Nijverheidsweg 37, 3341 LJ Hendrik Ido Ambacht Postbus 308, 3340 AH Hendrik Ido Ambacht T F E ode@odeaandevloer.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nijverheidsweg 37, 3341 LJ Hendrik Ido Ambacht Postbus 308, 3340 AH Hendrik Ido Ambacht T 078 684 54 01 F 078 684 54 02 E ode@odeaandevloer."

Transcriptie

1 Nijverheidsweg 37, 3341 LJ Hendrik Ido Ambacht Postbus 308, 3340 AH Hendrik Ido Ambacht T F E ode@odeaandevloer.nl W

2 Een vloer vormt de basis van uw interieur. Ze bepaalt de sfeer en ambiance, mag aanwezig zijn maar niet domineren. Ze dient te zorgen voor harmonie tussen muur en meubel, tussen u en uw omgeving. Ode creëert voor u de perfecte match tussen uiterlijk en beleving. Ode vloeren zijn meer dan mooi alleen, qua duurzaamheid en functionaliteit overtreffen ze elke andere vloer. Ode vloeren zijn naadloos, slijtvast, krasbestendig, flexibel, onderhoudsvriendelijk en kleurecht. De mogelijkheden van Ode vloeren zijn bijna onbeperkt. Verdeeld over 4 vloerlijn Puur, Passie, Pro en Pasta (van Piet Boon) zijn er meer dan 40 kleurvarianten mogelijk. Al deze eigenschappen en voordelen bij elkaar opgeteld, rest slechts één conclusie: er is geen ander vloerconcept dat kan stellen: meer dan mooi...

3 1 2 3 krasvast slijtvast Elke vloer is in bepaalde mate gevoe- Ode vloeren vinden hun oorspong in de Geen lig voor krassen. Maar in vergelijking projectsector. Dat betekent dat de vloeren weinig als een gietvloer van Ode. In ver- met andere harde vloeren is een Ode berekend zijn op zeer intensief gebruik gelijking met betonlook, linoleum, tapijt vloer veel minder krasgevoelig. Ode en zodoende niet tot nauwelijks slijten. en parket is de kleurechtheid van Ode vloeren zijn namelijk elastisch. kleurecht enkele vloer verkleurt zo zelfs goed te noemen. Doordat de Ode Hier- door voelt de vloer zacht aan en heeft Doordat de Pro vloerlijn harder is zul- vloer wordt voorzien van een kleurvaste een scherp voorwerp er minder vat op. len er sneller krassen zichtbaar wor- UV topcoating zal de verkleuring mini- den dan bij de andere Ode gietvloe- maal zijn. 100% kleurvast bestaat niet. ren. Het industriële karakter van Pro komt hierdoor nog beter tot zijn recht. Puur vloeren ode aan de basis Puur is het Ode materiaal in haar meest naakte vorm. Het is de meest flexibele vloer uit het scala aan moge- De kleuren die u kunt kiezen zijn opwindend of ingeto- lijkheden. Appelgroen wordt eenvoudig amber. Blauw gen. Opvallend of neutraal. Met Puur kiest u een Ode transformeren we zo u wilt naar groen, grijs of... oranje. vloer die in één oogopslag uw karakter, levensstijl en Alles kan, alles mag. Maar bovenal kiest u met Puur een gewenste interieursfeer weerspiegelt. Zo legt u met Ode vloer die voldoet aan uw eigen vandaag. Strak, naad- Puur de basis voor uw verdere leven. loos, comfortabel en onverslijtbaar.

4 4 5 6 brandveilig geluiddempend duurzaam Ode vloeren voldoen aan de hoogste De geluiddemping van een Ode vloer is Ode vloeren hebben een technische le- standaard van brandveiligheid. Ook zijn zonder enige twijfel goed te noemen. Voor vensduur van ca. 30 jaar. De Ode gietvloe- de vloeren olie-, zuur- en vetbestendig. appartementen of flatwoningen wordt ren zijn op basis van plantaardige oliën en Daarom liggen we ook in de laboratoria vaak een geluidsverbering van 10 db ge- bestaan uit herwinbare en verantwoorde van onder andere DSM, Estée Lauder, 3M ëist. Een Ode vloer met een speciale on- grondstoffen. Tevens zijn onze vloeren Labs en op de cruiseschepen van de Hol- derlaag voldoet hier ruimschoots aan. Dus 100% vrij van Vluchtige Organische Stof- land Amerika Line en P&O Princess Crui- erg pretig voor uzelf én uw benedenburen. fen. Daarnaast worden deze vloersyste- ses. En mocht er onverhoopt een sigaret men geproduceerd door Bolidt. Bolidt is op uw vloer opbranden, dan is het enige innovatief, duurzaam en milieubewust. wat u ziet een heel lichte kleurverandering. Passie vloeren ode aan warmte Passie is dramatisch maar toch lichtzinnig. De schittering Het laat zich uitstekend combineren met bijvoorbeeld van de vloer in het zonlicht biedt elk moment weer een een klassiek interieur. Dan biedt Ode Passie het mo- ander perspectief. Passie is als een zonnestelsel op derne contrast waarin verfijnde details optimaal tot hun miljoenen lichtjaren afstand. Maar van dichtbij als een recht komen. De spanning tussen het vakmanschap uit twinkeling in de ogen van een kind. Tegelijkertijd met de vervlogen tijden en het meesterschap uit de 21e eeuw schittering is Passie ook heel erg fundamenteel. komt dan optimaal tot zijn recht.

