Gegroet Jong verkenners!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gegroet Jong verkenners!"

Transcriptie

1 Gegroet Jong verkenners! Na enkele weken van pure verveling en scoutsgemis zijn we weer terug! Print deze semesterplanning op je behangpapier, plak ze op je koelkast of tatoeëer ze op je kat. Want het nieuwe semester is eindelijk weer begonnen! In 2019 zullen we weer ongelooflijke avonturen beleven, maar er is nog steeds plaats voor meer vrienden. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus moest je nog vrienden of familie hebben die graag zouden aansluiten bij de scouts, breng ze dan zeker mee op een zondag voor een kennismaking. Minder is meer, maar als het over scoutsvergaderingen gaat zijn we hier toch niet helemaal mee akkoord. Tijd om de zondagnamiddagen weer nuttig te spenderen en de ouders wat rust te gunnen. Wat hebben we allemaal in petto? Kijk snel hieronder! Jullie leiding kijkt er alvast heel erg naar uit. Een stevige linker! B., B., D., O., J., W. PS: denken jullie ook nog eens aan de patrouillevergaderingen?

2 Afspraken Vergaderingen: Afbellen: Een vergadering gaat normaal gezien altijd door op zondag, op de Kleine Jacht. Elke vergadering start om 14:15 tot 17:30, tenzij dit anders vermeld wordt op de semesterplanning. Tijdig kijken dus! Wij vragen om steeds af te bellen of een mailtje te sturen als je niet naar een vergadering kan komen. Afbellen is meer dan een formaliteit, je leiding kan zo inschatten met hoeveel jullie zullen zijn en dus ook een geschikt spel in één kan steken! Mailen kan je dan naar Wij vragen voor elke betalende activiteit jezelf in te schrijven door naar een mailtje te sturen. Niet afzeggen = betalen! Afbellen/afmailen kan je bij Oskaar Defoor. Website: Voor meer informatie & updates kan je steeds terecht op onze nieuwe website, of op onze Facebookpagina Scouts Jong Brabant. Volg je ons nog niet? Zeker doen!

3 Semesterplanning Lang genoeg gewacht, hier is hij dan! Zondag 10 februari: Mystery-Man vergadering Gedurende de kerstvakantie werd de Jacht alweer geteisterd door een duistere kracht. Dit maal zijn het niet de dreads van leider Josse die het kwaad op hun geweten hebben. Een mysterieus figuur heeft zijn intrek genomen in onze lokalen en de groepsleiding rekent op de jongverkenners om deze sinistere figuur te ontmaskeren en eventueel te elimineren. We need you, jvk s! Zondag 17 februari: Bervoets wraak vergadering 17 februari, de 48ste dag van het nieuwe jaar in de gregoriaanse kalender. Zoals jullie ongetwijfeld wel weten, wordt deze dag gekenmerkt door onder andere de oprichting van de Noorse voetbalclub Ranheim Fotball, de start van de Chinees- Vietnamese oorlog en de historische staking door het personeel van Dagblad van het Oosten. Dit ter zijde herdenken we deze dag ook het heengaan van onze goede vriend Gène Bervoets. Al meerdere malen moesten we afscheid van hem nemen en deze keer was zijn laatste wens dat de jong verkenners van de jacht in zijn voetsporen zouden treden. Dresscode: Gène Bervoets stealth-mode. (donkere camouflage-kleding) Vrijdag 22 februari zondag 24 februari: Groepsweekend Het eerste hoogtepunt van het nieuwe semester. Naar alom bekende tradities trekken we er weer op uit met de voltallige groep. Welke avonturen zullen we nu weer meemaken? Een niet te missen weekend voor jong en oud. Meer informatie volgt in de mail. Zondag 3 maart: 9/11 was an inside job, the moon landing is fake and the earth a flat vergadering Vandaag gaan we op bezoek bij onze vrienden van de Illuminati, de leiding heeft namelijk uit vertrouwelijke bron vernomen dat de Jacht niet enkel het centrum van de wereld is, maar ook van het heelal. Tijd om fakenews de rug toe te keren en de mensheid de echte waarheid te tonen!

