ALGEMENE VOORWAARDEN CLAIRE CARE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN CLAIRE CARE"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN CLAIRE CARE Artikel 1 Definities 1. Claire Care, gevestigd te Weert, KvK-nummer , wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als zorgverlener. 2. De wederpartij wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als opdrachtgever. 3. Met de overeenkomst wordt bedoeld de overeenkomst van de opdracht op grond waarvan zorgverlener zich tegen betaling van honorarium en kosten jegens opdrachtgever werkzaamheden voor opdrachtgever verricht en waarbij de algemene voorwaarden van toepassing zijn verklaard. Artikel 2 Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, facturen, werkzaamheden, overeenkomsten en levering van diensten door of namens zorgverlener waarop zij deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken. 2. Van toepassing is steeds de laatst toegezonden versie van deze algemene voorwaarden. 3. Deze algemene voorwaarden zijn tevens van toepassing op de door zorgverlener in het kader van de overeenkomst ingeschakelde derden. 4. Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd mochten worden, dan blijft het overige in deze algemene voorwaarden bepaalde volledig van toepassing. Artikel 3 Totstandkoming overeenkomst 1. Na het ontvangen van een aanvraag, vindt er een kennismakingsgesprek plaats, waarin wordt besloten welke zorg nodig is en in welke frequentie. 2. Na het kennismakingsgesprek ontvangt opdrachtgever een aanbod dan wel offerte. 3. Indien in het aanbod geen aanvaardingstermijn is gesteld, vervalt het aanbod na 7 kalenderdagen. 4. Na acceptatie van het aanbod zal gezamenlijk een zorgovereenkomst worden opgesteld. Artikel 4 Tarieven en betalingen 1. De overeenkomst wordt aangegaan voor bepaalde tijd, tenzij uit de aard van de overeenkomst anders voortvloeit of indien partijen uitdrukkelijk en schriftelijk anders overeenkomen. 2. Met aangaan van de overeenkomst ontstaat de verplichting tot betaling.

2 3. De zorgovereenkomst bevat het uurtarief zoals deze tijdens het kennismakingsgesprek is medegedeeld en de overige benodigde kosten wanneer deze tijdens het leveren van de zorg worden gemaakt. Het uurtarief is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden. 4. Zorgverlener is gerechtigd een toeslag te rekenen over het tarief voor zorg verleend tijdens avonduren, weekenden of op feestdagen. 5. De in een zorgovereenkomst genoemde tarieven gelden niet automatisch voor een vervolgopdracht. 6. Zorgverlener heeft het recht de vergoedingen jaarlijks aan te passen. Zij heeft tevens het recht de vergoedingen op enig moment, wanneer gewijzigde omstandigheden dit verlangen, aan te passen. Aangepaste tarieven worden zo spoedig mogelijk medegedeeld aan de opdrachtgever. Een tariefverhoging geeft opdrachtgever de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden per vooringenomen datum van tariefverhoging. 7. Na een tariefwijziging zal de zorgovereenkomst aangepast worden. 8. In geval er in een betreffende periode wegens onvoorziene omstandigheden meer of minder is gewerkt dan is gefactureerd zal dit door zorgverlener op de eerstvolgende factuur worden gecorrigeerd. 9. Facturen voor geleverde zorg dienen binnen 14 kalenderdagen na factuurdatum bij de SVB zijn ingediend of aan zorgverlener betaald te zijn, tenzij partijen hierover schriftelijk andere afspraken hebben gemaakt of op de factuur een andere betaaltermijn vermeld is. 10. Indien de opdrachtgever in gebreke blijft in de tijdige betaling van een factuur, is deze van rechtswege in verzuim en wettelijke rente verschuldigd. De rente over het opeisbare bedrag zal worden berekend vanaf het moment dat de opdrachtgever in verzuim is tot aan het moment van voldoening van het volledig verschuldigde bedrag. 11. Indien de opdrachtgever in gebreke of in verzuim is in de nakoming van zijn verplichtingen, komen alle redelijke kosten ter verkrijging van voldoening buiten rechte voor rekening van de opdrachtgever. Artikel 5 Informatieverstrekking opdrachtgever 1. Opdrachtgever stelt alle informatie die voor de uitvoering van de opdracht en het opstellen van een zorgdossier relevant is tijdig beschikbaar aan zorgverlener. 2. Opdrachtgever staat in voor de juistheid, volledigheid en betrouwbaarheid van de ter beschikking gestelde gegevens, ook indien deze van derden afkomstig zijn. Zorgverlener zal de gegevens vertrouwelijk behandelen. 3. Opdrachtgever vrijwaart zorgverlener voor elke schade die voortvloeit uit het niet voldoen aan het in het eerste lid van dit artikel gestelde. 4. Te allen tijde, uitgezonderd calamiteiten, dienen de zorgplannen en werkplannen van de zorgbehoevende cliënten inzichtelijk te zijn voor zorgverlener. Alleen dan kan zij verantwoorde en kwalitatieve zorg verlenen. 5. Wanneer in strijd met het in lid 4 van dit artikel gestelde wordt gehandeld, komt zorgverlener het recht toe de opdracht te weigeren.