5 7 8 9 onderhoudsarm kindvriendelijk allergieën & cara De gietvloeren van Ode zijn onderhouds- Een Ode gietvloer voelt zacht, warm en Ode gietvloeren zijn bijzonder geschikt arm. Eén keer per week moppen met water rubberachtig aan. Maar een Ode gietvloer voor mensen met een allergie of cara. Het en Ode reinigingsmiddel, zoals omschreven is zeer gemakkelijk af te nemen: modder, is niet voor niets dat veel kinderafdelingen in ons reinigingsadvies, is ruim voldoende. jus d orange, chocolademelk of etensres- van ziekenhuizen kiezen voor onze vloeren. Daarnaast hoeft u een Ode gietvloer niet, ten laten zich zeer eenvoudig verwijderen. Allereerst natuurlijk vanwege het gemak in zoals bijvoorbeeld linoleum, elke twee Bovendien is de vloer in vergelijking tot onderhoud en de hygiëne. En daarnaast jaar van een nieuwe waslaag te voorzien. andere vloeren ongevoelig voor vlekken. voor het grote scala aan kleurtoepassingen. Pro vloeren ode aan industriële uitstraling Pro is een toepassing voor de (klein) zakelijke- en ontstaan vanuit de ondergrond zullen zichtbaar wor- industriële markt. Deze vloerlijn is ideaal als toe- den, waardoor je met recht kunt zeggen dat de giet- passing in winkels, kantoren en restaurants. De in- vloer leeft! Pro is ook zeer geschikt als vloerafwerking dustriële uitstraling geeft de vloerlijn een zelfverze- in de woning. Deze vloerlijn zorgt ervoor dat meubels kerd en stoer karakter. De aanwezige structuur van tot leven komen en men zich thuis voelt in de pure leef- de ondergrond zal te zien blijven en zettingen die ruimte. De vloer geeft het ultieme industriële gevoel.

6 professioneel gegoten vloerverwarming over uw oude vloer Ode vloeren worden niet gelegd maar Een klimaatgeregelde vloer is in combinatie Een Ode vloer kan in principe over elke vast- gegoten. De vloeibare compound wordt met een Ode vloer ideaal. De lage warm- liggende vloer worden aangebracht. Aan- op locatie gemengd. Daarna wordt het teweerstand van Ode vloeren maakt dat gezien het Ode materiaal veel elastischer is op de ondergrond aangebracht. De Puur, de vloerverwarming gemakkelijk opwarmt dan elke andere vloer, maakt het zelfs niet Passie en Pasta vloerlijnen bestaan uit en afkoelt en dus snel warmte en kou door uit als de vloer een beetje werkt. Het enige een gemiddelde laagdikte van 3 mm. De kan geven wat resulteert in een snellere waar Ode niet echt geschikt voor is, is een Pro vloerlijn uit een gemiddelde laag- opwarm/koeltijd en lagere energiekosten. trap of een sterk hellende vloer. De vloer- dikte van 2 mm. Elke Ode vloer bestaat lijn Pro is minder geschikt om aan te bren- uit gemiddeld 4 lagen die allemaal on- gen op ondergronden zoals tegels en hout. geveer 12 uur droogtijd vragen. Voor het aanbrengen van de vloer dient u dus rekening te houden met zo n 4 dagen werk. Pasta vloeren ode aan pure beleving Een binnenhuisarchitect kies je voor zijn visie. De pas- dan mooi is het geworden. Met de simplistische con- sie voor zijn vak; creativiteit en functionaliteit. Zo kwam statering beton doen wij hem waarschijnlijk tekort. De Ode bijna vanzelfsrpekend uit bij Piet Boon. Hem lijn Pasta is eerder industrieel. Het is de ultieme symbi- hebben we gevraagd zijn ideeën los te laten op een ose tussen betonmarmering en industriële basiskleuren. Ode vloerlijn. Pasta was zijn keuze. Daarin kon hij al- Speelse, onvoorspelbare patronen lijken bijna achte- les kwijt wat hij van een vloer verwachtte. Mooi. Meer loos hun weg in de basiskleuren gevonden te hebben.

