang. Het gebouw, de tuin en onze faciliteiten

Nadere informatie

KWA Maandbericht maart

KWA Maandbericht maart KWA Maandbericht maart 2019 n u m m e r 3 5 1 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel Kom naar de ALV op vrijdag 15 maart, 19:30 uur, KWA Het KWA bestuur nodigt je van harte uit voor de jaarlijkse Algemene

Nadere informatie

KWA Maandbericht april

KWA Maandbericht april KWA Maandbericht april 2018 n u m m e r 4 50 s t e j a a r g a n g Van de bestuurstafel ALV2018: inhoudelijk interessant, maar matig bezocht De Algemene Ledenvergadering op 16 maart beantwoordde volledig

Nadere informatie

Daarom zoeken wij als aanvulling op het bestuur een lid met huisvesting als speciale taak.

Daarom zoeken wij als aanvulling op het bestuur een lid met huisvesting als speciale taak. 1 Maandbericht juli-augustus 2017 49ste jaargang nummer 7/8 Zomereditie Van de bestuurstafel Zomervakantie De reguliere activiteiten liggen stil in de periode van 3 juli t/m 3 september; vanaf maandag

Nadere informatie

Cursusoverzicht 1 e helft 2019

Cursusoverzicht 1 e helft 2019 Beeldhouwcursussen Voor alle beeldhouwcursussen geldt: prijs incl. gebruik gereedschap, excl. steen, koffie/thee ( 1,- per consumptie) Beeldhouwen voor beginners-gevorderden 8 jan. 2019 Dinsdagavond (19.00-21.30u)

Nadere informatie

Avondcursussen Cursusjaar Creatieve cursussen

Avondcursussen Cursusjaar Creatieve cursussen Avondcursussen Cursusjaar 2014-2015 Creatieve cursussen Bruggestraat 12 8820 Torhout Tel. 0485 98 03 28 karlien.declerck@sint-rembert.be www.sint-rembert.be/vorming-tic 1 Pottendraaien 1.1 Beginners -

Nadere informatie

Algemeen jaarverslag KWA 2015

Algemeen jaarverslag KWA 2015 Algemeen jaarverslag KWA 2015 Algemeen 2015 was voor de KWA een geslaagd verenigingsjaar, waarin ons ledental licht groeide naar 260. Bij een gelijkblijvend aanbod van cursussen bleef de gemiddelde bezetting

Nadere informatie

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek KIEZEN Een goed begin is het kiezen van het juiste boek. Er zijn zo veel mooie verhalen waardoor het soms lastig is om een goede keuze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

Cursusaanbod en workshops 2012-2013

Cursusaanbod en workshops 2012-2013 Cursusaanbod en workshops 2012-2013 Marc Kuyper Hans van der Pas Atelier: Wateringweg 155 email : art@marckuyper.com en hvdp@telfort.nl 2031EG Haarlem telefoon 06-11204994 (inspreken) Volop gratis parkeergelegenheid

Nadere informatie

een schilder-achtige en creatieve vakantie 30 juni - 7 juli 2012 o.l.v. Lieve Cornette in de Morvan

een schilder-achtige en creatieve vakantie 30 juni - 7 juli 2012 o.l.v. Lieve Cornette in de Morvan een schilder-achtige en creatieve vakantie 30 juni - 7 juli 2012 o.l.v. Lieve Cornette in de Morvan Tekenen en schilderen in materiaal en techniek naar keuze: Tijdens deze cursus kan er gewerkt worden

Nadere informatie

Club kunstenaars uit Rhenen, Elst en Achterberg

Club kunstenaars uit Rhenen, Elst en Achterberg Club kunstenaars uit Rhenen, Elst en Achterberg Gezamenlijke expositie door 9 kunstenaars van Rheactief Vanaf 10 november 2018 tot 5 januari 2019 Za. van 13.30 u 16.00 u Zo. Van 12.00 u 15.00 u Gedachtenishal

Nadere informatie

CAROLINE GRESNIGT BEELDENDE CURSUSSEN

CAROLINE GRESNIGT BEELDENDE CURSUSSEN CAROLINE GRESNIGT BEELDENDE CURSUSSEN Modeltekenen Het menselijk lichaam is eindeloos fascinerend en een geweldig onderwerp om goed te leren kijken, studeren op vorm en licht/donker, het ontwikkelen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Exposities: Kloosterkapel, Kerkstraat 8, Vorstenbosch tot 9 maart Expositie in de (h)artgalerij in het Brinkhuis,

Nadere informatie

5 dagen creatieve workshops

5 dagen creatieve workshops 5 dagen creatieve workshops beeldhouwen in steen - edelsmeden boetseren met klei - mixed media Beeldhouwen in steen "De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn.

