Ons gebouw. Jaargang 5, nr. 8, juni De wanden zijn gewit en de nieuwe gordijnen hangen inmiddels. Het resultaat is een frisse en lichte ruimte!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ons gebouw. Jaargang 5, nr. 8, juni De wanden zijn gewit en de nieuwe gordijnen hangen inmiddels. Het resultaat is een frisse en lichte ruimte!"

Transcriptie

1 Jaargang 5, nr. 8, juni 2019 Nieuwsbrief Het meest actuele nieuws krijgt u via uw eigen MijnSchool-account. In de nieuwsbrief schrijven de kinderen ook over hun eigen ervaringen. In deze nieuwsbrief onder andere over de avond4daagse en de BTO-lessen. Tevens interessante informatie vanuit de KDV/POV/BSO. Veel leesplezier! Agenda/MijnSchool De actuele agenda is te vinden op onze website. Op de afgeschermde omgeving in MijnSchool kunt u de laatste berichtjes lezen en alle foto s bekijken. U krijgt twee keer per week een met daarin de laatste foto s/berichten. Formatie De formatie voor komend schooljaar is gereed. We zijn erg blij dat we weer kunnen starten met 9 groepen! Dit betekent dat de groepen 3 gesplitst kunnen blijven (en ze dus verder gaan als twee groepen 4). Daarnaast kunnen we per 1 januari 2020 starten met een nieuwe groep 1 (de instroomgroep). Het formatieplaatje ziet er als volgt uit: Groep 1: Juf Mathilde en juf Bea Groep 2: Juf Marije en juf Bea Groep 3: Juf Anita en juf Bea Groep 4A: Juf Rikje en juf Veronique Groep 4B: Juf Jannette en juf Bianca Groep 5: Juf Elsiena en juf Bianca Groep 6: Meester Reinier Groep 7: Juf Rosalie en juf Veronique Groep 8: Meester Jurriën Gymnastiek: Meester Vinoth Bedankmiddag De jaarlijkse bedankmiddag voor ouder(s)/verzorger(s) die hebben geholpen is op vrijdagmiddag 14 juni a.s. We starten om ongeveer uur. Jullie zijn van harte welkom! Ons gebouw De wanden zijn gewit en de nieuwe gordijnen hangen inmiddels. Het resultaat is een frisse en lichte ruimte! BTO Voor alle leerlingen van de groepen 1 t/m 8 waren het alweer de laatste BTO-workshops van dit schooljaar. Het aanbod was zeer divers: muziek, EHBO, kickboksen, dans, gitaarles, drama, etc. De kinderen hebben genoten! PS: Er kunnen tussendoor nog wijzigingen optreden.

2 We hadden boksen gekozen en moesten tegen elkaar boksen zonder elkaar pijn te doen. Eén moest zijn handen omhooghouden en de andere moest er tegenaan slaan. Je rechtervoet moest achter en de linkervoet voor dan sta je steviger en kan je beter boksen. Je handen moet je altijd voor je gezicht houden om je gezicht te beschermen. Het leukste was toen we tegen de kussens aan moesten slaan die tegen de muur stonden. We kregen les van meester Marco en meester Thomas. Meester Marco is een echte bokser. Het waren leuke lessen maar soms best spannend. Lena en Elin groep 4 Sponsorloop Op vrijdag 26 april was de sponsorloop. De eindopbrengst is maar liefst 4900 euro. Geweldig gedaan! De eindfilm is inmiddels opgenomen en er zijn gordijnen gekocht. Ook worden er nieuwe boeken voor de bieb gekocht. We zullen met de kinderen overleggen wat de overige wensen zijn. Het geld komt allemaal ten goede van de kinderen zelf. De eerste les is geweest en hierin hebben ze geleerd over de verschillende soorten filmopnames die er bestaan, hoe een storyboard werkt en hoe je die moet maken. Het resultaat is (na vier weken) een zelf opgenomen én bewerkte film van een aantal seconden! Kreten uit het verleden Voor het geschiedenis-project Kreten uit het verleden ging, na groep 5, ook groep 6 richting het Drents Archief voor een iphone-route. Na een introductiefilm en uitleg kregen de kinderen in tweetallen een iphone met headset om vragen te beantwoorden tijdens een wandeling langs het oude centrum van Assen. De geschiedenis van Assen met als hoofdthema: Het klooster Maria in Campis. Moviemakers Groep 7 en 8 zijn met het project Moviemakers begonnen! De aankomende vier weken, op maandag, gaan de groepen in kleine groepjes zelf een film maken! Avond4daagse 21 mei De 75 ste avond4daagse was een groot succes en dat kwam ook door het mooie weer. De kinderen hebben genoten en de intocht was grandioos.