4 Zondag 10 maart: Geen vergadering De leiding moet weer op vormingsweekend om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in scoutsland, hightech mailsystemen en baanbrekende nieuwe spelletjes. Maar niet getreurd, volgende week staan jullie oog in oog met jvk-leiding Super Saiyan 4. Zaterdag 16 maart: Stadsvergadering Afspraak om 14:15 voor de trappen van het stadhuis van Leuven. Zondag 24 maart: Zombie-Survival-vergadering Het jaar is 2044, de aarde is 4 graden warmer. De mensheid heeft veel problemen gehad met overleven en wordt nu geteisterd door een nieuw probleem: de doden komen weer tot leven. Gelukkig zijn er de super special forces die er op deze vergadering voorgoed een einde aan kunnen maken.

5 Zondag 31 maart: kruistocht in joggingsbroek vergadering Op een hedendaagse kruistocht richting het oosten met als doel ons imperium uit te breiden, maakten de JVK's een cruciale fout. Hun kompas deed het niet en i.p.v het land van melk en honing te vinden, verdwaalde ze richting duistere en sinistere plekken. Zullen de jong verkenners in staat zijn om zich uit de deze hachelijke situatie te bevrijden? Eén ding is zeker: Joggingsbroeken en goede loopschoenen zullen noodzakelijk zijn april: Paasweekend Noteer dit weekend zeker in je agenda, want het beloofd weer de moeite te worden. Hier zullen we jullie ook opleiden tot echte jong-verkenners zodat jullie helemaal klaar zijn voor het kamp. Meer informatie volgt nog via mail. Zondag 14 april: Geen vergadering De leiding gaat hun grootouders bezoeken. We stellen voor dat jullie dat ook gaan doen, want deze week is het geen vergadering. Zondag 21 april: Paasvergadering Uit ervaring weten we dat veel leden niet aanwezig kunnen zijn op Pasen. Maar aangezien de leiding te stout is geweest om nog paaseitjes te krijgen, hebben we hulp nodig om de paashaas te vangen. Alle hulp is welkom, maar vergeet zeker geen camouflage-kledij. Dresscode: camouflage Zondag 28 april: Johnny en Marina vergadering Al jaren lang is het op de jacht traditie dat één keer per jaar de krachten worden gemeten tussen Johnny en Marina. Johnny is dé machoman van Heverlee. Hij rijdt rond in een opgedreven wagen en zijn enigste doel is zoveel mogelijk Marina s imponeren. Marina is een jongedame die geregeld wel eens mee durft te rijden met Johnny. Ze is een echt poppemieke en is er nog steeds vast van overtuigd dat ze slimmer, sterker en beter is dan Johnny. Tijd om de krachten te meten! Dresscode : Patrouilles van Gijs en Gust Marina Patrouille Marco en Mathieu Johnny

6 Zondag 5 mei: Groepsdag Hierover krijgen jullie nog een brief! Verwacht je zoals altijd aan een overheerlijke brunch, gratis receptie van de vzw en een gezellige wandeling met heel de groep! Zondag 12 mei: Pimp my Slav vergadering Onze broeders uit het Oosten zijn altijd al een grote inspiratie geweest voor de leiding van de jacht. Vandaag zullen jullie een heuse opleiding voorgeschoteld krijgen van Boris Goodpunyov, een rasechte Slav. Ben jij het waard? Dresscode: adidas trainingspakken, mutskes, sneakers, strepen. Heel veel strepen Zondag 19 mei: Jaag of wordt opgejaagd vergadering De grens tussen jagen en opgejaagd worden is zeer dun. Voor dat je het beseft verander je van prooi naar rover. Wie ogen op zijn rug heeft zal vandaag in het voordeel zijn, want je kan niemand vertrouwen! Weest paraat! Vrijdag 24 mei: Colombus-vergadering Onze goede vriend Frank heeft ons toegefluisterd dat de temperaturen deze zondag alle records zullen breken. Dresscode: zonnecreme-masker, tshirt en zwembroek Vrijdag 31 mei: Hacienda vergadering Ohnee! Een bende gevluchte Spaanse maffia heeft hun intrek genomen in onze lokalen. Met men en macht zullen ze deze schuilplek beschermen. Hopelijk kunnen de jong-verkenners ons helpen om onze teerbeminde jacht opnieuw te veroveren.

7 Vrijdag 7 juni: Groepszwemmen Vergeet zeker je zwembandjes niet, want we sluiten een hoogstwaarschijnlijk episch scoutsjaar af met een frisse plons in Sportoase. Exacte tijdstip wordt later nog meegedeeld. Kijk ook zeker eens op de volgende bladzijde voor de belangrijke data zoals het jaarlijkse zomerkamp!!!

8 Belangrijke data Vergeet alvast deze data niet te noteren in de agenda! Vrijdag 22 februari zondag 24 februari: Groepsweekend Vrijdag 8 maart zondag 10 maart: Leidersweekend 2 GEEN scouts Zondag 5 mei: Groepsdag juli: 3 de jaars JVK; juli: 1 ste & 2de jaars JVK; 16 juli: kampvoorbereiding (1ste -3 de jaars) Jullie leiding! Jullie kunnen ons samen bereiken door te mailen naar jongverkenners@scoutsjongbrabant.be Oskaar Defoor Adres: Kasteelstraat 5a, Korbeek-Lo Gsm nummer: Oscar.defoor@jongbrabant.be oscar.defoor@hotmail.com Josse Van Bastelaere Adres: Abdijstraat 60, Heverlee Gsm nummer: Josse.vanbastelaere@jongbrabant.be jossevanbastelaere@hotmail.fr Boris Deleu Adres: Maria Theresiastraat 86 Leuven Gsm nummer: Boris.deleu@jongbrabant.be deleu.boris@gmail.com Bastiaan Verheyden Adres: Begijnenblokstraat 21, Meldert Gsm nummer: Bas.verheyden@jongbrabant.be bas.vh@pm.me Wouter Op de Beeck Adres: Pater Perquylaan 11, Heverlee Gsm nummer: Wouter.opdebeeck@jongbrabant.be wouter.opdebeeck@hotmail.com Dries Vliers Adres: Groenstraat 219, Heverlee Gsm nummer: Dries.vliers@jongbrabant.be We hopen jullie op elke vergadering in grote getale te mogen ontvangen! Stevige linker! De JVK-leiding

Jong Verkenners. Oh nee! Het nieuwe scoutsjaar is weer aangebroken! Moeder, waar is mijn uniform? Vader, wat heb je met mijn zakmes gedaan?

Jong Verkenners. Oh nee! Het nieuwe scoutsjaar is weer aangebroken! Moeder, waar is mijn uniform? Vader, wat heb je met mijn zakmes gedaan? Jong Verkenners Oh nee! Het nieuwe scoutsjaar is weer aangebroken! Moeder, waar is mijn uniform? Vader, wat heb je met mijn zakmes gedaan? Tijd om de zaken weer op orde te stellen, want een spetterend

Nadere informatie

Als jullie nog vriendjes hebben die graag eens naar de scouts zouden komen, mag je die zeker meenemen. Iedereen is welkom dus aarzel niet!

Als jullie nog vriendjes hebben die graag eens naar de scouts zouden komen, mag je die zeker meenemen. Iedereen is welkom dus aarzel niet! De eerste vogeltjes beginnen weer te fuiten. Het zonnetje doet ons terug steeds meer genieten van zijn warme stralen. De lente is in aantocht, maar ook wij, de kapoenen komen terug in acte. Een nieuw semester

Nadere informatie

Ouderbezoek. Wij hebben er alvast zin in! Jij toch ook?

Ouderbezoek. Wij hebben er alvast zin in! Jij toch ook? Na een veel te lange winterstop staat het tweede semester voor de deur. De leiding staat te popelen om er weer een vet semester van te maken!! Vanaf zaterdag 12 februari vliegen we er weer in. Groepsdag,

Nadere informatie

Ouderbezoek. Beste Welpen en ouders,

Ouderbezoek. Beste Welpen en ouders, Beste Welpen en ouders, Het scoutsjaar is opnieuw begonnen en dus krijgen jullie weer een semesterplanning. Het is aangeraden om deze brief goed te lezen aangezien de belangrijke afspraken, data en meer

Nadere informatie

Het uniform. Beste kapoentjes en ouders,

Het uniform. Beste kapoentjes en ouders, Beste kapoentjes en ouders, Na een geweldig eerste semester is het nu tijd voor een nog geweldiger 2 e semester. De kapoenenleiding heeft dan ook weer een hele hoop geweldige vergaderingen in petto voor

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Wij hopen jullie alvast elk weekend weer te mogen verwelkomen! Een stevige linker, De VK-leiding

Een nieuw jaar! Wij hopen jullie alvast elk weekend weer te mogen verwelkomen! Een stevige linker, De VK-leiding Een nieuw jaar! Na een drukke examenperiode en welverdiende lesvrije week staat de leiding weer te popelen om aan het nieuwe semester te beginnen. Dit semester wordt ook de leiderskern van de verkenners

Nadere informatie

Hieronder vindt je de geplande data terug, alsook nog andere nuttige informatie. Nog vragen? Laat ons gerust iets weten!

Hieronder vindt je de geplande data terug, alsook nog andere nuttige informatie. Nog vragen? Laat ons gerust iets weten! Beste welpen en ouders, Wij, de welpenleiding kijkt erg tevreden terug naar het eerste semester. Een welpenweekend om niet te vergeten, veel toffe zondag vergaderingen, overgang, de derdejaars activiteit,

Nadere informatie

Beste ouders & welpen,

Beste ouders & welpen, Beste ouders & welpen, Met een bijna volledig vernieuwde welpenleiding kijken we uit naar de start van het nieuwe scoutsjaar. In deze semesterplanning vinden jullie het nodige om goed aan het scoutsjaar

Nadere informatie

Dag beste ouders en kapoenen,

Dag beste ouders en kapoenen, Dag beste ouders en kapoenen, Eindelijk is het weer zover, het begin van een nieuw scouts semester. De leiding is klaar met de examen en is er weer helemaal klaar voor om nieuwe spelletjes te bedenken.

Nadere informatie

Beste jong-verkenner/ouder,

Beste jong-verkenner/ouder, Beste jong-verkenner/ouder, Er staat weer een nieuw scoutsjaar voor de deur, vol met nieuwe spelletjes, uitdagingen, leden & leiding. We beginne er de 17de september al aan en trekken dan de lijn door,

Nadere informatie

Beste welpen en ouders,

Beste welpen en ouders, Beste welpen en ouders, Na een fantastisch eerste semester zijn we helemaal klaar voor een nog zotter tweede! De leiding heeft heel wat in petto om jullie elke zondag te laten ravotten, bijleren en nog

Nadere informatie

Meer informatie over het scoutshemd vind je op

Meer informatie over het scoutshemd vind je op Na een veel te lange winterstop staat het tweede semester voor de deur. Vanaf zondag 14 februari vliegen we er weer in. Groepsdag, Jachtival, Zomerkamp,... er staat jullie een druk maar superfijn semester

Nadere informatie

Meer informatie over het scoutshemd vind je op http://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/kennismaken/beeldvorming/kentekens

Meer informatie over het scoutshemd vind je op http://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/kennismaken/beeldvorming/kentekens Beste verkenners, Beste ouders, Het tweede semester is weer aangebroken! In deze semesterplanning vind je alles omtrent onze zotte plannen om zo goed mogelijk op te bouwen naar het super vette Buitenlands

Nadere informatie

Als jullie nog vriendjes hebben die graag eens naar de scouts zouden komen, mag je die zeker meenemen. Iedereen is welkom dus aarzel niet!

Als jullie nog vriendjes hebben die graag eens naar de scouts zouden komen, mag je die zeker meenemen. Iedereen is welkom dus aarzel niet! De eerste vogeltjes beginnen weer te fluiten. Het zonnetje doet ons terug steeds meer genieten van zijn warme stralen. De lente is in aantocht, maar ook wij, de kapoenen komen terug in actie. Een nieuw

Nadere informatie

Ouderbezoek. Beste kapoentjes en ouders,

Ouderbezoek. Beste kapoentjes en ouders, Beste kapoentjes en ouders, Het is weer zo ver, het nieuwe scoutsjaar begint en de leiding voorspelt weer een geweldig jaar! De kapoenenleiding heeft dan ook weer een hele hoop geweldige vergaderingen

Nadere informatie

Beste ouders, Beste kapoentjes,

Beste ouders, Beste kapoentjes, Beste ouders, Beste kapoentjes, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en wij, als leiding, kijken er heel erg naar uit om er samen met jullie een super scoutsjaar van te maken, jullie hopelijk

Nadere informatie

Beste welpen en ouders,

Beste welpen en ouders, Beste welpen en ouders, De vakantie is weer eens voorbijgevlogen! Na al die weken zonder scouts kunnen we niet wachten om er terug in te vliegen. De nieuwe welpenleiding staat klaar om er elke vergadering

Nadere informatie

Zowel leden als leiding worden elke vergadering in perfect uniform verwacht! Een scoutshemd kan je aankopen in de Hopper winkel.

Zowel leden als leiding worden elke vergadering in perfect uniform verwacht! Een scoutshemd kan je aankopen in de Hopper winkel. Na een veel te lange winterstop staat het tweede semester voor de deur. De leiding staat te popelen om er weer een vet semester van te maken!! Vanaf zaterdag 13 februari vliegen we er weer in. Groepsdag,

Nadere informatie

Dag beste ouders & kapoenen,

Dag beste ouders & kapoenen, Dag beste ouders & kapoenen, Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar begint. De leiding is helemaal opgeladen in de vakantie en heeft al vele spelletjes klaargestoomd voor het eerste semester van het

Nadere informatie

> Jullie weten wat jullie te doen staat: afprinten, vanbuiten leren en vooral komen naar elke vergadering!

> Jullie weten wat jullie te doen staat: afprinten, vanbuiten leren en vooral komen naar elke vergadering! Terwijl België met enige trots het wereldrecord onderhandelen verpulvert, breken wij het record van vetste, coolste, gemaanste, strakste semesterplanning! > Jullie weten wat jullie te doen staat: afprinten,

Nadere informatie

Mocht je al benieuwd zijn naar wat we allemaal voor jullie in petto hebben, neem dan zeker eens een kijkje op de semesterplanning hieronder.

Mocht je al benieuwd zijn naar wat we allemaal voor jullie in petto hebben, neem dan zeker eens een kijkje op de semesterplanning hieronder. Beste Welpen en ouders, Staan jullie ook te springen om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen? Goed nieuws, want binnenkort is het zover! Met een frisse leidersgroep zullen wij weer elke week klaarstaan

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

35 BE WELPEN + NAAM + VOORNAAM.

35 BE WELPEN + NAAM + VOORNAAM. Sta jij ook te springen om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen? Goed nieuws, want binnenkort is het zover! Met een frisse leidersgroep zullen wij weer elke week klaarstaan om onze welpen een topnamiddag

Nadere informatie

Wij kijken er alvast naar uit! Tot binnenkort, De VK-leiding. Mette, Thomas, Vinnie, Viktor en Roel

Wij kijken er alvast naar uit! Tot binnenkort, De VK-leiding. Mette, Thomas, Vinnie, Viktor en Roel Verkenners altijd... Wij zijn er alleszins klaar voor. Na vorig jaar en ons buitenlands kamp naar Powlee geloven we volledig in het komende jaar 2016-2017! Ook dit jaar staan er weer talloze, megavette

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Nee maar, het nieuwe scoutsjaar is weer daar!

Nee maar, het nieuwe scoutsjaar is weer daar! Nee maar, het nieuwe scoutsjaar is weer daar! De zomervakantie heeft ondertussen lang genoeg geduurd, gedaan met schimmelen in de zetel en heruitzendingen van FC De Kampioenen bingewatchen. Vanaf 23 september

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Seintoren kabouters

Seintoren kabouters Seintoren kabouters 2018-2019 Beste kabouters, Het tweede semester staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Beste ouders en kapoentjes,

Beste ouders en kapoentjes, Beste ouders en kapoentjes, Het is bijna zover! Het kamp is nog maar net voorbij en er staat alweer een nieuw scoutsjaar voor de deur. Jullie leiders zijn er na een aantal weken rust helemaal klaar voor

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 11 September Jipie!!!

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop.

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop. Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering Zaterdag 18 & zondag 26 maart: Paaseierenverkoop Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van

Nadere informatie

Lauren Lambrecht, Camille Verheyden & Remko Dehertogh

Lauren Lambrecht, Camille Verheyden & Remko Dehertogh Paretter April Beste leden en ouders, Het groepsweekend van vorige maand zit er spijtig genoeg op. We hebben er met de leiding even hard van genoten als de kinderen zelf! Gelukkig kunnen we nu allemaal

Nadere informatie

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje:

Traditioneel zijn er tijdens de maand juni groepsvergaderingen, omdat er veel leiding moet studeren. Hier alle vergaderingen op een rijtje: Belangrijke data: 16 juni: Familievergadering 23 juni: Tocht naar zee 30 juni: Inladen camion wouters 13 juli: Uitladen camion wouters 15 juli: Inladen camion jonggivers 31 juli: Uitladen camion jonggivers

Nadere informatie

Maart. Clorisse. Belangrijke data: maart: Groepsweekend 28 maart: Quiz van OP 14 maart, 29 maart: Paaseiverkoop wouters

Maart. Clorisse. Belangrijke data: maart: Groepsweekend 28 maart: Quiz van OP 14 maart, 29 maart: Paaseiverkoop wouters Belangrijke data: 20-22 maart: Groepsweekend 28 maart: Quiz van OP 14 maart, 29 maart: Paaseiverkoop wouters Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Maart Xaverius-St.Rita A21/46G

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must!

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must! Beste Verkenners, Het scoutsjaar is weer van start gegaan en daar hoort uiteraard een trimesterplanning bij. De leiding heeft er alvast veel zin in en we hopen jullie ook want er staan ons een heleboel

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

Maandlijst Verkenners: April- mei juni

Maandlijst Verkenners: April- mei juni Maandlijst Verkenners: April- mei juni DINSDAG 5 APRIL: Zoals ook Assepoester zich graag kleedt met de mooiste prinsessenjurkjes, zo gaan wij deze avond ook met enorm veel enthousiasme werken aan de inkleding

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Gegroet beste leden en ouders,

Gegroet beste leden en ouders, Gegroet beste leden en ouders, Nu ons nieuwe scoutsjaar goed is ingezet dankzij een geslaagde BBQ, kunnen we in oktober er weer helemaal invliegen! De leidingsploegen zijn er helemaal klaar voor, hier

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!!

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! Geitje mei - juni Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! 1 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten van den 28, Dit is (jammer genoeg) alweer het laatste Geitje van dit

Nadere informatie

De jogi s Wet

De jogi s Wet De jogi s 2018-2019 Beste jogi s en ouders, Het eerste semester zit er weeral op. Het tweede semester kan van start gaan, joepie!! Hieronder vinden jullie alle informatie over de vergaderingen. Enkele

Nadere informatie

Zondag 3 maart 14u00 17u00 Leidingswissel Vrijdag 8 maart zondag 10 maart WEEKEND Zondag 17 maart 14u00 17u00 Bunkertocht

Zondag 3 maart 14u00 17u00 Leidingswissel Vrijdag 8 maart zondag 10 maart WEEKEND Zondag 17 maart 14u00 17u00 Bunkertocht Zondag 3 maart 14u00 17u00 Leidingswissel We starten de eerste vergadering in mineur, net zoals het klimaatbeleid van onze politici. Vandaag zullen jullie ons allemaal moeten missen. Maar niet getreurd!

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Belangrijke data: 6 en 7 mei: Croqueslag en jeneveravond MEI

Belangrijke data: 6 en 7 mei: Croqueslag en jeneveravond MEI Belangrijke data: 6 en 7 mei: Croqueslag en jeneveravond MEI Mei 2017 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten We zijn jammer genoeg bijna aan het einde van het scoutsjaar. Er rest ons nog twee

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016). Van 25 juli tot 31 augustus!

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016). Van 25 juli tot 31 augustus! Is iedereen klaar voor de volgende zondagen vol plezier, vrienden en avontuur?! In het tweede semester zit onze seintoren weer bomvol leuke vergadering om onze kapoentjes de tijd van hun leven te bezorgen.

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE SENIORS!

WELKOM BIJ DE SENIORS! WELKOM BIJ DE SENIORS! Beste Senior & ouders, Eerst en vooral willen we je hartelijk welkom heten bij de Seniors. Een nieuw scoutsjaar, nieuwe leiding en een vertrouwde groep vrienden: zo starten we (hopelijk)

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

April Mei Juni

April Mei Juni April Mei Juni 2015-2016 Het laatste semester, de laatste Teen & Tander Wat vliegt dit jaar! Niet getreurd, er staan nog een heleboel leuke activiteiten op onze planning met daarna als kers op de taart

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli Seintoren kabouters 2017-2018 Beste kabouters, Het nieuwe scoutsjaar staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

JONGVERKENNERS CLAIM THE CLIMATE

JONGVERKENNERS CLAIM THE CLIMATE JONGVERKENNERS CLAIM THE CLIMATE Beste jongverkenners, We zijn jammer genoeg aangekomen aan het laatste spiespunt maaaar er staan nog beestige vergaderingen te wachten! Dus zet alle vergaderingen direct

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers.

Belangrijke data: 23 september: Overgang oktober Takweekend Givers oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers. Belangrijke data: 23 september: Overgang 5-6-7 oktober Takweekend Givers 12-13-14 oktober: Takweekend Kapoenen & Jonggivers September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G September 2018 Dag beste ouders, leden

Nadere informatie

Belangrijke data: 6 en 7 mei: Croqueslag en jeneveravond MEI

Belangrijke data: 6 en 7 mei: Croqueslag en jeneveravond MEI Belangrijke data: 6 en 7 mei: Croqueslag en jeneveravond MEI Mei 2017 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten We zijn jammer genoeg bijna aan het einde van het scoutsjaar. Er rest ons nog twee

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden,

Beste ouder(s) en leden, Het eikeltje -MEI- Beste ouder(s) en leden, De maand april is voorbij gevlogen en mei staat al voor de deur! We hebben een succesvolle wafelverkoop achter de rug dus de groepskas heeft er weer wat centjes

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Februari? Nu al? Zo snel? We vliegen er weer eens in! Februari beloofd weer een super-mega-zalige maand te worden! Zoals al vele jaren gaan we in februari traditiegetrouw gaan

Nadere informatie

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni

Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee. Juni Belangrijke data: 1 juni: Voetbaltoernooi 17 juni: familievergadering 24 juni: tocht naar zee Juni Juni 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten Ons scoutsjaar zit er alweer bijna op! De leidingsploeg

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Belangrijke data: 12 juni: Familievergadering 26 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs JUNI

Belangrijke data: 12 juni: Familievergadering 26 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs JUNI Belangrijke data: 12 juni: Familievergadering 26 juni: Tocht naar zee Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs JUNI Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2016 Beste ouders, leden, vrienden

Nadere informatie

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD.

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD. SPIESPUNT MAART APRIL - MEI Francis VOET Delphine VERBEKE Lies POPPE Bo VERELLEN KABOUTERS IN HOLLYWOOD Vaast MOENS Emelie PATYN Charlotte SILLIS Anthony VAN BIJSTERVELD Heeey lieve kabouters (of moet

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering maart: Miniweekend. Maart

Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering maart: Miniweekend. Maart Belangrijke data: 24, 25 en 26 februari: Groepsweekend 5 maart: Geen vergadering 25-26 maart: Miniweekend Maart Maart 2017 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand van 2017 is alweer aangebroken.

Nadere informatie