3 6. Wanneer zorg wordt geleverd door middel van een persoonsgebonden budget, is opdrachtgever zelf verantwoordelijk voor het budget. Wanneer er iets in het budget wordt gewijzigd, dient dit onmiddellijk gemeld te worden aan zorgverlener. Zorgverlener komt te allen tijde het recht toe inzage tot het pgb te verzoeken. Artikel 6 Uitvoering van de overeenkomst 1. Zorgverlener voert de overeenkomst naar beste inzicht en vermogen uit. 2. Zorgverlener is gerechtigd derden in te schakelen bij de uitvoering van de overeenkomst. 3. Indien tijdens de uitvoering van de overeenkomst blijkt dat het voor een behoorlijke uitvoering daarvan noodzakelijk is om deze te wijzigen of aan te vullen, zullen partijen tijdig en in onderling overleg de overeenkomst wijzigen. 4. De opdrachtgever dient tijdens begeleidingsuren te allen tijde telefonisch bereikbaar te zijn. 5. Opdrachtgever zorgt voor de noodzakelijke medische materialen, tenzij anders overeengekomen. 6. Zorgverlener is gerechtigd de protocollen van de instelling te allen tijde in te kunnen zien om vanuit deze protocollen te handelen. Wanneer deze protocollen niet door opdrachtgever beschikbaar worden gesteld, handelt zorgverlener volgens de VILANS protocollen. 7.Bij een overeenkomst tot opdracht met een loopduur van twee maanden of langer komt zorgverlener het recht toe gedegen ingewerkt te worden om gewaarborgde en kwalitatieve zorg te kunnen bieden. 8. Zorgverlener is inzetbaar op alle handelingen vermeld in de overhandigde bekwaamheidsverklaring. Zorgverlener komt het recht toe overige handelingen te weigeren en terug te koppelen aan de opdrachtgever of dienstdoende achterwacht verpleegkundige. 9. Aanvullend op hetgeen in lid 7 van dit artikel gestelde, staat zorgverlener open in het kader van deskundigheidsbevordering en ontwikkeling, zich te bekwamen in voorbehouden handelingen wanneer zorgverlener de mogelijkheid wordt geboden onder begeleiding van een bevoegd persoon dezelfde handeling de eerste keren gezamenlijk uit te voeren bij desbetreffende cliënt. Artikel 8 Wijziging en annulering 1. Annulering door de opdrachtgever van afgesproken zorgverlening is enkel schriftelijk mogelijk. Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van de overeengekomen zorgverlening, kan de zorg kostenloos naar een ander moment worden verzet. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de overeengekomen zorg, of wanneer de overeengekomen uren niet verzet kunnen worden, worden de kosten doorberekend aan opdrachtgever. 2. In geval van onvoorziene omstandigheden, die enkel ter beoordeling van zorgverlener komen, kan van hetgeen bepaald in lid 1 van dit artikel worden afgeweken. 3. Indien de levering van zorg nog niet is aangevangen, maar een aanbod als dusdanig is geaccepteerd, is zorgverlener bij annulering gerechtigd naar redelijkheid kosten in rekening te brengen voor onder andere de gereserveerde tijd.