7 Vloersoort Betonlook Linoleum Luxe zeil Natuursteen Plavuizen/ tegels Parket Tapijt Ode slijtvast krasvast nvt cara/allergie brandwering demping warmte onderhoud kleurecht kindvriendelijk milieu flexibiliteit naden naadloos elke 2 m elke 4 m elke steen elke tegel elke strook elke 4 m naadloos = redelijk = goed = uitstekend Eigenschap = matig Bovenstaand overzicht is met de grootste zorg samengesteld en gebaseerd op onze ervaring, maar is slechts een indicatie hoe de verschillende materialen zich tot elkaar verhouden. Ode vloeren nieuw sinds 1964 Ode aan de Vloer is een onderneming met ca. 50 jaar ervaring achter zich. Sec genomen bestaan onze vloeren dan ook al sinds Toen begon Bolidt Kunststoftoepassing B.V. met het vervaardigen van kunststof vloeren voor de projectsector. Inmiddels is Bolidt uitgegroeid tot een multinational en wereldspeler in deze sector. Het bedrijf heeft een grootse naam onder architecten. Vanuit deze hoek kwam dan ook steeds vaker het verzoek om een Bolidt vloer te leggen voor particulieren. De enthousiaste reacties van de ontdekkers en de alsmaar groeiende vraag, hebben ertoe geleid dat we onze Ode aan de Vloer hebben geïntroduceerd. Ode is voor ons de vloer waarin al onze liefde, innovaties, geheimen en 50 jaar ervaring zijn verwerkt. Dit delen we graag met u. Immers, de keuze voor een vloer is geen kortstondige liefde. In het geval van Ode is het een relatie die gemakkelijk 20 jaar stand houdt...

8 Ode vloeren uniek in Nederland Ode vloeren in 40 kleurvarianten Onze mensen hebben liefde voor uw vloer, hun vak. Onze Meesters van Ode leggen bij u thuis een Ode vloer. Zij hebben een gerichte training gehad om de vloer op de juiste wijze aan te brengen. Ode werkt alleen met Meesters van Ode, zodat de kwaliteit gewaarborgd kan worden. Ode produceert in eigen beheer. Uniek in Nederland! Na de productie wordt het materiaal grondig gecontroleerd door onze afdeling Research & Development. Er wordt geen vloer geplaatst zonder dat het onderworpen is aan verschillende tests en controles. De vloerlijnen van Ode aan de Vloer zijn vrij van Vluchtige Organische Stoffen, bevatten geen oplosmiddelen en voldoen tevens aan de strenge milieuwetgeving. Ode biedt u de mogelijkheid te kiezen uit een breed palet aan kleuren. Verdeeld over de vier thema s zijn er meer dan 40 kleurvarianten beschikbaar. De vele volle kleuren van Puur. Mysterieuze kleurschitteringen van Passie, de industriële kleuren van Pro en natuurlijk Piet Boons eigen Pasta. We maken het u qua keuze dus beslist niet makkelijk. Daarom helpen wij u graag. Op vindt u meer informatie over de Ode vloeren. Kleurvarianten, het adres van de showroom, foto s en video s. Via de website kunt u ook direct een afspraak met ons maken.

Ode vloeren. meer. danmooi

Ode vloeren. meer. danmooi Ode vloeren danmooi danmooi Een vloer vormt de basis van uw interieur. Ze bepaalt de sfeer en ambiance, mag aanwezig zijn maar niet domineren. Ze dient te zorgen voor harmonie tussen muur en meubel, tussen

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor

De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur. Woning - Winkel - Kantoor De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur Woning - Winkel - Kantoor 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw interieur 2 De finishing touch... Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke

Nadere informatie

www.corestonefloor.com STRAK & NATUURLIJK CS Silky Screed Blend CORESTONE Het onmogelijke mogelijk maken In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, hebben wij

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

www.corestonefloor.com ROBUUST & PUUR Natuurlijke design uitstraling CORESTONE Het onmogelijke mogelijk maken In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, hebben

Nadere informatie

Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor

Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor Interieurgrind Basicfloor Concretefloor Granitofloor Glassfloor Magnovit 2000 designfloors designvloeren voor ieder interieur... Magnovit 2000 designfloors is gespecialiseerd in kunststof designvloeren.

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

Siergrindvloeren Praktisch, fraai en ongekend veel mogelijkheden!