Nadere informatie

De Paèrdestal gaat weer open

De Paèrdestal gaat weer open De Paèrdestal gaat weer open In de Nieuwe Paèrdestal gaat weer van alles gebeuren. Welzijnsinstelling SMWO gaat in de wijk leuke, gezellige en leerzame activiteiten verzorgen voor de kinderen en jeugd

Nadere informatie

Uit het goede hout. De houtsnede in prentenboeken. 3 februari tot en met 8 juni Biografieën van de illustratoren.

Uit het goede hout. De houtsnede in prentenboeken. 3 februari tot en met 8 juni Biografieën van de illustratoren. Uit het goede hout De houtsnede in prentenboeken 3 februari tot en met 8 juni 2019 Biografieën van de illustratoren www.villaverbeelding.be Merlijne Marell ( 1986) Merlijne Marell studeerde illustratie

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Inlichtingen Bij Als je iets wilt vragen, bel De lesbrief staat ook op de website: studio76dordt.

Inlichtingen Bij Als je iets wilt vragen, bel De lesbrief staat ook op de website: studio76dordt. LESBRIEF Workshop verbeelden door Rob van Roon, voor leden van Studio en Vrienden van het Beeldenpark Data zondag 9 oktober van 11 tot 13 uur: Beeldmateriaal verzamelen in het beeldenpark te Zwijndrecht

Nadere informatie

NIEUWS FLITS. Van het bestuur. Website en Facebook. Kunst- en Poëzieroute. Nr. 16, oktober 2015

NIEUWS FLITS. Van het bestuur. Website en Facebook. Kunst- en Poëzieroute. Nr. 16, oktober 2015 NIEUWS FLITS Nr. 16, oktober 2015 Van het bestuur Het bestuur is verheugd om u een nieuwe penningmeester te mogen voorstellen tijdens de komende ALV. Rik Wynants heeft zich bereid verklaard deze taak op

Nadere informatie

schilderen in opdracht

schilderen in opdracht schilderen in opdracht schilderen in opdracht Colofon keesvandewetering / schilderen in opdracht Hardcover, 80 pagina s ISBN 978 940 215 159 6 Uitgave: Uitgeverij Brave New Books 2016 Schilderijen, tekst,

Nadere informatie

Atelier Creso Velp. Monumentaal pand waarin gehuisvest Atelier Creso aan de Schoolstraat 12 te Velp Tekenen, Schilderen & Beeldende vormgeving

Atelier Creso Velp. Monumentaal pand waarin gehuisvest Atelier Creso aan de Schoolstraat 12 te Velp Tekenen, Schilderen & Beeldende vormgeving Atelier Creso Velp Monumentaal pand waarin gehuisvest Atelier Creso aan de Schoolstraat 12 te Velp Tekenen, Schilderen & Beeldende vormgeving cursusaanbod voor volwassenen, kinderen & jongeren Wilt u ook

Nadere informatie

Nieuwe korte cursussen en workshops beeldend Alle leeftijden. Kunst van Pallets!

Nieuwe korte cursussen en workshops beeldend Alle leeftijden. Kunst van Pallets! Nieuwe korte cursussen en workshops beeldend Alle leeftijden Kunst van Pallets! Cursusnr. 1213/154-5 lessen-9 april t/m 21 mei-dinsdagmiddag 16.00-17.30 Een supercoole cursus van 5 lessen op de dinsdagmiddag

Nadere informatie

Voorstel aanpassing onderwijstijd. 7 mei 2018

Voorstel aanpassing onderwijstijd. 7 mei 2018 Voorstel aanpassing onderwijstijd 7 mei 2018 Inhoud 1. Inleiding 2. Algemeen : Directie 3. Ouder-kind : (O)MR 4. Personeel : (P)MR 5. Vragen 6. Slot ouderraadpleging : Enquête 1. Inleiding Doel: Passen

Nadere informatie

Materialen: Vrij. Verf, potlood, collagetechnieken op computer of met lijm en tijdschriften, en fotografie.