4 4. Voor langdurige zorgovereenkomsten geldt te allen tijde een wederzijdse opzegtermijn van tenminste 30 kalenderdagen. 5. Zorgverlener behoudt zich het recht voor om afspraken af te zeggen of verzetten in geval van onvoorziene omstandigheden waardoor zij de overeenkomst niet naar behoren uit kan voeren. Zorgverlener zal in een dergelijk geval zorg dragen voor waardige vervanging.. Artikel 9 Overmacht 1. In geval van overmacht is zorgverlener gerechtigd haar werkzaamheden te onderbreken, verplaatsen of annuleren. Van overmacht is onder meer sprake indien de uitvoering van de overeenkomst, al dan niet tijdelijk, wordt verhinderd door omstandigheden waar zij redelijkerwijs geen invloed op uit kan oefenen, zoals ziekte, ongevallen of brand. 2. Indien zich een situatie als in het eerste lid van dit artikel omschreven voordoet, zal zorgverlener zich inspannen om, indien deze situatie langer dan 30 dagen voortduurt, vervanging te verzorgen. Artikel 10 Aansprakelijkheid schade 1. Zorgverlener is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit deze overeenkomst, tenzij de schade opzettelijk of met grove schuld is veroorzaakt. 2. Zorgverlener is niet aansprakelijk voor schade ontstaan doordat zij is uitgegaan van door of namens opdrachtgever verstrekte onjuiste of onvolledige gegevens. 3. Zorgverlener is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadigingen van persoonlijke eigendommen van opdrachtgever of client tijdens het leveren van de zorg. 4. Opdrachtgever blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het toepassen of uitvoeren van kennis of handelingen zoals opgedaan tijdens de zorgverlening. 5. In geval door opdrachtgever schade wordt toegebracht aan apparatuur tijdens de zorgverlening, is deze gehouden de taxatiewaarde te vergoeden. 6. In het geval dat zorgverlener schadevergoeding verschuldigd is aan opdrachtgever bedraagt de schade niet meer dan het bedrag dat door de verzekeraar wordt uitgekeerd of door haar aan opdrachtgever in rekening is gebracht in de desbetreffende maand. 7. Opdrachtgever vrijwaart zorgverlener tegen alle aanspraken van derden die verband houden met de door haar geleverde diensten. Artikel 11 Duur overeenkomst 1. De overeenkomst eindigt van rechtswege in de volgende gevallen: a) bij het verstrijken van de overeengekomen looptijd. b) het verlopen van de afgegeven indicatie. c) het overlijden van een cliënt. d) verhuizing van cliënt buiten het werkgebied van zorgverlener.

5 e) faillissement van opdrachtgever of zorgverlener. f) er geen pgb meer wordt afgegeven 2. In alle overige gevallen geldt een opzegtermijn van tenminste een kalendermaand. 3. Zorgverlener is inzetbaar in blokken van minimaal 3 uur en levert nimmer meer dan 24 uur achter elkaar zorg. 4. Zorgverlener is enkel inzetbaar in de regio s Limburg en Noord-Brabant, tenzij anders overeengekomen. Artikel 12 Bijzondere bepalingen 1. Beide partijen zijn gehouden tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij in het kader van hun overeenkomst hebben verkregen. Opdrachtgever wordt voor meer informatie verwezen naar de privacyverklaring. 2. Zorgverlener zal uitsluitend met toestemming van de opdrachtgever in overleg treden met derden, wanneer dit in het belang van de uitvoering van de opdracht is. Artikel 13 Klachten 1. Opdrachtgever is verplicht om klachten over facturen en/of de geleverde diensten zo spoedig mogelijk na het ontstaan van de klacht, maar uiterlijk binnen 7 kalenderdagen, schriftelijk en gemotiveerd kenbaar te maken aan de zorgverlener. Zorgverlener streeft ernaar binnen 5 werkdagen op klachten te reageren. 2. Wanneer partijen niet samen tot een oplossing komen, kan opdrachtgever zich wenden tot de klachtenregeling van WKKGZ. Artikel 14 Geschilbeslechting 1. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. 2. Partijen zullen enkel een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten. Geschillen zullen enkel worden beslecht in het arrondissement waarin zorgverlener is gevestigd. 3. In afwijking van de wettelijke verjaringstermijnen, bedraagt de verjaringstermijn van alle vorderingen en verweren jegens zorgverlener en betrokken derden 12 maanden.