Siergrindvloeren Praktisch, fraai en ongekend veel mogelijkheden! Siergrindvloeren Praktisch, fraai en ongekend veel mogelijkheden! Siergrindvloeren Introductie Eén van de meest populaire vloerafwerkingen van de laatste jaren is de siergrindvloer. Niet onlogisch, want

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur

De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur Waarom Vivafloors? Vivafloors produceert en levert hoogwaardige pvc vloeren voor ieder budget en ieder interieur. Koopt u een vloer van Vivafloors, dan koopt

Nadere informatie

moswand.eu meer dan een blikvanger!

moswand.eu meer dan een blikvanger! moswand.eu Mos brengt uw interieur tot leven. U zult het zien en vooral beleven. Een moswand of mosschilderij is meer dan een blikvanger in uw huis of kantoor. Mos verbindt u met de schoonheid van Moeder

Nadere informatie

De supervloeren van Bolidt. Fast moving.

De supervloeren van Bolidt. Fast moving. De supervloeren van Bolidt. Fast moving. Supermarkten, solo of gecombineerd tot hypermarkten. Koopcentra waarin alle functies zijn verenigd onder 1 dak. Bolidt heeft 40 jaar lang ervaring in het ontwikkelen

Nadere informatie

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling.

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij. DEN HEIJER WONINGSTOFFERING Edisonstraat 17 Zoetermeer MAISON WONINGSTOFFERING Coppeliaschouw

Nadere informatie

DE KRACHT VAN LINDHOUT

DE KRACHT VAN LINDHOUT DE LINDHOUT-LOOK Niet zomaar een vloer, maar iets speciaals. Een vloer die niet iedereen kan leggen, die vakmanschap en creativiteit vereist en dat ook uitstraalt. En een zonwering die er perfect op afgestemd

Nadere informatie

Afgebeelde vloer: Balance, VW4305L

Afgebeelde vloer: Balance, VW4305L 2016 Afgebeelde vloer: Balance, VW4305L De mooiste PVC vloeren, vloeren voor het leven In de 6 jaar dat VivaFloors bestaat zijn wij explosief gegroeid, en daar zijn wij trots op. Tussen al die aanbieders

Nadere informatie

MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT

MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT MOTION GIETVLOER INSPIRATIE VOOR IEDER INTERIEUR EEN GIETVLOER OP MAAT SHOWROOM Wilt u de uitstraling en het comfort van onze gietvloeren ontdekken? Loop eens binnen in de grootste gietvloer showroom van

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m What s your world? Ontdek de wereld van Flexxfloors f l e x x f l o o r s. c o m 2 www.flexxfloors.com 4 10 16 12 18 22 24 Inhoudsopgave 6 8 14 new 20 3 4 6 8 10 14 16 18 20 22 24 26 27 Introductie Flexxfloors

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Parketlak Projectlak voor harde houtsoorten en intensieve belasting TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare

Nadere informatie

WERK OVER DE WERKVLOER MET VAN KEMENADE VLOEREN VLOER

WERK OVER DE WERKVLOER MET VAN KEMENADE VLOEREN VLOER WERK OVER DE WERKVLOER MET VAN KEMENADE VLOEREN VLOER SIERMORTELVLOER De siermortelvloer is een zeer geschikt product voor in representatieve ruimten zoals in winkels, discotheken, showrooms, horecabedrijven

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better rolgordijnen rolgordijnen by creating a better environment Rolgordijnen Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke

Nadere informatie

tretford OVER Kwaliteit voor een heel leven Ons verhaal

tretford OVER Kwaliteit voor een heel leven Ons verhaal OVER tretford Ons verhaal Tretford maakt hoogwaardige vloerbedekking met natuurlijke grondstoffen en gerecyclede materialen. Dit merkt u natuurlijk aan hoe het tapijt voelt. Echt. Puur. Geitenhaar, scheerwol,

Nadere informatie

Veka Gietvloeren van Vekavloeren. Vloeistofdicht Antislip Bestand tegen oliën en vetten Eenvoudig in onderhoud

Veka Gietvloeren van Vekavloeren. Vloeistofdicht Antislip Bestand tegen oliën en vetten Eenvoudig in onderhoud Veka Gietvloeren van Vekavloeren Vloeistofdicht Antislip Bestand tegen oliën en vetten Eenvoudig in onderhoud Veka Gietvloeren Vloeistofdicht Hoog Belastbaar Slijtvast en krasbestendig Veka Gietvloeren

Nadere informatie

Woon oriënta*e. H13 Vloeren

Woon oriënta*e. H13 Vloeren Woon oriënta*e H13 Vloeren Keuze van vloeren Smaak Prijs Func*e Effect Duurzaamheid Verschillende ruimten vragen qua func*onaliteit om een ander type vloer Keuze van vloeren Harde vloerbedekking Plavuizen

Nadere informatie

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE*

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* VOORDELIGE VLOER 3 TAPIJT MET 9 EEN TWIST NIEUW IN 11 DE GORDIJN COLLECTIE *) vraag naar

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

DURABELLA DURABELLA. Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE. Naadloze Terrazzo