3 Ik heb 4 dagen de avond4daagse gelopen. We gingen naar het Asserbos en op de atletiekbaan moesten we wachten tot we opgeroepen werden om te vertrekken. Ik heb 5 km gelopen en totaal is dat 20 km. Mijn mama liep alle dagen mee. Ik kreeg mijn eerste medaille. Het was heel leuk de laatste dag met al het muziek en het was gezellig. Zomerfeest 29 mei Ik heb 1 dag gelopen en kreeg een dagspeld dat was de laatste avond. Ik liep met mijn moeder en heb onderweg snoep gekregen en toen had ik het opgegeten. Later kreeg ik nog meer snoepjes. Het leukste van die avond was dat ik snoep kreeg en de muziek was ook heel leuk. Lize en Brian groep 2 Schoolfotograaf 27 mei De schoolfotograaf is geweest. Alles ging lekker vlot. Portretfoto s, groepsfoto s en foto s van broertjes en zusjes. Iedereen staat er weer heel mooi op. We hebben ook een totaalfoto van de school laten maken. U krijgt zo spoedig mogelijk het resultaat te zien. Het zomerfeest was heel gezellig. Ik heb op het podium gestaan en we deden met de groep het pasapasdansje. Ik heb suikerspin gegeten en ijs. Op het springkussen was het leuk. Ook heb ik nog chips gegeten. We deden mee met de Tombola maar mijn moeder had niets gewonnen. Ik heb ook een klein stukje van een suikerspin gegeten. Ik heb wel 5x op het springkussen gezeten en 1x op de grote springkussen met mijn broer. Ik heb taxi gedronken en ik heb meegedaan met ja ja bla bla samen met Casper, Jesper en Tim het was heel leuk. We deden ook mee met de Tombola en hebben een gratis pizza gewonnen en lekkere broodjes. We vonden het een supergeweldig feest. Devéjah en Joena groep 1a