1. WebVooruit, handelsnaam van Parcye, gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer , wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener.

1. WebVooruit, handelsnaam van Parcye, gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer , wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 1. WebVooruit, handelsnaam van Parcye, gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer 17160110, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij wordt in deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden LEF Media

Algemene voorwaarden LEF Media Algemene voorwaarden LEF Media ARTIKEL 1. DEFINITIES 1. LEF Media, gevestigd te Rotterdam, KvK-nummer 70185808, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als LEF Media. 2. De wederpartij wordt in deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LIEKE VAN MIL FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN LIEKE VAN MIL FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN LIEKE VAN MIL FOTOGRAFIE Artikel 1 Definities 1. Lieke van Mil Fotografie, gevestigd te Beek Ubbergen, KvK-nummer 53502191, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als fotograaf.

Nadere informatie

1. Housing ter Veer gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer , wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Housing ter Veer.

1. Housing ter Veer gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer , wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Housing ter Veer. ALGEMENE VOORWAARDEN Housing ter Veer Artikel 1 Definities 1. Housing ter Veer gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer 70416206, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Housing ter Veer. 2. De wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FLOOR VAN DER STEEN

ALGEMENE VOORWAARDEN FLOOR VAN DER STEEN ALGEMENE VOORWAARDEN FLOOR VAN DER STEEN Disclaimer goederen Door bestelling en betaling van goederen van Floor van der Steen ziet klant automatisch af van de bedenktijd waarin klant zijn aankoop kan annuleren

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KARIN VERHOOG FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN KARIN VERHOOG FOTOGRAFIE GECERTIFICEERD MOMENT DESIGN BELOVED FOTOGRAAF ALGEMENE VOORWAARDEN KARIN VERHOOG FOTOGRAFIE Disclaimer: Door bestelling van fotoproducten bij Karin Verhoog Fotografie ziet klant automatisch af van de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LE CLUB DES VINS

ALGEMENE VOORWAARDEN LE CLUB DES VINS Artikel 1 Definities 1. Le Club des Vins, gevestigd te Rotterdam, KvK-nummer 65452739, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Le Club des Vins. 2. De wederpartij wordt in deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243

Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Leveringsvoorwaarden Algemene Voorwaarden voor het leveren van diensten door Marloes van Nies Studiekeuzecoach.KvK 58245243 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies

Algemene voorwaarden voor levering diensten door 3 Ster Advies Algemene voorwaarden voor levering diensten door Van: gevestigd en kantoorhoudende te 7827 RG, Emmen, Drieteenspecht 4, hierna te noemen: Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ESTHER MALMBERG FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN ESTHER MALMBERG FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN ESTHER MALMBERG FOTOGRAFIE ARTIKEL 1 Definities 1. Esther Malmberg Fotografie, gevestigd te Gouda, KvK-nummer 63951916, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als fotograaf.

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd.

1. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in de offerte een termijn voor aanvaarding is genoemd. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Reinsmabouw Reinsmabouw Lentegaarde 5 3436ZB Nieuwegein kvk: 58761330 opdrachtgever: de wederpartij van Reinsmabouw

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019

Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019 Algemene voorwaarden Haal meer uit Office 6 juni 2019 Haal meer uit Office Witstoom 21 7103 CZ Winterswijk KVK nummer: 66901847 E-mail: info@haalmeeruitoffice.nl Telefoonnummer: 0543-514174 Toepasselijkheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden van Dutch Office Support, hierna te noemen DOS, gevestigd en kantoorhoudende aan de Koetsierbaan 309, 1315 SR Almere: Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Nadere informatie

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd.

1.2 Opdrachtgever: de persoon, onderneming of instelling die in de overeenkomst als zodanig is genoemd. Algemene voorwaarden Bye Bye Burnout (voor het leveren van coaching, training en workshops) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Opdrachtnemer: Bye Bye Burnout. 1.2

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake.

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van TerZake. Algemene voorwaarden voor dienstverlening Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: TerZake : de gebruiker van de algemene voorwaarden; Opdrachtgever: de wederpartij van

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO ROSANNE

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO ROSANNE ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO ROSANNE Artikel 1 Definities 1. Studio Rosanne, gevestigd te Zwolle, KvK-nummer 65687787, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als Studio Rosanne. 2. De wederpartij

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN: - Aalders ICT Services gevestigd en kantoorhoudende te 7948 BT Nijeveen aan de Dorpsstraat 86 hierna te noemen: AIS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes

Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Algemene voorwaarden Kleine Klusjes Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Kleine Klusjes Kleine Klusjes De kubbing 3 9531 MB Borger KvK: 68403666 Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement

- Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement Algemene Voorwaarden Betterbasics VAN: - Betterbasics Organisatieadvies, Project- en Interimmanagement - gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Bilderdijkstraat 34 - ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: IkStaVoorVerzoening! ingeschreven bij de Kruispunt Bank Belgie onder nummer KBO nr.: 0634.750.182. Opdrachtgever:

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusservice Arents

Algemene voorwaarden Klusservice Arents Algemene voorwaarden Klusservice Arents Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusservice Mark Arents Klusservice Arents Heuvelstraat 12 9673 BC Winschoten KvK: 66466989

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders

Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Algemene voorwaarden Klusbedrijf Daan Penders Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Klusbedrijf Daan Penders Klusbedrijf Daan Penders Tubasingel 13 2287 CM Rijswijk KvK:

Nadere informatie

Artikel 4. Voorrijkosten Vredeveld Klusservice rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf vestigingsadres.

Artikel 4. Voorrijkosten Vredeveld Klusservice rekent geen voorrijkosten, maar heeft als begintijd het moment van vertrek vanaf vestigingsadres. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Vredeveld Klusservice de Vos van Steenwijkstraat 14 9411 LD Beilen KvK 70163871 Opdrachtgever: de wederpartij van Vredeveld Klusservice

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PSA-professional

Algemene voorwaarden PSA-professional Algemene voorwaarden PSA-professional Artikel 1 Definities 1. PSA-professional: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Coltbaan 4E, 3439NG te Nieuwegein, ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht Artikel 1. Definities 1. Parkeeradvies.com wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Dienstverlening

Algemene voorwaarden & Dienstverlening Algemene voorwaarden & Dienstverlening Blanco Tekst!!!! KvK 011 592 62 Weesperzijde 29-3!!! BTW NL194675567B01 NL-1091 EC Amsterdam!!! T +31 6 24856754 www.blancotekst.nl!!! E info@blancotekst.nl Artikel

Nadere informatie

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer

Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer Algemene Leveringsvoorwaarden van: Werner Bros. gevestigd en kantoorhoudende te Amersfoort aan De Heuvel 31, ingeschreven bij KvK Gooi-, Eem- en Flevoland onder nummer 32168497. Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

2.1 Debatmeester is slechts aan de offertes gebonden indien de aanvaarding hiervan door de opdrachtgever binnen 14 dagen wordt bevestigd.