Materialen: Vrij. Verf, potlood, collagetechnieken op computer of met lijm en tijdschriften, en fotografie. Lesbrief Ontwerpwedstrijd voor leerlingen Inzendingen moeten binnen zijn op uiterlijk 1 mei 2017. Tijdens de Dag van de Jonge Jury op 7 juni wordt de winnaar van de Jonge Jury Ontwerpwedstrijd bekendgemaakt

Nadere informatie

HK-0002 Dolomiti Jan van Heel Vak 17 Olieverf op doek, houten lijst. HK-0008 Parijs 1983 Jan van Heel Vak 25 olieverf, houten lijst, op linnen,

HK-0002 Dolomiti Jan van Heel Vak 17 Olieverf op doek, houten lijst. HK-0008 Parijs 1983 Jan van Heel Vak 25 olieverf, houten lijst, op linnen, afbeelding Code Naam Kunstenaar Toponiem Omschrijving HK-0002 Dolomiti Jan van Heel Vak 17. HK-0003 Spanje 1965 Jan van Heel Vak 01 HK-0004 Stilleven Jan van Heel Vak 17 HK-0007 Huizen in sneeuw, Frankrijk

Nadere informatie

In je kracht. Werkboek voor deelnemers

In je kracht. Werkboek voor deelnemers In je kracht Werkboek voor deelnemers Uitleg Mijn toekomst! Benodigdheden: Werkblad Mijn toekomst! (je kunt het Werkblad meegeven om thuis na te lezen, maar dit is niet noodzakelijk) Voor iedere deelnemers

Nadere informatie

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december Programma voor jong en oud Zondag 20 december De door Bredanaars geschilderde verdwenen schilderijen Vang jouw verloren geraakte schilderij Vincent vertelt over herinneringen aan Brabant Verbeelding van

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

WAT IS ER TE DOEN IN NORSCHOTEN?

WAT IS ER TE DOEN IN NORSCHOTEN? WAT IS ER TE DOEN IN NORSCHOTEN? Overzicht activiteiten en kerkdiensten per locatie in juni 2016 Locatie DROSTENDIJK Donderdag 18.30-19.30 Psalmzangavond Drostendijk woning 4 Vrijdag 10.30-11.30 Zangochtend

Nadere informatie

Online Schildercursus

Online Schildercursus Online Schildercursus Schilder je eigen kleurrijke landschap Van de kunstenaars van Vrolijk Schilderij 2016 Renate Rolefes vrolijkschilderij.nl 2 / 13 Welkom bij onze online cursus Dit Ebook en de video

Nadere informatie

Docentenhandleiding. Museumles groep 5&6 Het grootste schilderij van Nederland! Panorama Mesdag. Detail Panorama Mesdag Dorp Scheveningen

Docentenhandleiding. Museumles groep 5&6 Het grootste schilderij van Nederland! Panorama Mesdag. Detail Panorama Mesdag Dorp Scheveningen Docentenhandleiding Museumles groep 5&6 Het grootste schilderij van Nederland! Panorama Mesdag Detail Panorama Mesdag Dorp Scheveningen Pagina 1. Inleiding 3 2. Beschrijving museumles 4 3. Aansluiting

Nadere informatie

3-5 uur Techniek Boetseren, schilderen, tekenen. Beeldende aspect Voorkennis

3-5 uur Techniek Boetseren, schilderen, tekenen. Beeldende aspect Voorkennis Deze les wordt u aangeboden door www.pro-kunst.nl Een lessendatabase voor en door kunstdocenten uit het Speciaal- en Praktijk Onderwijs. Dit is een initiatief van: Linda Batenburg, Nita van Bree en Ilja

Nadere informatie

Wat heb je nodig? Fotocamera, pen, papier, KIJKWIJZER galerie/ atelier, SPIEKBRIEF: telefoneren, afspraak maken en vragen maken.

Wat heb je nodig? Fotocamera, pen, papier, KIJKWIJZER galerie/ atelier, SPIEKBRIEF: telefoneren, afspraak maken en vragen maken. BEELDENDE KUNST Bezoek aan galerie of atelier Max. 2 personen Wat heb je nodig? Fotocamera, pen, papier, KIJKWIJZER galerie/ atelier, SPIEKBRIEF: telefoneren, afspraak maken en vragen maken. Wat ga je

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

VOORBEREIDENDE LES DOCENTENHANDLEIDING INFORMATIE

VOORBEREIDENDE LES DOCENTENHANDLEIDING INFORMATIE VOORBEREIDENDE LES DOCENTENHANDLEIDING INFORMATIE 1 Utrecht, 2015 Beste docent, Wij hopen u en uw groep binnenkort te mogen verwelkomen in het Centraal Museum, waar u met de groep deelneemt aan het programma

Nadere informatie

WAT IS ER TE DOEN IN NORSCHOTEN?

WAT IS ER TE DOEN IN NORSCHOTEN? Overzicht activiteiten en kerkdiensten per locatie in juli t/m aug 2016 Locatie DROSTENDIJK clubs Dinsdag 10.30-11.30 Denksportclub Drostendijk 1 e etage Voor woning 1, 3 en 4 Dinsdag Avond Gym Voor woning

Nadere informatie

EXPOSITIE tot Hanny Verkerk Pleijsier en Didy Kanis. Maandag t/m zaterdag openings jden

EXPOSITIE tot Hanny Verkerk Pleijsier en Didy Kanis. Maandag t/m zaterdag openings jden EXPOSITIE 29-04-2019 tot 09-07-2019 Hanny Verkerk Pleijsier en Didy Kanis Maandag t/m zaterdag openings jden Stouwdamsweg 4 8096 BB Oldebroek www.kunstgroepdetalter.nl Schilderijen Hanny Verkerk S cker

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

WORKSHOPS EN CURSUSSEN KUNSTSCHOOL ZAMENHOF

WORKSHOPS EN CURSUSSEN KUNSTSCHOOL ZAMENHOF WORKSHOPS EN CURSUSSEN KUNSTSCHOOL ZAMENHOF Op het bedrijventerrein Zamenhofstraat in Amsterdam Noord huizen een aantal kunstenaars die regelmatig workshops en cursussen aanbieden aan volwassenen, kinderen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 juni 2015 2014-2015 Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 26 juni 2015 2014-2015 Interessante informatie: 1 juli: Zomerfeest 17.00 19.00 uur 3 juli:

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ATELIER LOKAAL 2010-2011. Bladzijde 1 van 20

ATELIER LOKAAL 2010-2011. Bladzijde 1 van 20 ATELIER LOKAAL 2010-2011 Bladzijde 1 van 20 Overzicht lessen seizoen 2010-2011 In onderstaand overzicht kunt u alle ingeplande lessen van dit seizoen terugvinden. Meer informatie vindt u op de desbetreffende

Nadere informatie

KunstGein P O D I U M

KunstGein P O D I U M www.kunstgeinatelierroute.nl www.kunstgein.nl stichtingkunstgein@gmail.com KunstGein P O D I U M Begane grond Stadshuis Nieuwegein Nieuwegein, november 2016 Beste kunstenaar, In 2013 en 2015 organiseerde

Nadere informatie

3-5 uur Techniek Schilderen, tekenen, collage. Beeldende aspect Voorkennis

3-5 uur Techniek Schilderen, tekenen, collage. Beeldende aspect Voorkennis Onderwerp 1 / 2 Deze les wordt u aangeboden door www.pro-kunst.nl Een lessendatabase voor en door kunstdocenten uit het Speciaal- en Praktijk Onderwijs. Dit is een initiatief van: Linda Batenburg, Nita

Nadere informatie

cursussen & workshops ONTDEK HET NIEUWE AANBOD

cursussen & workshops ONTDEK HET NIEUWE AANBOD cursussen & workshops ONTDEK HET NIEUWE AANBOD www.dedomijnen.nl/educatie Aanmelden en meer informatie via: educatie@dedomijnen.nl Zingen ook voor mij? Betrap jij jezelf er ook stiekem op dat je altijd

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2019-2020 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25 x 3u 16 sept 2019 397,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25x 3u 17 sept 2018 387,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

Zomeraanbod - programma week 31 27 juli t/m 2 aug

Zomeraanbod - programma week 31 27 juli t/m 2 aug Zomeraanbod - programma week 31 27 juli t/m 2 aug Deze week: activiteit: Improvisatietheater door: Alludens, trainingen en entertainment leeftijd: 2 groepen: 12+ en 18+ activiteit: Workshop ontwikkel een

Nadere informatie

beeldende vormgeving Naam:...Klas... Deze periode gaan we ons bezig houden met het menselijk lichaam en met enkele details.

beeldende vormgeving Naam:...Klas... Deze periode gaan we ons bezig houden met het menselijk lichaam en met enkele details. beeldende vormgeving Naam:...Klas... thema 6: De mens Deze periode gaan we ons bezig houden met het menselijk lichaam en met enkele details. Zolang de mens zich bezig gehouden heeft met kunst, heeft hij

Nadere informatie

GERHARD RICHTER OVER SCHILDEREN

GERHARD RICHTER OVER SCHILDEREN GERHARD RICHTER OVER SCHILDEREN INLEIDING Er was eens een heel beroemde kunstenaar uit Duitsland: Gerhard Richter. Veel mensen vinden hem dé allerbelangrijkste schilder van vandaag. Er wordt wel eens

Nadere informatie

CRISTINA URSU TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag

CRISTINA URSU TENTOONSTELLINGEN OPLEIDINGEN HAAGSE KUNSTENAARS. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag CRISTINA URSU HAAGSE KUNSTENAARS De schilderijen van Cristina Ursu zijn gemaakt in diepzwarte inkt en acrylverf op papier. In sobere, aardse kleuren

Nadere informatie

Informatiebulletin december 2017

Informatiebulletin december 2017 Informatiebulletin december 2017 We zijn inmiddels aan onze Kerstvakantie begonnen. Een periode waarin wij familie en vrienden extra aandacht geven en genieten van gezellig samen zijn. En bij het naderen

Nadere informatie

CURSUSSEN EN WORKSHOPS. Artista Julianalaan 54 3851 RD Ermelo T: 0341-554979 M: 06-22501731 E: info@artista.nu www.artista.nu

CURSUSSEN EN WORKSHOPS. Artista Julianalaan 54 3851 RD Ermelo T: 0341-554979 M: 06-22501731 E: info@artista.nu www.artista.nu CURSUSSEN EN WORKSHOPS Artista Julianalaan 54 3851 RD Ermelo T: 0341-554979 M: 06-22501731 E: info@artista.nu www.artista.nu en Laat een uw origineel het creativiteit resultaat! kunstwerk de vrije loop

Nadere informatie

5-daagse Zomeracademie: grondbeginselen

5-daagse Zomeracademie: grondbeginselen 5-daagse Zomeracademie: grondbeginselen ROOSTER ZOMERACADEMIE I 26 tot en met 30 juni 2017 5 dagen schilderen o.l.v. Joost Doornik, Paul Boswijk, Peter Durieux, Jan van Loon en Annelies Middel. Programma:

Nadere informatie

Wandelen met Nietzsche

Wandelen met Nietzsche I M P A C T A C A D E M Y Filosofieweek Wandelen met Nietzsche Op zoek naar een geaarde filosofie van duurzaamheid O.l.v. prof.dr. Henk Manschot en dr. Lars Moratis Op Domaine La Nozillière (Frankrijk)

Nadere informatie

Het vak expressie omvat meer dan knutselen

Het vak expressie omvat meer dan knutselen Het vak expressie omvat meer dan knutselen Deze laatste schoolweek wil ik graag iets over mijn vak expressie/beeldende vorming vertellen. Daarnaast wil ik een compilatie van enkele foto s laten zien van

Nadere informatie

Rooster De Werkschuit 2015/2016

Rooster De Werkschuit 2015/2016 Rooster De Werkschuit 2015/2016 Vlakke Werkvormen Elke cursus bestaat uit 30 lessen, tenzij anders vermeld en start in de week van 14 2015. Basiscursussen cursus docent dag tijd prijs Code Basis tekenen/

Nadere informatie

Juryrapport Jonge Jury Ontwerpwedstrijd 2015

Juryrapport Jonge Jury Ontwerpwedstrijd 2015 Juryrapport Jonge Jury Ontwerpwedstrijd 2015 Het was heel, heel lastig kiezen. Bijna alle omslagen waren ontzettend goed gelukt! Ik was erg onder de indruk van het niveau en creativiteit, het is geweldig

Nadere informatie

Artlease Utrecht [Expositie Toyin Loye] zomer 2012

Artlease Utrecht [Expositie Toyin Loye] zomer 2012 Artlease Utrecht [Expositie Toyin Loye] zomer 2012 De eerste gedachten die in mij opkomen bij Toyin Loye zijn: warm, sympathiek, hoffelijk, bescheiden en trots. Een Nigeriaanse kunstenaar met een aristocratische

Nadere informatie

Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden

Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden In samenwerking met de Kunstkring Woerden Van 28 maart tot 28 juni 2015 vindt in het Stadsmuseum in Woerden een expositie plaats van de Kunstkring.

Nadere informatie

"De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel.

De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel. Beeldhouwen in steen "De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel." Vijf dagen beeldhouwen... tijd om je in

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

FORMA AKTUEEL Nieuwsbrief van Galerie Forma Aktua

FORMA AKTUEEL Nieuwsbrief van Galerie Forma Aktua April 2014 Nummer 115 Jaargang 31 FORMA AKTUEEL Nieuwsbrief van Galerie Forma Aktua Galerie Forma Aktua Nieuwstad 10, 9711 JP Groningen T : 050 313 33 42 E : info@forma-aktua.nl I : www.forma-aktua.nl

Nadere informatie

CRISTINA URSU EDUCATION EXHIBITIONS THE HAGUE ARTISTS. haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague

CRISTINA URSU EDUCATION EXHIBITIONS THE HAGUE ARTISTS. haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague haagsekunstenaars.nl is an initiative by Stroom The Hague CRISTINA URSU THE HAGUE ARTISTS De schilderijen van Cristina Ursu zijn gemaakt in diepzwarte inkt en acrylverf op papier. In sobere, aardse kleuren

Nadere informatie

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website?

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Heb je een eigen website, maar worstel je met de teksten die je daarop kwijt wil? Volg dan dit stappenplan. Met een paar handige tips kom je vast een heel eind.

Nadere informatie

Artistieke toelatingsproef Omschrijving en praktische informatie. Bacheloropleiding in de Beeldende Kunsten

Artistieke toelatingsproef Omschrijving en praktische informatie. Bacheloropleiding in de Beeldende Kunsten Artistieke toelatingsproef Omschrijving en praktische informatie Bacheloropleiding in de Beeldende Kunsten Data artistieke toelatingsproef 2016: 2 mogelijkheden: 4 en 5 juli 2016 (tweedaagse proef inclusief

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Marline Fritzius

Jaarverslag Stichting Marline Fritzius Jaarverslag Stichting Marline Fritzius - 2017 Ateliers in Nederland Net als in voorgaande jaren draaien in 2017 op verschillende plekken, mede dankzij de Stichting Marline Fritzius, schildersteliers voor

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Artistieke toelatingsproef Omschrijving en praktische informatie. Bacheloropleiding in de Beeldende Kunsten

Artistieke toelatingsproef Omschrijving en praktische informatie. Bacheloropleiding in de Beeldende Kunsten Artistieke toelatingsproef Omschrijving en praktische informatie Bacheloropleiding in de Beeldende Kunsten Data artistieke toelatingsproef 2017: 2 mogelijkheden: 3 en 4 juli 2017 (tweedaagse proef inclusief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Workshop hanger van speksteen. Geachte Lezers,

NIEUWSBRIEF. Workshop hanger van speksteen. Geachte Lezers, NIEUWSBRIEF 7 e jaargang febr/mrt 2019 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Geachte Lezers, Ondanks dat we alweer halverwege februari zitten, wil ik iedereen toch nog een heel creatief

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Kantine bezetting komende tijd 2 Opening zaal Kerstvakantie & Trainingen rondom feestdagen 2 Materiaal beheer 2 Oliebollen & Appelflappen

Nadere informatie

Artistieke toelatingsproef Omschrijving en praktische informatie. Bacheloropleiding in de Beeldende Kunsten

Artistieke toelatingsproef Omschrijving en praktische informatie. Bacheloropleiding in de Beeldende Kunsten Artistieke toelatingsproef Omschrijving en praktische informatie Bacheloropleiding in de Beeldende Kunsten Data artistieke toelatingsproef 2018: 2 mogelijkheden: maandag 2 en dinsdag 3 juli 2018 (tweedaagse

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

1 werk van deelnemers en deskundigen aanwezig KUNST PITSTOP 9 JANUARI 2014 VERKADEFABRIEK, DEN BOSCH

1 werk van deelnemers en deskundigen aanwezig KUNST PITSTOP 9 JANUARI 2014 VERKADEFABRIEK, DEN BOSCH 1 werk van deelnemers en deskundigen aanwezig bij: KUNST PITSTOP 9 JANUARI 2014 VERKADEFABRIEK, DEN BOSCH Still (résonner) - Marieke Busser AKV Sint Joost 2013 Offspring - Patricia Smits, AKV Sint Joost

Nadere informatie