DURABELLA DURABELLA. Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE. Naadloze Terrazzo Specificaties Durabella Durabella WM Durabella STONE DURABELLA Naadloze Terrazzo Samenstelling: DURABELLA Terrazzo bestaat uit diverse componenten op basis van speciale krimpvrije bindmiddelen en diverse

Nadere informatie

Zo stijlvol kan een vloer zijn

Zo stijlvol kan een vloer zijn Zo stijlvol kan een vloer zijn Bezoekadres: Ettensebaan 17a, 4812 XA Breda Contact: info@zazza.nl, www.zazza.nl Zo stijlvol kan een vloer zijn Laat je inspireren Zazza is nieuw, anders, creatief. Zazza

Nadere informatie

foto: Stijn Bollaert Colorcrete geeft nieuwbouw

foto: Stijn Bollaert Colorcrete geeft nieuwbouw foto: Stijn Bollaert Colorcrete geeft nieuwbouw kleurkleurbeton VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW zet de toon met Colorcrete Laat er geen misverstand over bestaan: grijs beton is en blijft mooi. Maar hoe

Nadere informatie

Afgebeelde vloer: Balance, Desire Pine, VW4305L

Afgebeelde vloer: Balance, Desire Pine, VW4305L Afgebeelde vloer: Balance, Desire Pine, VW4305L De mooiste PVC vloeren, vloeren voor het leven Afgebeelde vloer: Balance, Plain Oak, VW 5400 In de 5 jaar dat VivaFloors bestaat zijn wij explosief gegroeid,

Nadere informatie

tretford OVER Kwaliteit voor een heel leven Ons verhaal

tretford OVER Kwaliteit voor een heel leven Ons verhaal OVER tretford Ons verhaal Tretford maakt hoogwaardige vloerbedekking met natuurlijke grondstoffen en gerecyclede materialen. Dit merkt u natuurlijk aan hoe het tapijt voelt. Echt. Puur. Geitenhaar, scheerwol,

Nadere informatie

powered by: NATURE ROUGH RAW SMOOTH

powered by: NATURE ROUGH RAW SMOOTH powered by: NATURE ROUGH RAW SMOOTH 10 18 22 30 FEEL FREE ON SOLID GROUND Een woning of gebouw is meer dan een dak boven je hoofd. Je wilt het een eigen identiteit - een karakter - geven. De vloer is sfeerbepalend.

Nadere informatie

dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes

dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes dé specialist in industriële Coating Vloeren Garages Magazijnen Werkplaatsen Keukens Bakkerijen ESD-ruimtes De ideale basis voor de industrie Topkwaliteit industriële Coating Vloeren Duurzaam. Hygiënisch.

Nadere informatie

Vloerafwerking (soepele vloerbekledingen, hout, tegels,...). Opleiding voor een ecologische keuze van bouwmaterialen 02 juni 2009

Vloerafwerking (soepele vloerbekledingen, hout, tegels,...). Opleiding voor een ecologische keuze van bouwmaterialen 02 juni 2009 Vloerafwerking (soepele vloerbekledingen, hout, tegels,...). Opleiding voor een ecologische keuze van bouwmaterialen 02 juni 2009 Vloerbekleding 1. Harde vloerbekleding 2. Halfzachte vloerbekleding 3.

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

Franke keukenmaatwerk

Franke keukenmaatwerk Franke keukenmaatwerk Uniek zoals uzelf MAATWERK For kitchens without compromise. «Indien een persoonlijk, op maat gemaakt roestvrijstalen keukenwerkblad, dan zeker één van Franke.» 2 Dat horen we vaak.

Nadere informatie

Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels!

Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels! l a v i t s LENTEfe Voorjaarspromoties op klinkers en terrastegels! 2014 Creyns Bouwmaterialen & Tegels Industrieweg-Noord 1123 3660 Opglabbeek T/089 85 45 29 F/089 85 64 33 info@creyns.be www.creyns.be

Nadere informatie

24.95 per m 2. Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara. Gratis gelegd!* Van 31.95 nú

24.95 per m 2. Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara. Gratis gelegd!* Van 31.95 nú Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara Topkwaliteit laminaat verkrijgbaar in 7 kleuren, 8 mm dik. De extra brede plankdelen, met voelbare houtstructuur, hebben aan vier zijden Van 31.95 nú een v-voeg

Nadere informatie

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat KOOPHULP VLOEREN laminaat GOED OM TE WETEN IKEA vloeren kunnen op bestaande vloeren worden gelegd met uitzondering van hoogpolige vaste vloerbedekking. Gebruik bij het leggen van een vloer altijd een NIVÅ

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

De norm voor houten vloeren

De norm voor houten vloeren De norm voor houten vloeren Een complete lijn lakproducten voor de afwerking van parket en houten vloeren Naturel Projectlak intensief huiselijk en commercieel gebruik TRAE LYX NATUREL is een ultra matte