2.1 Debatmeester is slechts aan de offertes gebonden indien de aanvaarding hiervan door de opdrachtgever binnen 14 dagen wordt bevestigd. Algemene Voorwaarden Debatmeester Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven

2. De prijzen in de genoemde offertes zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven Leveringsvoorwaarden Van: FMH Onderwijsmanagement gevestigd en kantoorhoudende te 1399 HW Muiderberg aan Schoutenpad 8 hierna te noemen: FMH Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES

ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES ALGEMENE VOORWAARDEN ROWEPO SERVICES Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt onder Rowepo verstaan: Rowepo Services Adenauerhof 26 4463 GR Goes KvK: 62833812 In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN

LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN LEVERINGSVOORWAARDEN VOOR LEVERING DIENSTEN VAN: - «Webdesign Yvonne» gevestigd en kantoorhoudende te 1974 XW, IJmuiden in het Snippenbos 43 hierna te noemen: Webdesign Yvonne Artikel 1. Definities 1.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten

Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching en workshop diensten Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Nicole Olsthoorn van vrouwennatuur die

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst

1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder opdrachtgever: de wederpartij van V&V Visumdienst ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: V&V Visumdienst Breda b.v. gevestigd en kantoorhoudende te 4851 BD Ulvenhout, Weversdries 5 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder Nº 020-57197

Nadere informatie

Algemene voorwaarden So Vie

Algemene voorwaarden So Vie Algemene voorwaarden So Vie Artikel 1 Definities 1. So Vie: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Regenboog 31, 3824ED te Amersfoort, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf

Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dirks Schilder & Bouwbedrijf Dovenetellaan 26 6841 EJ Arnhem Kvk nr: 65108726

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden hulpverlening

Algemene voorwaarden hulpverlening Algemene voorwaarden hulpverlening Artikel 1: Definities 1. Yvonne Loekemeijer, gevestigd te Eindhoven, KvK-nummer 69366691, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten

Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Leveringsvoorwaarden voor levering diensten Van: Expertisecentrum Bescherming & Veiligheid gevestigd en kantoorhoudende te Leeuwarden, Tesselschadestraat 2. Hierna te noemen: EC B&V. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In de deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarde; opdrachtgever: de wederpartij van de gebruiker. Artikel 2. Toepasselijkheid

Nadere informatie

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever

Een mondelinge dan wel schriftelijk overeenkomst tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer betreffende therapie of coaching van de opdrachtgever Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Pit-begeleiding Opdrachtgever: Cliënt Behandelovereenkomst: Een mondelinge dan wel schriftelijk

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden van frans heijmans te Zandvoort Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen frans heijmans en een

Nadere informatie

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker.

gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden; opdrachtgever: de wederpartij van gebruiker. ALGEMENE BINDENDE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: - Colltec Kunsstoftechniek - Van der Hoopstraat 5-9716 JK Groningen hierna te noemen: gebruiker (inschrijfnummer K.v.K. te Groningen 02050513) Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support

Algemene voorwaarden Hendriks Project Support Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Hendriks Project Support: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Praktijk voor Integrale Geneeskunde Miriam Schumacher en een cliënt.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen Praktijk voor Integrale Geneeskunde Miriam Schumacher en een cliënt. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden (AV) van de Praktijk voor Integrale Geneeskunde Miriam Schumacher, gevestigd te Castricum en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 37162054. De

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van van Gijben Totaalbouw, Broekhuizenstraat 44, 3784 WT Terschuur. Hierna te noemen gebruiker.

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van van Gijben Totaalbouw, Broekhuizenstraat 44, 3784 WT Terschuur. Hierna te noemen gebruiker. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden van van Gijben Totaalbouw, Broekhuizenstraat 44, 3784 WT Terschuur. Hierna te noemen gebruiker. Artikel 1: Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners.