4 Kijkmiddag BTO Nu zijn we alweer druk bezig voor vaderdag. Wat de kinderen maken, dat verklappen we nog niet. De afgelopen weken zijn we bezig geweest met verschillende workshops op het gebied van sport, drama, muziek en andere activiteiten. Ik Sidney zat bij Kunst en heb in een doos een soort huis gemaakt. Een woonkamer van vroeger en we hadden over schilders die ook een kunstwerk van een huis hadden gemaakt. Op de kijkmarkt was het best druk en gezellig. Ik vond Kunst minder leuk want ik vond het niet leuk om een woonkamer in een doos te maken. Ik Lotte zat bij het kickboksen. We deden boks oefeningen zoals afweren, verdedigen en aanvallen. We kregen les van de broer van meester Jurrien. Op de kijkmiddag gaven we een demonstratie van wat we geleerd hadden. Er kwamen heel veel ouders kijken. Ik vond boksen minder leuk dan ik had gedacht. BTO vind ik wel leuk. Sidney en Lotte groep 5 Kinderopvang/POV/BSO De afgelopen weken zijn de kinderen weer druk bezig geweest met verschillende activiteiten. Eerst hebben de kinderen wat moois geknutseld voor moederdag. Met veel plezier en hun creativiteit gingen ze enthousiast aan de slag. De mooiste knutselwerkjes werden er gemaakt en op zondag 12 mei werden alle moeders verrast met een mooi gemaakt cadeautje van hun eigen kind. Ook stond de afgelopen weken in het Puk thema: Wat heb ik aan. We hebben het gehad over wat we aan hebben en wat voor kleren we allemaal kunnen dragen. Zo zijn we begonnen met een boekje voor te lezen over een verjaardagsfeestje. Giraffe en olifant gingen op een feestje van krokodil, maar wat trek je dan aan. De mooiste kleren kwamen voorbij zoals een prinsessen jurk of een clownspak. Uiteindelijk gingen ze toch in hun eigen kleren naar het feestje. Ook hebben we schoenen memory gespeeld. Alle schoenen werden op 1 grote bult gegooid en daarna mochten de kinderen 1 voor 1 een schoen pakken en die aan het juiste kindje geven. Daarna moesten ze de andere schoen ook opzoeken. Dit was erg leuk om te doen. Als afsluiting hebben de kinderen van een vuilniszak een mooie jurk of shirt gemaakt en die hebben ze geshowd tijdens een echte modeshow. De kinderen liepen wat verlegen, maar vol trots over de catwalk en ze voelden zich echte topmodellen. In week 21 hebben we dit thema afgesloten en over een paar weken beginnen we weer met een nieuwe thema.

5 Wij wensen iedereen fijne Pinksterdagen! Team kindcentrum De Veldkei Zoals al veel ouders hebben gezien, is er op het grote plein een heus verkeersplein gemaakt. De BSO-kinderen spelen hier met veel plezier. Zo leren ze ook nog wat van het verkeer. GEZOCHT: Zoals de meeste ouder(s)/verzorger(s) al hebben gezien, hebben we in de tuin van het KDV en POV een mooie grote plantenbak. Helaas staan hier nog niet veel planten in. Het is de bedoeling om de bak in 4 vakken te verdelen en er in elk vak iets anders komt. Zo hebben we een vak voor plantjes en de insecten, een vak voor groente en fruit, een vak voor plantjes die lekker ruiken en voor het laatste vak gaan we nog iets anders bedenken. We hebben helaas nog niet veel plantjes. Mocht je thuis in je tuin nog plantjes hebben die je eventueel weg wilt doen, denk dan aan ons. We kunnen alle planten die kindvriendelijk zijn goed gebruiken, zodat we een mooie volle plantenbak krijgen, waar de kinderen van alles in kunnen ontdekken Margedag Op vrijdag 12 juli zijn de kinderen van de POV en de school vrij. Tot slot Iedereen bedankt voor alle hulp tijdens de afgelopen periode!

Groep 8. Jaargang 5, nr. 9, juli 2019

Groep 8. Jaargang 5, nr. 9, juli 2019 Jaargang 5, nr. 9, juli 2019 Algemeen Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Het afgelopen schooljaar is echt omgevlogen. Wij kijken terug op een fijn jaar met veel hoogtepunten: de avondvierdaagse,

Nadere informatie

Scholing meesters en juffen

Scholing meesters en juffen Jaargang 5, nr. 7, 26 april 2019 Nieuwsbrief Het meest actuele nieuws krijgt u via uw eigen MijnSchool-account. In de nieuwsbrief schrijven de kinderen ook over hun eigen ervaringen. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

8 APRIL 2016 JAARGANG 4, NUMMER 29. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

8 APRIL 2016 JAARGANG 4, NUMMER 29. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 8 APRIL 2016 JAARGANG 4, NUMMER 29 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl Agenda:

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

Naar de Imker Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van:

Naar de Imker  Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van: Naar de Imker Afgelopen woensdag ging groep 2-3a op bezoek bij de Imker. Heel vlakbij de school op het industrieterrein bij Elho staan de kasten en korven met bijen. Wat hebben we er veel gezien en heeft