Nadere informatie

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK LEVEN IN PERFECTIE Sika ComfortFloor IN UW HUIS Sika ComfortFloor is meer dan zomaar een vloer. Mensen worden ondergedompeld

Nadere informatie

StoneAge NATUURLIJK, PUUR & AUTHENTIEK. Beton: een natuurlijk materiaal, toepasbaar binnen elke stijl STONEAGE.NL

StoneAge NATUURLIJK, PUUR & AUTHENTIEK. Beton: een natuurlijk materiaal, toepasbaar binnen elke stijl STONEAGE.NL StoneAge NATUURLIJK, PUUR & AUTHENTIEK Beton: een natuurlijk materiaal, toepasbaar binnen elke stijl STONEAGE.NL Inhoudsopgave 4 BETON CIRÉ ORIGINALE 6 STONE GIETVLOEREN 10 MYCRETE 12 SICHTBETON Passie

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf. Magazijnen - Werkplaatsen - Garages - Keukens - Bakkerijen - ESD-ruimtes - Bouwmarkten

De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf. Magazijnen - Werkplaatsen - Garages - Keukens - Bakkerijen - ESD-ruimtes - Bouwmarkten De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf Magazijnen - Werkplaatsen - Garages - Keukens - Bakkerijen - ESD-ruimtes - Bouwmarkten 1 De vloer die naadloos aansluit bij uw bedrijf 2 De ideale basis voor

Nadere informatie

Parket / Parquet. High Quality Flooring

Parket / Parquet. High Quality Flooring Parket / Parquet High Quality Flooring Parket / Parquet K waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en

Nadere informatie

weberfloor design Een vloer met karakter

weberfloor design Een vloer met karakter weberfloor design Een vloer met karakter EEN UNIEKE DECORATIEVE VLOER MET KARAKTER. RUSTIEK EN EIGENTIJDS, ROBUUST, ZACHT, COMFORTABEL EN MOOI. weberfloor design. EEN VLOER DIE EEN VERHAAL VERTELT EN ZORGT

Nadere informatie

tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie

tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie tegels Mix & Match de vtwonen tegelcollectie de vtwonen tegelcollectie! Omdat je in één klap je huis een bijzondere uitstraling geeft. Omdat je deze overal kunt toepassen, óók in de badkamer en keuken.

Nadere informatie

MOR. www.texturepainting.be

MOR. www.texturepainting.be MOR TEX TEX www.texturepainting.be WELKOM BIJ TEXTURE PAINTING Ronny Wuyts heeft als zaakvoerder van Texture Painting doorheen de jaren een uitgebreide ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. De wensen

Nadere informatie

Week 4 MATERIALENPLAN

Week 4 MATERIALENPLAN Week 4 MATERIALENPLAN Texturen In de vorige stap hebben we gekeken naar kleuren. Naast kleuren spelen materialen ook een belangrijke rol in je interieur. Materialen kunnen de sfeer of je woonstijl versterken

Nadere informatie

powered by: ROUGH RAW SMOOTH

powered by: ROUGH RAW SMOOTH powered by: ROUGH RAW SMOOTH 10 14 32 FEEL FREE ON SOLID GROUND Een woning of gebouw is meer dan een dak boven je hoofd. Je wilt het een eigen identiteit - een karakter - geven. De vloer is sfeerbepalend.

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN

VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN VLOEREN INSPIRATIE VAN VLOEREN STUDIO DUIVEN HET GEZICHT VAN... Vloeren Studio Duiven Als eigenaar van Vloeren Studio Duiven breng ik jarenlange ervaring mee. Sinds 1997 ben ik actief als zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

DON T IMITATE JUST INNOVATE. www.square-media.nl

DON T IMITATE JUST INNOVATE. www.square-media.nl DON T IMITATE JUST INNOVATE. www.square-media.nl INDEX FLOORTATTOO WALLTATTOO HPL PRINT 2.0 3D MDF PRINT ALUMINIUM PRINT GLASS ART PRINT ETCHED GLASS PRINT WALLCOVERING DON T IMITATE JUST INNOVATE. Met

Nadere informatie

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden de snelle en ideale parketvloeroplossing ook voor gebruik op vloerverwarming. inhoud 04 comfort behaaglijke warmte, esthetishe vrijheid snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden Bamboe

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND HET GEZICHT VAN... PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met in totaal ruim 25

Nadere informatie

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en straalt kwaliteit,

Nadere informatie

Professionele uitstraling, duidelijke uitleg en behulpzame adviezen; dat waren voor Mike en Nina doorslaggevende factoren om met Vision Line in zee

Professionele uitstraling, duidelijke uitleg en behulpzame adviezen; dat waren voor Mike en Nina doorslaggevende factoren om met Vision Line in zee Professionele uitstraling, duidelijke uitleg en behulpzame adviezen; dat waren voor Mike en Nina doorslaggevende factoren om met Vision Line in zee te gaan voor de nieuwe vloer. Siergrind is het geworden.

Nadere informatie

D E P R A K T I S C H E V L O E R T E R R A Z I T

D E P R A K T I S C H E V L O E R T E R R A Z I T D E P R A K T I S C H E V L O E R Terrazit is speciaal ontwikkeld voor ruimtes met een intensief gebruik. De vloer is opgebouwd uit speciaal natuurkwarts in verschillende korrelmaten, gemalen schelp en

Nadere informatie

EPI Superbase gietvloeren. Scheuren zijn verleden tijd

EPI Superbase gietvloeren. Scheuren zijn verleden tijd EPI Superbase gietvloeren Scheuren zijn verleden tijd Scheuren zijn verleden tijd met de unieke EPI Superbase gietvloer Veel mensen kiezen voor een gietvloer vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en de comfortabele

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by

rolgordijnen rolgordijnen by rolgordijnen rolgordijnen by Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke factor. Echter, zeer regelmatig

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

Tegels met karakter Laat u inspireren

Tegels met karakter Laat u inspireren Tegels met karakter Laat u inspireren De natuur als bron van inspiratie. De Schellevis tegels zijn het resultaat van 75 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd

Nadere informatie

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. Eiken vloeren vanaf 49, 95 CO L L E C T I E PARKETGROEP, WEL ZO ZEKER., OOH... ParketGroep bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met

Nadere informatie

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek Natural Delicious Professionals in uw restaurant De juiste mensen op de juiste plek Genieten van vers en ge in een sfeervolle ambia Lekker, vers, natuurlijk en gezond komen samen in Natural Delicious.

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer

De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer STRONG FLOORS BY NATURE De extreem slijtvaste en blijvend mooie vloer DE NIEUWE LAK AFWERKING VOOR VLOEREN De sterkste lakafwerking die wij ooit hebben geproduceerd is nu beschikbaar. Deze nieuwe slijtvaste

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY 01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14 Parket / Parquet High Quality Flooring 02. Intra ompulatie.pdf 1 23-04-13 14:27 Parket / Parquet waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 03. Intra Voorwoord.pdf

Nadere informatie

De mogelijkheden van EPS met Polyurea. in beeld

De mogelijkheden van EPS met Polyurea. in beeld De mogelijkheden van EPS met Polyurea in beeld Materiaal - 01 Polyurea - algemeen Polyurea hotspray coatings Droog in seconden Polyurea coatings zijn hoog reactief en harden binnen enkele seconden uit.

Nadere informatie

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm

www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm www.serena.be www.egaliseer.be Authentic Plank Shade Strips 2,5mm Verlijmde kurkvloer en -wand WAAROM KURK? Ecologisch Duurzaam Anti statisch en -allergisch Warmte en geluids isolerend VERLIJMDE KURK Dikte

Nadere informatie

PVC vloerdelen, de duurzame vloer. De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving!

PVC vloerdelen, de duurzame vloer. De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving! De ideale vloer voor de woon-, slaap- en werkomgeving! Onze unieke vloerdelen zijn verantwoord recyclebaar. De keuze voor een PURE ALLURE LOCKING vloer is een duurzame keuze. Deze milieuvriendelijk geproduceerde

Nadere informatie

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer

Collectie 2015-1. LVT vloeren. De fluisterstille en vochtwerende vloer Collectie 2015-1 LVT vloeren De fluisterstille en vochtwerende vloer Sense Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave De Sense LVT vloeren collectie bevat karaktervolle vinyl vloeren van de hoogste kwaliteit. Net

Nadere informatie

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze!

Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! www..nl 1 Inhoudsopgave 4 INSPIRATIE 6 VLOEREN 8 BADKAMER 10 KEUKEN 14 ZAKELIJK Kant- en -klaar geleverd in kleur naar keuze! 16 DATASHEET 2 3 inspiratie Get inspired.. Uw eigen sfeer in een handomdraai

Nadere informatie

Ons natuurlijk product

Ons natuurlijk product Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum ons natuurlijk product 02. DLW Flooring Een trotse traditie 03. De Lino Art Linea Collectie 04. Technische kenmerken 05. LPX Eenvoudige Reiniging 06. Toepassingsgebieden

Nadere informatie

Productinformatie U-Steen. De U-Steen: traditioneel gemetselde, volledig keramische gevels met een

Productinformatie U-Steen. De U-Steen: traditioneel gemetselde, volledig keramische gevels met een Productinformatie U-Steen De U-Steen: traditioneel gemetselde, volledig keramische gevels met een uniform kleurbeeld Innovatie en ambachtelijke kwaliteit ineen De U-Steen Eenduidig gevelbeeld zonder voeg

Nadere informatie

DE VOORDELEN ASSORTIMENT ZONWERENDE WAARDEN

DE VOORDELEN ASSORTIMENT ZONWERENDE WAARDEN rolgordijnen by Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke factor. Echter, zeer regelmatig merk je dat het

Nadere informatie

Mix & Match je eigen terras

Mix & Match je eigen terras Mix & Match je eigen terras duostone is de ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je (dak)terras, balkon, veranda of patio te verwerken. Mix en match er

Nadere informatie

Decorette PVC vloer. Fortuna in 8 kleuren verkrijgbaar. wat zijn de woontrends. van dit voorjaar? Kies je eigen stijl

Decorette PVC vloer. Fortuna in 8 kleuren verkrijgbaar. wat zijn de woontrends. van dit voorjaar? Kies je eigen stijl natuur op alle rolgordijnen Eijffinger behang Natural Wallcovering rol 90 cm breed 5,5 meter lang 129,- per rol rolgordijn (in alle maten leverbaar) 104, - voor 83,- Bali, kwaliteit katoen/viscose met

Nadere informatie

De moderne visgraatvloer

De moderne visgraatvloer De moderne visgraatvloer De visgraatvloer is enorm populair en dat is niet voor niets, een visgraat vloer is stijlvol, decoratief en geeft elk interieur een luxe uitstraling. Visgraat is tijdloos en kan

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN

VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN VLOEREN INSPIRATIE VAN NEERLANDIA HOUTEN VLOEREN HET GEZICHT VAN... NEERLANDIA LEVERT ECHT VAKWERK Een echt familiebedrijf Harry van der Zanden is begin jaren 90 in het parket begonnen op de werkvloer.

Nadere informatie

KEUZENPAKKETTEN SVEDEX DEUREN. Kies de deur die bij je past

KEUZENPAKKETTEN SVEDEX DEUREN. Kies de deur die bij je past KEUZENPAKKETTEN SVEDEX DEUREN Kies de deur die bij je past Jouw smaak. Jouw stijl. Je huis wil je naar jouw eigen smaak en stijl inrichten. Binnendeuren hebben veel invloed op de sfeer in jouw huis. Het

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

zie Voel pure FULL SAVANNAH

zie Voel pure FULL SAVANNAH Voel Pure Voel pure Beleef Pure... Een huis dat voelt als thuis. Je bereikt het wanneer iedere ruimte jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat de verven van Pure by Flexa Colour Lab voor je spreken. Deze

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

20% Thuis met betonlook Mix & Match. Comfortabele vloer KORTING. op alle raamdecoratie uit de huiscollectie m.u.v. gordijnstoffen*

20% Thuis met betonlook Mix & Match. Comfortabele vloer KORTING. op alle raamdecoratie uit de huiscollectie m.u.v. gordijnstoffen* 3 4 8 Thuis met betonlook Mix & Match Comfortabele vloer 20% KORTING op alle raamdecoratie uit de huiscollectie m.u.v. gordijnstoffen* * Vraag naar de voorwaarden in de winkel De 4 uitgangs punten van

Nadere informatie

Kleurstelling voor veeleisende architectuur. Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam

Kleurstelling voor veeleisende architectuur. Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam Kleurstelling voor veeleisende architectuur Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam acrylcolor Flexibiliteit en gekleurde kunststof kozijnen Gekleurde kozijnprofielen benadrukken het gevelaanzicht.

Nadere informatie

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers De Wiltfang Tuingereedschap voor liefhebbers AURO PRODUCTOVERZICHT Kwalitatief en duurzaam verantwoorde producten voor schoonmaken, reinigen en onderhoud 2015 www.dewiltfang.nl Auro is één van de weinige,

Nadere informatie

Kies de deur die bij je past

Kies de deur die bij je past K EUZ E NPA K K E T TE N S V E D E X D EU R E N Kies de deur die bij je past D 15-0043 SVEDEX opmaak A4.indd 1 05-06-15 15:03 CASUAL STYLE ELEGANCE ELEGANCE PLUS 8 10 12 12 D 15-0043 SVEDEX opmaak A4.indd

Nadere informatie

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen

hout Zo kunt u zelf Overzicht producten Stappenplannen hout Zo kunt u zelf houtproblemen Productinformatie oplossen Overzicht producten Stappenplannen Houtvuller Heeft u een beschadigde deur of een verrot kozijn? In deze folder vindt u hulp om de meest voorkomende

Nadere informatie

Forbo Flooring B.V. Postbus AA Krommenie Tel.: (075) Fax: (075)

Forbo Flooring B.V. Postbus AA Krommenie Tel.: (075) Fax: (075) Forbo Flooring Systems is onderdeel van de Forbo Groep, wereldleider in vloer-, lijm-, en transportsystemen, en biedt een compleet assortiment vloerbedekkingen voor zowel de projecten- als de consumentenmarkt.

Nadere informatie