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: Van der Meer Lifestyleplanners Tsjerkepaed 3A 9081 AT Lekkum KvK-nummer 64109178 hierna te noemen: Van der Meer Lifestyleplanners Artikel 1. Algemeen 1. In

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MASSAGEPRAKTIJK ONTSPANNING

ALGEMENE VOORWAARDEN MASSAGEPRAKTIJK ONTSPANNING ALGEMENE VOORWAARDEN MASSAGEPRAKTIJK ONTSPANNING ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1. Massagepraktijk Ontspanning en Ontspanningswinkel, gevestigd te Alphen aan den Rijn, KvK-nummer 63901463, wordt in deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tabitha Ruiter

Algemene Voorwaarden Tabitha Ruiter Algemene Voorwaarden Tabitha Ruiter Artikel 1 Definities 1. Tabitha Ruiter : de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Rading 37 1213 RL te Hilversum,ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer

Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer Algemene Voorwaarden Nedcon Organisatieadvies B.V., K.v.K. dossiernummer 243.84.285 Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer : de gebruiker van de algemene

Nadere informatie

Van: - Heart Selling BV - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist.

Van: - Heart Selling BV - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING Van: - - Postbus 969 te 3700 AZ Zeist - gevestigd en kantoorhoudende op de Karpervijver 10B, 3703 CJ Zeist. De klant hierna te noemen: gebruiker ARTIKEL 1. DEFINITIES

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching

Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching Artikel 1 Definities 1. Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching: de gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau

Algemene voorwaarden Crito BV Balans- en adviesbureau Overeenkomst Crito BV Algemene voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Crito BV voor levering diensten Crito BV Balans- en adviesbureau, gevestigd en kantoorhoudende te Uden, 5405 NH aan Neutronenlaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN:

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN: gevestigd en kantoorhoudende: Oude Enschedeseweg 49 te 5481PL HAAKSBERGEN hierna te noemen: opdrachtnemer Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief

Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Algemene Voorwaarden Pijnzorg Actief Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Pijnzorg Actief die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door AttentMentoren afgesloten overeenkomsten. De toepasselijkheid

Nadere informatie

Artikel 2. Totstandkoming van de overeenkomst en opdrachtbevestiging(-en)

Artikel 2. Totstandkoming van de overeenkomst en opdrachtbevestiging(-en) Algemene Voorwaarden van Zeus Advies te Hendrik Ido Ambacht Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen Zeus Advies en een opdrachtgever,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM. Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Algemene voorwaarden Highbeat BV / UWKM Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Socialize Media

Algemene voorwaarden Socialize Media Algemene voorwaarden Socialize Media Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Opdrachtgever: de rechtspersoon die aan Socialize Media een opdracht heeft verstrekt tot het leveren van advies, beheer

Nadere informatie

van JanStevens coaching (training & interimmanagement) ook handelend onder de naam De Steven een-op-een coaching

van JanStevens coaching (training & interimmanagement) ook handelend onder de naam De Steven een-op-een coaching Algemene voorwaarden van JanStevens coaching (training & interimmanagement) ook handelend onder de naam De Steven een-op-een coaching Gevestigd en kantoorhoudende aan Brinkstraat 36-38, 7901 LA te Hoogeveen

Nadere informatie

DNS Promotions gevestigd en kantoorhoudende aan de Titus Brandsmalaan te Leiden, postcode 2321CJ. hierna te noemen: DNS

DNS Promotions gevestigd en kantoorhoudende aan de Titus Brandsmalaan te Leiden, postcode 2321CJ. hierna te noemen: DNS Algemene Leveringsvoorwaarden VAN: DNS Promotions gevestigd en kantoorhoudende aan de Titus Brandsmalaan te Leiden, postcode 2321CJ. hierna te noemen: DNS Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden KRWmilieu B.V. Rotterdam, KvK 68691408 Artikel 1. Definities KRWmilieu B.V.: Opdrachtgever: Producten: Activiteiten: Zaken: De gebruiker van de algemene voorwaarden. De wederpartij