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15

Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15 Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15 info@obs-veldkei-assen.nl www.obs-veldkei-assen.nl -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Algemene informatie week 23

Algemene informatie week 23 Algemene informatie week 23 Nieuwe website De nieuwe website is online! Neem maar eens een kijkje op www.stjozefuden.nl. (Niet verwarren met de oude site die ook nog een tijdje in de lucht zal zijn.) Kangoeroe

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Nieuws uit de groepen Nr. 27 arpil 2016 De kinderopvang Knuffels We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 24 Juni 2018 We gaan in veel groepen starten met de Citotoetsen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind uitgerust op school komt en met een goed ontbijt in de maag? Dit zorgt

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Inhoud Juffendag Nieuws uit groep 7 Hulp van groep 8 Nieuws uit groep 4 Uitslag leeswedstrijd Bezoek aan de bibliotheek Oudergesprekken Agenda JUFFENDAG Vandaag hebben wij voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 18 27 mei 2016 Gratis zand!!!!! Na onze plein-opknap-dag is er geel zand over gebleven. Heeft u hier belang bij? Meld dit dan even bij meester Chris of juf Herma. Plein-opknap-dag

Nadere informatie

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag!

31 mei 2019 Jaargang: Editie: 9. Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun verjaardag! 31 mei 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 9 Agenda 3 t/m 21 juni Cito 10 juni 2 e Pinksterdag 24 juni studiedag leerlingen vrij 8 Lang zullen ze leven! Deze maand felicteren we de volgende kinderen met hun

Nadere informatie

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 2 rvdgeer@detandem.nl Inmiddels wordt er door ons al hard gewerkt aan

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2. 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 23 mei kleuterfeest voor KDV, PSZ en de groepen 1&2 23 mei schoolreisje groep 3 t/m 6 25 mei Hemelvaartsdag alle kinderen zijn vrij 26 mei alle

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Voor u ligt het negende Open Podium van dit jaar met o.a. info over de

Voor u ligt het negende Open Podium van dit jaar met o.a. info over de 10-05-2019 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het negende Open Podium van dit jaar met o.a. info over de avondvierdaagse. Met vriendelijke groeten, Het team van Podium Agenda Zondag 12 mei Maandag 13

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging afscheid van juf Carla. Over de grenzen. Jaargang 3, nr juni 2017

Nieuwsbrief. Uitnodiging afscheid van juf Carla. Over de grenzen. Jaargang 3, nr juni 2017 Jaargang 3, nr. 11 30 juni 2017 Nieuwsbrief Kijk voor de actuele agenda op de website en/of facebook! Uitnodiging afscheid van juf Carla MR verkiezingen We zijn zeer verheugd dat er 4 ouders zich als kandidaat

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

14 juni 2019

14 juni 2019 1440 www.clarafabriciusschool.nl 14 juni 2019 17 juni Schoolreis 18 juni Alle kinderen vrij i.v.m studiedag 20 juni Ruilmiddag Intocht avondvierdaagse Het is alweer de laatste avond van de avondvierdaagse.

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

n s N i w s e u Deze maand o.a: * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015

n s N i w s e u Deze maand o.a: * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015 O n s Deze maand o.a: N i e u w s * Nr. 7 * Maand: * Mei 2015 Wij organiseren op maandag activiteiten. Maandag 23 maart was het schilderen. Dat deden we buiten. De kinderen mochten zelf weten wat ze gingen

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

25 mei 2016. Agenda 26 mei Kamp groep 8 27 mei Groep 8 vrij Juf Debbie aanwezig 30 mei OR-vergadering 20.00uur

25 mei 2016. Agenda 26 mei Kamp groep 8 27 mei Groep 8 vrij Juf Debbie aanwezig 30 mei OR-vergadering 20.00uur Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 25 mei 2016 26 mei Dylan gr. 4 29 mei Willemijn gr. 4 29 mei Mika gr. 6 30 mei Russel gr.

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Nummer 25, 05-04, Schooljaar Beste ouders/verzorgers,

Nummer 25, 05-04, Schooljaar Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief Nummer 25, 05-04, Schooljaar 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, 2 april, Nationale buitenlesdag De naam zegt het al, lekker buiten les geven en les krijgen. Frisse lucht en beweging vergroot

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar 2018/ Nummer: 13. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 11-02-2019 Nummer: 13 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - Parkeren - Buurtsport in de voorjaarsvakantie - Schoolreisjes - Klankbordbijeenkomst

Nadere informatie

Jaargang 5, nr. 5, 14 februari 2019

Jaargang 5, nr. 5, 14 februari 2019 Jaargang 5, nr. 5, 14 februari 2019 Nieuwsbrief Het meest actuele nieuws krijgt u via uw eigen MijnSchool-account. In de nieuwsbrief schrijven de kinderen ook over hun eigen ervaringen. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Info april 2019

Info april 2019 Info 20 11 april 2019 12 april Palmpasen activiteit 17 april Himmelwike 18 april Koningsspelen 19 april t/m 5 mei Meivakantie 15 mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi Mocht

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Herinnering: Dinsdag 30 januari zijn alle kinderen vrij i.v.m. een verwerkingsdag van de toets gegevens. Wijziging datum studiedag De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes.

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes. Nieuwsbrief Jaargang15 Nummer 8 7 4 2015 Het was weer een zeer geslaagde NL doet! Er is een hoop gebeurd; wilgentunnels gevlochten; coniferen geplant; putten leeggehaald; geverfd en nog heel veel meer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 maart 2015

Nieuwsbrief vrijdag 13 maart 2015 Nieuwsbrief vrijdag 13 maart 2015 Agenda: 14 maart schoolhanbaltoernooi 18 maart Floorballtoernooi 20 maart groep 4,5,6 voorstelling Coevorden 30 maart SPP groep 7,8 31 maart Schoolvoetbaltoernooi Bijdehand

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode.

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr.21 1 juli 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr.21 1 juli 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr.21 1 juli 2016 TT weekend Afgelopen maandag is er in alle groepen gepraat over de TT. Het blijkt dat veel kinderen (en waarschijnlijk ook de ouders) hebben genoten van de kermis,

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 1 29-08-2018 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA Vrijdag 31 augustus 2018 Schoolfotograaf; Maandag

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus Zomervakantie week 1 Maandag 25 juli BSO Kubus Sport & Spel Leuke Linde 4-12 jaar De vakantie wordt geopend met iets heel bijzonders! En veel knallers en confetti!. In de speeltuin zijn er allerlei leuke

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

13 mei mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi 30 en 31 mei Vrij i.v.m. Hemelvaart 10 juni Vrij i.v.m.

13 mei mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi 30 en 31 mei Vrij i.v.m. Hemelvaart 10 juni Vrij i.v.m. Info 21 13 mei 2019 15 mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi 30 en 31 mei Vrij i.v.m. Hemelvaart 10 juni Vrij i.v.m. Pinksteren Mocht u ons een mail sturen wilt u dan @detwirrewyn

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 28-5-4-2019 KLIK HIER VOOR HET NIEUWSTE FOTOALBUM! Agenda voor de komende periode: 08 april: Excursie naar het Drents museum

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

Belangrijke data. Avondvierdaagse start aanstaande dinsdag. Informatie over schooljaar volgt volgende week

Belangrijke data. Avondvierdaagse start aanstaande dinsdag. Informatie over schooljaar volgt volgende week NUMMER 18 JAARGANG 30 9 juni 2017 Belangrijke data 13 juni t/m 16 juni 2017 Avondvierdaagse 14 juni 2017 leerlingenraad 18 juni 2017 Vaderdag 23 juni 2017 Koffie-uurtje van 08.30 tot 9.30 uur 26 juni 2017

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 26 september 2017 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 27 september 18.30 uur MR-vergadering

Nadere informatie