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. Voorwaarden Planh Jobcoaching BV Bij ondertekening van de offerte gaat de opdrachtgever akkoord met de leveringsvoorwaarden. 1. Onderzoek, begeleiding, rapportages en advisering, vinden plaats in opdracht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Eigenhandje Coaching Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder Opdrachtnemer: Opdrachtgever: Behandelovereenkomst: Eigenhandje: Kind: Eigenhandje, De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op

Algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden en privacy policy zijn te downloaden op 1/5 Algemene voorwaarden Van toepassing op de opdrachten aan: Entry Specialist in ondernemen, gevestigd te Leiden, Hierna te noemen opdrachtnemer A Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

2.2 De in een offerte vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen FoodFitness en een cliënt.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst gesloten tussen FoodFitness en een cliënt. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden (AV) van de praktijk voor orthomoleculaire therapie en Personal Training FoodFitness (hierna: FoodFitness), gevestigd te Veenendaal en geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en

Artikel 9. Toepasselijk recht en forumkeuze Algemene voorwaarden. 3. Overeenkomst: een mondeling dan wel schriftelijk contract tussen Opdrachtgever en Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Artikel 2. Toepasselijkheid Artikel 3. Prijzen, Offertes en Totstandkoming van overeenkomst Artikel 4. Uitvoering van de Overeenkomst Artikel 5. Geheimhouding Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp

Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Algemene voorwaarden PLUS Schuldhulp Artikel 1. Begripsbepaling 1.1 Opdrachtnemer: PLUS Schuldhulp gevestigd te Venlo-Tegelen. Kamer van Koophandel nummer: 65310004, BTW nummer: NL8560.60.288B01 1.2 Klant:

Nadere informatie

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is.

-cliënt: degene die deelneemt aan advies-, trainings-, coaching-of begeleidingstraject, dat laatste als hij niet zelf de opdrachtgever is. Algemene voorwaarden 2015 -Corewonders V.O.F. Artikel Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: -opdrachtnemer: Corewonders V.O.F. die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer PA2DAY en een Opdrachtgever waarop opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA

ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA ALGEMENE VOORWAARDEN TOP VA Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer Top VA en een Opdrachtgever waarop Opdrachtnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer INDRA Virtual Assistant

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autisme Spiegel (2014)

Algemene Voorwaarden Autisme Spiegel (2014) Algemene Voorwaarden Autisme Spiegel (2014) Autisme Spiegel 20-9-2014 Kamer van Koophandel nr. 58294635, BTW nr.nl.113159316b01, ING Bankrekening NL34INGB0006107692, BIC INGBNL2A Algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeugd & Gezinscoach Anieke

Algemene voorwaarden Jeugd & Gezinscoach Anieke Algemene voorwaarden Jeugd & Gezinscoach Anieke 1. Definities Opdrachtgever: De partij die Jeugd & Gezinscoach Anieke een opdracht geeft tot het verrichten van werkzaamheden en die op basis van deze algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INTELLEGO HR AND BUSINESS PROCESS CONSULTING

ALGEMENE VOORWAARDEN INTELLEGO HR AND BUSINESS PROCESS CONSULTING ALGEMENE VOORWAARDEN INTELLEGO HR AND BUSINESS PROCESS CONSULTING Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Intellego

Nadere informatie

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier.

Opdrachtgever: Bedrijf of particulier die gebruik maakt van de diensten van Klusbedrijf Sander Stromeier. Algemene Voorwaarden Klusbedrijf Sander Stromeier Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en staan gepubliceerd op de website van Klusbedrijf Sander Stromeier: www.sanderstromeier.nl.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. Ad Rem Legal: een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak, gevestigd te

Nadere informatie

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Voorbeeld: algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden MBO Voorwaarden MEESTER Artikel 1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte en overeenkomst tussen MBO

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtnemer Opdrachtgever Partijen Overeenkomst: Diensten: Kind: Schriftelijk

Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtnemer Opdrachtgever Partijen Overeenkomst: Diensten: Kind: Schriftelijk Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: Praktijk KIDS & COaching, gevestigd te Beuningen (Gld), ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie